Hydrogenperoxid Hårfjerningsmetode

Slap af uønsket vegetation hurtigt og smertefrit drøm om mange piger, der har et sådant problem. Hårfjerning af hydrogenperoxid er blevet praktiseret af flere generationer af kvinder. Denne metode er enkel, overkommelig, effektiv og sikker for helbredet. Hydrogenperoxid er et fremragende antiseptisk middel, det er desinficerede slid og dybe sår. Derfor forekommer inflammation og irritation af huden efter hårfjerning af lægemidlet ikke. Lægemidlet har ingen bivirkninger og kontraindikationer, bortset fra individuel intolerance. Det forårsager sjældent en allergisk reaktion.

Hvordan har hydrogenperoxid på håret

Den kemiske forbindelse indeholder et overskud af aktivt oxygen. Det er let frigivet, og i kontakt med andre stoffer har en stærk oxiderende effekt på dem.

I kontakt med hårakslen eksfolierer hydrogenperoxid keratinflager af det øvre lag af håret (kutiklet) og trænger ind i dets andet lag (cortex). Den kemiske forbindelse oxiderer melaninet indeholdt i håret (farvestof pigment). Pigmentet er ødelagt, og håret mister sin farve.

Lægemidlet misfarver ikke kun håret, men ændrer også sin struktur og densitet betydeligt. Det bliver porøst og skørt. Det svækkede hår falder ud, og hårfollikelen atrofierer.

En sådan omsætning af hår til hydrogenperoxid vil imidlertid ikke være øjeblikkelig. Den destruktive virkning af en kemisk forbindelse på hovedbunden akkumuleres gradvist, kun med den regelmæssige anvendelse. For at opnå atrofi af hårsækkene skal du være tålmodig.

Fjern hår med hydrogenperoxid fra hjemmesættet virker ikke. Medicinen, der i vid udstrækning anvendes i medicin, har en koncentration på 3%. For at slippe af med overskydende kropshår har du brug for et mere koncentreret middel. Du skal købe 5% hydrogenperoxid. Dette værktøj vil med succes lette fra lys og tyndt hår. For tykkere og mørke hår er det bedre at købe 10% hydrogenperoxid. Det vil fjerne enhver vegetation.

Ammoniak (vandig ammoniakopløsning) øger oxygenudviklingshastigheden og fremmer oxidation. En blanding af hydrogenperoxid og ammoniak bruges til at fjerne hår i mennesker med tykt og mørkt hår.

Andre baser som sæbe eller bagepulver har lignende egenskaber. Syrer tværtimod sænker den kemiske oxidationsreaktion.

Fjernelse proces

Hvis du bruger hydrogenperoxid til at fjerne hår på armhulenes hud, bliver duften af ​​sved mindre udtalt. De bakteriedræbende egenskaber ved produktet hæmmer spredning af bakterier, hvis affaldsprodukter forårsager en ubehagelig lugt.

Måder at fjerne hår:

 1. Efter at have mættet hårene med en opløsning af hydrogenperoxid, skal du vente 20-25 minutter og gentage proceduren. Hvis hårfjerning sker om sommeren, anbefales det at erstatte det behandlede område af huden under solens stråler efter påføring af stoffet. De er også en katalysator for oxidationsreaktionen. Efter proceduren er det nødvendigt at vaske det påførte middel med varmt vand. Gentag proceduren skal være daglig indtil fuldstændig forsvinden af ​​håret.
 2. I en blanding af 50 ml hydrogenperoxid og 10 dråber ammoniak skal du tilføje lidt mel. Homogen masse skal ligne tyk creme creme. Sammensætningen påføres huden i højst 15 minutter og skylles derefter med rindende vand. Fremgangsmåden anbefales at gentages hver tredje dag.
 3. Efter blanding af 25 ml hydrogenperoxid og 5 dråber ammoniak, skal 25 ml flydende sæbe tilsættes til blandingen. Sammensætningen påføres huden i 15 minutter og vaskes derefter af med varmt rindende vand. Behandling er ønskeligt at udføre 1 gang om ugen.
 4. 25 ml hydrogenperoxid fortyndet med 25 ml varmt vand. Til den resulterende opløsning tilsættes 2 ml ammoniak (2 ampuller) og 1 tsk. bagepulver. Værktøjet påføres huden i 1 time. Efter proceduren skal sammensætningen vaskes af med varmt rindende vand. Gentagelser skal være 2 gange om ugen.
 5. Efter blanding af barberskummet med hydrogenperoxid i et forhold 1: 1 behandles den resulterende forbindelse med problemområdet. Efter 20 minutter vaskes huden med varmt vand. Proceduren skal gentages 2-3 gange om ugen.

Funktioner ved brug af hydrogenperoxid

Ved regelmæssig brug tørrer hydrogenperoxid og blødgør huden.

Når en kvinde er glad for at hun har fjernet hendes hår, kan hun have et nyt hudproblem. For at undgå dette, efter hver procedure, skal du fugtige huden med creme eller olie. Du kan ikke gnide værktøjet for at fjerne hår i huden. Virkningen af ​​en kemisk forbindelse på den bør være minimal. Det anbefales at skylle overfladen af ​​huden efter behandling med kamilleekstrakt eller arv. Nå omsluttes og fugter tørret hudafkogning af hørfrø.

Det anbefales at anvende hårfjerner punktvis ved hjælp af bomuldspindler eller bomuldsstynder.

Hældning af hydrogenperoxid i metalskåle er umuligt. Som et resultat af reaktionen med metallet vil stoffet miste dets egenskaber.

Hvis du bruger mere flydende ammoniak, end du har brug for, bliver dit hår rødt.

Sikkerhedsforanstaltninger

Før du begynder at bruge hydrogenperoxid, skal du sørge for, at der ikke er nogen allergisk reaktion på det. For at gøre dette skal du bruge lidt penge på huden på et uklart sted (på armbue eller på håndleddet). Hvis der efter 15 minutter ikke forekommer udslæt eller rødme, kan den kemiske forbindelse sikkert anvendes.

Brug af stoffer med en koncentration på mere end 10% er usikre. De er meget aggressive og kan forårsage alvorlige forbrændinger.

En forbrænding kan opnås med en mindre koncentreret opløsning. Derfor bør brug af hydrogenperoxid være forsigtigt, og overholder nøje anbefalingerne om brugen af ​​midler. Jo mere koncentreret hydrogenperoxidopløsning anvendes, desto mindre bør proceduren være.

Hvis brugen af ​​hydrogenperoxid forårsager rødme, smerte, brænding, hævelse eller skorpe på huden, skal proceduren straks afbrydes. Skyl straks det berørte område med rindende vand i 20-30 minutter. Vask produktet med bomuldsuld og servietter kan ikke. På denne måde kan du forværre problemet.

For at neutralisere stoffet på det berørte sted skal du anvende lidt citronsaft eller fortyndet med citronsyre. Efter sårbehandling er det nødvendigt at lægge en steril bandage på den. I tilfælde af kontakt med slimhinden og øjnene, skyll straks det berørte område og kontakt en læge.

konklusion

At løse problemet med overskydende hår med hydrogenperoxid er ikke meget vanskeligt. Hvis du tålmodigt og vedvarende behandler huden, kan du opnå et strålende resultat med minimal omkostning og uden sundhedsskader. Afhængigt af hårets farve og struktur kan en fuldstændig rensning af huden opnås om en eller flere måneder.

Hårfjerning af hydrogenperoxid

Skønhedssektoren står ikke stille, og i dag er mange forskellige metoder til depilering blevet opfundet for enhver smag og budget.

Ingen vil argumentere med den anerkendte kendsgerning, at dens skønhed skal være betroet af fagfolk. Men på trods af dette vil der altid være eventyrere, der drømmer om at slippe af med uønsket vegetation på kroppen ved hjælp af folkemetoder derhjemme. Vi vil beskrive en af ​​disse "bedstemors" metoder i denne artikel, nemlig hårfjerning ved hjælp af hydrogenperoxid.

Hvad er essensen af ​​metoden med hydrogenperoxid fjernelse af håret?

Efter at have læst et dusin kvindefora, lærte vi om tre måder at slippe af med uønsket hår med hydrogenperoxid:

 • Det foreslås at anvende tre gange om ugen to gange om dagen til de nødvendige områder af en 5-10 procent opløsning af hydrogenperoxid. Det antages, at den bedste effekt kan opnås ved at tage solbad efter anvendelse af opløsningen. Efter 15 minutter skal opløsningen skylles med varmt vand.

Dette er vigtigt!

Under ingen omstændigheder må der ikke anvendes en 30 procent peroxidopløsning (perhydrol). Dette kan forårsage forbrændinger og skorstedannelse i det berørte område.

 • Også tilbyde en måde at fjerne hår med hydrogenperoxid og flydende sæbe. Du skal blande en teskefulde peroxid, en teskefuld flydende sæbe og fem dråber ammoniak. Den resulterende cremede blanding anbefales at anvendes i ti minutter, en gang om ugen.
 • I sammensætningen af ​​den tredje metode: 50 ml. fem-seks procent opløsning af hydrogenperoxid, ti dråber ammoniak og lidt mel. Den resulterende pastaagtige blanding foreslås anvendt en gang om dagen et par gange om ugen.

Vores eksperiment

Hvilke slags vanvittige folkedannelsesmetoder vores trofaste kvindelige professionelle medarbejdere forsøgte ikke på egen hånd for eksperimentets skyld og tørrede deres hud med sodavand og brændte med en opløsning af kaliumpermanganat.

Efter at have læst anmeldelser om hårfjerning med hydrogenperoxid besluttede vores medarbejdere at teste denne metode. Vi indrømmer ærligt, denne metode er den mest uskadelige af alle ikke-professionelle metoder, som vi testede. I løbet af måneden påførte to piger en blanding af peroxid og flydende sæbe i huden på armen.

Ikke overraskende var der ingen tvivl om at slippe af med hår. Den første test, mørkhudet pige, hår fik en lysere nuance. I den anden ene, hvidhåret og blondhåret, blev håret mærkbart groft og erhvervet en karakteristisk bleget "perhydrol" farve. Huden i de områder, hvor blandingen blev påført, mærkbart tørret ud i begge piger. Vores dom er, at det maksimale, der kan opnås ved fjernelse af hårfjerning med hydrogenperoxid, er at lette uønsket hår, men ikke at ødelægge det.

Hårfjernelse resultat af hydrogenperoxid

anbefalinger

Så hvis du efter at have læst et stort antal anmeldelser om fjernelse af hår med hydrogenperoxid, stadig vil prøve denne metode, skal du overveje vores tips:

 • Forsigtig ikke fugtgivende huden, enhver ikke-professionel eksponering kan skade din hud, og peroxid kan tørre det meget ud;
 • Vi anbefaler ikke solbadning efter anvendelse af løsningen. Som praksis har vist, vil du ikke slippe af med uønsket hår, og bleget hår bleget i solen på baggrund af garvet hud vil være meget mere mærkbar;
 • Vi anbefaler kraftigt at forsøge at slippe af med uønsket ansigtshår på denne måde. Fluppen over læben, efter påføring af peroxid, vil hærde og erhverve en misfarvet gulfarve, og det vil kun tiltrække opmærksomhed. Vær opmærksom på at i vores studie kan du gøre proceduren for shugaring af overlæben ved hjælp af "Depilux-Bio" -teknologien til en meget attraktiv pris.
 • Glem ikke, at en tre procent peroxidopløsning ikke er nok selv til afklaring, en tredive procent vil forårsage alvorlig forbrænding.

Kære damer, vi minder om, at hårfjerning med voks og sukker (shugaring) er langt den mest effektive og eftertragtede metode til depilation. Professionelle og delikate specialister fra Depilux Beauty Studio vil altid finde en tilgang selv til den mest krævende klient og vil gøre enhver procedure til en fornøjelse.

Hydrogenperoxid fra uønsket hår

Skønheden i ansigt og krop af en kvindepleje siden oldtiden. Masker til hud og hår, øvelser til vægttab, fjernelse af uønsket hår er altid relevante, fordi en smuk kvinde er en velplejet kvinde. Særlig opmærksomhed i kroppens pleje fortjener hårets udtørring. For at få glat, strålende hud er der udviklet mange moderne procedurer - foto og elektrolyse, Qull-epilation og laser hårfjerning og andre. Men ikke alle kvinder er i stand til at betale for dyre procedurer, og nogle kvinder har kontraindikationer for deres præstationer. Den eneste vej ud er at søge enkle og billige metoder, fx hårfjerning med hydrogenperoxid.

Hvordan gør det

Peroxid epilating evner består i tredobbelt effekter på hår:

 1. Blegning (farvepigment er ødelagt, og håret bliver falmet, næppe mærkbart).
 2. Tyndning (skøre hår falder hurtigere ud).
 3. Krænkelse af stangens integritet (stoffet ødelægger hårets struktur og forbrænder dem).

Som ekstra hjælp vælger vi den bakteriedræbende egenskab af hydrogenperoxid. Sammen med epilering af den hårede overflade forekommer desinfektionen også. Peroxid tynder betydeligt og svækker håret, hvilket forårsager, at deres tab opstår hurtigt og umærkeligt.

Umiddelbart slippe af med håret ved kemisk behandling virker ikke. Her er regelmæssighed og evne til at forberede lægemidlet korrekt, vigtigt. Hår i forskellige mennesker varierer i farve, struktur og tykkelse, så koncentrationen af ​​peroxid bør også være anderledes.

Klarhårede kvinder og naturlige blondiner kan gøre med en svag blanding af stof med vand. Det er nok at få et koncentrat på 4 - 8%. Ejerne af hårde hår vil have brug for en mere mættet opløsning - 11-12%.

værdighed

Ved at bruge hydrogenperoxid til at fjerne hår, vil ejere af blødt tyndt hår straks sætte pris på fordelene ved produktet. Hvis hårene er for stramme og tykke, vil resultatet af brugen af ​​peroxid komme lidt senere.

Fordele ved at fjerne hår med hydrogenperoxid:

 • Omkostningseffektivitet af metoden og tilgængelighed af stoffet til epilering. Lægemidlet sælges i hvert apotek til en lav pris og uden recept.
 • Absolut sikkerhed. Peroxid er et kraftigt antiseptisk middel. Læger bruger det til at behandle sår. Depilation med hydrogenperoxid eliminerer risikoen for hudinfektion.
 • Brugervenlighed. Den færdige opløsning kan påføres straks ved ankomsten fra apoteket. Der er ingen grund til at blande det med noget. Yderligere tilbehør til påføring af en kemisk væske er ikke påkrævet.
 • Ingen bivirkninger. Irritation og ømhed af stoffet under forarbejdning skaber ikke.
 • Visuel effekt Resultatet af regelmæssig brug af peroxid er hårets blødning på kroppen. Vegetationen er næsten farveløs og usynlig på huden.
 • Fuld bortskaffelse af hår. Hvis hydrogenperoxid fra uønsket hår anvendes kontinuerligt, bliver hårets struktur undergået negative ændringer. Tynde hår bryder af og falder ud og frigiver gradvist en del af kroppen fra dets tilstedeværelse.

Essensen af ​​metoden

Hvis en kvinde bruger maling til at ændre hårets farve på hendes hoved, ved hun, at det er umuligt at overdrive sammensætningen. Ellers vil farvningen forværre hårets tilstand og provokere deres tab. På samme måde påvirker peroxid hovedbunden.

En enkelt anvendelse af peroxid vil ikke give et fantastisk resultat. Men med hver session vil hårene lyse op mere og du vil bemærke, at de er blevet tyndere og mere skrøbelige. Fald ud svækket vegetation vil være hurtigere.

Hvis du er konfigureret til at fjerne hår med hydrogenperoxid, anbefaler vi at du følger tre enkle regler:

 1. Før du fjerner håret, test for allergiske reaktioner. Læg en lille løsning på albuens indre overflade og se huden i et par minutter. Fraværet af negative ændringer indikerer kemikaliens tolerance.
 2. I nærværelse af tør hud skal du starte proceduren med forbehandling af kroppen med en creme. Ved afslutningen af ​​manipulationen smøres også cremen. Dette vil beskytte huden mod udtørring.
 3. Brug opløsninger, hvis koncentration ikke overstiger 12%. For mættede koncentrater forårsager kemisk forbrænding og ødelæggelse ikke kun af håret, men også af huden.
 4. Når du selv forbereder løsningen, må du ikke bruge metalbeholdere. Samspillet mellem jern og hydrogenforbindelser giver farlige oxider.
 5. For de bedste resultater skal du holde peroxidmasken på din krop i mindst 30 minutter.
 6. Koncentreret peroxid er ret aggressiv. Med øget forsigtighed anbefales det at bruge piger med følsom hud.

Hvis du har taget hensyn til vores advarsler, fortsæt for at bekæmpe unødvendig vegetation. Ud over løsningen skal du bruge bomuldsstykker eller pinde. Påfør produktet på det hårede område og vent på, at væsken tørrer. Anvend et andet lag, og lad opløsningen tørre igen. Vask af med rigeligt varmt vand og gentag proceduren en anden gang på samme dag. Gør dette i flere dage i træk for at få den ønskede effekt.

Peroxid hårfjerning

For at fjerne hår fra benets hud er der flere muligheder for brug af peroxid. Den enkleste metode er anvendelsen af ​​lægemidlet på overgroet hud 2 gange om dagen. Fremgangsmåden udføres før signifikant lynnedslag og hårtab. Men hver dag for at arrangere sådanne sessioner er ikke værd, det er nok at suge vegetationen med et kemikalie 3 gange om ugen.

Nu skal vi fortælle i detaljer hvordan man fjerner hår med hydrogenperoxid, der vokser på benene. I det første tilfælde skal du tage 40 g perhydrol og 1 tsk. peroxid, opløs produkter og hæld i 20 ml vand og 30 ml flydende sæbe. Blandingen spredes forsigtigt på benene og venter på, at den tørrer. Massage og gnidning gør det ikke. Sessionen afsluttes ved at vaske fødderne grundigt og smøre med en fugtighedscreme.

Den anden opskrift på depilation med hydrogenperoxid indeholder ammoniak:

 1. Bland 50 ml 6% peroxid med ammoniak (nok 10 dråber).
 2. Tilsæt lidt mel og bland igen.
 3. Påfør masken på benets hud.
 4. Efter 15 minutter afvaskes stoffet.

For en hurtig blegning af hår i området med forbedret vækst, brug en blanding af peroxid, ler og ammoniak. Peroxidopløsningen skal være 20%. Ler og ammoniak tager lidt. Produktet skal let påføres huden. Hold det i 10 minutter og vask det af.

Fjernelse af ansigtshår

Antennen over overkanten af ​​det retfærdige køn er et helt unødvendigt fænomen. Hvis hårene barberer eller trækker, vokser de hurtigt tilbage. Så hvorfor ikke lette dem og ikke helt fjerne dem med hydrogenperoxid?

Vi eliminerer denne fejl derhjemme:

 1. Sug en vatpindbrøndbrønd med en 3% peroxidopløsning, og tør problemet med det i 5 minutter. Efter nogle få procedurer vil hårene lyse og bryde, og snart forsvinder det helt.
 2. Klem nogle barberskum og tag den samme mængde hydrogenperoxid. Smør hårbeklædningen med en blanding og scor i 20 minutter. Afslut proceduren ved at vaske dit ansigt med sæbe og bruge en nærende creme.
 3. Skab en halv teske ammoniak og 50 ml hydrogenperoxid af. Rør en lille barberkrem i stoffet og anbring produktet langs hårlinjen i 10 minutter. Fjern sammensætningen med en bomuldsstuds, vask og smør ansigtet med fløde.
 4. Lav en perhydrolmaske ved at blande 2 ml peroxid (30%), 8 g vaselin, 12 g lanolin salve og et par dråber ammoniak. Påfør lægemidlet til det ønskede område, og vask kun ud, når det tørrer.

Hvis brintperoxid ikke redder dig fra uønsket hår, er der muligvis sket hormonal svigt i din krop. Lægen vil hjælpe dig med at forstå årsagerne til overdreven hårvækst og undertrykke intensiteten af ​​denne proces.

anmeldelser

Uanset om du skal bruge hydrogenperoxid, hvis du vil fjerne hår fra ansigtet eller kroppen, skal du selv bestemme. Vi minder om, at tynde lys hår er lettere at fjerne. Imidlertid hævder kvinder i anmeldelser, at peroxid klæber med håret på hænder og fødder. Selvom i disse områder af stammen vegetationen er mere synlig og tæt.

Olga, 25, Nizhny Novgorod: "Jeg har for nylig mestret recepten på hårfjerning med ammoniak og hydrogenperoxid. Hårene på min krop var bløde og mørke. Jeg opnåede betydelig blegning efter nogle få behandlinger. Jeg bemærkede også, at nye hår vokser langsommere. "

Irina, 35 år gammel, Anapa: "Antennene dukkede op fra mig på grund af den tidlige overgangsalder. Lægen hjalp mig til at stabilisere den hormonelle baggrund, men problemet med overskydende ansigtshår forsvandt ikke fra mig. Efter råd fra sin kosmetikskvinde begyndte hun at bruge hydrogenperoxid og efter flere procedurer blev hendes ansigtshår mindre mærkbart. Metoden virker virkelig, så der er en chance for at bringe antennene helt ud. "

Kira, 20, Irkutsk: "Jeg udviklede overdreven hårdhed efter en mislykket graviditet. Først barberede jeg mine hænder og fødder med en maskine, men så indså jeg, at en barberkniv hjælper et stykke tid. Jeg lærte om muligheden for at fjerne hår med hydrogenperoxid på forummet. Jeg gjorde den første procedure meget omhyggeligt, men senere indså jeg, at jeg normalt udholder peroxid. Nu er mine arme og ben dækket af næppe mærkbar fluff, og det glæder mig. "

Hydrogenperoxid: er det effektivt mod uønsket hår?

Hydrogenperoxid - antiseptisk, desinficerende og desinficerende hudskader. Men derudover har stoffet længe været brugt til at fjerne uønsket vegetation. Mange mennesker anser peroxid for at være et depilatorisk middel sammenlignet med nogle andre, og dermed dens popularitet som en måde at slippe af med overskydende hår uafhængigt og sikkert.

På trods af at denne metode virkelig ikke er for farlig, har den sine fordele og ulemper.

Fordele og ulemper

De vigtigste vigtige fordele ved hydrogenperoxid i kampen mod uønsket vegetation er:

 • meget billig og overkommelig til privat brug;
 • det gør det slet ikke ondt
 • kræver ikke særlig grundig forberedelse
 • sandsynligheden for infektion er udelukket
 • dele af kroppen med pigmentpletter bleges;
 • virkningen af ​​peroxid eksisterer (håret bliver misfarvet, tyndt, skørt og forsvinder med tiden);
 • Effektiv fra en blød pistol på ben, hænder og ansigt;
 • egnet til forarbejdning af zoner.

Men der er også ulemper:

 • effekten kommer først efter et forløb af procedurer;
 • Ikke egnet til hårdt og mørkt hår;
 • kan medføre tør hud eller forbrændinger (i tilfælde af manglende overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger og brugsregler)
 • En allergisk reaktion er mulig (en tolerance test er nødvendig før proceduren).

Hydrogenperoxid fra uønsket hår betragtes som en sikker metode, men det er ikke acceptabelt for alle. Dette er indiceret ved kontraindikationer til brugen af ​​lægemidlet:

 • for følsom og meget tør hud
 • allergier;
 • hår vokser fra vorter eller mol.

Under hensyntagen til ovennævnte fordele og ulemper ved at slippe af med hår med hydrogenperoxid, beslutter alle om at blive ved med denne metode eller ikke. Men under alle omstændigheder er det nødvendigt at følge visse procedureregler.

Sikkerhedsforanstaltninger og anvendelsesregler

For korrekt og sikkert brug af hydrogenperoxid for at slippe af med overskydende vegetation, skal du følge disse tips:

 • til fremstilling af blandinger med lægemidlet til anvendelse af ikke-metalliske retter (ellers vil der forekomme oxidation);
 • med følsom hud vil peroxid ikke virke;
 • Udfør ikke proceduren for ofte;
 • Brug en ren 5-10% opløsning (en mindre har ingen virkning og en 30% brændbar hud);
 • Forrens ikke behandlingsområdet (naturligt hudfedt vil fungere som en barriere mellem huden og præparatet og beskytter mod forbrændinger);
 • Før proceduren er det nødvendigt at teste for tolerabilitet (hvis der efter 10 minutter ikke er nogen følelse af kløe og brænding, kan peroxidet anvendes);
 • tør hud før proceduren (og efter den) skal smøres med en creme, fordi peroxidet og så tørrer det;
 • Når du bruger peroxid i ansigtet, skal det ikke komme i øjnene.

Peroxid hårfjerning på forskellige zoner og efterfølgende pleje

Hver del af kroppen har sin egen følsomhedsgrad, hvilket betyder, at det er nødvendigt at nærme sig flere af dem individuelt.

På hans fødder

Hudens ben under knæet er ikke så følsomt, så proceduren kan udføres 2 gange om dagen og gentages 3 gange om ugen. For at gøre dette kan du tage "ombord" disse opskrifter:

 • Opskrift Bland 10 dråber ammoniak med 50 ml 6% peroxid, tilsæt lidt mel og bland igen for at opnå en gylle. Påfør blandingen på føttens hud uden at gnide i 15 minutter, skyll derefter med vand.
 • Opskrift opløst i 1 tsk. peroxid 40 g perhydrol, tilsættes 20 ml vand og 30 ml flydende sæbe. Påfør blandingen på fødderne, ikke gnid, og lad den tørre helt. Vask af med vand.

Til noten: Blondiner skal bruge 4-8% peroxid, brunetter er bedre at bruge en mere mættet opløsning - 10-12%.

På hænder

At lette det mørke hår på hænderne vil hjælpe denne opskrift: Tag 25 ml vand og 6% peroxid, 1 tsk. sodavand og et par ampuller med 10% ammoniak. Fortynd peroxid i vand i en glasbeholder, hæld opløsningen i en porcelænskål og bland de andre ingredienser.

Da hudens hænder er mere følsomme end på fødderne, er det ønskeligt at også anvende en creme på den. Herefter blandes peroxidblandingen forsigtigt, uden gnidning, placeres den på det ønskede område, holdes i 30-40 minutter og skylles med vand og sæbe. Hvis huden forbliver let mærkbar blegede pletter - rolig, det vil snart passere sig selv.

På bikiniområdet

Gentagen behandling med perhydrol salve (du kan købe eller forberede det selv) vil efterhånden give følgende resultat: Håret bliver lys, tyndt og skørt, vil begynde at langsomt bryde og falde ud. Her er opskriften på denne salve:

2 g 30% peroxid + 12 g lanolin + 8 g vaselin + 1 cap. ammoniak + lidt af din shampoo. Alt dette blandes, piskes, men sikrer samtidig, at blandingen ikke bliver meget flydende. Påfør bikiniområdet, vent til tørret og skyll med vand.

På ansigtet

Området af kinderne, hagen og over læben (antenner) påvirkes hovedsageligt af ansigtshår. Huden her er tynd, følsom, så det er nok at tage en svag peroxidopløsning - 3%. Fugt en bomuldsstykke eller tampon i det og tør ud af problemområdet i 5 minutter. Hvis du gør det hver dag, vil resultatet snart være mærkbart: hårene bliver lyse, tynde og uklare.

Eller du kan bruge denne opskrift: Tag lige mængder peroxid og barberskum, bland, applicer 20 minutter på det rigtige sted og skyll med vand.

Pas efter proceduren

Efter hårfjerning med hydrogenperoxid er det nødvendigt med pleje, men det er lige så elementært som forberedelsen til proceduren. Den består kun i smøring af det behandlede område med en creme til fugtighed af huden. Dette skal gøres, hvilken opskrift der anvendes, og det gælder især for hud, der er udsat for tørhed, ellers vil resultatet blive trist. Peroxidet selv har en tørreffekt, så for at undgå problemer er fugt simpelthen nødvendigt.

Yderligere desinfektion efter proceduren er ikke nødvendig, fordi peroxidet selv er et glimrende antiseptisk middel. Derfor er infektion i huden efter hårfjerning umulig.

Det er ikke forbudt at solbade (i modsætning til de første dage efter depilation med sukker eller voks). Tværtimod vil solen også hjælpe hårene med at brænde og misfarve.

Ved brug af hydrogenperoxid er det næppe muligt at slippe af med håret helt, og det kan bestemt ikke gøres hurtigt. Men for at skjule unødvendig vegetation fra nysgerrige øjne, gør det uklart - nemt. Det vigtigste er at følge de grundlæggende regler for at bruge stoffet til dette formål og at huske om forsigtighedsforanstaltningerne.

anmeldelser

Tatyana Melnikova, 39 år gammel. Min datter vokser op og hår viser sig på hendes krop, som hun er flov over. Jeg ønsker ikke at udsætte hende for smerte på grund af voks, så vi besluttede at prøve at fjerne håret på hænderne med peroxid. Måneden kæmper allerede, men intet er forsvundet endnu. Måske fordi hun er en brunette, og hun vil have brug for mere tid til blegning. Eller hjælper ikke, hvordan man ved det. Lad os prøve en anden måned, men vi får se.

Inna Vesnyanskaya. Generelt er jeg en ivrig modstander af alle de "frygtelige" metoder til fjernelse af hårfjerning, såsom shugaring eller voks. På saloner vil i princippet ikke bruge penge. Jeg lider ikke af overgroning, derfor er hydrogenperoxid nok for mig. Jeg har lært denne metode i lang tid i forskellige zoner og er meget tilfreds. Lad mig få lidt hår, men de har ikke været set i lang tid - de har så meget misfarvet. Generelt var resultatet tilfreds.

Hydrogenperoxid fra uønsket hår - et simpelt og effektivt værktøj

Den moderne kvinde er konstant på udkig efter en effektiv måde at slippe af med unødvendig vegetation på kroppen og købet af glat, strålende hud. Hydrogenperoxid fra uønsket hår er en billig og populær metode, der bruges hjemme.

Hver kvinde drømmer om en perfekt glat hud.

Selvfølgelig tilbyder kosmetologi i vores tid mange måder at slippe af med overskydende hår:

 • Laser hårfjerning;
 • elektrolyse;
 • laser fjernelse mv

Ovenstående metoder kan dog ikke altid være harmløse for helbredet, har mange bivirkninger og kontraindikationer. Og på trods af de betydelige omkostninger ved procedurer er effekten stadig midlertidig.

Egenskaber og virkninger af peroxid

Det er meget sikrere at forsøge at fjerne håret med hydrogenperoxid derhjemme.

Hvordan virker peroxid?

Medicinsk instruktion for hydrogenperoxid afspejler ikke alle dets egenskaber fuldt ud.

Billeder af billige og effektive hårfjerningsprodukter

Dette kemikalie er i stand til at bruge det på hår:

 • bryde stangens integritet
 • gøre dem skøre og tynde;
 • whiten (ødelæg cellerne i farvepigmentet).

En anden fordel ved hydrogenperoxid er dens bakteriedræbende kvalitet.

Behandling af problemområder giver dig mulighed for at sikre, at unødigt hår vil være næsten usynligt. Depilation efter peroxideksponering er hurtigere og lettere, fordi håret bliver svagt og tyndt.

Umiddelbart og fuldstændigt slippe af med uønsket hår vil ikke fungere. Kun med regelmæssigt brug peroxid sikrer, at tyndt og udtømt hår gradvist falder ud.

Anvendelse af peroxid til forskellige mennesker.

Et ubehageligt problem, som vi hver især kan stå over for

Hydrogenperoxid til hårfjerning, som varierer i struktur, tykkelse og farve fremstilles på forskellige måder:

 1. Blondiner og blonde kvinder kan bruge en svag blanding af peroxid med vand (4-8%).
 2. Ejere af hårdt hår bør forberede en mættet opløsning (11-12%).

For at forberede den krævede koncentration af hydrogenperoxid tager de hydroperox tabletter med egne hænder og opløses i det sædvanlige 3% peroxid. For eksempel, hvis du tilføjer 2 tabletter til 100 gram af et apotek, får du 6% peroxid.

Opskrifter for at slippe af med hår

 1. Hårfjerning ved hjælp af hydrogenperoxid anbefales om aftenen før du går i seng. Den nemmeste måde - i en opløsning (50 ml) peroxid, slip 4-6 dråber ammoniak og straks bruge en blanding af smøremiddelhår og hud under dem.

Når applikationsområdet er tørt, kan du igen smøre problemområder. Derefter skal du skylle epidermis og smøre med fugtighedscreme eller afkogning af kamille.

 1. Sådan fjerner du ansigtshår med hydrogenperoxid, for ikke at forårsage irritation? For et så fint sted er det bedre at blande en opløsning af 6% peroxid og ammoniak i lige store mængder. En sådan løsning anbefales at gnide ind på de nødvendige områder tre gange om dagen.

Derefter skal du skylle huden og smøre baby cremen uden dufte for at undgå peeling og irritation af epidermis. Før brug skal du kontrollere hudens hud til en allergisk reaktion.

Mekanisk hårfjerning med en barbermaskine anbefales ikke i ansigtet.

 1. Opskrift på fjernelse af hydrogenperoxid med sæbe. Hårdt, mørkt og tykt voksende hår på benene, arme eller mave kan fjernes ved hjælp af følgende midler.
 • 40 g perhydrol;
 • 1 tsk ammoniumbicarbonat;
 • 30 ml naturlig flydende sæbe;
 • 25 ml rent vand.

Den resulterende masse påføres på epidermis og lades tørre. Rubbed anbefales ikke. Derefter vaskes huden med rindende vand eller syrnes med en lille mængde eddike med vand og smøres med en nærende creme.

Det er nødvendigt at bruge dette middel ikke oftere end en gang om ugen, fordi hyppigere brug kan forårsage betændelse på huden.

Anvendelse af masse med hydrogenperoxid

 1. Hydrogenperoxid bleges hår.

De tager en glasbeholder, opløser 2 tabletter hydroperit i 100 ml rent vand, tilsættes 10 ml ammoniak og 5 g spiselig sodavand.

Påfør det resulterende produkt på huden med en vatpind. Derefter vaskes opløsningen.

Advarsel! Hvis der er en brændende fornemmelse, skal du straks vaske opløsningen.

Denne procedure gentages hver 3. dag, indtil hårene bliver helt lyse.

Tilsæt bagepulver til forbedring af den bakteriedræbende virkning af peroxid.

Vær opmærksom! Hydrogenperoxid i kombination med soda har forbedret bakteriedræbende egenskaber, så denne blanding hæmmer udviklingen af ​​patogene mikrober og hjælper med at slippe af med den ubehagelige lugt af sved.

For at blødgøre effekten af ​​den foreslåede blanding, kan du tilføje et stykke blød naturlig sæbe eller forsmøre huden med babyfed fløde. Dette forhindrer udslæt, irritationer og flager på særligt følsomme områder.

Det skal bemærkes, at peroxid kun lyser hårstængernes yderside, og derfor skal de bruge det regelmæssigt, så snart de vokser.

 1. Hårfjerning af hydrogenperoxid er et mildt og effektivt middel. Til problemområderne skal du vedhæfte en serviet, der er imprægneret med en sådan sammensætning - kopp peroxid, få dråber ammoniak og lidt hvedemel. Denne sammensætning vaskes af efter 25 minutter ved stuetemperatur med vand og smøres på huden med en fedtet creme, vaselin eller calendula salve.

Hydrogenperoxid mod uønsket hår - det bedste værktøj

 1. En anden god måde at slippe af med uønsket hår om sommeren er at suge en bomuldspinne med peroxid og anvende det på problemområderne på kroppen i et par minutter. Derefter skal tamponen fjernes og lægge dette sted under solens stråler. Hvis du gør disse manipulationer hver anden dag, kan du helt slippe af med overskydende vegetation.

Resumé af

Bliver blandingen med hydrogenperoxid løse problemet med overskydende kropshår for altid? Anmeldelser af kvinder, der har anvendt det, er tvetydige.

Unødvendigt hår forsvinder helt og kun få procedurer er nok til dette - nogle kvinder siger. Andre taler kun om noget lyn af hår med hydrogenperoxid.

Det eneste indlysende er, at agenterne med hydrogenperoxid ødelægger hårstrukturen, gør det farveløst (næsten umærkeligt) og forhindrer deres yderligere vækst. Disse udsagn er tilstrækkelige til, at dette værktøj kan kaldes effektivt.

Hvis du sammenligner med skønheds salon procedurer, prisen på opskrifter med peroxid er mindre end titus eller endda hundredvis af gange og er meget sikrere for helbredet.

Fra videoen i denne artikel lærer du lidt mere information om dette sarte emne.

Hydrogenperoxid fra uønsket hår

Hår er til stede på den mandlige og kvindelige krop. I modsætning til det stærkere køn har piger mindre udviklet vegetation på deres hud. Gennem tiden forsøger damerne at fjerne overskydende hår på ansigt, krop, bikini område, ben.

Nogle kvinder, der har forsøgt alle former for metoder til at fjerne uønsket hår uden at få et effektivt resultat, falder i depression. Den ulykkelige "overskæg" over overlæben, vegetationen på arme og ben af ​​typen "mand" definerer pigen som en sløv person. Glat hud uden synlige fejl betragtes som normen.

I det antikke Grækenland blev de beroligede af med unødvendige hår ved hjælp af forskellige metoder. Hårfjerningsteknikker gav dem uudholdelig smerte. Moderne kosmetologer tilbyder mange smertefrie måder at fjerne vegetation i saloner for store penge.

Der er en radikal, smertefri metode til at fjerne uønsket hår derhjemme ved hjælp af H202 - hydrogenperoxid. Du kan købe en medicin på et apotek for en lille mængde.

Hydrogenperoxid: anvendelse

Det antiseptiske præparat H202 (Hydrogenperoxid) bruges til at desinficere sår på overfladen af ​​huden.

Peroxidopløsning i sin rene form, såvel som i sammensætningen af ​​andre komponenter, anvendes til lyn og epilering af uønskede hår. Der er flere effektive opskrifter, efter applicering, hvor huden bliver glat.

For at slippe af med håret skal du vide opløsningens koncentration. Farmaceutisk flaske indeholder tre procent peroxid. Denne procentdel er ikke nok til at fjerne vegetationen. Epilation er effektiv, når den udsættes for huden med fem eller ti procent sammensætning. På apotekets hylder kan du se en 35% løsning. Dette peroxid kaldes hydroperitum (hydroperitol, perhydrol). I sin rene form er brugen af ​​perhydrol forbudt.

Fordele ved epilering med hydrogenperoxidopløsning

Når du vælger denne type hårfjerning, skal du være opmærksom på, at en opløsning af brint hurtigt og effektivt kun virker på blød vegetation. Kvinder med hårdt hår vil også få et varigt resultat, men vil bruge mere tid på epilering.

Under udsættelse for hydrogenperoxid lider pæreapparatet: hydrogen trænger dybt ind i hårets cellulære struktur. I denne henseende er der en gradvis udtynding af beskyttelsesbarrieren: først opstår misfarvning, og derefter fuldstændig ødelæggelse af hårsækken.

Fordele ved hydrogenopløsning:

Billighed af midler
tilgængelighed
Smerteløs epilering
Høj antiseptiske egenskaber
Whitening effekt

Hvem kan ikke gøre hårfjerning med peroxid?

Disse omfatter:

Allergiske reaktioner (individuel intolerance)

Før du begynder hårfjerning, bør du teste stoffet på et lille område af huden. Påfør en lille mængde af opløsningen med en bomuldsstuds på indersiden af ​​underarmen. Vent et par minutter, skyl med rindende vand. Hvis der ikke er rødme, peeling, ingen kløe på huden - testen var vellykket, kan dette værktøj bruges.

graviditet

Indtil nu har forskere ikke kommet til en fælles mening om brugen af ​​hydrogenopløsning hos gravide kvinder. Hårfjerning anbefales ikke med peroxid til piger i graviditetens første trimester. I løbet af denne periode er babyens organer lagt, det er ikke risikoen værd.

Forsigtig

forbrændinger

Ved anvendelse af opløsningen i høje koncentrationer, peroxid i øjnene, kan der opstå en forbrænding. I dette tilfælde skal du skylle brændeområdet med rindende vand og søge hjælp fra en medicinsk institution. OBS: Det er forbudt at smøre brændestedet med fedtholdige produkter (olie, fedt). Overholdelse af den nøjagtige dosering af lægemidlet eliminerer muligheden for komplikationer i form af en forbrænding.

Lægemidlet er ikke ønskeligt for kvinder med tør, delikat hud. Overdreven følsomhed i huden kan udtrykkes i form af en allergisk reaktion: rødme, skrælning, kløe.
Epilering skal være præcis det antal gange, der er angivet i opskriften. Langvarig eksponering for hydrogen kan påvirke hudens tilstand negativt.
Før du fjerner hår, anbefales det ikke at tørre huden med rengøringsmidler og desinfektionsmidler. Den fedtede sekretion af huden skaber en usynlig beskyttende film, der forhindrer forekomsten af ​​en allergisk reaktion.
Den bedste anvendelse af peroxidopløsning er at kombinere hydrogen med andre tredjepartsprodukter.
Hvis opskriften ikke indikerer individuelt tidspunktet for påføringen af ​​opløsningen, er det tredive minutter.

Hårfjerningsmetoder

Sådan fjerner du ansigtshår

Brugen af ​​epilering på ansigtet i form af et blad, et værktøjsmaskiner, pincet truer en kvinde med, at de nyligt voksede hår bliver mere stive, mørke, ligner hanhårbørster.

Hydrogenperoxid er det ideelle værktøj til smertefri epilering af ansigtshår.

Hydrogenperoxid fra uønsket ansigtshår

Dyp en bomuldspude i seks procent peroxid. Behandle det område af huden, hvor uønskede hår er placeret: overlæbe, hage, kinder, ører. Efter fem minutter skylles løsningen af ​​og smeder hudområder med fugtighedscreme.

Til følsom hud:

Shaving Foam - 20 g
H202 (peroxid) - 20 ml

Bland ingredienserne. Ansøg på områder af vegetation. Efter 30 minutter skylles med rindende vand, smøres med en fugtighedscreme.

Permanent hårfjerning opskrift

Ammoniakopløsning (ammoniak) - 2 ml
Hydrogenperoxidopløsning - 50 ml
Barberingsmousse - 30 g

Komponenterne i maskeblandingen gælder for problemområdet. Lad masken stå i 30 minutter. Efter påføring af blandingen skylles det behandlede område med vand ved hjælp af en bomuldspude. Smør med fugtighedscreme.

Fjernelse af ansigtshår: perhydrol balsam

Perhydrol - 2 ml
Lanolin salve - 10 g
Vaselinolie - 5 g
Ammoniak - 3 dråber

Påfør produktet på huden. Når blandingen er tør, vent 15 minutter. Efter proceduren skal du vaske salven med en bomuldsstynde dyppet i vand.

Peroxid fra uønsket hår i det intime område

Denne metode til hårfjerning i bikiniområdet er smertefri og effektiv. For at opnå effekten kræves en vis mængde tid og tålmodighed.

opskrift:

Forbered en hydroperiodblanding:

Perhydrol - 2 ml
Vaselinolie - 7 g
Lanolin salve - 10 g
Ammoniakopløsning - 0,1 ml
Shampoo - 5 ml

Bland ingredienserne. Massen skal ikke sprede sig. Pas forsigtigt masken på hårene i lyskeområdet. Vent til massen størkner. Efter proceduren skylles opløsningen med rent vand.

Epilering af hænder og fødder: peroxid og sodavand

På kroppen har hårene en mere stiv struktur, en mørkere farve. For effektiviteten af ​​proceduren kræver en regelmæssig procedure.

opskrift:

Hydroperit - 1 tablet
Vand - 10 ml
Ammoniakopløsning - 1 ampul (2 ml)
Hovedrensning - 20 ml
Soda - på spidsen af ​​en kniv

Ingredienserne blandes i sekvensen beskrevet ovenfor. Pill peroxid crush. Pulver hældt i en glasbeholder, tilsæt den rigtige mængde vand. Stir. Tilsæt opløsningen ammoniak, shampoo. Til sidst tilsættes sodavand.

Den resulterende blanding påføres huden med den mest tætte vegetation. Efter tørring af opløsningen, vent 20 minutter. Skyl med rindende vand. Påfør blandingen til en fugtighedscreme.

Hydrogenperoxid mod uønskede hår: applikationsfunktioner og anmeldelser

Uønskede hår spænder i dag både kvinder og mænd. Der er forskellige måder at eliminere sådan vegetation på. Fra naturlige produkter frigives almindeligt hydrogenperoxid. Men før du anvender produktet for at slippe af med uønskede hår, skal du gøre dig fortrolig med funktionerne ved brug af væske.

Hvad er hydrogenperoxid?

Hydrogenperoxid er en farveløs, smagløs og lugtfri væske. Produktet består af hydrogen og ilt, har formlen - H2Oh2. På apoteker sælges en 3% peroxidopløsning mest, da den næsten aldrig bruges i sin rene form. Værktøjet er kendt for sine kraftige antiseptiske egenskaber og lave omkostninger.

Hydrogenperoxid er tilgængelig i meget komfortable rør i dag.

Det vigtigste anvendelsesområde for produktet er desinfektion af sår og nedskæringer. Alle har en peroxidboble i deres hjemmedicinsk skab, fordi det er virkelig uundværligt at afhjælpe et middel til at give førstehjælp til forskellige skader på huden.

Nyttige egenskaber

De vigtigste gavnlige egenskaber ved hydrogenperoxid til ekstern brug er:

 1. Blokerende inflammatoriske processer. På grund af denne egenskab hjælper den regelmæssige brug af hydrogenperoxid at slippe af med acne og nogle andre hudsygdomme.
 2. Bekæmpe overdreven talgproduktion. Brugen af ​​produktet hjælper ejerne af olieagtig hud for at finde den ønskede matte i ansigtet.
 3. Pore ​​rensning. Tørre dit ansigt med en bomuldsstuds dyppet i hydrogenperoxidopløsning giver dig en ren og glat hud.
 4. Skin lightening. Hvis fregner eller alder pletter forstyrrer dig, overveje at bruge et peroxid. Sidstnævnte er et glimrende budgetværktøj til udjævning af tone i ansigtet og at slippe af med uønskede mønstre på huden.
 5. Desinfektion. Hvis du er nødt til at neutralisere et snit eller sår hurtigt, skal du sørge for at bruge hydrogenperoxid.
 6. Lysende hår. Peroxid plejede at være særligt populært med ikke-naturlige blondiner. Piger lyser krøller, mange gange ty til brugen af ​​produktet. Midler gør ikke kun farveløs, men også tynder hår. Sidstnævnte er sandt for dem, der ønsker at slippe af med uønsket vegetation på kroppen.

Hydrogenperoxid bidrager til ødelæggelsen af ​​melanin - pigmentet med ansvar for hårfarve. Ved regelmæssig brug af værktøjet bliver vegetationen mindre mærkbar og forsvinder undertiden fuldstændigt.

Brug mod uønskede hår

Der er visse funktioner i brugen af ​​hydrogenperoxid for at slippe af med uønsket vegetation. Selvfølgelig, før du anvender metoden, er det nødvendigt at blive fortrolig med alle sine nuancer.

Kan jeg bruge for at slippe af med hår på intime steder

Huden i de intime områder er den mest følsomme og modtagelige for alle mulige irritationer. Men hydrogenperoxid kan anvendes i dette tilfælde. Hårene bliver farveløse og skøre, og over tid kan de helt forsvinde. Fjernelse af uønsket vegetation med hydrogenperoxid betragtes som en af ​​de sikreste metoder til hårfjerning på intime steder.

Instruktioner til brug

Brugen af ​​hydrogenperoxid for at fjerne overskydende hår på kroppen, ansigtet og i det intime område er anderledes.

På kroppen

 • 2 tsk. 3% peroxidopløsning;
 • bomuldspuder.
Ved fremgangsmåden til fjernelse af kropshår er både bomuldspindler og -skiver velegnede.

 1. Dyp bomulden i peroxid.
 2. Tør de resulterende swab steder, hvor der er uønsket vegetation.
 3. Proceduren skal udføres 1 gang om ugen. Fra den første ansøgning forsvinder vegetationen ikke, men bliver kun blege. Men over tid vil hårene være mindre. I mangel af allergier og kontraindikationer kan sessioner udføres regelmæssigt, indtil den ønskede virkning opnås.

På ansigtet

Der er flere måder at fjerne uønsket vegetation på ansigtets hud med hydrogenperoxid. Prøv begge og vælg den der passer dig bedst.

For den første metode er det nødvendigt:

 • 3% hydrogenperoxidopløsning;
 • bomuldspindel.

Hver dag fugtes en bomuldspinne i peroxid, tør dit ansigt med det i områder med uønsket hår. Dette skal ske inden for fem minutter. Inden for et par dage vil vegetationen mærkbart lysne og begynde at bryde. Når dette sker, skal du stoppe med at gøre procedurerne og vende tilbage til dem, hvis det er nødvendigt.

For den anden metode skal du bruge:

 • barberskum;
 • 6% hydrogenperoxidopløsning.
For at forberede en ansigtshårfjerner skal du købe noget barberskum.

Kombiner komponenter i et 1: 1 forhold. Med det resulterende produkt skal du behandle stedet med uønskede hår. Efter en tredjedel af en time, vask med sæbe og brug en nærende creme. Udfør proceduren regelmæssigt, men ikke mere end to gange om ugen. Kursus - 10 sessioner. Så sørg for at stoppe i en måned og genoptag proceduren, hvis det er nødvendigt.

Video: Sådan fjerner du ansigtshår med hydrogenperoxid

I det intime område

 • 2 g 30% hydrogenperoxidopløsning;
 • 8 g olieolie
 • 12 g lanolin;
 • 1 dråbe ammoniak;
 • 1 tsk shampoo.
Vaselin til fremstilling af sammensætningen kan købes hos ethvert apotek

Sådan tilberedes og ansøges:

 1. Bland ingredienserne.
 2. Slør blandingen til glat ved hjælp af en visp eller blender.
 3. Sammensætningen opnået i slutningen, fedt området med uønskede hår.
 4. Når produktet tørrer, vask det af med vand ved stuetemperatur.
 5. Brug opskriften 1 gang om ugen for at opnå det ønskede resultat.

Huden i det intime område er mere øm, så den sædvanlige metode til at påføre peroxid mod uønskede hår i dette tilfælde virker ikke.

Tabel: Fordele og ulemper ved anvendelse af hydrogenperoxid imod uønskede hår

 • lave omkostninger ved proceduren
 • effektivitet;
 • smertefri;
 • lav sandsynlighed for infektion (på grund af de bakteriedræbende egenskaber af peroxid);
 • yderligere virkning: præcisering af pigmentpletter;
 • fuldstændig forsvinden af ​​hår med regelmæssig brug
 • Anvendelsesegnethed (peroxid svarer til vand i konsistens, det bliver ikke snavset og efterlader ingen spor).
 • øget svedtendens (en beskyttende reaktion i huden med hyppig anvendelse af peroxid);
 • Muligheden for kemiske forbrændinger i form af hvide pletter (er sjælden, med misbrug af produktet);
 • venter (metoden virker ikke med det samme, kun med regelmæssig brug af peroxid, hårene forsvinder gradvist).

Sikkerhedsforanstaltninger

Under proceduren for fjernelse af uønskede hår med hydrogenperoxid skal følgende forholdsregler overholdes:

 1. Før du påfører sammensætningen, test for allergier: Anvend lidt af det opnåede produkt (eller en ren peroxidopløsning i ren form, som i tilfælde af kropsepilation) på indersiden af ​​albuen. Hvis der ikke opstod en irritationsdag, kan du sikkert bruge produktet.
 2. Hvis det hudområde, der skal behandles, er for tørt, smør det med en fedtet creme på forhånd. Således vil du skabe yderligere beskyttelse af epidermis mod de aggressive virkninger af peroxid.
 3. Prøv ikke at opnå en løsning, hvor procentandelen peroxid overstiger 12%. Ellers kan du i høj grad skade epidermis. En undtagelse er opskriften til den intime zone, da den indeholder yderligere blødgøringsbestanddele.
 4. Bland ikke stoffer i metalbeholdere. Faktum er, at peroxid i samspillet med jern danner farlige forbindelser.
 5. Hvis du er følsom hud, brug peroxid ikke mere end en gang hver anden uge.

Den eneste kontraindikation til den eksterne anvendelse af hydrogenperoxid er individuel intolerance over for produktet.

Brug af hydrogenperoxid med andre midler

Hydrogenperoxid kan anvendes sammen med andre produkter. Fra denne sammensætning kan blive mere effektiv, men pas på: nogle komponenter er stærke allergener.

Med flydende ammoniak

 • 5-10 dråber ammoniak;
 • 1 tsk 6% hydrogenperoxidopløsning;
 • 1 tsk flydende sæbe eller glycerin;
 • 1 spsk. tørre kamille blomster;
 • kogende vand;
 • fløde eller kropsmælk.
Ammoniak har en stærk lugt, så vær forsigtig, når du anvender den

Sådan tilberedes og ansøges:

 1. Bland alt hvad du behøver undtagen tørre kamille blomster.
 2. Sammensætningen opnået i slutningen, fedt områder med uønskede hår.
 3. Forbered en kamilleinfusion: Hæld kogende vand over tørrede blomster og lad det brygge i mindst 10 minutter.
 4. Efter en kvart time skylles der med varmt vand.
 5. Skyl huden med kamille ekstrakt.
 6. Smør de behandlede områder med creme eller kropsmælk.
 7. Brug opskriften ikke mere end en gang hver syv dage. Kursus - 10 sessioner. Så stop for en måned og genoptag procedurer, hvis det er nødvendigt.

Med ammoniak

 • 5 dråber ammoniak;
 • 1 tsk flydende sæbe;
 • 1 tsk 6% hydrogenperoxidopløsning.
Når du bruger ammoniak til at fjerne hår, skal du være forsigtig: Produktet er meget aggressivt på huden.

Sådan tilberedes og ansøges:

 1. Bland først sæbe med peroxid, og tilsæt derefter ammoniak.
 2. Sammensætningen opnået i slutningen, fedt de steder, du vil slippe af med uønsket vegetation.
 3. Vent en kvart time og vask af produktet.
 4. Sessionen bruger ikke mere end en gang om ugen. Kurset er 10 procedurer. Om nødvendigt genoptages sessioner efter en to ugers pause.

Ammoniak er meget aggressiv på huden, så ved det første tegn på irritation, stop med at bruge sammensætningen.

Med sodavand

 • 25 ml 3% hydrogenperoxidopløsning;
 • 2 ampuller ammoniak (10%);
 • 1 tsk sodavand.
Soda i kombination med hydrogenperoxid godt fjerner uønskede hår

Sådan tilberedes og ansøges:

 1. Bland alt hvad du behøver.
 2. Den resulterende sammensætning smører områder med uønskede hår.
 3. Efter en kvart time skylles af med rent vand.
 4. Udfør proceduren 1 gang om 10 dage for at opnå det ønskede resultat.

anmeldelser

Jeg forsøgte denne opskrift på hårfjerning: 1 del hydrogenperoxid + 2-3 dråber ammoniak. Det hjælper meget godt! Sandt, først er hårene kun tændt, men efter en regelmæssig procedure skal de helt falde ud og vokse ikke længere.

Yulcha

http://www.woman.ru/beauty/body/thread/4275197/

Jeg lærte denne opskrift i et magasin for mange år siden: 1 tsk. hydrogenperoxid (6%), 1 tsk Flydende sæbe, 5 dråber ammoniak (OBS med ammoniak, vær ekstremt forsigtig!) Opskriften er meget effektiv. Ved hjælp af hydrogenperoxid og ammoniak kan du slippe af med uønskede hår. Efter flere applikationer bliver hårene lysere, vokser langsommere og tyndere.

Lacomka

http://irecommend.ru/content/kak-izbavitsya-ot-nezhelatelnykh-voloskovotvet-zdes

Hun fandt en sådan opskrift mod uønskede hår: bland en teskefuld sodavand med to ampuller ammoniak og 25 ml hydrogenperoxidopløsning. Vi fugter gasbind eller bomuldsuld i værktøjet. Efter 15 minutter skylles og smøres med baby creme. Ja, efter 5 procedurer begyndte håret bare at falde. De var væk i lang tid, og da de kom ud, blev de næsten usynlige og nu er der ikke længere som 2 måneder.

Mama_Dadi

http://irecommend.ru/content/epilyatsiya-sodoi-ili-skazhi-proshchai-usikam

Peroxid er et glimrende værktøj til fjernelse af hår på kroppen og ansigt derhjemme. Ved regelmæssig brug bliver uønsket vegetation misfarvet og forsvinder derefter fuldstændigt. Sørg for at teste sammensætningen, inden du bruger den på store hudområder.

Epilering under graviditet

Ilona Puzenas blog