TehnoProsto | Websted om husholdnings- og edb-udstyr. Nyheder, anmeldelser, råd om valg

Glat hud er en af ​​de smukke skønhedskanoner, derfor arbejder hver pige og kvinde for at slippe af med unødvendig vegetation. På en række måder at gøre dette kan du skrive en hel encyklopædi, men med alt dette er den mest populære mulighed at bruge epilatoren. Du kan fjerne hår med det derhjemme, og alle udgifter til denne regelmæssige kosmetiske procedure er kun begrænset af prisen på enheden. Lad os ikke skjule det faktum, at proceduren er smertefuld, men huden bliver glat i 2-4 uger, og efterhånden bliver hårene tyndere, og epileringsprocessen bliver hurtigere, sjælden og mindre ubehagelig. Men hvis du allerede læser dette materiale, så ved du hvad du skal til, så nu er det tid til at finde ud af hvilken epilator at vælge, fordi producenterne tilbyder mange forskellige muligheder. En bonus for vores læsere er rankingen af ​​de bedste epilatorer i 2017.

I første omgang blev epilatorer skabt til fjernelse af hår på benene, men i dag kan der ved hjælp af specielle vedhæftede stoffer bruges disse til epilering af bikini og underarm. Den store efterspørgsel efter epilatorer skabte hård konkurrence blandt producenterne, og for at vinde denne kamp begyndte de at tilbyde enheder med flere og flere funktioner og ofte unødvendige. En person, der ikke er meget kyndig i denne sag, gør ofte en konklusion: Jo flere funktioner, jo bedre og gør fejl, når overpaying for helt unødvendige overskud. Hvordan ikke at overpay og vælge præcis den epilator, der bedst opfylder kravene?

Hvilken epilator at vælge?

Skive eller pincet?

I det store og hele er alle epilatorer opdelt i to typer, afhængigt af handlingsprincippet. Begge muligheder har en hær af tilhængere, så det er umuligt at sige, hvilken epilator der er bedre, disk eller pincet. For større objektivitet, lad os dvæle på princippet om drift, fordele og ulemper ved hver type.

Opgaven af ​​alle epilatorer er den samme - at trække håret op af rødderne. Diskenheder er udstyret med flere par diske, der roterer og konvergerer, greb og trækker hår. Pincetter udstyret med plader (pincet), som under drift gør knivlignende bevægelser. Disc ad gangen fjerner ikke mere end 32 hår, pincet - op til 48, afhængigt af antallet af pincet. Selvfølgelig, hvis du går gennem epilatoren med 48 pincet, vil proceduren være hurtig, men smertefuld. Udgaven til 12 pincet er mere godartet, men det vil tage meget tid til epilering. Hvis du vælger en pinsepilator, er det optimale antal pincetter 32 stk.

Fordelene ved disk epilatorer:

 • mere produktiv i arbejdet, giver et bedre resultat, men pincett med 40 pincet kan nemt konkurrere i effektivitet med dem;
 • der er ingen risiko for allergiske reaktioner;
 • Perfekt til at fjerne hår på benene.

Fordele ved pincet:

 • processen vil dog være mindre smertefuld, hvis der anvendes en lille mængde pincet;
 • men 36 eller 48 pincet vil give en mere grundig epilation;
 • klare hårfjerning i bikiniområdet.

Skiver og pincet er som regel lavet af metal, men der er modeller, hvor disse dele er lavet af keramik. De er meget dyrere, men er velegnede til ejere af følsom hud, der reagerer på metal med irritation.

Anæstesimetode

Sikkert, hver pige, der undrer sig over, hvordan man vælger en epilator, er mest interesseret i, hvor smertefuld processen er. Erfarne brugere rapporterer, at hårfjerningen bliver mere ubehagelig, fordi hårene bliver tyndere og sjældnere, lettere at trække ud. Nogle anbefaler at behandle den nødvendige zone med novokain før epilering, og producenterne har udarbejdet deres løsninger til denne effekt.

Anæstesi i epilatorer i dag gennemføres på en af ​​følgende måder:

 • afkøling. Hvis du køler grundigt af det behandlede område af huden, vil hårfjerningsprocessen ikke være så ubehagelig. For at gøre dette bruger fabrikanterne specielle gelposer, som forkøles og anvendes under epilering. Som en mulighed - en handske med en gel. Du kan bruge det improviserede middel: en ispakke eller et afkølet håndklæde;
 • blæser. Fra epilatorens specielle enhed til det område af huden, der blæser kold luft. Dette system bruges hovedsageligt i enheder fra Philips og er perfekt til følsom hud;
 • vibrerende massage. En god mulighed for dem, der er meget bange for smerte, sammenligner hårfjerning med tortur og kan ikke stå en sådan procedure. En særlig massage dyse afslapper huden, reducerer smerten og løfter håret, hvilket gør processen nemmere og hurtigere.
 • hudstrækningssystem anvendes kun i få modeller. Huden er fast og strækket af en særlig mekanisme, der ikke tillader, at den stiger, når håret trækkes ud. Det øger effektiviteten og reducerer smerten.

Tilstedeværelsen af ​​anæstesi kan bedømmes efter navnet på epilatoren. Så i apparater fra Philips vises præfikset - Satinelle Sensitive, fra Rowenta - Epil Active og fra Braun - Silk-epil.

Hvor mange hastigheder har du brug for?

Tidligere var epilatorer kun på en hastighed, men nu er de som regel udstyret med to eller endda tre hastigheder. Det er selvfølgelig bedre at give præferencer til modeller, hvor der er flere tilstande end en, især hvis du er ny til epilering. I første omgang kan du arbejde med den første hastighed for at vænne sig til og forstå, hvordan man korrekt bruger epilatoren. Også den første hastighed er egnet til at fjerne tykke hårde hår. Mere erfarne piger kan bruge anden hastighed: processen bliver hurtigere. Desuden er denne tilstand velegnet til lang hårfjerning. Den tredje hastighed er normalt til stede i Rowenta epilatorer og giver dig mulighed for at udføre proceduren meget hurtigt, men smerten vil også stige.

Strømtype

Der er to muligheder:

 • strømforsyning;
 • batteridrevne.

Før du beslutter dig for hvilket batteri du skal vælge, skal du tænke på hvordan og hvor du vil være mere tilbøjelig til at udføre hårfjerning. Til hjemmebetingelser rådes en networked-epilator, og for dem, der ofte rejser, er en batteridrevet enhed mere egnet, og du vil ikke afhænge af udløbets tilgængelighed og placering. Sandt nok skal du oplade batteriet regelmæssigt. Men for at rejse og passe enheden, strømforsynet med et stikkontakt, og du vil ikke være begrænset i batteriets levetid. Sandt, en betydelig plus genopladelige epilatorer - evnen til at bruge til proceduren i brusebadet.

Arbejder epilatoren under vand?

For nylig begyndte alle producenter massivt at producere epilatorer, der understøtter funktionen af ​​ikke kun tør, men også fugtig epilering. Sagen til sådanne anordninger er pålideligt beskyttet mod indtrængning af fugt indad, derfor kan epilering udføres under et brusebad, hvilket gør proceduren mindre smertefuld og hurtigere. Hvis du stadig er bange for smerte under epilation, så kig på modellerne med evnen til at udføre proceduren under vand og endnu bedre - med skum. Naturligvis arbejder sådanne epilatorer kun på batteri.

Arbejdschef

Epileringsprocessen indebærer dannelse af mikroirritationer, så rengøringen af ​​epilatoren bør monitoreres omhyggeligt. Det er bedre at købe en enhed med et aftageligt hoved: efter proceduren kan det vaskes og desinficeres. Det vil være meget sværere at passe på det indbyggede hoved. Sørg for, at kittet indeholder en beskyttelsesdæksel og en børste til skrubning af hår, hvilket gør at epilatoren altid kan holdes ren.

Yderligere funktioner og dyser

På bekostning af behovet for yderligere funktioner og vedhæftede filer, diskuterer diskussionen ikke. Vi vil ikke dømme, men blot præsentere de vigtigste, og du kan selv bestemme, hvad du virkelig har brug for.

Som en ekstra funktion bruges der ofte en baggrundsbelysning, der belyser det behandlede område, så man ikke overser et enkelt hår. Funktionen vil også spare, når du skal gøre hårfjerning i det bedste med hensyn til lysforholdene. Men uden denne funktion er det nemt at gøre.

Sammen med epilatoren kan kittet indeholde flere vedhæftede filer:

 • dyser til hårfjerningszone bikini og underarms. Deres hovedformål er tydeligt fra navnet. Dysen dækker en del af skiverne eller pinceterne, reducerer arbejdsområdet og gør det muligt at gøre epilering på sådanne ømme steder mere behagelig og mindre smertefuldt.
 • dyse til begyndere. For at vænne sig til hårfjerningsprocessen, kan du bruge specielle vedhæftede filer, der begrænser den del af pincettene eller skiverne. Med et fald i antallet af samtidige trækninger af hår, falder smerten også;
 • Trimmer. Det vil tage, ikke for at rive, men for at skære hår. Kan finde ansøgning i pleje af bikiniområdet, når du opretter intime hårklipp
 • dyse til peeling. Kræves i tilfælde, hvor hår vokser ind i huden. Ved hjælp af en dyse afskalles det øvre lag af huden og indgroet hår frigøres;
 • dyse til punkt hårfjerning. Det vil tage for eksempel for at justere formen på øjenbrynene, for at skabe en lige linje af bikini eller at trække flere adskilte voksende hår.

producent

Fabrikantens navn betyder meget, og mange købere mener med rette, at det er bedre at overbetale lidt, men at købe en enhed fra et velrenommeret firma, fordi dets omdømme er en garanti for kvalitet. De bedste epilatorer tilbyder sådanne virksomheder:

 • Philips er en hollandsk virksomhed, der fremstiller en række personlig plejeprodukter. En serie af epilatorer har flere dusin modeller, der er ergonomiske og af høj kvalitet. I sortimentet er der modeller af alle priskategorier og med et andet sæt funktioner;
 • Braun er et tysk selskab, der har eksisteret i mere end et halvt århundrede og har produceret epilatorer i mere end 30 år. I alle enheder forsøger virksomheden at implementere den nyeste teknologi;
 • Rowenta er en international virksomhed, en af ​​de ældste producenter af husholdningsapparater. Epilatorer fra virksomheden modtager et stilfuldt design, bred funktionalitet og højeste kvalitet.
 • Panasonic - den største japanske producent af udstyr af enhver art. Der er i rækken og en serie af epilatorer, der er af højeste kvalitet og bred funktionalitet.

Bedste epilatorer 2017

Ifølge de ovenfor beskrevne parametre kan du træffe det rigtige valg og købe en model, der optimalt opfylder dine krav. Vi vil skynde os for at lette din opgave en smule og tilbyde dig de bedste epilatorer på markedet ved årsskiftet 2016 og 2017.

Braun 7561 Silke-epil 7

 • pincet, 40 pincet;
 • antal hastigheder: 2;
 • batteristrøm;
 • der er baggrundsbelysning;
 • evnen til at bruge i badet
 • Omkostningerne er omkring 6.200 rubler.

Et af salgsledere i øjeblikket. Modellen er afbalanceret i pris og funktionalitet. Batteriet varer i 40 minutters arbejde, selvom det tager cirka en time at oplade. Epilering kan udføres i brusebadet, så perfekt glat hud kan opnås hurtigt og smertefrit, og hvis noget kommer lysene til undsætning. Inkluderet er en barbermundstykke, en massager for at reducere smerte under epilering og en dysebegrænser. Derudover er der en rengøringsbørste og køleklude. Modellen er meget vellykket og nem at bruge, og erfaringen fra mange brugere indikerer en lav smertefuldhed af proceduren udført ved hjælp af denne epilator.

Philips HP6553

 • disk epilator;
 • antal hastigheder: 2;
 • batteristrøm;
 • ingen baggrundsbelysning
 • evnen til at bruge i badet
 • koster omkring 3.800 rubler.

Denne epilator modtog også mange anerkendelser fra brugerne. Modellen tiltrækker opmærksomheden af ​​fremragende udstyr, rimelig pris, brugervenlighed og et imponerende resultat. Enheden indfanger hår med en længde på 0,5 mm, kittet indeholder en dyse til barbering, en dyse-trimmer og en kølemiddel. Hovedet kan vaskes under vand, komplet med en børste til rengøring. Epilering kan udføres i brusebadet, men uden brug af skum. Batteriet varer i 30 minutter, det tager cirka en time at oplade. Enheden klæber med selv de tyndeste hår, og resultatet er perfekt glat hud.

Braun 9-561 Silke-epil 9

 • pincet, 40 pincet;
 • antal hastigheder: 2;
 • batteristrøm;
 • der er baggrundsbelysning;
 • evnen til at bruge i badet
 • omkostningerne er omkring 7.200 rubler.

Fremragende og virkelig multifunktionel enhed med mange dyser. Hvis du leder efter den bedste bikini zone epilator, så kan du sikkert vælge denne model. Til hårfjerning intime områder kan du bruge en dysebegrænser til at skabe hårklipp - en dyse-trimmer. Også inkluderet er en massager, en barbering dyse og en dyse til punkt hårfjerning, så denne epilator er egnet til øjenbryn, mere præcist for at skabe deres ideelle form. En rengøringsbørste, taske og opladningsholder leveres med enheden. Epilatoren fanger hår fra 0,5 mm lang, kan bruges til epilering i brusebadet og med skum. Fra batteriet kører 40 minutter. Med denne enhed kan hårene fjernes på de mest utilgængelige steder, og det eneste negative - støjniveauet er over gennemsnittet.

Braun 3270 Silke-epil 3

 • pincet, 20 pincet;
 • antal hastigheder: 2;
 • strømforsyning;
 • der er baggrundsbelysning;
 • koster omkring 2 600 rubler.

Den perfekte epilator med hensyn til pris / kvalitet forhold. Der er ikke noget overflødigt, men resultatet vil ikke skuffe dig. For at reducere smertefulde fornemmelser under proceduren hjælper massageren, og det er nemt at holde enheden ren, fordi epilatorhovedet er fjernet, og det komplette sæt indeholder en børste til rengøring. På grund af baggrundsbelysningen er der ikke behov for at kigge efter et godt oplyst vinduessæde, og der er ingen problemer med et dårligt batteri. Leveres med et barberhoved og en trimmer. Den eneste ulempe - umuligheden af ​​hårfjerning under brusebadet, men prisen er mere end acceptabel.

Rowenta EP9260

 • pincet, 24 pincet;
 • antal hastigheder: 2;
 • batteristrøm;
 • der er baggrundsbelysning;
 • evnen til at bruge i badet
 • koster omkring 4 500 rubler.

En af de bedste epilatorer på markedet i dag. Med ikke den højeste pris giver fremragende resultater, og muligheden for epilering under vand og ved brug af skum vil gøre proceduren så behagelig som muligt. Enheden indfanger hår med en længde på 0,5 mm, kører på et batteri i 40 minutter, og i kittet får du mange dyser: Ud over trimmeren, barberingsmundstykket og massageren er der en dyse, så du kan sikkert bruge denne epilator til bikinizonen. Derudover indeholder kittet også en peeling dyse, der vil hjælpe med at løse problemer med indgroede hår. Det epilerende hoved kan fjernes og skylles, der er en børste til rengøring.

Panasonic ES-WX72

 • pincet, 48 pincet;
 • antal hastigheder: 1;
 • batteristrøm;
 • ingen baggrundsbelysning
 • evnen til at bruge i badet
 • koster omkring 3 200 rubler.

Ifølge brugerfeedback er dette faktisk den perfekte epilator. Det virker meget længe fra batteriet, det klare sig perfekt med dets direkte ansvar, du kan tage det med dig i brusebadet og bruge skum - så er smerten minimal. Antallet af pincet tyder på, at meget hår bliver trukket ud på en gang, så tiden for epilering reduceres. Når du behandler de mest følsomme områder i huden, kan du bruge en begrænser tip eller et tip til punkt hårfjerning. Sidstnævnte, selv om den er beregnet til ansigtet, bruges af mange til bikini-zonen: nogle gange er det bedre at bruge mere tid end at torturere selv. I sætet er der allerede 6 vedhæftede filer, så enheden bliver virkelig multifunktionel.

Braun 5-511 Silke-epil 5 Wet tør

 • pincet, 28 pincet;
 • antal hastigheder: 1;
 • batteristrøm;
 • ingen baggrundsbelysning
 • evnen til at bruge i badet
 • koster omkring 3 300 rubler.

Hvis du leder efter en budget epilator uden ekstra vedhæftede filer, så skal denne model appellere til dig, især da producenten er kendt og pålidelig. Epilatoren klare sig godt med sin direkte opgave, den kan tages i brusebadet og bruges sammen med brugen af ​​skum, det giver dig mulighed for at få fat i håret fra 0,5 mm. Hovedet kan fjernes og skylles. God ting for dine penge!

Philips HP6520

 • disk epilator;
 • antal hastigheder: 2;
 • batteristrøm;
 • ingen baggrundsbelysning
 • evnen til at bruge i badet
 • koster omkring 2 400 rubler.

En anden minimalistisk og billig epilator. Til en lav pris får du en enhed uden dikkedarer. Der er ingen lys og dyser, men enheden håndterer hårfjerningen perfekt. Afgiften varer i 30 minutter, du kan foretage hårfjerning i brusebadet, men uden skum. Hovedet er let at løsne og vaske.

Panasonic ES-WD22

 • pincet, 48 pincet;
 • antal hastigheder: 1;
 • batteristrøm;
 • ingen baggrundsbelysning
 • evnen til at bruge i badet
 • Omkostningerne er omkring 3.900 rubler.

Stille og behagelig epilator, der giver det perfekte resultat og vil appellere til dem, der søger en enkel enhed, og vil ikke bruge de mange dyser. Epilatoren arbejder under vand, det er let at tage sig af det, opladningen varer i 30 minutter, det er behageligt i hænderne.

Philips HP6570

 • pincet, 32 pincet;
 • antal hastigheder: 2;
 • batteristrøm;
 • der er baggrundsbelysning;
 • evnen til at bruge i badet
 • koster omkring 4.700 rubler.

Hvis du er interesseret i at købe en epilator med keramiske pincet, så er dette den bedste model på markedet. Enheden fungerer ret godt, bare i plejen, og for at reducere smerte under proceduren anvendes et massage system.

Keramisk Pincet Epilator

Epilatoren med keramiske pincet er designet til hurtig indfangning af hår med deres yderligere ekstraktion. Ifølge vurderinger er dette udstyr meget mindre tilbøjelige til at springe over hår og giver behagelig brug.

Hvad er det?

Epilatorer er en enhed, der er designet til at fjerne hår sammen med roden. For at forstå princippet om drift af denne enhed skal du forstå forskellen mellem epilering og depilation. I det første tilfælde udføres kunstig eliminering af uønskede hår ved at ødelægge hårsækkene samt eliminere vegetation lige fra roden. Ved fjernelse fjernes kun den øvre del af håret uden at forstyrre dets struktur. For en sådan begivenhed kan henføres til arbejde med barbermaskiner, såvel som brugen af ​​depilatory cremer. Epilator er en af ​​metoderne til hårfjerning.

Moderne hårfjerningsværktøj fungerer som pincet. De krog hår og rive dem lige ud fra rødderne. Forskellen kan være i antallet af pincet, i mærket og i selve modellen. Skærhovedet er udstyret med roterende skiver, på hvilke pincet er til stede. Når disken roterer, begynder pincetten at opfange vegetationen.

De mest avancerede modeller omfatter epilatorer med keramiske pincet. Enhedsnavnet taler for sig selv. I enhederne er der et specielt patenteret epileringssystem lavet af keramik, og ikke af metal. Sådant materiale er hypoallergent, forårsager ikke irritation og kan anvendes på nogen del af kroppen.

På grund af det specielle vibrationssystem løftes hårene med deres retning til pincet. På keramiske skiver er der en struktureret overflade, som sikrer en tæt pasning til huden. Denne funktion kan give effektiv indfangning, samt fuldstændig eliminering af selv de korteste hår. Keramiske disk epilatorer kaldes den mest hygiejniske enhed, fordi enheden er fjernet og kan rengøres med rindende vand.

Hvilket er bedre - pincett eller plader?

Når du vælger en epilator, skal du bestemme hvilket epileringssystem der passer dig bedst. Der er i alt to typer system: pincent og disk.

Udformningen af ​​enheden adskiller sig i, at i det første tilfælde udføres hårfjerning med hver tang. Normalt arrangeres de på en forskudt måde, så du skal bruge flere gange med epilatoren på samme område af kroppen. Anmeldelser siger, at pincersystemet ledsages af mindre smertefulde fornemmelser, da det fanger et mindre antal vegetationer. Men du bliver nødt til at udholde denne smerte i længere tid.

Disksystemet er baseret på det faktum, at fjernelse af vegetation udføres uden at hoppe, da alle diske samtidigt roterer. Dette system bruger varemærket Philips.

At kende forskellene mellem de to systemer, kan du selv vælge den bedste løsning. Husk at arbejde med enhver epilerende enhed ledsages af smertefulde fornemmelser, så udviklerne tilbyder forskellige yderligere funktioner for at reducere ubehagelige følelser. Mange epilatorer, uanset det installerede system, har smertestillende smerte.

Hvor mange pincet skal være?

Jo flere pincet i epilatoren, jo mere effektiv fjernelse af overskydende vegetation. Antallet af pincet er som regel 20-50 afhængigt af enhedsmodellen. Når du køber, skal du være interesseret i, hvor mange pincet der er til stede i den valgte epilator.

Mange piger roser Braun-epilatoren, som har 40 pincet. Enheden giver hurtig hårfjerning med minimal vegetationsgab. Ikke så længe siden frigav Panasonic en model, hvor 48 pincet. Enheden med deres store antal adskiller sig i højere arbejdshastighed og går næsten ikke over håret under arbejdet

Når du vælger en epilator, husk at antallet af pincet har en direkte effekt på smerten og på behandlingstiden.

Hvis antallet af pincet er 48 stykker, så vil hårfjerningsprocessen være den mest smertefulde, men den mest hurtige og grundige. Hvis du vælger en model med kun 12 pincet, gør dig klar til en ikke meget smertefuld procedure, der skal gentages flere gange.

Hvordan vælger man?

Hvis du vælger en epilator, skal du fokusere på flere kriterier. Først og fremmest skal du beslutte dig for strømkilden:

 • netværksenheder har en mere overkommelig pris, fordi de ikke har et ekstra batteri. Epilatorens arbejde udføres fra udløbet;
 • Du kan kun bruge enheden hjemme. Det er ikke særlig bekvemt at fjerne vegetation i et svært tilgængeligt område;
 • batteripilaterende enheder kan arbejde uden strøm, hvilket gør det muligt at tage dem til badeværelset. Som regel tager epilering af benene ca. 30 minutter, og dette bør overvejes, når batteriet vælges.
 • kombineret epilator er den dyreste. Hvis du har en lang procedure til fjernelse af vegetation, kan denne enhed operere på netværket. For nogle områder kan du bruge batteriet.

Modeloversigt

Der er også forskelle i typen anæstesi:

 • afkøling. Kølehandsker eller specielle kassetter kan være til stede i konfigurationen af ​​sådant udstyr. Yderligere tilbehør skal opbevares i fryseren før epilering;
 • Massage er baseret på arbejdet med tips, der hjælper med at forberede den delikate hud til epileringsprocessen;
 • våd type hårfjerning. Der er en speciel kategori af enheder, som du kan tage med dig i brusebadet eller kombinere dem med kosmetiske barberingsprodukter. Afskaffelsen af ​​vegetation på dampet hud ledsages ikke af sådanne smertefulde fornemmelser som ved arbejde med tør hud.

Beslut på dyserne:

 • Det epilerende hoved, hvor pincet er til stede, kan fjernes, så det er lettere at rengøre enheden. Der er modeller med et flydende dobbelthoved. Sidstnævnte mulighed sikrer effektiv drift med de laveste elpriser. Vaskemundstykket sikrer steriliteten af ​​pincetten;
 • Ekstra typer af vedhæftede filer til forskellige typer hårfjerning hjælper med at øge omkostningerne ved enheden, så du bliver nødt til at bestemme hvilke muligheder du virkelig har brug for;
 • at have en barberkniv vil hjælpe dig med at betjene epilatoren som en barbermaskine;
 • hæl cap er designet til exfoliating horny hudceller og forbereder ben til stranden sæson;
 • dyser til ømt epithel vil hjælpe ejere af følsom hud for at reducere antallet af irritationer;
 • afskalning. Denne mulighed hjælper dig med at forhindre sådanne problemer som indgroede hår. Proceduren viser høj effektivitet, når man arbejder med et følsomt epitel;
 • Ved hjælp af en trimmer kan du styre hårets længde, der skal fjernes, samt gøre intime frisurer.

Vær opmærksom på tilgængeligheden af ​​hastigheder. Billige enheder kan have 1-2 hastigheder. Dyrere enheder kan fungere ved to eller tre drejningsniveauer for diske eller pincet. Forskellige hastigheder bruges til at arbejde med forskellige typer hudfølsomhed.

Langsom tilstand anses mindre smertefuld. Med det kan du fjerne længere, tykkere og hårdt hår. Denne tilstand er velegnet til arbejde på følsomme områder af kroppen. Accelereret tilstand bruges til hurtig fjernelse af vegetation. Det fanger korte og svage hår.

Hvordan man bruger?

Når du bruger epilatoren, skal du følge nogle regler:

 • så hårene er helt fjernet, vent indtil deres længde når 0,5 cm. Ikke hver pige vil være glad for at vokse vegetationen på åbne områder af kroppen, men ellers vil proceduren ikke være så effektiv. Det er ikke i stand til at koble epilatorens kortere hår;
 • næsten hver epilator har to hastigheder. For begyndere er det bedre at arbejde langsomt, fordi hårene ikke fjernes så voldsomt, og du kan forberede dig på smertefulde fornemmelser. Til en mere erfarent kategori egnet hurtig tilstand. Hver mode bruges også til at arbejde med forskellige former for vegetation. Under første behandling skal epilatoren "kæmpe" med hårdt hår, der kun kan fjernes med minimumshastighed;
 • For at reducere følelsen af ​​smerte, start processen med hårfjerning med tyndt hår. Med denne metode kan du vænne sig til de nye fornemmelser, samt tilpasse sig selve enheden. Det anbefales at tage et varmt bad før epilering for at åbne porerne. Efter damping fjernes håret lettere og smertefrit;
 • Brug ikke cremer og lotioner, fordi vegetationen bliver glat, og den epilerende enhed vil ikke være i stand til at koble den;
 • Tryk ikke for hårdt på enheden. Hold epilatoren bør være i en lille vinkel og bevæge den mod hårets vækst. Langsom bevægelser hjælper med at fange mere vegetation og reducere irritation. Med røde prikker på kroppen vil du under alle omstændigheder støde på, da vegetationen fjernes sammen med roden. For at lindre betændelse anbefales det at bruge specielle lotioner;
 • afstemme psykologisk med den planlagte procedure. Du kan tænde din favorit afspilningsliste, fortynde situationen ved hjælp af duftende stearinlys og andre tilbehør. Ingen grund til at tænke på smerter, afstemme en positiv måde.

Modeloversigt

Udgivelsen af ​​epilatorer med keramiske pincett handler om Philips. Det er dette mærke, der tilbyder flere modeller af 2017, som har fået anerkendelse fra forbrugerne. Epileringsapparatet med Philips HP 6570 keramiske pincett kan tilskrives de enkleste og mest budgetmæssige enheder. Enhedshovedet består af 30 pincet, og arbejdet udføres med elektricitet. Modellen er udstyret med en speciel baggrundsbelysning, der hjælper med at opdage tynde og korte hår.

I anordningen er der en bekvem dyse, som giver løftet håret før deres eliminering. På grund af den bekvemme anatomiske form af kroppen er epilatoren bekvemt og sikkert placeret i din håndflade.

Epilator Philips BRE610 - anmeldelse

Hvad er bedre CERAMIC-diske eller almindelig?) Disk eller pincet-epilator? Sammenligning 5

Hej piger.

Jeg vil gerne dele med dig mit køb.

En anden epilator, jeg kan sige i forlængelsen af ​​min anmeldelse af epilatoren fra Kina, besluttede jeg stadig at købe en anerkendt firmaepilator og foretrak ikke ukendt Philips, sandsynligvis fordi jeg har en god mening om virksomheden, og min favorit blandt epilatorer er Philips.

Og så bestilte jeg den mest almindelige epilatorserie Philips BRE610 Satinelle med en dyse. Som det fremgår af mine mange års brugserfaring - er dysen for meget.

Epilator valgte disken - ikke pincet. Da det er netop på den bedste måde, at det fjerner selv de mindste hår og næppe savner dem.

Og så var der keramikskiver helt nye for mig - jeg ville virkelig prøve dem og endda dette arbejde fra batteriet - de lokkede mig bare med deres perspektiver. Jeg foreslog allerede, hvor som helst jeg kan blive komfortabel med epilatoren og gøre mine procedurer på forskellige steder)))

Ja, jeg trækker lidt tilbage fra emnet - jeg har også lavet epilator i en bikini zone siden de seneste tider. Og jeg vil sige mere - epilering af en FULL BIKINI - hvordan jeg kom til dette, og hvad vil lette proceduren og hvor man skal starte - og det er det sværeste at læse HER

Og så bestilte jeg epilatoren i online-butikken for lageret til 2999 rubler. på det tidspunkt var prisen den laveste.

Før jeg købte, læste jeg mange anmeldelser og de var meget tvetydige - men som nu er min mening. Nogen skrev, at dette er den værste epilator - og nogen, at han bare er fantastisk. Meninger på internettet om ham er opdelt. Og jeg blev selvfølgelig interesseret - hvad er han virkelig? - En batteridrevet epilator med keramiske plader til en rimelig pris fra et velkendt firma.

Trinet blev lavet, og jeg bestilte det - hvilket er meget svært for mig i det sidste - jeg er meget bekymret for unødvendige og uegnede ting for mig - jeg er ked af pengene og jeg begynder at bebrejde mig selv om og om igen jeg køber ikke de nødvendige ting. men det er igen teksterne))))

Fabrikanten tilføjede ikke for meget til denne model - det var mig tilfreds - kun en vedhæftning - jeg overvejede det ikke og nåede det ikke.

Opbevaringspose, opladning (bliver smittet ganske hurtigt - ladningen holder mig meget godt i en time, og der var stadig en afgift.))) Rengøringsbørste.

Det er behageligt i hånden - men i det intime område er dets dimensioner for store ((((

Og en ting fra producenten - epilatoren kan bruges under vand. Dette er hvad jeg forstår Convenience - men jeg kontrollerede heller ikke det - jeg gør aldrig denne procedure under vand overhovedet - for mig er det overflødigt. Jeg håber det vil fungere under vand ikke mindre end uden det)))

Et andet plus er baggrundsbelysningen - en meget bekvem "opfindelse" Jeg havde stadig ikke en baggrundsbelyst epilator (godt, bortset fra den kinesiske analoge, i samme model) det er meget bekvemt og batteridrift - når du ikke er tilsluttet stikkontakten længden af ​​ledningen er meget behagelig. )))

Og så om selve arbejdet. Keramiske skiver - er en anden historie, som jeg forstod - enheden arbejder på 2 hastigheder - og skifte det med én knap, og den første gang du straks vende den anden hastighed - den stærkeste / hurtigste (men stadig ikke nok for mig, at hastighed) efter at gå 1 hastighed - lidt svagere, men enheden buzzes og rummer højt nok. Snarere gør diskene deres arbejde lydigt.

Et enkelt emne er den buede form af et hoved med diske - meninger her er ikke entydige på den ene side det er praktisk, men på visse steder - på den anden side er det ikke praktisk på fladt underlag. Her er min mening ikke utvetydig. Armhuler - knæ - let - de andre dele er ikke meget (((bikini område, for mig personligt, er ikke behageligt med dette epilator gør min gamle Philips med konventionelle jern diske er det på billedet til sammenligning.

Hvad angår selve proceduren, kan jeg igen sige, at alt er kendt i sammenligning. Ja, denne enhed er bedre end alle pincet, men dårligere end min gamle mand fra Philips, den sædvanlig billigste, med jernskiver og endda uden lommelygte. Han er gammel, epilerer bedre, ligegyldigt hvor beklageligt det kan lyde. Springer mere end sin tilsvarende gamle (senior) bror.

Ja, og bryder ofte hår - mere end den gamle Philips.

Men der er også plus. Og så udsigten jeg har ikke helt entydige - ben, arme, jeg vil gøre et nyt epilator Philips BRE610 Satinelle Avanceret - men simpelthen fordi det er mere bekvemt, såsom at se en film eller sidder i en stol væk fra væggen)

Intime dele af kroppen, jeg stoler kun på min gamle mand - undskyld, men jeg regnede med mere.

Derfor vil jeg stadig rådgive - fordi mange også vil lide sit arbejde i brusebadet, for eksempel baggrundslyset, og vigtigst af alt mobilitet og batterilevetid og den lave pris.

Derfor fjerner jeg kun partituret. Prøv og kig efter dit kæledyr blandt de mirakelmaskiner, der gør vores liv lettere og gøre os så smukke og glade)))

Hvordan man vælger en epilator. Hvilken epilator er bedre at vælge: disk eller pincers

Den perfekte epilator er, hvad mange piger virkelig drømmer om. Hvis du endelig beslutter at smide din gamle maskine i skraldespanden, skal du gå til butikken og købe en erstatning for den.

Lad os tage et kig på, hvordan man vælger en epilator og hvad man skal bruge, når man køber. Det er ikke så enkelt, som det kan synes ved første øjekast. Denne enhed skal opfylde en række krav, og kun da kan det betragtes som ideelt.

Nogle generelle oplysninger

Før du går videre til udvælgelsen, er det nødvendigt at forstå mindst lidt, hvordan epilatoren fungerer. I princippet er der intet kompliceret. Uanset prisklasse og fabrikant er essensen i alle enheder den samme. Princippet om operation er 100% hårfjerning med roden.

Faktisk kan det sammenlignes med pincet. Roterende skiver trækker håret ud af roten. Det er værd at overveje smerten i proceduren. Jo hurtigere fjernelsen er, jo bedre. Men før du vælger en epilator, skal du være opmærksom på hvilken klasse den tilhører. Mange betaler ikke absolut opmærksomhed på dette, men forgæves. Lad os se nærmere på dem.

Enhedsklassifikation

I øjeblikket er det almindeligt at opdele alle epilatorer i to typer: skive og pincet. Essensen af ​​den første er, at der er flere rækker af diske, som ligger tæt på hinanden. Under rotation skiftes de, og håret mellem dem er uigenkaldeligt fjernet. Hvad angår pincetten, forbliver hovedkernen den samme, den eneste forskel er, at der i stedet for skiver anvendes små pincet.

Under drift skiftes pincettens flapper, og håret der faldt der er trukket ud. Hvis du undrer dig over, hvordan du vælger en disk eller pincett, så kan du sige en ting. Hvis fjerningshastigheden er vigtig for dig, så køb en diskdrev, hvis kvaliteten er pincet. På samme tid bemærke, at smerten er lidt lavere i pincetten. Men hvilken epilator er bedre at vælge, er det op til dig.

Antal hastigheder

I de fleste tilfælde er moderne modeller udstyret med 2 hastigheder. Selv om de fleste budgetindstillinger kun har en hastighed. Hvordan kan du vælge? Ja, alt er meget simpelt. Den første hastighed er designet direkte til at fjerne tyndt såvel som kort hår. Vær opmærksom på, at sådanne kropsområder ikke er egnet til høj hastighed. Dette skyldes det faktum, at hårene i dette tilfælde ikke vil bryde ud, men bryde af, mens roden forbliver på plads. En anden hastighed er nødvendig for at fjerne hårdt og langt hår. Hvis antallet af omdrejninger på diske eller pincet er utilstrækkeligt, vil du støde på unødvendig smerte. Hvis alt går hurtigt, er det ikke så smertefuldt, selvom det ikke er muligt at undgå hårfjerning.

Hvad andet bør styres ved at vælge?

Funktionalitet er hvad du ellers skal være opmærksom på. Selvfølgelig vil en enhed, der har flere funktioner, altid være dyrere, så det er nødvendigt at nøjes med at evaluere alle fordele og ulemper. Derudover skal du altid kigge på producenten. Hvis du ikke ønsker at overbetale for mærket, skal du købe enheder af det gennemsnitlige prisklasse af mærket, som du har hørt positiv feedback fra kunderne om.

Selvfølgelig, før du vælger en epilator til dine ben, skal du kigge på antallet af pincet eller plader. Jo flere af dem jo hurtigere bliver hårfjerningsprocessen. Men det er ikke alt. Hvis du vil bruge enheden på et passende tidspunkt til dig, er det nyttigt at håndtere problemet med strøm. Men vi vil fortælle om det lidt senere, og nu skal vi tale om producenten.

Hvilket mærke af epilator at købe?

I øjeblikket producerer mange virksomheder højkvalitets epilatorer og ikke. Der er flere virksomheder, der fremstiller og leverer kun kvalitetsprodukter, der er meget populære. Disse er sådanne giganter som Brown, Phillips og Rovent. Men der er mindre kendte producenter, hvis epilatorer ikke er værre, og prisen er flere gange mindre. Men det er op til dig at beslutte.

Hvis du er klar til at risikere og købe en kat i en taske, så er det usandsynligt, at nogen vil stoppe dig. Hvis du køber et bevist produkt af et velkendt mærke, vil du helt sikkert være tilfreds. Selvfølgelig varierer prisen i en bred vifte, alt afhænger af funktionaliteten. Men vi snakker lidt om det lidt senere, og nu om hvordan man gør hårfjerningsprocessen ikke så smertefuld, fordi hver pige drømmer om det.

Om anæstesi

I øjeblikket er der tre aktuelle metoder til at reducere smerten i processen. En af dem er køling. Epilatorer med denne funktion er udstyret med specielle heliumposer. Før proceduren anbringes de på det behandlede hudområde, som de afkøler. Det meste af feedbacken på sådanne enheder er positivt. Helium kan erstattes med isterninger eller bare et vådt håndklæde.

En anden måde er at bruge blæserfunktionen. Denne løsning er implementeret ved hjælp af en speciel enhed af epilatoren, som blæser huden under hårfjerning. Vi kan sige, at denne fremgangsmåde reducerer smerten med omkring 30%. "Hvordan vælger man en epilator for følsom hud?" - spørger du. Blæserfunktionen er præcis det, der er hensigtsmæssigt i dette tilfælde. For det meste findes denne løsning i Philips Philips-epilatorer.

Der er også specielle massagebørster, hvis arbejde er let at skændes. En blød gummibørste passer over skiverne eller pincettene. Under hårfjerning ved vibrationer aflastes børsten af ​​huden og derved reducerer smertefulde fornemmelser. Det bedste af alt er et sådant system implementeret af Brown.

Hvilken epilator er bedre at vælge: anmeldelser og anbefalinger fra kunder

Glem ikke at du altid kan udnytte erfaringerne fra andre købere. Det vil være nyttigt at lytte til anmeldelser og anbefalinger. Vær især opmærksom på sådan en lille smule som en formular. Mange mennesker ville ikke have troet, at dette er vigtigt, men dem, der købte ubehagelige epilatorer, kender til vigtigheden af ​​denne parameter som ingen andre. Hvis enheden er ubelejligt at holde i din hånd, og der ikke er nogen direkte adgang til knapperne, skal du omgå en sådan model ved. Hårfjerning er en langsigtet procedure, og komfort er meget vigtigt.

Desuden anbefaler forbrugerne i deres anmeldelser at kontrollere bundtet, som de siger, "uden at afgå fra kasseren." Glem ikke at kontrollere tilstedeværelsen af ​​rengøringsbørster, batteriladning osv. Hvad angår dyserne, jo flere af dem, jo ​​bedre. Med dem kan du fjerne hår selv fra de mest utilgængelige steder uden nogen særlig indsats. Selvfølgelig er en god model dyr, men ikke altid er alt, hvad der er dyrt, godt. I det mindste af denne simple grund giver det mening at se, hvad folk siger om en bestemt skrivemaskine.

Epilator genopladning

Der er tre typer strømforsyninger: netværk, batteri og kombineret metode. Med hensyn til den optimale løsning er dette den sidste. De fleste modeller på markedet i dag er strømforsyningsenheder. Men det er sikkert at sige, at det ikke altid er praktisk. Og hvad hvis du har brug for at fjerne håret, og der er ingen mulighed for at forbinde enheden til netværket?

Værre, de kan slukke lysene, og en dato eller et forretningsmøde kan ikke annulleres. Så skal du få maskinen. Forestil dig nu, at du har en batteridrevet epilator. Hvis du opbevarer det hele tiden, vil du ikke støde på sådanne problemer. Nå, så hvilken epilator er bedre at vælge? Det bedste ville være købet af den kombinerede version. Dette arbejde på netværket og tilstedeværelsen af ​​batterier. Sådanne modeller, men ikke billige, men de kan hjælpe dig ud i mange kritiske situationer.

Hvordan vælger man en god epilator og ikke begår en fejl?

Faktisk er det ikke så svært, som det kan synes ved første øjekast. Vi har allerede overvejet nogle af parametrene, kun et par vigtige detaljer forbliver.

Belysning - dette hjælper dig med at fjerne selv de mindste og letteste hår. Denne funktion er dog ikke i alle modeller.

En anden nyttig funktion er tilstedeværelsen af ​​en barbermaskine og trimmer. Ældre epilatorer har som regel hverken den ene eller den anden. Men mere moderne modeller er udstyret med næsten alt hvad du behøver.

For at pleje armhulerne og bikiniområdet skal du købe specielle vedhæftede filer, hvilket vil øge prisen for enheden betydeligt. Philips-maskiner, der tillader brug af dyser til bikinizonen, er mærket med Bikini Perfect, og Roventa er betegnet som Silence Bikini. Men om det er nødvendigt eller ej, skal du kun beslutte. Jeg vil kun sige, at ikke alle vil være i stand til at modstå epilering af intime områder, så tag altid dette problem alvorligt.

Hoved epilator og dyser til begyndere

Der er modeller, der er udstyret med et stationært hoved, men dette er ikke den bedste løsning af flere indlysende årsager. For det første handler det om hygiejne. Det ikke-aftagelige hoved klæber med tiden, og du kan ikke rense det. Selvfølgelig kan du demontere case coveret og forsøge at gøre noget, men det vil tage for meget tid. For det andet vil det være meget sværere at erstatte et brudt hoved. Mest sandsynligt bliver du nødt til at købe en ny epilator. Hvad angår modellerne udstyret med et aftageligt hoved, er dette meget mere bekvemt end den tidligere version. I det mindste fordi du altid kan vaske det efter brug, og dermed kan du være sikker på renheden.

Vi har allerede fundet ud af, hvilken epilator der er bedre at vælge, så jeg vil gerne sige et par ord om dyser til begyndere, hvis vigtigste funktion er et reduceret antal pincett (pincett) eller diske. Naturligvis reducerer dette signifikant smerten, men processen bliver længere. Hvis du er sikker på dig selv, så har du næppe brug for sådanne vedhæftede filer.

Om yderligere funktioner

Som allerede nævnt ovenfor er moderne epilatorer udstyret med en masse specialfunktioner, der direkte påvirker enhedsomkostningerne. Først og fremmest være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​et beskyttelsessystem. Det ligger i, at diske og pincet er placeret i et specielt tilfælde, hvilket helt eliminerer mekanisk skade på huden under hårfjerning.

Nogle modeller er udstyret med et trimmer forskærende hår med exfoliating vedhæftning. Det er en ideel løsning til fjernelse af det øverste lag af huden, hvor håret er vokset. Når det er frigivet, kan du hurtigt og nemt fjerne det. Støjniveauet er en anden parameter, der giver mening at være opmærksom. Ikke alle kan lide den stærke buzz under arbejdet, så hvis du tilhører denne kategori af mennesker, så er der stille modeller for dig. De er dyrere, men producerer en ringe lyd.

Få vigtige punkter

Vi har allerede overvejet alle de vigtigste parametre, men der blev ikke sagt noget om effektiviteten og faktisk kvaliteten af ​​produktet. Ved køb skal du altid være opmærksom på kroppens integritet, fraværet af chips, slid eller revner. Med hensyn til effektivitet giver ikke alle modeller dig mulighed for hurtigt at fjerne hår fra benene, bikiniområdet eller underarmene. Jeg vil gerne sige, at der også er laser epilatorer, hvis princip er ret simpelt. Det består i øjeblikkelig opvarmning af hårsækken og dens efterfølgende fjernelse.

Hvordan vælger man en laser epilator? Alt er simpelt, enheden skal være multifunktionel, det vil sige at gøre det muligt at udføre komplekse salongprocedurer hjemme, såvel som dyre. Hvad angår prisen, er der ikke behov for at tale meget, fordi sådanne epilatorer ikke kan være billige.

Spørger du stadig selv, hvordan man vælger en epilator? Kundeanmeldelser og professionel rådgivning - alt dette vil medvirke til at træffe det rigtige valg. Området i dag er ret stort, så du kan ikke skynde dig, gå og se på den enhed, du kan lide.

konklusion

Glem ikke om pleje af epilatoren. Da disse enheder er underlagt personlig hygiejne, skal dette problem behandles med særlig opmærksomhed. For at undgå infektion, skyl epilatorhovedet under rindende vand før hver procedure, og tør apparatet (arbejdsflade) af med alkohol. Der er biler med vandtæt hus.

Sådanne enheder kan vaskes under vand. Hvis du ofte bruger funktionen tørt hårfjerning, skal du sørge for at bruge specielle børster, der altid skal leveres i sættet. Skyl dem efter proceduren. I princippet er disse alle krav. Stick til dem - alt vil være fint. Nå, det er alt, nu ved du hvordan du vælger den rigtige epilator, og du burde ikke have nogen problemer med denne enhed.

Epilator. rådgive

Manden ønsker at give epilatoren. Jeg ved ikke, hvilken man skal vælge, og der er slet ingen tid til at læse anmeldelser. Jeg ønsker af en eller anden grund Braun. Og hvorfor ved jeg det ikke. Nå, jeg vil have det, og det er det))

Piger, hvad vil rådgive? Hvad er du Jeg ville være meget taknemmelig for fotos og modeller af epilatorer. Er det fornuftigt at tage med forskellige dyser og andre tilføjelser.

Sommeren er det samme. Jeg barber mine ben i dag - i morgen er der allerede stubbe. Der er ingen til at prøve det - hvilken slags dyr er denne epilator, og med hvilken den er "spist". Jeg vil have lange, glatte ben, i mindst op til 2 uger. Voks og shugaring forsøgte jeg - det gjorde jeg ikke rigtig. Jeg ved om problemet med indgroede hår og fra epilatoren og på anden måde.

Valg mellem en disk og en pincent epilator: hvilken er bedre

En af de mest almindelige metoder til at håndtere uønsket vegetation i hjemmet er stadig brugen af ​​en elektrisk epilator. Mange kvinder stopper ved denne metode til at fjerne hår på deres ben og i bikiniområdet, fordi det med hensyn til effektivitet ikke er mindre end voksning og shugaring, men det er mere økonomisk.

Ved korrekt drift vil en kvalitetsfililator vare mere end et år, og dens ejer vil konstant nyde glatheden af ​​huden. Et stort udvalg af lignende enheder er til salg, at mange unge damer tvivler på, hvilken epilator der er bedre - disk eller pincet. Det er værd at bemærke, at disse enheder adskiller sig lidt i princippet om drift, og inden købet er det nødvendigt at finde ud af, hvilken type enhed der er mere foretrukket.

Princippet om disk-epilatoren

Hvis der for flere år siden kun blev fundet klassiske pincet til salg, er der i dag også et stort udvalg af skivepilatorer på hylderne. I udseende er denne enhed praktisk taget ikke anderledes end de sædvanlige pincet, men i stedet for pincet er den udstyret med en række dobbeltdrejende diske.

Når enheden er tændt, begynder diskene at konvergere og afvige (samtidig rotere), samtidig med at de tager fat i hårene og trækker dem ud med roden.

Sådanne indretninger er lidt ringere end omkostninger til pincet, men prisen afhænger i høj grad af hvor mange diske eller pincet enheden er udstyret med. Hvis du køber en enhed med et minimum antal pincet, vil prisen være næsten ikke anderledes.

I løbet af talrige forsøg blev det bevist, at op til 25 hår kan fjernes i en bevægelse af diskene. Når enheden er tændt, begynder diskene at rotere hurtigt, nærme hinanden og bevæge sig væk fra hinanden. Men det er nødvendigt at forstå, at resultatet afhænger af antallet af diske, såvel som på deres rotationshastighed. Disse parametre er direkte afhængige af model og pris for epilatoren.

For selv at bestemme hvilken epilator der skal vælges - disk eller pincet, skal du først og fremmest finde ud af, hvilke fordele modeller af den første type har.

Positive kvaliteter af diskenheder:

 • tilgængelighed. De kan købes hos næsten alle større husholdningsapparater;
 • relativt lave omkostninger. Du kan købe en budgetmodel til 1400 rubler;
 • minimal risiko for beskadigelse af huden under behandlingen
 • god præstation, bekræftet af brugeranmeldelser;
 • relativt kort behandlingstid (for helt at slippe af med hårene på benene, det tager ca. 40 minutter for kvinder);
 • langvarigt resultat. Hvis hårfjerningen udføres i henhold til reglerne, vil huden forblive glat i 2-3 uger.

Desværre har sådanne enheder i tillæg til fordelene også nogle ulemper. Den vigtigste "minus" behandling med en disk eller pincet elektrisk epilator er en høj smerte. Desuden er ofte piger udsat for en sådan komplikation som udseendet af indgroet hår, hvilket ofte medfører forekomst af betændelse og pustler.

Epilator fans hævder, at huden over tid vil blive vant til sådan behandling, og de smertefulde fornemmelser bliver mindre udtalte. Dette skyldes det faktum, at med konstant hårfjerning hår bliver tyndere og svækket, hvilket gør det lettere at fjerne.

Princippet om drift af pincet-epilatoren

De fleste kosmetologer er af den opfattelse, at epilatorer med et stort antal pincet er mere effektive end diskenheder. Da pincetten er arrangeret i en forskudt rækkefølge, bliver en stor afstand mellem dem minimal, så under hele rotationen er alle hårene fanget.

Med denne behandling elimineres sandsynligheden for at efterlade hår på overfladen næsten fuldstændigt. De nyeste modeller af pincet er udstyret med 40 pincet og kendetegnes ved den højeste rotationshastighed.

På grund af disse funktioner bliver proceduren ikke kun den mest effektive, men tager også mindre tid. Funktionsprincippet for enheden er ikke anderledes end disken, men i stedet for diske i den kommer pincet sammen og bevæger sig væk.

Mange pincet af epilatoren har også ekstra vedhæftninger, der muliggør fjernelse af hår i bikiniområdet med større komfort.

Omkostningerne ved enheden afhænger ikke kun af antallet af pincet og fabrikanten, men også på antallet af dyser. Derfor er det før købet nødvendigt at overveje, om disse vedhæftede filer vil blive efterspurgt i ansøgningen. Hvis en kvinde planlægger at udføre kun behandling af benene, vil dette være nok grundlæggende udstyr.

Hjælp! Apparater udstyret med en yderligere belysningsfunktion, som giver maksimal synlighed for det behandlede område, viste sig at være det bedste.

Funktionsjämförelse

Hver kvinde bør selv bestemme, om hvilken epilator der er bedre - disk eller pincet. Det skal bemærkes, at den væsentligste forskel mellem disse enheder kun ligger i det faktum, hvormed de plukker hårene.

Hvad angår handlingsprincippet, er det identisk. For at afgøre et køb skal du sammenligne de grundlæggende parametre:

 • prisen. Den indledende pris på både disk og pincet er stort set den samme. Den gennemsnitlige pris for en enhed af begge typer er 3.500 rubler (og prisen afhænger for det meste ikke af typen, men på producentens mærke);
 • ømhed. Ifølge de fleste pigers observationer er behandlingen med en diskepilator mindre smertefuld. Men på trods af at en sådan udtalelse ofte findes på fora, har den ikke noget videnskabeligt bevis
 • effektivitet. Resultatet af at bruge en epilator med mange pincet er bedre end at bruge en diskenhed. En disk epilator vil også bidrage til at opnå en glat hud, men dette vil kræve behandling lidt længere;
 • anvendelsesområder. Begge enheder er ideelle til både hårfjerning og hårfjerning i bikiniområdet. Under hårfjerning i det intime område afhænger resultatet og fornemmelserne hovedsageligt ikke på epilatoren selv, men på kvaliteten af ​​den vedhæftede anvendelse, tilstedeværelsen af ​​massagehovedet og kølesystemet;
 • batterikapacitet. De fleste producenter installerer det samme batteri i modellen.

Hvis en pige aldrig har brugt en sådan enhed før, anbefaler lægerne at vælge ikke en pincet, men en diskepilator. Enheder af denne type har en blødere effekt, hvilket gør behandlingen mindre smertefuld.

Hvilken model er bedre at blive

Vejledt af oplysningerne om, hvor mange hår der kan fjernes i en rotation, er det let at konkludere, at pincettepilatoren stadig er mere effektiv. Men det er værd at huske på, at denne metode til hårfjerning, uanset hvilken type enhed, er ret smertefuldt.

Piger med nedsat smerte tærskel, når man vælger en epilator skal bygge videre på denne kendsgerning.

Med konstant brug af både pincet og skiveepilatorer vil hårene under alle omstændigheder blive tyndere og svagere hver gang.

Med regelmæssig fjernelse af håret efter et par måneder, vil deres tæthed markant falde. Derfor er det klogere at købe modellen, der vil være mere praktisk at bruge.

konklusion

I mangel af erfaring med brugen af ​​epilatoren anbefales det at købe en model af den gennemsnitlige priskategori. Som praksis viser, nægter mange piger efter at have købt enheden at bruge det, fordi de ikke kan bære smerten.

Men hvis du får styrke og udholdenhed, efter 6-10 sessioner vil de smertefulde fornemmelser falde flere gange, og proceduren vil næsten ikke medføre ubehag. Eksperter hævder, at selv med forsigtighed kan endda low-end modeller vare i 5-8 år.

Hvorfor er der og hvordan man fjerner irritationen efter barbering: metoder til behandling og forebyggelse af problemer

Sådan fjerner du håret i hænderne derhjemme?