Valg af epilator: Hvad skal du vide om det for ikke at blive skuffet?

Hver kvinde ønsker at se perfekt ud, at være attraktiv for alle mænd. Spørgsmålet om, hvordan man vælger epilatoren, bekymrer mange kvinder. Når alt kommer til alt, erhverver produkter af god kvalitet, garanterer du et glimrende resultat i lang tid.

I dag er der et stort antal forskellige mærker og typer af elektriske epilatorer. Hvordan vælger jeg en epilator? Hvilken vil være den bedste løsning? Hvad er værd at være opmærksom på under købet?

Der er flere måder at fjerne kropshår på. Det mest populære er at slippe af med problemet med en barbermaskine, voks eller elektriske epilatorer. Hver af metoderne har sine fordele.

Fordelene ved at bruge epilatoren.

 1. Enheden vil permanent lindre håret. Du behøver ikke at udføre proceduren hvert par dage.
 2. Mobilitet. Enheden kan nemt tage med dig på vejen.
 3. Brugervenlighed.
 4. Besparelser. Efter at have købt en epilator én gang, kan du bruge den i lang tid.
 5. Med regelmæssig brug vises nyt hår sjældnere.

Problemet med at vælge en god epilator er meget relevant. Når du køber, skal du være opmærksom på en række egenskaber, såvel som kundeanmeldelser.

En god måde at vælge den rigtige enhed på er råd fra dine venner. Det er erfaringen med at bruge forskellige epilatorer, der giver dig mulighed for ikke at forveksle med det rigtige valg. Du kan også sammenligne enheder af forskellige mærker på internettet.

Køb en epilator: Hvad skal man kigge efter?

Valg af laser epilator til hjemmebrug, en kvinde har brug for at forstå, hvilken enhed der passer til hende.

Når du køber, skal du være opmærksom på en række nuancer.

 • Brand fabrikant. Det er et produkt af et berømt mærke vil være den bedste løsning. Som regel køber du en god epilator på et bevist sted, vil du have et garantikort. Det betyder, at denne enhed helt sikkert vil tjene dig i lang tid. De mest populære er produkterne fra mærket Philips, Braun, Rowenta, samt Panasonic.
 • Form og design af produktet. På trods af at det vigtigste i epilatoren er dets tekniske egenskaber, kan en behagelig form og en behagelig farve også være årsagen til at vælge en eller anden enhed. Før du foretager et køb, tag varerne i hånden. Vær opmærksom på, om enheden passer komfortabelt i din håndflade. Dette kriterium er vigtigt, da det bliver sværere for dig at få det ønskede resultat med en ubelejlig epilator.
 • Prisen på varerne. Omkostningerne ved enheden bør ikke være minimal. Som regel vil en sådan epilator ofte blive afladet, vil ikke være i stand til at garantere hundrede procent kvalitet af det udførte arbejde og vil også tjene dig i en kort periode. Pas på forfalskninger! Forfølg ikke en attraktiv pris.
 • Strømkilde I dag kan epilatorer arbejde både fra netværket og fra batteriet. En enhed uden batteri er billigere, men det har flere ulemper. Det er mindre mobil, og kræver konstant en stikkontakt. En lang ledning under operationen af ​​epilatoren vil kun forstyrre. Du vil være meget svært at nå vanskelige områder.

Når du køber en enhed, der kører på et batteri, skal du være opmærksom på en nyansering som driftstiden. De fleste af dem kan arbejde i omkring en halv time uden genopladning. Men at lave en fejl med valget, kan du købe en epilator, der vil arbejde med en styrke på femten minutter, og oplade hele dagen.

 • Princippet om enhedens funktion. De mest almindelige er to typer systemer:
 1. Pincet er forskelligt, fordi der er specielle pincet i epilatoren. De er forskudt.
 2. Disksystemet er, at enheden fjerner uønsket hår med specielle diske, som roterer. Under bevægelse griber de og trækker hår.

Hvordan man kan overvinde smerten under brug?

Epilatorer er mange, hvilken er bedre at vælge? Svaret på dette spørgsmål afhænger af, hvor let enheden fungerer. Meget ofte piger klager over smerter, der opstår under brugen af ​​dette produkt.

For at løse dette problem skal du kun købe en enhed med en køleeffekt. Denne type epilator vil være et rigtigt fund for kvinder med lav følsomhedstærskel.

Enheden indeholder en kølegel eller en kassette. Du kan også finde en epilator, der kan bruges på badeværelset. Det er fugtet og dampet hud, der gør det muligt at fjerne håret mindre smertefuldt.

Yderligere funktioner af produktet

Når du køber en epilator, skal du være opmærksom ikke kun på selve hovedproduktet, men også på, hvad der er knyttet til det. For eksempel kan det være yderligere vedhæftede filer. De er af flere typer:

 • vibrerende;
 • afkøling;
 • dyser, der strækker huden
 • barbering.

Hvis vi kigger nærmere på hver af dem, masserer og vibrerer dyserne huden. Det vil give dig mulighed for at fjerne hår mindre smertefuldt. Også reducere ubehag ved hårfjerning kan vedhæftede filer, der strækker huden. Det er denne funktion, der giver dig mulighed for at fjerne hår fra armhulerne, såvel som fra det intime område med højere kvalitet.

Hvis en sådan dyse ikke er nok for dig, så er der også nogle razorer med nogle epilatorer. De gør din enhed til en almindelig elektrisk barbermaskine. Med hende vil du fjerne tykt hår fra områder, hvor huden er den mest delikate. Du kan også kombinere flere måder at slippe af med overskydende hår.

Du kan vælge den dyse, der vil være nødvendigt for dig!

Også blandt de ekstra funktioner i produktet kan fremhæves en særlig fremhævning. Denne funktion bliver relevant, når håret fjernes fra områder, hvor selve enhedens skygge falder. Det er med en ekstra kilde til lys, du kan se hvert savnet hår.

Fremhævning er helt valgfrit, hvis du laver hårfjerning i et rum med god belysning. Vær opmærksom på denne funktion, hvis du er ejer af blondt hår.

Indretningens hastighed: Hvor bedst kan epilere huden?

Mange epilatorer under driften af ​​enheden gør det muligt at justere diskens omdrejningshastighed.

Dyrere enheder har tre hastigheder. Hvad er det for?

For det første vil den lave hastighed af epilatoren give dig mulighed for at udføre denne procedure mindre smertefuld for din hud. Derfor reducere enhedens hastighed, når det fjerner hår fra bikiniområdet, underarm og knæ.

Bemærk også antallet af pincet på dysen. Her er det vigtigt at finde den rette balance mellem kvaliteten af ​​det udførte arbejde såvel som smerte. Der er en afhængighed: jo flere pincet, jo mere omhyggeligt bliver hårene fjernet.

På samme tid, hvis pincetten er lille, så bliver du nødt til at gå flere gange på samme område af kroppen.

Når du køber en enhed, skal du være opmærksom på dens vægt. Det skal være gennemsnitligt. En tung enhed vil være ubelejligt at bruge, og en lys vil være mindre stabil. Se også på niveauet af støj, som epilatoren producerer, det bør ikke være for stort.

Sådan bruger du en ny epilator?

Meget ofte, når du først bruger en ny enhed, vil smerten blive overdrevet. Men ikke travlt med at blive forstyrret, fordi du lavede et dårligt køb. Den første hårfjerningsprocedure vil altid være mere smertefuld end de efterfølgende.

Hvor skal man opbevare epilatoren?

Efter at have købt en epilator er det vigtigt at vælge det rigtige sted til opbevaring. Dette gør det muligt for din enhed at vare længe. Opbevar det ikke i badeværelset, våd og varm damp kan beskadige produktet. Hold epilatoren i en speciel boks, der følger med den.

Det vil også være et godt sted at opbevare ekstra vedhæftede filer og specielle børster, der skal bruges til at passe på din enhed. Det er i denne boks, du kan bære epilatoren.

Som et resultat kan vi sige, at det er meget vigtigt at vælge den rigtige epilator. Glat hud er et meget vigtigt problem for en pige, der ønsker at se smukke og sofistikerede. Brug af den rigtige enhed giver dig mulighed for at føle dig selvsikker.

Når du køber, studerer og sammenligner egenskaberne ved flere typer enheder, samt køber enheden i en gennemprøvet og god butik. Det vil give dig mulighed for at beskytte dig mod forfalskning.

Gem ikke på købet, fordi produkter af høj kvalitet og bekvem kan vare i lang tid. Når du vælger, skal du overveje faktorer som komfort, funktionalitet og værdi for pengene.

De bedste epilatorer i 2018

Epilatorer er simpelthen uundværlige for kvinder. Disse enheder giver hver pige mulighed for at se perfekt ud. Takket være sådanne enheder forbliver kroppen altid glat og fløjlsagtig, og overskydende hår vil ikke være i stand til at forkæle stemningen.

Nu er valget af sådanne enheder ret stort, så vi har udarbejdet en kvalitativ vurdering af de virkelig bedste epilatorer for 2018. Denne top 10 blev lavet efter kunder, såvel som specialister inden for skønhed. Vi formåede at samle de mest værdige repræsentanter fra epilatorernes verden, som har en fremragende pris / præstationsgrad for i dag.

10 Braun FG 1100 SilkFinish


Takket være Braun FG 1100 SilkFinish-epilatoren kan du virkelig frigøre dit kreative potentiale. Dette er en fuldstilet styler designet til at håndtere bikiniområdet. Det giver ikke kun mulighed for at barbere med høj kvalitet, men også at skære bikini linjen, hvilket gør dette område smukt. Et specielt hoved giver dig mulighed for at fjerne hårpunktet, hvilket giver den ønskede form. Du kan nemt oprette det perfekte billede uden ekstra indsats. Inkluderet er to kamme til trimning af hår.

fordele:

 • Meget kompakte dimensioner.
 • Fjern forsigtigt og trim håret i bikiniområdet.
 • Perfekt i hånden.

ulemper:

 • Rigtig lav pålidelighed af enheden.
 • Kan ikke trimme hår mindre end 0,5 cm.

9 Rowenta EP7530


Pålidelig epilator Rowenta EP7530 arbejder på netværket, og giver dig også mulighed for at opnå en unik bedøvelse ved hjælp af luft. Soft Sensation teknologi gnider forsigtigt og glatter huden for at fjerne smertefulde fornemmelser. Massageballer virker effektivt sammen med huden, sender visse impulser til hjernen, blokerer smerte. Den unikke vedhæftning giver dig mulighed for at opnå præcis hårfjerning med total kontakt til et bestemt sted. Der er kun to hastigheder og brugbar belysning.

fordele:

 • Kold luft lugter huden.
 • Fjerner hår med lidt eller ingen smerte.
 • Højkvalitets massagebolde og lys.

ulemper:

 • Ikke alt hår er fjernet første gang.

8 Philips HP6570


Hvis du har brug for hurtig hårfjerning uden tidstab, kan du vælge mellem Philips HP6570. Denne model har et bredt hoved til øjeblikkelig fjernelse af et stort antal hår. Men avancerede keramiske skiver sikkert opfanger og fjerner hår af enhver størrelse. Hjælper og teknologi med aktiv vibration. Giver også en massage dyse, der beroliger huden. I dette tilfælde gør baggrundslyset det muligt at se selv de mindste hår. Det vaskbare hoved er let at rengøre lige under hanen.

fordele:

 • Smerteløs fjernelse af næsten ethvert hår.
 • Opti-Light Effektiv baggrundsbelysning.
 • Virkelig hurtig hårfjerning.

ulemper:

 • Dårlig fanger meget korte hår.
 • Øget støjniveau.

7 Braun 5-541 Silke-epil 5 Wet tør


Trådløs epilator Braun 5-541 Silke-epil 5 Wet Tørret har fire forskellige dyser på én gang. Dette gør det muligt at udføre ikke kun tør og blød, men også fugtig fjernelse af håret. Nu kan du bare gå til badet med varmt vand for at nyde processen. Det ergonomiske håndtag er ikke kun behageligt at greb, men har også en speciel belægning, hvorfor enheden ikke glider ud af hænderne.

Det unikke massagesystem stimulerer huden behageligt, hvilket skaber effekten af ​​afslapning og komfort. Det er værd at bemærke vandtæt taske og holdbart batteri, samt 2-speed mode.

fordele:

 • Højkvalitets tør og våd fjernelse af hår.
 • Umiddelbart fire forskellige dyser i sættet.
 • Fuld autonomi takket være batteriet.

ulemper:

 • Manglende opbevaringstaske.

6 Rowenta EP5620


Billig epilator Rowenta EP5620 kombinerer vellykket bekvemmelighed i daglig brug og godt design. Silence-teknologi gør enheden næsten tavs, men Micro-kontaktsystemet fjerner ethvert hår forsigtigt og omhyggeligt. Der er to hastigheder her. Der er også tre ekstra dyser til rådighed. Enheden giver en massage effekt under brug. Der er støjreduktionsteknologi for at holde enheden stille. Til fordel for gadgeten siger baggrundsbelysning Vision, samt omgående 3 tips.

fordele:

 • Håret fjernes meget høj kvalitet og uden smerte.
 • Lydløs drift og kraftig baggrundsbelysning.
 • Resultatet er synligt i lang tid.

ulemper:

 • Ikke alle tips er effektive.

5 Panasonic ES-ED50


Den smukke og elegante epilator Panasonic ES-ED50 nyder straks kvinder. Den har en temmelig kompakt og letvægts krop, der gør den komfortabel placeret selv i en lille palme. Der er 45 pincet til effektiv greb af hår, og den mest tynde. Sofistikeret LED belysning vil lette hårfjerningsprocessen.

I sætet er der 3 dyser på en gang, hvoraf den ene har en aftagelig kam. Dobbelt mobilhoved giver dig mulighed for at fjerne håret hårdt og på steder, der er svært tilgængelige. Det er værd at bemærke en elegant kosmetik taske, samt et indbygget batteri, som varer i 30-40 minutter ved kontinuerlig brug.

fordele:

 • Ekstremt nyttig og effektiv baggrundsbelysning.
 • Tre dyser til alle lejligheder.
 • Dobbelt flydende hoved.

ulemper:

 • Springer regelmæssigt noget hår.

4 Braun 5329 Silke-epil 5


Den Braun 5329 Silk-Epil 5 epilator, der arbejder på netværket, suppleres af en speciel ansigtsrens. Det har øget effekt for at opnå perfekt glathed. Modellen garanterer ren hud i flere uger, hvilket siger meget. I dette tilfælde klare enheden effektivt med meget korte og tynde hår.

Det er også nødvendigt at fremhæve teknologien Close-Grip, som giver dig mulighed for at fjerne hår med 40 miniaturepincetter. Men det flydende hoved følger perfekt kroppens konturer. Avancerede fingre hæver lidt hår for høj kvalitet eliminering. Desuden lugter kølehandsken huden godt før og efter proceduren.

fordele:

 • Effektivt resultat, der varer lang tid.
 • Yderligere rensedyse til ansigtet.
 • Belysningssystem og flydende hoved.

ulemper:

 • Opretter for meget støj.
 • Ledningen er lidt kort.

3 Philips HP6575


Det progressive SatinPerfect-system gør det muligt for Philips HP6575-epilatoren at fjerne selv de tyndere og korte hår. Samtidig er huden absolut ikke beskadiget. Kunden finder også i kassen en speciel dyse designet specielt til følsomme områder. Enheden kan bruges frit i bruseren takket være Wet Dry-systemet. Våd og tørpleje leveres, det indbyggede genopladelige batteri giver op til 40 minutter for at nyde nem epilering uden unødvendige ledninger.

fordele:

 • Keramiske tang til forskellige hår.
 • Kraftigt batteri med lang opladning.
 • Der er en behagelig baggrundsbelysning.

ulemper:

 • Kort levetid.
 • Fungerer ikke fra et normalt elektrisk netværk.

2 Braun 7-939e Silke-epil 7 SkinSpa Wet tør


Braun 7-939e Silke-epil 7 SkinSpa Wet Model Tørret er et komplet skrælnings- og hårfjerningssystem. Pakken indeholder 3 ekstra komponenter for at fjerne selv ekstremt korte hår over hele kroppen. Epilatorhovedet giver dig mulighed for at massere områder på grund af den pulserende vibration. Et progressivt flydende hoved giver perfekt komfort, og håret kan fjernes under brusebadet.

Dysen i form af en pensel implementerer ultralydskrælning og har også en form i form af en skål. Sådanne børster med høj densitet er meget effektive. Dysen til ansigtet giver dig mulighed for at rense huden fra kosmetik og frigøre porerne.

fordele:

 • Trådløs epilator med 3 forskellige vedhæftede filer.
 • Velegnet til hårfjerning og afskalning.
 • Kvalitativt fjerner alle hår selv under brusebadet.

ulemper:

 • Kan ikke bruges under opladning.

1 Tanda Me Chic


Den progressive og innovative fotoepilator Tanda Me Chic har relativt kompakte dimensioner. Takket være Elos-teknologien elimineres hår af absolut enhver farve og på den mest forskellige hud. Den indbyggede lampe har en kilde på 120.000 pulser, hvilket gør det muligt at fjerne alt unødvendigt effektivt. Samtidig kan intensiteten af ​​blinkene nemt justeres og justeres. Dette er en rigtig effektiv fotoepilator.

TehnoProsto | Websted om husholdnings- og edb-udstyr. Nyheder, anmeldelser, råd om valg

Websted om husholdnings- og edb-udstyr, nyheder, anmeldelser

Hvordan vælger jeg en epilator? Top 10 bedste epilatorer 2017

Glat hud er en af ​​de smukke skønhedskanoner, derfor arbejder hver pige og kvinde for at slippe af med unødvendig vegetation. På en række måder at gøre dette kan du skrive en hel encyklopædi, men med alt dette er den mest populære mulighed at bruge epilatoren. Du kan fjerne hår med det derhjemme, og alle udgifter til denne regelmæssige kosmetiske procedure er kun begrænset af prisen på enheden. Lad os ikke skjule det faktum, at proceduren er smertefuld, men huden bliver glat i 2-4 uger, og efterhånden bliver hårene tyndere, og epileringsprocessen bliver hurtigere, sjælden og mindre ubehagelig. Men hvis du allerede læser dette materiale, så ved du hvad du skal til, så nu er det tid til at finde ud af hvilken epilator at vælge, fordi producenterne tilbyder mange forskellige muligheder. En bonus for vores læsere er rankingen af ​​de bedste epilatorer i 2017.

I første omgang blev epilatorer skabt til fjernelse af hår på benene, men i dag kan der ved hjælp af specielle vedhæftede stoffer bruges disse til epilering af bikini og underarm. Den store efterspørgsel efter epilatorer skabte hård konkurrence blandt producenterne, og for at vinde denne kamp begyndte de at tilbyde enheder med flere og flere funktioner og ofte unødvendige. En person, der ikke er meget kyndig i denne sag, gør ofte en konklusion: Jo flere funktioner, jo bedre og gør fejl, når overpaying for helt unødvendige overskud. Hvordan ikke at overpay og vælge præcis den epilator, der bedst opfylder kravene?

Hvilken epilator at vælge?

Skive eller pincet?

I det store og hele er alle epilatorer opdelt i to typer, afhængigt af handlingsprincippet. Begge muligheder har en hær af tilhængere, så det er umuligt at sige, hvilken epilator der er bedre, disk eller pincet. For større objektivitet, lad os dvæle på princippet om drift, fordele og ulemper ved hver type.

Opgaven af ​​alle epilatorer er den samme - at trække håret op af rødderne. Diskenheder er udstyret med flere par diske, der roterer og konvergerer, greb og trækker hår. Pincetter udstyret med plader (pincet), som under drift gør knivlignende bevægelser. Disc ad gangen fjerner ikke mere end 32 hår, pincet - op til 48, afhængigt af antallet af pincet. Selvfølgelig, hvis du går gennem epilatoren med 48 pincet, vil proceduren være hurtig, men smertefuld. Udgaven til 12 pincet er mere godartet, men det vil tage meget tid til epilering. Hvis du vælger en pinsepilator, er det optimale antal pincetter 32 stk.

Fordelene ved disk epilatorer:

 • mere produktiv i arbejdet, giver et bedre resultat, men pincett med 40 pincet kan nemt konkurrere i effektivitet med dem;
 • der er ingen risiko for allergiske reaktioner;
 • Perfekt til at fjerne hår på benene.

Fordele ved pincet:

 • processen vil dog være mindre smertefuld, hvis der anvendes en lille mængde pincet;
 • men 36 eller 48 pincet vil give en mere grundig epilation;
 • klare hårfjerning i bikiniområdet.

Skiver og pincet er som regel lavet af metal, men der er modeller, hvor disse dele er lavet af keramik. De er meget dyrere, men er velegnede til ejere af følsom hud, der reagerer på metal med irritation.

Anæstesimetode

Sikkert, hver pige, der undrer sig over, hvordan man vælger en epilator, er mest interesseret i, hvor smertefuld processen er. Erfarne brugere rapporterer, at hårfjerningen bliver mere ubehagelig, fordi hårene bliver tyndere og sjældnere, lettere at trække ud. Nogle anbefaler at behandle den nødvendige zone med novokain før epilering, og producenterne har udarbejdet deres løsninger til denne effekt.

Anæstesi i epilatorer i dag gennemføres på en af ​​følgende måder:

 • afkøling. Hvis du køler grundigt af det behandlede område af huden, vil hårfjerningsprocessen ikke være så ubehagelig. For at gøre dette bruger fabrikanterne specielle gelposer, som forkøles og anvendes under epilering. Som en mulighed - en handske med en gel. Du kan bruge det improviserede middel: en ispakke eller et afkølet håndklæde;
 • blæser. Fra epilatorens specielle enhed til det område af huden, der blæser kold luft. Dette system bruges hovedsageligt i enheder fra Philips og er perfekt til følsom hud;
 • vibrerende massage. En god mulighed for dem, der er meget bange for smerte, sammenligner hårfjerning med tortur og kan ikke stå en sådan procedure. En særlig massage dyse afslapper huden, reducerer smerten og løfter håret, hvilket gør processen nemmere og hurtigere.
 • hudstrækningssystem anvendes kun i få modeller. Huden er fast og strækket af en særlig mekanisme, der ikke tillader, at den stiger, når håret trækkes ud. Det øger effektiviteten og reducerer smerten.

Tilstedeværelsen af ​​anæstesi kan bedømmes efter navnet på epilatoren. Så i apparater fra Philips vises præfikset - Satinelle Sensitive, fra Rowenta - Epil Active og fra Braun - Silk-epil.

Hvor mange hastigheder har du brug for?

Tidligere var epilatorer kun på en hastighed, men nu er de som regel udstyret med to eller endda tre hastigheder. Det er selvfølgelig bedre at give præferencer til modeller, hvor der er flere tilstande end en, især hvis du er ny til epilering. I første omgang kan du arbejde med den første hastighed for at vænne sig til og forstå, hvordan man korrekt bruger epilatoren. Også den første hastighed er egnet til at fjerne tykke hårde hår. Mere erfarne piger kan bruge anden hastighed: processen bliver hurtigere. Desuden er denne tilstand velegnet til lang hårfjerning. Den tredje hastighed er normalt til stede i Rowenta epilatorer og giver dig mulighed for at udføre proceduren meget hurtigt, men smerten vil også stige.

Strømtype

Der er to muligheder:

 • strømforsyning;
 • batteridrevne.

Før du beslutter dig for hvilket batteri du skal vælge, skal du tænke på hvordan og hvor du vil være mere tilbøjelig til at udføre hårfjerning. Til hjemmebetingelser rådes en networked-epilator, og for dem, der ofte rejser, er en batteridrevet enhed mere egnet, og du vil ikke afhænge af udløbets tilgængelighed og placering. Sandt nok skal du oplade batteriet regelmæssigt. Men for at rejse og passe enheden, strømforsynet med et stikkontakt, og du vil ikke være begrænset i batteriets levetid. Sandt, en betydelig plus genopladelige epilatorer - evnen til at bruge til proceduren i brusebadet.

Arbejder epilatoren under vand?

For nylig begyndte alle producenter massivt at producere epilatorer, der understøtter funktionen af ​​ikke kun tør, men også fugtig epilering. Sagen til sådanne anordninger er pålideligt beskyttet mod indtrængning af fugt indad, derfor kan epilering udføres under et brusebad, hvilket gør proceduren mindre smertefuld og hurtigere. Hvis du stadig er bange for smerte under epilation, så kig på modellerne med evnen til at udføre proceduren under vand og endnu bedre - med skum. Naturligvis arbejder sådanne epilatorer kun på batteri.

Arbejdschef

Epileringsprocessen indebærer dannelse af mikroirritationer, så rengøringen af ​​epilatoren bør monitoreres omhyggeligt. Det er bedre at købe en enhed med et aftageligt hoved: efter proceduren kan det vaskes og desinficeres. Det vil være meget sværere at passe på det indbyggede hoved. Sørg for, at kittet indeholder en beskyttelsesdæksel og en børste til skrubning af hår, hvilket gør at epilatoren altid kan holdes ren.

Yderligere funktioner og dyser

På bekostning af behovet for yderligere funktioner og vedhæftede filer, diskuterer diskussionen ikke. Vi vil ikke dømme, men blot præsentere de vigtigste, og du kan selv bestemme, hvad du virkelig har brug for.

Som en ekstra funktion bruges der ofte en baggrundsbelysning, der belyser det behandlede område, så man ikke overser et enkelt hår. Funktionen vil også spare, når du skal gøre hårfjerning i det bedste med hensyn til lysforholdene. Men uden denne funktion er det nemt at gøre.

Sammen med epilatoren kan kittet indeholde flere vedhæftede filer:

 • dyser til hårfjerningszone bikini og underarms. Deres hovedformål er tydeligt fra navnet. Dysen dækker en del af skiverne eller pinceterne, reducerer arbejdsområdet og gør det muligt at gøre epilering på sådanne ømme steder mere behagelig og mindre smertefuldt.
 • dyse til begyndere. For at vænne sig til hårfjerningsprocessen, kan du bruge specielle vedhæftede filer, der begrænser den del af pincettene eller skiverne. Med et fald i antallet af samtidige trækninger af hår, falder smerten også;
 • Trimmer. Det vil tage, ikke for at rive, men for at skære hår. Kan finde ansøgning i pleje af bikiniområdet, når du opretter intime hårklipp
 • dyse til peeling. Kræves i tilfælde, hvor hår vokser ind i huden. Ved hjælp af en dyse afskalles det øvre lag af huden og indgroet hår frigøres;
 • dyse til punkt hårfjerning. Det vil tage for eksempel for at justere formen på øjenbrynene, for at skabe en lige linje af bikini eller at trække flere adskilte voksende hår.

producent

Fabrikantens navn betyder meget, og mange købere mener med rette, at det er bedre at overbetale lidt, men at købe en enhed fra et velrenommeret firma, fordi dets omdømme er en garanti for kvalitet. De bedste epilatorer tilbyder sådanne virksomheder:

 • Philips er en hollandsk virksomhed, der fremstiller en række personlig plejeprodukter. En serie af epilatorer har flere dusin modeller, der er ergonomiske og af høj kvalitet. I sortimentet er der modeller af alle priskategorier og med et andet sæt funktioner;
 • Braun er et tysk selskab, der har eksisteret i mere end et halvt århundrede og har produceret epilatorer i mere end 30 år. I alle enheder forsøger virksomheden at implementere den nyeste teknologi;
 • Rowenta er en international virksomhed, en af ​​de ældste producenter af husholdningsapparater. Epilatorer fra virksomheden modtager et stilfuldt design, bred funktionalitet og højeste kvalitet.
 • Panasonic - den største japanske producent af udstyr af enhver art. Der er i rækken og en serie af epilatorer, der er af højeste kvalitet og bred funktionalitet.

Bedste epilatorer 2017

Ifølge de ovenfor beskrevne parametre kan du træffe det rigtige valg og købe en model, der optimalt opfylder dine krav. Vi vil skynde os for at lette din opgave en smule og tilbyde dig de bedste epilatorer på markedet ved årsskiftet 2016 og 2017.

Braun 7561 Silke-epil 7

 • pincet, 40 pincet;
 • antal hastigheder: 2;
 • batteristrøm;
 • der er baggrundsbelysning;
 • evnen til at bruge i badet
 • Omkostningerne er omkring 6.200 rubler.

Et af salgsledere i øjeblikket. Modellen er afbalanceret i pris og funktionalitet. Batteriet varer i 40 minutters arbejde, selvom det tager cirka en time at oplade. Epilering kan udføres i brusebadet, så perfekt glat hud kan opnås hurtigt og smertefrit, og hvis noget kommer lysene til undsætning. Inkluderet er en barbermundstykke, en massager for at reducere smerte under epilering og en dysebegrænser. Derudover er der en rengøringsbørste og køleklude. Modellen er meget vellykket og nem at bruge, og erfaringen fra mange brugere indikerer en lav smertefuldhed af proceduren udført ved hjælp af denne epilator.

Philips HP6553

 • disk epilator;
 • antal hastigheder: 2;
 • batteristrøm;
 • ingen baggrundsbelysning
 • evnen til at bruge i badet
 • koster omkring 3.800 rubler.

Denne epilator modtog også mange anerkendelser fra brugerne. Modellen tiltrækker opmærksomheden af ​​fremragende udstyr, rimelig pris, brugervenlighed og et imponerende resultat. Enheden indfanger hår med en længde på 0,5 mm, kittet indeholder en dyse til barbering, en dyse-trimmer og en kølemiddel. Hovedet kan vaskes under vand, komplet med en børste til rengøring. Epilering kan udføres i brusebadet, men uden brug af skum. Batteriet varer i 30 minutter, det tager cirka en time at oplade. Enheden klæber med selv de tyndeste hår, og resultatet er perfekt glat hud.

Braun 9-561 Silke-epil 9

 • pincet, 40 pincet;
 • antal hastigheder: 2;
 • batteristrøm;
 • der er baggrundsbelysning;
 • evnen til at bruge i badet
 • omkostningerne er omkring 7.200 rubler.

Fremragende og virkelig multifunktionel enhed med mange dyser. Hvis du leder efter den bedste bikini zone epilator, så kan du sikkert vælge denne model. Til hårfjerning intime områder kan du bruge en dysebegrænser til at skabe hårklipp - en dyse-trimmer. Også inkluderet er en massager, en barbering dyse og en dyse til punkt hårfjerning, så denne epilator er egnet til øjenbryn, mere præcist for at skabe deres ideelle form. En rengøringsbørste, taske og opladningsholder leveres med enheden. Epilatoren fanger hår fra 0,5 mm lang, kan bruges til epilering i brusebadet og med skum. Fra batteriet kører 40 minutter. Med denne enhed kan hårene fjernes på de mest utilgængelige steder, og det eneste negative - støjniveauet er over gennemsnittet.

Braun 3270 Silke-epil 3

 • pincet, 20 pincet;
 • antal hastigheder: 2;
 • strømforsyning;
 • der er baggrundsbelysning;
 • koster omkring 2 600 rubler.

Den perfekte epilator med hensyn til pris / kvalitet forhold. Der er ikke noget overflødigt, men resultatet vil ikke skuffe dig. For at reducere smertefulde fornemmelser under proceduren hjælper massageren, og det er nemt at holde enheden ren, fordi epilatorhovedet er fjernet, og det komplette sæt indeholder en børste til rengøring. På grund af baggrundsbelysningen er der ikke behov for at kigge efter et godt oplyst vinduessæde, og der er ingen problemer med et dårligt batteri. Leveres med et barberhoved og en trimmer. Den eneste ulempe - umuligheden af ​​hårfjerning under brusebadet, men prisen er mere end acceptabel.

Rowenta EP9260

 • pincet, 24 pincet;
 • antal hastigheder: 2;
 • batteristrøm;
 • der er baggrundsbelysning;
 • evnen til at bruge i badet
 • koster omkring 4 500 rubler.

En af de bedste epilatorer på markedet i dag. Med ikke den højeste pris giver fremragende resultater, og muligheden for epilering under vand og ved brug af skum vil gøre proceduren så behagelig som muligt. Enheden indfanger hår med en længde på 0,5 mm, kører på et batteri i 40 minutter, og i kittet får du mange dyser: Ud over trimmeren, barberingsmundstykket og massageren er der en dyse, så du kan sikkert bruge denne epilator til bikinizonen. Derudover indeholder kittet også en peeling dyse, der vil hjælpe med at løse problemer med indgroede hår. Det epilerende hoved kan fjernes og skylles, der er en børste til rengøring.

Panasonic ES-WX72

 • pincet, 48 pincet;
 • antal hastigheder: 1;
 • batteristrøm;
 • ingen baggrundsbelysning
 • evnen til at bruge i badet
 • koster omkring 3 200 rubler.

Ifølge brugerfeedback er dette faktisk den perfekte epilator. Det virker meget længe fra batteriet, det klare sig perfekt med dets direkte ansvar, du kan tage det med dig i brusebadet og bruge skum - så er smerten minimal. Antallet af pincet tyder på, at meget hår bliver trukket ud på en gang, så tiden for epilering reduceres. Når du behandler de mest følsomme områder i huden, kan du bruge en begrænser tip eller et tip til punkt hårfjerning. Sidstnævnte, selv om den er beregnet til ansigtet, bruges af mange til bikini-zonen: nogle gange er det bedre at bruge mere tid end at torturere selv. I sætet er der allerede 6 vedhæftede filer, så enheden bliver virkelig multifunktionel.

Braun 5-511 Silke-epil 5 Wet tør

 • pincet, 28 pincet;
 • antal hastigheder: 1;
 • batteristrøm;
 • ingen baggrundsbelysning
 • evnen til at bruge i badet
 • koster omkring 3 300 rubler.

Hvis du leder efter en budget epilator uden ekstra vedhæftede filer, så skal denne model appellere til dig, især da producenten er kendt og pålidelig. Epilatoren klare sig godt med sin direkte opgave, den kan tages i brusebadet og bruges sammen med brugen af ​​skum, det giver dig mulighed for at få fat i håret fra 0,5 mm. Hovedet kan fjernes og skylles. God ting for dine penge!

Philips HP6520

 • disk epilator;
 • antal hastigheder: 2;
 • batteristrøm;
 • ingen baggrundsbelysning
 • evnen til at bruge i badet
 • koster omkring 2 400 rubler.

En anden minimalistisk og billig epilator. Til en lav pris får du en enhed uden dikkedarer. Der er ingen lys og dyser, men enheden håndterer hårfjerningen perfekt. Afgiften varer i 30 minutter, du kan foretage hårfjerning i brusebadet, men uden skum. Hovedet er let at løsne og vaske.

Panasonic ES-WD22

 • pincet, 48 pincet;
 • antal hastigheder: 1;
 • batteristrøm;
 • ingen baggrundsbelysning
 • evnen til at bruge i badet
 • Omkostningerne er omkring 3.900 rubler.

Stille og behagelig epilator, der giver det perfekte resultat og vil appellere til dem, der søger en enkel enhed, og vil ikke bruge de mange dyser. Epilatoren arbejder under vand, det er let at tage sig af det, opladningen varer i 30 minutter, det er behageligt i hænderne.

Philips HP6570

 • pincet, 32 pincet;
 • antal hastigheder: 2;
 • batteristrøm;
 • der er baggrundsbelysning;
 • evnen til at bruge i badet
 • koster omkring 4.700 rubler.

Hvis du er interesseret i at købe en epilator med keramiske pincet, så er dette den bedste model på markedet. Enheden fungerer ret godt, bare i plejen, og for at reducere smerte under proceduren anvendes et massage system.

15 bedste epilatorer til kvinder

Valget af epilatoren er et alvorligt spørgsmål. De er ikke billige, så du har ikke ret til at lave fejl. Ved hjælp af vores bedømmelse vælger du en model af usædvanlig kvalitet. Mød de bedste epilatorer i 2017 - begyndelsen af ​​2018.

Udvælgelseskriterier

mad
Både batteridrevne og netværksdrevne epilatorer er egnede til hjemmebrug. På rejsen er det bedre at tage den første. Vær dog opmærksom på, at du stadig skal opkræve den, det kommer som regel fra netværket, så der er ikke noget særligt behov for autonome modeller.

dyser
Jo flere tips epilatoren har, desto bedre. Hvis du har følsom hud, kan du ikke undvære en massageapparat og en speciel hætte. En dyse, en trimmer og en barbermaskine hjælper dig med at gøre alle slags intime frisurer, og en dyse til punktfjerning er perfekt til at fjerne hår i bikini, underarm eller ansigt.

Yderligere funktioner
Epilatorens flydende hoved er en nødvendig funktion til ren hårfjerning. Tag ikke modeller uden belysning - det er meget ubelejligt. Køleformen er obligatorisk for dem, der har følsom hud. Det er ikke tilrådeligt at tage en model, der ikke kan bruges i brusebadet. Tørre hårfjerning er meget mere smertefuldt, men fjernelse af hår ved hjælp af skum giver dig mulighed for at dele med uønsket vegetation.

Hvilken producent er bedre?

Der er ikke så mange producenter af epilatorer, og købere foretrækker at vælge beviste virksomheder, snarere end risiko med ukendte mærker. Tre "hvaler" i produktionen af ​​epilatorer - Braun, Philips og Panasonic - købere vælger oftest modeller af disse firmaer. Rowenta er en anden konkurrent for titlen på et vellykket epilator brand.

Hvilken epilator at vælge

indhold

Hvilken epilator at vælge. anmeldelser

Sådan vælger du en pålidelig epilator

Hvordan man vælger en epilator til bikini zone

Hvilken epilator at vælge for ansigtet

Sådan vælger du en laser epilator

Hvilken firma epilator er bedre at vælge

Hvilken epilator at vælge. anmeldelser

Problemet med at fjerne uønsket hår i bikiniområdet på benene i armhulerne er bekendt med enhver kvinde. Metoder til at løse dette problem er mange, lige fra barbering og slutter med dyre laser hårfjerning. Hver kvinde ønsker at have glat hud uden uønsket vegetation og bruger metoden til fjernelse afhængigt af hendes budget.

Den billigste løsning er at fjerne hår ved barbering. Men effekten af ​​en sådan procedure varer i 1-2 dage, og så vises en uhyggelig stikkende børstehår, og alt skal gentages igen. Depilatory cremer giver en længere virkning, er relativt billige, men har ulemper i form af allergiske reaktioner.

Mange kvinder, der har forsøgt forskellige muligheder for at fjerne uønsket hår, kom til den konklusion, at brugen af ​​en epilator bedst løser dette problem. Effekten varer op til tre uger. Efter hver procedure bliver håret mindre mærkbart. Men denne metode har ulemper i form af smerte ved fjernelse og indfødning af hår. Hårinvækst kan kæmpes ved daglig hudrensning. Og hvis smerten ikke får dig til at frygte, kan du aktivt fortsætte med at bruge enheden.

En bred vifte giver dig mulighed for at vælge en enhed, der kan minimere smerte. Hvis du vælger en epilator, skal du være opmærksom på sådanne ting:

 • fabrikanten;
 • hvor mange pincet / diske på instrumenthovedet;
 • er det muligt at ændre omdrejningshastigheden af ​​arbejdselementerne;
 • hvordan smertelindring opstår
 • hvilken type arbejdshoved;
 • selvdrevne eller elektriske;
 • ekstra funktioner og dyser.

Mange kvinder foretrækker epilatorer Brown. Produkterne i dette firma er af høj kvalitet, har god funktionalitet og præsenteres i et bredt prisklasse. Den mest populære blandt det retfærdige køn i 2017 er den kvinnelige epilator Braun Silk Epil. Hårfjerningens komfort og minimal smerte sikres af det flydende hoved. Det tilpasser sig alle kurver i kroppen og giver dig mulighed for at fjerne alle hår.

Desuden er epilatorer fra Philips, Rowenta, Panasonic efterspurgte. Disse fire virksomheder har vundet markedet på grund af udstyrets høje kvalitet og brugervenlighed. Du kan vælge andre producenter, det bliver billigere, men det er bedre at vælge udstyr, der har fungeret godt på markedet.

Sådan vælger du en pålidelig epilator

Epilatorens opgave er at trække hår ud med en rod. I moderne epilatorer udføres plukning af hår med skiver eller pincet. Når enheden er tændt, begynder arbejdet at rotere, tage fat i hårene, træk dem ud.

Hvor meget tid du skal bruge til fjernelse af hår, afhænger ikke af typen af ​​enhed. Behøver at være opmærksom på antallet af pincet / plader. Smertefulde fornemmelser er under alle omstændigheder, men for at udføre proceduren hurtigere kræves der enheder med et stort antal pincet.

Mindste antal pincet / skiver i moderne epilatorer er 20 stk. Der er modeller til 32 pincet, til 40, til 48. En elektrisk kvindepilator kan have yderligere smertelindringsfunktioner. En smertefri epileringsproces vil fungere, hvis enheden har et køle-, blæser- eller vibrationsmassagesystem.

Men forvent ikke at du ikke vil føle noget. Processen med at trække hår ud forårsager ubehag, uanset enhedens egenskaber. Ifølge mange kvinder er det bedst at købe en epilator med 40 pincet.

Hvordan man vælger en epilator til bikini zone

Mange modeller af epilatorer har en speciel dyse til det intime område. Dette kan være en separat enhed i sættet, mindre i størrelse. Dette er den mest følsomme del af kroppen, så du skal forberede dig på, hvad der vil være smertefuldt. Dyser i den intime zone er smalere og har mindre arbejdende pincet.

Den reducerede epilaterende overflade reducerer smerteniveauet lidt, end hvis plukningen af ​​håret blev lavet med en regelmæssig vedhæftning. Talrige anmeldelser tyder på, at bedøvelsesfunktionen også spiller en vigtig rolle ved fjernelse af hår fra bikiniområdet. Dette vil hjælpe med at beslutte, hvilke der er bedre at vælge en epilator.

Hvis du vælger en god enhed til fjernelse af håret til det intime område, skal du fokusere på: producenten, antallet af pincett / skiver, antallet af hastigheder og kølesystemet. Nogle enheder er udstyret med en barbermaskine, hvilket gør processen med at fjerne uønsket hår mindre smertefuldt. Giv præference til epilatoren, som kan vaskes under vand.

Hvilken epilator at vælge for ansigtet

I nogle kvinder er ansigtshår for mærkbar. Dette problem tilføjer ikke selvtillid, men det kan løses med en epilator. En almindelig enhed kan ikke klare sådanne problemer, men mange producenter tilbyder specielle vedhæftede filer til deres modeller. Enheden er forskellig i udseende og i dets egenskaber fra det sædvanlige. Han har en tynd næse med pincet, som trækker hår ud.

Virkningen af ​​proceduren varer i op til 3 uger. Enhedenes tynde næse gør det muligt at fjerne hår, hvor det er svært at gøre det med andre enheder, som i næsen, forekommer der ikke hudirritation, da hudkontakt er minimal. Ved hjælp af en sådan dyse kan du rette øjenbrynene hjemme. Ulempen er et vist ubehag og smerte på tidspunktet for at trække hår ud, udseendet af en lille rødme og hævelse.

Denne procedure skal udføres om aftenen, når du ikke behøver at gå overalt. Særlig belysning er ikke et krav, og det forenkler i høj grad processen med at fjerne uønskede hår. Med en sådan funktion er sandsynligheden for at mangle noget minimeret.

Producenter tilbyder mange muligheder til forskellige priser. Det er svært at sige, hvilken epilator der er bedre for ansigtet, da mange parametre skal analyseres. Derudover skal du tage højde for de individuelle forskelle for hver person.

Sådan vælger du en laser epilator

En kostbar laser hårfjerning procedure, udført i saloner, blev tilgængelig til hjemmebrug. En række virksomheder fremstiller udstyr til laserfjerning af mindre størrelser end salon og billigere. Funktionsprincippet for laserepilatoren er, at hårsækkene er ødelagt under påvirkning af lysets lys. Efter flere procedurer er der en vedvarende mangel på hårvækst på benene i armhulerne i det intime område. Når du vælger en laser epilator, skal du fokusere på to kriterier: sikkerhed for huden og effektiviteten af ​​procedurerne.

Home laser epilator har en kompakt størrelse, flere niveauer af intensitet og en hudfarvesensor. Før proceduren anbefales det at kontrollere, om enheden kan bruges til din hudtype. Til dette er mange modeller udstyret med en indikator. For ejere af mørk hud laser epilatorer er ikke egnede. Batteriladningen er ikke nok til at håndtere alle overflader af kroppen og kræver konstant genopladning.

Efter den første procedure reduceres mængden af ​​uønsket hår med 70%. Ifølge mange kvinder er tre procedurer nok til at glemme problemet med uønsket hår i 12 måneder. Et lille arbejdshoved giver dig mulighed for at fjerne hår på vanskelige steder i bikini og underarm.

Til hjemlig brug køber mange kvinder Tria Beauty Hair Removal Laser 4X eller Tria Precision. Hvilket er bedre er svært at sige. Det hele afhænger af personlige præferencer og omkostningerne ved enheden. Den første er lidt dyrere, men deres egenskaber er næsten de samme.

Hvilken firma epilator er bedre at vælge

Den overvejende efterspørgsel blandt kvinder er enhederne af sådanne firmaer som Brown, Philips, Panasonic og Roventa. Deres produkter er velprøvede. Gennemgangen viser, at Brown epilatorer er de dyreste, men deres funktionalitet og kvalitet er lidt højere end andre producenters. Mange modeller indeholder bundtede dyser til ansigt og bikini zoner.

Når du vælger en epilator, skal du fokusere på prisen, antallet af pincet eller skiver, antallet af dyser og tilstedeværelsen af ​​systemer, der gør hårfjerningsprocessen mindre smertefuld.

Det er vigtigt at huske en ting, så enheden varer længere og ikke forårsager ubehag når det bruges, det har brug for konstant pleje. Efter hver procedure skal apparatets hoved skylles godt under rindende vand og tørres og spredes ud på en flad overflade.

Hvilken epilator er bedre, og hvor meget koster det

Epilator er en kompakt elektrisk enhed, der gør det muligt at fjerne uønsket hår alene. Han trækker hår sammen med roden, så hudens glathed varer i lang tid - op til 3 uger. Der er mange modeller til salg, og det er ikke så nemt at vælge den bedste epilator. En gennemgang af egenskaberne og sammenlignende TOP populære produkter hjælper dig med at navigere købet og vælge den mest passende enhed til dig.

 • 1. Hvad er epilatorer
 • 1.1. Disk epilator
 • 1.2. Pincet epilator
 • 2. Kriterier for valg af depilator
 • 2.1. design
 • 2.2. Strømtype
 • 2.3. Antal pincet
 • 2.4. Pincet materiale
 • 2.5. Flydende hoved eller almindeligt
 • 2.6. dyser
 • 2.7. Pain relief funktioner
 • 2.8. Antal hastigheder
 • 2.9. baggrundsbelysning
 • 2.10. Vandmodstand
 • 3. Hvilken depilator er bedre
 • 4. Mini depilator
 • 5. Tips til pleje af din epilator
 • 6. Ofte stillede spørgsmål og svar
 • 6.1. Hvilken er bedre disk eller pincer epilator?
 • 6.2. Hvilken epilator er bedre end Brown eller Rovent?
 • 6.3. Hvilken epilator er bedre end Brown eller Phillips?
 • 6.4. Hvad er den mest smertefri epilator?
 • 6.5. Hvad er den mest lydløse epilator?
 • 6.6. Hvad vil du anbefale en god god epilator med en barberkniv, trimmer, baggrundsbelysning?
 • 6.7. Hvad er en nålepilator?

Hvad er epilatorer

Elektropilatorer er opdelt i to hovedtyper: disk og pincet. Vi vil forstå funktionerne i design.

Disk epilator

Denne type maskine bliver gradvist forældet. Disc epilatoren har også pincet, der tager fat i hår. Men pincet er placeret i form af diske, der konvergerer under rotation, som følge af hvilket håret er beslaglagt og trukket ud. Antallet af pincet i sådanne modeller overstiger sjældent 30. Apparatet kan fungere på strøm eller batteri, har flere hastigheder, dyser i sættet.

 • lavere pris;
 • høj grad af pålidelighed.
 • rækken af ​​pincet er komprimeret samtidigt i en linje og tager meget hår på en gang, hvilket forårsager mere smerte;
 • har et højt støjniveau.

Med hensyn til deres design og slidstyrke har disk elektrolyse maskiner ikke minus. Fabrikanter begyndte gradvist at opgive dem kun på grund af, at funktionen ved rotation af pincet giver mere smerte i sammenligning med pincet.

Pincet epilator

Home pincet elektrisk epilator ser næsten ikke anderledes ud end ovenstående. Det har en lidt anderledes hoveddesign. Pincetten på den roterende mekanisme er anbragt i et tavlermønster. På grund af denne position af pincet er ubehag under epilering lidt mindre. Pincet kan have flere tang - op til 45 stk.

Antallet af hastigheder, antallet af forskellige dyser og andre konfigurationer er helt forskellige og afhænger af den specifikke model.

 • mindre støjende;
 • smertefulde fornemmelser er ikke så stærke som ved epilering med en diskenhed;
 • giver dig mulighed for hurtigt at udføre proceduren på grund af et større antal pincet.

Ulemperne omfatter omkostningerne ved maskinen, den er noget højere.

På baggrund af ovenstående er det muligt at gøre en entydig konklusion om, at en elektrisk epilator af pincet er bedre.

De fleste af alle pincet er produceret af mærket Brown Silk Epil. Philips producerer hovedsageligt diskskrivemaskiner.

Kriterier for udvælgelse af udvælgelsesmidler

Komfort, bekvemmelighed og kvalitet af proceduren afhænger i vid udstrækning af epilatorens konfiguration. Der er mange forskellige modeller på markedet med disse eller andre tilføjelser, hvis nødvendighed og anvendelighed ikke er så let at forstå. Lette valget af hjemmepilator hjælper med at gennemgå alle de mulige faktorer, der har enheder.

design

Udseende er den første ting, der fanger øjet og tiltrækker. Smuk, men betyder ikke behagelig. Generelt varierer maskinerne ikke meget i form. For at evaluere kroppens ergonomi skal du tage enheden i hånden, forsøge at simulere bevægelserne i depilationen og lytte til fornemmelserne. Hvis maskinen ikke ligger i håndfladen, har den tendens til at glide ud, og under bevægelser føler du ikke lethed og manøvredygtighed, det er bedre at afvise en sådan model.

Strømtype

Alle typer af epilatorer på strømkilden er opdelt i tre typer:

 1. Wired.
 2. Genopladelig.
 3. Kombineret.

Den batteridrevne maskine er mobil. Det kan bruges i ethvert rum, uanset om der er en stikkontakt, til at tage med dig på vejen uden at bekymre sig om adaptere. Men batteritiden for sådanne enheder er ikke så lang. Afgiften kan sidde helt uventet, når depilationen ikke er færdig endnu - ikke det mest behagelige øjeblik.

Den sædvanlige wire enhed fungerer fra et netværk. Der er en fuldstændig garanti for, at hårfjerningsprocessen kun vil blive gennemført, hvis du ikke pludselig slukker for strømmen. Når du vælger en model med en ledning, skal du være opmærksom på dens længde.

Den kombinerede type enheder er den bedste. Hvis batteriet sidder, kan du altid skifte til strøm fra en stikkontakt. Sluk lyset - der er et batteri. Hvis det er muligt, skal du bare købe en sådan epilator til hjemmet.

Antal pincet

Epileringsmaskiner har i gennemsnit 20 til 45 pincet. Det optimale antal pincet, der giver høj kvalitet aflejring i ethvert område af kroppen - 30-40 stk. Dette kriterium omfatter epilatorer med diske og pincet.

Der er også multi-pincet enheder, med antallet af pincet mere end 50. Men hensigtsmæssigheden af ​​sådanne opfindelser er i tvivl. Kropshår har normalt ikke en sådan tykkelse, som er designet med flere tangstykker. En epilator med 40 pincet vil hurtigt fjerne hår på nogen del.

Pincet materiale

Hovedet er den vigtigste del af epilatoren, den kan udstyres med keramiske eller metalpincetter.

Keramiske pincet er dyrere. Denne epilator er velegnet til følsom hud og tyndt, skrøbeligt hår. Keramiske pincet afbryder mindre hår, hvilket fører til et bedre resultat.

Metal pincet har også deres fordele - de er holdbare, ikke tilbøjelige til at chippe, selvom de kan blive kedelige med tiden.

Flydende hoved eller almindeligt

Faktisk er det flydende hoved i epilatoren intet andet end en markedsføringsgreb. Enheden blev oprindelig fremstillet på en sådan måde, at hovedet er meget manøvrerbart, maskinen bevæger sig let i forskellige retninger og bøjer jævnt rundt om alle dele af kroppen. Denne funktion tilføjer ikke særlige fordele ved værktøjet.

dyser

I hver specifik model varierer antallet af dyser. Der er biler overhovedet uden vedhæftede filer og tilføjelser. Vedhæftede filer hjælper med at reducere smerter i særligt følsomme områder og gøre aflejringsprocessen mere behagelig. Overvej de grundlæggende nyttige tips.

 1. Barbering dyse Træk ikke hår, men skærer dem af. Velegnet til hurtig depilation, når der ikke er tid til fuld udtørring, men du skal se perfekt ud.
 2. Limiter. Nogle gange i et sæt er der flere grænser med forskellige bredder. Dysebegrænser giver dig mulighed for at indsnævre hårfjerningsområdet og reducere smerte. Sådanne tilføjelser er relevante for bikini-zonen, antennerne på ansigtet, hvor huden er særlig følsom.
 3. Trimmer. Giver dig mulighed for at skære hår til en vis længde for at lave design.
 4. Exfoliating dyse. En meget nyttig tilføjelse. Hjælper med at forhindre indvækst af hår, eksfolierende døde hudceller.

Pain relief funktioner

Hårfjerning med elektroepilator er en smertefuld proces. I nogle dele af kroppen kan smerten være så alvorlig, at det vil være umuligt at fortsætte proceduren uden bedøvelse. Producenterne begyndte at udstyre deres enheder med forskellige tilføjelser, der hjælper med at reducere ubehag.

 • Massage funktion. Værktøjshovedet er udstyret med gummi bolde eller børster. I processen med depilation er en massage effekt, som reducerer følelsen af ​​smerte.
 • Køling. Kølet epilator har en speciel dyse med væske. Det skal være frosset før en session, og sæt derefter på epilatoren. Kulden virker som en lokalbedøvelse. Der er også kølemiddler.
 • Hudlås. Nogle enheder har en særlig dyse, som retter huden på det behandlede område, hvilket ikke gør det muligt at strække sig, hvilket reducerer smerten betydeligt.
 • Blæserfunktion. Enheden er udstyret med et specielt system, der genererer en kold luftstrøm for at reducere ubehag.

Antal hastigheder

En enhed kan have 1,2 eller 3 hastigheder, nogle gange 4-5. Jo flere hastigheder maskinen har, desto flere muligheder er der for at justere driften af ​​enheden for dig selv. Den bedste løsning er depilators med 3 hastigheder.

baggrundsbelysning

Ganske en nyttig løsning, der hjælper dig med dårligt oplyste områder og hjælper dig med at se de resterende uudnyttede hår. Baggrundslysfunktionen vil være særlig nyttig for personer med dårlig syn.

Vandmodstand

Modeller udstyret med vandtæt taske kan bruges direkte i bruseren. Kvaliteten af ​​hårfjerning på våd hud og hår er naturligvis stadig i tvivl. Men i det mindste ville en sådan enhed ikke være forfærdelig at tage med våde hænder eller slippe det ind i badeværelset.

Hvilken depilator er bedre

Den præsenterede vurdering af de bedste epilatorer omfatter modeller med en harmonisk kombination af pris og egenskaber.

Hvordan man hurtigt vokser øjenbryn efter plukning

Ved hvilken alder kan du plukke dine øjenbryn?