Valg af laser epilator til brug i hjemmet: reglerne for valg

Hvis du planlægger at købe en laser epilator til hjemmebrug, bliver anmeldelser undersøgt sammen med enhedens tekniske egenskaber. Det er tilrådeligt at erhverve brugere af forskellige aldre med forskellige udseende, fordi du regelmæssigt skal håndtere væksten af ​​uønsket hår i nogle områder af kroppen. Markedet tilbyder en lang række modeller af sådant udstyr. De adskiller sig i omkostninger, som er dannet på baggrund af et sæt parametre og designfunktioner af laserepilatorer.

Princippet om enhedens funktion

Den ødelæggende effekt er karakteriseret ved infrarød stråling. Lysbølger i dette område påvirker hårsækkene negativt. Et par sekunder er nok til at opnå det ønskede resultat, men procedurens varighed bestemmes af den anvendte instrumenttype. Infrarød stråling trænger ind i strukturen af ​​det øverste lag af huden, der ødelægger hårsækkene på grund af frigivelsen af ​​termisk energi. Dækslerne er ikke beskadiget, hvis de anvendes korrekt.

Typer af enheder

En laser epilator til hjemmebrug er kendetegnet ved et enklere design end professionelle kolleger, det indeholder ikke dyre ting. Dette reducerer omkostningerne ved enheder, men øger samtidig den anbefalede varighed af udsættelse for hårsække. Derfor øges antallet af procedurer. For eksempel, hvis en professionel teknik, der anvendes i skønhedssaloner, kan fjerne uønsket hår i 1-2 procedurer, vil det tage 3-4 tilgange i hjemmet.

Laser epilatorer er opdelt i typer baseret på deres funktionalitet:

Den første af disse muligheder er præget af højere kraft, og det er derfor muligt at fjerne uønsket hår fra stedet med et relativt stort område - op til 60 mm². Sådanne epilatorer kan ødelægge fra 60 til 200 hår under påvirkning af en enkelt flash. Hertil kommer, at de selvstændigt genkender problemområder med melanin. Under hensyntagen til de modtagne oplysninger fastsætter epilatoren de nødvendige parametre. Som følge heraf øges apparatets effektivitet, og antallet af hår er signifikant reduceret.

Scan epilatorer er forskellige fra analoger, fordi de implementerer en scanningsfunktion. Takket være muligheden for homing, er processen med uønsket hårfjerning forenklet og accelereret. Imidlertid er omkostningerne ved sådant udstyr meget højere.

Hvis en enhed af typen Single betragtes, så kan man ved sit navn gætte, at dens handling kun er rettet mod et hår. Dette skyldes det faktum, at manipulatorområdet er lille. Desuden implementerer laserteknologien af ​​denne type ikke homingens funktion. Enheden skal bogstaveligt talt bringes til hvert hår.

Procedurens hastighed øges markant, og effektiviteten falder i dette tilfælde, da det ikke altid er muligt at styre laserstrålingen til det næste hår. Udgifterne til sådanne enheder er lavere, så de bruges ofte hjemme. Desuden er laserindretninger opdelt i grupper baseret på designfunktionerne:

I levevilkår anvendes de første 2 muligheder ofte. Diodelaser (halvleder) er kendetegnet ved kompakte dimensioner, kræver ikke brug af forbrugsstoffer, er nem at bruge. Fordelene er lave omkostninger. Længden af ​​strålen varierer i området 800-810 nm.

For at forstå, hvilken type laserenhed der er mest effektiv og sikker, bør du vide, at bølgelængden af ​​lysstrålen skal svare til værdien på 808 nm.

I dette tilfælde er risikoen for forbrænding af de ydre dæksler væsentligt reduceret, og enhedens effektivitet er ret høj, hvilket gør det muligt at ødelægge den synlige del af håret såvel som follikelet. Det betyder, at en diode laser er en passende mulighed.

Ulemperne ved denne teknik indbefatter lav hastighed på grund af den lille værdi af manipulatorens område. Kvaliteten af ​​behandlingen af ​​yderbeklædningen er heller ikke den bedste. På grund af lysstrålens lille diameter går nogle dele af huden gennem, mens andre steder tværtimod påvirkes af en gentagen impuls. Desuden efter behandling med en diode laser hår i nogen tid holdt i folliklerne. Komplet fjernelse sker efter flere behandlinger.

Alexandrite laser epilator er kendetegnet ved en strålelængde på 755 nm. Dens fordel er evnen til at behandle et stort hudområde. I nogle modeller er lysstrålens diameter 18 mm. Hastigheden af ​​denne teknik er høj. Så i 1 sekund har laserenheden tid til at lave 2 blink. Som følge af behandlingen fjernes hårene straks, da de brænder. Fordelene omfatter en lav sandsynlighed for manglende individuelle follikler.

Når den udsættes for en alexandrit laser enhed, lider patienten ikke så meget af smerte som i analogernes tilfælde. Anæstesi udføres ved hjælp af en kryogen, som injiceres, før den ydre hud påvirkes af en laserpuls. Denne teknologi til afkøling af huden er mest effektiv. Til sammenligning tilvejebringer diodeanalogens design kun en dyse, hvis temperatur er lidt reduceret.

Ulemperne ved alexandrit laser udstyr indbefatter høje omkostninger. Desuden vil arbejdet kræve forbrugsstoffer - kryogen. Neodymlaser anses for effektiv, karakteriseret ved en bølgelængde på 1064 nm. Ulemperne omfatter lav hastighed og et ineffektivt anæstesystem af det eksterne integument.

Hvordan vælger man en laser epilator til hjemmebrug?

For ikke at skulle reparere enheden regelmæssigt skal den ikke blot være funktionel, men også høj kvalitet, god, men hvilken er bedre - mange forbrugere er interesserede. De vigtigste kriterier, der vil hjælpe med at bestemme den mest hensigtsmæssige model af laserenheden:

 1. Bølgelængde. Fra dette vil afhænge af enhedens effektivitet. Hvis laseren er karakteriseret ved en bølgelængde over den anbefalede værdi (808 nm), vil lysstrålens stråle trænge dybere ind, hvorved det vil bidrage til bedre fjernelse af hår og follikler i hudstrukturen.
 2. Procedurens varighed. Denne parameter bestemmes af typen af ​​enhed. Hurtigere end alle håndterer opgaverne home laser epilator alexandrite type. Det er dog den dyreste. For det andet er diodeanalogen. Neodyminstrumentet er meget langsommere.
 3. Behandlingsområde Hvis du planlægger at købe en enhed til fjernelse af hår fra små områder af kroppen, for eksempel i armhulerne, vil en enkelt model gøre. Det vil påvirke enkelt follikler. Det anbefales at købe en Scan laser til service af et bredere område af ydre hud. Lysstrålens diameter kan være forskellig. Fra området af hudbehandling afhænger enhedens hastighed. Unidirectional modeller fjerner hår meget længere.
 4. Pulsmatningshastighed. Denne parameter påvirker også intensiteten af ​​laser effekten. For at få en enhed, der fungerer relativt hurtigt, skal du overveje modeller, der serverer laserimpulser med en frekvens på mindst 2 gange pr. Sekund.
 5. Type kølesystem. Epilatorer er opdelt i to grupper: dem, der behandler huden med specielle forbindelser, samt modeller, der er udstyret med kølemundstykker. Den anden mulighed er mindre at foretrække, da en sådan teknik ikke er i stand til helt at lindre smerten.
 6. Ressource laser enhed. Denne parameter afhænger af frekvensen af ​​impulserne. Jo oftere blink vises, desto mindre tjener en sådan teknik.
 7. Driftsformer. Flere funktionelle enheder kan bruges på forskellige dele af kroppen. For at sikre samme effektivitetsniveau for laseren, mens du arbejder i bikiniområdet, på øverste eller nederste del, er det nødvendigt at ændre parametrene for enheden. Ikke alle modeller har denne funktion.

Hvad skal man se efter?

Først skal du relatere parametrene for laser epilatoren og brugerens sundhedstilstand. For indlysende kontraindikationer indbefatter:

 • hudsygdomme (herpes, eksem, psoriasis);
 • maligne neoplasmer;
 • svangerskabsperiode
 • diabetes mellitus
 • åreknuder
 • deformeret hud;
 • sygdomme i det kardiovaskulære system;
 • åben tuberkulose.

Derudover skal du være opmærksom på brugerens eksterne data, før du køber, fordi laseren er valgt under hensyntagen til den nøjagtige korrespondance med typen af ​​ydre omslag og hår. For eksempel er en halvleder-, alexandrit-enhed egnet til lys hud (europæisk fototype). Neodym analog er universel. Det er egnet til forskellige fototyper, der er i stand til at fjerne hår, selv hos patienter med mørk hud, afroamerikanere.

Det skal også tage hensyn til prisen på service, især det anbefales at finde ud af, hvor meget forbrugsvarer vil koste. Det er også ønskeligt at overveje enhedsmodellerne for de virksomheder, der har officielle repræsentationskontorer i brugerens bopælsland. Dette vil sikre muligheden for at reparere udstyr i fremtiden. En vigtig faktor er producentens omdømme og niveauet af pålideligheden af ​​laserenheden, som ofte bestemmer omkostningerne ved sådant udstyr.

Vilkår for brug

Forvent ikke hurtige resultater umiddelbart efter køb af en hårfjerningsenhed.

Først skal du tage fat på at bruge enheden. Faktum er, at hår ikke altid vokser i den rigtige rækkefølge, de har ofte forskellige retninger. Desuden kan en laser epilator til hjemmebrug være skadelig i tilfælde af fejlagtig brug, der primært er forsynet med forbrændinger. For at undgå sådanne virkninger skal du følge nogle regler for behandling af yderbeklædning med laserenheder:

 1. Først og fremmest bør du foretage en eksperimentel procedure i et lille område. Derefter hele dagen skal du overvåge reaktionen af ​​det ydre integument. Hvis der ikke er rødhed, kan du fortsætte behandlingen.
 2. Kontakterne på epilatoren skal være i kontakt med overfladen af ​​de ydre dæksler. Hvis denne betingelse ikke er opfyldt, virker teknikken ikke.
 3. Huden skal ikke være våd. Laserenheden giver det bedste resultat ved behandling af tørre ydre dæksler.
 4. Anbefalet hårlængde: 1 til 3 mm.
 5. Behandlingen skal udføres under forudsætning af at huden er ren.
 6. Det er forbudt at lægge kosmetik på den ydre hud, før laserbehandling sker.
 7. Det anbefales ikke at trykke enheden på hudfladen i mere end 4 sekunder.
 8. Laserenheden må ikke behandle de samme områder to gange.
 9. Gentag proceduren kan være tidligst 2 uger.

Oversigt over laser epilatorer til hjemmet

Når du vælger en passende model, skal du korrelere enhedens parametre og de opgaver, den vil gennemføre. Det tager hensyn til prisen. Hvis du beslutter dig for at vælge en laser epilator til hjemmebrug, bør du være blandt de første til at overveje sådanne modeller:

 1. Rio ja laser lahc6. Den tilbydes til en gennemsnitspris på 22 tusind rubler. Dette er en laser enhed med en scanningsfunktion. Produceret i Storbritannien. Lampen kræver ikke udskiftning. Strøm - 50 J. Lampens vinduestørrelse - 1,3 cm². Laserenheden af ​​denne model er velegnet til forskellige fototyper (lysebrunt, brunt, sort hår).
 2. Philips SC 2007. Gennemsnitlig pris - 22 tusind rubler. Denne enhed er fremstillet i USA. Lampen kræver ikke udskiftning. Dens kapacitet er 22 J. Lampens vindues størrelse er 1 cm². En laseranordning af denne type kan også bruges til at fjerne ansigtshår. Det passer til forskellige fototyper.
 3. Tria hårfjerning laser præcision. Dette er en mere overkommelig model (12 tusind rubler). Produceret i USA. Enheden er ikke designet til at fjerne ansigtshår. Lampe vindues størrelse - 1 cm². Dette strukturelle element har ingen begrænsninger i drift. Strøm - 20 J. Enheden kan bruges af brugere med forskellig hudtone.
 4. Rio x20 rio ​​lahs 3000. Tilbydes til en gennemsnitlig pris på 21 tusind rubler. Designet giver mulighed for at justere strålingens intensitet. Lampe vindues størrelse - 1,3 cm². Laserenheden af ​​denne model er velegnet til forskellige fototyper.
 5. Kemei km 6812. Lampens ressource er begrænset til 12 tusind pulser. Designet giver mulighed for at ændre intensiteten af ​​stråling. Kapacitet - 5 J. Gennemsnitlig pris - 6 tusind rubler. En sådan laserindretning virker langsommere end analoger.

anmeldelser

Galina, 34 år gammel, Yaroslavl

Laser epilator var frelse, fordi fra adolescence led af øget hår i ansigtet, arme, ben. Besluttet at blive fjernet for nogle år siden, var procedurerne ret lange på grund af det store område af behandlet hud, men jeg kunne godt lide alt. Det var ikke uden smerte, men for resultatet var det værd at lide ubehagelige fornemmelser.

Alexandra, 23 år gammel, St. Petersborg

Det var nødvendigt at fjerne uønsket hår over overlæben. For at forhindre laserepilatoren i at stå i tomgang besluttede jeg mig for senere at træne mine arme / ben. I hjemmet er det ikke let at gøre, for du skal først hænge af det, og det tager meget tid. Men som følge heraf er hårene forsvundet og vokser ikke længere.

Hvordan vælger man en laser epilator til hjemmebrug?

Laser epilator til hjemmebrug: anmeldelser, typer

Hvis du planlægger at købe en laser epilator til hjemmebrug, bliver anmeldelser undersøgt sammen med enhedens tekniske egenskaber.

Det er tilrådeligt at erhverve brugere af forskellige aldre med forskellige udseende, fordi du regelmæssigt skal håndtere væksten af ​​uønsket hår i nogle områder af kroppen. Markedet tilbyder en lang række modeller af sådant udstyr.

De adskiller sig i omkostninger, som er dannet på baggrund af et sæt parametre og designfunktioner af laserepilatorer.

Princippet om enhedens funktion

Den ødelæggende effekt er karakteriseret ved infrarød stråling. Lysbølger i dette område påvirker hårsækkene negativt.

Et par sekunder er nok til at opnå det ønskede resultat, men procedurens varighed bestemmes af den anvendte instrumenttype.

Infrarød stråling trænger ind i strukturen af ​​det øverste lag af huden, der ødelægger hårsækkene på grund af frigivelsen af ​​termisk energi. Dækslerne er ikke beskadiget, hvis de anvendes korrekt.

Typer af enheder

En laser epilator til hjemmebrug er kendetegnet ved et enklere design end professionelle kolleger, det indeholder ikke dyre ting.

Dette reducerer omkostningerne ved enheder, men øger samtidig den anbefalede varighed af udsættelse for hårsække. Derfor øges antallet af procedurer.

For eksempel, hvis en professionel teknik, der anvendes i skønhedssaloner, kan fjerne uønsket hår i 1-2 procedurer, vil det tage 3-4 tilgange i hjemmet.

Laser epilatorer er opdelt i typer baseret på deres funktionalitet:

Den første af disse muligheder er præget af højere kraft, og det er derfor muligt at fjerne uønsket hår fra stedet med et relativt stort område - op til 60 mm². Sådanne epilatorer kan ødelægge fra 60 til 200 hår under påvirkning af en enkelt flash.

Hertil kommer, at de selvstændigt genkender problemområder med melanin. Under hensyntagen til de modtagne oplysninger fastsætter epilatoren de nødvendige parametre.

Som følge heraf øges apparatets effektivitet, og antallet af hår er signifikant reduceret.

Scan epilatorer er forskellige fra analoger, fordi de implementerer en scanningsfunktion. Takket være muligheden for homing, er processen med uønsket hårfjerning forenklet og accelereret. Imidlertid er omkostningerne ved sådant udstyr meget højere.

Hvis en enhed af typen Single betragtes, så kan man ved sit navn gætte, at dens handling kun er rettet mod et hår. Dette skyldes det faktum, at manipulatorområdet er lille. Desuden implementerer laserteknologien af ​​denne type ikke homingens funktion. Enheden skal bogstaveligt talt bringes til hvert hår.

Procedurens hastighed øges markant, og effektiviteten falder i dette tilfælde, da det ikke altid er muligt at styre laserstrålingen til det næste hår. Udgifterne til sådanne enheder er lavere, så de bruges ofte hjemme. Desuden er laserindretninger opdelt i grupper baseret på designfunktionerne:

I levevilkår anvendes de første 2 muligheder ofte. Diodelaser (halvleder) er kendetegnet ved kompakte dimensioner, kræver ikke brug af forbrugsstoffer, er nem at bruge. Fordelene er lave omkostninger. Længden af ​​strålen varierer i området 800-810 nm.

For at forstå, hvilken type laserenhed der er mest effektiv og sikker, bør du vide, at bølgelængden af ​​lysstrålen skal svare til værdien på 808 nm.

I dette tilfælde er risikoen for forbrænding af de ydre dæksler væsentligt reduceret, og enhedens effektivitet er ret høj, hvilket gør det muligt at ødelægge den synlige del af håret såvel som follikelet. Det betyder, at en diode laser er en passende mulighed.

Ulemperne ved denne teknik indbefatter lav hastighed på grund af den lille værdi af manipulatorens område. Kvaliteten af ​​behandlingen af ​​yderbeklædningen er heller ikke den bedste.

På grund af lysstrålens lille diameter går nogle dele af huden gennem, mens andre steder tværtimod påvirkes af en gentagen impuls. Desuden efter behandling med en diode laser hår i nogen tid holdt i folliklerne.

Komplet fjernelse sker efter flere behandlinger.

Alexandrite laser epilator er kendetegnet ved en strålelængde på 755 nm. Dens fordel er evnen til at behandle et stort hudområde. I nogle modeller er lysstrålens diameter 18 mm.

Hastigheden af ​​denne teknik er høj. Så i 1 sekund har laserenheden tid til at lave 2 blink. Som følge af behandlingen fjernes hårene straks, da de brænder.

Fordelene omfatter en lav sandsynlighed for manglende individuelle follikler.

Når den udsættes for en alexandrit laser enhed, lider patienten ikke så meget af smerte som i analogernes tilfælde.

Anæstesi udføres ved hjælp af en kryogen, som injiceres, før den ydre hud påvirkes af en laserpuls. Denne teknologi til afkøling af huden er mest effektiv.

Til sammenligning tilvejebringer diodeanalogens design kun en dyse, hvis temperatur er lidt reduceret.

Ulemperne ved alexandrit laser udstyr indbefatter høje omkostninger. Desuden vil arbejdet kræve forbrugsstoffer - kryogen. Neodymlaser anses for effektiv, karakteriseret ved en bølgelængde på 1064 nm. Ulemperne omfatter lav hastighed og et ineffektivt anæstesystem af det eksterne integument.

Hvordan vælger man en laser epilator til hjemmebrug?

For ikke at skulle reparere enheden regelmæssigt skal den ikke blot være funktionel, men også høj kvalitet, god, men hvilken er bedre - mange forbrugere er interesserede. De vigtigste kriterier, der vil hjælpe med at bestemme den mest hensigtsmæssige model af laserenheden:

 1. Bølgelængde. Fra dette vil afhænge af enhedens effektivitet. Hvis laseren er karakteriseret ved en bølgelængde over den anbefalede værdi (808 nm), vil lysstrålens stråle trænge dybere ind, hvorved det vil bidrage til bedre fjernelse af hår og follikler i hudstrukturen.
 2. Procedurens varighed. Denne parameter bestemmes af typen af ​​enhed. Hurtigere end alle håndterer opgaverne home laser epilator alexandrite type. Det er dog den dyreste. For det andet er diodeanalogen. Neodyminstrumentet er meget langsommere.
 3. Behandlingsområde Hvis du planlægger at købe en enhed til fjernelse af hår fra små områder af kroppen, for eksempel i armhulerne, vil en enkelt model gøre. Det vil påvirke enkelt follikler. Det anbefales at købe en Scan laser til service af et bredere område af ydre hud. Lysstrålens diameter kan være forskellig. Fra området af hudbehandling afhænger enhedens hastighed. Unidirectional modeller fjerner hår meget længere.
 4. Pulsmatningshastighed. Denne parameter påvirker også intensiteten af ​​laser effekten. For at få en enhed, der fungerer relativt hurtigt, skal du overveje modeller, der serverer laserimpulser med en frekvens på mindst 2 gange pr. Sekund.
 5. Type kølesystem. Epilatorer er opdelt i to grupper: dem, der behandler huden med specielle forbindelser, samt modeller, der er udstyret med kølemundstykker. Den anden mulighed er mindre at foretrække, da en sådan teknik ikke er i stand til helt at lindre smerten.
 6. Ressource laser enhed. Denne parameter afhænger af frekvensen af ​​impulserne. Jo oftere blink vises, desto mindre tjener en sådan teknik.
 7. Driftsformer. Flere funktionelle enheder kan bruges på forskellige dele af kroppen. For at sikre samme effektivitetsniveau for laseren, mens du arbejder i bikiniområdet, på øverste eller nederste del, er det nødvendigt at ændre parametrene for enheden. Ikke alle modeller har denne funktion.

Hvad skal man se efter?

Først skal du relatere parametrene for laser epilatoren og brugerens sundhedstilstand. For indlysende kontraindikationer indbefatter:

 • hudsygdomme (herpes, eksem, psoriasis);
 • maligne neoplasmer;
 • svangerskabsperiode
 • diabetes mellitus
 • åreknuder
 • deformeret hud;
 • sygdomme i det kardiovaskulære system;
 • åben tuberkulose.

Derudover skal du være opmærksom på brugerens eksterne data, før du køber, fordi laseren er valgt under hensyntagen til den nøjagtige korrespondance med typen af ​​ydre omslag og hår.

For eksempel er en halvleder-, alexandrit-enhed egnet til lys hud (europæisk fototype). Neodym analog er universel.

Det er egnet til forskellige fototyper, der er i stand til at fjerne hår, selv hos patienter med mørk hud, afroamerikanere.

Det skal også tage hensyn til prisen på service, især det anbefales at finde ud af, hvor meget forbrugsvarer vil koste.

Det er også ønskeligt at overveje enhedsmodellerne for de virksomheder, der har officielle repræsentationskontorer i brugerens bopælsland. Dette vil sikre muligheden for at reparere udstyr i fremtiden.

En vigtig faktor er producentens omdømme og niveauet af pålideligheden af ​​laserenheden, som ofte bestemmer omkostningerne ved sådant udstyr.

Vilkår for brug

Forvent ikke hurtige resultater umiddelbart efter køb af en hårfjerningsenhed.

Først skal du tage fat på at bruge enheden. Faktum er, at hår ikke altid vokser i den rigtige rækkefølge, de har ofte forskellige retninger.

Desuden kan en laser epilator til hjemmebrug være skadelig i tilfælde af fejlagtig brug, der primært er forsynet med forbrændinger.

For at undgå sådanne virkninger skal du følge nogle regler for behandling af yderbeklædning med laserenheder:

 1. Først og fremmest bør du foretage en eksperimentel procedure i et lille område. Derefter hele dagen skal du overvåge reaktionen af ​​det ydre integument. Hvis der ikke er rødhed, kan du fortsætte behandlingen.
 2. Kontakterne på epilatoren skal være i kontakt med overfladen af ​​de ydre dæksler. Hvis denne betingelse ikke er opfyldt, virker teknikken ikke.
 3. Huden skal ikke være våd. Laserenheden giver det bedste resultat ved behandling af tørre ydre dæksler.
 4. Anbefalet hårlængde: 1 til 3 mm.
 5. Behandlingen skal udføres under forudsætning af at huden er ren.
 6. Det er forbudt at lægge kosmetik på den ydre hud, før laserbehandling sker.
 7. Det anbefales ikke at trykke enheden på hudfladen i mere end 4 sekunder.
 8. Laserenheden må ikke behandle de samme områder to gange.
 9. Gentag proceduren kan være tidligst 2 uger.

Oversigt over laser epilatorer til hjemmet

Når du vælger en passende model, skal du korrelere enhedens parametre og de opgaver, den vil gennemføre. Det tager hensyn til prisen. Hvis du beslutter dig for at vælge en laser epilator til hjemmebrug, bør du være blandt de første til at overveje sådanne modeller:

 1. Rio ja laser lahc6. Den tilbydes til en gennemsnitspris på 22 tusind rubler. Dette er en laser enhed med en scanningsfunktion. Produceret i Storbritannien. Lampen kræver ikke udskiftning. Strøm - 50 J. Lampens vinduestørrelse - 1,3 cm². Laserenheden af ​​denne model er velegnet til forskellige fototyper (lysebrunt, brunt, sort hår).
 2. Philips SC 2007. Gennemsnitlig pris - 22 tusind rubler. Denne enhed er fremstillet i USA. Lampen kræver ikke udskiftning. Dens kapacitet er 22 J. Lampens vindues størrelse er 1 cm². En laseranordning af denne type kan også bruges til at fjerne ansigtshår. Det passer til forskellige fototyper.
 3. Tria hårfjerning laser præcision. Dette er en mere overkommelig model (12 tusind rubler). Produceret i USA. Enheden er ikke designet til at fjerne ansigtshår. Lampe vindues størrelse - 1 cm². Dette strukturelle element har ingen begrænsninger i drift. Strøm - 20 J. Enheden kan bruges af brugere med forskellig hudtone.
 4. Rio x20 rio ​​lahs 3000. Tilbydes til en gennemsnitlig pris på 21 tusind rubler. Designet giver mulighed for at justere strålingens intensitet. Lampe vindues størrelse - 1,3 cm². Laserenheden af ​​denne model er velegnet til forskellige fototyper.
 5. Kemei km 6812. Lampens ressource er begrænset til 12 tusind pulser. Designet giver mulighed for at ændre intensiteten af ​​stråling. Kapacitet - 5 J. Gennemsnitlig pris - 6 tusind rubler. En sådan laserindretning virker langsommere end analoger.

anmeldelser

Galina, 34 år gammel, Yaroslavl

Laser epilator var frelse, fordi fra adolescence led af øget hår i ansigtet, arme, ben. Besluttet at blive fjernet for nogle år siden, var procedurerne ret lange på grund af det store område af behandlet hud, men jeg kunne godt lide alt. Det var ikke uden smerte, men for resultatet var det værd at lide ubehagelige fornemmelser.

Alexandra, 23 år gammel, St. Petersborg

Det var nødvendigt at fjerne uønsket hår over overlæben. For at forhindre laserepilatoren i at stå i tomgang besluttede jeg mig for senere at træne mine arme / ben. I hjemmet er det ikke let at gøre, for du skal først hænge af det, og det tager meget tid. Men som følge heraf er hårene forsvundet og vokser ikke længere.

Egenskaber af en laser epilator til hjemmebrug

Fjernelse af overskydende kropshår er en integreret del af den generelle pleje og skabelse af et attraktivt billede af en stilfuld kvinde. Salon masters tjenester er dyre, turen tager tid.

Men der er en vej ud - køb et hjem laser epilator. Selvfølgelig er prisen på en sådan enhed ikke billig. Men effekten efter laser hårbehandling overstiger alle forventninger.

Anvendelsesområde

Er et hjem og professionelt laser epilator sikkert for sundhed, og hvor kan jeg fjerne hår med denne metode? Laser hår korrektion er helt sikkert som Waterpick vandingsanlægget. Hvor kan jeg fjerne hår:

 • i armhulen
 • i bikiniområdet
 • på ansigtet;
 • på hænder
 • på hans fødder.

Det er vigtigt! En laser epilator til hjemmebrug fjerner kun mørkt hår på lys hud. Ejere af en lyspistol på hans fødder hjælper han ikke, fordi den fungerer i overensstemmelse med kontrastprincippet.
til menuen ↑

Princippet om drift

Mange kvinder er bekendt med arbejdet med almindelige epilatorer, der blot plukker ud hår fra pæren. Selvfølgelig er denne metode mere effektiv end barbering eller depilation creme. Men proceduren er meget smertefuld, og effekten er kortvarig. Den eneste fordel ved simple epilatorer er lav pris.

Hvordan virker hjemme laser epilatorer og håndklæde tørretumbler? Ved hjælp af kortvarig eksponering for infrarød stråling på hårsækken er den ødelagt.

Desuden er effekten af ​​IR-stråler rettet udelukkende på hårene og ikke på huden. Strålenes energi er kun fanget af melaninet indeholdt i hårpigmentet, der trænger frit igennem huden. Vil du slippe af med forstyrrende hår? Så tænk på hvor du skal købe en laser epilator!
til menuen ↑

Salon og hjem epilatorer

Hvad er forskellen mellem salon og home hair remover? Professionelle laser epilatorer til saloner har høj effekt, store dimensioner og store områder med hårdæksel med det samme. Dette skyldes tidsbesparelser på kundeservice. Derudover anvendes rubin, alexandrit eller safirlasere i enhederne.

Home-enheder opererer på en simpel halvlederlaser. Strålingsområdet og effekten af ​​dem er henholdsvis mindre, og prisen er lavere. Du kan købe en professionel laser epilator ikke lavere end for 275.100 rubler.

Når håret behandles med mekaniske midler (barbermaskine, voks osv.) Fjernes hårets overdel. Denne metode fremkalder vækst af dækning med dobbelt energi. En anden uønsket virkning af mekanisk påvirkning på huden er irritation, kløe og rødme.

Laser flash-metoden (for eksempel Rio X60 laser epilatoren) kæmper præcist med pæren, det vil sige hårets bund. Laseren forårsager ikke smerte og giver ikke ubehag.

 • kontraindikation mod epilering på garvet hud;
 • lang nok procedure, der kræver tålmodighed
 • virker kun ved tæt hudkontakt.

Eksponering for infrarøde stråler er kun mulig med fuld helbred. Brug ikke enheden til:

 1. eksem og alvorlige problemer med dermis;
 2. enhver onkologi
 3. diabetes;
 4. af graviditeten.

Pas på med åreknuder og andre kredsløbsproblemer. Mange fødselsmærker og mol er også en hindring for brugen af ​​laseren.
til menuen ↑

Modeloversigt

De vigtigste mærker, der tilbydes russiske forbrugere til hjemmebrug, er HPlight og Rio. Du kan købe en laser epilator til salonen i firmaet Esthetic Med Trade, der specialiserer sig i levering af skønhedsudstyr. Overvej funktionerne i nogle enheder af disse producenter.

Dette er en laser epilator med en scanningsfunktion og samtidig fjernelse af op til 20 hår i en flash. Modifikationen er specielt designet til brug i hjemmet.

 • IR-bølgelængde - 808 nm;
 • effekt regulator;
 • strømforsyning - 12 W;
 • driftsmåde - 2.

Anmeldelser af home laser epilator firma Rio skelne mellem to karakteristika: dyre og høj kvalitet.

Laser epilator Rio-Dezar X60 har en scanningsfunktion, som selv finder hårpærerne og fjerner dem. Denne ændring tilhører apparatet i den professionelle kategori og klare et stort antal hår i en flash (op til 60 stykker). Performance:

 • IR-bølgelængde - 808 nm;
 • effekt regulator;
 • strømforsyning - 12 W;
 • driftsmåde - 3.

Prisen på X60 laser epilatoren er 30 120 rubler. De samme omkostninger er yogurtnitsa Tefal.

3. Rio Laser Salon

Denne enhed håndterer fjernelse af follikler i de mest delikate områder af kroppen og bikiniområdet. Fordelen ved denne model er komplet sikkerhed i brug (multi-trins beskyttelse). Ulempen er, at det kun fjerner individuelle hårsække.

Laser epilator Rio Laser Salon kan købes for kun 7.130 rubler. Det samme er mini bryggeri. Også på markedet for skønhedsindustrien kan du finde denne model med en scanningsfunktion til en pris på 20.245 rubler. Det samme er værd at LG breadmaker.
til menuen ↑

Hvordan man bruger?

Princippet om drift af alle enheder med en laserstråle er det samme. For at fjerne hår hjemme bør du ikke købe kraftige og dyre laserepilatorer til saloner. Regler for brug af enheder:

 • Læs vejledningen i detaljer (det svarer til instruktionen Babyliss (Bebilis)).
 • Huden skal være ren.
 • Hårlængde - ikke mindre end 2 mm.
 • Under en procedure kan du ikke behandle huden to gange.
 • Funktionsmåde og strøm skal svare til din hudtype.
 • Nogle gange er det nødvendigt at fugte huden, hvis den er for tør.
 • En gentagen procedure er mulig efter to uger.

anmeldelser

Marina, 27 år gammel (Vladivostok):

"For et og et halvt år siden besluttede jeg at købe en bærbar laser epilator. Jeg forarbejdede nogle områder på mine ben og venstre: Jeg havde ikke nok tålmodighed. Jeg gik og afleverede enheden til butikken.

Men så beklagede hun sin handling, for på de laserbehandlede steder blev håret simpelthen stoppet med at vokse! Jeg var nødt til at købe en laser epilator igen. Fordelene er indlysende. Og der er en ulempe - du skal have enorm tålmodighed for at kunne behandle mindst et ben. "

Irishka, 24 år gammel (Volgograd):

"Vegetationen på unødvendige steder vil bringe nogen til hysterik. Det er en skam at klæde sig på stranden, for ikke at bære korte nederdele. Købte en laser epilator Rio. Om umuligheden af ​​at behandle alle de steder, jeg har hørt mere end én gang, så ringede jeg straks en ven til hjælp.

Desuden skal enheden fastgøres i en vis vinkel, men det er ikke realistisk at gøre det selv. Hvad skal man sige? Nu sælger jeg enheden som ubrugelig: efter to år har mit hår lige stoppet med at vokse. Så Rio er den bedste laser epilator. Jeg anbefaler.

Angela, 25 år gammel (Kirov):

"Jeg har mørkt hår på mine arme og ben. Siden ungdommen har det forårsaget et mindreværdskompleks. Tak til dem, der opfandt et så nyttigt mirakel som en laser epilator! Jeg begyndte at arbejde med hår om vinteren, jeg har stor tålmodighed - trin for trin arbejdede jeg hår på hår.

Nu kan jeg sikkert klæde mig på stranden og bære en bikini! Jeg råder alle til at købe en home laser epilator. Vær tålmodig, og resultatet vil være sikkert! Den eneste ulempe ved lasere er den høje pris. "

Laser Epilator - Video

Home laser epilator: anmeldelser af de bedste modeller

Det er svært at forestille sig en moderne kvinde, der ikke bryr sig om glatheden af ​​sine ben. Der er et stort antal salonprocedurer med det formål at eliminere dette problem.

Den mest egnede metode til at opnå den perfekte skønhed i benene er en laser. I dag har kvinder mulighed for at opleve laser epilatorer til hjemmebrug. Kundeanmeldelser angiver positive resultater, der er opnået ved hjælp af dem.

TOP-5 home laser epilator

De bedste laser epilatorer, der er blevet testet, godkendt til hjemmebrug og kun har positiv feedback er:

Laser epilator X60 Rio

Rio Ja Laser med LCD-skærm (LAHC6)

 • Fjerner hår i alle områder med højeste hastighed.
 • Eliminerer vegetationen i alle zoner.

Laser epilator X60 Rio

 • Eliminerer vegetationen i lang tid.
 • Diode enhed
 • Kunne samtidig fjerne vegetation på et areal på 60 kvadratmeter. mm.
 • 5 effektniveauer.

Laser epilator Rio Scanning X20

Det er den sikreste i behandling af hud, der er tilbøjelig til irritation.

Laser Epilator Rio Salon Laser Tweezer

Høj hastighed og effektiv enhed.

Laser Epilator Rio Salon Laser Hair Removal System

 • Diode enhed.
 • Velegnet til allergisk hud.

Laser Epilator Rio Salon Laser Hair Removal System

Essensen af ​​metoden

Processens kerne er ret simpelt. Laserenheden virker på follikelet med infrarødt lys og ødelægger meget hurtigt sin pære. Ifølge eksperter kan man ved hjælp af flere sessioner af en sådan procedure glemme overdreven vegetation i meget lang tid.

Typer af enheder

Enheder til proceduren afgiver enten korte eller lange bølger. Korte bølger kan udsende følgende typer enheder:

Langbølger udsendes af en neodymlaser.

Den procedure, der udføres i kabinen, er ret dyr. Men laser epilatoren til hjemmebrug (anmeldelser af denne bekræftelse) er udstyret med en halvleder laser, som er den mest overkommelige.

Vær opmærksom! Når du køber en laser epilator, skal du være opmærksom på følgende egenskaber:

 • Bølgelængden udsendes af laserstrålen. En kort bølge af stråling anses for at være den mest effektive til ødelæggelsen af ​​hårsækkene.
 • Kølefunktionen, hvis opgave er at reducere smerte.
 • Omfang. Der er en kategori af enheder, der peger på individuelle hår, hvilket er noget svært at bruge. Brugen af ​​sådanne indretninger forudsætter en høj nøjagtighed af indtrængen i indflydelseszonen.

Brugere foretrækker enheder med en homing-funktion. Med sin hjælp bestemmer laseren med høj nøjagtighed placeringen af ​​folliklerne. Enheden har evnen til at behandle et stort område.

Før proceduren skal du forberede de dele af kroppen, hvor hårfjerningen skal udføres.

Forberedelse af proceduren

For at forberede sig på at bruge en laser enhed derhjemme, skal du følge disse trin:

 • Må ikke udsættes for sollys ca. 14 dage før.
 • Vælg omhyggeligt de områder af kroppen, som proceduren skal anvendes på. Når sessionen begynder, får håret en længde, der muliggør epilering.
 • Test huden for følsomhed to til tre timer, før arbejdet begynder. Det er nødvendigt at behandle området af lille størrelse. Reaktion i form af kløe og irritation er en kontraindikation for brug af en laser.

Procedureregler

Før du starter arbejdet, læs venligst vedlagte instruktioner:

Huden på stedet af den tilsigtede behandling af kroppen skal rengøres og tørres.

 • Tilslut enheden til strømkilden, fastgør den til huden. Efter et blink af lys skal du flytte enheden i retning af den tilstødende del af huden.
 • Under en procedure behandles et bestemt område ikke mere end én gang.
 • Hårtab vil kun opstå, når hårsækkene er tørret. I den henseende bør du ikke håbe på, at hårene forsvinder umiddelbart efter sessionen.
 • Du kan kun gentage denne operation efter 2 uger.

Huden inden for de foreslåede hårfjerninger bør rengøres.

Er der kontraindikationer til proceduren?

Der er nogle begrænsninger for proceduren ved brug af en laser epilator til hjemmebrug. Kundeanmeldelser bekræfter det faktum, at folk med en historie om:

 • Forskellige hudsygdomme
 • Moles på kroppen
 • Åreknuder
 • Nogle hjertesygdomme
 • Influenza eller ARVI i progressionsstadiet
 • Herpesvirus
 • graviditet

Brug af enheden i sådanne tilfælde er strengt kontraindiceret:

 • onkologi
 • diabetes mellitus
 • Gråt hår

Laser hårfjerning anbefales ikke under graviditet.

Er proceduren for laser hårfjerning skadelig?

Det antages, at proceduren for laser hårfjerning er skadelig for helbredet, især for indre organer. Men i virkeligheden er det ikke. Laserens handling i enheden er ubetydelig.

Strålen er i stand til at trænge ind i en dybde, der giver dig mulighed for at røre kun hårsækkene. Det påvirker kun det øverste lag af huden. Derfor er laserstrålen ikke i stand til at skade en menneskes indre organer.

Nogle frygter også, at laser hårfjerning kan forårsage hudkræft. Naturligvis betyder tilstedeværelsen af ​​tumorprocesser på huden et forbud mod denne procedure. Men selve apparatet er ikke i stand til at føre til forekomst af kræft.

Laserstrålen indeholder ikke de ultraviolette bølger, der fører til kræft. En meget mere skadelig procedure er garvning i en garvesalon, som mange kvinder er stolte af. Denne procedure kan faktisk være årsagen til ondartede tumorer, der er genstand for hyppige besøg i garvningen.

Hårfjerningsprocedure i salonen

Fordele ved proceduren derhjemme

Laser hjemme epilator har utvivlsomt fordele. Talrige anmeldelser tyder på, at denne enhed måske erstatter salonproceduren af ​​følgende grunde:

 • Det mest passende tidspunkt for brugeren at udføre proceduren.
 • Manglen på allergiske reaktioner på grund af det faktum, at apparater til hjemmebrug har mindre strøm sammenlignet med de enheder, der anvendes i saloner.
 • Laser epilator, ifølge kundeanmeldelser, efterlader kun en lille rødme, der helt passerer dagen efter påføringen. Konsekvenserne af arbejdet i kabinen kan kun ses efter en uge.
 • I sammenligning med temmelig høje priser på salonprocedurer tiltrækkes brugerne af den mere overkommelige pris for en laser epilator til brug i hjemmet. Anmeldelser af ejerne af enheden indikerer betydelige besparelser, som kan ses ved brug af enheden.

Hvor mange procedurer er der brug for

Vær opmærksom! Diode er den mest effektive laser epilator til hjemmebrug. Ejeranmeldelser bedømmer fremragende resultater fra brugen af ​​denne enhed.

Normalt er det nødvendigt at udføre mere end én procedure for at opnå et stabilt resultat.

For at sætte orden skal bikiniområdet og benene have mindst 12 sessioner. Og for at slippe af med vegetationen over overlæben er der brug for seks til otte procedurer.

Efter at have gennemgået det krævede antal procedurer, anvendes en laser epilator til hjemmebrug efter behov. Ifølge brugerfejl vises udseendet af uønskede hår ikke tidligere end seks måneder, og nogle gange et år senere.

Hvorvidt smerten er følt, når man behandler kroppen ved hjælp af denne enhed, er et spørgsmål om bekymring for næsten alle kvinder, der har besluttet at købe en laser epilator.

En interessant kendsgerning! Depilation er i de fleste tilfælde en ret smertefuld procedure.

Den mest smertefri metode kan kaldes brugen af ​​en home laser epilator.

Anmeldelser af kvinder, der bruger denne enhed, indikerer en lille smerte i processen. Det afhænger dog kun af graden af ​​smertetærskel for hver enkelt kvinde.

Funktioner ved brug af enheden på ansigtet

Det er altid meget sværere at fjerne ansigtshår end i andre områder, da det i tilfælde af irritationer ikke bliver nemt at skjule dem. Ved hjælp af en laser epilator til hjemmebrug er der ingen negativ hudreaktion, selv i ansigtet. Hver gang antallet af hår bliver mindre og gradvist forsvinder fuldstændigt.

Vigtigt at vide! Nogle kvinder lider af unødvendigt ansigtshår. Forsøger at slippe af med dette problem på alle måder, kan de ikke vide, at årsagen til det er hormonelle svigt. I denne henseende bør du besøge endocrinologen før du tænker på proceduren.

Funktioner i bikini-området epilation

Bikiniområdet betragtes som den mest følsomme for alle zoner. Af denne grund frygter mange damer forekomsten af ​​ubehag og uønskede bivirkninger ved brug af en laserepilator.

Denne enhed gør det imidlertid ikke muligt, næsten uden at føle smerte, at slippe af med vegetationen, men giver også trøst selv til mennesker, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner.

med professionel rådgivning om valg af hjemmebaseret laser epilator:

Nyttig og interessant video om hårfjerning hjemme:

Lær hemmelighederne ved fjernelse af hårfjerning hjemmefra fra denne video.

faktiske

Brug af epilatoren gør det muligt at slippe af med uønsket vegetation på kroppen uden at bruge penge på en skønhedssalon.

At finde en time eller to til proceduren i din fritid er meget nemmere end at bruge tid på en tur til en professionel salon. Når du vælger, bør du tage højde for dine økonomiske evner og virkelig vurdere, hvor behageligt brugen af ​​denne eller den pågældende model vil være.

Lad os finde ud af, hvordan du vælger en laser epilator til hjemmebrug, hvilke tilbud er tilgængelige på markedet i dag.

klassifikation

Alle enheder er opdelt i 2 kategorier.

enkeltværelse

Disse enheder fjerner et hår ad gangen. Sådanne indretninger er noget billigere, men prisen påvirker ikke effektiviteten. Det er dog ikke for nemt at arbejde med denne enhed. Det er nødvendigt at styre enheden til hvert hår og brænde det.

Det er vigtigt! Epilering med Enkeltinstrumenter er en ganske besværlig proces, især i begyndelsen. Oplevelsen af ​​epilation fremkommer over tid.

High-end laser enheder, der uafhængigt genkende hår, fremkalde en laserstråle på dem. Dette efterfølges af selve brændingsprocessen. Scan hardware er behagelig og nem at bruge.

Tidsbesparelserne er betydelige, da et område på 35-120 kvadratmilimeter fanges ad gangen.

Jo større området er dækket af en enkelt laserflash, jo mindre tid bruges på proceduren.

Det er vigtigt! Valg af en eller anden mulighed, svar på spørgsmålet: Har du tid til at fjerne hår en efter en. Selvfølgelig er Scan-modeller dyrere, men proceduren er mindre.

Hvad skal man se efter?

Så, hvordan man vælger den bedste laser epilator til hjemmebrug?

 • Et obligatorisk krav er længden af ​​laserstrålen fra 808 nm, så det er muligt at ødelægge ikke kun håret, men også folliklerne.
 • Vær opmærksom på tilstedeværelsen af ​​en kodelåse, som gør epilatoren sikker, bortset fra barnets ulovlige inddragelse.

Det er vigtigt! Vi skal huske, at en laser er magteløs mod tyndt, delikat eller meget let hår. Derfor, før du køber du nødt til at konsultere med sælger eller skønhedssalong medarbejder. Enheder, der anvendes i saloner, er langt mere magtfulde end hjemmepartnere og hjælper med at klare opgaven.

Myter forbundet med brug af laser epilatorer

At vide, hvordan enheden fungerer, vil tillade dig ikke at lytte til myter, hvoraf mange er ærligt latterlige.

10 behandlinger er nok til at stoppe håret fra at dukke op.

Den naturlige proces af hårvækst stopper ikke, selv efter gentagne procedurer for hårfjerning. De bliver tyndere, deres antal vil falde, men det er ikke nødvendigt at vente på fuldstændig forsvinden. Gentag session vil skulle bruge omkring et år.

Virkningen af ​​proceduren er øjeblikkelig.

Faktisk kan effekten ses 2 uger efter proceduren. Årsagen til dette er, at døde af folliklerne er en gradvis proces. Det er umuligt at bemærke, at håret forsvinder direkte under epilering.

Brug af en laser epilator er helt smertefri.

Det hele afhænger af den individuelle smertegrænse. Nogle kvinder føler ikke smerte, andre - tværtimod føler sig ubehag. Meget afhænger af holdningen til proceduren, ønsket om at slippe af med hår.

Hvordan blev proceduren ret effektiv?

 • 2 uger før epilering er det uønsket at solbade eller besøge en solbad.
 • Længden af ​​det hår, der skal fjernes, må ikke være mere end 1-3 mm.
 • Efter proceduren i 1-3 dage kan du ikke besøge bade og saunaer.
 • Efter hårfjerning er nyttigt at bruge solcreme.
 • 2 uger efter hårfjerning bør ikke bruge deodoranter og antiperspiranter.
 • Hvis der er nye hår, kan du ikke trække eller fjerne dem med voks. Kun barbering!

Fordele ved proceduren:

 • Sikkerhed. Laser hårfjerning kan ikke beskadige huden, fordi penetrationsdybden ikke overstiger 2-3 mm. Selvfølgelig skal du tage højde for de eksisterende kontraindikationer, men mere om det senere.
 • Høj effektivitet af proceduren (ca. 90%). Samtidig er stabiliteten af ​​resultatet imponerende - fra seks måneder til flere år.
 • Et bredt område, op til intime zoner.
 • Hvis du vælger en kraftfuld enhed, tager hårfjerning ikke meget tid - fra 20 til 90 minutter.
 • Muligheden for ødelæggelse af indgroet hår.

Ulemper, kontraindikationer

Manglen på procedure - i sin høje pris. Der er også en række sygdomme og tilstande, hvor proceduren ikke kan anvendes:

 • Graviditet.
 • Ondartede neoplasmer.
 • Diabetes mellitus.
 • Infektionssygdomme.
 • Koger.

Ud over det absolutte "tabu" er der relative kontraindikationer:

 • Kolde sygdomme.
 • Hudsygdomme (akut, kronisk).
 • Talrige fødselsmærker på huden.
 • Åreknuder
 • Tendens til arvæv.
 • Tendens til allergiske reaktioner.
 • Skader på huden.

I dette tilfælde skal du konsultere din læge, inden du tager hårfjerning.

De bedste modeller til hjemmet - anmeldelse af hjemme laser epilatorer

Top modeller, salgsledere, der gør et fremragende arbejde, er opført i laser epilator rating.

Laser Tweezer Rio 321047

Dette er en af ​​de mest populære modeller af 2017. Den vigtigste hemmelighed for succes - til en lav pris. Med dette:

 • enheden er meget effektiv;
 • klare lige så godt med fjernelse af lys og mørkt hår;
 • irriterer ikke huden
 • fungerer næsten uden at skabe støj.

Epilator krop er meget bekvemt. En god bonus er et stilfuldt design.

SALON LASER RIO 321024

Kompakt enhed til hjemmebrug, der fjerner hår hurtigt og med minimal ubehag. En vigtig fordel ved enheden er sikkerheden. Det er kun muligt at bringe det til handling kun ved hjælp af en speciel nøgle.

Fornøjelser og omkostninger: Sammenlignet med den tidligere model er denne enhed billigere (ca. 15 dollars). For en laser epilator fungerer det ganske hurtigt.

DEZAC RIO 321029 (x20 + scan)

Enheden er dyr, men multifunktionaliteten kompenserer for den høje pris. Scanfunktionen er særlig værdifuld (enheden analyserer først og behandler derefter hudområder). Den "klare" enhed vælger automatisk den optimale epileringstilstand baseret på resultaterne opnået under scanningen. Du kan overføre enheden i manuel tilstand.

Det er vigtigt! Der er også en særlig nøgle til aktivering, hvilket eliminerer risikoen for utilsigtet aktivering af epilatoren af ​​børn. Efter epilering vokser håret ikke i meget lang tid.

RIO X60

Dette er en analog af DEZAC RIO 321029 (x20 + scan) model, som koster 30 u billigere. e. Enheden er udstyret med en scanningsfunktion, men funktionaliteten er dårligere end basenheden. Derfor lavere omkostninger. Hårfjerning med en sådan anordning er dog næsten smertefri og meget effektiv.

Ovennævnte modeller af hjemme laser epilator rating er den mest relevante i 2017. De har næsten ingen negativ feedback, og omkostningerne ved overtagelsen er fuldt berettiget.

Laser epilator til hjemmebrug, anmeldelser

Hjemmebrugspilipilatorer optrådte på markedet i 2008. De høje omkostninger ved enhederne blev ikke en hindring for væksten i deres popularitet, da effektiviteten og muligheden for komfortabel brug hurtigt betalte for købet. Der er dog forskelle mellem hjemme- og salonlaserenheder, der skal tages i betragtning på købstidspunktet.

Typer af laser epilatorer til hjemmet

Den nyeste generation af laser epilatorer inkorporerer de nyeste teknologier til anvendelse af en pulserende lysflux - en tynd koncentreret stråle med høj intensitet og høj energitæthed.

Ved at indstille en anden pulslængde ved hjælp af indstillingerne på enheden bestemmer du effekten, hvis valg afhænger af hårets farve og densitet.

Hjem enheder til laser hårfjerning er opdelt i to typer.

Laser hårfjerning derhjemme, som i salonen, kræver øjenbeskyttelse med specielle briller!

Enkelt punkt sletning

Enheder af denne type har en laser rettet strengt til et punkt. Hårene brændes en efter en. I dette tilfælde leder du selv epilatorens "øje" på follikelet og trykker på handlingsknappen, hvorefter enheden udsender et advarselssignal og producerer en puls på det angivne sted.

Når det kommer til store hudområder, er denne fremgangsmåde ubelejlig på grund af længden af ​​processen. Første gang er det nødvendigt at vænne sig til, hvordan man korrekt placerer enheden for at komme straks til det ønskede punkt. Men på begrænsede områder, såvel som når man fjerner individuelle hår, håndterer enkelt-epilatorer hurtigt.

Point laser epilator kan bruges i armhulerne, bikini eller ansigt

Scan - smart hårgenkendelse

Den anden type laser epilator til hjemmet er præget af et betydeligt større område af hudbehandling i en puls - fra 2 mm2 til 6 cm2.

Dette sker på grund af en smart anerkendelse af hår i det epilerede område - scanningssystemet finder stænger, der er velegnede i farve og tykkelse på huden og samtidig virker på dem, og leder laser automatisk.

Det hjælper til hurtigt at håndtere hårvækst på benene, maven, hænderne. I modsætning til punktmodeller er scanversioner mere komfortable, da de giver mulighed for at løse problemet på kort tid, men de er meget dyrere!

For en procedure med laser hårfjerning ved hjælp af en scan-epilator, vil det tage 10-15 minutter

: hvordan virker laser hårfjerning

Valg af laser epilator

For at vælge en passende laser epilator, skal du følge de følgende kriterier:

 • tiden brugt til proceduren - hvor meget du selv er klar til at afsætte minutter eller timer til fjernelse af hjemmet;
 • prisen på enheden - forskellen mellem enkelt- og scanningsvarianterne er i gennemsnit 8-10 tusind rubler;
 • effekt, laserbølgelængde - den optimale pulsstørrelse er 808 nm, værdierne må ikke overstige 694-1064 nm;
 • Funktioner af systemindstillingerne - om enheden har tilstande, nødstop, blokering fra at blive tændt af børn;
 • behandlingsområde - for et lokalt område og individuelle hår er en punktepilator tilstrækkelig; i store områder med tæt hårvækst er det bedre at vælge en scanningsenhed;
 • producent - brand omdømme, dets vurdering, forbruger anmeldelser.

Bemærk, at enheder, der er markeret IPL, ikke er laser. Dette fotoepilatorer. De bekæmper uønsket hår med en bredbånds lyskilde - en xenonlampe.

Hvordan adskiller en hjemmeepilator sig fra salon?

Bærbar laser epilator til hjemmet har en række forskelle fra salonenheden. Dens gennemsnitlige effekt er lavere end for professionelt udstyr produceret til skønhedssalonen. Dette påvirker kvaliteten af ​​selvepilering, især når det kommer til en kompleks fototype - blondt hår og mørk hud.

For at sikre, at hjemmelaseren vil klare dit hår, skal du kontakte en uinteresseret kosmetolog!

Salon laser er mere kraftfuld, så resultatet af hårfjerning er ofte bedre og varer længere

Derudover er salonlaserenheder udstyret med forskellige dyser, der muliggør brugen af ​​hårfjerningsteknikker på forskellige dele af kroppen: ben, ryg, arme, underliv, i bikiniområdet, underarms, nasolabial fold. Dette udvider i høj grad apparatets evner og øger anvendeligheden af ​​dets brug. Ved at købe en boligmulighed, er du nødt til at vælge mellem epilatorer, der har et andet område af indflydelse. I dette tilfælde er fordelene ved en bærbar enhed mobilitet, evnen til at bruge på en tur og i hjemmet. Glem ikke om den materielle side af problemet - et engangs køb af en hjemmebaserepilator vil koste dig ti gange billigere end almindelige salonbesøg, da hårgenvækst genoptages.

De fleste laserapparater i salonen er udstyret med et særligt vand eller glasafkøling fra + 50і-50, hvilket hjælper med at reducere smerter, lindre huden og forhindre irritation på den. Der er ingen kølesystem på hjemmepilatorer!

En vigtig forskel mellem en bærbar enhed og en salon er manglen på justering af størrelsen på laserens arbejdssted, som bestemmer området for påvirkning på huden under en puls serie. Varianter til hjemmet indebærer ikke en sådan mulighed - kun dybden af ​​laser penetration ændres ved hjælp af mode skifte på kroppen.

Afhængig af hvilken type laser der anvendes, påvirker strålen kun overfladelagene eller går dybere ind i dermis.

Egenskaber ved valg af laserapparat til intime områder

Når du vælger en hjemmepilator for intime områder og områder med overfølsomhed, skal du overveje niveauet af din smertegrænseværdi. På trods af at proceduren for laser hårfjerning betragtes som smertefri, har nogle kvinder, der modtog denne service i salonen, klaget over smerte.

Det er umuligt at bruge lignende enheder inden for bikini og underarms:

 • hævelse og betændelse i lymfeknuderne;
 • under feber, feber;
 • hvis hudens integritet i disse områder er beskadiget - der er sår, ridser, hæmatomer;
 • inflammation eller irritation af epidermis i de behandlede områder;
 • i perioden med udvikling og forværring af gynækologiske og endokrine sygdomme!

For højkvalitetsbehandling af følsomme områder af kroppen er det vigtigt at overveje laserens bølgelængde, som enheden virker på follikelen på. I tilfælde af armhuler og bikinier bør denne indikator i epilatorens egenskaber ikke være under 800 nm.

Håret i hver zone skal påvirkes af en laser af forskellig længde.

Tabel: Gennemgang af fabrikanter af hjemmebrugspalipilatorer

Eksempel på et komplet sæt af en laser epilator af Tria Hair Removal Laser 4X

Fitzpatrick farve typer: bord

For at forhindre forekomst af en forbrænding, skal du altid begynde at arbejde med en laserepilator med de mindste strøm-, omskiftningsmetoder afhængigt af graden af ​​følsomhed på din hud!

Forskelle mellem laser og fotoepilator

Betjeningen af ​​laser og fotoepilatoren har en grundlæggende forskel! Laser-enheder bruger en høj-intensitetslys med smal stråle, billedet - tværtimod diffunderet bredbånd på grund af tilstedeværelsen i designet af en xenonlampe. De impulser, der dannes i sidstnævnte tilfælde, arbejder i hele lys spektret, hvilket gør det muligt for dem at blive brugt på hud og hår af enhver art!

Lasereffekten på hårsækken er fundamentalt forskellig fra arbejdet i lysflow IPL

Fjernelse af uønsket vegetation ved hjælp af IPL-teknologi muliggør regulering af dybden af ​​indtrængning af stråling i væv, ændring i energitætheden af ​​en lysstråle, antallet af enkeltpulsimpulser og intervallerne mellem dem. Sammenlignet med brugen af ​​laser er denne metode sikrere, men på hårdt mørkt hår kan det ikke vise sig godt.

I modsætning til laser hjemme epilatorer, der hovedsageligt produceres af to mærker - Rio og Tria, produceres fotoepilatorer af mange virksomheder - Philips, Homedics DUO, Silk'N, BaByliss, Rio IPL, Remington, Me touch og andre.

Alle fotoepilatorer har et vindue inde i hvilket en xenonlampe er installeret

Sådan bruger du en hjemmeplasper epilator

Der er mange negative anmeldelser på internettet vedrørende effektiviteten af ​​sådanne enheder. De angiver negative punkter:

 • ulejligheden ved selvbrug - det er svært at fjerne håret på bagsiden af ​​benene, skuldrene, bikiniområdet, ryggen;
 • langsom behandling af lige små områder af huden
 • ingen effekt i lang tid.

Det tredje punkt er ofte grundlaget for en forudindtaget vurdering af laserepilatoren. Venter på den øjeblikkelige virkning modtager køberen det ikke og skriver en negativ anmeldelse baseret på frustration.

Samtidig overholdes ikke det vigtigste kriterium for bekæmpelse af uønsket vegetation - den tid der er nødvendig for ødelæggelsen af ​​follikelen og dens fuldstændige forsvinden. Forbrugerne glemmer "sovende" hår. Strålen virker ikke på dem, før de går ind i den aktive vækstfase.

På grund af dette opstår der regelmæssigt hårgenvækst på det epilerede område. Afhængig af fototype og genetiske egenskaber varer denne proces i uger eller måneder.

Til laser epilator var effektiv, følg reglerne for brugen derhjemme:

 • hår før epilering bør ikke overstige 3 mm
 • Hvis stængerne er længere, barberer du det område, der skal behandles 1-2 dage før proceduren.
 • før du bruger laseren, kan du ikke anvende kosmetik på fedt- og alkoholbaseret basis
 • procedurernes regelmæssighed giver et stabilt resultat - epilering af samme zone bør udføres mindst en gang om måneden;
 • Efter proceduren skal du bruge solcreme fugtighedscreme;
 • Fjern ikke voksende hår med pincet, barbermaskiner eller voks.

Home Laser Epilator Anmeldelser

Rio Laser Tweezer - en af ​​de første laser epilatorer til huset, som dukkede op i 2008! Rio LAHC5 Scanning Laser 60 - en model med et øget område af hårfjerning og smart anerkendelse af hår på huden Sammenlignet med nye modeller af Rio kræver Salon Laser meget hårdt arbejde for at fjerne alt hår!

Laserapparater til fjernelse af hjemmet - en ny retning inden for personlig hygiejne og personlig pleje. Tillad dig selv en sådan erhvervelse og bare beslutte at købe det kan ikke enhver, der drømmer om glat hud. Manglen på objektiv tilbagemelding gør det vanskeligt at vurdere effektiviteten af ​​sådanne epilatorer fuldt ud, så valget er baseret på en grundig undersøgelse af produktets egenskaber og omdømmet af det mærke, der producerede det. Vi må ikke glemme, at kvaliteten af ​​resultatet af at bruge en hjemme laser til hårfjerning afhænger i vid udstrækning af den korrekte adfærd af selve proceduren!

 • Zinaida Rublevskaya
 • Udskriv

Hvordan trækker du ud øjenbrynens tråd

TehnoProsto | Websted om husholdnings- og edb-udstyr. Nyheder, anmeldelser, råd om valg