Hvilket er bedre: elektrisk barbermaskin eller maskine?

Fjernelse af overskydende ansigtshår er en af ​​de hyppigst udførte kosmetiske procedurer for mænd. Selv nu, da skæget kom i mode, blev ikke alle repræsentanter for den stærke halvdel af menneskeheden vedhængende af denne tendens. Derfor var spørgsmålet om at vælge en enhed til barbering, og forbliver relevant. Og de evige rivaler i denne kamp for mesterskabet - en barbermaskine og en elektrisk barbermaskine.

Maskinværktøj

Barbermanden dukkede op for lang tid siden. Til denne dag stoler mange mænd kun på glatheden af ​​deres hud. I moderne butikker kan du finde mange varianter af denne meget bekvemme og brugervenlige armatur - fra simple engangsmaskiner til nyfangede med et glidende hoved og flere blade. Alle er i konstant efterspørgsel.

De vigtigste fordele ved barbermaskiner:

 • Højkvalitets barbering. Maskinen er i stand til at skære hår på roten, som hjælper mænds hud til at forblive glat og delikat. Derudover hjælper porerne i løbet af den våde barberingsprocedure, og barberskaven hjælper med at rense dem.
 • Tilgængelighed. Disse barberingsenheder kan købes hos ethvert supermarked for meget små penge;
 • Let at bruge. Barbering ved hjælp af maskinen kræver ikke særlige færdigheder.

Denne barbermaskine har dog nogle ulemper, som får dig til at tænke over muligheden for at opkøbe:

 • En høj grad af traume i huden. Selv om mænd fra reklamer hævder, at "disse ultramoderne maskiner er helt sikre og nemme at bruge," er det umuligt at udelukke muligheden for et skåret helt;
 • Behovet for at købe udskiftningsblokke. Hvis du bruger en maskine med udskiftelige knive, skal du alligevel købe dem regelmæssigt. Og deres pris er meget højere end prisen på selve maskinen.
 • Behovet for ekstra tilbehør: kosmetik til barbering, vand, hvilket ikke er særlig bekvemt, for eksempel når du rejser.

Hvilken man skal vælge?

Der er flere typer barberskrabere. For at finde den der passer dig bedst, tjek deres egenskaber:

 • Engangs. Det er svært at undervurdere denne enhed: En meget lav pris, udbredt tilgængelighed, tilstedeværelsen af ​​flere stykker i pakken, kompaktitet, lav vægt og brugervenlighed gør dem virkelig populære. De kan tages på vejen, bruges selv i en campingplads, hvilket er særligt vigtigt for dem, hvis aktiviteter er forbundet med konstant rejser. Men i tillæg til disse åbenlyse positive kvaliteter har engangsmaskiner ulemper:
  • ikke for god kvalitet af bladene og som følge heraf deres korte levetid;
  • Selvom lysvægten er god til at rejse, tvinger den en mand til at presse hårdere på maskinen for bedre barbering, og det kan føre til hudirritation og traume.
 • Med udskiftelige patroner. Markedet er nu bare fuld af dem! Med et "flydende" hoved, med flere blade, med smørebånd, vibrerende... Generelt, for enhver smag og farve. Disse maskiner har mange fordele: skarpe knive, behagelig gummi skridsikker håndtag, tilgængelighed i de fleste butikker, ergonomi. Ulempen er muligheden for irritation med hyppig brug og udseende af indgroede hår.
 • T-formet. Dette er en klassiker. Det er en temmelig tungmetalanordning, hvori et "farligt" blad indsættes ovenfra. Denne maskine har dog mange fans. Det kan prale af den bedste kvalitetskæring af hår (næsten ved roden), med visse færdigheder er det sikkert at barbere og det er rentabelt til en pris (knivene er billige, maskinen holder dig i mange år).

Ulempen er kun en længere procedure tid og behovet for at lære at bruge det korrekt.

El-apparat

Elektrisk barbermaskin - enheden er ganske almindelig. Hver husholdningsvarebutik kan tilbyde forbrugeren en bred vifte af barbermaskiner at vælge imellem. Denne enhed har utvivlsomt betaget sin niche på markedet, men det er ikke overraskende - det har flere ubestridelige fordele:

 • Barbering kræver ikke vand og speciel kosmetik;
 • Traumatiseret hud er udelukket;
 • Kompakt størrelse og lav vægt giver dig mulighed for at tage barbermaden med dig, uanset hvor du befinder dig;
 • Barbering tager meget lidt tid;
 • Langere klinge levetid (fra 1,5 til 3 år).

Lad os dog tilføje en ske med tjære - sådan en vidunderlig enhed har stadig en række ufuldkommenheder:

 • Ved barbering med en elektrisk barbermaskine rengøres hudens porer ikke, hvilket betyder at comedoner, acne og bumser kan forekomme;
 • Nogle modeller af elektriske barbermaskiner kræver manuel rengøring af knivene efter hver barberingsprocedure, hvilket kan tage lidt tid.
 • Omkostningerne ved sådanne anordninger er meget højere end omkostningerne ved værktøjsmaskiner;
 • I tilfælde af funktionsfejl i mekanismen er professionel reparation nødvendig, det er svært at reparere en sådan barbermaskine selv;
 • Power maskine gør støj under arbejdet. Dette kan skabe visse vanskeligheder med at udføre proceduren om morgenen, når resten af ​​familien stadig sover.
 • For at bruge enheden og genoplade batteriet skal du have en stikkontakt.

Hvilken man skal vælge?

Når du vælger en elektrisk barberingsenhed, skal følgende parametre overvejes:

 • Type barbermaskine system. Der er 2 af dem: gitter og rotor. Princippet om driften af ​​gitteret svarer til hårklippers arbejde: bladene vibrerer, afhenter hår og skærer dem af. Bladene er dækket af et specielt maske, så de ikke kan skade huden. I dette net er der huller for at kunne hente hår af forskellig længde. Net barbermaskiner er gode til at fjerne langt hår og behandle følsom hud. Rotormekanismen består af flere runde knive, der roterer inde i hovedet. Velegnet til både lang og kort stubbe.
 • Hovedets antal og rotation. Jo flere hoveder i elektriske barbermaskiner og jo hurtigere de spinder, desto bedre bliver barberingen. Net enheder kan have 1-4 hoved, roterende - 2-3.

Elektrisk barbermaskin eller maskine?

i dag købte jeg endnu engang barberskum og efterskæringscreme, og jeg indså, at jeg bruger 300 rubler på dem hver måned), hvorfor der opstod spørgsmålet om at udskifte maskinen med en elektrisk. gutter, fortæl mig, hvor rent barberer barberer, hvor stærke er irritationerne efter det, hvad kræves til barbering (en slags lotion eller fløde? Sammenlign med en god maskine, hvis en elektrisk barbermaskin bruges i dit tilfælde (individuelt), fortæl mig hvilken model.
ps hvis det samme vil være mange argumenter mod maskinen, i samme emne vil jeg bede om hjælp til at vælge en barbermaskine, jeg stoler ikke på ledere på mediemarkedet mv.)

Selv den cooleste elektriske barbermaskin vælger selvfølgelig ikke så glat og rent som en maskine.
Efter barbering med en elektrisk barbermaskine er det ideelt, at der ikke er brug for noget - skyll bare dit ansigt. Nogle bruger cremer / lotion - dette er en amatør, godt eller hvis meget følsom hud. Om irritation - mangler.
Fra mærker kan jeg rådgive Braun. Bare vær forsigtig, når du vælger, nu samles de i Kina.

du bestemmer dig for typen af ​​første disk eller "normal"
og tag derefter de brune-philips og bekymre dig ikke
Jeg foretrækker mig selv maskinen - renere og hurtigere uden creme, bare med sæbe

For mig bør el-barbermaskinen kun bruges, hvis du skal trimme "skæget", så det ser ud til det samme hele tiden.

Ja, jeg har bare ikke brug for Pts at have barbering, så ansigtshår er meget lille (godt som f.eks. Børstehår, har jeg ofte irritationer fra maskinen og ja, og tjenerne tager mange geler på fløden. Nå, Brown Phillips rule. Hvad er kriterierne? ? Jeg har et roterende og mesh barbersystem som jeg forstår det, op til 3 hoveder (hvis de skal flyde? Og hvor vigtigt er rengørings- og opladeren, hvis den er med et batteri?

Jeg har Brown, en af ​​de enkleste, der støtter en våd barbering (du kan barbere lige i brusebadet) og med et batteri.
Allerede et halvt år, da han scorede på det, bruger jeg den mest almindelige maskine, selvom barbermaskinen barberer meget renere. Maskine mod hårets vækst kan jeg ikke)
Årsag til hudirritation, geler under og efter barbering eller barbering efter et brusebad hjælper ikke i nogle dage med stabil hudirritation.
Så jeg råder dig til at tage nogen til at køre en elektrisk barbermaskine for en eller to gange og tjek for dig selv.

Det er interessant, for mig, for eksempel tvert imod - irritation fra en elektrisk barbermaskine. Desuden forsøgte jeg mange - og to og tre-rotor og gitter, stadig ikke meget cool. Så jeg bruger maskinen

Den elektriske barbermaskin er god til daglig barbering, når kort stubbe er barberet. Barberer godt. For at opnå en sådan renlighed med en maskine er det nødvendigt at ryste dig selv godt med en tilsvarende risiko, og tryk simpelthen på barbermaskinen hårdere og klar.
Gittersystemet er så indrettet, at lange hår falder ind i det dårligt => dårligt skåret. Så hvad
hvis du barberer ofte, er elektriske barbermaskine det, du har brug for. Hvad angår irritation, er alt meget individuel, for eksempel kan jeg ikke bruge maskinen ofte. Men jeg tror, ​​at der i gennemsnit er mindre irritation fra en elektrisk barberkniv end fra et værktøjsmaskiner - i det første tilfælde berører ikke hudbladet.

Det er interessant, for mig, for eksempel tvert imod - irritation fra en elektrisk barbermaskine. Desuden forsøgte jeg mange - og to og tre-rotor og gitter, stadig ikke meget cool. Så jeg bruger maskinen. Og jeg har det samme. For cirka tre år siden gav de en elektrisk barbermaskine "Braun". Forsøgte at barbere - meget meget. Jeg troede, at det hele tiden bliver ren barberet vil gå. En måned senere begyndte hun at irritere huden. Sådan barberes - hele ansigtet er i brand. Derfor skiftede jeg igen til maskinen.
Fra maskinen er der ingen irritation. Der var kun irritation i sidste sommer i træningslejr: i hæren ved du, at der ikke er varmt vand. Det var nødvendigt at varme op kogende vand i en kedel, hæld det i en krukke og dyppe en barberkniv i den. Men stadig var huden irriteret.

I de fleste tilfælde vil elektroirritation være mere. meget større men
kun i begyndelsen
indtil huden bliver brugt.
Hvis du barberer hver dag, vil du lide den første uge eller to, og så bliver det en stor succes, renheden er det ikke.
Om forskellige typer: netto dårlige tager (tager slet ikke) uberørt ansigt. Den cirkulære en barberer lidt mindre ren og skal bære mere. Maskinen barberer meget renere, hvis den mod hårvækst.

barberet tidligere med en elektrisk barbermaskine.
så gik jeg på en eller anden måde til maskinerne og det var det.
Jeg kan godt lide maskiner mere.
selv gav sin elektriske barbermaskine til en ven.

god tid til en gyngestol til at dræbe, gå, slå sig ned til et normalt job, og du vil ikke bekymre dig om 300 rubler / måned til forbrugsstoffer til barbering
Forum.Local: Vi ved, hvordan du bliver bedre

Fra under din profil er du bange for at skrive?

Hvorfor skulle jeg være bange, et mirakel? Generelt er "din profil" anonym til IP-person, hvis du tænker lidt.

sådan en IP-adresse som du har er generelt mindre anonym end mange andre officielle!

"i dag købte jeg endnu engang barberskum og efterskæringscreme og indså, at jeg bruger 300 rubler på dem hver måned)"
Chot dofig. Jeg har en flaske gel, creme varer i seks måneder. Denne 200r.
For 100 rubler kan du købe 15 stykker maskiner en vest med to knive, en anden 150 dage vil være tilstrækkelig.
Med hensyn til de dyrere værktøjsmaskiner med tre og fem knive, vil jeg sige, at det hele er fra snedige marketingfolk, det bliver ikke længere forvirrende, i modsætning til omkostninger

forresten. Kan vi virkelig gå til en one-time switch? Og så synes jeg hele mit liv fra 15 år at have brugt Mach3,4,5, hvor mange lige nu der.. Jeg var træt af at skelne gamle blade fra nye

Ja, prøv, for mig så barbere ikke værre. En gang for fem nok uden mærkbart tab af kvalitet.

Jeg bruger maskinen. Hudirritation opstår, men sjældent.
Jeg bruger kun elektriske barbermaskiner (Brown), når de rejser - det er meget mere praktisk end et værktøjsmaskiner. Men en meget ren barbering går hun ikke. Det er kun egnet til en vis reduktion af vegetationen på ansigtet til en rimelig gang.

indtil et rimeligt kapel indtil et nyt blad er fastgjort?

Af den måde troede ingen, at alle har en anden organisme, og håret vokser af forskellig tykkelse, hårdhed, væksten er anderledes. IMHO her alt er individuel. Selv om jeg selv besluttede dette problem - jeg barberede ikke med en maskine i 2 eller 3 år, købte jeg sikkert en skrivemaskine og lejlighedsvis trimmet mit ansigt

købte en plæneklipper?

græsslåmaskine? Dette er hvis du har brug for at barbere på bagsiden

Jeg sammenlignede ikke priserne mellem maskinerne og elektrikeren.
Jeg kan sige til elektrisk barbermaskine. Jeg har allerede 6-7 år gamle 750.75 Brown. Prisen er omkring 3 rubler. For hele tiden skiftede jeg bladet en gang (750 re). Barber tørt. Batteriet holder meget godt.
Hvad angår våde barbering med en elektrisk barbermaskine, er der sådanne gadgets. Men IMHO, det er årsagen til alvorlig irritation. For mig er fordelene ved en elektrisk barbermaskin over en maskine nøjagtigt tør barbering. Jeg selv om sommeren (i varmt vejr) bruger engangsmaskiner, fordi barbering et vådt ansigt med en elektrisk barbermaskine er masochisme.
Men generelt, som Galich korrekt noterede, til hver sin egen.

på bagsiden vokser ikke)
ikke den sædvanlige moser til hårklipp. Jeg tænker på at købe en anden - mindre og mere komfortabel, men på en eller anden måde er det ikke noget med penge.

god tid til en gyngestol til at dræbe, gå, lægge sig ned til et normalt job, og du vil ikke bekymre dig om 300 rubler / måned til forbrugsstoffer til barbering. Forum. Lokal: Vi ved, hvordan du ville være bedre fyr, gyngestol er 40 min 3 gange om ugen, du er et tv du ser mere eller spiller fodbold)
takket være alle unsubscribing)
om nettet er der stadig en sådan fremskyndende ting for dem at skære det lange hår først. I går testede jeg 2 net og en med flydende hoveder. Jeg kunne godt lide sidstnævnte mere, det barberer renere, selv om jeg har brug for at vænne sig til det hele.
Selv om det kan være sandt at gå til engangstabler?)

Ja, glem det, Drisch, antager han, at hummocks nikker seks dage om ugen i 9 timer, spis kilo testosteronben og samtidig har ingen midler til eksistens.
Retfærdiggør svagheden af ​​sin egen krop, sandsynligvis

Jeg skiftede til en gang omkring et år siden.
Nogle fordele - de barberer renere, koster en krone, hår / skum holder sig ikke til dem (som på valmuer, bueeee). Den største fordel er, at håret mellem knivene ikke sidder fast, og hvis det sker, bliver det smidt ud og glemt.

og hvilke? Nå, hvor mange blade?
, ja hammer) Jeg tror ikke, at jern sport med alt det indebærer er relevant

Jeg kunne ikke lide gillet meget. Jeg tager skik med 2 knive og en grøn stribet
---
Men som de korrekt skrev, er alt individuelt.

BTW
næseparti og alt andet, der barberer, hvem barberer?

samme maskine disponibel.

For en måned siden tænkte jeg også på den høje pris for gillette-produkter, tog shick quattro som et alternativ, jeg kunne godt lide det, kvaliteten af ​​barberingen er lidt bedre end den af ​​gillette, og udskiftelige kassetter koster 30-40% billigere.

Ikke for første gang har jeg læst indlæg om dette emne fra dig. Vil du tale om det?

Jeg kunne ikke lide gillet meget. Jeg tager skik med 2 knive og en grøn stribe. Men jeg har det modsatte. Shiki efter 5-7 gange allerede stump, og med en vest i tyve dage kan du barbere hver dag.

Gittersystemet er så indrettet, at lange hår falder ind i det dårligt => dårligt skåret. Derfor har barbermaskiner 3 blade - for korte, længere og meget lange hår.

Fare endnu ikke tilbudt?
Sandt engangsaffald vil være omkring 4Krub

men barbering bliver til glæde, men ikke til rutine. Nå, barbering vil ikke have mere end 2-3 gange om ugen.

+1
Værktøjsmaskiner. Jeg tager den elektriske barbermaskine på ture - det er praktisk, nu er der ikke nogen irritation efter afbrydelser i brug.
Jeg vedlægger et patriotisk billede, der understreger fordelene ved engangsmaskiner over klyngen "veste"

men barbering bliver til glæde, men ikke til rutine. Det er ligesom at køre på en motorcykel. Farlig, men også en helt anden følelse end bilen.
Men det er nødvendigt at gape og her er det - et pelsdyr!

Jeg kunne ikke lide gillet meget. Jeg tager skik med 2 knive og en grøn stribet
da jeg så "Test Purchase", testede engangsmaskiner. Gillette fløj ud efter semifinalen - deres knive har tendens til at barbere sig ujævnt over hele bredden af ​​bladet + de bøjer hurtigt. I finalen var Shik og Arco. Arko vandt (forresten viste de sig også at være det bedste i folks mening fra begyndelsen). Arco after shave creme, mange roser - helbredende, fugtgivende - generelt lader det til alt hvad der kræves af den creme, han gør. Det koster omkring 45 rubler / rør, i modsætning til Gillette og jo mere så Nivei.

Første gang efter barbering har jeg et ansigt som en partisan efter bombningen var

Det koster omkring 45 rubler / rør, i modsætning til Gillette og jo mere så Nivei. drikker og jeg køber hele tiden)

Efter barbering creme Arko også mange rosegenerering, fugtgivende i Auchan der? Nå, eller hvor skal man købe den?

Jeg ved ikke, jeg kunne ikke lide Arko - han er en hård, virkningen er der, men efter ham brænder hele ansigt som fra peber!
Gillette er blødere og mere behagelig

"Efterskæringscreme Arco, også mange rosegenerering, fugtgivende - generelt lader det til alt det, der kræves fløde fra cremen. Det koster omkring 45 rubler / rør"
Og jeg har brugt en aftershave creme med vitamin F fra fabrikken siden jeg var 15 år gammel. sidste gang købt til 30r rør

hvad med
GÅ GRØN - SPAR JORDEN
reducer dit affald!

elektrisk barbermaskin eller maskine? Elektrisk barbermaskin

Xs på bekostning af Auchan, men generelt sælges Arco næsten overalt
Der er i virkeligheden nogle detailforretninger, der i princippet ikke handler med budgetstempler og kun efterlader Jeets-Nivei, fordi du kan vinde dem mere end på et rør til 30-40 rubler, men jeg så stadig de fleste af dem.
De har mange creme muligheder - du kan vælge, hvad du kan lide mest ved lugt. Med skum d / barbering er også ret godt - på en eller anden måde besluttede de sig selv for at sammenligne gel d / barbering Gillette fusion og Arco skum - jeg kunne godt lide skummet mere. Selvom hver person selvfølgelig har sin egen hudtype - det passer måske ikke rigtig til nogen - men i betragtning af den acceptable pris er det ikke en skam at smide ud / bruge det som en d / håndcreme osv.

hver måned bruger jeg 300 rubler på dem
Jeg skifter bladet hvert halve år
Køb barbergel hver sjette måned
Jeg barberer efter et brusebad en gang hver anden dag (nogle gange bruger jeg ikke efter barberingskrem en gang hver tredje
Jeg føler ikke noget ubehag, jeg er slet ikke bekymret for penge

Jeg plejede at barbere med en maskine - og det var en hel hæmoride, smør den med fløde, skrub mig selv med en barbermaskine, så kremmet ikke dråber hvor som helst, så vask det hele, smør det med noget andet efter barbering - det tog cirka 10 minutter ikke mindre. Ja, det er nødvendigt at barbere hver dag, du vil barbere om morgenen, og om aftenen kan du føle dig stikkende. Som et resultat, jeg barberer i det sidste om aftenen. Det er mere bekvemt og hurtigere for en elektrisk barbermaskine, du kan i det mindste barbere og allerede i en jakke, det tager 1-2 minutter, og der er ingen følelse af hæmoriderne i barberingsproceduren.

Efter barbering med elektriske barbermaskiner er det bedre at bruge ikke-alkoholiske lotioner, tonics til rengøring af huden på bomuldsuld og en serviet. Og dyrt og billigt handler på samme måde.

Jeg købte en kinesisk i Alexey og ikke parfume, jeg bruger 2 år

Firm Kimei.. bestilt AliExpress. 2 år siden for 350 rubler barberer godt. Langt hår bliver ikke syg, du skal først klippe med knive til campuserne, en kniv øverst på barbermaden er tilgængelig. Og jeg bruger ikke spejlet til berøring

Firm Kimei.. bestilt AliExpress. 2 år siden for 350 rubler barberer godt. Langt hår bliver ikke syg, du skal først klippe med knive til campuserne, en kniv øverst på barbermaden er tilgængelig. Og jeg bruger ikke spejlet til berøring

Hvilket er bedre: elektrisk barbermaskin eller maskine?

For hver voksen mand, på en eller anden måde, var der et spørgsmål om at vælge et værktøj til at slippe af med stubbe på hans ansigt.

Et stort antal konflikter over valget af et bestemt værktøj - et elektrisk barbermaskine eller værktøjsmaskine har formet sine fans til både den første og den anden.

Alligevel er spørgsmålet åben for denne dag, og alt afhænger kun af individuelle præferencer.

Hver af apparaterne til barbering har sine fordele og ulemper. Hvad man skal vælge - hver mand skal bestemme sig selv.

Fordele og ulemper ved en barbermaskine

Allerede inden udseendet af en elektrisk barbermaskine med stubbe på mands ansigt var en klassisk barbermaskine ret succesfuld.

Med alt det enkle design, for nogle mænd, forbliver maskinen det første barberingsværktøj.

I dag er en barbermaskine tilgængelig i et meget stort antal variationer fra forskellige producenter, der findes i næsten alle butikker, og prisen på den kan tilfredsstille enhver tegnebog.

Blandt de vigtigste fordele ved en barberkniv kan identificeres:

 1. Barberingskvaliteten er meget bedre end en elektrisk barbermaskine. Barbering ved hjælp af maskinen er meget "renere". I praksis betyder det, at hårene er barberet til det maksimale. Derudover gør våde barbering huden til en mand meget sundere, da porerne under denne procedure bliver mere effektivt rengjort.

Ud over de indlysende fordele er der også ulemper, der er karakteristiske for en barberkniv:

 1. Skader på huden, som barbermaskinen selv er i direkte kontakt med det.
 2. Mulighed for at skære dig selv. Selv om mange producenter har gjort meget for at forhindre at dette sker, helt slippe af snittet ved hjælp af en barberkniv og mislykkedes.
 3. Yderligere omkostninger til udskiftelige blade. Nogle gange er disse omkostninger mange gange højere end prisen på selve maskinen.
 4. Behovet for vand og ekstra barberingstilbehør. Dette skaber både ulejligheden under transport og yderligere finansielle omkostninger.

Fordele og ulemper ved elektriske barbermaskiner

En elektrisk barbermaskine er noget, som enhver mand kan bruge. Det er med brugen af ​​denne enhed begynder hver anden morgen, som en ung mand og allerede modne mænd.

Den første elektriske barbermaskin blev udviklet af den amerikanske oberst Jacob Shik. Mange år er gået siden da. Populariteten af ​​dette produkt gør et stort antal fremstillingsvirksomheder konkurrere med hinanden. Der er trods alt en multimillion hær af købere af ovennævnte produkter på spil. Og efterspørgslen efter dette produkt stiger kun på grund af teknologiske fremskridt.

Hvad er sådan en populær elektrisk barbermaskin? Hvad er dens vigtigste fordele?

 • For det første kræver den elektriske barbermaskin ikke vand.
 • For det andet er barberingsprocessen i sig meget hurtigere.
 • For det tredje er det en meget mobil enhed. Du kan barbere det overalt (det vigtigste er, at det ikke er afladet).
 • For det fjerde eliminerer en sådan razor fuldstændigt risikoen for et snit og irriterer heller ikke huden.
 • For det femte skal knivene på denne enhed ikke udskiftes så ofte. For eksempel tjener knivene i den elektriske mesh shaver et og et halvt år, og i roterende - op til tre år.

Desværre var det ikke uden sine ulemper:

 1. Den elektriske barbermaskine renser ikke porerne nok, hvilket i sidste ende kan føre til acne og hudforurening.
 2. Hvis barbermaskinen er udstyret med et selvrensende knivsystem, er der ikke noget problem. Men hvis ikke, så bliver denne proces noget trættende og lang.

Hvad kunne være en elektrisk barbermaskine? De er opdelt i to grupper:

For det første om elektriske maske barbermaskiner. Så fordelene:

 • meget mindre irritation af huden, fordi knivene adskilles af et stålnet, og derfor er der ikke direkte kontakt med dem (forsigtig barbering);
 • Denne elektriske barbermaskin er ideel til fjernelse af langt ansigtshår.

Det er på tide at påpege de negative punkter. Heldigvis er den eneste ulempe ved den elektriske barbermaskin, at den ikke barberer børsterne tilstrækkeligt hurtigt.

Nu er det tid til at tale om de positive punkter i en roterende elektriske barbermaskin. Så den roterende barbermaskine klare sig med korte børster meget bedre og er helt egnet til daglig brug.

Der er en rotor elektrisk barbermaskin og en ulempe - dets knive er i direkte kontakt med huden, og det er fyldt med irritation.

Eksperter på dette område anbefaler at vælge en barbermaskine, idet der kun tages hensyn til de enkelte personers individuelle egenskaber. Men alligevel, hvis en robot gør en mand barbering hver dag, så skal han være opmærksom på roterende barbermaskiner. Hvis ikke, så kan du sikkert købe el-barberkniv.

Hvis tegnebogen tillader det, kan du købe begge muligheder og bruge dem igen.

Maskine eller elektrisk barbermaskin: Sammenligning og hvad man skal vælge

Hver mand har et øjeblik at barbere sig. Nogle vokser skæg, oftest på grund af ikke barbering. Men skæget er gammelt og giver meget ulejlighed, så mange mænd bærer det ikke længe, ​​og alligevel ændrer de deres stil, barberer. Og så opstår spørgsmålet. Hvad?

barbermaskine

Tidligere i gamle dage brugte specielle enheder. Det var en skarpt jord objekt, der var poleret på filt med et særligt pulver eller pasta. Senere begyndte at bruge GOI pasta, fra ordet "State Optical Institute". Sådanne barbermaskiner blev kaldt knive. Barbering med sådanne knive var nødvendigt meget omhyggeligt, så de blev kaldt barbermaskiner. Eller bare "frygt" i folket.

Den første maskine gjorde en fan af at opfatte den amerikanske King Cap Gillett. I det skærede kniven ikke, men skiftede til en ny. Denne maskine var en håndtag, hvor et udskifteligt blad var fastspændt på begge sider. Nogle få år senere begyndte deres produktion og salg, der på rekordtid nåede stor popularitet. I 1904 nåede salget 12.400 tusinde eksemplarer. Gillett åbnede et kontor i London og solgte barbermaskiner til europæere.

Over tid forbedredes værktøjsmaskiner og udskiftelige knive. Design blev opdaget, hvor knivholderen slog af eller skruet af. I andre opfindelser åbnede maskinhoveddækslet klemmen automatisk, når holderens håndtag blev skruet af. I 1975 skabte Marcel Beek, som opfandt alt engangsbrug, en engangs barbermaskine. Mange bruger dem i vores tid. De har en eller flere op til fem tynde knive loddet i en plastikholder. Tilgængelige maskiner, der skifter engangs patron med knive.

Sådan barberes med en maskine

Først sættes den nederste del af ansigts- og nakkegel eller barberskum. Det er bedre at bruge en speciel børste lavet af naturlig uld. Så bedre gel eller skum påføres og opskummes. Børste med ensartet tykkelse får produktet og giver det bedre til at gnide det i huden. Den ensartede påføring af skum vil gøre det lettere at sørge for, at barberingen foregår med en enkelt trækkniv. Den anden træk er kun nødvendig i leddene. Som følge heraf går bladet gennem ansigtets krop en eller to gange, i det mindste afskærer hudens epitel.

Med en sådan barbering er der færre irritationer og mikrotraumer, der fører til grovdannelse af huden. Men dette er ansigtets hud! Derfor er det bedre at bruge skarpe knive eller engangsbrugsmaskiner, og skifte kniv eller maskine, når der blåses. Til sidst skal du bruge gel- eller efterskæringscreme, som passer bedst til. Du kan prøve nye genstande, huske virkningerne og optimal brug.

Elektrisk barbermaskin

I 1910 blev den første elektriske barbermaskin patenteret af Willis Shocky. Det var et svinghjulsdesign med manuel overstyring. Progressive bevægelser udskiftelige blade flyttet, skære børsterne. Håret faldt under knivene gennem en fast kniv, som var et gitter med snit. Håret, der faldt, blev skåret af en bevægende kniv.

I 1926 blev en elektrisk barbermaskine med en fast og en bevægende kniv opfundet af en amerikansk oberst. Den rullende knivs bevægelser blev drevet af en lille elektrisk motor. De brugte en hel kassette af udskiftelige blade, som patroner i maskinbutikken. Dette princip skubbede obersten til opfindelsen.

Fremstillingen og forbedringen af ​​elektriske barbermaskiner begyndte at engagere firmaet Philips ved hjælp af tre knive. Og i 70'erne tog Remington forbedringer og masseproduktion af elektriske barbermaskiner. Blandt dem er barbermaskiner, der ikke forårsager hudirritation.

I Sovjetunionen begyndte elektriske barbermaskiner at blive produceret i 1950'erne i byen Kharkov. I Ukraine og nu i denne by er deres produktion.

I øjeblikket er der mange modeller af elektriske barbermaskiner. Med to, tre knive. Meget nem at håndtere, på batterier, ved hjælp af en barbergel.

Der er to hovedtyper af elektriske barbermaskiner: roterende og mesh. Rotoren har runde knive og den bevægelige kniv roterer og afskærer børsterne. I mesh gør bevægelige knive translationsbevægelse, så gitteret er langsgående. Der er barbermaskiner op til fire gitter, nogle med forsænkede sektioner, der er i stand til at gentage formen af ​​et ansigt.

Sådan barberes en elektrisk barberkniv

Faktisk ved få mænd, hvordan man barberer med det. Og meget få mennesker køber specifikt en elektrisk barbermaskine. Dette er som regel en gave, og når den er, så bliver den brugt og nydt så forfærdeligt.

Før barbering med en elektrisk barbermaskine skal børsterne vaskes og fugtes, og du kan bruge en gel- eller barberkrem. For at det skal absorberes i huden, skal det være på det i mindst et minut. Yderligere vaskes alle afvaskes med et håndklæde videre til barbering. Huden er stadig lidt våd, ingen sved, og fedtet vaskes af. Du kan fugtgøre din hud med en speciel barberskærmerion under barberingen.

I barberingsprocessen skal du ikke trykke for hårdt, barbering fra for meget presser forværres. Med et let tryk skal netværket springes lidt og forsøge at fange midterpositionen af ​​dens indlejring. Normalt med dette tryk, er børsterne helt barberet i løbet af anden, tredje broaching.

Der er elektriske barbermaskiner tilpasset til våd barbering. Men de kan barbere og "tørre". Barberingstørret børster er nemmere, men det er bedre at forvask og fugt huden med børster.

Sammenligningsforskelle

Selv den mest avancerede elektriske barbermaskin vil ikke kunne barbere sig så rent og glat som en skarp maskine med en våd barbering. Men med hudirritation er en elektrisk barberer simpelthen uundværlig. Geler og cremer mod irritation hjælper kun i kort tid. Ved hyppig barbering på grund af irritation bliver det simpelthen umuligt.

Mesh modeller kan barbere selv med irritation, mens det stopper og passerer. Derfor kan en person, der har irritation efter at have slået med maskiner, anbefale en elektrisk barbermaskine.

Hvad er bedre: elektrisk barbermaskin eller konventionel maskine (2018)

I hver menneskes liv kommer der et øjeblik, hvor hver morgen det er nødvendigt at tænke på at fjerne stubben i ansigtet. Og derfor er der tvivl: Hvilken type enhed skal du vælge for barbering?

Typer af enheder til fjernelse af ansigtshår

De vigtigste apparater til barbering er elektrisk barbermaskine (om hvordan man vælger en elektrisk barbermaskin, eller hvilken er bedre, læses på hjemmesiden) og en almindelig maskine. Hver af disse enheder har begge sine fordele og visse "minuser", såvel som dets tilhængere og modstandere.

Barbering - Nøglefunktioner og ulemper

Berømte amerikanske forskere for mere end 100 år siden opfandt den første barbermaskine, som var et blad placeret i en særlig holder. I dag er maskiner tilgængelige med et andet antal blade, de er engangs eller genanvendelige.

De vigtigste fordele ved barbermaskiner er sådanne egenskaber:

 • Nem, hurtig og ren barbering.
 • Evnen til at fjerne børster uden brug af et elektrisk netværk.
 • Ved hjælp af maskinen skæres håret meget renere, så du skal barbere mindre ofte.
 • Barberskrabere adskiller sig i overkommelig pris, derfor er de mere overkommelige enheder til fjernelse af hår.

Blandt de mangler ved sådanne anordninger er følgende punkter:

 • Fremgangsmåden ved barbering ved hjælp af maskinen er kendetegnet ved tæt kontakt med huden, hvilket medfører rødmen og irritation i ansigt og hals.
 • Hårfjerningsproceduren er kun mulig ved brug af speciel kosmetik.

Elektrisk barbermaskin - en bekvem enhed til barbering af hår

I øjeblikket vokser populariteten af ​​elektriske barbermaskiner hver dag. Med deres hjælp bliver barbering en bekvem og behagelig proces:

 • Elektriske barbermaskiner kan bruges både i værelser med elektricitet og på vejen eller i naturen.
 • Den tørre metode til fjernelse af børstehår eliminerer behovet for barberings- og barberingsgeler. Våd - mere blid på huden.
 • Tilstedeværelsen af ​​batteriet giver dig mulighed for at bruge den elektriske barbermaskin i værelser og steder, hvor der ikke er noget elektrisk netværk.
 • Processen med barbering med hårfjerningsindretninger er den mest bekvemme og sikre proces.

Blandt manglerne ved elektriske barbermaskiner kan du fremhæve følgende punkter:

 • Sammenlignet med en barbermaskin har en speciel enhed en højere pris, men du kan finde billigere modeller.
 • Ved hjælp af en elektrisk barbermaskine kan hårfjerning ledsages af irritation og rødme i huden.

En maskine eller elektrisk barbermaskin er et retorisk spørgsmål. Hver mand bør vælge en enhed til barbering, afhængigt af individuelle præferencer.

Barbering og razor sammenligning: hvilket er bedre?

På mange måder afhænger valget af værktøj til at slippe af med børsterne afhængigt af, hvad manden oprindeligt begyndte at barbere som teenager. Mange stopper med denne metode og prøver ikke andre.

Nogle gange opstår spørgsmålet stadig, hvad er den bedste måde at barbere på - med en maskine eller en elektrisk barbermaskine? Der er ingen konsensus her, og derfor er det værd at starte kun fra fakta og personlig mening.

Overvej omvendt fordelene og ulemperne ved begge metoder til barbering, og afgør det, der stadig er at foretrække, kun dig.

barbermaskine

En bladmaskine er en af ​​de ældste metoder til at slippe af med stubbe i ansigtet. Forskellen er kun i nogle få nuancer - et par blade og et sikkert plastik tilføjes.

Nu er dette værktøj tilgængeligt i alle butikker, der er disponible og genanvendelige modeller fra forskellige producenter. Tilgængelighed er sandsynligvis en af ​​de afgørende faktorer ved valg af barbermaskine.

For at bruge barberskære, skal du købe barberskum, som vil blødgøre og fugtige huden.

Fordelene ved barbering med en maskine kan let tilskrives:

 1. Kvalitet. Maskinens blade er meget skarpe og kan klare hele vegetationen bedre end en elektrisk barbermaskine. Som følge heraf får du den mest tætte barbering.
 2. Moisturize. Ved hjælp af ledsagende kosmetik (barberskum og efterskærmning) fjerner du ikke kun de stikkende børster, men også renser og fugtiger den sarte hud i ansigtet.
 3. Tilgængelighed. Ikke kun økonomisk, men også at gå.
 4. Enkelhed. Ingen færdigheder er nødvendige for at bruge barbermaskinen. Både en teenager, der har besluttet at fjerne den mørke fluff på hans ansigt for første gang, og en ældre person vil klare det.

Ligesom noget har værktøjsmaskiner også ulemper.

Ulemperne ved barbermaskiner omfatter:

 1. Skadesrisiko Selvfølgelig, ikke det samme som et par århundreder siden, da en akavet bevægelse af hånden kunne tabe livet. Men fra blades direkte kontakt med huden opstår der irritation, og der er en høj sandsynlighed for et snit.
 2. Yderligere omkostninger. Hvis du bruger en engangs maskine, med den tilsyneladende lave pris, synes årets omkostninger ikke at være så lille. Det samme gælder for barbermaskiner med udskiftelige knive.
 3. Kun maskinen kan ikke barbere. For at gøre dette behøver du mindst vand og skum. Denne kendsgerning gør det svært at barbere på lange rejser og rejse.

Så med figurer og minusser af barbermaskiner vi regnet ud, men det er stadig ikke klart, hvilket er bedre - en elektrisk barbermaskin eller en maskine. For yderligere at forstå dette problem, overvej de positive og negative sider af elektriske barbermaskine.

Elektrisk barbermaskin

En mere moderne og sikker barberingsenhed, som kan fungere både fra det elektriske system og fra batteriet. Den første elektriske barbermaskine optrådte i USA. Mange år er gået siden da, og enheden har ikke kun ændret sig, men også fået mange yderligere funktioner.

Positive aspekter af en elektrisk barbermaskine:

 1. Intet mere er nødvendigt. For at bruge enheden er det nok at have et opladet eller ekstra batteri. Der er ikke brug for vand her. Der er endda modeller designet til barbering i bilen.
 2. Hurtighed. Hele processen med barbering er meget hurtigere end en konventionel maskine.
 3. Mobilitet. Med en sådan enhed er det meget bekvemt at tage på forretningsrejser og rejser.
 4. Sikkerhed. Ved anvendelse af en elektrisk barbermaskin er risikoen for skader og irritation af huden helt udelukket.
 5. Billig at opretholde. Fra pleje af enheden kræves kun rengøring og periodisk udskiftning af knive. Sidstnævnte tjener i temmelig lang tid: op til 1,5 år i en barberknivskarber og op til 3 i en roterende enhed.

Men selv med så mange fordele ikke at gøre uden fejl.

Den elektriske barberings negative sider omfatter:

 1. For at sikre, at huden er tilstrækkelig omhyggelig, bør du ty til brugen af ​​rensende kosmetik. I modsætning til maskiner renser en elektrisk barbermaskin ikke porer, hvilket kan føre til acne.
 2. De enkleste barbermaskiner er ikke udstyret med et selvrensende system. Så pleje dem bliver mere kedelig og lang.
 3. Pris. Selvfølgelig, afhængigt af mærke og funktionalitet, men stadig er det højere end prisen på en barbermaskine.
 4. Som enhver enhed er der risiko for brud. Som et resultat - reparation eller køb af en ny barbermaskine.
 5. Støj på arbejdspladsen. Denne faktor forhindrer ikke alle. Men hvis du er familiefader og barberer før arbejde klokken 5 om morgenen, er der risiko for at vække husstanden med et summende apparat.

Elektrisk barbermaskin eller maskine? Fordele og ulemper

Naturen har givet mænd stubbe og endda behovet for barbering. I nogle mænd er børsterne stærkt udtalte, i andre, mindre mærkbare, nogen har hurtigere børste vækst, nogen har en langsommere. Herfra og en konklusion: Enhver barberer hver dag, og en gang om ugen. Men ikke om det nu. Som følge heraf benytter både dem og andre brug af særlige midler til barbering (maskin- og elektrisk barbermaskine). Hvordan vælger du selv den bedste løsning?

Gillett - bedre for en mand ikke!

Den første af apparaterne til barbering viste maskine. Dette er ikke overraskende, fordi maskinens design er meget nemmere end en elektrisk barbermaskine. Faderen til moderne maskiner er King Camp Gillett, hvis efternavn er blevet synonymt med barbermaskiner. Hans opfindelse er fra slutningen af ​​det 19. århundrede. Efter et par år begyndte millioner af mænd rundt om i verden at bruge barbermaskinen. Indtil nu leder Gilletts kampagne markedet for barberingsprodukter.

Fordelene ved en barbermaskine:

 • Barberer renere barbermaskiner. Hvad menes med en tæt barbering? For det første fjerner maskinen med en skarp kniv godt børsterne "under roden", som elektriske barbermaskiner ikke kan klare. For det andet renser våd barbering med en maskine porerne godt, hvilket gør huden sund og ren.
 • Razors og knive er billige sammenlignet med en elektrisk barbermaskine. Engangsmaskiner, der er endnu billigere, har også deres fordele og ulemper.
 • Brugervenlighed

Minus af barbermaskine:

 • Det har direkte kontakt med huden, derfor er det skadet det.
 • Nedskæringer er mulige.
 • Ved hyppig barbering skal du ofte ændre knivkassetterne, hvilket resulterer i ekstraomkostninger.
 • Der kræves barberingsvand, samt ekstra barberingstilbehør (skum eller barbering gel, aftershave)

Elektriske barbermaskiner

Den første elektriske barbermaskine blev udviklet af den amerikanske kolonel Jacob Shik. I 1927 skabte han den første elektriske barbermaskin til tør barbering. Siden da har mange virksomheder konkurreret om flere millioner købere af deres produkter, der hvert år tilbyder forbrugerne flere og flere nye og højteknologiske modeller.

Plusser elektriske barbermaskiner:

 • Behøver ikke barberingsvand.
 • Barbering er hurtigere.
 • Mobil. Opladede elektriske barbermaskiner kan bruges overalt.
 • Ekskluderer udskæringer, mindre irriterende for huden.
 • Sjældne udskiftning af knivene (i nettet en gang om året og en halv, i det roterende hvert tredje år)

Elektriske barbermaskiner ulemper:

 • Ikke nok renser porer, hvilket kan føre til hudforurening og acne.
 • Kedelig rengøring af knivene (der er modeller af selvrensende elektriske barbermaskiner, hvilket gør det meget lettere at rengøre knivene).
 • Høj pris
 • Risiko for brud.
 • Skaber støj

Elektriske barbermaskiner er opdelt i to grupper: mesh og roterende.

Fordele ved nettet elektrisk barbermaskine:

-mindre irriterende for huden, da bladene adskilles fra huden af ​​et stålnet og ikke har direkte kontakt med det, er denne barbering mere blid mod huden
- egnet til barbering af langt ansigtshår

Minus: Ikke kort nok til at barbere stubbe

Plusser af rotations barberkniv:

- klarer sig bedre med korte børstehår
- egnet til daglig barbering

Minus: Bladene har direkte kontakt med huden, hvilket fører til irritation.

Det skal bemærkes, at roterende elektriske barbermaskiner er mere egnede til daglig barbering, hvis du ikke barberer hver dag, bør du købe en elnettet barbermaskin.

Selvfølgelig vil alle beslutte, hvad de skal barbere. Alternativt kan du bruge to muligheder, der kombinerer fordelene ved hver af dem. For eksempel, hvis du har travlt et sted, kan du bruge en hurtig barbering ved hjælp af en elektrisk barbermaskine osv.

Er du bange for at skrue op i sengen? Glem det, fordi dette værktøj vil gøre dig til en sexgigant!

Din pige vil være glad for den nye dig. Og skal bare drikke om morgenen.

I-Perf.ru

Hvilket er bedre: elektrisk barbermaskin eller maskine?

Fjernelse af overskydende ansigtshår er en af ​​de hyppigst udførte kosmetiske procedurer for mænd. Selv nu, da skæget kom i mode, blev ikke alle repræsentanter for den stærke halvdel af menneskeheden vedhængende af denne tendens. Derfor var spørgsmålet om at vælge en enhed til barbering, og forbliver relevant. Og de evige rivaler i denne kamp for mesterskabet - en barbermaskine og en elektrisk barbermaskine.

Barbermanden dukkede op for lang tid siden. Til denne dag stoler mange mænd kun på glatheden af ​​deres hud. I moderne butikker kan du finde mange varianter af denne meget bekvemme og brugervenlige armatur - fra simple engangsmaskiner til nyfangede med et glidende hoved og flere blade. Alle er i konstant efterspørgsel.

De vigtigste fordele ved barbermaskiner:

 • Højkvalitets barbering. Maskinen er i stand til at skære hår på roten, som hjælper mænds hud til at forblive glat og delikat. Derudover hjælper porerne i løbet af den våde barberingsprocedure, og barberskaven hjælper med at rense dem.
 • Tilgængelighed. Disse barberingsenheder kan købes hos ethvert supermarked for meget små penge;
 • Let at bruge. Barbering ved hjælp af maskinen kræver ikke særlige færdigheder.

Denne barbermaskine har dog nogle ulemper, som får dig til at tænke over muligheden for at opkøbe:

 • En høj grad af traume i huden. Selv om mænd fra reklamer hævder, at "disse ultramoderne maskiner er helt sikre og nemme at bruge," er det umuligt at udelukke muligheden for et skåret helt;
 • Behovet for at købe udskiftningsblokke. Hvis du bruger en maskine med udskiftelige knive, skal du alligevel købe dem regelmæssigt. Og deres pris er meget højere end prisen på selve maskinen.
 • Behovet for ekstra tilbehør: kosmetik til barbering, vand, hvilket ikke er særlig bekvemt, for eksempel når du rejser.

Der er flere typer barberskrabere. For at finde den der passer dig bedst, tjek deres egenskaber:

 • Engangs. Det er svært at undervurdere denne enhed: En meget lav pris, udbredt tilgængelighed, tilstedeværelsen af ​​flere stykker i pakken, kompaktitet, lav vægt og brugervenlighed gør dem virkelig populære. De kan tages på vejen, bruges selv i en campingplads, hvilket er særligt vigtigt for dem, hvis aktiviteter er forbundet med konstant rejser. Men i tillæg til disse åbenlyse positive kvaliteter har engangsmaskiner ulemper:
  • ikke for god kvalitet af bladene og som følge heraf deres korte levetid;
  • Selvom lysvægten er god til at rejse, tvinger den en mand til at presse hårdere på maskinen for bedre barbering, og det kan føre til hudirritation og traume.
 • Med udskiftelige patroner. Markedet er nu bare fuld af dem! Med et "flydende" hoved, med flere blade, med smørebånd, vibrerende... Generelt, for enhver smag og farve. Disse maskiner har mange fordele: skarpe knive, behagelig gummi skridsikker håndtag, tilgængelighed i de fleste butikker, ergonomi. Ulempen er muligheden for irritation med hyppig brug og udseende af indgroede hår.
 • T-formet. Dette er en klassiker. Det er en temmelig tungmetalanordning, hvori et "farligt" blad indsættes ovenfra. Denne maskine har dog mange fans. Det kan prale af den bedste kvalitetskæring af hår (næsten ved roden), med visse færdigheder er det sikkert at barbere og det er rentabelt til en pris (knivene er billige, maskinen holder dig i mange år).

Ulempen er kun en længere procedure tid og behovet for at lære at bruge det korrekt.

Elektrisk barbermaskin - enheden er ganske almindelig. Hver husholdningsvarebutik kan tilbyde forbrugeren en bred vifte af barbermaskiner at vælge imellem. Denne enhed har utvivlsomt betaget sin niche på markedet, men det er ikke overraskende - det har flere ubestridelige fordele:

 • Barbering kræver ikke vand og speciel kosmetik;
 • Traumatiseret hud er udelukket;
 • Kompakt størrelse og lav vægt giver dig mulighed for at tage barbermaden med dig, uanset hvor du befinder dig;
 • Barbering tager meget lidt tid;
 • Langere klinge levetid (fra 1,5 til 3 år).

Lad os dog tilføje en ske med tjære - sådan en vidunderlig enhed har stadig en række ufuldkommenheder:

 • Ved barbering med en elektrisk barbermaskine rengøres hudens porer ikke, hvilket betyder at comedoner, acne og bumser kan forekomme;
 • Nogle modeller af elektriske barbermaskiner kræver manuel rengøring af knivene efter hver barberingsprocedure, hvilket kan tage lidt tid.
 • Omkostningerne ved sådanne anordninger er meget højere end omkostningerne ved værktøjsmaskiner;
 • I tilfælde af funktionsfejl i mekanismen er professionel reparation nødvendig, det er svært at reparere en sådan barbermaskine selv;
 • Power maskine gør støj under arbejdet. Dette kan skabe visse vanskeligheder med at udføre proceduren om morgenen, når resten af ​​familien stadig sover.
 • For at bruge enheden og genoplade batteriet skal du have en stikkontakt.

Når du vælger en elektrisk barberingsenhed, skal følgende parametre overvejes:

 • Type barbermaskine system. Der er 2 af dem: gitter og rotor. Princippet om driften af ​​gitteret svarer til hårklippers arbejde: bladene vibrerer, afhenter hår og skærer dem af. Bladene er dækket af et specielt maske, så de ikke kan skade huden. I dette net er der huller for at kunne hente hår af forskellig længde. Net barbermaskiner er gode til at fjerne langt hår og behandle følsom hud. Rotormekanismen består af flere runde knive, der roterer inde i hovedet. Velegnet til både lang og kort stubbe.
 • Hovedets antal og rotation. Jo flere hoveder i elektriske barbermaskiner og jo hurtigere de spinder, desto bedre bliver barberingen. Net enheder kan have 1-4 hoved, roterende - 2-3.
 • Tilstedeværelsen eller fraværet af funktionen af ​​"våd" barbering. Hvis du har lyst til barbering mens du tager et bad, har du specielle vandtætte elektriske barbermaskiner, der kører på batteristrøm. For at genoplade et sådant kraftværk skal du bare indsætte det i en speciel stativ. Bladene renses ved skylning under rindende vand. Hvis en sådan funktion er overflødig for dig, skal du købe en klassisk enhed til tør barbering.
 • Batteri eller stikkontakt. Utvivlsomt, hvis du ofte går et sted, og det er vigtigt for dig, at barbermaskinen altid er til stede og i driftstilstand, så er dit valg en elektrisk barbermaskin med et batteri. Selvfølgelig skal det oplades med jævne mellemrum, men det kan gøres i bilen, men i sidste ende vil du være i stand til at barbere flere gange, uanset om du har et nærliggende stikkontakt eller ej. Batterierne er forskellige. Den billigste sort er nikkel-cadmium. De opkræver i lang tid, men opladningen varer maksimalt 40 minutter. Nikkelmetalhydrid arbejder lidt længere - ca. 70 minutter. Litium - den dyreste, men også mere "langvarige" - de arbejder op til 2 timer.
 • Tilgængelighed af yderligere funktioner. Nogle moderne barbermaskiner er udstyret med ekstra muligheder, som kan være nyttige for de fleste mænd. En af dem er en trimmer. Det er nødvendigt for dem, der har skæg og overskæg. Også med hjælp kan du let justere hårklippet, fjerne overskydende hår på nakken og trimme templerne.
 • Rengøringsfunktion En tør elektrisk barbermaskine kan rengøres med en børste, der kommer i sættet, og en våd elektrisk barbermaskine kan skylles under rindende vand. Nu har markedet vist udstyr med mulighed for selvrensning.
 • Funktionen af ​​fugtgivende huden. Det findes kun blandt våde barbermaskiner. Et kosmetisk produkt hældes i et specielt rum, der fodres i små doser og fugter huden under barberingen.
 • Displayindikator. Hvis du vil være opmærksom på, hvad din enhed kræver på et eller andet tidspunkt - genopladning, rengøring eller udskiftning af knive - køb en barberkniv med en LCD-skærm. Hvis du ikke har brug for al denne viden, er der enheder med en normal batteriladningsindikator.

Den første barbering er et vigtigt skridt. Og det skal huskes, at en barbermaskine aldrig på nogen måde skal skade en teenagers sarte hud. Derfor er det nødvendigt at foretrække enten engangsmaskiner eller maskiner med aftagelige patroner udstyret med en smørebånd og 3-5 blade. Sådanne indretninger vil ikke skade huden og vil klare sig godt med uønskede hår.

Hvad angår elektriske barbermaskiner, er dette et moot punkt. Selvfølgelig har barbermaskinen mange fordele, for eksempel fjerner hudtrauma, barberer hurtigt, rent og uden brug af ekstra kosmetik; dog kan hun ikke være egnet til en teenager af den simple grund, at hun skal kunne bruge den ordentligt, og også udseendet af acne og acne er muligt på grund af utilstrækkelig rengøring af porerne under barberingen.

Når du vælger en enhed til fjernelse af hår, er det nødvendigt, at en teenager tager højde for alle hudens egenskaber og væksthastigheden for ansigtshår, og vælg derefter muligheder. Prøv et par og stop med den der passer dig bedst.

Mændene er opdelt i to lejre: nogle mener, at barbermaskine barberer renere og er mere tilgængelig og mobil, andre stemmer for elektrisk barbermaskine som et mindre traumatisk og bekvemt barberingsværktøj. Nå, hvor mange mennesker, så mange meninger.

Den lave omkostninger, udbredt tilgængelighed og renlighed af barbering taler til fordel for barberskrabere. Den ubestridelige fordel ved den elektriske barbermaskin er umuligheden af ​​at skære sig selv og fraværet af behovet for at bruge ekstra værktøjer (med en tør barbering).

Udseendet af irritation på huden på grund af hyppig barbering, nedskæringer - disse er maskinens negative sider. Elektriske barbermaskiner kan ikke bruges overalt, især hvis det er uden batteri; For tæt barbering skal du kunne bruge det ordentligt - sådan en "minus" har en elektrisk barbermaskine.

Det du skal vælge er et rent individuelt spørgsmål. For at besvare det, prøv forskellige muligheder. Din hud vil fortælle dig, om du har valgt det rigtige valg eller ej.

Producenter af elektriske barbermaskiner og barbermaskiner kommer konstant op med nye "chips" for at tiltrække kunder. Så hvilke razors er bedre at bruge? Om dette - i den næste video.

Barbering og razor sammenligning: hvilket er bedre?

På mange måder afhænger valget af værktøj til at slippe af med børsterne afhængigt af, hvad manden oprindeligt begyndte at barbere som teenager. Mange stopper med denne metode og prøver ikke andre.

Nogle gange opstår spørgsmålet stadig, hvad er den bedste måde at barbere på - med en maskine eller en elektrisk barbermaskine? Der er ingen konsensus her, og derfor er det værd at starte kun fra fakta og personlig mening.

Overvej omvendt fordelene og ulemperne ved begge metoder til barbering, og afgør det, der stadig er at foretrække, kun dig.

barbermaskine

En bladmaskine er en af ​​de ældste metoder til at slippe af med stubbe i ansigtet. Forskellen er kun i nogle få nuancer - et par blade og et sikkert plastik tilføjes.

Nu er dette værktøj tilgængeligt i alle butikker, der er disponible og genanvendelige modeller fra forskellige producenter. Tilgængelighed er sandsynligvis en af ​​de afgørende faktorer ved valg af barbermaskine.

For at bruge barberskære, skal du købe barberskum, som vil blødgøre og fugtige huden.

Fordelene ved barbering med en maskine kan let tilskrives:

 1. Kvalitet. Maskinens blade er meget skarpe og kan klare hele vegetationen bedre end en elektrisk barbermaskine. Som følge heraf får du den mest tætte barbering.
 2. Moisturize. Ved hjælp af ledsagende kosmetik (barberskum og efterskærmning) fjerner du ikke kun de stikkende børster, men også renser og fugtiger den sarte hud i ansigtet.
 3. Tilgængelighed. Ikke kun økonomisk, men også at gå.
 4. Enkelhed. Ingen færdigheder er nødvendige for at bruge barbermaskinen. Både en teenager, der har besluttet at fjerne den mørke fluff på hans ansigt for første gang, og en ældre person vil klare det.

Ligesom noget har værktøjsmaskiner også ulemper.

Ulemperne ved barbermaskiner omfatter:

 1. Skadesrisiko Selvfølgelig, ikke det samme som et par århundreder siden, da en akavet bevægelse af hånden kunne tabe livet. Men fra blades direkte kontakt med huden opstår der irritation, og der er en høj sandsynlighed for et snit.
 2. Yderligere omkostninger. Hvis du bruger en engangs maskine, med den tilsyneladende lave pris, synes årets omkostninger ikke at være så lille. Det samme gælder for barbermaskiner med udskiftelige knive.
 3. Kun maskinen kan ikke barbere. For at gøre dette behøver du mindst vand og skum. Denne kendsgerning gør det svært at barbere på lange rejser og rejse.

Så med figurer og minusser af barbermaskiner vi regnet ud, men det er stadig ikke klart, hvilket er bedre - en elektrisk barbermaskin eller en maskine. For yderligere at forstå dette problem, overvej de positive og negative sider af elektriske barbermaskine.

Elektrisk barbermaskin

En mere moderne og sikker barberingsenhed, som kan fungere både fra det elektriske system og fra batteriet. Den første elektriske barbermaskine optrådte i USA. Mange år er gået siden da, og enheden har ikke kun ændret sig, men også fået mange yderligere funktioner.

Positive aspekter af en elektrisk barbermaskine:

 1. Intet mere er nødvendigt. For at bruge enheden er det nok at have et opladet eller ekstra batteri. Der er ikke brug for vand her. Der er endda modeller designet til barbering i bilen.
 2. Hurtighed. Hele processen med barbering er meget hurtigere end en konventionel maskine.
 3. Mobilitet. Med en sådan enhed er det meget bekvemt at tage på forretningsrejser og rejser.
 4. Sikkerhed. Ved anvendelse af en elektrisk barbermaskin er risikoen for skader og irritation af huden helt udelukket.
 5. Billig at opretholde. Fra pleje af enheden kræves kun rengøring og periodisk udskiftning af knive. Sidstnævnte tjener i temmelig lang tid: op til 1,5 år i en barberknivskarber og op til 3 i en roterende enhed.

Men selv med så mange fordele ikke at gøre uden fejl.

Den elektriske barberings negative sider omfatter:

 1. For at sikre, at huden er tilstrækkelig omhyggelig, bør du ty til brugen af ​​rensende kosmetik. I modsætning til maskiner renser en elektrisk barbermaskin ikke porer, hvilket kan føre til acne.
 2. De enkleste barbermaskiner er ikke udstyret med et selvrensende system. Så pleje dem bliver mere kedelig og lang.
 3. Pris. Selvfølgelig, afhængigt af mærke og funktionalitet, men stadig er det højere end prisen på en barbermaskine.
 4. Som enhver enhed er der risiko for brud. Som et resultat - reparation eller køb af en ny barbermaskine.
 5. Støj på arbejdspladsen. Denne faktor forhindrer ikke alle. Men hvis du er familiefader og barberer før arbejde klokken 5 om morgenen, er der risiko for at vække husstanden med et summende apparat.
Sensitive Skin Electric Shaver: Hvordan man vælger bedste modeller

Måske har vi oplistet alle de udtalte fordele og ulemper. Det er ikke så nemt at forstå, hvad der er bedre for en mand - en elektrisk barbermaskin eller en maskine. Det bør tage hensyn til individuelle præferencer og livsstil, som fører en mand.

Ikke desto mindre kan en barbermaskine kun fungere som gave til en mand, som en kvinde ved meget tæt på. Ellers er der risiko for, at gaven simpelthen ruller på hylden eller gives til nogen. Det rigtige valg er at give en mand.

Elektrisk barbermaskin eller maskine? Fordele og ulemper

Naturen har givet mænd stubbe og endda behovet for barbering. I nogle mænd er børsterne stærkt udtalte, i andre, mindre mærkbare, nogen har hurtigere børste vækst, nogen har en langsommere. Herfra og en konklusion: Enhver barberer hver dag, og en gang om ugen. Men ikke om det nu. Som følge heraf benytter både dem og andre brug af særlige midler til barbering (maskin- og elektrisk barbermaskine). Hvordan vælger du selv den bedste løsning?

Gillett - bedre for en mand ikke!

Den første af apparaterne til barbering viste maskine. Dette er ikke overraskende, fordi maskinens design er meget nemmere end en elektrisk barbermaskine. Faderen til moderne maskiner er King Camp Gillett, hvis efternavn er blevet synonymt med barbermaskiner. Hans opfindelse er fra slutningen af ​​det 19. århundrede. Efter et par år begyndte millioner af mænd rundt om i verden at bruge barbermaskinen. Indtil nu leder Gilletts kampagne markedet for barberingsprodukter.

Fordelene ved en barbermaskine:

 • Barberer renere barbermaskiner. Hvad menes med en tæt barbering? For det første fjerner maskinen med en skarp kniv godt børsterne "under roden", som elektriske barbermaskiner ikke kan klare. For det andet renser våd barbering med en maskine porerne godt, hvilket gør huden sund og ren.
 • Razors og knive er billige sammenlignet med en elektrisk barbermaskine. Engangsmaskiner, der er endnu billigere, har også deres fordele og ulemper.
 • Brugervenlighed

Minus af barbermaskine:

 • Det har direkte kontakt med huden, derfor er det skadet det.
 • Nedskæringer er mulige.
 • Ved hyppig barbering skal du ofte ændre knivkassetterne, hvilket resulterer i ekstraomkostninger.
 • Der kræves barberingsvand, samt ekstra barberingstilbehør (skum eller barbering gel, aftershave)

Den første elektriske barbermaskine blev udviklet af den amerikanske kolonel Jacob Shik. I 1927 skabte han den første elektriske barbermaskin til tør barbering. Siden da har mange virksomheder konkurreret om flere millioner købere af deres produkter, der hvert år tilbyder forbrugerne flere og flere nye og højteknologiske modeller.

 • Behøver ikke barberingsvand.
 • Barbering er hurtigere.
 • Mobil. Opladede elektriske barbermaskiner kan bruges overalt.
 • Ekskluderer udskæringer, mindre irriterende for huden.
 • Sjældne udskiftning af knivene (i nettet en gang om året og en halv, i det roterende hvert tredje år)
 • Ikke nok renser porer, hvilket kan føre til hudforurening og acne.
 • Kedelig rengøring af knivene (der er modeller af selvrensende elektriske barbermaskiner, hvilket gør det meget lettere at rengøre knivene).
 • Høj pris
 • Risiko for brud.
 • Skaber støj

Elektriske barbermaskiner er opdelt i to grupper: mesh og roterende.

Fordele ved nettet elektrisk barbermaskine:

-mindre irriterende for huden, da bladene adskilles fra huden med et stålnet og ikke har direkte kontakt med det, er denne barbering mere blid mod huden - egnet til barbering af langt ansigtshår

Minus: Ikke kort nok til at barbere stubbe

Plusser af rotations barberkniv:

- klæber med en kort børstehår bedre - egnet til daglig barbering

Minus: Bladene har direkte kontakt med huden, hvilket fører til irritation.

Det skal bemærkes, at roterende elektriske barbermaskiner er mere egnede til daglig barbering, hvis du ikke barberer hver dag, bør du købe en elnettet barbermaskin.

Selvfølgelig vil alle beslutte, hvad de skal barbere. Alternativt kan du bruge to muligheder, der kombinerer fordelene ved hver af dem. For eksempel, hvis du har travlt et sted, kan du bruge en hurtig barbering ved hjælp af en elektrisk barbermaskine osv.

Anbefales til visning:

Maskine eller elektrisk barbermaskin? Mandlig uoverensstemmelse i morgenens friskhed

Det er her spørgsmålet opstår: Er det bedre at barbere med en maskine eller en elektrisk barbermaskine? Vi sætter det til side for øjeblikket og taler om at forberede huden til barbering. Der er to hovedmuligheder: vask med rigeligt varmt vand eller brug en speciel creme. Begge metoder tjener til at blødgøre hår og åbne porer på ansigtet. Der er også en backup mulighed for dem, der har meget stive børster. Damp en serviet eller et håndklæde i varmt vand, klem og ansigt til ansigt. Dette vil hjælpe med at blødgøre og løsne de stædige hår.

Nå, nu igen til vores problem. Så hvad er den bedste måde at barbere på, med en kværn eller elektrisk barbermaskine?

Fortalere af sidstnævnte hævder, at ved hjælp af en elektrisk barberkniv er nemmere og mere bekvem. Han plugget ind - og flytter hurtigt barberhovedene over huden samtidig med at de frembringer frem og tilbage. De bedste barberingsresultater opnås, når huden på ansigtet er tør. Han kaldes så tørt barbering. Når man kigger på mig selv i spejlet, er det godt at tænke på en plan for et kommende arbejde eller en fridag for en behagelig buzz. Nå og modeller af elektriske barbermaskiner i butikkerne af husholdningsapparater - kun øjnene afviger. Ønsker du - en barberingsenhed med tre knive, du vil have - med to. Der er dem der kører på batterier, selv tage dem til vandretur. Der er endda elektriske barbermaskiner, der kan bruges ved at påføre et barberglas på dit ansigt. En sådan barbering kan ikke kaldes tør. Ja, det er ikke den gamle tid for dig, da den indenlandske lysindustri kun producerede nogle få modeller af elektriske barbermaskiner - "Kharkiv", "Neva" og "Agidel".

Og alligevel, uanset hvor god og bekvem den moderne elektriske barbermaskin er, er det næsten umuligt at opnå det samme rene resultat som barbering med en maskine. Ja, og nogle machos har så kraftige børster, at mange "elektriske tog" simpelthen ikke har noget at gøre med dem. Og det vigtigste argument fra modstanderne af den "summende" enhed - ingen barbering som sådan observeres i processen - det er bare et hårklipp på ansigtet. Kun en barbermaskine med udskiftelige knive eller en engangs maskine kan opnå det perfekte resultat. Ja, og selve proceduren er en klassisk barbering.

Husk, hvordan du barberer maskinen. Efter tilberedning af huden anvender vi barberskum eller gel på det og fordeler massen jævnt over nederste del af ansigt og nakke. I dette tilfælde kan du ligesom vores bedstefar bruge en barberingsbørste, helst fremstillet af naturlig uld. Gelen vil blødgøre hårene og lette processen. Ligesom det eller ej, er denne procedure for det beskyttende lag af huden traumatisk. For at holde irritationen i det mindste skal en barberkniv passere gennem det samme sted ikke mere end en eller to gange. Til dette skal maskinens blad være skarpt. Derfor skal vi huske på, at bladet efter tre til fem barberingsprocedurer skal udskiftes.

Start barbering bedre med kinder. Håret her er det mest smidige og bløde. At styre maskinens bevægelse kan være anderledes. Mere behageligt, når barbermøllen glider i retning af hårvækst. Hvis det er imod vækst, vil resultatet af barbering være renere, men de indgroede hår og nedskæringer vil være meget mere. Nogle erfarne elskere af klassisk barbering retter maskinbladet i en let vinkel skråt.

Nå, færdig med kinderne? Nu bærer vi en barbermaskine fra halsen til hagen. Et renere resultat vil blive givet, hvis du flytter maskinen med den ene hånd, mens du barberer med den ene hånd og strammer forsigtigt huden med den anden. Efter en eller to bevægelser, glem ikke at skylle maskinens klinge under rindende varmt vand. Hvis håret på ansigtet ikke er meget hårdt, så er det bedre at bare dyppe bladet i koldt vand.

I hagen og overskæget vokser mænd mest hårde hår. Forlad dem til sidst. Mens optaget kinder og nakke hjælper gelen med at blødgøre dem. Tryk din hud mod dine tænder, når du barberer den over overlæben. Samtidig er det bedre at holde maskinen i en vis vinkel, hvilket vil tillade at få fat i mere hår i ét pas.

Vi nærmer målstregen. Skyl skummet af og se om der mangler noget hår fra barbermaden. Hvis du har, vask ikke din hage igen. Bare blød maskinens klinge i varmt vand og fjern hvad der er tilbage.

At afkøle huden efter barbering, nok til at vaske med køligt vand. Blot dit ansigt med et håndklæde. Derefter tager efterskærmen eller fugtgivende lotion doneret af den kvinde, du elsker. Det er vigtigt, at de ikke har alkohol, fordi det tørrer huden.

Nå er barberingsproceduren færdig. Du er energisk, frisk og klar til at løse alle arbejdsdagens opgaver. Jo bedre barbering, værktøjsmaskiner eller elektriske barbermaskiner, er det nødvendigt at bestemme hver mand hver for sig.

Sådan fjerner du vokslys fra enhver overflade og materiale

Skal jeg barbere lysken