Måder at fjerne hår i intime områder

Hår i bikiniområdet ser ikke kun attraktivt ud, men får også kvinder til at blive undertrykt, især når man besøger strande og pools. Men endnu værre på et så fint sted ser ud som irritation og rødme, der er opstået efter dårligt udført epilering. For at forhindre forekomsten af ​​uønskede bivirkninger, skal du vælge den bedste metode til fjernelse af hår. For at gøre dette skal du finde ud af, hvad der er hjemmet og salonmetoderne til hårfjerning på intime steder.

Moderne metoder til hårfjerning i bikiniområdet

Da epidermierne i forskellige dele af kroppen adskiller sig i tæthed og følsomhed, er det ikke altid muligt at vælge den rigtige måde at håndtere vegetationen korrekt på, især med hensyn til den modtagelige hud på bikiniområdet.

I dag kan hårfjerning af intime steder gøres på forskellige måder, og hvis standard barbering for nogle år siden var den mest almindelige metode, er hardwareteknikker i dag i stigende grad mere efterspurgt.

Ifølge undersøgelser kan mere end 35% af kvinderne ikke liste over alle moderne metoder til depilering og kun kende klassiske metoder til bekæmpelse af vegetation. Derfor er det fornuftigt, at hvis man efter hårfjerning på intime steder er irritation, rødme og kløe, er det klogt at tilmelde sig en hudlæge eller kosmetolog, der vil fortælle dig, hvilken måde at fjerne hår på intime steder, er optimal i et bestemt tilfælde.

Hjem måder

Som praksis viser, foretrækker de fleste piger selv at tage sig af bikini-linjen. Og oftere er den forbundet ikke med den banale begrænsning af "offentligt" udklædning eller spare penge, men med en simpel mangel på tid.

Den største fordel ved hjemmet fjernelse er, at proceduren kan udføres uafhængigt, når som helst. Hårfjerning i bikiniområdet derhjemme kan også udføres på forskellige måder, lige fra brugen af ​​en konventionel barbermaskine til brug af professionelle depilatory cremer.

barbering

På trods af at beauticians tilbyder innovative metoder til at håndtere hår, fortsætter de fleste kvinder med at bruge maskinen. Og selvom barbering er en af ​​de ældste metoder til depilation, er det ikke alle piger, der ved, hvordan man korrekt bruger maskinen. På grund af det faktum, at barberbladet beskadiger det øvre lag af epidermis, når der skæres et hår, vises visse problemer som rødmen, udslæt og kløe ofte efter en sådan behandling.

For at undgå forekomsten af ​​komplikationer vil kun streng overholdelse af handlingsalgoritmen og den efterfølgende hudpleje.

Hvad angår fordelene ved barbering, så omfatter disse:

 1. Hurtighed. Hårfjerning på intime steder ved brug af maskinen tager ikke mere end 15 minutter.
 2. Enkelhed. For at gennemføre proceduren behøver du ikke at have særlige færdigheder.
 3. Smertefri.
 4. Tilgængelighed.
 5. Evnen til at ændre det intime hårklipp.

På trods af sine mange fordele er barbering stadig ikke den foretrukne metode. Den største ulempe ved denne metode er at hårene begynder at vokse efter 1-2 dage. Efterskæringsbørsten er ret hård og tyk, den skal fjernes igen efter 4-5 dage. En sådan behandling kan også forårsage irritation, rødme og indvækst af hår.

Shugaring

Brugen af ​​sukkerpasta i dag er næsten den mest populære og populære metode til hårfjerning på intime steder. Trods det faktum, at denne metode blev praktiseret i det gamle Egypten, i Rusland syntes det ikke mere end 10 år siden. Da teknikken er enkel og handlingsprincippet ligner voksning, udføres det i dag i stigende grad i hjemmet.

Den største fordel ved shugaring er, at den ikke beskadiger huden, efter proceduren er der ikke knuste hår og sorte prikker. Hvis behandlingen behandles korrekt, vil risikoen for irritation også minimeres. For at finde ud af hvordan man fjerner hår på intime steder ved hjælp af shugaring anbefales det at udføre de første flere gange i salonen med en erfaren kosmetolog og nøje overvåge, hvordan mesteren udfører proceduren.

Det er vigtigt! Shugaring er en temmelig smertefuld procedure. Med en lavere smerte tærskel, anbefales det at bruge anæstetiske cremer før proceduren, og kun derefter fortsætte med fjernelse af hår.

voks

Efter udseende af shugaring voksede voks næsten sin relevans. Forskellen i disse metoder ligger i den kendsgerning, at når voksmesteren bruger voks, ikke sukkerpasta.

Den positive virkning af voksning opnås på grund af voksens evne til at omslutte stængerne. Under jerkbevægelsen fjernes hårene sammen med voks.

I dag kan du finde specielle voksstrimler, der gør proceduren så enkel og praktisk som muligt. De skal varme op i hænderne, anvende på huden og trykke. Efter 20-30 sekunder, når voksen passer sammen med hårene, skal de fjernes. På trods af at voksning giver et godt og langvarigt resultat, afviser flere og flere kvinder i dag på grund af smerten i en sådan procedure.

Kemisk hårfjerning

Denne metode til hårfjerning i det intime område er især efterspurgt blandt piger med overfølsom hud. På grund af den unikke sammensætning ødelægger depilatory cremer keratinet i hårene efter påføring, hvorefter de let kan fjernes fra overfladen med en plastikspatel.

Det er meget nemt at bruge sådanne depilatorier - fløden skal fordeles jævnt over huden og lade være at virke i nogle få minutter (normalt 15-20), og derefter fjerne rester af midlet med en spatel eller varmt vand. Fordele ved metoden:

 • effektivitet. En kvalitet creme kan fjerne hår fra absolut nogen del af kroppen;
 • hastighed. Proceduren tager ikke mere end 25 minutter;
 • tilgængelighed. Sådanne depilatorier sælges i næsten alle butikker;
 • absolut smertefrihed
 • sikkerhed. Ved udførelse af sådan depilation er der ingen risiko for nedskæringer, infektion. Irritation vises kun, hvis produktet ikke er egnet til sammensætningen.

Da sådanne cremer kun påvirker stængerne på overfladen, vil efterbehandling blive påkrævet efter 4-5 dage.

Elektriske epilatorer

Det er muligt at bruge sådanne anordninger til at fjerne hår i den intime zone, men på grund af øget smerte beslutter meget få piger på hende. Denne metode er langt den mest smertefulde. Selv særlige massage dyser og smertepiller hjælper ikke altid med at løse problemet.

Salon behandlinger

Æstetiske kosmetologicentre og skønhedssaloner tilbyder kunderne ikke kun almindelig shugaring og voksning, men også hårfjerningsmetoder til hardware, der kan medvirke til at glemme vegetationen i flere år. Disse typer af hårfjerning skal tage et helt kursus, antallet af sessioner udvælges individuelt for hver klient under hensyntagen til typen af ​​hår og de individuelle karakteristika for organismen.
Hovedtyper:

 • laser hårfjerning. Denne metode er stadig den mest populære og egnet til behandling af ethvert område. Den positive effekt af proceduren er opnået på grund af det faktum, at melanin, der er placeret i hårene, absorberer laserenergien. Termisk energi på stangen går til follikelen, hvorefter den overophedes og dør. Efter færdiggørelsen af ​​det fulde kursus sænkes hårvæksten normalt med 5-7 år;
 • epilering. Ifølge handlingsprincippet er denne teknik meget lig med laser hårfjerning. Denne behandling er mere velegnet til piger, der har mørkt hår og let hud. Photoepilation er også meget effektiv og vil medvirke til at glemme hår i det intime område i mere end 5 år;
 • elektrolyse. Eksponering for elektrisk strøm er den eneste metode, som permanent fjerner hår. En elektrisk udledning ødelægger fuldstændigt folliklerne, hvorefter deres opsving bliver umulig.

Hjælp! Nogle skønhedssaloner tilbyder kombinerede metoder til hårfjerning, der kombinerer flere teknikker på én gang.

Metode sammenligning

Hvis en kvinde ikke ved, hvordan man bedst kan fjerne hår i bikiniområdet hjemme, så anbefaler de fleste eksperter at stoppe ved shugaring.

Sukker hårfjerning hjælper med at glemme hårene i mindst 3 uger, er også karakteriseret ved lethed af udførelse. Hvis du studerer handlingernes algoritme og nøje overholder det, vil hver pige kunne udføre proceduren.

Med hensyn til voksning viste denne teknik også sig til at være en god ide, men i forhold til shugaring er det mere smertefuldt. Barbering og kemiske depilatorier mister gradvist deres relevans. Dette skyldes, at sådan depilation giver en kortvarig effekt, og behandlingen skal gentages hver 4-5 dage.

Blandt salonmetoderne for hårfjerning er den mest effektive laser. Siden i dag er der forskellige typer af stråler, med hjælp fra dem kan du fjerne eventuelle hår, herunder lys. Photoepilation effektivitet er lidt ringere end laseren. Den mest effektive metode er selvfølgelig elektrolyse. Men da effekten af ​​elektrisk strøm er meget smertefuld og ofte forårsager komplikationer, bruges den mindre hyppigt.

anmeldelser

I hjemmet vælger de fleste kvinder shugaring. Pigerne hævder, at sukkerhårfjerning ikke kun giver dig mulighed for at opnå den ønskede virkning, men ved regelmæssig brug nedsætter det generelt hårvæksten og gør dem mere sparsomme og lettere. Hvis du justerer, vil ubehag og smerte under fjernelse af sammensætningen praktisk talt ikke mærkes. Ofte falder valget præcist på denne teknik, også fordi karamellen kan fremstilles uafhængigt, hvilket gør proceduren så økonomisk som muligt.

konklusion

Hvordan man kan slippe af håret på intime steder derhjemme, skal hver kvinde beslutte sig selvstændigt, ud fra sine egne præferencer og individuelle egenskaber. Men for at bestemme den optimale metode skal du eksperimentere og mindst en gang forsøge at bruge hver metode.

Afhaling af det intime område

Depilation refererer til hårfjerning fra hudens overflade, og dens mest kendte metoder er barbering og brugen af ​​en særlig creme, der blødgør og fjerner hår. Depilation påvirker ikke hårsækken og ødelægger det ikke, i modsætning til epilering - fjernelse af hår med en pære. Depilering af den intime zone er enkel, smertefri og hurtig - proceduren tager normalt ikke mere end 5 minutter.

Særlige egenskaber

Afhugning af det intime område appellerer ikke til enhver pige eller kvinde - nogle er bange for smerte og irritation, andre er helt tilfredse med deres vegetation. Som med enhver procedure har depilation positive og ikke så specielle egenskaber:

 • Tillader dig at slippe af med håret hurtigt og smertefrit;
 • Eliminerer ubehagelig lugt. Spiret hår (uanset hvor) kan holde på dets "kropsdråber" af sved og talg - sebum, og sidstnævnte har tendens til at lugte ubehageligt, plus bakterier spredt i hår. Især dette problem - gravide kvinder og dem med hormonelle ændringer lider af overdreven svedtendens;
 • Glat hud i det intime område opkræves med tillid mere abrupt end dyre undertøj, siger eksperter;
 • Kvinde depilation tillader dig ikke at fjerne håret renset, men for at fjerne længden eller slippe af med udragende hår fra under trusserne alene;
 • Depilation af en dyb bikini indebærer hårfjerning helt og især almindelig blandt unge piger.

Midler til fjernelse af hår på intime steder

Fra de ældste gange har kvinder kæmpet med overskydende hår på deres kroppe. Det retfærdige køn har altid forsøgt at få en glat, silkeagtig, velplejet hud. Damen blev skabt af naturen selv for at tjene som en mus for mænd.

Derfor kæmpede hun altid for den fløjlsagtige hud, som ville have fanget enhver kriger og getter. Da mode er meget foranderlig, var skønhedens standarder anderledes end de moderne. Fra tid til anden var der perioder med opmuntring til overdreven vegetation og radikale befrielse fra det. De fleste kvinders mening er fejlagtigt, at depilation ikke er så længe siden indført i obligatoriske manipulationer med ens egen krop. Selv i det gamle Rom og Grækenland praktiseres fjernelse af overskydende vegetation på de hårede dele af huden. Dette bekræftes af flere kvindelige statuer med et perfekt glat bikiniområde.

Der er tegn på, at selv Cleopatra selv regelmæssigt praktiserede depilation sessioner på sig selv. Da der i disse dage ikke var noget stort udvalg af måder at håndtere hår på, brugte de hovedsagelig improviserede folkemetoder: voks og pincet. Takket være den tekniske udvikling er der meget ændret siden da. Til dato er der mange forskellige måder at håndtere overskydende hår på. Lad os prøve at forstå dem for at gøre det lettere at vælge den mest egnede mulighed for dig selv.

Intim hårfjerning

Moderne hårfjerning i det intime område

I dag er en kvinde i stand til at foretage en sikker depilation session af ethvert område af hendes krop. For at gøre dette kan du besøge en særlig salon eller holde en session derhjemme.

I nogle tilfælde er det ikke nødvendigt at besøge et specialiseret sted, fordi du nemt kan klare dit hår derhjemme. Men visse procedurer kræver brug af specialudstyr og kvalificeret personale. Desværre, uanset hvilket sted eller metode du vælger, vil du ikke være i stand til at slippe af med hår for evigt. Over tid vil naturen tage sin vej, og de vil begynde at dukke op igen.

Gentle, modtagelig hud i lyskeområdet er altid meget følsom overfor enhver mekanisk eller kemisk virkning. Af denne grund er der et behov for at finde en egnet metode til at slippe af med hår, hvilket ville fjerne de negative virkninger eller overdreven ubehag. Derudover forventer hver kvinde den længste mulige virkning fra proceduren for at minimere hyppige virkninger på en sådan følsom hud. Hvilke metoder til hårfjerning eksisterer i dag?

Brug en barbermaskine

Dette værktøj er den mest almindelige blandt moderne kvinder. Som enhver anden metode har den sine fordele og ulemper. Blandt fordelene er det meget vigtigt at fremhæve:

 • procedurens hastighed
 • mangel på smerte
 • Mulighed for brug på helt forskellige områder af kroppen
 • Intet behov for særligt udstyr;
 • muligheden for at foretage en fjernelse af hårfjerning hjemme
 • Intet behov for hjælp fra andre mennesker (du kan gøre alt selv).
Brug en barbermaskin til at fjerne hår i det intime område

Blandt ulemperne ved at bruge en barbermaskine er følgende:

 • kort effekt, ledsaget af hurtig hurtig vækst af hår. Af denne grund vil der altid være behov for regelmæssig brug af maskinen. Gentagne permanente procedurer kan forstyrre det øvre lag af epidermis, der forårsager infektion eller betændelse;
 • hudirritationer i den intime zone, karakteriseret ved rødme, kløe og tilstedeværelsen af ​​små pustulære bumser. Denne tilstand er en konsekvens af forringet hårvækst (vokser ind i huden). Under barberingen begynder den skarpe spids af håret at vokse i modsat retning og grave ind i huden. Dette gælder især for ejere af hårdt sort hår. Ifølge anbefalinger fra eksperter, for at forhindre betændelse, skal du bruge et specielt værktøj før og efter barberingen.
Razor fjernelse kan forårsage irritation.

voks

Denne type af hårfjerning praktiseres af mange kvinder, der løbende kæmper med overskydende vegetation. Det er værd at bemærke, at gamle skønheder i oldtiden brugte det som en yndlingsmetode til at håndtere hår. Til denne dag er der mange fans af en sådan effektiv måde. Dens essens ligger i, at den opvarmede voks påføres den hårige overflade. Derefter påføres en speciel stofstrimmel. Når voks hærder, rives de af den stribede strimmel med hårene. Brug af denne metode til at fjerne uønsket hår på intime steder er meget mere effektivt end den forrige. Blandt fordelene værd at fremhæve:

 • effektvarighed - kan vare op til en måned
 • nem at bruge, når den bruges alene
Voksning i bikiniområdet
 • muligheden for at foretage en fjernelse af hårfjerning hjemme
 • fravær i de fleste tilfælde af irritation eller betændelse. I tilfælde af meget følsom hud kan rødmen forekomme i nogen tid;
 • med hver ny procedure vil hårene begynde at tynde og tynde;
 • tager ikke meget tid til proceduren.

Der er imidlertid en væsentlig ulempe ved denne gamle metode - høj smerte. Ikke alle kvinder er i stand til at udholde sådan smerte. Kun de mest modige og hårde beslutter at foretage en lignende hårfjerning hjemme. Med henblik på sikkerhed udføres proceduren for hårfjerning på intime steder bedst i en specialiseret salon.

Intim hårfjerning med voks

Epilering ved særlige kemiske tiltag

Sådanne midler omfatter forskellige cremer, emulsioner, opløsninger, som hurtigt og relativt lang tid kan fjerne uønsket vegetation. Sådanne værktøjer til bekæmpelse af hår optrådte ikke så længe siden. Du kan købe dem i næsten enhver kosmetisk butik.

Prisen for dem varierer betydeligt, så du kan hente et værktøj til enhver tegnebog. Hold lotion eller emulsion på den hårige del af huden i en halv time. Fjern derefter produktet med en speciel spatel og vask huden grundigt. Den største fordel er, at denne metode vil gøre sig af med vegetationen meget hurtigt, smertefrit og også fjerne udseendet af irritation.

Producenter af disse cremer anbefales stærkt inden brug for at teste for et allergen, hvilket giver en vis mængde penge på albuebukken. Hvis din hud ikke er ændret udad efter et stykke tid, kan du bruge dette lægemiddel. Vær dog forsigtig og forsigtig, når du fjerner hårfjerningen korrekt. Fløden faldt ikke på slimhinden i lammens område. Ellers er der risiko for mindre forbrændinger.

Depilation creme til bikini og underarms Camomile Depilation

Shugaring

En forholdsvis ny metode til at håndtere hår på alle dele af kroppen. Der er andre navne på en sådan enestående måde: karamel hårfjerning, sukker hårfjerning. Der er en opfattelse, at du ved hjælp af shugaring kan slippe af med overskydende vegetation for evigt, men det er ikke sådan.

Ca. hver måned kræves der en ny procedure. Denne metode er baseret på brugen af ​​sukkerpasta på de hårige dele af kroppen, hvorved det er muligt at fjerne overskydende hårdhed i lang tid (op til en måned). Shugaring bruges i gamle civilisationer, men over tid glemte de det. Og for nylig har denne "lækre" hårfjerningsmetode genoptaget sin eksistens. Moderne kvinder foretrækker at bruge denne metode på intime steder. Essensen af ​​proceduren er at ælte den opvarmede pasta og rulle den på en håret overflade.

Det er meget vigtigt at gøre dette korrekt, det vil sige ifølge hårets vækst. Derefter suges sukkerkagen skarpt ned imod hårvækst.

Da en sådan pasta er nem at forberede derhjemme, kan du selv selv foretage en epileringssession. For at gøre dette blandes 1 kilo sukker, 8 spiseskefulde citronsaft og 120 ml vand. Placer på komfuret og kog til opskumning. Det er nødvendigt at lave en sådan blanding, så du føler dig tryg ved at tage den i dine hænder. Start hårfjerning. Hvis du har hæmatomer, papillomer, dybe sår eller betændelser, er det bedre at udsætte en sådan procedure i et stykke tid, indtil fuldstændig genopretning.

Laser hårfjerning

Snarere nye midler til at fjerne overskydende hår i forskellige dele af kroppen. At gennemføre en sådan session kræver et besøg på en særlig salon, fordi det ikke kan undvære særligt udstyr.

Hovedforskellen fra de andre metoder, der er nævnt ovenfor: Ved hjælp af en laser kan du slippe af med overskydende hår for evigt. Denne metode er særlig relevant, når du bruger laser hårfjerning intime steder, fordi det ikke repræsenterer nogen direkte mekanisk handling. Ved hjælp af en laserstråle er hårsækken ødelagt med det efterfølgende tab. Afhængig af typen af ​​laser kan procedurerne afvige fra hinanden. Så ved hjælp af en diodelaser får du ikke en øjeblikkelig effekt. Hårene falder først efter 2-3 uger.

Neodymlaser er karakteriseret ved brugen af ​​et hjælpestof - en kul suspension. Under påvirkning af strålen trænger trækul ind i hårsækkenet, og opvarmning ødelægger det. Alexandrite laser er velegnet til alle typer og hårfarver. Desuden antænder den den ydre del af håret og derved giver en øjeblikkelig effekt. Med hver efterfølgende procedure vil hårene tynde, tynde og lette. Over tid er der en chance for at slippe af med vegetationen for evigt. Hvis du har åreknuder, modtagelighed for dannelsen af ​​keloidær eller åbne sår, er det bedre at nægte at bruge en laser.

Laser Hair Removal Bikini Area

Er der et alternativ til enhver form for unødvendig fjernelse af håret?

Hidtil har intime hårklipp været meget populært. Hvis du er træt af den banale dyb fjernelse af et intimt sted, kan du sikkert gå videre til eksperimentet.

Denne proces er så unik og original, at den let kan kaldes kunst. Det er naturligvis umuligt at have et intimt hårklipp hjemme. Derfor skal du besøge salonen, der specialiserer sig i levering af sådanne tjenester. Under alle omstændigheder vil det være usædvanligt og interessant selv med henblik på eksperimentet. Sådanne haircuts vil hjælpe dig med at diversificere sexlivet.

Sådan fjerner du hår på intime steder for evigt: det kan gøres derhjemme!

Glat og silkeagtig hud er drømmen om enhver kvinde, som er vokset ud af ideerne om menneskets æstetiske standarder, der er stærkt forankret i den offentlige bevidsthed. Siden antikke tider har anerkendte skønheder nøje overvåget udseendet af uønsket vegetation på kroppen.

Fraværet af irriterende hår var et stort privilegium, som på grund af den komplicerede og høje pris for proceduren kun kunne have adelige dame af aristokratisk oprindelse.

I dag betragter næsten enhver moderne kvinde blød og glat hud som en af ​​de største hemmeligheder af tiltrækningskraft. Konstant voksende hår, som jeg gerne vil fjerne en gang for alle, forårsager en masse angst og problemer for den smukke halvdel af menneskeheden. Hvilke slags ofre de ikke behøver at lave, nogle gange gør utænkelige og ofte ikke smertefri manipulationer med deres egen krop.

På trods af at skønhedssaloner i dag tilbyder det mest varierede udvalg af hårfjerningsprocedurer på kroppen, foretrækker mange skønheder at bruge tidtestede og velprøvede hjemmebaserede metoder til at håndtere dette sarte problem.

Er det muligt at slippe af med dem selv?

Ønsker at inspirere kvinder til at opnå det ønskede resultat i plejen af ​​deres egen krop, som ikke vil have et enkelt ekstra hår, må vi dog indrømme, at det ikke er muligt at slippe af med al vegetation på kroppen helt og permanent hjemme. Eksperter siger, at selv den mest moderne kosmetiske teknologi salon ikke giver et absolut resultat.

Samtidig er folkemedicin kendt for et stort antal metoder, hvis regelmæssige anvendelse vil gøre denne opgave væsentligt lettere, idet håret med hver efterfølgende procedure bliver mere og mere tyndt og næppe mærkbart, vil deres vækst aftage betydeligt. Med tilstrækkelig omhu og omhu vil hårene virkelig blive næppe synlige, samtidig med at de bevarer deres naturlige beskyttelsesfunktion mod bakteriernes indtrængning.

Af alle de dele af den menneskelige krop, som hår vokser at blive fjernet, har det intime område den mest følsomme hud. Mange af de metoder, der bruges til at påvirke overskydende hår i bikiniområdet, forårsager en stærk og ofte smertefuld reaktion.

Af denne grund er ikke alle piger klar til at prale af, at de slet ikke er bange for intim depilation og er parat til nemt at beslutte at udføre det på nogen måde. Kendskab til populære opskrifter, der effektivt håndterer problemet, og samtidig ikke forårsager for stor ulejlighed, vil altid være vejen.

Fjernelse metoder og trin-for-trin instruktioner

Overvej hjemmelavede hårfjerningsmetoder i det intime område, der har fået den største kærlighed og popularitet.

Shugaring

En af de ældste og samtidig effektive hjemmetoder anses for at være shugarnig - depilation ved hjælp af sukkerpasta. Den er forberedt på denne måde: opløs sukker i vand, tilsæt citronsaft. Dernæst koges pastaen, afkøles derefter, og kugler rulles fra den resulterende blanding, som påføres problemområder, der tidligere er fedtet med talkumpulver.

Her behøver de at holde i nogen tid, og derefter fjerne, ved hjælp af stofstrimler. Metoden skelner tilgængelighed og brugervenlighed. Det forårsager normalt ikke allergier eller irritationer på huden, efterlader ikke indgroet hår, har en yderligere effekt af peeling. Det har en behagelig lugt af karamel. Den største ulempe er stærk smerte, som dog gradvist falder over tid.

Wax depilation

En anden smertefuld, men bekræftet effektivitetsprocedure er voksaflejring. Det kan gøres på to måder: varmt og koldt. Den første anses for at være at foretrække, især for bikiniområdet.

For at udføre proceduren i hjemmet, er det nødvendigt at købe specielle papirstrimler med voks påført dem, der opvarmes i mikrobølgeovn. Varm voks kan også købes i en flaske, der har en rulle til nem anvendelse. Kold voks opvarmes af hænderne.

Vassen påføres med et tyndt lag på hårene, ikke kortere end 0,5-1 cm, og fjernes derefter mod vækst. Alvorlig smerte skyldes, at hårene trækkes sammen med rødderne næsten samtidigt. Metoden anbefales ikke til eksisterende skader på hud og menstruation.

Elektrisk separator

Ofte bruger piger en elektrisk afskærmning derhjemme. I udseende er det en miniature tang, der trækker hår ud med rødder. Også ret smertefuldt. Farlige virkninger af indgroet hår. Effekten varer ikke mere end en måned, og efterhånden bliver håret tyndere.

Hvordan kan du uafhængigt fjerne cellulite fra maven? De bedste måder.

Lær af denne artikel, hvordan man laver et omslag med Kapsikam derhjemme.

Hår misfarvning

Hvis vegetationen på kroppen ikke er meget tyk, kan misfarvningsmetoden hjælpe meget. For at gøre dette skal du tage 5-10% hydrogenperoxid. Overfladen tørres med en fugtig vatpind to gange dagligt. Gradvist bliver hårene tyndere og mindre synlige.

Særlig fløde

Der er et stort udvalg i skønhedssaloner og apoteker med særlige depilation cremer, som også er velegnede til den delikate bikini zone. Cremen påføres jævnt på overfladen med et tyndt lag, lades i 10-15 minutter og fjernes derefter med en speciel spatel sammen med håret.

Den kemiske reaktion virker aktivt, ødelægger håret langs hele længden. Over tid bliver de også mere subtile. Ulemperne ved fremgangsmåden er mulige allergiske reaktioner, vedvarende kemisk "aroma", som øjeblikkeligt fordeles i rummet, de skadelige virkninger af cremen på huden.

Hårfjerningsmix

Med forsigtighed på grund af mulige kemiske forbrændinger på huden, skal metoden til jod og ammoniak anvendes, på trods af faren, der har vist sig godt. Til dette formål fremstilles en blanding, hvortil der tilsættes 1,5 g jod, 2 g ammoniak, 5 g ricinusolie, 35 g medicinsk alkohol.

Efter blanding blandes i flere timer. Når blandingen helt taber sin farve, påføres den til de ønskede områder to gange om dagen. En måned efter en regelmæssig procedure vil problemet med overskydende hår miste sin relevans.

Med en valnød

En af de mest effektive måder at slippe af med kropshår for evigt er at bruge en valnød. Der er to måder.

Den første indebærer behandling af hår med grøn skrælsaft fra en umodne frugt. En betydelig ulempe er en mærkbar farvning af huden, som erhverver en ekstremt resistent bronzebrunfarve.

Den anden er mere almindelig i hverdagen: knustede skaller blandes med vand og får en svampet tilstand. Gnid blandingen på huden tre gange om dagen. Udfør indtil vegetationens fuldstændige forsvinden.

Kaliumpermanganat eller kaliumpermanganat

Faren for farvning af huden i pink farve findes, hvis du bruger en anden kendt metode til fjernelse af hår, kaliumpermanganat eller kaliumpermanganat. Det er blevet observeret, at hvis du gnider huden med det hver aften, vil dit hår forsvinde for evigt, og det skal huskes, at ekstrem omhu kan føre til tør hud og endda kemiske forbrændinger.

Hvilke effektive masker til cellulite kan gøres hjemme?

Hvordan laver man et omslag med brug af kosmetik Guam? Læs denne artikel.

Sådan laver du en salt krop dig selv - http://omaskah.com/telo/skrabyi/solevoj.html

Infusion af dope

En fælles metode er infusion af dope. Dens frø er formalet til pulver, for eksempel i en kaffekværn. Fyld med vodka og lad det stå i op til to uger. På trods af at dope betragtes som yderst giftige og endog giftige planter, giver det mange fordele, og de kan smøre områderne på huden, selv i tilfælde af for meget hårvækst.

Nilefrø

Nisse vil også bidrage til at ødelægge hår, men det kræver ikke blade, men frø. Du kan gnide deres hår umiddelbart efter indsamling. Du kan også lave en infusion af 40 g knuste frø med tilsætning af 100 ml vegetabilsk olie, som skal insisteres på et køligt skyggefuldt sted i to uger. Påfør blandingen en gang hver anden eller tre dage. Pas på om hudlæsioner eller irritationer er til stede. Der er risiko for forbrændinger.

vindruer

Umodne druer bruges ofte til samme formål. De tager frisk juice af umodne bær og smør dem med problemområder. Håret bliver tyndere og lysere over tid. Velegnet til følsom hud, har ingen kontraindikationer og er ikke farlig for forbrændinger.

Hvad anbefales ikke?

På trods af den eksisterende bred vifte af dokumenterede effektive opskrifter til bekæmpelse af overskydende hår, skal det huskes, at selv deres anvendelse har en række alvorlige kontraindikationer. Især anbefales det ikke at gøre depilering for ikke at skade ikke kun huden, men også immunsystemet som helhed, hvis følgende sygdomme findes:

 • - skader og sygdomme i huden af ​​forskellige slags
 • - vaskulær inflammation og åreknuder
 • diabetes;
 • - Allergi (kræver omhyggelig undersøgelse af sammensætningen af ​​de anvendte midler).

Forskere fra videnskabsfolk i nyere tid har i stigende grad fundet bevis for den eksisterende fare under bikinizonenes depilation ved infektion med molluscum contagiosum - det humane papillomavirus. Metoden til forebyggelse er overholdelse af hygiejnereglerne under mekanisk påvirkning på huden, hvorefter sår og ridser kan forblive åbner adgangen til blodet for mikroorganismer.

Hvis du beslutter dig for at bruge en barbermaskine til at pleje et intimt område, anbefales det ikke at bruge en kvindelig maskine, det er bedre at erstatte det med en mandlige, som er meget mere tilpasset til at gentage kurverne af kroppens naturlige lindring.

Kvinder anmeldelser

Nastya

Jeg har længe ønsket at gøre en dyb depilation i det intime område, men meget skræmmende... Fortæl mig, er det virkelig så smertefuldt?

Tatiana

Fra de ældste gange besluttede opfindsomme kvinder at bruge sukker til at fjerne uønsket hår. Proceduren er ikke dyr, den er perfekt til alle dele af kroppen og til særligt følsomme områder som bikinier.

Du behøver kun at vælge den rigtige pasta, det skal være en vis tæthed. Jeg var bedst egnet blanding i lige store mængder af to typer pasta Start Epil - tæt og medium tæthed. Jeg er meget tilfreds med effekten og anbefaler det til alle!

Lena

Jeg kunne godt lide cannapasta pasta mest, jeg bruger det i meget lang tid. Fungerer perfekt under processen. Det er nemt at anvende og rive af. Der er ikke behov for at smøre ti gange, alt hvad der er brug for fra første gang, fjernes.

Katia

For at fjerne hår på særlige steder køber jeg cremer med særlige mærker (til følsom hud). I første omgang ser det ud til, at det er lidt varmt, men så passerer sensationerne. Jeg stoppede ved fjernelseordningen ved hjælp af cremen kun på puben, jeg skar alt, der er placeret under manuelt ifølge gynækologens råd for at undgå indbrud af bakterier.

Der er et stort udvalg af produkter, der med succes kan bruges til at fjerne uønsket hår derhjemme. De fleste af dem kræver ikke særlige materielle omkostninger og er meget overkommelige. Når du vælger en metode, skal du først og fremmest styres af organismens individuelle naturlige egenskaber, husk nyttige anbefalinger og mulige kontraindikationer.

Under alle forhold og korrekt efter opskrifterne kan du opnå meget gode resultater alene, det er nok at være forbeholdt omhu og tålmodighed. Overtrædelser i skønhedens navn er ikke en ny sandhed, men stadig relevant, men en glat og følsom hud, som et spædbarn, er værd at gøre.

Hårfjerning i intime steder - bedste måder, anmeldelser

Hårfjerning på intime steder er et ret følsomt problem, som næsten alle kvinder står overfor. I mode, den ideelle bikini linje, og for at opnå det, skal du lægge stor indsats. Salonprocedurer, barbermaskiner, specielle cremer: Alt dette giver ikke altid det ønskede resultat. Hvilken måde at vælge og hvad skal man gøre, så huden bliver så glat og øm så lang som muligt? Du vil lære om dette ved at læse denne artikel.

I mode, den ideelle bikini linje, og for at opnå det, skal du lægge stor indsats

Skal jeg fjerne hår i intime områder?

Dette spørgsmål betragtes som ret kontroversielt. På den ene side hævder mange, at depilering ikke kun er en måde at blive mere seksuel og attraktiv på: Hårfjerning er en hygiejnisk procedure. Modstandere af fjernelse mener dog, at hår på visse steder i den menneskelige krop ikke kun er der. Især beskytter håret i den pubic zone mod skadelige bakterier. Det er ikke for ingenting, at vores bedstemødre ikke engang kendte navnet på hårfjerning på intime steder, og de havde ingen problemer med dette: Infektioner var mindre almindelige, og kvinder fødte meget oftere end i dag, hvor mange kvinder flittigt fjernes fra den "naturlige barriere" i det intime område.

Overbevisende undersøgelser viser imidlertid, at depilering af de "delikate" områder af den kvindelige krop fører til en øget sandsynlighed for, at en urogenital infektion ikke eksisterer. Derfor kan håret fjernes sikkert (hvis du selvfølgelig vil have det).

Tip! Det kan kun begrænses til korrektion af hår: Fjern dem på siderne, og i midten justeres med en speciel trimmer. Så du reducerer risikoen for irritation til et minimum.

Huden i de intime områder af menneskekroppen er øm og følsom. Derfor kan valg af en depileringsmetode være ekstremt vanskelig.

Hvad er hårfjerningsmetoder?

Huden i de intime områder af menneskekroppen er øm og følsom. Derfor kan det være ekstremt svært at vælge en depileringsmetode. Som regel bruges følgende metoder til at fjerne hår på intime steder derhjemme:

 • barbering med maskinen;
 • hårfjerning med særlige cremer;
 • hårfjerning voks;
 • shugaring;
 • brug af en husstandspilator.

Lad os tale om fordele og ulemper ved alle ovennævnte metoder.

Tip! For at få håret til at vokse langsomt tørres huden regelmæssigt af med valnøddekok: det hjælper med at øge tiden mellem depileringsprocedurerne.

barbermaskine

De fleste kvinder bruger en barbermaskine til at slippe af med unødvendig "vegetation". Dette er virkelig meget praktisk, men for at opnå det ønskede resultat er det vigtigt at observere en række betingelser:

 • du kan kun barbere hår på dampet hud, det er tilrådeligt at gøre det efter et bad eller i brusebadet;
 • Du kan ikke nægte specielle cremer og geler til hårfjerning på intime steder: de blødgør håret og beskytter huden. Ellers kan irritation og betændelse forekomme;
 • For at beskytte følsom hud mod irritation bør håret barberes ikke diagonalt mod hårvækst, som mange gør, men diagonalt.
De vigtigste fordele ved proceduren er fuldstændig smertefrihed, billighed og evnen til hurtigt at fjerne alt unødvendigt hår.

De vigtigste fordele ved proceduren er fuldstændig smertefrihed, billighed og evnen til hurtigt at fjerne alt unødvendigt hår. Men der er også ulemper: barbering ved hjælp af en maskine forårsager ofte ganske stærke betændelser i det intime område på grund af, at knivene beskadiger den sarte hud. Derfor er maskinen ikke egnet til alle: Til kvinder, hvis hud er særlig følsom, er andre metoder egnede.

Tip! Brug kun nye maskiner til hårfjerning i bikinizonen! Hvis knivene er stumme, risikerer du at beskadige huden lidt. Hvis det stadig sker, skal du tørre sårene med hydrogenperoxid eller et andet desinfektionsmiddel: dette vil undgå udvikling af inflammatoriske processer.

Voks til depilation

For at fjerne hår med voks har du brug for voks selv, specielle spatler til dets anvendelse og strimler af uvævet materiale.

Fremgangsmåden er ekstremt enkel: voks påføres håret, en stofstrimmel limes til den. Derefter skal strimlen brydes med en skarp bevægelse. Det ser ud til, at der ikke må opstå vanskeligheder. Voksning har dog også en række finesser:

 • håret skal være mindst 5 mm i længden: ellers vil voksen ikke være i stand til at "gribe" dem;
 • strimmel bryder mod hårvæksten i en skarp bevægelse. Ikke alle kvinder er i stand til at klare en sådan opgave: Når voksen bliver revet af huden, opstår der ganske smertefulde fornemmelser;
 • En dag før hårfjerning på intime steder med voks, skal huden behandles grundigt med en skrubbe: Dette vil gøre proceduren mere effektiv.
Fremgangsmåden er ekstremt enkel: voks påføres håret, en stofstrimmel limes til den. Derefter skal strimlen brydes af en skarp bevægelse.

Ved hjælp af voks kan du fjerne hår i lang tid: voks, i modsætning til en barbermaskine, skærer ikke bare hårene, men fjerner dem sammen med roden.

På grund af det faktum, at proceduren er smertefuld, kan mange kvinder simpelthen ikke udføre en sådan "udførelse" over sig selv. Hertil kommer, at de intime områder i vores krop har en ret kompliceret "relief", derfor at klare håret ved hjælp af voks er en ret vanskelig opgave. Hvis du vil prøve voksaflejring af intime områder, skal du besøge skønhedssalonen: herrer anvender specielle formuleringer til klientens hud, som reducerer ømhed. Derudover kan du lære de grundlæggende principper for voksaflejring og spørge master alle dine spørgsmål.

Tip! Der er specielle striber til hårfjerning på intime steder: voks er allerede blevet anvendt på dem. En sådan strimmel limes til huden som en plaster og fjernes med en skarp bevægelse. Anvendelsen af ​​strimler af voks forenkler processen med fjernelse af hår.

epilator

Den mest populære enhed til hårfjerning på intime steder, er selvfølgelig epilatoren. Hårfjerning i intime områder med en epilator er ret smertefuldt, så det er tilrådeligt at købe en speciel kølemodel eller epilator, der kan fungere i vand. Hvis dit hår er tykt og mørkt nok, skal du forlade epilatoren.

Påfør epilatoren er meget enkel: han tager fat i håret og fjerner det fra roden. Resultatet er, at huden forbliver glat og øm i lang tid. Desuden bliver hårene mere og mere tynde, takket være den regelmæssige brug af epilatoren, og smerten vil efterhånden blive mindre intens. For at gøre proceduren mere effektiv, er det imidlertid nødvendigt at eksfoliere det intime område regelmæssigt og udføre udtørring efter badet, når huden bliver blød og dampet.

Påfør epilatoren er meget enkel: han tager fat i håret og fjerner det fra roden. Resultatet er, at huden forbliver glat og øm i lang tid.

Tip! Efter brug af epilatorer noterer mange kvinder håret indvækst. For at undgå dette skal du skrubbe huden regelmæssigt, og tør det med et hårdt håndklæde efter brusen. For at gøre resultatet endnu bedre, brug fugtgivende og blødgørende cremer.

Depilatory cremer

Intim hårfjerning creme synes at være en af ​​de nemmeste måder at klare overflødig vegetation på og opnå det perfekte bikini område. Det kan trods alt være enklere: Cremen påføres huden, og efter et par minutter fjernes det sammen med hårene. Denne procedure har imidlertid en række nuancer:

 • Depilatory cream er ikke for alle. Hvis din hud er irritabel og følsom, bør du opgive fløden: den indeholder aggressive kemikalier;
 • creme kan ikke påføres slimhinden: dette kan provokere udviklingen af ​​en alvorlig inflammatorisk proces;
 • Ved hjælp af cremen kan kun fjerne tyndt hår. Desuden skal deres længde nå 3-4 mm.
Depilatory cream er ikke for alle. Hvis din hud er irritabel og følsom, skal du opgive fløden: den indeholder aggressive kemikalier

Depilatory cream er ikke for alle. Det kan dog virkelig give et godt resultat: effekten varer lang tid, og håret vokser mere og mere tyndt.

Tip! Før du bruger købt depilation creme, test det på et lille område af huden. Hvis huden bliver rød, bør brugen af ​​fløden til det tilsigtede formål opgives.

Shugaring

Hårfjerning fra kroppen ved hjælp af sukkerpasta har været kendt siden oldtiden. Denne metode er ret effektiv og enkel, fordi det er muligt at forberede en blanding til shugarning selv hjemme. Du skal bruge sukker, vand og lidt citronsaft. Alle komponenter blandes og smelter i et vandbad, indtil blandingen ligner karamel. Når massen afkøles, påføres den på huden og kommer af med håret.

De utvivlsomme fordele ved shugaring omfatter:

 • hypoallergen sammensætning;
 • Yderligere komponenter kan tilsættes til blandingen for at nære og blødgøre huden, såsom honning;
 • sammensætningen indfanger endda ret korte hår;
 • pasta giver ikke irritation på huden, hvilket er meget vigtigt, når håret fjernes i intime områder;
 • Effekten af ​​shugaring fortsætter i lang tid: mange kvinder sammenligner det med hårfjerning på intime steder med en laser.
Shugaring temmelig smertefuld måde: ikke alle kvinder modstår det

Glat hud varer i flere uger, i hvilken tid det har tid til fuldt ud at komme sig fra en ret traumatisk procedure.

Men for at lære at lave en blanding med den rigtige konsistens skal du øve. Desuden er shugaring ret smertefuldt: ikke alle kvinder modstår det.

Tip! Du kan ikke tilberede shugaringpasta alene, men købe den på en skønhedssalon. Det sælger pastaer med forskellige tilsætningsstoffer, der nærer og fugter huden. Derudover er konsistensen af ​​købspastaen ideel til proceduren. Læs omhyggeligt sammensætningerne: Hvis pastaen indeholder konserveringsmidler og farvestoffer, er det bedre at nægte købet: Se efter en bedre version.

trimmer

Denne metode er velegnet til piger, der ikke ønsker at skade deres hud. Trimmeren skærer forsigtigt hår, så risikoen for irritation eller betændelse minimeres. Ved hjælp af en trimmer kan du oprette et bikini-design uden at skade huden eller slimhinden.

Trimmeren er dog ikke for alle: Den ideelle glathed kan ikke opnås med det - håret bevares, men bikiniområdet har et smukt, velplejet udseende. Derfor, hvis din hud er meget følsom, må du muligvis stoppe barberingen og vælge en trimmer.

Trimmer skærer forsigtigt hår, så risikoen for irritation eller betændelse minimeres.

Tip! Til salg finder du specielle kvinders trimmere med forskellige dyser. Ved hjælp af disse vedhæftede filer kan du fjerne hår i armhulen, skabe intime haircuts og endda trimme øjenbryn. Derfor bør du være opmærksom på disse multifunktionsenheder: de giver dig mulighed for straks at løse flere problemer.

Kvinder anmeldelser

Hvis du ikke ved hvordan man vælger en metode til fjernelse af hårfjerning på intime steder, vil anmeldelser hjælpe dig med at navigere i de forskellige produkter, som producenterne tilbyder.

Olga: "Jeg besluttede at fjerne hår i bikiniområdet ved hjælp af en epilator. Piger, jeg har aldrig oplevet sådan smerte i mit liv - en ægte udførelse! Derfor kom jeg igen til barbermaskinen igen: det gjorde ikke ondt og hurtigt. "

Tatyana: "Efter at jeg var færdig i salonen proceduren for shunting af intime steder, besluttede jeg at jeg havde fundet min egen metode til depilation. Næsten ingen smerte, og huden i tre uger er glat, som en baby. Nu laver jeg pasta i hjemmet: shugarnig er den enkleste, mest nyttige og effektive metode til depilation, testet! ".

Svetlana: "Mit valg er en klassiker. Jeg bruger kun barbermaskiner til hårfjerning. Jeg køber engang i supermarkedet: en maskine - en barbering. Af den måde, så irritation på huden ikke opstår, brug specielle olier til barbering. Dette vil hjælpe med at undgå indtrængen og irritation. "

Det er vigtigt at finde "din" metode til depilation, hvilket passer dig. Og det kan kun gøres gennem forsøg og fejl.

Elena: "Jeg prøvede alle metoder til depilation i den intime zone. Så besluttede hun at det var bedst ikke helt at fjerne håret, men at lave en intim frisyre med en trimmer. Barber håret helt kun på siderne. Alt ser meget pænt ud, min mand kan også lide mig. Jeg har glemt at vokse hår, smerter, pustler og tidligere, da jeg brugte barbermaskiner, var alt dette. "

Tamara: "Depilation cremen kom op til mig, men ganske dyrt. Billige med opgaven klare ikke. Jeg bruger proceduren hver anden til tre dage: huden er glat, som en baby. "

Det er således muligt at hævde kun en ting med tillid: Det er vigtigt at finde "din" afhugningsmetode, der passer til dig. Og det kan kun gøres gennem forsøg og fejl.

Depilation og epilering af bikiniområdet

Den intime zone af enhver voksen person har hår. Vegetation beskytter kroppen mod skadelige eksterne faktorer, men det ser især ud på kvindens krop, ikke særlig æstetisk tiltalende. Hårfjerning i bikini zone kan gøres på forskellige måder, i dag er der mange hårfjerningsmetoder. Pigen kan kun vælge hvilken indstilling der passer bedst til hende.

 • 1. Hvorfor har vi brug for hår i det intime område
 • 2. Er det nødvendigt at fjerne hår på intime steder
 • 3. Hvad er forskellen mellem en klassisk bikini og en dyb bikini?
 • 3.1. klassisk
 • 3.2. Brasiliansk (total bikini)
 • 4. Typer af bikini depilation
 • 4.1. barbering
 • 4.2. Cream epilator
 • 4.3. Voks (voksning)
 • 4.4. Shugaring (sukkerepilation)
 • 4.5. Phyto harpiks
 • 4.6. electrodepilator
 • 4.7. Hår misfarvning
 • 5. Hardware metoder til bikini hårfjerning.
 • 5.1. photoepilation
 • 5.2. Laser hårfjerning
 • 5.3. elektrolyse
 • 5.4. Enzym hårfjerning
 • 6. Sådan forbereder du på depilering og hårfjerning på et intimt sted
 • 7. Anæstetik til bikiniområdet
 • 8. Hudpleje i det intime område efter depilering og epilering
 • 9. Kontraindikationer og forholdsregler
 • 10. Ofte stillede spørgsmål og svar på dem.
 • 10.1. Hvilken slags hårfjerning passer bedst til bikiniområdet?
 • 10.2. Efter hvilket epilation hår vokser ikke længere?
 • 10.3. Kan kabinen bringe infektion i kønsorganerne?
 • 10.4. Er det muligt at skifte til en skrivemaskine efter voksning?
 • 10.5. Kan jeg fortsætte med at bruge depilatory creme under graviditet?

Hvorfor har vi brug for hår i det intime område

Hår på et intimt sted beskytter kønsorganerne mod kulde og indtrængning af skadelige mikroorganismer. Men disse funktioner var nødvendige for mennesker for tusindvis af år siden, da der ikke var tøj i den form, vi har det nu. Vegetationen på den kvindelige krop i vores tid er ikke velkommen. Og i betragtning af hvor meget i dag alt er blevet opfundet for en persons renlighed og hygiejne spiller håret ikke længere en betydelig beskyttende rolle.

Har jeg brug for at fjerne hår på intime steder

På trods af tendenser i moderne mode og æstetiske syn på samfundet forbliver spørgsmålet om depilation i bikiniområdet for alle subjektive. Ifølge sociologiske undersøgelser foretrækker omkring 70% af kvinderne i de udviklede regioner at fjerne hår på deres kønsorganer. Ca. 20% af kvinderne vil kun gøre det, når de optræder i samfundet i badetøj. Den resterende lille del foretrækker at bevare naturen.

For at gøre depilation eller ej skal hver person bestemme sig selv. Men de fleste læger mener, at ved at forsinke sekretioner skaber håret et gunstigt miljø for reproduktion af patogene bakterier, og det anbefales at fjerne dem alle sammen.

Hvad er forskellen mellem en klassisk bikini og en dyb bikini?

Epilation i det intime område er opdelt i to hovedtyper: klassisk og dyb. Sidstnævnte metode kaldes også brasiliansk eller total. Lad os undersøge hvert enkelt billede i detaljer.

klassisk

Denne metode til depilering indebærer fjernelse af hår på intime steder lige bag linjen varmer. Det vil sige, at alt, hvad der går ud over trussens grænser, fjernes, og håret direkte ved labia og mellem balderne forbliver intakt. Mange piger foretrækker at rense hår og skindhår, men ikke dybere, hvilket også gælder for den klassiske metode.

Fordele ved en klassisk bikini:

 • Velegnet til genert kvinder, der ikke er klare til at være helt nakne foran mesteren. Under klassisk epilation dækker kønsorganerne med en speciel disponibel pude.
 • Proceduren er mindre smertefuld i forhold til den samlede.
 • Klassisk depilering af den intime zone er mere bekvem hjemme.
 • Ikke meget æstetisk udseende, når det udsættes for det delikate område.
 • Hårene, der forbliver nær labia, akkumulerer bakterier og lugte, hvilket er helt uhygiejnisk.

Brasiliansk (total bikini)

Brasiliansk hårfjerning fik dette navn takket være et hold af kvindelige mestere fra Brasilien, der åbnede deres skønhedssalon i 1987 i USA og begyndte at udøve deres hårfjerningsmetode aktivt.

Dette udtryk forstås at betyde dyb hårfjerning: Hår er fjernet på pubis, på indersiden af ​​lårene, på labia, i det interyagiske rum. Det vil sige, at hele det intime område forbliver helt glat.

Plusser dyb bikini epilation:

 • Fuld hårfjerning i det følsomme område giver hygiejne og komfort.
 • Du kan ikke tænke på valg af badedragt eller undertøj.
 • Sårhed (særlig følsom og delikat hud af labia, ikke alle kan tolerere hårfjerning i dette område uden bedøvelse).
 • Det er nødvendigt at overvinde skygge for fuldt ud at udsætte for en specialist.

Den brasilianske hårfjerningszone bikini kan gøres hjemme alene, hvis du vælger den passende metode og får fat i det.

Typer af Bikini Depilation

Der er forskellige værktøjer, materialer til udsmykning af intime områder. Man kan bruges mest, andre anvendes kun under betingelserne i et kosmetologikontor. Følgende gennemgang hjælper dig med at navigere i valget.

barbering

Fjernelse af hår på intime steder med en kniv er den nemmeste og mest overkommelige måde.

Dette kan være en konventionel maskine eller elektrisk barbermaskin. Fordele ved barbering i effektivitet, effektivitet, smertefrihed. Risikoen for hudirritation efter anvendelsen af ​​dette værktøj er minimal, hvis du selvfølgelig barberer hårene korrekt og overholder procedurens hygiejne.

Skum- eller barbergel påføres på ren hud. Disse retsmidler vil lette processen og reducere risikoen for irritation. Maskine, korte rykke bevægelser barberer hår på deres vækst. Tryk ikke hårdt på huden, det vil medføre ridser. Efter proceduren behandles huden med antiseptisk middel. Efter 15 minutter er det tilrådeligt at anvende en beroligende creme (egnet til børn eller Bepanten).

Barbermaden har betydelige ulemper - stubben efter depilation med et blad fremstår meget næste dag. For at opretholde glat hud, barber dit hår hver 2-3 dage. Hårene selv efter skæring ved bladet bliver tykkere, hårde og stikkende.

Cream epilator

Kemisk depilatory creme er et populært værktøj, der giver dig mulighed for at fjerne hår i enhver del af kroppen uden smerte. Der er specielle cremer til det intime område, præget af en mere delikat effekt.

Depilatory cream anvendes på ren, tør hud, til området af uønsket hår, og den tid, der er angivet i instruktionerne, opretholdes. Derefter fjernes produktet med en serviet, og huden vaskes med varmt vand. Efter 5-10 minutter anbefales det at anvende en beroligende, beroligende creme på kroppen.

Når du laver en dyb bikini, bør cremehår fjernes forsigtigt, det kan forårsage irritation på slimhinderne. Hvis du føler en brændende fornemmelse, snurre, kløe, skal du straks vaske produktet ud.

Efter cremen er der ingen risiko for indvækst af håret, irritation er sjælden, kun hvis du perederzhat det på huden. Men resultatet er kort - 4-6 dage.

Voks (voksning)

Denne metode anvendes hovedsagelig i saloner. Depilation af en bikinizone med voks derhjemme er også muligt. Vassen er opdelt i tre typer: hård, medium og blød. For et intimt sted er hårdt ofte brugt, da håret i denne del af kroppen normalt er mere tæt.

Hårets længde for denne teknik skal være mindst 0,5 cm. Varm voks med en spatel påføres med et tyndt lag til et lille hudområde. Fra oven er en strimmel limet, den er godt presset mod kroppen i alderen 10-15 sekunder og løsnet fra kroppen ved en skarp bevægelse mod hårets vækst. For ikke at skade meget på steder med dyb bikini, er det nødvendigt at anvende lægemidlet på et lille hudområde.

Ved afskærmning med kold voks er det mere hensigtsmæssigt at anvende færdige strimler. De er simpelthen adskilt og limet til huden, så kom væk. Brugen af ​​varm voks på et følsomt sted anbefales ikke, der er meget følsom hud, og der kan forblive forbrændinger.

Efter proceduren behandles epidermis med et antiseptisk middel, og efter 15 minutter påføres en beroligende creme eller kosmetisk olie (oliven, fersken, havtorn, mandel).

Virkningen af ​​voks er ret lang - håret vil ikke vokse i 25-30 dage.

Shugaring (sukkerepilation)

Epilering af bikini-zonen ved sugaring er en populær måde at fjerne hår på. I sammenligning med voks er denne teknik mindre smertefuld og efterlader mindre irritation. Strygning tilbydes i mange saloner og er også velegnet til privat brug.

Håret skal være 0,5 cm langt og langt. Et lille stykke pasta knæder i hænderne, indtil det bliver helt blødt. Derefter fordeles materialet over huden, presses mod det og holdes i 20 sekunder. Kanten af ​​pastaen løber op fra siden mod hårets vækst og rives af med en skarp bevægelse. Således behandles hele området med uønsket hår gradvist. Sukkerpasta er let at lave og klassisk bikini og totalt.

Epilation shugaring bikini område derhjemme hjælper med at opnå glat hud i op til 4 uger.

Phyto harpiks

Dette materiale er tæt på dets egenskaber til voks. Sammensætningen af ​​phytoharpikser indeholder naturlige materialer baseret på træharpikser.

Depilation af den intime zone med phyto-harpiks i henhold til udførelsesmetoden er ikke forskellig fra voksning. Det kan også bruges uafhængigt hjemme.

Effekten varer op til 30 dage.

electrodepilator

Elektrisk afskærmning - et værktøj til husholdningsbrug. Dens principper er baseret på pincet, som roterer, fanger og trækker hår til roden. Epilation i en bikini-maskine er en smertefuld proces, især på dybe steder. Men stadig er mange piger klar over denne opgave og mener, at der simpelthen ikke er mere hensigtsmæssige midler.

Huden skal være ren og tør. Hårets længde er ikke mindre end 0,4 cm. Instrumentet er i den ene hånd, huden trækkes med den anden hånd. Maskinen tænder og hovedet med pincet i en vinkel på 80-90 grader påføres kroppen. I små rykkede bevægelser køres maskinen over huden mod hårvækst, indtil al uønsket vegetation fjernes.

En dyb bikini epilator er let at gøre, hvis smerten ikke er for udtalt. Efter proceduren skal huden behandles med en antiseptisk opløsning og blødgøre om et par minutter med fløde eller olie.

Resultatet fra elektrisk epilator varer 25-35 dage.

Hår misfarvning

Hårfjerning forekommer ikke under blegning. De bliver bare mindre synlige og tynde. Lyst hårene kun på overfladen. I dybe folder og slimhinder kan man ikke bruge lysstyringsløsningerne - du kan meget beskadige den sarte hud.

Til blegning kan du tage et blondt hårfarve og fortynd oxidationsmidlet med vand 1: 1. Derefter fortyndes med fløde og påføres håret i 20 minutter, så skylles. Metoden er fyldt med en allergisk reaktion (det er nødvendigt at lave en test for følsomhed før brug), og det varer ikke længe - i 3-4 dage vil der være mærkbare hårrødder.

Hardware metoder til bikini epilation

Mandlige og kvindelige intime epilering i meget lang tid er mulig ved hjælp af moderne hardware teknikker.

photoepilation

Metoden er baseret på en xenonlampe, der udsender en flash. Lyspulser trænger ind i folliklen og ødelægger den i termisk energi. Xenon blinker absorberer kun de hår, der har en mørk farve. Hvis en persons hud er mørk, så kan den diffunde lys og dens koncentration er ikke nok til at ødelægge hårrotten. Derfor er epilering af pubis og dybe zoner af bikini med lygter kun effektiv for mennesker med mørkt hår og skøn hud.

For at fjerne hår i det intime område med en photoepilator gør ikke ondt, kun en let prikkende brændende fornemmelse kan mærkes.

En procedure er ikke nok, fordi virkningen kun er på de pærer, der er i den aktive fase. For at fjerne alt hår i en zone er det nødvendigt at holde 6-10 sessioner med en pause på 1,5-2 måneder. Huden vil forblive glat i op til 10 år, nogle for livet.

Laser hårfjerning

Laseren er ens i udseende og handling til fotoepilatoren. Intense laser blinker påvirker håret, trænger dybt ind i follikelet og brænder det.

Laser epilering af en bikini linje er muligt til ethvert niveau. Generelt er metoden ikke smertefuld, men følsomme mennesker kan opleve svær ubehag, i sådanne tilfælde anvendes smertestillende midler.

Apparater af den gamle type kunne kun påvirke mørkt hår. I dag er der lasere, der arbejder på lys hår.

For et komplet resultat skal du bruge 7-10 sessioner. Effekten varer i mange år.

elektrolyse

En allerede forældet metode og ikke den bedste til en bikini zone. Epilering er færdig prikket med en nålelektrode. Hun slutter sig til håret, efterfulgt af en nuværende puls. Varmeenergi ødelægger follikelet, håret falder ud og vokser ikke længere.

Elektrolyse er smertefuldt, kan efterlade forbrændinger og mikroskoper. Derudover er selve proceduren meget lang. I den dybe bikini zone er det farligt at gøre det på grund af risikoen for at brænde huden.

Som i alle hardware-metoder kan kun de hår, der er i vækstfasen, fjernes i en session. For fuldstændig destruktion af alle sovende pærer kræves der op til 12 sessioner med bestemte tidsperioder.

Enzym hårfjerning

Dette er en kombineret teknik, der kombinerer et vakuum- eller sukkerfjerning og brugen af ​​enzymopløsninger.

Først fjernes håret ved en af ​​de ovennævnte metoder, så påføres en særlig opløsning på huden, hvilket nedsætter hårvæksten og ødelægger pærerne. For bedre penetration af enzymer dybt ind i huden ved hjælp af termiske virkninger.

Effektens varighed er 2-3 måneder.

Denne metode anbefales ikke til hårfjerning i det dybe bikiniområde, da opløsningerne kan forårsage en allergisk reaktion, forbrænding, irritation og andre negative reaktioner.

Alle ovennævnte typer hårfjerning zone bikini gøres kun i kabinen med kvalificerede fagfolk.

Sådan forbereder du på depilering og hårfjerning på et intimt sted

Hver metode har sine egne regler for forberedelse, følgende kan udpeges fra de generelle:

 • Du skal tage et bad kort før proceduren.
 • Før voksning, shugaring, anbefales det at skrubbe huden.
 • Ved hjælp af en elektrisk epilator er det værd at behandle hårene med talkumpulver, så det bliver lettere at blive fanget med pincet.
 • Med hardware teknikker bør hårets længde ikke overstige 2-4 mm.
 • Depilatory creme kræver eksponering, det er bedre at sætte det på badeværelset og tage en behagelig position.
 • Det er nødvendigt at tage vare på god belysning på forhånd og gøre depilationen hjemme.
 • Instrumentets sterilitet er en vigtig faktor, der beskytter huden mod infektion.

Bedøvelse til bikiniområdet

Alle metoder og teknikker til epilering af et bikiniområde, der fjerner hår fra roden, er smertefulde. Anæstetik til ekstern handling anvendes til at lindre smerte: Emla cremer, Doctor Namb, Light Dep, Lidocaine spray, Gel Anesthop.

En smertestillende tablet hjælper også med at fjerne smerten i et stykke tid. Med en klassisk bikini kan du behandle huden med Menovazin.

Disse midler har kontraindikationer, før du bruger dem, skal du læse instruktionerne.

Hudpleje i det intime område efter depilering og epilering

Det vigtigste efter depilering er at undgå varmeeksponering for huden i 3-4 dage (ikke solbade, brug ikke saunaer, bade). Kosmetik indeholdende alkohol er helt udelukket.

Det er nødvendigt at overvåge hygiejnen og forsøge ikke at røre det pro-epilerede område med dine hænder. De første dage er det nødvendigt at smøre huden med blødgørende, helbredende cremer (Bepanten, Radevit, Panthenol, enhver børnecreme). Zinksalve og hydrogenperoxid har også antibakterielle egenskaber.

For at forhindre håret i at vokse, behandles huden med en skrubbe hver 3-4 dage, men ikke tidligere end 5 dage efter depilering. For at slippe af med indgroede hår kan man bruge en hård vaskeklud.

Kontraindikationer og forholdsregler

Du kan ikke gøre hårfjerning bikini med:

 • Eventuelle infektionssygdomme og inflammatoriske processer i kroppen.
 • Hudsygdomme, især svampe.
 • Skader på epidermierne i et intimt sted.
 • Congestion af konvekse mol, papillomer.
 • Diabetes mellitus.
 • Oncology.
 • Under menstruation.

Med omhu må du vaske, sukker og bruge maskinen til åreknuder. Graviditet er en kontraindikation for hardwareteknikker, andre metoder er acceptable, men også med forsigtighed. Du kan ikke epilere huden straks efter en intens brunbrun. Folk med meget tynde epidermier er bedre til at nægte voks- og sukkerepilation.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvilken slags hårfjerning passer bedst til bikiniområdet?

Alt er meget individuelt. Du kan kun vælge de mest populære metoder - det er voksning, shugaring, depilatory cremer.

Efter hvilket epilation hår vokser ikke længere?

Efter hardware teknikker: laser, foto og elektrolyse.

Kan kabinen bringe infektion i kønsorganerne?

Der er en sådan risiko, hvis mesteren ikke følger hygiejnereglerne.

Er det muligt at skifte til en skrivemaskine efter voksning?

Ja, det vil ikke engang skade så meget, da hårene efter støvsugningen bliver tynde og vokser mindre ofte.

Kan jeg fortsætte med at bruge depilatory creme under graviditet?

Ja, hvis graviditet ikke er angivet i instruktionerne, i kontraindikationer.

Om de fantastiske egenskaber af paraffin ansigtsmasker

Sådan laver du en pasta til shugaring. Pasta opskrift og madlavning instruktioner