Barbering maskine

Med alle de mange valgmuligheder, der findes i dag, er det nogle gange svært at bestemme selv med hygiejneartikler. Hvilken maskine til barbering at vælge med den perfekte kombination af fremragende kvalitet og gode priser, vi snakker i denne artikel.

Der findes forskellige typer barbermaskiner til enhver smag, størrelse, funktion og tegnebog.

 • Engangsmaskiner - den mest overkommelige og nemmeste at vælge. Prisen svarer ikke altid til kvaliteten, men navnet taler for sig selv. Sådanne maskiner har selvfølgelig et blad, der hurtigt bliver kedeligt, og her skal vi tænke på rentable investeringer i denne virksomhed. Disposable barbermaskiner anbefales at tage med dig på ferie, på rejse, til arbejde (hvis en mand for eksempel arbejder i skift). Pakken er let nok til at passe i en rygsæk eller lille kuffert. Sådanne modeller er som regel kassetter, som du behøver ikke at løbe til butikken hver aften for at se perfekt om morgenen. Engangsoptioner kan erstatte og medicinsk maskine, som bruges til at fjerne patientens hår før kirurgi.
 • Genanvendelige maskiner er markedsledere. De vælges oftere på grund af deres anvendelighed. Barberingstiden er 10 minutter, og selve processen er meget sikker. Flere patroner, der kommer i sættet, udstyret med flere parallelle knive. Irritation er næsten umulig på grund af tilstedeværelsen af ​​et smøremiddel, som løfter børsterne i tid til barbering. Bladene er lavet af stål af høj kvalitet og har en sikker belægning. Et blad kan tjene mindst 3 procedurer. Producenter leverer et stort udvalg af billigere modeller (med et konventionelt blad) til dyre muligheder (rustfrit stål, med en speciel belægning, en mild barbering). Køberne nævner, at det bløde hoved og flydende håndtag er meget behagelige at bruge. Til genanvendelige barbermaskiner kan du også købe gelstrimler, blade - trimmer og dyser.
 • Dobbeltskårne barbermaskiner oplever nu en top popularitet blandt den mandlige befolkning. De er mere effektive end engangsmaskiner, men for prisen på et metalhus, som du ofte skal købe separat, koster det meget. Disse muligheder leveres med et konventionelt blad, der skal ændres manuelt. De skal tages i bulk. Men du skal begynde barbering med sikre muligheder, da en sådan enhed nemt kan skæres.
 • Den elektriske barbermaskin er ideel til tør og våd barbering, men processen går ikke altid hurtigt og smidigt. Den batteridrevne enhed virker ikke altid hurtigt, men et par trimmer tips gør barberingen mere raffineret: du kan trimme et skæg eller lave en smuk kontur, der nu er populær. Forskellige rotor (roterende hoveder) og maske (metal blade) barbersystem. Selvfølgelig afhænger det hele af prisen - billige modeller er i stand til at stramme processen i en halv time til barbering og dyre modeller, der fungerer uden ledning, med rå hud (og barberkrem!) Og med kraftige batterier koster flere tusinde.
 • Øjenbryn trimmer bruges til at fjerne hår på svært tilgængelige steder. Uundværlig for piger, der konstant overvåger øjenbrynens form. Denne enhed hjælper med at spare på at besøge salonen. Mænd bruger det til at trimme deres overskæg og skæg. Metal håndtaget er lavet af rustfrit stål eller titanium, arbejder fra batterier og en lille dyse trimmer, som omhyggeligt beskytter fangstområdet, så du kan ikke bekymre sig om sikkerhed og kvalitet af processen. Prispolitikken for sådanne enheder vil behageligt overraske.

Hvordan man undgår irritation?

For at slippe af med et skæg, er det bedst at barbere om aftenen, så om morgenen kan huden bevæge sig væk fra stress. En af de mest effektive retninger i barberingen, men mere traumatisk, betragtes fra bunden opad. Før barbering er det bedst at fugtige huden, anvende et specielt kosmetik eller stof. Under processen er det ikke nødvendigt at presse maskinen for tæt på ansigtet, hvilket kan skade det øverste lag af huden. Brug af sæbe er strengt forbudt. Kosmetik bør typisk indeholde glycerin, olier, antioxidanter.

Efter processen er det nødvendigt at tørre ansigtet. Hvis huden er følsom og har mørke hår, er det bedre at vådte det med et vådt håndklæde. Når huden har roet lidt, skal du påføre en beroligende gel eller fløde. Du skal undgå alkoholkrem, ellers vil følelsen af ​​tæthed og skrælning ikke tage lang tid at vente.

Maskiner skal holdes rene, brug ikke rustne og gamle knive, ellers kan der forekomme infektion.

Hvordan skæres knivene?

Denne procedure kan forlænge maskinens levetid i lang tid. Bradex-maskinen kan klare sig selv ved at placere en kniv i den i 10 minutter.

Du kan bruge en speciel maskine til skarphed i manuel tilstand. For eksempel er RazorPit designet til denne form for skærpning. Det er nødvendigt at fælde lidt barberskum på bladet og holde dem på skrivemaskinen ca. 20 gange. Den er velegnet til engangsmaskiner.

En meget budget mulighed kan betragtes som skarpe jeans, en lille lærduk, bredden egnet til bladet.

Hvordan demonteres og desinficeres?

Barbermaskinen skal vaskes straks efter barbering, så næste gang er der ingen problemer med en kedelig og snavset kniv. Hvis det er en genanvendelig maskine, er det nok at skylle det med varmt vand. T-formet maskine er bedre at demontere, forsigtigt fjerne bladet, vask under strømmen. Ingen grund til at stole på det faktum, at metalet er beskyttet mod korrosion, vil tjene meget lang tid. Uden ordentlig pleje vil bladerne hurtigt ruste og miste deres skarphed.

Når alt er rengjort, skal maskinen behandles med alkohol eller en lille smule vodka og straks tørres med en tør klud eller tørres under en strøm af varm luft.

Hvis rummet er vådt, er det bedre at opbevare barbermaden i et lukket rum eller i et andet rum.

Aggressivitet bord

På et af fora blev den såkaldte "aggressiv skala" udviklet. Det blev vedtaget for frit at kunne navigere i forskellige maskiner. Her er nogle begreber: Muhle R41 = 9,5, Parker 26C = 4,0, Muhle R89 = 3,5.

Aggressiviteten påvirkes af forskellige parametre: mellemrummet, barberbladets vægt, vægten af ​​metalhåndtaget, bladet, tyngdepunktet. De mest aggressive modeller opnår en glattere barbering, men beskærer huden betydeligt, mindre aggressive modeller gør det muligt for begyndere at vælge med hvilken styrke at barbere, selv om det ikke påvirker barberingen, så ofte kan de selv navigere som et blad.

Bordet er ret vilkårlig, og det er bedre at stole på din egen erfaring, og i tilfælde af fravær, håndtere positive anmeldelser for hele sortimentet præsenteret på tællere.

Hvordan barberes?

Vask med varmt vand vil hjælpe med at undgå irritation og blødgøre hårde hår, barbermaskinen bliver blødere uden at forårsage ubehag. Rabe bedre efter et brusebad. Påfør derefter gel eller skum. Hårfjerning på tør hud er fyldt med nedskæringer og irritation. Cremen vil gøre huden jævn, over hvilken maskinen glider glat uden at forårsage skade. Hvis der sker travlt barbering, kan du bruge aircondition. Hvis der anvendes en barberbørste, er det nødvendigt at piske en dråbe fløde til en tilstand af skum i 2-3 minutter, og anbring den derefter i en cirkulær bevægelse på ansigtet. Og hvis du kan slappe af og ikke skynde dig overalt, skal cremen få lov til at fugte huden og sænke hårene i 2-3 minutter.

Ved våde barbering for at holde enheden optimalt i en vinkel på 30 grader. Du skal forsigtigt holde maskinen i ansigtet, ikke for presset. Over tid tilpasser mænd sig til hårvækst, men hvis der ikke er nogen erfaring i denne virksomhed, er det nødvendigt at barbere i retning af hårvækst, oftest fra top til bund. Hvis du går i den modsatte retning, er det muligt at få irritation, som desuden skal behandles.

Hver har sine egne hårvækstegenskaber, så det er bedst at huske hvor og i hvilket sted de vokser og i hvilken vinkel for at undgå irritation. Man bør ikke glemme, at før barbering af skæg er det bedre at lave et hårklipp, en barberkniv let kan barbere stubben, men med langt hår skal det være stramt, du skal lette opgaven. Skyl klinget under varmt vand med varmt vand. Det er nødvendigt at undgå at strække huden, såvel som for at undgå pres på barbermaskinen, det skader huden, maskinen og bladet. Dette gælder også for benets udtørring.

Når tør barbering skal anvende en speciel lotion til barbermaskiner på batterier. Lotion med tilsætning af alkohol hjælper med at desinficere huden. Disse maskiner er designet til hårklipp snarere end forsigtig barbering, så de er gode til at bruge, når du barberer dit hoved. I starten er det bedre at starte med ømme og følsomme områder, for så vil el-barbermaskinen varme op og beskadige huden. Efter proceduren er det nødvendigt at rengøre enheden og smøre klippematerialet lidt.

Efter barbering skal du vaske, bedre med en skrubbe, som vil hjælpe med at slippe af med overskydende hår og døde hudpartikler, vask derefter med koldt vand og fugtgivende. Det er bedre at nære huden uden at tilføje parfume eller alkohol, som kun vil irritere. Det er bedre at finde en gel med en behagelig aroma og afsæt parfume til senere brug. Bladene varer længere, hvis de tørres og efterlades på et sikkert sted umiddelbart efter barberingen.

Udvælgelseskriterier

Du skal være opmærksom på maskinens kvalitet, materialet (plastik, metal), følg det kit, der følger med barbermaskinen, knivene og materialet - det er alle enkle kriterier. Det land, der gør maskinerne, spiller næsten ingen rolle. Selvfølgelig spiller tyske og amerikanske maskinværktøjer mere autoritet, men deres kinesiske kolleger er ikke værre. Sandelig, kammerater fra Mellemriget tegner kredit for produktionen af ​​engangsbærer (med hensyn til firmaet Gillette), hvad angår elektriske barbermaskiner, er statistikkerne hidtil beklagelige. Det er bedre at bruge lidt mere økonomi og købe en japansk model, især hvis det er værd at vælge som gave. Den japanske barbermaskine vil vare meget længere end den kinesiske modstykke.

Den russiske produktion af barbermaskiner er tvetydig. De siger, at de sovjetiske producenter var berømt for den smukke T-razor, men efter Sovjetunionens sammenbrud var mange planter i nabolandene, og andre producenter ophørte med at eksistere. Overlevende mærker forsøger at konkurrere med billige kinesiske produkter og Gillette-fabrikker, hvilket praktisk talt reducerer produktionen af ​​barbermaskiner i Rusland til nr. Men mange siger, at Schick-selskabet er værdigt for mænds opmærksomhed. Nå, hvorfor ikke prøve det.

Topbedømt

En række modeller forbløffer fantasien ikke kun med funktioner, men også med udseendet, du kan vælge en barbermaskine til enhver smag og farve, det er nok at undersøge hver model omhyggeligt.

 • QShave kan tilbyde god kvalitet for små penge. Produktion i USA tilbyder en kassette med 3 eller 5 blade, du kan hente kits med en genanvendelig barbermaskine, en holder til maskinen og andre attributter. Virksomheden tilbyder endda en kam til trimning af et skæg i flere farver, hvilket gør mændene stilfulde. Generelt er et godt selskab med en prispolitik på 200 rubler til en genanvendelig maskine. Hvis du ikke har tid til at shoppe, vil et enkelt og tilgængeligt websted let tage barbermaskinen lige til døren med et par klik.
 • Headliner tilbyder lave priser og gennemsnitlig kvalitet. Den genanvendelige maskine er nem at bruge, og de blade, der følger med kittet, er meget gode i anmeldelser.

5 bedste barbermaskiner

Ifølge Forbes-magasinet er løveandelen af ​​markedet for mænds barbermaskiner og knive i USA delt mellem to virksomheder: Gillette (66%) og Schick-Wilkinson Sword (19%). Også i Rusland er de mest populære barbermaskiner Gillette, den næstmest populære er Schick. Og segmentet af de bedste billige engangsbærere er fast besat af Bic. Alle tre virksomheder har en lang historie og stor erfaring. Og hver har de bedste modeller af barbermaskiner:

sted

model

pris

Nomineret

beskrivelse

Vores bedømmelse

Gillette Mach 3

Den mest populære barbermaskin

God til både daglig og ugentlig barbering. 3 blade og flydende hoved - den perfekte barberingskombination

9,5 ud af 10

Gillette fusion

Den bedste maskine til tykke børster

Passer perfekt med en tæt børste på bekostning af 5 hoved- og 1-kanals trimmere. Der er en speciel smørebånd

9,5 ud af 10

Schick Xtreme 3 Sensitive

Den bedste engangsmaskine

Tre fleksible knive, behageligt gummihåndtag - gode funktioner til en engangs barbermaskine

9 ud af 10

Bic følsomme

Bedste billige barbermaskine

Skarpt kniv, komfortabelt håndtag, egnet selv for følsom hud

9 ud af 10

Gillette Fusion ProGlide Power

Den mest avancerede maskine

5 + 1 skarpe blade, anti-irritationsstrimmel, komfortabelt greb, maskinvibration

10 ud af 10

Den mest populære barbermaskin
"Gillette Mach 3"

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 514 rubler.

Gillette Mach 3-maskiner fremstilles af det eponymous selskab, der er en del af Procter Holding Gamble ». Oprindeligt blev Gillette grundlagt i 1901 af King Camp Gillette og placerede sig som en fabrik til fremstilling af sikkerheds barbermaskiner. Store virksomheder forsøgte at fortære det allerede tre gange, og i 2005 gik Gillette under fløjen af ​​Procter. Gamble ». Den samme maskine begyndte at producere i 1998. Efter langvarig og dyr forskning (de brugte 750 millioner dollars) kom ideen til at bruge 3 knive i barbermaskine. På grund af denne mængde hud mindre irriteret, oplever mindre pres, og processen med barbering er ganske behagelig sammenlignet med andre barbermaskiner.

fordele:

 • Ren og sikker barbering
 • Mindste irritation på huden efter barbering
 • Anti-friktionsklinger til mindre barberingsbestandighed
 • Barbermaskinen er udstyret med en unik indikatorstrimmel, der signalerer behovet for at udskifte kniven med en ny.
 • Maskine med et "flydende" hoved: tilpasser sig alle armbevægelser

ulemper:

Fra Gillette Mach 3 anmeldelser: "Barbering med en sådan maskine er en fornøjelse! Blade flydende, meget behagelig barbering. Efter barbering er huden ikke irriteret (som efter engangsmaskiner). Jeg vil sige en ting: Dette er den bedste barbermaskin, jeg nogensinde har haft. "

Den bedste maskine til tykke børster
"Gillette Fusion"

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 722 rubler.

Igen "Gillette" og igen "Procter Gamble ». Interessant nok er selskabet "Procter Gamble "blev grundlagt i 1837 af et simpelt lysestage William Procter og soapmaker James Gamble. I dag er virksomheden verdensledende inden for produktion af forbrugsvarer.

Gillette Fusion barbermanden startede i 2006. Dens særpræg er 5 blade (i dag er det maksimale antal) placeret tæt på hinanden. På grund af dette arrangement af bladene føler huden ikke meget pres, og barberingen gør uden irritation. Derudover har "Gillette Fusion" en sjette blade-trimmer på bagsiden af ​​barbermaskinen - en fremragende enhed til templerne, overskæg og bare for "peger skønhed" i den afsluttende fase af barberingen.

fordele:

 • Rent, pænt og forsigtigt barbering
 • 5 + 1 blade: klare alle børstehår
 • Knivene på barbermaskine er udstyret med en smøremiddel: det fugtiger huden under barberingen og tjener som en indikator for knivens nytteværdi
 • Razor vibrerer - huden reagerer ikke på en ret aggressiv procedure.
 • Flydende hoved: gentager ansigtskontur
 • Ingen irritation på ansigtet

ulemper:

Fra GilletteFusion anmeldelser: "Shave meget forsigtigt og rent enhver stubbe (selv for en uge siden)! Efter barbering er der ingen nedskæringer eller irritation. Måske en af ​​de sjældne lejligheder, når du helt kan stole på produktannoncering. Du kan købe i næsten enhver butik. Jeg har brugt maskinen i de sidste tre år, i løbet af denne tid er der ingen kommentarer! "

Den bedste engangsbæremaskine
"Schick Xtreme 3 Sensitive"

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Den gennemsnitlige pris pr. Pakke (4 stk.): 220 rubler.

Gode ​​engangsmaskiner? Ja, ja, det er rigtigt med "Schick Xtreme 3 Sensitive"! Denne barbermaskine er fremstillet af Schick (grundlagt i 1926), der ejes af Energizer Holdings. Det er bemærkelsesværdigt, at selv om Schick-razorerne er på andenpladsen i verdensomspændingsrangeringen, er de i Japan de førende blandt køberne!

I barbermaskinen "Schick Xtreme 3 Sensitive" er alle de samme som for dyre kolleger, men til en meget lavere pris. 3 blader, aloe vera plade, flydende hoved - luksus disponibel maskine!

fordele:

 • Glat og ren barbering
 • 3 fleksible blade: barber meget omhyggeligt
 • Barbermaskinen er udstyret med en aloe vera-baserede strimmel - fugter huden og forhindrer irritation.
 • Knivskarmen bøjer og svinger under proceduren: tilpasser sig enhver hudtekstur
 • Ergonomisk komfortabelt gummihåndtag

ulemper:

 • Ikke alle kan lide designen af ​​barbermaskine

Fra anmeldelser af Schick Xtreme3 ​​Sensitive: "Rakning med Schick Xtreme 3 Sensitive er meget praktisk: den ligger godt i hånden og glider ikke. Det flydende hoved gentager alle bøjningerne. Barberingskvalitet på højt niveau! "

"Der var intet ubehag under barberingen. Efter barbering bliver huden blød og smidig - "Schick Xtreme 3 Sensitive" barberer endda lille hår på hagen og halsen. "

Bedste billige barbermaskin
"Bic Sensitive"

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 20 rubler.

Den nye prisvurdering af vores rating er Bic razor. Passer som "Den bedste økonomiske barbermaskine." Økonomisk betyder billig, men slet ikke dårlig kvalitet.

Opfinderne af engangs barbermanden, Marcel Beech, blev kaldt konge af engangsartikler. Bic 's sejre begyndte med udgivelsen af ​​kendte engangspennene, da Bic tændere optrådte. Engangs barbermaskiner er selskabets tredje triumf. Først produceret i 1975, vækker Bic den uslåelige Gillette rundt om i verden. Prisen på en maskine varierer i gennemsnit omkring 20 rubler, men kvaliteten er fantastisk! Bladet er skarpt, håndtaget er behageligt, det barberer rent og ryddeligt - en god løsning til uforudsete situationer. Desuden er barbermaskinen egnet til følsom hud.

fordele:

 • Enkelt skarpt rustfrit stålblad
 • Razorbladet bevæger sig ikke
 • Irriterer ikke selv den mest følsomme hud.
 • Nem at håndtere håndtag
 • Må ikke tilstoppes
 • Blad geometri tilpasser til ethvert terræn

ulemper:

 • Hurtigt stump (men for 20 rubler - hun otbryvaet ")
 • Ofte falsk

Fra Bic Sensitive anmeldelser: "Bic maskiner barberer huden meget godt. På grund af tilstedeværelsen af ​​en kvalitet blæser ikke blokken. Lav pris med god kvalitet. Selv ugentlige børster bliver effektivt fjernet. "

Den mest avancerede barbermaskin
Gillette Fusion ProGlide Power

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 809 rubler.

Og igen er "Gillette" fantastisk! Ikke underligt, at det første sted i verden rangering af barbermaskiner tilhører dette selskab - det er hun, der sætter kursen for alle barberudviklinger. Gillette Fusion ProGlide Power er en innovativ razor! Det har alt for en perfekt barbering - ultrafine knive, en skarp kniv trimmer og (opmærksomhed) mikrochip! Enkelt sagt vibrerer barbermaskinen, men på grund af dette reduceres friktionen på hudoverfladen. For at udføre denne knowhow er et normalt batteri nok til en barbermaskin (når batteriet er lavt, blinker strømknappen). Barbering med en sådan maskine er en fornøjelse!

fordele:

 • Glat, ren barbering uden irritation
 • 5 super tynde blade med en speciel belægning: dette reducerer trykket på huden
 • Knivene er udstyret med en speciel stabilisator: det holder afstanden mellem knivene optimal for en behagelig barbering.
 • Skarpe kniv trimmer til barbering i vanskelige områder
 • Meget praktisk håndtag med "kanaler" for bedre dræning.
 • Vibrerer - en god teknisk "lotion" til følsom hud.
 • Special strip fugtiger huden og forhindrer irritation.

ulemper:

 • Kære knive (selvom de ikke bør være dyre på en sådan revolutionerende barbermaskine)

Fra Gillette Fusion ProGlide Power anmeldelser: "Kvaliteten af ​​barbering ved denne maskine er meget bedre end fra elektriske barbermaskiner, der er ingen irritation på mandens hud, og der er endda lejlighedsvise nedskæringer."

"Det barberer endda lige stive børster, håndtaget er behageligt, glider ikke og roterer ikke. Barbermaskinen fungerer fra et finger-type batteri (kun det fungerer ikke fra billige dem, det er bedre at tage et godt batteri). Bladet er ikke blevet ændret i mere end tre måneder, men det er stadig skarpt. "

Hvilken slags barbermaskine er bedre at vælge?

En god barbermaskine - et løfte med fremragende udseende. En person med nedskæringer og irritationer forårsager ikke glæde, så du bør ikke spare på en god maskine.

I dag på markedet er der mere end halvtreds barbermaskiner til enhver smag og tegnebog. Du kan hente noget fra verdens ledere, du kan stoppe hos de indenlandske. Hvis der er en tendens til udseendet af tykke og stive børster og ønsket om at have et glat skåret ansigt, så er det fornuftigt at købe en barberkniv med 5 knive. Hvis barbering betragtes som et hygiejnisk "ritual" før arbejdet, så kan du købe en god barberkniv med 3 knive. Nå er emballagen af ​​engangs Bic god til at have i reserve, selvom der er en anden maskine eller elektrisk barbermaskine og er helt tilfreds. Frisøren brød eller satte sig et batteri, lejlighedsvise gæster, en uventet tur - i alle disse situationer vil en engangs maskine hjælpe, især da der kun er pennies.

Og det vigtigste er, at barbermaden passer til din hud, dine børster! Så barbering vil være en fornøjelse!

10 bedste barbermaskiner

Feature Rating

En barbermaskine er en armatur, som de fleste mennesker har brug for. Det giver dig mulighed for at slippe af med uønsket hår på ansigt og krop på den mest klassiske måde. Den består af en pen og en kassette, på hvilken knivene er placeret, som er ansvarlige for hastigheden og kvaliteten af ​​barberingen. De afskårer håret ved bunden og derved gør huden glat. Maskiner er af flere typer:

 1. Genanvendelige er fremstillet af holdbare materialer (f.eks. Af høj kvalitet plast), de er mere bekvemme at bruge, udstyret med højkvalitets knive og kan vare i mange år. De er dyrere end den anden type og kræver en periodisk ændring af kassetten;
 2. Engangsapparater betragtes som en budgetmulighed. De gør det ikke så godt med deres hovedfunktion, men de er også nemme at bruge. Ideel til forskellige ture (rejser, forretningsrejser). Bygget til flere anvendelser.

Et særskilt segment er repræsenteret af barbermaskiner til kvinder. De adskiller sig fra mændene ved en mere blid barbering, stilfuldt lyst udseende og tilstedeværelsen af ​​kosttilskud. Nogle produkter er udstyret med skummende puder, der erstatter barberingsprodukter, andre har specielle blade, der er ideelle til følsom kvindeskind. De mest populære mærker er Gillette (Venus) og Schick. De repræsenterer en bred vifte af maskiner, der er af høj kvalitet og stilfuldt design.

Mænds maskiner kan have et flydende hoved til følsom hud og andre nyttige kosttilskud. Kvaliteten af ​​barberingen påvirkes af flere faktorer:

 • skarphed og tykkelse af bladene;
 • tilstedeværelsen af ​​diamantbelægning;
 • muligheden for at dreje hovedet.

Men ikke mindre vigtig faktor, der er værd at være opmærksom på, når du vælger en maskine er producenten. De mest populære mærker betragtes samtidigt som de mest pålidelige. Blandt dem: Gillette, Schick, Bic og andre. Vi rangerede de bedste barbermaskiner blandt verdens mest berømte virksomheder.

Bedste genanvendelige barbermaskiner

3 Bic FlexEasy

Den bedste repræsentant for budgetsegmentet er barbermanden til mænd FlexEasy fra den populære producent Bic. Det har et fastholdt design, har 3 bevægelige knive og en fugtighedsgivende strimmel med aloe-ekstrakt. Pakken indeholder 4 flytbare kassetter, som hver varer i flere uger. Udstyret med et flydende hoved, der giver dig mulighed for at barbere håret i enhver vinkel.

Bic-maskinen har et tankevækkende design, der gør det muligt hurtigt og nemt at skifte kassetter. Sammenlignet med sine konkurrenter har den mindre vægt og dimensioner. Det er bekvemt at tage denne barbermaskine med dig på vejen. De vigtigste fordele er lav pris, optimal kvalitet og stilfuldt udseende. Ulemper: svært at klare tykke børster, ubehageligt håndtag.

2 Schick Hydro 5 Power Select

Den nye generation Schick Hydro 5 Power Select-shaver er udstyret med flere vibrationsfunktioner til den sikreste og mest komfortable barbering. Den har 5 blade af en speciel form Ultra Glide, som garanterer fuldstændig bortskaffelse af selv tykk stub. At dømme efter anmeldelser, med Schick barbering er meget hurtigere og mere praktisk. Det gummierede håndtag tillader ikke, at hånden glider.

På sagen er der et display, der viser, hvornår det er nødvendigt at skifte batteri. Den specielle smørebånd med E-vitamin kan læne sig tilbage, hvis det er nødvendigt og fastgøres i en sådan position. De vigtigste fordele er høj kvalitet, effektiv barbering uden irritation og godt udstyr. Ulemper kan betragtes som høje omkostninger og utilgængelighed.

1 Gillette Fusion ProGlide Flexball

Gillette-selskabet slår alle rekorder i salg af maskiner til mænd over hele verden. Gillette Fusion ProGlide Flexball razor er blevet den nyeste innovation i mærket. Den unikke patenterede FlexBall-teknologi giver blader mulighed for at bevæge sig i ethvert plan. Dette sikrer, at helt al barbering, samt utrolig glathed i huden. Den har 5 super slanke blade, som er nok i omkring en måned. Velegnet til følsom hud.

Hovedet er udstyret med en særlig strimmel mineralolier. Det smører huden godt og giver en glat glide. Tilstedeværelsen af ​​en speciel trimmer på bagsiden reducerer trykket på barbermassen på huden og derved forebygger udseende af irritation. Fordelene er et behageligt håndtag, høj kvalitet og sikker barbering, et bevægeligt hoved og gode anmeldelser. Ulempen er den høje pris sammenlignet med lignende maskiner.

Bedste engangs barbermaskiner

4 Bic Metal

Engangsmaskiner til mænd Bic Metal fås i pakninger med 5 eller 10 stk. De er udstyret med et rustfrit stålblad og en unik metalstrimmel på toppen. Raket er designet specielt til tykke, stive børster. Hun håndterer hurtigt og effektivt sin opgave. Kompakt størrelse giver dig mulighed for at tage maskinerne på vejen.

Bic Metal er udstyret med et fast hoved. Håndtaget er lavet af plastik. En stribe metal forbereder hår til barbering. Vigtige fordele er lav pris, unik hoveddesign, gode anmeldelser. Ulemperne er: for skarpe knive, som er lette at gøre ondt.

3 Dorco Tempo 6

Dorco Pace 6 er en engangsbæremaskine til mænd af høj kvalitet, udstyret med 6 skarpe ultratynde knive. Kroppen er lavet af plastik og har glidende elementer. Det ergonomisk formede håndtag giver en behagelig barbering. En vigtig forskel på maskinen er det bevægelige hoved. Det giver dig mulighed for at barbere børsterne i ethvert plan. Anmeldelser viser gode resultater efter brug af Dorco Pace 6.

Pakken indeholder to aftagelige kassetter. En pakke er nok i lang tid. Barbermaskinen har et stilfuldt design med en kombination af flere farver. Over bladene er der en speciel gelstrimmel, der giver et blødt tryk. Fordelene ved denne maskine er at dømme efter anmeldelserne: Holdbarhed, fremragende udstyr, høj kvalitet, den mest omhyggelige barbering. Af manglerne kun de høje omkostninger.

2 Gillette 2

Engangs barbermaskiner til mænd Gillette 2 har den bedste værdi for pengene. De er lavet af slidstærkt materiale, har en ret simpel form og et fast hoved, dækket af krom. På den er to blade af japansk stål. På trods af det enkleste design af barbermaskine er det praktisk at holde det i hånden. Det berører forsigtigt huden og forårsager ikke irritation. Pakken indeholder 5 maskiner.

Kundeanmeldelser om Gillette 2 er oftere positive. Razor renser godt brystets overflade og giver ingen ubehag. Hver maskine kan bruges op til flere uger. De vigtigste fordele er skarpe knive, behagelig form, let vægt, gennemtænkt design, optimale omkostninger. Mangler ikke fundet.

1 Schick Xtreme 3 Sensitive

Schick Xtreme 3 Sensitive Triple Blade Disposable Machine har materialer af høj kvalitet og det mest behagelige håndtag. Det er suppleret med gummierede indlæg, der ikke tillader hænder at glide. Letvægt giver en behagelig barbering og minimal tryk på huden. Bladene har en tredobbelt belægning af keramik, krom og Vidax.

Barbermaskinen er udstyret med en specialplade med aloe vera. Dette gør det muligt for bladene at glide let og ikke forårsage irritation. Velegnet til følsom hud. En pakke indeholder 4 maskiner. Fordelene er: fremragende egenskaber, glat hud efter barbering, blødt tryk, bevægeligt hoved, skridsikker håndtag. Ingen ulemper fundet.

De bedste kvinders barbermaskiner

3 Bic Twin Lady

Bic Twin Lady - et sæt 5 engangsmaskiner designet til den glateste barbering. På trods af lave omkostninger gør de det godt med deres hovedopgave. Sørg for bortskaffelse af uønsket hår af enhver tykkelse, selv på fjerne steder. Pakken indeholder maskiner af smukke pastelfarver, udstyret med to knive.

Plasthåndtag er dækket af et specielt materiale for at opnå glidende virkning. Bladene lavet af rustfrit stål af høj kvalitet. Velegnet til følsom hud. En barbermaskine er nok til flere anvendelser. Det er praktisk at tage maskinerne med dig på vejen på grund af deres lette vægt og kompakte størrelse. Blandt fordelene kan du fremhæve de behagelige farver, lav pris, brugervenlighed. Ulemperne omfatter muligheden for nedskæringer.

2 skick quattro

Schick Quattro-maskinen til kvinder er et glimrende eksempel på fremragende kvalitet. Det har mange positive kundeanmeldelser. Håndtaget er lavet af plastik af høj kvalitet og gummeret på toppen, og knivene er lavet af slidstærkt tysk stål. En sådan kombination giver pålidelig og lang brug. Barbermaskinen er udstyret med en speciel blødpude bestående af et kompleks af vitaminer og aloe-ekstrakt.

Piger bemærker høj effektivitet og langsigtet resultat af glat hud. Kassetten består af 4 blade med optimal tykkelse, hvilket er nok i flere måneder med konstant brug. Leveres med stativ med sugekop. De vigtigste fordele er: holdbarhed, høj effektivitet, behagelig at berøre huden, barbering selv på svært tilgængelige steder, kvalitetsmaterialer. Mangler ikke fundet.

1 Venus Olay

Den mest populære barbermaskine til kvinder er utvivlsomt Venus fra Gillette. Udgivet for et par år siden har Olay-modellen en speciel gelpude baseret på fugtgivende ingredienser. Takket være hende løber barberingen glat, og der er ingen irritation på huden. Kassetten består af 5 ultra-tynde knive placeret så tæt som muligt på hinanden. Den øvre gel stripe giver huden en behagelig vanille aroma.

GOFTGRIP håndtaget gentager palmeformen og føles næsten ikke under barberingen. En vigtig forskel på maskinen er sikker glidning. Sættet indeholder en praktisk holder og to udskiftelige kassetter. Fordelene er: glat hud, sikkerhed, optimalt tryk på huden, god fugtgivende effekt og fremragende anmeldelser. Ulempen er den høje pris på ekstra knive.

Mænds barbermaskiner - hvordan man vælger det bedste?

Et særligt træk ved den mandlige krop er den daglige vækst af ansigtshår. Men en skægges mand blev hilst velkommen i Peter I. Tid til dags har elegante mænd, der ser deres udseende hver dag, en bedre chance for at behage en kvinde.

Højkvalitets barbering er kun mulig, når du bruger en kvalitetsmaskine.

Men hyppig barbering fremkalder udviklingen af ​​irritation på den mandlige hud. Og blandt mange faktorer er en af ​​årsagerne forbundet med den enhed, der anvendes af mænd. Måske afbrydes processen med barbering, men i høj grad skyldes forkert valgte maskiner eller kedelige blade i dem.

Værktøjsvalg

Nogle gange har mænd ikke noget valg til, hvilken enhed der skal vælges - de bruger hvad de gav dem til deres fødselsdag (23. februar mv.). Ikke altid er denne enhed den bedste. Det sker, at valget af maskiner påvirker prisen. Men princippet "jo billigere jo bedre" virker ikke her.

Hvad er bedre at vælge imellem en række forskellige muligheder

Når du vælger enheder til højkvalitets barbering, skal du være opmærksom på deres tekniske egenskaber. Først og fremmest er spørgsmålet løst - en genanvendelig mulighed eller en engangsopsætning:

 • Disposables er billigere, men baseret på navnet, kan du bruge knive i dem ikke mere end én gang, fordi de er straks dumme. Selvfølgelig kan du få en hel pakke disponible enheder, men er det det værd? Efter alt, ikke alle af dem har yderligere enheder til at forbedre proceduren.
 • Det rigtige valg kan kaldes genbrugelige maskiner, hvor patronerne nemt fjernes, så de kan udskiftes om nødvendigt. Bedre i dem og bladene, som forbliver skarpe i lang tid. Sådanne indretninger kan barberes gentagne gange, med jævne mellemrum ændre kassetten.
 • For at udelukke køb af barberpatroner i lang tid, har du råd til enheder, hvor knivene er lavet af platin. Men denne "evige" mulighed, men bedre, vil ikke være overkommelig for alle.

Baseret på ovenstående er en genbrugs barbering et godt valg for mænd. Der er nogle tricks, som du også bør være opmærksom på.

Maskiner med flydende hoveder mod enkle.

 • Det er bedst at købe kassetter med flydende hoveder, fordi de bruger en mere blid barbering. Dette reducerer hudirritation til et minimum. Let tryk eliminerer dannelsen af ​​skader på ansigtet.
 • Bladene, der bevæger sig i forskellige retninger, vil skade huden endnu mindre og rense det. Disse er nyere modeller, og de er dyrere.
 • Bladene dækket med diamantbelægning holder deres skarphed længst. En sådan holdbar og praktisk enhed vil være en god gave til din elskede.

Når du køber kassetter på en genanvendelig maskine til mænd, skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​blødgøringsstrimler såvel som mikrokammen.

Ekstra fordele

Der er en række andre funktioner, der gør barberingsudstyr mere attraktive for mænd, der husker meget om dette problem:

 • Tilstedeværelsen af ​​en micro-ridder er en uundværlig faktor som følge af, at enhederne falder ind i vurderingen. Denne enhed løfter hår, og det er lettere at barbere dem uden anstrengelse.
 • Det samme kan siges om gummipladerne, der er placeret på begge sider af blokkene med knive. De smører desuden huden, hvilket gør barberingen bedre.
 • Gode ​​maskindele har en beskyttende grill, som beskytter huden mod udskæringer.
 • Ofte, når man køber opmærksom på lagringssystemet - nogle er udstyret med etuier (som er praktisk i vejudgaven), andre har en særlig stand. Billige muligheder er ikke forsynet med sådanne attributter.
Komfortabelt stativ til maskinen og barberingsbørsten.

Der er elskere at barbere med vibrationerne, og andre det vil kun irritere. For nogen vil tilstedeværelsen af ​​en trimmer være en god erhvervelse, en anden mand vil finde det overkill. Alt har brug for en individuel tilgang.

Hvilken maskine er bedre?

Mange af højkvalitets barbermaskiner fremstilles til mænd - dette emne er så relevant. Det er derfor ikke overraskende, at nogle tabloider med jævne mellemrum udfører afstemninger, der bestemmer bedømmelsen af ​​disse værktøjer.

Russiske mænd har også en forestilling om, hvad der er bedre:

 • "Gillette Mach3 Sensitive Power Razor" har længe været kendt på markedet, men fortsætter med at konkurrere med nyudviklede tendenser, ofte toppen af ​​ratings af enheder. Tre knive i en maskine gør proceduren hurtig og af høj kvalitet. Samtidig er det også en relativt lav pris.

Maskinen er velegnet til den mest følsomme hud. På samme tid håndteres nemt de startede børster uden at forårsage irritation. Det virker i to tilstande - batterierne er monteret i håndtaget og skaber vibrationer ved hjælp af mikropulser, hvilket gør proceduren mere behagelig. Men hvis du vil, kan denne funktion deaktiveres.

Enheden leveres med det bekvemme håndtag, der holdes pålideligt med en sæbehånd. Bladene er arrangeret på en sådan måde, at de er lette at skylle, fjerne akkumulerede hår. Desuden er denne enhed perfekt kombineret med kassetter som "Sensitive", "Turbo" og "Standard", som allerede udvider mulighederne.

 • "BiC Hybrid Advance 4", på trods af at det betragtes som betinget engangsbrug, er inkluderet i vurderingen af ​​populære barberingstilbehør. Enheden kan tilskrives vejversionen, komplet med 4 udskiftelige patroner. Bladene i dem er sammenlignelige i kvalitet til "Mach3", men de er meget billigere. Tiltræk enheden til mændene også behageligt ergonomisk håndtag, hvilket skaber komfort ved barbering.
 • Nogle brugere mener, at Merkur HD Slant Safety Razor 37C er den bedste enhed nogensinde. Dette gør det muligt for ham ikke at forlade bedømmelsen, idet han er i de tre øverste trends. Dette værktøj er andet end dets barberingshastighed, hvilket tager cirka 15 minutter at bruge.

T-formede maskiner «Merkur» tilhører klassikerne i kampkunstens kunst. Og mange frisører bruger ofte denne enhed og arbejder i saloner til mænd. At bruge det hjemme, skal du "få en hånd". Men det er det værd - kvaliteten er garanteret. Bladene er udskiftelige og billige.

 • På trods af, at "Gillette Fusion Proglide Power" produceres af samme firma som modellen "Mach3", kom maskinen ind i vurderingen på grund af kvaliteten af ​​barberingen. Udskiftelige patroner til denne enhed er 2 gange dyrere end sin forgænger, fordi Bladene selv er lavet af dyrt materiale.
Barbermaskin "Gillette Fusion Proglide Power"

Derfor køber mænds apparater rigtige kendere af barberingstilbehør. "Gillette" er udstyret med et flydende hoved, som organisk følger ansigtets konturer, med undtagelse af selv den mindste skade på huden. Den er udstyret med 5 hovedblade, der for øjeblikket er det maksimale antal. Der er en god tilføjelse som trimmer placeret på bagsiden af ​​maskinen - de kan justere whiskers og whiskers.

 • "Schick Xtreme 3 Sensitive" topper ofte værdien af ​​engangsudstyr (de er især værdsat i Japan). Model tilhører klassen "luksus" og har et flydende hoved. 3 point er udstyret med en blødgørende aloe vera strip.

Forbrugerne i denne maskine tiltrækkes af barbermaskinens fleksibilitet, der glider glat langs konturens ansigt, et behageligt ergonomisk håndtag og en lav pris. Men udseendet afviser ofte købere. Så fabrikanterne skal arbejde på designet, så Schick holder placeringen af ​​enhederne sikkert.

Video: Om barbermaskiner

Ovenstående liste er betinget og er udelukkende baseret på en undersøgelse af den mandlige del af befolkningen. Kvinder, der beslutter, hvilken enhed der skal købes som gave, kommer fra andre overvejelser. De er udelukkende baseret på deres smag, idet de sjældent tager højde for den tekniske side af problemet.

De bedste barbermaskiner til mænd og kvinder i 2018

Barberskrabere vil altid være efterspurgte og populære blandt både kvinder og mænd. Fabrikanter af barbermaskiner glæder jævnligt forbrugerne af deres produkter med nyheder, som kan tilfredsstille alle kundeforespørgsler. På hylderne kan du derfor finde en række modeller af værktøjer. For ikke at gå vild i denne sort, præsenterer vi opmærksomheden på razors for mænd og kvinder.

Inden du vender tilbage til bestemte modeller, er det værd at opholde sig på nogle af funktionerne og reglerne for at vælge barbermaskiner, og også at finde ud af forskellen mellem mandlige og kvindelige enheder.

Hvad er forskellen mellem mandlige og kvindelige modeller

Spørgsmålet om forskellene mellem modeller af maskiner til mænd og kvinder bekymrer mange. Mange købere mener, at der faktisk ikke er nogen forskel på tilpasninger for mænd og kvinder, og alle forskellene er intet andet end en marketingfrakt. Når alt kommer til alt, er barberingsenheder til kvinder meget dyrere end mænd, og i virkeligheden er princippet om konstruktion og arbejde de samme.

Faktisk hævder eksperter, at forskellene stadig eksisterer:

 • Da kvinder skal fjerne hår på mange dele af kroppen, og mænd normalt barberer kun ansigtet, kvinders maskiner skaber en mere afrundet form. Bredden af ​​kvinders barberingstilbehør er også større end for mænds modeller. I denne form er barbering af lange og tynde kvindelige hår bedre.
 • Til mænds væv er hovederne designet til at give en mere præcis barbering. I denne henseende er bladet de placeret tættere på hinanden. Hovedet selv er mindre i størrelse, hvilket giver dig mulighed for omhyggeligt at barbere tykt og hårdt mandligt hår.
 • Siden på mænds væve er knivene meget skarpe og placeret i en mere spids vinkel, de kan nemt skade den sarte hud hos kvinder. Dette bidrager også til håndtagernes forskellige form.

Hvilke funktioner skal overvejes, når de køber

At købe ikke skuffe i brugsprocessen, er det nødvendigt, når man vælger at overveje nogle vigtige kriterier. Disse omfatter mærke, tekniske funktioner, pris, design og andre.

Engangs- og genanvendelige maskiner

Ofte ignoreres engangsmodeller, uanset hvem de blev skabt. I mellemtiden har disse barbermaskiner flere vigtige fordele:

 • disse barbermaskiner er meget mere omkostningseffektive, da de er flere gange billigere end modeller med udskiftelige kassetter;
 • det er praktisk at bruge dem, da den støbte form betyder konstant beredskab til anvendelse på ethvert sted og til enhver tid;
 • Disse maskiner sælges i enhver butik, supermarked eller kiosk.

Ufuldkommenheder i sådanne anordninger eksisterer også. Disse omfatter:

 • ofte lav kvalitet barbering;
 • de svigter hurtigt
 • i færd med barbering er et sådant værktøj ikke for behageligt at holde.

De, der er seriøse og ansvarlige for deres udseende, foretrækker at købe genanvendelige barberingsværktøjer. Disse barbermaskiner har en skarpere skærpning af deres knive, hvilket væsentligt forlænger deres levetid. Udskiftelige kassetter skal omarrangeres hver 2-3 måneder.

Derudover er der, takket være producenternes indsats, genanvendelige barberingsværktøjer konstant forbedret, kommer nye modeller ud for at gøre barberingen mere behagelig og ren. Disse innovationer omfatter maskiner med flertidsblade eller tilstedeværelsen på kassetten af ​​specialstrimler med gel, som i barberingsprocessen giver dig mulighed for at fugt eller blødgøre epidermis.

Hvilke maskiner skal vælge kvinder

Da kvindelige modeller af barberingsværktøjer tager højde for alle de anatomiske egenskaber, er det bedre at give præference for kvindelige maskiner. Når du vælger en bestemt model, skal du følge nedenstående regler, hvilket gør barberingsprocessen mere bekvem og behagelig:

 • Til højkvalitets barbering af vanskelige steder, skal du vælge modeller, der er udstyret med et flydende hoved. Dette vil gøre processen let og behageligt.
 • Praktiske håndtag og obligatorisk tilstedeværelse af skridsikker belægning.
 • For kvindernes barbermaskiner er tilstedeværelsen af ​​en gelstrimmel indeholdende fugtighedsbevarende ingredienser meget vigtig. Dette vil gøre glidningen meget glat. For at forhindre utilsigtet nedskæringer og infektion i dem er det nødvendigt, at indikatorstrimler og puder af silicone er nødvendigvis til stede på maskinen.

Hvordan man vælger en kvinders barbermaskine - i videoen:

Hvilke maskiner skal være opmærksomme på mænd

Når man vælger en mænds barbermaskine, skal man overveje andre subtile punkter. For eksempel hævder de fleste producenter, at jo større antal blade, jo mere kvalitative og komfortable barbering vil være. Faktisk er alt noget anderledes.

Ifølge mandlige købere forbedres overgangen fra en enkeltbladet razor til en tosidet kvalitet af processen. Mærkbar høj effektivitet og overgangen til de tre blade. Hvis du tager en barberkniv med fire knive, vil forskellen mellem den og den forrige ikke være så indlysende. Overgangen til de fem knive og reducerer bekvemmeligheden og kvaliteten af ​​barberingen. Sådan et paradoks er faktisk forklaret ganske enkelt:

 • For det første kvaliteten af ​​knivene selv. Ved brug af kvalitetsmetal vil hårfjerning med en trebladsmaskine være meget mere effektiv end barbering med en billig kinesisk enhed med fem knive.
 • For det andet, hvis en mands hud er meget følsom, vil fem blader irritere hende mere. Faktisk er bladene i en bevægelse krydset et sted på huden 5 gange. Og sådan en grov indvirkning indebærer nødvendigvis brugen af ​​yderligere blødgøring i form af en balsam eller fløde.
 • For det tredje indebærer en stigning i antallet af knive en forøgelse af bredden af ​​enhedens hoved. Dette påvirker uundgåeligt kvaliteten af ​​skraberen til huden på vanskelige steder. Med et bredt hoved skal du gentage proceduren flere gange, da hårene ikke barberer første gang.

Vælge en mænds barbermaskine, vær ikke fristet af en billig pris. Først og fremmest tales det om den lave kvalitet af det anvendte metal, hvilket uundgåeligt vil påvirke effektiviteten af ​​proceduren. Det er også nødvendigt at tage hensyn til kroppens individuelle egenskaber. En person har råd til at barbere på få dage, da hans børster vokser langsomt, og hårene er lyse og bløde og ikke så mærkbare på huden. En anden må torturere sig med en barbering hver dag, hvis hans børster er hårde, mærkbare og vokser hurtigt tilbage. I dette tilfælde kan den relevante version af barbermaskinen vælges ved at prøve flere maskiner.

De mest populære maskiner til mænd

I rangordningen af ​​mænds barbermaskiner er flere modeller, der er i konstant efterspørgsel og giver høj kvalitet og behagelig barbering.

Dette er ikke en nyhed, men alligevel holder barbermaskinen sin førende position på grund af effektiv fjernelse af lige meget korte hår. Convenience leveres af et gummieret håndtag med et specielt design, der gør det muligt at holde modellen fast med en våde og sæbehånd. Inkluderet er også en ekstra kassette. For en blødere barberingsproces er der tilvejebragt en vibrationsfunktion, der reducerer irritationsvirkningen på epidermis. De tre tilgængelige klinger giver et tilstrækkeligt mellemrum, så du nemt kan vaske arbejdsfladen.

 • giver glat hud efter barbering;
 • fremragende kvalitet konstruktion;
 • billige flytbare kassetter;
 • rimelig pris.
 • Når batteriet er indsat, øges maskinens vægt betydeligt.

Den gennemsnitlige pris på en maskine med en udskiftelig kassette er 500 rubler.

Denne maskine har et meget enkelt design: et almindeligt håndtag og 4 udskiftelige hoveder. Der er ingen flydende hoved og komplekse elementer. Dette sæt er fantastisk til forretningsrejser eller korte ture. Det er ikke en skam at smide det væk efter brug, da hver enhed er engang engangsbrug. Hvis der er et ønske om at prøve denne model i aktion, skal du kigge efter det i butikker, da enhederne af dette mærke sjældent er tilgængelige.

 • højkvalitets barbering;
 • billig.
 • sjældent til rådighed.

Den gennemsnitlige pris er 600 rubler.

Designet af denne maskine er en klassisk T-formet, som ikke forhindrer ham i at være blandt favoritterne. I produktionen af ​​denne model anvendes kun højkvalitetsmaterialer, som påvirker prisen. Samtidig er udskiftelige knive ret overkommelige. I modsætning til de fleste moderne modeller er det svært at bruge denne klassiske enhed og kræver visse færdigheder. Derudover skal du være opmærksom på at skifte dig selv, når du skifter bladet. Men selv med disse ulemper giver barbermaskinen fremragende resultater.

 • fremragende resultat af brugen;
 • holdbare materialer af høj kvalitet;
 • Enhver kniv kan bruges.
 • dyre model;
 • sjældent til rådighed.

Den gennemsnitlige pris på maskinen er 3800 rubler.

Ved fremstilling af denne mands tilpasning anvendes specielle teknologier, derfor kan han gøre bevægelser i yderligere fly. Dette giver dig mulighed for tydeligt at følge konturerne i ansigtet og giver fremragende kvalitet barbering uden ekstra indsats. For at reducere friktionen og sikre god glidning er maskinen udstyret med specialstrimler indeholdende mineralolier. For at reducere irritation og resistens af epidermis, er der tilvejebragt en vibrationsmodus, der let kan slukkes. For at gøre dette skal du blot trække batteriet ud.

 • giver glat hud efter barbering;
 • et avanceret system anvendes
 • der er en vibrationsfunktion;
 • øget mobilitet i hovedet.
 • aftagelige kassetter er ret dyre.

Den gennemsnitlige pris for en maskine med et udskifteligt hoved er 1200 rubler.

Gillette Razors: Producentoversigt

Sådan lyse håret hjemme