Afhaling af det intime område

Depilation refererer til hårfjerning fra hudens overflade, og dens mest kendte metoder er barbering og brugen af ​​en særlig creme, der blødgør og fjerner hår. Depilation påvirker ikke hårsækken og ødelægger det ikke, i modsætning til epilering - fjernelse af hår med en pære. Depilering af den intime zone er enkel, smertefri og hurtig - proceduren tager normalt ikke mere end 5 minutter.

Særlige egenskaber

Afhugning af det intime område appellerer ikke til enhver pige eller kvinde - nogle er bange for smerte og irritation, andre er helt tilfredse med deres vegetation. Som med enhver procedure har depilation positive og ikke så specielle egenskaber:

 • Tillader dig at slippe af med håret hurtigt og smertefrit;
 • Eliminerer ubehagelig lugt. Spiret hår (uanset hvor) kan holde på dets "kropsdråber" af sved og talg - sebum, og sidstnævnte har tendens til at lugte ubehageligt, plus bakterier spredt i hår. Især dette problem - gravide kvinder og dem med hormonelle ændringer lider af overdreven svedtendens;
 • Glat hud i det intime område opkræves med tillid mere abrupt end dyre undertøj, siger eksperter;
 • Kvinde depilation tillader dig ikke at fjerne håret renset, men for at fjerne længden eller slippe af med udragende hår fra under trusserne alene;
 • Depilation af en dyb bikini indebærer hårfjerning helt og især almindelig blandt unge piger.

Hvordan slippe af med hår på intime steder

Emnet for hårfjerning fra det intime område er altid blevet betragtet som tabu. Imidlertid begyndte kvinder oftere at være interesserede i at fjerne forstyrrende hår fra et ømt sted i lang tid uden alvorlige konsekvenser. Dette gælder især for unge piger, der planlægger at udføre proceduren for første gang, og er flov over at spørge om mulige metoder og regler. I artiklen vil vi løfte sløret om hemmeligholdelse om, hvordan man kan slippe af med hår på intime steder derhjemme.

Hvorfor er det værd at fjerne hår i bikinizonen

Der er ingen konsensus om denne score: hver kvinde bestemmer selv behovet for en procedure. Men nogle fælles punkter kan fremhæves:

 • Hårfjerning fra denne zone er ønskeligt for at gå til offentlige steder i badetøj: strande, pools, termiske kilder. Det er især vigtigt at overholde denne regel på steder, hvor børn er overfyldte: En unøjagtig bikinizone, der er tilgængelig til visuel inspektion, kan forårsage ubehagelige spørgsmål og den ukorrekte dannelse af børns meninger om æstetik og intimitet. Hvis du absolut ikke vil fjerne hår, skal du ikke lade dem være synlige for andre.
 • Depilering af bikiniområdet er nødvendigt i tilfælde af allergiske reaktioner, inflammation i hårsækkene, stikkende varme og andre ubehagelige smertefulde fornemmelser. Fjernelse af vegetation vil hjælpe med at slippe af med dem og bringe delikat hud i orden.
 • 73% af de moderne mænd foretrækker den "rene" kvindelige intime zone. Tage hensyn til din partners interesser i denne henseende: Ifølge psykologer kan undertiden sådanne baggrunde føre til en pause selv i de mest harmoniske par.

Under alle omstændigheder træffes beslutning om depilering individuelt, men som nævnt ovenfor kræves adhærion til æstetiske standarder, når de er på offentlige steder.

Kontraindikationer

Før du fjerner hår fra bikiniområdet, skal du være opmærksom på følgende kontraindikationer:

 • Maligne tumorer i det intime område
 • Stor akkumulering af fødselsmærker
 • Alvorlig purulent acne eller koger
 • Åreknuder

Måder at fjerne håret fra bikiniområdet

Der er mange måder at slippe af med uønskede hår. Vi vil overveje hver og forsøge at fremhæve fordele og ulemper ved procedurer.

Razor hårfjerning

Denne metode til depilation er den mest overkommelige: ifølge kvindernes forsikringer er det næsten perfekt. For at fjerne vegetation fra den intime zone tager det 7-10 minutter og et minimum af omkostninger. Maskinen kan købes meget almindelig: prisen starter fra 50 rubler.

For at barbere et bikiniområde korrekt skal du følge instruktionerne:

 1. Pak maskinen ud: Den skal have en beskyttelsesstrimmel mod snit, og bladet skal være skarpt. Brug en ny engangsmaskine til bikiniområdet hver gang eller skift bladet til en genanvendelig en.
 2. For at undgå hamp, dampskind. For at gøre dette er det nok at ligge i 10-15 minutter i et varmt bad før barberingen. Barbering på fugtig, men ikke dampet hud anbefales ikke.
 3. Påfør barberingsgel til hårfjerningsområdet: brug af specialiserede hanprodukter anses for en god mulighed.
 4. Start barbering: Kør maskinen langs en strimmel af hår, barber dem langs højden. I intet tilfælde gør ikke depilation mod vækst - dette vil uundgåeligt føre til sår og stubber. Prøv at gøre det, at håret på det valgte spor forlader første gang.
 5. Hvis nedskæringer ikke kunne undgås, behandle sårene med hydrogenperoxid.

Cream depilation

Depilation med en creme er mindre almindelig, men er det næstmest populære efter barberingshår. Den er lavet ved hjælp af en cremet sammensætning, der ødelægger håret, men påvirker ikke pæren. Ødelæggelsen sker under virkningen af ​​alkaliske stoffer, opløsning af keratin og dermed ødelæggelse af de beskyttende elementer af hår.

Anvendelse af cremen skal være i overensstemmelse med instruktionerne fra pakken. Den generelle række handlinger er udtrykt i følgende:

 1. Påfør cremen på bikiniområdet i den fastsatte tid. Det er normalt 4-8 minutter.
 2. Fjern døde hår med en spatel eller hård børste.
 3. Fugt "zone".

Et stort plus fra brugen af ​​depilation creme er manglen på risiko for skade.

Forsigtig: test før bestemmelse af en allergisk reaktion før brug. Hvert nyt rør med en creme skal nødvendigvis bestå testen for at undgå konsekvenser for huden.

Wax depilation

Denne metode er anerkendt som en af ​​de mest effektive til bekæmpelse af uønskede hår. En af dens betydelige ulemper er den stærke smerte, som ikke alle kvinder kan modstå. Fremgangsmåden er som følger:

 1. Hent voks: Opvarm det til smeltepunkt og anvend på bikiniområdet. Voksen bør ikke brænde, så juster applikationen efter dine egne følelser.
 2. Påfør en strimmel specialpapir på voks og tryk hårdt for at danne et greb med håret.
 3. Skarpe rive en strimmel mod hårvækst.
 4. Når zonen er ryddet, anbring en nærende antibakteriel creme på den.

Shugaring

En sådan procedure er ikke mindre effektiv end voks. Det er særegent, at der kun opstår smerte i de første sessioner. Senere vil vant hud ikke reagere på depilatory handlinger. Lær mere om, hvad denne procedure er, og hvordan man følger den som reference.

Haircut i det intime område

Hvis du er modstander af depilation i bikiniområdet, er et hårklipp et godt alternativ. Du kan gøre det selv eller vende sig til en skønhedssalon til proceduren. På din forespørgsel kan der forekomme mønstre på puben, og de enkelte dele af vegetationen vil få en anden farve. Haircutter ser altid pæne ud og giver dig mulighed for at bringe et par til det intime liv i et par.

Hvis du har udført proceduren i salonen, skal du ikke glemme at præcisere med specialisten reglerne for pleje af udbudszonen.

Laser eller fotoepilation

At ty til sådanne metoder er kun muligt med et bestemt budget og tid. På fordelene og ulemperne ved procedurerne kan du læse i en anden artikel på linket.

Hvordan slippe af med hår på intime steder folkemæssige retsmidler

Selvfølgelig forlod vores bedstemødre nogle fantastiske folkelige opskrifter til alle lejligheder. Således kan fjernelse af vegetation fra bikinizonen udføres under anvendelse af følgende sammensætninger:

 • Hæld 100 gram pinjekerner i en blender og slip dem. Hæld derefter kogende vand, lad det brygge i 24 timer. Påfør sammensætningen hver dag, og i en uge bliver puberne rene.
 • Et to-ugers kursus indebærer at gnide hårene i bikiniområdet med druesaft. I denne note: druer skal være af hvide sorter.
 • Brændte valnødskaller kan slippe af med uønskede hår i 2-3 procedurer.
 • Sammensætning, der garanterer langsigtet effekt: alkohol - 0,5 spsk. skeer, 3 gr. ammoniak, 1 gr. jod og 18 gram. ricinusolie Påfør blandingen to gange om dagen til bikiniområdet. Resultatet vises 6-8 dage efter kursets start.

Pas på: de beskrevne midler er ikke sikre og har en række kontraindikationer. Før brug skal du kontakte en hudlæge.

Vigtig: Før du behandler håret, test for allergier.

Hvorfor vokser håret i store mængder

Det sker så, at vegetationen i bikiniområdet på trods af de hyppige målinger af depilering begynder at blive tykkere. Der er flere forklaringer til dette:

 • Polycystisk ovarie
 • Forstyrrelse af hormonniveauer, overskridelse af testosteron
 • diabetes mellitus
 • Sygdomme i binyrerne.

Kontakt din læge for en undersøgelse, hvis dette symptom har truet dig i lang tid.

Beslutningen om, hvordan man tager sig af et interessant område, er kun for dig: Vi håber, at vi har bidraget til at lære at slippe af med hår på intime steder derhjemme.

Midler til fjernelse af hår på intime steder

Fra de ældste gange har kvinder kæmpet med overskydende hår på deres kroppe. Det retfærdige køn har altid forsøgt at få en glat, silkeagtig, velplejet hud. Damen blev skabt af naturen selv for at tjene som en mus for mænd.

Derfor kæmpede hun altid for den fløjlsagtige hud, som ville have fanget enhver kriger og getter. Da mode er meget foranderlig, var skønhedens standarder anderledes end de moderne. Fra tid til anden var der perioder med opmuntring til overdreven vegetation og radikale befrielse fra det. De fleste kvinders mening er fejlagtigt, at depilation ikke er så længe siden indført i obligatoriske manipulationer med ens egen krop. Selv i det gamle Rom og Grækenland praktiseres fjernelse af overskydende vegetation på de hårede dele af huden. Dette bekræftes af flere kvindelige statuer med et perfekt glat bikiniområde.

Der er tegn på, at selv Cleopatra selv regelmæssigt praktiserede depilation sessioner på sig selv. Da der i disse dage ikke var noget stort udvalg af måder at håndtere hår på, brugte de hovedsagelig improviserede folkemetoder: voks og pincet. Takket være den tekniske udvikling er der meget ændret siden da. Til dato er der mange forskellige måder at håndtere overskydende hår på. Lad os prøve at forstå dem for at gøre det lettere at vælge den mest egnede mulighed for dig selv.

Intim hårfjerning

Moderne hårfjerning i det intime område

I dag er en kvinde i stand til at foretage en sikker depilation session af ethvert område af hendes krop. For at gøre dette kan du besøge en særlig salon eller holde en session derhjemme.

I nogle tilfælde er det ikke nødvendigt at besøge et specialiseret sted, fordi du nemt kan klare dit hår derhjemme. Men visse procedurer kræver brug af specialudstyr og kvalificeret personale. Desværre, uanset hvilket sted eller metode du vælger, vil du ikke være i stand til at slippe af med hår for evigt. Over tid vil naturen tage sin vej, og de vil begynde at dukke op igen.

Gentle, modtagelig hud i lyskeområdet er altid meget følsom overfor enhver mekanisk eller kemisk virkning. Af denne grund er der et behov for at finde en egnet metode til at slippe af med hår, hvilket ville fjerne de negative virkninger eller overdreven ubehag. Derudover forventer hver kvinde den længste mulige virkning fra proceduren for at minimere hyppige virkninger på en sådan følsom hud. Hvilke metoder til hårfjerning eksisterer i dag?

Brug en barbermaskine

Dette værktøj er den mest almindelige blandt moderne kvinder. Som enhver anden metode har den sine fordele og ulemper. Blandt fordelene er det meget vigtigt at fremhæve:

 • procedurens hastighed
 • mangel på smerte
 • Mulighed for brug på helt forskellige områder af kroppen
 • Intet behov for særligt udstyr;
 • muligheden for at foretage en fjernelse af hårfjerning hjemme
 • Intet behov for hjælp fra andre mennesker (du kan gøre alt selv).
Brug en barbermaskin til at fjerne hår i det intime område

Blandt ulemperne ved at bruge en barbermaskine er følgende:

 • kort effekt, ledsaget af hurtig hurtig vækst af hår. Af denne grund vil der altid være behov for regelmæssig brug af maskinen. Gentagne permanente procedurer kan forstyrre det øvre lag af epidermis, der forårsager infektion eller betændelse;
 • hudirritationer i den intime zone, karakteriseret ved rødme, kløe og tilstedeværelsen af ​​små pustulære bumser. Denne tilstand er en konsekvens af forringet hårvækst (vokser ind i huden). Under barberingen begynder den skarpe spids af håret at vokse i modsat retning og grave ind i huden. Dette gælder især for ejere af hårdt sort hår. Ifølge anbefalinger fra eksperter, for at forhindre betændelse, skal du bruge et specielt værktøj før og efter barberingen.
Razor fjernelse kan forårsage irritation.

voks

Denne type af hårfjerning praktiseres af mange kvinder, der løbende kæmper med overskydende vegetation. Det er værd at bemærke, at gamle skønheder i oldtiden brugte det som en yndlingsmetode til at håndtere hår. Til denne dag er der mange fans af en sådan effektiv måde. Dens essens ligger i, at den opvarmede voks påføres den hårige overflade. Derefter påføres en speciel stofstrimmel. Når voks hærder, rives de af den stribede strimmel med hårene. Brug af denne metode til at fjerne uønsket hår på intime steder er meget mere effektivt end den forrige. Blandt fordelene værd at fremhæve:

 • effektvarighed - kan vare op til en måned
 • nem at bruge, når den bruges alene
Voksning i bikiniområdet
 • muligheden for at foretage en fjernelse af hårfjerning hjemme
 • fravær i de fleste tilfælde af irritation eller betændelse. I tilfælde af meget følsom hud kan rødmen forekomme i nogen tid;
 • med hver ny procedure vil hårene begynde at tynde og tynde;
 • tager ikke meget tid til proceduren.

Der er imidlertid en væsentlig ulempe ved denne gamle metode - høj smerte. Ikke alle kvinder er i stand til at udholde sådan smerte. Kun de mest modige og hårde beslutter at foretage en lignende hårfjerning hjemme. Med henblik på sikkerhed udføres proceduren for hårfjerning på intime steder bedst i en specialiseret salon.

Intim hårfjerning med voks

Epilering ved særlige kemiske tiltag

Sådanne midler omfatter forskellige cremer, emulsioner, opløsninger, som hurtigt og relativt lang tid kan fjerne uønsket vegetation. Sådanne værktøjer til bekæmpelse af hår optrådte ikke så længe siden. Du kan købe dem i næsten enhver kosmetisk butik.

Prisen for dem varierer betydeligt, så du kan hente et værktøj til enhver tegnebog. Hold lotion eller emulsion på den hårige del af huden i en halv time. Fjern derefter produktet med en speciel spatel og vask huden grundigt. Den største fordel er, at denne metode vil gøre sig af med vegetationen meget hurtigt, smertefrit og også fjerne udseendet af irritation.

Producenter af disse cremer anbefales stærkt inden brug for at teste for et allergen, hvilket giver en vis mængde penge på albuebukken. Hvis din hud ikke er ændret udad efter et stykke tid, kan du bruge dette lægemiddel. Vær dog forsigtig og forsigtig, når du fjerner hårfjerningen korrekt. Fløden faldt ikke på slimhinden i lammens område. Ellers er der risiko for mindre forbrændinger.

Depilation creme til bikini og underarms Camomile Depilation

Shugaring

En forholdsvis ny metode til at håndtere hår på alle dele af kroppen. Der er andre navne på en sådan enestående måde: karamel hårfjerning, sukker hårfjerning. Der er en opfattelse, at du ved hjælp af shugaring kan slippe af med overskydende vegetation for evigt, men det er ikke sådan.

Ca. hver måned kræves der en ny procedure. Denne metode er baseret på brugen af ​​sukkerpasta på de hårige dele af kroppen, hvorved det er muligt at fjerne overskydende hårdhed i lang tid (op til en måned). Shugaring bruges i gamle civilisationer, men over tid glemte de det. Og for nylig har denne "lækre" hårfjerningsmetode genoptaget sin eksistens. Moderne kvinder foretrækker at bruge denne metode på intime steder. Essensen af ​​proceduren er at ælte den opvarmede pasta og rulle den på en håret overflade.

Det er meget vigtigt at gøre dette korrekt, det vil sige ifølge hårets vækst. Derefter suges sukkerkagen skarpt ned imod hårvækst.

Da en sådan pasta er nem at forberede derhjemme, kan du selv selv foretage en epileringssession. For at gøre dette blandes 1 kilo sukker, 8 spiseskefulde citronsaft og 120 ml vand. Placer på komfuret og kog til opskumning. Det er nødvendigt at lave en sådan blanding, så du føler dig tryg ved at tage den i dine hænder. Start hårfjerning. Hvis du har hæmatomer, papillomer, dybe sår eller betændelser, er det bedre at udsætte en sådan procedure i et stykke tid, indtil fuldstændig genopretning.

Laser hårfjerning

Snarere nye midler til at fjerne overskydende hår i forskellige dele af kroppen. At gennemføre en sådan session kræver et besøg på en særlig salon, fordi det ikke kan undvære særligt udstyr.

Hovedforskellen fra de andre metoder, der er nævnt ovenfor: Ved hjælp af en laser kan du slippe af med overskydende hår for evigt. Denne metode er særlig relevant, når du bruger laser hårfjerning intime steder, fordi det ikke repræsenterer nogen direkte mekanisk handling. Ved hjælp af en laserstråle er hårsækken ødelagt med det efterfølgende tab. Afhængig af typen af ​​laser kan procedurerne afvige fra hinanden. Så ved hjælp af en diodelaser får du ikke en øjeblikkelig effekt. Hårene falder først efter 2-3 uger.

Neodymlaser er karakteriseret ved brugen af ​​et hjælpestof - en kul suspension. Under påvirkning af strålen trænger trækul ind i hårsækkenet, og opvarmning ødelægger det. Alexandrite laser er velegnet til alle typer og hårfarver. Desuden antænder den den ydre del af håret og derved giver en øjeblikkelig effekt. Med hver efterfølgende procedure vil hårene tynde, tynde og lette. Over tid er der en chance for at slippe af med vegetationen for evigt. Hvis du har åreknuder, modtagelighed for dannelsen af ​​keloidær eller åbne sår, er det bedre at nægte at bruge en laser.

Laser Hair Removal Bikini Area

Er der et alternativ til enhver form for unødvendig fjernelse af håret?

Hidtil har intime hårklipp været meget populært. Hvis du er træt af den banale dyb fjernelse af et intimt sted, kan du sikkert gå videre til eksperimentet.

Denne proces er så unik og original, at den let kan kaldes kunst. Det er naturligvis umuligt at have et intimt hårklipp hjemme. Derfor skal du besøge salonen, der specialiserer sig i levering af sådanne tjenester. Under alle omstændigheder vil det være usædvanligt og interessant selv med henblik på eksperimentet. Sådanne haircuts vil hjælpe dig med at diversificere sexlivet.

Sådan fjerner du hår sikkert på intime steder for evigt?

Ingen kommentarer endnu. Vær den første! 5,379 visninger

Hvis du tror på afstemningerne, for kun et par år siden, har kun 9 kvinder ud af 100 gjort bikini og armhule fjernelse hjemme. I dag er disse tal vokset meget, og mange kvinder forsøger permanent at fjerne hår på intime steder.

Epilering af intime områder: mode eller hygiejne?

Manglen på vegetation i de intime områder er utvivlsomt smukt og æstetisk tiltalende og i det seneste også fashionabelt. Men den første er en vigtig del af personlig hygiejne. Glat hud uden overskydende hår bevarer sin renhed og friskhed længere, især om sommeren og i en periode med intens sved. Våd hud i kombination med frodig vegetation fører ikke kun til ubehagelig lugt, men er også en fremragende yngleplads for forskellige patogene bakterier.

Epilation eller depilation?

At slippe af med uønsket hår kan være to metoder: depilation og epilation. Depilation er hårfjerning uden at påvirke roten. For at gøre dette skal du bruge barbermaskiner og specielle depilatory cremer. Imidlertid bør depilation gøres hvert par dage, fordi nye hår vokser temmelig hurtigt.

Permanent fjernelse af håret på denne måde vil ikke lykkes. I forbindelse med hårfjerning fjernes håret fra roden, og hårpæren er delvist ødelagt. Hårgenvækst kræver 2-4 uger, og det nyligt voksede hår bliver tyndere og blødere hver gang.

Hvilke komponenter bruges til fjernelse af hjemmet?

De mest populære metoder til at slippe af med hår i bikini zone og armhuler vokser eller vokser (fra det engelske ord "voks") og hårfjerning med sukker eller shugaring (fra det engelske ord sukker - sukker).

Som navnet antyder, anvendes voks i voksprocessen. Disse er voksstrimler, du kan købe dem i en specialbutik eller i et apotek eller direkte voks selv. Til shugaring på salg er der en stor mængde blandinger af forskellige producenter. Du kan bruge en af ​​dem eller prøve at lave pasta selv.

Voksstrimler: En simpel løsning til epilering derhjemme.

Den nemmeste måde at voks voksende intime områder med specielle strimler på: væv, papir. De adskiller sig ikke i anvendelse, men papir bruges en gang, og stof kan bruges flere gange.

 1. Du skal sørge for, at hårene i det behandlede område har en længde på 1 til 3 cm. Hår, som er længere eller kortere end voks, vil simpelthen ikke "tage". Før epilering skal huden være forberedt: tag et bad for at dampe det, gnid det med en skrubbe, tør det og pulver det med talkum eller babypulver. Talc absorberer fugt og forhindrer voks i at klæbe til huden. Disse foranstaltninger vil bidrage til at gøre epilering mindre smertefuld.
 2. Voksstrimler fra emballagen skæres i små smalle strimler. Jo mindre baren er, desto svagere er smerten. Derudover er intime områder ret ubelejlige for hjemmelavet hårfjerning, og brugen af ​​små striber gør opgaven lidt lettere.
 3. Gnide en voksstrimmel, opvarm den, divider den i to og fastgør den til det behandlede område i retning af hårvækst. Jern til selv voks fastgørelse.
 4. Med den ene hånd til at stramme huden, og den anden - trække voksstrimlen kraftigt mod hårets vækst.
 5. Gentag disse trin med følgende strimler, indtil behandlingen af ​​hele området er afsluttet.
 6. Ved afslutningen af ​​hårfjerningen skal du fjerne voksresterne med specielle olierede klud eller med enhver vegetabilsk olie, fedtfløde eller affaldsmiddel, anvende dette middel på en bomuldsstuds og tørre huden.

Det er vigtigt! Strimlen skal limes i en retning og slids af i modsat retning.

Denne metode er også egnet til dyb hårfjerning, dvs. hårfjerning er ikke kun i trussellinjen, men i hele det intime område. Det skal dog bemærkes, at der i skønhedssaloner foretages en lignende procedure med særlig bedøvelse, og hjemme vil dyb epilering være meget mere smertefuldt.

Videoen herunder viser, hvordan voksende af en bikinizone i en salon ser ud.

Epilering af intime områder med varm voks

Derhjemme kan du også bruge varm voks. Det varmer huden, blødgør hår og hårsække, hvilket gør denne metode lidt mindre smertefuld i forhold til voksning med voksning. Klar voks sælges i plastikburer. Ulempen ved denne metode er, at voksen skal opvarmes til en bestemt temperatur, og det er ikke så nemt derhjemme.

Særlige voksemittere er velegnede til hjemmebrug, som sælges både komplet med voks og separat. Du skal kun indstille den ønskede temperatur på regulatoren og vente, indtil voksen er opvarmet.

Funktioner i proceduren for varm voksvoksning

De grundlæggende principper for epilering af følsomme områder adskiller sig ikke i denne fremgangsmåde fra voksepilation ved strimler, dvs. Forudsat at forberede huden, anvende voks i retning af hårvækst mv. Pas på behandlet hud efter proceduren er også ens. Kun processen med at anvende voks til de intime zoner er anderledes:

 1. Når voksen er opvarmet til den ønskede temperatur, påføres det på det behandlede område med en tynd strimmel fra top til bund, dvs. i retning af hårvækst.
 2. Påfør voks så tynd som muligt.
 3. Tryk papir eller klud strimmel tæt på voks, lad voks vokse og holde fast, og derefter med en lynbevægelse trække den mod retningen af ​​hårvækst.
 4. Behandl hele området på denne måde og fjern eventuelt voks tilbage på huden.

Allerede efter flere procedurer af voksfølsomme områder i hjemmet fremkommer en vis færdighed, og processen vil ikke tage meget tid.

Epilation sukker intime zoner

Sammen med voksning er det meget populært for hårfjerning i særligt følsomme områder af shugaring. De fleste af de undersøgte kvinder foretrækker denne særlige metode, da det anses mindre smertefuldt, selvom det er dyrere.

Shugaring pasta sælges, som voks, i enhver kosmetisk butik og i apoteker. Brugen af ​​den færdige pasta svarer til voksfjerning: En blanding påføres huden og sprinkles med talkum med et tyndt lag med en spatel, og det skal også anvendes i retning af hårvækst. Derefter presses en stofstrimmel mod blandingen, og efter 5-10 sekunder, når pastaen er fuldstændig klæbet, skal båndet trækkes ved lynhastighed mod hårvækst. Hvis ikke alle hårene fjernes, gentag proceduren, men det anbefales ikke at gøre dette på et sted mere end tre gange.

Det er vigtigt! Hvis shugaring udføres i de intime områder for første gang, er det nødvendigt at dyrke hår i en længde på 5-6 mm. I fremtiden vil 2-3 mm af længden være nok til sukkerpastaen til at "gribe" et hår.

Før sukkerfjerning kan du tørre det behandlede område med isbiter. Umiddelbart efter at have trukket hårene ud, læg hånden til dette sted, og smør huden efter med trætræolie eller aloe-lotion, de vil fjerne rødmen og afkøle huden. Alle disse handlinger vil bidrage til lidt at reducere de smertefulde fornemmelser, hvilket er særligt vigtigt, hvis en kvinde beslutter sig for dyb bikini hårfjerning.

Sukkerpasta til shugaring

I modsætning til voks kan en blanding til sukkerfjerning nemt fremstilles af dig selv derhjemme. Madlavningsprocessen tager ca. 20 minutter:

 1. Du skal tage 10 spiseskefulde sukker, 1 spsk vand og 1 spsk honning.
 2. Bland grundigt, lav en langsom ild og kog indtil en homogen konsistens af gylden farve. Blandingen skal lugt som karamel. Hvis den er for mørk og har en skarp lugt, skal du tilberede den igen. For bikinisonen passer ikke en meget tyk blanding. Pastaen skal have konsistensen af ​​flydende karamel.
 3. Når den ønskede farve og tekstur er opnået, skal du kontrollere beredskab: omhyggeligt, for ikke at forbrænde dig selv, tag lidt pasta på fingrene og prøv at rulle bolden. Hvis bolden ikke holder fast i hænderne, er blandingen til shugaring klar.

Nu kan du fortsætte med fjernelse af hår.

Det er vigtigt! Sørg for at lade blandingen køle af efter madlavning for at undgå forbrændinger.

En lille pasta skal strækkes i hænder, indtil den bliver blød og elastisk. At fordele denne bold med et tyndt lag på et lille område af tidligere forberedt hud (dampet, drysset med talkum osv.). Tryk derefter på stoffestrimlen ovenpå og vent til sukkerblandingen er helt tør.

Derefter, med en kraftig bevægelse for at rive strimlen i retning modsat retning af hårvækst. Den resterende sukkerblanding vaskes let af med rent varmt vand. Efter proceduren er det ønskeligt at smøre huden med enhver fugtgivende lotion eller tonic.

For at forhindre indgroede hår i huden, anbefales det at behandle huden med en skrubbe hver 2. dag efter epilering.

Hvem kan ikke gøre hårfjerning intime områder?

Før du begynder hårfjerningsproceduren, sørg for at sikre, at der ikke er kontraindikationer. Disse omfatter:

 • sår, sår, inflammationer, dvs. enhver hudskade
 • diabetes mellitus (til shugaring);
 • svampesygdomme;
 • tilstedeværelse af mol eller papillomer;
 • menstruationsdage.

Generelt er det bedst at konsultere en læge for at være sikker på, at der ikke er kontraindikationer, før selvepilering af bikini og underarm områder.

Er hårene fjernet for evigt?

Sukker og voks hårfjerning vil gøre huden i de intime områder blød og glat, men desværre bør denne procedure udføres regelmæssigt. Ja, hver gang de nyvoksne hår bliver tyndere og lettere, men ikke desto mindre vil de ikke stoppe med at vokse. Hvis en kvinde er fast besluttet og permanent vil slippe af med uønsket vegetation, er det bedre at kontakte en skønhedssalon, hvor hun vil blive tilbudt en af ​​de moderne hårfjerningsprocedurer (fotoepilering, laser hårfjerning osv.), Som fjerner håret en gang for alle.

Hårfjerning i intime steder - bedste måder, anmeldelser

Hårfjerning på intime steder er et ret følsomt problem, som næsten alle kvinder står overfor. I mode, den ideelle bikini linje, og for at opnå det, skal du lægge stor indsats. Salonprocedurer, barbermaskiner, specielle cremer: Alt dette giver ikke altid det ønskede resultat. Hvilken måde at vælge og hvad skal man gøre, så huden bliver så glat og øm så lang som muligt? Du vil lære om dette ved at læse denne artikel.

I mode, den ideelle bikini linje, og for at opnå det, skal du lægge stor indsats

Skal jeg fjerne hår i intime områder?

Dette spørgsmål betragtes som ret kontroversielt. På den ene side hævder mange, at depilering ikke kun er en måde at blive mere seksuel og attraktiv på: Hårfjerning er en hygiejnisk procedure. Modstandere af fjernelse mener dog, at hår på visse steder i den menneskelige krop ikke kun er der. Især beskytter håret i den pubic zone mod skadelige bakterier. Det er ikke for ingenting, at vores bedstemødre ikke engang kendte navnet på hårfjerning på intime steder, og de havde ingen problemer med dette: Infektioner var mindre almindelige, og kvinder fødte meget oftere end i dag, hvor mange kvinder flittigt fjernes fra den "naturlige barriere" i det intime område.

Overbevisende undersøgelser viser imidlertid, at depilering af de "delikate" områder af den kvindelige krop fører til en øget sandsynlighed for, at en urogenital infektion ikke eksisterer. Derfor kan håret fjernes sikkert (hvis du selvfølgelig vil have det).

Tip! Det kan kun begrænses til korrektion af hår: Fjern dem på siderne, og i midten justeres med en speciel trimmer. Så du reducerer risikoen for irritation til et minimum.

Huden i de intime områder af menneskekroppen er øm og følsom. Derfor kan valg af en depileringsmetode være ekstremt vanskelig.

Hvad er hårfjerningsmetoder?

Huden i de intime områder af menneskekroppen er øm og følsom. Derfor kan det være ekstremt svært at vælge en depileringsmetode. Som regel bruges følgende metoder til at fjerne hår på intime steder derhjemme:

 • barbering med maskinen;
 • hårfjerning med særlige cremer;
 • hårfjerning voks;
 • shugaring;
 • brug af en husstandspilator.

Lad os tale om fordele og ulemper ved alle ovennævnte metoder.

Tip! For at få håret til at vokse langsomt tørres huden regelmæssigt af med valnøddekok: det hjælper med at øge tiden mellem depileringsprocedurerne.

barbermaskine

De fleste kvinder bruger en barbermaskine til at slippe af med unødvendig "vegetation". Dette er virkelig meget praktisk, men for at opnå det ønskede resultat er det vigtigt at observere en række betingelser:

 • du kan kun barbere hår på dampet hud, det er tilrådeligt at gøre det efter et bad eller i brusebadet;
 • Du kan ikke nægte specielle cremer og geler til hårfjerning på intime steder: de blødgør håret og beskytter huden. Ellers kan irritation og betændelse forekomme;
 • For at beskytte følsom hud mod irritation bør håret barberes ikke diagonalt mod hårvækst, som mange gør, men diagonalt.
De vigtigste fordele ved proceduren er fuldstændig smertefrihed, billighed og evnen til hurtigt at fjerne alt unødvendigt hår.

De vigtigste fordele ved proceduren er fuldstændig smertefrihed, billighed og evnen til hurtigt at fjerne alt unødvendigt hår. Men der er også ulemper: barbering ved hjælp af en maskine forårsager ofte ganske stærke betændelser i det intime område på grund af, at knivene beskadiger den sarte hud. Derfor er maskinen ikke egnet til alle: Til kvinder, hvis hud er særlig følsom, er andre metoder egnede.

Tip! Brug kun nye maskiner til hårfjerning i bikinizonen! Hvis knivene er stumme, risikerer du at beskadige huden lidt. Hvis det stadig sker, skal du tørre sårene med hydrogenperoxid eller et andet desinfektionsmiddel: dette vil undgå udvikling af inflammatoriske processer.

Voks til depilation

For at fjerne hår med voks har du brug for voks selv, specielle spatler til dets anvendelse og strimler af uvævet materiale.

Fremgangsmåden er ekstremt enkel: voks påføres håret, en stofstrimmel limes til den. Derefter skal strimlen brydes med en skarp bevægelse. Det ser ud til, at der ikke må opstå vanskeligheder. Voksning har dog også en række finesser:

 • håret skal være mindst 5 mm i længden: ellers vil voksen ikke være i stand til at "gribe" dem;
 • strimmel bryder mod hårvæksten i en skarp bevægelse. Ikke alle kvinder er i stand til at klare en sådan opgave: Når voksen bliver revet af huden, opstår der ganske smertefulde fornemmelser;
 • En dag før hårfjerning på intime steder med voks, skal huden behandles grundigt med en skrubbe: Dette vil gøre proceduren mere effektiv.
Fremgangsmåden er ekstremt enkel: voks påføres håret, en stofstrimmel limes til den. Derefter skal strimlen brydes af en skarp bevægelse.

Ved hjælp af voks kan du fjerne hår i lang tid: voks, i modsætning til en barbermaskine, skærer ikke bare hårene, men fjerner dem sammen med roden.

På grund af det faktum, at proceduren er smertefuld, kan mange kvinder simpelthen ikke udføre en sådan "udførelse" over sig selv. Hertil kommer, at de intime områder i vores krop har en ret kompliceret "relief", derfor at klare håret ved hjælp af voks er en ret vanskelig opgave. Hvis du vil prøve voksaflejring af intime områder, skal du besøge skønhedssalonen: herrer anvender specielle formuleringer til klientens hud, som reducerer ømhed. Derudover kan du lære de grundlæggende principper for voksaflejring og spørge master alle dine spørgsmål.

Tip! Der er specielle striber til hårfjerning på intime steder: voks er allerede blevet anvendt på dem. En sådan strimmel limes til huden som en plaster og fjernes med en skarp bevægelse. Anvendelsen af ​​strimler af voks forenkler processen med fjernelse af hår.

epilator

Den mest populære enhed til hårfjerning på intime steder, er selvfølgelig epilatoren. Hårfjerning i intime områder med en epilator er ret smertefuldt, så det er tilrådeligt at købe en speciel kølemodel eller epilator, der kan fungere i vand. Hvis dit hår er tykt og mørkt nok, skal du forlade epilatoren.

Påfør epilatoren er meget enkel: han tager fat i håret og fjerner det fra roden. Resultatet er, at huden forbliver glat og øm i lang tid. Desuden bliver hårene mere og mere tynde, takket være den regelmæssige brug af epilatoren, og smerten vil efterhånden blive mindre intens. For at gøre proceduren mere effektiv, er det imidlertid nødvendigt at eksfoliere det intime område regelmæssigt og udføre udtørring efter badet, når huden bliver blød og dampet.

Påfør epilatoren er meget enkel: han tager fat i håret og fjerner det fra roden. Resultatet er, at huden forbliver glat og øm i lang tid.

Tip! Efter brug af epilatorer noterer mange kvinder håret indvækst. For at undgå dette skal du skrubbe huden regelmæssigt, og tør det med et hårdt håndklæde efter brusen. For at gøre resultatet endnu bedre, brug fugtgivende og blødgørende cremer.

Depilatory cremer

Intim hårfjerning creme synes at være en af ​​de nemmeste måder at klare overflødig vegetation på og opnå det perfekte bikini område. Det kan trods alt være enklere: Cremen påføres huden, og efter et par minutter fjernes det sammen med hårene. Denne procedure har imidlertid en række nuancer:

 • Depilatory cream er ikke for alle. Hvis din hud er irritabel og følsom, bør du opgive fløden: den indeholder aggressive kemikalier;
 • creme kan ikke påføres slimhinden: dette kan provokere udviklingen af ​​en alvorlig inflammatorisk proces;
 • Ved hjælp af cremen kan kun fjerne tyndt hår. Desuden skal deres længde nå 3-4 mm.
Depilatory cream er ikke for alle. Hvis din hud er irritabel og følsom, skal du opgive fløden: den indeholder aggressive kemikalier

Depilatory cream er ikke for alle. Det kan dog virkelig give et godt resultat: effekten varer lang tid, og håret vokser mere og mere tyndt.

Tip! Før du bruger købt depilation creme, test det på et lille område af huden. Hvis huden bliver rød, bør brugen af ​​fløden til det tilsigtede formål opgives.

Shugaring

Hårfjerning fra kroppen ved hjælp af sukkerpasta har været kendt siden oldtiden. Denne metode er ret effektiv og enkel, fordi det er muligt at forberede en blanding til shugarning selv hjemme. Du skal bruge sukker, vand og lidt citronsaft. Alle komponenter blandes og smelter i et vandbad, indtil blandingen ligner karamel. Når massen afkøles, påføres den på huden og kommer af med håret.

De utvivlsomme fordele ved shugaring omfatter:

 • hypoallergen sammensætning;
 • Yderligere komponenter kan tilsættes til blandingen for at nære og blødgøre huden, såsom honning;
 • sammensætningen indfanger endda ret korte hår;
 • pasta giver ikke irritation på huden, hvilket er meget vigtigt, når håret fjernes i intime områder;
 • Effekten af ​​shugaring fortsætter i lang tid: mange kvinder sammenligner det med hårfjerning på intime steder med en laser.
Shugaring temmelig smertefuld måde: ikke alle kvinder modstår det

Glat hud varer i flere uger, i hvilken tid det har tid til fuldt ud at komme sig fra en ret traumatisk procedure.

Men for at lære at lave en blanding med den rigtige konsistens skal du øve. Desuden er shugaring ret smertefuldt: ikke alle kvinder modstår det.

Tip! Du kan ikke tilberede shugaringpasta alene, men købe den på en skønhedssalon. Det sælger pastaer med forskellige tilsætningsstoffer, der nærer og fugter huden. Derudover er konsistensen af ​​købspastaen ideel til proceduren. Læs omhyggeligt sammensætningerne: Hvis pastaen indeholder konserveringsmidler og farvestoffer, er det bedre at nægte købet: Se efter en bedre version.

trimmer

Denne metode er velegnet til piger, der ikke ønsker at skade deres hud. Trimmeren skærer forsigtigt hår, så risikoen for irritation eller betændelse minimeres. Ved hjælp af en trimmer kan du oprette et bikini-design uden at skade huden eller slimhinden.

Trimmeren er dog ikke for alle: Den ideelle glathed kan ikke opnås med det - håret bevares, men bikiniområdet har et smukt, velplejet udseende. Derfor, hvis din hud er meget følsom, må du muligvis stoppe barberingen og vælge en trimmer.

Trimmer skærer forsigtigt hår, så risikoen for irritation eller betændelse minimeres.

Tip! Til salg finder du specielle kvinders trimmere med forskellige dyser. Ved hjælp af disse vedhæftede filer kan du fjerne hår i armhulen, skabe intime haircuts og endda trimme øjenbryn. Derfor bør du være opmærksom på disse multifunktionsenheder: de giver dig mulighed for straks at løse flere problemer.

Kvinder anmeldelser

Hvis du ikke ved hvordan man vælger en metode til fjernelse af hårfjerning på intime steder, vil anmeldelser hjælpe dig med at navigere i de forskellige produkter, som producenterne tilbyder.

Olga: "Jeg besluttede at fjerne hår i bikiniområdet ved hjælp af en epilator. Piger, jeg har aldrig oplevet sådan smerte i mit liv - en ægte udførelse! Derfor kom jeg igen til barbermaskinen igen: det gjorde ikke ondt og hurtigt. "

Tatyana: "Efter at jeg var færdig i salonen proceduren for shunting af intime steder, besluttede jeg at jeg havde fundet min egen metode til depilation. Næsten ingen smerte, og huden i tre uger er glat, som en baby. Nu laver jeg pasta i hjemmet: shugarnig er den enkleste, mest nyttige og effektive metode til depilation, testet! ".

Svetlana: "Mit valg er en klassiker. Jeg bruger kun barbermaskiner til hårfjerning. Jeg køber engang i supermarkedet: en maskine - en barbering. Af den måde, så irritation på huden ikke opstår, brug specielle olier til barbering. Dette vil hjælpe med at undgå indtrængen og irritation. "

Det er vigtigt at finde "din" metode til depilation, hvilket passer dig. Og det kan kun gøres gennem forsøg og fejl.

Elena: "Jeg prøvede alle metoder til depilation i den intime zone. Så besluttede hun at det var bedst ikke helt at fjerne håret, men at lave en intim frisyre med en trimmer. Barber håret helt kun på siderne. Alt ser meget pænt ud, min mand kan også lide mig. Jeg har glemt at vokse hår, smerter, pustler og tidligere, da jeg brugte barbermaskiner, var alt dette. "

Tamara: "Depilation cremen kom op til mig, men ganske dyrt. Billige med opgaven klare ikke. Jeg bruger proceduren hver anden til tre dage: huden er glat, som en baby. "

Det er således muligt at hævde kun en ting med tillid: Det er vigtigt at finde "din" afhugningsmetode, der passer til dig. Og det kan kun gøres gennem forsøg og fejl.

Måder at fjerne hår i intime områder

Hår i bikiniområdet ser ikke kun attraktivt ud, men får også kvinder til at blive undertrykt, især når man besøger strande og pools. Men endnu værre på et så fint sted ser ud som irritation og rødme, der er opstået efter dårligt udført epilering. For at forhindre forekomsten af ​​uønskede bivirkninger, skal du vælge den bedste metode til fjernelse af hår. For at gøre dette skal du finde ud af, hvad der er hjemmet og salonmetoderne til hårfjerning på intime steder.

Moderne metoder til hårfjerning i bikiniområdet

Da epidermierne i forskellige dele af kroppen adskiller sig i tæthed og følsomhed, er det ikke altid muligt at vælge den rigtige måde at håndtere vegetationen korrekt på, især med hensyn til den modtagelige hud på bikiniområdet.

I dag kan hårfjerning af intime steder gøres på forskellige måder, og hvis standard barbering for nogle år siden var den mest almindelige metode, er hardwareteknikker i dag i stigende grad mere efterspurgt.

Ifølge undersøgelser kan mere end 35% af kvinderne ikke liste over alle moderne metoder til depilering og kun kende klassiske metoder til bekæmpelse af vegetation. Derfor er det fornuftigt, at hvis man efter hårfjerning på intime steder er irritation, rødme og kløe, er det klogt at tilmelde sig en hudlæge eller kosmetolog, der vil fortælle dig, hvilken måde at fjerne hår på intime steder, er optimal i et bestemt tilfælde.

Hjem måder

Som praksis viser, foretrækker de fleste piger selv at tage sig af bikini-linjen. Og oftere er den forbundet ikke med den banale begrænsning af "offentligt" udklædning eller spare penge, men med en simpel mangel på tid.

Den største fordel ved hjemmet fjernelse er, at proceduren kan udføres uafhængigt, når som helst. Hårfjerning i bikiniområdet derhjemme kan også udføres på forskellige måder, lige fra brugen af ​​en konventionel barbermaskine til brug af professionelle depilatory cremer.

barbering

På trods af at beauticians tilbyder innovative metoder til at håndtere hår, fortsætter de fleste kvinder med at bruge maskinen. Og selvom barbering er en af ​​de ældste metoder til depilation, er det ikke alle piger, der ved, hvordan man korrekt bruger maskinen. På grund af det faktum, at barberbladet beskadiger det øvre lag af epidermis, når der skæres et hår, vises visse problemer som rødmen, udslæt og kløe ofte efter en sådan behandling.

For at undgå forekomsten af ​​komplikationer vil kun streng overholdelse af handlingsalgoritmen og den efterfølgende hudpleje.

Hvad angår fordelene ved barbering, så omfatter disse:

 1. Hurtighed. Hårfjerning på intime steder ved brug af maskinen tager ikke mere end 15 minutter.
 2. Enkelhed. For at gennemføre proceduren behøver du ikke at have særlige færdigheder.
 3. Smertefri.
 4. Tilgængelighed.
 5. Evnen til at ændre det intime hårklipp.

På trods af sine mange fordele er barbering stadig ikke den foretrukne metode. Den største ulempe ved denne metode er at hårene begynder at vokse efter 1-2 dage. Efterskæringsbørsten er ret hård og tyk, den skal fjernes igen efter 4-5 dage. En sådan behandling kan også forårsage irritation, rødme og indvækst af hår.

Shugaring

Brugen af ​​sukkerpasta i dag er næsten den mest populære og populære metode til hårfjerning på intime steder. Trods det faktum, at denne metode blev praktiseret i det gamle Egypten, i Rusland syntes det ikke mere end 10 år siden. Da teknikken er enkel og handlingsprincippet ligner voksning, udføres det i dag i stigende grad i hjemmet.

Den største fordel ved shugaring er, at den ikke beskadiger huden, efter proceduren er der ikke knuste hår og sorte prikker. Hvis behandlingen behandles korrekt, vil risikoen for irritation også minimeres. For at finde ud af hvordan man fjerner hår på intime steder ved hjælp af shugaring anbefales det at udføre de første flere gange i salonen med en erfaren kosmetolog og nøje overvåge, hvordan mesteren udfører proceduren.

Det er vigtigt! Shugaring er en temmelig smertefuld procedure. Med en lavere smerte tærskel, anbefales det at bruge anæstetiske cremer før proceduren, og kun derefter fortsætte med fjernelse af hår.

voks

Efter udseende af shugaring voksede voks næsten sin relevans. Forskellen i disse metoder ligger i den kendsgerning, at når voksmesteren bruger voks, ikke sukkerpasta.

Den positive virkning af voksning opnås på grund af voksens evne til at omslutte stængerne. Under jerkbevægelsen fjernes hårene sammen med voks.

I dag kan du finde specielle voksstrimler, der gør proceduren så enkel og praktisk som muligt. De skal varme op i hænderne, anvende på huden og trykke. Efter 20-30 sekunder, når voksen passer sammen med hårene, skal de fjernes. På trods af at voksning giver et godt og langvarigt resultat, afviser flere og flere kvinder i dag på grund af smerten i en sådan procedure.

Kemisk hårfjerning

Denne metode til hårfjerning i det intime område er især efterspurgt blandt piger med overfølsom hud. På grund af den unikke sammensætning ødelægger depilatory cremer keratinet i hårene efter påføring, hvorefter de let kan fjernes fra overfladen med en plastikspatel.

Det er meget nemt at bruge sådanne depilatorier - fløden skal fordeles jævnt over huden og lade være at virke i nogle få minutter (normalt 15-20), og derefter fjerne rester af midlet med en spatel eller varmt vand. Fordele ved metoden:

 • effektivitet. En kvalitet creme kan fjerne hår fra absolut nogen del af kroppen;
 • hastighed. Proceduren tager ikke mere end 25 minutter;
 • tilgængelighed. Sådanne depilatorier sælges i næsten alle butikker;
 • absolut smertefrihed
 • sikkerhed. Ved udførelse af sådan depilation er der ingen risiko for nedskæringer, infektion. Irritation vises kun, hvis produktet ikke er egnet til sammensætningen.

Da sådanne cremer kun påvirker stængerne på overfladen, vil efterbehandling blive påkrævet efter 4-5 dage.

Elektriske epilatorer

Det er muligt at bruge sådanne anordninger til at fjerne hår i den intime zone, men på grund af øget smerte beslutter meget få piger på hende. Denne metode er langt den mest smertefulde. Selv særlige massage dyser og smertepiller hjælper ikke altid med at løse problemet.

Salon behandlinger

Æstetiske kosmetologicentre og skønhedssaloner tilbyder kunderne ikke kun almindelig shugaring og voksning, men også hårfjerningsmetoder til hardware, der kan medvirke til at glemme vegetationen i flere år. Disse typer af hårfjerning skal tage et helt kursus, antallet af sessioner udvælges individuelt for hver klient under hensyntagen til typen af ​​hår og de individuelle karakteristika for organismen.
Hovedtyper:

 • laser hårfjerning. Denne metode er stadig den mest populære og egnet til behandling af ethvert område. Den positive effekt af proceduren er opnået på grund af det faktum, at melanin, der er placeret i hårene, absorberer laserenergien. Termisk energi på stangen går til follikelen, hvorefter den overophedes og dør. Efter færdiggørelsen af ​​det fulde kursus sænkes hårvæksten normalt med 5-7 år;
 • epilering. Ifølge handlingsprincippet er denne teknik meget lig med laser hårfjerning. Denne behandling er mere velegnet til piger, der har mørkt hår og let hud. Photoepilation er også meget effektiv og vil medvirke til at glemme hår i det intime område i mere end 5 år;
 • elektrolyse. Eksponering for elektrisk strøm er den eneste metode, som permanent fjerner hår. En elektrisk udledning ødelægger fuldstændigt folliklerne, hvorefter deres opsving bliver umulig.

Hjælp! Nogle skønhedssaloner tilbyder kombinerede metoder til hårfjerning, der kombinerer flere teknikker på én gang.

Metode sammenligning

Hvis en kvinde ikke ved, hvordan man bedst kan fjerne hår i bikiniområdet hjemme, så anbefaler de fleste eksperter at stoppe ved shugaring.

Sukker hårfjerning hjælper med at glemme hårene i mindst 3 uger, er også karakteriseret ved lethed af udførelse. Hvis du studerer handlingernes algoritme og nøje overholder det, vil hver pige kunne udføre proceduren.

Med hensyn til voksning viste denne teknik også sig til at være en god ide, men i forhold til shugaring er det mere smertefuldt. Barbering og kemiske depilatorier mister gradvist deres relevans. Dette skyldes, at sådan depilation giver en kortvarig effekt, og behandlingen skal gentages hver 4-5 dage.

Blandt salonmetoderne for hårfjerning er den mest effektive laser. Siden i dag er der forskellige typer af stråler, med hjælp fra dem kan du fjerne eventuelle hår, herunder lys. Photoepilation effektivitet er lidt ringere end laseren. Den mest effektive metode er selvfølgelig elektrolyse. Men da effekten af ​​elektrisk strøm er meget smertefuld og ofte forårsager komplikationer, bruges den mindre hyppigt.

anmeldelser

I hjemmet vælger de fleste kvinder shugaring. Pigerne hævder, at sukkerhårfjerning ikke kun giver dig mulighed for at opnå den ønskede virkning, men ved regelmæssig brug nedsætter det generelt hårvæksten og gør dem mere sparsomme og lettere. Hvis du justerer, vil ubehag og smerte under fjernelse af sammensætningen praktisk talt ikke mærkes. Ofte falder valget præcist på denne teknik, også fordi karamellen kan fremstilles uafhængigt, hvilket gør proceduren så økonomisk som muligt.

konklusion

Hvordan man kan slippe af håret på intime steder derhjemme, skal hver kvinde beslutte sig selvstændigt, ud fra sine egne præferencer og individuelle egenskaber. Men for at bestemme den optimale metode skal du eksperimentere og mindst en gang forsøge at bruge hver metode.

Øjenbryn pincet

TehnoProsto | Websted om husholdnings- og edb-udstyr. Nyheder, anmeldelser, råd om valg