Hvordan vælger voksvoks til depilation?

Mange kvinder har ofte et spørgsmål om, hvordan man vælger voksvoks til depilation, det skyldes, at denne metode er en populær, overkommelig og effektiv metode til at slippe af med uønsket hår.

Depilation med voks er let, så denne procedure kan udføres både i skønhedssalonen og hjemme. For at fremskynde processen og gøre det mindre smertefuldt anvendes særlige enheder til at udføre denne procedure, kaldet voksvoks til depilering. Der er flere typer af sådanne enheder, og du skal kende funktionerne i hver af dem, hvorefter du vil være i stand til at bestemme hvilken der er bedst for dig.

Hvad er en sådan enhed?

For at gøre vokset til aflejring blødt, er det nødvendigt at varme det op, det gør det muligt at klæbe godt på huden, med det resultat, at det perfekt omslutter alle hårene, selv den tyndeste og korteste. Det faktum at voksen er varm giver dig mulighed for at udvide porerne, og det gør denne procedure mindre smertefuld. En anden populær måde at slippe af med uønsket hår er sukker hårfjerning.

For nylig blev der vokset voks i hjemmet i potter på dampbadet, mens det var umuligt at opnå den ønskede temperatur. Dette førte til, at efter overophedning af voksen var der en høj sandsynlighed for at blive brændt, og hvis den ikke var blevet opvarmet nok, var proceduren ineffektiv. Efter at de begyndte at bruge moderne vokssmelter, forsvandt sådanne problemer.

Hvad er en sådan enhed - en vokstank, et varmeelement og kontrolknapper, der giver dig mulighed for hurtigt og nemt at opvarme voks til den ønskede temperatur.

De vigtigste fordele ved voks voks er:

 • små størrelser;
 • sikkerhed;
 • evnen til hurtigt at opvarme voks til en forudbestemt temperatur.

Kassettevoksning

Hvis du bruger voks i patroner eller kassetter, er det nødvendigt at bruge kassevoks voks til opvarmning.

Det er meget bekvemt at bruge sådanne kassetter, de har forskellige størrelser, som gør det muligt at bruge dem på alle dele af kroppen og gøre depilation på arme, ben og ansigt. I området med bikini-zonen er bånd med voks bedst ikke at bruge, da her vokser i forskellige retninger, og depilering påføres med varm voks for at fjerne dem.

Det er nemt at bruge kassettevoksning derhjemme, og du kan lære at gøre denne procedure selv hurtigt. Når du køber en sådan enhed, skal du være opmærksom på, hvilke typer patroner det er beregnet til.

Dimensioner af patronen skal matche med den båndenhed, uden dette de vil miste at ligge i indretningen, og når den anvendes på legemet kan forekomme tab af patronen, hvilket får voks får på overfladen af ​​møbler og fjerne resterne vil være ganske vanskeligt.

Derudover skal vi se på, hvordan du forbinder enheden med netværket. Det kan være permanent forbundet med det ved hjælp af en ledning, som vil forstyrre dig under proceduren. Det er bedre at købe modeller, der er installeret i bunden, og for at anvende voks, fjerner du enheden fra bunden, det har ikke tid til at køle ned om nogle få minutter, og ledningen forstyrrer ikke dit arbejde med det.

Kan vokse

Sådanne indretninger anvendes til påføring af varmt voks, opvarmning sker i krukker, hvis kapacitet er meget større end patronens og kan opvarmes til højere temperaturer. I de fleste tilfælde anvendes sådanne enheder i skønhedssaloner, men der er også modeller, der med succes bruges til at udføre denne procedure derhjemme.

Efter påføring af varm voks til bikini område eller et andet område af kroppen efter et stykke tid det omdannes til en tynd film, fjernes uden hjælp af strimler af papir eller stof, som det gøres i det tidligere tilfælde.

Før du gør aflejring af en bikini eller andre dele af kroppen med varm voks, skal du lave en lille test på din arm for ikke at blive brændt. Den opvarmede masse påføres ved hjælp af en speciel spatel. Denne metode kan bruges både i områder af kroppen, hvor håret vokser i en retning, og hvor det vokser i forskellige retninger.

Afhængigt af hvordan du bruger denne enhed, kan du købe den med 1 eller 2 krukker, men til brug i hjemmet er en krukke voks tilstrækkelig. Der skal være låg på krukken for at forhindre sprøjtning af den opvarmede voks.

Når du køber, være opmærksom på enheden var et sted at placere en spatel, så vil det altid være ved hånden. Forskellige enheder kan have forskellige opvarmning nøjagtighed, så vælg sådanne flyder, der vil opfylde dine krav. Hvis der er 2 krukker til voksopvarmning på voks voks, er det praktisk, når det er muligt for hver af dem at indstille varmetemperaturen separat.

Kombinerede apparater

Til brug i hjemmet er det meget bekvemt at bruge kombinerede enheder, hvor du kan bruge begge patroner og opvarme voksen i en krukke. Prisen på sådanne enheder er højere, så de bruges ofte i saloner, men hvis deres omkostninger ikke skræmmer dig, kan du købe dem til hjemmebrug.

Med denne enhed vil du være i stand til at fjerne uønsket hår på enhver del af kroppen, herunder at bruge det til bikini depilation. I den kombinerede voksenhed er der en separat indstilling for hver varmeovn, så i forskellige voks kan du indstille den ønskede opvarmningstemperatur.

Brugen af ​​en sådan enhed kan betydeligt spare tid på depilation.

Ekspertrådgivning

Vi skal huske, at sådanne enheder ikke er udskiftelige, da de er designet til at arbejde sammen med forskellige sammensætninger af voks. I en kassettevarmer kan du ikke opvarme den voks, der er beregnet til et dåseapparat og omvendt.

Bestem, hvor ofte du planlægger at udføre denne procedure og hvilke dele af kroppen du planlægger at behandle. Hvis håret bliver fjernet i store områder, er det bedre at købe en voksmølle med 2 containere.

I så fald, hvis du planlægger at fjerne hår på små områder af kroppen og ofte gør det under rejsen, er det bedre at give præference til kompakte kassette modeller.

Praktisk, når den valgte model kan opretholde den ønskede temperatur i lang tid, kan hele proceduren udføres ad gangen. Nå, når der er 2 regulatorer, giver det dig mulighed for at lave mad til forskellige dele af kroppen på samme tid og reducerer proceduren betydeligt. Betydeligt forbedrer brugbarheden og sikkerheden ved tilstedeværelsen af ​​specielle holdere på krukkerne

For at undgå indtrængning af håret efter voksaflejring anbefales det at desinficere huden før proceduren. Før du fjerner voksen, er det nødvendigt at stramme huden godt og gøre alt med en skarp bevægelse mod hårvækst, det er bedre at bruge voks med høj densitet. For at besvare spørgsmålet om, hvordan man undgår indgroede hår efter hårfjerning er nødvendigt at bruge specialværktøj, scrubs, skal fugtes hud, anbefales det at sætte på den olie løsning af vitamin E. For at have nogen spørgsmål, hvordan man kan slippe af indgroede hår, bruge denne procedure korrekt.

Meget ofte, især efter de første voksprocedurer, er der et problem at fjerne voks efter depilering. Vask det af med vand vil ikke være i stand til at gøre dette, bruge specielle klude, der kommer med patroner, kan du bruge en tyk lotion eller creme, egnet varm vegetabilsk eller kosmetisk olie. Det er nødvendigt at fjerne voks fra kroppen så hurtigt som muligt, det er umuligt at han forblev på det i lang tid. Det er nødvendigt at udføre voksaflejring korrekt, fjern voks med skarpe bevægelser, påfør med et tyndt lag, og så skal hoveddelen fjernes under aflejringsprocessen.

Opsummering

Hvis du tager højde for de nuancer, der er beskrevet ovenfor, kan du selv vælge en funktionel og sikker enhed til voksning. Det er bedre at købe enheder af dokumenterede producenter, kun i dette tilfælde kan du virkelig bruge dem til at lette forarbejdningsprocessen. Uanset om hårfjerning eller voksning skal udføres, skal der udføres alt efter reglerne og i overensstemmelse med instruktionerne for at opnå et godt resultat.

Oversigt over de bedste kan vokse

Voksning er en udbredt metode til at slippe af med uønsket hår fra tiderne i det gamle Egypten. Vassen blev opvarmet på pladerne ved anvendelse af specielle voksstrimler. Nu anvendes mere moderne metoder til vokssmeltning i kosmetikskabe: dåse, klynge og kombinerede vokssmelter. I denne artikel beskriver vi i detaljer om kan voks voks.

Fremgangsmåden for at slippe af med hår ved hjælp af varm eller varm voks kaldes voksning. Til opvarmning af voks og opretholdelse af temperaturen anvendes dåse voksvoks. I det væsentlige ligner de en tekande eller yoghurt maker med en termostat. I avancerede modeller er der en base og en separat beholder, hvilket signifikant forbedrer enhedens driftsegenskaber og gør det muligt at slukke for voks fra netværket under applikation til kroppen.

Det er nemt at bruge voks, du skal lægge kosmetisk voks i en speciel beholder, indstille den ønskede temperatur og vente til voks smelter. Det tager normalt fra 15 til 40 minutter afhængigt af enhedens styrke og dens kapacitet. Derefter fordeles varm voks over kroppen i retning af hårvækst ved hjælp af en speciel spatelstænger. Efter fem minutter fjernes den frosne film sammen med hårene. Om nødvendigt kan proceduren gentages.

Det er vigtigt! Før du anvender voks, prøv det med fingerspidsen, det skal ikke brænde. Og først efter at prøven er påført på højre del af kroppen.

Fordele ved kan voks voks:

 • enkelhed og brugervenlighed
 • umuligt at overophede voks
 • konstant temperaturholdende funktion
 • tæthed
 • høj varmesats

Udvælgelsesinstruktioner

For at vælge den rigtige voks skal du bestemme, hvor og hvordan den skal bruges. Hvis der kræves vokssmelte, især til brug i hjemmet, og voksning kun finder sted i én zone ad gangen, så vil små, små volumenmodeller med et minimum af funktioner gøre. Vælge voks til en skønhedssalon se på modeller med to eller tre tanke og med en separat temperaturkontrol for hver af dem.

Vær opmærksom på følgende egenskaber ved valg:

 • volumen beholder
 • Antal tanke
 • tilgængelighed af termostat
 • Tilstedeværelsen af ​​en termostat
 • antal tilstande
 • bekvemmelighed dækning
 • tilgængelighed af spatelholder

Vær opmærksom! Under voksning skal apparatet være slukket, medmindre andet er angivet i instruktionerne.

Hvilke dåser voksning er ikke værd at købe

 • Hvis sælgeren ikke tilbyder garantier ved køb af voksvoks, og prisen er meget lavere end gennemsnittet, kan du forsøge at sælge lavkvalitets ikke-certificerede varer.
 • Den nye vokssmelt bør ikke lugt som plastik, justeringsknapperne skal gå glat.
 • Inkonsekvensen af ​​serienummeret på voks og i databladet angiver forfalskning af produkter.
 • Det er heller ikke nødvendigt at købe modeller uden omslag, voks kan sprøjte ud, hvilket kan medføre forbrændinger og skader.

Voks voksning

Kan voksvoks ikke kræver særlig behandling og pleje, det er et simpelt udstyr. Efter brug skal du slukke for det og afvente afkøling.

Rengør beholderen med voksrester med en blød klud fugtet med olie og rengøringsmiddel. Brug ikke aggressive rengøringsmidler. Vand anbefales ikke at vaske enten det ydre panel eller den indre beholder.

Producentoversigt

Hermetiske voksvoks produceres af mange virksomheder, der beskæftiger sig med fremstilling af elektriske apparater til skønhedssaloner samt husholdningsbrug. Overvej nogle af dem.

Produkterne fra det kinesiske firma YRE har et godt design og god kvalitet. Priserne på modeller er gennemsnitlige.

For eksempel koster en rummelig enhed til en liter 2200 rubler, en lille hjemmemodel er kun 700 rubler. Men voskoplav to flasker på 800 ml koster 5.000 rubler. Men denne model har ekstra funktioner, og den kan også varme paraffin.

Vosklavlyov selskab PLANET NAILS produceret i Kina. Afvige i en kombination af den lave pris og fremragende kvalitet på produkterne. Mini Wax-modellen er anerkendt som den bedste kan voks voks til hjemmet. Den har et volumen på 100 ml og koster 1500 rubler.

Russisk firma ruNail Professional er en velkendt producent inden for segmentet skønhed og sundhed. De lægger stor vægt på kvaliteten og sikkerheden af ​​deres produkter.
400 ml model RuNail CARDI opvarmer voks på bare 30 minutter og er en multifunktionel enhed, der bruges til opvarmning af voks ved forskellige temperaturer og til kosmetisk paraffin. Prisen er 1500 rubler.

Russiske voksmagere fra Kapous Cosmetics er lavet i Kina. Fremstil problemfri model med kvalitetscertifikat.
Modellen Kapous Depilation er lavet af aluminium og plast, har et behageligt håndtag og 10 tilstande til temperaturomskiftning. Kapacitet banker - 400 ml, egnet til fedtopløselig voks. Omkostningerne ved 2200 rubler.

Dokumenter, der kræves til køb

Som ved køb af elektrisk udstyr skal du udstede en kvittering og et garantikort fra producenten til voksning i butikken. Det er også godt, hvis der er en ekstra garanti fra butikken. Enheden skal have et registreringsbevis, der angiver modelens serienummer. Det samme tal findes på siden eller bunden af ​​voksvasken.

Canned voks voks er en bekvemmelighed for at fjerne uønsket hår og en betydelig tidsbesparelse. Valg af en model, der opfylder kravene og god kvalitet, du vil tage sig af skønheden, bekvemmeligheden og reducere procedurens tid til tider. Depilation vil være en behagelig og hurtig procedure.

Nyttig video:

Hvis du har spørgsmål, skriv dem i kommentarerne. Vores eksperter vil svare dig så hurtigt som muligt.

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg vælger voks?

Voksning er en ret smertefuld procedure, men meget effektiv. Efter det kan du glemme kropshår i et par uger. Derfor går kvinder modigt til skønhedssaloner til voksbehandlinger. Og mange af dem har længe lært at holde det hjemme. For det første ved at lære at vokse voks, kan du spare på at besøge salonen, og for det andet kan du udføre proceduren derhjemme på ethvert passende tidspunkt. Derfor, bevæbnet med det nødvendige udstyr, kan du selv fortsætte med depilationen.

Voskoplav - hvad er det og hvad er det til?

Til hjemvoksning vælger kvinder en praktisk måde - kold voksning. Voksstrimler belagt med et lag voks sælges overalt, og at bruge det er nok til at klæbe dem til kropsdelen og rive dem af. Blandt alle muligheder for voksning er brugen af ​​sådanne strimler den mest smertefulde, men også den sikreste. Hvis du planlægger at udføre hårfjerning hjemme med brug af varm eller varm voks, så anbefaler vi at købe voks voks til opvarmning. Denne enhed er simpelthen uundværlig, hvis du vil vokse regelmæssigt. Han vil tillade:

 • brug voks sparsomt
 • opnå den ønskede temperatur og opretholde den
 • på en sikker og komfortabel måde anvende voks på kroppen
 • spare tid på proceduren
 • Gem materialestoffer til følgende procedurer.

Voskoplav er ordnet ganske enkelt:

 • stå under beholderen med voks;
 • ledning eller stand til at oprette forbindelse til netværket;
 • kontrolpanel.

Til salg er der dåse og kassette voks voks. Hver af dem har sine fordele og ulemper. Vælg blandt dem skal være baseret på præcis, hvordan du planlægger at udføre hårfjerning. Disse enheder er ikke udskiftelige og er kun egnet til udførelse af voks af en bestemt type: tape - for varmt og kan - for varmt. Du kan købe en kombinationsvoksning, som er dyrere end de to foregående og bruges oftest i saloner.

Kassettevoksning

Til en sådan enhed skal du bruge voks placeret i specielle kassetter (patroner). Indsæt kun kassetten og tilslut enheden til el. Når voksen opvarmer op til den ønskede temperatur, vil indikatoren på maskinen rapportere dette. Ovenpå er patronen udstyret med en rulleapplikator, takket være hvilken voks der påføres jævnt til epileringsområdet og spredes ikke. Derudover er der dyser af forskellig bredde på patronerne, så du nemt kan anvende voks til forskellige dele af kroppen. Moderne modeller af patroner er udstyret med sensorer eller vinduer, der viser, hvor meget voks der er tilbage i dem.

Hvis du vælger en kassette voks voks, så sørg for at du altid kan købe passende kassetteformater og andre parametre til det. Bedste af alt, hvis voksning og kassetter til det vil være fra samme producent. Ellers må kassetten ikke holde fast i enheden eller falde ud af den. Hvis dette sker under epilering, kan voksen sprøjte på arbejdsfladen, og hvis den opvarmes, kan den også forårsage skade.

Voskoplav kan sluttes til netværket og kan opvarmes på en speciel base, som en el-kedel. Enheden af ​​denne type gør det muligt for voks at opvarme op til 60 grader.

Kan vokse

En dåse med voksmasse opvarmer krukkerne med voks designet til varm epilering. Grundlaget for det er en harpiks med tilsætning af urte ingredienser. Efter opvarmning anbringes den på kroppen med en tynd film ved hjælp af en speciel spatel og kommer ud uden brug af strimler til depilering. Kapaciteten af ​​krukken kan være fra 400 til 800 ml.

En væsentlig fordel ved denne model er, at opvarmningstemperaturen i den kan indstilles uafhængigt. Hvis du planlægger at bruge dåse voks derhjemme, vil temperaturen være tilstrækkelig til 40-60 grader for at undgå at blive brændt. Der er dog enheder, der kan opvarme voks op til 120 grader. Afhængigt af modellen kan hermetisk voks samtidig varme op fra et til tre krukker voks og giver dig mulighed for at indstille din egen opvarmningstemperatur for hver krukke.

Hermetiske voksvoks anvendes hyppigere i saloner, da brugen af ​​varm voks til epilering derhjemme er farlig. Hvis du alligevel besluttede at udføre depilationen med varm voks selv, så skal du overholde forsigtighedsreglerne, når du arbejder med dåse vokssmeltning.

Kombineret voksning

Som navnet antyder, giver enheden dig mulighed for at varme begge kassetter med voks og krukker. I hjemmet anvendes sådanne voksvoks sjældent. For det første er de dyrere. For det andet beslutter det sig for få mennesker at udføre depilationen med varm voks hjemme, og hvis de gør det, bruger de en dåsevarmer til dette. For det tredje er et stort antal af samtidig opvarmet voks, for hvilket enheden er designet, ikke altid nødvendig for at proceduren skal udføres af en kvinde. Men i kabinen er alle disse funktioner i enheden mere end nogensinde forresten.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger voks?

Inden du vælger en vokssmelte, skal du sætte dig ind i de eksisterende tekniske egenskaber, funktioner og udstyr for sådanne enheder. At vælge voksarter af en bestemt type (kassette, dåse eller kombineret), skal også være opmærksomme på følgende faktorer:

 • Kompaktheden af ​​enheden. Hvor kompakt din voksmølle skal være, afhænger af hvor ofte og på hvilke dele af kroppen du planlægger at epilere. Hvis du hele tiden skal behandle store områder af kroppen, så for at spare tid, er det bedre at vælge enheder, som samtidigt kan varme flere beholdere. Hvis du planlægger at bruge denne enhed, når du rejser, er det bedre at vælge en mere kompakt, der passer nemt ind i din pung. Der skal tages hensyn til tankens volumen til smeltning, hvis du vælger en dåsevarmer.
 • Vejen til at oprette forbindelse til netværket. Der er to muligheder for tilslutning af varmeapparatet til elnettet: direkte gennem ledningen eller ved hjælp af en varmebase. På trods af at under voksning, skal enhver smeltesmeltning afbrydes fra netværket, hvad angår brug af den trådløse indstilling er meget mere praktisk. Den samme som forbinder til netværket gennem ledningen er mere kompakt (det er ikke nødvendigt at bære både enheden og basen til den).
 • Evne til at holde temperaturen. Under afbrydelsen af ​​voks fra netværket opvarmes enheden ikke, og voksen begynder at afkøle. Dette tvinger dig til konstant at blive tilsluttet til elnettet. Moderne modeller giver ofte en temmelig bekvem funktion, der giver dig mulighed for at opretholde voksets temperatur i lang tid. I løbet af denne tid kan du have tid til at gøre hele proceduren.
 • Evnen til at regulere temperaturen. Det anbefales at vælge temperaturen afhængigt af det område, hvor hårfjerningen skal udføres. Hvis din vokssmelte er designet til samtidig opvarmning af flere tanke med voks, vil det være praktisk, når du kan indstille din egen temperatur for hver tank. På denne måde kan du straks forberede en voks til hårfjerning på forskellige dele af kroppen.
 • Tilstedeværelsen af ​​yderligere begrænsere og beskyttelse. Moderne producenter forsøger at forbedre modellen, så deres brug var så bekvem og sikker som muligt. Det er godt, hvis voksenheden har sugekopper på bunden, så den kan placeres sikkert på overfladen. Yderligere håndtag og holdere på beholderen hjælper med at undgå forbrændinger og vil være bekvem for at fjerne beholderen fra enheden.
 • Økonomi. Denne faktor tager hensyn til både omkostningerne ved enheden og forbrugsstofferne og mængden af ​​elektricitet forbruges af dem.
 • Brugervenlighed. Vær opmærksom på yderligere funktioner - tilstedeværelsen af ​​en termostat, en sensor, der informerer om mængden af ​​resterende voks. Hertil kommer, at det vigtige punkt er bekvemmeligheden ved at påføre voks, såvel som tætheden af ​​fastgørelseskassetter. Angiv, hvor nemt du kan finde de rigtige størrelseskassetter til din vokssmeltning.

Når du beslutter dig for at udføre voksfjerning hjemme, må du ikke spare på din sikkerhed og kvalitet af proceduren. Voskoplav, købt en gang, vil tjene dig i mange år, hvilket hjælper med at gøre din hud perfekt glat og velplejet. Og netop fordi varmeapparatet bliver brugt af dig i lang tid, er det nødvendigt at være behørigt opmærksom på dens valg.

Hvordan vælger voks voks?

Voskoplav - en fantastisk enhed, der giver dig mulighed for at lette arbejdet hos både en specialist og en ikke-professionel, og hurtigt behandle hvert hudområde.

Nogle modeller af sådanne indretninger kan foruden opvarmning af voksen opretholde den ønskede temperatur i lang tid for at tillade fjernelse af alt uønsket hår i en procedure.

Der findes forskellige typer enheder: kassette, dåse og kombineret. Efter at have læst artiklen vil du lære at vælge voks voks, som er ideel til dig.

Sådanne modeller bruges til at smelte voks produceret i patroner (kassetter). Øverst på kassetten er en rulleapplikator, der giver dig mulighed for at anvende smeltet voks. Det giver en jævn applikation af materialet i et tyndt lag, hvilket minimerer risikoen for forbrændinger. Under epilering styres apparatet til opvarmning af voksen nedad med en rulle; derfor, hvis patronen ikke sidder for tæt, kan den flyve ud, have snavsede arbejdsfladen og forstyrre proceduren. Af denne grund skal du være opmærksom på, om den støtter brugen af ​​kassetter fra producenten, hvis voks du har valgt, når du køber voks.

Sørg for at kontrollere, hvordan enheden er forbundet til netværket. Det er selvfølgelig umuligt at bestemme ved denne parameter hvilken voksning der er bedre, men personlige præferencer kan spille en stor rolle i forhold til bekvemmelighed. Således er standardmodellen udstyret med et netværksindikatorlampe og en ledning. På tidspunktet for proceduren er det nødvendigt at afbryde sådan voksning fra netværket. Som eksempel kan du tage enheden "Basic" fra "White Line", som giver dig mulighed for at varme to patroner med varm voks. Hver indehaver af denne model har et specielt vindue, der giver dig mulighed for at se, hvor meget voks der er tilbage, og for at afgøre om det er værd at opvarme en ny patron, eller du kan vente.

Hvis du ikke vil stole på stikkontakten, skal du være opmærksom på apparatet til opvarmning af voks på bunden (som en el-kedel). Nogle baser er udstyret med slots, som giver dig mulighed for at forvarme flere patroner samtidig: Antallet af mulige patroner varierer fra en til tre. For håndværkere, der arbejder i salonen, egnet base med en rede, hvorigennem du kan forbinde flere enheder sammen.

Er du ikke professionel? Så overvej det, at det er bedre for dig at arbejde med varm voks: varmt kan brænde og forårsage hævelse. Hvilken voksning er bedst til brug i hjemmet? Kassetten vil bare være perfekt! Dyser med forskellige bredder giver dig mulighed for at håndtere ethvert område på kroppen eller ansigtet. Vi anbefaler dig at være opmærksom på miniaturemodeller med 100 ml kassetter: for eksempel til "Free" -enheden fra "White Line" med et netværksindikatorlampe. Hvis du ikke leder efter den mest budgetmæssige model, men den mest behagelige, så tag et kig på "Lady B", der er udstyret med et vindue til at spore mængden af ​​voks. En stativ er også knyttet til denne enhed.

6 bedste voks

Feature Rating

Voskosplav - en enhed beregnet til voksning (voksning) i hjemmet og salonforholdene. Denne enhed bringer voks til den ønskede konsistens og driftstemperatur. Takket være de indbyggede regulatorer elimineres muligheden for forbrændinger, og den optimale temperatur opretholdes gennem hele proceduren.

Vi præsenterer for din opmærksomhed en vurdering af de bedste vokssmelter. I fordelingen af ​​stillinger blev taget i betragtning:

 • kraften af ​​den enhed, hvor smeltehastigheden afhænger af
 • Antallet af kassetter, der påvirker mængden af ​​voksmasse, der er tilgængelig til genopvarmning;
 • tilgængelighed af en base til patrontyper for at undgå ledninger;
 • tid til at opretholde arbejdstemperaturen efter at have afbrudt enheden fra netværket;
 • garantiperioden, så det kan repareres eller udskiftes i tilfælde af funktionsfejl.
 • volumen af ​​voksmasse til en enkelt opvarmning.

Den bedste kassette (patron) voks voks til hjemmet

Kassette eller som de også kaldes patron voks voks er designet til behagelig depilation. Der indsættes en kassette (patron) med voksmasse i enheden. Ved at forbinde enheden med elektricitet, får voksen en optimal konsistens og temperatur. Alt, hvad der kræves, er at fordele voksen på en papirstrimmel og derefter holde den på huden. Takket være rulleapplikatoren er voksen lagt ned i et ensartet tyndt lag. Brugere bemærker, at clustervoks er mere bekvem at bruge end dåse modstykker.

3 TNL

Voskoplav mærket TNL er designet til to patroner. Da hver kassette er designet til en voksmasse på 110 gram, er det måske ikke nok med en enkelt patron. For ikke at tage en pause fra arbejdet, kan du fjerne den anden patron, der er klar til arbejde, fra bunden og ikke vente, indtil voks fra den nye kassette genopvarmes. Tilstedeværelsen af ​​basen er en anden fordel ved modellen. Takket være hende er enheden savnet af ledninger, som forstyrrer aflejringen. Voskoplav opvarmer voks til den optimale temperatur til fjernelse af uønsket hår - 39-40 grader og opretholder det efter afbrydelse fra netværket i tilstrækkelig tid til at fuldføre proceduren uden at skulle genopvarmes igen. Brugere noterer sig i de anmeldelser, som enheden bruges både hjemme og til professionelle formål.

 • to patroner på 110 gram
 • base;
 • længe opretholder voksens temperatur efter afbrydelse fra netværket.
 • effekten er 13 W;
 • 3 måneders garanti.

2 Igrobeauty

Voskoplav brand Ibrobyti er en voksvarmer i en kassette (100 gram). Brugere reagerer på enheden som en praktisk og praktisk assistent. Tilstedeværelsen af ​​sidevinduet giver dig mulighed for at styre mængden af ​​voksmasse under proceduren, og indikatorlampen vil straks advare dig, når den optimale temperatur er nået. Kompakte parametre kan også betragtes som et træk ved modellen - en sådan enhed vil ikke tage meget plads, hvis du tager det med dig på ferie. Anmeldelserne nævner ledningen, hvilket bringer ubehag, da vokssmelt er berøvet af basen.

 • effekt 40 W;
 • 12 måneders garanti
 • lav pris;
 • sidevindue;
 • lysindikator.

Voskoplavy er opdelt i patron (kassette) og dåse. Hvad er deres fordele og unikke egenskaber, og hvad er de vigtigste ulemper - vi lærer fra den detaljerede sammenligningstabel.

Hvordan vælger du voskoplav og som er bedre?

Hver kvinde forsøger at se velplejede, smukke. Helt siden oldtiden blev en glat, blød hud uden kropshår betragtet som en stor fordel. I dag er der et stort antal måder at slippe af med uønsket kropshår i skønhedssaloner, derhjemme. Blandt dem er voksning (voksning) og sukkerpasta (shugaring) meget populære. De giver de bedste resultater, varigheden af ​​effekten er op til 4 uger. Over tid, med regelmæssige procedurer, bliver hårene tynde (ligner fluff). På grund af ødelæggelsen af ​​hårfollikeldensiteten falder. Det er ret enkle procedurer, der nemt kan udføres uafhængigt hjemme. Voksmelter bruges til at opvarme voks, karamelpasta og fremskynde processen. Derfor er de mest presserende spørgsmål i dag, hvordan man vælger voks voks korrekt og hvordan man bruger det?

Hvorfor har du brug for voksning?

Opvarmning voks, sukker masse - en forudsætning for shugaring, voksning. Tidligere brugte kvinder til dette formål jerntanke. Og ofte står over for et sådant problem som brændende, overophedning af sammensætningen til hårfjerning. Da hovedkomponenten til hårfjerning har hurtig hurtig afkøling, var det nødvendigt at afbryde proceduren og genopvarme den igen. Overophedning af voks, sukkerpasta fører til forbrændinger. Utilstrækkelig opvarmning af komponenterne gjorde det umuligt at udføre hårfjerning med høj kvalitet. Det opvarmede stof bidrager til udvidelsen af ​​hudporerne og derved letter processen med at trække hår ud. Sandsynligheden for at bryde er reduceret. I dag foreslår producenterne på kosmetologimarkedet at bruge vokssmelter, med en indbygget termostat. Brugen af ​​enheden giver dig mulighed for at bruge fotomola og paraffin hjemme. Apparat til smeltning af voks, karamelpasta, styring af forvarmningstemperaturen tillader en sikker påføring af præparaterne på huden. Som anmeldelserne viser, er det en uundværlig assistent, der hjælper med at udføre hårfjerning med kvalitet og uden forbrændinger alene i hjemmet. Enheden gør det muligt at reducere forbruget af materialer, varme op til den ønskede temperatur og opretholde det gennem hele proceduren, fremskynde processen med at slippe af med uønsket hår. Ved at følge instruktionerne om brug af enheden kan du gøre manipulationer mindre smertefulde, forhindre forbrændinger, irritation og skade på huden på epilationsstedet.

I dag tilbyder producenter flere forskellige enheder til opvarmning af en epilabel sammensætning, som har deres egen egenskaber ved brug, fordele og ulemper. Modelintervallet opdateres konstant, men princippet om brug og drift forbliver ens.

Varianter af voks

En anordning til opvarmning af en epileringsblanding er en beholder, der fungerer fra elnettet, batterierne og giver dig mulighed for at bringe massen til den ønskede temperatur.

Voskoplav har flere fordele:

 • Strøm.
 • Kapacitet volumen til opvarmning (100-800 ml).
 • Tager ikke meget plads.
 • Økonomisk forbruger elektricitet.
 • Opvarmningstid. Opvarmer massen på kort tid til en forudbestemt temperatur.
 • Vedligeholder den ønskede konsistens af sammensætningen til hårfjerning gennem hele proceduren.
 • Giver en sikker session.

Alle apparater til udførelse af sukker- og voksfjerning, uanset anvendelsesstedet (skønhedssalon eller hjemme), er identiske i design: en beholder med stativ, strømledning, panel (eller knapper) til justering af funktioner.

Afhængigt af formålet med applikationen og konstruktionen af ​​anordningen skelnes følgende typer af vokslegeringer:

Før man får voksvoks, anbefales kosmetologi at studere princippet om dets funktion.

Opvarmning voksmasse er et must før voksning

Kassette

Voskoplav beregnet til patroner (kassetter), der indeholder sammensætningen, der kan epilere. Enheden forårsager ikke problemer i applikationen. Kassetten er placeret i enhedens niche, og når den er tilsluttet, begynder massen i det at smelte. Indikatoren på enheden meddeler om opvarmning til den ønskede temperatur. I patronen er der en speciel rulleapplikator på toppen, som giver dig mulighed for at anvende voks eller sukkerpasta i et ensartet tyndt lag på huden. Sammensætningen til fjernelse af uønskede hår på kroppen fjernes med bånd af ikke-vævet polymermateriale (bandagemetode). De fleste moderne modeller har et indbygget vindue, hvorigennem du kan styre voksrester. Kassetten bruges ofte til at fjerne hår i de øvre, nedre lemmer, bikini.

I dag er der enheder, som opvarmer sammensætningen i epilationpatronerne på specielle baser. Funktionsprincippet ligner el-kedelens arbejde. Fordelen er, at du samtidig kan lægge mere end en patron på bunden (normalt ikke mere end tre). Bruges hovedsagelig sådanne enheder i skønhedssaloner.

fordele:

 • Kompakthed.
 • Brugervenlighed. Bekræftet af mange anmeldelser på fora.
 • Stort udvalg af modeller.
 • Brugsikkerhed. Opvarmer blandingen til højst 55-60 ° С, hvorfor der ikke er nogen risiko for forbrænding. Især vigtigt for begyndere.
 • Evne til at ændre kassetter under proceduren.
 • Pleje. Fjern voksrester fra kassetten med vegetabilsk olie.

Før du køber, anbefaler eksperter at sørge for, at de patroner, du bruger, og nichen i enheden har samme størrelse. Standard modeller - patroner fyldt med en blanding på 100 ml.

Populære producenter: Gezatone, Pro-Wax og JesseNail.

dåse

Anvendes til opvarmning af voks placeret i specielle krukker. Et særpræg - kapacitet, opvarmning (kan nå op til 120 ° C). Anvendes til manuelle epileringsteknikker. Blandingen til hårfjerning påføres med en spatel. Det er praktisk at bruge på små områder, og hvor hårene vokser i forskellige retninger (dyb bikini, armhule, bryster). Det anbefales at købe med termostat og termostat. Til brug i hjemmet er et apparat, som opvarmer blandingen til 40 ° C, egnet. Tillader ikke at skade huden, det er sikkert at anvende.

Der er dåseanlæg, der opvarmer to dåser voks, karamelpasta på samme tid. For hver er det muligt at indstille en separat forudindstillet temperatur. Ideel til brug i institutioner.

Forskellene i dåseopvarmningsapparat indbefatter grænserne for temperaturregimet.

Fordele, støttet af positive tilbagemeldinger fra mestrene:

 • Velegnet til opvarmning af arbejdsblandingen med store størrelser (op til 800 ml).
 • Vedligeholder temperaturindikatorer til manipulationer. Udstyret med en termostat.
 • Samtidig opvarmning af to tanke.

ulemper:

 • Høj sandsynlighed for forbrændinger. Forhåndskontrol på håndens hud.
 • I modsætning til klynge voks udstyr er der et smalt udvalg af modeller.
 • Høj pris
Denne voks voks er mere fokuseret på salon brug, selv om det for nogle kvinder synes mere bekvemt end kassette.

Hvad er den bedste enhed til patroner eller dåser, det er helt sikkert umuligt at sige. Forbrugerne vælger i henhold til anvendelsesformål og personlige præferencer. På fora hævder kvinder, at forskellen i dåsevarmere ligger i opvarmningstiden. Effektiviteten af ​​hårfjerning afhænger af kvaliteten af ​​det anvendte materiale.

kombineret

Multifunktionel enhed, der har stik til sammensætningen til hårfjerning i patroner og dåser. Tillader dig at foretage en session for at fjerne uønsket hår på alle dele af kroppen. Universal enhed til brug i saloner. Som diskussioner om fora viser, hvis der er en økonomisk mulighed, kvinder køber til hjemmebrug. I modeller kan du indstille for hver type sammensætningstemperatur betingelser separat. Kombineret apparat til smeltning af voks, karamelpasta for at reducere tidspunktet for sessionen. Den største fordel - egnet til alle former for depilation.

Hvordan vælger man?

Mange kvinder undrer sig - hvad skal man fokusere på, når man vælger? For at bestemme hvilket apparat til opvarmning af epileringssammensætningen, der skal købes, bør det tages i betragtning, at vokssmeltning er dåse og for patroner er udskiftelige modeller. Brugt til at arbejde med forskellige typer voks. Når du vælger en mester anbefaler du at overveje følgende nuancer:

 • Regelmæssighed og udvidelse af området af manipulationen. For at fjerne uønsket kropshår konstant, erhverver de i store områder enheder, der opvarmer to beholdere samtidigt.
 • Tilslutningsmetode (net eller batterier).
 • Netledningslængde. Begrænser valget af placering af manipulationen.
 • Modeller, der ikke er udstyret med en termostat, understøtter ikke temperaturreguleringen. Proceduren afbrydes til genopvarmning.
 • Nem at bruge enheder med en trådløs base.
 • Med hyppige forretningsrejser får rejser kompakte enheder til opvarmning af voks.
 • Producent. Før du køber læse anmeldelser fra producenten.
 • Kvaliteten af ​​byggematerialet.
 • Yderligere udstyr.
 • Tilgængelighed af særlige indehavere. Når beholderholdere fjernes, skal de beskyttes mod spild, forbrændinger. Modeller med sugekopper i bunden fastgør varmeapparatet til overfladen. Mindste risiko for at tabe enheden.

Kun kompetent valg voskoplav, overholdelse af brugsanvisninger, giver mulighed for at opnå positive resultater.

Typer af voksningsanordninger til depilation

I øjeblikket er voks til depilation opvarmede voks. Afhængigt af egenskaber og udseende er de opdelt i flere kategorier, som hver især har sine egne fordele. Når du vælger en passende model, skal du tage højde for individuelle præferencer og parametre for enheden.

 • 1. Hvad er vokssmelt og dets fordele
 • 2. Typer af voksstænger
 • 2.1. kassette
 • 2.2. krukke
 • 2.3. kombineret
 • 2.4. Mini og med termostat
 • 3. Hvad skal man fokusere på, når man vælger
 • 4. Ofte stillede spørgsmål
 • 4.1. Hvilken model er bedre med eller uden base?
 • 4.2. Hvad er bedre: patronvoksning eller dåse?
 • 4.3. Hvilken type enhed er egnet til privat brug?
 • 4.4. Hvilken slags voksvarmer uden base er bedre at købe?
 • 4.5. Er det muligt at købe højkvalitets voks til depilation billig?

Glat hud uden overskydende vegetation er en vigtig indikator for feminin skønhed. Der er mange måder at fjerne hår, såsom shugaring og spild. Procedurer udføres både i specialiserede skønhedssaloner og hjemme. Voks smelter bruges til at opvarme pastaen eller voks til afhærdning.

Hvad er waxclav og dets fordele

Ikke så længe siden blev voksen smeltet i gryder, det blev konstant brændt, det var svært at trække det ud af beholderen, og det var umuligt at bestemme stoffets temperatur nøjagtigt. Med denne manuelle metode blev massen uensartet opvarmet og måtte gentage alt igen. Øget risiko for forbrændinger eller konsistens for stram.

I øjeblikket tilbyder producenter (for eksempel Kapus) specielle voksningsanordninger til depilering med evnen til at regulere temperaturen.

Enheden selv består af kun tre elementer:

 • designet holder en dåse med voks;
 • netledning
 • kontrol - knapper og knapper.

Voskoplavov popularitet vokser hver dag, fordi de har mange fordele:

 • tage lidt plads;
 • sikker;
 • hurtigt opvarme voks
 • udstyret med en temperaturregulator.

Typer af vokslim

I butikkerne kan du finde tre hovedtyper af varmeapparater generelt, som kun adskiller sig i kapacitet til opbevaring af varm masse. Når du køber, skal du være opmærksom på mærket og kompatibiliteten med den type voks der anvendes til depilation derhjemme.

kassette

Anvendes til opvarmning af specielle vokskassetter eller patroner. Voks er påført i samme retning som hårvækst, så denne type er velegnet til depilation på arme, ben og ryg.

Denne model fungerer med varm kassettevoks, som fjernes i strimler under proceduren. Det opvarmes kun til 60 grader, så sandsynligheden for at få forbrændinger er ret lav.

En sådan anordning anses for at være den mest egnede til hjemmebrug, det er nemt for dem at fjerne deres eget hår.

Når du køber en enhed, skal du angive, hvilken kassette voks den passer til. Hvis de dimensionsmæssige egenskaber ikke stemmer overens, kan patronerne hænge lidt ud og falde ud under proceduren.

En simpel kassette voks enhed vil koste mindst $ 16. Velprøvede enheder firma Kapous.

krukke

Hvis voks er placeret i en krukke, så for at varme det, har du brug for en vokskande. I sådanne anordninger passer store volumener af blandingen, og det er muligt at opvarme det op til 120 grader.

I enheder af denne type er der ikke plads til patroner; skønhedssaloner køber normalt dem, men de bruges også hjemme.

Hermetisk voks er designet til varm vask. Gradvist nedkøling danner den en tynd film på hudoverfladen, som kan fjernes uden hjælpemidler.

Stoffet påføres med en speciel flad spatel, der ligner en spatel. Det er bekvemt at behandle de områder, hvor håret ikke vokser i en retning (armhule, bryst, mave). For at undgå forbrændinger skal du prøve voks til afpudsning på armen.

Der er modeller, der giver mulighed for at varme to tanker på én gang. Det er meget bekvemt at have et særligt sted for scapulaen. Enheder giver dig mulighed for at justere temperaturen på voks eller sukkerpasta så præcist som muligt, så glem ikke at kontrollere bankerne for tilstedeværelsen af ​​individuelle termostater.

Priserne på dåse voks er primært afhængige af beholderens volumen.

 1. 400 ml - fra $ 32.
 2. Ved 800 ml - fra $ 50.

kombineret

Der er kombineret voks smelte, der er steder til opvarmning af vokskassetter og dåse voks. Disse modeller har en høj pris, så oftere købes de i skønhedssaloner.

Hver voksningsenhed har sin egen termostat og styresystem. Du kan forvarme forskellige typer voks, hvilket reducerer tiden for depilering betydeligt.

Mange producenter har i deres produktlinjemodel, alle grundlæggende kategorier, for eksempel irisk voks smelte er dåse og kassette.

Mini og med termostat

Mini voks voks anbefales til hjemmebrug, enheden arbejder med forskellige typer voks, men i små mængder. Varmemasse er normalt nok til armhulerne og bikiniområdet. På grund af det specielle design elimineres spild af materialer, og opvarmningsprocessen tager lidt tid.

Voskoplav med en temperaturregulator kan selvstændigt opretholde de optimale gradindikatorer. Apparatet opvarmer op til de angivne parametre, og tændes automatisk, når det køler af.

Selvfølgelig er jo mere prestigefyldte og populære et mærke, desto højere koster produktet.

Hvad skal man fokusere på, når man vælger

Før du køber en bestemt slags voks voks, skal du forstå, at modellerne ikke er analoger af hinanden. I et dåseapparat er det umuligt at opvarme kassetterne med voks og omvendt.

Parametre, der kræver opmærksomhed først:

 • apparatets dimensioner
 • magt;
 • kapacitet til opvarmning af voks
 • midlertidige smelteomkostninger
 • måde at drive enheden på.

Bestem, hvor ofte og under hvilke forhold brugen af ​​varmeren er planlagt. Hvis mobilitet er vigtig, er det bedre at vælge en kassette model. Med regelmæssige procedurer og i store områder af huden - dåsevarmeren.

Voskoplav patron arbejder på netværket, markedet tilbyder to muligheder for måder at drive: en ledning og en speciel basestativ. Under epilering afbrydes enheden fra netværket.

Termostatvarmeren opretholder den optimale temperatur i lang tid, så du kan fjerne uønsket hår på alle steder på én gang. Og to temperaturregulatorer adskilt fra hinanden på samme enhed opvarmer voksen for hver zone separat.

Når du vælger vokssmelte, skal du ikke glemme sikkerheden. Særlige håndtag fremstillet af varmebestandige materialer udelukker muligheden for at blive brændt under ekstraktion af varm masse. Sugekopperne nederst på bunden fastgør apparatet i den ønskede position.

Tilstedeværelsen af ​​yderligere muligheder øger det endelige købsbeløb. Professionelle voks til shugaring i skønhedssaloner er dyrere end muligheder til hjemmebrug.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken model er bedre med eller uden base?

Varmt voksbase vokser betragtes som mere komfortable, fordi ledningen ikke er sammenflettet og ikke bliver snavset i den varme masse. I skønhedssaloner foretrækker de også denne mulighed, da det er muligt at starte opvarmning den anden, mens du bruger den første dåse.

Hvad er bedre: patronvoksning eller dåse?

Det er umuligt at give et entydigt svar på dette spørgsmål, valg af varmeapparat afhænger af mange faktorer: brugsbetingelser og mængde arbejde. Patron er mere egnet til hårfjerning derhjemme. Hermetiske modeller køber skønhedssaloner, arbejder med et stort antal kunder og med alle dele af kroppen.

For dem der ikke kan vælge, solgte en kombination af enheder, såsom voks voks 3 i 1 fra $ 50.

Hvilken type enhed er egnet til privat brug?

Hjem er mere tilbøjelige til at købe kompakte enheder med film voks kassetter, de er nemme at bruge og gør et godt stykke arbejde med at fjerne overskydende hår.

Hvilken slags voksvarmer uden base er bedre at købe?

Selvfølgelig er de vigtigste udvælgelseskriterier personlige præferencer og økonomiske muligheder. Blandt det store antal produkter er det værd at se på voksvoks: Form fra White Line, TNL Professional, Rebune-serien.

Er det muligt at købe højkvalitets voks til depilation billig?

Kassettevarmer er normalt billigere end dåse eller kombineret. Når du køber omhyggeligt inspicere varerne, er kvalitetsprodukter godt samle og fremstillet af behagelige og pålidelige materialer.

Voskoplavy overalt bruges i saloner og i husforhold. Det er kun nødvendigt at kende forskellene og instruktionerne om korrekt brug af voks voks.

Mange kvinder nægter at besøge kosmetiklokaler for at bekæmpe overskydende hår til fordel for hjemmeprocedurer.

Hårfjerningsprocedure dyb bikini i kabinen. Vælg en salon med et behov. Varm voks vil kræve en særlig opvarmning enhed - voks voks.

Hvis du vælger den forkerte retning af adskillelse af hår, vil pærerne ændre deres. I stedet for vokssmelt kan du lave et vandbad, men det er ikke så praktisk.

Der er mange modeller til salg, og det er ikke så nemt at vælge den bedste epilator.. Sådan smelter voks uden voksning.

Sukkerpastavarmer til shugaring: Hvad er det

Varmepumpe til sukkerpasta - en egenskab, der skal være i sætningen af ​​hver mastergravering. På trods af at voks til shugaring oftest anvendes i professionelle saloner, købes de i dag også af piger, der selv gør proceduren hjemme.

Sådanne indretninger er så populære, fordi de hjælper med at varme sukkerpastaen til den ønskede temperatur på kortest mulig tid. Hvis varmeapparatet ikke er til stede, skal du bruge en mikrobølgeovn eller et vandbad, hvilket gør sessionen længere i tide.

Hvad er en varmelegeme

Voskoplav til sukkerpasta - enheden beregnet til opvarmning af karamel til den nødvendige temperatur. I de fleste tilfælde er en sådan en plastrektangel, i midten af ​​hvilken der er en eller to skåle med en temperaturregulator og en ledning til optagelse i stikkontakten.

Denne type tilpasning er den mest almindelige og bekvemme, men mere avancerede modeller er også til salg. Mange mestere af shugaring foretrækker bare sådanne vokssmelter, da de efter brug ikke behøver at blive vasket.

Også professionelle varmelegemer til shugaring har følgende fordele:

 • voksmelt er meget kompakte, du kan bære dem overalt med dig om nødvendigt;
 • karamel opvarmes til den ønskede temperatur inden for få minutter;
 • under opvarmning behøver sammensætningen ikke konstant at røre og overvåge ham;
 • karamel opvarmer helt, men ikke portioner;
 • temperaturen vil ikke stige over den angivne værdi, så pastaen garanteres for ikke at forringes;
 • karamel vil bevare den ønskede konsistens gennem hele proceduren;
 • da sådanne enheder har et minimum antal funktioner, bryder de næsten aldrig;
 • voks smelte til sukker pasta giver dig mulighed for at bruge karamel mere økonomisk.

Eksperter anbefaler at købe en sådan enhed først, efter at pigen er overbevist om, at alt virker for hende. På trods af at hårfjerning på denne måde ikke er svært, kræver proceduren stadig visse færdigheder og erfaring.

Typer af vokslim

På trods af at princippet om drift af alle varmelegemer til en pasta til shugaring er den samme, kan forskellige typer smeltemel ses ved salg. Mange begyndere ved ikke, hvordan de adskiller sig, og hvilken enhed der er bedst at købe.

Afhængigt af enhedens design er disse typer af enheder kendetegnet:

 • klyngvoks;
 • kan voks voks;
 • kombineres.

Før du køber en varmelegeme, skal du finde ud af, hvilken type den tilhører, og hvilke fordele den har.

Kassette

Designet til opvarmning af kassetter, der oftest anvendes til opvarmning af voks. Brug af en sådan enhed er meget enkel - du skal placere kassetten i et specielt slot og tænde knappen.

Når maskinen begynder at varme op, smelter karamellen. Det er praktisk at bruge sådanne patroner med sukkerpasta, da de giver dig mulighed for jævnt at fordele sammensætningen over huden. Næsten alle moderne modeller har et vindue, hvorigennem du kan styre, hvor meget pasta der forbliver i patronen.

I de fleste tilfælde er sådanne vokssmelte udstyret med kun en patronforbindelse, men der kan også findes radiatorer på markedet, hvor der kan placeres 3 kassetter på én gang (sådanne enheder købes oftest for skønhedssaloner). De vigtigste fordele ved kassettevarmere:

 • kompakthed;
 • brugervenlighed;
 • stort sortiment;
 • sikkerhed. Den maksimale opvarmningstemperatur i sådanne anordninger er 60 grader, hvilket reducerer risikoen for forbrændinger betydeligt.
 • enkel pleje. For at fjerne pastaen fra kassetten skal du bruge vegetabilsk olie.

De mest populære producenter af sådanne enheder: Pro-Wax, JessNail.

Hjælp! Før du køber denne type voks voks, skal du sørge for, at de brugte kassetter og niche er af samme størrelse.

dåse

Sådanne shugaring varmeapparater bruges oftest til smeltning af karamel placeret i specielle krukker. Deres væsentligste forskel fra den foregående type er, at opvarmningsniveauet kan nå 120 grader. Enheder af denne type bruges oftest til at udføre manuelle shugaring teknikker.

For at reducere risikoen for forbrændinger og hudskade er det bedre at købe sådanne modeller med en integreret termostat. I nogle butikker kan du finde kan voks voks, der samtidig opvarmer karamel og voks.

Deres væsentlige fordel er, at for hver niche kan du indstille en anden temperatur. Sådanne indretninger er dyre og købes normalt for saloner.

De vigtigste fordele:

 • egnet til opvarmning på en gang en stor mængde karamel;
 • kunne opretholde den ønskede temperatur indtil slutningen af ​​sessionen
 • samtidig opvarmning af 2 tanke.

I modsætning til cassette vokssmelter er sortimentet af dåseovne ikke så bredt, og deres pris er faktisk dobbelt så høj.

kombineret

De har et unikt design, der gør det muligt at bruge dem både til opvarmning af sukker i dåser og til opvarmning af patroner. Det varme massekammer er udstyret med en temperaturregulator, hvorigennem masteren vil kunne styre varmeprocessen.

Princippet om anvendelse af voks voks

Uanset hvilken type der består, består ethvert apparat til opvarmning af en karamel af en plastbeholderplade, en varmedel og flere kontrolknapper. Funktionsprincippet for sådanne indretninger ligner meget varmeflasker med babymad.

Føreren kan styre temperaturen ved hjælp af knapperne på forsiden eller sidepanelet. Sådanne apparater er helt sikre til brug i hjemmet og forbruger minimal mængde elektricitet.

Opvarmning valg

Før du køber en model, skal du tænke på, hvor ofte hårfjerning udføres. Hvis proceduren gøres konstant, og hårene fjernes fra store områder af huden, er det meget mere rimeligt at dvæle på modeller, der kan opvarme flere beholdere på samme tid. Hvis shugaring udføres en gang om måneden, og bikini eller armhuleområdet oftest behandles, vil en kassettemodel være tilstrækkelig.

Ved køb af en enhed skal der tages hensyn til følgende kriterier:

 • instrumentkraft
 • netledningslængde. Hvis strømledningen er for kort, skal shugaring være på det sted, hvor stikkontakten er placeret;
 • volumen af ​​varmekapacitet
 • opvarmningshastighed
 • temperatur vedligeholdelsesfunktion;
 • producenten.

Hvis en kvinde køber voks til hjemmebrug, vil den enkleste model være tilstrækkelig.

Hvordan man bruger vokslim

Det er meget nemt at bruge en sukkerpastavarmer til shugaring. Det er nødvendigt at observere følgende aktionsrækkefølge:

 • læg en patron eller krukke i en særlig niche, og tænd derefter enheden og juster den til den ønskede temperatur
 • efter 20-30 minutter (afhængigt af strømmen) får pastaen den ønskede konsistens;
 • Hvis der bruges en patron, skal den skrues ned og vente, indtil sammensætningen begynder at strømme ud, hvorefter du kan begynde at behandle. Hvis karamel bruges i en dåse, skal den påføres med en spatel.

Hvis hårene fjernes fra et lille hudområde, kan apparatet slukkes med det samme, fordi pastaen ikke har tid til at afkøle.

Hvad skal man lave efter voks voks?

Efter at sammensætningen er opvarmet til den ønskede temperatur, skal apparatet være slukket og fra stikkontakten. Hvis enheden er snavset i pastaen, rengøres resterne med vegetabilsk olie påført på en bomuldsstykke. Det er bedre at udføre en sådan rengøring straks, indtil karamellen havde tid til at hærde.

konklusion

Mestere af en shugaring sikrer, at enhver varmelegeme vil være egnet til hus brug. Strøm og hastighed for opvarmning af enheden i dette tilfælde har en minimumsværdi.

Madlavning sukkerpasta til shugaring derhjemme: 5 opskrifter

Piger hår