Valg af mænds elektriske barbermaskine

Træt af at svinge med værktøjsmaskiner, beslutter mange mænd at prøve en elektrisk barbermaskine. Vi siger straks, at du vil miste hastigheden ved barbering - det tager normalt mere tid. For ejere af tæt vegetation kan kvaliteten af ​​barberingen blive værre. Men proceduren er generelt mere behagelig. Det vigtigste - at vælge den rigtige barbermaskine. Bemærk, at dette er en god gave til en mand den 23. februar eller en anden fest.

Typer af elektriske barbermaskiner: roterende eller mesh

Til dato er der to typer elektriske barbermaskiner: roterende og mesh (mesh). Men det betyder ikke, at valget af modeller er lille, tværtimod. Valget er meget stort, og det er forvirrende. Med ekstern lighed varierer priserne betydeligt. Hvad er forskellen? Sådan vælges en elektrisk barberkniv, så den er behagelig, efterspurgt og ikke lyver dødvægt. Lad os finde ud af det.

Sådan vælges en elektrisk barbermaskine: dykke ind i detaljerne

Så snart du beslutter dig for at vælge en elektrisk barberkniv, skal du afgøre, om du vil have en maske en eller en roterende. I udseende er forskellen mellem dem indlysende og indlysende. Rotary - roterende diske med skærpet hak på kanterne, som og skære hårene. Med en sådan enhed er det ligegyldigt hvor lang eller kort børsterne er, om det er jævnt vokset eller ej. Og børsterne bliver skåret næsten tæt på huden.

Gitterplader med flere huller, hvorunder der er skjulte finvibrerende knive. Børster falder ind i hullet, afskåret med skarpe knive. Det er sådan en barberkniv "under nul", du kommer ikke ud. Har altid meget korte hår - tykkelsen af ​​gitteret.

Forskellen mellem roterende og net rakere synlige for det blotte øje

Udvendigt er det ikke et problem at adskille rotoren og gitteret, men hvordan man vælger mellem dem? Alt er ikke så svært. De barberer anderledes:

 • En roterende elektriske barbermaskin barberer renere og hurtigere, når du bruger en maskeret elektrisk barbermaskin, skal du lave flere pas på samme sted for at bruge det samme resultat. Det er for stive og tykke børster det er bedre at vælge en roterende. Men fornemmelsen under barberingen er ikke den mest behagelige - der er en lille snøring af børsterne. Til irritabel hud er denne mulighed ikke egnet.
 • Gitter shaver under barbering berører ikke hudens ruhed - ar, mol, alt dette forbliver uden skade. Det føles, at dets brug kan sammenlignes med bevægelsen af ​​varmt metal på huden. Det vil sige, nettet barberhøvel er godt for bløde og sparsomme børster. Hun er en ideel mulighed for en teenager eller en ung mand, som lige er begyndt at barbere. Garnene, selv med et større antal passerer, er mindre irriterende for huden, så gitterets barbermaskine passer til følsom og irriteret hud.

Sammenligning af roterende og gitterskærere

Den elektriske barberkniv har endnu et plus: det er praktisk at skabe en klar linje med den. Hvis du har brug for at opretholde skægets kontur, overskæg, templer - dette er opgaven for nettet barbermaskinen, men ikke for den roterende. Det er rigtigt, at der er elektriske barbermaskiner med indtrækbar trimmer, som klare denne opgave uden problemer.

Så er en roterende eller gitter shaver nødvendig, bestemt af hudtype. Yderligere forstår vi tekniske detaljer og muligheder, der øger komforten ved barbering.

Kablet eller genopladeligt

Når du har besluttet på typen, skal du vælge en elektrisk barbermaskin ved fodringsmåden. Der er kablet, der er genopladelige. Kablet, med samme egenskaber, billigere, men mobilitet er begrænset af ledningens længde, og det interfererer ofte.

Plus batteri er, at handlefrihed ikke er begrænset. Takket være den autonome strømforsyning bevarer de deres arbejdskapacitet, selv i tilfælde af strømafbrydelser og har en klar fordel ved rejser, forretningsrejser og fritidsaktiviteter. Men når du vælger en batterisnitter, skal du være opmærksom på batteritypen. De kan være af flere typer.

Batteri barbermaskiner kan enten være roterende eller net type. Opladeren kan være af kontakt eller kontaktløs type. Hvis du vil vælge en elektrisk barbermaskine til en mand som gave, vil han lide den ikke-kontakt muligheden.

Du bør ikke tage en trådløs elektrisk barbermaskin med et nikkel-cadmium batteri (Ni-Cd) - disse batterier har en "hukommelseseffekt". Hvis du lægger dem på opladningen, er det ikke helt afladet (som normalt sker), bliver batterikapaciteten reduceret betydeligt (til det niveau, hvorfra de startede opladning). Derfor ophører batteriet efter et stykke tid "opladningen" - opladningen udløses hurtigt. Alle andre typer batterier (Ni-Mh, Li-Ion) er bedre i denne henseende, men betydeligt dyrere. Dette er dog tilfældet, når det er bedre ikke at gemme.

Der er modeller, der kan fungere både fra elnettet og fra batteriet, dvs. en spændingsomformer er indbygget i ledningen, som leverer den spænding, der kræves til opladning af batteriet (som opladning til smartphones). Batteriopladning sker, når netledningen er sluttet til lysnettet, er der ingen ladestation. På den ene side er det praktisk, på den anden side - ikke meget. Jeg sætter barbermaden i ladestationen, og den står der. Hvis der ikke er nogen station, skal du finde ud af, hvor du skal lægge barbermaskinen, og der tilføjes en forvirring med søgen efter opladning og et sted for det. Men hvis du ønsker at vælge en elektrisk barbermaskine, der optager så lidt plads som muligt, men samtidig ikke begrænser bevægelsen, bør du se nærmere på sådanne modeller.

Der er stadig nogle "klokker og fløjter" som en oplader, der tilpasser til den anvendte spænding (Braun Series 3 300s). Opladning kan medtages i netværket fra 100 til 240 V. Filtret ved selve indgangen vil justere ladningsparametrene. Denne version af shaveren er velegnet til dem, der rejser en del.

Antallet af barberhoveder og deres mobilitet

Generelt er der elektriske barbermaskiner af enhver type med en, to, tre, fire og fem barberhovedhoveder. Det bedste valg er tre barberhoveder. Det er de fleste kampe. En eller to shaverelementer til "moden stubbe" er ikke nok. Dette er en mulighed for teenagere eller ejere af sjælden vegetation. Fire til fem er for dem, der har meget stive og tykke børster. Men disse mærkevarer razors lidt, men meget kinesisk. Spørgsmålet er, det er bedre, hvis "multi-headed" klare barberingen, end de tre-elementers mærkevarer er altid åbne. Nogen er heldig, og de arbejder normalt, og en person i frustration køber en tre-element rotormodel.

Antallet af barberingselementer - fra en til fem

For nogle få år siden begyndte barberhovedet at blive mobilt flydende. Når de trykkes, ændrer de deres position, og deres position afhænger kun af ansigtets struktur, og de er ikke relaterede til hinanden. Så bladene følger ansigtets konturer bedre, som følge heraf er barberingen renere, især på vanskelige steder - på halsen, kindbenet.

Flytbare barberhoveder og gitter, bevægelig blok - alt dette øger komforten ved barbering

Derudover er der modeller med en bevægelig barberingsenhed. Med tryk ændres hældningen af ​​enhedens overdel, hvilket gør tilpasningen til en individuel struktur endnu mere komplet. I dette tilfælde behøver du ikke at ændre armens, håndens position. En sådan "uafhængig suspension" er i de linjer, der er udviklet i de seneste år, og disse "klokker og fløjter" øger prisen betydeligt.

Trimmer og dens type

En trimmer er en ekstra kniv til at skære lange hår. Tilstedeværelsen af ​​en trimmer er nødvendig for ejere af overskæg og / eller skæg for at bevare whiskers form. Det drejer sig om knive, der forkorter hår uden barbering, og giver dig også mulighed for at danne en klar linje på grænsen til barberet og uskadet hud.

En trimmer shaver er praktisk til at opretholde pæne konturer.

Der er flere typer: foldning, glidende, flydende. Den foldende og inddragelige trimmer kan både være i en roterende og i en el-barbermaskin. Den flydende trimmer er indbygget i barbermaskinens elektriske barbermaskin. Han afskærer lange hår, og knivene, der er beskyttet af garn, afslutter barberingen.

Ved hjælp af den indbyggede trimmer kan du trimme templerne, forkorte lange hår

Uanset hvilken type, razors trimmere er ikke tilstrækkelige til at tage sig af det tætte ansigtshår. De er i stand til at opretholde tilstanden af ​​et meget kort skæg, som f.eks. En goatee, "tre-dages stubbe" eller ufarvet lys. For et fuldt skæg har du brug for en separat trimmer. En trimmer barbermaskine er praktisk til ujævnt voksede eller for lange børster, som barberingssystemet ikke kan klare. I dette tilfælde skal du først forkorte vegetationen med en trimmer og derefter afslutte barberingen "i normal tilstand".

Tør og våd barbering, fugtgivende

For nogle få år siden holdt elektriske barbermaskiner kun en tør barbering. I dag er der mange modeller, der kan barberes med skum eller barberkrem og gør et fremragende arbejde med denne opgave. Mesh modeller med gode anmeldelser - Panasonic ES-3042, Panasonic ES-LT2N, Braun 3080s Serie 3, Panasonic ES-RF31, Braun MG 5050, Panasonic ES-RF41, Braun 5040-s Serie 5 osv. Rotor modeller med mulighed for vådberøring - Philips AT 890, Philips S9031, Philips PT 723, Philips AT 756, Philips S5530, Philips S5672.

Ja, de er dyrere, meget dyrere (ca. 50%), men de kan godt lide, at du kan vælge, hvordan du barberer i dag - med eller uden creme.

Der er en nuance. Når du bruger en våd barbering, skal du skylle systemet godt efter hver behandling. I modsat fald vil bakterier formere sig i kremens rester, hvilket kan forårsage alvorlig irritation af huden.

Elektriske barbermaskiner kan barbere sig med skum og barbering

Derudover er der modeller, hvor kapaciteten til aftershave lotion er bygget. En blok med aftershave lotion, som automatisk fordeles over huden, er fyldt i en speciel holder. Denne frustrations hensigtsmæssighed er meget tvivlsom. For det første er sådanne modeller skabt i tandem med nogle producenter af barberingslotioner, og du kan kun bruge et bestemt mærke, som i sig selv allerede er irriterende. For det andet er omkostningerne ved lotion til påfyldning af barbermaskiner væsentligt højere. For det tredje er barbermaskinerne selv med sådanne kapaciteter dyre. Generelt er denne idé ikke så god som det ser ud ved første øjekast.

Generelt vil du vælge en elektrisk barbermaskine "til alle lejligheder", se modeller med mulighed for våd barbering. De er vandtætte, og selv med en tør barbering kan den skylles under rindende vand, snarere end at børste børsterne formales til støv.

Sådan vælges en elektrisk barbermaskine: Vi er fast besluttede med producenten

Hvis du har besluttet dig for den type elektriske barbermaskin - rist eller roterende, behøver du ikke vælge meget. Rotary barbermaskin producerer Phillips. Der er næsten ingen konkurrenter. Der er mange kinesiske mærker af forskellig grad af lighed, men der er ingen "seriøse" producenter. Så hvis du leder efter en rotor elektrisk barbermaskin til en mand som gave, skal du kun vælge blandt Philips-modellerne. Selv om det ikke er så let som det ser ud til.

For dem, der ønsker at finde en god net barberkniv, er opgaven ikke meget vanskeligere. Der er to producenter: Braun og Panasonic. Begge producerer produkter af samme kvalitet, arbejder i samme prisinterval. Panasonic har meget interessante modeller, hvor der er dele, som mænd vil kunne lide: kontaktløs opladning, de hurtigste motorer kørselsklinger. Panasonic har sit eget slibesystem, som har opretholdt sin skarphed i årevis. Generelt meget gode elektriske barbermaskiner. Men der er en ting. Hvis det bliver nødvendigt at udskifte shaverelementer (knive eller gitter), er det næsten umuligt at finde dem. I mange modeller er de unikke og er ikke altid tilgængelige i servicecentre.

Når du vælger en net barberkniv, skal du beslutte, om du vil købe Panasonic eller Brown.

I Braun-barbermaskinen er delene ikke så originale - designet bruger standard barberingselementer. Find om nødvendigt dem ikke noget problem. For nogle år siden havde Panasonic en fordel: de var de første til at udvikle barbermaskiner med muligheden for en våd barbering. I dag har Brown sådanne modeller, og de får gode anmeldelser.

Rotary eller elektrisk barbermaskin - hvilken man skal vælge

Mænd til barbering bruger to typer værktøjer: værktøjsmaskiner og elektriske barbermaskiner. Barbermaskinen er mere populær, da dette værktøj er meget billigere end en elektrisk barbermaskine. Men takket være den elektriske barbermaskins mobilitet kan den bruges til enhver lejlighed. Efter at have prøvet den elektriske barbermaskine i gang en gang, forlader mændene de sædvanlige maskiner. Men nu er der en vigtig opgave: at vælge en elektrisk barbermaskine, der er opdelt i roterende og gitter.

For at træffe det rigtige valg og ikke fortryde købet, skal du analysere disse to typer af barbermaskiner. Tross alt har hver type sine egne fordele og ulemper, på grundlag af hvilke der konkluderes om køb af en bestemt barbermaskine model.

Hvilken slags elektrisk barbermaskine at vælge, for ikke at forveksle, samt forskellen mellem rotor og gittertyper af produkter, lærer vi i materialet.

Til at begynde med, lad os se på, hvad en maske og roterende elektriske barbermaskine er, hvilke hovedtræk de har, princippet om drift og formål.

Elektriske barbermaskiner

Grid elektrisk barbermaskin er meget populær, fordi den er ret kompakt og i stand til at levere højkvalitets barbering. Grundlaget for denne type barbermaskine er princippet om hårfjerning gennem en bevægende kniv og et specielt mesh. Når håret trænger ind i nettet, skæres det ved hjælp af knive. Bladene er fastgjort på den bevægelige base, som under driften af ​​elmotoren bevæger sig og dermed skærer håret.

Jo flere gitter en elektrisk barbermaskin har, jo højere er barberingen. Ofte når antallet af net 4 stykker. Takket være vibrationen giver retikulerede elektriske barbermaskiner en grundig og effektiv barbering af børsterne.

Elektriske barbermaskiner af gridhandlingsprincippet er værdsat for en vigtig faktor - minimumsstørrelsen. På grund af den lille størrelse af barbermaskine og dens lave vægt kan det ikke kun være let at transportere, men også meget praktisk at bruge. Tidligere havde sådanne barbermaskiner en fordel over roterende, idet de kunne udføre en våd barbering. I dag er en sådan våd driftstilstand også underkastet roterende.

Ved bunden af ​​maskerne består skraberne af følgende dele:

 • boliger;
 • stålnet dæksel;
 • knivkniv eller bevægeligt blad;
 • elektrisk motor;
 • batteri og opladningsledning.

Mesh shavers anvendes hovedsageligt til følsomme hudtyper, da det er takket være det fintmaskede net, ikke kun effektiv fjernelse af børster, men også beskyttelse af huden mod direkte kontakt med bladet. At vælge en elektrisk barbermaskine til mænd er et vigtigt skridt, så hvis en kvinde besluttede at gøre ham til en sådan overraskelse, skal du først finde ud af hvilken model du skal vælge. For at gøre dette skal du finde ud af, hvad der egentlig er en roterende type elværktøj.

Rotary typer elektriske barbermaskiner

Ved bunden af ​​den roterende maskine er der fra 1 til 3 barberhoved. En blok med tre hoveder er den mest almindelige type, som har form af en trekant. Blokkene er anbragt i forhold til hinanden i en bestemt vinkel og har også en vigtig egenskab - dette er en gentagelse af ansigtsformen. Denne ejendom gør det muligt at udføre hårfjerning på de mest vanskelige steder for denne type hovedarrangement.

Rotary barbermaskiner kaldes af den simple grund, da de har en tilsvarende bevægelse af knivene. Rotation eller rotation udføres på blokkernes omkreds, hvilket resulterer i hårskæring. Designet af roterende barbermaskiner er ret kompliceret, hvilket faktisk påvirker prisen på produkter.

Rotationsbeholderen består af følgende dele:

 • plasthus;
 • roterende kniv;
 • mesh disk;
 • elektrisk motor;
 • batteri.

For at forstå lidt hvordan rotationen af ​​de tre aksler af knive udføres ved hjælp af en enkelt motor, overvej hvad der udgør et produktdesign. Raket drivakslen er udstyret med et excentrisk gear. De samme gear er placeret på knivspindlerne. Alle gear har en nøjagtig pasform, og når en elektrisk motor er i drift, udvikles en høj rotationshastighed af knivene. Skæring af hår opstår ved kontaktpunktet ved knudepunktet af gitteret og skærebladet. Når håret kommer i kontakt med masken og bladet, skæres det ikke på ét sted, men to. Denne proces er særligt negativ, hvis bladene allerede er lidt stumpede, som følge af, at personen føler smerte. I et forsøg på at skære et hår strammer et stumt kniv det indad, hvilket nogle gange forårsager skader på huden.

Vigtigt at vide! Selvom skarpe knive i en roterende barberkniv eller en smule stump, er det forbudt at trykke det på huden under barberingen. Dette fører til udvikling af smerte og endda skade på huden.

Efter fjernelse kommer alle hårene ind i hovedblokken, så efter hver barbering skal denne type værktøj rengøres. Det er også vigtigt at smøre gnidningsdelene regelmæssigt for at øge produktets levetid. Disse typer barbermaskiner er ikke egnede til følsom hud, men passer til de mænd, der ønsker at ende med et godt barberingsresultat.

Nu ved at vide, hvad der udgør en roterende og gitter shaver, er det nødvendigt at forstå tilstedeværelsen af ​​de vigtigste fordele og ulemper for begge typer elværktøj. Vi vil overveje disse parametre for hvert instrument separat, og så vil vi sammenligne begge enheder.

Fordele og ulemper ved nettet barbermaskine

For at vælge den rigtige barberkniv, skal du forstå de positive og negative faktorer. Netto barberkniv har følgende ulemper:

 1. Enheden har ikke evnen til at gentage konturerne i ansigtet, så denne ulempe påvirker kvaliteten af ​​barberingen.
 2. Instrumentets skrøbelige maske øger risikoen for skader på huden.
 3. Området af barbermaden er ubetydeligt, og for at fjerne børsterne vil det derfor kræve gentagen overføring af instrumentet over huden.

Sådanne ulemper er praktisk talt værdiløse i sammenligning med et stort antal fordele:

 1. Evnen til at fjerne børster på hårdt tilgængelige steder på huden.
 2. Kompaktitet og mobilitet af apparatet.
 3. Tilstedeværelsen af ​​trimmer på næsten alle modeller muliggør barbering af skæg og overskæg.
 4. Gitteret kræver ikke rengøring, da apparatets design har en automatisk rengøringsfunktion.
 5. Værktøjet er primært beregnet ikke kun for følsom hud.
 6. Tilstedeværelsen af ​​et indbygget batteri giver dig mulighed for at bruge værktøjet, når der ikke er strømforsyning.
 7. Den lave vægt af enheden har en god effekt på dens bekvemmelighed.
 8. Net slags barbermaskiner tillader våde barbering af børstehårene.

Fordele og ulemper ved en roterende barbermaskine

Ulemperne ved en roterende barbermaskin indbefatter de følgende parametre:

 • Stivhed af interaktion med huden;
 • højt værktøjsomkostninger
 • komplekse konstruktion;
 • behovet for periodisk rengøring og smøring af instrumentet;
 • når bladene slides, vises smerter, når børsterne fjernes.

På trods af dette antal fejl er roterende typer af barbermaskiner ikke mindre populære end netting eller konventionelle maskiner. Fordelene ved en roterende barberkniv omfatter:

 1. Vedtagelsen af ​​forskellige former for ansigtet, som påvirker kvaliteten af ​​barberingen.
 2. Tilstedeværelsen af ​​aflange huller giver dig mulighed for at fjerne eventuelle børster.
 3. Med to knive i blokken opnås bedre fjernelse af børstehårene end med en tredobbelt blok.
 4. Tilstedeværelsen af ​​selvskærende knive giver dig mulighed for at forlænge værktøjets levetid.
 5. Batteridrift.
 6. Automatisk netrensning.

Det er ret vanskeligt at vælge den bedste løsning på grundlag af de præsenterede data, derfor er nedenstående en sammenligningstabel for begge typer barbermaskiner.

Sammenligning af roterende og gitterskærere

Til sammenligning præsenteres sammenligningen af ​​begge enheder i tabelform.

Hvilken elektrisk barbermaskin er bedre at vælge - roterende eller gitter?

En integreret del af en moderne forretningsmand er hans udseende, og derfor bliver en funktionel rotations- eller gittersikkerhed ofte en reel frelse i affæringsvirksomhed. Ikke desto mindre har ikke alle råd til den traditionelle version, hvilket kræver tidskrævende og øger risikoen for skader på huden. Så dens popularitet er utvivlsomt, det er fortsat at beslutte, hvilken art der er bedre, idet man har overvejet fordelene og ulemperne ved hver.

Generelle egenskaber ved barberingsprodukter

Overvej de parametre, der giver en ide om mekanismen som helhed:

 1. I dag kan barberingsprodukter anvendes på både våd og tør hud. Fugt inde i enheden er udelukket, såvel som dens brud på grund af for høj luftfugtighed i badeværelset.
 2. Alle barbermaskiner har mulighed for at arbejde både fra netværket og fra et aftageligt batteri, hvilket blot er uundværligt på forretningsrejser og rejser.
 3. Hovedliste over modeller, der præsenteres i salget, indeholder yderligere vedhæftede filer og andre funktioner. For eksempel:
  • tilstedeværelsen af ​​en trimmer
  • strømmen af ​​fugtighedscreme på våd hud i automatisk tilstand;
  • afkøling af den behandlede overflade for at reducere irriterede områder
  • automatisk rengøring af produktet
  • Oplad via USB-kabel

Grid elektrisk barbermaskin

Hendes system er en kombination af et fast, ikke-bevægeligt mesh og en bevægelig kniv, der skærer hår i cellerne. Kniven består af knive i form af en plade, der vibrerer i en given rytme, hvilket gør det muligt at fange håret mere effektivt.

Afhængigt af modellen kan netværket ikke være en, men to eller tre, som bidrager til opnåelsen af ​​et bedre resultat.

Netværkets struktur omfatter:

 1. Hendes krop.
 2. Et cover - et gitter fra metal.
 3. Bærbar motor.
 4. Bladkniv.
 5. Oplader.

Den utvivlsomme fordel ved gitteret barbermaskine er en fintmasket metal netværk, pålideligt beskytter huden mod samspillet med den skarpe del af det, der forhindrer en person i at få nedskæringer og mere skånsom mod huden og har klare grænser barbering.

Ulemperne ved den elektriske gittersikkerhed indbefatter en længere proces og simpel deformation af det fine gitter.

Rotary modeller

De kom til os fra Sovjetunionen og er kendt for sine tidligere beboere. Men man bør ikke behandle dem som en mekanisme, der har overlevet sig selv. Den konstante forbedring har gjort barbermaskinen meget efterspurgt på markedet for elektriske varer.

Apparatets design er en kombination af diskskiver, som er anbragt på faste hoveder og bevæger sig i en cirkel. Den ikke-bevægelige del er fyldt med huller, der tager i ansigtsplantagen. Forresten er selvskærende knive installeret på sådanne mekanismer, hvilket øger brugstiden.

Et stort plus af en sådan elektrisk barbermaskine er perfekt barberet hud. Hårene trækkes ud af det ved selve roden, mens gridversionen næppe kan roses af den.

Rotormodellen i dag er udstyret med flere barbersegmenter, der nogle gange når fem stykker. Den tilsyneladende fordel ved dette design er usædvanligt system, styrke skær, der fremmer fuldstændig gentagelse formular behandlet og dermed, gå ikke glip af en enkelt hår, barbering og høj hastighed på grund af de roterende knive.

Ulemperne er:

 • ikke egnet til følsom hud;
 • på grund af at køre rotoren kræver hyppig vedligeholdelse;
 • barbermaskinen gør cirkulære bevægelser, hvilket gør det umuligt at lave skæg.

Sammenligningsanalyse af fordele og ulemper ved barberknivtyper

Vi vil gennemføre en undersøgelse af hver mulighed for at identificere fordele og ulemper ved at bruge hver.

De mest populære muligheder for elektriske barbermaskiner

De mest populære produkter er modeller af barbermaskiner, fremstillet af kendte fremstillingsvirksomheder, herunder Braun, Phillips, Panasonic og andre. Overvej de mest erhvervede muligheder.

 1. PHILIPS S7370 / 12.
  Det er et roterende barbersystem. Det kan udføre tør og våd barbering, har tre hoveder, er drevet af et batteri, hvis opladningstid er 60 minutter. Det har en aftagelig trimmer og rejsedæksel.
 2. BRAUN 5030-s Serie 5.
  En af de bedste modeller af producenten. Henviser til gitterformen af ​​elektriske barbermaskiner. Det er kun beregnet til tør behandling. I nærvær af 3 razorhoveder, der er i stand til at bukke i fem positioner for at opnå den mest behagelige position, indtrækbar trimmer, rengøring under vand. Opladning fra netværket og batteriet.
 3. PHILIPS BG.
  Det er en af ​​de mest efterspurgte modeller på grund af den lange levetid og højkvalitets barbering. Elnettet barbermaskin med en opladningstid på op til 8 timer, men hurtigt og effektivt at klare opgaven. Den har en indbygget trimmer og titaniumcoating, som beskytter sårbar hud.
 4. PHILIPS YS534.
  Inkluderer et sæt barberingsmundstykker, der gentager kroppens kontur og barberer hårene rent. Derudover har en dyse til at trimme et skæg. Det kan barbere på både tørre og våde forhold. For at rense mekanismen kræves der en særlig løsning.
 5. PHILIPS S1520 / 04.
  Den har et trehoved roterende barberingsdesign. Kan ikke bruges i brusebadet, drevet af et batteri. I nærvær af en foldemaskine og spontan skærpning af knivene er der ingen automatisk rengøring. Opladningstid ca. 8 timer. Af fordelene - lav pris, pålidelig drift, langt arbejde.
 6. PHILIPS RQ 1150.
  Den roterende elektriske barbermaskin indeholder tre flydende blade, opladning på bare en time. Den kan bruges både til tør barbering og for våd.
 7. REMINGSTONE TF70.
  Mekanismen med et mobilnet system med to hoveder til tør barbering. Drives af batterier. Meget kompakt, egnet til hyppige ture. Meget økonomisk pris, fra 15 dollars.

Hvilken elektrisk barbermaskin er bedre at vælge?

Når du vælger den bedste løsning, skal du være opmærksom på produktets funktionalitet og ved præcis, hvad der kræves af en bestemt forbruger. Når alt kommer til alt vil tilstedeværelsen eller fraværet af forskellige parametre påvirke dens værdi. For eksempel selvrensende operation. En speciel station blev designet til den, hvor barbermaskinen er placeret, og den rengøres med tilsætning af en vaskegel. Men en sådan funktion er ikke nødvendig, da mekanismen kan renses under strømmen af ​​rindende vand ved hjælp af specielle børster. Uden et sådant tillæg kan du nemt gøre, og dets tilstedeværelse vil øge prisen.

Hvis du vælger en elektrisk barberkniv, er det bedre at være opmærksom på enhedens effektivitet og kvaliteten af ​​de valgte dele. Pick up enheden bedre med et indbygget batteri, det kan tages på en tur. For eksempel kan nogle enheder ikke bruges, hvis de er i opladning, og batteriet er afladet. Vi skal bruge tid på at vente, før vi bruger mekanismen til det tilsigtede formål.

Omkostningerne ved at erhverve produktet vil stige dramatisk, hvis der i en ekstra vedhæftning er en enhed til pleje af skæg og hår ved templerne. Desuden kan tilgængeligheden af ​​forskellige skærme og andet tilbehør påvirke omkostningerne.

Forresten er det bedre at tage sig af reservedele, der slides hurtigt ud. Det er bedre at købe dem på forhånd for at undgå en mangel på spørgsmålet om den overtagne model.

Hvad er bedre at købe - det er op til mænd. Efter alt har alle deres egne præferencer. Eksperter siger, at roterende barbermaskiner gradvist forsvinder fra butikshyllerne, men de er stadig meget populære. Gitter muligheder føler sig meget mere selvsikker og langsomt vinder positioner fra deres konkurrenter. Godt, forbliver valget for forbrugeren, da han kun kan bestemme den mulighed der passer til ham.

Top 20 Electric Shavers

I de senere år er det blevet en rigtig udfordring at vælge en rigtig god barbermaskine. Hvert år smides flere og flere nye modeller på markedet. Det er vigtigt at lære at skelne alvorlige innovationer fra rent "marketing" dem. Vores anmeldelse vil forsøge at hjælpe dig med valget. Vurdering omfatter både billige barbermaskiner og premium elektriske barbermaskiner. Der er barbermaskiner til erfarne mænd med stive børster, samt modeller, der kan præsenteres for en teenager som den første barbermaskine.

De vigtigste kriterier for at vælge en god elektrisk barbermaskin

 • barberingskvalitet
 • hudirritation
 • pålidelighed
 • prisen
 • batterier eller batterier
 • ergonomi
 • yderligere funktioner

Typer af mænds elektriske barbermaskiner

roterende

Deres barbersystem er dannet af to eller tre hoveder, der består af eksterne skiver med skær og knive, der roterer under dem. Fordelen med roterende modeller er en renere og glattere barbering selv om ujævnt voksede børster som følge af hårlinjen skæring så tæt som muligt på huden. Blandt roterende barbermaskiner er der flere modeller egnet til stive børster. Ulempen er, at hvis huden er følsom, kan sådanne barbermaskiner forårsage irritation på det (selv om der er modeller, der let kan tilskrives undtagelser). En af de bedste virksomheder, der producerer roterende barbermaskiner, er Philips.

mesh

Operationsprincippet er ens, men i dette tilfælde roterer knivene ikke, men vibrerer fra side til side. Fra oven er de dækket af et tyndt metalnet med et stort antal huller, hvorigennem hårene flyder til knivene. Sådanne barbermaskiner gør det godt selv med en tre dages børstehår, og selv gridsystemerne opfattes bedre af følsom hud. Forresten bør den første barbermaskine til en teenager også vælges fra gode mesh-modeller. Typiske fejl - højt arbejde og problematisk barbering i nakken. Gode ​​elektriske barbermaskiner produceret af Braun og Panasonic.

Efter resultaterne af 2017 er de bedste populære modeller af gitter og roterende elektriske barbermaskiner præsenteret i vores rating, udarbejdet af anmeldelser fra kunder og eksperter.

Rotary og net shaver eller mel af valg

Valget af en elektrisk barbermaskine er et spørgsmål om ansvar, hver gang man mindst har spurgt om det problem, som barberkniv eller rotor net er bedst at købe. Hver i sin egen unikke og giver forskellige muligheder for sin drift. Lad os se, hvilken type maskine er rigtig for dig. Rotary barberkniv, med nogle få flydende hoveder eller net barberkniv, specielt skabt til ejere af delikat hud. Jeg vil fortælle dig om hver slags barbermaskine og vil gennemgå de dyre og budgetmuligheder for hver type.

Den elektriske barbermands historie

Tanker om at skabe en elektrisk barbermaskine besøgte Jacob Shiks hoved i begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Under rehabilitering efter en ulykke blev barbering med en almindelig maskine med vand og skum vanskeligt for ham. Han drømte om at skabe en sådan enhed, der kunne duplikere bladets kraft uden yderligere materialer.

For dem, der ikke ønsker at bruge meget tid på at læse og vælge en metode til dyrkning af et ensartet skæg, giver jeg straks et link til en blog med en rapport. Jeg brugte Minoxidil selv, jeg lavede beskrivelsen selv :) Det er urealistisk effektivt - det viser sig, at mange af mine læsere også brugte denne metode!

Så åbnede Jakob sit firma og begyndte at undersøge. Hans første opfindelse var mislykket og krævede involvering af begge hænder. Og i 1927, efter opfindelsen af ​​den kompakte elektriske barbermaskine med en motor, steg salget op. Menneskeinteressen for elektriske apparater gav sit eget, og i midten af ​​30'erne solgte Schick Dry Shaver ca. en og en halv million eksemplarer.

Hvad er et roterende barbersystem og dets driftsprincip

En roterende elektriske barbermaskin er en enhed, der normalt er udstyret med to eller tre bevægelige barberhoveder. Hver af dem er selvstændigt fastgjort og placeret i en vinkel til den anden. Et sådant system kaldes normalt flydende. Dens største forskel fra nettet barbering er muligheden for en renere barbering.

Maskiner af denne type er næsten altid udstyret med en trimmer, hvilket i høj grad forenkler processen, hvis du har formået at dyrke et langt skæg.

Ligesom ethvert andet produkt har denne barbermaskine sine fordele og ulemper.

Fordelene ved en roterende elektriske barbermaskin:

 • Automatisk rengjorte garn;
 • Indbygget køling;
 • Den dobbelte kniv hjælper til bedre at klare børsterne;
 • Høj hastighed barbering;
 • Holdbarhed og holdbarhed
 • Selvskærende knive;
 • Fås fra en til fem knive;
 • Understøtter opladning via USB-port;
 • Kan gentage facets form ved barbering;
 • Indbygget batteri;
 • Tør og våd barbering.
 • Kan skade følsom hud.

Opbevaring og pleje

Enhver enhed i huset, hvis det er korrekt vedligeholdt og fulgt opbevaringsreglerne, vil tjene dig i mange år. Rotary shaver er ingen undtagelse. Uden tvivl, som ethvert apparat, skal maskinen holdes væk fra vand, børn og dyr. Så du kan beskytte den mod skader eller mekaniske skader.

Tidlig rengøring hjælper med at redde barbermaskinen og forlænge servicetiden. Til dette medtages specielle børster i sættet. Dette skal ske mindst en gang om ugen. Hvis du bruger den våde barberingsfunktion - efter hver operation, og kun når den er slukket. Fra tid til anden er det vigtigt at rense barberbladene. I et sæt til nogle maskiner er Jet Clean eller Clean Smart-armaturet tændt. Dette er en universel enhed, som hjælper dig med ikke bare at rense, men også lade elektriske barbermaskine, smøre barberhovedene.

Det anbefales at skifte barberhoved mindst en eller to gange om året, det afhænger af hyppigheden af ​​brugen. For eksempel gør jeg det en gang om året og et halvt.

Advarsel! Hvis barbermaskinen er gået i stykker, må du ikke demontere det selv, tage det til et servicecenter, og specialuddannede personer vil diagnosticere og løse problemet. Ellers kan du "flyve væk fra garantien."

Rotary elektrisk barbermaskin til ethvert budget

Hvis du er fast besluttet på at købe en roterende elektriske barbermaskine, foreslår jeg at overveje flere af sine modeller i forskellige priskategorier:

Philips S9151

Den stilfulde maskine i en førsteklasses klasse vil være behagelig for enhver mand. Rolig i drift, med et rummeligt batteri, tre barberhoveder og muligheden for tør og våd barbering, giver dig mulighed for at gøre proceduren så komfortabel som muligt.

Fordelene ved denne barbermaskine er:

 • Kraftigt batteri;
 • Mild barbering;
 • Lavt støjniveau
 • Display system;
 • Ligger bekvemt i hånden
 • Stilfuldt design.

Prisen på en sådan enhed berettiger fuldt ud sine muligheder. Hvis du beslutter dig for at købe det, så vær forberedt på at betale lidt mere end 20 tusind rubler.

Philips S7720

Modellen blev skabt udelukkende til følsom hud. Takket være knivsystemet, løftes først og derefter afskårne hår af forskellig længde, så du kan barbere glat og sikkert. Rabehoveder, der bevæger sig i fem forskellige retninger, giver maskinen mulighed for at gentage ansigtsaflastningen så præcist som muligt og fjerne håret på de vanskeligste områder uden ubehagelige fornemmelser. Clean Smart-systemet vil forenkle pleje af barbermaden, og hver barbering bliver som den første.

 • Vandtæt;
 • Batterilevetidens varighed;
 • Design og ergonomi;
 • Rengøringssystem Rengør Smart.

Hvis du har kendskab til de positive kriterier, besluttede du dig for at vælge denne maskine. Bemærk, at dens omkostninger svinger inden for 15 tusind rubler.

Berdsk 3114

Indenlandske elektriske razor fremstillet Berd Elektromekanisk Plant. Denne model er inkluderet i Classic-serien og er kun egnet til tør barbering. Den er udstyret med en kraftig motor, en bevægelig blok af tre flydende hoveder, samt selvskærende knive.

Hvilken god er denne model:

 • Af pris
 • Robust konstruktion
 • Trimmer inkluderet
 • Flydende hoved
 • Komfortabelt i hånden.

Ulempen ved denne barberkniv er, at den fungerer fra netværket.

Denne mulighed er perfekt til dem, der ikke er klar til at bruge en stor sum penge til at købe enheden. På internettet er der mange positive anmeldelser af kvaliteten af ​​arbejdet og produktet som helhed. Bare glad pris - Kun 1220 rubler.

Philips S5110

Dette er en god roterende elektriske barbermaskin, der kun er egnet til tør barbering, men gør et fremragende arbejde med denne opgave. Aftagelig kompakt trimmer hjælper dig med at simulere skæg og overskægs form. Indtil batteriet er fuldt opladet, er der kun brug for en times strømforsyning, hvorefter driftstiden vil være 40 minutter.

Blandt fordelene ved denne barbermaskine er:

 • Vask med vand;
 • En lang autonom drift af enheden;
 • Hastigheden og kvaliteten af ​​barberingen.

Den eneste ulempe er tør barbering.

Har du valgt denne model? Prisen for denne enhed er kun 5600 rubler.

Elektrisk maskeret

Når vi har besluttet, hvad der er en roterende barbermaskine, foreslår vi at gå på spørgsmålet om, hvad en barbermaskine er og hvad den spiser med.

Rotary og net shaver er to helt forskellige mekanismer, og for at bestemme bedre en roterende eller net en, vil vi studere enheden af ​​nettet barbermaskinen.

I dag er markedet fyldt med en række elektriske barbermaskiner fra forskellige producenter. Som følge heraf har vi maskiner, der adskiller sig fra hinanden i egenskaber, form, størrelse, kvalitet osv.

Apparater udstyret med dette system, skær børsterne med vibrerende knive. Også med en barbermaskine, normalt fra en til fire blokke og er velegnet til næsten alle hudtyper, og i modsætning til en roterende er det mindre traumatisk.
Imidlertid er denne type barbermaskine usandsynligt at passe dig, hvis:

 • Du har meget tykt ansigtshår;
 • Du har meget hårdt hår;

Fordelene ved nettet barbermaskine:

 • Små mesh og razor størrelse;
 • Våd barbering;
 • Overskæget og området under næsen er nu tilgængelige;
 • Indbygget kølesystem;
 • Det forårsager ikke irritation på følsom hud, men hvis du har overfølsom hud, så læs om hvordan du kan slippe af med irritation efter barbering.
 • Gitter med automatisk rengøring;
 • Evne til at oplade enheden via USB-port.

Ulemper ved denne enhed:

 • Enheden er ikke tilpasset til detaljeret gentagelse af facialkonturer;
 • Fragile barberingsdele;
 • Lang barbering, flere "kørsel" med en barbermaskine på ét sted.

Denne enhed er ideel til at interagere med følsom hud. Udstyret med et metalgitter med små celler beskytter huden mod kontakt med knivene og eliminerer muligheden for skader.

Sådan opbevares net barberhane, reglerne for pleje

Den elektriske barbermaskine bør opretholdes ordentligt, rengør regelmæssigt netene og smøre knivene. Hvis du ikke gør det i tide - vil effektiviteten af ​​barberingen falde.
Gitterenheden skal afbrydes fra netværket og deaktiveres. Fjern derefter barberingsdelen og bank på den flade overflade med bagsiden af ​​hovedet - dette vil hjælpe dig med at rense det fra skårne og faste hår. Garnet er meget tyndt og beskadiges nemt af en børste. Knive kan rengøres med en blød børste fra deres standard sæt.
Advarsel! Udskiftning af gitter på maskinen skal udføres mindst en gang om året og et halvt.
Reglerne for opbevaring af en barbermaskine, det samme som for en barberkniv bør opbevares på et tørt sted, der er beskyttet mod børn og dyr.

Net shaver for enhver smag og farve

Hvis du ikke ved, hvilken el-barbermaskin, der skal købes, er nedenstående et par valgmuligheder:

Braun 9240s Serie 9

Utroligt elegant premium-enhed. En af de mest avancerede enheder i det moderne elektronikmarked.
Barbermaskinen er udstyret med Smart-teknologi, med hjælp af enheden sporer konturerne i dit ansigt samt tætheden af ​​børsterne. Pakken indeholder også en trimmer, der bruges til at skære hår, der vokser i forskellige retninger, og en trimmer til at løfte og fjerne hår, der er flush med huden.
Plusser af denne barbermaskine:

 • Effektiv våd eller tør barbering;
 • Vandtæt taske;
 • Byg kvalitet;
 • Stilfuldt design;

Af minerne kan du kun notere den høje pris på enheden.
Hvis du ikke er bange for det eneste negative, så kan du købe det til 24 tusind 300 rubler.

Braun 5050cc Serie 5

Braun 5050cc Series 5 - en maskine, der kan hjælpe med at løse eventuelle problemer. Den er udstyret med en enhed, der nemt klare de tre dage børster, uden at forårsage irritation. Understøtter kun tørbarberingsfunktion. Også inkluderet er en blød vandretaske.
Fordele ved enheden:

 • Barberingskvalitet;
 • Ingen irritation;
 • Stille arbejde.
 • De høje omkostninger ved forbrugsstoffer;
 • Ubemærket fastgørelse af ledningen til genopladning.

Den omtrentlige pris er 15 tusind rubler.

Panasonic ES-6003

Billig elektrisk barbermaskin, med trimmer, vandtæt sag og høj udholdenhed knive. Fås i både våde og tørre barberingsfunktioner.

 • Barberingskvalitet;
 • trimmer;
 • Rimelig pris.

Ulemperne er:

 • Arbejd udelukkende på batteri;
 • Stærke vibrationer.

En sådan barbermaskine koster dig 2.800 rubler.

Braun 5040s Serie 5

En god model af mærket Braun er absolut vandtæt, hvilket gør det muligt at bruge det selv i brusebadet. Den er udstyret med FlexMotionTec-teknologi, som giver dig mulighed for at behandle selv de mest problematiske områder, f.eks. Kadyk-området.

Denne model er god:

 • Bygningskvalitet (fremstillet i Tyskland);
 • Tilstedeværelsen af ​​en smal trimmer;
 • Effektivt barbersystem.

Modus minus er ret stærk støj under drift.

Prisen på modellen varierer inden for 9,5 tusind.

I stedet for konklusion

Efter at have læst denne artikel, vil alle være i stand til at bestemme, hvilken razor der er bedre - roterende eller mesh. Jeg anbefaler på det kraftigste at kontrollere personligt, fordi kun takket være deres fornemmelser er det muligt at sige med sikkerhed, hvordan den roterende barbermaskine afviger fra sin hovedrival.

Hver person er individuel, og hvis du er ejer af følsom hud, er det bedre at købe en net barberkniv. Barbering vil tage lidt længere tid, men resultatet overstiger forventningerne.

Hvis du har tykt og hårdt ansigtshår - vil du med tillid købe en roterende barberkniv, så du kan slippe af med uønsket hår på kort tid.

Og til dessert video:

For dem, der ikke ønsker at bruge meget tid på at læse og vælge en metode til dyrkning af et ensartet skæg, giver jeg straks et link til en blog med en rapport. Jeg brugte Minoxidil selv, jeg lavede beskrivelsen selv :) Det er urealistisk effektivt - det viser sig, at mange af mine læsere også brugte denne metode!

Hvilken elektrisk barbermaskin er bedre - gitter eller roterende: komparative egenskaber, fordele og ulemper

Barbering til mænd er så hyppigt en personlig pleje som sminke til kvinder. For at forenkle denne proces og implementere den hurtigere oprettes der konstant nye teknologier og enheder, og alle nye værktøjer bliver opfundet for at øge komforten under barberingen. Elektriske barbermaskiner har mange fordele, og derfor anvender man i stigende grad at bruge dem i stedet for konventionelle værktøjsmaskiner med knive.


Hvilken barbermaskine er bedre - roterende eller net - og hvordan man vælger den bedste løsning for dig selv, dette spørgsmål er bekymret for mange mænd. Især dem, der kun køber et el-apparat og er i færd med at vælge imellem to muligheder. For at gøre købet nyttigt og bekvemt, og resultatet ikke skuffede, bør du lære funktionerne i roterende og mesh-enheder, undersøge deres fordele og ulemper og gøre valget bevidst.

Funktioner af roterende barbermaskiner

Rotary barberhøvle dukkede op for længe siden, og i lang tid har brugen vist sig som en pålidelig og effektiv enhed. Deres form og udseende ændres gennem årene, men driftsprincippet forbliver uændret. I øjeblikket er barbermaskiner med tre eller fem segmenter mest almindelige, hver med skarpe knive til tæt barbering.

De vigtigste fordele ved roterende barbermaskiner omfatter:

 • rent skåret - dobbelte blade fjerner alle hår, selv af kort længde, klart og fra første gang;
 • holdbarhed - det elektriske knivskarp går stort set ikke i stykker og er ikke slidt, da det er udstyret med selvskærende knive;
 • brugervenlighed - uanset antallet af runde segmenter følger de helt konturerne i ansigtet og barberer de vanskeligste steder, hvilket sikres ved hver enkeltes uafhængighed;
 • batteridrift, hvilket gør det muligt at barbere på et hvilket som helst passende sted.

Således har en roterende elektriske barbermaskin mange fordele og vil være et fremragende værktøj til enhver mand. Du kan se på placeringen af ​​de bedste roterende barbermaskiner og vælge den bedste løsning.

Indtil videre omfatter vurderingen sådanne stillinger:

 1. Philips YS534 - tre razorsegmenter, yderligere tips til skæring og barbering, hastighed og kvalitet af proceduren.
 2. Philips RQ 1150 - enkel, behagelig og pålidelig razor, egnet til våd og tør barbering;
 3. Philips AT 890 er en anden version af en effektiv og enkel procedure, der vil forlade enhver mand glad.

De adskiller sig lidt i pris, men samtidig håndterer en af ​​dem fuldt ud deres opgaver, hvilket giver høj kvalitet og let barbering.

Funktioner af barbermaskiner og deres fordele

Princippet om at arbejde med barbernettet er, at bladet er skjult bag et tyndt metalnet. Hårene trænger ind i, hvor de skæres under rod ved skarpe knive, der arbejder i vibrationstilstand. Dette er en sikker og pålidelig løsning, der har sine fordele og ulemper. De vigtigste fordele ved nettet barberkniv omfatter:

 • de små størrelser giver mulighed for nemt og komfortabelt at bruge barbermaskine;
 • Tilstedeværelsen af ​​dyser, hvorigennem du kan gøre forskellige frisurer og barber håret delvist;
 • blid interaktion med overfladen, egnet til følsom hud;
 • automatisk rengøring af masken, hvilket sikrer holdbarheden af ​​brugen af ​​barbermaskinen.

Rating net razors hjælper dig med at vælge det rigtige brand, med yderligere funktioner og evner. For at forstå, hvilken net shaver er bedre end andre, kan du læse anmeldelser af mænd, der brugte dem.

Vurdering af de bedste net barbermaskiner omfatter følgende mærker:

 1. Braun 5040-s Serie 5 - den bedste mulighed for aktive mænd, hurtig opladning, glat hud og brugervenlighed.
 2. Philips BG 2025 - titaniumcoating og indbygget trimmer giver kvalitet og nem barbering.
 3. Panasonic ES 8109 - tre razorsegmenter giver et godt resultat, og bundtet gør enheden behagelig og funktionel.

At vælge sig selv den bedste løsning, en mand vil være i stand til fuldt ud at nyde kvaliteten og resultatet af barbering.

Sammenligning af ulemperne ved roterende og net barbermaskiner

Forstå fordelene ved disse og andre barbermaskiner er det svært at vælge, fordi det viser sig, at de er alle gode og komfortable. For en fuldstændig sammenligning og det rigtige valg kan du også lære om svaghederne i nettet og roterende barbermaskiner. For at gøre det lettere at forstå deres ulemper er disse oplysninger angivet i tabellen.

 • der er ingen måde at barbere snævre eller selektive områder for at danne en original frisure;
 • åbne knive fører nogle gange til nedskæringer;
 • hårdt samspil med huden.
 • gentag ikke ansigtets konturer;
 • masken er skrøbelig og fejler
 • det er ikke altid muligt at fange alle hårene gennem nettet, så en anden tilgang er nødvendig;
 • Det er svært at glatte barbering af hår i forskellige størrelser.

Ved at sammenligne fordele og ulemper ved elektriske apparater er det lettere at træffe en velinformeret beslutning om hvilken en er bedre. I hvert enkelt tilfælde kan det være et andet valg, fordi alle mennesker er forskellige og behovet ikke kan være det samme. For nogle er et mere vægtigt argument en mild virkning på huden, mens for andre er det kvalitet og hastighed af proceduren.

Innovative egenskaber ved elektriske barbermaskiner

Moderne udviklinger kan forbedre både roterende og mesh barbermaskiner betydeligt, hvilket gør dem endnu mere behagelige og bekvemme til barbering. For eksempel kan du nu bruge dem til våd eller tør barbering med samme effektivitet. Hver mand kan selv bestemme, hvordan det er mere bekvemt for ham at slippe af med hår. Blandt andre innovative funktioner i begge typer barbermaskiner er:

 • evnen til at arbejde fra batteriet på et hvilket som helst passende sted, herunder på vej, og opladningstiden er 1-1,5 timer;
 • Cool-Tech hudkølesystem
 • barbering gelfodring funktion;
 • automatisk klinge rengøring;
 • et komplet sæt ekstra dyser.

At have så mange funktioner og fordele, som enhver barbermaskine vil gøre en nyttig og bekvem barberingsenhed. Men hvis der er mulighed for at vælge den bedste løsning, er det værd at bruge tid og gøre det for at få størst mulig gavn af en elektronisk enhed. Du kan ikke skynde dig og overveje alle de vigtige egenskaber ved elektriske barbermaskiner, så du senere ikke behøver at returnere den ubelejlige enhed eller købe en anden i stedet for den købte. En barbermaskine bør trods alt vare i mindst 3-5 år. For en sådan periode kan du roligt og omhyggeligt søge efter den bedste mulighed for dig selv.

15 bedste opskrifter fra gurkemeje til ansigt og hår

Krasnoyarsk medicinsk portal Krasgmu.net