estet portal

Den almindeligt accepterede opfattelse, at skaldede mænd er heldige nok til ikke at bekymre sig om hårprodukter, og at skaldede mænd ikke kræver særlig pleje med shampoo og styling, er ikke helt sandt. For det første bliver hovedbunden uden naturlig beskyttelse i form af tykt hår meget følsomt over for yderlige irritation. For det andet sker skaldethed som regel ikke ved konstant hårtab, men i adskilte områder, og for at gøre hovedet æstetisk glædeligt, foretrækker mange mænd at barbere det. Dette skaber yderligere problemer for hovedbunden i form af små sår og ar, som kræver omhyggelig opmærksomhed, når man plejer det.

Hvad der skal lægges vægt på skaldethed hos mænd, for læsere af estet-portal.com, Ben Monez, en kunstdirektør af Berrywell Professional Hair Care, fortalte en ekspert på frisør.

Sådan vasker du håret med skaldethed hos mænd

Hvis du tvivler på, at skaldet hoved har brug for særlig pleje, skal du prøve at barbere hovedet for at fastgøre fingrene på huden uden hår - og du vil føle, hvordan hun er spændt, strakt på dette sted. Derudover er det meget svært at barbere hovedet uden nogen sinde at hæve eller skade huden.

Huden på hovedet er altid irriteret efter barberingen og behøver derfor blid behandling bagefter. Et kort brusebad med koldt vand efter denne procedure hjælper med at lukke hovedbundens porer og tørrer derefter hovedet med et blødt håndklæde ved hjælp af lette blottende bevægelser. Dernæst skal du sætte på den skaldede patch hudpleje fløde - for eksempel vil cremen passe efter barbering med indholdet af D-panthenol.

Korrekt vask af det skaldede sted er også vigtigt, så huden ikke er irriteret. Hovedbunden af ​​skaldede mænd er yderst følsom over for ugunstige miljøforhold - ekstreme temperaturer, vind. Derudover er den tilbøjelig til manifestationer af allergi, det er ofte rødme eller acne, der forekommer af forskellige årsager.

Til shampooing i nærvær af skaldethed hos mænd, er der brug for et blødt hår shampoo, som forsigtigt renser huden og ikke forårsager yderligere irritation.

Du bør ikke vaske dit hår med det samme middel, som du bruger til kroppen - det kan forårsage betændelse i hovedbunden, hvis der er nogen acne eller ridser.

Hovedbund pleje for skaldede mænd

Det skaldede sted på hovedet er omtrent så følsomt som huden på ansigtet, så det anbefales at tage sig af det ved hjælp af samme midler - fugtgivende, nærende, rensende - som du bruger til ansigtet. Rengøringsmidler med et alkoholindhold er dog ikke egnede til skaldethed - de har for meget irriterende egenskaber.

Hvis det skaldede sted glitter for meget, og det er ubehageligt for dig, skal du bruge rensning med en blød hårgel - det vil fjerne glansen. Alternativt - for at bekæmpe overdreven skinneskald, kan du bruge et tandpulver, der er let at påføre huden, og derefter tørre det skaldede sted med en fugtig klud eller et håndklæde.

Skaldethed hos mænd har brug for beskyttelse

Hvis du er den lykkelige ejer af ganske acceptabelt hårhår, men du vil ændre billedet og få et skaldet hoved, tænk omhyggeligt igen. Faktum er, at ligningen "ingen hår på hovedet = mindre pleje til hovedet" ikke virker. Din skaldethed kræver meget opmærksomhed på huden. Så for eksempel: i bjergene, på høje højder, på en skiferie, skal du være opmærksom på overdreven sol, vind og temperaturændringer. Det samme gælder i sommeren: det er vigtigt at beskytte det skaldede sted mod ugunstige vejrforhold.

Solens stråler, vind, for varmt eller koldt vejr truer skaldet hovedbund med tab af fugt, skrælning, grovdannelse, huden kan knække og komme op.

Om sommeren må du ikke glemme at anvende solcreme med en høj spf faktor ikke kun på ansigtet, men også på det skaldede sted. Prøv at bære en hat, når du går ud til den aktive sol eller den kolde vind. Foretrækker hatte lavet af naturlige materialer.

Omsorg for skaldethed hos mænd er ikke for kompliceret, men det behøver ikke at blive forsømt, så dit udseende forbliver stilrent og velplejet.

Rakning hovedet derhjemme: de grundlæggende regler og funktioner

Shaving hovedet er blevet en fashionabel frisør tendens. Ønsker du en kardinal ændring af billedet uden særlige omkostninger? Træt af hårtab og besøger skønhedssaloner? Artiklen vil fortælle om alle de intricacies af selvstændig barbering.

Jo bedre at barbere dit hår skaldet: elektrisk barbermaskine, maskine eller maskine

Valget af tekniske midler afhænger af hovedets form og hudens tilstand. For en afrundet form med et glat overtræk gør det lige med at rage hovedet med en lige barberkniv. Mennesker med følsom hud er vanskeligere, fordi irritation kan forekomme.

 1. Elektrisk barbermaskin Når man arbejder med en elektrisk barbermaskine, forbliver korte hår, som næsten er umærkelige. Med det kan du arbejde uden at se i spejlet. Velegnet til ejere af konvekse mol og store ar: En arbejdende barbermaskine vil ikke røre dem.
 2. Maskinen. Overholder opgaven om et par minutter. Kantknive skader næsten ikke huden. Maskinen er svært at fjerne blødt hår: det vil efterlade et skaldet plaster.
 3. Maskinværktøj En barberkniv med et flydende hoved vil hjælpe med at undgå nedskæringer. Du kan købe en speciel maskine til hovedet. Takket være hjulene savner han ikke et enkelt hudområde.

For at forstå, hvilken metode til hårfjerning der passer bedst, bør du prøve alle tre enheder. Maskiner og maskiner virker på hver sin måde. For at barbere fornuft, skal du vælge din egen tilgang.

Sådan barberer man og kvinde hovedet, så der ikke er nogen nedskæringer

Før proceduren skal du udføre forberedende arbejde. Den kvindelige halvdel bliver nødt til at forkorte frisørens saks. Du kan slippe af med overskydende hår med en maskine uden dyse. Derefter forbliver en dækning på 1 mm høj på hovedet.

Slip af hår derhjemme er ikke svært. Det er nødvendigt at dampe huden godt for at fjerne hårrester uden udskæringer. Det er bedst at tage et varmt brusebad eller kaste et varmt håndklæde over hovedet. Til arbejde er der præference for barbering i stedet for skum. Dens tekstur tillader ikke at styre maskinens bevægelse; Desuden blødgør skum ikke håret godt.

Skal jeg barbere mit hoved uden dampning? Begyndere vil have en masse ulejlighed. Der er mange muligheder, hvor man kan begynde at flytte. En perfekt glat overflade kan opnås ved at kende retningen af ​​hårvækst i hvert område af hovedet. Den teknik, hvormed sandsynligheden for irritation minimeres ser sådan ud:

 1. Glatte bevægelser for at flytte maskinen fra panden til halsen. Efter hver passage vaskes barbermaskinen i varmt vand. Det forreste hår fjernes mod væksten og på bagsiden af ​​hovedet - efter højde. Hvis du straks barberer det nuchale hår mod vækst, vil dette føre til alvorlig hudirritation. Huden holdes i hånden, kontrollerer den for glathed. Rester af hår dobryvayut små bevægelser.
 2. Påfør en frisk del af barbergel på bagsiden af ​​hovedet og fjern håret mod vækst. Maskinens klinge bevæger sig fra halsen til bagsiden af ​​hovedet lodret opad. Barbermaskinen presses hårdere ved behandling af subokipipitalhulen.
 3. Træk øret og styr maskinen fra bunden opad, udfør korte bevægelser. Arbejder på samme måde med templerne. På dette stadium skal du være forsigtig med ikke at beskadige øret og ikke barbere en del af øjenbryn.

Denne teknik er velegnet til begyndere. Over tid erhverver elskere af skaldede toppe deres egen metode til barbering. Huden vil være lysere end resten af ​​kroppen. Kort solbadning ud af tonen.

Efter at håret er fjernet fra hovedet, vaskes rester af gelen af ​​og efterskæring påføres. Til følsom kvindeskind egnet mælk til kroppen. Det er uønsket at bruge alkoholholdige stoffer: de forårsager kløe og skalering. Alvorlig irritation antyder det forkerte valg af kosmetik. Mange hjælpes ved skylning med koldt vand umiddelbart efter barberingen. Velprøvet creme "Panthenol." Rødme og acne, som ikke forsvinder i lang tid, tyder på, at det er bedre at arbejde med en skrivemaskine.

Korrekt pleje af skaldethed

Den tynde hovedbund er følsom for vind og tør luft. Hver dag behandles det med en fugtgivende lotion. Før du forlader huset i den varme årstid, gnides solcreme i hovedet for at undgå forbrændinger.

Bredt hovedbeklædning beskytter mod ultraviolet stråling. Forsømmelse af hatte og hatte om vinteren vil føre til frostskader af hovedet. I svære frost er tørre hudolier egnede til pleje.

Hos mænd er huden mere tilbøjelig til at skinne end kvinder. Alkoholbaserede tonics kommer til undsætning. De anvendes to gange om dagen, morgen og aften. Tonisk sammensætning tørrer dermis. Du kan tørre din skaldede plet med matting klud hele dagen.

Hvor meget hår vil vokse efter barbering

Væksthastigheden for hår til hver person er rent individuelt. Processen er påvirket af alder, årstid og sundhedstilstand. Ikke den sidste rolle spilles af arvelighed. I gennemsnit vokser håret 1,5 mm om måneden.

Barbering tilskrives sundhedsegenskaber. Det antages, at håret, der genforynges, bliver stærkere og tykkere. Faktisk er hårets struktur og væksthastigheden ikke afhængig af hårets længde.

Hvor ofte gentager proceduren? Hvis en person ønsker at leve permanent på en brutal måde, skal han bore sin skaldethed hver dag. Håret på bagsiden af ​​hovedet vokser hurtigst. Til berøring vises børsterne på den anden dag efter en grundig barbering af hovedet. For at opretholde glatheden bliver det nødvendigt at drive maskinen hver dag. Barbering en gang om ugen vil forårsage smerte og akne.

Fordele og ulemper ved proceduren

Mænd og kvinder kommer til ideen om at barbere hovedet af forskellige grunde. Hårfjerning har sine egne fordele og skader. Fordelene ved kosmetiske procedurer omfatter:

 1. Spar tid og penge. Der er ikke behov for tørring, styling af hår og regelmæssige besøg på skønhedssalonen.
 2. Ingen skæl. Daglig vask og gnide lotion eliminerer skrælning af hudflager.
 3. Bortskaffelse af fejl. Barbering af hår med hovedet er den nemmeste måde at slippe af med skaldede pletter og gråt hår.
 4. Cool i varmen. Tykt hår forhindrer luftcirkulationen, hvorfor hovedet opvarmer og sveder.

Glat hud har sine ulemper, som ikke kan nævnes:

 1. Bald spot fryser ved lav temperatur. I almindelige mennesker opvarmer hovedbunden den tynde hovedbund. Barbering mand skal bære en hat om efteråret.
 2. Man kan se fejlene i kraniet. Hår skjuler fremspring, buler, muld og ar.
 3. Sveden i varme. For at undgå overophedning skal du tørre dit skaldede hoved med et lommetørklæde og bære hatte med fri pasform. Baseball caps og hætter beskytter ikke det barberede hoved fra solen.
 4. Coarsening af huden. For at få hovedet til at blive velplejet, er det nødvendigt at regelmæssigt lave en massage for at forbedre blodcirkulationen.

På trods af den tidskrævende proces og behovet for at passe på et skaldet hoved i fremtiden, vises nye fans ved frisyringen til nul hvert år. Det originale billede vælges ikke kun af mænd, men også af det retfærdige køn. At barbere dit hoved godt fjerner stereotyper og frygt. En person får et nyt indtryk af at ændre billedet. Hver dag fra spejlet vil et trygt og modigt ansigt se på ham.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Hvordan pleje et skaldet hoved? Hvilke plejeprodukter er der brug for?

Hvordan plejer du hovedet, hvis det er barberet skaldet? Hvor ofte skal man vaske et skaldet hoved, hvilken slags shampoo? Hvilke kosmetiske plejemidler er der brug for udover shampoo?

Den største ulempe ved skaldethed er, at det giver solstråling mulighed for uden problemer at nå hudområder, der er helt uegnede til en sådan test, så en skaldet person skal først og fremmest gøre venner med solcreme (helst SPF 30) med begge typer filtre (UVA, UVB) og bruge dem året rundt.

Det vil tage lidt shampoo, men du bør ikke helt opgive det, hvis du har mindst nogle hår på hovedet. Shampoo skabt til hår og hud. Skal man vælge muligheder uden silikoner, fordi de er tilsat for at beskytte keratinpladerne under varm styling, og hvilken slags hårtørrer, curling, strygning og hårkrøller kan du snakke om med skaldethed? Aircondition er virkelig overflødig.

Det er svært at forestille sig en mand, der kærtegner sin "kyssezone" med peels og skrubber, men der er en følelse i deres periodiske brug (en gang i to uger).

Selv om det ser ud til, at hovedet er blevet en knæafdeling, skal det skæres, ellers vil enkelte "resistente tinsoldater" stige der, og så vil den se uæstetisk ud. Det er nødvendigt at trimme de rester af græsplænen, som endnu ikke har tilladt en bøffel. endelig skaldethed.

Tips til skaldede og barberede mænd: vi passer perfekt til hovedbunden!

Hvilken pleje har et skaldet hoved og et barbert hoved? Hvilken slags barbermaskine skal jeg bruge? Hvad er nyttigt for aloe skaldet? Cremer, shampoo og tips til skaldede mænd! Mange, der står over for et skaldet sted eller barberer deres hoveder, tror naivt, at de nu vil bruge mindre tid på selvpleje. Ak, det er det ikke. Mere præcist er den tid, du bruger, meget mindre, men det er nu obligatorisk at tage sig af en så delikat og ubeskyttet hovedbund.

Det ser ud til, at nu uden hår skæl ikke truer overhovedet, men det er det ikke. Måske vil det virkelig smuldre hurtigt, men tør hovedbund er tilbøjelig til irritation og vil derfor kløe.

Det er muligt at nægte shampoo nu. Men hvad du skal købe er en babysæbe med en neutral PH. Spørg apoteket, hvis de har specielle shampooer til personer med skaldede eller barberede hoveder.

Hvis du stadig vil forsøge at returnere vegetationen på hovedet, kan du prøve den gamle opskrift med peber. Køb alkohol tinktur af bitter peber. Når der vaskes bomuldsuld i det, skal du tørre dit hoved 3 gange om dagen. For at fugtige din hovedbund vil hjælpe almindeligt værelse aloe. Klem nogle juice ud, eller skar et stykke i halvdelen, og tør derefter af hovedet og skyll ikke.

Må ikke vokse langt hår og kam på stedet for skaldethed. Dette er ikke længere relevant, og han behøver ikke at skamme sig for hans skaldethed. Det er bedst at barbere dit hoved to gange om ugen eller skære det resterende hår under 3-5 millimeter. Det er ekstremt vigtigt at anvende en antiseptisk barberkrem inden barberingen i et par minutter. Foretage en dedikeret barbermaskine med en bred plade.

Sørg for at anvende på skaldet fløde. Det kan enten være en hypoallergen creme, en rengøringsskinne og en helbredende microcrack eller en fugtighedscreme, der beskytter og genopretter huden. I princippet er aloe-baseret creme bedst egnet til skaldethed, helst købt på apotek.

Du kan nemt finde eller bestille i netværket en creme, der normaliserer blodcirkulationen af ​​blod og lymfe i hudvævene, forhindrer pigmentering, og har også en antiinflammatorisk regenererende effekt - især for det skaldede.

En gang om ugen vil det være tilrådeligt at lave masker til hovedet fra hvid eller grøn farmaceutisk ler. Hvid - tør for meget fedtet hud og grønt - fugt.

Skallet hoved er vådt med et tørt papirhåndklæde efter behov. Hovedets hud, som nu er særlig forsvarsløs, skal være skjult under hovedetøj i koldt og varmt vejr. Om sommeren skal du sørge for at anvende solcreme på dit skaldede sted.

Alt om dit hår

Frisurer, behandlinger, hårpleje

Sådan barberer du hovedet og passer til dit skaldede hoved

En af mulighederne for frisurer til mænd er barbert hoved skaldet. At have et glat og smukt skaldet hoved bliver meget populært.

For mange år siden var hovedskærme sandsynligvis ikke en meget hyppig mulighed for hovedpleje. Men nu er det barberede hoved i mode for mænd, hvilket giver dig et køligt og mystisk udseende.

Bare tag et kig på nogle mandlige berømtheder, der bruger skaldet hoved stil. Såsom Vin Diesel, Michael Jordan, Bruce Willis, eller filmens helte Hitman. Selv nogle kvinder prøvede også denne stil, for eksempel Britney Spears.

Med et barberet hoved fremhæver du virkelig de karakteristiske mandlige funktioner. Du kan bedre vise fordelene ved dine øjne, fremtrædende kindben eller en stærk hage.

Men før du skynder dig på badeværelset for at barbere dit hoved, skal du vide, at skaldede hoveder ikke er en stil for hver person. Faktisk skal du først se efter mænds hårklipp i en stil der passer dig, formen på dit ansigt, strukturen på dine ansigtsben, hår osv.

De bedste kandidater til skaldet hovedstil er mænd med runde hoveder, ikke spidse eller ægformede. For at få en ide om, hvorvidt stilen på et skaldet hoved er til dig, så prøv at bære en gummistøv og se hvordan den ser ud. Hvis du kan lide det, er du velkommen til at fortsætte!

Så hvis et skaldet hoved er en stil til dig, her er 5 trin, hvordan du barberer dit hoved skaldet. De er lette at følge og glem ikke at tage et varmt brusebad, som åbner porerne og blødgør håret for at få tæt barbering.

 1. Hvis du har langt hår, skal du først klippe det kort. Dette kan gøres både på frisørsalongen og hjemme. Bare vær forsigtig og tålmodig.
 2. Nu hvor dit hoved er klar til at barbere, skal du begynde at barbere dit hoved. Til den skaldede hovedstil kan vi anbefale flere bladskrabere, for eksempel HeadBlade. Dette produkt er specielt designet til mænd, der barberer hovedet skaldet.
 3. Påfør en barberkrem på hovedet og lad det grundigt fugtes dit hår i 1-2 minutter.
 4. Start barbering ved hjælp af HeadBlade shaveren. Dette er den nemmeste, sikreste og mest moderne måde at barbere dit hoved på.
 5. Når du er færdig, skyl det hele og brug en fugtighedscreme. Det er muligt samme HeadBlade.

I fremtiden er din opgave at sikre, at huden på hovedet er glat og på ingen måde tør. Brug kun mild sæbe og rengøringsmiddel. Fordi aggressive sæber og shampooer kan tørre hovedbunden og irritere hårsækkene. Dette vil føre til et sløret udseende af din skaldethed.

Efter barbering er det også godt at bruge Aloe Vera gel, som bevarer fugt i huden godt. Massage forsigtigt hovedbunden, forsøger ikke at gnide og blotte den med et håndklæde.

Om sommeren skal du sørge for at bruge solcreme til skaldethed. Må ikke rod med dette. Solen kan forårsage forbrændinger i den delikate hovedbund og endda provokere onkologi.

Brug til pleje af skaldethed fugtighedscreme til huden. Såsom Pond's eller Noxzema

Og glem ikke at give din kone et kys på toppen af ​​dit hoved. For mange kvinder er dette en meget behagelig procedure, og endnu mere for dig!

Jeg håber du vil blive hjulpet af vores råd om, hvordan du barberer dit hoved og holder dig til dit skaldede hoved.

Sådan bliver du skaldet og ikke barberer dit hoved


Der er mennesker, der tværtimod drømmer om at miste deres hår for evigt. Omsorg for håret i skønhedens marathon tager løveparten af ​​indsats, tid og penge.

Selvfølgelig er hårtab eller aktiv hårvækst stort set afhængig af genetik, så ingen kan give dig en garanti for, at håret falder ud og ikke længere vokser. Men intet er umuligt for en stædig person, så vi foreslår at bruge følgende tips.

For en kortvarig effekt kan du bare barbere dit hoved under maskinen, men for at slippe af med håret radikalt, skal du ty til nogle anstrengelser.

Ifølge anbefalinger fra trichologer, hvis du vil slippe af med hår på hovedet, skal du vaske dit hår enten oftere to gange om dagen eller mindre end 2-3 gange om ugen med meget koldt eller meget varmt vand. Du kan forsøge at skylle dit hår med næsten kogende vand. Hyppig vask af hovedet svækker hårstrukturen, og sjældne forårsager huddysbakterier, hvilket bidrager til skaldethed.

I modsætning til populær tro påvirker frost op til -18 grader ikke stærkt hårtab, så det er helt ubrugeligt at flaunt ved denne temperatur uden en hat.

Om vinteren, til styling, brug geler og lakker, der indeholder en stor procentdel af vand: De fryser ved minus temperaturer og påvirker hårets kvalitet negativt. Solens stråler ødelægger også håret, men at være i den åbne sol uden hovedbeklædning er let at tage fat i solstrålen. Bl.a. bidrager skaldethed til fraværet i kosten af ​​højt proteinholdige fødevarer. Det vil sige, hvis du holder op med at spise kød, så efter et kort stykke tid vil dit hår helt sikkert forlade dig.

Hvordan slippe af med håret for evigt?

I vores arsenal i dag er folkesager. Fjern overskydende vegetation på kroppen kan være smertefrit og hurtigt ved hjælp af følgende populære opskrifter:

Salve med jod

bland 35 g alkohol, ammoniak 5 g, 1,5 g jod og 5 g ricinusolie. Blanding skal have lov til at stå, så den er misfarvet. Derefter smører vi huden på de steder, hvor du skal slippe af håret 2 gange om dagen. Om få dage vil håret falde ud alene.

Walnutskaller

Tag en grøn valnød og skær den i halvt og gnid de problematiske områder med en saft. Vi gentager proceduren flere gange om dagen, håret vil snart falde ud og vil ikke længere vokse;

Slib 1 kop unge valnødder, tilsæt en spiseskefulde tjære. Tinktur tæt tæt og insistere på et mørkt sted i 2-3 uger. Gnid denne tinkturhud hver dag indtil da, indtil håret er helt forsvundet.

Pine nødder

cedernødder skal pundes i mel, vi tilføjer noget varmt vand og vi gnider gruel i problemområder i flere dage, håret holder op med at vokse.

Nilefrø

Pund 40 g nudelfrø og hæld 100 ml vegetabilsk olie, bland blandingen på et mørkt sted i 2 måneder. Træk den færdige tinktur og smør problemets områder af huden.

Grøn druer

klem saften fra de vilde umodne druer og smør hver dag huden, hvor du skal fjerne hår.

det er nødvendigt at tage en saftekstraktor og brænde hele planten med hel, opnået med aske for at gnide problemområder.

spurge

fra frisk mælkekød presse 100 g juice, tilsæt 50 g slagt kalk og 50 g aloejuice. Blanding insisterer, lejlighedsvis omrøring i 3 timer. Ansøg derefter på huden i 10-15 minutter, så skal du grundigt skylle med vand og smøre med fløde eller olie. Dette værktøj kan ikke påføres huden.

Kamfer og petroleum

du skal blande i vildt hvidt peber (1 tsk), kamfer (1 tsk) og et par dråber petroleum. Gnid hudområdet med blandingen og lad det gå i 15-20 minutter, skyll med vand sammen med det forsvundne hår.

Rivanol opløsning

Tag en opløsning af rivanol 1: 1000 og tør huden dagligt. Denne metode er god til at fjerne ansigtshår.

Tala olie

Fjern håret fra hovedet med epilator. Hver dag, om morgenen og om aftenen, gnider du olie i hovedets hud. Efter lidt tid vil noget af håret spire. Gentag proceduren for hårfjerning. Og fortsæt med at gnide olie. Du må måske ty til at bruge epilatoren et par gange, men i sidste ende vil du slippe af med håret helt og for altid.

Afslutningsvis skal det bemærkes, at ethvert middel skal testes i et lille område, kontrollerer hudens reaktion og kun bruges til at fjerne hår.

Bray helt sikkert: hvordan man korrekt slippe af med hår på hovedet

uddannelse

Hvis du er hårig, skal du først klippe håret. Så at det senere var bekvemt at arbejde med en barbermaskine, at pindsvin på dit hoved ikke skulle være længere end 3-4 mm. Hvordan opnår du det - dit arbejde. Den mest bekvemme måde at afskære den overskydende hårklipper. Nå, eller ring for hjælp pæne kæreste med skarpe saks. Når du slippe af med håret, se i spejlet hvordan dit hår vokser - du bliver nødt til at barbere i højden.

Hot behandlinger

Vask dit hoved (det skal være rent, ellers forstår du selv: et lille snit, snavs, der faldt i det, og du har problemer i stedet for et glat skaldet sted). Lav en varm komprimering for at dampe din hovedbund og blødgøre dit hår: Sug et lille håndklæde i kogende vand og læg det på kraniet så varmt som du kan stå på. Hold kompressen, indtil den køler ned i et eller to minutter.

Hej Kotovsky!

Forbered din almindelige barberkniv med et nyt blad. Hvis du ser på dig selv i spejlet, skal du anvende barberskum på hovedet (hvis du bruger en barberingsbørste, hold den varm i en speciel kop, så den ikke afkøler huden på forhånd). Start barbering fra toppen af ​​hovedet for hårvækst. Afslut - Kør din hånd over hovedbunden. Resultatet er ikke ideelt? Gentag det samme, begyndende med en varm komprimering, er kun barbering ikke længere forbi, men mod vækst.

Kold endelig

Se, hvor skaldet du er! Lav omgående kold komprimering, så huden roer sig ned og de åbne porer, der tillod håret at blive skåret under roden. Luk ryggen: Sug et håndklæde i isvand og lad det derefter stå på hovedet i et eller to minutter. Behandl kraniet med efter barberingsbalsam og nyd det nye udseende. For at opretholde et skaldet billede skal du barbere dit hoved hver femte dag, ikke mere.

Ekspert: Arthur Eksuzyan, frisør, frisør, Barba Mosca mænds salon

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • hjem skæl afhjælpning (107)
 • folkemusik retsmidler til skæl (107)
 • skælmiddel (107)
 • hvordan man behandler skæl (104)
 • skæl hårmask (103)
 • skæl tab (103)
 • Kattebrød (103)
 • skæl kløe (103)
 • skæl anmeldelser (103)
 • skæl olie (103)
 • den bedste skæl shampoo (103)
 • medicinsk skæl shampoo i apoteket (103)
 • fedtet skæl (103)
 • kløe og skæl (103)
 • hvordan man kan slippe af skæl hurtigt og effektivt (103)
 • Hvordan man effektivt slippe af med skæl (103)
 • tør skæl (103)
 • skæl i et barn (103)
 • hvorfor skæl (103)
 • det bedste fra skæl (103)
 • Folkemelk (103)
 • hvordan man hurtigt slippe af med skæl i hjemmet (103)
 • skæl (103)
 • terapeutisk skælskamp (103)
 • slippe af med skæl hjemme hurtigt (103)
 • skæl shampoo i apoteket (103)
 • skæl hvad man skal gøre (103)
 • hvordan man kan slippe af skæl hurtigt (103)
 • skæl maske (103)
 • effektiv skæl (103)
 • skæl shampoo anmeldelser (103)
 • forårsage skæl og behandling (103)
 • anti-skæl apotek (103)
 • hvordan man slippe af skæl derhjemme (103)
 • anti-skæl shampoo (103)
 • skæl anmeldelser (103)
 • forårsage skæl (103)
 • skælbehandling (103)
 • skælhår (103)
 • skæl på hovedet (103)
 • skæl derhjemme (103)
 • skælbehandling (103)
 • hvordan man slippe af skæl (103)
 • skæl shampoo (103)
 • antidandruff buy (41)
 • effektive folkemidletlige midler til skæl (40)
 • skæl remedies anmeldelser (40)
 • anti-skæl hår (40)
 • effektive skæl behandling anmeldelser (40)
 • det bedste skælmiddel (40)
 • anti-skæl i apoteker pris (40)
 • retsmidler til tør skæl (40)
 • det bedste skælmiddel i apoteket (40)
 • de bedste skæl afhjælpe anmeldelser (40)
 • Billige Skæl Remedies (40)
 • svampedandbehandling (40)
 • anti-skæl stof i apoteker anmeldelser (40)
 • billige anti-skæl medicin (40)
 • det mest effektive antidandruffmiddel (40)
 • skæl og hårtab afhjælpning (40)
 • skæl og tab produkter (40)
 • farmaceutiske skælmiddelmidler (40)
 • Hvilken skæl afhjælpe (4)
 • skælpriser (4)
 • Effektiv hjemmehjælp til skæl (4)
 • folkemæssige midler til skæl og kløe i hovedet (4)
 • folkemusik retsmidler til skæl til mænd (4)
 • slippe af med skæl folke retsmidler hurtigt (4)
 • folkemidlet retsmidler til skæl hurtigt (4)
 • folkemedicin for skæl og kløe (4)
 • hjem afhjælpe til skæl opskrift (4)
 • billig skælmiddel (4)
 • hvordan man slippe af med skæl hjemmehjælpemidler (4)
 • folkemelskmiddel til kvinder (4)
 • skæl til mænd (4)
 • skæl hjemme hurtigt (4)
 • skæl og hoved kløe retsmidler (4)
 • skæl og kløe retsmidler (4)
 • Skæl Remedies (4)
 • skæl remedies anmeldelser (4)
 • effektiv skælmiddel (4)
 • det bedste skælmiddel (4)
 • folkemusik retsmidler til skæl derhjemme (4)
 • folkemusik retsmidler til skæl i hjemmet (4)
 • anti-skæl stof i apoteker (4)
 • skæl behandlinger til kvinder (3)
 • skæl behandling (3)
 • Hvordan slippe af med skæl folke retsmidler (3)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)
 • effektiv antidandruff derhjemme (0)

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

Hvordan man barberer skaldet, plejer et skaldet hoved, hvor meget hår vil vokse, hvis du skærer dit hår skaldet, vil skæl gå væk.

I dagens verden foretrækker et stort antal mænd at shave godt og argumenterer for, at det er praktisk og har den mindste omsorgstid. Men pleshina bliver stadig mere populært, ikke kun blandt fyre, men også blandt damer. En skaldet ung mand ser nysgerrig ud, hvad med en pige?

satiniquetm anti-skæl shampoo

Desværre er en sådan frisure egnet til ikke mange repræsentanter for begge køn, og hvis det gør det, kan sår og udskæringer forblive på hovedet på grund af utilstrækkelig barbering.

skæl hårskrubbe

Hvordan barberer du hovedet? Før du starter denne funktion, skal du tage et varmt brusebad. Brændende vand vil bidrage til åbningen af ​​porerne og blødgøre håret, hvilket igen vil bidrage til en renere barbering.

skæl grøn ler


 1. Hvis du har ret langt hår, skal du først skære det mere kort. Dette hårklipp kan gøres både hjemme og i en professionel salon. Det eneste du skal se er nøjagtigheden.
 2. Nu er dit hoved et hundrede procent parat til barbering. Den bedste måde at barbere skaldet på er blade med flere blade. Denne slags barbermaskine er specielt skabt til de mænd og kvinder, der foretrækker at gå skaldede.
 3. Efter at have hentet den egnede barbermaskine, skal du anvende barberkrem på hovedet, lad det helt bløde håret inden for flere minutter.
 4. Nu kan du begynde barbering, og så skal du bruge en fugtighedscreme.

Barbering skaldet, mange mænd og kvinder tror, ​​at det vil frigøre dem fra at skulle passe på deres hår og spare meget tid, men det er en myte. Hvis der ikke er behov for at passe på håret, så spørger pleshina om den mindste omhu.

Efter barbering behøver du kun at sikre, at din hud på dit hoved forbliver fugtig. For at vaske dit hår skal du kun bruge mild sæbe.

Dachshund Dog Dachshunds

folkeskælende skæl

Umiddelbart skal det bemærkes, at det skaldede barberhoved ikke er egnet. Maskinen kan selvfølgelig bruges, men ikke til hele hovedet, men til at fjerne de resterende hårstykker.

tegn på skæl

Så et mere egnet værktøj til barbering er en maskine. Maskinen (forudsat at dens knive er smurt og malet) er i stand til at barbere skaldethed uden at skade huden.

Dachshund Puppy Dachshund

Vil du barbere dit hår tykkere? Desværre er det udtømmende svar på dette spørgsmål ikke blevet fundet.

seborrhe skæl hårtab

De fleste forskere stopper ved verdenssynet, at stigningen i hårdensitet efter barbering er helt afhængig af de gener, der er i menneskekroppen.

babeva dander soda

afskrabninger med skæl

anti-skæl produkter


 1. På grund af hyppig barbering af hovedet kan der forekomme forskellige rødme på det, der vil være en konstant følelse af kløe. Det er muligt at klare dette problem ved hjælp af forskellige kosmetiske midler, nemlig balsam, tonics, fugtighedscreme.
 2. Du bør ikke overdrive det med kosmetiske skaldethedsprodukter, da det kan føre til udslæt. Hvis udseendet af acne ses på hovedet, så skal du straks ændre alle kosmetik til "hårpleje".
 3. Hvis dit skaldede hoved skinner for meget, kan det medføre ubehag. Så mange vil begynde at bruge din skaldede plet som et spejl. For at forhindre en sådan situation skal du fylde på specielt talkumpulver. Ja, og brug dette værktøj i store mængder anbefales ikke, fordi det fører til tilstoppede hudporer.
 4. Og det vigtigste er beskyttelse. Hovedet uden hår er meget følsomt for temperaturen, og derfor er det i vintersæsonen nødvendigt at bære en hat, og om sommeren - glem ikke panamaen.

 • De mennesker, der er trætte af hverdagen. De ønsker at ændre noget i deres liv, for eksempel stil.
  skæl i en chihuahua hvordan man skal håndtere det
  skæl lotion i 1970 en flaske blå
  skæl shampoo 36 6 anmeldelser

  Det er vigtigt at bemærke, at hvor hurtigt dit hår vokser, er helt afhængig af generne. Men hastigheden af ​​deres vækst vil under alle omstændigheder ikke overstige 2 centimeter pr. Måned.

  Mange kvinder barberer deres hoveder kun for at vokse sundt og smukt hår i fremtiden. Eller barberer, indser, at dette var en fejl, og ønsker så hurtigt som muligt at dyrke deres tidligere hårlængde.

  Så hvis du barberer dit hoved, hvor meget hår vil vokse? Efter at have analyseret svarene på kvinder, der nogensinde har barbert skaldet, kan det konkluderes, at det gennemsnitligt tager 3-4 år at dyrke hår af mellemlang længde.

  anti-skæl behandlings shampoo

  citronskæl

  Før du "skynder hovedet i puljen" og barberer hovedet, anbefales det at sikre, at det skaldede sted passer dig, og du vil ikke være rædselsvækkende i spejlet. For at gøre dig selv til en sådan frisure er det ikke nødvendigt at have den korrekte form af hovedet, men i dette tilfælde bør du ikke have nogen fejl på hovedet, fordi de vil være åbne for alle.

  kraftige skæl med skæl

  Det er absolut forbudt at barbere skaldet til de mænd og kvinder, der har en langstrakt og æglignende hovedform.

  kæmp skæl i unge

  Alle andre mennesker kan udføre et lille eksperiment, nemlig at lægge en kasket på hovedet til poolen, hvilket vil give mulighed for at se, hvordan skaldet du passer. Efter et sådant forsøg nægter et stort antal mennesker at skære deres hår godt og stoppe bare for en kort hårklippning.

  skæl behandling hjemme

  skælbehandling med nystatin

  Nogle mænd, der hurtigt begynder at miste deres hår, forsøger med al deres magt at finde et kurativ middel. Nogle endda vender sig til ubekræftede kilder og klæber til linjerne, at hvis du barberer dit hoved før den endelige skaldethed, så vil fremtiden ikke længere falde ud. Mænd, tror ikke på det, denne information er ikke sandt!

  hår masker til skæl og kløe

  Igen skal det bemærkes, at alt afhænger af dine gener, hvis du allerede er begyndt at blive skaldet, så kan denne proces kun afkortes ved at købe dyre medicin, men ikke stoppet. Permanente hårklipp kan skaldet kun bidrage til en persons opdræt til hans skaldede hoved, og yderligere føre til lettere adskillelse med hoveddelen af ​​deres hår.

  skæl kattefoder

  Mange mænd er ikke helt tilfredse med deres liv, noget mangler. Nogle gange kan det være selvtillid, nogle gange trøst, og nogle gange en følelse af stil.

  kan beriberi forårsage skæl

 • Praktisk ved brug af hatte. I de fleste tilfælde er de mænd, hvis arbejde er forbundet med konstant slitage af hatte, derfor barberet, og om sommeren er det varmt nok, sved frigives, og håret er konstant vådt og klæbrigt.

 • Dette sparer tid. Af denne årsag barberer manlige workaholics derfor. De har jo ikke tid til noget andet end arbejde, selv for selvpleje.
 • Bald hoved kan udstråle damp. Af denne grund har meget unge fyre barberet, efter at have læst information om skaldede pletter, de ønskede at sikre sig, at der virkelig er damp fra deres hoveder. Fra det skaldede hoved kan der virkelig gå damp, men kun i dette tilfælde, hvis personen var i en hat, og efter langvarig fysisk anstrengelse tog han det af.

  1. Omkostningsbesparelser. Ikke alle mennesker er villige til regelmæssigt at betale for frisør. Hvor meget koster det at barbere skaldet? Du kan gøre dette til 300-400 rubler, eller gratis hjemme.
  2. Stilfuldt er forholdet mellem skaldethed og skæg. Mange mænd har ikke en særlig stilstilstand, så de forsøger at skille sig ud ved standardmetoden. En fyr eller en mand skærer bare sit hår "under nul" og vokser sit skæg.
  3. Bald hoved giver en mand mere muskulært udseende. Hår distraherer folk fra musklerne, så jo mindre håret, jo mere muskler vises visuelt.
  4. En skaldet fyr eller mand virker klogere.

 • Skaldet hoved giver en mand afkøling. Meget ofte er mænd, der er så usikre om dem selv, de, der blev skadet i barndommen eller dem, der simpelthen ikke har styrken til at realisere sig i noget mere ambitiøst, barbere så meget. Men nogle gange barberer mænd kun deres hoveder for at kunne ligne deres idols-stjerner. Når alt kommer til alt, gør skaldet hoved virkelig en mand mere solid, i nogle øjeblikke lige skræmmende.
  obrazovavnie årsager til skæl

  Overraskende er der også mennesker, for hvem hår skarpe skaldet ville være den bedste løsning.

  hvorfor kommer skæl fra den britiske


  • De mænd og kvinder, der har fuldstændig skaldethed. Det er meget bedre at barbere skaldet med det samme end at tage fat i resterne af det engang frodige hårhår. Dette er en ret kompliceret beslutning, men den mest korrekte.
  • De mænd og kvinder med alopeci har foci. I sådanne tilfælde forsøger folk ofte at skjule de skaldede patches bag betydeligt tyndt hår. Det ser forfærdeligt ud, det er bedre at straks barbere skaldet.
  • De mennesker, der har været inficeret med parasitter (lus). I gamle dage var det lige barbering, der blev af med lus, og det var ligegyldigt, om det var en dreng eller en pige. I dagens verden er der mange stoffer, der hjælper med at slippe af med parasitter uden at barbere håret, men du kan løse problemet på en så drastisk måde.

  anti-skæl behandling

  Svaret på dette spørgsmål er nej. De fleste af de mænd, der ser sådanne repræsentanter for det retfærdige køn, forbinder dem øjeblikkeligt med patsankas eller med alvorligt syge patienter. Derfor, i de fleste tilfælde gør skaldede piger ikke mænd, der ønsker at invitere dem til biografen eller cafeen.

  skæl kløende hårtab hos mænd

  Kære piger, tænk godt, før du barberer dit hoved! Ikke mange mænd kan lide for ekscentriske damer.

  skæl og mælkeprodukter
  I den moderne verden foretrækker et stort antal mænd at shave godt og argumenterer for, at det er praktisk og mindre tidskrævende at forlade. Men skaldet hoved bliver mere og mere populært ikke kun blandt mænd, men også blandt kvinder. Bald fyr ser interessant ud, hvad med en pige?

  Korrekt pleje af skaldethed

  Relaterede publikationer

  Klassiske herresko

  Oprettelsesproblemer

  Et særligt kig på de perfekte mænds sko

  Hvis du er skaldet, så har du brug for den rigtige pleje

  Et skaldet hoved ved, hvor følsomt hans hovedbund er at opvarme, forkølle og dagligt barbere.

  Ofte tørrer huden ud og klør.

  Med et skaldet hoved er der to problemer, der venter på dig: kulde og varme. På hoveddelen af ​​hovedet, især om vinteren, er huden ofte tør og skællede pletter vises. Dette gøres lettere ved både kold og tør varm luft.

  Men på et skaldet hoved er der som regel ingen skæl, fordi det er et problem med huden, der er dækket af hår. Skalet eksem kan dog udvikle sig på skaldede pletter.

  Om vinteren er det tilrådeligt at bære en hat.

  Eksperter anbefaler ved lave temperaturer at holde sig til en god skaldethed. Om vinteren truer frostbit. På kolde dage anbefales skaldede mænd specielle salver eller olier. Under alle omstændigheder skal du bære en hat eller hat bedre for at beskytte dit skaldede hoved mod forkølelsen. Pas på, når du bærer strikkede fåruldshatte, da de kan forårsage allergier og intens kløe.

  OBS: Solen!

  Om sommeren er solcreme et must, da det ubeskyttede skaldede hoved hurtigt tenner og gør hovedet meget smertefuldt. Derudover er et skaldet hoved i solen også i fare for at udvikle hudkræft, og denne risiko er flere gange højere for et skaldet hoved end for en håret, siger dermatologer. Så brug bedre Panama eller baseball caps for at beskytte mod direkte sollys.

  Hvad hjælper i kampen mod skinneskind?

  For mange mænd skaber glansen i hovedbunden ubehag. Nogle gange griner de, at man kan se ud som et spejl i hans skaldede sted. Men der er tricks, der fjerner skinne i et stykke tid.

  Mænd har en tendens til at have mere fed hovedbund end kvinder. Hvad kan fjerne skinne, ødelægge fedt? Rengør med en mild rensende gel eller tonic. Du kan pulver dit favorit skaldede sted.

  Barbering kan forårsage irritation i hovedbunden.

  Hvis hovedbunden barberer hver dag, kan det forårsage irritation. Pleje af skaldede pletter er nødvendig, såvel som for enhver del af kroppen. Ingen shampoo kræves.

  Acne på grund af overdreven anvendelse af cremer

  Acne på hovedet er et sjældent fænomen, men hvis små bumser forekommer, skal der skiftes forsigtighed. Måske er cremen for mættet med ingredienser, som din hud ikke tåler. Mænd betaler for lidt opmærksomhed for at passe på deres skaldede hoveder, men bare at vaske hende har næsten ingen problemer...

  Hvordan skal man passe på skaldet hoved

  Antag, at håret på dit hoved begyndte at falde ud. Og der skal gøres noget om det. MyHairDressers.com Britisk stylist og ekspert i frisørressourcer STEVE TURNER udtalte sin mening om, hvordan man håndterer dette og gav nogle nyttige tips.

  Hvorfor bliver mænd skaldede?

  Den mest almindelige årsag er arvelighed. Men stress kan også være en nøglefaktor. Formlen er enkel: mindre weekend - mindre hår. Faktum er, at under stress forsøger kroppen at støtte vitale organer og sender blod til dem. Som følge heraf forringer håret næringsstoffer og svækkes markant.

  Hvad hårklipp til at vælge skaldede mænd?

  Jo kortere jo bedre. Ideelt set helt under nul.

  Og hvis du vil holde dit hår?

  Der er specielle værktøjer til kamuflering skaldethed - fås i form af pulver. Pulveret vælges under hårets tone og påføres hver dag inden du forlader huset. Og mange mænd køber medicinsk kosmetik - shampoo, serum. Det vil fungere, hvis du har en lidt løbende sag. Den anden mulighed er en hårtransplantation, som udføres i nogle klinikker. Håret fra bagsiden af ​​hovedet transplanteres til det fortyndede område. Det ser æstetisk glædeligt ud og med kvalitetspræstationer vil ingen nogensinde gætte, at du har nogen problemer. Og den tredje er en paryk. Det er ikke nødvendigt at købe klar, nu gør herrerne parykker i henhold til individuelle målinger. At bruge disse tricks eller ej er et personligt anliggende for alle, men jeg er imod alt, hvad der er unaturligt.

  Hvad kan i hvert fald ikke gøres?

  Slip det lange hår på siderne og kast dem på det skaldede sted. Dette skridt vil ikke spare dig.

  Hvad ville du gøre selv?

  Jeg ville slippe af med det resterende hår og dyrke et skæg. For eksempel længde til bælte. En skaldet mand ser altid brutal ud, og med skæg får man sådan en alfa-mand.

  Hvad skal pleje være baseret på?

  Det er nødvendigt at huske det vigtigste: Håret har en termostatisk og beskyttende funktion, og når en mand mister dem, skal han påtage sig disse funktioner.

  Hvad mener du?

  Om sommeren har solcreme og fugtighedscreme brug for. Jeg elsker, hvordan Sim Sensitive Cream med Argan Oil fjerner tør hud. Om vinteren er det også en fugtighedscreme og sørg for at have en hat. At løbe selv i fem minutter i frosten uden hovedbeklædning er et lunefuldt skridt. Kan være fyldt med frostskader - kronen skal behandles som en særlig følsom del af kroppen, hvis du vil.

  Tre mænd, der tjente et skaldet hoved

  Philip Levin fra Storbritannien lagde hovedet under lærredet til malerier. Sammen med sin ven, kropskunstner Kat Sinclair, maler de toppen af ​​hovedet og laver forskellige installationer på den - med korn, stifter og kontorstifter. Philip arrangerer soloudstillinger i London og har allerede indtrådt i moderne kunsthistorie som grundlægger af en ny retning - headism. "Nu søger jeg investorer at komme til Rusland med en udstilling. Jeg kom endda op med en ide: Jeg vil lave en serie værker med udformningen af ​​Faberge æg på mit hoved, "fortalte han om kreative planer.

  Da Bruce Willis begyndte at miste hår hurtigt, og dette skete omkring midten af ​​firserne, påpegede hans kollega Jack Nicholson, at Bruces hoved i høj grad snart ville se ud som et stort kyllingæg. Skuespilleren blev fornærmet og besluttede ikke at vente - han gik til en nærliggende frisørbutik og barberede hovedet. Og som det viste sig, gjorde han et vellykket marketingbevægelse, der gjorde sin ulempe til værdighed. Ifølge Willis, i høj grad på grund af det nye billede, begyndte han at modtage fra $ 5 millioner for rollen og fik status som et kønssymbol i verden.

  John Miller, en fyrtreds år gammel forretningsmand fra byen Jackson, Wyoming, blev berømt efter at have sluttet sig til skægkonkurrencen i National Beard and Mustache Championships, der blev afholdt sidste år i New Orleans. Han modtog en "sølv" i "Garibaldi" nominering og indrømmede at med denne type skæg er det nødvendigt at forlade et lille hår på siderne af hovedet. "Hvordan bor jeg med mit skaldede hoved? Med hende ingen problemer, men med en overskæg og et skæg vanskeligere. Når jeg spiser suppe, forsøger min overskæg det først, "udtalte John. Forresten, for ikke så længe siden satte han op et spørgsmål om T-shirts med sit billede i Amerika.

 • 8 bedste depilatory cremer

  Hvordan man behandler en forbrænding derhjemme end for at lindre smerte