Hårfjerning

Epilation ved hjælp af en tråd (triding) er en af ​​de ældste måder at slippe af med uønsket kropshår. Selvom metoden kræver en vis færdighed, kan hver pige lære og bruge det hjemme. Selvhår fjernelse kræver ingen omkostninger, undtagen tid og lidt tålmodighed. Som enhver teknik har triding sine egne nuancer, fordele og ulemper.

 • 1. Essensen af ​​metoden
 • 2. På hvilke dele af kroppen anvendes
 • 3. Hvilken tråd passer
 • 4. Forberedelse af proceduren
 • 4.1. Hudpræparation
 • 4.2. Tråd forberedelse
 • 5. Hårfjerningsteknik
 • 6. Hudpleje efter proceduren
 • 6.1. Sådan døs huden
 • 7. Trådepilator
 • 8. Fordele ved triding
 • 9. Ulemper ved proceduren
 • 10. Kontraindikationer for hårfjerning
 • 11. Ofte stillede spørgsmål og svar på dem.
 • 11.1. Hvor lang tid tager det at udføre proceduren?
 • 11.2. Gør depilation tråd i kabinen?
 • 11.3. Hvordan tråd armhule hår?
 • 11.4. Er det muligt at fjerne hår i et bikiniområde?
 • 11.5. Vil tråden fjerne håret på benene efter barbering?
 • 11.6. Sådan fjerner du hår med en tråd, så de ikke vokser ind?

Essensen af ​​metoden

Teknikken kom til os fra øst. Depilation med en regelmæssig tråd er en måde, hvorpå hårene fjernes fra roden. Tråden er snoet på en særlig måde, slidt på fingrene på hænderne, den ligger på huden, fanger håret og trækker det ud. For at beherske færdighederne har du brug for lidt tid til at øve.

Hvilke dele af kroppen gælder det for?

Epilation med en tråd bruges på nogen del af kroppen, men oftest renser østlige kvinder deres ansigt på denne måde. En tråd er praktisk at fjerne fluffen på hagen, overskæg over overlæben. Hårene fjernes med en tynd linje, der gør det muligt at lave øjenbryn.

Tråden er velegnet til aflejring af benene, bikini. Men armhulen til at fjerne vegetationen alene vil ikke lykkes på grund af ulejlighed - kræver involvering af begge hænder. Men du kan altid kontakte skibsføreren: mange saloner tilbyder service til triding.

Hvilken tråd vil gøre

For at fjerne kropshår anbefales det at bruge en bomuldstråd af mellemtykkelse. Kapron-tråde kan beskadige hænderne, foruden de er glatte og værre hårklæbende. Det er tilladt at lave epilering med naturlig silketråd, men de sælges ikke i hver syafdeling.

Silke tråd epilation er velegnet til at trække en lille pistol på ansigtet.

Forberedelse af proceduren

Epilation er en følsom proces, da hårene trækkes sammen med roden. Huden skal være forberedt på denne procedure for at reducere risikoen for irritation, skade og smerte.

Hårlængden skal være mindst 0,5 cm, ellers kan den ikke blive fanget i tråden.

Hudpræparation

 1. Den aflejrede del af kroppen rengøres med en blød skrubbe dagen før proceduren. Det hjælper med at exfoliere døde hudpartikler af epidermis, hvilket letter udgangen af ​​håret.
 2. Kort før processen dampes huden under varmt vand, så porerne åbnes.
 3. Tøm det epilerede område og anbring en lille talkum, så håret bliver bedre fanget og glider ikke af.

Tråd forberedelse

For at gøre hårfjerning med tråd, er det også nødvendigt at lære at dreje det korrekt på fingrene. Det er lettere end det kan synes ved første øjekast.

40-50 cm tråd måles. Det anbefales at desinficere det med alkohol eller andre antiseptiske midler. Spidserne er bundet sammen med en knude i enden skal få en ring. Træet sættes på indekset og tommelfingeren af ​​begge hænder. I denne position drejes de 10-12 gange (formen af ​​de otte skal vise sig).

Hårfjerningsteknikken med en tråd er enkel: Til gengæld opdrættes tommelfingeren og indeksfingrene på siderne og skifter den snoet del fra midten til den anden kant.

Hårfjerningsteknik

For enhver zone, det være sig en bikini, ben, øjenbryn eller antenner, teknikken er den samme, bare for nogle dele af kroppen vil hårfjerning være vanskeligere for eksempel på bagsiden af ​​benene. Hvis du får fat i det, kan du tilpasse dig til alt.

Instruktioner for hårfjerning tråd:

 1. Sæt tråden på fingrene, drej, lav et par bevægelser frem og tilbage.
 2. Påfør tråden på huden, så den snoet del ligger under hårene, og den større side af sløjfen er placeret over dem. Bevægelsesretningen skal være imod hårvækst.
 3. Skarpe fingre spredte fingrene i en lille loop og udvide den. Den snoet midterste vil flytte, griber hårene og trækker dem ud.
 4. Fjern tråden og se resultatet. Hvis ikke alt hår er væk, gentag bevægelsen.

Således rengør hvert centimeter huden i det valgte område, indtil det forbliver glat.

Det er nødvendigt at gøre hårfjerning med en tråd på ansigtet foran et spejl. Foot tripping kan tage meget tid, du skal være forberedt på dette.

Hudpleje efter proceduren

Denne metode til fjernelse af håret kan forårsage irritation og endda betændelse. For at reducere risikoen for ubehagelige konsekvenser, skal du sørge for at sørge for korrekt hudpleje efter depilation ved hjælp af tråd.

 • Umiddelbart efter proceduren skal huden behandles med et antiseptisk middel (chlorhexidin, miramistin, furacilin, hydrogenperoxid). Alkohol bør ikke bruges, det er meget tør hud.
 • Efter et par timer kan du anvende en beroligende fugtighedscreme. Den ideelle løsning ville være de sædvanlige børn.
 • Hvis der er opstået irritation, vil medikamenter hjælpe dig med hurtigt at fjerne det: D-Panthenol, Bepanten, Radevit, Sinaflan.
 • Efter 5-7 dage efter depilering er det ønskeligt at skrubbe huden eller gnide den med en hård vaskeklud. Dette forhindrer indgroet hår. Brug skrubbe (vaskeklud) anbefales 2 gange om ugen.

Inden for 3-4 dage efter, at epilationen blev udført med en tråd, kan du ikke:

 • solbadning;
 • tag varme bade, brug saunaer;
 • svømme i en pool med stærkt chloreret vand;
 • besøg åbne vandlegemer, hvor der er risiko for infektion.

Sådan døs huden

Den essentielle olie af pebermynte hjælper med at reducere smerte: Den er fortyndet i vand (3 dråber pr. 20 ml vand) og huden gnides med denne opløsning.

Apoteket kan købe alkoholmedicin Menovazin, som også har en køleeffekt. Ledokain i form af en spray er en stærk bedøvelse til lokal brug.

Kvinder med en meget høj smertefølsomhed inden du fjerner håret, kan tage en smertestillende pille. Men dette er en ekstrem foranstaltning, der bør undgås.

Tråd epilator

Virksomheden Bradex har udviklet et unikt værktøj - Epilator filar electric "Intex". En lille enhed er fyldt med en tråd, som også er inkluderet. Enheden er placeret som en epilator for ansigtet. Det er bekvemt for dem at gøre fjernelse af antenner, lille hår i hagen. Det er også velegnet til andre dele af kroppen. På kroppen er der et særligt lys, for ikke at gå glip af et enkelt hår.

At bruge en sådan maskine derhjemme er let og simpelt. Det er en tråd epilator er ikke så dyrt - omkring $ 21.

Fordele ved triding

 • kræver ikke økonomiske omkostninger
 • Enkel teknik, du kan hurtigt lære de rigtige bevægelser;
 • hår vokser ikke lang tid op til 4 uger;
 • der er ingen risiko for en allergisk reaktion;
 • egnet til at fjerne hår (hårdt, tyndt, mørkt, lys);
 • hudskader er udelukket
 • Ved regelmæssig brug bliver håret tyndere, vokser sjældnere.

Ulemper ved proceduren

 • smerteligt;
 • kræver en vis færdighed
 • fjernelse af ansigtshår alene kan forårsage ulejlighed;
 • efter epilation er der irritationer, betændelser;
 • på en stor grund tager meget tid.

Generelt er fjernelsen af ​​kropshår ved hjælp af en tråd et komplet alternativ til sådanne procedurer som voksaflejring, shugarning og epilering med en mekanisk epilator.

Kontraindikationer for hårfjerning

Det er umuligt at gøre triding med hudsygdomme, med et stort antal mol, vorter, papillomer i det epilerede område.

Under de infektiøse og inflammatoriske processer i kroppen skal sessionen udskydes til genopretning.

Må ikke epilere på huden med en frisk brunbrun, med eventuelle slid, udskæringer, sår, sår.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvor lang tid tager det at udføre proceduren?

Det er umuligt at besvare dette spørgsmål præcist, alt afhænger af hver kvindes evner også på hårdets hårdhed, deres hårdhed. I gennemsnit kan fjernelsen af ​​whiskers tage 7-10 minutter, og det tager cirka en time at læse benene.

Gør depilation tråd i kabinen?

Ja, men ikke i alle. Ikke alle kosmetologer ejer tridteknikken.

Hvordan tråd armhule hår?

Manuel måde at epilere dig selv på virker ikke. Men proceduren vil være let at gøre med maskinen "Inteks" fra Bradex.

Er det muligt at fjerne hår i et bikiniområde?

Ja, der er ingen kontraindikationer til dette.

Vil tråden fjerne håret på benene efter barbering?

Ja, men længden skal være ca. 1 cm, så tråden nemt kan fange og trække dem.

Sådan fjerner du hår med en tråd, så de ikke vokser ind?

Teknikken i sig selv påvirker ikke indvækst. Hår vokser under huden efter en epilation, som trækker den ud af roden. Dette skyldes, at håret ikke vokser i lang tid, og det øvre lag af epidermis begynder at stramme follikelhullet.

Det var den grundlæggende instruktion og alle nuancer at fjerne uønsket kropshår med en almindelig tråd. Efter rådene vil hver pige være i stand til selv at prøve egen teknik.

Hvordan trækker du ud ansigtshår og krops tråd

I samfundet er kvinder forpligtet til at have et glat ansigt og krop. Enhver vegetation, der ligger under øjenvipper, er genudslettet, og dens ejer er mocked. På grund af dette skal du bruge meget tid og penge på smertefuld epilation.

Men nu bliver det popularitet ved at træde eller plukke ved hjælp af en tråd. Fans af denne metode hævder at det er smertefrit, sikkert og billigt. Hvordan trækker man hår ud med en tråd?

Du kan fravælge hårfjerning for evigt, men der er risiko for at blive ligner kusine Ita fra filmen "Addams Family"

Procedureens historie

Folk begyndte at fjerne hår med en tråd for nogle århundreder siden. Mange argumenterer for, at trillingen først dukkede op i Persien. Det østlige samfund betaler meget opmærksomhed på glat hud, i dette land blev shugaring opfundet.

Indbyggere i Persien bruges til hårfjerning silketråd, forbundet på en bestemt måde. Med sin hjælp blev hår med en rod fanget, så blev de trukket ud pænt. Efter det viste vegetationen ikke længe, ​​huden blev glat og behagelig at røre ved. Det er bemærkelsesværdigt, at denne metode ikke kun blev brugt af kvinder, men også af mænd.

På internettet kan man også finde den opfattelse, at skaberne af triding var mennesker fra asiatiske lande, men der er ingen tegn på denne teori. Og nu er det ligegyldigt, hvem der kom op med denne metode, fordi kun resultatet er vigtigt!

Videoen demonstrerer i detaljer trækteknikken. Det er værd at se det for at sikre effektiviteten af ​​proceduren.

Fordele og ulemper ved plukning

Som med enhver form for hårfjerning har formningen sine fordele og ulemper. Nogen de virker ubetydelige, mens andre disse oplysninger vil bidrage til at gøre et utvetydigt valg.

Godbidder

Piger, der allerede har lært at fjerne hår med en tråd, kan snakke i timevis om fordelene ved denne metode. Oftest nævner de følgende fakta:

Langsigtet resultat - det varer fra to uger til en måned.

Et minimum af ubehag - smerten er næsten fraværende i forhold til andre former for hårfjerning.

Billighed - ingen grund til at bruge penge på mesterens værktøjer eller tjenester, det er nok at købe en almindelig tråd.

Spar tid - efter 3-4 gange fjernes vegetationen meget hurtigt. Dette vil tage 5-30 minutter, afhængigt af kroppens behandlede område og tykkelsen af ​​håret.

Sikkerhed - risikoen for infektion reduceres til et minimum.

Universitet - denne metode kan bruges til at fjerne hår overalt på ansigt og krop. Med det kan du fjerne antennerne, justere øjenbrynene eller epilere hænderne.

ulemper

Der er ulemper ved denne metode til fjernelse af håret:

Vi skal vokse hår mindst 5-6 millimeter lang, ellers kan tråden ikke kunne fange dem.

Det kræver konstant at lære at hurtigt trække hår ud. Fra første gang er det sjældent at gøre alt perfekt.

Nogle piger oplever ubehag selv under triding, fordi smertetærsklen for forskellige mennesker er anderledes.

Denne metode har naturligvis flere fordele end ulemper. Derfor er det mindst en gang værd at prøve hårfjerning med en tråd, og derefter trække dine egne konklusioner.

Trinnets stadier

Det er vigtigt at overveje alle trin i proceduren for ikke at beskadige huden. I færd med hårfjerning vil have brug for sådant tilbehør:

 • tråd 40-50 cm lang
 • fugtighedscreme
 • urteafkogning
 • hud lotion eller tonic
 • tørre og våde håndklæder, servietter
 • bomuldspindler

Som du kan se, er alle de nødvendige ting normalt hjemme for piger. Efter forberedelsen kan du gå direkte til triding.

Hudpræparation

Rengør huden, før du plukker. Dette vil hjælpe med at minimere smerten, lette hårfjerningsprocessen, selv for begyndere. Oprensning omfatter følgende trin:

Fjernelse af sminke, snavs og fedt. For at gøre dette kan du bruge en lotion eller tonic, tørre huden med en vatpind.

Dampning og bedøvelse. Bedst af alt er et varmt håndklæde imprægneret med kamille eller calendula te blade egnet til dette formål. Du skal blot vedhæfte det til det rensede område af huden i 7-10 minutter.

Slippe af med fugt. Tråden begynder at glide, hvis huden er våd. Det er nødvendigt at tørre det med servietter, indtil det er helt tørt.

Rensning af huden er nødvendig, selvom du planlægger at epilere ben eller arme

Foldingstråd og plukning

Hovedhemmeligheden om effektiviteten af ​​triding ligger i den korrekt foldede tråd. For at gøre dette skal du følge disse trin:

Knyt enderne af tråden.

Grib tråden med tommelfingeren og pegefingeren i begge hænder, stræk den i en cirkel.

Vrid tråden med dine fingre 6-8 gange, så den ligner en omvendt otte. En loop danner i midten.

Det er samtidig nødvendigt at lægge fingre på den ene side og plante på den anden. Denne bevægelse ligner øvelsen "saks".

Efter træning kan du fortsætte: hårene er anbragt i en løkke, så er det snoet med fingers bevægelser nævnt ovenfor.

Hvis du følger instruktionerne, kommer hårene ud af roden og kommer ind i løkken.

Korrekt foldet tråd kan fjerne hår overalt på ansigt og krop.

For mere information om tridning og andre metoder til øjenbrynskorrektion, se Sådan plukkes øjenbryn uden pincet.

Pas efter proceduren

Efter hårfjerning skal du lindre huden. Til dette tørres det med en isterning eller en blanding af æteriske olier. Dernæst bør du smøre huden fugtgivende nærende creme.

Hvad mere skal du vide om bygningen

Til hårfjerning er kun silke- og bomuldstråde velegnede, i intet tilfælde bør du tage syntetisk. Bedst egnet tykt gevind med mærkning 10.

Du skal også huske, at mange hår er fjernet på én gang. Hvis triding bruges til øjenbrynskorrektion, er det bedre at trække deres form med skygger på forhånd.

I skønhedssalonen er der originale apparater til fjernelse af hår. De kan bestilles online.

Hårfjerning praktiseres i mange skønhedssaloner. For herrene er der træning, der ofte bruger specielle værktøjer, der letter hårfjerningsprocessen. Du kan udføre den første procedure ved hjælp af en professionel, og i fremtiden lærer du allerede at gøre alt selv.

Hvorfor tørre dit ansigt med is

Fordelene ved vand er ikke så ligetil som de synes.

Hvad du skal bruge til at gøre dit ansigt: en liste over værktøjer og kosmetik

Bare rolig, hele butikken bliver ikke nødt til at købe (kun en del af det).

Hvad skal man gøre, hvis huden flager rundt i munden

Skynd dig ikke for at bebrejde forurenet luft.

Hårfjerning på ansigtet

Det er usandsynligt, at nogen tiltrækkes af tilstedeværelsen af ​​hår på kvindelig hud. Kvinder har gennem århundreder kæmpet med overskydende vegetation over deres kroppe, men tilstedeværelsen af ​​ansigtshår var særlig slående.

Overskydende hår i ansigtet giver huden et hårdt, sjusket udseende. Tilstedeværelsen af ​​en lille pistol tilføjer et kvindeår, og hun ser meget ældre ud. Derfor bruger kvinderne forskellige former for at slippe af med overskydende ansigtshår i forfølgelsen af ​​smukke øjenbryn, velplejet, glat og silkeagtig hud.

Hvad er triding?

Triding er en gammel måde at fjerne overskydende hår med en tråd ikke kun i ansigtet, men også på kroppen. I vores land er denne metode stadig mindre kendt, fordi de fleste kvinder har tendens til at bruge almindelige pincet, og ikke tråden.

Alternative muligheder er voks, mekanisk og laser depilation af nogen zoner, men sådanne metoder er meget dyrere. Session triding i stand til længere tid for at redde dig fra unødvendigt hår. Metoden til hårfjerning er mest almindelig blandt kvinder i arabiske lande. Moderne skønhedssaloner har for længe siden bekræftet den positive virkning af en sådan original måde som triding, og oftere tilbyder denne procedure til sine besøgende. Denne metode til hårfjerning har kun positiv feedback fra kvinder, der har prøvet denne unikke teknik på sig selv.

Tripping: hemmelighederne ved fjernelse af hår ved hjælp af tråd

Fordelene ved den triding epileringsteknik

Hvorfor er det værd at forsøge at fjerne overskydende hår med en streng? Derudover er det en temmelig usædvanlig og ret original måde, foruden det kræver ingen materielle omkostninger. Fordelene ved denne metode til fjernelse af overskydende vegetation er mange. Lad os prøve at forstå dem:

 • Hovedmetoden ved denne metode er miljøvenlighed og sikkerhed, for i denne procedure er enhver kemisk virkning udelukket;
 • Det andet meget vigtige punkt er, at med hver procedure på ansigtet bliver hårene tynde og sparsomme, så over tid kan du helt slippe af med unødigt hår på ansigtet;
 • mindste finansielle omkostninger. Dette øjeblik er også meget vigtigt, fordi det ikke er så nemt at købe kvalitetstænger og prisen er undertiden ublu;
 • manglende allergiske reaktioner

Slap af håret trin for trin

Har lyst til at prøve en ny metode til at håndtere overskydende facial vegetation, ved at vide, hvordan man reducerer smerte, har ingen kontraindikationer, samt at have studeret de positive anmeldelser, kan du fortsætte med proceduren. For at gøre dette er det nødvendigt at studere i detaljer skemaet, hvorefter metoden vil være effektiv.

Trin 1. Hudpræparation

Først skal du forberede ansigtets hud, damp det med en varm kompressor. For at gøre dette skal du bruge en klud dyppet i varmt vand. Efterlad stoffet på det ønskede område af huden i 5-10 minutter.

Trin 2. Desinfektion

Desinficer det område, der skal behandles, for at minimere risikoen for infektion. For dette er det bedst at anvende chlorhexidin, fordi det "virker" meget blødere end traditionel alkohol.

Chlorhexidin for at desinficere huden på ansigtet

Trin 3. Klargøring af tråden

Skær trådlængden på 50-55 centimeter. De bedste muligheder ville være at bruge en konventionel bomuldstråd. Nylon eller silke i processen kan beskadige fingers hud. Desinficer tråden med en alkoholopløsning eller chlorhexidin. Derefter binde det til en cirkel.

Trin 4. Vridning

Træk tråden på indekset og tommelfingeren i begge hænder, vrid 8-10 gange for at lave en "otte". Strek den ene side af de otte lidt stærkere, så den ene del er større og den anden mindre.

Instruktioner for brug af tråden til øjenbrynskorrektion

Trin 5. Processen med hårfjerning

Fastgør tråden til det ønskede område af ansigtet, snoet side til hårene. Fingre strækker tråden og ændrer retningen i forskellige retninger, så den snoet centrale region flyttes til venstre og højre. Hår, der falder ind i flagellumområdet, trækkes ud.

Trin 6. Hudpleje efter proceduren

Da redning eller irritation kan forekomme efter triding, er det meget vigtigt at straks rense det behandlede område umiddelbart efter proceduren og smøre det med en fugtgivende beroligende creme.

Er der nogen ulemper ved hårfjerning?

Den eneste negative side af denne metode til at slippe af med unødvendig vegetation er smerten ved en sådan procedure. For at undgå unødvendig smerte skal du føje et stykke is til det ønskede sted.

Du kan gøre lidt anderledes, før og efter proceduren fugtighedscreme, samt infusion af salvie, calendula eller kamille. Påfør cremen til hårområdet for at blødgøre rødderne og hårene selv, og tør derefter det område, der skal behandles med ovennævnte afkog. En sådan procedure vil ikke kun reducere smerten, men også helt fugt og lindre huden efter trillingen.

Brug filament til at fjerne ansigtshår

Kontraindikationer til triding

Du kan være sikker på, at anmeldelserne om proceduren for ansigtshårfjerning kun er positive, og du kan se selv ved at prøve denne metode med en streng på dig selv. Men som enhver anden metode har brugen af ​​metoden med en streng nogle kontraindikationer:

 • hvis en smitsom sygdom eller herpetic udslæt diagnosticeres på huden i ansigtet eller slimhinden
 • gravide kvinder og kvinder, der ammer bør være forsigtige med at bruge triding;
 • kontraindikation er dannelsen af ​​blodpropper med betændelse i venernes vægge;
 • onkologiske eller neoplastiske sygdomme;
 • Brug ikke en tråd til at fjerne håret på muldyr;

Fordelen ved denne procedure i sammenligning med pincet er også at håret er trukket ud med pæren, mens pincetten ofte bare rive den af.

Følgelig er der flere risici for uønskede virkninger i form af betændelse eller irritation i ansigtet. Over tid er det værd at gentage proceduren for at fjerne hår på ansigtet med en tråd. I fremtiden vil der være mindre behov for hyppige gentagelser af hårfjerning, fordi hårene bliver tynde og bliver meget tynde. Og efter et stykke tid vil deres vækst falde helt og holdent. Vi råder dig til at lære at gøre denne type fjernelse selv. Som et resultat vil dit ansigt være smukt og velplejet.

8 grunde til, at håret skal fjernes ved flossing

Hver pige ved, hvor meget tid du skal bruge til at passe dig selv for altid at være ønsket og attraktiv. Korrekt ernæring, ture til fitness og brugen af ​​masker er ikke alle procedurer, som kvinder gennemgår. Et særligt sted i denne liste er epilation.

Hver pige foretrækker en individuel måde at opretholde blød og glat hud på. Laser fjernelse, barbermaskiner og voksstrimler er blandt de mest almindelige metoder til fjernelse af overskydende hår. Mindre velkendt, men mere effektiv er hårfjerning.

Sådan fjerner du håret over læben

Teknikken til hårfjerning med en tråd er ganske enkel, så hver pige kan udføre det hjemme. Inden proceduren startes, er det nødvendigt at forberede:

 1. Bomuldstråd.
 2. Antiseptisk.

At lære tråd hår er let

For at fjerne hår fra dit ansigt skal du følge instruktionerne:

 • For at komme i gang skal du forberede din hud til proceduren. Vask din hud med sæbe eller brusegel.
 • Våd håndklædet i varmt vand. Så skal det vrides ud og påføres huden i et øjeblik. Dette vil åbne porerne og dampe ud i huden.
 • Desinficer området for at undgå infektion og forhindre ukontrolleret bevægelse af tråden.
 • Efter at have målt tråden 45-55 cm lang, binde dens ender.
 • Træk tråden i cirklen form med din tommel og pegefinger.
 • Vrid tråden i midten 10 gange.
 • Som følge heraf skal du have et tal på otte eller uendeligt tegn.

I starten kan metoden til at fjerne hår med en tråd virke ret kompliceret, men det er værd at justere lidt, og alt vil vise sig at være så godt som muligt. Efter afslutningen af ​​proceduren skal huden hvile og porerne smalle. For at gøre dette skal du anvende en kølig komprimering til arbejdsområdet. Anvend derefter antiinflammatorisk middel til området.

Det er værd at bemærke, at proceduren ikke kan udføres på stedet, hvor muldvarp og vorter er placeret. Hvis der er opstået betændelse på arbejdspladsen, bør det også forsinkes med hårfjerning.

Hvis du ikke har meget praktisk erfaring eller planlægger at fjerne hårene med denne metode alene for første gang, så er det bedst at tage en bomuldstråd. Ved anvendelse af silke kan du ved et uheld skære hænder.

I dag er der flere enkle værktøjer, der giver dig mulighed for at undgå risikoen for skader på dine hænder og lidt lette processen med at fjerne overskydende hår.

Ansigtsrensning

I øjeblikket er mange forskellige måder at fjerne uønsket hår på alle dele af kroppen, herunder ansigtet, blevet opfundet. Imidlertid involverer de fleste af mulighederne enten brug af specialværktøjer (voks, cremer osv.) Eller enheder (barbermaskiner, elektriske epilatorer).

Men der er en metode til fjernelse af håret, som ikke kræver nogen omkostninger overhovedet og er velegnet til næsten alle, fordi det er sikkert og ikke medfører udsættelse for kemikalier for huden. Denne metode - rengøring af ansigtet med en tråd.

Fordele og ulemper

I Rusland er epilering ved hjælp af tråd (triding) ikke særlig almindelig, men i de østlige lande, der betragtes som fødested for denne metode, anvendes overalt.

Yderligere vil proceduren blive beskrevet mere detaljeret. Til at begynde med er det nødvendigt at bestemme, for hvilke formål sådan fjernelse kan anvendes, såvel som dens negative aspekter.

Du kan ringe til de utvivlsomme fordele ved hårfjerningstråd.

 • Tripping er ideel til små områder, især for ansigtet. Denne metode bruges i vid udstrækning til at slippe af med vegetationen over overlæben, samt for hurtig og høj kvalitet korrektion af øjenbryn. Du kan selv gøre det, du skal bare øve lidt.
 • Det giver dig mulighed for at fjerne ikke kun tykke og mærkbare hår, men også tynd kugle, hvilket er svært at slippe af med f.eks. Pincet.
 • Denne epilering har en langvarig virkning: resultatet kan opretholdes i gennemsnit op til to uger, nogle gange endda længere.
 • Fremgangsmåden til fremstilling af øjenbryn med en tråd er meget hurtigere end med pincet, da et ret stort antal hår er trukket ud samtidig.
 • Metoden passer til næsten alle. Under det er huden ikke skadet, som det kan forekomme, når der anvendes voks eller sukkerpasta, og der er ingen risiko for allergiske reaktioner, da der ikke anvendes kemiske forbindelser.
 • I modsætning til shugaring og voksning er rengøring af ansigtet fra uønsket vegetation ikke dyrt, da det ikke kræver yderligere værktøjer og værktøjer.

Ulemper omfatter følgende:

 • Ikke alle saloner tilbyder denne procedure, du skal søge efter mesteren;
 • Ikke egnet til hårfjerning af store overflader, da dette vil tage for lang tid;
 • er ret smertefuldt;
 • Med utilstrækkelig erfaring med brugen af ​​tråd, kan du udføre proceduren forkert, hvilket vil medføre brud på hårene og ikke rive dem ud.

Der er også kontraindikationer til triding:

 • tilstedeværelsen af ​​konvekse mol eller andre formationer i området med den tilsigtede behandling;
 • nedsat immunitet (infektiøse, onkologiske, kroniske sygdomme i det akutte stadium);
 • irriteret hud (allergier, forbrændinger osv.).

teknologi

Forhud bør udarbejdes til proceduren. Det skal rengøres grundigt af urenheder og dampes ved at placere ansigtet over varmt vand eller blot anbringe et varmt, vådt håndklæde på de ønskede områder. Dette vil medvirke til at reducere smerter, og håret bliver lettere at forlade huden.

Derefter skal ansigtet tørres, du kan endda bruge talkum eller babypulver, de vil ikke kun fjerne al restfugt, men også øge effektiviteten af ​​trillingen, da hårene bliver lettere at samle op.

Silketråd bruges normalt til hårfjerning, men det kan let udskiftes med en almindelig bomuldstråd. Det vil tage en længde på ca. en halv meter. Det skal foldes i halvt og binde en knude i enden. Rul flere gange i midten (5-7). Langs kanterne laves to løkker, således at figuren otte form med en sammenvævning i midten opnås. I hullerne i løkkerne på begge sider for at placere dine indeksfingre og tommelfingre.

Garnets centrum, det drejede område, er placeret på den zone, hvor hårene skal fjernes. Fingrene er skiftevis foldet og skilt fra hver side, med det resultat, at vævet bevæger sig til højre og venstre, tager fat i håret og river dem ud. Af klarhed kan du se videoen.

Der er også specielle enheder, der ligner tang, som tråden er fastgjort på. Sådanne indretninger forenkler i høj grad trillingen.

Hudpleje efter proceduren

Epilering med tråd påvirker stadig huden, der er en lille skrælning, og efter manipulation kan de behandlede områder forblive irriteret i nogen tid.

Derfor kræver dermis en særlig pleje i løbet af de næste par dage.

For det første er det nødvendigt at anvende en beroligende og helbredende fløde. Velegnet, for eksempel, Bepantin. Du kan også bruge produkter, der nedsætter hårvæksten.

For det andet er det bedre at nægte at forblive i solen og besøge solariumet i mindst en uge, ellers kan du tjene pigmentering. Om sommeren anbefales det at smøre huden cremer med SPF.

anmeldelser

Langt fra alle kender muligheden for at rense ansigtet fra uønsket vegetation ved hjælp af tråden. Metoden er ikke særlig almindelig i Rusland, men det er meget nemt at mestre det selv. Triding giver dig mulighed for hurtigt at slippe af med hår på små områder, og effekten varer i lang tid.

Instruktion: Hvordan bliver hårfjerning gjort hjemme + foto

Epilering med en tråd er en ret gammel måde, som startede i øst for mange år siden. Hårfjerning udføres ved hjælp af en silke eller bomuldstråd.

I dag bruges denne metode oftest af kvinder, men i det gamle øst blev den også brugt af mænd, idet overskydende ansigtshår (skæg og overskæg) blev fjernet.

Og selvom for vores europæiske kvinder, anses denne metode for at være en nyhed (nu kaldes den triding), det er allerede ved at blive stadig mere populær. Efter alt kan du gøre hårfjerning som en tråd i skønhedssalonen og lige hjemme. Og resultatet vil kun give hyggelige følelser.

Hvorfor epilering med flossing er en god måde at fjerne hår på

Fordelene ved at tride meget. Først er nøjagtigheden. Det vil sige, hvis du f.eks. Vil gøre epilering af øjenbryn med en tråd derhjemme, så vil dette være den bedste måde, intet som en silketråd skaber ikke en sådan nøjagtig og smuk øjenbryn.

Triding - hårfjerning ved tråd

Vær opmærksom! Ved udførelsen af ​​denne procedure til fjernelse af benene er det vigtigt, at hårene straks trækkes ud af flere stykker, hvilket sparer tid. Hårene opstyres, det vil sige, de slår ikke af i midten, hvilket garanterer et langt og højkvalitetsresultat - omkring en måned med absolut glat, følsom hud.

Efter mindst 3-4 procedurer udføres, begynder hårene at vokse mere og langsomt, så over tid er en absolut afmatning i hårvækst mulig, som alle moderne kvinder kun kan drømme om.

Smertefulde fornemmelser under trådens epilering er til stede, men selvfølgelig mindre udtalte end ved voksning eller ved anvendelse af pincet.

Forsøg er helt sikkert - infektion er helt udelukket

Et andet plus, ved hjælp af hårfjerning af håret, er helt og holdent fjernet alle hår, selv dem, der ikke er synlige. En vigtig faktor er, at i skønhedssalonen skal en sådan procedure betale en masse penge. Men efter at have lært at gøre hårfjerning med en tråd derhjemme, kan man ikke kun spare penge, men også udføre proceduren og korrektionen på et hvilket som helst passende tidspunkt.

Processen med triding kan styres af dig selv.

Denne procedure har imidlertid sine ulemper. Til gennemførelse er det nødvendigt at tage højde for hårets længde, som skal være mindst 3 mm. Desuden er epilering med en tråd ikke effektiv til grove og tykke hår.

Forkert brug af tråden kan få ubehagelige konsekvenser, hårene begynder at vokse ind i huden, det bliver grovere, vokser hurtigere. Derfor er det bedre at starte epilering med en tråd med mindre synlig hud.

Hvad er vigtigt at overveje, når epilerende tråd

Epilering med en tråd derhjemme kan udføres under hensyntagen til følgende punkter: Et forsøg på at udarbejde denne metode og korrekt forberedelse af proceduren.

Princippet om metoden

Først skal du finde ud af, hvordan denne metode virker, og beherske sin teknik. Til dette skal du forberede en tråd (silke eller bomuld),

Trådlængden skal være mindst 50 centimeter.

Spidsen af ​​tråden er bundet tæt, og resterne fjernes.

Trin-for-trin proces med triding:

 1. Ved hjælp af to fingre, pegefingeren og den store tråd strækkes tråden i en cirkel og snoet flere gange for at danne et tal på otte (vrid bedre 7-10 gange), men samtidig skal en sløjfe forblive længere og den anden mindre.
 2. Tråden presses tæt på huden, den snoet del er i bunden af ​​hårene, og sløjfen er øverst.
 3. Den lille løkke strækker sig dramatisk, midten stiger op med hårene og trækker dem fra pærerne.
For første gang er det bedre at gøre trushing i kabinen

Det vigtigste er rigtigt for et godt og højkvalitetsresultat - mærk trådt og fjern hårene med præcise skarpe bevægelser.

Forberedelse af proceduren

Forberedelse af huden før proceduren tager et meget vigtigt sted: Jo bedre huden er forberedt, jo bedre bliver epilering med floss derhjemme.

Til dette skal du:

 • rent håndklæde
 • varmt vand
 • decoctions af urter, såsom kamille, kendt for sine anti-inflammatoriske og beroligende egenskaber.
Kamilleafkok har en beroligende virkning på huden og som et antiseptisk middel

Håndklædet er fugtet i bouillon og påført den zone, der vil blive udsat for hårfjerning. Om et par minutter bliver huden dampet og klar til proceduren. Umiddelbart inden epilering skal huden tørre godt, så den ikke har dråber eller fugt på den.

Hvor meget tid kræves for proceduren

Først til færdigheden i denne procedure kommer, kan processen med hårfjerning tage meget tid. Men så snart færdighed og erfaring kommer, vil proceduren for fjernelse af øjenbryn tage ca. 15-20 minutter. Yderligere 5 minutter vil blive brugt til at skabe en smuk linje med øjenbryn, fuldstændig fjernelse af antenner, overskydende hår mellem øjnene, nær ørerne.

Indånding kan udføres med varmt vand eller infusioner af urter

For at gøre hårfjerning hjemme effektivt, skal du forberede følgende:

 • varmt vand til dampning af huden, du kan afkoge urter,
 • håndklæde,
 • frosne isbiter

Isbiter er nødvendige for den efterfølgende bedøvelse og beroliger ansigts sarte hud.

 • antiseptisk, chlorhexidin eller hydrogenperoxid;
 • handsker (tråden i starten kan gnide eller beskadige hænderne);
 • fugtgivende lotion;
 • et spejl

Epilation ben

For at begynde at lære det grundlæggende ved epilering med en tråd derhjemme, er det måske værd ved epilering af benene. Når alt kommer til alt, udfører proceduren på dine fødder ikke trætte hænder, kan du finpudse dine færdigheder og derefter udføre mere subtile arbejde. Efter epilering med tråden forbliver benene glatte i 3 til 4 uger.

Tride ben er ikke svært hjemme

Lad os henvende os til den trinvise beskrivelse af hele proceduren for ben triding.

 1. Damp dine fødder med en varm kompressor. Afkøle dem og tør hele fugt fra huden.
 2. Behandl huden med et antiseptisk middel for at udelukke infektion i den uforsigtige håndtering af tråden (dette sker meget sjældent, kun fra uerfarenhed først).
 3. Begynd epilering, brug på handsker på forhånd. Specielt følsomme kvinder, der svarer til smerte, kan du bruge smertestillende midler.
 4. Når epilationen er færdig, lad huden hvile og behandle med en fugtgivende lotion.

Øjenbryn epilation

For at udføre øjenbryn hårfjerning med en tråd i hjemmet, skal du først forberede den fremtidige ideelle form for øjenbrynene.

Ved hjælp af en blyant tegnes 3 linjer, hvilket indikerer 3 målinger.

 1. Den første linje skal løbe nøjagtigt fra næsens hjørne til det indre hjørne af øjet.
 2. Den anden linje er fra næsens hjørne til det yderste hjørne af øjet, så er yderkanten af ​​øjenbryn.
 3. For at finde placeringen af ​​øjenbryns højeste punkt, skal du trække en linje gennem øjets elev til næsens hjørne.
Reglen til bestemmelse af den ideelle form af øjenbryn

Du kan begynde at epilere de hår, der ikke falder inden for de etablerede grænser. Naturligvis, før epilering af øjenbryn med en tråd, skal huden dampes og helt fjerne fugt fra den.

Nu med hjælp af en tråd, med skarpe bevægelser slår vi hår ud, først langs øjenbrynens nedre kant, fra næsebroen til templerne, så det samme langs øvre kant. Efter at have givet dine øjenbryn en ideel form, kan du berolige huden ved at sætte isbiter på den og derefter anvende en nærende regenererende creme.

Det samme princip bruges til fjernelse af uønskede antenner og andre hår på ansigtet.

Nogle piger er bange for, at deres hår vil vokse endnu stærkere efter epilering med en tråd derhjemme. Men dette er et helt forkert faktum.

Efter trider hår bliver tyndere

Efter flere behandlinger stopper de helt og holdent. Og ingen procedure, ingen voksepilation eller pincetbehandling vil ikke give et godt resultat som epilering med en tråd.

Epilation bikini område

Når der udføres hårfjerning hjemme på sådanne følsomme områder som bikiniområdet, skal der tages særlig hensyn. Hårfjerning er bedre på den øvre zone uden at påvirke de specielle, mest følsomme steder.

Epilation med floss i lysken kræver antiseptisk behandling før og efter proceduren

Epilering med tråd udføres i overensstemmelse med de samme principper som i andre dele af huden. Med undtagelse af, at det med en antiseptisk behandling er nødvendigt at behandle huden både før trillingen og straks efter den. Under proceduren er det vigtigt at have et spejl foran dig: enkelt eller med en stigende effekt.

Kontraindikationer til hårfjerning derhjemme

 • hvis der er forværrede manifestationer af kroniske hudsygdomme.
 • herpes, der strømmer i en frisk, akut form;
 • forskellige hudtumorer (både maligne og godartede);
 • hudinfektioner;
 • forbrændinger opnået på nogen måde. Selv med solbrændinger, der synes at være fuldstændig harmløse, er denne procedure kontraindiceret.
 • allergiske udslæt på ansigt og krop, herunder udslæt, dermatitis og blæseudslæt.

Hvilken hudpleje kræver efter epilering

Det er vigtigt at huske! Efter epilering skal du sørge for forsigtigt at behandle huden med et antiseptisk middel. Påfør en komprimering med hydrogenperoxid. Påfør fugtighedscreme.

Komprimering med hydrogenperoxid er påkrævet efter proceduren for epilering

Derudover skal du træffe forholdsregler, som omfatter følgende:

 • Det er umuligt at forblive i den åbne sol i lang tid, da det er let at få en forbrænding, fordi huden efter epilering er ret følsom.
 • Det er forbudt at besøge badet eller saunaen.
 • Det anbefales ikke at tage et varmt bad eller brusebad.

Således er trilling (eller epilering med en tråd) en kosmetisk procedure, der giver dig mulighed for at fjerne uønskede hår på ethvert område: ben, ansigt, intim zone. Denne teknologi kan styres uafhængigt, det giver mulighed for at udføre proceduren til enhver passende tid. Huden efter epilering er glat og øm i mindst 4 uger.

Fjern uønsket hår med en tråd. Se video tutorial:

Alt hvad du behøver at vide om bygningen. Se nyttige video:

Depilation med tråd: detaljer og funktioner. Se videoen anmeldelse:

Hårfjerning

Moderne kosmetologi tilbyder flere muligheder for at fjerne hår fra forskellige dele af kroppen. Næsten hver kvinde står over for barbering, hårfjerning og forskellige metoder til fjernelse af hår. For nylig er metoden til hårfjerning ved hjælp af en tråd blevet meget populær. Denne teknik har været kendt i nogen tid, men den er blevet populær lige nu. Mange piger, der har lært om denne unikke teknik, kan permanent forlade andre måder at fjerne overskydende hår.

Funktioner af proceduren

Hårfjerning ved hjælp af en silketråd kaldes trilling. Historien om denne metode begynder i Asien, hvor mænd og kvinder dermed blev kvitt overflødig vegetation på deres kroppe. Silketråd bruges til hårfjerning af enhver del af kroppen, men oftere på ansigtet. Det menes at dette er den mest gunstige og smertefri mulighed, og dens virkning varer i flere uger.

Tråd fjernelse af hår bruges til at justere formen på øjenbrynene og for at slippe af med hår på benene. Silketråden er i stand til at klare selv med tykke hår, hvilket gør denne metode til depilation særligt signifikant.

Trådfjerning betragtes som en salonprocedure, fordi kun en sand professionel kan mestre denne teknik og anvende den på klienter. Men mange håndværkere kan selv lære denne enkle videnskab for at gennemføre proceduren derhjemme. Dette vil ikke kun spare penge, men tillade også pigen at lære noget nyt.

Selve processen består af tre punkter:

 • Forberedelse af hudområder;
 • Twisting tråd;
 • Slippe af med hår.

Ved første øjekast ser det ud til, at alt er ret simpelt, men det er det ikke. Forkert plexus og forkert vinkel kan ødelægge epilationsprocessen.

I skønhedssaloner er der en service "elektrolyse af wolframfilament", der bruger to typer filamenter: 0,8 og 0,1 millimeter i diameter. Afhængig af hårets tykkelse vælger masteren den ønskede tråd, som anvendes til elektrolyse. Denne metode er mere effektiv og smertefri sammenlignet med hjemmelavet.

Elektrolyse med wolframfilament kan medvirke til, at håret på ben, arme og armhuler efter nogle få måneder holder op med at vokse. Derfor går mange piger til denne metode. Derudover vil denne enhed i masterens hænder give dig mulighed for at spare tid på fjernelse af selvhår.

faciliteter

For at udføre trillingen er det nødvendigt at forberede en stærk tråd, et stort spejl, rensemiddel, baby creme, talkum eller pulver og en salve til langsom hårvækst. For ikke at skade dine fingre under proceduren skal du erhverve specielle armaturer til forankring af tråde, som kan købes hos en kosmetikbutik. Ved afslutningen af ​​proceduren er der brug for is eller kold komprimering, hvilket vil reducere rødme og hævelse.

Sådan bruges derhjemme?

Fjernelse af hår hjemme med egne hænder er ikke svært, hvis du følger instruktionerne. Hele processen vil ikke tage meget tid, hvis du forsigtigt forbereder dig på det.

Hårfjerningsteknik:

 1. Først skal du rense huden mod sved og fedt. For at gøre dette er en svag alkoholopløsning egnet, hvilket vil hjælpe med at desinficere huden.
 2. Huden skal dampes ud, så det ikke er så smertefuldt at fjerne håret. For at gøre dette er det bedst at tage et varmt bad eller anvende en varm kompressor i 10 minutter. Efter tiden tørres huden med et serviet og drysses med pulver.
 3. Nu skal du lave en tråd. Dens ender skal være bundet sammen, så læg alle fingrene på begge hænder, undtagen tommelfingrene. Dette skal gøres på en sådan måde, at der dannes en sløjfe, der skal snoet adskillige gange.
 4. Tommelfinger og indeksfingre skal skubbe begge sløjfer, så de er asymmetriske.
 5. Begge sløjfer udgør nummer 8. Det skal påføres det sted, hvor hårene fjernes, så sløjfestedet er under håret i retning af deres vækst. Den store løkke skal være på toppen af ​​hårene.
 6. Vridningsstedet forlænges under håret og spredes hurtigt fingrene i den nedre løkke. Place twisting fanger det ønskede hår og trækker det.
 7. På denne måde fjerner du alt unødvendigt hår.
 8. Efter at have gennemført proceduren til fjernelsesstedet, er det bedst at vedlægge et koldt håndklæde. Dette vil medvirke til at reducere rødmen og lindre svag hævelse.

Det anbefales at lære at tride på benene for at justere for at få fat i det ønskede hår. Det er næsten umuligt at gøre dette på en nybegynderes ansigt, så det er nødvendigt at "få en hånd". Først efter at du lærer at fjerne overskydende hår med perfekt nøjagtighed, kan du gå til øjenbryn og antenner.

Det er vigtigt for denne metode til depilation at vælge en bestemt tråd. For eksempel sælges der i kosmetiske butikker særlige tråde, der er beregnet til denne procedure. Hvis det ikke var ved hånden, kan du bruge en regelmæssig stærk tråd lavet af økologisk bomuld.

Hvordan lærer man?

Ved første øjekast synes trykket at være en vanskelig og uforståelig metode, men med en omhyggelig tilgang kan man være overbevist om det modsatte. For at lære at fjerne hår med en tråd selv, har du brug for omhu og tålmodighed, uden hvilken du ikke kan lære noget.

For at minimere risikoen for fejl, skal du korrekt vælge trådens længde og tykkelse. Det skal være kort nok og ikke meget tynd for at gøre det nemmere at klare. Du kan forlænge tråden efter den fulde udvikling af teknikken.

Belysning i rummet skal være lys, så du kan se områder af hud, der skal depileres. Hvis du følger disse regler, kan du lære den trillende på kort tid.

Hvordan twist?

Det største problem i tridingproceduren er at dreje tråden. For at lægge det ned, tager mange piger meget tid og kræfter, og ikke alle lykkes. Der er ikke noget svært ved at dreje tråden, det vigtigste er, at det er stærkt nok og har en lille længde.

Tråden skal have formen på en otte, som er snoet i midten flere gange. Dette er nødvendigt for at skabe en sløjfe, der så afhenter det ønskede hår og fjerner det.

Hvordan holder man?

Der er en særlig instruktion om, hvordan du holder tråden korrekt, når du fjerner hår. Ved denne metode er begge hænder involveret, hvor tommelfingeren og indeksfingrene holder sløjfen. Nogle herrer rådgiver at holde topsløjfen i en knytnæve.

Hænderne skal være tørre, så tråden ikke glider under sessionen. Når du fjerner hår, er kun tommelfingeren og indeksfingrene involveret, som skal skæres skarpt fra hinanden, når håret tages.

Hvordan epilere?

Før proceduren for fjernelse af antennerne over læben eller øjenbrynskorrektionen skal du forberede en tråd på 35-45 centimeter lang. Hendes ender har brug for at forbinde og lave en knude. Derefter skal du strække tråden med begge hænder og vride, så i midten var 5-6 vendinger. Det vigtigste er, at i løbet af epilering skal en sløjfe være lidt større end den anden - det bliver lettere at trække hårene ud.

For at gøre alt perfekt, udføres proceduren foran et stort spejl om dagen. Hårklemme tråd, godt presset det til huden. Den snoet del skal være over håret og den lille løkke - under den. Den nederste løkke med en skarp bevægelse for at strække sig, så at vridningsstedet tog et hår op og hurtigt opkastede det.

Det er vigtigt at med denne metode også hårfollikler fjernes, hvilket gør det muligt at udføre proceduren en gang om måneden siden hår vokser derefter langsomt.

Øjenbryn er justeret fra næsen, og kun derefter flytte til et sted over øjenlåget. Antennen fjernes fra kanten, langsomt bevæger sig til området over læben.

Det er helt muligt at lære at epilere et ansigt ved hjælp af en silketråd. Men det er ikke nødvendigt at håbe, at alt vil fungere første gang. Flere forsøg - og udvikling af teknologi vil blive gennemført.

effekter

At prøve er en lidt smertefuld procedure, men ved at gøre det regelmæssigt kan du lære at ikke mærke smerte. Efter hårfjerning vil epileringsstedet rødme og svulme lidt, men dette kan undgås ved at påføre is eller et koldt håndklæde. Tvivlende øjenbryn og antenner med pincet er lige så smertefuldt som trillingen, men nogle gange tager det mere tid og kræfter.

For at undgå ubehagelige konsekvenser skal du efter nogle træk følge nogle anbefalinger:

 • Du kan ikke anvende på stedet for hårfjerningsfundament eller pulver i en dag.
 • Det er tilrådeligt at vaske med køligt vand for at mindske hævelsen og berolige huden.
 • Inden for 24 timer bør epileret hud ikke udsættes for ultraviolette stråler.
 • I flere dage efter proceduren kan du ikke pleje i badet eller saunaen, det er også uønsket at solbade.
 • For at undgå indgroede hår efter 5-7 dage skal du massere huden med en skrubbe.

Kontraindikationer

Triding er ikke for alle mennesker, så før du begynder fjernelse af håret, skal du sørge for, at denne metode ikke er kontraindiceret til dig.

Folk, der har herpes, kan ikke behandles, før de er helbredt. Det er bedre ikke at ty til denne metode til forkølelse for at undgå ubehagelige konsekvenser.

Under graviditet råder eksperter også dig til at vente med triding, så de smertefulde følelser ikke skader mor og barns sundhed.

Når du fjerner hår med en tråd, bør du undgå steder, hvor der er papillomer, vorter eller mol. En akavet bevægelse kan forårsage skade på neoplasma, og dette er yderst farligt.

Ellers er der ingen kontraindikationer for silke hårfjerning. Det eneste du skal gøre er omhyggeligt og omhyggeligt for ikke at udilsigtet trække det forkerte hår ud. For eksempel justerer øjenbrynene.

Fordele og ulemper

Enhver metode til fjernelse eller fjernelse af hår har sine fordele og ulemper. Efter at have studeret dem, kan du bestemme den mest hensigtsmæssige måde for kunden. Triding har flere fordele i forhold til andre metoder til hårfjerning, hvilket øger dens popularitet.

fordele:

 • Perfekt nøjagtighed - hårfjerning er i stand til at hente selv et kort hår og trække det ud. Dette giver dig mulighed for at fjerne alt uønsket hår, hvilket gør huden perfekt glat.
 • Høj hastighed - teknikken giver dig mulighed for samtidig at fjerne flere hår for at fremskynde hårfjerningsprocessen.
 • Langt resultat - på grund af at tråden trækker håret ud med pæren, sænker deres vækst. Så du kan glemme barbering og plukning i 2-4 uger.
 • Sikkerhed - en engangs tråd bruges til trilling, så der er ingen risiko for at fange nogen infektion.
 • Mangel på indgroede hår - tråden giver dig mulighed for omhyggeligt at fjerne hår sammen med folliklerne, hvilket hjælper med at undgå hårindvækst.

ulemper:

 • Sårhed - de første procedurer kan virke smertefulde, men denne smerte kan tolereres.
 • Vanskeligheder - begyndere kan ødelægge øjenbrynens form, hvis du vælger den forkerte tråd eller for forsigtigt vil udføre proceduren.
 • Vokser op - forkert arbejde kan føre til hår voksende, og dette er fyldt med betændelse.

anmeldelser

Hårfjerning ved hjælp af silketråd er blevet meget populært ikke kun blandt det retfærdige køn, men også blandt mænd. Tross alt giver tripping dig mulighed for at slippe af med barbering eller andre metoder til hårfjerning i 2-4 uger. Selv korte hår kan fjernes med en tråd, som ikke kan fjernes med pincet.

Bedømmelserne om bedriften er for det meste positive. Trods nogle smerter har proceduren mange fordele, der giver dig mulighed for at udholde denne ulempe. Efter flere sessioner forsvinder følelsen af ​​ubehag og personen bliver vant til manipulationerne.

Dem, der har selvstændigt mestret denne teknik, bemærk dens lyshed og hastighed. Derudover er de tilfredse med effektiviteten af ​​hjemmeproceduren. Efter epilering med tråd er der ingen irritation af huden, som sker efter barbering og ingen børster. Du kan fjerne hår alene på dine ben, arme og i bikiniområdet i lang tid, men du kan lave en smuk øjenbrynform eller fjerne antennerne om få minutter.

I den næste video skal du se masterklassen i den dyre salonprocedure - den trillende.

Hvad er bedre at vælge: epilator eller voks

Hvordan kan normal fjernelse af håret være skadeligt?