Krasnoyarsk medicinsk portal Krasgmu.net

Nå, lad os finde ud af, hvordan man barberer maskinen på et intimt sted? Til en begyndelse er det værd at huske på, at barbermaskine bevægelser bør følge strengt hårets vækst i bikiniområdet, ikke ellers. Husk, at nøglen til succes ikke kun er, hvordan man korrekt barberer et intimt sted. Omhyggelig og regelmæssig pleje spiller også en lille rolle. Derfor skal du mindst vaskes med sæbe eller gel for intime steder mindst en gang om dagen. I tilfælde af irritation eller på grund af sart hud skal du ikke barbere bikiniområdet dagligt. Nogle piger er allergiske over for skum, så du kan bruge sæbe suds til proceduren. På hvordan man barberer et intimt sted, tænk på både mænd og kvinder. For det meste, for at bringe det intime område i orden, bruger piger en barbermaskine, da det er den mest overkommelige, hurtige og smertefri måde at fjerne uønsket hår på. Sådan barberer du et intimt sted med en maskine, du vil lære i denne artikel

Når strandsæsonen eller ferietiden er, er vi ikke bare bekymret over figuren, men også med problemet med epilering. Og det gælder især bikiniområdet, fordi ikke alle ved, hvordan man barberer denne zone korrekt og jo bedre.

Til at begynde med, lad os stadig finde ud af den bedste måde at fjerne hår i bikiniområdet, barbere eller gøre hårfjerning, for eksempel med voks. Epilation kan gøre huden glat i lang tid, men ikke alt er løst. Foto-epilering eller laser koster meget, og voksning er ret smertefuldt. Så hvis du ikke har ekstra midler, vil du ikke udholde smerte, så svaret på spørgsmålet for dig er jo bedre at fjerne hår fra intime steder, det er bare barbering. Ifølge nogle er det mandlige intime sted, hvor håret er barbert, meget mørt i øjnene af kvinder. For dem, der er interesseret i, hvordan man barberer pubic hår og ikke forårsager irritation, giv nogle tips.

Hyppige spørgsmål til gynækologer: "Jeg er allerede 18 år gammel, jeg ved ikke, hvordan man barberer i bikiniområdet ordentligt. Skal jeg fjerne alt hår under rent hår? Eller hvordan? Og hvordan skal man rengøre dem på labia?" At kende nogle finesser, kan du nemt og korrekt barbere et intimt sted uden irritation og gøre det hurtigt nok.

Læs svarene på disse spørgsmål nedenfor.

Hvordan barberer man det intime område?

Så du besluttede at barbere et intimt sted, men hvordan man gør det rigtigt, især den dybe bikinizone, har du ingen idé om? Så er det tid til at udfylde manglen på viden på dette område.

 1. Før du lærer at barbere et intimt sted, skal du vælge den rigtige barbermaskine. Hovedbetingelsen - den skal være akut, og derfor ingen disponible maskiner. Det er bedre at tage en mænds barbermaskine, det bliver skarpere, og der er ingen begrænsninger, der beskytter mod nedskæringer, der lukker udsigten. Hvis en dame tænker på, hvordan man barberer et intimt sted, skal hun købe en speciel maskine til kvinder.
 2. Næste punkt er valgt midler til barbering. Du kan også bruge sæbe, men det tørrer din hud dårligt, og så er det ikke langt fra irritationer. Så det er bedre at vælge et barberingsområde til bikini gel eller barberkrem med en ekstra fugtighedscreme. Hvis huden er meget følsom, eller du ofte lider af allergier efter påføring af forskellige kosmetik, er det bedre at vælge en allergivenlig creme (gel) uden farvestoffer og dufte.
 3. At vælge en barbermaskine og fløde, det er tid til at begynde barbering. Men skynd dig ikke, før du barberer et intimt sted, skal huden være ordentligt forberedt, ellers vil irritationen ikke undgås. Før barbering på stedet gør det ikke ondt at dampe ud i huden - dette vil i høj grad lette procedurerne. For eksempel, tag et bad eller en bad for at dampe ud i huden, og skyll derefter dit intime sted, som vi skal barbere med køligt vand.
 4. Hvis håret er meget langt, skal vi først trimme det på et intimt sted - med saks til regelmæssige hårklipp, men pænt uden at trække.
 5. Påfør cremen eller barberingen på huden og vent et par minutter for at huden og huden blødgør.
 6. Det er nødvendigt at barbere den intime zone af en bikini korrekt ved at bruge så få bevægelser som muligt, det er bedre at have dem overhovedet. 2. Når en barbermaskine glider langs hårets vækst, en gang imod væksten eller begge gange langs hårets vækst. Den første mulighed er ikke egnet for alle, fordi barbering mod hårets vækst i nogle repræsentanter for det retfærdige sex giver fremkomsten af ​​indgroet hår. Hvis du ty til denne procedure og er bange for at skære dig selv, så er det bedre at armre dig selv med et spejl. Gør dig komfortabel, så du frit kan se det sted, du skal barbere.
 7. Efter afslutningen af ​​barberingen skal du vaske med sæbe og vand for at undgå risiko for infektion. Du kan bruge en lotion, der indeholder alkohol eller en fugtighedscreme efter barbering. Meget hjælper med at undgå irritation talkum. Det vigtigste ved at gøre det omhyggeligt, pas på kontakt med kønsorganerne. Hvis det ikke var muligt at undgå udskæringer, er det nødvendigt at smøre nedskæringerne med hydrogenperoxid før behandling af huden med lotioner.
 8. Glem ikke hygiejnen - alle barberede, intime områder skal vaskes mindst en gang om dagen.
 9. Og alligevel, uanset hvad barbermaskine, barberkrem og lotion du vælger, vil irritation stadig vises, hvis du barberer for ofte. For dem, hvis hud er meget følsom, er det vigtigt at fange det øjeblik, hvor håret, der vokser tilbage, begynder at forårsage ulejlighed. Det er på dette tidspunkt, at de skal være barberet, ellers vil irritation helt sikkert fremstå. Naturligvis vælger hver hyppighed til barbering for sig selv, men for den daglige "kommunikation" med en barbermaskine, vil ingen hud takke dig og vil reagere på sådan mobning med irritation.

Hvordan barberes hår på kønslæberne?

Barbering er ikke nødvendig. Skær med lille sakse.
Men ved siden af ​​dem - den mest hensigtsmæssige er en speciel depilatory creme (Veet, for eksempel). Spred, hold i 5 minutter og skyll.

Det kan være en kvindeskrabbe, men pænt: fra bunden opad. Det er nødvendigt at strække huden med dine fingre, hvis du er bange for at skære dig selv.

dommen

Selvfølgelig med tiden kommer oplevelse, vises fingerfærdighed, og der er ingen spørgsmål om, hvordan man korrekt barberer et intimt sted. Derfor må du ikke ignorere nyttige tips, for de første trin vil de være uvurderlige. Overholdelse af sikkerhedsforanstaltningerne vil heller ikke være overflødig, fordi dette er et meget følsomt sted på vores krop.

Lad os afslutte vores artikel med lidt råd til moms. Prøv at fortælle din voksende datter om, hvordan man barberer et intimt sted. Teenagere rider ofte til ekstremer, og en pige kan ubevidst lave fejl. Køb hende en personlig maskine, skum, og forklar behovet for denne procedure, og lad mig læse denne artikel.

Epilation bikini voks

Voksende dyb bikini (synonymer - "voksning", "voksning", "brasiliansk hårfjerning", "total eller fuldstændig") er en af ​​de typer kosmetiske procedurer, hvor uønsket hår i skridtområdet, ydre kønsorganer, anus, skinker fjernet med opvarmet (varm eller varm) flydende voks.

Den dybe bikini zone er normalt skjult for nysgerrige øjne med tøj og er ude af syne af andre. Et intimt sted i en moderne pige skal dog ligeså perfekt, ikke kun i solbrændingssæsonen og badetøj, men også i hverdagen - i seng, fitness klub, sauna osv. situationer. Derfor er efterspørgslen efter uønsket hårfjerning stabil på en eller anden måde. Nogen går til skønhedssalonen, nogen bruger en barbermaskine den gammeldags måde. Det er bedre at overgive sig i hænderne på en professionel - salonvoksning af en dyb bikini med voks giver dig mulighed for at få perfekt glat og følsom hud på dette sarte sted!

Deep bikini area epilation er en intim procedure kendt for kvinder i mere end 3000 år. Dronningen i det gamle Egypten brugte voksmetoden til at fjerne uønsket vegetation i den dybe bikinizone. De gamle egyptiske kvinder epilerer hår med skarpe skærede genstande, som var fremmede af moderne barbermaskiner. De gamle egyptere opfandt de første depilatoriske cremer. De bestod af en tyk masse af en blanding af honning, voks og plantejuice, der blev påført steder, der var beregnet til epilering (dyb bikini, balder, herunder anus samt lemmer). Denne blanding blev anvendt af Nefertiti. I den gamle papyrus er der optegnelser om, at faraoerne ønskede at se kvindelige concubiner hårløse. Ægyptiske dronninger og høje adelsfolk havde specielle tjenesteplejersker, der fjernede hår fra damens krop med specielle pincet. I det antikke Grækenland blev en kvinde til at have hår på kønsorganerne anset for en skam. Og de gamle græske mænd til de overgroede skridt og anuskvinder blev behandlet med foragt.

Typer BIKINI EPILATION

FORBEREDELSE FOR PROCEDUREN

Før du gør hårfjerning dyb bikini, er det ønskeligt at kende et par ting. Praktisk taget er der ikke noget forberedelse, undtagen at tage et bad før proceduren. Det er ønskeligt, at hårets længde var mindst 4-5 mm. Når du besøger en specialist under menstruation, er brug af en tampon obligatorisk.

Hvordan laver man alt ikke smertefuldt? Hvis proceduren for hårfjerning i den dybe bikinizone virker for følsom overfor dig, kan vi tilbyde bedøvelse af anæstescreme optimalt - EMLA, 20-30 minutter før starten af ​​sessionen. Men man bør ikke vente, den er helt bedøvet - som regel falder følsomheden med 30-50%.

KONTRAINDIKATIONER

 • Graviditet og amning
 • hypertonisk sygdom
 • Svampesygdomme i det intime område
 • Sygdomme i det kardiovaskulære system
 • Overtrædelse af hudens integritet
 • Onkologiske sygdomme
 • Diabetes mellitus, åreknuder
 • Sygdomme i huden af ​​det anogenitale område
 • Blodkoagulationsforstyrrelse (hæmofili)
 • Forværring af herpesinfektion
 • Psykisk sygdom
 • Vorter, mol inden for hårfjerning
 • Alder op til 14 år

Hvordan man laver hårfjerning dyb bikini

Det er bedst og sikrere at lave epilering af en dyb bikini med voks i en kosmetiksalon eller klinik. I området af metrostationen Kutuzovskaya, midt i Moskvas Kutuzovsky Prospekt, bliver kvinder, piger og teenagepiger depileret af erfarne og delikate specialister på vores klinik. Arbejdet bruger de bedste importerede voks fra de bedste producenter.

Under proceduren skal du stole på specialisten og under proceduren glemme skamhed. Du tager roligt af alt tøjet fra bæltet og nedenunder (selvom mange foretrækker at blive kun i bh) og behageligt i en professionel stol og spred dine ben. Det er ikke koldt og ikke varmt på kontoret, en temmelig neutral temperatur er altid vedligeholdt. I løbet af sessionen vil du tage stillinger, som er angivet af specialisten for effektiv og mindst smertefuld hårfjerning fra de rigtige steder. For det bedste resultat kan vi udføre epilering på den gynækologiske stol.

PROCEDUREFORDRINGER

1. START

Først skal du forberede huden: grundigt behandle antiseptisk, rense, blødgøre og tørre ved hjælp af speciel kosmetik. Voks kan kun påføres på ren, tør hud.

2. EPILERING AF DE LITTLE LIPS, LOBO ZONE, POSITIONS

En strimmel varm voks påføres huden fra kanten af ​​området med en engangs spatel, der gradvist nærmer sig de mest intime hjørner. Inden for få sekunder tørrer og tørrer voksen hvert hår. Derefter er huden med en hånd strakt strækket, og med en skarp bevægelse på den anden side fjernes voksen pludseligt fra huden sammen med unødvendige hår. Efter behandling af den ene side vender vi til den anden halvdel og gentager proceduren (bikinikant, en del af skindhår, området mellem skinkerne, herunder folderne mellem skinken og benet og til sidst labia og over klitoris). Disse zoner er epileret i den bakre position med benene fra hinanden og benene bøjede på knæene; På visse stadier skal du skifte ben eller trække benene bøjet på knæene til maven.

3. OPHÆVELSE AF HÅRE OM ANUSA OG PÅ BOGGODER

Vi vender os til de mest intime områder - hårfjerning omkring anus og området mellem skinkerne. For den mest komplette og smertefri proces kan det foreslås at vedtage denne eller den pågældende stilling. Du ligger på din mave og holder skinkerne spredt til siderne med dine hænder eller ligger på ryggen eller siden med dine ben trukket op til din mave eller tager en knæ-albue position. Den sidste holdning til dyb bikini epilation giver dig mulighed for at få den nemmeste og mest komplette adgang til svære at nå frem til det analare område og fjerne vegetationen så rent og smertefrit som muligt. Under alle omstændigheder er det sidste ord i valg af denne eller den pågældende position din).

4. AFFØRELSE

I slutningen fjernes voksrester med en speciel lotion, så de desinficeres på huden, der påføres en fugtgivende, blødgørende eller helende creme. Derudover kan du holde skønhedsbehandlinger i det intime område. Da huden i øjeblikket er meget irriteret, har den tid til at genoprette sine funktioner. Det anbefales ikke at solbade, ikke at besøge badet, saunaen og ikke at tage et varmt bad i 2-3 dage. Se: Resultater af epilation dyb bikini: foto før og efter!

Sådan fjerner du hår fra kønslæberne?

Sider 1 2 Næste

For at forlade beskeder skal du logge ind eller registrere

Indlæg [1 til 25 af 28]

1 Emne af Elena Afteniy 11/14/2014 23:14:03

 • nybegynder
 • Rating: 39
 • Registreret: 11/10/2014
 • Indlæg: 2

Emne: Sådan fjerner du hår fra kønslæberne?

Hej alle))) Jeg vil gerne snakke om voksaflejring. Jeg har en lille øvelse i dette (jeg har kun fjernet det fra pubis), så spørgsmålet opstod, hvordan man fjerner hår fra klientens seksuelle læber? Der er trods alt ikke særlig strækket, og du kan trække den. Generelt ret forvirret. Jeg så videoen på internettet, jeg forstod ikke noget. Hvordan sletter du? Og hvor meget tid tager denne procedure normalt? Og hvordan reagerer klienten? Beklager, hvis jeg spørger dumme spørgsmål, er jeg bare en nybegynder, jeg ville være meget taknemmelig, hvis du deler din erfaring)))) Tak)))

2 Svar fra Tatyana Bocharova 11/15/2014 2:46:44 PM

 • professionel
 • Bedømmelse: 1351
 • Registreret: 09.06.2012
 • Indlæg: 2.194
 • Takket Total: 604
 • Tak for dette indlæg: 1

Re: Hvordan fjerner du hår fra kønslæberne?

Hej alle))) Jeg vil gerne snakke om voksaflejring. Jeg har en lille øvelse i dette (jeg har kun fjernet det fra pubis), så spørgsmålet opstod, hvordan man fjerner hår fra klientens seksuelle læber? Der er trods alt ikke særlig strækket, og du kan trække den. Generelt ret forvirret. Jeg så videoen på internettet, jeg forstod ikke noget. Hvordan sletter du? Og hvor meget tid tager denne procedure normalt? Og hvordan reagerer klienten? Beklager, hvis jeg spørger dumme spørgsmål, er jeg bare en nybegynder, jeg ville være meget taknemmelig, hvis du deler din erfaring)))) Tak)))

Bed klienten om at tage benet til side, arbejde i dele, hver gang bringe benet til en behagelig position: til side, lige, til side, bøjet på knæet osv. Se efter en behagelig position for at skabe en god hudspænding, så din læbe er så flad som muligt. Anvend derefter produktet med den ene hånd og hold huden godt med den anden. Du forklarer for kunden - jo mindre begrænsning - jo mere smertefri proceduren. Jo mere selvtillid mesterens handlinger - jo roligere klienten.
På internettet vises kun princippet om intim depilation, du vil ikke vise nuancer. Sådanne billeder bliver for chokerende. Prøv derfor at finde forskellige muligheder for at have udviklet din egen teknik.

3 Svar fra Victor 11/18/2014 4:06:26

 • professionel
 • Nu på stedet
 • Rating: 401
 • Registreret: 06/25/2013
 • Beskeder: 749
 • Takket i alt: 143

Re: Hvordan fjerner du hår fra kønslæberne?

Se efter en behagelig position for at skabe en god hudspænding, så din læbe er så flad som muligt. Anvend derefter produktet med den ene hånd og hold huden godt med den anden. Du forklarer for kunden - jo mindre begrænsning - jo mere smertefri proceduren. Jo mere selvtillid mesterens handlinger - jo roligere klienten.

Hilsner Tatyana. I lang tid vises ikke. Og om emnet. Hvis bikini ikke er færdig, lukker klienten sig selv og strammer huden med hånden og åbner et handlingsområde for mig. Hvis den er fuld, strækker jeg den store læbe med et serviet. Den indre kant af læben er kun en tynd strimmel voks. Jeg arbejder kun film, ikke vokset voks.

4 Svar fra Tatyana Bocharova 18-11-2014 11:34:36

 • professionel
 • Bedømmelse: 1351
 • Registreret: 09.06.2012
 • Indlæg: 2.194
 • Takket Total: 604

Re: Hvordan fjerner du hår fra kønslæberne?

Se efter en behagelig position for at skabe en god hudspænding, så din læbe er så flad som muligt. Anvend derefter produktet med den ene hånd og hold huden godt med den anden. Du forklarer for kunden - jo mindre begrænsning - jo mere smertefri proceduren. Jo mere selvtillid mesterens handlinger - jo roligere klienten.

Hilsner Tatyana. I lang tid vises ikke. Og om emnet. Hvis bikini ikke er færdig, lukker klienten sig selv og strammer huden med hånden og åbner et handlingsområde for mig. Hvis den er fuld, strækker jeg den store læbe med et serviet. Den indre kant af læben er kun en tynd strimmel voks. Jeg arbejder kun film, ikke vokset voks.

Victor! Gensidige hilsner!) På siden ofte overlader jeg kun emnerne).
De siger, at de bedste gynækologer er mænd. Sandsynligvis i depilationen - det samme!

Epilation af labia

Piger, fortæl mig hvem der går til salonen til fjernelse af hår (shugaring) dyb bikini ?? Fortæl os hvad det er. Gør epilation af kønslæberne ?? Præster ?? Hvad vil disse udgøre ?? Jeg kan ikke engang forestille mig, skamme mig. Fjern bukserne foran en fremmed - hvordan? Og så er der overgroet. Og hvad hvis udvælgelsen vil være under proceduren? ps for hvor mange dages farvel, så irritationen går væk og så hårene ikke klatrer ud først

Når mine bekendte finder ud af, at jeg i flere år har vokset mig "overalt overalt", så beder de mig om at fortælle dig hvordan og hvad. Men i en nøddeskal kan du ikke forklare det her, så jeg har længe ønsket mig selv at udarbejde instruktioner i teksten, så jeg bare kunne smide det på interesserede personer. Nå, jeg deler med dig ved denne lejlighed på samme tid, måske vil det komme til nytte. Jeg vil ikke skrive om skønhed til samfundet, ellers er alle så glamourøse

God dag! Jeg hedder Hope. Jeg inviterer dig til sukkerepilation (shugaring) ungarske pasta premium klasse PANDHY'S.

Historien om det intime hårklipp er langt længere end de strenge, der dækker det. Spørgsmålet om, hvor meget hår der er nødvendigt for at føle sig seksuel, har været bekymrende menneskeheden siden meget gamle tider. Selvfølgelig er ønsket om skønhed - herunder bikini-design, karakteristisk for både kvinder og mænd. Men i denne artikel vil vi kun tale om kvindelige, intime hårklipp.

Længe siden kun folk fra det høje samfund kunne fjerne hår i bikinizonen. Imidlertid har både piger og drenge råd til denne bikini fotoepilation procedure. Der er forskellige måder at fjerne hår på intime steder. Nogle af dem kan gøres sikkert hjemme, og nogle - kun i skønhedssaloner. • Razor. I dag er maskinen den mest loyale assistent til piger og mænd i kampen mod uønsket hår i intime områder. Efter alt for barbering skal du kun bruge barber- og barberskum. Fordele: -.

Her læser jeg og vil redde))) "Shugaring er en af ​​de ældste metoder til hårfjerning, der stammer fra de gamle egyptere. Selv i dag er sådan fjernelse af overskydende vegetation på kroppen blandt muslimske kvinder opfyldelsen af ​​de religiøse krav om renlighed og hygge. hårfjerning "er lidt smertefuldt, det er ret effektivt, og det er også nemt at vaske af med vand. Shugaring er hypoallergen og endog følsom hud. Fjernelse af overskydende hår med denne type hårfjerning er 100% naturlig og sikker. Som nævnt i Shae, shugaring meget populær i de arabiske lande. Til.

piger, fortæl mig !! Hvordan barberes før fødslen? barbere alt rent, eller du kan efterlade en strimmel foran? Jeg laver hårfjerning. og et sted jeg læste, at tidligere alle havde brug for at barbere, og nu kun labia, og du kan forlade skamhår. Nu ved jeg ikke, om jeg helt skal fjerne håret eller lade en stribe. hvem ved - rådgive, tak!

Her vil jeg tilføje interessante tanker for mig fra FEMINIST-gruppen på BB, på LJ osv.

Hej kære læsere! I denne del vil vi fokusere på varmt voks. Denne voks, i modsætning til den varme, er tykkere og er ikke fortyndet på nogen måde, derfor hærder den på egen hånd, hvorefter du kan tage fat på den og rive den af ​​med det samme, uden striber til epilering. Denne voks er egnet til epilering af ansigt, underarms, bikini, dyb bikini og andre steder med følsom hud. Generelle oplysninger om voks. Varm voks sælges i tre typer: i dåser / jernbeholdere (normalt 100-800 gram) i briketter / skiver (fra 200 g til 1 kg.

Hej mine gudinder. Hvordan gik din? Og hvad angår personlig pleje?))) Alle er så gode! Jeg er virkelig stolt af dig. Hold det op, mine piger!))) HOVED POST HER I dag taler vi om kropspleje. Jeg tror, ​​at dette spørgsmål interesserer alle))) Kropspleje har meget til fælles med ansigtsbehandling. Kroppen skal også renses, fugtes, fodres, masseres, tones osv., Så vores hud forbliver elastisk, smidig og smuk i mange år. Forskellen i pleje af hud og krops hud er det for.

Hej mine gudinder. Hvordan gik din? Og hvad angår personlig pleje?))) Alle er så gode! Jeg er virkelig stolt af dig. Hold det op, mine piger!))) HOVED POST HER I dag taler vi om kropspleje. Jeg tror, ​​at dette spørgsmål interesserer alle))) Kropspleje har meget til fælles med ansigtsbehandling. Kroppen skal også renses, fugtes, fodres, masseres, tones osv., Så vores hud forbliver elastisk, smidig og smuk i mange år. Forskellen i pleje af hud og krops hud er det for.

Hårfjerning fra bikiniområdet med traditionelle metoder - en barbermaskine, varm voks, en epilator - er præget af overfølsomhed, såvel som udseendet af irritation og indgroede hår. For at opnå den maksimale effekt (hårfjerning for evigt) i mangel af smerte, kan du bruge laser hårfjerning. Disse fordele tillader laser hårfjerning at indtage en ledende position på listen over moderne metoder til fjernelse af uønsket hår. Epilering af en bikinizone med en laser er den mest effektive måde at slippe af med håret for evigt. Vores medicinske center tilbyder flere typer af delikat epilering: Undertøj Bikini linje - hårfjerning fra inguinal fold.

Jeg fandt en interessant artikel. Jeg vil prøve. Jeg deler med dig))) Piger.. hvis du har prøvet, bedes du skrive din mening om denne epilering

Funktioner af hårfjerning i bikini zone ved epilatoren

Der er flere måder at udføre hårfjerning på. En af de mest effektive, der kan gøres hjemme, er at fjerne håret med en epilator.

Husk, at depilation er hårfjerning ved barbering med en maskine eller ved brug af en speciel creme. Hårfollikel er ikke ødelagt. Epilation - trækker hår ud af roten. Der er mange små pincet på enheden. Spinning hurtigt, de tager fat i håret og trækker det op af roden. Et par timer efter proceduren observeres ofte rødmen af ​​det behandlede område. Senere går det. Huden forbliver glat i tre til fire uger. Her kan du læse hvilken epilator der passer bedst til bikinizonen.

Funktioner i bikini-området epilation

Bikiniområdet er den mest følsomme og ubelejlige del af kroppen at behandle, hvor de udfører epilering.

Zonen kan opdeles i:

 • Bikini linje - området nær trusserne, som de ikke lukker.
 • Deep bikini: hele pubic området. Labia er ikke epileret.
 • Total bikini: pubis, labia og mellemrummet mellem skinkerne.

Pincet, voks, karamelmasse "der" for at fjerne deres eget hår effektivt er ikke muligt. Det mest hensigtsmæssige er at bruge epilatoren. Fremgangsmåden er smertefuld. Hvis du forventer en baby, før proceduren, skal du læse om det er muligt at gøre bikini hårfjerning under graviditeten.

Sådan reduceres smerte

Minimere smerte på flere måder. Pain relief procedure vil hjælpe enheden selv. Mange modeller giver funktioner, der reducerer smerte. Der er epilatorer med specielle dyser:

 • at afkøle huden. Før proceduren er den fyldt med vand og anbragt i en fryser. Den frosne dyse er installeret på enhedens krop, og den tjener som bedøvelse;
 • til hudmassage. Dysen vibrerer, masserer huden og lindrer smertestillende spasmer. Tilrettelægger epilering og behandling med massageolie før proceduren
 • med en sparsom tilstand: pincet, der griber hår, er ikke meget stramt. Hårene trækkes ud med mellemrum, og det er ikke så smertefuldt som i tilfældet, når de trækkes ud i en kontinuerlig klud;
 • Med en massageskive, der presser huden, og den strækker sig ikke, når du trækker håret ud. Det reducerer også smerte.

Der er epilatorer, der kan udføres i vand. Kroppen og huden i badeværelset slapper af og processen er så smertefri som muligt.

Under linket kan du læse mere om bedøvelse under bikini epilering. Måske skal du bruge lidokain spray når bikini epilering.

Anbefalinger til brug af epilatoren hjemme

Hvordan gør man? Formålet med dyserne, reglerne for brug af enheden, er angivet i instruktionerne. Som praksis viser, er den mest smertefulde procedure den første. Med efterfølgende smerte sløvet, bliver kroppen vant. Et eller andet sted til den tiende procedure udvikles de nødvendige færdigheder (du vil bruge enheden behændigt, lære dine mest smertefulde steder, lære de enhedshastigheder, der er optimale for dig), og processen er hurtig og praktisk smertefri.

Der er også generelle anbefalinger, da det er muligt at lette processen:

 • hår er let og smerteligt fjernet efter et bad eller et godt varmt brusebad, når huden er dampet ud;
 • før proceduren og umiddelbart efter det, skal området behandles med et antiseptisk middel. Disse kan være urte tinkturer, furatsilina opløsning, alkohol lotion mv.
 • første gang at teste enheden bedre på hans fødder;
 • for bikini-zonen er det bedre at bruge minimumshastigheden;
 • Før du bruger epilatoren, bør håret være forskåret (eller vokset, hvis det tidligere var depileret under rent hår) til 4-5 mm. Epilatoren kan undlade at gribe stangen for kort;
 • huden skal være tør, medmindre andet er bestemt af specielle dyser;
 • den ene side fører epilatoren, den anden trækker huden
 • For det første bør epilatoren anvendes ved lav hastighed. Kun på denne måde trækkes hårene mere effektivt ud (de er, hvis de tidligere blev barbert eller fjernet med en creme);
 • Tag enheden mod hårvækst. Så fjern dem hurtigere og ikke så smertefuldt;
 • Skub ikke enheden på huden! Kør epilatoren glat, uden tryk, under en lille hældning;
 • Efter epilering skal området behandles med et specielt værktøj efter depilering. Det beroliger huden, lindrer irritation og bremser hårvækst. Du kan bruge til dette og olivenolie. Her finder du også beskrivelser og anmeldelser om hårvækstretarderende produkter efter epilering;
 • For at undgå problemet med indgroet hår, få dage efter epilering, damp huden og rengør den med en peeling eller skrubbe. Så åbner adgangen til spirehår.

Prøv ikke at røre muld og papillomer med epilatoren. Omkring dem trækker ud hår med pincet.

Et par hemmeligheder med smertefri fjernelse af hår

 1. Før menstruationen begynder, er huden mere følsom, og proceduren for epilering er mere smertefuld. Efter slutningen af ​​måneden (den sidste dag og et par flere dage efter) mærkes smerten mindre.
 2. Tiden på dagen spiller også en rolle: Fra 17 til 19 timer er tiden optimal for proceduren (det vil være mindre smertefuldt).
 3. Forkort håret til 1-2 mm, epilering af kort hår er mindre smertefuldt.
 4. Det er vigtigt at vælge den rigtige retning af enheden: Epilatoren holdes mod hårets vækst.

Hver person har sin egen smertegrænse. Derfor vælges fremgangsmåden til hårfjerning individuelt. Men for flertallet er hårfjerning ved epilatoren en almindelig ting. For dem, der beslutter sig for proceduren for første gang, skal du kende reglerne og huske, at regelmæssighed er nøglen til succes i denne sag. Derudover er det ikke nødvendigt at bruge epilatoren. I stedet kan du f.eks. Bruge en god fløde til udsmykning af bikiniområdet. For eksempel kan linket findes med anmeldelser af cremen til depilation bikini Velvet. Bikini voksning er også populær. En anden måde er at shugaring en dyb bikini (her finder du en opskrift til at holde hjemme). Læs også hvordan man forhindrer irritation efter barbering af bikiniområdet.

På videoen - hårfjerning epilator hemmeligheder:

Depilation og epilering af bikiniområdet

Den intime zone af enhver voksen person har hår. Vegetation beskytter kroppen mod skadelige eksterne faktorer, men det ser især ud på kvindens krop, ikke særlig æstetisk tiltalende. Hårfjerning i bikini zone kan gøres på forskellige måder, i dag er der mange hårfjerningsmetoder. Pigen kan kun vælge hvilken indstilling der passer bedst til hende.

 • 1. Hvorfor har vi brug for hår i det intime område
 • 2. Er det nødvendigt at fjerne hår på intime steder
 • 3. Hvad er forskellen mellem en klassisk bikini og en dyb bikini?
 • 3.1. klassisk
 • 3.2. Brasiliansk (total bikini)
 • 4. Typer af bikini depilation
 • 4.1. barbering
 • 4.2. Cream epilator
 • 4.3. Voks (voksning)
 • 4.4. Shugaring (sukkerepilation)
 • 4.5. Phyto harpiks
 • 4.6. electrodepilator
 • 4.7. Hår misfarvning
 • 5. Hardware metoder til bikini hårfjerning.
 • 5.1. photoepilation
 • 5.2. Laser hårfjerning
 • 5.3. elektrolyse
 • 5.4. Enzym hårfjerning
 • 6. Sådan forbereder du på depilering og hårfjerning på et intimt sted
 • 7. Anæstetik til bikiniområdet
 • 8. Hudpleje i det intime område efter depilering og epilering
 • 9. Kontraindikationer og forholdsregler
 • 10. Ofte stillede spørgsmål og svar på dem.
 • 10.1. Hvilken slags hårfjerning passer bedst til bikiniområdet?
 • 10.2. Efter hvilket epilation hår vokser ikke længere?
 • 10.3. Kan kabinen bringe infektion i kønsorganerne?
 • 10.4. Er det muligt at skifte til en skrivemaskine efter voksning?
 • 10.5. Kan jeg fortsætte med at bruge depilatory creme under graviditet?

Hvorfor har vi brug for hår i det intime område

Hår på et intimt sted beskytter kønsorganerne mod kulde og indtrængning af skadelige mikroorganismer. Men disse funktioner var nødvendige for mennesker for tusindvis af år siden, da der ikke var tøj i den form, vi har det nu. Vegetationen på den kvindelige krop i vores tid er ikke velkommen. Og i betragtning af hvor meget i dag alt er blevet opfundet for en persons renlighed og hygiejne spiller håret ikke længere en betydelig beskyttende rolle.

Har jeg brug for at fjerne hår på intime steder

På trods af tendenser i moderne mode og æstetiske syn på samfundet forbliver spørgsmålet om depilation i bikiniområdet for alle subjektive. Ifølge sociologiske undersøgelser foretrækker omkring 70% af kvinderne i de udviklede regioner at fjerne hår på deres kønsorganer. Ca. 20% af kvinderne vil kun gøre det, når de optræder i samfundet i badetøj. Den resterende lille del foretrækker at bevare naturen.

For at gøre depilation eller ej skal hver person bestemme sig selv. Men de fleste læger mener, at ved at forsinke sekretioner skaber håret et gunstigt miljø for reproduktion af patogene bakterier, og det anbefales at fjerne dem alle sammen.

Hvad er forskellen mellem en klassisk bikini og en dyb bikini?

Epilation i det intime område er opdelt i to hovedtyper: klassisk og dyb. Sidstnævnte metode kaldes også brasiliansk eller total. Lad os undersøge hvert enkelt billede i detaljer.

klassisk

Denne metode til depilering indebærer fjernelse af hår på intime steder lige bag linjen varmer. Det vil sige, at alt, hvad der går ud over trussens grænser, fjernes, og håret direkte ved labia og mellem balderne forbliver intakt. Mange piger foretrækker at rense hår og skindhår, men ikke dybere, hvilket også gælder for den klassiske metode.

Fordele ved en klassisk bikini:

 • Velegnet til genert kvinder, der ikke er klare til at være helt nakne foran mesteren. Under klassisk epilation dækker kønsorganerne med en speciel disponibel pude.
 • Proceduren er mindre smertefuld i forhold til den samlede.
 • Klassisk depilering af den intime zone er mere bekvem hjemme.
 • Ikke meget æstetisk udseende, når det udsættes for det delikate område.
 • Hårene, der forbliver nær labia, akkumulerer bakterier og lugte, hvilket er helt uhygiejnisk.

Brasiliansk (total bikini)

Brasiliansk hårfjerning fik dette navn takket være et hold af kvindelige mestere fra Brasilien, der åbnede deres skønhedssalon i 1987 i USA og begyndte at udøve deres hårfjerningsmetode aktivt.

Dette udtryk forstås at betyde dyb hårfjerning: Hår er fjernet på pubis, på indersiden af ​​lårene, på labia, i det interyagiske rum. Det vil sige, at hele det intime område forbliver helt glat.

Plusser dyb bikini epilation:

 • Fuld hårfjerning i det følsomme område giver hygiejne og komfort.
 • Du kan ikke tænke på valg af badedragt eller undertøj.
 • Sårhed (særlig følsom og delikat hud af labia, ikke alle kan tolerere hårfjerning i dette område uden bedøvelse).
 • Det er nødvendigt at overvinde skygge for fuldt ud at udsætte for en specialist.

Den brasilianske hårfjerningszone bikini kan gøres hjemme alene, hvis du vælger den passende metode og får fat i det.

Typer af Bikini Depilation

Der er forskellige værktøjer, materialer til udsmykning af intime områder. Man kan bruges mest, andre anvendes kun under betingelserne i et kosmetologikontor. Følgende gennemgang hjælper dig med at navigere i valget.

barbering

Fjernelse af hår på intime steder med en kniv er den nemmeste og mest overkommelige måde.

Dette kan være en konventionel maskine eller elektrisk barbermaskin. Fordele ved barbering i effektivitet, effektivitet, smertefrihed. Risikoen for hudirritation efter anvendelsen af ​​dette værktøj er minimal, hvis du selvfølgelig barberer hårene korrekt og overholder procedurens hygiejne.

Skum- eller barbergel påføres på ren hud. Disse retsmidler vil lette processen og reducere risikoen for irritation. Maskine, korte rykke bevægelser barberer hår på deres vækst. Tryk ikke hårdt på huden, det vil medføre ridser. Efter proceduren behandles huden med antiseptisk middel. Efter 15 minutter er det tilrådeligt at anvende en beroligende creme (egnet til børn eller Bepanten).

Barbermaden har betydelige ulemper - stubben efter depilation med et blad fremstår meget næste dag. For at opretholde glat hud, barber dit hår hver 2-3 dage. Hårene selv efter skæring ved bladet bliver tykkere, hårde og stikkende.

Cream epilator

Kemisk depilatory creme er et populært værktøj, der giver dig mulighed for at fjerne hår i enhver del af kroppen uden smerte. Der er specielle cremer til det intime område, præget af en mere delikat effekt.

Depilatory cream anvendes på ren, tør hud, til området af uønsket hår, og den tid, der er angivet i instruktionerne, opretholdes. Derefter fjernes produktet med en serviet, og huden vaskes med varmt vand. Efter 5-10 minutter anbefales det at anvende en beroligende, beroligende creme på kroppen.

Når du laver en dyb bikini, bør cremehår fjernes forsigtigt, det kan forårsage irritation på slimhinderne. Hvis du føler en brændende fornemmelse, snurre, kløe, skal du straks vaske produktet ud.

Efter cremen er der ingen risiko for indvækst af håret, irritation er sjælden, kun hvis du perederzhat det på huden. Men resultatet er kort - 4-6 dage.

Voks (voksning)

Denne metode anvendes hovedsagelig i saloner. Depilation af en bikinizone med voks derhjemme er også muligt. Vassen er opdelt i tre typer: hård, medium og blød. For et intimt sted er hårdt ofte brugt, da håret i denne del af kroppen normalt er mere tæt.

Hårets længde for denne teknik skal være mindst 0,5 cm. Varm voks med en spatel påføres med et tyndt lag til et lille hudområde. Fra oven er en strimmel limet, den er godt presset mod kroppen i alderen 10-15 sekunder og løsnet fra kroppen ved en skarp bevægelse mod hårets vækst. For ikke at skade meget på steder med dyb bikini, er det nødvendigt at anvende lægemidlet på et lille hudområde.

Ved afskærmning med kold voks er det mere hensigtsmæssigt at anvende færdige strimler. De er simpelthen adskilt og limet til huden, så kom væk. Brugen af ​​varm voks på et følsomt sted anbefales ikke, der er meget følsom hud, og der kan forblive forbrændinger.

Efter proceduren behandles epidermis med et antiseptisk middel, og efter 15 minutter påføres en beroligende creme eller kosmetisk olie (oliven, fersken, havtorn, mandel).

Virkningen af ​​voks er ret lang - håret vil ikke vokse i 25-30 dage.

Shugaring (sukkerepilation)

Epilering af bikini-zonen ved sugaring er en populær måde at fjerne hår på. I sammenligning med voks er denne teknik mindre smertefuld og efterlader mindre irritation. Strygning tilbydes i mange saloner og er også velegnet til privat brug.

Håret skal være 0,5 cm langt og langt. Et lille stykke pasta knæder i hænderne, indtil det bliver helt blødt. Derefter fordeles materialet over huden, presses mod det og holdes i 20 sekunder. Kanten af ​​pastaen løber op fra siden mod hårets vækst og rives af med en skarp bevægelse. Således behandles hele området med uønsket hår gradvist. Sukkerpasta er let at lave og klassisk bikini og totalt.

Epilation shugaring bikini område derhjemme hjælper med at opnå glat hud i op til 4 uger.

Phyto harpiks

Dette materiale er tæt på dets egenskaber til voks. Sammensætningen af ​​phytoharpikser indeholder naturlige materialer baseret på træharpikser.

Depilation af den intime zone med phyto-harpiks i henhold til udførelsesmetoden er ikke forskellig fra voksning. Det kan også bruges uafhængigt hjemme.

Effekten varer op til 30 dage.

electrodepilator

Elektrisk afskærmning - et værktøj til husholdningsbrug. Dens principper er baseret på pincet, som roterer, fanger og trækker hår til roden. Epilation i en bikini-maskine er en smertefuld proces, især på dybe steder. Men stadig er mange piger klar over denne opgave og mener, at der simpelthen ikke er mere hensigtsmæssige midler.

Huden skal være ren og tør. Hårets længde er ikke mindre end 0,4 cm. Instrumentet er i den ene hånd, huden trækkes med den anden hånd. Maskinen tænder og hovedet med pincet i en vinkel på 80-90 grader påføres kroppen. I små rykkede bevægelser køres maskinen over huden mod hårvækst, indtil al uønsket vegetation fjernes.

En dyb bikini epilator er let at gøre, hvis smerten ikke er for udtalt. Efter proceduren skal huden behandles med en antiseptisk opløsning og blødgøre om et par minutter med fløde eller olie.

Resultatet fra elektrisk epilator varer 25-35 dage.

Hår misfarvning

Hårfjerning forekommer ikke under blegning. De bliver bare mindre synlige og tynde. Lyst hårene kun på overfladen. I dybe folder og slimhinder kan man ikke bruge lysstyringsløsningerne - du kan meget beskadige den sarte hud.

Til blegning kan du tage et blondt hårfarve og fortynd oxidationsmidlet med vand 1: 1. Derefter fortyndes med fløde og påføres håret i 20 minutter, så skylles. Metoden er fyldt med en allergisk reaktion (det er nødvendigt at lave en test for følsomhed før brug), og det varer ikke længe - i 3-4 dage vil der være mærkbare hårrødder.

Hardware metoder til bikini epilation

Mandlige og kvindelige intime epilering i meget lang tid er mulig ved hjælp af moderne hardware teknikker.

photoepilation

Metoden er baseret på en xenonlampe, der udsender en flash. Lyspulser trænger ind i folliklen og ødelægger den i termisk energi. Xenon blinker absorberer kun de hår, der har en mørk farve. Hvis en persons hud er mørk, så kan den diffunde lys og dens koncentration er ikke nok til at ødelægge hårrotten. Derfor er epilering af pubis og dybe zoner af bikini med lygter kun effektiv for mennesker med mørkt hår og skøn hud.

For at fjerne hår i det intime område med en photoepilator gør ikke ondt, kun en let prikkende brændende fornemmelse kan mærkes.

En procedure er ikke nok, fordi virkningen kun er på de pærer, der er i den aktive fase. For at fjerne alt hår i en zone er det nødvendigt at holde 6-10 sessioner med en pause på 1,5-2 måneder. Huden vil forblive glat i op til 10 år, nogle for livet.

Laser hårfjerning

Laseren er ens i udseende og handling til fotoepilatoren. Intense laser blinker påvirker håret, trænger dybt ind i follikelet og brænder det.

Laser epilering af en bikini linje er muligt til ethvert niveau. Generelt er metoden ikke smertefuld, men følsomme mennesker kan opleve svær ubehag, i sådanne tilfælde anvendes smertestillende midler.

Apparater af den gamle type kunne kun påvirke mørkt hår. I dag er der lasere, der arbejder på lys hår.

For et komplet resultat skal du bruge 7-10 sessioner. Effekten varer i mange år.

elektrolyse

En allerede forældet metode og ikke den bedste til en bikini zone. Epilering er færdig prikket med en nålelektrode. Hun slutter sig til håret, efterfulgt af en nuværende puls. Varmeenergi ødelægger follikelet, håret falder ud og vokser ikke længere.

Elektrolyse er smertefuldt, kan efterlade forbrændinger og mikroskoper. Derudover er selve proceduren meget lang. I den dybe bikini zone er det farligt at gøre det på grund af risikoen for at brænde huden.

Som i alle hardware-metoder kan kun de hår, der er i vækstfasen, fjernes i en session. For fuldstændig destruktion af alle sovende pærer kræves der op til 12 sessioner med bestemte tidsperioder.

Enzym hårfjerning

Dette er en kombineret teknik, der kombinerer et vakuum- eller sukkerfjerning og brugen af ​​enzymopløsninger.

Først fjernes håret ved en af ​​de ovennævnte metoder, så påføres en særlig opløsning på huden, hvilket nedsætter hårvæksten og ødelægger pærerne. For bedre penetration af enzymer dybt ind i huden ved hjælp af termiske virkninger.

Effektens varighed er 2-3 måneder.

Denne metode anbefales ikke til hårfjerning i det dybe bikiniområde, da opløsningerne kan forårsage en allergisk reaktion, forbrænding, irritation og andre negative reaktioner.

Alle ovennævnte typer hårfjerning zone bikini gøres kun i kabinen med kvalificerede fagfolk.

Sådan forbereder du på depilering og hårfjerning på et intimt sted

Hver metode har sine egne regler for forberedelse, følgende kan udpeges fra de generelle:

 • Du skal tage et bad kort før proceduren.
 • Før voksning, shugaring, anbefales det at skrubbe huden.
 • Ved hjælp af en elektrisk epilator er det værd at behandle hårene med talkumpulver, så det bliver lettere at blive fanget med pincet.
 • Med hardware teknikker bør hårets længde ikke overstige 2-4 mm.
 • Depilatory creme kræver eksponering, det er bedre at sætte det på badeværelset og tage en behagelig position.
 • Det er nødvendigt at tage vare på god belysning på forhånd og gøre depilationen hjemme.
 • Instrumentets sterilitet er en vigtig faktor, der beskytter huden mod infektion.

Bedøvelse til bikiniområdet

Alle metoder og teknikker til epilering af et bikiniområde, der fjerner hår fra roden, er smertefulde. Anæstetik til ekstern handling anvendes til at lindre smerte: Emla cremer, Doctor Namb, Light Dep, Lidocaine spray, Gel Anesthop.

En smertestillende tablet hjælper også med at fjerne smerten i et stykke tid. Med en klassisk bikini kan du behandle huden med Menovazin.

Disse midler har kontraindikationer, før du bruger dem, skal du læse instruktionerne.

Hudpleje i det intime område efter depilering og epilering

Det vigtigste efter depilering er at undgå varmeeksponering for huden i 3-4 dage (ikke solbade, brug ikke saunaer, bade). Kosmetik indeholdende alkohol er helt udelukket.

Det er nødvendigt at overvåge hygiejnen og forsøge ikke at røre det pro-epilerede område med dine hænder. De første dage er det nødvendigt at smøre huden med blødgørende, helbredende cremer (Bepanten, Radevit, Panthenol, enhver børnecreme). Zinksalve og hydrogenperoxid har også antibakterielle egenskaber.

For at forhindre håret i at vokse, behandles huden med en skrubbe hver 3-4 dage, men ikke tidligere end 5 dage efter depilering. For at slippe af med indgroede hår kan man bruge en hård vaskeklud.

Kontraindikationer og forholdsregler

Du kan ikke gøre hårfjerning bikini med:

 • Eventuelle infektionssygdomme og inflammatoriske processer i kroppen.
 • Hudsygdomme, især svampe.
 • Skader på epidermierne i et intimt sted.
 • Congestion af konvekse mol, papillomer.
 • Diabetes mellitus.
 • Oncology.
 • Under menstruation.

Med omhu må du vaske, sukker og bruge maskinen til åreknuder. Graviditet er en kontraindikation for hardwareteknikker, andre metoder er acceptable, men også med forsigtighed. Du kan ikke epilere huden straks efter en intens brunbrun. Folk med meget tynde epidermier er bedre til at nægte voks- og sukkerepilation.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvilken slags hårfjerning passer bedst til bikiniområdet?

Alt er meget individuelt. Du kan kun vælge de mest populære metoder - det er voksning, shugaring, depilatory cremer.

Efter hvilket epilation hår vokser ikke længere?

Efter hardware teknikker: laser, foto og elektrolyse.

Kan kabinen bringe infektion i kønsorganerne?

Der er en sådan risiko, hvis mesteren ikke følger hygiejnereglerne.

Er det muligt at skifte til en skrivemaskine efter voksning?

Ja, det vil ikke engang skade så meget, da hårene efter støvsugningen bliver tynde og vokser mindre ofte.

Kan jeg fortsætte med at bruge depilatory creme under graviditet?

Ja, hvis graviditet ikke er angivet i instruktionerne, i kontraindikationer.

Brasiliansk hårfjerning

Pigen, der ser på hendes udseende, har en smuk, glat hud, uden unødvendig vegetation. Dette gælder ikke kun benene, armhulerne, men også til bikiniområdet.

For nylig er den brasilianske epilering blevet meget populær. Et stort antal piger vil gerne bruge det hjemme eller besøge skønhedssaloner til dette formål.

Lad os se, hvad denne procedure er, hvad er dens forskelle og fordele, og hvorfor det er så meget elsket af mange damer.

Hvad er det?

Brasiliansk hårfjerning er fjernelsen af ​​uønsket vegetation i det intime område, som følge heraf pubic hår, labia, perineum, balder fjernes.

Denne dybe hårfjerning er kommet til os fra den brændende Brasilien, hvor lang tid pigerne foretrækker at bære en bikini, og tilstedeværelsen af ​​vegetationen på huden anses dårlig formular.

Beauticians identificerer to begreber - "hårfjerning" og "depilation", som ikke bør forveksles. Forskellen mellem dem ligger i metoderne til at slippe af med hår.

Epilation fjerner helt hårsækkene fra roten. Et eksempel på en sådan procedure er laser, elektrisk voksning eller voksning, nyligt populær shugaring og meget mere.

Depilation er præget af hårfjerningsprocessen, som ikke påvirker deres vækst, og inden for kort tid vokser hårene tilbage. Denne type procedure omfatter fjernelse ved hjælp af et barberkniv eller skumdannende cremer. Det skal bemærkes, at i gennemførelsen af ​​en sådan operation er der ingen smerte.

For brasilianere er det epilering, der er typisk, når håret fjernes fra roden i intime dele af kroppen.

Brasiliansk hårfjerning kan ske ved hjælp af flere typer værktøjer.

Skin er en polymer hårfjerning. Fordelene ved denne procedure:

 • varme midler påføres huden, hvis temperatur svarer til den i menneskekroppen;
 • giver dig mulighed for at slippe af med selv indgroede hår;
 • i stand til at fjerne meget korte hår, behøver ikke at vente til de er 4-5 millimeter lange;
 • smertefulde fornemmelser minimeres, så denne type hårfjerning kan bruges af piger med følsom dermis;
 • langvarig virkning af handling - huden forbliver glat op til 6 uger;
 • under polymerepilation minimeres risikoen for skade på epidermis.

Copa - hårfjerning udføres med varm voks, der er lavet af naturlige ingredienser:

 1. Naturlig harpiks ekstraheret fra brasiliansk fyr giver mulighed for at opnå en høj vedhæftning til huden, uden at skade det, men at fjerne overskydende vegetation;
 2. bivoks og candelilla voks gør produktet meget blødt og elastisk, takket være hvilket hårene forsigtigt og smerteligt fjernes;
 3. Uddrag fra passionsfrugt bruges til at helbrede dermis, det forbedrer de epidermis beskyttende egenskaber og reducerer stress fra proceduren.

Shugaring - brasiliansk hårfjerning, udført ved hjælp af en tyk pasta fremstillet af sukker. Det skal påføres den intime del af dermis med unødvendig vegetation og fjernes sammen med hår.

Denne metode anvendes bedst, hvis pigen har en allergisk reaktion på syntetiske komponenter, for eksempel farvestoffer eller smagsstoffer.

De vigtigste fordele ved shugaring i bikiniområdet er:

 1. processen foregår uden opvarmning af huden;
 2. det er karakteriseret ved langsom hårvækst;
 3. Den sparsomme metode til brasiliansk hårfjerning gør det muligt at anvende det på den følsomme type epidermis;
 4. efter en sådan manipulation observeres ubehag og ubehag ikke.

Sukkerpasta, fanger hårene på dermis, trænger dybt ind i porerne og dækker deres roddel. Sukker harpiks adskiller sig i dybere penetration i modsætning til sædvanlig voks takket være, hvad risikoen for dannelse af det voksede hår minimeres.

Sammenligning før og efter

Brasiliansk hårfjerning involverer både fuldstændig fjernelse af hår på epidermierne i det intime område og tilstedeværelsen af ​​et lille seksuelt område dækket af hår.

Et bikiniområde kan styles på flere måder:

 1. Brasiliansk hårfjerning, delvist færdig - hår er fjernet i området mellem skinkerne, på labia og foran langs badedragtens linje. De resterende hår er forkortet ved hjælp af en skrivemaskine. Således viser det sig en lille trekant med en hårlinje. Denne metode appellerer til unge damer, der anser pubisk hår som et løfte om kvindelig seksuel tiltrækningskraft, men foretrækker at opleve en følelse af friskhed og renlighed i kønsområdet.
 2. Hollywood eller klassisk brasiliansk hårfjerning. Under en sådan operation fjernes al vegetation i bikiniområdet. De fleste piger foretrækker dette udseende, fordi dermis i det intime område efter en sådan procedure bliver meget følsom, og følelserne under kærlighed er mere udtalte.
 3. Fransk look - som i det første tilfælde fjernes hårlinjen mellem skinkerne, på kønslæberne er der kun en tynd strimmel af skindhår tilbage. Ifølge nogle mænd er dette den mest seksuelle form for hårfjerning.

Sammen med dette forlader mange unge damer ikke bare skindhår, men danner smukke mønstre fra dem. Det kan endda være et billede af en kat, en edderkop, et hjerte eller en blomst - det hele afhænger af pigens fantasi og færdigheden hos den specialist, der udfører proceduren.

Ud over hele billedet kan det males i en eller anden farve, kun naturlige farvestoffer anvendes til dette formål. Den eneste ulempe er, at denne skønhed holdes i kort tid, og hygiejneprocedurer skal også udføres med særlig omhu for ikke at skade tegningen.

Fordele og ulemper

Der er mange tilhængere og modstandere af en sådan procedure. Modstandere af denne metode til hårfjerning insisterer på den naturlige tilstand af huden, i betragtning af det naturlige udseende af de mest acceptable.

Men hvem der nogensinde har udført denne operation for at fjerne uønsket vegetation, følte alle sine charme og fordele:

 • Som følge af brasiliansk hårfjerning får pigen en perfekt glat dermis i en måned. Hvis hårvækst ikke er så intens, så kan en pause mellem de følgende procedurer være en halvanden måned.
 • Demokratisk pris - enhver ung dame har råd til denne operation, uanset hendes indkomst.
 • Mængden af ​​hår falder, de bliver tyndere og mindre mærkbare med regelmæssig fastholdelse.
 • Voksning betragtes som en hypoallergen proces, der ikke forårsager irritation og andre manifestationer af allergi, så selv piger med en følsom type epidermis kan bruge den.

Den største ulempe ved denne metode til fjernelse af hår er smerte. Hver person har sin egen smertegrænse: En person kan roligt gå igennem en lignende procedure uden at græde selv en gang, sammenligne smerte til en mygebid. For nogle er smerten følt, men den er tolerabel og af hensyn til den resulterende skønhed kan du lide et stykke tid.

For at reducere den smertefulde følelse, kan du bruge specielle smertestillende midler, der tages i munden eller gnides i epidermis lige før proceduren. Et eksempel på et sådant eksternt middel er Emla salve og en række sprøjter med is.

Hvordan trækker du ud øjenbrynens tråd

Sådan laver du shugaring på ansigtet i kabinen og hjemme