Hårfjerning

Epilation ved hjælp af en tråd (triding) er en af ​​de ældste måder at slippe af med uønsket kropshår. Selvom metoden kræver en vis færdighed, kan hver pige lære og bruge det hjemme. Selvhår fjernelse kræver ingen omkostninger, undtagen tid og lidt tålmodighed. Som enhver teknik har triding sine egne nuancer, fordele og ulemper.

 • 1. Essensen af ​​metoden
 • 2. På hvilke dele af kroppen anvendes
 • 3. Hvilken tråd passer
 • 4. Forberedelse af proceduren
 • 4.1. Hudpræparation
 • 4.2. Tråd forberedelse
 • 5. Hårfjerningsteknik
 • 6. Hudpleje efter proceduren
 • 6.1. Sådan døs huden
 • 7. Trådepilator
 • 8. Fordele ved triding
 • 9. Ulemper ved proceduren
 • 10. Kontraindikationer for hårfjerning
 • 11. Ofte stillede spørgsmål og svar på dem.
 • 11.1. Hvor lang tid tager det at udføre proceduren?
 • 11.2. Gør depilation tråd i kabinen?
 • 11.3. Hvordan tråd armhule hår?
 • 11.4. Er det muligt at fjerne hår i et bikiniområde?
 • 11.5. Vil tråden fjerne håret på benene efter barbering?
 • 11.6. Sådan fjerner du hår med en tråd, så de ikke vokser ind?

Essensen af ​​metoden

Teknikken kom til os fra øst. Depilation med en regelmæssig tråd er en måde, hvorpå hårene fjernes fra roden. Tråden er snoet på en særlig måde, slidt på fingrene på hænderne, den ligger på huden, fanger håret og trækker det ud. For at beherske færdighederne har du brug for lidt tid til at øve.

Hvilke dele af kroppen gælder det for?

Epilation med en tråd bruges på nogen del af kroppen, men oftest renser østlige kvinder deres ansigt på denne måde. En tråd er praktisk at fjerne fluffen på hagen, overskæg over overlæben. Hårene fjernes med en tynd linje, der gør det muligt at lave øjenbryn.

Tråden er velegnet til aflejring af benene, bikini. Men armhulen til at fjerne vegetationen alene vil ikke lykkes på grund af ulejlighed - kræver involvering af begge hænder. Men du kan altid kontakte skibsføreren: mange saloner tilbyder service til triding.

Hvilken tråd vil gøre

For at fjerne kropshår anbefales det at bruge en bomuldstråd af mellemtykkelse. Kapron-tråde kan beskadige hænderne, foruden de er glatte og værre hårklæbende. Det er tilladt at lave epilering med naturlig silketråd, men de sælges ikke i hver syafdeling.

Silke tråd epilation er velegnet til at trække en lille pistol på ansigtet.

Forberedelse af proceduren

Epilation er en følsom proces, da hårene trækkes sammen med roden. Huden skal være forberedt på denne procedure for at reducere risikoen for irritation, skade og smerte.

Hårlængden skal være mindst 0,5 cm, ellers kan den ikke blive fanget i tråden.

Hudpræparation

 1. Den aflejrede del af kroppen rengøres med en blød skrubbe dagen før proceduren. Det hjælper med at exfoliere døde hudpartikler af epidermis, hvilket letter udgangen af ​​håret.
 2. Kort før processen dampes huden under varmt vand, så porerne åbnes.
 3. Tøm det epilerede område og anbring en lille talkum, så håret bliver bedre fanget og glider ikke af.

Tråd forberedelse

For at gøre hårfjerning med tråd, er det også nødvendigt at lære at dreje det korrekt på fingrene. Det er lettere end det kan synes ved første øjekast.

40-50 cm tråd måles. Det anbefales at desinficere det med alkohol eller andre antiseptiske midler. Spidserne er bundet sammen med en knude i enden skal få en ring. Træet sættes på indekset og tommelfingeren af ​​begge hænder. I denne position drejes de 10-12 gange (formen af ​​de otte skal vise sig).

Hårfjerningsteknikken med en tråd er enkel: Til gengæld opdrættes tommelfingeren og indeksfingrene på siderne og skifter den snoet del fra midten til den anden kant.

Hårfjerningsteknik

For enhver zone, det være sig en bikini, ben, øjenbryn eller antenner, teknikken er den samme, bare for nogle dele af kroppen vil hårfjerning være vanskeligere for eksempel på bagsiden af ​​benene. Hvis du får fat i det, kan du tilpasse dig til alt.

Instruktioner for hårfjerning tråd:

 1. Sæt tråden på fingrene, drej, lav et par bevægelser frem og tilbage.
 2. Påfør tråden på huden, så den snoet del ligger under hårene, og den større side af sløjfen er placeret over dem. Bevægelsesretningen skal være imod hårvækst.
 3. Skarpe fingre spredte fingrene i en lille loop og udvide den. Den snoet midterste vil flytte, griber hårene og trækker dem ud.
 4. Fjern tråden og se resultatet. Hvis ikke alt hår er væk, gentag bevægelsen.

Således rengør hvert centimeter huden i det valgte område, indtil det forbliver glat.

Det er nødvendigt at gøre hårfjerning med en tråd på ansigtet foran et spejl. Foot tripping kan tage meget tid, du skal være forberedt på dette.

Hudpleje efter proceduren

Denne metode til fjernelse af håret kan forårsage irritation og endda betændelse. For at reducere risikoen for ubehagelige konsekvenser, skal du sørge for at sørge for korrekt hudpleje efter depilation ved hjælp af tråd.

 • Umiddelbart efter proceduren skal huden behandles med et antiseptisk middel (chlorhexidin, miramistin, furacilin, hydrogenperoxid). Alkohol bør ikke bruges, det er meget tør hud.
 • Efter et par timer kan du anvende en beroligende fugtighedscreme. Den ideelle løsning ville være de sædvanlige børn.
 • Hvis der er opstået irritation, vil medikamenter hjælpe dig med hurtigt at fjerne det: D-Panthenol, Bepanten, Radevit, Sinaflan.
 • Efter 5-7 dage efter depilering er det ønskeligt at skrubbe huden eller gnide den med en hård vaskeklud. Dette forhindrer indgroet hår. Brug skrubbe (vaskeklud) anbefales 2 gange om ugen.

Inden for 3-4 dage efter, at epilationen blev udført med en tråd, kan du ikke:

 • solbadning;
 • tag varme bade, brug saunaer;
 • svømme i en pool med stærkt chloreret vand;
 • besøg åbne vandlegemer, hvor der er risiko for infektion.

Sådan døs huden

Den essentielle olie af pebermynte hjælper med at reducere smerte: Den er fortyndet i vand (3 dråber pr. 20 ml vand) og huden gnides med denne opløsning.

Apoteket kan købe alkoholmedicin Menovazin, som også har en køleeffekt. Ledokain i form af en spray er en stærk bedøvelse til lokal brug.

Kvinder med en meget høj smertefølsomhed inden du fjerner håret, kan tage en smertestillende pille. Men dette er en ekstrem foranstaltning, der bør undgås.

Tråd epilator

Virksomheden Bradex har udviklet et unikt værktøj - Epilator filar electric "Intex". En lille enhed er fyldt med en tråd, som også er inkluderet. Enheden er placeret som en epilator for ansigtet. Det er bekvemt for dem at gøre fjernelse af antenner, lille hår i hagen. Det er også velegnet til andre dele af kroppen. På kroppen er der et særligt lys, for ikke at gå glip af et enkelt hår.

At bruge en sådan maskine derhjemme er let og simpelt. Det er en tråd epilator er ikke så dyrt - omkring $ 21.

Fordele ved triding

 • kræver ikke økonomiske omkostninger
 • Enkel teknik, du kan hurtigt lære de rigtige bevægelser;
 • hår vokser ikke lang tid op til 4 uger;
 • der er ingen risiko for en allergisk reaktion;
 • egnet til at fjerne hår (hårdt, tyndt, mørkt, lys);
 • hudskader er udelukket
 • Ved regelmæssig brug bliver håret tyndere, vokser sjældnere.

Ulemper ved proceduren

 • smerteligt;
 • kræver en vis færdighed
 • fjernelse af ansigtshår alene kan forårsage ulejlighed;
 • efter epilation er der irritationer, betændelser;
 • på en stor grund tager meget tid.

Generelt er fjernelsen af ​​kropshår ved hjælp af en tråd et komplet alternativ til sådanne procedurer som voksaflejring, shugarning og epilering med en mekanisk epilator.

Kontraindikationer for hårfjerning

Det er umuligt at gøre triding med hudsygdomme, med et stort antal mol, vorter, papillomer i det epilerede område.

Under de infektiøse og inflammatoriske processer i kroppen skal sessionen udskydes til genopretning.

Må ikke epilere på huden med en frisk brunbrun, med eventuelle slid, udskæringer, sår, sår.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvor lang tid tager det at udføre proceduren?

Det er umuligt at besvare dette spørgsmål præcist, alt afhænger af hver kvindes evner også på hårdets hårdhed, deres hårdhed. I gennemsnit kan fjernelsen af ​​whiskers tage 7-10 minutter, og det tager cirka en time at læse benene.

Gør depilation tråd i kabinen?

Ja, men ikke i alle. Ikke alle kosmetologer ejer tridteknikken.

Hvordan tråd armhule hår?

Manuel måde at epilere dig selv på virker ikke. Men proceduren vil være let at gøre med maskinen "Inteks" fra Bradex.

Er det muligt at fjerne hår i et bikiniområde?

Ja, der er ingen kontraindikationer til dette.

Vil tråden fjerne håret på benene efter barbering?

Ja, men længden skal være ca. 1 cm, så tråden nemt kan fange og trække dem.

Sådan fjerner du hår med en tråd, så de ikke vokser ind?

Teknikken i sig selv påvirker ikke indvækst. Hår vokser under huden efter en epilation, som trækker den ud af roden. Dette skyldes, at håret ikke vokser i lang tid, og det øvre lag af epidermis begynder at stramme follikelhullet.

Det var den grundlæggende instruktion og alle nuancer at fjerne uønsket kropshår med en almindelig tråd. Efter rådene vil hver pige være i stand til selv at prøve egen teknik.

Hvordan trækker du ud ansigtshår og krops tråd

I samfundet er kvinder forpligtet til at have et glat ansigt og krop. Enhver vegetation, der ligger under øjenvipper, er genudslettet, og dens ejer er mocked. På grund af dette skal du bruge meget tid og penge på smertefuld epilation.

Men nu bliver det popularitet ved at træde eller plukke ved hjælp af en tråd. Fans af denne metode hævder at det er smertefrit, sikkert og billigt. Hvordan trækker man hår ud med en tråd?

Du kan fravælge hårfjerning for evigt, men der er risiko for at blive ligner kusine Ita fra filmen "Addams Family"

Procedureens historie

Folk begyndte at fjerne hår med en tråd for nogle århundreder siden. Mange argumenterer for, at trillingen først dukkede op i Persien. Det østlige samfund betaler meget opmærksomhed på glat hud, i dette land blev shugaring opfundet.

Indbyggere i Persien bruges til hårfjerning silketråd, forbundet på en bestemt måde. Med sin hjælp blev hår med en rod fanget, så blev de trukket ud pænt. Efter det viste vegetationen ikke længe, ​​huden blev glat og behagelig at røre ved. Det er bemærkelsesværdigt, at denne metode ikke kun blev brugt af kvinder, men også af mænd.

På internettet kan man også finde den opfattelse, at skaberne af triding var mennesker fra asiatiske lande, men der er ingen tegn på denne teori. Og nu er det ligegyldigt, hvem der kom op med denne metode, fordi kun resultatet er vigtigt!

Videoen demonstrerer i detaljer trækteknikken. Det er værd at se det for at sikre effektiviteten af ​​proceduren.

Fordele og ulemper ved plukning

Som med enhver form for hårfjerning har formningen sine fordele og ulemper. Nogen de virker ubetydelige, mens andre disse oplysninger vil bidrage til at gøre et utvetydigt valg.

Godbidder

Piger, der allerede har lært at fjerne hår med en tråd, kan snakke i timevis om fordelene ved denne metode. Oftest nævner de følgende fakta:

Langsigtet resultat - det varer fra to uger til en måned.

Et minimum af ubehag - smerten er næsten fraværende i forhold til andre former for hårfjerning.

Billighed - ingen grund til at bruge penge på mesterens værktøjer eller tjenester, det er nok at købe en almindelig tråd.

Spar tid - efter 3-4 gange fjernes vegetationen meget hurtigt. Dette vil tage 5-30 minutter, afhængigt af kroppens behandlede område og tykkelsen af ​​håret.

Sikkerhed - risikoen for infektion reduceres til et minimum.

Universitet - denne metode kan bruges til at fjerne hår overalt på ansigt og krop. Med det kan du fjerne antennerne, justere øjenbrynene eller epilere hænderne.

ulemper

Der er ulemper ved denne metode til fjernelse af håret:

Vi skal vokse hår mindst 5-6 millimeter lang, ellers kan tråden ikke kunne fange dem.

Det kræver konstant at lære at hurtigt trække hår ud. Fra første gang er det sjældent at gøre alt perfekt.

Nogle piger oplever ubehag selv under triding, fordi smertetærsklen for forskellige mennesker er anderledes.

Denne metode har naturligvis flere fordele end ulemper. Derfor er det mindst en gang værd at prøve hårfjerning med en tråd, og derefter trække dine egne konklusioner.

Trinnets stadier

Det er vigtigt at overveje alle trin i proceduren for ikke at beskadige huden. I færd med hårfjerning vil have brug for sådant tilbehør:

 • tråd 40-50 cm lang
 • fugtighedscreme
 • urteafkogning
 • hud lotion eller tonic
 • tørre og våde håndklæder, servietter
 • bomuldspindler

Som du kan se, er alle de nødvendige ting normalt hjemme for piger. Efter forberedelsen kan du gå direkte til triding.

Hudpræparation

Rengør huden, før du plukker. Dette vil hjælpe med at minimere smerten, lette hårfjerningsprocessen, selv for begyndere. Oprensning omfatter følgende trin:

Fjernelse af sminke, snavs og fedt. For at gøre dette kan du bruge en lotion eller tonic, tørre huden med en vatpind.

Dampning og bedøvelse. Bedst af alt er et varmt håndklæde imprægneret med kamille eller calendula te blade egnet til dette formål. Du skal blot vedhæfte det til det rensede område af huden i 7-10 minutter.

Slippe af med fugt. Tråden begynder at glide, hvis huden er våd. Det er nødvendigt at tørre det med servietter, indtil det er helt tørt.

Rensning af huden er nødvendig, selvom du planlægger at epilere ben eller arme

Foldingstråd og plukning

Hovedhemmeligheden om effektiviteten af ​​triding ligger i den korrekt foldede tråd. For at gøre dette skal du følge disse trin:

Knyt enderne af tråden.

Grib tråden med tommelfingeren og pegefingeren i begge hænder, stræk den i en cirkel.

Vrid tråden med dine fingre 6-8 gange, så den ligner en omvendt otte. En loop danner i midten.

Det er samtidig nødvendigt at lægge fingre på den ene side og plante på den anden. Denne bevægelse ligner øvelsen "saks".

Efter træning kan du fortsætte: hårene er anbragt i en løkke, så er det snoet med fingers bevægelser nævnt ovenfor.

Hvis du følger instruktionerne, kommer hårene ud af roden og kommer ind i løkken.

Korrekt foldet tråd kan fjerne hår overalt på ansigt og krop.

For mere information om tridning og andre metoder til øjenbrynskorrektion, se Sådan plukkes øjenbryn uden pincet.

Pas efter proceduren

Efter hårfjerning skal du lindre huden. Til dette tørres det med en isterning eller en blanding af æteriske olier. Dernæst bør du smøre huden fugtgivende nærende creme.

Hvad mere skal du vide om bygningen

Til hårfjerning er kun silke- og bomuldstråde velegnede, i intet tilfælde bør du tage syntetisk. Bedst egnet tykt gevind med mærkning 10.

Du skal også huske, at mange hår er fjernet på én gang. Hvis triding bruges til øjenbrynskorrektion, er det bedre at trække deres form med skygger på forhånd.

I skønhedssalonen er der originale apparater til fjernelse af hår. De kan bestilles online.

Hårfjerning praktiseres i mange skønhedssaloner. For herrene er der træning, der ofte bruger specielle værktøjer, der letter hårfjerningsprocessen. Du kan udføre den første procedure ved hjælp af en professionel, og i fremtiden lærer du allerede at gøre alt selv.

Hvorfor tørre dit ansigt med is

Fordelene ved vand er ikke så ligetil som de synes.

Hvad du skal bruge til at gøre dit ansigt: en liste over værktøjer og kosmetik

Bare rolig, hele butikken bliver ikke nødt til at købe (kun en del af det).

Hvad skal man gøre, hvis huden flager rundt i munden

Skynd dig ikke for at bebrejde forurenet luft.

Instruktion: Hvordan bliver hårfjerning gjort hjemme + foto

Epilering med en tråd er en ret gammel måde, som startede i øst for mange år siden. Hårfjerning udføres ved hjælp af en silke eller bomuldstråd.

I dag bruges denne metode oftest af kvinder, men i det gamle øst blev den også brugt af mænd, idet overskydende ansigtshår (skæg og overskæg) blev fjernet.

Og selvom for vores europæiske kvinder, anses denne metode for at være en nyhed (nu kaldes den triding), det er allerede ved at blive stadig mere populær. Efter alt kan du gøre hårfjerning som en tråd i skønhedssalonen og lige hjemme. Og resultatet vil kun give hyggelige følelser.

Hvorfor epilering med flossing er en god måde at fjerne hår på

Fordelene ved at tride meget. Først er nøjagtigheden. Det vil sige, hvis du f.eks. Vil gøre epilering af øjenbryn med en tråd derhjemme, så vil dette være den bedste måde, intet som en silketråd skaber ikke en sådan nøjagtig og smuk øjenbryn.

Triding - hårfjerning ved tråd

Vær opmærksom! Ved udførelsen af ​​denne procedure til fjernelse af benene er det vigtigt, at hårene straks trækkes ud af flere stykker, hvilket sparer tid. Hårene opstyres, det vil sige, de slår ikke af i midten, hvilket garanterer et langt og højkvalitetsresultat - omkring en måned med absolut glat, følsom hud.

Efter mindst 3-4 procedurer udføres, begynder hårene at vokse mere og langsomt, så over tid er en absolut afmatning i hårvækst mulig, som alle moderne kvinder kun kan drømme om.

Smertefulde fornemmelser under trådens epilering er til stede, men selvfølgelig mindre udtalte end ved voksning eller ved anvendelse af pincet.

Forsøg er helt sikkert - infektion er helt udelukket

Et andet plus, ved hjælp af hårfjerning af håret, er helt og holdent fjernet alle hår, selv dem, der ikke er synlige. En vigtig faktor er, at i skønhedssalonen skal en sådan procedure betale en masse penge. Men efter at have lært at gøre hårfjerning med en tråd derhjemme, kan man ikke kun spare penge, men også udføre proceduren og korrektionen på et hvilket som helst passende tidspunkt.

Processen med triding kan styres af dig selv.

Denne procedure har imidlertid sine ulemper. Til gennemførelse er det nødvendigt at tage højde for hårets længde, som skal være mindst 3 mm. Desuden er epilering med en tråd ikke effektiv til grove og tykke hår.

Forkert brug af tråden kan få ubehagelige konsekvenser, hårene begynder at vokse ind i huden, det bliver grovere, vokser hurtigere. Derfor er det bedre at starte epilering med en tråd med mindre synlig hud.

Hvad er vigtigt at overveje, når epilerende tråd

Epilering med en tråd derhjemme kan udføres under hensyntagen til følgende punkter: Et forsøg på at udarbejde denne metode og korrekt forberedelse af proceduren.

Princippet om metoden

Først skal du finde ud af, hvordan denne metode virker, og beherske sin teknik. Til dette skal du forberede en tråd (silke eller bomuld),

Trådlængden skal være mindst 50 centimeter.

Spidsen af ​​tråden er bundet tæt, og resterne fjernes.

Trin-for-trin proces med triding:

 1. Ved hjælp af to fingre, pegefingeren og den store tråd strækkes tråden i en cirkel og snoet flere gange for at danne et tal på otte (vrid bedre 7-10 gange), men samtidig skal en sløjfe forblive længere og den anden mindre.
 2. Tråden presses tæt på huden, den snoet del er i bunden af ​​hårene, og sløjfen er øverst.
 3. Den lille løkke strækker sig dramatisk, midten stiger op med hårene og trækker dem fra pærerne.
For første gang er det bedre at gøre trushing i kabinen

Det vigtigste er rigtigt for et godt og højkvalitetsresultat - mærk trådt og fjern hårene med præcise skarpe bevægelser.

Forberedelse af proceduren

Forberedelse af huden før proceduren tager et meget vigtigt sted: Jo bedre huden er forberedt, jo bedre bliver epilering med floss derhjemme.

Til dette skal du:

 • rent håndklæde
 • varmt vand
 • decoctions af urter, såsom kamille, kendt for sine anti-inflammatoriske og beroligende egenskaber.
Kamilleafkok har en beroligende virkning på huden og som et antiseptisk middel

Håndklædet er fugtet i bouillon og påført den zone, der vil blive udsat for hårfjerning. Om et par minutter bliver huden dampet og klar til proceduren. Umiddelbart inden epilering skal huden tørre godt, så den ikke har dråber eller fugt på den.

Hvor meget tid kræves for proceduren

Først til færdigheden i denne procedure kommer, kan processen med hårfjerning tage meget tid. Men så snart færdighed og erfaring kommer, vil proceduren for fjernelse af øjenbryn tage ca. 15-20 minutter. Yderligere 5 minutter vil blive brugt til at skabe en smuk linje med øjenbryn, fuldstændig fjernelse af antenner, overskydende hår mellem øjnene, nær ørerne.

Indånding kan udføres med varmt vand eller infusioner af urter

For at gøre hårfjerning hjemme effektivt, skal du forberede følgende:

 • varmt vand til dampning af huden, du kan afkoge urter,
 • håndklæde,
 • frosne isbiter

Isbiter er nødvendige for den efterfølgende bedøvelse og beroliger ansigts sarte hud.

 • antiseptisk, chlorhexidin eller hydrogenperoxid;
 • handsker (tråden i starten kan gnide eller beskadige hænderne);
 • fugtgivende lotion;
 • et spejl

Epilation ben

For at begynde at lære det grundlæggende ved epilering med en tråd derhjemme, er det måske værd ved epilering af benene. Når alt kommer til alt, udfører proceduren på dine fødder ikke trætte hænder, kan du finpudse dine færdigheder og derefter udføre mere subtile arbejde. Efter epilering med tråden forbliver benene glatte i 3 til 4 uger.

Tride ben er ikke svært hjemme

Lad os henvende os til den trinvise beskrivelse af hele proceduren for ben triding.

 1. Damp dine fødder med en varm kompressor. Afkøle dem og tør hele fugt fra huden.
 2. Behandl huden med et antiseptisk middel for at udelukke infektion i den uforsigtige håndtering af tråden (dette sker meget sjældent, kun fra uerfarenhed først).
 3. Begynd epilering, brug på handsker på forhånd. Specielt følsomme kvinder, der svarer til smerte, kan du bruge smertestillende midler.
 4. Når epilationen er færdig, lad huden hvile og behandle med en fugtgivende lotion.

Øjenbryn epilation

For at udføre øjenbryn hårfjerning med en tråd i hjemmet, skal du først forberede den fremtidige ideelle form for øjenbrynene.

Ved hjælp af en blyant tegnes 3 linjer, hvilket indikerer 3 målinger.

 1. Den første linje skal løbe nøjagtigt fra næsens hjørne til det indre hjørne af øjet.
 2. Den anden linje er fra næsens hjørne til det yderste hjørne af øjet, så er yderkanten af ​​øjenbryn.
 3. For at finde placeringen af ​​øjenbryns højeste punkt, skal du trække en linje gennem øjets elev til næsens hjørne.
Reglen til bestemmelse af den ideelle form af øjenbryn

Du kan begynde at epilere de hår, der ikke falder inden for de etablerede grænser. Naturligvis, før epilering af øjenbryn med en tråd, skal huden dampes og helt fjerne fugt fra den.

Nu med hjælp af en tråd, med skarpe bevægelser slår vi hår ud, først langs øjenbrynens nedre kant, fra næsebroen til templerne, så det samme langs øvre kant. Efter at have givet dine øjenbryn en ideel form, kan du berolige huden ved at sætte isbiter på den og derefter anvende en nærende regenererende creme.

Det samme princip bruges til fjernelse af uønskede antenner og andre hår på ansigtet.

Nogle piger er bange for, at deres hår vil vokse endnu stærkere efter epilering med en tråd derhjemme. Men dette er et helt forkert faktum.

Efter trider hår bliver tyndere

Efter flere behandlinger stopper de helt og holdent. Og ingen procedure, ingen voksepilation eller pincetbehandling vil ikke give et godt resultat som epilering med en tråd.

Epilation bikini område

Når der udføres hårfjerning hjemme på sådanne følsomme områder som bikiniområdet, skal der tages særlig hensyn. Hårfjerning er bedre på den øvre zone uden at påvirke de specielle, mest følsomme steder.

Epilation med floss i lysken kræver antiseptisk behandling før og efter proceduren

Epilering med tråd udføres i overensstemmelse med de samme principper som i andre dele af huden. Med undtagelse af, at det med en antiseptisk behandling er nødvendigt at behandle huden både før trillingen og straks efter den. Under proceduren er det vigtigt at have et spejl foran dig: enkelt eller med en stigende effekt.

Kontraindikationer til hårfjerning derhjemme

 • hvis der er forværrede manifestationer af kroniske hudsygdomme.
 • herpes, der strømmer i en frisk, akut form;
 • forskellige hudtumorer (både maligne og godartede);
 • hudinfektioner;
 • forbrændinger opnået på nogen måde. Selv med solbrændinger, der synes at være fuldstændig harmløse, er denne procedure kontraindiceret.
 • allergiske udslæt på ansigt og krop, herunder udslæt, dermatitis og blæseudslæt.

Hvilken hudpleje kræver efter epilering

Det er vigtigt at huske! Efter epilering skal du sørge for forsigtigt at behandle huden med et antiseptisk middel. Påfør en komprimering med hydrogenperoxid. Påfør fugtighedscreme.

Komprimering med hydrogenperoxid er påkrævet efter proceduren for epilering

Derudover skal du træffe forholdsregler, som omfatter følgende:

 • Det er umuligt at forblive i den åbne sol i lang tid, da det er let at få en forbrænding, fordi huden efter epilering er ret følsom.
 • Det er forbudt at besøge badet eller saunaen.
 • Det anbefales ikke at tage et varmt bad eller brusebad.

Således er trilling (eller epilering med en tråd) en kosmetisk procedure, der giver dig mulighed for at fjerne uønskede hår på ethvert område: ben, ansigt, intim zone. Denne teknologi kan styres uafhængigt, det giver mulighed for at udføre proceduren til enhver passende tid. Huden efter epilering er glat og øm i mindst 4 uger.

Fjern uønsket hår med en tråd. Se video tutorial:

Alt hvad du behøver at vide om bygningen. Se nyttige video:

Depilation med tråd: detaljer og funktioner. Se videoen anmeldelse:

8 grunde til, at håret skal fjernes ved flossing

Hver pige ved, hvor meget tid du skal bruge til at passe dig selv for altid at være ønsket og attraktiv. Korrekt ernæring, ture til fitness og brugen af ​​masker er ikke alle procedurer, som kvinder gennemgår. Et særligt sted i denne liste er epilation.

Hver pige foretrækker en individuel måde at opretholde blød og glat hud på. Laser fjernelse, barbermaskiner og voksstrimler er blandt de mest almindelige metoder til fjernelse af overskydende hår. Mindre velkendt, men mere effektiv er hårfjerning.

Sådan fjerner du håret over læben

Teknikken til hårfjerning med en tråd er ganske enkel, så hver pige kan udføre det hjemme. Inden proceduren startes, er det nødvendigt at forberede:

 1. Bomuldstråd.
 2. Antiseptisk.

At lære tråd hår er let

For at fjerne hår fra dit ansigt skal du følge instruktionerne:

 • For at komme i gang skal du forberede din hud til proceduren. Vask din hud med sæbe eller brusegel.
 • Våd håndklædet i varmt vand. Så skal det vrides ud og påføres huden i et øjeblik. Dette vil åbne porerne og dampe ud i huden.
 • Desinficer området for at undgå infektion og forhindre ukontrolleret bevægelse af tråden.
 • Efter at have målt tråden 45-55 cm lang, binde dens ender.
 • Træk tråden i cirklen form med din tommel og pegefinger.
 • Vrid tråden i midten 10 gange.
 • Som følge heraf skal du have et tal på otte eller uendeligt tegn.

I starten kan metoden til at fjerne hår med en tråd virke ret kompliceret, men det er værd at justere lidt, og alt vil vise sig at være så godt som muligt. Efter afslutningen af ​​proceduren skal huden hvile og porerne smalle. For at gøre dette skal du anvende en kølig komprimering til arbejdsområdet. Anvend derefter antiinflammatorisk middel til området.

Det er værd at bemærke, at proceduren ikke kan udføres på stedet, hvor muldvarp og vorter er placeret. Hvis der er opstået betændelse på arbejdspladsen, bør det også forsinkes med hårfjerning.

Hvis du ikke har meget praktisk erfaring eller planlægger at fjerne hårene med denne metode alene for første gang, så er det bedst at tage en bomuldstråd. Ved anvendelse af silke kan du ved et uheld skære hænder.

I dag er der flere enkle værktøjer, der giver dig mulighed for at undgå risikoen for skader på dine hænder og lidt lette processen med at fjerne overskydende hår.

Sådan fjerner du håret med en tråd: Fordelene og træk ved hjemmet af depilation

Blandt hjemmelavede hårfjerningsprocedurer er epilering en af ​​de mest almindelige. Denne gamle metode er enkel og tilgængelig, så pigerne fortsætter med at beherske visdommen om at arbejde med fingrene og tråden og opnå den ønskede virkning. For at lære at trække håret korrekt ud ved hjælp af en tråd, skal du øve og mestre færdigheden, men resultatet vil endda tilfredsstille de mest krævende af det svagere køn.

Efter at have hørt om denne metode for første gang, er mange piger interesseret i at gøre hårfjerningstråd. Og selv om det i starten kan virke som om det er svært og endog umuligt, er det vigtigt at forsøge at ikke stoppe med at lære. Over tid kan du endda justere dine øjenbryn med en tråd, og endnu mere fjerne hår på dine ben eller over din overlæbe.

Fordele og ulemper ved denne fremgangsmåde til depilering

Den største fordel, som har en hårfjerning tråd, er, at det er helt gratis. I ethvert hus vil finde et lille stykke tråd, og mere til gennemførelse af proceduren behøver ikke noget. Denne fordel påvirker det faktum, at mange piger mindst en gang i deres liv har forsøgt at fjerne hår på denne måde. Blandt andre fordele kan man kalde:

 • enkelhed og bekvemmelighed;
 • langsigtet effekt - håret trækkes ud af rødderne, og de begynder at vokse kun efter nogle få uger;
 • evnen til at gøre depilation til enhver passende tid
 • Hudsikkerhed; Ingen irritation, nedskæringer eller allergiske reaktioner;
 • universalitet af metoden - hår kan fjernes overalt på kroppen, men for hænderne bliver nødt til at bede om hjælp kæreste.

Sådanne fordele er kraftige argumenter for mange piger, og epilering med en tråd bliver en populær måde at slippe af med uønsket vegetation. Men før du lærer og gør proceduren, bør du forstå de ulemper, den har. Blandt dem er:

 • ømhed - fordi tråden fungerer som pincet, trækker hår ud af roden;
 • procedurens varighed, især i løbet af uddannelsesperioden og styring af færdighederne
 • manglende evne til at fjerne for korte hår.

Hårfjerning ved hjælp af en tråd er også lavet i skønhedssaloner, så første gang du kan kontakte en mester. Dette vil tillade ikke kun at spore deres egne følelser, men også at forstå, hvordan tråden virker.

Sekvens af knibende hår

For at fjerne overskydende hår ved hjælp af syning af materiale skal du forberede en tråd på 40-50 cm. I salonerne anvendes en speciel kosmetisk tråd, og i hjemmet kan du tage tyk bomuld. Yderligere aktioner udføres i følgende rækkefølge:

 1. Sammenkoble de to ender af tråden for at gøre en ond cirkel.
 2. Tag to kanter af tråden med fingrene og drej den flere gange ca. i midten. Det er bedre at have 5-6 omdrejninger, så proceduren bliver mere effektiv.
 3. Vrid midten af ​​tråden for at bringe til huden med hår, der skal fjernes. Med fingrene på den ene hånd øges løkken med den ene hånd og frigiver en lille tråd med den anden. Så gør det modsatte - øg sløjfen på den anden side.
 4. Alternativt ændre størrelsen af ​​trådens løkker til venstre og højre, skal du gradvist forarbejde det ønskede område af huden. Hårene falder i snoet garn, blandes med dem og trækkes ud med løg.
 5. Således skal du gå over hele huden, trække forsigtigt et eller to hår, indtil du får det ønskede resultat.

Fra første gang at fjerne håret virker muligvis ikke vigtigst for at forstå, hvilke bevægelser der er nødt til at lave fingre og hænder. Men efter et par minutter med smertefulde anstrengelser og resultatet på huden vil det være klart, at processen skrider frem, som den burde. Lidt tid og kræfter, og depilation med en tråd vil give det ønskede resultat.

Hårfjerning

Moderne kosmetologi tilbyder flere muligheder for at fjerne hår fra forskellige dele af kroppen. Næsten hver kvinde står over for barbering, hårfjerning og forskellige metoder til fjernelse af hår. For nylig er metoden til hårfjerning ved hjælp af en tråd blevet meget populær. Denne teknik har været kendt i nogen tid, men den er blevet populær lige nu. Mange piger, der har lært om denne unikke teknik, kan permanent forlade andre måder at fjerne overskydende hår.

Funktioner af proceduren

Hårfjerning ved hjælp af en silketråd kaldes trilling. Historien om denne metode begynder i Asien, hvor mænd og kvinder dermed blev kvitt overflødig vegetation på deres kroppe. Silketråd bruges til hårfjerning af enhver del af kroppen, men oftere på ansigtet. Det menes at dette er den mest gunstige og smertefri mulighed, og dens virkning varer i flere uger.

Tråd fjernelse af hår bruges til at justere formen på øjenbrynene og for at slippe af med hår på benene. Silketråden er i stand til at klare selv med tykke hår, hvilket gør denne metode til depilation særligt signifikant.

Trådfjerning betragtes som en salonprocedure, fordi kun en sand professionel kan mestre denne teknik og anvende den på klienter. Men mange håndværkere kan selv lære denne enkle videnskab for at gennemføre proceduren derhjemme. Dette vil ikke kun spare penge, men tillade også pigen at lære noget nyt.

Selve processen består af tre punkter:

 • Forberedelse af hudområder;
 • Twisting tråd;
 • Slippe af med hår.

Ved første øjekast ser det ud til, at alt er ret simpelt, men det er det ikke. Forkert plexus og forkert vinkel kan ødelægge epilationsprocessen.

I skønhedssaloner er der en service "elektrolyse af wolframfilament", der bruger to typer filamenter: 0,8 og 0,1 millimeter i diameter. Afhængig af hårets tykkelse vælger masteren den ønskede tråd, som anvendes til elektrolyse. Denne metode er mere effektiv og smertefri sammenlignet med hjemmelavet.

Elektrolyse med wolframfilament kan medvirke til, at håret på ben, arme og armhuler efter nogle få måneder holder op med at vokse. Derfor går mange piger til denne metode. Derudover vil denne enhed i masterens hænder give dig mulighed for at spare tid på fjernelse af selvhår.

faciliteter

For at udføre trillingen er det nødvendigt at forberede en stærk tråd, et stort spejl, rensemiddel, baby creme, talkum eller pulver og en salve til langsom hårvækst. For ikke at skade dine fingre under proceduren skal du erhverve specielle armaturer til forankring af tråde, som kan købes hos en kosmetikbutik. Ved afslutningen af ​​proceduren er der brug for is eller kold komprimering, hvilket vil reducere rødme og hævelse.

Sådan bruges derhjemme?

Fjernelse af hår hjemme med egne hænder er ikke svært, hvis du følger instruktionerne. Hele processen vil ikke tage meget tid, hvis du forsigtigt forbereder dig på det.

Hårfjerningsteknik:

 1. Først skal du rense huden mod sved og fedt. For at gøre dette er en svag alkoholopløsning egnet, hvilket vil hjælpe med at desinficere huden.
 2. Huden skal dampes ud, så det ikke er så smertefuldt at fjerne håret. For at gøre dette er det bedst at tage et varmt bad eller anvende en varm kompressor i 10 minutter. Efter tiden tørres huden med et serviet og drysses med pulver.
 3. Nu skal du lave en tråd. Dens ender skal være bundet sammen, så læg alle fingrene på begge hænder, undtagen tommelfingrene. Dette skal gøres på en sådan måde, at der dannes en sløjfe, der skal snoet adskillige gange.
 4. Tommelfinger og indeksfingre skal skubbe begge sløjfer, så de er asymmetriske.
 5. Begge sløjfer udgør nummer 8. Det skal påføres det sted, hvor hårene fjernes, så sløjfestedet er under håret i retning af deres vækst. Den store løkke skal være på toppen af ​​hårene.
 6. Vridningsstedet forlænges under håret og spredes hurtigt fingrene i den nedre løkke. Place twisting fanger det ønskede hår og trækker det.
 7. På denne måde fjerner du alt unødvendigt hår.
 8. Efter at have gennemført proceduren til fjernelsesstedet, er det bedst at vedlægge et koldt håndklæde. Dette vil medvirke til at reducere rødmen og lindre svag hævelse.

Det anbefales at lære at tride på benene for at justere for at få fat i det ønskede hår. Det er næsten umuligt at gøre dette på en nybegynderes ansigt, så det er nødvendigt at "få en hånd". Først efter at du lærer at fjerne overskydende hår med perfekt nøjagtighed, kan du gå til øjenbryn og antenner.

Det er vigtigt for denne metode til depilation at vælge en bestemt tråd. For eksempel sælges der i kosmetiske butikker særlige tråde, der er beregnet til denne procedure. Hvis det ikke var ved hånden, kan du bruge en regelmæssig stærk tråd lavet af økologisk bomuld.

Hvordan lærer man?

Ved første øjekast synes trykket at være en vanskelig og uforståelig metode, men med en omhyggelig tilgang kan man være overbevist om det modsatte. For at lære at fjerne hår med en tråd selv, har du brug for omhu og tålmodighed, uden hvilken du ikke kan lære noget.

For at minimere risikoen for fejl, skal du korrekt vælge trådens længde og tykkelse. Det skal være kort nok og ikke meget tynd for at gøre det nemmere at klare. Du kan forlænge tråden efter den fulde udvikling af teknikken.

Belysning i rummet skal være lys, så du kan se områder af hud, der skal depileres. Hvis du følger disse regler, kan du lære den trillende på kort tid.

Hvordan twist?

Det største problem i tridingproceduren er at dreje tråden. For at lægge det ned, tager mange piger meget tid og kræfter, og ikke alle lykkes. Der er ikke noget svært ved at dreje tråden, det vigtigste er, at det er stærkt nok og har en lille længde.

Tråden skal have formen på en otte, som er snoet i midten flere gange. Dette er nødvendigt for at skabe en sløjfe, der så afhenter det ønskede hår og fjerner det.

Hvordan holder man?

Der er en særlig instruktion om, hvordan du holder tråden korrekt, når du fjerner hår. Ved denne metode er begge hænder involveret, hvor tommelfingeren og indeksfingrene holder sløjfen. Nogle herrer rådgiver at holde topsløjfen i en knytnæve.

Hænderne skal være tørre, så tråden ikke glider under sessionen. Når du fjerner hår, er kun tommelfingeren og indeksfingrene involveret, som skal skæres skarpt fra hinanden, når håret tages.

Hvordan epilere?

Før proceduren for fjernelse af antennerne over læben eller øjenbrynskorrektionen skal du forberede en tråd på 35-45 centimeter lang. Hendes ender har brug for at forbinde og lave en knude. Derefter skal du strække tråden med begge hænder og vride, så i midten var 5-6 vendinger. Det vigtigste er, at i løbet af epilering skal en sløjfe være lidt større end den anden - det bliver lettere at trække hårene ud.

For at gøre alt perfekt, udføres proceduren foran et stort spejl om dagen. Hårklemme tråd, godt presset det til huden. Den snoet del skal være over håret og den lille løkke - under den. Den nederste løkke med en skarp bevægelse for at strække sig, så at vridningsstedet tog et hår op og hurtigt opkastede det.

Det er vigtigt at med denne metode også hårfollikler fjernes, hvilket gør det muligt at udføre proceduren en gang om måneden siden hår vokser derefter langsomt.

Øjenbryn er justeret fra næsen, og kun derefter flytte til et sted over øjenlåget. Antennen fjernes fra kanten, langsomt bevæger sig til området over læben.

Det er helt muligt at lære at epilere et ansigt ved hjælp af en silketråd. Men det er ikke nødvendigt at håbe, at alt vil fungere første gang. Flere forsøg - og udvikling af teknologi vil blive gennemført.

effekter

At prøve er en lidt smertefuld procedure, men ved at gøre det regelmæssigt kan du lære at ikke mærke smerte. Efter hårfjerning vil epileringsstedet rødme og svulme lidt, men dette kan undgås ved at påføre is eller et koldt håndklæde. Tvivlende øjenbryn og antenner med pincet er lige så smertefuldt som trillingen, men nogle gange tager det mere tid og kræfter.

For at undgå ubehagelige konsekvenser skal du efter nogle træk følge nogle anbefalinger:

 • Du kan ikke anvende på stedet for hårfjerningsfundament eller pulver i en dag.
 • Det er tilrådeligt at vaske med køligt vand for at mindske hævelsen og berolige huden.
 • Inden for 24 timer bør epileret hud ikke udsættes for ultraviolette stråler.
 • I flere dage efter proceduren kan du ikke pleje i badet eller saunaen, det er også uønsket at solbade.
 • For at undgå indgroede hår efter 5-7 dage skal du massere huden med en skrubbe.

Kontraindikationer

Triding er ikke for alle mennesker, så før du begynder fjernelse af håret, skal du sørge for, at denne metode ikke er kontraindiceret til dig.

Folk, der har herpes, kan ikke behandles, før de er helbredt. Det er bedre ikke at ty til denne metode til forkølelse for at undgå ubehagelige konsekvenser.

Under graviditet råder eksperter også dig til at vente med triding, så de smertefulde følelser ikke skader mor og barns sundhed.

Når du fjerner hår med en tråd, bør du undgå steder, hvor der er papillomer, vorter eller mol. En akavet bevægelse kan forårsage skade på neoplasma, og dette er yderst farligt.

Ellers er der ingen kontraindikationer for silke hårfjerning. Det eneste du skal gøre er omhyggeligt og omhyggeligt for ikke at udilsigtet trække det forkerte hår ud. For eksempel justerer øjenbrynene.

Fordele og ulemper

Enhver metode til fjernelse eller fjernelse af hår har sine fordele og ulemper. Efter at have studeret dem, kan du bestemme den mest hensigtsmæssige måde for kunden. Triding har flere fordele i forhold til andre metoder til hårfjerning, hvilket øger dens popularitet.

fordele:

 • Perfekt nøjagtighed - hårfjerning er i stand til at hente selv et kort hår og trække det ud. Dette giver dig mulighed for at fjerne alt uønsket hår, hvilket gør huden perfekt glat.
 • Høj hastighed - teknikken giver dig mulighed for samtidig at fjerne flere hår for at fremskynde hårfjerningsprocessen.
 • Langt resultat - på grund af at tråden trækker håret ud med pæren, sænker deres vækst. Så du kan glemme barbering og plukning i 2-4 uger.
 • Sikkerhed - en engangs tråd bruges til trilling, så der er ingen risiko for at fange nogen infektion.
 • Mangel på indgroede hår - tråden giver dig mulighed for omhyggeligt at fjerne hår sammen med folliklerne, hvilket hjælper med at undgå hårindvækst.

ulemper:

 • Sårhed - de første procedurer kan virke smertefulde, men denne smerte kan tolereres.
 • Vanskeligheder - begyndere kan ødelægge øjenbrynens form, hvis du vælger den forkerte tråd eller for forsigtigt vil udføre proceduren.
 • Vokser op - forkert arbejde kan føre til hår voksende, og dette er fyldt med betændelse.

anmeldelser

Hårfjerning ved hjælp af silketråd er blevet meget populært ikke kun blandt det retfærdige køn, men også blandt mænd. Tross alt giver tripping dig mulighed for at slippe af med barbering eller andre metoder til hårfjerning i 2-4 uger. Selv korte hår kan fjernes med en tråd, som ikke kan fjernes med pincet.

Bedømmelserne om bedriften er for det meste positive. Trods nogle smerter har proceduren mange fordele, der giver dig mulighed for at udholde denne ulempe. Efter flere sessioner forsvinder følelsen af ​​ubehag og personen bliver vant til manipulationerne.

Dem, der har selvstændigt mestret denne teknik, bemærk dens lyshed og hastighed. Derudover er de tilfredse med effektiviteten af ​​hjemmeproceduren. Efter epilering med tråd er der ingen irritation af huden, som sker efter barbering og ingen børster. Du kan fjerne hår alene på dine ben, arme og i bikiniområdet i lang tid, men du kan lave en smuk øjenbrynform eller fjerne antennerne om få minutter.

I den næste video skal du se masterklassen i den dyre salonprocedure - den trillende.

Epilation af kvindelige overskæg - en anmeldelse

Hårfjerning over læben i hjemmet. Trinvise instruktioner med fotos. FOTO FØR OG AFTER!

I dag, takket være KamillaBeauty videoen på You Tube, fik jeg hurtigt styr på teknikken til at fjerne uønsket ansigtshår med en tråd.

Trinvise instruktioner fra PHOTO er præsenteret i min anmeldelse af øjenbrynskorrektion med en tråd

Kort sagt ser det sådan ud:

Fordelene ved at plukke antennerne ved tråd:

1. Hårene plukkes meget hurtigt og i store mængder. Hvorfor vil du stoppe, fordi det gør ondt. Men jeg forstod at næste gang håret bliver meget mindre og plukning vil være meget hurtigere og mindre smertefuldt.

2. Bare et par minutter, og hele området over overlæben er blevet ryddet af uønskede hår! Over læben er nu glat og klar hud! Bare et øje for ømme øjne! Jeg er glad!

Ulemper ved at binde antennerne ved tråd:

1. Huden bliver naturligvis rød efter hårfjerning med en tråd, men rødmen passerer hurtigt nok (efter ca. en halv time var det slet ikke synligt).

Resultat af at plukke området over LIPE-tråden (klik for at forstørre)

Da jeg kiggede på billederne, blev en hvid fluff under min læbe slået.

Nu vil jeg også slette det.

Hvis du ser tæt på, så på tråden kan du se de hår, der blev plukket. Jeg følte mig meget begejstret da jeg så dem og indså, at jeg gjorde alt rigtigt.

Jeg anbefaler alle til at prøve at fjerne ansigtshår!

Jeg anser denne metode ideel og MEGA hurtig til at fjerne uønsket hår.

Også ved hjælp af en tråd blev jeg hurtigt af med uønsket hår over øjnene.

Tak for din opmærksomhed og se dig i de nye anmeldelser!

Sådan tråd hår til at fjerne fra ansigtet

8 grunde til, at håret skal fjernes ved flossing

Hver pige ved, hvor meget tid du skal bruge til at passe dig selv for altid at være ønsket og attraktiv. Korrekt ernæring, ture til fitness og brugen af ​​masker er ikke alle procedurer, som kvinder gennemgår. Et særligt sted i denne liste er epilation.

Hårfjerning

Hver pige foretrækker en individuel måde at opretholde blød og glat hud på. Laser fjernelse, barbermaskiner og voksstrimler er blandt de mest almindelige metoder til fjernelse af overskydende hår. Mindre velkendt, men mere effektiv er hårfjerning.

Sådan fjerner du håret over læben

Teknikken til hårfjerning med en tråd er ganske enkel, så hver pige kan udføre det hjemme. Inden proceduren startes, er det nødvendigt at forberede:

 1. Bomuldstråd.
 2. Antiseptisk.

Oftest bruges hårfjerning ved hjælp af en tråd til at rette øjenbrynene og fjerne overskydende ansigtshår

At lære tråd hår er let

For at fjerne hår fra dit ansigt skal du følge instruktionerne:

 • For at komme i gang skal du forberede din hud til proceduren. Vask din hud med sæbe eller brusegel.
 • Våd håndklædet i varmt vand. Så skal det vrides ud og påføres huden i et øjeblik. Dette vil åbne porerne og dampe ud i huden.
 • Desinficer området for at undgå infektion og forhindre ukontrolleret bevægelse af tråden.
 • Efter at have målt tråden 45-55 cm lang, binde dens ender.
 • Træk tråden i cirklen form med din tommel og pegefinger.
 • Vrid tråden i midten 10 gange.
 • Som følge heraf skal du have et tal på otte eller uendeligt tegn.

Otte eller uendeligt tegn ved hjælp af en streng

 • Nu skal du øve lidt for at flytte den snoet knude ved hjælp af armbevægelsen.
 • Vedhæft en simpel "enhed" til huden og skifte vekselvis midten, sprede og bringe fingre.
 • Det bør sikres, at hårene falder ind i de dannede løkker og trækkes ud i retning af vækst.

Processen med hårfjerning tråd

I starten kan metoden til at fjerne hår med en tråd virke ret kompliceret, men det er værd at justere lidt, og alt vil vise sig at være så godt som muligt. Efter afslutningen af ​​proceduren skal huden hvile og porerne smalle. For at gøre dette skal du anvende en kølig komprimering til arbejdsområdet. Anvend derefter antiinflammatorisk middel til området.

Det er værd at bemærke, at proceduren ikke kan udføres på stedet, hvor muldvarp og vorter er placeret. Hvis der er opstået betændelse på arbejdspladsen, bør det også forsinkes med hårfjerning.

Hvis du ikke har meget praktisk erfaring eller planlægger at fjerne hårene med denne metode alene for første gang, så er det bedst at tage en bomuldstråd. Ved anvendelse af silke kan du ved et uheld skære hænder.

I dag er der flere enkle værktøjer, der giver dig mulighed for at undgå risikoen for skader på dine hænder og lidt lette processen med at fjerne overskydende hår.

Styrker og svagheder

Fjernelse af hårfjerning kom til Europa fra øst, hvor lokale skønheder anvendte denne metode i hundreder af år.

Den største effekt af hårfjerning er mærkbar i området mellem øjenbrynene og over overlæben

I dag byder mestere på skønhedssaloner for at fjerne hele kroppen af ​​overskydende hår.

Fordelene ved at bruge garn er:

 • Har en lille færdighed, kan hårfjerning være en tråd derhjemme.
 • Denne metode kræver ikke betydelige finansielle investeringer.
 • Kemisk og mekanisk skade på huden er udelukket.
 • Fremgangsmåden er effektiv til hår af enhver længde og tykkelse.
 • Efterfølgende hår virker udtynding og udtynding.
 • Yderligere massage på hudens arbejdsområde.
 • I processen med hårfjerning behøver ikke at bruge yderligere kosmetik, såsom barberskum og voks.

Det praktiske fravær af kontraindikationer

Desværre har denne enkle og tilgængelige procedure flere ulemper:

 1. Nye hår begynder at ses om en uge.
 2. Irritation og betændelse i huden, mens der er risiko for infektion.
 3. Langsom behandling af store områder af kroppen.
 4. Udseendet af smerte, når du trækker et par hår ud.
 5. Håret skal vokse til 4 mm, ellers vil proceduren være ineffektiv.
 6. Mere hjælp er nødvendig.
 7. Den svage udvikling af metoden i professionelle saloner og manglen på mestre med passende erfaring.

Kontraindikationer epilering tråd

 1. Det anbefales ikke at udføre proceduren for allergiske udslæt, hudirritationer, inflammationer og andre hudlæsioner.
 2. Anvend ikke på godartede formationer.

Tip 1: Sådan fjerner du ansigtshår

I oldtiden fjernede piger uønsket kropshår med en tråd. Denne metode blev betragtet som hurtig, enkel og original. I dag bruges den primært til at fjerne hår på hagen, på brystet i brystvorten, over overlæben og også til øjenbrynskorrektion.

instruktion

 1. Hvis du ikke har nogen erfaring, kan denne metode endda give dig smerte. Det er meget stærkere end ved brug af pincet, hvilket er mere praktisk og designet specielt til hårfjerning. For at reducere ubehagelig smerte smør huden med en isterning. Det vil afkøle din hud lidt.
 2. For at forhindre hårene i at klæbe til overfladen af ​​huden efter fjernelsen, hvilket kan forstyrre proceduren, er det bedre at tørre huden med is med et serviet efter at tørre huden og derefter pulver det med talkumpulver.
 3. For at blødgøre hud og hårrødder smør huden med en blødgørende creme og påfør en bomuldsstynde dyppet i varmt vand. Hold det i et par minutter og start hårfjerningsproceduren. Fastgør tråden omkring håret, så du får en løkke. Stram det, og dermed fast håret vil bryde ud. Effekten varer i næsten en måned. Derefter vokser håret tilbage, men ændrer ikke sin struktur.

The Incredible Near: Hårfjerning tråd

Vores landsmænd i kampen mod de hadede ansigtshår foretrækker pincet eller salonprocedurer. Hårfjerning ved en tråd betragtes som en forholdsvis ny måde, som kræver betydelig dygtighed og dygtighed, så tænk dem, der endnu ikke er fortrolige med den "magiske" af en lille tråd.

Små antenner eller let mærkbart fluffy hår kan ødelægge dit humør meget

Det er rimeligt at bemærke, at hårfjerning ved hjælp af en tråd er en af ​​de ældste metoder til fjernelse af hårfjerning, som østlige kvinder dygtigt bruger. I de gamle egyptiske talmudas om skønhed og sundhed kaldes trådmetoden "fatlah" eller "khite".

Metoden blev mønstret i oldtiden af ​​tyrkiske skønheder; indtil nu er subtiliteterne og hemmelighederne i dens adfærd gået ned fra generation til generation. Ansigtshår fjernelse i øst kan sammenlignes med fletning vævning i Rusland.

Sandsynligvis er der ingen kvinde med orientalske rødder, som ikke ville vide, hvordan man fjerner hår med en snor

Om fordelene ved metoden

I Mellemøsten og i Indien mesterligt håndteres tråden læres i en tidlig alder. Mens vores piger leger med dukker, lærer orientalske små prinsesser skønhedens tricks. Enig, en ganske nyttig færdighed.

Så hvorfor er epilering blevet så udbredt?

 1. På vores ansigt er der tusindvis af små hår komfortabelt, som bliver en ægte hovedpine for sin ejer. Arbejde med pincet kan forsinkes i lange timer, og salonmetoder er fyldt med irritation. Men en tynd tråd under magten for at redde dig selv fra den mindste kanon.
 1. Det er vigtigt, at filamentepilationen praktisk talt ikke skaber ubehag og tilhører kategorien af ​​de mindst traumatiske metoder. Det er derfor, det bruges til fjernelse af hår over overlæben, på hagen, kinderne og for at forme øjenbrynene.
 2. Tråden har et ret stort dækningsområde og er i stand til at fjerne en hel række hår på en gang og derved reducere procedurens tid.
 3. Og det sidste vigtige faktum er økonomisk. Alt du behøver er 50 cm silketråd og en lille smule tonic med alkohol.

Ukompliceret design vil hjælpe med at klare hårene til dem, der lige har taget vejen for viden om den østlige epilationsmetode.

Essensen af ​​trådepilation

teknologi

Epilering kan gøres manuelt eller ved hjælp af en speciel enhed.

Foto af den rigtige placering af tråden

Påfør en varm kompress til det epilerede område, som vil fordampe huden og gøre proceduren mere behagelig.

Før du fjerner hår med en tråd, skal du behandle huden med en kosmetisk tonicholdig alkohol.

Drej tråden i form af otte 5-7 gange.

Fastgør tråden til det epilerede område af huden, så den snoet del er placeret under hårene og den store ring over dem.

Spred dine fingre i en skarp bevægelse, snoet midt på de otte skal kravle op og greb hårene. Som følge heraf bliver den store løkke af de otte små, og hårene der falder ind i "fælden" fjernes.

Vær opmærksom! Det er kun muligt at gå videre til den direkte fjernelse af hår, når huden er helt tør. Ellers vil din debut mislykkes.

Anbefalinger efter epilering:

Et besøg i solarium, bad, saunaer samt solbadning udsættes i flere dage.

 1. I nogle få dage nægter man at besøge solarium, sauna eller bad.
 2. Prøv næste dag ikke at bruge kosmetik, især tætte cremer og pulver. Rengør med rent vand.
 3. Ultraviolette stråler og overdreven kærlighed til universalkroppen kan forårsage hudpigmentering.

Tip! For at opretholde effekten efter hårfjerning, brug cremer, der nedsætter hårvæksten.

Mange virksomheder producerer cremer, der nedsætter hårvæksten, var ingen undtagelse og bekymring Bioder, der tilbød til forbrugerlinjen Bio Epilation (pris - fra 20 dollar)

Kontraindikationer

Før du fjerner hårtråden, skal du være opmærksom på kontraindikationerne.

De fleste af dem gælder for andre metoder til hårfjerning.

 1. Krænkelse af integriteten af ​​huden af ​​forskellig art. Træet fanger hårene i selve rødderne og kan derfor beskadige huden.
 2. Sådan et ubehageligt fænomen som herpes. Kontakt af tråden med det berørte område kan forårsage spredning af infektion.
 3. Konvekse modermærker, vorter og papillomer er en ubetinget kontraindikation for proceduren.
 4. Solskoldning fører til øget følsomhed i huden, så fjernelsen af ​​håret skal udskydes.
 5. Nye vækst på huden af ​​onkologisk natur.

Et par ord om manglerne

 • Den største ulempe ved metoden ligger i dens eksotisme. Du bliver nødt til at bruge en masse tid på at lede efter en mester, der ville beherske teknikken perfekt.
 • Trådfjernelsesmetoden gør det muligt at opnå en mellemfristet effekt. Gentag proceduren vil have hver 3-4 uger.
 • Forkert udførelse af teknikken kan føre til brud på hårene og deres øgede vækst.
 • Brug af tråden kan ikke fjerne groft og tykt hår, for eksempel på benene.

For grove hår på benene er det bedre at vælge en anden metode til fjernelse: voks, shugaring eller laser hårfjerning

 • Ejere af tynd og følsom hud bør være forberedt på mindre irritation.
 • Gentagen triding, nemlig den såkaldte hårfjerningsmetode, kan kun udføres, når nye hår får en længde på 3-6 mm.
 • Chancerne for indgroede hår, der er meget ubehageligt gennemskinnelige under huden, er meget sandsynlige.
 • For en uafhængig procedure på ansigtet vil der kræves en masse træning.

konklusion

Trialing, hvis den udføres korrekt, kan sikkert hævde at være den mest effektive, hurtige og billig måde at håndtere ansigtshår på. Hvis du var inspireret af vores historie, tilbyder vi en video i denne artikel, der tydeligt viser alle funktionerne i filamenthårfjerningen.

Sådan fjerner du hår fra ansigtet? / EPILATION THREAD! Kamilla skønhed

Hårfjerning

Hårfjerning over læben i hjemmet. Trinvise instruktioner med fotos. FOTO FØR OG AFTER!

I dag, takket være KamillaBeauty videoen på You Tube, fik jeg hurtigt styr på teknikken til at fjerne uønsket ansigtshår med en tråd.

Trinvise instruktioner fra PHOTO er præsenteret i min anmeldelse af øjenbrynskorrektion med en tråd

Kort sagt ser det sådan ud:

Fordelene ved at plukke antennerne ved tråd:

1. Hårene plukkes meget hurtigt og i store mængder. Hvorfor vil du stoppe, fordi det gør ondt. Men jeg forstod at næste gang håret bliver meget mindre og plukning vil være meget hurtigere og mindre smertefuldt.

2. Bare et par minutter, og hele området over overlæben er blevet ryddet af uønskede hår! Over læben er nu glat og klar hud! Bare et øje for ømme øjne! Jeg er glad!

Ulemper ved at binde antennerne ved tråd:

1. Huden bliver naturligvis rød efter hårfjerning med en tråd, men rødmen passerer hurtigt nok (efter ca. en halv time var det slet ikke synligt).

Resultat af at plukke området over LIPE-tråden (klik for at forstørre)

Da jeg kiggede på billederne, blev en hvid fluff under min læbe slået.

Nu vil jeg også slette det.

Hvis du ser tæt på, så på tråden kan du se de hår, der blev plukket. Jeg følte mig meget begejstret da jeg så dem og indså, at jeg gjorde alt rigtigt.

Jeg anbefaler alle til at prøve at fjerne ansigtshår!

Jeg anser denne metode ideel og MEGA hurtig til at fjerne uønsket hår.

Også ved hjælp af en tråd blev jeg hurtigt af med uønsket hår over øjnene.

Tak for din opmærksomhed og se dig i de nye anmeldelser!

Korrektion af mine øjenbryn om 10 år!

Sådan fjerner du blå mærker under øjnene eller Min favorit concealer

Min tryllestav! Skal have Elena Krygina.

Behandlet hårfjerningstråd - del!

For dem der er bekymrede for fluffen på ansigtet.. Denne metode er også ideel til øjenbryn og antenner (og for alt andet er jeg sikker)! Jeg læser et par emner om hårfjerning med en tråd, som de siger, håret vokser ikke tykkere, og selv de mindste hår fjernes på denne måde - DETTE ER SANDT! Jeg søgte på YouTube - og fandt nogle video tutorials. Jeg kunne ikke holde det, jeg løb efter tråden. 15 minutter senere (og dette er første gang, det er der stadig ingen færdighed) mit ansigt har mistet sin "halo" :) Øjenbrynene er allerede blevet forarbejdet med pincet, men næste gang vil jeg prøve tråden.
Her er en god tutorial på engelsk, men alt er klart og synligt uden ord :)
Held og lykke og vær smuk.
http://www.youtube.com/watch?v=SK6Y12IpCpMfeature=related

sabretache

De gjorde det for mig så for nylig, jeg troede, at det skakede mig med et chok, det gør ondt, men effekten er super! Takket være at lære!

Egern bo

Og lige så vil det ikke vokse tykkere og mørkere? : - /

Ku

Min kosmetolog anbefaler ikke. Håret vokser dog ikke så hårdt som efter en epilering. Men sådan en hvid fluff vokser. Og (for eksempel i modsætning til elektrolyse) for eksempel holder håret ikke op med at vokse. Og elektrisk eller fotoepilation kan slippe af med håret for evigt.

Gæsten

Er der virkelig en forskel, hvordan man trækker hårene ud? )) Pincet, epilator eller tråd. essensen er en-snatch håret))

Pandora

6 hud er mindre skadet, fordi der ikke er nogen kontakt med det. Når pincet er det samme, men voksene, er epilatoren i kontakt med huden. Men i det store hele, hvis huden ikke er overfølsom, er der ingen forskel. Jeg respekterer voks meget.

Prinsesse turandot

I min barndom så jeg kun, hvordan min tante tog hår med en streng i mangel af pincet. Jeg er ikke ekspert, men det synes mig at trække håret ud er grovt. Pincet arbejder punktvis, og tråden slår ned alt, hvad der er nødvendigt og ikke nødvendigt.

Gæsten

efter pincet er tykkere end efter epilator. Hvorfor?

marquise

Mmmmmm. Og jeg prøvede, jeg kunne godt lide det. Hurtig og smertefri.

Liza

Hvem har fluffen (og hvem han ikke er glad for) - du kan trække pincetten på hårene. Og her er alt hurtigt trukket ud i løs vægt. "Hvad er der brug for og hvad der ikke er nødvendigt" - hvordan er det? :) Øjenbryn skal være mere forsigtige, så formularen ikke går i stykker. Og hvad mere er der på ansigtet "behov"? :)
Marquise - du er heldig, jeg var stadig syg, men helt tolerabel.
Jeg ved det ikke for evigt, ingen talte om for evigt. Jeg er de steder på kroppen, som jeg vil drastisk fjerne, jeg klikker på laseren - forresten, efter tre procedurer stoppede 30 procent igen.

Natalochik

Laseren og billedet hjælper også ikke alle for evigt hjælper, jeg begyndte at vokse igen om seks måneder, og jeg blev truet af penge, det er godt, at jeg kun kontrollerede det på mit ansigt, selvom skønhedseksperten sagde: Alt er skadeligt, bortset fra laseren og billedet! Du ville se mig efter procedurerne. Så det er bedre at være hjemme med en snor eller pincer, lidt syg, men gratis og du ved konsekvenserne!

Nina

Natalechik, jeg er helt enig med dig, min padruga har fjernet hår i otte år med en elektrisk epilator, og den vokser stadig i den. Som skrevet ovenfor bliver de bare farveløse nede og ja, de tynder, men stadig hundrede procent forsvinder ikke

Ivanna

vchera pervui raz zdelala epuliatcuiy nutkoi, en teper boiys, chto bydet tolko xyze. (Myz kruchut chto teper y menia bydyt chernue ysu.Neyzelu posle odnogo raza bydyt otrastat chrnue volosku?

Pauline

Jeg havde engang en ven lavet øjenbryn tråd-hun er en skønhedsekspert. Det var så pænt. og ikke mere smertefuldt end pincet, fordi alt på én gang) Jeg vil prøve det selv på mine ben for at fjerne håret)

Maria

Vær så venlig at købe en tråd, fortæl mig venligst :-)

M.

Mary, ja nogen normal tråd fra hjemmet aktier.

Maria

AAA, tak :-), efter at have ringet til alle butikkerne, har du allerede begyndt at tænke sådan, og du har bekræftet i dag :-). Tak :-)

M.

Overhovedet ikke)) I dag prøvede jeg det selv, meget bedre end end med pincet, og rødheden går væk meget hurtigt. jeg kan lide det)

Kari

For dem der er bekymrede for fluffen på ansigtet.. Denne metode er også ideel til øjenbryn og antenner (og for alt andet er jeg sikker)! Jeg læser et par emner om hårfjerning med en tråd, som de siger, håret vokser ikke tykkere, og selv de mindste hår fjernes på denne måde - DETTE ER SANDT! Jeg søgte på YouTube - og fandt nogle video tutorials. Jeg kunne ikke holde det, jeg løb efter tråden. 15 minutter senere (og dette er første gang, det er der stadig ingen færdighed) mit ansigt har mistet sin "halo" :) Øjenbrynene er allerede blevet forarbejdet med pincet, men næste gang vil jeg prøve tråden. Her er en god tutorial på engelsk, men alt er klart og synligt uden ord :) Held og lykke og vær smuk. http://www.youtube.com/watch?v=SK6Y12IpCpMa mp; feature = relateret


håret bliver ikke sort?

Nikki

Piger har et spørgsmål.
og efter fjernelse af en tråd, efter hvor meget tid begynder håret at vokse igen?
bliver de hårdere?
Hvor mange gange om måneden skal man lave hårfjerningstråd?
og hvis der er en hvalp efter tråden på det sted?

Gæsten

ROUGHER DE IKKE ER. Træet har aldrig nogen indflydelse på hårets struktur, i modsætning fra andre ovennævnte måder at fjerne hår. Med stor praksis i dette ansættelsesforhold kan jeg sige med tillid, at dette er den mest umiddelbare, hurtige og ikke har nogen kONTRAINUS metode til fjernelse af håret. FOR EKSEMPEL, ØJBRØDER, KORREKTIONERENDE TRÅD, SPARER FORMEN I FORHOLD TIL 2 MÅNEDER.

Gæsten

de skulle ikke blive sorte, fordi de er trukket ud og ikke skåret af!

Gæsten

[11/18/2011 23:46:53] Sag: Jeg kender en god elektrolysemester til piger, hun har gjort sit arbejde i lang tid og meget godt, hun er meget effektiv til at bedøvelse og er ikke smertefuld og dyr overhovedet. dem der bor i Moskva kan fortælle dig! Her er hendes nummer 8 916 370 22 63 lilje

tro

håret bliver ikke sort?

Hvem har fluffen (og hvem han ikke er glad for) - du kan trække pincetten på hårene. Og her er alt hurtigt trukket ud i løs vægt. "Hvad er der brug for og hvad der ikke er nødvendigt" - hvordan er det? :) Øjenbryn skal være mere forsigtige, så formularen ikke går i stykker. Og hvad mere er der på ansigtet "behov"? :)
Marquise - du er heldig, jeg var stadig syg, men helt tolerabel.
Jeg ved det ikke for evigt, ingen talte om for evigt. Jeg er de steder på kroppen, som jeg vil drastisk fjerne, jeg klikker på laseren - forresten, efter tre procedurer stoppede 30 procent igen.


[yauote = ÁLiza] Den der har fluffen (og hvem han ikke er glad for) trækker på hårene med pincet. Og her er alt hurtigt trukket ud i løs vægt. Hvad er der brug for og hvad der ikke er nødvendigt - hvordan er det? :) Øjenbryn skal være mere forsigtige, så formularen ikke går i stykker. Og hvad mere er der på ansigtet? :)
Marquise - du er heldig, jeg var stadig syg, men helt tolerabel.
Jeg ved det ikke for evigt, ingen talte om for evigt. Jeg er de steder på kroppen, som jeg vil drastisk fjerne, jeg klikker på laseren - forresten, efter tre procedurer stoppede 30 procent igen.
Hej, Lisa. Fortæl mig, vær venlig, hvor kan jeg købe filamenter til elektrolyse? Jeg kan ikke finde i Odessa. Og i St. Petersborg har jeg nogen at købe. Tak. Her er min spiste. adresse: orlenko [email protected] mail. py

skønhed

piger, jeg råder dig, virkelig effekten er cool og rødmen går hurtigt væk

Lena

For en uge siden lavede hårfjerningstråd over overlæben. Det var meget smertefuldt, men proceduren varede ikke lang tid, så det er meget muligt at lide. Og alt ville være fantastisk, hvis det ikke var for en, men. Den allerførste dag blev en masse bumser udøst og havde ikke været væk fra mit ansigt i en uge, på trods af at jeg dagligt gnider mit ansigt med tonic og bruger salicylsyre. Huden er tørret op, inflammationen er gået, men efter en uge (!) Forbliver acne stadig i ansigtet, kun uden et hvidt hoved. Hårene er allerede begyndt at dukke op, og jeg synes, at de har ændret farve og struktur, jeg er meget bekymret over, at jeg har gjort værre. Ligegyldigt hvor meget brugen af ​​tråd er rost, alt er individuel, og mit råd til alle piger er bedre IKKE at risikere, hvis du har følsom eller problem hud.

Helena

Velkommen! du ved nu, at der er mange løsninger på dette problem, maskinen er allerede et århundrede og ikke for lang, fløde, voks varm, kold, phyto-harpiks og et andet kig her http://www.epilmag.ru/video/ og du er ikke kun fra hår Slap af med det, men jeg tror, ​​at din hud ikke vil lide af det.

Gæsten

Min kosmetolog anbefaler ikke. Håret vokser dog ikke så hårdt som efter en epilering. Men sådan en hvid fluff vokser. Og (for eksempel i modsætning til elektrolyse) for eksempel holder håret ikke op med at vokse. Og elektrisk eller fotoepilation kan slippe af med håret for evigt.


Hvis billedet og elektrolysen hjalp med at fjerne håret for evigt, ville denne tjenesteydelse på dette tidspunkt have været uopkrævet. Alt hjælper midlertidigt. Kun elektro og foto giver en længere effekt. Og selvfølgelig er der midler til at fjerne hår for evigt, kun ingen vil fortælle dem om dem) Bare forestil dig, hvad en stærk industri det er - produkter og tjenester til epilering)

Gæsten

efter epilering med en tråd - det er nødvendigt at behandle chlorhexidin og der vil ikke være nogen udslæt)
Lena

For en uge siden lavede hårfjerningstråd over overlæben. Det var meget smertefuldt, men proceduren varede ikke lang tid, så det er meget muligt at lide. Og alt ville være fantastisk, hvis det ikke var for en, men. Den allerførste dag blev en masse bumser udøst og havde ikke været væk fra mit ansigt i en uge, på trods af at jeg dagligt gnider mit ansigt med tonic og bruger salicylsyre. Huden er tørret op, inflammationen er gået, men efter en uge (!) Forbliver acne stadig i ansigtet, kun uden et hvidt hoved. Hårene er allerede begyndt at dukke op, og jeg synes, at de har ændret farve og struktur, jeg er meget bekymret over, at jeg har gjort værre. Ligegyldigt hvor meget brugen af ​​tråd er rost, alt er individuel, og mit råd til alle piger er bedre IKKE at risikere, hvis du har følsom eller problem hud.

Lena

Men der er ingen kontraindikationer for brugen af ​​chlorhexidin?

Natalia

Mest sandsynligt blev procedurens sterilitet forstyrret, og du blev bragt med en streng (jeg håber det ikke blev genanvendt), at infektionen fik, så acne sprang ud, og du kan have meget følsom hud. Jeg prøvede det selv, men jeg ville sandsynligvis ikke risikere kunder, fordi alt går i stykker. skydevåben også. og at dømme af klienterne (jeg er en kosmetolog), bliver mørkningen mørkere med tiden ((laseren har prøvet sig godt, og mine klienter er tilfredse, men ikke billige og smertefulde også. Det fjerner ikke skud i praksis, voks fjerner alt, men så bløder pulveret. - Selektivt, men i lang tid.

Natalia

Jeg lavede hårfjerning tråd 2 uger siden. Hidtil har hårene næsten ikke vokset, men akne gik på huden, først ikke signifikant, og så mere og mere. Jeg gjorde det samme hårfjerning på min hage (selvom der næsten ikke var noget der), men det er her de største problemer er. Pts forlader ikke akne i lang tid. så meget frustration. selvom metoden og mesteren blev anbefalet til mig af min bekendtskab, hvis hår begyndte at vokse tyndere efter en sådan procedure og gik i fluff. er nu meget ked af det, og betændelsen falder ikke, men bliver endnu mere (.

Lena

Her har jeg det samme. Natalia, behandlede du din hud med noget efter proceduren?

Lena

Endnu engang lavede jeg epilationen med en tråd, efter fjernelse brugte jeg øjeblikkeligt chlorhexidin, som rådgivet, ikke vaske i 24 timer, rørte det ikke med mine hænder. Resultatet er den samme irritation på den anden dag, jeg er bekymret for, at der ud over de røde pletter forekommer akne igen. Jeg gnider min hud med lotion og chlorhexidin, punkt salicylic. Men vil det hjælpe? Ikke alt denne metode er velegnet, piger være forsigtige, tænk hundrede gange før du gør det. Og hvis huden er følsom, er det ikke risikoen værd.

Gæsten

Umiddelbart efter at det er nødvendigt at anvende is i 30-40 minutter. Jeg prøvede på mig selv

Gæsten

Piger, en god måde, men glem ikke at du ikke kan gøre det under og straks i menstruationsperioden) ellers øger sandsynligheden for inflammation signifikant

Karina

Åh, dette kropshår! Nå, ingen måde at flygte fra dem (

Kenul

Hvem ved, om man skal købe en trådepilator? Gør det rent dit hår godt? Bliver håret tyndt?

Gunilla

Jeg kunne ikke trække et enkelt hår med en tråd. (

Gæsten

efter epilering med en tråd - det er nødvendigt at behandle chlorhexidin og der vil ikke være nogen udslæt)


Bare rolig. Hun boede i fem år i Usbekistan. Alle usbekiske kvinder, der starter fra fem år, besidder denne færdighed. Efter 4-5 gange ophører med at vokse. Efter proceduren smør cremen "Borough Plus" i grøn emballage.

Lia

Hej piger, jeg kan fjerne hår med en tråd, det jeg vil fortælle dig, hårene er meget rene, men jeg får betændelser, min hud bliver rød, jeg ved ikke, hvordan alle tænker, men hårene bliver ikke sorte eller grove på grund af Jeg kan ikke gøre irritationer med tråd, så tager det lang tid, undskyld, hvem har en razdrozheniye ?!

Lia

læse højere, plin, ja, hvorfor huden razdrozhayutsya, hvad synd

Lia

Talende om smerte, ja, der er ingen smerte, så jeg gjorde eletro, det var bestemt mere smertefuldt, men jeg tolererede det.

Korrektion af øjenbryn efter tatovering: funktioner og omkostninger ved proceduren

Hvad er karakteristisk for Elos hårfjerning, hvad det er, og hvordan denne metode kombinerer fordelene ved andre former for hårfjerning