Hårfjerning

Epilation ved hjælp af en tråd (triding) er en af ​​de ældste måder at slippe af med uønsket kropshår. Selvom metoden kræver en vis færdighed, kan hver pige lære og bruge det hjemme. Selvhår fjernelse kræver ingen omkostninger, undtagen tid og lidt tålmodighed. Som enhver teknik har triding sine egne nuancer, fordele og ulemper.

 • 1. Essensen af ​​metoden
 • 2. På hvilke dele af kroppen anvendes
 • 3. Hvilken tråd passer
 • 4. Forberedelse af proceduren
 • 4.1. Hudpræparation
 • 4.2. Tråd forberedelse
 • 5. Hårfjerningsteknik
 • 6. Hudpleje efter proceduren
 • 6.1. Sådan døs huden
 • 7. Trådepilator
 • 8. Fordele ved triding
 • 9. Ulemper ved proceduren
 • 10. Kontraindikationer for hårfjerning
 • 11. Ofte stillede spørgsmål og svar på dem.
 • 11.1. Hvor lang tid tager det at udføre proceduren?
 • 11.2. Gør depilation tråd i kabinen?
 • 11.3. Hvordan tråd armhule hår?
 • 11.4. Er det muligt at fjerne hår i et bikiniområde?
 • 11.5. Vil tråden fjerne håret på benene efter barbering?
 • 11.6. Sådan fjerner du hår med en tråd, så de ikke vokser ind?

Essensen af ​​metoden

Teknikken kom til os fra øst. Depilation med en regelmæssig tråd er en måde, hvorpå hårene fjernes fra roden. Tråden er snoet på en særlig måde, slidt på fingrene på hænderne, den ligger på huden, fanger håret og trækker det ud. For at beherske færdighederne har du brug for lidt tid til at øve.

Hvilke dele af kroppen gælder det for?

Epilation med en tråd bruges på nogen del af kroppen, men oftest renser østlige kvinder deres ansigt på denne måde. En tråd er praktisk at fjerne fluffen på hagen, overskæg over overlæben. Hårene fjernes med en tynd linje, der gør det muligt at lave øjenbryn.

Tråden er velegnet til aflejring af benene, bikini. Men armhulen til at fjerne vegetationen alene vil ikke lykkes på grund af ulejlighed - kræver involvering af begge hænder. Men du kan altid kontakte skibsføreren: mange saloner tilbyder service til triding.

Hvilken tråd vil gøre

For at fjerne kropshår anbefales det at bruge en bomuldstråd af mellemtykkelse. Kapron-tråde kan beskadige hænderne, foruden de er glatte og værre hårklæbende. Det er tilladt at lave epilering med naturlig silketråd, men de sælges ikke i hver syafdeling.

Silke tråd epilation er velegnet til at trække en lille pistol på ansigtet.

Forberedelse af proceduren

Epilation er en følsom proces, da hårene trækkes sammen med roden. Huden skal være forberedt på denne procedure for at reducere risikoen for irritation, skade og smerte.

Hårlængden skal være mindst 0,5 cm, ellers kan den ikke blive fanget i tråden.

Hudpræparation

 1. Den aflejrede del af kroppen rengøres med en blød skrubbe dagen før proceduren. Det hjælper med at exfoliere døde hudpartikler af epidermis, hvilket letter udgangen af ​​håret.
 2. Kort før processen dampes huden under varmt vand, så porerne åbnes.
 3. Tøm det epilerede område og anbring en lille talkum, så håret bliver bedre fanget og glider ikke af.

Tråd forberedelse

For at gøre hårfjerning med tråd, er det også nødvendigt at lære at dreje det korrekt på fingrene. Det er lettere end det kan synes ved første øjekast.

40-50 cm tråd måles. Det anbefales at desinficere det med alkohol eller andre antiseptiske midler. Spidserne er bundet sammen med en knude i enden skal få en ring. Træet sættes på indekset og tommelfingeren af ​​begge hænder. I denne position drejes de 10-12 gange (formen af ​​de otte skal vise sig).

Hårfjerningsteknikken med en tråd er enkel: Til gengæld opdrættes tommelfingeren og indeksfingrene på siderne og skifter den snoet del fra midten til den anden kant.

Hårfjerningsteknik

For enhver zone, det være sig en bikini, ben, øjenbryn eller antenner, teknikken er den samme, bare for nogle dele af kroppen vil hårfjerning være vanskeligere for eksempel på bagsiden af ​​benene. Hvis du får fat i det, kan du tilpasse dig til alt.

Instruktioner for hårfjerning tråd:

 1. Sæt tråden på fingrene, drej, lav et par bevægelser frem og tilbage.
 2. Påfør tråden på huden, så den snoet del ligger under hårene, og den større side af sløjfen er placeret over dem. Bevægelsesretningen skal være imod hårvækst.
 3. Skarpe fingre spredte fingrene i en lille loop og udvide den. Den snoet midterste vil flytte, griber hårene og trækker dem ud.
 4. Fjern tråden og se resultatet. Hvis ikke alt hår er væk, gentag bevægelsen.

Således rengør hvert centimeter huden i det valgte område, indtil det forbliver glat.

Det er nødvendigt at gøre hårfjerning med en tråd på ansigtet foran et spejl. Foot tripping kan tage meget tid, du skal være forberedt på dette.

Hudpleje efter proceduren

Denne metode til fjernelse af håret kan forårsage irritation og endda betændelse. For at reducere risikoen for ubehagelige konsekvenser, skal du sørge for at sørge for korrekt hudpleje efter depilation ved hjælp af tråd.

 • Umiddelbart efter proceduren skal huden behandles med et antiseptisk middel (chlorhexidin, miramistin, furacilin, hydrogenperoxid). Alkohol bør ikke bruges, det er meget tør hud.
 • Efter et par timer kan du anvende en beroligende fugtighedscreme. Den ideelle løsning ville være de sædvanlige børn.
 • Hvis der er opstået irritation, vil medikamenter hjælpe dig med hurtigt at fjerne det: D-Panthenol, Bepanten, Radevit, Sinaflan.
 • Efter 5-7 dage efter depilering er det ønskeligt at skrubbe huden eller gnide den med en hård vaskeklud. Dette forhindrer indgroet hår. Brug skrubbe (vaskeklud) anbefales 2 gange om ugen.

Inden for 3-4 dage efter, at epilationen blev udført med en tråd, kan du ikke:

 • solbadning;
 • tag varme bade, brug saunaer;
 • svømme i en pool med stærkt chloreret vand;
 • besøg åbne vandlegemer, hvor der er risiko for infektion.

Sådan døs huden

Den essentielle olie af pebermynte hjælper med at reducere smerte: Den er fortyndet i vand (3 dråber pr. 20 ml vand) og huden gnides med denne opløsning.

Apoteket kan købe alkoholmedicin Menovazin, som også har en køleeffekt. Ledokain i form af en spray er en stærk bedøvelse til lokal brug.

Kvinder med en meget høj smertefølsomhed inden du fjerner håret, kan tage en smertestillende pille. Men dette er en ekstrem foranstaltning, der bør undgås.

Tråd epilator

Virksomheden Bradex har udviklet et unikt værktøj - Epilator filar electric "Intex". En lille enhed er fyldt med en tråd, som også er inkluderet. Enheden er placeret som en epilator for ansigtet. Det er bekvemt for dem at gøre fjernelse af antenner, lille hår i hagen. Det er også velegnet til andre dele af kroppen. På kroppen er der et særligt lys, for ikke at gå glip af et enkelt hår.

At bruge en sådan maskine derhjemme er let og simpelt. Det er en tråd epilator er ikke så dyrt - omkring $ 21.

Fordele ved triding

 • kræver ikke økonomiske omkostninger
 • Enkel teknik, du kan hurtigt lære de rigtige bevægelser;
 • hår vokser ikke lang tid op til 4 uger;
 • der er ingen risiko for en allergisk reaktion;
 • egnet til at fjerne hår (hårdt, tyndt, mørkt, lys);
 • hudskader er udelukket
 • Ved regelmæssig brug bliver håret tyndere, vokser sjældnere.

Ulemper ved proceduren

 • smerteligt;
 • kræver en vis færdighed
 • fjernelse af ansigtshår alene kan forårsage ulejlighed;
 • efter epilation er der irritationer, betændelser;
 • på en stor grund tager meget tid.

Generelt er fjernelsen af ​​kropshår ved hjælp af en tråd et komplet alternativ til sådanne procedurer som voksaflejring, shugarning og epilering med en mekanisk epilator.

Kontraindikationer for hårfjerning

Det er umuligt at gøre triding med hudsygdomme, med et stort antal mol, vorter, papillomer i det epilerede område.

Under de infektiøse og inflammatoriske processer i kroppen skal sessionen udskydes til genopretning.

Må ikke epilere på huden med en frisk brunbrun, med eventuelle slid, udskæringer, sår, sår.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvor lang tid tager det at udføre proceduren?

Det er umuligt at besvare dette spørgsmål præcist, alt afhænger af hver kvindes evner også på hårdets hårdhed, deres hårdhed. I gennemsnit kan fjernelsen af ​​whiskers tage 7-10 minutter, og det tager cirka en time at læse benene.

Gør depilation tråd i kabinen?

Ja, men ikke i alle. Ikke alle kosmetologer ejer tridteknikken.

Hvordan tråd armhule hår?

Manuel måde at epilere dig selv på virker ikke. Men proceduren vil være let at gøre med maskinen "Inteks" fra Bradex.

Er det muligt at fjerne hår i et bikiniområde?

Ja, der er ingen kontraindikationer til dette.

Vil tråden fjerne håret på benene efter barbering?

Ja, men længden skal være ca. 1 cm, så tråden nemt kan fange og trække dem.

Sådan fjerner du hår med en tråd, så de ikke vokser ind?

Teknikken i sig selv påvirker ikke indvækst. Hår vokser under huden efter en epilation, som trækker den ud af roden. Dette skyldes, at håret ikke vokser i lang tid, og det øvre lag af epidermis begynder at stramme follikelhullet.

Det var den grundlæggende instruktion og alle nuancer at fjerne uønsket kropshår med en almindelig tråd. Efter rådene vil hver pige være i stand til selv at prøve egen teknik.

Hvordan trækker du ud ansigtshår og krops tråd

I samfundet er kvinder forpligtet til at have et glat ansigt og krop. Enhver vegetation, der ligger under øjenvipper, er genudslettet, og dens ejer er mocked. På grund af dette skal du bruge meget tid og penge på smertefuld epilation.

Men nu bliver det popularitet ved at træde eller plukke ved hjælp af en tråd. Fans af denne metode hævder at det er smertefrit, sikkert og billigt. Hvordan trækker man hår ud med en tråd?

Du kan fravælge hårfjerning for evigt, men der er risiko for at blive ligner kusine Ita fra filmen "Addams Family"

Procedureens historie

Folk begyndte at fjerne hår med en tråd for nogle århundreder siden. Mange argumenterer for, at trillingen først dukkede op i Persien. Det østlige samfund betaler meget opmærksomhed på glat hud, i dette land blev shugaring opfundet.

Indbyggere i Persien bruges til hårfjerning silketråd, forbundet på en bestemt måde. Med sin hjælp blev hår med en rod fanget, så blev de trukket ud pænt. Efter det viste vegetationen ikke længe, ​​huden blev glat og behagelig at røre ved. Det er bemærkelsesværdigt, at denne metode ikke kun blev brugt af kvinder, men også af mænd.

På internettet kan man også finde den opfattelse, at skaberne af triding var mennesker fra asiatiske lande, men der er ingen tegn på denne teori. Og nu er det ligegyldigt, hvem der kom op med denne metode, fordi kun resultatet er vigtigt!

Videoen demonstrerer i detaljer trækteknikken. Det er værd at se det for at sikre effektiviteten af ​​proceduren.

Fordele og ulemper ved plukning

Som med enhver form for hårfjerning har formningen sine fordele og ulemper. Nogen de virker ubetydelige, mens andre disse oplysninger vil bidrage til at gøre et utvetydigt valg.

Godbidder

Piger, der allerede har lært at fjerne hår med en tråd, kan snakke i timevis om fordelene ved denne metode. Oftest nævner de følgende fakta:

Langsigtet resultat - det varer fra to uger til en måned.

Et minimum af ubehag - smerten er næsten fraværende i forhold til andre former for hårfjerning.

Billighed - ingen grund til at bruge penge på mesterens værktøjer eller tjenester, det er nok at købe en almindelig tråd.

Spar tid - efter 3-4 gange fjernes vegetationen meget hurtigt. Dette vil tage 5-30 minutter, afhængigt af kroppens behandlede område og tykkelsen af ​​håret.

Sikkerhed - risikoen for infektion reduceres til et minimum.

Universitet - denne metode kan bruges til at fjerne hår overalt på ansigt og krop. Med det kan du fjerne antennerne, justere øjenbrynene eller epilere hænderne.

ulemper

Der er ulemper ved denne metode til fjernelse af håret:

Vi skal vokse hår mindst 5-6 millimeter lang, ellers kan tråden ikke kunne fange dem.

Det kræver konstant at lære at hurtigt trække hår ud. Fra første gang er det sjældent at gøre alt perfekt.

Nogle piger oplever ubehag selv under triding, fordi smertetærsklen for forskellige mennesker er anderledes.

Denne metode har naturligvis flere fordele end ulemper. Derfor er det mindst en gang værd at prøve hårfjerning med en tråd, og derefter trække dine egne konklusioner.

Trinnets stadier

Det er vigtigt at overveje alle trin i proceduren for ikke at beskadige huden. I færd med hårfjerning vil have brug for sådant tilbehør:

 • tråd 40-50 cm lang
 • fugtighedscreme
 • urteafkogning
 • hud lotion eller tonic
 • tørre og våde håndklæder, servietter
 • bomuldspindler

Som du kan se, er alle de nødvendige ting normalt hjemme for piger. Efter forberedelsen kan du gå direkte til triding.

Hudpræparation

Rengør huden, før du plukker. Dette vil hjælpe med at minimere smerten, lette hårfjerningsprocessen, selv for begyndere. Oprensning omfatter følgende trin:

Fjernelse af sminke, snavs og fedt. For at gøre dette kan du bruge en lotion eller tonic, tørre huden med en vatpind.

Dampning og bedøvelse. Bedst af alt er et varmt håndklæde imprægneret med kamille eller calendula te blade egnet til dette formål. Du skal blot vedhæfte det til det rensede område af huden i 7-10 minutter.

Slippe af med fugt. Tråden begynder at glide, hvis huden er våd. Det er nødvendigt at tørre det med servietter, indtil det er helt tørt.

Rensning af huden er nødvendig, selvom du planlægger at epilere ben eller arme

Foldingstråd og plukning

Hovedhemmeligheden om effektiviteten af ​​triding ligger i den korrekt foldede tråd. For at gøre dette skal du følge disse trin:

Knyt enderne af tråden.

Grib tråden med tommelfingeren og pegefingeren i begge hænder, stræk den i en cirkel.

Vrid tråden med dine fingre 6-8 gange, så den ligner en omvendt otte. En loop danner i midten.

Det er samtidig nødvendigt at lægge fingre på den ene side og plante på den anden. Denne bevægelse ligner øvelsen "saks".

Efter træning kan du fortsætte: hårene er anbragt i en løkke, så er det snoet med fingers bevægelser nævnt ovenfor.

Hvis du følger instruktionerne, kommer hårene ud af roden og kommer ind i løkken.

Korrekt foldet tråd kan fjerne hår overalt på ansigt og krop.

For mere information om tridning og andre metoder til øjenbrynskorrektion, se Sådan plukkes øjenbryn uden pincet.

Pas efter proceduren

Efter hårfjerning skal du lindre huden. Til dette tørres det med en isterning eller en blanding af æteriske olier. Dernæst bør du smøre huden fugtgivende nærende creme.

Hvad mere skal du vide om bygningen

Til hårfjerning er kun silke- og bomuldstråde velegnede, i intet tilfælde bør du tage syntetisk. Bedst egnet tykt gevind med mærkning 10.

Du skal også huske, at mange hår er fjernet på én gang. Hvis triding bruges til øjenbrynskorrektion, er det bedre at trække deres form med skygger på forhånd.

I skønhedssalonen er der originale apparater til fjernelse af hår. De kan bestilles online.

Hårfjerning praktiseres i mange skønhedssaloner. For herrene er der træning, der ofte bruger specielle værktøjer, der letter hårfjerningsprocessen. Du kan udføre den første procedure ved hjælp af en professionel, og i fremtiden lærer du allerede at gøre alt selv.

Hvorfor tørre dit ansigt med is

Fordelene ved vand er ikke så ligetil som de synes.

Hvad du skal bruge til at gøre dit ansigt: en liste over værktøjer og kosmetik

Bare rolig, hele butikken bliver ikke nødt til at købe (kun en del af det).

Hvad skal man gøre, hvis huden flager rundt i munden

Skynd dig ikke for at bebrejde forurenet luft.

Epilation tråd

Hvem der først kom med brugen af ​​en silketråd til at bruge den til at fjerne overskydende hår på hænder, ben og endda ansigtet er ukendt. Denne oprindelige måde kom fra øst, hvor de faktisk ved meget om skønhedens egenskaber og egenskaber.

Blandt en bred vifte af metoder til hårfjerning og depilation søger hver kvinde en, der ville være bedre end andre og ideel til hende. Hvis du ikke har hørt om hårfjerning på ansigtet, så er du absolut nødt til at blive bekendt med denne metode. Det giver dig mulighed for at fjerne uønsket hår, samt at plukke øjenbryn hurtigt og effektivt hjemme.

Hvordan virker tråden?

Det antages, at hårfjerningstråd, ligesom nogle andre former for hårfjerning som shugaring, blev opfundet i øst, i Persien. Denne procedure er meget enkel og samtidig effektiv - det giver dig mulighed for at slippe af med overskydende ansigtshår i op til en måned!

Funktioner af epileringstråden.

Essensen af ​​epileringstråden er, at du tager en almindelig tråd, vrider den på en bestemt måde og løber gennem håret. I dette tilfælde trækkes hårene med roden på en gang i flere stykker. Resultatet - glat og delikat hud uden et enkelt hår hurtigt og i lang tid!

Triding

Triding er epilering med tråd. Proceduren anvendes med succes til at fjerne uønsket hår på nogen del af kroppen, men bruges mest på ansigtet. Denne metode er meget nyttig i fjernelse af antennerne over læben, såvel som til korrektion af øjenbrynene. Det er helt sikkert og smertefrit, men kræver særlige færdigheder.

Sådan ødelæggelse af overskydende hår kræver viden om teknologi og evne til at eje det. Det er nødvendigt at lære at vælge den rigtige vinkel og fold tråden korrekt. Kvaliteten af ​​processen afhænger af intensiteten af ​​at trække håret ud, fordi det er nødvendigt at fjerne pæren sammen.

Nem fjernelse af antennene med en almindelig silketråd er ikke en kompliceret procedure.

Færdighederne er også lønnede, og efter flere procedurer vil kvinden selv være i stand til nemt at klare opgaven og gøre epilationen og tilpasse sig den korrekte vridning af tråden. Det er ikke nødvendigt selv at gennemgå særlig træning - det er nok at observere mesterens arbejde. Og for dette er der en bekvem måde - at købe video tutorials, hvor de nødvendige anbefalinger gives, og trin-for-trin teknik er demonstreret.

Efter at have observeret mesterens arbejde og se det endelige resultat, skifter mange kvinder til triding, som de lærer at gøre på egen hånd. Og ikke underligt, denne form for depilation har mange fordele.

Fordelene ved trådfjernelse

Epileringstråd er allerede tilfredsstillende takket være en række positive punkter:

 • Med passende færdigheder giver proceduren ganske kort tid til helt at fjerne et stort antal hår uden smerte.
 • Metoden er ret simpel, så sessionen i kabinen er billig. I hjemmet vil omkostningerne kun blive brugt på køb af en trådspole, hvilket er nok til mange procedurer.
 • Denne depilation passer perfekt til enhver form for hår (blødt, hårdt, tykt, tyndt, langt, relativt kort).
 • Efter denne procedure sænker hårvæksten, så næste gang du bliver nødt til at ty til det tidligst 3 uger.
 • Metodernes renhed udelukker inflammation og infektion i de behandlede områder.

Ulemperne er det eneste punkt - manglende evne til at gribe hår med en tråd kortere end 5 mm. Men dette øjeblik er forbigående - i løbet af et par dage vil hårene allerede være til rådighed for epilering.

Epilation med ansigtsgarn

Mest af alt er hårfjerning med en tråd egnet til at fjerne ansigtshår. Øjenbryn, "antenner" eller enkelthår, der forhindrer dig i at leve - hele denne tråd fjernes i to konti uden at forårsage irritation på den delikate hud. Plukkende øjenbryn med tråd er en fantastisk måde at let give dem den ønskede form og fjerne alt unødvendigt fluff omkring dem.

Udfør hårfjerning på øjenbrynene.

Du kan fjerne håret på denne måde ikke kun i ansigtet, men også på andre dele af kroppen. Det vigtigste er at lære at arbejde med en tråd, og for første gang er det bedre at gå til mesteren for at se, hvordan dette sker korrekt. Så kan du prøve det selv, derhjemme, og når du lægger din hånd på, behøver du ikke længere bruge penge og tid til hårfjerning i salonen. Nedenfor er en video med hjælp til hvilken du vil kunne studere denne procedure selv hjemme.

Derfor er det ikke altid muligt at lave denne type epilering hjemme. I trendy skønhedssaloner, håndterer fagfolk nemt triding. Ja, og resultatet holdes op til 1 måned.

Tripping i en skønhedssalon

Mange saloner tilbyder flossing tjenester. Læs anmeldelser om mesterne, se videoen, konsulter med dine venner og gå til en dokumenteret professionel. Må ikke bekymre sig om omkostningerne - i forhold til andre typer hårfjerning, er dette det mest budgetmæssige.

I gennemsnit starter prisen på ansigtshår fjernelse i en salon fra 300 rubler. Plukkende øjenbryn med tråd - fra 500 rubler, i armhulerne, på arme og ben - fra 700 til 3000 rubler.

Triding procedure i en skønhedssalon.

I salonerne anvendes hovedsageligt silketråd, fordi det er meget slidstærkt og ikke vil rive. Silke tråd epilation er den bedste måde at slippe af med uønsket ansigtshår og justere formen på øjenbrynene, fordi der ikke er nogen kontakt med huden, den er ikke skadet, udsættes ikke for nogen kemiske virkninger.

Hårfjerning ved flossing derhjemme

Hårfjerning sker i retning af vækst. Hvis alt er gjort korrekt, kan du se løghåret i slutningen af ​​det fjernede hår. Når du er færdig med et segment af huden, skal du fortsætte til en anden og flytte i rækkefølge fra sted til sted.

Du skal vælge den korrekte vinkel for den trinvise procedure.

Hvis du vil gøre hårfjerningsproceduren hjemme, kan du bruge en hvilken som helst tråd, både silke og almindelig bomuld.

Tips til begyndere

 1. Start proceduren med uklare steder (for eksempel på benene) for at øve, hvis du fjerner hårfjerning hjemme, og kun derefter fortsæt med at fjerne øjenbryn, overskæg og andet ansigtshår.
 2. Du kan tage et kursus på epilering med en tråd, både uafhængigt af video og fra en erfaren mester, så du kan gøre det ikke kun for dig selv, men også til dine venner og bekendte.
 3. Plukkende øjenbryn med tråd skal udføres meget omhyggeligt for ikke at forstyrre formen. For at gøre dette skal du først tegne de ønskede konturer af øjenbrynene. Og sørg for, at øjenvipper ikke falder ind i tråden!
 4. Silke tråd epilation anbefales ikke i flere dage, såvel som i de første to dage af menstruation, fordi følsomheden over for smerte i denne periode øges.
 5. Efter proceduren skal du behandle huden med et desinficerende lotion, så ingen skadelige bakterier kommer ind i porerne.

Forberedelse af proceduren

Der kræves ingen speciel forberedelse før depilation med tråd. Det vigtigste er, at hårene ikke skal være for korte til tråden for at få fat i dem. Umiddelbart før proceduren er huden (især på ansigtet) bedre at dampe for at åbne porerne. Du kan tage et bad. Derefter skal huden tørres fuldstændigt, behandles med tonic og om nødvendigt belagt med talkum. Når man er færdig med forberedelsen til triding, er det muligt at gennemføre den vigtigste tekniske proces.

Før og efter proceduren på ansigtet.

Selv sådan en simpel procedure kræver forudgående forberedelse, hvorpå effektiviteten af ​​processen vil afhænge:

 • Det er kun nødvendigt at foretage korrektion på en ren del af kroppen, derfor skal du først vaske.
 • Yderligere rensning med tonics eller lotions udføres for at beskytte huden.
 • Selvom proceduren betragtes som smertefri, skal det område, der skal behandles, dampes for at lette fjernelsen. Til dette er det godt at sætte et varmt håndklæde gennemvædet i en kamille afkog på huden i ca. 5 minutter.
 • Efter hvilket området for fjernelse af håret promakivaetsya tør klud.

Trin for trin

Proceduren kræver en specifik række handlinger. For at beherske det og forstå nogle punkter, er det bedre at lave de første sessioner på umærkelige dele af kroppen (for eksempel på benene). Depilation ved hjælp af en tråd på ansigtet (antenner eller øjenbryn) skal ske, når du har mindst nogle færdigheder.

 1. Til at begynde med rulles spolen med en halv meter tråd.
 2. Fold tråden 2 gange.
 3. Klip og bind enderne i en knude (hvis der ikke er nogen silke på dine hænder, kan du tage en bomuldstråd).
 4. Efter at have taget tråden med indekset og tommelfingeren, strækker den op til den ovale og drejer den derefter flere gange. Ideelt set opnås et uendeligt tegn.
 5. Det snoet center skal være lidt modregnet fra midten på en sådan måde, at en sløjfe er lidt større end den anden.
 6. Den store løkke passer over huden over hårene, den snoet del under dem.
 7. Dernæst strækker en mindre løkke dramatisk, hvorfra midterdelen løftes og tager hårene med sig.
 8. Bring det til huden og kør det gennem håret. Du vil se, hvordan de fanges og fjernes fra roten.

Det kan være svært i starten, men snart vil du vænne dig til og lære at arbejde med tråden hurtigt og behændigt. Ved epilering med en tråd, især de første par gange, kan smerten være alvorlig. Hvis du er bange for dette, kan du, før du tørrer huden, behandle det med et stykke is eller en særlig creme med bedøvelsesvirkning.

Fjern hår på ben med tråd.

Postprocedurer

Fjernelse af uønsket hår med egne hænder ved brug af silketråd hjemme kræver obligatorisk manipulation efter proceduren:

 • Du kan berolige huden med en isterning (bedre end kosmetisk) eller ved hjælp af en essentiel antiseptisk blanding. Dette toner det behandlede område og fjerner rødme.
 • Det er muligt at fugte området yderligere med lotion eller spray.
 • Det ville være godt at anvende en fugtgivende nærende creme.
 • Efter 5-7 dage skal en let afskalning af aflejringszonen udføres for at undgå uønsket hårindvækst. Scrub vil også give glat hud.

Hvad der ikke skal gøres under alle omstændigheder, så det er underlagt områder, der har gennemgået depilation, virkningerne af ultraviolet stråling. Intet besøg på strandene og solsengene. Hvis proceduren blev udført på ansigtet for at fjerne øjenbryn eller antenner, er det tilrådeligt at bære en hat med bred rand (selv om vinteren) i nogen tid.

Nuancerne af denne metode

Du bør ikke ty til denne procedure, hvis huden i ansigtet er betændt eller irriteret, hvis der er bumser, ridser og sår. Det er bedre at vente, indtil de passerer. Desuden er epilering med tråd ikke egnet til hud, hvis den har mange mol, papillomer eller vorter.

Under graviditeten bør amning afstå fra procedurer for hårfjerning og udtørring, som forårsager smerte. På nuværende tidspunkt anbefales det at afvise hårfjerning og øjenbrynskorrektion overhovedet, eller find smertefri metoder til dette. Dette gælder også for forekomst af hudsygdomme.

Video: Instruktioner og demonstration af hårfjerning med silketråd på øjenbrynene.

Det er ikke svært at gennemføre den beskrevne procedure ved hjælp af en silketråd - det er nok til at tilpasse sig det. Særlige kontraindikationer er ikke angivet her, men selv mindre skader og mangler på huden udelukker enhver form for epilering.

I andre tilfælde vil intet forhindre en kvinde i at blive smuk og velplejet. Især da alt er i hendes hænder, og der er altid en kugle af tråd i huset. Derfor forbliver det for de små - at beherske denne teknikk af depilation og forbløffe alle med sin skønhed.

Hvis du aldrig har gjort depilation på denne måde, skal du sørge for at prøve! Uddannelsen tager dig maksimalt en halv time. Måske er det præcis det, du har ledt efter. Så har du ikke længere brug for at fjerne ansigtshår og plukke øjenbrynene en øre, og du kan altid være velplejede og smukke. Tråd kan tage med dig overalt!

efterskrift

Problemet med uønsket kropshår exciterer skønheder fra oldtiden, da der ikke var laser-epileringer eller voksstrimler, og der var endnu ingen maskiner. Men kvinder tænkte altid på deres legemes skønhed, og blandt dem var kreativt tænkende personligheder.

Instruktion: Hvordan bliver hårfjerning gjort hjemme + foto

Epilering med en tråd er en ret gammel måde, som startede i øst for mange år siden. Hårfjerning udføres ved hjælp af en silke eller bomuldstråd.

I dag bruges denne metode oftest af kvinder, men i det gamle øst blev den også brugt af mænd, idet overskydende ansigtshår (skæg og overskæg) blev fjernet.

Og selvom for vores europæiske kvinder, anses denne metode for at være en nyhed (nu kaldes den triding), det er allerede ved at blive stadig mere populær. Efter alt kan du gøre hårfjerning som en tråd i skønhedssalonen og lige hjemme. Og resultatet vil kun give hyggelige følelser.

Hvorfor epilering med flossing er en god måde at fjerne hår på

Fordelene ved at tride meget. Først er nøjagtigheden. Det vil sige, hvis du f.eks. Vil gøre epilering af øjenbryn med en tråd derhjemme, så vil dette være den bedste måde, intet som en silketråd skaber ikke en sådan nøjagtig og smuk øjenbryn.

Triding - hårfjerning ved tråd

Vær opmærksom! Ved udførelsen af ​​denne procedure til fjernelse af benene er det vigtigt, at hårene straks trækkes ud af flere stykker, hvilket sparer tid. Hårene opstyres, det vil sige, de slår ikke af i midten, hvilket garanterer et langt og højkvalitetsresultat - omkring en måned med absolut glat, følsom hud.

Efter mindst 3-4 procedurer udføres, begynder hårene at vokse mere og langsomt, så over tid er en absolut afmatning i hårvækst mulig, som alle moderne kvinder kun kan drømme om.

Smertefulde fornemmelser under trådens epilering er til stede, men selvfølgelig mindre udtalte end ved voksning eller ved anvendelse af pincet.

Forsøg er helt sikkert - infektion er helt udelukket

Et andet plus, ved hjælp af hårfjerning af håret, er helt og holdent fjernet alle hår, selv dem, der ikke er synlige. En vigtig faktor er, at i skønhedssalonen skal en sådan procedure betale en masse penge. Men efter at have lært at gøre hårfjerning med en tråd derhjemme, kan man ikke kun spare penge, men også udføre proceduren og korrektionen på et hvilket som helst passende tidspunkt.

Processen med triding kan styres af dig selv.

Denne procedure har imidlertid sine ulemper. Til gennemførelse er det nødvendigt at tage højde for hårets længde, som skal være mindst 3 mm. Desuden er epilering med en tråd ikke effektiv til grove og tykke hår.

Forkert brug af tråden kan få ubehagelige konsekvenser, hårene begynder at vokse ind i huden, det bliver grovere, vokser hurtigere. Derfor er det bedre at starte epilering med en tråd med mindre synlig hud.

Hvad er vigtigt at overveje, når epilerende tråd

Epilering med en tråd derhjemme kan udføres under hensyntagen til følgende punkter: Et forsøg på at udarbejde denne metode og korrekt forberedelse af proceduren.

Princippet om metoden

Først skal du finde ud af, hvordan denne metode virker, og beherske sin teknik. Til dette skal du forberede en tråd (silke eller bomuld),

Trådlængden skal være mindst 50 centimeter.

Spidsen af ​​tråden er bundet tæt, og resterne fjernes.

Trin-for-trin proces med triding:

 1. Ved hjælp af to fingre, pegefingeren og den store tråd strækkes tråden i en cirkel og snoet flere gange for at danne et tal på otte (vrid bedre 7-10 gange), men samtidig skal en sløjfe forblive længere og den anden mindre.
 2. Tråden presses tæt på huden, den snoet del er i bunden af ​​hårene, og sløjfen er øverst.
 3. Den lille løkke strækker sig dramatisk, midten stiger op med hårene og trækker dem fra pærerne.
For første gang er det bedre at gøre trushing i kabinen

Det vigtigste er rigtigt for et godt og højkvalitetsresultat - mærk trådt og fjern hårene med præcise skarpe bevægelser.

Forberedelse af proceduren

Forberedelse af huden før proceduren tager et meget vigtigt sted: Jo bedre huden er forberedt, jo bedre bliver epilering med floss derhjemme.

Til dette skal du:

 • rent håndklæde
 • varmt vand
 • decoctions af urter, såsom kamille, kendt for sine anti-inflammatoriske og beroligende egenskaber.
Kamilleafkok har en beroligende virkning på huden og som et antiseptisk middel

Håndklædet er fugtet i bouillon og påført den zone, der vil blive udsat for hårfjerning. Om et par minutter bliver huden dampet og klar til proceduren. Umiddelbart inden epilering skal huden tørre godt, så den ikke har dråber eller fugt på den.

Hvor meget tid kræves for proceduren

Først til færdigheden i denne procedure kommer, kan processen med hårfjerning tage meget tid. Men så snart færdighed og erfaring kommer, vil proceduren for fjernelse af øjenbryn tage ca. 15-20 minutter. Yderligere 5 minutter vil blive brugt til at skabe en smuk linje med øjenbryn, fuldstændig fjernelse af antenner, overskydende hår mellem øjnene, nær ørerne.

Indånding kan udføres med varmt vand eller infusioner af urter

For at gøre hårfjerning hjemme effektivt, skal du forberede følgende:

 • varmt vand til dampning af huden, du kan afkoge urter,
 • håndklæde,
 • frosne isbiter

Isbiter er nødvendige for den efterfølgende bedøvelse og beroliger ansigts sarte hud.

 • antiseptisk, chlorhexidin eller hydrogenperoxid;
 • handsker (tråden i starten kan gnide eller beskadige hænderne);
 • fugtgivende lotion;
 • et spejl

Epilation ben

For at begynde at lære det grundlæggende ved epilering med en tråd derhjemme, er det måske værd ved epilering af benene. Når alt kommer til alt, udfører proceduren på dine fødder ikke trætte hænder, kan du finpudse dine færdigheder og derefter udføre mere subtile arbejde. Efter epilering med tråden forbliver benene glatte i 3 til 4 uger.

Tride ben er ikke svært hjemme

Lad os henvende os til den trinvise beskrivelse af hele proceduren for ben triding.

 1. Damp dine fødder med en varm kompressor. Afkøle dem og tør hele fugt fra huden.
 2. Behandl huden med et antiseptisk middel for at udelukke infektion i den uforsigtige håndtering af tråden (dette sker meget sjældent, kun fra uerfarenhed først).
 3. Begynd epilering, brug på handsker på forhånd. Specielt følsomme kvinder, der svarer til smerte, kan du bruge smertestillende midler.
 4. Når epilationen er færdig, lad huden hvile og behandle med en fugtgivende lotion.

Øjenbryn epilation

For at udføre øjenbryn hårfjerning med en tråd i hjemmet, skal du først forberede den fremtidige ideelle form for øjenbrynene.

Ved hjælp af en blyant tegnes 3 linjer, hvilket indikerer 3 målinger.

 1. Den første linje skal løbe nøjagtigt fra næsens hjørne til det indre hjørne af øjet.
 2. Den anden linje er fra næsens hjørne til det yderste hjørne af øjet, så er yderkanten af ​​øjenbryn.
 3. For at finde placeringen af ​​øjenbryns højeste punkt, skal du trække en linje gennem øjets elev til næsens hjørne.
Reglen til bestemmelse af den ideelle form af øjenbryn

Du kan begynde at epilere de hår, der ikke falder inden for de etablerede grænser. Naturligvis, før epilering af øjenbryn med en tråd, skal huden dampes og helt fjerne fugt fra den.

Nu med hjælp af en tråd, med skarpe bevægelser slår vi hår ud, først langs øjenbrynens nedre kant, fra næsebroen til templerne, så det samme langs øvre kant. Efter at have givet dine øjenbryn en ideel form, kan du berolige huden ved at sætte isbiter på den og derefter anvende en nærende regenererende creme.

Det samme princip bruges til fjernelse af uønskede antenner og andre hår på ansigtet.

Nogle piger er bange for, at deres hår vil vokse endnu stærkere efter epilering med en tråd derhjemme. Men dette er et helt forkert faktum.

Efter trider hår bliver tyndere

Efter flere behandlinger stopper de helt og holdent. Og ingen procedure, ingen voksepilation eller pincetbehandling vil ikke give et godt resultat som epilering med en tråd.

Epilation bikini område

Når der udføres hårfjerning hjemme på sådanne følsomme områder som bikiniområdet, skal der tages særlig hensyn. Hårfjerning er bedre på den øvre zone uden at påvirke de specielle, mest følsomme steder.

Epilation med floss i lysken kræver antiseptisk behandling før og efter proceduren

Epilering med tråd udføres i overensstemmelse med de samme principper som i andre dele af huden. Med undtagelse af, at det med en antiseptisk behandling er nødvendigt at behandle huden både før trillingen og straks efter den. Under proceduren er det vigtigt at have et spejl foran dig: enkelt eller med en stigende effekt.

Kontraindikationer til hårfjerning derhjemme

 • hvis der er forværrede manifestationer af kroniske hudsygdomme.
 • herpes, der strømmer i en frisk, akut form;
 • forskellige hudtumorer (både maligne og godartede);
 • hudinfektioner;
 • forbrændinger opnået på nogen måde. Selv med solbrændinger, der synes at være fuldstændig harmløse, er denne procedure kontraindiceret.
 • allergiske udslæt på ansigt og krop, herunder udslæt, dermatitis og blæseudslæt.

Hvilken hudpleje kræver efter epilering

Det er vigtigt at huske! Efter epilering skal du sørge for forsigtigt at behandle huden med et antiseptisk middel. Påfør en komprimering med hydrogenperoxid. Påfør fugtighedscreme.

Komprimering med hydrogenperoxid er påkrævet efter proceduren for epilering

Derudover skal du træffe forholdsregler, som omfatter følgende:

 • Det er umuligt at forblive i den åbne sol i lang tid, da det er let at få en forbrænding, fordi huden efter epilering er ret følsom.
 • Det er forbudt at besøge badet eller saunaen.
 • Det anbefales ikke at tage et varmt bad eller brusebad.

Således er trilling (eller epilering med en tråd) en kosmetisk procedure, der giver dig mulighed for at fjerne uønskede hår på ethvert område: ben, ansigt, intim zone. Denne teknologi kan styres uafhængigt, det giver mulighed for at udføre proceduren til enhver passende tid. Huden efter epilering er glat og øm i mindst 4 uger.

Fjern uønsket hår med en tråd. Se video tutorial:

Alt hvad du behøver at vide om bygningen. Se nyttige video:

Depilation med tråd: detaljer og funktioner. Se videoen anmeldelse:

8 grunde til, at håret skal fjernes ved flossing

Hver pige ved, hvor meget tid du skal bruge til at passe dig selv for altid at være ønsket og attraktiv. Korrekt ernæring, ture til fitness og brugen af ​​masker er ikke alle procedurer, som kvinder gennemgår. Et særligt sted i denne liste er epilation.

Hver pige foretrækker en individuel måde at opretholde blød og glat hud på. Laser fjernelse, barbermaskiner og voksstrimler er blandt de mest almindelige metoder til fjernelse af overskydende hår. Mindre velkendt, men mere effektiv er hårfjerning.

Sådan fjerner du håret over læben

Teknikken til hårfjerning med en tråd er ganske enkel, så hver pige kan udføre det hjemme. Inden proceduren startes, er det nødvendigt at forberede:

 1. Bomuldstråd.
 2. Antiseptisk.

At lære tråd hår er let

For at fjerne hår fra dit ansigt skal du følge instruktionerne:

 • For at komme i gang skal du forberede din hud til proceduren. Vask din hud med sæbe eller brusegel.
 • Våd håndklædet i varmt vand. Så skal det vrides ud og påføres huden i et øjeblik. Dette vil åbne porerne og dampe ud i huden.
 • Desinficer området for at undgå infektion og forhindre ukontrolleret bevægelse af tråden.
 • Efter at have målt tråden 45-55 cm lang, binde dens ender.
 • Træk tråden i cirklen form med din tommel og pegefinger.
 • Vrid tråden i midten 10 gange.
 • Som følge heraf skal du have et tal på otte eller uendeligt tegn.

I starten kan metoden til at fjerne hår med en tråd virke ret kompliceret, men det er værd at justere lidt, og alt vil vise sig at være så godt som muligt. Efter afslutningen af ​​proceduren skal huden hvile og porerne smalle. For at gøre dette skal du anvende en kølig komprimering til arbejdsområdet. Anvend derefter antiinflammatorisk middel til området.

Det er værd at bemærke, at proceduren ikke kan udføres på stedet, hvor muldvarp og vorter er placeret. Hvis der er opstået betændelse på arbejdspladsen, bør det også forsinkes med hårfjerning.

Hvis du ikke har meget praktisk erfaring eller planlægger at fjerne hårene med denne metode alene for første gang, så er det bedst at tage en bomuldstråd. Ved anvendelse af silke kan du ved et uheld skære hænder.

I dag er der flere enkle værktøjer, der giver dig mulighed for at undgå risikoen for skader på dine hænder og lidt lette processen med at fjerne overskydende hår.

Sådan fjerner du håret med en streng

Mange har hørt om en sådan procedure som trilling, men ikke alle ved, hvordan man fjerner hår med en streng. Faktisk er der intet svært i denne metode til fjernelse af hår. Det anses for at være en af ​​de nemmeste og mest overkommelige måder at fjerne overskydende hår overalt på kroppen. Hårfjerning udføres oftest med en tråd på ansigtet.

Hver af metoderne til hårfjerning har sine egne fordele og ulemper. Dette gælder også metoden til fjernelse af kropshår.

Karakteristik af filament typen af ​​hårfjerning

Tripping gør det nemt at fjerne overskydende vegetation:

 1. Du kan fjerne hår på næsten alle dele af kroppen (ansigt, ben, armhuler, underliv).
 2. Perfekt til øjenbrynskorrektion.
 3. Hårfjerning er ikke så smertefuldt i forhold til plukning med almindelige pincet.
 4. Udseendet af nye hår er meget langsommere end efter barbering eller plukning.
 5. Under sin holdning er huden slet ikke udsat for temperatur og kemiske virkninger.
 6. Med det kan du fjerne tynde og uklare hår.
 7. Hårfjerning ved floss kræver ikke noget specielt værktøj eller udstyr.
 8. Det er nødvendigt at have kun en tråd op til 50 cm lang. Derfor er det i skønhedssaloner billig at lave denne epilering.
 9. Proceduren kan udføres hjemme. Men for at udføre det skal du have visse færdigheder.
 10. Håret fanges let af tråden og trækkes ud fra pærens rod. På grund af denne genoptagelse af hårvækst forekommer langsomt. Ved hyppig skade af folliklerne svækker hårene og nogle stopper helt med at vokse.
 11. Sammenlignet med voks og sukker hårfjerning udføres trådfjerning af hår meget hurtigere, og smerten er mindre udtalt.
 12. Det er en helt sikker procedure, fordi den ikke anvender kosmetik, som omfatter aggressive kemiske komponenter.
 13. Ud over hårene fjerner tråden også det øvre keratinøse lag af huden, på grund af denne rensning og udglatning af huden opstår.
 14. Under triding udføres en lysmassage.
 15. Han har et minimum af kontraindikationer.

Proceduren har nogle funktioner:

 1. Effekten er medium.
 2. Nogle hår vokser tilbage en uge senere.
 3. Det er ikke altid muligt at fjerne groft hår med en tråd, men fine hår er trukket ud meget let.
 4. Processen med at udføre triding er ret besværlig. Det tager meget tid at fjerne hår på store områder af kroppen.
 5. Hos personer med tynd og følsom hud kan der forekomme irritation i områder med epilation.
 6. Følgende triding er kun mulig efter at have nået en hårlængde på 4-5 mm.
 7. Efter denne epilation kan indgroede hår forekomme.
 8. Hvis proceduren udføres ukorrekt, bliver håret muligvis ikke trukket ud, men knust ved anfaldet af gevindet, som efterfølgende vil medføre hårgenvækst med større stivhed.

Det er ubelejligt at fjerne hårene på ansigtet alene, derfor er hjælp fra en anden person, der har en vis erfaring i denne procedure, nødvendig.

Denne metode til hårfjerning er forbudt at udføre på områder af kroppen med muldvarp og vorter. Også de udfører ikke triding, hvis huden har mekaniske skader, forbrændinger, rødme og visse patologier. Det er uønsket at fjerne hår med en tråd under graviditet og amning.

Metode til implementering

Kun en ting er nødvendig for trilling - en tråd omkring en halv meter lang (både silke og bomuld er velegnet). Spidsen af ​​tråden er bundet knude. Den resulterende cirkel af tråd før proceduren bæres på indekset og tommelfingeren af ​​begge hænder, og løkken snoet 5-6 gange i midten. Den resulterende figur skal have en sløjfe lidt mere end den anden og ligne figuren otte.

Tråden påføres huden, så den snoet del er under hårene, der skal fjernes, og over dem er en større ring. Så skarpt skilt fingre, der holder en mindre ring. Denne bevægelse bidrager til bevægelsen af ​​det snoet segment opad (i retning af den større sløjfe), og på dette tidspunkt er der anfald af hår. Tråden skal udskiftes med jævne mellemrum med en ny, da de fjernede hår, som forstyrrer epilation af høj kvalitet, kommer ind i plexuserne. Denne metode fjerner overskydende hår på alle hudområder. For at fjerne håret på overlæben er der en advarsel - under epilationen skal du holde tungen mellem læben og tandkød. Det er nødvendigt, at huden over overlæben bliver mere elastisk, hvilket giver en reduktion i smerte under proceduren og letter trillingen.

Pleje efter epilering

Efter at proceduren er afsluttet gnides de steder, hvor håret blev fjernet, med en kosmetisk isterning eller en antiseptisk etherblanding.

Denne sidste fase er nødvendig for beroligende, slippe af med rødmen af ​​huden. Derefter befugter kroppens områder efter epilering med en nærende lotion eller creme. For at fjerne den irritation, der kan opstå hos mennesker med delikat hud, skal man påføre bomuldspindler dyppet i en svag kamille-tinktur til problemområderne eller bare i rent vand. De første dage efter proceduren på solrige dage er at reducere dit ophold på gaden og på huden efter epilering for at anvende solcreme.

Konklusion om emnet

Triding er en af ​​metoderne til hårfjerning, som bliver stadig mere populær blandt moderne kvinder og mænd. Det har mange fordele og minimale kontraindikationer.

Metoden til hårfjerning med en tråd er enkel, billig og ikke så smertefuld som andre eksisterende metoder til hårfjerning. Mange kvinder, der fjernede uønsket hår på forskellige dele af kroppen med en tråd værdsat denne metode.

Sådan fjerner du håret med en tråd: Fordelene og træk ved hjemmet af depilation

Blandt hjemmelavede hårfjerningsprocedurer er epilering en af ​​de mest almindelige. Denne gamle metode er enkel og tilgængelig, så pigerne fortsætter med at beherske visdommen om at arbejde med fingrene og tråden og opnå den ønskede virkning. For at lære at trække håret korrekt ud ved hjælp af en tråd, skal du øve og mestre færdigheden, men resultatet vil endda tilfredsstille de mest krævende af det svagere køn.

Efter at have hørt om denne metode for første gang, er mange piger interesseret i at gøre hårfjerningstråd. Og selv om det i starten kan virke som om det er svært og endog umuligt, er det vigtigt at forsøge at ikke stoppe med at lære. Over tid kan du endda justere dine øjenbryn med en tråd, og endnu mere fjerne hår på dine ben eller over din overlæbe.

Fordele og ulemper ved denne fremgangsmåde til depilering

Den største fordel, som har en hårfjerning tråd, er, at det er helt gratis. I ethvert hus vil finde et lille stykke tråd, og mere til gennemførelse af proceduren behøver ikke noget. Denne fordel påvirker det faktum, at mange piger mindst en gang i deres liv har forsøgt at fjerne hår på denne måde. Blandt andre fordele kan man kalde:

 • enkelhed og bekvemmelighed;
 • langsigtet effekt - håret trækkes ud af rødderne, og de begynder at vokse kun efter nogle få uger;
 • evnen til at gøre depilation til enhver passende tid
 • Hudsikkerhed; Ingen irritation, nedskæringer eller allergiske reaktioner;
 • universalitet af metoden - hår kan fjernes overalt på kroppen, men for hænderne bliver nødt til at bede om hjælp kæreste.

Sådanne fordele er kraftige argumenter for mange piger, og epilering med en tråd bliver en populær måde at slippe af med uønsket vegetation. Men før du lærer og gør proceduren, bør du forstå de ulemper, den har. Blandt dem er:

 • ømhed - fordi tråden fungerer som pincet, trækker hår ud af roden;
 • procedurens varighed, især i løbet af uddannelsesperioden og styring af færdighederne
 • manglende evne til at fjerne for korte hår.

Hårfjerning ved hjælp af en tråd er også lavet i skønhedssaloner, så første gang du kan kontakte en mester. Dette vil tillade ikke kun at spore deres egne følelser, men også at forstå, hvordan tråden virker.

Sekvens af knibende hår

For at fjerne overskydende hår ved hjælp af syning af materiale skal du forberede en tråd på 40-50 cm. I salonerne anvendes en speciel kosmetisk tråd, og i hjemmet kan du tage tyk bomuld. Yderligere aktioner udføres i følgende rækkefølge:

 1. Sammenkoble de to ender af tråden for at gøre en ond cirkel.
 2. Tag to kanter af tråden med fingrene og drej den flere gange ca. i midten. Det er bedre at have 5-6 omdrejninger, så proceduren bliver mere effektiv.
 3. Vrid midten af ​​tråden for at bringe til huden med hår, der skal fjernes. Med fingrene på den ene hånd øges løkken med den ene hånd og frigiver en lille tråd med den anden. Så gør det modsatte - øg sløjfen på den anden side.
 4. Alternativt ændre størrelsen af ​​trådens løkker til venstre og højre, skal du gradvist forarbejde det ønskede område af huden. Hårene falder i snoet garn, blandes med dem og trækkes ud med løg.
 5. Således skal du gå over hele huden, trække forsigtigt et eller to hår, indtil du får det ønskede resultat.

Fra første gang at fjerne håret virker muligvis ikke vigtigst for at forstå, hvilke bevægelser der er nødt til at lave fingre og hænder. Men efter et par minutter med smertefulde anstrengelser og resultatet på huden vil det være klart, at processen skrider frem, som den burde. Lidt tid og kræfter, og depilation med en tråd vil give det ønskede resultat.

USER-MASTER.ORG

Shugaring hænder