Hvor smukt og korrekt pluk øjenbrynene. Trinvise instruktioner med fotos

Før du lærer at plukke øjenbryn til sig selv, er det nødvendigt at bestemme den mest passende form korrekt afhængigt af persontype. Vælg derefter en teknik og pluk øjenbryn, ifølge instruktionerne.

Sådan finder du den rigtige andel af øjenbryn

Fra øjenbrynens form afhænger en persons udtryk. Hvis øjenbrynens form vælges forkert, kan den give et ansigt et sultet, overrasket og endda dumt udseende. For at finde dit ideelle udseende, skal du sidde foran spejlet.

Ved hjælp af en kosmetisk blyant er det nødvendigt at bemærke tre hovedpunkter på øjenbryn, som i kombination danner den perfekte øjenbryn linje for hver kvinde.

Dette er punkterne:

 • Det første punkt er øjenbrynets hoved, for at markere starten, skal du vedhæfte en blyant for at forbinde næsens vinge og det indre hjørne af øjet (hele hårets hår, der strækker sig ud over blyanten tættere på næsebroen, skal trækkes ud);
 • Det andet punkt falder på den øverste del af øjenbryn (for korrekt at bestemme toppen, skal du forbinde næsens vinge og eleven med en blyant);
 • for at finde ud af, hvor den pande skal ende, er det nødvendigt at holde blyanten på fløjen af ​​næsen til den ydre øjenkrog op til skæringspunktet med øjenbrynet (hår uden blyanten udefra - trække sig ud).

Hvis en eller anden grund, drage fordel af denne algoritme er ingen mulighed for eller ønske, du kan lave øjenbryn i en "måge-wing", en bøjning, i henhold til den verdensklasse make-up, egnet til alle personer. Imiterer fuglens vinge, øjenbryn fra næsen stiger jævnt til templet med en lille bøjning. I øjeblikket er dette billede den mest populære og fashionable.

Skal jeg trække øjenbryn ovenfra

De fleste af de uønskede hår skal fjernes fra bunden, men det kan gøres øverst på øjenbryn. Dette behov opstår, hvis øjenbrynene er asymmetriske, for tykke, eller hvis fluffhåret over øjenbrynene er for mørkt og mærkbart. For at bestemme, om du skal trække hår ud langs øjenbrynens øvre ende, bør du børste dem med en børste. Herefter vil de ekstra hår være tydeligt synlige.

Forberedende forberedelse

Hvordan man trækker øjenbryn til sig selv, få kender.

Denne procedure kræver ikke særlig forberedelse, men for at opnå et godt resultat er det nødvendigt at observere en række betingelser:

 • Afhængigt af den valgte øjenbryn plukningsteknik, skal du forberede de nødvendige tilbehør - pincet, pincet, tråd eller voks.
 • Du bør forberede en behagelig "arbejdsplads" med god belysning og et stort nok spejl (så det afspejler hele ansigtet helt).
 • Det er nødvendigt at fjerne make-up fra ansigtet og i 5-10 minutter lægge på øjenlågene bomuldsstynder fugtet med varmt vand eller kamille afkogning. Denne procedure hjælper med at fugte huden og reducere smerten.
 • For at holde hårene godt adskilt fra hinanden bør du børste dem med en pande pensel langs linjen med naturlig vækst.

Sådan trækkes du ud med øjenbrynens tråd: instruktioner med fotos trin for trin

Øjenbryn kan formes ved hjælp af en almindelig bomuldstråd, der anvendes til syning. Denne metode er effektiv og næsten smertefri. Sådan korrekt pluk øjenbryn tråd sig selv - som vist på billedet nedenfor.

Kendskab til teknikken til at fjerne hår med en tråd hjælper dig med at forstå, hvordan du korrekt plukker dine øjenbryn til dig selv.

Efter at have studeret de enkle instruktioner og har trænet lidt, kan du komme ned til erhvervslivet:

 • Det er nødvendigt at forberede en tråd med en længde på 40-45 cm og binde dens ender i en knude, så ringen opnås.
 • Derefter skal du dreje tråden i midten 7-10 gange, den resulterende "otte" placeres på indekset og tommelfingeren.
 • Når fingrene udvider og kontraherer, vil den snoede del af tråden bevæge sig, tage fat og trække unødvendige hår.
 • Det er nødvendigt at fjerne håret langsomt, mod vækst, tildele et lille område med en trekant fra en tråd.

Teknik plukning pincet og pincet

Oftest er pincett eller specielle pincet brugt til at plukke øjenbryn i hjemmet og salonforholdene. Før proceduren, skal instrumentet prodezenfitsirovat en alkohol lotion, en serviet yderbeklædning antiseptisk (fx hydrogenperoxid eller chlorhexidin).

Hår bør fjernes i retning af vækst med skarpe, selvbevægende bevægelser. Hvert hår er taget i bunden, mens huden skal holdes og lidt strammes med anden hånd. Eksperter anbefaler at plukke begge øjenbryn på samme tid - 2-3 hår på den ene, så det samme på den anden side, således er det lettere at opnå symmetri.

Hvordan man laver smukke øjenbryn med voks

For at gøre en høj kvalitetskorrektion af formen på øjenbrynene med voks derhjemme, skal du have visse færdigheder til at arbejde med dette materiale.

Eksperter anbefaler brugen af ​​varm voks, det fjerner hår mest kvalitativt.

Inden proceduren startes, skal huden affedtes med lotion og pulveriseres med et lille talkum. Opvarmet til en temperatur på 37 grader, bør voksen påføres med en tynd træpind på en lille del af hårvækst og trykke den med en finger for bedre at rette hårene.

Efter nogle få sekunder, når voks ikke længere være klæbrig (men ikke hærder indtil udgangen), skal den påføres på papirstrimlen og holde huden med den anden hånd, for at fjerne massen mod hårvækst. Efter proceduren behandles huden med talkumpulver for at forhindre irritation.

Glatte øjenbryn gennem stencilen

En anden mulighed, hvormed du kan give dine øjenbryn den ønskede form er en færdiglavet stencil. Oftere sælges de i sæt bestående af stencils af forskellige former.

Blanket skal påføres på øjenbryn og skære rundt i konturen med blyanten i sættet. Hår uden for den trækede linje skal trækkes ud. Når du bruger denne metode, er øjenbrynene symmetriske og smukke uden ekstra indsats.

Smerte lindring procedure

Ofte forårsager proceduren for øjenbryn plukning smerte.

Smerten er tolerabel, men det anbefales til personer med en lav smerte tærskel for at mindske ubehaget at bruge følgende tips:

 • tørre huden med en isterning indpakket i cellofan eller lav kolde lotioner;
 • smøre huden rigeligt omkring øjenbrynene med en rig creme med kamille eller kalendula
 • 30 minutter før proceduren, det behandlede område med uønsket hår creme med lidocain (fx "Emla"), dog bør det ske i mangel af allergi over for lægemidlet;
 • foretage en korrektion efter at have taget et bad eller besøge et bad, når porerne i huden er åbne.

Øjenbrynskorrektion

Selv de mest ideelle øjenbryn kræver korrektion fra tid til anden. Hyppigheden af ​​denne procedure afhænger af hårets væksthastighed, det er normalt tilstrækkeligt til at korrigere formen på øjenbrynene 1 hver 2-3 uger. Men hvis hårene vokser hurtigt og stærkt synligt, skal proceduren gøres oftere.

Øvelsen har vist, at jo oftere du trækker øjenbryn, jo svagere bliver hårene, og jo mindre synlige er de. Over tid vil korrektion blive mulig meget mindre hyppigt.

Hvis hårene er for lange, kan du klippe dem med neglesaks, hjælpe dig med en lille kam med hyppige tænder. Eksperter anbefaler ikke at klippe mere end 2-3 mm hår, ellers vil øjenbrynene se unaturligt ud.

Professionelle tips

Sådan trækker du ud øjenbrynene for at behage ikke alene dig selv, men også til andre, vil professionelle makeup kunstnere undervise.

Den korrekte tilgang indebærer overholdelse af flere regler:

 • Du kan ikke plukke sine øjenbryn lige før de forlader huset - rødme og hævelse kan ikke skjule noget derudover, kan mikroskopiske sår få patogener og forårsage betændelse.
 • For at reducere irritation efter plukning af øjenbryn, gnides huden med en isterning eller en serviet gennemblødt i kamille bouillon.
 • Øjenbryn bør ikke være for tynd, som en tråd, i dag er det et tegn på dårlig smag. Men for tykke, "shaggy" øjenbryn også ikke dekorere den moderne pige.
 • Nu er øjenbrynens naturlige form på mode, men det betyder ikke, at de ikke har brug for mindst en minimal korrektion.
 • Fra begyndelsen til midten skal øjenbryn være noget bredere end i slutningen og have en lille bøjning i midten. Det er ikke nødvendigt at danne øjenbryn i form af et komma eller et spørgsmålstegn, det vil give ansigtet et latterligt udtryk.
 • Nære øjenbryn eller akryl på næsebroen giver en person et strengt udseende, men afstanden mellem dem må ikke overstige to fingers bredde.
 • Øjenbryn bør ikke være meget forskellig fra hovedfarven.
 • Indledningsvis har de fleste asymmetriske øjenbryn, så de skal plukkes forsigtigt for at opnå fuldstændig symmetri.
 • Til øjenbryn styling bør bruge specielle geler og mousses, som påføres i en lille mængde med en pensel.
 • For at opnå den perfekte form af øjenbrynene er det nyttigt at bruge råd fra en ven eller tage en selvhjælp. Når man ser fra siden, ses alle manglerne straks.
 • Plucking øjenbryn på egen hånd, er det vigtigt ikke at overdrive det.

Øjenbryn i form af ansigtet

For hver type ansigt anbefaler eksperter en bestemt form for øjenbryn. Korrekt valgt øjenbryn linje kan distrahere øjet fra manglerne af udseende og understrege fordelene.

For at bestemme ansigtets form skal du cirkulere markøren på spejlet med ansigtets refleksion uden hensyn til hår og ører. Efter at have undersøgt tegningen fra det fjerne, er det let at bestemme, hvilken form den ligner.

Hvad skal der være øjenbryn efter type person:

 • Hvis den ovale flade (panden lidt bredere end bunden, bløde egenskaber, udtrykt kindben), den vigtigste opgave er ikke at ødelægge hvad der er givet af natur. Øjenbryn skal ligne en vandret, let afrundet linje. Du bør ikke lave en stærk bøjning - dette vil visuelt gøre ansigtet strakt ud, og for meget brede øjenbryn vil gøre udseendet for stramt.
 • Runde ansigt er omtrent det samme i længde og bredde, kendetegnet ved en lav pande og en lille underkæbe. Piger med denne type person vil nærme øjenbrynene med en distinkt kinkning, moderat forhøjet, med lederen af ​​øjenbrynene bør være lidt bredere end spidsen. Denne form for øjenbryn "forlænger" ansigtet og giver udtryk for udseendet.
 • Lang flade (med en høj pande og en aflang hage) visuelt erhverve afrundede form takket være en absolut lige øjenbryn, og høj bue yderligere indsnævrer ansigtet.
 • Piger med brede kindben og hake bør undgå tynde øjenbryn med en skarp pause. Glatte linjer af et firkantet ansigt vil hjælpe pæne, afrundede øjenbryn af mellemtykkelse.
 • Ansigt, hjerteformet (med skarpe hjørner kindben og hage og et bredt pande), kan man visuelt linie med en lidt løftede øjenbryn med en blød kurve ( "vrazlet"), bør undgås lige linjer.
 • Klassiske, let afrundede øjenbryn af tilstrækkelig bredde - hvad der er nødvendigt for et diamantformet ansigt. Hovedopgaven i dette tilfælde er at gøre ansigtet mindre bredt i kindbenet. Derfor bør man undgå korrekte øjenbryn, skarpe hjørner og lige linjer.

Korrekt plukkede øjenbryn kan ikke kun give et blødhed og proportionalitet, men også visuelt forstørre øjnene, hvilket gør udseendet mere ekspressivt.

Det vigtigste er at ærligt indrømme selv hvilke mangler der findes og rette dem korrekt.

Velplejet, velformede øjenbryn er det vigtigste "udsmykning" af ansigtet, så selv med en minimal mængde af makeup (eller mangel på samme) hun ville se pænt og ryddeligt.

Video, hvordan man kan plukke øjenbryn selv

Sådan vælger du øjenbrynens form, se videoklippet:

Sådan pluk øjenbryn, find ud af videoklippet:

Sådan trækkes øjenbrynene korrekt og smukt ud - trin for trin instruktioner

Korrekt valgt øjenbryn form er en budget måde at omdanne en kvindes udseende. Desuden er det muligt at udføre denne procedure selv hjemme, uden at ty til en mesters ydelser. Smukke øjenbryn gør ansigtet mere proportionelt og ser udtryksfuldt ud. De understreger let alle dydene i dit udseende og skjuler nogle fejl. Kunsten at pleje øjenbrynene kan lære enhver pige, det er værd at vide visse regler.

Funktioner af øjenbrynskorrektion derhjemme

Som i skønhedssalonen, for at pluk øjenbrynene smukt og korrekt, skal du:

 1. Vælg formen og længden af ​​øjenbryn.
 2. At trække hår ud ved hjælp af en af ​​de eksisterende teknikker.
 3. At udføre behandling af kosmetik.

Hvordan pluk øjenbryn korrekt? Til betegnelsen af ​​konturen anvendes ethvert praktisk objekt, såsom en tynd stav, for eksempel en nål eller en blyant. Sæt staven så den ene ende berører næsens vinge, og den anden med øjenets indvendige hjørne - dette bestemmer begyndelsen af ​​øjenbrynbue. Dens afslutning bestemmes, hvis linjen lægges fra næsens vinge til ydersiden af ​​øjet. For at bøje øjenbrynet smukt bør du fastgøre staven fra næsekanten gennem øjenpulverets centrum - dette er stedet for brydning.

Hvordan vælger man den rigtige form for typen person

Ved at justere øjenbrynslinierne er det muligt at ændre ansigtet radikalt, ikke kun for det bedre, men også for værre. Derfor, for at trække hårene ud nødvendigvis være i betragtning af ansigtets form. Baseret på dette er tykkelsen af ​​brow brows valgt. Så til ansigt med små, fine funktioner passer ikke for store øjenbryn, fordi de ser ud som grove, grimme. Tykke øjenbryn går kun til piger med store træk.

 • Ovalt ansigt. Kvinder af denne type udseende bør trække øjenbrynene ud og skærpe dem til ydersiden. Hvis du forsøger at blødgøre ansigtsgenstande, hvilket gør det mere aflangt, skal du danne en glat kurve på øjenbryn. Et smalt ansigt er velegnet lige, ikke for tynde øjenbryn, hvilket gør det lidt rounder. Hvis pigens kæbe og kindben er symmetriske, og hagen er massiv, er det bedre at øge øjenbrynslinjen ved hjælp af en mørk blyant.
 • Runde. Den ideelle mulighed er en lille kink i en afstand af 1/3 af længden fra ydersiden af ​​øjnene og den klassiske buede form på øjenbrynene. Det afrundede ansigt vil omdanne de høje øjenbryn, som formindsker tykkelsen tættere på halen. Men det er ikke værd at hæve armene for højt, hvis du ikke vil have et konstant overrasket ansigt. Varianterne af runde former er udelukket - de runder ansigtskonturerne endnu mere.
 • Square. I dette tilfælde er det vigtigt at skabe en yndefuld form for øjenbryn for at blødgøre de skarpe funktioner på ydersiden. For kvadratiske piger er aflange øjenbryn med en hævet del efter bøjningen egnede. Og ved enden af ​​øjenbrynens bue skal dens bredde falde.
 • Trekantet. Den skal danne en glat bøjning, en let afrundet form og en kort øjenbrynlængde. De aflange arme bryder visuelt proportionaliteten af ​​ansigten til "trekanten" form.

Forberedelse af proceduren

For at give øjenbrynerne den ønskede form, skal du have et spejl, eyeliner, pincet (pincet), en antiseptisk og bomuldsstynder. En meget vigtig rolle er spillet ved korrekt belysning. Ideelt, juster øjenbrynens kontur i dagslys, sidder ved vinduet. Før du trækker øjenbrynene hjemme, bør du kende de grundlæggende procedurer:

 • Forbered de nødvendige værktøjer, behandl tang med et antiseptisk middel.
 • Vask dine hænder med sæbe og vand.
 • Rens ansigtets hud, vasket med en blød kosmetik.
 • Fukt ansigtet med en nærende fløde og undgå området omkring øjnene.
 • Behandl øjenbrynens hud med et let, ikke fedtet lotion. Blot resten med en bomuldsstykke.
 • Hvis det ønskes, maler du øjenbrynene med speciel maling - det sparer tid på daglig makeup og gør billedet mere levende. Mørkehårede piger kan bruge sort maling, lysebrun til ansigtsbrune farve på øjenbrynene.

Øjenbrynskorrigeringsskema

 1. Markér med eyeliner hvor begyndelsen og toppen af ​​øjenbrynet vil være, bevæg let konturen.
 2. Kram hårene med en speciel børste eller en ren børste af mascara i retning af deres vækst.
 3. Fortsæt til øjenbrynskorrektion ved hjælp af pincet. Start i bunden og tag et hår med pincet. Træk øjenlågshuden til siden og træk hårene ud med en skarp rykke.
 4. Den første er at trække hårene væk, der vokser langt fra øjenbryn, og juster derefter øjenbrynens kontur direkte.
 5. Træk ikke for mange hår, ellers bliver øjenbrynene meget tynde. Fjern dem gradvist, så de selv får mulighed for at arbejde på armenes symmetri.
 6. Den afsluttende fase af proceduren bør være en antiseptisk hudbehandling.

Sådan laver du det perfekte øjenbryn: trinvise instruktioner

Sjældne heldige piger kan prale med en perfekt udtrykt øjenbryn form, som regel blandede typer er mere almindelige. Hvordan trækkes hår ud for at skabe en ideel form, der visuelt balancerer ansigtsegenskaber og skaber et harmonisk billede for en kvinde? I hjemmet er der kun to metoder til rådighed for at rette browserne - ved hjælp af pincet og tråd. Fjernelse af overskydende hår ved hjælp af voks eller ved hjælp af en kniv kan udelukkende udføres af mestere på skønhedssaloner.

Gør øjenbryn "hus"

Mange piger foretrækker den fashionable form for "house", men de tror, ​​at det er urealistisk at lave det selv. Det er en fejl, at denne stil udelukkende er underlagt en erfaren mester. Enhver pige vil være i stand til at klare denne opgave, det er kun nødvendigt at kende faseplanet for at skabe den valgte formular. Hvordan trækker du ud øjenbrynens "hus"?

 1. Markér, hvor øjenbrynens indvendige punkt ligger. For at gøre dette skal du lægge en lang blyant på indersiden af ​​øjenlåget, så det berører næsens vinge. Yderpunktet bestemmes ved at påføre en blyant fra næsens vinge til det yderste hjørne af øjet. At få den rigtige bøjning er mulig ved at tegne en linje fra det samme udgangspunkt gennem elevens midtpunkt.
 2. Markér de opnåede punkter let med en blyant, farv på den ønskede form, og fortsæt med at plukke overskydende hår.
 3. Stylister anbefaler at trække kun den nederste del af hårene ud uden at påvirke øvre, for ikke at stimulere deres vækst. Øjenbryns hår (i næsebroen) skal fjernes - du vil gøre dit ansigt åbent og venligt.
 4. Efter korrektion skal området omkring øjenbrynene behandles med et antiseptisk middel og smøres med en fugtighedscreme. Hvis øjenlågene efter proceduren ser bløde ud, skal du sætte en isterning på dem.

Fjernelse af hår uden pincet med tråd

Hvordan trækker du ud øjenbryn uden pincet? Hvis der ikke er nogen pincet på hånden, er det muligt at fjerne overskydende hår på ansigtet med en enkel tråd. Denne metode til depilation er længe blevet brugt af skønheder fra Indien. Fordelene ved denne metode for øjenbrynskorrektion er procedurens hurtighed og smertefrihed. Og selv om det vil tage lidt tid at udvikle evnen til at plukke hår med en tråd, vil du efterfølgende være glad for at have oplevelsen.

 1. Klip tråden omkring 60 cm i længden, knæk en knude, forbinder dens ender (du får en cirkel). Sæt tråden om fingrene i begge hænder, så et rektangel dannes, når det placeres.
 2. Vrid midten af ​​tråden 8 gange, så hænderne danner bogstavet "X" og står modsat hinanden. Midt på tråden bliver snoet.
 3. Smæk fingrene i højre hånd, og til venstre, tværtimod, spred det. Sørg for at den snoet del af tråden bevæger sig mod højre hånd. Smæk derefter fingrene i din venstre hånd og spred dem til højre. Den snoet tråd bevæger sig til venstre. Gentag denne handling, indtil tråden begynder at bevæge sig let.
 4. Trådens snoet længde bevæger sig til den del af ansigtet, hvor hårene trækkes ud. For et fast greb af hårene glider det snoede afsnit langsomt langs panden. Når håret kommer i trådens knude, skal du rykke det med en skarp bevægelse. For større klarhed kan du finde online hvordan du trækker øjenbrynene ud med en streng video.

Hvordan trækker du ud øjenbrynene smertefrit

 • Øjenbryn alternation. For at reducere smerten under proceduren, fjern hårene først på den ene side og derefter på den anden. Pluk et par hår på et øjenbryn, et par på den anden - dette vil give din hud en hvile.
 • Flyt i retning af vækst. Træk øjenlågshuden til siden, og tag hårene tættere på bunden.
 • Anæstesi med is. Fastgør isbiter til dem, før du starter øjenbrynskorrektionen. Dette "fryser" huden, hvilket reducerer smerten i proceduren betydeligt.
 • Brug af baby gel når du tænder. Anbring et bedøvelsesmiddel på hudområdet nær øjenbryn, hold i et par sekunder og tør det af. Huden er lidt følelsesløs, som giver dig mulighed for at trække hårene helt smertefrit ud.

Video tutorials: hvordan man plukker øjenbryn smukt

Skønheden hos en moderne kvinde består af mange små ting - en smuk makeup, sund hud, en velvalgt frisyre. Alle midler og metoder til pleje af udseende udgør en særlig mosaik af det kvindelige billede. En af de vigtigste dele af dette puslespil er den smukke form for øjenbrynene. Hvordan bestemmer man den optimale type pandebuer i overensstemmelse med deres udseende? Efter at have set den foreslåede video, vil du lære alle nuancer af den korrekte plukning af øjenbryn derhjemme.

Sådan pluk øjenbrynene smukt hjemme. Lav perfekte øjenbryn

At skabe en attraktiv øjenbryn form er ret svært, valget skal ske baseret på ansigtets form. Det er bedst at kontakte en specialist for at få hjælp.

Men hvis der ikke er en sådan mulighed, kan du studere de grundlæggende oplysninger om dette problem - det vil fortælle dig, hvor smuk det er at trække dine øjenbryn hjemme.

Øjenbryn og ansigtsform: Hvilken er den rigtige for dig

Øjenbryn bøjning er valgt baseret på typen af ​​person. For at foretage en visuel analyse af facialkonturerne er det nødvendigt at samle alt håret og tegne en mental udformning.

Runde ansigt

Ejere af denne type anbefales at strække deres ansigt. Øjenbrynens form med en brudt linje, der skråner opad og gradvist falder ned, er den bedste løsning.

Forsigtig! Tillad ikke husets virkning. Ellers kan ansigtsudtryk blive overrasket eller trist, hvilket vil give det noget unaturligt.

Øjenbrynens runde form er heller ikke ønskelig, den kan endda mere rundt om ansigtet.

Ovalt ansigt

Rette og buede linjer er en glimrende mulighed for denne type ansigt.

Rette og buede linjer er en glimrende mulighed for denne type ansigt.

Det er vigtigt at huske! Linjen bør ikke holdes for lav til øjet, ellers vil udseendet blive dyster. Øjenbryn skal have en gennemsnitlig tykkelse, bøjningen er ikke særlig langstrakt.

Firkantet ansigt

For denne type person regnes regnbuen som den korrekte form for øjenbrynene. Linjerne skal gøres glatte, uden skarpe hjørner.

Rektangulært ansigt

I dette tilfælde skal øjenbrynene præsenteres i en lige linje med udtynding mod enden. Det er nødvendigt at overvåge længden af ​​øjenbryn, den bør ikke strammes.

Triangulært ansigt

For denne type ansigt er formen på øjenbryn i form af lige linjer ikke egnet. Formen i form af en buen vil se smuk ud, men dens bøjning skal være gennemsnitlig.

Diamant ansigt

Denne type ansigt er sjældent, for det er uacceptable linjer uden bøjning. Øjenbrynets spids skal sigte mod templet og være lys nok.

Nødvendige værktøjer til at skabe perfekte øjenbryn

En attraktiv øjenbryn form kan skabes af både en professionel mester og dig selv hjemme.

En attraktiv øjenbryn form kan skabes af både en professionel mester og dig selv hjemme.

For smukt at trække ud øjenbrynene er det ønskeligt at vælge et kvalitetsværktøj. I dette tilfælde vil processen og resultatet være i stand til at bringe glæde.

pincet

Det mest almindelige værktøj til proceduren.

Det har dog flere sorter:

 • metal pincet;
 • plast pincet;
 • baggrundsbelyst pincet.

Pincet - det mest almindelige værktøj til proceduren. Det har dog flere sorter.

Det er nødvendigt at vælge den rigtige indstilling baseret på dine egne følelser, mens du tager højde for hårets struktur.

Hver af de præsenterede pincet har en række fordele og ulemper, du kan identificere dem i processen med at bruge værktøjet.

Øjenbryn epilator

Ofte bruges hjemme. Den største ulempe ved epilatoren er imidlertid procedurens varighed og ubehagelig smerte.

Øjenbryn epilator bruges ofte hjemme. Den største ulempe ved epilatoren er imidlertid procedurens varighed og ubehagelig smerte.

Øjenbryn Trimmer

Det har mange funktioner, og har en række dyser. Takket være trimmeren kan hårene fjernes, reduceres, skæres, giver den ønskede form.

Proceduren er helt smertefri, egnet til ejere af følsom hud. Enheden viser tydeligt, hvor smukt det er at trække øjenbrynene hjemme.

Øjenbryn tråd

Til arbejdet skal du lave en bomuldstråd. Denne metode til hår ødelæggelse er ganske populær og har været kendt i lang tid.

Til arbejdet skal du lave en bomuldstråd. Denne metode til hår ødelæggelse er ganske populær og har været kendt i lang tid.

Forberedende procedurer

Øjenbryn plukning betragtes som en simpel procedure. Men for at gøre det smertefrit, bør du forberede dig på forhånd.

Øjenbryn plukning vil kræve følgende tilbehør:

Spejlet skal vælges i stor størrelse, og det skal ligge på benet.

Øjenbryn plukning vil kræve et spejl, pincet, tonic.

Du bør vælge et sted til gennemførelse af øjenbrynskorrektion. Det anbefales at udføre proceduren i dagslys. Hvis dette ikke er muligt, skal der bruges en ekstra lyskilde.

Før du begynder at arbejde med øjenbryn, skal du vaske dit ansigt og behandle øjenbryn med lotion.

Det er vigtigt at huske, at pincet også skal behandles med et desinfektionsmiddel. Hele instrumentet til jobbet skal være sterilt.

Det er vigtigt at huske, at pincet også skal behandles med et desinfektionsmiddel. Hele instrumentet til jobbet skal være sterilt.

Trin-for-trin øjenbryn korrektion instruktioner med pincet

I hjemmet er pincet et uundværligt værktøj til at skabe attraktive øjenbrynformer. Takket være ham kan du begge smukt plukke øjenbrynene og nemt skabe et fantastisk billede.

Når pandeformen er valgt, er værktøjet blevet udarbejdet til arbejdet. Justeringsprocessen kan startes.

I hjemmet er pincet et uundværligt værktøj til at skabe attraktive øjenbrynformer. Takket være ham kan du begge smukt plukke øjenbrynene og nemt skabe et fantastisk billede.

For at gennemføre denne proces bør du følge vigtige regler:

 1. Øjenbryn plukning skal gøres igen. På trods af at processen er lang, skal du behandle den med særlig tålmodighed.
 2. Når du trækker flere hår på en gang, kan du oprette skaldede pletter, der bliver vanskelige at forkæle i fremtiden.
 3. Det anbefales at trække kun den nederste del af hårene ud, som påvirker øvre kan forårsage vækst af øjenbryn.
 4. Øjenbrynshår skal destrueres uden fejl.
 5. Håret skal fjernes med 3 point: den indledende, endelige, bøjningspunktet.
 6. Proceduren for plukning starter fra næsen. I retning fra næsens fløj til øjenbryn skal der holdes en linje. Alle hår tilbage efter linjen skal fjernes.
 7. Derefter skal du vælge punktet for færdiggørelsen af ​​panden. For at gøre dette skal du trække en linje fra næsens vinge til øjenbrynet gennem øjets hjørne udefra. Overdreven hår skal ødelægges.
 8. Herefter skal du bestemme bøjningspunktet. Hertil kommer en linje fra næse til øjenbryn gennem øjets hjørne.
 9. Efter gennemførelsen af ​​korrektionen skal huden nær øjenbrynene behandles med et antiseptisk middel og anvende en creme.

Trin for trin øjenbryn korrektion instruktioner med voks strimler

Øjenbrynskorrigering ved hjælp af voksstrimler anvendes oftest i skønhedssaloner. Men efter at have studeret den grundlæggende arbejdsmetode, er det muligt at finde ud af, hvor smuk det er at trække øjenbrynene hjemme.

Øjenbrynskorrigering ved hjælp af voksstrimler anvendes oftest i skønhedssaloner.

Først skal du forberede de nødvendige værktøjer:

 • depilation kit;
 • et spejl;
 • hårnål;
 • voks remover;
 • pincet;
 • øjenbryn kam;
 • saks;
 • hudrensning;
 • pulver;
 • ansigt lotion.

Når alle materialer er forberedt, er det muligt at starte arbejdet.

Når alle materialer er forberedt, er det muligt at starte arbejdet.

Så instruktionen:

 1. Først skal du samle hår, fjerne dem med en hårnål eller bandage.
 2. Comb øjenbryn. Hvis deres længde overstiger 6 mm, bør hårene være trimmet lidt.
 3. Derefter skal du skitsere øjenbrynens kontur, for at behandle huden og håret med et affedtningsmiddel.
 4. Talc skal anvendes på hudområdet omkring øjenbrynene.
 5. Du kan anvende voks. Det er nødvendigt at udføre proceduren med ekstrem forsigtighed, uden at det påvirker hårene, der ikke skal fjernes.
 6. Når voks er påført, skal du vedhæfte en strimmel.
 7. Strimlen er nødvendig for at bryde en skarp rykke, det gøres mod hårets vækst.
 8. De resterende hår fjernes med pincet.
 9. Det er kun for at fjerne resten af ​​voks. Dette gøres ved specielle midler.
 10. Efter proceduren påføres lotion på huden.

Trin for trin korrektion øjenbryn tråd

Det er muligt at plukke øjenbrynene hjemme ved hjælp af en tråd. Denne metode er smertefri og hurtig nok.

Det er muligt at plukke øjenbrynene hjemme ved hjælp af en tråd. Denne metode er smertefri og hurtig nok.

Fra første gang kan øjenbrynskorrektion muligvis ikke virke, men med tiden vil tråden blive et uundværligt redskab til at skabe det perfekte billede.

Til arbejde skal du have en tråd, der måler 60 cm. Ved at forbinde sine ender skal du knytte en knude. Så skal du pakke tråden rundt om fingrene, så du får et rektangel.

Midt i tråden skal du vride 8 gange. Så skal du indsnævre fingrene i højre hånd og udvide fingrene til venstre. Efter det, tværtimod, så er den snoet tråd let at bevæge sig.

Til arbejde skal du have en tråd, der måler 60 cm. Ved at forbinde sine ender skal du knytte en knude. Så skal du pakke tråden rundt om fingrene, så du får et rektangel.

Den snoet del af tråden kommer i hårene. Når håret kommer ind i tråden, er en skarp bevægelse nødvendig for at trække den. Så du skal gøre med alle unødvendige hår.

Sådan trækker du ud øjenbrynene uden smerte

Plukkerende øjenbryn bringer ofte ubehag ledsaget af smerte.

At kende nogle funktioner i denne proces kan det gøres uden alvorlige konsekvenser.

Der er følgende måder at bidrage til at opnå denne effekt:

 • ved hjælp af anæstetika
 • ved hjælp af dampning
 • ved hjælp af is
 • med brug af fløde.

Plukkerende øjenbryn bringer ofte ubehag ledsaget af smerte.

Øjenbryn plukning ved hjælp af anæstetika

Hvor smukt at trække øjenbrynene hjemme og helt bedøve processen, foreslå særlige præparater, der indeholder lidokain.

De kan købes på et apotek eller en kosmetisk butik, de handler meget hurtigt og effektivt.

Øjenbryn plukning ved hjælp af dampning

En af de nemmeste måder at slippe af med smerte under øjenbrynskorrektion er at præ-dampe.

For at gøre dette, våd håndklæde med kogende vand og fastgør til øjenbrynene. Proceduren tager ikke mere end 5 minutter, og porerne åbnes godt.

En af de nemmeste måder at slippe af med smerte under øjenbrynskorrektion er at præ-dampe.

Øjenbryn plukning ved hjælp af is

Før du starter proceduren, anbefales det at smøre hudområdet nær øjenbrynene med is. Ejere af følsom hud, er det ønskeligt at pakke isen i gasbind.

Med denne procedure indsnævres porerne, og følsomheden reduceres.

Øjenbryn plukker med fløde

Takket være cremen bliver huden blød og hårene glider let ud.

Cremen påføres på øjenbrynene, og i alderen i 10 minutter for fuld absorption. Derefter skal cremen fjernes med en serviet, hvorefter du kan begynde at arbejde.

Cremen påføres på øjenbrynene, og i alderen i 10 minutter for fuld absorption. Derefter skal cremen fjernes med en serviet, hvorefter du kan begynde at arbejde.

Øjenbrynskorrektion regler hjemme

For at give dine øjenbryn et attraktivt udseende hjemme skal du tage et par skridt:

 • plukning;
 • farvning;
 • understrege kontur med en blyant.

plukning

Smukke pluk øjenbryn kan bruge et par pincet. Før du udfører proceduren, skal hårene kædes og laves en kontur. For nemheds skyld kan du bruge stencils.

Smukke pluk øjenbryn kan bruge et par pincet. Før du udfører proceduren, skal hårene kædes og laves en kontur.

Konturen kan tegnes med en blyant. For hvad det er nødvendigt at definere de grænser, hvormed konturen bliver trukket senere.

Brug pincet til at slippe af med alle unødvendige hår. Efter afslutning af proceduren skal huden behandles med lotion.

farve

Øjenbryn farvning på egen hånd kræver særlig opmærksomhed. Vælg først malingen og den passende skygge.

Øjenbryn farvning på egen hånd kræver særlig opmærksomhed. Vælg først malingen og den passende skygge.

Så skal du forberede øjenbrynene. De skal smøre burdockolie, hvilket er ønskeligt at modstå 30 minutter. Derefter skal olien fjernes med en sminkefjerner.

På øjenbrynene skal der påføres et affedtningsmiddel. Så kan du begynde farvningsprocessen. Efter 15 minutter kan malingen vaskes af.

Efter farve øjenbryn vil få en smuk farve. Malingen vaskes dog meget hurtigt, proceduren skal gentages en gang om måneden.

Understreger kontur

Understreger kontur med en blyant - det endelige tryk, når du opretter et attraktivt billede.

Farven på blyanten skal være den samme som øjenbrynens farve.

Understreger kontur med en blyant - det endelige tryk, når du opretter et attraktivt billede.

Før brug skal blyanten afkøles. For at gøre dette anbefales det at sætte det i fryseren i et par minutter.

Det første skridt er at tegne øjenbrynene. Linjer bør placeres så tæt som muligt på hårvæksten. Herefter skal du anvende streger, som om du opretter nye hår.

Derefter skal øjenbrynene kamme og farvetone med skygger. Ved hjælp af en kam anbefales øjenbryn at give en attraktiv form. Det er kun at beundre øjenbrynene, som nemt kan trækkes hjemme.

Øjenbryn pleje efter korrektion

De procedurer, der er forbundet med korrektion af øjenbrynene, gør hårene svækket. For at få dem til at se smukke ud, skal du sikre den efterfølgende pleje af øjenbrynene. Fremragende hjælpere i denne sag er forskellige olier, såsom ricinus og burdock.

De procedurer, der er forbundet med korrektion af øjenbrynene, gør hårene svækket. For at få dem til at se smukke ud, skal du sikre den efterfølgende pleje af øjenbrynene.

Så fordelene ved olier er som følger:

 1. Castorolie styrker hårene, hvilket gør huden blød. Det er nok at gnide et par dråber olie ved sengetid i retning af hårvækst.
 2. Burdock olie giver håret skinne. Det bør anvendes i opvarmet tilstand i 10 minutter.

Velplejede øjenbryn er altid i mode. Det vigtigste er at overvåge deres tilstand og foretage rettelige rettelser. Så det vil vise sig at skabe et attraktivt og naturligt udseende.

I denne video vil du lære at fjerne uønsket øjenbrynhår med en tråd.

I denne video deler pigen sine tips om plukning og korrigering af øjenbryn.

Denne video vil gøre dig bekendt med den korrekte øjenbrynplukningsteknik.

3 trin til at skabe den perfekte øjenbryn form hjemme: plukning procedure

Smukke øjenbryn er blevet en vigtig del af pigenes billede. Ja, og mænd begyndte at passe på øjenbrynene og give et pænt udseende. Men det er piger, der giver dem meget opmærksomhed.

Korrekt udvalgt form for øjenbryn kan forskønne ansigtet, skjule fejl og fremhæve fordelene. Mens forkert kan ændre ansigtsudtryk, ødelægge indtryk af selv den mest professionelle makeup. Smukt pluk øjenbryn kan mestre i en skønhedssalon. Men ikke alle har midlerne til hans ugentlige besøg. Fordi de fleste piger og udfører proceduren for korrektion af øjenbryn alene hjemme.

Plukker derhjemme

Tag nok tid til at plukke dine øjenbryn derhjemme. Du bør ikke forvente, at du hurtigt og hurtigt vil lykkes som en mester i kabinen. Gratis mindst 30 - 40 minutter til denne proces og forbered det nødvendige, så det var til stede.

Trin for trin træning

Forbered dig på processen. Gør følgende:

 • Rens dit ansigt fra makeup, vask;
 • Udsæt bordlampen, så du har nok lys, men det kommer ikke ind i dine øjne;
 • Installer spejlet (lommen fungerer ikke, da du bliver nødt til at holde den og tage hånden op);
 • Nezabolte område, der skal behandles. Det kan du gøre ved at dampe huden. Eller tværtimod hold isen på øjenbrynene i 10-15 sekunder. Hver kvinde skal individuelt vælge en måde, fordi nogen lindrer smerten fra kulden, og til nogen, tværtimod er det varmt.

Derefter fortsæt til justeringen. Anæstesiproceduren skal gentages, da både afkøling og dampning er tilstrækkelig i 5 til 10 minutter.

Plukke instruktioner

De generelle regler er som følger. Træk ikke øjenbryn ovenfra og på næsebroen. Fjern kun hår for vækst, ikke træk mod vækst. Gør langsomt, fordi det "ønskede" hår plukkes ud i en fart, må ikke vokse. Arbejd først med en linje, derefter med en anden. Dette vil holde symmetrien.

Med pincet

Når du plukker med pincet, skal du bruge selve værktøjet, en antiseptisk og en beroligende gel. Før du påbegynder arbejde, behandle pincetten med et antiseptisk middel for at gøre det sterilt. I processen gentages behandlingen. Håndter dine hænder, før du bruger antiseptisk væske.

I slutningen af ​​pincetten vaskes pinceterne og lægges i sagen. Påfør en beroligende gel på pandehulen. Det vil lindre smerte og rødme, forhindre udvikling af inflammation.

Uden pincet (tråd)

Plucking er mulig uden pincet. Det er fremstillet af floss. En loop er dannet af tråden, som er snoet. Når du trækker sløjfens sider, bevæger det snoet område sig og fanger hårene, som det trækker ud. Denne metode er hurtigere end pincet, men kræver behændighed.

Reglerne for plukning er de samme - for hårvækst, med rensede hænder, efter proceduren, anvendes en beroligende gel. Men ikke en tråd er egnet til metoden. Det skal være uelastisk, ikke for glat, men ikke for fleecy.

Hvor smuk at trække ud øjenbrynene hjemme?

Hvis du har ubøjede øjenbryn, er det vigtigt at identificere deres konturer korrekt. Dette gøres som følger:

 • Mentalt tegne en retlinie fra hjørnet af læberne, krydse næsens kant, til øjenbryn. Krydsningspunktet for linjen med øjenbryn vil være udgangspunktet for dit øjenbryn;
 • Tegn den samme mentale linje fra hjørnet af læberne gennem øjets centrum til øjenbryn. Formens højeste punkt (kink) vil være placeret ved skæringspunktet fra formen med linjen;
 • Forestil dig den tredje linje, der løber fra hjørnet af læberne gennem det yderste hjørne af øjet. Så du definerer endepunktet på panden.

Nuancerne i formularen, dens egenskaber, brudens art og bredden af ​​linjen, vælg baseret på typen af ​​person.

Øjenbryns form og ansigtsform

For at rette øjenbrynene korrekt skal du overveje deres form og type ansigt.

For visuelt at indsnævre et rundt ansigt skal du vælge et brudt øjenbryn. Hvis ansigtet er rektangulært. Vinkel, foretrækker afrundede former. Et smalt ansigt vil udvide lige, tynde og ret smalle øjenbryn. Tynde linjer balancerer den lille hak af det trekantede ansigt.

Med tætte øjne øges øjenbrynens afstand. Omvendt, hvis øjnene er langt fra hinanden, så "trække" begyndelsen til næsen. Ideelle linjer til et rundt ansigt - klassisk med en lille bøjning. Til oval - nogen, da denne formular er den mest korrekte.

Kan jeg trække øjenbryn ovenfra

Plukkende øjenbryn ovenfra og dets hensigtsmæssighed er et kontroversielt problem for stylister. På den ene side anbefales det ikke. Det er bedre at trække hårene underfra og derved hæve buen. Mens plukning fra toppen kun synligt sænker det. Men ikke alle er højbue. I dette tilfælde er det fornuftigt at trække hårene ovenfra for at opnå den ønskede form.

Den grundlæggende regel er dette - hår er fjernet fra bunden. Fra oven - kun i meget sjældne tilfælde. Selvom vi ikke taler om meget brede linjer, når hårene på toppen strækker sig ud over formens grænser og giver et sjusket udseende til ansigtet. Det samme gælder for begyndelsen af ​​linjerne på næsen. Der er også det ikke anbefales at fjerne hår i almindelige tilfælde, men hvis der er mange af dem at gøre, er det nødvendigt.

Glatte øjenbryn hus gennem stencilen

Korrekt udforme øjenbryn derhjemme vil hjælpe stenciler. Disse er tynde plastikkort med slots i form af en fremtidig linje. Solgt i sæt af flere kort med par af linjer af forskellig form. Bland dem vælger du den rigtige for dig. Stencil arbejde er let:

 1. Sæt det på din egen form;
 2. Cirkle spalten med en skarpt skærpet blyant;
 3. Pluk hår ud af formen;
 4. Gentag proceduren fra anden side.

Også på disse stencils malet med skygger, blyant eller voks. Ud fra fordelene ved metoden opnås et absolut symmetrisk resultat, som hurtigt opnås med den nødvendige færdighed. Af minerne - ligheden og anerkendelsen af ​​former i de populære sæt stencils. Derudover er de ikke altid nemme at bruge, da den ene hånd er optaget med at holde skabelonen.

Der er stencilsmasker, der kan frigøre dine hænder. De er to skabeloner, tapede, som er overlejret og fastgjort som en maske. Denne mulighed er dyrere og mindre almindelig i salget. En anden version af skabelonen, der hjælper med at udjævne øjenbrynene - en maske fastgjort til næsen. Næsten ikke solgt i Rusland, men du kan bestille på hjemmesider for kinesiske online butikker. Frees hænder, den mest bekvemme mulighed for alle listede.

Hvordan trækker du ud øjenbrynene for første gang

Korrekt pluk øjenbryn på ansigtet

Smukke buer giver ansigtet friskhed og entusiasme. Asymmetriske ikke-plukkede øjenbryn kan ikke kun gøre en kvinde ældre, men også give øjnene et ondt eller skræmt udtryk. Derfor er du nødt til at kunne trække hårene ud ovenfra og give dem en form for et hus. Eller tværtimod at vokse øjenbryn efter mislykket korrektion. Generelt behersker alle de intrikatier at plukke og pleje i hjemmet.

Øjenbryn plukning værktøjer

For at trække øjenbrynene ud med et hus eller jævnt, samt give dem en anden form, kan du ikke bruge voks, maskine eller depilatory creme. Når du bliver spurgt hvorfor, er svaret ret simpelt. For det første skal du give buerne en bøjning, og det klæbrige stof kan rive ekstra hår. For det andet kan du ikke barbere håret på øjnene, fordi du ikke kun kan traumatisere øjnets hud, men også få en "smart" grov børstehår. Dette er ikke kun æstetisk tiltalende, men også svært at fjerne. Så det er bedre at trække ud øjenbryn med pincet. I ekstreme tilfælde kan du anvende en bomuldstråd. For det tredje er der sandsynligheden for en kemisk forbrænding.

Så instruktionen til begyndere siger, at du skal trække øjenbrynene ud, eller om nødvendigt vokse dem efter en mislykket korrektion.

Når du vælger pincet, styres af tre argumenter:

 • højkvalitets materiale (helst rustfrit stål);
 • skråt skarpe tips (for bedre at fange fine hår);
 • komfortabelt håndtag - værktøjet skal ikke glide i hænderne, så retten til at vælge et tip med et elastikbånd. Du kan købe pincet i form af saks - de er meget praktiske for begyndere.

Ud over dette udstyr til plukning skal du fylde på et stort spejl, bomuldspuder, desinficerende lotion, vaseline og forberede is fra urteafkok. Derudover får du ricinus eller burdockolie med flydende retinol - hvad hvis du senere vil vokse øjenbryn. Hvis du kommer til at trække hår ud for første gang i dit liv, er det rigtigt at konsultere en specialist. Husk, du kan ikke misbruge korrektionen - du kan helt forblive uden vegetation.

Vælg en form for øjenbryn

For at rykke øjenbrynene korrekt. det er nødvendigt at vælge formularen under personens disposition

 • For et rundt ansigt kan man ikke gøre halvcirkelformet lysbue. Det er bedre at vælge et svinghus. For at gøre dette skal du trække hårene ud, ikke kun fra bunden, men ovenfra.
 • Til den langstrakte omrids passer strimlerne nøjagtigt uden pause. Hvorfor? Fordi de forkortede striber visuelt rundt om ansigtet.
 • En klassisk oval bliver dekoreret med øjenbryn med et hus - du behøver kun at dyrke spidserne og rette dem lidt, så de ser på midten af ​​øret.
 • Hvis du har et firkantet ansigt, hvorfor vælger du ikke en regnbueform. En sådan oversigt vil blødgøre grove funktioner. Du kan også dekorere et trekantet ansigt med de samme øjenbryn. Men du behøver ikke at trække dem ud ovenfra - buerne kan "falde" på dine øjne og give dig en rynke.

Piger, der ikke kan bestemme ansigtets form, kan du for første gang kontakte salonen. Føreren vil ikke kun kunne professionelt udvælge det ekstra hår, men han vil også fortælle dig, hvordan man dyrker dem ordentligt.

Øjenbryn plukker hjemme

Korrekt trække hår kan være hjemme. Professionelle af en eller anden grund anbefaler ikke at justere øjenbrynene på toppen. Ligesom det gør synningen tungere. Men hvad nu hvis du vil have et husform? Vi bliver nødt til at slippe af med vegetationen og også på toppen. Det vigtigste er ikke at overdrive det med plukning.

Korrektion er en simpel procedure. Det er kun nødvendigt at få fat i et hår på selve roten med pincet og at trække det ud af porene med en skarp bevægelse. Derefter vil smerten falde. Hvis du er meget bange for smerte, hvorfor bruger du ikke is til at "fryse" det.

 1. Først skal du oprette et "hoved" øjenbryn. Tag en blyant og marker det første punkt - det vil være direkte over det indre hjørne af øjet.
 2. Det andet punkt er bøjningen. Den "krop" af buen, der er lige bred i dens "hoved", slutter med den. Kink bør være placeret bag eleven.
 3. Og endelig, "halen" # 8211; det slutter ud over øjenlågets yderkant. Sørg for, at buens ende ikke er buet ned.

Når du har identificeret de tre hovedpunkter og besluttet på formularen, skal du kun skitsere øjenbrynet langs konturen med en hvid blyant og derefter fjerne alt overskydende vegetation med pincet. Glem ikke at gentage korrektionen mindst en gang om ugen.

Sådan pluk øjenbryn: 3 regler for at opnå skønhed

Mange mænd anser det for. at i hver kvindes billede er den mest ekspressive detalje hendes øjne. I den henseende er de fleste kvinder opmærksomme på deres kosmetiske korrektion og behandling (plukning). "Hvor smukt og korrekt at knibe dine øjenbryn?" - Svaret på dette spørgsmål søges af mange piger - især dem, der gør det for første gang. Under den første korrektion af brow hårlinje råder kosmetologer dig til at vende sig til en professionel.

Øjenbryn plukning er ikke en nem procedure, og det er bedre at kontakte en professionel for første gang.


For at udføre en spektakulær korrektion af øjets form, skal du ændre tykkelsen og gøre den rette øjenbryn linje. Denne artikel beskriver, hvordan du korrekt pluk øjenbryn.

At skabe et smukt billede skal give øjenbrynerne den rigtige form.

Hvordan trækker du det perfekte øjenbryn fra en pige eller en fyr?

Hvis pigen for første gang besluttede at udføre kosmetisk korrektion af formen på sine øjenbryn, så er det bedre at henvende sig til professionelle kosmetologer i en sådan situation. Kosmetologer vil fortælle pigen, hvilken specifik form for pandehårstrimmel hun skal gøre - i denne situation ser specialister på dette spørgsmål på de enkelte træk i ansigtet. Hvis en kvinde har tillid til sine evner, så kan hun knække sine øjenbryn alene - hjemme.

Hvis du er sikker på dine evner - udfør proceduren for at plukke dig selv

Når selvplukkende pige skal følge disse regler:

Ansigtsform

Hvis en kvinde har et firkantet ansigt, skal hun lave aflange øjenbryn med en buet form. Hvis en pige har et rundt eller trekantet ansigt, så bliver hun kontaktet med hævede øjenbryns hårstrimler, og hvis den ovale er lidt buet.

På trods af pigens ansigt er de fleste øjenbryn brede og konturerede.

Begyndelse og ende af brow hårline

Ved hjælp af en blyant og et spejl kan du markere de specifikke punkter i øjenbryn. I en sådan situation bør en kvinde sidde lige foran et spejl og en blyant markere sådanne punkter:

Markér øjenbrynspunkter, inden du plukker

 • det punkt, hvor panden strimmel begynder. I dette tilfælde tegner pigen en lige linje i en vinkel på 90 grader til gulvbelægningen - fra midten af ​​næsevingen til øjenbrynene;
 • det højeste punkt. I en sådan situation trækker pigen en diagonal fra den ydre nasale vinkel til midten af ​​øjenirisen;
 • spidsen. I dette tilfælde trækker pigen en diagonal fra den ydre nasale vinkel til det ydre øjenhjørne.

Tegn en diagonal fra den ydre nasale vinkel til øjets yderste vinkel.

Det vigtigste ved at skabe en smuk form - at overholde foranstaltningen

Hvis du anvender for meget indsats under korrektionen, vil du ikke hurtigt kunne returnere de "nødvendige" hår - som følge heraf vil pigen ikke have brede naturlige øjenbryn. Hvis en kvinde er fascineret af en lignende proces, skal hun være tålmodig og også bruge burdockolie. I en sådan situation er det ikke nok at anvende burdock hver aften til hele panden strimmel hår - efter pigen fjernet makeup fra hendes ansigt og rengøres det med kosmetik.

Vær forsigtig, når du udfører proceduren.

Nødvendige værktøjer: strenge og pincet

Når selvplukkende øjenbryn bruger kvinder en pincet. Under korrektionen af ​​øjenbryn hårstrimler derhjemme bruger piger disse enheder:

 1. spejl;
 2. pincet;
 3. hydrogenperoxid, alkohol lotion - et middel til desinfektion;
 4. bomuldsstynder - 2-3 stk.
 5. creme til ansigtet, som påføres 10 minutter før starten af ​​plukning - i denne situation blødgør pigerne huden.

Arm dig selv med et spejl, pincet, bomuldsstykker og en fugtgivende lotion.

Før du begynder justeringen, fugt øjenbryn med lotion - og pincetten glider ikke. Desuden skal pigen selv behandle pinceterne.

Justering: walkthrough

Når selvplukkende pige skal observere følgende aktionsrækkefølge:

 • Først klemmer man et øjenbryn og derefter en anden - mens kvinden ser forsigtigt på hendes ansigt i spejlet;
 • Desuden trækker pigen huden og fjerner håret med energiske og hurtige bevægelser - i en sådan situation trækker kvinden dem ud.

Stret din hud med din fri hånd

Efter udførelsen af ​​pucken anvender pigen en toning lotion eller gel på øjenbrynene, der afkøler huden. Sådanne kosmetik lindre betændelse efter klemning og returnerer hovedets hud til sin tidligere tilstand.

Smertefri procedure derhjemme

Øjenbryn plukning betragtes som en smertefuld procedure. Når en sådan procedure udføres, har pigen tårer fra øjnene, der opstår sløv smerte, og der opstår hævelse på huden.

Øjenbrynskorrigering kan være en smertefuld procedure.

Den bedste tid til en session er ved sengetid.

For at smertefrit og korrekt pluke sine øjenbryn skal pigen følge disse regler:

 1. trække pandehårstrimler om aftenen - inden du går i seng, så hudirritation ikke vises på ansigtet til morgen;
 2. Udfør ikke plukning i perioden med kritiske dage;

Foretag ikke korrektioner i kritiske dage.

 • Øjenbrynene skal plukkes en efter en: Først skal du fjerne 2-3 hår fra højre øjenbryn, så - fra venstre. I denne situation hviler en af ​​øjenbrynens hårstrimler, hvilket yderligere reducerer smerten;
 • når der udføres en sådan procedure, er det nødvendigt at anvende pincet, der har skrånende kanter - et sådant værktøj er ikke traumatisk og praktisk i drift;

  Brug pincet med afskårne kanter.

 • Efter at have trukket ud, bør du smøre huden med en creme til børn eller tørre med en varm kamilleekstrakt;
 • Hvad skal man gøre, hvis en ven bad om at hjælpe med at trække kanten ud?

  Før og efter plukning øjenbryn bør hårstrimler ikke påføres ansigtsmake. Desuden anbefales det ikke at bruge cremer og masker med visse vitaminkomponenter i denne situation. I dette tilfælde kan du forhindre dannelsen af ​​allergier i ansigtet.

  Hvorfor ikke slippe af med voksende hår ofte

  Hvis en pige ofte plukker sine øjenbryn, bliver hårsækkene efter en vis tid svagere, hovedets hud bliver brugt, og proceduren er ikke længere så smertefuld som de første gange.

  Sådan pluk øjenbryn

  Den første ting at huske på er, når du vil lære at plukke dine øjenbryn, at det kan være lidt smertefuldt, især hvis det gøres første gang. Ikke desto mindre er det muligt og nødvendigt at udføre denne procedure, det vigtigste er at gøre alt korrekt.

  Forestil dig at du kom til en fest, mødte en fyr, der leder efter en smuk pige. Du har data, god makeup, kjoler og tilbehør. Men... Han vil se på din pande, se uskadte øjenbryn, der ødelægger hele billedet - tykt, formløst, som en busk. Ubehageligt, ikke? Dette tyder på, at øjenbrynens form burde understrege din skønhed. De bør ikke være for tynde eller tykke. Lad os finde ud af, hvordan du trækker øjenbrynene hjemme, så de ser positivt ud.

  Sådan trækker du ud øjenbrynene hjemme

  Værktøjer: Før du kommer på pukkende øjenbryn, skal du hente gode pincet. Hvis pincetten bryder håret eller glider af, vil proceduren tage for meget af din tid. Desuden vil det ikke give dig det ønskede resultat.

  Form: Bestem hvilken form der passer til dig. Der er mange måder at bestemme den ideelle form for øjenbrynene, som kan findes på nettet eller i blade.

  Øjenbrynskæring: Du må muligvis trimme dine øjenbryn lidt før du plukker dem, hvis hårene er for lange. For at skære øjenbryn, skal du kæme dem og fjerne nogle hår, hvis de slås ud af øjenbrynens naturlige form.

  Forberedelse: varmt vand hjælper huden med at slappe af og gør fjernelse af hårsækken lettere og mere smertefri. Så vask dit ansigt, tør og blæt det med en tør absorberende klud. Så du beskytter dig mod unødvendige ulemper og smerter.

  Plucking: Vi gik til hoveddelen, plukkede øjenbryn. Sådan gør du det rigtigt:

  1. Tag en hvid eyeliner og anvend det hår, du skal fjerne for at markere fronten af ​​arbejdet.
  2. Når du holder huden let og holder den med fingeren, begynder du at fjerne de blyantfarvede hår ovenfra og danner en bøjning. Hold pincetten i bunden af ​​håret.
  3. Fjern hårene i retning af deres vækst. Dette vil reducere smerte.
  4. For at forenkle proceduren skal du først fjerne de lange og mørke hår.
  5. Når du har forrådt formen på øjenbrynene fra toppen, skal du tørre dette sted med en tonic og begynde at fjerne hårene "under øjenbryn"
  6. Fjern hårene parallelt med venstre, så højre øjenbryn for at undgå asymmetri.
  7. Når formen på øjenbryn er afsluttet, skal du arbejde i området mellem øjenbrynene, fjerne hår, der kommer til næsen, hvis der er nogen.
  8. Tag et godt kig i spejlet og sammenlign, hvor ens dine øjenbryn er.
  9. Hvis der er mangler, skal du forsøge at rette dem og bringe øjenbrynene tættere på de ideelle, fjerne de savnede hår.
  10. Det sidste skridt er at fjerne de blonde hår, der ikke plukkes straks.
  11. Endelig, for at afslutte proceduren skal du tørre rødmen med en tonic og anvende øjenbryn med øjenbryngelen.

  Disse enkle trin hjælper dig med nemt at plukke øjenbrynene. Her er nogle flere anbefalinger, der hjælper med at gøre denne kosmetiske procedure smertefri.

  Professionelle tips

  Hold aldrig pincet for tæt på huden for at få fat i korte hår. Lad dem vokse tilbage, ellers risikerer du at skade din hud.

  • Et rent værktøj er nødvendigt for ikke at sprede infektion i mikroskopiske sår. Tør pincettene med alkohol inden brug, og vask efter vask med sæbe efter plukning
  • Hold huden, mens du plukker, lidt trækker den. Dette vil reducere smerte.
  • Påfør en bedøvelsesspray på dine øjenbryn, før du plukker dem ud, hvis du er for følsom overfor smerte.
  • Giver form til øjenbrynene, er det nødvendigt mindst en gang om måneden at korrigere det, fjernelse af de regrown hår for at bevare formen på øjenbrynene.

  Så tillykke! Nu ved du hvordan du pluk dine øjenbryn selv! Denne procedure vil give dit ansigt attraktivitet, og du selvtillid. Det vigtigste gør ikke glem at fjerne makeup efter en fest eller bare en arbejdsdag. Og husk, træk ikke langt hår ad gangen. Det er bedre at slette dem en efter en.

  Epilation af hænder. FOR OG IGEN

  Veet Cream Veet Suprem 'Essnece - Anmeldelse