Sådan fjerner du hår på benene

"Sådan fjerner du hår på ben?" Er et meget vigtigt spørgsmål, der er relevant i vores tid. Og faktisk drømmer mange kvinder om glatte ben. Og det er ikke altid muligt at gøre denne drøm til virkelighed. Dette skyldes allergiske reaktioner på forskellige procedurer eller den høje pris ved nogle metoder til fjernelse af hår.

Grundlæggende hårfjerningsmetoder

Mange kvinder, selv i den moderne verden, ved ikke, hvad de skal gøre med hår på deres ben. Og det er ikke overraskende, fordi der er mange metoder, og det er ikke let at træffe det rigtige valg.

Overvej alle de vigtigste muligheder.

Først og fremmest om de mest traditionelle og billige muligheder, der kan udføres selv hjemme:

 1. Brug en barbermaskine.
 2. Depilatory cream ansøgning.

Disse er de enkleste muligheder, der udføres smertefrit og hurtigt.

Der er måder, der hjælper med at fjerne hår i længere tid:

 • elektrisk epilator;
 • voks;
 • holde shugaring.

Det er vigtigt at bemærke, at en sådan procedure ledsages af smertefulde fornemmelser, nogle gange meget stærke.

For at fjerne hår på benene er der tre hovedmetoder:

 1. Elektrolyse.
 2. Laser hårfjerning.
 3. Epilering.

Lad os tale mere om proceduren for hver af metoderne.

Barbermanden

Denne metode er den nemmeste og billigste. Og på grund af dette er det den mest populære. Den negative egenskab ved en sådan procedure er en kort varighed.

De vigtigste stadier af hårfjerning:

 1. Forberedelse af det behandlede område er at blødgøre huden og mere præcist i dampen. Takket være denne fase bliver huden og hårlinjen blødere. Du kan også anvende og kropscrub, som hjælper med at fjerne eksfolierede hudpartikler.
 2. Brug et specielt barberingshjælpemiddel. Det kan være skum, mousse, gel. Det er endda muligt at anvende et mandligt middel. Efter ansøgning skal du vente et par minutter.
 3. Direkte barbering skal udføres glat, langsomt og i retning af hårvækst. Hvis disse anbefalinger ikke følges, kan du nemt få nedskæringer i processen.
 4. Anvendelse af en blødgøring til en våd krop. Du kan endda bruge almindelig kropscreme.

Depilatory cream

Du kan slippe af med benhår hjemme og uden barbermaskine. Til dette passer speciel depilatory creme.

Men deres anvendelse skal udføres med yderste omhu, fordi kvinder ofte udviser en allergisk reaktion på de kemiske komponenter, der findes i cremer.

Hele proceduren består af flere faser:

 1. Først og fremmest udføres en test for tilstedeværelsen af ​​en allergisk reaktion. I fraværet kan du fortsætte med proceduren.
 2. Fødderne rengøres fra snavs og fedtede komponenter. For at gøre dette skal du bruge en brusegel, vaskeklud og varmt vand.
 3. Tør forsigtigt kroppen af ​​med et tørt og rent håndklæde.
 4. Påfør produktet til huden med et lille jævnt lag og lad det gå i et par minutter. Den nøjagtige tid er normalt angivet i instruktionerne, der er vedhæftet til opstilleren.
 5. Fjern produktet fra huden ved hjælp af en speciel spatel.
 6. Vask af rester med varmt vand.

Brugen af ​​elektrisk epilator

Dette er en ganske smertefuld procedure, men takket være dette er det muligt at fjerne hår i længere tid end tidligere metoder. En anden ulempe ved denne metode er, at håret først skal dyrkes til en vis længde.

Brug af epilatoren foregår i flere faser:

 1. Forberedelse af huden. Det er nødvendigt at dampe huden og derefter affedt den med en alkoholbaseret lotion.
 2. Forbereder epilatoren. Dette vil kræve hastighedsregulering. For hår grov struktur kan ikke bruge den største hastighed.
 3. Smooth bevægelser af enheden skal flyttes i retning mod hårets vækst. Samtidig skal huden strækkes lidt for hånd for større effektivitet og reduktion af smerte.

Shugaring

Sugaring er en procedure, hvor der anvendes en særlig pasta baseret på sukker. I processen kan du også mærke smerten.

Før du slipper håret i lang tid ved hjælp af denne metode, bør du gøre dig bekendt med de grundlæggende regler i proceduren:

 1. Rensning af føttens hud med en speciel lotion, der har en affedtningsvirkning.
 2. Varm pasta og knead godt.
 3. Påfør huden i retning af hårvækst.
 4. Efter et par minutter skal du tørre det tørrede stof ud af huden. Bevægelsen skal være meget skarp.
 5. Påfør den behandlede hud med et særligt middel med en beroligende effekt.

Den største fordel ved denne metode er, at i processen med at påføre en flydende pasta, er hvert hår omsluttet, hvilket hjælper med at fjerne hele hårlinjen.

Depilation med voks er en ret effektiv og god mulighed.

Lad os se nærmere på hvordan man kan slippe af håret på benene med denne metode:

 1. Der er tre hovedtyper af voksaflejring: koldt, varmt og varmt. Det er nødvendigt at vælge den mest egnede.
 2. Vælg et kvalitetsværktøj: jo bedre voksen bliver, desto bedre bliver fjernelsen af ​​hår.
 3. Damphud ved at tage et varmt bad.
 4. Skrub huden yderligere.
 5. Varm voks. Til dette anvendes en termostat.
 6. Anvend en speciel spatel til påføring.
 7. Sæt en strimmel specielt stof på voks og lad lidt tid for produktet størkne. Dernæst med en skarp bevægelse trække stoffet og fjerne voksen sammen med håret fra kroppen.
 8. Behandl området med et desinfektionsmiddel og beroligende middel.

elektrolyse

Før du fjerner håret på dine ben for evigt, skal du omhyggeligt gøre dig bekendt med alle måder at gøre dette på. Ofte anvendes til denne elektrolyse. Hele processen består i at anvende aktuelle udledninger direkte til follikelet. For en person er en sådan procedure ikke farlig, fordi udladningsenergien er lille. Men for hårpæren er temperaturen skabt ganske høj, og det smelter takket være dette. Sådan kan du fjerne hår for evigt. Kun for dette vil det være nødvendigt at gennemføre flere sessioner.

Fremskridtet med elektrolyse:

 1. Nålen med den mindste tykkelse indsættes i folliklen.
 2. Derefter gennemføres en strøm med en lille kraft.

Dette er en meget god måde at fjerne uønsket hår på. Du kan bruge den i ethvert område undtagen den aksillære. Dette skyldes den store ophobning af lymfeknuder der.

Laser hårfjerning

Laser hårfjerning er en fantastisk måde at fjerne hår på. Men før du slippe af med hår på dine ben, skal du passe på din sikkerhed, fordi der er nogle kontraindikationer for denne procedure. Overvej mere:

 1. Undersøgelse ved afdelingen for endokrinologi vil blive påkrævet.
 2. Den mest gunstige tid for proceduren er vinterhøst, da der i høj vejr er en høj sandsynlighed for allergiske reaktioner.
 3. Før proceduren kan ikke solbade i to dage.
 4. I to måneder før proceduren kan du ikke bruge alle former for hårfjerning, undtagen barbermaskinen. Anvendelsen af ​​voks er særligt forbudt.
 5. To uger før epilering er antibiotika forbudt.

Når laser hårfjerning bruger specielle lasere, som har en meget høj pris. Varmestrømmen er rettet mod follikelen og ødelægger hår. Fremgangsmåden foregår uden smerte.

photoepilation

Når photoepilation bruges højpuls blinker. Takket være denne metode kan du nemt fjerne kroppen af ​​uønsket hår i lang tid. Ved udførelsen af ​​proceduren anvendes termisk energi også, hvilket ødelægger hårstrukturen.

konklusion

Alle metoder til hårfjerning på benene har deres fordele og ulemper. Valget af hver kvinde afhænger ikke kun af hendes fysiologiske egenskaber, men også om tilgængeligheden af ​​midler.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Sådan fjerner du hår på ben: Vælg den rigtige metode

Glatte og smukke ben - drømmen om enhver moderne kvinde, der bryr sig om sig selv. I dag er der mange midler til at slippe af med uønsket hår. Nogle af dem er enkle og kræver ikke omkostninger, men de har ikke et langsigtet resultat, mens andre forårsager alvorlig ubehag under proceduren eller er dyre, men effekten af ​​glatte ben fortsætter i lang tid. Vi vil forstå, hvilke metoder der finder anvendelse hjemme, og om det er muligt at slippe af med håret på dine ben for evigt.

Hvorfor vokser håret på benene

Håret på benene vokser på alle mennesker fra naturen. Hos mænd er de som regel tykkere og hårdere end kvinder. Mænd er ikke forpligtet til at slippe af med vegetationen på kroppen, tværtimod betragtes det som et tegn på brutalitet og varmt temperament. Standarden for feminin skønhed er glatte ben, uden tegn på synligt hår. Samtidig vokser hver piges hår på benene forskelligt. I blå øjne blondiner er de som regel lyse og uklare, i brune øjne brunetter - mørke og mere tætte. En tynd fluff, umærkelig for andre, må ikke forårsage problemer for ejeren, især om vinteren, når bare ben ikke udsættes. En anden ting, hvis vegetationen er tyk og mørk, kan det forårsage en psykologisk ubehag i kvinderne, være årsagen til selvtillid og i dens kvindelige attraktivitet.

Skarpe ændringer i tykkelsen og intensiteten af ​​hårvækst på kroppen, herunder på benene, bør advares. Det er muligt, at hormonforstyrrelser opstod i kroppen, antallet af hanlige hormoner steg dramatisk, hvilket førte til overdreven hårdhed. I dette tilfælde skal du konsultere en læge og etablere en diagnose. Med korrekt behandling og normalisering af den hormonelle baggrund kan problemet gå væk.

Vi opregner de mest almindelige årsager til øget hårvækst hos kvinder:

 • øgede niveauer af mandlige hormoner i kroppen;
 • funktionsfejl i det endokrine system
 • bivirkninger af hormonelle lægemidler;
 • arvelige træk.

Generelt, hvis årsagen til væksten af ​​hår på benene ikke er i sygdommen, forbyder læger ikke fjernelse af hår på benene. Det vigtigste er at sikre, at den valgte metode ikke har en negativ indvirkning på sundhedstilstanden, og udfør proceduren i overensstemmelse med sikkerhedsreglerne for at forhindre betændelse i huden eller infektion.

Måder at fjerne uønsket benhår

Alle metoder til benhårfjerning kan opdeles i 2 typer:

Depilation refererer til måder at slippe af med uønsket vegetation, hvor kun en del af håret på overfladen af ​​huden fjernes. Dette sker ved skæring, barbering, opløsning af hår med depilatory cremer. Alle disse procedurer giver et hurtigt, men kortfristet resultat. Inden for få dage vokser nye hår, og de er endnu hårdere end før. Under hårfjerning fjernes håret fra roden, trækkes ud eller delvist ødelægges. Som følge heraf vokser nye hår i lang tid - i flere uger. Ofte bliver vegetationen svagere på grund af skader på hårsækkenet, hårene bliver tyndere eller lysere.

Saks, pincet, tråde

Måske er den mindst effektive måde at fjerne hår på, gennem saksskæring. Denne proces vil tage meget tid, og resultatet er usandsynligt at behage - selv når man skærer "under rod" på benene, dannes unastetiske hårstubber, og efter et par dage vil de vokse markant.

Træk hår med pincet er en tidskrævende og ubehagelig proces. Du bliver nødt til at bruge et par timer til at rense håret på dine ben ved hjælp af denne metode.

Hårfjerning med en tråd, snoet på en særlig måde, så når den strammes, tager den hår og tårer dem af roden, det kræver stor dygtighed. Selvom det er muligt at gennemføre denne procedure derhjemme, vil det tage lang tid.

barbermaskine

At skære hår med en barberkniv er en mere acceptabel metode end at bruge saks. Brug af maskinen kan hurtigt og smertefrit fjerne nogle af de hår, der er på overfladen af ​​huden. Men han har betydelige ulemper:

 • hår vokser hurtigt tilbage (i 2-3 dage);
 • nye hår ligner børster;
 • voksende vegetation kan blive tættere end før;
 • Der er fare for skade og hudskade.

Denne hurtige metode, på trods af det korte resultat, er populært blandt mange kvinder på grund af sin enkelhed og tilgængelighed til enhver tid. Det er nødvendigt at overholde forsigtighedsreglerne: Brug en engangs maskine eller en barberkniv, brug en barberkrem for at lette glidningen for at minimere skade på epidermis.

Depilatory cremer

Denne metode til fjernelse af håret henviser til metoderne for kemisk eksponering. En særlig cremeholdig bestanddel, der opløser hårene påføres benene, holdes i nogen tid og fjernes derefter med en spatel sammen med tabte hår eller vaskes med vand. Kemikalier ødelægger keratin skalaer, og håret kan nemt fjernes. Processen er helt smertefri, og nye hår bliver tyndere end før. Der er cremer, der ikke opløses i vand, under depilation kan du tage et brusebad uden frygt for at vaske kompositionen fra fødderne. Der er cremer og ulemper:

 • risiko for kemiske forbrændinger eller allergier
 • hårdt og tykt hår opløses ikke
 • bør ikke anvendes til hudlæsioner, dermatitis.

Ved brug er det nødvendigt at nøje følge instruktionerne om brug og eksponeringstid. Før du applicerer på fødderne, udfør en følsomhedstest - påfør en lille smule creme på hånden med cremen og vurder hudens reaktion efter 10 minutter. Hvis du oplever rødme, udslæt, kløe - anvend ikke sammensætningen.

epilator

Denne enhed ligner en elektrisk barbermaskin, men princippet om dens funktion er anderledes. I stedet for knive er den udstyret med en spindeltromme med en række mini pincet. I kontakt med hårene opfanger pinceterne dem og rive dem op af roden. Flere hår fjernes på samme tid, proceduretiden er ikke for lang. I betragtning af at håret trækkes ud af rødderne, vil den nye vegetation ikke vises snart og vil være mindre tyk end før, og benene forbliver glatte i flere uger. Denne metode har imidlertid ulemper:

 • høje omkostninger ved enheden
 • sårhed i proceduren
 • irritation og rødme i huden, udseendet af små røde pletter;
 • sandsynlighed for indvækst af nye hår.

Når du arbejder med epilatoren, skal du være opmærksom på: brug ikke mens du ligger i badet (risiko for elektrocution), desinficere huden efter brug for at forhindre bakterier i at komme ind i blodsårene på grund af de revne hår.

Voksning (voksning)

Sammensætningen omfatter ud over voks også nåleharpiks, paraffin, æteriske olier og andre additiver. Der er to metoder til voksning: varmt og koldt. I det første tilfælde købes voksen i en patron, som opvarmes i specielle enheder - vokssmelter eller i vandbad. En lille mængde varmt voks påføres huden, en strimmel af stof limes på, og så slides den væk fra hårets vækst. Denne proces kræver færdigheder, så det er normalt implementeret i saloner. Den kolde vej er lettere og mere overkommelig til brug i hjemmet. Det er nok at købe voksstrimler, som er en papir- eller stofbase med et lag af voks. Gnid strimlen med palmer for at varme lidt og blødgøre voksen, og sæt den så på foden og glat den. Når voksen går i indgreb med huden, bliver båndet slået af mod hårets vækst sammen med vegetationen. Effekten af ​​glathed vedvarer i 2-3 uger, og selve proceduren går hurtigt. Denne metode har sine ulemper:

 • forårsager smerte;
 • hot metode er svært at gennemføre på egen hånd
 • huden bliver rød og irriteret under proceduren.

Hvis du beslutter at depilere med varm voks, pas på, at du ikke bliver brændt. Brug et termometer til at overvåge voksets temperatur - sammensætningen påføres huden, når den opvarmes til 38-40 grader. Bemærk at varm voks har en negativ effekt på blodkar, så proceduren er kontraindiceret for åreknuder.

Shugaring

Denne procedure for teknikken til udførelse ligner voksning på en varm måde, men i stedet for voks, brug sukkermasse ved stuetemperatur. Det påføres huden i en lille mængde og glat. Hår mens begravet i en sød masse. Derefter fjernes melasse med en skarp bevægelse sammen med håret.

I dag betragtes denne metode til hårfjerning på benene effektivt, overkommelig og økonomisk. På grund af fraværet af kemiske komponenter fremkalder shugaring pasta ikke allergi og er trygt for huden. Ved hjælp af shugaring kan selv korte hår med en længde på 2-3 mm fjernes, og effekten af ​​glathed varer i 3-4 uger. De voksende hår er sparsomme og tynde, det er lettere og sværere at trække dem ud med hver efterfølgende procedure. Den eneste negative shugaring - ubehagelige følelser. Sukkerpasta kan købes i den færdige form i en specialbutik eller tilberede sig selv. Før proceduren er det nødvendigt at skrælle huden, tør det grundigt, drys med talkumpulver.

Shugaring Pasta Opskrift

 • sukker 200 g;
 • citronsaft 50 ml;
 • vand 1 spiseskefuld
 1. Bland ingredienserne i en ildfast dipper.
 2. Tænd en langsom ild og kog indtil den er tyk, omrøring.
 3. Lad afkøle naturligt.

Hvis pastaen hærdes og karameliseres efter afkøling, genopvarmes den igen og tilsæt lidt mere vand, hvilket giver en toffee konsistens.

Folkelige måder

Folkemetoder er normalt baseret på de skadelige virkninger på håret af kemiske eller plantekomponenter. Det er værd at overveje, at folkemæssige retsmidler kan være farlige og giftige, fremkalde allergiske reaktioner og forårsage hudforbrændinger. Før du bruger dem, skal en hudprøve udføres på et lille hudområde for at vurdere reaktionen og mulige negative virkninger. I mange tilfælde er det muligt at lette hårene ved hjælp af folkemedicin, og for at fjerne dem skal du udøve en masse indsats og tålmodighed ved regelmæssigt at gentage proceduren.

Følgende folkemedicin bruges til at fjerne og lette hår på benene:

 • Hydrogenperoxid. Med en opløsning fedt dine fødder rigeligt om morgenen og aftenen, eller lav kompresser til natten.
 • Soda. Fra bagepulver gør lotioner eller bade fra en opløsning af sodavand og varmt vand.
 • Citron. Juice citron behandler hudens ben 2 gange om dagen - hårene lyser.
 • Kaliumpermanganat Granulerne opløses i vand for at opnå en intens pink farve, varme op og lave fodbad.
 • Grøn valnød. Frisk umodne frugter skæres i halve og smør benene 2 gange om dagen.
 • Plant dope. Til depilation anvende en afkogning af tørre blade af dope - skyll benene 1 gang om dagen. Denne plante er giftig, så den skal bruges med forsigtighed, sandsynligvis udviklingen af ​​allergiske reaktioner.

Traditionelle healere kan også anbefale mange andre produkter til fjernelse af benhår, såsom euphorbia, nældebrød, aloe, jod, eddike, druesaft og andre. Det er værd at overveje, at mange af dem er i stand til at lette eller farve ikke kun håret, men også hudens ben.

Anmeldelser af kvinder på forskellige metoder til hårfjerning på benene

Alt skævt liv barberede. Her vil du have en epilator - være det forkert. Kortere spooky udseende flecked ben - og med indgroet hår

Margot

http://www.woman.ru/beauty/medley2/thread/3939796/

Jeg trækker håret ud på mine ben med pincet, det varer i 1 uge, men så kan der forekomme røde pletter under hårspiringen, så efter 7 dage fra afslutningen af ​​proceduren er det lidt lettere at salve dine fødder med en slags antiinflammatorisk væske, f.eks. Calendula.

Natalia

http://www.woman.ru/beauty/medley2/thread/3939796/

om grønne valnødder - nonsens, min søster smurt, ikke kun blev saften sort, hjalp ikke, men fyr, sådan viser en skrubbe, det viser sig at skrabe huden op til hårsække med en skrubbe, så vil de bestemt ikke vokse... åh, jeg lider, men hidtil har intet hjulpet bortset fra epilatoren... selv om pigerne fra forummet har rådgivet en ny type epilering for evigt, men vi er ikke i byen endnu, måske tager jeg mig til ro på ferie..

Lady Olga

https://deti.mail.ru/forum/dosug/obo_vsjom_na_svete/ubiraem_volosy_navsegda/

Jeg tror også, at en metode til voksning er velegnet til hjemmet fjernelse. Relativt billigt varer effekten op til 3-4 uger, du kan fjerne selv de hårdeste hår. Lidt smertefuldt, men en god effekt. Så kan du anvende en beroligende lotion.

Angelina.Kurkina

http://make-ups.ru/forum/viewtopic.php?t=306

Hvad jeg lige ikke prøvede... for min følsomme hud fandt jeg den perfekte mulighed! Dette er en shugaring, depilation processen er ret simpel og praktisk talt smertefri, men for mig er det meget vigtigt. Jeg kan godt lide, at glatheden varer 2-3 uger!

glad

http://make-ups.ru/forum/viewtopic.php?t=306

Jeg bruger epilatoren, da den vokser tilbage, det er, hvis jeg har spiket, trækker jeg ud. Men hver uge er mine ben glatte, så begynder tynde at bryde igennem.

Cara_Mel

https://www.u-mama.ru/forum/women/fashion/638544/index.html

Kan jeg slippe af med uønsket hår på mine ben for evigt

Slap af håret på benene for evigt hjemme er umuligt. For at gøre dette er det nødvendigt at fuldstændigt ødelægge hårsækkenet, hvilket opnås ved metoderne til hardwareeksponering i specialklinikker. Men sådanne procedurer giver ikke en absolut garanti, fordi "dvalende" follikler kan aktiveres, selvom det ikke sker snart. Med en radikal fjernelse af hår på benene ved hjælp af højteknologi, kan du slippe af med vegetationen i flere år, og nye hår kan vokse så sjældne og tynde, at gentagne procedurer ikke bliver påkrævet. Vi viser de mest populære hardwareprocedurer:

 • Laser hårfjerning. Hårene påvirkes af en laser, der ødelægger hårpigmentet. Fremgangsmåden er næsten smertefri, men den er kun effektiv til hår, der er mørkere end huden.
 • Elektrolyse. Det ødelægger håret og pæren ved hjælp af elektrisk strøm, som strømmer gennem nålen. Fremgangsmåden er meget smertefuld, og hvert hår behandles separat. Samtidig ødelægges hår af enhver farve, selv grå.
 • Epilering. Effekten på hårene har en lysimpuls, der ikke giver ubehagelige fornemmelser. Denne metode er effektiv, hvis håret på benene er mørkt og tykt, da området på ca. 5 kvadratmeter behandles. cm.

Hver af metoderne har kontraindikationer, så der er brug for konsultation inden brug af en specialist. Hardware metoder er effektive, men dyre. Hårfjerning kræver en hel række procedurer, omkostningerne ved hver kan variere fra 2 til 8 tusind rubler.

Hudpleje efter fjernelse af uønsket benhår

Måske forårsager hver metode til depilering eller depilering skade på huden. I bedste fald er kun epidermis beskadiget, og huden bliver tør og irriteret; i værste fald bliver den betændt, får en kemisk forbrænding eller bliver inficeret (hvis der forekommer kontaminering i et åbent sår).

Hvis huden er irriteret, rødmet eller der er blodpunkter, er det kontraindiceret:

 • solbadning;
 • svømme i poolen;
 • besøge badet og saunaen;
 • tag varmt bad;
 • gnide og mekanisk påvirke huden.

Fod hudpleje efter hårfjerning involverer følgende aktiviteter:

 1. Behandling af sår med antiseptika. Hvis du skærer dig selv, eller hvis du fjerner hår fra roden, skal du markere blærende rester, du skal smøre de beskadigede områder med en antiseptisk opløsning (hydrogenperoxid, miramistin, chlorhexidin osv.).
 2. Smøring med næringsstofformuleringer. Det er nødvendigt at berolige og fugtige huden. For at gøre dette anbefales det at smøre det med en creme indeholdende panthenol eller en nærende creme designet specielt til behandling af huden efter epilering. Naturlige æteriske olier - aloe, te træ, kamille har også fremragende fugtighedsgivende egenskaber.
 3. Regnskabsmæssig peeling. Denne procedure udføres et par dage efter hårfjerning, når huden beroliger. Pilling involverer behandling af huden med skrubber for at fjerne døde hudceller og forhindre, at nye hår vokser.

Video: DIY shugaring pasta

Når du planlægger at slippe af med hår på dine ben, skal du beslutte, om du vil gøre det hurtigt og smertefrit, men ikke for længe, ​​eller er du klar til at udholde smerte, bruge tid og energi, men for at opnå den ønskede glathed i lang tid. Afhængig af individuelle præferencer kan du vælge den bedste måde og slippe af med uønsket vegetation alene.

Sådan fjerner du hår på ben uden en barbermaskine derhjemme

Hvad er hårfjerningsmetoder?

Spørgsmålet om, hvordan man slippe af med uønskede hår på benene står over for størstedelen af ​​kvinderne. Skønhedssaloner tilbyder en række behandlinger, der hjælper med at slippe af med håret i lang tid eller endda for evigt. Blandt hjemmelavede metoder til fjernelse af overskydende hår er barberingen benene det mest populære. Denne metode er imidlertid ikke den mest effektive og langvarige, du skal barbere dine ben hver dag. Selvom du ikke har tid til at besøge en skønhedssalon, kan du i lang tid og i hjemmet slippe af med uønsket hår på dine ben. Og at afhente en barberkniv til dette er ikke nødvendigt.

Depilation og epilering

Hårfjerning kan være metoder til fjernelse eller fjernelse af hår.

 1. Depilation er en proces, der fjerner kun den synlige, perkutane del af håret. Metoderne til depilering omfatter barbering og kemisk depilation med en speciel creme. Effekten af ​​depilation er midlertidig og varer ikke længe.
 2. Hårfjerning fjernes sammen med follikelet. I hjemmet kan epilering udføres med sukkerpasta (shugaring) eller voks. Effekten af ​​epilering er længere, men også midlertidig: Udseendet af nye hår kan ikke stoppes.

voks

Hårfjerning med voks forbliver den mest populære metode til hårfjerning hjemme, på trods af smerten ved denne procedure. Der er tre metoder til voksning: varmt, varmt og koldt. Hot - den mest smertefulde.

Køb voks til hårfjerning kan være i butikkerne. Ofte kommer i form af doseringspatroner.

Når man vokser hjemme, er det vigtigt at overveje følgende punkter.

 1. Wax klare kun med hår fra 5 mm i længden.
 2. Før voksning, brug en skrubbe for at exfoliere huden på dine ben. Dette forhindrer irritation.
 3. Straks inden du anvender voks på dine fødder, pulver din hud med talkumpulver. Dette fjerner overskydende fedt, hvilket gør voks lettere at "hente" hår.
 4. Vassen skal opvarmes i overensstemmelse med instruktionerne. Det er vigtigt ikke at overdrive det: for varmt voks vil forårsage hudforbrændinger.
 5. Vassen påføres med en speciel applikator i et tyndt, jævnt lag. Applikatoren skal holdes i en vinkel på 90 grader, voksen påføres i retning af hårvækst.
 6. Lim stripen til voks. Du skal fjerne den mod hårets vækst. Da denne proces er smertefuld, er det bedre at rive stripen ud med en skarp bevægelse. På denne måde skitser alle steder med uønskede hår.
 7. Når det sidste hår er fjernet fra dine fødder, fjern voksresteret og gnid huden med lotion eller olie.
 8. Det vil være nyttigt at anvende et antiseptisk middel til huden for at desinficere og reducere irritation.

Depilation creme (kemisk depilation)

Denne metode er smertefri, overkommelig (depilatory cream kan købes ret billigt) og er enkel. Men der er ulemper ved sådanne metoder: Håret vil hurtigt vokse tilbage, det bliver nødvendigt at gentage proceduren om et par dage.

En fælles komponent til alle cremer er dimethylsulfoxid.

Depilation creme hjemme er let, men du skal huske følgende nuancer.

 1. Det anbefales ikke at bruge depilatory cream i områder med hudlæsioner. Dette kan forårsage irritation.
 2. Før aflejring skal du grundigt rengøre benets hud med en brusegel og en hård vaskeklud.
 3. Påfør cremen bør være rigeligt på hele overfladen af ​​huden, som du skal fjerne hår. Det er ikke nødvendigt at gnide det i huden.
 4. Instruktionerne skal angive, hvor lang tid du vil forlade cremen på huden. Hold kremen længere anbefales ikke, det kan forårsage hudirritation. Hvis du føler en brændende fornemmelse, er det bedre at fjerne cremen straks.
 5. Fjern cremen med en speciel spatel fastgjort til cremen.
 6. Fjern resten af ​​cremen med en fugtig klud.

Shugaring

Shugaring-proceduren giver mindre smerte end voksning, samtidig med at den giver den samme varige effekt. Hårfjerning sker med sukkerpasta, som kan købes eller tilberedes hjemme. Denne pasta består af sukker, citronsaft og vand. Det påføres mod hårvækst og fjernes langs vækstlinjen.

Shugaring er inkluderet i listen over tjenester af skønhedssaloner, men det er muligt at udføre denne procedure derhjemme. Det er vigtigt at huske følgende nuancer.

 1. I tilfælde af hudsygdomme, papillomer, slid og sår, anbefales ikke shugaring.
 2. Før du epilerer benene, skal du forberede huden: Rens og affedt den, gnid den med lotion.
 3. Tør hud anbefales at drysses med talkumpulver: det hjælper pastaen til bedre at få fat i hår.
 4. Pastaen skal være plastisk og nem at påføre på huden, men ikke-viskøs. Du kan gøre det hjemme ved hjælp af 10 Art. skeer af sukker, 3 spsk. skeer af citronsaft og 1 spsk. en skefuld vand. Denne blanding skal koges over lav varme, indtil den når den ønskede konsistens.
 5. Varm pastaen i dine hænder, rul det op med en kugle, læg det på dine fødder mod håret og fjern derefter med en skarp bevægelse langs vækstlinjen.
 6. Efter afslutningen af ​​proceduren skal du fjerne rester af pastaen med vand, tørre huden med lotion.

Folkemetoder til fjernelse af hår på benene

Uanset om man skal bruge folkemetoder til fjernelse og fjernelse med et stort udvalg af specialværktøjer, der er tilgængelige og nemme at bruge, er det op til dig. Men husk at mange komponenter af folkemidlet kan føre til alvorlig irritation og endda hudforbrændinger, så inden du starter sådanne procedurer, er det bedre at konsultere en hudlæge.

 1. Bland 40 g ethylalkohol, 5 g ricinusolie, 2 g ammoniak, 1,5 g jod. Lad den resulterende opløsning være mørkt i flere timer. Påfør en bomuldspinne på huden. En sådan procedure kræver meget tid: den skal udføres 2 gange om dagen i 2-3 uger.
 2. Det menes at valnødsaft hjælper med at slippe af med hår på benene. For at gøre dette skal du blot tørre dine fødder med saften af ​​en grønnød.
 3. Nissefrø vil hjælpe med at fjerne hår på benene. For at gøre dette kan du selv bruge deres infusion eller pounded frø. De skal male og blande med vegetabilsk olie. Denne blanding er infunderet i ca. en måned, og effekten bliver kun synlig efter nogle få uger med regelmæssige procedurer.

Depilation og epilering af benene

For at opretholde det perfekte billede af kvinder er nødt til at ty til forskellige metoder til hårfjerning. Du kan slippe af med hår på dine ben midlertidigt eller permanent ved hjælp af hjemme og salon metoder.

 • 1. Hvorfor har vi brug for hår
 • 2. TOP - 5 måder at depilere benene derhjemme
 • 2.1. epilator
 • 2.2. creme
 • 2.3. Voks (blanksværte)
 • 2.4. Shugaring
 • 2.5. Barbermanden
 • 3. TOP - 5 folkemetoder til at fjerne benene
 • 3.1. peroxid
 • 3.2. valnødder
 • 3.3. Castorolie og ammoniak
 • 3.4. Kaliumpermanganat
 • 3.5. sodavand
 • 4. TOP - 5 salon metoder til hårfjerning
 • 4.1. elektrolyse
 • 4.2. Laser hårfjerning
 • 4.3. Elos Motif HR
 • 4.4. photoepilation
 • 4.5. Enzym hårfjerning
 • 5. Generelle kontraindikationer
 • 6. Hvordan man tager sig af benene efter depilering og epilering

Hvorfor har vi brug for hår

I oldtiden har naturen sørget for, at hårjakken beskytter føttens hud mod kulde og bid af små insekter. Kroppen hos en moderne person behøver ikke en sådan beskyttelse, men genetiske oplysninger fra forfædre opbevares stadig i os, og håret fortsætter med at vokse.

Et lille hårlag på benene er et normalt fænomen. Men nogle kvinder står over for hypertrichose. Hypertrichose udvikler sig af forskellige årsager, hvoraf de mest almindelige er hormonelle lidelser.

For at forblive feminin og attraktiv, er damen tvunget til at gøre depilation af benene - sådan er kravet til nutidens ideer om skønhed.

TOP - 5 måder at depilere benene derhjemme

At gøre hårfjerning alene betyder at spare tid og penge. Følgende er de mest populære metoder til at opretholde glat hud derhjemme.

epilator

Epilator maskine er et praktisk, praktisk husholdningsapparat. Ved hjælp af en mekanisk depilator er det nok at gøre proceduren en gang hver 2-3 uger. Maskinen trækker hår fra roden, så de vokser ikke længe. Men der er et par minuser - ømhed og indgroet hår. Smerten over tid bliver mindre, da håret bliver tyndere. Problemet med indgroing er løst ved regelmæssig hudrensning.

Effektiv depilering af benene er mulig ved hjælp af en kemisk creme. Det er meget nemt at bruge det - produktet påføres med et tyndt lag på huden, den tid, der er angivet i instruktionerne, opbevares og vaskes af. Den kemiske sammensætning brænder hår, og de forsvinder. Efter cremen er ekstremt sjælden irritation og andre uønskede konsekvenser.

Desværre varer handlingen kort tid - i 3-5 dage. Så begynder benene at stikke fra voksende hår.

Voks (blanksværte)

Voks anvendes meget i saloner, men du kan lære at fjerne håret på deres fødder og hjemme. Materialet har en anden densitet: tykt, medium, blødt. Det er vigtigt at vælge den bedste voks på basis af hårets struktur: Jo sværere de er, jo strammere voks skal være.

Voksen påføres huden med et tyndt lag, limet til det et bånd (de kan klippes ud af bomuld) og rive en strimmel mod hårets vækst. Det gør ondt, fordi håret trækkes ud af roten, og voksen sættes fast i huden og trækker det. Men efter epilering af denne metode kan du nyde glatte ben i op til 4 uger.

En ubehagelig faktor - hår kan vokse ind, og irritation vises på huden.

Shugaring

Sukkerpasta anvendes som depilator. Bragt i færd med at lave mad til en tyk, viskøs konsistens, det fanger perfekt håret og trækker det ud. Pasta er fordelt over huden mod hårets vækst og en skarp bevægelse for at rive væksten. Shugaring epilation på benene er mindre smertefuld end voksning, mindre tilbøjelige til at forårsage irritation og efter det mindre indgroede hår. Resultatet varer op til 25-30 dage.

Barbermanden

Den hurtigste og nemmeste måde at gøre dine ben glatte. Men barbermaskinen har mange ulemper: huden kan blive ridset, skåret; resultatet varer ikke længe - kun 1-2 dage; knivhår coarsens, bliver hårdere, injicere.

TOP - 5 populære metoder til at fjerne benene

Epilering af benene i hjemmet ved folkemetoder er et spørgsmål for patienten. Ikke alle metoder giver hurtige resultater.

peroxid

Hydrogenperoxid 3-6% er egnet til let hår, 6-12% for mørkt hår. 3 spsk. l. peroxid blandes med samme mængde flydende sæbe og tilsættes 10 dråber ammoniak. Blandingen påføres håret og inkuberes i 30 minutter, så skylles fødderne under vand. Som et resultat vil håret lyse, og over tid vil begynde at falde af. Regelmæssigheden af ​​proceduren hver 2-3 uger, hvis det sker systematisk, vil effekten vare længere.

valnødder

Valnød til fjernelse af hår på benene, der er brugt siden oldtiden. Denne frugt indeholder et stof, der ødelægger hårsækken.

Det er bedre at bruge unge nødder i en grøn skal. Skal og skillevægge på 12 nødder vaskes og hældes med alkohol (100 ml). Tilsæt væske i 2-3 uger. Den resulterende tinktur tørrer hårene på benene 2-3 gange om dagen, indtil det øjeblik, de begynder at falde ud. Hvis du bruger tinkturen regelmæssigt, vil håret ikke vokse i meget lang tid - 2-3 måneder.

Castorolie og ammoniak

100 ml medicinsk og 30 ml ammoniak, 20 dråber jod og den samme mængde ricinusolie blandes sammen. Blandingen påføres håret 2 gange om dagen i 7 dage, hvorefter de begynder at falde af. Resultatet varer op til 3 uger.

Kaliumpermanganat

Mangan opløses i varmt vand til pink. Væske gnider dine fødder et par gange om dagen i 2-3 dage. Efter lidt tid begynder håret at falde af. Effekten varer op til 20 dage. Hvis du gør proceduren regelmæssigt en gang om ugen, kan du i et år permanent slippe af med uønsket vegetation. Minus - depilation af benet, kalve, fødder og andre dele af kroppen med kaliumpermanganat er fyldt med mørkfarvning af huden, som forsvinder med tiden.

Håret på benene af kvinder vil ikke vokse op til 4 uger, hvis du laver en komprimere: bagepulver blandet med varmt vand for at danne en opslæmning påføres foden og omviklet med plastfolie. Vedligehold en komprimering i 3-4 timer, vask derefter af. Proceduren gentages hver dag i 4-5 dage, hvorefter håret falder ud.

TOP - 5 salon metoder til hårfjerning ben

Ikke alle piger kan lide at følge hudens glathed alene. Kosmetologiske saloner er altid klar til at hjælpe.

elektrolyse

Nålelektroden styres af et hår og en elektrisk impuls lanceres, som trænger ind i folliklen og ødelægger den. Hår forsvinder, og folliklen dør. Elektrisk depilering af benene og andre områder af kroppen er en lang, ubehagelig proces og kan efterlade mikrobrændinger. Denne teknik bruges mindre og mindre, selv om det eliminerer vegetationen for evigt.

Laser hårfjerning

Laser blinker er en smertefri metode, men dyr og fuldstændig ineffektiv til blondt hår. Laseren virker kun på folliklerne rig på melanin. For at holde benene glatte for evigt, skal du besøge op til 10 procedurer med intervaller på 1,5-2 måneder.

Elos Motif HR

Elos-apparatet kombinerer lyse og elektriske impulser. Det virker på ethvert hår og fjerner det sammen med roddelen. Proceduren er næppe synlig, risikoen for irritation er minimal. Dette er en af ​​de avancerede teknikker til dato. For at opnå permanent glat hud skal du lave 8-10 procedurer.

photoepilation

Teknikken ligner meget laser depilation. Det kan være ineffektivt for let hår og mørk hud. Selvom i dag er der enheder, der perfekt brænder folliklerne med en lille mængde melanin. For at slippe af med irriterende hår på mine ben i lang tid, skal du også besøge 8-10 sessioner. Som følge heraf kan de ikke vokse for livet.

Enzym hårfjerning

Før enzymeteknikken anvendes, fjernes håret med voks eller shugarnigom. Et lægemiddel med enzymer påføres ren hud, en særlig bandage sættes på kroppen og det epilerede område påvirkes af infrarød stråling. Værktøjet trænger ind i folliklerne og ødelægger dem.

Metoden er smertefri, men er fyldt med irritationer, allergiske reaktioner. Således kan du permanent slippe af med hårene på benene. Men en procedure er ikke nok, mindst 7-8 sessioner anbefales. Kostnad enzymatisk epilering af benet er ikke billigt.

Generelle kontraindikationer

Det er umuligt at epilere benene på en af ​​følgende måder med:

 • diabetes;
 • dermatologiske sygdomme;
 • onkologi;
 • en stor ophobning af mol, papillomer, nevi og andre strukturer på benene;
 • infektiøse og inflammatoriske processer.

Apparat hårfjerning er kontraindiceret under graviditet. Du kan slippe af med vegetationen i en "interessant position" ved hjælp af et værktøjsmaskiner, en skrivemaskine (hvis du brugte det før), voks og en shugarnig. Hårfjerningskrem er ikke forbudt, men med omhu.

Hvordan man tager sig af benene efter depilering og epilering

Selvom det er korrekt at gøre depilationen, kan huden stadig reagere med betændelse, irritation, allergi.

Efter proceduren skal huden behandles med antiseptisk middel. Efter 30 minutter påføres en beroligende creme eller salve (Radevit, Bepanten, Dexpanthenol). Midler med panthenol fjern rødhedsbrønd. Hvis huden slet ikke er irriteret, kan du gøre med en simpel baby creme.

Mange former for depilation tørre dermis, den skal fugtes ved hjælp af specielle kosmetik - lotioner, cremer eller olier.

Efter shugarnika, voksning, skrivemaskine, efter 5-7 dage er det nødvendigt at skrubbe benene, så der ikke er indgroede hår. Det anbefales at bruge skrubbe regelmæssigt - 2 gange om ugen.

Efter hårdvareteknikken skal benene tages i betragtning i overensstemmelse med skønhedsekspertens anbefalinger, de kan variere afhængigt af hver enkelt kvinders individuelle kendetegn.

For at reducere risikoen for betændelse er det vigtigt at følge forskrifterne for depilation. Til pleje af stærkt betændt hud kræves der antiseptiske salver: Levomekol, Betadin, Miramistin, Resorcin.

Hver pige kan selv vælge en acceptabel måde at fjerne hår på benene på, prøv at eksperimentere. Du bør være forsigtig med populære opskrifter, de kan give uventede resultater.

Sådan fjerner du hår på benene

Dette websted er et initiativ fra webdesignere, webmastere og bloggere, der ønsker at gøre internettet bedre og hjælpe deres besøgende.

Forældede browsere skaber sikkerhedsproblemer og hæmmer udviklingen af ​​internettet på grund af dets begrænsede muligheder og flere fejl.

"Jeg kan ikke opdatere min browser"

Hvis du ikke kan ændre browseren på grund af kompatibilitetsproblemer, kan du installere en anden og forlade den gamle for at sikre kompatibilitet.

Hvis du ikke er administrator af denne computer og ikke selv kan installere den nye browser, skal du kontakte administratoren med denne anmodning.

Hvordan man bedre fjerner hår på fødderne?

Ikke alle kvinder har råd til salonprocedurer for fjernelse af hår. Årsagerne til dette...

Ikke alle kvinder har råd til salonprocedurer for fjernelse af hår. Der er mange grunde til dette. Først og fremmest er dette en anstændig pris for service. Og at ty til det vil have brug for mere end én gang. For det andet skal proceduren udføres af en erfaren, bevist mester - det kan også medføre problemer. En ret stram tidsplan tillader ikke altid tid til at gå til salonen. Du kan ikke ignorere de mulige kontraindikationer og negative virkninger af salonepilation. Derfor er mange kvinder tilbøjelige til indenlandske metoder til at håndtere uønsket vegetation. Sådan fjerner du håret på benene korrekt og smertefrit hjemme, kan du lære deres materialer i denne artikel.

Skal jeg fjerne hår på mine ben og hvorfor

Ifølge moderne skønhedskunst bør kvinders ben være glatte og blottet for enhver form for vegetation. Og da der ikke er andre indikationer på proceduren for hårfjerning, ud over den æstetiske komponent, så er det nødvendigt at handle efter eget valg. Det skal bemærkes, at dette ikke er noget nyt. Siden antikken har kvinder forsøgt at fjerne hår fra forskellige dele af kroppen så forsigtigt som muligt. Og mens denne tendens ikke vil ændre sig. Og for at følge disse krav eller ej - bestemmer hver ung dame for sig selv. Der er hele feministiske bevægelser, som repræsentanter fortaler for naturlighed og opfordrer pigerne til at afvise hårfjerning. Men på trods af dette er de, der finder skaldet hud mere attraktive, betydeligt større.

Men dette valg afhænger ikke altid udelukkende på begær. Ejere af for følsom hud, som smerteligt reagerer på forsøg på eksponering, har simpelthen ikke råd til at ty til epilering. Hvad er brugen af ​​hårløs hud, hvis den bliver rød samtidig, bliver den betændt og sår? Der er andre fordele og ulemper, for eksempel en lav smerte tærskel. De fleste langvarige metoder er ret smertefulde. Men der er mange muligheder for at fjerne uønskede hår uden smerte, selv om de ikke vil være så effektive og nødt til at ty til dem oftere.

Hvordan fjerne hår på benene korrekt og smertefrit?

Alle ved, hvordan man fjerner hår på benene korrekt og smertefrit hjemme. Foruden barbering kan du ty til at bruge forskellige cremer og geler. Der er også mange folkeveje. Men her er der nogle nuancer. Selv brugen af ​​helt naturlige produkter kan have en række ubehagelige konsekvenser. Hvad skal man tale om brugen af ​​kemiske eller mekaniske virkninger. Ønsket om at ty til smertefrie metoder til hårfjerning er helt naturligt. Men straks bør det præciseres, at alle disse metoder er opdelt i to grupper: depilation og epilation.

Forskellen mellem dem er signifikant. Den første omfatter forskellige metoder til udelukkelse af kun hårprocesser, der er synlige på huden. Og den anden gruppe indeholder muligheder for komplet hårfjerning sammen med rødderne. Det er klart, at hårfjerningen uden smerte at holde hjemme, virker ikke. Så alle mulighederne nedenfor gælder for depilation. Og det betyder at få et meget korttidsresultat.

Metoderne til selvhår fjernelse uden smerte omfatter:

 • barbering;
 • brugen af ​​cremer og geler til kemisk depilation
 • brugen af ​​improviserede midler
 • folkeslagsfytomaner.

Ved behandling af huden er det vigtigt at omgå de områder, hvor irritation, skade (slid, ridser, solskoldning osv.), Allergiske manifestationer, dermatologiske symptomer er mærkbare. Hvis der er alvorlige problemer, bør du kontakte din hudlæge og midlertidigt opgive proceduren for hårfjerning. Brug ikke kedelige blade, udgåede produkter og præparater af tvivlsom oprindelse. I tilfælde af allergier eller andre bivirkninger bør den valgte afsmildningsmetode også kasseres.

Barbering. Ben hårfjerning udføres med en barbermaskine. Der er ingen væsentlig forskel mellem kvinders og mænds barberingstilbehør. Forskelle kun i farve og design. Barbermaskinen skal være skarp og ren. Selv et engangsværktøj kan bruges flere gange. Hvis bladene begyndte at trække og hoppe over hårene, betyder det, at det er på tide at skifte maskinen. Før du starter proceduren, anbefales det at opvarme fødderne med varmt vand i flere minutter. For at lette glidning kan du bruge en barberkrem med en fugtgivende effekt.

Hvis sådanne produkter ikke passer til din hud, så brug din egen flydende sæbe eller gel. Behov for at bevæge sig fra anklene op mod vektoren af ​​hårvækst. Efter om nødvendigt en barbermaskine på overfladen af ​​fødder og fingre. Det er nødvendigt at handle med ekstrem forsigtighed, da dækslerne her er mere ømme. Efter proceduren vaskes fødderne og tørres af med et håndklæde. Det anbefales at smøre huden med en fugtighedsgivende eller beroligende creme. Hele processen skal gentages flere gange om ugen, og i nogle tilfælde dagligt.

Du skal følge en række regler:

 • Rens huden med en skrubbe før proceduren;
 • barbermaskine - individet individuel, ikke familiebrug;
 • tryk ikke på værktøjet;
 • hvis du skærer dig selv, skal du sørge for at håndtere skaden og lukke den med tape.

Kemisk eksponering. Her anvendes købte midler til fjernelse af hår i form af en gel eller fløde. Deres grundlag er dimethylsulfoxid (dimexid), et antiinflammatorisk og smertestillende middel, som aktivt trænger ind i huden.

Sådanne produkter anvendes som følger.

 1. Fødder skal vaskes med sæbe og en hård vaskeklud.
 2. Værktøjet anbringes rigeligt på den tørrede overflade, det bør ikke gnides. Kroppskader bør ikke behandles med creme.
 3. Eksponeringstiden skal nøje overholde den i instruktionerne angivne, det er umuligt at overudføre. Hvis der er en brændende fornemmelse, vaskes produktet straks.
 4. Efter en tid fjernes sammensætningen ved hjælp af en speciel anordning, der følger med cremen.
 5. Efterladninger fjernes med en fugtig klud eller fugtet håndklæde.

Efter proceduren kan ikke anvendes på hud aggressive stoffer. Efter et par dage skal depilationen gentages.

Mekanisk fjernelse. Ud over shaveren til depilation kan du bruge værktøjerne ved hånden. Først og fremmest taler vi om pimpsten. Fødernes hud er gennemblødt og gnides kraftigt. Hår fra mekanisk stress vil tynde og bryde af. Men det vigtigste er ikke at gnide huden. I stedet for pimpsten kan du bruge fint flodsand, knuste tempererede skaller, knuste valnødeskaller.

Peroxid. Denne metode er ikke en depilation i sig selv. Det har til formål at udtynding og misfarvning af hårprocesserne. Det passer måske ikke alle sammen. For at opnå de ønskede resultater vil apotekets 3% peroxidopløsning være ineffektivt. Det vil tage 30% af dets koncentration. Du kan blot smøre håret med en sådan væske eller bruge følgende opskrifter.

 1. Halvdelen af ​​en lille ske ammoniak bør kombineres med 50 g peroxid (30%) og en lille mængde flydende sæbe. Blandingen bør piskes i et skum og påføres på det ønskede område af huden. Efter tørring vaskes sammensætningen af ​​med varmt vand.
 2. Denne metode er velegnet til dem, der har hår tyndt - der er ingen grund til at fjerne dem, det er nok til at misfarve. I 3% peroxid tilsættes nogle dråber ammoniak og lidt mel. Skal lave en tyk vassel. Hendes fødder behandles og efterlades i ca. en time. Proceduren skal gentages flere gange.

Kaliumpermanganat Dette værktøj skal bruges med forsigtighed:

 • permanganat er et stærkt oxidationsmiddel, derfor kan det tørre ud i huden;
 • forbrændinger kan forekomme på meget følsom hud;
 • den behandlede overflade må ikke have nogen skade;
 • Anvendt væske maler huden - det vaskes ikke, men det forsvinder med tiden.

Til proceduren skal du bruge en ret mættet opløsning. Ved at lukke hænderne med handsker, håndterer han fodens overflade. Du kan gøre dette flere gange om dagen, hvis der ikke er nogen uønsket hudreaktion.

Lime. Løsningen bliver hurtig. Dets handling kan sammenlignes med virkningen af ​​brugen af ​​værktøjer til kemisk depilering. Vand tilsættes gradvist til kalkpulveret for at opnå en svampagtig konsistens. Denne sammensætning påføres på overfladen af ​​fødderne og henstår i ca. en halv time og vaskes derefter af. Efter et par dage skal proceduren gentages.

Jod. Til forberedelse af værktøjer skal du:

 • jodtinktur - 3 g;
 • ricinusolie - 10 g;
 • ammoniak - 10 g;
 • medicinsk alkohol - 70 ml.

Komponenterne blandes og efterlades i den lukkede beholder i et par timer. Blandingen bliver farveløs og vil være klar til brug. Den anvendes til den ønskede zone et par gange om dagen.

Folkelige retsmidler

Før du bruger nogen naturlægemidler bør test det. At ignorere bivirkninger kan føre til mere signifikante problemer end tilstedeværelsen af ​​uønsket hår. Grønne valnødder indsamlet i midten af ​​juli kan bruges til depilation. De skal skæres i stykker og smøre de ønskede områder af kroppen med saften. Men det skal huske på, at huden bliver farvet på samme tid, så om sommeren skal du bære bukser og nægte at besøge stranden. Der er en anden mulighed for at bruge nødråvarer. Skallet af de modnede nødder brændes og gnides på huden med den resterende aske.

Der er et andet middel, hvis virkning ligner grønne nødder. Dette er saften af ​​grønne druer. Umodne bær er adskilt fra Gronka og klemt ud af dem saft. Dette presser procesfødder så ofte som muligt. Det er klart, at et sådant værktøj kun er tilgængeligt om sommeren.

Du kan også bruge andre urtemedier.

 1. Den knuste nældefrø er påført frisk eller i form af tinktur (blandet med vegetabilsk olie og infunderet i ca. en måned).
 2. Fra dopens rødder laves en tyk bouillon, hvilke fedtproblemer eller knuste plantens frø kombineres med alkohol og insisterer på 3 uger.
 3. Kroppen gnides med aske, opnået ved at brænde de tørrede antennedele af valmuefrøet.

Hvordan man hurtigt vokser øjenbryn efter plukning

Depilation i det intime område: hvordan man gør det, alle detaljer i proceduren