Vi lærer at det bedste voks eller shugaring: anmeldelser, fordele og ulemper

Hårfjerning ved hjælp af voks eller sukker bliver en populær procedure. Drømme for at slippe af med overskydende vegetation på kroppen, er mindre sandsynligt, at piger og kvinder bruger en barbermaskine, fordi dette værktøj kun fjerner den synlige del af hårene, og de vokser hurtigt.

Derfor, for at huden kan glæde sine ejere så glat som muligt så længe som muligt, anvender de enten sukker eller lipidepilation. Det er nødvendigt at overveje, hvad der er bedre - voks eller shugaring, og hvad er fordelene og ulemperne ved disse to metoder.

Principper for metoder

Begge metoder til fjernelse af hårfjerning gør det muligt for alle at slippe af med overskydende vegetation på arme, ben, i armhulerne og i bikiniområdet i nogle få uger, fordi i løbet af disse procedurer fjernes håret sammen med rødderne (pærer).

Voksning, voksning eller voksning sker med en sammensætning indeholdende bivirkninger, fyrharpiksharpiks, paraffinvoks og naturlige olier. Dens konsistens er hård (i form af granuler eller briketter) og bløde (sælges i krukker eller rullekassetter), er strimler med en klæbrig sammensætning bredt fordelt.

Før vegetationen fjernes, opvarmes hård voks til + 50 ° C, så den bliver viskøs og smeltet, og derefter efter afkøling til + 40 ° C påføres et lille område af hud med en speciel spatel. Lagsammensætningen skal være tynd og ensartet. Ovenpå pålægger, at have trykket en hånd til en krop, en papirstrimmel. De klæbrige stoffer indeholdt i voks under påvirkning af varme trænger ind under huden og når hårsækkene, omslutter dem. Du skal kraftigt trække strimlen i modsat retning af hårvækst, som vil bryde ud med rødderne.

Fremgangsmåden med anvendelse af varm sammensætning udføres i kosmetologikontoret.

Blød voks, i modsætning til fast, behøver ikke opvarmes, så denne epilering kaldes kold. De færdige strimler med sammensætningen købt i butikken opvarmes heller ikke, men deres temperatur bør ikke være under + 20 ° C. Metoden til hårfjerning på kold måde er ellers ikke forskellig fra voksning med varme stoffer. Sommetider kan voksstrimler påføres flere gange på huden, hvis der er enkelte hår på området. Kolde metoder er nemme at udføre uden hjælp fra en kosmetolog hjemme.

Efter afslutning af alle typer procedurer skal huden tørres med oliven, kokos eller lavendelolie for at fjerne voksrester, da den ikke vaskes med vand. Inden for to dage efter epilering skal du beskytte huden mod udsættelse for ultraviolette stråler, ikke at solbade og ikke at gå i solbadet for at undgå inflammation i epidermis eller pigmentering.

Selv om metoden for sukkerhårfjerning (shugaring) optrådte i Rusland for nylig, men han som voks har allerede en hel hær af fans. Det er nødvendigt at kende forskellen mellem shugaring og voksning og hvad der er almindeligt mellem dem.

Hovedforskellen ligger i materialet til hårfjerning. Fjernelse af vegetation fra kroppen udføres ved hjælp af sukkerpasta. Den består af kun naturlige ingredienser: vand, sukker og citronsaft. Når du sammenligner voks med shugaring, skal du vide, at masterens sukkerpasta påføres huden opvarmet til en temperatur på + 37... + 39 ° C som i den varme voksningsprocedure. Men i modsætning til epilering med harpikser bliver sukkersammensætningen aldrig brugt koldt.

Resten af ​​handlingsprincippet svarer til fremgangsmåden til voks voks. Opvarmet pasta appliceres på området med hovedbunden, stivner på den og bliver til en kage, der med en skarp bevægelse fjernes fra kroppen sammen med hår der sidder fast på den. Denne metode behøver ikke papirstrimler. Efter proceduren kan rester af en klæbrig pasta let vaskes af med varmt vand.

Fordele ved voks / shugaring

Det er nødvendigt at finde ud af, hvad man skal vælge - shugaring eller voks. Mange kvinder har svært ved at vælge mellem dem, da begge procedurer overgår hinanden i nogle indikatorer. Hvis du beslutter dig for at fjerne overskydende vegetation fra kroppen ved hjælp af sukkerfjerning, bør du vide, at dens fordele er:

 1. Sammensætning for shugaring kan tilberedes hjemme, så han, i modsætning til voks, vil kræve mindre kontanter.
 2. På grund af de naturlige komponenter, der udgør sukkerpastaen, udsættes huden ikke for irritation og allergiske reaktioner.
 3. Da hår altid trækkes ud af sukkerepilation i retning af deres naturlige vækst og ikke imod det, som med voksmetoden, hæmmes de ikke på overfladen af ​​huden og vokser ikke ind i det.
 4. Huden efter fjernelse af vegetationen er let og hurtigt rengjort.
 5. Risikoen for epidermis brænder under denne procedure er lille, fordi pastaens temperatur er lav.

Voksning har også flere fordele i forhold til shugaring:

 1. En blanding af paraffin, harpiks og voks kan påføres et stort område af huden, så den tid, der bruges på proceduren, er meget mindre end sukkerepilationen.
 2. Sammensætningen fanger hår af kort længde, og denne omstændighed gør det muligt at fjerne unødvendig vegetation fra et område af kroppen i 1 modtagelse. Og hvis sukkerpasta anvendes i stedet for voks, fjernes håret kun fra anden eller tredje gang.
 3. Ved regelmæssig voksning bliver hårene tynde senere, vegetationen bliver mindre og det bliver lettere at slippe af med det hver gang.

Således, hvis du vil spare tid på hårfjerningsproceduren, bør du ikke tænke på dilemmaet af hvad du skal bruge - voks eller shugaring - du bør ikke engang tænke over det. Hvis du er bekymret for skønhed og sundhed i din hud, skal du vælge en shugaring.

Ulemper voks / shugaring

Trods fordelene ved begge procedurer har hver af dem ulemper, som også skal overvejes nøje.

 1. Nogle gange kan en varm voks metode forårsage hudforbrændinger, selvom fagfolk forsøger at forhindre dette.
 2. I følsomme mennesker forårsager ingredienserne i sammensætningen allergier. Men citronsaft indeholdt i sukkerpasta kan også forårsage hudirritation, så forskellen med shugaring er i dette tilfælde ikke signifikant.
 3. Voksrester skal fjernes fra huden med olier i lang tid.

Ulemper sukker hårfjerning:

 1. Fjerner ikke alle hårene fra første gang.
 2. Fremgangsmåden er en lang proces, da en kage kan behandles med et lille område.
 3. Sukker, der er fastbundet med huden, kan ikke kun fjerne håret, men i sammenligning med voks er det i stand til stærkere at ødelægge det cellulære lag af epidermis.
 4. Det er sværere at arbejde med pasta i armhulerne og bikiniområdet.

Det er nødvendigt at tage højde for alle nuancer i begge metoder, før de tager stilling til en af ​​dem.

Kontraindikationer voks / shugaring

Enhver person, der ønsker at slippe af med overskydende hår med sukker eller voks, skal være opmærksom på, at ikke alle har lov til at udføre en sådan procedure som epilering.

Du kan ikke fjerne vegetationen på kroppen for personer med diabetes og HIV-inficerede, fordi du under huden kan nemt lægge en infektion, der vil forårsage en purulent-inflammatorisk proces. Selv efter overfladisk skade med voks eller sukker, genoprettes folk med disse sygdomme langsomt. Epilering anbefales ikke til gravide kvinder.

Da shugaring og voksning ledsages af ubehagelige fornemmelser, bør de ikke laves til personer med lavt smerte tærskel. Af samme grund er det værd at nægte at vokse hårfjerning og brugen af ​​sukkerpasta til kvinder, der lider af koronar hjertesygdom og hypertension eller i anden halvdel af menstruationscyklussen, når smerten føles stærkere.

Mulige virkninger af voks / shugaring

Ud over de infektiøse processer forårsaget af mikrober og vira (herpes, Staphylococcus aureus, hepatitis) og allergiske reaktioner, der irriterer epidermierne, kan voks- og sukkerprocedurer føre til følgende konsekvenser:

 1. Hvis en person tager antibiotika eller orale præventionsmidler, kan hans hud blive følsom. Som følge heraf vil der efter kløen blive kløe eller hævelse af kropsdelen.
 2. Hos mennesker med papillomer og muld i bikiniområdet kan en sukker- og voksmetode bidrage til omdannelsen af ​​godartede tumorer til maligne, hvis de er beskadiget af deres pasta og sammensætning.
 3. Hvis epilering er udført forkert, vises blå mærker og blå mærker i områder med vegetation fjernet.
 4. Det mest almindelige problem efter dårlig kvalitet voks metode og shugaring er indvækst af hår under huden. Regelmæssig brug af skrubber hjælper med at reducere sandsynligheden.

Hvis du ikke har farlige sygdomme og kontraindikationer og gør hårfjerning professionel i et sterilt miljø, så kan du ikke bekymre dig om kvaliteten af ​​sukker eller voksprocedurer og dens sikkerhed for sundhed.

Hvad er mere smertefuldt end voks / shugaring?

At vælge en metode til depilation, kvinder er interesseret i spørgsmålet om, hvad der er mere smertefuldt af disse procedurer - shugaring eller voksning. Siden under sukkerepilation med en pasta behandles små områder af huden successivt, oplever personen mindre ubehag. Fremgangsmåden ved brug af voks udføres samtidigt på et større område af kroppen, og når papirstrimmel er revet ud af huden, vil kvinden have mere ubehagelige følelser end under shugaring.

Hvad er dyrere?

For ikke at skade deres sundhed, dårlig kvalitet og uheldig fjernelse hjemme, foretrækker folk at vende sig til fagfolk. Voksmetoden (kold eller varm), lavet i kosmetologikontoret, vil være billigere end shugaring. Prisen afhænger også af, hvor håret vil blive fjernet i kroppen. Den dyreste er proceduren for benene, den billigste - for underarmszonen.

Efter at have undersøgt alle fordele og ulemper ved voksning og shugaring, vælger hver kvinde den metode, der passer bedst til hende. Begge procedurer har et stort antal supportere, fordi de gør huden glat i lang tid.

anmeldelser

Tatyana, 34, Moskva

I flere år, med fokus på anmeldelser af venner, oplevede jeg på mig selv og shugaring og voksprocedure. Mere som voks for hastighed. Effekten af ​​glatte ben varer 3 uger.

Zoya, 25 år gammel, Tula

Jeg prøvede sukker hårfjerning 2 måneder siden med mesteren. Smerten kunne blive udholdt, rødmen forsvandt næste dag. Huden var glat i omkring fire uger. Jeg vil gøre mere.

Inna, 22 år, Perm

Først gjorde jeg voksning i underarmene på salonen. Resultatet tilfreds dage 10. Jeg forsøgte shugaring. Denne procedure er mere behagelig: mindre smerte. Hårgenvækst efter 2 uger.

Hvad er bedst for depilation - voks eller shugaring?

Hvis voksning længe har været kendt for mange mennesker i Rusland, så kom shugaring senere. Og nu, sælgere af tjenester og produkter til sukkerfjerning roser vejen for at fjerne hår med sukkerpasta som den sikreste, smertefri og vidunderlige.

Som følge af dette fremskridt med shugaring på markedet har mange mennesker ikke helt den rigtige ide om sukkerepilation, og forventningerne til proceduren er ofte for høje. Derfor de hyppige skuffelser og et stort antal myter om sukkerfjerning, som går på internettet.

Legends and Myths

 • Uønsket hår fjernes med sukkerpasta på hårets vækst, fordi håret fjernes i anaphase, hvilket gør det muligt at gøre proceduren mindre hyppigt end voksning af hårfjerning.

Lad os straks se, hvilken anafase (anagen fase) er - det er den periode, hvor et hår vokser aktivt. Hvis du gør proceduren for første gang, vil alle hår, hvis hår er placeret over overfladen af ​​huden, blive fjernet fra hårsækkene, uanset om de trækkes ud i henhold til eller mod hårvæksten. Efter en række procedurer er hårvæksten synkroniseret, for håret bliver oftest fjernet i anafase, men det vil ikke igen være den eksklusive fortjeneste af voks eller sukkerpasta.

 • Fjernelse af uønsket hår ved shugaring er helt sikkert, forårsager ikke allergier, som i sammensætningen af ​​sukkerpasta kun naturlige ingredienser.

Faktisk kan pastaens sammensætning omfatte vand, sukker og citronsaft. Det forekommer ikke noget kemisk, men allergier til citrus er ikke så sjælden.

Foto: madlavning sukkerpasta

Vand, glucose og fructose kan være en del af pastaen. Så ja, det er den sikreste kombination af ingredienser. Fabrikanten kan tilføje til sammensætningen af ​​dufte, farvestoffer, fortykningsmidler, konserveringsmidler. Den sikreste løsning er æteriske olier. Men på nogen af ​​disse komponenter kan der være en negativ hudreaktion i form af allergi eller dermatitis.

Derfor er det ikke nødvendigt at tale med diskrimination om alle sukkerpastaer, at de er helt sikre. Det er nødvendigt at se på sammensætningen af ​​hvert enkelt produkt.

 • Shugaring procedure er absolut smertefri.

Hvad er mere smertefuldt, shugaring eller voks? Nå, det afhænger af hvad du skal sammenligne. Nogle nyfødte moms sammenligner alle sammen med smerter i fødslen. Så ja, det gør slet ikke skade.

Foto: shugaring procedure

Hvis du sammenligner shugaring med voksning, hårfjerning med en epilator eller pincet, kan forskellen være. Og forskellen kan være håndgribelig. Men mange faktorer påvirker smerten under proceduren, fordi brugen af ​​voks eller karamel ofte ikke er den afgørende faktor.

Video: Depilation

Smerter under proceduren afhænger af:

 • fra individets initial følsomhed overfor smerte;
 • fra menstruationscyklens fase hos kvinder: Der er dage, hvor det ikke er smertefuldt, men der er de dage, hvor du skal samle viljen i en knytnæve og bruge Emla til at overleve proceduren.
 • fra daglige cyklusser eller biorhythmer: om aftenen er smerten meget mere tolereret end om morgenen mv.
 • fra det humør, som du kom til proceduren, stresset led under dagen eller tværtimod behagelige øjeblikke: følelsesmæssig udmattelse kan øge smerten ved hårfjerningsprocessen;
 • fra forventningerne og holdningen til proceduren: de gik og troede, at det ville være smertefuldt, meget smertefuldt, men i virkeligheden godt føltes det, men ikke så meget;
 • fra brug af alkohol, brug af lægemidler indeholdende smertestillende midler, beroligende midler, antidepressiva mv.
 • fra ledsagende procedurer, som du har udført før epilering (dampning, skrubning);
 • på temperaturen af ​​de midler, hvormed hårfjerningen udføres: opvarmet voks eller karamel giver mulighed for proceduren med mindre smerte
 • fra færdigheden hos den person, der udfører proceduren...

Som du kan se, er sukkerpastaens og voksens rolle i tolerance for smerte under hårfjerning minimal.

Foto: Sukkerpasta

 • Sukkerpasta omslutter hvert hår, trænger dybt ind i hårsækkenet, så håret ikke brydes af under shugaring.

Sukkerpasta er faktisk for tæt til at trænge ind i hårsækken dybere end voks. Hårbrud under hårfjerning afhænger både af hårets skaftes stivhed og om rigtigheden af ​​mesterens manipulation.

Derfor, hvis du vælger din mester, for hvem du har lavet proceduren i lang tid, og er tilfreds med resultatet, bør du ikke ændre det bare fordi nogen har bedre reklame.

 • Shugaring er en glimrende måde at slippe af med hårvækst.

Hårinvækst er enten et resultat af egenskaberne hos en persons hud og hår eller en konsekvens af en forkert epileringsteknik, hvor håret bryder af ved hårfollikelens mund under hudniveauet.

Hvis håret vokser ind efter barberingen, hvis håret vokser ind efter voksning, hvis enkelthår vokser i sig selv (nogle gange sker det). Hvis håret vokser i jævn efter regelmæssig brug af skrubbe og fugtighedscreme, vil shugaring ikke løse dit problem.

Dette skyldes, at sukkerpasta ikke kan ændre vores fysiologi. I dette tilfælde vil det løse problemet med enhver metode til permanent hårfjerning, såsom epilering med en diodelaser eller enzymepilation.

Hvis du først har bemærket indgroet hår efter bioepileringsprocedurer, er der to mulige årsager:

 • proceduren blev udført forkert teknisk;
 • Fremgangsmåden blev udført korrekt, men hårets tykkelse og hastigheden af ​​deres vækst blev mindre på grund af skaderne i hårsækkenet.

Fordi her den bedste taktik vil være observation og søge efter "hans" mester.

Hvilke typer pasta til shugaring er? Hvordan vælges og forberedes pastaen før denne procedure? Du finder svar på disse spørgsmål i artiklen - hvordan man vælger en pasta til shugaring.

Vil du lære om teknikken til at udføre en dyb bikini shugaring procedure? Se videoen ved at klikke på dette link.

 • Der er ingen risiko for forbrændinger under proceduren.

Faktisk opvarmes sukkerpastaen kun til en temperatur på 37-40 ° C, fordi det eneste, der kan mærkes, når det påføres kroppen er behagelig varme. Dette er, hvis vi taler om salonproceduren, hvor præparaterne opvarmes i specielle anordninger, der kan opretholde den ønskede temperatur i lang tid.

Foto: før og efter brug i armhulen

I hjemmet kan der være ubehagelige overraskelser. For eksempel er en metode til opvarmning af karamel i mikrobølgeen fyldt med forbrændinger. Mikrobølgeovnenes egenart er, at den centrale del af det opvarmede produkt opvarmer stærkere end ydersiden.

Derfor, når du opvarmer straks en stor krukke sukkerpasta, kan dens øverste lag kun være lidt varme, og inden i kan det være meget varmt. For at forhindre forbrændinger i sådanne tilfælde er det bedre at samle pastaen fra beholderen med en metalspatel eller ske og kontrollere temperaturen på hver del på håndfladen.

Hold styr på og til pastaen, som opvarmes i et vandbad. Hvis du fjerner pastaen fra vandbadet før proceduren, er der ingen risiko. Og hvis du holder pastaen i varmt vand hele tiden, mens du fjerner hår fra kroppen, kan pastaen overophedes på samme måde. Derfor kræves testen af ​​hver portion pasta til temperatur.

 • Der er en speciel shugaring pasta, der kan bruges til at fjerne hår, selv for mennesker med diabetes.

Sådan pasta er faktisk. En anden ting er, at diabetes i sig selv ikke er en kontraindikation for sukkerepilation eller for voks. Dens anvendelse på huden forårsager ikke en stigning i blodsukkerniveauet.

Derefter er sukker og voks og andre manipulationer, undtagen dem, der er vitale, kontraindiceret.

Sukkerpasta er et fremragende forebyggende værktøj til udvikling af inflammatoriske processer på huden efter shugaring procedure.

Faktisk er koncentreret sukker sirup et fremragende konserveringsmiddel. På samme måde som voks eller fyrresin, som er en del af forberedelserne til voksning.

Derfor har den ingen særlige fordele. Og vask det af huden grundigt, da en svag sukkeropløsning derimod er et glimrende medium til vækst af bakterier.

 • Shugaring mindre traumatisk for huden, efter sukker hårfjerning er der ingen irritation og rødme.

Sukker pasta klæber og fixerer håret, men også klæber til huden og fjerner delvist de øverste døde lag af epidermis. Jo flere gange du holder en sukkerkage til din hud, jo flere lag du tager ud. Og hårstangen kan ikke fjernes uden at skade folliklen.

Hvis håret sidder dybt i huden, så kan det være, at bloddug når blodet kommer ud af munden af ​​beskadigede hårsække. Voks fungerer også.

Derfor er det hensigtsmæssigt at skumpe huden med talkumpulver for at reducere vedhæftningen af ​​hårfjerningspræparatet til huden og fjerne håret på et sted ikke mere end 2-3 gange.

Video: Sådan gør du shugaring

 • Sukkerpasta på grund af dets naturlige sammensætning bekymrer sig om huden.

Det gør bestemt ikke skade. Men i hvert fald slutter proceduren med shugaring med anvendelse af en særlig lotion efter epilering på huden, som har en beroligende, antiinflammatorisk og fugtgivende virkning.

Du bør ikke vælge mellem voks eller shugaring. Det er bedre at bestemme selv hvad du forventer af proceduren. Hvis du kan lide duften af ​​voks og fyrresin, så skal du vokse, hvis du kan lide duften af ​​karamel, så shugaring.

Foto: voksaflejring

Hvis du hader at vaske voks væk fra huden efter epilering, vil shugaring gøre det endelige hårfjerningstrin nemmere og nemmere. Hvis du vil have glatte ben uden uønsket vegetation, skal du finde din mester og lade ham vælge den bedste metode til hårfjerning.

Hvad er metoderne til smertelindring under epilering? Hvad er bedre: fløde, spray eller lokalbedøvelse? Alt om dette i artiklen - smertelindring under epilering.

Mange spørger - hvad er mere smertefuldt end shugaring eller voks? Find ud af det fra anmeldelser af almindelige mennesker her.

Er det muligt at udføre kvantepilation under graviditeten, og kan det skade et barn? Læs artiklen ved at klikke på dette link.

Sukker depilation eller voks? hvilket er bedre? - Side 5

Sider Tidligere 1 2 3 4 5 6 7 Næste

For at forlade beskeder skal du logge ind eller registrere

Beskeder [101 til 125 af 174]

101 Svar fra Valentine N. 08/08/2012 15:06:37

 • professionel
 • Rating: 581
 • Registreret: 06/22/2011
 • Beskeder: 978
 • Takket Total: 160

Re: Sugar depilation eller voks? hvilket er bedre?

Hej Jeg har arbejdet med Blansh hot voks i flere år.
For mig er dette det bedste. Faktum er, at det varme voks opvarmer op til 38 grader. Ved påføring af voks ekspanderer porerne og pæren kommer ud lettere. På grund af dette viser det sig mere smertefrit. Og forresten bryder shugaring håret af, og varmt voks trækker hår ud med en pære og hår vokser længere. Derfor vælger jeg denne type depilation. Forresten fjerner blanche lige neddykket hår.

Karina, der er interesseret i denne voks, fordi den også fjerner fluffy hår, lad mig spørge dig om omkostningerne ved denne voks, hvor meget er det nok?

102 Svar fra Oksan Kotova 09.08.2012 16:18:36

 • nybegynder
 • Rating: 2
 • Registreret: 09/08/2012
 • Indlæg: 3
 • Takket Total: 1

Re: Sugar depilation eller voks? hvilket er bedre?

åh, hvordan er du her interessant

103 Svar fra Lydia Semenov 09/11/2012 11:49:17

 • nybegynder
 • Rating: 14
 • Registreret: 21.08.2012
 • Beskeder: 8

Re: Sugar depilation eller voks? hvilket er bedre?

Hej alle sammen! Sig mig, hvorfor er det bedre at lave en dyb bikini? Voks eller sukker? Jeg er lige begyndt at arbejde. Har brug for nogle råd.

104 Svar fra Oksana Fedorovna 09/11/2012 2:14:16 PM

 • professionel
 • Bedømmelse: 295
 • Registreret: 12/14/2011
 • Beskeder: 483
 • Takket Total: 105
 • Tak for dette indlæg: 1

Re: Sugar depilation eller voks? hvilket er bedre?

efter din mening, hvad er det bedre at arbejde med i bikinisområdet? pasta eller voks?

9 år gammel arbejder med voks (hot-uden bandager) studerede depilation i Argentina - prøvede mange typer voks og shugaring også - prøvede det på mig selv at forstå fornemmelserne og se effekten-arbejdet med klienter.
Absolut: for den bikini-varme vokszone af den brasilianske type, fra Beauty Service; Depilflex (Spanien) godt, og hvis jeg havde opholdt sig i Argentina, var den bedste argentinske voks honning eller rose.
Jeg tog andre firmaer og dyrere og billigere, kunne ikke lide noget.
Og sukkerafhugning er mere smertefuld end voks. Jeg har erfaring med erfaring med en stor mester, og jeg er ved at lægge store lag (hvis jeg kan sætte det så billedligt)) Jeg depilerer ikke med små stykker. Sukker fjernes værre - og i en bikini er det meget smertefuldt, især sort stiv hår.
Jeg kender en ting, der sjældent nogen springter fra voks til sukker)))

Er du blevet uddannet i shugaring til professionelle aktiviteter eller lige prøvet? For hårdt hår er der en tæt pasta, der påføres i små strimler, det fixerer håret godt, og derfor er smerten minimal. Og hvad er klientens farve? Ikke klart

Tusya, sandsynligvis var det ikke meningen hårets farve, men tykkelsen, tykkelsen og dybden af ​​hårsækken. I blondiner er håret (oftere) af de mere sjældne hårfollikler ikke dybt - fjernelse er mindre smertefuldt.
Personligt deltager jeg i dig og sigter, at alt afhænger af skønhedens færdigheder og håndens indstilling. Mzhet er voksen, er mindre smertefuldt, fordi fra hårets varme, hvordan ville han gå?

105 Svar fra Elena Viter 09/12/2012 8:41:01

 • medlem
 • Rating: 29
 • Registreret: 10.07.2012
 • Beskeder: 59
 • Takket Total: 10

Re: Sugar depilation eller voks? hvilket er bedre?

Nå, jeg prøvede endelig en anden kvalitet sukkerpasta)))
ærligt nok er jeg selv overrasket over mine tidligere optegnelser, at voks er mere smertefuldt)))
Kære fagfolk! hvad jeg vil sige om voksning og sukkerpasta depilation er alle meget individuelle !! Nu min klient og pasta depilated og voks)))

Jeg vil gerne bemærke, at karamel er 3 gange mindre smertefuldt, og huden er glat og mindre irritation.
Karamel er ideel til gravide kvinder, for følsomme stressfulde hud.
Jeg depilerede sit barberede hår med en 3 ugers lang pasta og det var sygt på kønslæberne, der var endda hypertension.
Den anden og tredje gang er fremragende og praktisk talt ikke smertefuldt, og et stort plus er, at du ikke behøver at vokse længere end 4 mm.
Jeg bemærkede også for mig selv en sådan ting: klumpede brunetter med tykt hår depilating en lushe med voks først 2 gange og derefter en pasta.
Skinny mennesker depilere med pasta hurtigt (25 minutter minimum).
Armhulen er 5-10 minutter. gør ikke ondt)))
Det gør ondt i barberet hår og længe! så anbefalet længde på 3mm. maksimalt 5 mm. - så behageligt på begge sider.
Jeg arbejder i Arabien (Rusland), der kombinerer tyk vaniljeflødepasta med honningblød, og selvfølgelig pakker jeg klæden på klinten (varm type eller kold).
Jeg prøvede pasta i Ayuna (Rusland) - jeg kunne ikke lide det meget.
Hørt anmeldelser Pasta Pandis-ros hende.
Og med voks er det meget hurtigere at arbejde på en bikini og endda billigere hos os i Ukraine. Derfor vælger kunderne sig selv.
Poplar vvosteniya vlas: vokse i og fra voks og karamel, jeg vil svare på hvorfor: der er en stressfuld hud og en dyb tyk follikel - håret kan bryde af (nogle gange))
Men jeg har bemærket, at hvis du giver hjemmet for indvækst og på proceduren, brug de egnede midler "før og efter" - voksen op er meget mindre almindeligt.
Og faktisk: Efter at have været trænet i individuelle klasser (en på en med læreren), har kunderne mærkbart forøget og deres hænder godt.
Tusya! du havde ret)))

106 Svar fra Elena Nikolaevna 09/29/2012 12:17:49

 • nybegynder
 • Rating: 2
 • Registreret den: 28. september 2012
 • Indlæg: 3
 • Takket Total: 1

Re: Sugar depilation eller voks? hvilket er bedre?

Elena, arbejder du i striber, når du arbejder med sukkerpasta? Og hvor meget længere varer depilering med sukker end med voks fra en dyb bikini (med voks gør jeg om en time)?

107 Svar fra Elena Viter 09/29/2012 21:10:02

 • medlem
 • Rating: 29
 • Registreret: 10.07.2012
 • Beskeder: 59
 • Takket Total: 10

Re: Sugar depilation eller voks? hvilket er bedre?

Elena, arbejder du i striber, når du arbejder med sukkerpasta? Og hvor meget længere varer depilering med sukker end med voks fra en dyb bikini (med voks gør jeg om en time)?

Elena Nikolaevna!
sukker arbejde uden bandager.
men så vidt jeg ved, anbefales bikinibånd generelt ikke at depilere. men til hvem det er praktisk, selvfølgelig))
Jeg vokser uden striber og pastaer også.
Jeg har 9 års erfaring med voks. men pastaen kun fra august, men i tide: voksning fra 15-30 minutter.
Pasta-30-40 minutter, afhængigt af hvilken størrelse damen))))
Ja, og fra voks og pasta er alt for meget arbejde afhængigt.
selv om nogle gange ben er depilated med striber (kassette voks).

108 Svar fra Elena Nikolaevna 09/29/2012 11:56:57

 • nybegynder
 • Rating: 2
 • Registreret den: 28. september 2012
 • Indlæg: 3
 • Takket Total: 1
 • Tak for dette indlæg: 1

Re: Sugar depilation eller voks? hvilket er bedre?

Ja-ah! Tidsplanen for proceduren er et spørgsmål om respekt! Nå, ingenting, jeg vil arbejde omkring 9 år. )))

109 Svar fra Egorov Valentine 09/30/2012 13:47:47

 • nybegynder
 • Bedømmelse: 13
 • Registreret: 09/30/2012
 • Beskeder: 4
 • Takket Total: 3

Re: Sugar depilation eller voks? hvilket er bedre?

Jeg kan godt lide sukker depilation. Det fjerner håret bedre.

110 Svar fra Elena Viter 09/30/2012 4:36:10

 • medlem
 • Rating: 29
 • Registreret: 10.07.2012
 • Beskeder: 59
 • Takket Total: 10

Re: Sugar depilation eller voks? hvilket er bedre?

Ja-ah! Tidsplanen for proceduren er et spørgsmål om respekt! Nå, ingenting, jeg vil arbejde omkring 9 år. )))

tak! men du ved, der er herre og bedre end os. Jeg ved nogle, de har en bikini med kassettevoks i 15 minutter - dette er generelt hurtig! Kunder og kommer til deres sanser har ikke tid.
Jeg anbefaler også, at kunder bruger Emla creme - en time før depilering af intime steder - din tid er reddet, og klienter har mindre smerte.

111 Svar fra Oksana Fedorovna 10-01-2012 08:01:41

 • professionel
 • Bedømmelse: 295
 • Registreret: 12/14/2011
 • Beskeder: 483
 • Takket Total: 105

Re: Sugar depilation eller voks? hvilket er bedre?

Ja-ah! Tidsplanen for proceduren er et spørgsmål om respekt! Nå, ingenting, jeg vil arbejde omkring 9 år. )))

tak! men du ved, der er herre og bedre end os. Jeg ved nogle, de har en bikini med kassettevoks i 15 minutter - dette er generelt hurtig! Kunder og kommer til deres sanser har ikke tid.
Jeg anbefaler også, at kunder bruger Emla creme - en time før depilering af intime steder - din tid er reddet, og klienter har mindre smerte.

Elena, det vil sige, Emla klient stiller stadig hjemme under plenochku? Det er helt sikkert realistisk at vente en time før depilation, hvis der endnu er udført en procedure. ) Og ofte ty til hårfjerning, og selv ved frokosttid.)))

112 Svar fra Elena Viter 10-01-2012 09:47:07

 • medlem
 • Rating: 29
 • Registreret: 10.07.2012
 • Beskeder: 59
 • Takket Total: 10

Re: Sugar depilation eller voks? hvilket er bedre?

Ja-ah! Tidsplanen for proceduren er et spørgsmål om respekt! Nå, ingenting, jeg vil arbejde omkring 9 år. )))

tak! men du ved, der er herre og bedre end os. Jeg ved nogle, de har en bikini med kassettevoks i 15 minutter - dette er generelt hurtig! Kunder og kommer til deres sanser har ikke tid.
Jeg anbefaler også, at kunder bruger Emla creme - en time før depilering af intime steder - din tid er reddet, og klienter har mindre smerte.

Elena, det vil sige, Emla klient stiller stadig hjemme under plenochku? Det er helt sikkert realistisk at vente en time før depilation, hvis der endnu er udført en procedure. ) Og ofte ty til hårfjerning, og selv ved frokosttid.)))

Faktisk tager det tid (smertelindring).
men indtil videre har jeg ikke mødt noget bedre.
men min klare at gøre sig klar til arbejde (det vigtigste er, at filmen ikke rystes)))

113 Svar fra Valentine N. 10/03/2012 01:24:11

 • professionel
 • Rating: 581
 • Registreret: 06/22/2011
 • Beskeder: 978
 • Takket Total: 160

Re: Sugar depilation eller voks? hvilket er bedre?

Elena, arbejder du i striber, når du arbejder med sukkerpasta? Og hvor meget længere varer depilering med sukker end med voks fra en dyb bikini (med voks gør jeg om en time)?

Elena Nikolaevna!
sukker arbejde uden bandager.
men så vidt jeg ved, anbefales bikinibånd generelt ikke at depilere. men til hvem det er praktisk, selvfølgelig))
Jeg vokser uden striber og pastaer også.
Jeg har 9 års erfaring med voks. men pastaen kun fra august, men i tide: voksning fra 15-30 minutter.
Pasta-30-40 minutter, afhængigt af hvilken størrelse damen))))
Ja, og fra voks og pasta er alt for meget arbejde afhængigt.
selv om nogle gange ben er depilated med striber (kassette voks).

Gør du den oprindelige depilation i løbet af denne tid?

114 Svar fra Fischuk Lilia 12/08/2012 12:23:51

 • medlem
 • Rating: 25
 • Registreret: 07.12.2012
 • Beskeder: 24
 • Takket Total: 4

Re: Sugar depilation eller voks? hvilket er bedre?

Jeg vil også gerne frigøre en shugaring, selvom de fleste klienter, der gjorde epilering med sukker (der ikke er så mange af dem) siger, at det er frygteligt smertefuldt og længe, ​​måske kom en kosmetiker over dem uden erfaring?

Hårfjerning er meget smertefuld og lang. Jeg kunne slet ikke lide det, jeg foretrækker voks.

Ja, tilsyneladende, ikke alle kosmetologer ejer shugaring teknik, derfor de forkæle omdømmet shugaring og undvige kunder fra denne type depilation. Og det er meget forgæves! Hvis du lærer og arbejder ordentligt, vil kunderne skifte til voks shugaring fra voks. Føreren vil sætte pris på de økonomiske fordele ved proceduren og øge deres status i kundernes øjne. Gode ​​herrer er ikke så meget, og der er en chance for at tiltrække nye kunder.

Jeg har varmt voks, jeg laver pasta til mig selv og klienter, ingen bad om igen, du skal varme lidt, det skal være lidt varmt, så det ikke trækker håret, bruger en trimmer på arbejde, hastigheden kommer med tiden, bikini er helt klart pasta :)

115 Svar fra Kurbanov Zamira 12/08/2012 17:48:39

 • nybegynder
 • Rating: 30
 • Registreret: 04/18/2012
 • Beskeder: 5

Re: Sugar depilation eller voks? hvilket er bedre?

at du kan gøre det med voks i en halv time, og jeg rydder op bikinien selv om 15 minutter. (Jeg arbejder ikke som kosmetolog)

116 Svar fra Anastacia 08.12.2012 21:14:53

 • professionel
 • Rating: 411
 • Registreret: 13.01.2012
 • Beskeder: 640
 • Takket i alt: 162

Re: Sugar depilation eller voks? hvilket er bedre?

at du kan gøre det med voks i en halv time, og jeg rydder op bikinien selv om 15 minutter. (Jeg arbejder ikke som kosmetolog)

Det er dig selv, og kunden skal generelt "give / sælge en tjeneste" for ikke at være til målmanden, men med behagelig komfort og opmærksomhed!))
Jeg selv kan også hurtigt fjerne alt pastaen, men det ser meget grusomt ud!

117 Svar fra Tatyana Voloshchuk 09.12.2012 22:54:41

 • Redaktør
 • Rating: 1491
 • Registreret den: 20.05.2011
 • Indlæg: 2.919
 • Takket Total: 435

Re: Sugar depilation eller voks? hvilket er bedre?

Hårfjerning er meget smertefuld og lang. Jeg kunne slet ikke lide det, jeg foretrækker voks.

Ja, tilsyneladende, ikke alle kosmetologer ejer shugaring teknik, derfor de forkæle omdømmet shugaring og undvige kunder fra denne type depilation. Og det er meget forgæves! Hvis du lærer og arbejder ordentligt, vil kunderne skifte til voks shugaring fra voks. Føreren vil sætte pris på de økonomiske fordele ved proceduren og øge deres status i kundernes øjne. Gode ​​herrer er ikke så meget, og der er en chance for at tiltrække nye kunder.

Jeg har varmt voks, jeg laver pasta til mig selv og klienter, ingen bad om igen, du skal varme lidt, det skal være lidt varmt, så det ikke trækker håret, bruger en trimmer på arbejde, hastigheden kommer med tiden, bikini er helt klart pasta :)

Det vigtigste er altid at have et valg, og kunderne prøver og voks og shugaring, som følge heraf vælger de hvad de kan lide i kvalitet og varighed af effekten. Ingen grund til at pålægge eller aktivt placere produktet, bare etisk tilbyde et alternativ til sammenligning og efterlade kunden ret til valg. Så det vil være enkelt og professionelt!)))

118 Svar fra Fischuk Lily 12/10/2012 00:19:49

 • medlem
 • Rating: 25
 • Registreret: 07.12.2012
 • Beskeder: 24
 • Takket Total: 4

Re: Sugar depilation eller voks? hvilket er bedre?

Ja, tilsyneladende, ikke alle kosmetologer ejer shugaring teknik, derfor de forkæle omdømmet shugaring og undvige kunder fra denne type depilation. Og det er meget forgæves! Hvis du lærer og arbejder ordentligt, vil kunderne skifte til voks shugaring fra voks. Føreren vil sætte pris på de økonomiske fordele ved proceduren og øge deres status i kundernes øjne. Gode ​​herrer er ikke så meget, og der er en chance for at tiltrække nye kunder.

Jeg har varmt voks, jeg laver pasta til mig selv og klienter, ingen bad om igen, du skal varme lidt, det skal være lidt varmt, så det ikke trækker håret, bruger en trimmer på arbejde, hastigheden kommer med tiden, bikini er helt klart pasta :)

Det vigtigste er altid at have et valg, og kunderne prøver og voks og shugaring, som følge heraf vælger de hvad de kan lide i kvalitet og varighed af effekten. Ingen grund til at pålægge eller aktivt placere produktet, bare etisk tilbyde et alternativ til sammenligning og efterlade kunden ret til valg. Så det vil være enkelt og professionelt!)))

Professionelt pålægger ikke

Redigeret Fischuk Lily (12/10/2012 2:06:09)

119 Svar fra Valentine N. 10. december 2012 10:25:06

 • professionel
 • Rating: 581
 • Registreret: 06/22/2011
 • Beskeder: 978
 • Takket Total: 160

Re: Sugar depilation eller voks? hvilket er bedre?

Jeg har varmt voks, jeg laver pasta til mig selv og klienter, ingen bad om igen, du skal varme lidt, det skal være lidt varmt, så det ikke trækker håret, bruger en trimmer på arbejde, hastigheden kommer med tiden, bikini er helt klart pasta :)

Det vigtigste er altid at have et valg, og kunderne prøver og voks og shugaring, som følge heraf vælger de hvad de kan lide i kvalitet og varighed af effekten. Ingen grund til at pålægge eller aktivt placere produktet, bare etisk tilbyde et alternativ til sammenligning og efterlade kunden ret til valg. Så det vil være enkelt og professionelt!)))

Professionelt pålægger ikke

Snarere udtrykte et professionelt synspunkt. Intet er skrevet, at Tatyana ikke giver kunderne et valg.

120 Svar fra Svetlana Maletskaya 01/31/2013 09:23:54

 • nybegynder
 • Rating: 2
 • Registreret: 01/31/2013
 • Beskeder: 6

Re: Sugar depilation eller voks? hvilket er bedre?

på spørgsmålet: Hvad er bedre end voks eller sukker? Sukkeraflejring er bedre mange gange end voks. der er bare en anden teknik.

121 Svar fra Svetlana Maletskaya 31-01-2013 9:28:43

 • nybegynder
 • Rating: 2
 • Registreret: 01/31/2013
 • Beskeder: 6

Re: Sugar depilation eller voks? hvilket er bedre?

sukker fjerner renere, smerter er mindre udtalt end med voks depilation og hår vokser meget mindre. Jeg har næsten alle kunder skiftet til sukker.

122 Svar fra Tatyana Voloschuk 31.01.2013 18:34:54

 • Redaktør
 • Rating: 1491
 • Registreret den: 20.05.2011
 • Indlæg: 2.919
 • Takket Total: 435

Re: Sugar depilation eller voks? hvilket er bedre?

Det vigtigste er altid at have et valg, og kunderne prøver og voks og shugaring, som følge heraf vælger de hvad de kan lide i kvalitet og varighed af effekten. Ingen grund til at pålægge eller aktivt placere produktet, bare etisk tilbyde et alternativ til sammenligning og efterlade kunden ret til valg. Så det vil være enkelt og professionelt!)))

Professionelt pålægger ikke

Snarere udtrykte et professionelt synspunkt. Intet er skrevet, at Tatyana ikke giver kunderne et valg.

Føreren kan altid udtrykke sit faglige synspunkt, men det er bedst at bringe klienten til en logisk konklusion og at tage en enkelt beslutning af sig selv under hensyntagen til indtryk og sammenligning af kvaliteten af ​​shugaring og voksepilation. Det vigtigste er at tilbyde denne meget mulige mulighed, og kunden vil selv bestemme, at han er bedre!)))

123 Svar fra Svetlana Maletskaya 02/01/2013 13:03:30

 • nybegynder
 • Rating: 2
 • Registreret: 01/31/2013
 • Beskeder: 6

Re: Sugar depilation eller voks? hvilket er bedre?

Jeg er helt enig med dig, hvis en kunde er i tvivl, så diskuterer jeg altid alle fordele og ulemper ved voks og sukker, i det omfang jeg foreslår at prøve en, og hvis du ikke kan lide at skifte til en anden. Mit sukker vinder.

124 Svar fra Tatyana Voloshchuk 02/01/2013 17:14:28

 • Redaktør
 • Rating: 1491
 • Registreret den: 20.05.2011
 • Indlæg: 2.919
 • Takket Total: 435

Re: Sugar depilation eller voks? hvilket er bedre?

Jeg er helt enig med dig, hvis en kunde er i tvivl, så diskuterer jeg altid alle fordele og ulemper ved voks og sukker, i det omfang jeg foreslår at prøve en, og hvis du ikke kan lide at skifte til en anden. Mit sukker vinder.

Cvetlana, dette er den mest optimale og objektive måde at arbejde med kunderne på))). De selv skal komme til en bekvem metode til at fjerne uønsket hår. Vi er nødt til at informere ordentligt, men overlad alt i hænderne på kunderne. De skal mærke forskellen og vælge, hvad de synes passende))).

125 Svar fra Svetlana Maletskaya 02/01/2013 18:44:19

 • nybegynder
 • Rating: 2
 • Registreret: 01/31/2013
 • Beskeder: 6

Re: Sugar depilation eller voks? hvilket er bedre?

Jeg begynder at arbejde med mænd, og jeg vil gerne have nogen der er speciel i denne virksomhed for at finde ud af, om der er finesser og tricks, når man arbejder med mænd? Jeg ville være meget taknemmelig for oplysningerne.

Beskeder [101 til 125 af 174]

Sider Tidligere 1 2 3 4 5 6 7 Næste

For at forlade beskeder skal du logge ind eller registrere

Start Epil shugaring pasta, sukker til depilation Universalna - review

Hvad er bedre end voks eller shugaring? Vigtige punkter før og efter proceduren. Udfører shugaring trin for trin. Foto umiddelbart efter proceduren.

Hilsner til alle, der kiggede!

Nå, vi har nået det mest interessante og længe ventede stadium. Jeg indrømmer, at jeg tilbringer første gang shugaring i hjemmet. Før graviditeten gik jeg konstant til salonen (jeg lavede bikini-klassikere og armhuler), nu er det svært at finde tid, så salonen derhjemme er for mig.

til kvalitetsprocedure shugaring udføres i flere faser.

Rensning af huden før proceduren

Forberedelse af huden før proceduren

Gennemførelse af proceduren

 • Anvendelse af sukkerpasta

Hudbehandling efter proceduren

Endelig behandling efter proceduren

Særlig pleje

Jeg har tre typer pasta: 2 virksomheder Start Epil og en i patronen af ​​firmaet Aravia, faktisk alle værktøjer til procedurerne lige fra Aravia. Hidtil har jeg kun prøvet en og min anmeldelse om det, hvor jeg forsøgte at fortælle alt i detaljer.

Navnet sukker pasta "universal"

Producenten af ​​Aravia, Start Epil serien udviklet til at udføre en shugaring derhjemme.

Volumen 400 gr.

Pris omkring 600 rubler

Hvor kan man købe? i Bryansk Academy of Style "Podium" eller se en liste over butikker på den officielle hjemmeside direkte link.

Hvad er en shugaring?

Det er kendt, at begrebet "shugaring" kommer fra det engelske ord "sukker" - "sukker". Med andre ord er "shugaring" ikke mere end sukkerepilation. Ifølge eksperter blev sukker hårfjerning meget udbredt i det gamle Egypten. Med sin hjælp blev rig og højtstående hår fjernet over hele kroppen.
I dag er "shugaring" en meget populær og populær metode til at slippe af med overskydende vegetation på kroppen. Det vurderes, at den søde sukker sirup til at rense håret i den intime zone, er meget bedre egnet end andre midler. Det forårsager imidlertid ikke irritation på det øvre hudlag, og det nye hår på grund af det vokser meget hurtigere end med andre lignende procedurer.

Shugaring eller voks?

Jeg voksede og shugaring i salonen, jeg har noget at sammenligne med, og derfor vælger jeg den anden mulighed for mig selv. Jeg har følsom hud, tilbøjelig til irritation, selv efter barbering. Sukkerpasta virker meget mere delikat end voks. Rødhed er meget mindre og går hurtigere. Blandingen til shugaring er hypoallergen, undtagelser er individuel intolerance over for komponenterne.

Er vigtigt. Før shugaring.

 • Det er nødvendigt at dyrke mindst 3 mm hårlængde, ideelt 5 mm. Ved hjælp af shugaring vil ikke kunne fjerne kort hår 1-2 mm.
 • Du bør ikke holde shugaring under menstruation, især de første par dage. Personligt er min følsomhed stigende. Ikke engang det mest smertefulde område - armhulen mærkes meget.
 • Det anbefales ikke at udføre denne procedure under graviditet, selvom du ikke allerede gør det for første gang. Det er bedre at konsultere gynækologen. Shugaring bør udføres i fuldstændig ro i sindet og fremragende humør.
 • Du ved, efter udstødte arbejdssmerter, forekommer smerter trivial for mig, og jeg føler mig rolig om shugaring. Det eneste, når du gør det selv, så giver du dig mere tid til at svinge.

Regnskabsmæssig shugaring.

Efter rensning og forberedelse af huden kan du anvende sukkerpasta. Jeg har en universal, kræver ikke opvarmning, perfekt til begyndere.

1. Påfør med en spatel eller hånd (tør og ren) jævnt. Stret lidt i hænderne.

Pastaen er universel og beregnet til manuel og båndudstyr.

2. Påfør den tilberedte pasta i form af en kugle på huden, tryk den og fordel den på det epilable område. Laget bør ikke være for tyndt, men tillader ikke overskridelser.

3. Efter 10-20 sekunder efter påføring begynder du at dreje pastaen og derefter en skarp bevægelse på hårvæksten og en skarp bevægelse for at rive pastaen fra huden.

Gør shugaring for første gang hjemme, det tog mig 3 besøg. Det hele skyldes de forskellige retninger af hårvækst, så der var flere tilgange.

Er vigtigt. Efter shugaring.

 • Hvis din hud i armhulen er følsom, så er det tilrådeligt ikke at bruge deodorant om dagen.
 • Også inden for 24 timer opgive bad, sauna, solarium og strand.
 • 2 gange om ugen, brug en skrubbe og lotion, der nedsætter hårvæksten.
 • For at øge smertegrænsen kan du drikke ingen siloer eller ketarol en halv time før shugaring.

Mange tak for dine kommentarer og bedømmelser, jeg er meget tilfreds.

Epilation - voks og sukker? 7 spørgsmål, der interesserer alle.

Spørgsmålet om epilering om sommeren af ​​åbenbare grunde (strand, minimumstøj og maksimal opmærksomhed på den nøgne krop) bliver mere presserende end nogensinde før.

I dag er der mange måder at fjerne håret på. Der er endnu flere tips om hvad man skal gøre før og efter denne intime procedure.

Lad os prøve at sortere gennem punkterne, hvad er de vigtigste forskelle i metoder til hårfjerning, hvilken man foretrækker, hvordan man plejer huden mellem behandlinger, hvordan man korrekt forbereder sig til proceduren...

Hvad er forskellen mellem voks og bioepilation? Hvilken måde at foretrække og hvorfor?

Voksning er snarere en generel betegnelse for alle metoder til fjernelse af uønsket kropshår med klæbrig voks. Voksen kan være varm, varm eller kold. Handlingsprincippet er det samme - vokset påføres huden, og når det fjernes fra roden, trækkes hår, der sidder fast i voksens klæbende tekstur.

Efter at have mestret teknologien i sig selv og bragt den til maksimal effektivitet, begyndte kosmetologer at arbejde på sammensætningen af ​​den voksaddende harpiks og kemikalier med forskellige egenskaber til det, så voksen var så klæbrig som muligt og fangede alle de hår der var dækket af. Udseende og en speciel sammensætning til meget følsom hud.

Som et resultat af disse eksperimenter syntes udtrykket "bioepilation" - faktisk er det en vokstypeepilation ved hjælp af en sammensætning af naturlig oprindelse. I praksis er bioepilering en metode til fjernelse af hår med en varm harpiks.

Men de "naturlige formuleringer" omfatter også stærk sukker sirup, som i dag også med succes anvendes til epilering. For at skelne disse to sorter af samme procedure fremgår udtrykket "shugaring": fra engelsk. sukker - sukker - epilering. Caramel blanding baseret på sukker og vand, faktisk shugaring er et naturligt alternativ til voks. Faktisk er shugaring en direkte efterkommer af voksepilation ved hjælp af en blanding baseret på sukker, citronsaft, vand og glycerin som en funktionel vokalanalog.

Hvilken måde at vælge - voks, tjære eller sukker - er et spørgsmål om rent personlig præference. Gennem forsøg og fejl, vil du bestemme, hvilken af ​​disse metoder vil være så effektiv og minimalt smertefuld for dig. Bliv ved det!

Shugaring - hvad er det? Fordele og ulemper ved proceduren? Hvordan tilbereder man en sammensætning til shugaring selv?

Betegnelsen selv blev sorteret ud ved at besvare det sidste spørgsmål. Lad os nu lære mere om "shugaring" -proceduren.

Det er kendt, at de gamle civilisationer i Mesopotamien, Sydasien og Grækenland anvendte karamel "salve" som et middel til overdreven vegetation på kroppen.

Moderne professionel shugaring gel ligner varm voks: fjerner hår fra roden. Mange kosmetologer tror på, at karamelblandingen ikke så meget strammer huden, med det resultat, at du får mindre rødme og smerte i forhold til voks.

Shugaring på markedet i dag er repræsenteret af et stort antal professionelle blandinger til hårfjerning baseret på naturlige ingredienser. Men du kan nemt forberede denne blanding selv og udføre proceduren for shugaring derhjemme.

Så den grundlæggende opskrift på en blanding af shugaring: for 1 del sukker (en kop) - 1/8 eddike eller citronsaft og 1/8 vand.

I nogle opskrifter kan du finde i sammensætningen som ekstra ingredienser eller analoger - majsstivelse, honning eller melasse.

Forberedelse: Kombiner alle ingredienserne (i en bred skål med en tyk bund), læg på medium varme og varme, omrøring. Bring til en flydende tilstand. Flydende ved opvarmning vil ændre farve fra hvid til guld. Lad ikke hende blive mørkbrun. Hvis du bruger et specielt termometer - For tykk pasta skal man opvarme blandingen op til 118 ° C for at få en gel, der er mere bekvem at påføre med en spatel og fjerne ved hjælp af strimler af klud for at bringe temperaturen op til 121 ° C.

Derefter hældes væsken i en bekvem skål og afkøles til stuetemperatur - blandingen er klar til brug! Temperaturen skal være behagelig for huden, for ikke at få en forbrænding.

Ved afkøling bliver pastaen tom: Som følge heraf skal den blive tyk, men ikke hård og ikke strømme som honning. Den rette konsistens er en tykk plastpasta, der spredes meget langsomt og dovent. Hvis du gør det til en fordybning, forbliver det et hak. Temperaturen er så du kan dyppe fingeren. Hvis du får en meget flydende pasta, reducer mængden af ​​væske i opskriften eller tilsæt sukker. Hvis tyk - gør det modsatte.

Nu har du brug for bomuldsstof (du kan bruge noget porøst stof eller papir), skåret i strimler. Huden skal være ren og tør; Talcumpulver kan anvendes; Hårlængde op til 1 cm. Skriv nu en lille smule pasta på spatel / spatel, anvend jævnt på huden og bevæg dig i retning af hårvækst. Dæk området med shugaring med en strimmel stof, tryk tæt og rive væk mod hårets vækst: klart tilbage, ikke op!

Stof kan genanvendes. At rense det - nok sæbe og vand.

Mange hævder, at shugaring er en mindre smertefuld procedure sammenlignet med den samme voksepilation. Hvis der efter proceduren er rødme og irritation - brug en lotion baseret på kamille, for eksempel.

En ubestridelig plus shugaring - huden efter proceduren er meget nem at rengøre, nok varmt vand, da alle ingredienserne er let opløselige.

Hjemmelavet blanding falder ikke helt sammen med sammensætningen af ​​den professionelle, men det er meget billigere i omkostninger og næsten ikke ringere i effektivitet. Nu er et stort udvalg af shugaring pastaer til salg - fra professionel til massemarked. Deres største forskel i sammensætning er tilstedeværelsen af ​​guargummi (Guar Gum, der er i stand til at danne en beskyttende film, har fugtigheds- og fugtighedsholdende egenskaber; i kosmetik anvendes den også som fortykningsmiddel, emulgator og stabilisator af blandinger). Der er ingen andre harpikser i sammensætningen, hvilket er en anden fordel ved shugaring sammenlignet med voks til epilering.

En lille oplevelse og dygtighed - og resultatet af hjemmelavet hårfjerning giver ikke dyre salonprocedurer!

Hvor lang tid er resultatet efter hårfjerning? Hvor ofte anbefales hårfjerning?

Efter voks af nogen art forbliver din hud perfekt glat i en halv eller to uger, afhængigt af hvor hurtigt dit hår vokser. Normalt udføres epilering en gang hver 3-5 uger, fordi selv hår, der vokser efter epilation (udtrukket af roden) vokser lysere og tyndere end efter barbering (håret er afskåret og efterlader skarpe vinkler på overfladen - efter få dage får du en "spiny børstehår") Hertil kommer, at hårene i denne periode har tid til at vokse så meget, at voksene med succes indfanger og tårer dem op af rødderne under proceduren.

Hvilke produkter anbefales til brug efter hårfjerning? Er der nogen særlig pleje?

Hovedregelen: inden for 48 timer efter epilering er det bedste ikke at gøre noget.

Eller rettere sagt: brug en delikat sæbe, undgå et langt ophold i solen, gå ikke med solbrændte saloner og saunaer, og brug ikke kosmetiske midler, der indeholder syrer på depileret hud.

Naturligvis er der behov for særlig pleje af hud efter hårfjerning; og består af tre hovedfaser:

Blødgør huden - med hjælp af beroligende geler, lyserød eller termisk vand, inden for 48 timer efter proceduren på et sted, hvor irritation er synlig. Du kan også gøre kolde kompresser på særligt følsomme områder.

Eksfoliering - 48 timer efter epilering (hvis epilationen blev udført med en barbermaskine, vent kun 24 timer) skal du skrælle huden, helst under bruseren. For at gøre dette er det nok at bruge en massagemid til brusebadet, massere de pro-epilerede dele af kroppen ved hjælp af sæbe eller en shower gel.

Daglig pleje - Hvis 48 timer efter epileringsproceduren forbliver rødme eller irritation på huden, er det tilladt at anvende beroligende medicinske og kosmetiske præparater, såsom en beroligende lotion med glycolsyre.

Generelt, for pleje af epileret hud, vælg den mest naturlige kosmetik - uden parabener, kunstige smagsstoffer og farvestoffer.

Hvorfor vises indgroede hår? Hvordan man undgår indgroet hår efter epilering?

I princippet er valget af metoden til hårfjerning et meget personligt anliggende, da hver har sine egne egenskaber ved hårvækst, egenskaberne hos håret selv og smertetærsklen er anderledes.

Ved barbering opnås ofte indbrudt hårs effekt, hvis maskinen er rettet mod hårets vækst: De hårde skarpe kanter, der skæres af ved roden, går straks hen til det øverste lag af huden og fortsætter med at vokse i den retning. Ja, på denne måde - mod hårets vækst - giver et hurtigere og bedre resultat bliver huden jævn bogstaveligt i en bølge af en barberkniv, men det er netop tilfældet, når "bedre længere, ja bedre."

Med hensyn til indgroede hår generelt, er dette fænomen oftest på grund af ophobning af døde celler på hudoverfladen - hårrotten er godt under den visuelle overflade af huden og under vækst vokser fast i de døde lag. Vejen ud er en god peeling, med andre ord, hudvaskning, som beskrevet mere detaljeret i næste afsnit.

Så løsningen på problemet med indgroet hår er ret simpelt: regelmæssig skrælning, lad denne procedure blive den samme daglige ritual som børster i tænderne. Det er nødvendigt at rengøre huden på en sådan måde umiddelbart inden barberingen og 24 timer før voksning.

Er det rigtigt, at håret vokser langsommere med regelmæssig voksning?

Når man vokser, er håret fortrinsvis fjernet fra roden. Dette kan skade hårsækken (pære), hvorefter håret ikke vil vokse. Men det sker sjældent. I de fleste tilfælde fortsætter håret med at vokse, men det vokser faktisk tyndere, blødere og ofte lysere i farve.

Hvad er "vajazzling"? Er det dårligt?

Vajazling er udsmykningen af ​​en bikini zone med krystaller, især med Swarovski krystaller, der limes til huden straks efter voksning.

Alt dette lyder smukt og eksotisk, men professionelle kosmetologer er ikke velkomne. For det første kan klæbende krystaller på huden umiddelbart efter epilering på irriterede porer let forårsage irritation og endog betændelse.

Det andet spørgsmål handler om limens art, der anvendes til dette formål: Limet er normalt ikke naturligt, men af ​​kemisk oprindelse, hvilket ikke er et plus i denne procedure.

Nå, et rent æstetisk spørgsmål - hvor længe vil et sådant "bikini-design" vare på din hud og hvad vil der ske, når du har på undertøj, badedragt, brusebad og seksuelle kontakter?

Vi håber, at disse oplysninger vil hjælpe dig med at gøre hårfjerningsprocessen ikke kun så effektiv som muligt, men også minimal smertefuld! Glat dine ben

Regler for brug af voksstrimler til ansigt

Top elektriske barbermaskiner til mænd - TOP-10 rating