Pleje efter proceduren for permanent makeup.

Memo til kunder

Permanent make-up er en procedure, der består i at bruge en særlig ansigtsenhed (især fine værker) ved hjælp af den blide metode,
ind i huden, til en dybde på 1 mm (en mikroskopisk nål bliver ikke kastet dybere), til det 2. lag af epidermis injiceres et ikke-giftigt og resistent pigment.
Malingen er i sig selv harmløs, har en vegetabilsk eller mineral base og fjernes fra kroppen efter nogle år. PM kan opdateres i overensstemmelse med aldersrelaterede ændringer af huden eller dine ønsker.
PM er særligt velegnet til moderne kvinder, der fører en aktiv livsstil.

PM teknologi

TIL PM

1. Forberedelse til PM-proceduren.

Præcis implementering af alle anbefalinger anført nedenfor er nødvendig for at nå det planlagte resultat.
Det er bedre at udsætte proceduren til en anden gang eller annullere, hvis:
- 1-2 måneder før proceduren blev du behandlet med antibiotika eller andre potente stoffer.

1. For 1 dag stop med at tage solbad
2. Hvis permanent sminke på læberne forventes, start forebyggelse
herpes infektion med lægemidlet "Valtrex". 1 tablet 2 gange om dagen om dagen
før proceduren, kun 5 dage. Eller med lægemidlet "Acyclovir" 1 dag før
procedurer 400 mg. 2 faneblad. 2 gange om dagen, kun 5 dage. det er ønskeligt
en uge før proceduren fodrer læbernes hud med fede olier (ricinus
olie). Smør læber med olie flere gange om dagen.
3. Hvis permanent sminke på øjnene er beregnet, helst
en uge før proceduren til næring af øjenlågshuden med fede olier (ricinus
olie). Hver dag til at belægge øjenvippens vækstlinje.
4. Hvis det antages at være PM for øjenbryn, er det ønskeligt
en uge før proceduren nærer øjenbrynene med fede olier (ricinus
olie). Hver dag til at belægge hårlinjen på øjenbrynene.
4. I 3 dage skal du stoppe alle medicinske kosmetiske manipulationer (hygiejnisk pleje og olie fortsætte).
5. Tag ikke i 24 timer: Stimulerende drikkevarer (te, kaffe, koffein osv.) Vasodilatormedicin, rigelig tung mad.

Generelle anbefalinger:
På dagen for proceduren:

* sørg for, at der ikke er nogen hovedpine, om trykket er hævet

* Observerer mad og drikke anbefalinger du øger effektiviteten af ​​proceduren, t for ikke at "tynde blodet" og pigmentet vaskes ikke tilbage med lymfe eller blod - proceduren går næsten "tør".

Sketch.

Permanent makeup (tatovering) bør ikke gøres, hvis du ikke mere eller mindre klarer hvad du vil have i det endelige resultat.
En af reglerne for permanent makeup siger: Resultatet vil være mere optimalt, hvis klienten tidligere har bestemt form og farve på PM for sig selv og klart angiver opgaven for mesteren.

Skissen er tegnet sammen med klienten. Konturlinjerne er skitseret med juvelerens præcision. Efter godkendelse af klienten begynder proceduren for anæstesi.

Da proceduren med permanent makeup ikke er smertefri, fordi ansigtets hud er meget følsom, for at lindre smerten, udføres den under lokalbedøvelse. For at reducere smerteeffekten anvendes forskellige anæstetika. Dette og specielt med anæstetisk effekt "EMLA", sprøjter, såsom "Lidocaine" (Xylokain). Når permanent sminke gøres på øjenlågene, kan der anvendes specielle øjendråber med anæstetisk effekt. Bivirkning: Allergiske reaktioner er mulige.
Alt dette gør det muligt at reducere smerteffekten til et minimum, og det er behageligt at udføre proceduren. Anæstesi opretholdes på et sted beregnet til permanent sminke op til 10 minutter.

3. Fyldning af skitsen med pigment: direkte PM-proceduren:
Normalt standardproceduren for permanente makeupstabler i 2-3 sessioner. Den gradvise indføring af maling giver dig mulighed for jævnt at fordele det under huden. Proceduren for permanent makeup tager 2-3 timer. Hvert område af makeup ansøgning tager fra 30 og mere afhængigt af fyldningsområdet. Under proceduren fremstilles yderligere bedøvelse konstant med lysere anæstesi.

4. Helbredelsesperiode: 7-14 dage (det afhænger af organismens individuelle egenskaber)

Alle procedurer udføres under streng overholdelse af asepsis regler.
Alle brugte forbruksvarer er disponible og vises til kunden.
Alle instrumenter er i steril emballage.
Kun den bedste importerede bedøvelse og dyre pigmenter bruges til at udføre arbejde på ansigtet.

Pleje efter proceduren for permanent makeup.

Helbredelsesprocessen varer fra 5 til 14 dage. Første gang efter proceduren (fra flere timer til 2 dage) er der en svag hævelse. Virkningen af ​​"tårefargede" øjne, når de tatoveres på øjenlågene, går uafhængigt af hinanden.

I de første par dage efter proceduren ser de injicerede pigmenter lyse og mere intense, gradvist ændres deres nuance sammen med lymf og blod. Dette efterfølges af dannelsen af ​​skorper, som hurtigt afvises på den 4-6de dag. Efter heling bliver permanent makeup lys, 30-50% af den oprindelige farveintensitet opretholdes.

Når du har lavet permanent makeup, har du en symmetrisk form, smuk farve. Men i denne procedure - det er 50% succes, de andre 50% - det er sådan, du vil passe på permanent makeup under helbredelsen. Helbredelsesprocessen afhænger af hudens aktivitet, dens regenerering, fra 3 til 7 dage. Disse dage kan opdeles i flere faser: de første to dages permanent makeup ser stærkt lys ud, fordi farven påføres, idet der tages højde for det faktum, at det lyser, pigmentet, blandingen med hudlymf, redfin, kan blive mørk brun.

I løbet af den første dag kan der opstå en lille skorpe på stedet, ligesom det sker med ridser, som permanent makeup i sin skade ligner en regelmæssig ridse. Skorpen kan vare i 7 dage, hvorefter den begynder at afvise. Derefter vil du se den farve og form, som du vil gå i de næste 1-2 år.

Hele helbredelsesperioden - 7 dage - du kan ikke gå i saunaen, badet, poolen, fugtiggøre permanent makeup, fjern skorstenen. Det er umuligt at fremskynde helingsprocessen ved hjælp af særlige cremer (Bepanten, dexpanthenol, Bepanten plus pantoderm), da under proceduren pigmentet indført i huden er meget lavvandet, og i løbet af den helbredende hud begynder at afvise det. Under skorpen absorberer den helede hud det afviste pigment. Hvis skorpen fjernes før den tildelte tid, vil der ikke være noget, der skal absorberes, og der vil blive dannet et mellemrum på dette sted.

Det anbefales at anvende petroleumgel på PM øjenbryn og læber område, i sjældne tilfælde et tyndt lag (ikke mere end en gang dagligt og om natten: påfør Radev salve

Korrektion.

Hvad er korrektionen for?
Korrektion er en ufuldstændig procedure: En måde at redigere formularen på for at undgå mindre fejl.

Hvor meget vil PM-afhængige:

1. Fra hudtype.
Olierig hud fjerner hurtigt pigment, tørre sparer længere.

2. Fra pigmentfarve.
Jo lysere farven, desto mindre varer den.

3. Fra alder.
Jo ældre, huden holder pigmentet længere.

Jo bedre dit immunsystem fungerer, jo hurtigere fjerner kroppen pigmentet som et fremmed stof, på trods af at pigmentet består af mineraler.

5. Fra udsættelse for UV-stråler.
Solen og solariumet ødelægger klokken, da brunfarvet er beskyttelsen af ​​huden mod forbrændinger, og hudcellerne begynder at fornyes hurtigere, derfor pigmenter også lyser. Derfor bør du anvende en creme med en høj beskyttelsesfaktor (50)

I gennemsnit er det nødvendigt at opretholde kvaliteten af ​​PM en gang om året. For at forny farve og form.

Dette, som med hårfarvning))) Kun farvet hår skal opretholdes en gang om måneden og PM en gang om året.

KONTRAINDIKATIONER FOR PM

Absolutte kontraindikationer er:

1. Insulin er en afhængig form for diabetes.

2. Sygdomme forbundet med et signifikant fald i blodkoagulation.

3. Alvorlige somatiske sygdomme

4. Akutte inflammatoriske sygdomme

5. Tilstedeværelsen af ​​keloid ar. Normalt bør permanent makeup ikke føre til udseende af sæler eller ardannelse i huden. Dybden af ​​hudskader under proceduren - øvre dermis (papillær lag), er sandsynligheden for keloid ar er minimal, men ikke observeret ved den mindste mikropigmentirovaniya teknologi eller ved forkert pleje i helingsperioden (forsøg på at fjerne skorpe for tidligt), er risikoen keloidoobrazovaniya mangedoblet.

6. Tilstedeværelsen af ​​neoplasmer af ukendt ætiologi, kræft. I nogle tilfælde kan tatovering af sådanne klienter gøres, men kun med tilladelse fra den behandlende læge. 7. Psykiske lidelser.

9. højt blodtryk Hvis klienten lider af forhøjet blodtryk - anbefales det at måle blodtrykket før proceduren og om nødvendigt tage et trykreducerende lægemiddel.

10. Graviditet og amning. Det anbefales ikke at lave en tatovering i graviditetens første trimester. I 2. og 3. trimester og i laktationsperioden kan proceduren udføres med tilladelse fra lægen, i tilfælde hvor klienten nemt tolererer proceduren (dvs. ingen bedøvelse er nødvendig.)

11. Flere allergiske reaktioner. I dette tilfælde giver det mening at lave en allergisk test og kontrollere, hvordan kroppen vil reagere på smertestillende medicin, der var planlagt til at blive brugt under proceduren og til pigmentet.

12. Inflammatoriske sygdomme i huden i det påtænkte område af tatoveringen (i perioden med deres eksacerbation). Acne sygdom på 3 og 4 grader (tilstedeværelsen af ​​inflammatorisk-purulent foci) og rosacea (inflammatorisk form af sygdommen) i det akutte stadium er en kontraindikation for proceduren. I dette tilfælde bør du gennemgå en behandling med en hudlæge.

13. Herpes i det akutte stadium. Det er nødvendigt at behandle med antivirale lægemidler. Mennesker, der lider hyppige forekomst af forkølelsessår - permanent makeup læber anbefales: først efter indgrebet eliminerer behovet for hyppig brug af læbestift, som er en konstant kilde til irritation for den røde del af læber og til tider infektion, dels rød kant af læber efter tatovering flere forseglede, hvilket er en hindring for udseendet af herpes udslæt.

14. Menstruationsperiode. I denne periode øges blødning og ømhed betydeligt. Derfor er proceduren bedst udført i midten af ​​cyklen.

15. Alkohol eller stofforgiftning

16. tendens til inflammatoriske sygdomme i bindehinden (slimhinde i øjnene) under tatovering af øjenlågene. Bemærk venligst: Vi anbefaler at tatovering foretages på personer, der lider af hyppig conjunctivitis, da dette vil reducere behovet for at bruge dekorative kosmetik og derfor reducere sandsynligheden for irritation og betændelse i øjets slimhinde. Men før tatoveringsproceduren skal man iagttage følgende konventioner: Hvis konjunktivitis er allergisk (i regel er allergi på kosmetik), er det fornuftigt at tage en hudprøve. Anbring en lille mængde bedøvende salve og pigment til huden bag øret. Hvis konjunktivitis er en smitsom natur - du skal konsultere en øjenlæge og hente specielle øjendråber. Under proceduren skal øjets slimhinde naturligvis være sund.

Permanent tatovering fjernelse

måske enten med et specielt laserapparat eller med en biokemisk suspension kaldet "Remover" (og den første og anden metode er effektiv)
Advarsel:
Den såkaldte "tilstoppelse" af dårlig kvalitet tatovering med en kødfarvet maling er ABSURD. Som over tid (i løbet af en måned eller to) vil de varme bestanddele af farvestoffet gradvist begynde at falde, mens de efterlader snavsede slap fra tidligere tatovering af dårlig kvalitet. Og det vil ligne en festering på din hud.. ((Og du kan ikke engang fjerne en sådan skændsel med en laser..
Hvis du bliver tilbudt noget lignende - pas på!
Måske er dette alt, hvad du behøver at vide til at begynde med, før du laver en tatovering.

Permanent makeup århundrede. Pas efter proceduren, hvordan du fjerner øjenlågs hævelse

Moderne kosmetiske procedurer indebærer brug af en bred vifte af materialer. Særligt populært i dag er øjenlågsmakeup, lavet ved hjælp af farvepigmenter.

Proceduren kræver ikke kun kompetent udførelse, men også passende pleje, så resultatet vil glæde i de næste 3 år.

Permanent sminke af øjenlågene: Pas efter proceduren

I betragtning af et sådant emne som permanent sminke af øjenlågene, pas efter proceduren, skal det bemærkes, at tatoveringen er af flere typer:

 1. Makeup i form af pile repræsenterer en klar linje, der er designet til at fremhæve øjnernes skønhed og gøre dem mere udtryksfulde. Denne type betragtes som den enkleste i udførelse, og det er minimal.
 2. Større erfaring fra mesteren kræver blanding af øjenlågene, hvilket skaber effekten af ​​en blød overgang. Der er heller ikke nogen problemer med tatoveringen.
 3. Langsigtet make-up i interresiceområdet lover at skabe en visuel effekt af tætheden af ​​øjenvipper, som påføres langs øjets naturlige kontur. Denne art danner ikke en skorpe og giver ikke en følelse af øjnethed.
 4. Den mest sofistikerede teknik er tatoveringen imiterende skygger. Denne type makeup kræver harmonisk overholdelse af normen, så ansigtet har et velplejet udseende uden overskydende. Pleje vil være mere grundig end i andre typer tatovering.

Under proceduren bliver øjenlågets ømme hud (øvre og nedre del) underkastet talrige injektioner med en særlig nål, hvorfor der dannes mikrotraumas, som skal passe på.

Hvis permanent øjenlågsopbygning blev udført i mellemrummet, er brugen af ​​salve under plejen efter proceduren upraktisk.

Imidlertid er den tynde og delikate hud på øjenlågene skadet mindre end øjenbrynets eller læbernes område, så helingsprocessen kræver simpel pleje og varer hurtigere.

Hvad skal man gøre i de første dage efter proceduren

I første fase, efter at pigmentet er indført i øjenlågene, vil kløe, hævelse og svag smerte blive observeret. Hele helingsprocessen tager omkring 28 dage, men det særlige ubehag ses i de første par dage. Samtidig vil øjenlågene blive dækket af en mikroskal, som efter 7-10 dage vil afskrække sikkert.

Permanent sminke af øjenlågene: Efterladning efter proceduren for første gang består i at tørre med våde diske / øjenlåg.

Pleje af øjenlågene for første gang efter en session består af følgende handlinger:

 1. Tør af med våde bomuldspuder eller øjenlågsservietter i de første 30 minutter en gang i minuttet.
 2. Gnider 1 gang i timen med en fugtig klud (uden alkohol).
 3. På den anden dag er det ikke nødvendigt at tørre øjenlågene, kun med en følelse af tæthed i huden. Hydrocortison kan påføres (med et tyndt lag af en bomuldspinne).
 4. Under forbuddet mekanisk indvirkning på skorpe (carding, plukning, fugtgivende).

Det er vigtigt at huske! For at have en lang og høj kvalitet permanent sminke af øjenlågene, pas på, at proceduren skal omfatte overholdelse af alle anbefalinger til rehabilitering af skadet hud.

Hvilke lægemidler kan bruges til at helbrede øjenlågene

Ud over Hydrocortison er det tilladt at anvende ekstremt Bepanten salven, der er kendt for sin antiinflammatoriske og helbredende virkning. Også for tørre sår er anvendelsen af ​​Solcoseryl salve indicativ, som sammen med Hydrocortison-salve bruges som nødvendigt, men ikke mindre end 3 gange om dagen.

Hvis tatoveringen blev holdt i mellemrummet, er brugen af ​​salve upraktisk.

Den første dag efter tatoveringen anbefales det at anvende antiseptika "Miramistim", "Chlorhexidin". Efter dypning af en vatpind i opløsningen, gnid øjenlågsområdet, der blev tørret under mikrotrauma.

Nogle herrer anbefaler en enkel og effektiv i dette tilfælde betyder - befæstet "vaseline", som påføres tørreoverfladen 4 gange om dagen i den første uge efter sessionen.

Under forbuddet er hormonlægemidler.

Sådan fjerner du øjnene hævelse efter permanent makeup

Ofte, efter at pigmentet er blevet indført i øjenlågene, dannes puffiness og rødhed i det forstyrrede område. Ca. 60 minutter efter sessionen passerer hævelsen, men næste morgen vender hun igen.

Udseende af rødme og hævelse afhænger af de individuelle egenskaber og højpræcisionsudstyr, som mesteren bruger.

For at afhjælpe tilstanden kan du anvende øje tetracyclin salve (1%) eller specielle dråber, der efterligner sammensætningen af ​​en tåre (Vizin, hætteglas, Vigamoks, Sistain Ultra).

Hvis puffiness ikke passerer inden for den første dag, anbefales det at bruge medicin.

antihistaminer

Med øjenlågsødemet, efter proceduren for anvendelse af permanente pile, er det muligt at kæmpe ved hjælp af antiallergiske lægemidler.

Hvis puffiness ikke passerer inden for den første dag, anbefales det at bruge medicin.

Blandt denne lægemiddelgruppe er Tavegil, Fenistil, Suprastin, Cetrin, Claritin, Ketotifen. Drikkevarer bør kun være ved de angivne doser i instruktionerne (som regel er 1 tablet dagligt nok).

Dyrehæmmende stoffer

Slap af overskydende væske i kroppen tillader diuretika. Når du har drukket en tablet af Veroshpiron, Furosemide, Trifas, kan du opnå det ønskede resultat.

På tærsklen til en skønhedssession skal sort te, alkohol, kaffe og andre drikkevarer, der kan øge blodtrykket, udelukkes fra kosten. Også forbudt salt, krydret og andre retter, der vil tvinge overdrevent drikke.

Vigtigt at vide! Diuretika som furasemid kan anvendes sporadisk, da de er meget effektive stoffer og kan forårsage en mineralmangel i kroppen.

Brug tøris

Hævelse og svag rødhed efter påføring af permanent øjenlågs makeup er en normal reaktion af kroppen. Ved at yde den nødvendige pleje, vil dette ubehagelige symptom passere.

Du kan slippe af med den slags tårefargede øjne på den anden dag ved hjælp af kølekompresser og påføring af tøris. Lavtemperaturer får skibe til at falde, hvilket reducerer puffiness.

Redningskrystaller skal placeres i vævet og påføres til de betændte øjenlåg i 10-15 minutter. I dette tilfælde er det vigtigt ikke at overdrive det, for ikke at provokere dannelsen af ​​byg.

Vær opmærksom! Korrekt pleje sikrer, at hævelsen og hævelsen af ​​øjenlågene forsvinder den anden dag efter den permanente øjenlågsminningsprocedure.

Når det er nødvendigt at tage Dexamethason eller Prednisolon

Hvis hævelsen fortsætter i mere end 3 dage, underlagt anbefalingerne om pleje og medicin, bør du konsultere en læge.

Nødhjælp lover et kraftigt syntetisk stof Dexamethason, som er en glucocorticoidforbindelse, der regulerer mineral-, kulhydrat- og proteinbalancen i kroppen.

Dette lægemiddel anvendes aktivt i oftalmisk praksis. Lægemidlets varighed afhænger af det kliniske billede, fra 3 til 30 dage.

En lignende virkning lover Prednisolon. Det er antiallergisk, immunosuppressivt og antiinflammatorisk stof, der anvendes i oftalmologi (øjendråber 0,5%). Prednisolon indstilling tilbringer 2 dråber 3 p. pr. dag.

I tilfælde af øjensygdomme er det tilladt at øge dosishastigheden (hver 2-4 timer).

Er pleje af øjenlågene efter permanent makeup afhængig af sæsonen

Kosmetiske procedurer i den første dag efter udførelse af en permanent sminke af øjenlågene kræver ordentlig pleje afhængigt af årstiden.

Overdreven UV stråler kan betydeligt forringe det forventede resultat. Tilstedeværelsen af ​​hævelse og kortvarig ændring i udseende er en naturlig reaktion af organismen, så du skal podgadat session, så i den nærmeste fremtid var der ikke behov for at besøge offentlige steder.

Hvis du skal gå udenfor, skal du sørge for at have solbriller, en hat eller en hætte for at undgå forbrændinger.

tøris krystaller skal anbringes i et væv og påføres til de betændte øjenlåg i 10-15 minutter.

Om vinteren kræves antivirale lægemidler. Vinterpleje til øjenlågens permanente makeupområde indebærer beskyttelse mod hypotermi (sne, frost, regn). Pludselige temperaturændringer skal også undgås.

Spørgsmålet om sessionens sæsonmæssighed er et formelt emne for overholdelsen af ​​anbefalingerne om pleje.

Hvad du ikke kan gøre under helingen af ​​øjenlågene efter permanent makeup

Permanent sminke af øjenlågene (pleje efter proceduren) indebærer overholdelse af forbud:

 • at besøge solarium, bad, svømmebassiner og svømning i forskellige reservoirer;
 • holde øjenlågsområdet i tør tilstand og tillade krakning af mikrocortex;
 • det er uacceptabelt at bremse skorpe, før de skrider af sig selv;
 • brugen af ​​dekorative kosmetik er også forbudt (især indeholdende alkohol, syrer og hormoner);
 • eksponering for intens ultraviolet stråling uden beskyttelse (briller, panama, creme);
 • alkoholforbrug, væsentlig fysisk anstrengelse udelukket
 • brug fingre til lægemiddelanvendelse i stedet for bomuldsbud
 • besøge kosmetik rummet;
 • gå til tandlægen;
 • beundrere af kontaktlinser i nogen tid bør nægte at bære dem.

Beslutningen om at få permanent makeup bør ikke være spontan. Ansvarligt skal du nærme dig valg af mesteren, ellers skal den mislykkede tatovering fjernes af en laser. Forsinkelse af mesteren til desinfektion kan medføre alvorlige konsekvenser (infektion ved sygdom).

Lad dig ikke blive skuffet som følge af permanent makeup efter 3 uger og have et velplejet udseende i 2,5-3 år. Du kan, forudsat at du kontakter en erfaren tatoveringsmester med en medicinsk grad, bruger pigment af høj kvalitet og følg alle anbefalinger til pleje.

Nyttige videoer, hvordan man plejer huden efter permanent øjenlågs makeup

Du kan finde ud af, hvilken permanent sminke af øjenlågene er her:

Hvilken omhu er nødvendig efter permanent eyelid makeup i denne video:

Pleje af permanent øjenlågs makeup

Succesen med at anvende permanent eyelid makeup på 50% afhænger af kvaliteten af ​​teknikken for dens gennemførelse af master og 50% på pleje efter proceduren direkte af kunden. Derfor skal du i tilfælde af et mislykket resultat ikke bebrejde specialisten for alt, men først skal du analysere, hvordan du kompetent tog dig af tilbudsområdet efter tatoveringen.

I en specialiseret permanent makeupstudio skal alle spørgsmål vedrørende procedurens rækkefølge og dine yderligere handlinger efter det rådes til dig af en personlig mester. Og for alle, der ønsker at være i den viden lige nu, tilbyder vi dig at gøre dig fortrolig med hemmelighederne ved yderligere at rette op på plejen af ​​permanent makeup af øjenlågene, som er beskrevet nedenfor.

Funktioner i genopretningsperioden efter permanent øjenlågs makeup

For det første vil vi fokusere på helingsprocessen, så du får en klarere ide om, hvad du kan forvente, når du forlader mesterkontoret.

Med hensyn til skade kan permanent øjenlågs makeup sammenlignes med den sædvanlige ridse.

Afhængigt af hudens aktivitet tager processen med regenerering normalt fra 3 til 7 dage.

I de første 2 dage ser øjnene sminke ud, fordi pigmentet injiceret under huden blander sig med lymfeen og kan blive mørkbrun. På grund af den grundige indføring af farvestofpigmentet afviser huden først det og derved danner en lille skorpe på øjenlågsområdet. Huden under det heler, blødgør det afviste pigment.

Med en stærk opløsning af skorstenen eller dens fjernelse inden fristen, kan der opstå et hul på plads, fordi huden ikke har noget at absorbere. Derfor er det under helingen vigtigt at minimere øjenlågs hudkontakt med vand. Efter et par dage begynder skorpen at skrælle og til sidst forsvinder fuldstændigt, og under det forbliver pilene i form og farve, der vil glæde dig i flere år.

Anbefalinger fra kosmetologer til pleje af permanent øjenlågs makeup

Uanset implementeringsområdet er der generelle retningslinjer for pleje af permanent makeup, der skal udføres på forskellige stadier af rehabiliteringsperioden efter proceduren:

 1. På den første dag - blød ikke øjenlågsområdet.
 2. I den første uge - for at undgå sport og aktiv fysisk anstrengelse; opgive brugen af ​​dekorative kosmetik på århundredet, for ikke at bringe infektion.
 3. I de første 3 uger - du kan ikke solbade og besøge solariumet.
 4. I den første måned - at nægte at besøge poolerne, saunaer for at undgå pigment "forlader" gennem de udvidede porer af huden.
Og i intet tilfælde kan du ridse, gnide eller tvang fjerne de skorper, der er dannet på stedet for lymfekresion fra permanent øjenlågs makeup!

For at fjerne mulig ubehag efter permanent øjenlågsopbygning skal du høre følgende tips fra professionelle kosmetologer:

 • Frisk permanent makeup er meget forsigtigt blød tør med et serviet, så at skorpen dannet i stedet ikke er for tyk og ikke knækker.
 • På samme tid, to gange om dagen, behandl øjenlågsområdet med en vatpind dyppet i chlorhexidinopløsning. Dette lægemiddel er en fremragende antiseptisk og godt desinficerer huden.
 • Efter påføring af chlorhexidin smøres tatoveringen på øjenlågene med et tyndt lag kosmetisk vaseline for at beskytte skorpe mod raseri.
 • Hvis du føler stærk tørhed to gange om dagen, kan du anvende et tyndt lag nærende creme (til børn eller med E-vitamin i sammensætningen) eller en lille smule kosmetisk olie på øjenlågens hud. Dog må du ikke overdrive det med fugtighedscreme, ellers er der risiko for at suge permanent makeup og dermed miste noget af pigmentet.

Glem ikke at udføre de enkle trin beskrevet ovenfor - og du vil være tilfreds med det fremragende resultat af permanent sminke af øjenlågene første gang uden behov for yderligere korrektion.

Hvordan pleje øjnene efter tatovering af øjenlågene?

Ca. 80% af de fremragende resultater af tatoveringen på øjenlågene er den rette øjenpleje efter proceduren. Det påvirker dit udseende, helbredelsesrate og endog permanentets holdbarhed.

Hud helbredelse

Dette område af ansigtet er karakteriseret ved puffiness. Det opstår som en naturlig reaktion på virkningen af ​​en nål og indførelsen af ​​pigment under huden. Ødem varer normalt ikke mere end 1 dag, og derefter gradvist sænker.

Øjenpleje efter påføring af permanent makeup på øjenlågene

Umiddelbart efter proceduren påføres en beskyttende salve. Omkring to hviler huden. Så skal du vaske din hud med koldt vand med antibakteriel sæbe. Efter tørring - efter 5 minutter - påfør Depantenol eller Bepanten salve med et tyndt lag.

Forløbet af brugen af ​​salve - 7-10 dage. I de første 3-4 dage skal det anvendes hver 2-3 timer. For at gøre dette gnides huden med et antiseptisk middel ("chlorhexidin"), og efter 10-15 minutter påføres salve.

Det er vigtigt! Brug ikke alkoholforbindelser og hydrogenperoxid.

Fra den femte dag bruges salve 3-4 gange om dagen. Det anbefales at skylle øjnene med køligt vand om morgenen og aftenen. Du kan bruge antibakteriel sæbe.

For at fjerne øjenlågs hævelse skal du bruge en tørkold komprimering. Sæt is i en stram taske og læg i et blødt håndklæde. Påfør på hævede øjenlåg i 10 minutter.

Ved alvorlig kløe skal du tage et anti-allergisk lægemiddel. Hvis der er smerte, skal anæstesi tages.

Grundlæggende regler

Permanent makeup århundrede kan holde i flere år, for at pleje ham efter helbredelse er ikke nødvendig, men der er foranstaltninger, der positivt påvirker kvaliteten af ​​tatoveringen.

 • For de første 10 dage, ekskluder bad, saunaer, dampbehandlinger, badning (søer, floder, swimmingpool), solbrænding i solarium og i solen.
 • Øvelse er forbudt i 2 uger, hvilket forårsager svær svedtendens. Makeup kan skade sved falder på den.
 • Det er umuligt at mekanisk påvirke huden i løbet af genoprettelsesperioden - ridser, gnides med et håndklæde mv.
 • Vask - med køligt vand.
 • Huden skal ikke tørre ud og knække. Hvis du om morgenen bemærker, at din hud er tør, skal du anvende vaselin i 30 minutter.
 • Om sommeren skal du bruge solcreme med en beskyttelsesfaktor på 40.
 • I 10-14 dage kan du ikke anvende dekorative kosmetik.
 • Du kan ikke afvige fra guidenes anbefalinger. Brug kun ordineret salve. Ethvert middel, der fremskynder helingsprocessen (baseret på antibiotika, hormoner, kortikosteroider) er kontraindiceret.

Kontraindikationer

Du kan ikke udføre proceduren, hvis du tager stoffer baseret på acetylsalicylsyre og andre midler, der påvirker blodkoagulation. Tattoo gør også ikke under menstruation og fem dage før det.

 • blødningsforstyrrelser
 • diabetes mellitus
 • dermatologiske sygdomme;
 • lokale betændelser;
 • onkologi;
 • graviditeten og laktationen
 • højt blodtryk
 • HIV;
 • hudens tendens til at danne keloid ar
 • flere allergiske reaktioner;
 • alder op til 18 år.

Omsorg for pile eller fjerning

I skytterens område opstår der ofte ødem, men ikke for længe. Udover den kolde komprimering kan du tage et diuretisk lægemiddel i 5-7 dage. Optimalt - Veroshpiron (1 kapsel 50 mg om morgenen), hypothiazid (12,5-25 mg om morgenen). Brug ikke "Furosemid", fordi det er for stærkt.

Det er vigtigt! Diuretiske stoffer bryder balancen mellem kalium og magnesium. Sammen med dem skal du tage "Aspark" (2 tabletter 3 gange om dagen) eller "Panangin" (1-2 tabletter 3 gange om dagen).

Hvis der opstår en allergisk reaktion, som ikke er usædvanlig i skytterens område, skal du tage en antihistamin. Forårsager ikke døsighed "Zodak."

Føreren vil anbefale en salve til øjenlågene. Angiv brugsformen, da den adskiller sig fra standardværdien.

Efter proceduren indlægges øjendråber nødvendigvis mod rødme og infektion. Det kan være "Albucidus", "Vizin" osv. I helbredelsesperioden anvendes briller i stedet for linser.

Pleje af øjenlågene efter tatovering

Tatovering af øjenlågene giver dig mulighed for at gøre udseendet mere levende og ekspressivt. Med denne enkle procedure er det muligt at undgå behovet for at anvende dekorative kosmetik hver dag. For at få en virkelig fejlfri makeup skal du sørge for komplet hudpleje i helingsprocessen. For at gøre dette skal du følge alle anbefalinger fra kosmetologen og overvåge kroppens reaktioner.

Generelle anbefalinger

 1. Du bør ikke solbade på stranden eller gå til solarium. Generelt bør du undgå direkte sollys på huden. Dette medfører en risiko for ødelæggelse af pigmentet, hvilket vil medføre en ændring i skyggen af ​​tatoveringen.
 2. Fra vandprocedurer er det bedre at give præference til sjælen. Tag ikke et bad. Også i denne periode anbefales det ikke at gå til poolen for at besøge saunaer eller bade. Det er strengt forbudt at svømme i åbent vand.
 3. I løbet af genoprettelsesperioden kan du ikke forsøge at forsegle tatoveringen med en patch.
 4. De første 2-3 dage er bedre at opgive vask. For at rense huden kan du bruge kosmetisk mælk. Sådan pleje udføres ikke med dine fingre, men med bomuldsknopper.
 5. Efter skorpenes udseende bør det ikke forsøges at rive det af eller bløde. Hun skulle skrælle sig selv. Hvis du bryder denne regel, vil der være ikke-pigmenterede områder under skorstenen, som kun vil forkæle permanent makeup.
 6. I 3 uger er det forbudt at skrælle. Det anbefales heller ikke at bruge salver indeholdende hormoner og antibakterielle lægemidler.
 7. Indtil skorsterne kommer ud, bør du ikke anvende dekorative kosmetik på tatoveringsområdet.
 8. Det anbefales ikke at tørre øjenlågsområdet med tonika eller lotioner indeholdende alkohol.

Funktioner genopretning af øjenlågshuden

Efter tatoveringen udvikler øjenlågene normalt en svag hævelse. Dette er en helt normal reaktion på denne procedure. Hvis der opstår hævelse af øjnene, kan der anvendes en kold, tør komprimering. For at gøre dette skal du sætte isen i en pose og pakke den med et håndklæde. Den resulterende komprimering skal påføres den betændte hud på øjenlågene.

Hvor lang tid tager regenerationen? Det tager 3-5 dage at genoprette de ramte væv. Sørg for at give i denne periode en komplet hudpleje.

Det er meget vigtigt at opretholde tørheden af ​​de områder, der er blevet anvendt på farvestoffet.

Til vask skal du bruge køligt vand. Disse områder anbefales ikke at gnide - de kan blidt blottet. Efter vask skal du anvende en speciel creme til at passe på beskadigede områder. Hvor meget koster det at gøre? Normalt rådgiver eksperter at vente 5 minutter. Lad ikke huden tørre ud eller revne.

Når skorsterne forsvinder, kan permanent sminke i øjenområdet blive lettere. Nogle piger er interesserede i, hvor lang tid det tager at løse resultatet. I løbet af få dage vises pigmentet, hvilket fører til restaurering af farve.

Hvor meget tid er det nødvendigt for at opnå det endelige resultat? Professionelle mestre anbefaler at evaluere resultatet i omkring en måned.

Også piger er ofte interesserede i, hvor længe resultatet vil vare. I unge kvinder varer permanent makeup i ca. 1-3 år. Efter 40 år er det muligt at opnå et mere stabilt resultat.

Hvad skal man gøre med tendensen til allergi

Sådanne piger bliver nødt til at give mere grundig pleje af århundrederne. Ud over de generelle regler skal du følge disse anbefalinger, når du udfører en tatovering:

 1. I løbet af dagen er det nødvendigt at forsigtigt tørre øjenlågshuden med en vatpind, der skal fugtes med chlorhexidinopløsning. Efter hvor meget anbefales det at gøre? Læger anbefaler at udføre denne procedure hver anden time.
 2. Lad ikke huden tørre rundt om øjnene. I dette tilfælde skal fløden ikke falde på tatoveringsområdet.
 3. Hvis du har brug for at bruge kontaktlinser, er det bedre at holde op med at bruge dem i 2-3 dage efter proceduren.
 4. Gnid ikke øjenområdet.
 5. Solbriller bør bæres på gaden.
 6. Det er meget vigtigt at anvende et middel med antiinflammatoriske og helbredende egenskaber. Hvor meget anbefales det at gøre? Læger anbefaler at sørge for sådan pleje inden for 2 uger. Takket være denne enkle procedure er det muligt at øge hastigheden af ​​helingsprocessen betydeligt, og fastgør pigmentet ordentligt.

Sådan undgår du komplikationer

For at forhindre negative sundhedsvirkninger og få et godt resultat, skal du gøre dig bekendt med kontraindikationerne før proceduren. Så, permanent makeup i øjenlågsområdet bør ikke gøres for kvinder, der har problemer med blodpropper. Proceduren er kontraindiceret til dem, der har tendens til at forekomme ar.

Gør ikke denne manipulation til kvinder under menstruation. Du kan ikke udføre denne makeup og 5 dage før menstruation. Under genopretningen bør der ikke anvendes dekorative kosmetik i det behandlede område.

Denne manipulation er forbudt for personer, der lider af komplekse sygdomme. Disse omfatter HIV, hudsygdomme, kræft og diabetes. Gør ikke sådan øjenmakeup under graviditet og amning.

Kontraindikationer omfatter akut inflammation, modtagelighed for allergi, alvorlig hjertesygdom, højt blodtryk.

Du kan ikke gøre proceduren for kvinder, der lider af betændelse i trigeminusnerven og epileptiske anfald.

Problemer efter udførelse af denne manipulation kan skyldes den dybe injektion af farvestoffet. Som følge heraf er der risiko for ardannelse omkring øjnene og en uønsket farve. Da under huden er bruddet ødelagt, er det meget vigtigt at overholde betingelserne for sterilitet.

Korrekt pleje efter at have udført en sådan indgreb i huden hjælper med at forhindre uønskede virkninger og opnå et glimrende resultat. Det er meget vigtigt at nøje følge alle anbefalinger fra en specialist og tage hensyn til kontraindikationer.

Øjenpleje efter tatovering af øjenlåg

Korrekt pleje efter tatovering af øjenlågene er nøglen til vellykket sårheling og opnåelse af det ønskede slutresultat. Hvis vi forsømmer denne betingelse, så vil en kvinde i stedet for udtryksfulde øjne og manglen på behovet for at anvende makeup stå over for problemet med at skjule fejl. Ud over ujævn skygge kan der være mere alvorlige komplikationer, såsom konjunktivitis. Hvad der skal gøres efter proceduren for anvendelse af permanent makeup blev udført, skal klienten underrette mesteren.

Generelle anbefalinger

Øjenpleje i helbredelsesprocessen begynder først og fremmest med aktiviteter, der har til formål at forhindre adherence af infektioner. Tillad heller ikke direkte sollys og undgå mekanisk skade. Inden for få uger efter at pigmentet blev injiceret under huden, skulle kvinden følge følgende regler:

 1. Det anbefales ikke at solbade på stranden eller gå til solarium. Ultraviolette stråler har en skadelig effekt på pigmentet, hvilket kan medføre en ændring i farvekvaliteten af ​​malingen.
 2. Vandbehandlinger. I genopretningsperioden anbefales det at give sjælen præference. Besøg af bad, saunaer, svømmebassiner og svømning i åbent vand er kontraindiceret.
 3. Tattoo er ikke dækket af gips.
 4. I de første dage anbefales det at nægte at vaske. For at rense øjnene anvendes kosmetisk mælk, som bruges til at behandle øjnene med vatpind.
 5. Den resulterende skorpe kan ikke fjernes, den skal afskalning uafhængigt. Ellers kan ikke-pigmenterede områder dannes.
 6. I de første 3 uger anbefales det ikke at skrælle og bruge hormonholdige salver samt antibakterielle lægemidler.
 7. Brugen af ​​dekorative kosmetik i forbindelse med anvendelse af tatovering er forbudt, indtil sårene heler helt, det vil sige, skrællen ikke skaler af.
 8. Tattoo kan ikke behandles med lotioner, som indeholder alkohol i sammensætningen.

Restaurering af epidermis

Restaureringen efter påføring af tatoveringen af ​​øjenlågdet vil tage omkring 5 dage. I de første 3 dage er det nødvendigt at sørge for korrekt pleje af det skadede sted, da det er på nuværende tidspunkt, at epidermis er mest sårbare. I den første uge er der en regenerering af væv, men ikke fuld.

En vigtig forudsætning for at opnå et godt slutresultat er at bevare tørheden i den permanente makeup zone. Men denne regel har sine egne egenskaber. Du kan vaske dit ansigt med køligt vand. Tør det ikke værd, du skal vente, indtil huden tørrer sig selv. I ekstreme tilfælde må man forsigtigt blæse øjnene med et blødt håndklæde. Efter rengøring af huden fra dagligdags støv behandles tatoveringen på øjenlågene med en særlig creme eller salve, som mesteren vil rådgive.

Heling af øjet efter øjenlåg tatovering

På trods af at du ikke kan sænke skorpe med vand, må såret ikke tørre ud. Ellers vil det føre til deres revner. Gennem de dannede sår vil der opstå et pigment, og der er en risiko for infektion.

Hævelse af øjenlågene efter tatovering anses for normal. For at lindre betændelse kan du bruge en kold tør komprimering. For at gøre det skal du sætte is i en hel pakke og pakke den i et rent, blødt håndklæde.

For at fjerne ødemet kan du bruge Dexamethason. Disse lægemidler begraver kun øjne, hvis der ikke er kontraindikationer for brugen af ​​kortikosteroider. At bruge midlerne til traditionel medicin i kampen mod hævelse bør ikke være.

I tilfælde af alvorlig hævelse eller andre symptomer på komplikationer, bør du konsultere en læge.

Når skorsterne er væk, bør vi forvente, at tatoveringen af ​​øjenlågene bliver lysere end oprindeligt planlagt. Vær ikke ked af det. Hvis arbejdet blev udført af en ansvarlig mester (højkvalitetspigment af den ønskede palette blev brugt), så vil pigmentet om nogle dage blive lysere. Det endelige resultat kan kun anslås om en måned. Det tager så lang tid for vævene at komme fuldt ud.

Når du tager vare på tatoveringsområdet, skal du huske, at det endelige resultat afhænger af genopretningsperioden, som varer 1-3 år. Hos kvinder over fyrre, er permanent makeup forsinket længere.

Allergiske reaktioner

Ødem efter tatovering må ikke forsvinde på grund af udviklingen af ​​en allergisk reaktion. Derfor, før du beslutter dig for at anvende permanent makeup, skal du sørge for, at farvepigmentets komponenter ikke medfører negative virkninger. Hypoallergen pigmenter kan anbefales til piger, der er tilbøjelige til allergi. Udover de grundlæggende regler for pleje skal de udføre yderligere aktiviteter, der vil fremme hurtig genopretning af væv:

 1. I de første 24 timer skal hævelse behandles med en chlorhexidinopløsning. For at gøre dette skal du bruge bomuldssnopper. Intervallet mellem hver behandling bør være 2 timer.
 2. Hvis klienten har synsproblemer og bærer kontaktlinser, skal de opgives i perioden med reparation af væv. Brug solbriller, når du går udenfor.
 3. Det bør bruge stoffer, der har helbredende og antiinflammatoriske egenskaber. Dette vil gøre det muligt at reducere sandsynligheden for komplikationer. De bruges i 2 uger, selv når området med permanent makeup har helet.

Kvinder, der gerne vil se attraktive på ethvert tidspunkt på dagen og beslutte sig for proceduren for permanent makeup, skal du være fortrolig med listen over kontraindikationer, inden de gennemføres. Hvis vi forsømmer denne regel, så i stedet for attraktive pile på øjnene kan du komme i problemer.

Hvordan man plejer omsorg for permanent makeup

Nå er alle tvivl forbi, og du er glad for at forlade kosmetologens kontor. Permanent makeup klar! Men få mennesker ved, at 50% af procedurens succes (pigmentets ensartethed og effektens varighed) afhænger af, hvordan korrekt pleje af permanent makeup er. Til resultatet er du glad for at du nøje skal følge visse regler for pleje.

Generelle regler for hudpleje efter en permanent sminkeprocedure

 1. Mesteren advarede sikkert dig om, at de såkaldte skorper i løbet af den kommende uge vil danne og afskrække i den behandlede zone. Den vigtigste regel er ikke at suge eller rive dem væk! Og til dette må du ikke tage varme bade, skal du ikke besøge badet og saunaen. Du bør også undgå friktion, ridser området af tatoveringen.
 2. Under forbuddet mod anvendelse af forskellige skrubber og skræl - de kan forstyrre hudens helingsproces med det resultat, at pigmentet ikke er jævnt fordelt, og der vil være "tomme" zoner.
 3. Du bør ikke tillade stærk tørring af skorsterne - hvis du føler en følelse af tæthed i huden, skal du anvende en regenererende creme, som anbefales af din mester.
 4. I de første dage efter proceduren (indtil fuldstændig "nedstigning" af skorpe) er det ikke tilrådeligt at anvende dekorative kosmetik og helbredende salver, cremer indeholdende hormoner eller antibiotika, hydrogenperoxid, vaselin eller alkoholtonic.
 5. Hvis du er bekymret for udtalt hævelse eller kløe (dette sker ret sjældent på grund af immunsystemets specifikke egenskaber), skal du tage antihistaminer (Suprastin, Claritin).
 6. Vask dit ansigt i den første uge også hurtigt og forsigtigt, uden at forsinke tidspunktet for hudkontakt med vand. Det er bedre, hvis du bruger en engangspapir i stedet for et almindeligt kludhåndklæde. Gnid deres øjenbryn eller læber også, de kan ikke - bare lidt vådt.
 7. Den første måned efter tatoveringen beskytter du dit ansigt mod sollys - brug en hat, solbriller og sørg for at anvende en creme med en høj SPF faktor. Så pigmentet vil ikke brænde ud og vil bevare sin farve i lang tid.
 8. Kontakt med hudens overflade efter permanent tatovering bør kun vaskes grundigt med hænder!
 9. Indtil tatoveringen er helt helet, er maskinvare- og injektionsmetodikprocedurer strengt forbudt.

Afhængigt af det område, hvor permanent sminke udføres, varierer nogle af nuancerne i post-procedurepleje.

Anbefalinger til pleje af øjenbryn tatovering

 • For at pleje permanent øjenbryn makeup anbefales det at anvende en regenererende salve med et tyndt lag to gange om dagen fra den tredje dag efter proceduren, indtil alt er væk. På den første dag blæk dine øjenbryn med en bomuldsstynde dyppet i chlorhexidin.

Anbefalinger til pleje af tatovering århundrede

 • For denne zone er alle ovennævnte generelle anbefalinger relevante. Efter proceduren, efter behov, anvendes salve Hydrocortison 5%, Tetracecline oftalmisk. Hvis du er bekymret for en lille hævelse, lav en tør komprimering fra is placeret i en plastikpose.
 • Brug ikke mascara eller dekorative øjenskygge indtil fuld skrælning af skorsterne. Jeg er glad for, at øjenlågene, den mest ømte zone, heler hurtigere end læberne og øjenbrynene, så meget snart vil du glemme ubehaget og nyde et varigt resultat.

Lip Tattoo Care Tips

 • Vær særlig opmærksom på at kontakte læbernes hud efter proceduren. Må ikke drikke for varme drikke, midlertidigt afvise overdrevent krydret og salt mad, alkohol. Du bør også børste dine tænder forsigtigt, så aggressiv tandpasta ikke kommer på dine læber. I 3-4 dage (indtil skorpen kommer ned), begræns kontakt med partnens slimhinde.
 • For at fugtige overfladen af ​​læberne, brug Bepanten, D-Panthenol. Påfør dem forsigtigt i et tyndt lag uden gnidning.

Hvis du passer godt til den permanente makeup zone for første gang efter proceduren, vil resultatet blive så godt som i lang tid. Der er ingen baggrunde i tatovering, så tag anbefalingerne så alvorligt som muligt!

Og hvis du har spørgsmål om plejen, skal du kontakte din mester. At han kan rådgive et effektivt middel til at løse ethvert problem.

Hvordan helbreder tatoveringsalder: stadier af rehabilitering og pleje

Hvor mange piger er faldet for denne agn! Jeg savnede herrens ord om helbredelse og blev plaget: "Hvorfor kan jeg ikke gå med smukke øjne med det samme?" Vi forklarer hvorfor, hvor meget og hvad man skal gøre, at huden genoprettes på kortest mulig tid!

Egenskaber ved øjenlågs helbredelse

Efter permanent tatovering svulmer huden og rødderne. Dette er især mærkbart på øjenlågene, fordi huden er tynd og følsom, det er vanskeligere at bære skade. Betydelige bivirkninger er mulige i de første par dage, så det er bedst at planlægge en session før weekenden. Du er usandsynligt, at du har lyst til at forlade huset i denne form.

Tattooing af øjenlågene heler anderledes afhængigt af hvilken teknik der blev brugt:

 1. Mezhresnichnaya. Huden genopretter sig hurtigst, da mesteren behandler et lille område med pigment. Det dækker kun det frie mellemrum mellem øjenvipper, på grund af hvilke de ser tykkere ud.
 2. Pigmentering af det indre øjenlåg. Healer lidt længere, fordi slimhinden behandles. Det er tyndere og mere følsomt.
 3. Pile. Hændes sædvanligt og med skygge. I begge tilfælde bliver huden genoprettet på samme måde, i flere dage længere end efter tatovering på tværs af siden.
 4. Shadow. Føreren håndterer det meste af århundredet, hvilket skaber effekten af ​​en lys spray af kosmetik. Pigment fylder rummet ikke ensartet, men stiplede, men stadig vil helbredelsen tage lang tid.
Efter permanent øjenmakeup tager genopretningen mindre tid end efter øjenbryn eller læbebehandling. Pigmenteret er ikke så stort område, og selv følsom hud vil ikke lang tid til at vente på genopretning.

Hvis der ikke er nogen sammenhængende sygdomme, vil der inden for få dage gå rødme og hævelse.

Hud efter proceduren

Under en permanent sminke indsætter masteren et pigment i det mellemste lag af huden ved hjælp af en skrivemaskine eller håndholdt manipulator. Punkter og mikroindsnit laves på lav dybde, men vævene er stadig beskadiget, blødning opstår. Efter proceduren forbliver sårene. Det tager tid for cellerne at regenerere, "lukke" under et introduceret pigment.

Først vil tatoveringen fremstå lyse og unaturlige. Guiden injicerer mere pigment end det er nødvendigt, da det ikke tager rod helt. Efter restitutionen vil den permanente blive som planlagt. Indtil dette tidspunkt er det nødvendigt at lide for en vulgær makeup. Det kan ikke maskeres med kosmetik, fordi der er risiko for langsom genopretning og provokerende allergier.

Den mest mærkbare hævelse vil forekomme den anden dag efter proceduren. Hvis du kom ud af salonen med en perfekt tatovering og uden bivirkninger, bør du ikke være glad på forhånd - de er stadig foran. Gendannelsestiden afhænger af følsomheden af ​​huden og dens evne til at regenerere. Du kan fremskynde processen, efter anbefalinger fra kosmetologen.

Stadier af helbredelse

For alle kunder går helingen af ​​øjenlågene efter permanent makeup igennem de samme trin. Forskellen er kun i deres varighed. Nogen er fuldt restaureret efter 2 uger, andre har brug for en måned.

Rehabilitering er opdelt i følgende perioder:

 1. De første 2-3 dage. Huden er rødmet og hævet. For nogle svulmer det så meget, at man skal se på verden gennem smalle slidser. Tilstanden kan sammenlignes med et bi-stik - det øvre øjenlåg er forstørret og hænger over øjet. På dette stadium frigives lymfe (sukrovitsa) med en del af pigmentet fra sårene, derfor er øjnene konstant våde.
 2. Fra 4 til 7 dage. Puffiness og rødme passerer, øjenlågene bliver ved med at blive våde. Lymf begynder at størkne - en tæt skorpe dannes, hvilket er meget kløende. Den permanente bliver endnu lysere, da en del af pigmentet hærder sammen med ichorus.
 3. Fra 7 til 14 dage. I første omgang dækker skorpen hele området af tatoveringen. Et par dage efter dannelsen begynder det at eksfolieres. Det sker ujævnt - sminke er plettet.
 4. Fra 14 til 28 dage. Efter fuldstændig frigørelse af skorpen, bliver huden endelig genoprettet. I gennemsnit tager det 1-2 uger. Peeling, let kløe kan forekomme.
Øjetatovering helbreder sig endelig i 3-4 uger fra procedurens øjeblik. Derefter skal du tilmelde dig en konsultation med den skønhedsekspert, der gennemførte sessionen. Guiden vil evaluere resultatet og tildele en korrektion.

Det er nødvendigt at rette op på de fejl, der opstod efter skorpenes udledning, og fix pigmentet. Efter korrektionen bliver du nødt til at gå gennem de samme stadier af hudgendannelse, men de vil tage mindre tid. I gennemsnit efter den anden procedure forsvinder alle bivirkninger i 1-2 uger.

Hvordan pleje

For hvert stadie af opsving har sine egne regler for pleje. De vil fremskynde helbredelse og forhindre udvikling af komplikationer.

På den første dag er det bedre ikke at berøre øjenlågene unødigt. Føreren vil fortælle dig, om de skal behandles med noget, men normalt er alle midler begyndt at blive anvendt på den anden dag. På dagen for sessionen bør du ikke vaske og generelt tillade fugt at komme på tatoveringen, så det er bedre at vaske dit hoved på forhånd.

På den anden dag skal du begynde at behandle det permanente med et antiseptisk middel - Chlorhexidin eller Miramistin. I værktøjet fugtede en bomuldsstykke og punkterede deres øjenlåg. Når antiseptisk tørrer, anbring en helbredende salve på tatoveringen - Bepanten, D-Panthenol, Redningsmand. Procedurerne bør udføres op til 10 gange om dagen. Den fremvoksende knude er prikket med en steril gaze klud.

Når en skorpe dannes, er det muligt at reducere behandlingen med antiseptisk og salve op til 5-6 gange om dagen. Det er allerede muligt at fugt øjenlågene, men det er ikke værd at gøre det med vilje. Det er bedre at vaske med mælk eller tonic uden alkohol i sammensætningen. Tør forsigtigt ansigtet og undgå området omkring øjnene.

Skorpen kan ikke ridses og løsnes. Under det sker celleregeneration, og for tidlig skader kan der udløses arsdannelse eller lysning af pigmentet, da dets partikler igen vil begynde at overflade med ichor.

Efter afløb af skorpen og indtil huden er helt helet, er det nødvendigt at anvende en antiseptisk og salve 1-2 gange om dagen. Hvis der opstår peeling, påføres nogen fugtighedscreme på øjenlågene uden aggressive stoffer i sammensætningen. Pakke almindelig vaselin.

Sådan lette tilstanden

Hvis hævelsen af ​​øjenlågene forårsager ulejlighed, kan du prøve at fjerne det hurtigere. For at afhjælpe tilstanden kan du behandle øjenlåg med en tetracyklin salve en gang efter rådgivning med en skønhedsekspert. Effekten af ​​tårefargede øjne fjerner dråber - Vizin, hætteglas, Sustain Ultra.

Mange mennesker hjælpes af antihistaminer. De blokerer aktiviteten af ​​et stof, der forårsager rødme og hævelse. Du kan drikke Suprastin eller Tavegil eller et mere moderne middel - Cetrin, Claritin, Ketotifen. For at fjerne puffiness kan du drikke et diuretikum - Veroshpiron, Furosemide, Trifas.

For at reducere sværhedsgraden af ​​bivirkninger kan komprimeres. Til denne passende afkogning af medicinske planter - kamille, serier, salvie. Et alternativ er en svag opløsning af furacilin. I ethvert værktøj fugtet med 2 bomuldsskiver er de godt skruet ud, så de er lidt fugtige. Kompressioner placeres på øjnene, så de ikke påvirker selve tatoveringen, og der er ingen dråber vand på den.

På den anden dag, for at lindre hævelse, kan du prikke de røde pletter med tøris indpakket i en klud eller komprimere i 15-20 minutter. Udsættelse for kulde får blodkar til at indsnævres, så bivirkninger bliver mindre udtalt.

Hvad skal man gøre med tendensen til allergi

Producenter af pigmenter til tatovering forsøger at gøre dem baseret på naturlige ingredienser, så allergi opstår sjældent. Men hvis du har en forudsætning for det, er det nødvendigt at forudse en mulig komplikation på forhånd.

Ved den indledende konsultation med en kosmetolog skal der udføres en hudprøve. Et lille farvestof drikker på håndledene eller bag øret. Efter 15-20 minutter evalueres reaktionen. Hvis der ikke er rødme eller udslæt, kan proceduren udføres.

Allergier kan opstå på grund af antiseptisk, helbredende salve og andre midler, som skønhedseksperten bruger under sessionen. Bare hvis du efter proceduren drikker det antihistaminlægemiddel, du normalt bruger.

For ikke at provokere en voldsom reaktion af immunsystemet er det bedre at overholde en antiallergisk kost under hudhelbredelse. Kroppen er svækket, så selv en lille del af allergenet kan fremkalde en alvorlig reaktion, inklusiv fra pigmentets side.

Menuen bør udelukke citrusfrugter, slik, kaffe, honning. Det er uønsket at spise røde frugter og grøntsager, drikke urtete. Mælk og produkter indeholdende den (bagning, desserter) er også bedre at begrænse til fuldstændig heling af huden.

Sådan undgår du komplikationer

Tattooing århundrede, helbredt forkert, bliver nødt til at udholde i flere år, indtil det kommer ned. Du kan slette en permanent, men det tager flere måneder. For ikke at slippe af med det uheldige resultat, er det nødvendigt at følge alle anbefalingerne fra kosmetologen i genopretningsperioden:

 • Våd ikke tatoveringen i 3 dage;
 • Drikke ikke alkohol i 3 dage, men bedre hele tiden af ​​helbredelse;
 • Brug ikke kontaktlinser i 3 dage;
 • Gnid ikke dit ansigt med dine hænder eller en hård klud;
 • ikke udøve sport før udslip af skorper
 • Drikke ikke antibiotika og blodfortyndere, 2 uger;
 • Brug ikke dekorative kosmetik til fuldstændig helbredelse;
 • ikke solbade indtil fuldstændig helbredelse;
 • Før du går ud i den varme årstid, brug solcreme på området omkring øjnene, brug mørke briller.

Vælg en guiden som vil udføre proceduren, det er nødvendigt for rigtige anmeldelser og fotos af arbejdet. Du bør ikke regne med en tatovering i en mindre kendt salon, bare fordi den giver en rabat. Det er også uønsket at gøre permanent makeup hjemme, da det sandsynligvis vil blive inficeret med en infektion, da det er svært at sikre fuldstændig sterilitet.

Hvordan man bruger epilatoren?

COSMOPOLITAN