Sådan skærpe du et blad GILLETTE eller en anden maskine

Hver mand ved, hvor ubehagelig det er at barbere med en maskine, der har et kedeligt blad. For at købe engangsmaskiner eller tage dyre Gillette beslutter alle sig selv. Kun her er prisen på en udskiftelig kassette til Gillette slet ikke glad. Og der er en vej ud, skærpe Gillette-bladet eller en anden maskine.

Nu vil du lære en enkel, men meget nyttig måde at skærpe knivene på din Gillette razor.

Denne nyttige råd hjælper dig med at spare lidt og forlænge maskinens levetid, hvilket vil glæde dig med en behagelig barbering.

Sådan skærper du en razor gilet om jeans

Razor - en uundværlig egenskab af en mand, designet til at opretholde personlig hygiejne. Enheden bruges til at fjerne overskydende hår.

I dag udmærker sig følgende typer barbersystemer: roterende og mesh. I modsætning til maskinen kræver disse enheder ikke brug af vand, er mobile, enkle og sikre i drift, reducerer sandsynligheden for nedskæringer til et minimum, irriterer ikke huden, kræver sjældne udskiftninger af knive (afhængigt af modellen - en gang hvert 0,5-3 år ). Dog kan de ikke fjerne børstehårene under roten for at sikre glatheden af ​​huden. Som følge heraf falder antallet af klæbemidler af våd "billig" barbering ikke.

Intensiv brug af maskinen fører til hurtig blunting af knivene. I dag præsenterer netværket en række forskellige variationer i genoprettelsen af ​​en enheds ydeevne med en detaljeret beskrivelse af teknologien til udførelse af arbejde og video.

Et glimrende eksempel på en højkvalitets barbermaskine er "Gillette". I over et århundrede har selskabet lavet hudplejemidler og produkter, der er populære i Europa.

Der er tilfælde, hvor behovet for at forlænge livet på en gammel enhed er akut, og det er ikke muligt at købe en ny enhed. Overvej hvordan du skærper barbermaskinen rundt om jeans og hurtigt løser dette problem.

Video træning "Sådan skærper du en razor gilet om jeans"

Fordele ved barbermaskine

I slutningen af ​​1800-tallet foreslog amerikanske opfinder King Camp Gillet først at placere et skarpt blad i en penholder. På grund af de ubestridelige fordele ved engangsmaskiner, er de fast indlejret i en persons daglige liv.

Fordele ved razor gilet

 1. Højkvalitets barbering. Når du fjerner uønsket vegetation, sker der direkte kontakt mellem apparatet og ansigtets hud. Det første barberblad løfter håret, og det andet - skærer børsterne "ved roden".
 2. Lav pris.
 3. Tilgængelighed. Du kan købe en engangs maskine eller udskifte en barberkassette i et kiosk eller i et supermarked.
 4. Intet behov for elektricitet.
 5. Hygiejne. Fordi den disponible barbermaskine anvendes i kort tid (2 - 3 uger), er risikoen for skadelige bakterier på vingerne - er minimal.
 6. Let vedligeholdelse. Ved rengøring af en barberkniv skal du skylle apparatet under et varmt tryk.

For at øge maskinens levetid er det vigtigt at vide, hvordan man korrekt skærper en farlig barberkniv.

Den razor sharping algoritme til jeans

Skarphedens skarphed er det vigtigste kriterium for valg af kvalitetsskraber. Da den "dum" maskine efterlader overskydende facial hår og forårsager mikrobeskadigelser hud, så er det vigtigt at opretholde "rigtige" tilstand.

Overvej den billigste metode til slibning af "håndtag" - gnidning på jeans.

 • stramme jeans;
 • foliebjælke eller ærme;
 • engangs barbermaskine.

Det er vigtigt at udføre knivskarphedsproceduren på en flad, stabil overflade.

Razor skarphedsteknik derhjemme

 1. Placer stangen under jeans.
 2. Slibemaskineblade. Til dette gnides en sikkerheds barberkniv på jeans 50 gange i en retning og 50 i den anden. Enhedsretningen af ​​enheden - "fra sig selv".

Efter denne procedure øges knivens skarphed med 2-3 gange. Således produceres ordentligt razor sharpening jeans - en sikker og økonomisk mulighed, der øger skæringsproduktets levetid 2 gange.

Sådan skærper du en barbermaskine hjemme: instruktioner til forskellige metoder

Talrige producenter af mænds tilbehør og barberingstilbehør tilbyder engangs- og genanvendelige maskiner med blader af kvalitetsmaterialer. Men før eller senere vil enhver kniv begynde at miste dens egenskaber, især hvis maskinen ikke giver anstændig pleje, korrekt betjening og opbevaring. I denne henseende tilbyder eksperter en række teknikker, hvordan man kan skærpe maskinens knive, mange af dem kan bruges hjemme.

På hvordan man skærper en barbermaskine derhjemme, kender mange mænd, som i mange år praktiseret flere gammeldags måder. Til dato er mange nye ideer blevet opfundet, hvilket også hurtigt og smidigt skærer knivene og forlænger deres levetid. Det er kun vigtigt at følge alle detaljer og instruktioner, ellers er det muligt at beskadige den skarpe skærflade.

Skærpe barbermaskiner i hjemmet: Hvad er vigtigt at vide

Mange mænd tror, ​​at skarpheden af ​​knivene til en maskine er en usandsynlig eller ubrugelig øvelse. Især i betragtning af at et stort udvalg af nye blade og kassetter er til salg i butikker. Faktisk koster højkvalitets barbermaskiner en masse penge, ligesom blader til sådanne modeller. Derfor anbefaler eksperter at spare penge og skærpe knivene, medmindre du selvfølgelig ikke bruger en billig engangs barberkniv.

Der er kun få typer barbermaskiner, der kan bæres med lignende metoder:

 • engangsmaskine;
 • genanvendelige barbermaskiner med kassetter;
 • T-formede maskiner.

Hvis man ud over den rette brug og pleje vil skærpe knivene, kan man sikre en vådbarbering af høj kvalitet og spare penge ved køb af en maskine eller knive. Ellers vil knivene ikke kun skære håret hårdt og trække dem ud, men også skrabe det øverste lag af huden. En vigtig forudsætning for skarphed er at overholde instruktionerne for alle faser, ellers kan du stanse skæringsfladen.

Phased Guide

Hidtil er den mest relevante forespørgsel fra mænd i fora og samfund som følger - hvordan man skærper rakbladene Vest. Denne producent tilbyder højkvalitetsmaskiner med udskiftelige kassetter, der nemt kan forlænge holdbarheden selv uden hjælp fra en specialist. Den mest almindelige praksis for to enheder til en sådan handling - dette er en skærper til razorbladespyramid eller almindelig denim.

Pyramiden kan fremstilles uafhængigt af et materiale, der ikke er i stand til at magnetisere, for eksempel plexiglas eller pap. Den er fastgjort med lim eller klæbebånd; metalfastgørelser er forbudt. Yderligere skærpning udføres som følger:

 • mark pyramiden på en hård, lige overflade;
 • Endvidere er pyramiden orienteret til kardinalpunkterne;
 • barberblad skal placeres langs pyramiden i retning mod nord-syd;
 • Bladene skal ligge i denne tilstand under pyramiden i 6-8 timer.

Den samme metode kan bruges til at skærpe knive til kassette barbermaskiner, såsom Gillette og andre mærker.

Mange mænd har med succes brugt teknikken i mange år og noterer sig brugervenlighed og høj effektivitet. Ved hjælp af en speciel enhed fra RazorPit eller Zattoch skæres knivene på en kassette eller aftagelige knive som følger:

 • anbring en lille barbergel på overfladen af ​​enheden
 • længere langs slibens overflade, men i modsat retning, som under barberingen, udfører bevægelser fra maskinen;
 • 25-30 sådanne bevægelser ad gangen;
 • i slutningen skal maskinen og arbejdsredskabet skylles med vand.

Det vil være nok kun 5-10 minutter med sådanne manipulationer at genanimere maskinens knive og give barbermaskinværktøjet et andet liv. Dette vil ikke kun spare økonomiske ressourcer, men også give en mand med høj kvalitet og effektiv barbering af børster og overskæg uden irritation og andre konsekvenser.

Improviseret betyder at hjælpe

Hvis en enhed som en slibemaskine til barbermaskiner ikke er egnet til en mand, kan du bruge improviserede værktøjer, såsom denim. Dette er en af ​​de første metoder, der blev opfundet af mænd for mange år siden. Det er nok bare at vende stoffet indvendigt ud og derefter holde maskinen med bladene inde mod linjen i retningen af ​​stoffets tråde 30-40 gange, men uden at trykke på.

En anden metode ved hånden er et bælte af læder, og knivens skarphed følger det samme scenario som med denim. Du skal vælge et bælte, der ikke har slibede områder og folder, ellers vil knivens overflade blive brudt. Det er nødvendigt at flytte knive på et bælte fra sin sømfulde side. Dette bevarer integriteten af ​​den malede side af bæltet og forbedrer samtidig maskinens funktionalitet.

Er det vigtigt at bruge specialværktøjer?

Faktisk skal enhver valgt skærper til barbermaskiner godkendes af eksperter som læderbælte, pyramide eller denim. Andre ukendte teknikker og ikke-testede værktøjer kan nemt beskadige knivens integritet, da dette er en metalplade 0,5 mm tykk eller mindre. Trods det faktum, at internettet sælger mange skærpeskraber, er det kun få, der virkelig klare det.

Hvis vi taler om et dyrt værktøjsmaskiner og knive, er det bedre at købe muligheder for slibning, som f.eks. En enhed fra mærket RazorPit eller den ukrainske modpart fra mærket Zattoch. I denne enhed kan du skarpe knive og sikkerheds barberkassetter uden frygt for deres integritet og funktionalitet. Hvis en mand foretrækker en billig udgave af slibende jeans, skal du korrekt følge bladernes retning vinkelret på trådens retning i stoffet.

konklusion

Barberingstilbehør har alle deres eget liv, hvilket afhænger af de materialer, der produceres af selve maskinen og kvaliteten af ​​knivene i den. Engangsapparater bruger ikke mere end 1-3 gange, men T-formede barbermaskiner og genanvendelige maskiner vil vare længere, hvis du skifter skæreelementerne i tide. Og for ikke at bruge penge på køb af nye "fjer", kan du i rette tid udføre deres skærpning. For at gøre dette kan du have brug for en særlig enhed, samt en improviseret pyramide, læderrem eller denim.

Mand liv hacking: hvordan man skærper en barbermaskine, selvom det er engangsbrug.

Fremragende liv hacking for alle mænd. En sådan ting som marketing tvinger os til at bruge visse ting på en bestemt måde: at tygge to tygge i stedet for en; smør en fuld tandpasta pasta, ikke en ærter; og køb nye barbermaskiner i stedet for at lære at skærpe dem. Ja, ja det kan også gøres.

Men i dag vil OFFICEPLANKTON overveje en god måde at spare på barbering og ikke købe nye barbermaskiner. Forresten kan du prøve metoden med udskiftelige patroner til en barbermaskine.

I dag i vores artikel vil vi tale om repræsentanter for det stærkere køn, eller rettere, hvad de skal gøre, og hver dag, med deres udseende at se velplejede og attraktive. Du gættede? Du har ret, vi vil tale om den daglige, så irriterende, barberingsprocedure. Overvej hvordan man barberer, hvordan man barberer og endda afslører små hemmeligheder.

Sådan skærper du en barberkniv.

Hovedemnet for personlig hygiejne i mange århundreder i træk for mænd er barbermaskine.

Den første specielle anordning til fjernelse af hår er en barbermaskine. Hun fik et sådant navn af en grund: Hvis det ikke håndteres korrekt, kan du let skære huden eller endda beskadige arterien. Hun blev ofte vist i filmens kriminelle plan som et redskab til at begå forbrydelser, og engelske herrer bar hende med dem som et middel til beskyttelse. En sådan barbermaskine bør skærpes før hver brug. Vi tilbyder dig et par tips, når du køber det.

Bladet skal være bredt, med et afrundet hoved, det er svært at skære sig selv med et sådant blad selv for en nybegynder. Og jo bredere lærredet er, jo lettere er det at finde en behagelig barberingsvinkel. Når du vælger et håndtag, skal du være opmærksom på materialets kvalitet. Plastikhåndtag er normalt ikke holdbare. Og glem ikke at kontrollere barbermaskinens mobilitet i tilfælde af håndtaget. Det skal flyttes 270 grader. Der skal lægges særlig vægt på producenten, for ikke at løbe ind i den kinesiske falske. Hovedegenskaben ved en kvalitetsskraber er et ensartet, dybt indgraveret frimærke på lærredens overflade. Og glem ikke at købe et specielt sæt til barbering, som består af et bælte til straightening og slibning af en barbermaskine samt en barberingsbørste.

Lad os starte proceduren:

Her kommer vi til spørgsmålet om at skarpe en farlig barberkniv (honing). I fabrikker giver de som regel kun form til bladet, og det er op til specielt uddannede personers hænder at redigere og male. Men du kan lære dig selv.

Den enkleste metode er at skærpe vandstenen. Det er kun nødvendigt at fugte stenen med vand og holde bladet langs stangen. Du skal køre fra dig selv og til dig selv, ændre bladet ved siderne, og selve bladet skal være vinkelret på stenen.

Du kan også skærpe barbermaskinen med keramiske fliser. I dette tilfælde kan barbermaskinen skærpe som vædning med vand og tør.

Den billigste og hurtigste måde kan betragtes som skarphed på sandpapir. Bemærk at sandpapir bør være KUN det mindste grit.

Så snart barbermaskinen skærpes, forbliver det at redigere den inden barberingen.

Hvorfor og hvordan man redigerer en farlig barberkniv.

Hvis barbermaskinen kun skærpes, men ikke ridses, så under skæringen på grund af det afskårne blad og chipping, kan du skære dig selv følsomt. Nu er det stadig at bringe det til idealet med et glat læderrem. Det er bedst at passe bæltet bredere, så bladet passer helt på bæltet.

Derefter påføres GOI-pastaen på båndets hud og kan korrigeres. Bevægelserne til straightening er nøjagtigt de samme som for skarpheden af ​​bladet. I dette tilfælde bør bæltet være godt spændt og uden forvrængninger. Så snart razoren regerede, kan du begynde en af ​​de foretrukne mænds måder at håndtere stubbe på.

Efter barbering skal du vaske barbermaskinen med varmt vand og tørre tørre. Nybegyndere skal huske, at velskærket frygt varer i 2-3 måneder.

Sådan skærper du en engangs barberkniv.

Som regel bliver engangsbladebladene meget hurtigt ubrugelige. Selv de højeste kvalitet og dyre barbermaskiner bliver meget hurtigt blunt. Det handler kun om patronerne og deres design.

Vi er nødt til at smide dem ud og købe nye. Med fremkomsten af ​​engangs- og genanvendelige maskiner (med udskiftelige kassetter) har folk helt glemt metoden til skærpning. Reklame og markedsføring viste os en ny måde at løse problemet på - du kan bare smide patronen og købe en ny. Når alt kommer til alt kaster du væk og køber en ny er det meget lettere og slet ikke besværligt.
Imidlertid har denne løsning en betydelig ulempe - gode kassetter er dyre, og det er ikke altid muligt at købe det, og du skal altid se præsentabel, og kun de "præsentative" priser i supermarkeder for nye blades bekræfter uheldigvis ulempen ved denne løsning. Derfor foreslår vi ikke at smide bort engangsmaskiner, men blot at rense og skærpe dem)

Vi skærper engangsmaskinen på dine jeans.

Skarphed en engangs maskine på jeans.

Vi tilbyder dig et trick, der gør dit barberblad 10 gange skarpere inden for få minutter. Metoden er enkel og billig - vi vil skarpe om almindelige jeans.
Essensen af ​​metoden er, at der under arbejdet opstår små deformationer på knivene, der klæber til huden og børsterne. Her vil vi slippe af med dem.

Så lad os komme i gang:

1 Klinget skal være tørt.

2 Drej jeans indvendigt ud og spred den på en flad overflade. Placer et ensartet objekt under dem, hvis bredde skal være mindre end længden af ​​skæredelen i kassetten, da der er fremspring langs kanterne af kassetten, som ikke vil gøre det muligt at skærpe bladet.
3 Vi sætter kassettebladet på en flad genstand og kører den langs stoffet ANDET med et let tryk. Én gang i gang - bevægelserne skal være modsat af de bevægelser, som du barberer. Så vi bruger 50 gange i en retning. Så udfolder vi barbermaden, og på samme måde griller vi kassetten i den anden retning. Det er det hurtigt, nemt og ret effektivt. Således vil du ikke kun spare penge, men du vil også være ren barberet.

Ved at skære kassetter på denne måde er det muligt at udvide deres levetid betydeligt. Derudover glem ikke med en nål eller et tandstikker - for at rense mellemrummet mellem knivene og frigøre det fra det akkumulerede børstehår.

Hvis du er ked af dine yndlingsbukser, og du er bange for at tage en chance, kan du bruge en strimmel af læder af den ønskede bredde. Vær opmærksom på metoden til skærning og redigering af læderbælte til en farlig barberkniv. Kun skærpe barbermaskinen være på den modsatte, umalet side af huden. Skarphed er noget hurtigere end om klud. Det vil være nok at 20-30 passerer i en retning. I modsat retning, som i jeans, behøver du ikke at skærpe.

Bare i tilfælde: små anbefalinger om, hvordan man barberer.

1 Barbering bør ikke ske i hast. Proceduren skal tage et gennemsnit på 3-4 minutter. Dette er nødvendigt for at skummet havde tid til at blødgøre hud og hår. Og nok tid til at barbere omhyggeligt trin for trin hvert afsnit af huden.

2 Før du begynder - skal du fugtige dit ansigt med varmt vand. Du kan bruge og skum. Dette undgår mikroskæring, og bladet glider let.

3 Efter vask skal ansigtet kun være lidt vådt med et håndklæde eller slet ikke tørret, det skal være vådt - ikke tørt. Tør hud er modtagelig for skum, du kan få en elementær irritation.

4 Barbering skal langsomt, omhyggeligt og omhyggeligt, med en minimal grad af tryk.

5 Barbering sker strengt sammen, ikke mod hårvækst.

6 Efter proceduren må du ikke glemme at vaske med koldt vand og anvende på dit ansigt efter barberingsbalsam. Normalt er de ikke for dyre og lindrer huden helt. Nå, som en bonus, garanteres en behagelig lugt.

Sådan skærper du køkkenknive selv før skarphed

Det er svært at forestille sig professionel madlavning uden gode og skarpe knive. Et sæt knive er hovedkvarteret for enhver kok, og denne kendsgerning er dikteret af praksis. Men selv indsamle selv en lille samling af knive til forskellige lejligheder, løser du ikke problemet med deres skarphed. Den subtilitet at behandle produkter afhænger af det, og det er bedre at opretholde det selvstændigt. Hvis du stadig har en lille kniv i dit køkken - send det hurtigt til skraldet på grund af fuldstændig ubrugelighed og lær at knive kniven selv - du kan være sikker på, at der ikke er noget kompliceret med det.

- Slibesten -

I dag kan der være problemer med køb af en god slibesten - de blev engang solgt i en butik, men nu er de ret sjældne. Men hvis du stadig har fundet en sådan sten - pas på det, fordi denne ting kan arves. Skarphed sten kan være af forskellig grad af ruhed. De hårdeste sten er designet til den mest aggressive slibning. Til daglig brug vil der være nok keramisk bar af mediumkorn. Til slibning af store køkkenknive bliver der ofte brugt metalmøller, men vi anbefaler at skære knive primært på sten.

- Fabriksskæring -

Alle knive har allerede fabriksskarphed og i de fleste tilfælde er brugeren kun forpligtet til at opretholde skærmens skarphed. For at gøre dette korrekt skal du forstå vinklen på knivens skærekant. Skær kniven for at prøve at observere denne vinkel. Skarphed fra en anden vinkel vil tage meget mere tid og kan skade bladet hurtigere.

- Ret vinkel -

Knivens skæringsområde skal være inden for en vinkel på 10 til 30 grader. Jo større vinklen er, desto hurtigere skal kniven få skarphed igen. En af de sværeste øjeblikke i slibeknive er at observere den valgte vinkel. For at opnå fremskridt hjælper den korrekte bevægelsesmekanik ved skarphed.

- armbevægelser -

For at gøre din skarphed mere effektiv, skal du lave bueformede bevægelser, når du berører bladet og stenen. Synkronisering af sådan bevægelse og iagttagelse af vinklen er nøglen til succes i slibning af en kniv. Begyndere rådes til at lægge en mønt under bagsiden af ​​bladet for at opretholde den nødvendige hældning.

- Vand og olie -

En dråbe olie tilsat til grindestenen hjælper med til at opnå mere effektiv slibning. Særlig mineralolie er bedst egnet til dette, men olivenolie er også ret egnet - det er dets opgave at smøre bladet for bedre slip. Men mange slibeknive bruger kun vand, der af og til væder stenen.

- Formålet med ufuldkommenhed -

Mange af dem, der forsøger at skærpe kniven selv, forsøger at bringe kniven til den perfekte knivskarphed. Dette blad vil være nemt at skære papiret, men i tilfælde af produkter bliver det hurtigt kedeligt og kræver redigering. Den grovere og skæv kant af kniven bidrager til en yderligere effekt på produktets fibre, det vil sige, at en sådan kniv også erhverver egenskaberne af en sav. Grovskarphed passer bedst til kød, grøntsager og de fleste andre produkter. I tilfælde af fisk er det netop fint razor slibning, der vil gavne.

Skærpe et barberblad: beviser og effektive metoder

Tilgængeligheden og bekvemmeligheden ved barberskrabere har resulteret i, at de er ekstremt populære hos både mænd og kvinder. Men det er ikke nok at vælge en god barberkniv, du skal stadig bruge og opbevare den, så den varer længere og udfører sine funktioner med høj kvalitet. Fordi ejerne og der er spørgsmål om hvordan man skærper barbermaskinen, så proceduren gav det bedst mulige resultat.

De fleste brugere forsøger ikke at skærpe knive hjemme, fordi de tror, ​​at dette er svært og usandsynligt. Men nogle beslutter stadig at finde sådanne metoder og forlænge barbermaskinens levetid.

Sådanne metoder eksisterer og er ganske effektive derhjemme. Selvom barberbladet ikke er en kniv, kan den ikke opdateres på den sædvanlige måde.

Hvorfor skær du selv

Spørgsmålet om muligheden for skarphed knivblader er relevant, og der er flere svar på det. For det første giver det dig mulighed for at forlænge maskinens levetid. Det er, i stedet for at kaste en barberkniv, kan du opdatere det og bruge det i samme tid.

For det andet sparer det penge. Efter alt kræver køb af udskiftningskassetter regelmæssigt betydelige finansielle investeringer. Og deres opdatering og opdatering vil medvirke til at udskyde gå til butikken i mindst flere måneder.

For det tredje er det ikke altid muligt at købe udskiftelige kassetter, og det er et presserende behov for barbering sikkert og simpelt. For ikke at forsinke barberingsproceduren til køb af et nyt blad, kan du skærpe det og nyde resultatet.

Razor sharpening er en nyttig og praktisk færdighed, der giver dig mulighed for at spare penge. Efter at have prøvet en gang for at anvende en af ​​metoderne til skærpning af bladet, vil hver bruger kunne lære og udføre proceduren hurtigt og effektivt.

Brug af et specielt værktøj til slibning

Efterspørgsel skaber altid forsyning, så ikke så længe siden var der specielle anordninger til slibning af knive hjemme på markedet. Enheden er en pen, der er forsynet med en lille stribe plastik, på overfladen hvor der anvendes et specielt slibemiddel. Det giver dig mulighed for at male engangs- og genanvendelige barbermaskiner med samme effektivitet, der forlænger deres liv flere gange.

En fremtrædende repræsentant for sådanne enheder er enheden af ​​det danske firma RazorPit, selvom den har en billigere analog af den ukrainske Zattoch. Indretningerne er nemme at bruge og giver et godt resultat. Sekvensen af ​​handlinger omfatter følgende trin:

 1. På overfladen af ​​enheden skal du lægge lidt kosmetik - gel eller skum.
 2. Hold den skære del af barbermaskinen over sliben i modsat retning til, hvordan barbermassen bevæger sig under barberingen.
 3. Afhængigt af maskinens varighed er 25-30 bevægelser nok til at gøre knivene skarpe igen.

Fremgangsmåden er enkel og produktiv, men du skal forstå, at selve apparatet til at skarpe en barbermaskine også koster penge. Måske er udskiftningen af ​​aftagelige kassetter på maskinen billigere.

Blade slibning med denim

I stedet for en enhed til slibning af knive kan du bruge denimmateriale eller et ribbet stof. Virkningen af ​​en sådan procedure er praktisk taget ikke forskellig fra brugen af ​​specielle enheder, men det er billigere og enklere. Fremgangsmåden er som følger:

 1. Jeans skal vende ind ude.
 2. Under et lille stykke stof skal du lægge lidt tyk ting - en papcylinder, en træbjælke eller en linjal.
 3. Jeans bliver sædvanligvis syet af et diagonalt stof, så en tæt foring skal placeres nøjagtigt. Hvis jeansne sys nøjagtigt, skal bunden fastgøres diagonalt.
 4. En barberkniv holdes langs stoffet i modsat retning til normal barbering. Det skærer knivene og holder stoffet helt.

Du kan gentage skærpningsprocedurerne for knivene flere gange, indtil stålet bliver så tyndt, at det ikke længere kan genoprettes. Men før det kommer, kan du bruge maskinen i meget længere tid uden at bruge mange penge.

Hvis du skal skærpe knivene på en elektrisk barberkniv, er det bedre at kontakte en specialist. Det er særegent, at skraberen skal deles adskilt for enhver handling, hvilket betyder at det bliver nødvendigt at samle det. For en nybegynder er det ikke altid en enkel og nem procedure. Men skarpheden af ​​en konventionel maskine er en meget ægte proces, der er værd at prøve mindst en gang.

Skarpe et blad med dine egne hænder

Udskiftelige kassetter til barbermaskiner er ret dyre. Derfor er mændene klar til at udholde hudirritation ved hjælp af en "kedelig" barberkniv for at redde mænd. Denne artikel beskriver, hvordan du skærer skær med dine egne hænder.

Ved hjælp af en simpel "sharpening blue jeans" -metode får du en skarp og glat barbering.

Når du er færdig med barbering, skal du gå i skabet og få dine jeans. Hold den ene hånd over kanten af ​​benet, og den anden fører bladet langs hele længden på 10 til 20 ledninger, og skift derefter retning. Jeans tråde er lagt diagonalt, så en ændring i retningen vil muliggøre en afbalanceret skærpning af hele overfladen af ​​knivene.

Metoden giver dig mulighed for at fjerne små hak og vedligeholde skarphed i lang tid.

Det ligner bladplader på et læderrem. Vejen er billig, hvis du har et par blå jeans.

Skær 20 gange før og efter barbering - dette vil holde kanten ren.

Det er også nødvendigt at blæse vanddråber fra bladet, da oxidation og rust er en stor fjende af skarphed. Til 100% vandrensning kan du opbevare knivene i alkohol.

Jeg håber, at efter læsning af artiklen finder du en behagelig barbering og gode besparelser.

Hvordan man skærer knive i enhver Gillette barberkniv. Enkelt, men meget nyttigt liv hacking

Blades favorit razors så hurtigt bliver kedelig, du skal købe nye, men de er nu slet ikke billige. Vil du lære at hurtigt og nemt skærpe et blad til enhver Gillette-model? Du vil lære at løse dette problem hurtigt, hvilket igen vil give dig mulighed for at spare lidt. Og selv et barn kan klare det her, for alt er så simpelt, at det endda virker utroligt. Bladet af en favorit barbermaskine efter enkle manipulationer bliver så skarp, som om den lige var blevet købt. Hertil kommer, at hele proceduren ikke tager meget tid. Vær sikker på at notere dette liv hacking.

En simpel men meget nyttig måde at skærpe dine barberknive på. Dette liv hack hjælper dig med at spare lidt, fordi vi alle ved, hvordan dyre udskiftningsmaskiner til barbermaskiner nu er.

Hvordan kan skærpe en genanvendelig barbermaskine

Den kendsgerning, at barbermassen skal skærpes konstant, de ved næsten alt. Men få mennesker ved, hvordan man skærper en barbermaskin om jeans. Med ankomsten af ​​engangs og genbrugsapparater (kassette) razorer begyndte folk at glemme at skærpe knivene. Men det viser sig, at en barbermaskine også er helt mulig at skærpe, hvilket væsentligt udvider sit liv. I betragtning af at kassetter til en god genanvendelig barbermaskine er ret dyre, vil denne færdighed ikke være overflødig og vil give dig mulighed for at spare økonomi.

Sådan skærper du barbermaskinen med improviserede midler

Razor i flere århundreder er et spørgsmål om personlig hygiejne. Den første specielle anordning til fjernelse af håret - en farlig barbermaskine, det var nødvendigt at skærpe før hver brug. Desuden blev hendes blad induceret på bæltet direkte under barberingen.

Moderne teknologi har givet os mulighed for at skabe sikre barbermaskiner. Mange af dem, som f.eks. "Vest" eller "Chic", kan bruges gentagne gange. Men selv brandede kassetter bliver gradvist ubrugelige og kræver udskiftning. Hver kassettblad er lavet af højstyrkestål, men det bliver stadig kedeligt med tiden, og der kommer burr på den, hvilket fører til smertefuld barbering og hudirritation.

Gode ​​kassetter til genanvendelige maskiner (for eksempel "Vest-3") er ret dyre, og nogle gange (for eksempel - på forretningsrejse eller på ferie) har de simpelthen ingen tid eller sted at købe. Det viser sig, at du nemt kan udvide kassettens "liv". Alt du behøver er jeans og lidt tålmodighed. Hvis denim-ting fortsætter, skal der skæres på den forkerte side. Til disse formål er den tynde ribbet denim bedst.

Slibeproceduren er som følger:

 • Sæt jeansne indvendigt ud for ikke at ødelægge sagen.
 • Spred dem på en flad overflade.
 • Anbring en foliemuffe, en lige smal bjælke, en smal linjal eller en anden lige genstand, hvis bredde er mindre end længden af ​​skæredelen i kassetten under stoffet. Dette er en nødvendig betingelse, da der er fremspring langs kanterne af kassetten, der ikke tillader slibning af bladet på en plan overflade. Læg stoffet under kluden, så stoffets hylstre går diagonalt.
 • Sæt kassettebladet på stangen og hold dem langs stoffet i retning modsat det, hvor maskinen bevæger sig under barberingen. Og så grinder vi bladet 50 gange og skubber det kun i en retning.
 • Vi udfolder barbermaden, og på samme måde grinder vi en kassette på jeans og tager dem nu til den anden side.

Efter denne procedure vil det være muligt at barbere igen komfortabelt. Periodisk honing kassetter, du kan udvide deres levetid væsentligt. På denne måde kan du skærpe både engangs barbermaskiner og varemærke razors, såsom Vest.

I stedet for denim kan du bruge en strimmel af læder af den ønskede bredde, skåret fra et gammelt bælte eller et unødigt læderelement. Skarphed skal være omvendt - den ubeskadigede side af huden. Skarphed er noget hurtigere end om klud. Det vil være nok at 20-30 passerer i en retning. I modsat retning, som i jeans, behøver du ikke at skærpe.

Særlige skæringsværktøjer

I øjeblikket er specielle enheder begyndt at komme på markedet, hvorved det er muligt at skærpe kniven på en hvilken som helst barbermaskin, både lav pris og solid genbrugelighed uden meget besvær.

Den enkleste af dem er designet til manuel slibning. Vejen ligner redigeringen på denim. Kun i stedet for jeans bruger den en strimmel af speciel plastik med en blanding af det mindste slibemiddel, lagt på en bekvem base i form af en kil. Disse enheder omfatter RazorPit (producent - Danmark) og Zattoch (Ukraine). Ifølge producenterne, med en regelmæssig slibning, kan en kassette indsat i Vest-maskinen vare 5-10 gange længere.

På de samme enheder kan du skærpe engangs barbermaskiner. Processen ligner også spidsen af ​​knivene på stoffet. Det er nødvendigt at placere en dråbe gel eller barberskum på slibestrimlen og derefter passere den sammen med skæredelen i retning modsat maskinens bevægelse ved barbering. 20-30 bevægelser er nok til at gøre bladet skarpt.

Hvis du ikke ønsker at skærpe barbermaskinen manuelt, kan du købe en slibemaskine, f.eks. Gem en blade fra Bradex (en kinesisk lavbladsparer). Denne lille batteridrevne enhed kan hurtigt skærpe knivblader. Det er nok at placere kassetten i et særligt rum, reparere det og tænde maskinen i 5-10 minutter. Enheden er universel og egnet til at skarpe eventuelle kassette barbermaskiner.

Hvis jobbet med genoprettelse af knivskarphed sker manuelt, skal det tages i betragtning, at knivene i kassetterne er tynde og kan blive brudt, hvis de håndteres uforsigtigt. Det er nødvendigt at udføre kassetten på skæringsfladen glat uden indsats uden at trykke på maskinen.

Skarpe knive i barbermaskiner kan betydeligt forøge deres liv, gøre barberingen mere behagelig, og også hjælpe med at spare en vis mængde familiebudget.

Sådan skærper du en engangsbæremaskine hjemme?

Nu husker få mennesker, og nogle ved ikke engang, hvad barbermanden så ud. Men vores bedstefar havde sådan en barbermaskine hele deres livs barbering, og hun arvede stadig i en ganske passende tilstand. De skærpede det, eller rettere sagt, de "styrede" på et almindeligt læderbælte.

Nu (langlever, sandsynligvis) overførte denne metode til moderne barbermaskiner som "Gillet".

Se her hvordan dette er gjort:

Det var et borgerligt sted, og nu kigger vi på test af virkningen af ​​skæringsværktøjet af vores fyre. Ærligt - imponerende. Har brug for at prøve.

Men vores folkekulibiner gik endnu længere. Hvorfor spilde penge, hvis du kan bygge en slibemaskine fra et eksisterende værktøj og et stykke denim gratis.

Pas på en barbermaskine eller hvordan man forlænger levetiden?

Farve og korrektion af øjenbryn hvor meget er der i kabinen?