5 bedste barbermaskiner

Ifølge Forbes-magasinet er løveandelen af ​​markedet for mænds barbermaskiner og knive i USA delt mellem to virksomheder: Gillette (66%) og Schick-Wilkinson Sword (19%). Også i Rusland er de mest populære barbermaskiner Gillette, den næstmest populære er Schick. Og segmentet af de bedste billige engangsbærere er fast besat af Bic. Alle tre virksomheder har en lang historie og stor erfaring. Og hver har de bedste modeller af barbermaskiner:

sted

model

pris

Nomineret

beskrivelse

Vores bedømmelse

Gillette Mach 3

Den mest populære barbermaskin

God til både daglig og ugentlig barbering. 3 blade og flydende hoved - den perfekte barberingskombination

9,5 ud af 10

Gillette fusion

Den bedste maskine til tykke børster

Passer perfekt med en tæt børste på bekostning af 5 hoved- og 1-kanals trimmere. Der er en speciel smørebånd

9,5 ud af 10

Schick Xtreme 3 Sensitive

Den bedste engangsmaskine

Tre fleksible knive, behageligt gummihåndtag - gode funktioner til en engangs barbermaskine

9 ud af 10

Bic følsomme

Bedste billige barbermaskine

Skarpt kniv, komfortabelt håndtag, egnet selv for følsom hud

9 ud af 10

Gillette Fusion ProGlide Power

Den mest avancerede maskine

5 + 1 skarpe blade, anti-irritationsstrimmel, komfortabelt greb, maskinvibration

10 ud af 10

Den mest populære barbermaskin
"Gillette Mach 3"

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 514 rubler.

Gillette Mach 3-maskiner fremstilles af det eponymous selskab, der er en del af Procter Holding Gamble ». Oprindeligt blev Gillette grundlagt i 1901 af King Camp Gillette og placerede sig som en fabrik til fremstilling af sikkerheds barbermaskiner. Store virksomheder forsøgte at fortære det allerede tre gange, og i 2005 gik Gillette under fløjen af ​​Procter. Gamble ». Den samme maskine begyndte at producere i 1998. Efter langvarig og dyr forskning (de brugte 750 millioner dollars) kom ideen til at bruge 3 knive i barbermaskine. På grund af denne mængde hud mindre irriteret, oplever mindre pres, og processen med barbering er ganske behagelig sammenlignet med andre barbermaskiner.

fordele:

 • Ren og sikker barbering
 • Mindste irritation på huden efter barbering
 • Anti-friktionsklinger til mindre barberingsbestandighed
 • Barbermaskinen er udstyret med en unik indikatorstrimmel, der signalerer behovet for at udskifte kniven med en ny.
 • Maskine med et "flydende" hoved: tilpasser sig alle armbevægelser

ulemper:

Fra Gillette Mach 3 anmeldelser: "Barbering med en sådan maskine er en fornøjelse! Blade flydende, meget behagelig barbering. Efter barbering er huden ikke irriteret (som efter engangsmaskiner). Jeg vil sige en ting: Dette er den bedste barbermaskin, jeg nogensinde har haft. "

Den bedste maskine til tykke børster
"Gillette Fusion"

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 722 rubler.

Igen "Gillette" og igen "Procter Gamble ». Interessant nok er selskabet "Procter Gamble "blev grundlagt i 1837 af et simpelt lysestage William Procter og soapmaker James Gamble. I dag er virksomheden verdensledende inden for produktion af forbrugsvarer.

Gillette Fusion barbermanden startede i 2006. Dens særpræg er 5 blade (i dag er det maksimale antal) placeret tæt på hinanden. På grund af dette arrangement af bladene føler huden ikke meget pres, og barberingen gør uden irritation. Derudover har "Gillette Fusion" en sjette blade-trimmer på bagsiden af ​​barbermaskinen - en fremragende enhed til templerne, overskæg og bare for "peger skønhed" i den afsluttende fase af barberingen.

fordele:

 • Rent, pænt og forsigtigt barbering
 • 5 + 1 blade: klare alle børstehår
 • Knivene på barbermaskine er udstyret med en smøremiddel: det fugtiger huden under barberingen og tjener som en indikator for knivens nytteværdi
 • Razor vibrerer - huden reagerer ikke på en ret aggressiv procedure.
 • Flydende hoved: gentager ansigtskontur
 • Ingen irritation på ansigtet

ulemper:

Fra GilletteFusion anmeldelser: "Shave meget forsigtigt og rent enhver stubbe (selv for en uge siden)! Efter barbering er der ingen nedskæringer eller irritation. Måske en af ​​de sjældne lejligheder, når du helt kan stole på produktannoncering. Du kan købe i næsten enhver butik. Jeg har brugt maskinen i de sidste tre år, i løbet af denne tid er der ingen kommentarer! "

Den bedste engangsbæremaskine
"Schick Xtreme 3 Sensitive"

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Den gennemsnitlige pris pr. Pakke (4 stk.): 220 rubler.

Gode ​​engangsmaskiner? Ja, ja, det er rigtigt med "Schick Xtreme 3 Sensitive"! Denne barbermaskine er fremstillet af Schick (grundlagt i 1926), der ejes af Energizer Holdings. Det er bemærkelsesværdigt, at selv om Schick-razorerne er på andenpladsen i verdensomspændingsrangeringen, er de i Japan de førende blandt køberne!

I barbermaskinen "Schick Xtreme 3 Sensitive" er alle de samme som for dyre kolleger, men til en meget lavere pris. 3 blader, aloe vera plade, flydende hoved - luksus disponibel maskine!

fordele:

 • Glat og ren barbering
 • 3 fleksible blade: barber meget omhyggeligt
 • Barbermaskinen er udstyret med en aloe vera-baserede strimmel - fugter huden og forhindrer irritation.
 • Knivskarmen bøjer og svinger under proceduren: tilpasser sig enhver hudtekstur
 • Ergonomisk komfortabelt gummihåndtag

ulemper:

 • Ikke alle kan lide designen af ​​barbermaskine

Fra anmeldelser af Schick Xtreme3 ​​Sensitive: "Rakning med Schick Xtreme 3 Sensitive er meget praktisk: den ligger godt i hånden og glider ikke. Det flydende hoved gentager alle bøjningerne. Barberingskvalitet på højt niveau! "

"Der var intet ubehag under barberingen. Efter barbering bliver huden blød og smidig - "Schick Xtreme 3 Sensitive" barberer endda lille hår på hagen og halsen. "

Bedste billige barbermaskin
"Bic Sensitive"

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 20 rubler.

Den nye prisvurdering af vores rating er Bic razor. Passer som "Den bedste økonomiske barbermaskine." Økonomisk betyder billig, men slet ikke dårlig kvalitet.

Opfinderne af engangs barbermanden, Marcel Beech, blev kaldt konge af engangsartikler. Bic 's sejre begyndte med udgivelsen af ​​kendte engangspennene, da Bic tændere optrådte. Engangs barbermaskiner er selskabets tredje triumf. Først produceret i 1975, vækker Bic den uslåelige Gillette rundt om i verden. Prisen på en maskine varierer i gennemsnit omkring 20 rubler, men kvaliteten er fantastisk! Bladet er skarpt, håndtaget er behageligt, det barberer rent og ryddeligt - en god løsning til uforudsete situationer. Desuden er barbermaskinen egnet til følsom hud.

fordele:

 • Enkelt skarpt rustfrit stålblad
 • Razorbladet bevæger sig ikke
 • Irriterer ikke selv den mest følsomme hud.
 • Nem at håndtere håndtag
 • Må ikke tilstoppes
 • Blad geometri tilpasser til ethvert terræn

ulemper:

 • Hurtigt stump (men for 20 rubler - hun otbryvaet ")
 • Ofte falsk

Fra Bic Sensitive anmeldelser: "Bic maskiner barberer huden meget godt. På grund af tilstedeværelsen af ​​en kvalitet blæser ikke blokken. Lav pris med god kvalitet. Selv ugentlige børster bliver effektivt fjernet. "

Den mest avancerede barbermaskin
Gillette Fusion ProGlide Power

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 809 rubler.

Og igen er "Gillette" fantastisk! Ikke underligt, at det første sted i verden rangering af barbermaskiner tilhører dette selskab - det er hun, der sætter kursen for alle barberudviklinger. Gillette Fusion ProGlide Power er en innovativ razor! Det har alt for en perfekt barbering - ultrafine knive, en skarp kniv trimmer og (opmærksomhed) mikrochip! Enkelt sagt vibrerer barbermaskinen, men på grund af dette reduceres friktionen på hudoverfladen. For at udføre denne knowhow er et normalt batteri nok til en barbermaskin (når batteriet er lavt, blinker strømknappen). Barbering med en sådan maskine er en fornøjelse!

fordele:

 • Glat, ren barbering uden irritation
 • 5 super tynde blade med en speciel belægning: dette reducerer trykket på huden
 • Knivene er udstyret med en speciel stabilisator: det holder afstanden mellem knivene optimal for en behagelig barbering.
 • Skarpe kniv trimmer til barbering i vanskelige områder
 • Meget praktisk håndtag med "kanaler" for bedre dræning.
 • Vibrerer - en god teknisk "lotion" til følsom hud.
 • Special strip fugtiger huden og forhindrer irritation.

ulemper:

 • Kære knive (selvom de ikke bør være dyre på en sådan revolutionerende barbermaskine)

Fra Gillette Fusion ProGlide Power anmeldelser: "Kvaliteten af ​​barbering ved denne maskine er meget bedre end fra elektriske barbermaskiner, der er ingen irritation på mandens hud, og der er endda lejlighedsvise nedskæringer."

"Det barberer endda lige stive børster, håndtaget er behageligt, glider ikke og roterer ikke. Barbermaskinen fungerer fra et finger-type batteri (kun det fungerer ikke fra billige dem, det er bedre at tage et godt batteri). Bladet er ikke blevet ændret i mere end tre måneder, men det er stadig skarpt. "

Hvilken slags barbermaskine er bedre at vælge?

En god barbermaskine - et løfte med fremragende udseende. En person med nedskæringer og irritationer forårsager ikke glæde, så du bør ikke spare på en god maskine.

I dag på markedet er der mere end halvtreds barbermaskiner til enhver smag og tegnebog. Du kan hente noget fra verdens ledere, du kan stoppe hos de indenlandske. Hvis der er en tendens til udseendet af tykke og stive børster og ønsket om at have et glat skåret ansigt, så er det fornuftigt at købe en barberkniv med 5 knive. Hvis barbering betragtes som et hygiejnisk "ritual" før arbejdet, så kan du købe en god barberkniv med 3 knive. Nå er emballagen af ​​engangs Bic god til at have i reserve, selvom der er en anden maskine eller elektrisk barbermaskine og er helt tilfreds. Frisøren brød eller satte sig et batteri, lejlighedsvise gæster, en uventet tur - i alle disse situationer vil en engangs maskine hjælpe, især da der kun er pennies.

Og det vigtigste er, at barbermaden passer til din hud, dine børster! Så barbering vil være en fornøjelse!

10 bedste barbermaskiner

Feature Rating

En barbermaskine er en armatur, som de fleste mennesker har brug for. Det giver dig mulighed for at slippe af med uønsket hår på ansigt og krop på den mest klassiske måde. Den består af en pen og en kassette, på hvilken knivene er placeret, som er ansvarlige for hastigheden og kvaliteten af ​​barberingen. De afskårer håret ved bunden og derved gør huden glat. Maskiner er af flere typer:

 1. Genanvendelige er fremstillet af holdbare materialer (f.eks. Af høj kvalitet plast), de er mere bekvemme at bruge, udstyret med højkvalitets knive og kan vare i mange år. De er dyrere end den anden type og kræver en periodisk ændring af kassetten;
 2. Engangsapparater betragtes som en budgetmulighed. De gør det ikke så godt med deres hovedfunktion, men de er også nemme at bruge. Ideel til forskellige ture (rejser, forretningsrejser). Bygget til flere anvendelser.

Et særskilt segment er repræsenteret af barbermaskiner til kvinder. De adskiller sig fra mændene ved en mere blid barbering, stilfuldt lyst udseende og tilstedeværelsen af ​​kosttilskud. Nogle produkter er udstyret med skummende puder, der erstatter barberingsprodukter, andre har specielle blade, der er ideelle til følsom kvindeskind. De mest populære mærker er Gillette (Venus) og Schick. De repræsenterer en bred vifte af maskiner, der er af høj kvalitet og stilfuldt design.

Mænds maskiner kan have et flydende hoved til følsom hud og andre nyttige kosttilskud. Kvaliteten af ​​barberingen påvirkes af flere faktorer:

 • skarphed og tykkelse af bladene;
 • tilstedeværelsen af ​​diamantbelægning;
 • muligheden for at dreje hovedet.

Men ikke mindre vigtig faktor, der er værd at være opmærksom på, når du vælger en maskine er producenten. De mest populære mærker betragtes samtidigt som de mest pålidelige. Blandt dem: Gillette, Schick, Bic og andre. Vi rangerede de bedste barbermaskiner blandt verdens mest berømte virksomheder.

Bedste genanvendelige barbermaskiner

3 Bic FlexEasy

Den bedste repræsentant for budgetsegmentet er barbermanden til mænd FlexEasy fra den populære producent Bic. Det har et fastholdt design, har 3 bevægelige knive og en fugtighedsgivende strimmel med aloe-ekstrakt. Pakken indeholder 4 flytbare kassetter, som hver varer i flere uger. Udstyret med et flydende hoved, der giver dig mulighed for at barbere håret i enhver vinkel.

Bic-maskinen har et tankevækkende design, der gør det muligt hurtigt og nemt at skifte kassetter. Sammenlignet med sine konkurrenter har den mindre vægt og dimensioner. Det er bekvemt at tage denne barbermaskine med dig på vejen. De vigtigste fordele er lav pris, optimal kvalitet og stilfuldt udseende. Ulemper: svært at klare tykke børster, ubehageligt håndtag.

2 Schick Hydro 5 Power Select

Den nye generation Schick Hydro 5 Power Select-shaver er udstyret med flere vibrationsfunktioner til den sikreste og mest komfortable barbering. Den har 5 blade af en speciel form Ultra Glide, som garanterer fuldstændig bortskaffelse af selv tykk stub. At dømme efter anmeldelser, med Schick barbering er meget hurtigere og mere praktisk. Det gummierede håndtag tillader ikke, at hånden glider.

På sagen er der et display, der viser, hvornår det er nødvendigt at skifte batteri. Den specielle smørebånd med E-vitamin kan læne sig tilbage, hvis det er nødvendigt og fastgøres i en sådan position. De vigtigste fordele er høj kvalitet, effektiv barbering uden irritation og godt udstyr. Ulemper kan betragtes som høje omkostninger og utilgængelighed.

1 Gillette Fusion ProGlide Flexball

Gillette-selskabet slår alle rekorder i salg af maskiner til mænd over hele verden. Gillette Fusion ProGlide Flexball razor er blevet den nyeste innovation i mærket. Den unikke patenterede FlexBall-teknologi giver blader mulighed for at bevæge sig i ethvert plan. Dette sikrer, at helt al barbering, samt utrolig glathed i huden. Den har 5 super slanke blade, som er nok i omkring en måned. Velegnet til følsom hud.

Hovedet er udstyret med en særlig strimmel mineralolier. Det smører huden godt og giver en glat glide. Tilstedeværelsen af ​​en speciel trimmer på bagsiden reducerer trykket på barbermassen på huden og derved forebygger udseende af irritation. Fordelene er et behageligt håndtag, høj kvalitet og sikker barbering, et bevægeligt hoved og gode anmeldelser. Ulempen er den høje pris sammenlignet med lignende maskiner.

Bedste engangs barbermaskiner

4 Bic Metal

Engangsmaskiner til mænd Bic Metal fås i pakninger med 5 eller 10 stk. De er udstyret med et rustfrit stålblad og en unik metalstrimmel på toppen. Raket er designet specielt til tykke, stive børster. Hun håndterer hurtigt og effektivt sin opgave. Kompakt størrelse giver dig mulighed for at tage maskinerne på vejen.

Bic Metal er udstyret med et fast hoved. Håndtaget er lavet af plastik. En stribe metal forbereder hår til barbering. Vigtige fordele er lav pris, unik hoveddesign, gode anmeldelser. Ulemperne er: for skarpe knive, som er lette at gøre ondt.

3 Dorco Tempo 6

Dorco Pace 6 er en engangsbæremaskine til mænd af høj kvalitet, udstyret med 6 skarpe ultratynde knive. Kroppen er lavet af plastik og har glidende elementer. Det ergonomisk formede håndtag giver en behagelig barbering. En vigtig forskel på maskinen er det bevægelige hoved. Det giver dig mulighed for at barbere børsterne i ethvert plan. Anmeldelser viser gode resultater efter brug af Dorco Pace 6.

Pakken indeholder to aftagelige kassetter. En pakke er nok i lang tid. Barbermaskinen har et stilfuldt design med en kombination af flere farver. Over bladene er der en speciel gelstrimmel, der giver et blødt tryk. Fordelene ved denne maskine er at dømme efter anmeldelserne: Holdbarhed, fremragende udstyr, høj kvalitet, den mest omhyggelige barbering. Af manglerne kun de høje omkostninger.

2 Gillette 2

Engangs barbermaskiner til mænd Gillette 2 har den bedste værdi for pengene. De er lavet af slidstærkt materiale, har en ret simpel form og et fast hoved, dækket af krom. På den er to blade af japansk stål. På trods af det enkleste design af barbermaskine er det praktisk at holde det i hånden. Det berører forsigtigt huden og forårsager ikke irritation. Pakken indeholder 5 maskiner.

Kundeanmeldelser om Gillette 2 er oftere positive. Razor renser godt brystets overflade og giver ingen ubehag. Hver maskine kan bruges op til flere uger. De vigtigste fordele er skarpe knive, behagelig form, let vægt, gennemtænkt design, optimale omkostninger. Mangler ikke fundet.

1 Schick Xtreme 3 Sensitive

Schick Xtreme 3 Sensitive Triple Blade Disposable Machine har materialer af høj kvalitet og det mest behagelige håndtag. Det er suppleret med gummierede indlæg, der ikke tillader hænder at glide. Letvægt giver en behagelig barbering og minimal tryk på huden. Bladene har en tredobbelt belægning af keramik, krom og Vidax.

Barbermaskinen er udstyret med en specialplade med aloe vera. Dette gør det muligt for bladene at glide let og ikke forårsage irritation. Velegnet til følsom hud. En pakke indeholder 4 maskiner. Fordelene er: fremragende egenskaber, glat hud efter barbering, blødt tryk, bevægeligt hoved, skridsikker håndtag. Ingen ulemper fundet.

De bedste kvinders barbermaskiner

3 Bic Twin Lady

Bic Twin Lady - et sæt 5 engangsmaskiner designet til den glateste barbering. På trods af lave omkostninger gør de det godt med deres hovedopgave. Sørg for bortskaffelse af uønsket hår af enhver tykkelse, selv på fjerne steder. Pakken indeholder maskiner af smukke pastelfarver, udstyret med to knive.

Plasthåndtag er dækket af et specielt materiale for at opnå glidende virkning. Bladene lavet af rustfrit stål af høj kvalitet. Velegnet til følsom hud. En barbermaskine er nok til flere anvendelser. Det er praktisk at tage maskinerne med dig på vejen på grund af deres lette vægt og kompakte størrelse. Blandt fordelene kan du fremhæve de behagelige farver, lav pris, brugervenlighed. Ulemperne omfatter muligheden for nedskæringer.

2 skick quattro

Schick Quattro-maskinen til kvinder er et glimrende eksempel på fremragende kvalitet. Det har mange positive kundeanmeldelser. Håndtaget er lavet af plastik af høj kvalitet og gummeret på toppen, og knivene er lavet af slidstærkt tysk stål. En sådan kombination giver pålidelig og lang brug. Barbermaskinen er udstyret med en speciel blødpude bestående af et kompleks af vitaminer og aloe-ekstrakt.

Piger bemærker høj effektivitet og langsigtet resultat af glat hud. Kassetten består af 4 blade med optimal tykkelse, hvilket er nok i flere måneder med konstant brug. Leveres med stativ med sugekop. De vigtigste fordele er: holdbarhed, høj effektivitet, behagelig at berøre huden, barbering selv på svært tilgængelige steder, kvalitetsmaterialer. Mangler ikke fundet.

1 Venus Olay

Den mest populære barbermaskine til kvinder er utvivlsomt Venus fra Gillette. Udgivet for et par år siden har Olay-modellen en speciel gelpude baseret på fugtgivende ingredienser. Takket være hende løber barberingen glat, og der er ingen irritation på huden. Kassetten består af 5 ultra-tynde knive placeret så tæt som muligt på hinanden. Den øvre gel stripe giver huden en behagelig vanille aroma.

GOFTGRIP håndtaget gentager palmeformen og føles næsten ikke under barberingen. En vigtig forskel på maskinen er sikker glidning. Sættet indeholder en praktisk holder og to udskiftelige kassetter. Fordelene er: glat hud, sikkerhed, optimalt tryk på huden, god fugtgivende effekt og fremragende anmeldelser. Ulempen er den høje pris på ekstra knive.

Betyder "mere" altid "bedre"? Hvilken barbermaskin er bedre til mænd: 3 eller 5 blade. Top barbermaskin til mænd 2018

At slippe for evigt af den daglige mandlige straffeservitude er usandsynligt at lykkes. Men barberingsprocessen kan forenkles og gøres mere behagelig. For at gøre dette er alt hvad du behøver, at vælge den rigtige barbermaskine. Hvilken barbermaskin er bedre til mænd, 3 eller 5 blade? Hvad er forskellen mellem modellerne, og hvilken razor er mere effektiv til håndtering af børster?

Hvor mange blade har du brug for i en maskine?

Annoncører hævder, at jo større antal blade på en barbermaskine, renere huden vil være efter en bevægelse. Fabrikanterne lover at reducere sandsynligheden for hudirritation ved brug af en maskine med et stort antal blade. I praksis er situationen lidt anderledes.

I standard mænds barbermaskiner er moderne modeller normalt fra tre til fem blade. Ifølge vurderinger er der en mærkbar forbedring, når man flytter fra en enkeltbladet razor til en tobladet model. De samme mænd taler om effektiviteten af ​​en trebladet razor sammenlignet med en tobladet.

Men forskellen mellem en barberkniv med tre knive og en barbermaskine med fire skarpe overflader er ikke længere så indlysende. Når man skifter en barbermaskine til en fembladet maskine, er nogle unge overrasket over at mærke et fald i kvaliteten af ​​deres barbering. Med hensyn til effektivitet er en billig maskine med fem knive sammenlignelig med en tobladet razor fra en pålidelig producent, men sandsynligheden for hudirritation efter brugen er højere.

Hvad er årsagen? Faktisk er der flere nuancer i dette spørgsmål:

 1. Kvaliteten af ​​materialer, der anvendes i barberkniven påvirker effektiviteten af ​​barberingen og maskinens holdbarhed. En maskine med tre blade af høj kvalitet vil være mere effektiv og mere behagelig at bruge end en fembladet "kinesisk" barbermaskine.
 2. For følsom hud kan fem knive være for meget. Selvom bevægelsen udføres kun én, på huden passerer maskinen stadig fem gange i træk. Det øverste lag af huden er under alle omstændigheder skadet. Efter en så hård indvirkning uden blødgøring af balsam og cremer kan det ikke gøres.
 3. Jo flere blade, jo bredere overfladen af ​​maskinhovedet. Dette betyder, at en smalere maskine vil passere bedre i vanskelige at nå og buede steder, kontakt med huden bliver strammere, hvilket betyder at hårene bliver barberet fra bogstaveligt talt første gang. I tilfælde af brede hoveder kan proceduren gentages flere gange.

Sådan vælger du den rigtige barberkniv:

 • Vær opmærksom på den virksomhed, der producerer varerne. Kinesiske varer er ofte billigere på grund af brugen af ​​billige råvarer. Det betyder, at ved afgangen du modtager varerne ikke er af højeste kvalitet. Men Kina og Kina er forskellige, og i dette land er der virksomheder, der beskæftiger sig med produktion af dyre "elite" barbermaskiner. Hvis indskriften "Made in China" ikke inspirerer tillid til dig, skal du være opmærksom på andre muligheder;
 • Overvej de enkelte karakteristika for børster og hud. Maskinen, der nærmede sig ni mænd, kan virke forfærdelig til den tiende. Alle har forskellige børster - nogle mænd har råd til at barbere hver tredje dag, da håret vokser langsomt, mens det er blødt og ikke meget mærkbart på ansigtet. Andre "heldige" skal gentage proceduren hver dag og fjerne en tykk og hård bunke. Vi bliver nødt til at eksperimentere og kigge efter den mest passende løsning.
 • Må ikke jagte mængden. Tro ikke på alt hvad de siger i reklame. Det er nødvendigt at vælge en maskine ikke med maksimum, men med en tilstrækkelig (ifølge personlige følelser) antal blade. Hvis en trebladet razor klare sig godt med en opgave, er der ikke meget at betale for ekstra blade, der vil skrabe af næsten jævn hud, hvilket yderligere irriterer det.

Top barbermaskin til mænd 2018

Producenter af barbermaskiner konkurrerer om kundeloyalitet ved hjælp af en række markedsføringsteknologier. Vælg den perfekte maskine, der passer til din hudtype, det vil kun vise sig af erfaring, men listen over "ansøgere" til testning kan bestemmes statistisk og henviser til anmeldelser fra dem, der allerede har tjekket barbermaskiner af populære mærker.

Listen over foretrukne af den mandlige befolkning på planeten omfatter:

Overvejet den perfekte maskine til regelmæssig brug. Der er kun tre knive i den, men det flydende barberhoved giver nøjagtig gentagelse af facialkonturer, hvilket reducerer risikoen for irritation.

 1. Schick Xtreme 3 Sensitive.

Barbermaskinen har tre knive og er udstyret med et gummieret greb, som forhindrer at glide fra hænderne og anvendeligheden. Dette er en god mulighed for dem, der foretrækker engangsmaskiner.

På trods af lave omkostninger har denne maskine en høj kvalitet spids blad og et behageligt håndtag. Et andet plus ved modellen er, at der næsten ikke er nogen irritation for barbermaden.

Overvej favoritter mere

Rangeringen af ​​de bedste engangsmaskiner omfatter:

Virksomheden producerer ikke kun barbermaskiner, men også tilbehør til barbering. For første gang blev hun populær tilbage i 1955, og til denne dag betragtes som en af ​​de bedste virksomheder. Behagelig prisfastsættelse er god. Der er 6 knive i barbermanden, hovedet design er flydende, der er en strimmel til fugtning af huden, der er gummiindsatser på håndtaget, hvilket gør det behageligt og praktisk.

 • Barbering er blød og behagelig.
 • Frisøren savner ikke et enkelt hår.
 • Intet behov for gentagne bevægelser.
 • Forskellige former for irritation er udelukket.
 • Acceptabel prispolitik.
 • Hovedets form er åben, hvilket giver dig mulighed for nemt at skylle maskinen.
 • Klart følger ansigtets konturer.
 • Du kan ikke være bange for, at barbermassen vil glide ud af din hånd.
 • Nær håndtaget er ret svagt montering.

Virksomheden fik stor popularitet blandt de indenlandske producenter. Det er hele sættet af barbermaskiner fra 5 stykker, i hver maskine på 2 kanter. Der er en fugtgivende strimmel. Maskiner kan bruges til følsom hud uden frygt for allergiske reaktioner og rødme. Maskinens hoved er smalt, fordi det er bekvemt at betjene. Helt enkelt klare selv de hårdeste børster. Håndtag i hånden glider ikke.

 • Acceptabel prispolitik.
 • Tilgængelighed findes i næsten alle butikker.
 • Akut.
 • Praktisk.
 • Barber forsigtigt.
 • Inkluderer 5 barbermaskiner.
 • Giver dig mulighed for at barbere og præcist barbere flere gange.
 • Kan ikke barbere sig for stive børster (øvelser).

I et sæt af 4 barbermaskiner. Perfekt barbering, er hygiejnisk, fungerer som et godt supplement til den genanvendelige maskine. Huden efter barbering er meget glat og ømfindtlig. I barbermaskinen 3 knive, som kvalitativt og præcist berører huden. Håndtaget er behageligt, ikke glat. Maskinens hoved er flydende, hvilket forenkler barberingen meget. Bladene er ikke forurenet, vasket godt.

 • Acceptabel prispolitik.
 • Der er ingen irritationer af nogen art.
 • Kan bruges flere gange, kvaliteten af ​​barberingen vil være fremragende.
 • Hoved flyder på bænken.
 • Inkluderer 4 barbermaskiner.
 • Stålets kvalitet kunne være bedre.
 • Ikke egnet til følsom hud.

Det tyske selskab har længe været populært. Pakken indeholder 5 barbermaskiner, hver med 2 knive. Separat ros fortjener stål med en tredobbelt belægning. Der er et knivrensningssystem. Der er strimler af aloe vera, som vil barbere selv den mest delikate hud. Glider glat og gentager konturerne i ansigtet. Fremragende skylning med vand.

 • Køb af emballage engangsmaskiner af dette firma er mere rentabelt end at tage en barbermaskine med en udskiftelig patron.
 • Ikke dum, så du kan bruge mere end én gang.
 • Let at rengøre.
 • Velegnet til følsom hud, forårsager ikke irritation.
 • Praktisk at barbere håndtag, skridsikker.
 • Der er en rengøringsmekanisme.
 • Hovedet er ret tyndt.
 • I nogle batcher blev der observeret bluntede blade.

Barbermaskiner lavet i Kina er af god kvalitet. Inkluderet 5 stk. Hver maskine har 2 knive, der giver en skånsom og sikker barbering. Flydende hoved eliminerer muligheden for skade, det følger helt af ansigtets konturer. Der er en fugtgivende strimmel. Hvert blad har en krom finish.

 • Det barberer godt uden irritation og allergiske reaktioner.
 • Blad af høj kvalitet.
 • Barberskrabere er brugervenlige.
 • Der er en fugtgivende strimmel.
 • Ikke meget behageligt håndtag på maskinen.

Rangeringen af ​​de bedste genanvendelige maskiner omfatter:

I dag er Gillette Fusion den mest populære barberings barbermaskine. Og alt sammen på grund af det faktum, at virksomhedens producent bruger meget tid på at studere egenskaberne hos en mands krop. Knivhovedet indeholder 5 knive. Håndtaget er behageligt, glider ikke, giver dig mulighed for at 100% mærke maskinen og barberingsprocessen. Takket være det flydende hoved er barberingen perfekt. Fugtighedsstrimler indeholder mineralolie, der påvirker huden så meget som muligt. Inkluderer 2 flytbare kassetter, hvor hver af dem har en trimmer på bagsiden. Patronen varer i gennemsnit 30 dage, og mere er muligt, men anbefales ikke af fabrikanter.

 • Rakemaskinen har 5 knive.
 • Inherent system microblading.
 • Komfort, glidende udelukket.
 • Giver dig mulighed for at fjerne hår på vanskelige steder.
 • Perfekt til følsom hud.
 • Der er en indikator med vitamin E og aloe vera.
 • Huden efter barbering er blød og øm.
 • De høje omkostninger ved flytbare kassetter.
 1. Shick quattro titanium

En barbermaskine er fantastisk til varig brug. Ud over de 2 kassetter, der er inkluderet, er der også et stativ, hvilket er meget bekvemt. Bladet har en titaniumcoating, der garanterer højkvalitets barbering. På hver maskine 4 blade. Der er et gitter, der kan beskytte mod nedskæringer. Desuden kan Shick Quattro Titanium razor ikke bare barbere og trimme, men også simulere.

 • Enheden udfører flere funktioner på én gang.
 • En positiv effekt på huden irriterer ham ikke.
 • Nem at bruge, falder ikke ud af hænderne, glider ikke.
 • Du kan barbere i brusebadet uden at bruge vand.
 • Pakken indeholder en kassette, batteri og stativ.
 • Der er 2 trimmere.
 • Yderligere omkostninger ved køb af en flytbar patron eller batterier.

For dem der foretrækker klassikerne - er dette den perfekte løsning. Raket er lavet af rustfrit stål med satin finish. Fås kun i sølv. Egnet til daglig brug, giver et perfekt resultat. Brug kun maskinen, håndtaget glider ikke og falder ikke ud af hænderne.

 • Maskinens vægt er meget let.
 • Høj praktisk.
 • Pakken indeholder et andet blad.
 • Det vigtigste er at rette en barberingsvinkel korrekt.
 • Maskinen har en krom finish
 • I butikkerne er det svært at finde det "native" blad.
 • Emballagen er ret dårlig, så for en gave vil en sådan maskine ikke komme ned.

Der er en anden type værktøjsmaskiner - T-formet. Sådanne maskiner er meget praktiske, bladene ændres meget simpelt. Inkluderet er 2 blade. Sådanne maskiner er ret budget, de gør et godt stykke arbejde, men risikoen for skade er ikke særlig stor.

Den mest berømte løsning - T-formet maskine Pilot Classic. Dens pris er meget lav, og kvaliteten af ​​barbering er tværtimod høj. En sådan maskine kan bruges af både mand og kvinde. Fordele Pilot Classic ligger i modelens anvendelighed.

Faktisk, hvor mange mennesker, så mange meninger. Nogen kan stadig ikke beslutte sig for maskinen, nogle foretrækker sand og pålidelig barbering af et usikkert firma. Læs derfor bedømmelsen, men glem ikke at give præference baseret på dine ønsker.

Mænds barbermaskiner - hvordan man vælger det bedste?

Et særligt træk ved den mandlige krop er den daglige vækst af ansigtshår. Men en skægges mand blev hilst velkommen i Peter I. Tid til dags har elegante mænd, der ser deres udseende hver dag, en bedre chance for at behage en kvinde.

Højkvalitets barbering er kun mulig, når du bruger en kvalitetsmaskine.

Men hyppig barbering fremkalder udviklingen af ​​irritation på den mandlige hud. Og blandt mange faktorer er en af ​​årsagerne forbundet med den enhed, der anvendes af mænd. Måske afbrydes processen med barbering, men i høj grad skyldes forkert valgte maskiner eller kedelige blade i dem.

Værktøjsvalg

Nogle gange har mænd ikke noget valg til, hvilken enhed der skal vælges - de bruger hvad de gav dem til deres fødselsdag (23. februar mv.). Ikke altid er denne enhed den bedste. Det sker, at valget af maskiner påvirker prisen. Men princippet "jo billigere jo bedre" virker ikke her.

Hvad er bedre at vælge imellem en række forskellige muligheder

Når du vælger enheder til højkvalitets barbering, skal du være opmærksom på deres tekniske egenskaber. Først og fremmest er spørgsmålet løst - en genanvendelig mulighed eller en engangsopsætning:

 • Disposables er billigere, men baseret på navnet, kan du bruge knive i dem ikke mere end én gang, fordi de er straks dumme. Selvfølgelig kan du få en hel pakke disponible enheder, men er det det værd? Efter alt, ikke alle af dem har yderligere enheder til at forbedre proceduren.
 • Det rigtige valg kan kaldes genbrugelige maskiner, hvor patronerne nemt fjernes, så de kan udskiftes om nødvendigt. Bedre i dem og bladene, som forbliver skarpe i lang tid. Sådanne indretninger kan barberes gentagne gange, med jævne mellemrum ændre kassetten.
 • For at udelukke køb af barberpatroner i lang tid, har du råd til enheder, hvor knivene er lavet af platin. Men denne "evige" mulighed, men bedre, vil ikke være overkommelig for alle.

Baseret på ovenstående er en genbrugs barbering et godt valg for mænd. Der er nogle tricks, som du også bør være opmærksom på.

Maskiner med flydende hoveder mod enkle.

 • Det er bedst at købe kassetter med flydende hoveder, fordi de bruger en mere blid barbering. Dette reducerer hudirritation til et minimum. Let tryk eliminerer dannelsen af ​​skader på ansigtet.
 • Bladene, der bevæger sig i forskellige retninger, vil skade huden endnu mindre og rense det. Disse er nyere modeller, og de er dyrere.
 • Bladene dækket med diamantbelægning holder deres skarphed længst. En sådan holdbar og praktisk enhed vil være en god gave til din elskede.

Når du køber kassetter på en genanvendelig maskine til mænd, skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​blødgøringsstrimler såvel som mikrokammen.

Ekstra fordele

Der er en række andre funktioner, der gør barberingsudstyr mere attraktive for mænd, der husker meget om dette problem:

 • Tilstedeværelsen af ​​en micro-ridder er en uundværlig faktor som følge af, at enhederne falder ind i vurderingen. Denne enhed løfter hår, og det er lettere at barbere dem uden anstrengelse.
 • Det samme kan siges om gummipladerne, der er placeret på begge sider af blokkene med knive. De smører desuden huden, hvilket gør barberingen bedre.
 • Gode ​​maskindele har en beskyttende grill, som beskytter huden mod udskæringer.
 • Ofte, når man køber opmærksom på lagringssystemet - nogle er udstyret med etuier (som er praktisk i vejudgaven), andre har en særlig stand. Billige muligheder er ikke forsynet med sådanne attributter.
Komfortabelt stativ til maskinen og barberingsbørsten.

Der er elskere at barbere med vibrationerne, og andre det vil kun irritere. For nogen vil tilstedeværelsen af ​​en trimmer være en god erhvervelse, en anden mand vil finde det overkill. Alt har brug for en individuel tilgang.

Hvilken maskine er bedre?

Mange af højkvalitets barbermaskiner fremstilles til mænd - dette emne er så relevant. Det er derfor ikke overraskende, at nogle tabloider med jævne mellemrum udfører afstemninger, der bestemmer bedømmelsen af ​​disse værktøjer.

Russiske mænd har også en forestilling om, hvad der er bedre:

 • "Gillette Mach3 Sensitive Power Razor" har længe været kendt på markedet, men fortsætter med at konkurrere med nyudviklede tendenser, ofte toppen af ​​ratings af enheder. Tre knive i en maskine gør proceduren hurtig og af høj kvalitet. Samtidig er det også en relativt lav pris.

Maskinen er velegnet til den mest følsomme hud. På samme tid håndteres nemt de startede børster uden at forårsage irritation. Det virker i to tilstande - batterierne er monteret i håndtaget og skaber vibrationer ved hjælp af mikropulser, hvilket gør proceduren mere behagelig. Men hvis du vil, kan denne funktion deaktiveres.

Enheden leveres med det bekvemme håndtag, der holdes pålideligt med en sæbehånd. Bladene er arrangeret på en sådan måde, at de er lette at skylle, fjerne akkumulerede hår. Desuden er denne enhed perfekt kombineret med kassetter som "Sensitive", "Turbo" og "Standard", som allerede udvider mulighederne.

 • "BiC Hybrid Advance 4", på trods af at det betragtes som betinget engangsbrug, er inkluderet i vurderingen af ​​populære barberingstilbehør. Enheden kan tilskrives vejversionen, komplet med 4 udskiftelige patroner. Bladene i dem er sammenlignelige i kvalitet til "Mach3", men de er meget billigere. Tiltræk enheden til mændene også behageligt ergonomisk håndtag, hvilket skaber komfort ved barbering.
 • Nogle brugere mener, at Merkur HD Slant Safety Razor 37C er den bedste enhed nogensinde. Dette gør det muligt for ham ikke at forlade bedømmelsen, idet han er i de tre øverste trends. Dette værktøj er andet end dets barberingshastighed, hvilket tager cirka 15 minutter at bruge.

T-formede maskiner «Merkur» tilhører klassikerne i kampkunstens kunst. Og mange frisører bruger ofte denne enhed og arbejder i saloner til mænd. At bruge det hjemme, skal du "få en hånd". Men det er det værd - kvaliteten er garanteret. Bladene er udskiftelige og billige.

 • På trods af, at "Gillette Fusion Proglide Power" produceres af samme firma som modellen "Mach3", kom maskinen ind i vurderingen på grund af kvaliteten af ​​barberingen. Udskiftelige patroner til denne enhed er 2 gange dyrere end sin forgænger, fordi Bladene selv er lavet af dyrt materiale.
Barbermaskin "Gillette Fusion Proglide Power"

Derfor køber mænds apparater rigtige kendere af barberingstilbehør. "Gillette" er udstyret med et flydende hoved, som organisk følger ansigtets konturer, med undtagelse af selv den mindste skade på huden. Den er udstyret med 5 hovedblade, der for øjeblikket er det maksimale antal. Der er en god tilføjelse som trimmer placeret på bagsiden af ​​maskinen - de kan justere whiskers og whiskers.

 • "Schick Xtreme 3 Sensitive" topper ofte værdien af ​​engangsudstyr (de er især værdsat i Japan). Model tilhører klassen "luksus" og har et flydende hoved. 3 point er udstyret med en blødgørende aloe vera strip.

Forbrugerne i denne maskine tiltrækkes af barbermaskinens fleksibilitet, der glider glat langs konturens ansigt, et behageligt ergonomisk håndtag og en lav pris. Men udseendet afviser ofte købere. Så fabrikanterne skal arbejde på designet, så Schick holder placeringen af ​​enhederne sikkert.

Video: Om barbermaskiner

Ovenstående liste er betinget og er udelukkende baseret på en undersøgelse af den mandlige del af befolkningen. Kvinder, der beslutter, hvilken enhed der skal købes som gave, kommer fra andre overvejelser. De er udelukkende baseret på deres smag, idet de sjældent tager højde for den tekniske side af problemet.

Vurdering af de bedste mænds og kvinders barbermaskiner 2018

I dag er barbermaskiner til mænd og kvinder meget populære. Ofte kan valget af en kvalitetsmodel medføre visse vanskeligheder. For at hjælpe købere med at se de forskellige modeller på markedet, har Mark.guru portal udarbejdet en rangordning af de bedste kvindelige og mandlige modeller af barbermaskiner. Toppen omfatter populære enheder fra tidligere år, præget af positiv feedback fra brugere og eksperter, samt de seneste innovationer i 2018. Indretningerne er opdelt i 2 kategorier - kvinders maskiner og modeller til mænd. Men før vi går videre til listen over foretrukne af markedet, lad os udpege de vigtigste kriterier, som bør baseres på, når de vælger.

Hvordan man vælger

Moderne barbermaskine har ikke kun håndtaget og bladet. De bedste modeller har masser af ekstramateriale, der gør barbering sikker, effektiv og nem. Overvej de vigtigste kriterier, der skal tages i betragtning ved valg af en passende enhed.

 • Anvendelsesperiode. Engangs barbermaskiner er meget bekvemme. De behøver ikke at kigge efter kassetter, forbrugsstoffer. Men de er meget billigere, de er ru og kan forårsage irritation på følsom hud. Genanvendelig maskine har et tankevækkende design og højere kvalitet.
 • Flydende hoved Det reducerer barberings invasivitet og viser et godt resultat, når du fjerner den synlige del af håret. Dette gælder både for kvindelige og mandlige modeller.
 • Bladretning. Barbering kan være meget mere effektiv, hvis knivene peger i modsatte retninger. Moderne modeller af mellem- og premium-segmentet har bare en sådan enhed i kassetterne.
 • Antallet af blade. De klassiske single-blade T-type maskiner er ikke længere så populære. Skæreelementerne placeret på et andet niveau, viser de bedste resultater i modsætning til de forældede og for enkle modeller.
 • Cream gummiplade er en god indikator for hurtig udskiftning af kassetter. Deres vigtigste funktion er at forsigtigt glide og løfte hårene for at opnå høj effektivitet i proceduren.
 • Etui og hue. Sådanne attributter er vigtigere for kvinders barberingstilbehør, de er dem der foretrækker at bære veldesignede sæt til nødsituationer og uventede ture. Men mænd, der ofte går på forretningsrejser, kan også se på sådanne muligheder. Ofte har de en højere pris.

Mænds barbermaskiner

Ratingen omfatter 4 modeller af moderne barbermaskiner af berømte mærker, der langsomt har beskæftiget sig med nicheen i produktionen af ​​barberingsprodukter.

1 Gillette Mach3 Sensitive Power Razor

En tidstestet mandemaskine, der effektivt barberer selv de korteste hår. Inkluderet er et gummieret greb, der er behageligt at holde selv i en våd og sæbehånd, samt en basis og en ekstra kassette. Fordelen ved modellen er funktionen af ​​vibrationer, hvilket gør barberingen blødere og mindre irriterende for huden. Installeret 3 knive har en god backlash clearance.

For at slukke for vibrationer kan du fjerne udskiftningsbatteriet. Raket bliver meget lettere, og hovedet med knive får det mest manøvrerbare kursus.

 • genbruges;
 • 3 blade;
 • gummeret håndtag;
 • vibrationer;
 • AAA batteri.
 • gode barberingsresultater;
 • kvalitet konstruktion;
 • kassette tilgængelighed;
 • rimelig pris.
 • Vægten af ​​batteriet gør maskinen tyngre.

Kostprisen ved kittet er ca. 500 rubler, et sæt 4 udskiftelige kassetter koster 700 rubler.

Priser for Gillette Mach3 Sensitive Power Razor:

2 BiC Hybrid Advance 4

Det berømte mærkesæt er en simpel pen og 4 udskiftelige patroner. Ingen flydende hoveder og komplekse strukturer.

Dette sæt kan købes til forretningsrejser eller korte udflugter, da hver blok kun er engangsbrug. Det er ikke en skam at miste en sådan barbermaskine, og du skal absolut ikke tage den tilbage.

BiC mærke modeller findes sjældent i butikkerne, så de, der ønsker at købe en sådan barbermaskine, skal bringe den til ordre.

 • engangsbrug;
 • 4 blade;
 • plast håndtag;
 • 4 udskiftelige blokke i et sæt.
 • godt resultat
 • høj kvalitet;
 • rimelig pris.

Omkostningerne ved emballering med levering kan være fra 7 til 10 dollars.

Priser for BiC Hybrid Advance 4:

3 Merkur HD Slant Safety Razor 37C

Den klassiske T-formede hanmaskine fra Tyskland indtager den tredje linje af bedømmelsen. Materialer af høj kvalitet og vintage design øger omkostningerne ved enheden, mens forbrugsstoffer har en rimeligt overkommelig pris. Brugen af ​​denne model til mænd kræver visse færdigheder, og når du udskifter bladet, kan du let få ondt, hvilket yderligere komplicerer driften. Eksperter markerer denne maskine som en af ​​de bedste til effektiv barbering.

 • genbruges;
 • 1 blad;
 • metal sag og håndtag.
 • højkvalitets barbering;
 • bedste og holdbare materialer;
 • universelle knive til skift;
 • præsentabelt udseende.

Omkostningerne ved bestillingen med levering kan koste 50 euro.

Priser for Merkur HD Slant Safety Razor 37C:

4 Gillette Fusion Proglide Power

Special teknologi gør det muligt for denne mænds barbermaskine at foretage bevægelser i et ekstra plan. Sådan mobilitet hjælper med at gentage konturer i nøjagtighed og for at vise de bedste resultater uden synlige ultrashortbørster. Et ekstra sparsomt element er strimler med mineralolie for bedre glide over huden og reducere friktionen.

Modellen er udstyret med vibration for at reducere modstand og lindre irritation under barberingen. Hvis det er nødvendigt, kan du slukke for det, bare fjern batteriet AAA.

 • genbruges;
 • gummeret håndtag;
 • 5 blade;
 • 1 kassette i sættet.
 • den nærmeste barbering;
 • avanceret system;
 • vibrationer;
 • flydende hoved.

Omkostningerne ved selve maskinen med en kassette på ca. 1.200 rubler, 4 ekstra kassetter - 1.500 rubler.

Priser for Gillette Fusion Proglide Power:

Kvinders maskiner

Denne kategori indeholder 3 populære enheder. For repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden skal den bedste barbermaskine være så bekvem og mobil som muligt.

1 Gillette Venus Embrace

Denne kvindelige maskine er specielt populær takket være 5 knive, micro-ridges, løfte de mindste hår, fugtighedscreme og et unikt design. Fabrikanten har taget sig af tynd og følsom kvindeskind, der skaber et kvalitetsværktøj til det bedste resultat.

Det er værd at prøve de flytbare kassetter af forskellige Venus linjer for at vælge den mest passende. Razors har en universal montering kassetter, for at begå en fejl med valget simpelthen vil ikke lykkes.

 • flere anvendelser
 • 5 blade;
 • anti-slip håndtag;
 • 2 kassetter i sættet.
 • kvalitetspræstation;
 • langvarige gode barberingsresultater
 • unikt design;
 • opbevaring base.
 • dyre flytbare kassetter.

Maskinens omkostninger er 500 rubler, en kasse med 4 udskiftelige kassetter koster 900 rubler.

Priserne for Gillette Venus Embrace:

2 Schick Intuition

Dette er en universel kvindelig enhed til depilation. Dens fordel er i en kombination af 4 blader med pads, der fugtiger og reducerer friktionen. Faktisk forbedrer man glidning, og den anden fugter og beroliger huden. Designet er designet på en sådan måde, at det flydende hoved giver dig mulighed for helt at undgå skade og samtidig tage sig af huden. Desuden kan brugen af ​​supplerende midler reduceres, så korrekt slip og befugtning er tilvejebragt i kassetterne.

Gennemblødte dyner har en lysfrugtsmag. Det er ikke nødvendigt at kombinere barbering med en stærkt aromatiseret creme eller gel. Blanding af aromaerne kan være ubehageligt.

 • genbruges;
 • original pen;
 • 4 blade;
 • taske og 2 flytbare kassetter inkluderet.
 • original form
 • barbere så sikkert som muligt
 • evnen til ikke at bruge yderligere midler
 • rimelig pris.

Omkostningerne ved et sæt er ca. 700 rubler. En pakke med 3 udskiftelige blade vil koste omkring 1000 rubler.

Priserne for Schick Intuition:

3 BIC Soleil Bella

Dette er en god og virkelig budget rejse mulighed. Omfatter 3 engangs maskine med 4 blade og 2 fugtighedsgivende strimler. Ud over det ergonomiske og attraktive design er barbermaskiner lette og komfortable håndtag, der ikke glider lige fra sæbehænder.

Hvad er ikke typisk for engangsmaskiner - bevægeligt hoved. Dette giver dig mulighed for at barbere hår i områder med bøjninger, hvilket giver bedre resultater i én bevægelse.

 • engangsbrug;
 • 4 blade;
 • gummeret håndtag;
 • 3 stk. Inkluderet.
 • Europæisk kvalitet
 • behagelig barbering;
 • rimelig pris;
 • effektive fugtgivende puder.

Pris fra 150 rubler per pakke.

Priser for BIC Soleil Bella:

konklusion

Huden af ​​hver person er meget forskellig i deres tendens til udslæt og følsomhed. Det er nødvendigt at vælge barberingstilbehør med særlig omhu. Ud over kvalitetskendetegnene er det værd at overveje modelens designfunktioner, til hvilke formål og under hvilke forhold dets brug er planlagt. Vi håber, at anbefalingerne om valg af modeller samt den viste rating af enhederne vil hjælpe med at navigere og vælge den mest bekvemme og højkvalitetsmaskine.

Voks i patroner

10 "nej" efter levering