Typer af hårfjerning: hvilken slags er bedre

I dag er der flere typer kamp med overdreven krops- og ansigtshår. For at bestemme hvilken epilering der er bedre, kan du kun kende bekendtskab med fordele og ulemper ved alle dens typer. Det gennemsnitlige antal hårfollikler i en kvinde under arme og ben er ca. 80.000. Epileringsmetoden, i modsætning til forbrænding, giver en længere og varig virkning. Alle disse procedurer varierer i princippet og intensiteten af ​​eksponeringen.

Hvad er den mest effektive hårfjerning - dette spørgsmål er ret kompliceret. Desuden kender ikke alle alle forskellene mellem epilering og depilation. Eksperter kommer i første omgang fra hudens farve og typen af ​​hår. Hertil kommer, at når man besvarer spørgsmålet, hvilken type epilering der er bedre, skal smertegrænsen tages i betragtning, fordi ikke alle typer af denne procedure giver patienten en behagelig fornemmelse.

Typer af hjemmet hårfjerning

I hjemmet kan du fjerne overskydende hår på flere måder, nemlig ved at bruge:

 • barbering;
 • bioepilation
 • shugaring (her shugaring opskrift med citronsyre derhjemme);
 • mekanisk epilator (linket beskriver hårfjerning ved epilator).

Sådanne procedurer som shugaring, som udføres ved hjælp af sukker, samt bioepilation, hvor varmt voks påføres, er det dog generelt en depilation. Faktum er, at der i disse tilfælde ikke er fuldstændig ødelæggelse af hårsækkene. Men resultatet er bedre end en simpel barbering. Og vi skal huske på, at den positive effekt fortsætter i længere tid. Efter flere procedurer bliver håret ubetydeligt og tyndt. Og nogle kan permanent stoppe deres vækst.

I videoen - typer hjemmet fjernelse:

Uafhængigt fjerne overskydende hår kan være en mekanisk enhed som en epilator. Det fungerer som pincet, det vil sige, trækker håret ud med deres pære. Denne enhed ikke dårlig fjerner korte hår, men aldrig slippe af med dem vil ikke fungere.

Brug af epilatoren er imidlertid forbudt for personer med følsom hud. Dette skyldes sandsynligheden for alvorlig irritation. Vejen er ret smertefuldt. Der er fare for at håret vokser. Et positivt resultat varer ikke mere end 1 måned.

Typer af langsigtet epilering

I dag er de mest relevante muligheder for at fjerne uønsket hår salonbehandlinger. Nemlig følgende typer af hårfjerning:

De arbejder alle sammen omtrent ens. Under deres bedrift opvarmes hårsækken til den temperatur, der ødelægger den. Imidlertid er indikationerne for procedurerne og de følelser, der opstår under det, helt forskellige.

En hvilken som helst af disse effektive epilationer med en periodicitet af resultater giver resultater, der langt overstiger hjemme metoder.

Sådanne hårfjerningsprocedurer betragtes som langsigtede, da de i lang tid kan slippe af med uønsket vegetation. Det kan vare fra 2 til 6 år. Alle typer af sådanne epilationer udføres udelukkende af en kosmetolog i skønhedssaloner. Der vil specialisten give detaljerede råd, gøre behandlingen af ​​dermis med et specielt apparat.

Laser teknik

Den mest populære metode til hårfjerning i skønhedssalonen er laser hårfjerning. Mange foretrækker at gøre netop denne procedure. Teknologien er at fjerne uønsket vegetation med en laserstråle. Han er sendt til problemområdet. Strålen passerer gennem håret og som følge heraf ødelæggelsen af ​​pæren. Laseren er rettet mod pigmentet - melanin, som er indeholdt i mørkt hår.

Fordelene ved denne form for procedure er:

 • smertefri;
 • minimal risiko for infektion af dermis, da der ikke er nogen skade på overfladen;
 • evnen i en kort periode til at håndtere et stort område;
 • sparer effekten i temmelig lang tid.

Selv om metoden giver et ret godt resultat, men det har visse ulemper. For det første - de høje omkostninger ved procedurer. I tilfælde af at laserudstyret er gammelt eller brugt i lang tid, er det muligt at brænde. Det skal bemærkes, at laser hårfjerning kræver en tilstrækkelig kontrast til dermis og hår, så du bør ikke gøre ejerne af tyndt blont og rødt hår. Der er kontraindikationer og virkningerne af laser hårfjerning.

Fordele og ulemper ved Elos epilation

Til dato er denne nyeste metode til fjernelse af uønsket vegetation på kroppen som Elos hårfjerning en af ​​de mest populære og sikre. Med denne metode sker ødelæggelsen af ​​hårsækkenet med samtidig eksponering for en lyspuls og højfrekvent strøm.

Lyspulsen fordeler jævnligt temperaturen i retning af hårsakslen, som følge heraf er dermis beskyttet mod overophedning. Hårfjerning tager fra 10 minutter til 1 time. Det afhænger af området af det behandlede område. Efter afslutningen af ​​proceduren smøres huden med en lysblødgørende creme.

På videoen - Elos hårfjerning:

De positive aspekter af Elos epilation omfatter:

 • smertefri;
 • næsten fuldstændig fravær af bivirkninger
 • umuligheden af ​​dannelsen af ​​indgroede hår.

Strålingen af ​​to typer energi giver det en bredere vifte af effekter. Og som følge heraf kan Elos hårfjerning anvendes på alle former for dermis og hårfarve. Det giver dig mulighed for at slippe af med overskydende vegetation, men ikke for altid, men i meget lang tid. Dette system er indehaveren af ​​et internationalt certifikat.

Før ankomsten af ​​denne slags teknik blev foto- og laserfjerning betragtet som den bedste. Fordelene ved disse metoder kombineres i Elos, men der er nogle ulemper.

Ulemperne er de høje omkostninger ved proceduren. Også ejere af blondt hår skal gennemgå et betydeligt antal sessioner. Læs mere om, hvad der er bedre: laser hårfjerning eller Elos hårfjerning.

Photoepilation metode

For ansigtet er meget velegnet sådan en metode til at fjerne ekstra hår på det, som fotoepilation. Denne procedure udføres af en speciel enhed, der udsender lyssignaler. Den behandlede overflade er dækket med en beskyttende gel før proceduren. Ved hjælp af den resulterende termiske virkning er ødelæggelsen af ​​hårsækkene. Dybden af ​​indtrængen af ​​udbrud kontrolleres af en specialistartiker. Her er en sammenligning af laser hårfjerning og foto epilation.

Denne type moderne metode til at fjerne overskydende vegetation kan anvendes til personer med følsom hud og en lav smerte tærskel.

Fordelen ved denne procedure er, at personen under sin implementering slet ikke føler smerte. I en glat tilstand forbliver huden i 3-4 år. Efter fotoepilation dannes ikke indgroede hår.

Væsentlige ulemper omfatter de høje omkostninger ved proceduren, den mulige forekomst af komplikationer, nemlig:

 • hævelse;
 • rødme;
 • krænkelse af pigmentering.

Fremgangsmåden bør ikke udføres i tilfælde af grå og meget let hår. Der er flere oplysninger om hårfjerning ved photoepilation.

ultralyd

En innovativ metode er at slippe af med håret ved hjælp af ultralyd. Fremgangsmåden udføres med et specielt ultralydapparat ved hjælp af en speciel gel. De stråler, der udledes af enheden, bidrager til det faktum, at det trænger ind i de dybe cellulære lag. Som følge heraf sænker hårsækkene deres vækst. Aktive hårfollikler dør af, celler, der er i en embryonal tilstand, stop opdeling i et stykke tid. Og som følge heraf bliver smerteløs epilering og huden, men ikke for altid, men i temmelig lang tid bliver glat.

Fordelene ved denne metode omfatter:

 • smertefri;
 • mangel på ar og alder pletter;
 • muligheden for at slippe af med hår på vanskelige steder
 • langvarig virkning
 • relativt lave priser.

Ultralyd hårfjerning kan kombineres med andre metoder til hårfjerning, der holdes i saloner. Det kan gøres til mennesker med enhver form for hår.

Der er ulemper. Den første af disse er, at anordningen, ud over cellerne i hårsækkenet, virker på cellerne i dermis, der er placeret nær pæren. Denne effektivitetsprocedure er dårligere end laser-, elektro- og fotoaffilering. For at opnå bæredygtige resultater skal du udføre et stort antal sessioner. I nogle tilfælde kan den ikke håndtere bikiniområdet. Læs også om, hvad ultralydsrensning er.

elektrolyse

Denne metode anses for lidt forældet. Det er dog ikke værd at skrive det af, for i dag er der ingen mere effektiv elektrolyse. Teknologien består i at opretholde en særlig nål i hårsækkenet, som er ødelagt af den påførte udladningsstrøm. Derefter fjerner kosmetologen hår med pincet.

Det skal trækkes ud uden nogen anstrengelse. Hvis patienten i løbet af proceduren føler at trække sig ud, så må vi vente på udseendet af et nyt hår på dette websted. De behandlede områder bliver ofte bedøvet med lidokain før sessionen. Men proceduren betragtes stadig som smertefuld.

Den fortsætter på forskellige steder på forskellige måder. Zonen over overlæben tager mindst 30 minutter, benene behandles i ca. 4 timer.

Elektrolyse påføres i nærvær af enhver type dermis. Det fjerner helt selv meget blondt hår. På trods af smertefulde proceduren vil det hjælpe med at slippe af med overskydende vegetation næsten for evigt. Under linket kan du finde ud af, hvilken er bedre: elektrolyse eller laser hårfjerning.

Valg af den bedste visning

Kun en erfaren kosmetolog er i stand til præcist at bestemme den bedste epilering for en bestemt type hud og hår. Under høringen vil han vurdere:

 • sundhedsmæssige forhold
 • type dermis;
 • hårtype.

Faktum er, at ikke alle former for hårfjerning er effektive for alle typer hår. Dette gælder også kontraindikationer. Ofte reducerer deres tilstedeværelse muligheden for at anvende en anden metode. En person kan have allergier overfor visse kosmetik og stoffer, som også tages i betragtning af en kosmetolog. Et forbud mod adfærd af visse typer kan være en omstændighed, når elektroniske enheder eller metalproteser er til stede i klientens krop.

I videoen - valget af den bedste type hårfjerning:

Enhver, selv den mest effektive metode til hårfjerning, vil ikke medføre positive resultater, hvis regimet og intervallerne mellem procedurerne overtrædes, især med hensyn til hardware metoder. Det skal huskes, at deres opgave er at ødelægge hårsækkenet, hvilket ofte ikke er muligt at udføre i en session.

Det er nødvendigt at tage hensyn til, at 30% af pærerne er i sovende tilstand, og selv efter det fulde behandlingsforløb kan håret begynde at vokse. Det betyder, at du har brug for tålmodighed for at få den perfekte hud. Efter at have gennemgået de forskellige typer af depilering og hårfjerning, hvilket er bedre, bliver det klart efter omhyggelig undersøgelse af deres egenskaber, fordele og ulemper. Læs også hvad enzymepilation er.

COSMOPOLITAN

4 typer hårfjerning, der vil slippe af med håret for evigt

At glemme barbermaden og cremen til depilation, uden hjælp fra fagfolk kan ikke gøre. Vi besluttede at finde ud af om spillet er værd at lyset, og om det er muligt at gøre huden perfekt glat for livet.

elektrolyse

I dag betragter mange denne metode forældet, men vi anbefaler kraftigt ikke at skrive det af, fordi det ikke har nogen konkurrenter med hensyn til effektivitet.

Hvordan virker det? Føreren indsætter en speciel nål i hårsækkenet og ødelægger den med en nuværende udledning. Derefter forbliver håret fjernet med pincet, mens det skal gå ud uden anstrengelse. Hvis du føler hvordan mesteren trækker den ud, betyder det at noget gik galt, og en ny vil helt sikkert blive vist på dette sted.

Hvem er egnet? Denne metode virker på enhver hudtype og fjerner endda helt blondt hår, som andre typer epilering ikke kan klare.

Gør det ondt Før en session bliver de nødvendige zoner oftest bedøvet med lidokain. Men med øget følsomhed vil du stadig være ubehagelig. Hele processen tager i gennemsnit fra en halv time (området over overlæben) til fire timer (epilering af benene). Proceduren er smertefuld, men indsatsen vil blive belønnet med perfekt glathed næsten for evigt. Det vigtigste er ikke at lave en dato for de næste par dage: små skorper vil forblive på huden. De bør ikke røres.

Laser hårfjerning

Proceduren er næsten smertefri og tager mindre tid end den foregående. Huden er ikke beskadiget, så konsekvenserne kan ikke være bange.

Hvordan virker det? Laserstrålen opvarmer håret og ødelægger både follikelet og det fartøj, der fodrer det. Efter proceduren forbliver hårene på hudoverfladen. Det er meget vigtigt at vente en og en halv til to uger uden at trække dem ud og ikke fjerne dem med voks, så de falder ud af sig selv. Sessionen tager lidt tid: benene er 20 minutter, benene er helt 40, og bikiniområdet kan gøres på bare 10-15. Der er flere typer lasere, som afviger i bølgelængden af ​​det udsendte lys og varigheden af ​​impulserne. Lad os forstå fordelene ved hver.

Hvad er kontraindikationerne? De mest almindelige er hudsygdomme, diabetes, graviditet og amning, flere fødselsmærker, allergier i det akutte stadium, forbrændinger, slid, ridser, herpes, onkologi.

Er der nogen risici? Vælg omhyggeligt en klinik og mester. Efter proceduren har en ikke-professionel beautician eller på en defekt enhed en chance for at få alvorlige forbrændinger eller for at provokere udseendet af pigmentpletter.

alexandrit

Opkaldt på grund af brugen af ​​krystal alexandrit beriget med krom. I modsætning til andre brænder det hår på overfladen, så straks efter proceduren bliver huden glat. Det anses for ideelt for området over overlæben.

Hvem er egnet? Hvidhudede brunetter, da strålingen absorberes af celler indeholdende melanin. Jo mørkere og hårdere håret er, jo mere mærkbar effekten. Det er bedre at starte kurset to uger før eller efter solbadning - risikoen for forbrændinger er højere end ved brug af andre lasere.

Gør det ondt Flashen ledsages af en strøm af kold luft, så det er let tolereret, og selv ejere af overfølsom hud vil være behagelige.

diode

Det betragtes som helt sikkert. Programmet er simpelthen blokeret, hvis systemet har den mindste tvivl om korrektheden af ​​proceduren. Håret vil forsvinde fra huden 10-14 dage efter sessionen.

Hvem er egnet? De fleste af enhederne arbejder også med garvet hud, det er nok, at 3-5 dage passerer efter udsættelse for solen.

Gør det ondt En omledning - vakuumdyser, kølesystemer - hjælper med at minimere smerte. Det maksimale, du kan mærke, er opvarmning af huden og en lille prikken. Rødhed vil passere om en time.

Neodym

Neodym-laserstrålingen absorberes dårligt af melanin og god af hæmoglobin, så det bruges til behandling af blodkar, tatovering fjernelse og foryngelsesprocedurer.

Hvem er egnet? Systemet var oprindeligt designet til mørkhudede og mørkhudede mennesker, så det er heller ikke en hindring for det. Sessioner kan udføres selv om sommeren. Blandede enheder kombinerer alexandrit- og neodymlaser, så de fjerner hår af enhver tykkelse.

Gør det ondt Indretningerne fra den nyeste generation er udstyret med et kølesystem, og du vil sandsynligvis ikke have nogen ubehag.

photoepilation

Denne procedure hjælper med at opnå et hurtigt synligt resultat, men for at slippe af med håret helt, skal du have meget tålmodighed.

Hvordan virker det? Pærerne fjernes med intens pulserende lys. Udbruddet "dræber" håret, når det er i vækstfasen, og i løbet af de næste 20 dage falder det ud. Tricket er at fange denne fase. Ellers vil håret fremstå igen, bare tyndere og lettere, det bliver næsten umærkeligt, men ikke helt fjernet.

Hvem er egnet? Først og fremmest brunetter. Det er vigtigt, at håret bliver mørkere end hudtonen, så hvis du er garvet blondine, så er denne metode bestemt ikke til dig. Og husk på, at fotograferingens fulde forløb er ret lang og tager i gennemsnit fra 6 måneder til et år.

Gør det ondt I den nyeste generation af enheder leveret af kølesystemet, hvilket gør processen næsten smertefri. Det er stadig at finde en klinik hvor det nyeste udstyr er installeret. Af den måde, ethvert professionelt apparat godkendt af American Health Association FDA. Det betyder, at metoden er sikker og effektiv. Bed om at vise enhedens pas. Fraværet af et dokument er en grov overtrædelse.

Elos epilation

I lang tid blev anset for meget effektiv og sikker. Men den høje pris og et stort antal begrænsninger reducerede antallet af sine fans betydeligt.

Hvordan virker det? På grund af den kombinerede effekt af lysstråleens energi og den elektriske strøm (Electro Optical Synergy) bliver hårene ødelagt i vækststadiet. eksternt

Proceduren er ikke forskellig fra foto eller laser. Nogle gange forbliver et lille ødem på huden, som normalt falder i løbet af dagen - det skyldes brugen af ​​strøm. Det er på denne metode er ofte rabatter og kampagner. Vær opmærksom, nogle gange skrupelløse saloner gemmer på rettidig udskiftning af dysen og reducerer omkostningerne ved proceduren ved hjælp af den gamle.

Hvem er egnet? For et mærkbart resultat kræves der en stærk kontrast mellem hud og hår. Og husk: proceduren kan ikke udføres, hvis du lige er kommet tilbage fra stranden med en stærk solbrændthed eller kommer til havet. Elos hårfjerning i dette tilfælde kan forårsage en overtrædelse af pigmentering.

Gør det ondt Da denne metode fremkom i Rusland, blev den placeret som helt smertefri. Men i virkeligheden afhænger det hele af din medfødte smerte tærskel. Under alle omstændigheder vil mesteren først anvende anæstesi på det behandlede område. Men mange indrømmer at efter denne procedure er proceduren vanskelig at udholde.

Hvad er den mest effektive fjernelse af håret: anmeldelser

Hver pige ønsker at se smukke og attraktive ud, fordi dette er deres vigtigste våben. Men for at have et attraktivt udseende, skal du passe på dig selv og din krop. Overdreven vegetation på kroppen, bortset fra hovedet, har endnu ikke bragt glæde til nogen pige. Populariteten i kampen mod overskydende vegetation blandt kvinder er opstået for nylig, hvilket har resulteret i en række forskellige metoder til fjernelse af hår og fjernelse af hår.

Fjernelse af hår afhænger af metoden, hjælper med at slippe af med dem i en kort periode på op til 3 måneder, men hårfjerningsprocessen i denne henseende anses for at være den mest effektive, da det giver dig mulighed for at glemme vegetationen på kroppen i 2-3 år. Epilering kan gøres hjemme, men du skal bruge specielle enheder. De fleste kvinder foretrækker salonepilation. Der er mange forskellige måder til hårfjerning, men vi vil finde ud af, hvilken metode der er den sikreste og mest effektive.

Epilation er den mest effektive og sikre

Depilation metoder er mere populære end epilation, men på grund af den første skrøbelighed, piger ofte ty til mere pålidelige, om end dyre, muligheder. Depilation omfatter følgende muligheder for at fjerne vegetation på kroppen:

 • barbering med maskinen;
 • shugaring eller sukker epilation;
 • voks depilation;
 • brugen af ​​særlige cremer.

Fordelene ved disse metoder er mange, men på grund af den korte varighed af effekten har mange piger en tendens til at prøve en mere pålidelig epileringsmetode. Trods alt er epileringsteknikken baseret på det faktum, at hårsækkets rodsystem er direkte ødelagt, hvilket resulterer i, at der er meget mere tid til genopretningen.

De mest populære og populære metoder til hårfjerning tages i betragtning:

Men for at bestemme hvilken hårfjerning der er den mest effektive og sikre, er det nødvendigt at analysere fordele og ulemper ved denne eller den pågældende metode. Vi vil foretage en detaljeret analyse, baseret på hvilken vi vil lære effektiviteten og sikkerheden af ​​hver metode.

Styrker og svagheder

Ligesom enhver form for depilering har hårfjerning en række fordele og ulemper. Det er gennem disse oplysninger, at mange piger beslutter om den passende procedure. Det vil ikke skjule alle hemmeligheder af en metode og overveje alle fordele og ulemper.

 • Lasermetode til fjernelse af hår. Grundlaget for denne metode er princippet om destruktion af hårsække gennem eksponering for en energistråle. Laser teknologi har nået hidtil uset popularitet, så det blev udbredt inden for medicin, kosmetologi, maskinteknik og andre områder. Det er muligt at udføre fuldstændig fjernelse af vegetation på kroppen ved hjælp af 9-12 sessioner, som kan gentages hver 4-5 uger. Lad os nu finde ud af fordelene ved metoden. De vigtigste fordele. Anmeldelser viser, at den positive effekt af lasermetoden opnås efter den første procedure. Teknologien i proceduren er ganske enkel og smertefri, så omkostningerne ved proceduren holdes på et højt niveau. Resultatet kan vare op til seks år, hvilket afhænger af organismens individuelle egenskaber. Mange kvinder, der har oplevet metoden, taler kun om det i positive ord. Ulemperne er manglen på professionalisme hos mesteren i at udføre laser hårfjerning. Proceduren kræver nøjagtighed og professionalisme, og hvis mesteren endnu ikke har fyldt sin hånd, er forekomsten af ​​forbrændinger på kroppen og ar ikke udelukket. Det er umuligt at udføre laser hårfjerning hjemme, så du kan slippe af med vegetationen ved hjælp af denne metode i særlige skønhedssaloner. Ulemperne omfatter umuligheden af ​​at udføre proceduren for hvide og grå hårtyper. Lasermetoden er simpelthen kraftløs mod denne type hår. Den største ulempe ved teknikken er dens høje omkostninger. Det er på grund af de høje omkostninger i livet, at de fleste piger rundt omkring i verden ikke har råd til at udføre laser epilering mindst en gang.

Ud over de ulemper iboende til laser hårfjerning følgende bivirkninger: kløe, afskalning af huden, ændringer i pigmentering, dannelsen af ​​ødemer og blærer. Men hvis vi taler om teknikken som helhed, så vil dens effektivitet være i stand til at dække selv sådanne bivirkninger.

 • Elektrolyse. Teknikens princip er brugen af ​​en tynd nål, gennem hvilken en elektrisk strøm passerer. Proceduren er meget billigere end den første mulighed, men meget mere ubehagelig. Virkningen på follikelpærerne udføres ved hjælp af elektrisk strøm, hvilket fører til deres ødelæggelse. Mange piger klager over proceduren, da det forårsager ubehagelig prikking. Anæstetiske eller anæstetiske lægemidler bruges til at reducere smerte Fordelene ved elektrolyse kan kun henføres til effektiviteten af ​​proceduren, hvorved man kan glemme vegetationen i mange år. Meget mere elektrolyse har ulemper, der er skjulte i procedurens morbiditet, behovet for 8-9 sessioner og omkostningerne som, selvom den er lavere end laseren, men stadig ikke gør det muligt at bruge budgetpopulationen.

Elektrolyse forårsager sidesymptomer, der manifesteres i form af kløeudseende, såvel som infektion i huden. Hvis du ikke behandler huden med specielle cremer, kan ar forblive.

 • Epilering. Denne metode er baseret på princippet om eksponering for en lysstråle med høj koncentration. Denne metode har følgende fordele: ingen smerte, evnen til at fjerne hårde og bløde hårtyper. Desuden vil fotoepilation glemme vegetationen i de kommende år fremover. Ulempen er, at hvidt og gråt hår ikke kan fjernes. For fuldstændigt at fjerne huden af ​​vegetation vil tage omkring 7-8 sessioner.

Pigmentering af huden ved afslutningen af ​​proceduren er den primære bivirkning af fotoepilation. Huden får kun en naturlig farve efter et par år. Denne version af hårfjerning kan ikke garantere fuldstændig sikkerhed, da pigmenteringen afhænger af de enkelte egenskaber.

Nyttige tips

At vælge en mere passende, effektiv og sikker procedure for dig selv, bør du bestemme, hvad der er dyrere for dig - varigheden af ​​resultatet eller smerte symptomer. Hvis du beslutter dig for en eller anden version af epilationen, er nedenstående nyttige anbefalinger, som i lang tid kan hjælpe med at nyde resultatet af glat hud.

 • Til at begynde med bør du eliminere solbrændingen, begge før processen med fjernelse af håret, og efter det. Det er nødvendigt at undgå at besøge solbriller eller solskoldning i solen på forhånd. I slutningen af ​​hårfjerningen i solen kan det ikke være endnu en uge.
 • Effektiviteten af ​​hårfjerning er bevist ikke kun af videnskaben, men også af kvinderne selv. Lad mange frygte de høje omkostninger, men det er det værd. Når alt kommer til alt, opnås effekten i 3-6 år, og under depilering er det nødvendigt at barbere hår hver måned.
 • Før proceduren anbefales det at besøge en specialist, der vurderer hudens tilstand og vælger den mest optimale måde.
 • Der er andre former for hårfjerning, som er temmelig bedre kaldes underarter, da deres princip er baseret på en af ​​ovennævnte metoder. Hvis du ikke kan bestemme hvilken vej vil være mere effektiv, og hvilken vej er sikker, skal du afveje alle fordele og ulemper, samt læse anmeldelserne.
 • Du kan ikke reducere tiden mellem sessionerne, da dette vil påvirke huden negativt, og det fører til et fald i effektiviteten af ​​proceduren.

Overholdelse af enkle anbefalinger giver mulighed for at nyde det opnåede resultat i mange år.

Opsummering

Selv efter analysen er det ret svært at vælge den bedste mulighed for hårfjerningsproceduren. Hver metode er god på sin egen måde. Laser hårfjerning er for dyrt, så ikke alle kan bruge denne metode. Til fotoepilation er udseendet af pigmentpletter i tilstedeværelsen af ​​selv den mindste solbrunte ejendommelig, og proceduren er smertefuld for elektrolyse. Derfor vil ingen svare på, hvad de skal vælge, og hvilken metode er effektiv og sikker. Du skal ofre noget for at få det ønskede resultat. Hvis du kommer til hårfjerning, men ikke vælger hvilken metode der ville være bedst, kontakt en specialist.

Bikini Epilation: 10 måder - hvilket er bedre?

Siden oldtiden kæmper kvinder med uønskede hår i bikiniområdet og ikke kun.

Siden oldtiden kæmper kvinder med uønskede hår i bikiniområdet og ikke kun. I dag udviklede de mange forskellige måder at fjerne bikini hårfjerning, som du kan slippe af med håret hjemme eller ved at kontakte eksperter.

Enhver pige, kvinde vil være perfekt. Og ikke kun et begrænset antal timer om dagen, men 24 timer i 365 dage om året. Det ideelle billede består ikke kun af hår, makeup, fejlfri figur, tøj fra byens bedste boutique. Idealet er glatheden af ​​bikiniområdet.

Populære Bikini Hårfjerningsteknikker

I dag er de mest populære typer af bikini epilering voksning, sugaring, kemisk epilering, fotoepilation og elektrolyse. Hver af disse metoder har sine fordele og ulemper, lad os se nærmere på hovedtyperne af hårfjerning.

Hvilke tricks går den charmerende halvdel af menneskeheden for at opnå en glat hud på bikiniområdet og holde resultatet så længe som muligt. Men resultatet er ikke altid positivt.

Det er på tide at finde ud af, hvordan du investerer dine penge klogt, for at få det forventede resultat og samtidig bevare dit helbred, slippe af med de tidlige "taunts" af bikiniområdet.

Til dato opfandt mange metoder til bikini hårfjerning. Men få af leverandørerne af denne procedure taler sandt om kontraindikationer, mulige komplikationer, sande resultater.

Hvordan epilation er forskellig fra depilation?

Bikini epilering er forskellig fra depilation, fordi håret fjernes ved plukning. Uanset værktøjet - pincet, tråd, voks, elektrisk epilator - resultatet vil holde i temmelig lang tid, glathed vil glæde fra 7 til 14 dage. I virkeligheden oftere 7. Dette resultat opnås ved at fjerne hårroten og traumatisere hårpæren.

Kontraindikationer af denne metode til bikini epilation: Hypersensitivitet og en modificeret smerte tærskel. Resultatet af hårfjerning er at tilføje øget hårvækst, genfødsel af vellus hår til hårdt, hårvækst, mulig irritation, folliculitis og inflammatorisk ødem. Traumatisk hævelse er karakteristisk for overlæben.

Bikini Depilation - Barbering

Dette er den billigste, nemmeste og hurtigste måde at slippe af med håret i bikiniområdet. Barbering er den gamle gammeldags metode. Alt du behøver er en barbermaskine, barbering og efter barberskum.

Hårrødderne er ikke beskadiget, proceduren er smertefri, der er praktisk taget ingen kontraindikationer (individuel overfølsomhed). Komplikationer er truet af nedskæringer, hvis du bruger farlige barbermaskiner, og genfødsel af vellus hår er hård.

Dette er dog den mest kortvarige måde at slippe af med uønsket hår, da de vokser inden for 1-2 dage afhængigt af hårvæksthastigheden. Derfor skal proceduren for epilering af en bikini gentages meget ofte, men det går ikke uden konsekvenser. Der opstår irritation på huden, og voksende hår bliver stadig stivere og stikkende.

Chemical Bikini Depilation

Det er også ret simpelt og almindeligt, hvor der anvendes særlige midler til depilatorer. De kan produceres i form af en creme, gel, lotion, aerosoler, men princippet om deres handling er det samme. De påføres huden i et par minutter og fjernes derefter med en spatel eller svamp.

Virkningen af ​​depilatories er baseret på evnen af ​​deres kemiske sammensætning til at ødelægge hårlinjen på overfladen af ​​huden. Kemikalier ødelægger hårets proteinbase, så det let adskilles fra overfladen af ​​huden. Hårfollikelen påvirkes dog ikke, så håret med sådan hårfjerning vokser hurtigt nok. Men i modsætning til barbering forbliver huden glat lidt længere, og de voksende hår stikker ikke så meget. Kosmetisk værdi afhængig af det anvendte lægemiddel varierer fra 3 til 10 dage.

En enorm mangel på depilatories er mulige allergiske reaktioner og kemiske forbrændinger. Mulige bivirkninger fra overfladiske forbrændinger til dybe forbrændinger efterfulgt af dannelse af ar; oftere er det begrænset til lokale hudreaktioner.

Epilation bikini voks

Bikini voksning, også kaldet voks eller bioepilation, er en forholdsvis effektiv procedure. Det udføres ved hjælp af harpiks eller voks, både hjemme og i saloner. Denne metode kom til os fra oldtiden, det blev brugt af Nefertiti selv.

Denne metode består i at anvende væskevoks til huden, som hærder efter et stykke tid og bryder sammen med håret der er frosset i det. Denne procedure er ideel til piger med rigelig vegetation i benene, armhulerne og bikini. Voksen klare også med uønskede hår, hvilket gør huden til at forblive glat i lang tid. På grund af at hårene fjernes fra roden, vokser de kun tilbage efter 4 uger.

Denne epilering af bikiniområdet er dog meget smertefuldt, og ikke alle piger kan klare det selv.

Derfor er det i dette tilfælde bedst at kontakte salonen. Derudover kan selvvoksning med varm voks forårsage forbrændinger, mens en professionel kan udføre proceduren og reducere smerten. Over tid, efter hver procedure bliver hårene tyndere, og de fleste af dem holder op med at vokse, de resterende bryder ud lettere og lettere, hvilket reducerer smertefuldheden af ​​epileringsproceduren.

I hjemmet bliver der normalt brugt varm eller kold voks. Sådanne voks- og voksstrimler kan købes hos enhver kosmetisk butik. Strimlerne opvarmes mellem palmerne, påføres huden og går i stykker mod hårets vækst. Koldvoksning er den mest smertefulde type voksning, men også den nemmeste og billigste. Virkningen af ​​den varer ca. to uger.

Epilation med varm voks holder bikiniområdet glatere længere. Derudover varmes varmen af ​​huden i løbet af proceduren og reducerer procedurens ømhed. Denne voks sælges i specielle kassetter, opvarmet til 40 grader, som derefter påføres huden. Resultatet af varm voks varer ca. 3 uger.

Når du har vokset bikiniområdet med voks, skal du omhyggeligt fjerne rester af voks med en særlig klud for at undgå hårintræthed.

Sukker epilation bikini

I dag bliver bikini sukkerepilation, også kaldet shugaring, blevet mere populær. Til hårfjerning anvendes her en tyk sukkerpasta, som påføres huden og fjernes ved hjælp af hænder.

På grund af det faktum, at denne pasta kun fanger hårene og ikke holder fast i huden, er denne type epilering praktisk talt smertefri og forårsager ikke irritation.

Da sukkerpastaen fjernes sammen med hårene uden at påvirke huden. Hårene fjernes i retning af vækst, så deres indvækst er udelukket. Og de begynder at vokse om 3-4 uger.

Epilator til bikiniområdet

Epilation med en elektrisk epilator består af at plukke hår i bikiniområdet. Mange moderne enheder er udstyret med smertestillende midler, køle- og massagedyser, der reducerer smerte under epilering. De er også udstyret med barberhoveder og trimmere. Nogle kan endda arbejde under vandet.

Generelt er denne procedure ret smertefuld, men på grund af fjernelse af håret med roden bliver hver fjerning lettere og mere smertefrit. Og effekten af ​​en sådan bikiniepilation varer ca. 2-3 uger.

Elektro Hårfjerning Bikini

Dette er en ret effektiv og sikker måde at bikini hårfjerning på. Det er i stand til at slippe af med uønsket hår for evigt.

Under denne epilering af bikini-zonen behandles hvert hår separat, så proceduren tager meget tid. Hårstangen overfører elektrisk strøm, som ødelægger stangen. At helt slippe af med en sessions hår er ikke nok - det vil tage mindst 6, med intervaller på 4-6 uger.

Denne metode til bikini hårfjerning kræver tålmodighed og tid fra piger, samt mange penge. Men resultatet vil være det værd. Selvom det kan være, at hårsækken vækker sig igen, for eksempel i tilfælde af hormonelle ændringer.

Højfrekvensstrømmen beskadiger follikelen, hvorefter håret trækkes ud. Effekten er modstandsdygtig over for glat hår, påvirker ikke krøllet. Metoden er farlig hyperpigmentering, indvækst af hår, forbrændinger og ar, folliculitis.

Bikini Photoepilation

Photoepilation tilbyder hårfjerning i bikiniområdet ved hjælp af impulsiv lys, der ødelægger pæren i selve basen, uanset dens dybde. Ved hjælp af det behandles store hudområder, og proceduren er ret hurtig og smertefri.

Imidlertid er denne bikini hårfjerning ikke egnet til alle og anvendes ikke på garvet hud.

Laser hårfjerning bikini

Laser hårfjerning bikini er kontraindiceret i områder med lys, rødt og gråt hår, moderat smertefuldt. Termisk hårfjerning er smertefri og har ingen begrænsninger på hårfarve.

Resultatet er en stabil, men fuldstændig ophør af hårvækst opstår efter et forløb af procedurer, hvoraf antallet varierer individuelt.

Før og efter epilation skal bikini være i skyggen, brug solcreme.

Kontraindikationer: overdreven insolation, overfølsomhed, inflammatoriske sygdomme i det akutte stadium, medicin.

Listen over komplikationer er lang: skrælning, kløe, hævelse, erytem (rødme), hyperpigmentering, angioektasi, med lille kraft, tværtimod øget hårvækst, med store forbrændinger, moderat smerte.

Enzyme Hårfjerning Bikini

Enzym hårfjerning bikini - hårfjerning ved hjælp af enzymer under betingelser med høj temperatur. Under virkningen af ​​enzympræparater destrueres kimceller. Efter anvendelsen af ​​enzymet, efter udløbet af eksponeringen, vokses hår ved lav temperatur.

Resultatet - et konstant resultat af hårfjerning. Brug ikke personer med individuel intolerance over for lægemidlet og kontraindikationer for termiske procedurer (tumorer, inflammatoriske sygdomme i den akutte fase, sygdomme i dekompensationsstadiet osv.). Hvis du tager hensyn til kontraindikationer, så vil bivirkninger ikke forekomme.

Ultralyd Hårfjerning Bikini

Ultralyd hårfjerning = ultralyd + kimcellevækstinhibitor. Efter 1 procedure fortsætter virkningen i 2-3 uger. For fuldstændig hårfjerning behøver du 10-12 procedurer (deres antal kan variere individuelt, ofte på en stor måde).

Kontraindikationer: kontraindikationer for ultralyd. Desværre er det sandsynligt, at en buket af positive resultater og følelser vil blive dekoreret med hårdt hår, folliculitis, indgroet hår, hæmatomer, forbigående angioektasi.

For at bestemme følsomheden af ​​din egen hud skal du først bruge en bikini epilation på et begrænset område. Men før det, hvis dit valg faldt på elektrisk, laser, ultralyd, lys-termiske effekter eller fotoepilation, skal du kontakte en læge og / eller en fysioterapeut for at afklare spørgsmålet om kontraindikationer.

Hvilken epilering er bedre? Syv typer hårfjerning. Sammenligning, fordele og ulemper.

I vores center er vi glade for at tilbyde dig flere måder at fjerne hår på - fra de mest populære til de mest effektive!

Shugaring

Trods det engelske navn er metoden af ​​egyptisk oprindelse. Dette er nok en af ​​de ældste kosmetologiprocedurer og er absolut den enkleste.

En varm pasta bestående af vand og sukker, dvs. almindelig karamel, påføres den valgte zone. Som regel dækker det et lille område - ikke mere end 10 centimeter - for at gøre sammensætningen "greb" håret bedre. Når den påførte pasta afkøles, fjernes dens skarpe bevægelse sammen med hår og hårfollikel. Samtidig fjernes også de hornede dele af epidermis, hvorved huden bliver mere øm og begynder at "trække vejret". Efter at have fjernet rester af pastaen med varmt vand og påfør en beroligende lotion, fortsæt til de næste 10 centimeter.

Krævet hårlængde før proceduren: 5 mm.

Antallet af procedurer for en zone: 1.

Hvor lang tid er resultatet: i gennemsnit 3 uger.

Fordele ved metoden:

 • Hurtig effekt.
 • Hypoallergenic: sammensætningen til shugaring er kun vand og sukker, så det forårsager ikke en afvisningsreaktion.
 • Velegnet til dem, der lider af åreknuder, da pastaen ikke er varm, men varm.
 • Metoden er mindre smertefuld end voks, da pastaen påføres og fjernes af hårvækst.

Ulemper ved metoden: Ikke egnet til behandling af nogle områder, især området over overlæben eller bikiniområdet.

Bioepilation (hårfjerning med voks, voksning)

En lille voks blødgøres og påføres behandlingsområdet med en speciel spatel eller patron. Sammensætningen gøres varm nok til at varme huden og dermed lette fjernelsen af ​​hår fra roden. Imidlertid overstiger sammensætningens temperatur aldrig 42 grader, det vil sige forbrændinger er udelukket. Den afkølede voks fjernes med hånd eller specielle væv eller papirstrimler.

For områder med øget følsomhed (armhuler og bikiniareal) anvendes filmvoks, som har et lavere smeltepunkt og hærder langsomt. Dette giver dig mulighed for længere at holde sammensætningen på huden og bedre at dampe ud hårsækkene, hvilket gør hårfjerningen mere behagelig og høj kvalitet.

Nødvendig hårlængde før proceduren: 2-5 mm.

Antallet af procedurer for en zone: 1.

Hvor lang tid er resultatet: 2-3 uger.

Fordele ved metoden:

 • Hurtigt resultat.
 • "Peeling effect": sammen med hårene fjerner voksen døde celler, hvorved huden bliver glatt og bliver mere øm.
 • Ved regelmæssig bioepilation bliver håret mindre hyppigt, tyndere og lettere at fjerne.

Ulemper ved metoden:

 • Voksrester er vanskelige at fjerne fra huden.
 • Efter behandling kan der opstå irritation, hvilket dog forsvinder dagen efter proceduren.
 • Med en lav tærskel af følsomhed kan et smertestillende middel være påkrævet.

elektrolyse

Metoden til hårfjerning ved hjælp af små udledninger strøm rettet mod hårsækken. Den energi, der kommer ind i follikelen, får det til at varme op og falde sammen. Hårets tykkelse og farve betyder ikke noget: mørkt, let, hårdt, svagt - elektrolyse giver dig mulighed for at slippe af med nogen. Sandt nok vil det ikke fungere i en session. Faktum er, at de hår, der endnu ikke er kommet ud af follikelet, ikke kan detekteres og derfor ikke kan udsættes for strøm. Vi må vente, indtil de går ind i stadiet med aktiv vækst, så elektrolytens forløb som regel strækker sig over flere sessioner.

Proceduren selv varer også ret lang tid: Håret fjernes en efter en, ved at indføre en tynd nål, hvorigennem strømmen passerer, i deres pærer. Behandling af benene på denne måde kan tage fem til seks timer.

Krævet hårlængde før proceduren: 3 mm.

Antallet af procedurer for en zone: bestemt af en specialist i gennemsnit - 6-8.

Hvor lang tid er resultatet: op til 3 år

Fordele ved metoden:

 • Fjerner hår af enhver farve og tykkelse.
 • Kan anvendes på ethvert område af kroppen.

Ulemper ved metoden:

 • Det beskadiger huden.
 • Blade mærker fra injektioner - røde prikker, der hurtigt passerer.
 • Sår nok.
 • Længe nok
 • Ikke egnet til gravid og ammende.
 • Ikke relevant for bikiniområdet.
 • Kontraindiceret i åreknuder.

Laser hårfjerning

Metoden er baseret på det faktum, at det mørke pigmentmelanin, som er indeholdt i håret og dets pære, absorberer lys og omdanner det til varme. En rettet laserstråle fremkalder en punktopvarmning af vækstzonen og de omgivende fartøjer, hvilket fører til deres ødelæggelse. Som et resultat taber håret ernæring, dør og falder ud. Samtidig er hud og subkutane strukturer praktisk talt upåvirket.

Imidlertid kan laser hårfjerning ikke udføres i en session. Faktum er, at laseren effektivt kun virker på håret på vækststadiet, når deres kuffert og pære er fyldt med melanin så meget som muligt. Der er dog 10-25% af disse på kroppen, resten er enten allerede faldet ud eller endnu ikke kommet frem fra follikelet. For at kunne behandle zonen fuldt ud, må man vente, indtil det unge hår går ind i det aktive stadium. På grund af dette holdes laser hårfjerningssessioner ikke mere end en gang hver 4-6 uger, hvilket naturligvis ikke tillader et øjeblikkeligt resultat at opnås. Men det vil være meget lang: du kan glemme hårfjerning i flere år.

I moderne kosmetologi anvendes laserudstyr af fire typer: rubin, alexandrit, diode og Nd: YAG. De adskiller sig i bølgelængde - jo større er det, jo mere intense opvarmningseffekten.

Det er ved at blive populære og brugen af ​​kold laserstråle. Det undgår forbrændinger og minimerer ubehag under proceduren. Ikke desto mindre kræver laser hårfjerning, selv med det nyeste udstyr, forudgående konsultation med en læge og muligvis en endokrinologs undersøgelse. Hvis specialister ikke finder kontraindikationer, foretages der en test session 24 timer før kurset starter for at vælge de rigtige parametre i lysstrålen.

Krævet hårlængde før proceduren: 5 mm.

Antallet af procedurer for en zone: mindst 4.

Hvor lang tid er resultatet: i 3-5 år.

Fordele ved metoden:

 • Langsigtet effekt.
 • Smertefri.
 • Universitet: Velegnet til alle, selv delikate områder af kroppen.
 • Komplet hårfjerning i det valgte område.
 • Huden er ikke beskadiget, derfor er risikoen for infektion udelukket.

Ulemper ved metoden:

 • Udføres ikke på garvet hud.
 • Ikke egnet til dem, hvis hår er lettere end huden.
 • Det kræver flere sessioner med et interval på cirka en måned.
 • Kontraindiceret med åreknuder, øget lysfølsomhed, en tendens til dannelse af keloidære ar.
 • Anbefales ikke under graviditet.

photoepilation

Princippet med metoden er det samme som ved fjernelse af hår med en laser. På samme måde er "mål" for en lysbølge pigmentmelaninet, som er placeret i håret og dets pære, der bestemmer både kursets effektivitet og dets varighed.

Forskellen mellem fotoepilation er, at en valgt stråle påvirkes af en stråle af pulserende lys bestående af bølger af forskellig længde. Det brede område giver dig mulighed for at tilpasse enheden "under klienten". Desuden dækker flashen et større område af det behandlede område end en snævert fokuseret laserstråle. Effekten af ​​lys på hvert enkelt hår er imidlertid mindre intens, og op til 70% af lysbølgen absorberes ikke af hårsækkene, men af ​​de omgivende væv. For at beskytte huden mod overophedning leveres fotoepilationsudstyr med et kølesystem, og en anæstetisk creme påføres behandlingsområdet før sessionen.

Ligesom laser hårfjerning kræver denne procedure forudgående konsultation med en læge, da den har en række kontraindikationer og kan ikke kombineres med visse lægemidler.

Krævet hårlængde før proceduren: 5 mm.

Antallet af procedurer for en zone: mindst 5.

Hvor lang tid er resultatet: op til 5 år.

Fordele ved metoden:

 • Langsigtet effekt.
 • Universitet: Velegnet til alle, selv delikate områder af kroppen.
 • Komplet hårfjerning i det valgte område.
 • Elimineret risiko for infektion.

Ulemper ved metoden:

 • Fjerner ikke meget lys og gråt hår.
 • Det kræver flere sessioner med et interval på cirka en måned.
 • Mere smertefuldt end laser hårfjerning.
 • Kontraindiceret med åreknuder, øget lysfølsomhed, en tendens til dannelse af keloidære ar.

Elos epilation

Det kombinerer laser, foto og elektroepilation, der virker på hårsækkene straks og aktuelt og lyspuls. Kombinationen af ​​metoder giver dig mulighed for at styre energi præcist til håret og undgå at opvarme huden omkring dem. Ikke desto mindre er Elos Hair Removal Apparatus udstyret med et kølesystem for at beskytte patienten mod ubehagelige følelser under intensiv behandling.

Metoden er velegnet til enhver form for hår og hud, men inden du starter et kursus, skal du stadig konsultere en kosmetolog og muligvis hos en endokrinolog, en brystspecialist eller en gynækolog.

Krævet hårlængde før proceduren: 5 mm.

Antallet af procedurer for en zone: fra 3 til 10 - afhængigt af behandlingszonen.

Hvor lang tid er resultatet: op til 5 år.

Fordele ved metoden:

 • Smertefri.
 • Giver langvarige resultater.
 • Fjerner alt hår i behandlingsområdet.
 • Effektiv med epilering garvet hud, fjernelse af lys og gråt hår.
 • Ikke kontraindiceret i garvning, så det kan bruges midt i sommersæsonen.

Ulemper ved metoden:

 • Det kræver flere sessioner med et interval på cirka en måned.
 • Kontraindiceret med åreknuder, øget lysfølsomhed, en tendens til dannelse af keloidære ar.
 • Uforenelig med andre metoder til hårfjerning.

Cremer

Kemisk depilering er en af ​​de nemmeste og derfor mest populære måder at fjerne hår på. Påfør en creme på huden, som består af stoffer, der ødelægger den perkutane håraksel. Derefter fjernes håret let med en konventionel svamp eller en speciel spatel.

Men med denne behandling påvirkes hårsækkene ikke, hvilket betyder at håret kommer frem igen ganske hurtigt.

Krævet hårlængde før proceduren: enhver

Antallet af procedurer for en zone: 1.

Hvor lang tid er resultatet: i gennemsnit - højst 2 uger.

Fordele ved metoden:

 • Enkel og smertefri.
 • Giver øjeblikkelig virkning.
 • Ikke kontraindiceret under graviditet.
 • Velegnet til personer med lav tærskel for smertefølsomhed.

Ulemper ved metoden:

 • Kort effekt.
 • Kan forårsage en allergisk reaktion.
 • Ansøg ikke på ansigtet.
 • Hyppig brug af depilatory cremer kan gøre huden mere følsom.

Laser hårfjerning hænder: fordelene ved metoden og kontraindikationer til proceduren

Lightening sort farvet hår - er det muligt?