Hvordan fjerne hår permanent hjemme?

Ikke alle kvinder har råd til dyre tjenester og rejser til en kosmetolog for at slippe af med uønsket kropshår. Men der er effektive måder at fjerne dem for altid hjemme, som virkelig virker!

Berømte folkemetoder til at slippe af med håret for evigt

Jod og ammoniak

En af de mest berømte metoder til fjernelse af hårfjerning er brugen af ​​jod og ammoniak. For at opnå denne blanding har du brug for:

 1. Fortynd 1 tsk ammoniak med en spiseskefuld medicinsk alkohol;
 2. Tilsæt 5 dråber jod og en teskefuld ricinusolie;
 3. Den resulterende opløsning skal sættes på et mørkt sted og tørre huden mindst to gange om dagen.

For at fjerne hårsækkene skal du altid have brug for fra to dage til to uger.

Den resulterende opløsning er aggressiv og kan påvirke ikke kun hårsækkene, men også huden. På trods af dette har denne metode ret til at eksistere, da det for nogle kvinder er den eneste måde at slippe af med uønsket vegetation. Imidlertid kan irritation med denne metode undgås. Det er nok at anvende blandingen kun i hovedbunden og undgå hudområder, for eksempel et tandstikker.

Denne metode er velegnet til små og tynde hår. Ideel til arme og ben. Det anbefales ikke at fjerne denne løsning på ansigtet og på følsomme områder.

anmeldelser:

Inna: "Effektiv løsning"

Det var skræmmende at prøve en sådan blanding, fordi jeg forstod at det kunne føre til forbrændinger, forgiftning og andre bivirkninger. Men ønsket om at slippe af med vegetationen overtog. Først påførte jeg løsningen på kun et område af underbenet for at se effekten. To uger senere blev dette område glat, men huden mærkbart groft. Så jeg blev af med hår på mine ben. Før brug er det bedre at lave en test for følsomheden af ​​en sådan løsning.

Olesya: "Fjerner ikke hårdt hår"

Jeg brugte blandingen på mine hænder, mit hår gik væk efter to uger, men på mine ben måtte jeg stadig vokse. De var tynde på armene, så de blev hurtigt pensionerede, og på benene var de meget hårdere og løsningen var ubrugelig. Vi bliver nødt til at vælge en anden måde at slippe af med dem.

Frø af dioecious nettle

Nissefrø vil hjælpe med at fjerne uønsket hår og vise resultatet.

For at forberede blandingen derhjemme skal du bruge:

 1. 40 gram nudelfrø. De skal være godt knuste, så saften frigives;
 2. Tilsæt 100 gram olie. Det kan være vegetabilsk olie, oliven, græskar og endda solsikke;
 3. Placer blandingen i en mørk krukke, luk låget og læg det på et mørkt sted i 2-8 uger. Efter udløbet af tiden skal den resulterende infusion filtreres ved hjælp af en sigte eller ostekloth.

Den resulterende blanding skal påføres 2 gange om dagen til områder, hvor du vil slippe af med hår. Med daglig og regelmæssig brug af nældeolie kan resultatet ses efter 2 måneder. Denne metode er sikker for huden, da den er baseret på naturlige ingredienser. Påfør denne olie kan være i hænder, fødder, ansigt, såvel som i følsomme områder.

anmeldelser:

Anna:

Jeg besluttede at prøve dette værktøj, gjorde alt efter instruktionerne. Efter at have insisteret på løsningen behandlede jeg jævnligt de områder, hvor jeg ønskede at fjerne hår. Til min overraskelse forsvandt de virkelig i to måneder! Fjernet kun på ben og arme. Resultatet var imponerende.

Kaliumpermanganat

For at fjerne håret kan du bruge en manganopløsning.

For at gøre det skal du:

 1. Krus med kogt, men køligt vand.
 2. Tilsæt kaliumpermanganat til toppen af ​​en teskefuld i vand.
 3. Bland opløsningen i en sådan grad, at kaliumpermanganatets krystaller er fuldstændigt opløst i væsken.

Kaliumpermanganat er et stærkt oxidationsmiddel. Dens løsning har en negativ effekt på hårsækkene, hvorved pærerne mister deres effektivitet og bliver snart fuldstændig ødelagt.

Du kan enten tørre det ønskede område og lave bade. Effekten opnås efter 15 procedurer. Først bliver håret svagt og let, så falder det helt ud og nye holder op med at blive vist. Denne løsning vil klare både små hår og børster. Du kan søge på nogen del af kroppen.

anmeldelser:

Eugene:

I kvinders fora læste jeg om opløsningen af ​​kaliumpermanganat og besluttede at prøve det selv ud for, om denne metode virker. Jeg fjernede antenner og hår på arme og ben. Inden løsningen blev påført plukkede jeg dem med pincet og tørrede området med kaliumpermanganat. Efter to uger laa jeg mærke til, at håret på mine ben blev mindre og mindre, og på mine hænder og over min læbe stoppede jeg med at vokse helt! Denne metode til fjernelse var for mig den mest effektive.

peroxid

Du kan fjerne hår med hydrogenperoxid. Ren peroxid forbruges ikke, men yderligere ingredienser tilsættes.

For at forberede den løsning, du har brug for:

 1. Bland 6% hydrogenperoxid med en flydende sæbe over en teskefuld.
 2. Tilsæt ammoniak 5-6 dråber.
 3. Bland godt sammensætningen.

Påfør den resulterende opløsning til det ønskede område og lad det gå i 15 minutter, skyll derefter med køligt vand eller afkogning af kamille. Denne procedure anbefales at gøre en gang om ugen, og effekten bliver synlig efter 10 procedurer. Peroxid trænger ind i hårsækkene, ødelægger pæren, hvilket resulterer i udtynding af hår og ophører med at vokse. Denne metode kan fjernes overalt på kroppen.

anmeldelser:

Lisa:

Jeg har et problem med mørke antenner over overlæben. Jeg begyndte at lave en sådan løsning, og efter en halvanden måned så jeg mærke til, at mit hår var misfarvet og blev meget tyndt og snart faldt af og ophørte med at vokse. Jeg anbefaler denne måde til piger, der lider af det samme problem som mig.

Walnutskaller

Effektivt med det uønskede hår kæmper valnødskallen.

Til forberedelsen skal du bruge:

 1. Skær en umodne valnød i stykker og lad saften skille sig ud og lade den stå i et par minutter.
 2. Med den saft, der udstråles, gnides det nødvendige sted.

Efter 5 procedurer vil resultatet blive mærkbart. Proceduren skal udføres en gang om ugen. Omfanget er velegnet til ethvert hudområde.

anmeldelser:

Da jeg hvilede i en landsby, bemærkede jeg, at kvinderne slet ikke havde hår på deres ben. Så blev jeg fortalt om denne metode med valnødder. Jeg besluttede at prøve selv. Stedet hvor jeg brugte saften blev brun, men håret gik straks væk! En uge senere vendte huden tilbage til sin farve, og håret voksede aldrig!

Sådan fjerner du uønsket hår derhjemme: mekanisk eller kemi. Hvad er effektive hårfjerningsmetoder?

Glat hud til kvinder - principielt. Ikke kun grove hår, der dukkede op på det "forkerte" sted, men også lys fluff over overlæben passer ikke ind i billedet af en velplejet skønhed.

Skønhedsbranchen tilbyder forskellige måder at løse problemer på. Der er populære opskrifter afsendt fra generation til generation. Hvad skal man vælge?

De vigtigste måder at fjerne uønsket hår derhjemme

Laser, fotoepilation og andre højteknologiske måder at håndtere kropshår på, er ikke overkommelige for alle. Salon epilation, i modsætning til depilation, giver dig mulighed for at fjerne vegetation for evigt, men det er dyrt. Derfor er de fleste kvinder begrænset til normal hjemmeafhugning med en barberkniv, epilator eller voksstrimmel.

Men der er andre måder at passe på sig selv, og mindst halvdelen af ​​de populære opskrifter lover i tide for helt at slippe af med håret på hænder, ben og andre "problem" områder af kroppen. Sådan fjerner du uønsket hår derhjemme?

Brug af to hovedmetoder:

Et vigtigt punkt: trods det faktum, at nogle populære opskrifter lover at redde pigen fra kropshår for evigt, sker det ikke for alle. Men skaden fra procedurerne, ofte kemiske, måske meget. Når du vælger at fjerne uønsket hår derhjemme, skal du derfor omhyggeligt afveje fordele og ulemper ved at vurdere den potentielle risiko for aggressive effekter på huden.

De mekaniske metoder til depilation indbefatter foruden barbering og epilatoren flydende voks, voksstrimler, shugaring, pimpsten. Til kemisk depilering med stoffer af vegetabilsk oprindelse, for eksempel valnød eller citronsaft, og midler fra arsenalet af lægemidler og husholdningskemikalier. Den eneste "civiliserede" kemiske metode - kosmetisk creme til depilering. Metoden er populær, så vi vil ikke tale meget om det: producenten fortalte alt i detaljer på emballagen.

Mekaniske metoder til fjernelse af hår

Metoder til mekanisk handling er gode, fordi vi får øjeblikkelige resultater. Og vigtigst af alt er enhver procedure helt sikker, men ikke altid smertefri.

Hårfjerning voks

Hot voks orientalske skønheder brugt i mange århundreder. I dag er voksning en af ​​de mest populære og overkommelige måder at håndtere hår på. En flaske væskevoks kan købes hos enhver kosmetikbutik. Og så er alt simpelt: de smeltede voksen, læg det på huden, limede en stofstrimmel og med en skarp bevægelse trukket den af ​​huden. Sammen med hårene, selvfølgelig. Plus metode - den mest delikate satin læder og varige resultater i mindst to og nogle gange tre uger. Ulempen er, at det er meget smertefuldt at rive væk voks, der har fanget det fra sin egen krop. Og nogle steder er det bare uudholdeligt smertefuldt.

Voksstrimler

En enkel og hurtig mulighed er at bruge færdige engangsstrimler med vokspåføring på dem. Producenter sørgede for, at strimlerne bragte maksimal nytte og minimal skade og derfor opfandt dem for hver hudtype separat, herunder at skabe afskærmningsmidler til ansigtet.

Princippet om strimlerne er nøjagtigt det samme som væskevoks. Strimlen skal opvarmes i hænderne for at blive smeltet og holde sig til det tilsvarende område af kroppen. Essentiel olie, hudfugtighedscreme og antiseptiske stoffer sættes nogle gange i det klæbrige stof for at forhindre komplikationer.

Shugaring

En anden metode er ved at blive populær - bioepilation med sukker eller honning, hvilket også er meget nemt at lave alene. Skønheden er, at denne fuldstændige salonprocedure kan styres, hvis ikke fra første gang, så fra den anden helt sikkert. Og at lave en pasta til depilation er let. Den sædvanlige opskrift på en sådan pasta omfatter sukker, vand og lidt citronsaft.

Klæbrig pasta, ligesom voks, skal gribe hårene og fjerne dem fra kroppen, når det er mekanisk løsnet fra kroppen. En vigtig advarsel: at rive en klump af sød masse er nødvendig ikke mod vækst, men i løbet af hårvæksten. Det vil sige, shugaring er mindre traumatisk i forhold til voksaflejring.

Pimpsten

Et gammelt middel til at fjerne i kroppen ikke kun hærdet hud, men også uønsket hår - pimpsten. Brug af et stykke sten er simpelt, men fedt. Hvis huden er følsom, meget øm, så vil der være stærk friktion for det. Det vil reagere på stress med rødme. Og hvis du gnider meget hårdt, kan du fjerne det øverste lag af dermis.

På den anden side vil håret virkelig begynde at blive tyndt under konstant mekanisk friktion. Over tid kan follikelen selv, det vil sige hårpæren, falde sammen. Så vil håret stoppe med at vokse. Det er vigtigt, at pimpsten kun kan bruges på fødderne. Hud på andre dele af kroppen er for tynd. Fremgangsmåden udføres efter en stærk dampning, for eksempel i et bad. Gør det hver dag ikke. Huden skal genvinde.

Populære kemiske måder at fjerne uønsket hår

Kemi giver et klart svar på spørgsmålet om, hvordan man fjerner uønsket hår derhjemme. Jo mere aggressiv det kemiske stof, du søger på huden, jo bedre er resultatet. Problemet er, at du skal overveje muligheden for alvorlige forbrændinger eller allergier.

peroxid

En flaske fortyndet med peroxid er i næsten alle hjem. Det bruges til behandling af åbne sår. Nogle gange - til barbarisk lynhår. I nogle tilfælde - bare til lynhår. Du kan ikke nævne behandlingen med hydroperit. Bunden er at gradvist gøre håret mere tyndt, let og skørt. Du kan smøre hårene med en peroxidopløsning eller lave lynnedslag ved at blande det med ammoniak (5 dråber alkohol per 50 ml peroxidopløsning) og en lille smule barberkrem. Hold blandingen i ca. femten minutter og skyll. Resultatet vises efter en uge med daglig brug.

iod

Sådan fjerner du uønsket hår derhjemme? Det er meget simpelt: at sprede kroppen på de steder, hvor der er hår, med en klar apoteksløsning af dette stof. Denne metode har flere minuser end plusser:

• Udseendet af acne;

• specifik hudfarve

Nogle gange anbefales jod at blande med flydende ammoniak i lige store mængder, tilsæt medicinsk alkohol og noget vegetabilsk eller kosmetisk olie. Men en sådan eksplosiv blanding kan overdrive huden, og det ønskede resultat opnås ikke.

valnød

Men mange har sikkert hørt om den vidunderlige egenskab af grøn valnød for at fjerne hår fra huden. Hvis du klarer at købe et sådant mirakel - en umodne møtrik - skal du bare skære den i halvdelen og sprede den på huden. Over tid vil jordnøddesaft føre til udtynding og forsvinden af ​​hår.

Eller her er en anden opskrift: at samle mange partitioner fra 50 normale valnødder, hæld 150 ml 70% alkohol og insistere i tre uger. Brug det samme som frisk peanutjuice.

gurkemeje

Prøv denne opskrift: Fortynd gurkemeje med vand for at lave en cremet masse. Smør huden og lav en varmekomprimering i 20 minutter. Gradvist vil væksten af ​​hårstænger sænke. Denne metode er under alle omstændigheder ikke så aggressiv som at brænde håret med mangan eller jod.

Manganopløsning

Den person, der opfandt denne metode til hårfjerning, foreslog at bruge mangan til at behandle bikiniområdet. Det antages, at en fjerdedel af en teskefuldkrystaller skal opløses i varmt vand i et volumen på 15 liter. Det vil forblive at sidde i dette vand og tilbringe omkring en halv time der.

ammoniak

Hvis du har nok tålmodighed, så i tre måneders daglig brug to gange dagligt, kan du stoppe hårvækst ved hjælp af apotek ammoniak. En teskefuld alkohol skal blandes med en spiseskefuld vodka, en teskefuld vegetabilsk olie (i den oprindelige druesaft), fem dråber jod. Gradvist bør sammensætningen ødelægge både stangen og follikelet. Hvad man skal gøre med forkælet tørret hud er ikke klart.

Tøjvask

En af de mest succesfulde opfindelser af den sovjetiske periode - vaskesæbe. Det lugter ikke for godt, men det er multifunktionelt. Eksempelvis egnet til kemisk depilering. Sådan fjerner du uønsket hår derhjemme:

• tag en spiseskefulde sæbechips

• Bland med to spiseskefulde aske fra de brændte skaller af pinjekerner (du kan brænde og andre skaller);

• bland alt dette og fortynd det med varmt vand;

• Påfør huden med hår og hold i ca. femten minutter.

Når det ses, at hårene er svækket, anbefales det at trækkes ud på en hvilken som helst mekanisk måde.

Sådan fjerner du uønsket ansigtshår

Næsten alle disse metoder, med undtagelse af specielle voksstrimler til ansigt og shugaring, af åbenbare grunde, er ikke egnede til behandling af dette delikat område.

Det vil hjælpe lægemidlet "Rivanol". Hvordan fjerner uønsket hår hjemme i ansigtet? Påfør en 1% opløsning af stoffet på "antennen" kun en gang om dagen. Over tid vil hårvæksten helt stoppe.

At vælge din egen måde at håndtere unødvendige hår på, husk at være smuk er selvfølgelig en masse arbejde. Men sundhed koster stadig mere end drømmen om en glat hud.

Sådan fjerner du håret permanent hjemme

Ikke alle kvinder kan regelmæssigt afsætte tid til at besøge skønhedssaloner, mens andre simpelthen ikke har nok penge. Er der nogen metoder til hårfjerning, der vil være tilgængelig for enhver kvinde derhjemme?

Hår på kroppen, der ikke giver nogen problemer for mænd (og for nogle - selv om det er en slags stolthed), er et alvorligt problem for størstedelen af ​​den kvindelige halvdel af menneskeheden. De eksisterende skønhedsstandarder gør smukke damer lagt stor vægt på at fjerne uønsket vegetation.

Epilation eller depilation?

Hår fra overfladen af ​​kroppen fjernes gennem hårfjerning eller depilation. Med alle lighederne i navnet og i det synlige ved de første resultater er der en grundlæggende forskel mellem disse begreber.

Det er overflødigt at sige, at den anden metode er langt mere praktisk og langsigtet.

Epilation udføres på mange forskellige måder. I øjeblikket udviklede og udbredte metoder til laser hårfjerning, ultralyd og kemiske procedurer er blevet
tilgængelig foto og elektrolyse. Der er mere komplekse teknikker, der kombinerer flere eksterne påvirkninger på hårsækkene på én gang - for eksempel den såkaldte Elos epilation og enzymatisk hårfjerning.

Det er klart, at sådanne procedurer som regel udføres af specialister med et tilstrækkeligt uddannelsesniveau under betingelser for klinikker eller skønhedssaloner.

Selvfølgelig er der måder at radikale kamp med unødvendigt hår, der passer til hjemmeforhold, takket være, at du kan slippe af med kropshår for evigt.

Slippe af med krops hår folkemidler

Alle sådanne råd skal behandles med en vis grad af pleje for ikke at skade sundheden.

 • Du kan ikke bestemme hårfjerningsmetoden - find ud af om der er forskel på epilering og depilation, og hvilke andre måder er der for at slippe af med hår.
 • Hvorfor hidtil er kvindelig voksaflejring den mest populære metode til depilation? Læs om det her.

valnød

For at være mere præcis er den anvendte saft indeholdt i skrællen og kernen i en umodne valnød. De behandles problemområder af huden. Men man bør ikke glemme, at ved kontakt med et sådant stof bliver huden øjeblikkeligt bronzebrun, pletten vaskes ikke i lang tid på nogen måde, dvs. om sommeren (under modning af nødder) er det nødvendigt at eksperimentere kun på lukkede områder af kroppen.

Der er opskrifter til brug af nøddeskal. En af dem anbefaler finhakket det og fortynd det med en lille mængde vand. Den resulterende vandpulver påføres håret, hvilket kræver fjernelse. Den anden metode er at brænde valnødeskallerne, og brug den resulterende aske til at forberede blandingen.

Påfør valnød på en anden måde. Et glas skrællede kerner er jorden i en kaffekværn og blandet med en spiseskefulde tjære. Posta infusion i 20 dage, vil stoffet være klar.

Det er nødvendigt at anvende metoder med en valnød regelmæssigt, indtil hårets fuldstændige forsvinder på den ønskede del af kroppen.

Kaliumpermanganat

Kaliumpermanganat (kaliumpermanganat) anses også for at være ret effektivt til bekæmpelse af overskydende vegetation - problemområder fugtes periodisk med en mættet opløsning. Proceduren skal udføres om aftenen efter et brusebad inden sengetid. De siger om metodenes høje effektivitet, men forsigtighed bør udøves.

Overdreven mættet kaliumpermanganat kan forbrænde eller tørre ud følsom hud. Derudover har den en farvende effekt.

Jodtinktur

Feedback om denne metode kan høres den mest positive. 1,5 g jod blandes med 5 g ricinusolie, 2 g ammoniak og fyldes med 50 ml alkohol. Efter et par timer bliver opløsningen helt misfarvet og klar til brug.

Hårfjerningsstedet smøres dagligt to gange (om morgenen og om aftenen) i 3-4 uger. Påstand om, at håret fjernes permanent på denne måde.

Brug af nældefrø

De kemikalier, der udgør frø af nælde, har en ødelæggende virkning på hårsækkene. For procedurerne kan du bruge både friskhøstede frø og en infusion fremstillet på deres grundlag. For at gøre dette skal de slipes i en kaffekværn og blandes grundigt med vegetabilsk olie. Efter infusion (ca. en måned) filtreres blandingen og er klar til brug. Den ønskede effekt forekommer ikke straks, men efter 2-3 uger med regelmæssige procedurer.

Datura

Til fremstilling af potions anvendes rødderne og frøene af denne plante.

Undgå især indtrængen af ​​stoffer i fordøjelseskanalen, åbne sår eller slimhinder.

Plantefrø kan knuses og blandes med alkohol for at danne en tyk opslæmning. Infusionstidspunktet på et sådant middel er 2-3 uger.

Når man anvender plantens rødder, er der en rig afkogning. Denne løsning vil være klar til brug umiddelbart efter afkøling.

 • Og hvilken slags maske bruger du til at genoprette dit hår derhjemme? Find ud af mere nyttige opskrifter hos os!
 • Er du sikker på at du ved, hvordan man retter dit hår? Få mere at vide fra artiklen, der kan læses her.
 • Er du bange for depilation af intime zoner? Få fuld information om denne type depilation her: //quclub.ru/udalenie-volos/depilyatsiya/intimnaya-zona.html

Grøn druer

Klemt juice af grønne (umodne) druer kan også give en positiv effekt. Den positive kvalitet af denne metode er, at den gælder for alle, selv de mest delikate områder af huden, herunder ansigtet.

Brug af quicklime

Metoden er temmelig "eksotisk", men som sagt, effektiv. Sådan hårfjerning udføres kun på ufølsomme hudområder. For at forberede den ønskede opløsning blandes kalk (10 g) med calciumsulfit (ofte anvendt som konserveringsmiddeladditiv). Den resulterende blanding påføres i det ønskede område i højst en halv time og vaskes grundigt med varmt vand.

Der er nogle få opskrifter til fremstilling af hårfjerningsmedicin (f.eks. Ved hjælp af valmue eller pinjekerner). Når man bruger folkemedicin, er ingen immuniseret mod allergiske hudreaktioner. Derfor er det nødvendigt at foretage et eksperiment på et lille åbent område af kroppen, f.eks. På bagsiden af ​​hånden, inden den målrettede anvendelse af en metode.

Traditionelle hjemmet fjernelse

Hvis vi overvejer fjernelse af uønsket hår i hjemmemiljøet ved traditionelle metoder, så vil det snarere være om depilation. Forskellen mellem disse begreber er allerede blevet afklaret. Det er dog værd at overveje, hvad en kvinde kan bruge til at bekæmpe uønsket hår, hvis hun ikke har tid, mulighed eller lyst til at gå til en skønhedssalon.

barbering

Den nemmeste og mest overkommelige måde. Det er klart, at ikke alle dele af kroppen er underlagt denne metode. For at denne procedure kan finde sted smertefrit og bringe kvalitative resultater, er det nødvendigt at anvende specialmaskiner designet specielt til kvinders hud.

Du bør aldrig skimp på køb af nye udskiftningspatroner - de bliver kedelige hurtigt nok, og gamle knive kan gøre barberingsprocessen til tortur. Både før og efter proceduren skal huden behandles med specielle kosmetiske cremer og balsam.

Derudover kan mekaniske ophængere af forskellige modeller og handlingsprincipper anvendes.

Wax depilation

Denne metode er effektiv, overkommelig nok, og enhver kvinde kan mestre sin teknik. Opvarmet voks påføres huden på det rigtige sted (ofte anvendes specielle doseringspatroner), og efter størkning sættes der ved hjælp af papir eller stofstrimler mod hårets vækst.

Fremgangsmåden er ret smertefuldt og anbefales ikke til personer, der har problemer med benets kar.

Brug af specialiserede cremer

En billig metode til kemisk depilering, nem at bruge, men ikke anset for langvarig. Kosmetik, der tilbydes af kosmetiske butikker, giver en hurtig virkning, men efter ti eller femten dage skal proceduren gentages. Derudover tørrer sådanne cremer og geler med hele balancen af ​​dets sammensætning stadig huden, hvilket indebærer brugen af ​​yderligere fugtighedscreme.

Shugaring

Under dette indviklede ord skjuler en meget gammel måde at slippe af med hår ved at bruge sukker, bragt til karamelstaten. Der er mange positive anmeldelser af denne metode - det er billigt materiale og tilgængeligheden af ​​forberedelsen af ​​den nødvendige blanding og brugervenlighed. Det hævdes også, at det er mindre smertefuldt end metoden til voksaflejring, der ligner den i teknologi.

Den grundlæggende forskel er, at adskillelsen af ​​sukkermassen ikke er imod, men i retning af hårvækst, som giver dig mulighed for at fjerne hår med pæren.

Måder at slippe af med forstyrrende hår kan være meget forskellige. I sidste ende kan du ty til den banale, men beviste og effektive plukning. Hver kvinde er fri til at prøve nogen af ​​disse metoder og vælge en der er mere egnet til hende og vil være harmløs for hendes hud.

Hårfjerning derhjemme

Paradoksalt fænomen er en måde at fjerne hår på, på den ene side mange drømmer om tykt, fluffet hår, hvis vi taler om hår på hovedet, på den anden side forsøger de at slippe af med hår på andre dele af kroppen, og det er ligegyldigt, om det er i salonen eller hårfjerningen hjem forhold. Det vigtigste er resultatet, og det i lang tid, og hvis det går ud, så for evigt.

Historien er tavs om, hvem der var en pioner inden for hårfjerning. De gamle egyptere, hinduer, grækere og romere hævder denne titel, især dem, der levede i middelalderen, da damerne fik af øjenbrynene, især den mindste ned på synlige dele af ædle kroppe blev anset som en uacceptabel skam. Overvældet af al den engelske adel af tiden, efter eksempelet på dronning Elizabeth, epilerede mange af hendes beundrere panden næsten til bagsiden af ​​hendes hoved. Det er indlysende, at hårbeklædningens rolle, som beskyttede en person mod temperaturpåvirkninger, mistede sin betydning for en lang tid siden, og fra et æstetisk synspunkt blev "hårdhed" forvandlet til et uønsket fænomen. Siden da er århundreder gået, men mode for glat hud er forblevet. Derudover er der kommet mange nye, højteknologiske metoder, der hjælper med at fjerne hår, hvis ikke for evigt, så i op til 10 år. Dybest set er disse salonprocedurer, der kræver en kosmetologs evner, klientens tid og materielle ressourcer. Desuden bør begrebet "hårfjerning" opdeles i to fundamentalt forskellige kategorier - epilering og depilering. På trods af at håndfladen og titlen på "pioner" inden for neutraliseringen af ​​vegetationen på kroppen ikke tilhører fransken, kommer ordet epilation fra de franske epiler - pincet. I kosmetologibestemmelsen er depilering bortskaffelsen af ​​kun den overfladiske håraksel, og epilering er fjernelsen af ​​håret sammen med dets rodfollikulære struktur. Følgelig synes epilering at være mere effektiv og synes at garantere et langsigtet resultat, men epilering af huden betyder ikke, at håret vil stoppe med at vokse. Det er kun muligt ved hjælp af moderne laserteknologi, der kun er tilgængelig i salonforhold.

Er der mere overkommelige, kendt siden vores bedstemødres dage, måder at gøre huden glat og ren, som en baby? Det viser sig, at disse opskrifter ikke kun bevares, men er stadig meget populære.

Hvordan man fjerner hårfjerning hjemme? Der er mere end 50 metoder, der involverer brug af enkle enheder, specielle cremer, æteriske olier, syrer, planter, medicin, mad, såvel som ret eksotiske midler.

Hjemmelavede hårfjerning opskrifter

Opskrifter til hårfjerning derhjemme er ikke bare meget, der er mange af dem i dag. Listen over metoder til fjernelse af hjemmet fjerner både de gamle "bedstemødre" -metoder, eksotiske opskrifter og temmelig moderne midler, såsom depilatory cream eller voksstrimler. De generelle principper for metoder til neutralisering af hårvækst kan opdeles i 4 kategorier:

 • Fysiske metoder.
 • Mekaniske metoder.
 • Kemiske midler.
 • Laser depilation.

Hvilke opskrifter til hårfjerning derhjemme er mest effektive, hvordan man vælger den passende løsning? Mange kvinder spørger dette spørgsmål, i den forstand bliver et stort sortiment et problem, ikke en fordel. For at bestemme hvilken vej der er bedst at bruge, lad os forsøge at analysere alle fordele og ulemper ved de mest populære typer hårfjerning:

Hårfjerningsmetode

Fjernelse af stangen forbliver folliklen intakt og frembringer ny hårvækst

Ved konstant brug af barbering kan håret blive hårdere, mørkere. Ustabil resultat - håret er allerede synligt på 2-3 dag. Der er risiko for at håret vokser. Det anbefales ikke at anvende barbering i intime zoner (bikini)

Creme til hårfjerning

Kemisk ødelæggelse af hårakslen

Proceduren kræver ikke meget tid, det er effektivt i nødsituationer, når du hurtigt skal sikre en glat hud.

Kan ikke bruges til øjenlågszone. Resultatet er kort - ikke mere end 7 dage. Mulig allergisk reaktion, brug for en foreløbig test

Voks, voksstrimler

Voks reducerer follikelets aktivitet, som fjernes sammen med stammen.

Varigt resultat - indtil den 21. dag. Med den konstante anvendelse af metoden begynder håret at vokse tyndt, stoppe med at vokse

Proceduren ledsages af smertefulde fornemmelser. Der er kontraindikationer - diabetes, åreknuder, graviditet, hudlæsioner (modermærker, papillomer)

Hjemmepilator

Fjernelse af hårsækken og stammen mens du roterer epilatorskiven

Godt, stabilt resultat op til 14 dage, enkelhed og relativ sikkerhed

Før proceduren skal huden være forberedt - affedtet, dampet. Primær epilering kan forårsage ømhed.

Fang og fjern hårpæren, stammen

Naturlig, biotilgængelig sammensætning, god, varig resultater op til 3 uger. Skyl med rent vand

Proceduren er smertefuld, tager meget tid, kræver færdigheder. Relative Contraindications - Diabetes

Fjernelse af hydrogenperoxid

Kemisk effekt på håret, håret bliver tyndere, lyser, bremser væksten

Hurtig, overkommelig procedure

Peroxid påvirker hårdets tætte struktur, især mørk farve

Salon procedurer - laser hårfjerning, foto epilation, ELOS-terapi

Apparatvirkning på follikel og håraksel

Alle blandinger, apparater, værktøjer kontrolleres gentagne gange i sikkerheden, foruden fjernelse af hårfjerning i salonen tager 1,5-2 gange mindre tid end fjernelse af hjemmet. Vedvarende, undertiden langsigtet effekt

Hver salonprocedure har en relativ ulempe - kursets omkostninger. Men nogle kvinder foretrækker at levere den rigtige hårfjerningspersonale for at opnå en garanti for resultater og spare sådan en værdifuld tidsressource.

Af de mere eksotiske og undertiden endog mærkelige måder for vores oplyste århundrede er sådanne opskrifter til fjernelse af hårfjerning stadig populære:

 • Hårfjerning med jod.
 • Epilering ved hjælp af kalk.
 • Brug af dope i hårfjerning.
 • Epilation myrolie.
 • Hårfjerning med gurkemeje.
 • Hårfjerningsmøtter.
 • Epilering med kaliumpermanganat.

Det er indlysende, at den moderne kvinde vil foretrække mere civiliserede metoder, såsom fjernelse ved hjælp af et husholdningsapparat - en epilator, creme, voksstrimler og andre dokumenterede og virkelig praktiske metoder. Det skal bemærkes, at effektiviteten af ​​enhver opskrift er direkte relateret til graden af ​​"hårdhed", det vil sige hårets tykkelse og den temperatur, hvorpå proceduren udføres. Nogle opløsninger trænger bedre ind i follikelen, hvis der praktisk talt ikke er nogen rod på hudoverfladen. Desuden opvarmes dampet hud, åbne porer gør det muligt for præparatet at handle på en tilstrækkelig dybde for at opnå et mere stabilt resultat.

Hårfjerning voks

Bioepilation er en række muligheder for neutralisering af hårvækst ved hjælp af viskose blandinger; voksning er også inkluderet i denne kategori. Denne metode blev brugt af vores forfædre, især østlige kvinder var glad for dem, da enhver vegetation på kroppen blev betragtet som en rent mandlig prærogativ. Operationsprincippet er ret simpelt, selv om det ledsages af smerte. Centurerne gik, men sammensætningerne af blandingerne forblev næsten uændrede. Overvej fordelene og nogle ulemper ved fjernelse af hår med voks:

 1. Positive aspekter af voksning:
 • Metoden kan anvendes hjemme.
 • Hårfjerning ved hjælp af voks forekommer ret hurtigt.
 • Voksning, også kaldet voksning, giver et varigt resultat i 2-3 uger.
 • Hvis du har mod, kan voksaflejring anvendes i 2-3 år, så håret kan stoppe væksten helt.
 1. Nuancer, der kan betragtes som minus, herunder kontraindikationer:
 • Det kan ikke anvendes til dem, der har en historie med diabetes, åreknuder, papillomer, muldyr på de behandlede områder af huden.
 • Voksning kan forårsage irritation hos kvinder med følsom hud.
 • Fremgangsmåden er ret smertefuldt, ikke alle damer kan stå det med ære.

Voksning udføres ved hjælp af flere typer af blandinger:

 • Varm, blød voks, som er fremstillet af harpikser, bivoks selv og nogle gange honning. Også sammensætningen af ​​den bløde voks kan omfatte antiseptiske eller anæstetiske komponenter. Denne voks åbner porerne godt på grund af varmeeksponering, men brugen er mere ubehagelig end andre typer voks. Desuden er blød voks vanskelig og længe opløst i et flydende medium, så du skal fjerne det ved hjælp af specialværktøjer, der skal købes i saloner. I hjemmet er det praktisk at bruge voksstrimler, der er kommercielt tilgængelige. Den relative ulempe er et forbud mod at gentage proceduren i løbet af dagen, henholdsvis en del af kroppen vil allerede være glat, mens andre vil forblive med håret. Ressourcefulde kvinder fjerner resten af ​​hårlaget ved at epilere med cremer eller husholdningsapparater (epilatorer, barbermaskiner osv.).
 • Varm hård voks har sine fordele og ulemper. Grundlaget for varmt voks - harpiks af nåletræer, sjældnere - olieprodukter. Æteriske olier tilsættes til sammensætningen, som tilvejebringer en antimikrobiell virkning og forhindrer overdreven adhæsion af blandingen til huden. Varmt voks anvendes oftest i salonforhold, da opvarmningsprocessen kræver specielle termometre og beholdere.

Hvordan plejer du din krop efter voksning?

Først og fremmest er det nødvendigt at forhindre indvækst af hårspidser i huden. Dette kan gøres ved hjælp af inhibitorblandinger, som ikke kun udelukker muligheden for indvækst, men også sænker væksten af ​​nye hårstænger. Også effektive scrubs, sparsomme peeling, der hjælper huden med at blive opdateret.

Hårfjerning med voks, voks kræver klargjort, rent, skummet hud, ud over at hver del af kroppen skal anvende en bestemt slags voks. Derfor er det bedst at bruge strimler til at fjerne hår på benene i hjemmet. Det er bedre at overlade alle andre dele af kroppen til kosmetologer, det vil sige at besøge salonen. Professionel voks involverer anæstesi i arbejdsområder, behandling efter epilering, hvilket reducerer risikoen for irritationer og forskellige komplikationer betydeligt.

Peroxid hårfjerning

Hydrogenperoxid er et velkendt antiseptisk middel, der hjælper med at behandle sår og nedskæringer. Der var tidspunkter, hvor kvinder var blændende blondiner ved hjælp af hydroperitol, i dag er der andre måder at blegge hår på hovedet. Men peroxid er stadig populært, herunder i hårfjerningsprocedurer. Definitionen af ​​"misfarvning af uønsket kropshår med peroxid" vil være mere præcist, da peroxid ikke er i stand til helt at fjerne hårakslen. Alt, hvad der skal gøres, er at købe en flaske H2O2 (hydrogenperoxid) i et apotek, fugte en bomuldspindel eller en bomuldspindel i den til øreoprensning og smør den kropsdel, der skal laves. Jo oftere vil kroppen blive behandlet med peroxid, jo hurtigere bliver håret lysere, og de vil efterhånden blive tynde, skøre og dermed vokse langsommere.

Der er en mere effektiv opskrift, herunder hydrogenperoxid og ammoniak, den er egnet til behandling af store områder, f.eks. Ben, der kan smøres med en pind med en punktmetode ret vanskeligt. Sammensætningen kan fremstilles uafhængigt, dens eneste minus er en ubehagelig specifik lugt, som giver ammoniak:

 • 50 ml hydrogenperoxid.
 • 5 dråber ammoniak.
 • Barberkrem, helst neutral, uden parfume additiver, kan en undtagelse kun foretages for menthol.
 • Alt blandes i en glasbeholder indtil glat.
 • Påfør med en tampon på håret og hold i 15-20 minutter.
 • Vask af med varmt vand.
 • Gentag proceduren dagligt i en uge.

Jod hårfjerning

Denne måde er ret eksotisk og radikal. Hårfjerning med jod er først og fremmest en masse af minuser, som opvejer en lille mængde fordele:

 • Hudforbrænding er mulig, som regel sker det i 75%.
 • Udover det faktum at håret bliver fjernet, vil huden i lang tid erhverve en bestemt nuance. Derfor skal du være hjemme og ikke vise dine øjne for andre.
 • Jod forårsager ofte en allergisk reaktion.
 • Du bør ikke eksperimentere med jod i fjernelse af ansigtshår, risikoen for irritation og endda forbrænding er meget høj.
 • Jod overdriver huden.

For at fuldstændig afholde læsere i minuserne for misbrug af jod, tilbyder vi en kort beskrivelse. Den første koncentrerede del af jod for to århundreder siden blev modtaget af den franske kemiker Courtois. Siden da har forskere fundet mange værdifulde og nyttige egenskaber ved dette kemiske element fra gruppen af ​​halogener. Men inden for rammerne af det diskuterede emne skal det bemærkes den yderst høje evne til at absorbere iod, dets evne til hurtigt at koncentrere sig og forårsage en toksisk reaktion under overdosis. Da vores krop allerede indeholder en vis mængde jod, er dens eksterne anvendelse ret risikabelt. Derudover kan jod forårsage dermatitis, urticaria og endda specifik acnejodisme. En sådan høj grad af risiko neutraliserer alle de mindre fordele ved epilering med jod. Selvom nogle modige sjæle stadig forsøger denne blanding til at fjerne hår:

 • 1, 5 ml iod.
 • 2 ml ammoniak.
 • 30 ml medicinsk alkohol.
 • 5-7 ml ricinus eller anden baseolie.
 • Alt er blandet for at neutralisere den specifikke farvekarakteristik af jod.
 • Blandingen påføres med en vatpind på håret to gange om dagen i 10-15 minutter i 2-3 uger.

Selvfølgelig er denne opskrift god, fordi den ikke pletter huden, men den eksplosive blanding af alkoholer er tvivlsom. Selvom håret holder op med at vokse, er huden sandsynligvis tør og skal behandles.

Hårfjerning med kaliumpermanganat

Kalii permanganas eller kaliumpermanganat er et effektivt og simpelt antiseptisk middel med kraftige oxidative egenskaber. Denne evne bruges til behandling af alle mulige sår, forbrændinger, kaliumpermanganat anvendes endog som et antimikrobielt middel i landbruget. Det vil være mere præcist at skrive - det er blevet anvendt, siden der for nylig ikke er nogen kaliumpermanganat på det frie marked. For det første har apotekerne fundet ud af, at det ikke er så sikkert som tidligere antaget, og mangan er meget let antændt. Selv en lille krystal, der kommer ind i slimhinden, kan forårsage alvorlig termisk forbrænding, der kommer i kontakt med proteinforbindelser. Derfor skal du være meget forsigtig og sørge for, at alt kaliumpermanganat opløses helt, når du laver blandingen nedenfor.

Opskriften, ifølge fans af denne metode, er meget effektiv i bikiniområdet. I 15 liter tilstrækkeligt varmt vand (op til 38-40 grader) opløses en fjerdedel af en tsk kaliumpermanganat. Så skal du på nogen måde forsøge at tage et bad med den resulterende løsning. Sidde i varmt vand skal være mindst 25 minutter, gentag badprocedurer dagligt før du går i seng, indtil du får det ønskede resultat. Tydelige faste ulemper ved denne metode er: varme bade er langt fra at blive vist for alle, det er meget svært at opnå den ønskede koncentration, huden tørrer ikke huden, huden får en ubehagelig farve, det er næsten umuligt at købe kaliumpermanganat. Konklusion en - brug mere overkommelige, sikre og praktiske måder at fjerne hår derhjemme.

Hårfjerning strimler

Voksstrimler er en engangsbeskyttelsesanordning derhjemme. Det øverste lag af strimlerne er dækket af et tykt, viskøst materiale, som fjerner håret, tager fat i stammen og nogle gange hårsækken. Strimlens sammensætning kan være anderledes og er beregnet til forskellige hudtyper - fra normal, blandet til følsomt. Hårfjerningsstrimler indeholder ofte antiseptiske ingredienser, æteriske olier, vitaminer og fugtighedscreme.

Hvordan virker voksstrimler?

Brugen af ​​strimler til hårfjerning er meget enkel, alle instruktioner kan læses på pakken. Kort før, inden du fjerner, er det nødvendigt at opvarme strimlen lidt med dine hænder (mellem palmerne), så påføres det på det beredte område af huden og rettes i retning af hårvækst. Huden skal være ren, tør og fortrinsvis affedtet (tørre med lotion eller alkohol). Efter en vis tid er båndet skarpt revet i modsat retning til vækst af hår. Fremgangsmåden er ret smertefuld selv med gentagen brug, så nogle kvinder forsmør huden med bedøvelsesmiddel. Desuden betyder fjernelse af voksstrimler ikke 100% eliminering af alle hår, de resterende, de resterende stænger bliver nødt til at trække ud med pincet. Den klæbrige blanding efter at rive af strimlerne fjernes med servietter, som er fastgjort til voksmediet, det kan også fjernes med enhver vegetabilsk olie. Strimlerne har ubestridelige fordele - de er nemme at bruge, sikre og kan bruges selv for dem, der har åreknuder. Men i sammenligning med varmt voks er hårfjerning strimler dårligere i epilering af kvalitet. Kort sagt er hver kvinde selv bestemt af valg af midler, herunder valget af voksstrimler, blandt hvilke følgende er de mest populære:

 1. Byly Turbo Strips er egnede til neutralisering af hår i bikiniområdet. Voksens sammensætning omfatter grøn teekstrakt og mynte, som hjælper med at lette processen og reducere risikoen for irritation.
 2. Siliumstrimler indeholdende aloe vera er velegnede til næsten alle områder, der kræver hårfjerning. Desuden fungerer disse strimler godt og med meget følsom hud.
 3. Ekstremt populære Veet strips, der eliminerer uønskede hår på samme tid delikat og pålideligt. Den eneste advarsel, dette værktøj er ikke egnet til ansigt, intimt område og bryst.
 4. Cliven strips er velegnede til meget følsomme hudområder - ansigt, bikini område. Foruden bivoks inkluderede producenterne blødgørende jojobaolie og søde mandelekstrakt.

Hårfjerning med ammoniak

Ammoniak Caustica soluta eller ammoniak var kendt af den antikke romerske akademiker, arabiske alkymister, og ammoniak blev senere brugt som farvestof. Siden begyndelsen af ​​sidste århundrede har ammoniaksalte erhvervet en ny form - alkoholisk og begyndte at blive brugt på mange områder - fra landbrug, apotek til militærindustriel produktion. Calcium er kendt for kvinder som et middel til akut pleje for besvimelse, men oftest er det indeholdt i hårfarver. Ammoniakens egenskab for at ødelægge hårsakselstrukturen hjælper farvestofpigmenterne til at trænge ind i håret og fixe der. Denne egenskab kan anvendes i en anden forstand - når epilering.

Hårprodukter til ammoniak:

 • 1 tsk ammoniak (alkohol).
 • 1 spiseskefuld vodka eller medicinsk alkohol.
 • 5 dråber jod.
 • 1 tsk drue frøolie (du kan tage enhver raffineret olie eller ricinusolie).
 • Alt blandes i en flaske mørkt glas med et låg (ryste).
 • Tør jævnligt af med en blanding af hårvækstzoner, helst to gange om dagen.

Fans af denne metode hævder, at håret bliver tyndt, skørt efter en måned, og efter 2-3 måneder ophører det med at vokse. Kosmetologer er skeptiske over for dette, da alkoholbasen og virkningen af ​​jod kan have en negativ indvirkning på tilstanden af ​​huden, bliver den overdreven hårdt.

Hårfjerning med alkohol

Når en kvinde er interesseret i, hvordan hårfjerning med alkohol virker, forstår hun højst sandsynligt, at det ikke handler om epilering, men om at bremse væksten af ​​hårstænger og svække hårsækkenes aktivitet. Alle alkoholtinkturer er hæmmere for hårvækst, derfor kan dette værktøj udarbejdes uafhængigt eller købes på apotek. Alkohol som en monoprodukt, som hjælper med at klare hårvækst, gælder ikke af sådanne grunde:

 • Risiko for tørhed, hudfedt.
 • Langsigtet resultat, at ingen garanterer. Hår kan ikke vokse kun under alkoholprocedurerne, så snart gnidning med alkohol ender, genoprettes follikelet og frembringer hårets vækst.

Planter, stoffer, der bremser væksten af ​​hår, som kan insistere på alkohol:

 • Saffron.
 • Gurkemeje.
 • Grøn valnød.
 • Skillevægge af tørrede modne valnødder.
 • Løgløg, hyacint.
 • Omega eller hemlock spottet (plante meget giftig).
 • Datura eller Datura almindelige (giftige plante).
 • Urtefrø.
 • Frø af valmuefrø.
 • Milkweed juice (tinktur).
 • Pine møtrik skaller.

Hvad angår hemlock eller dope, er det bedre at købe færdige tinkturer og håndtere dem meget omhyggeligt, så stoffet ikke kommer i mund og øjne. Tinktur af nældefrø eller valnødskillevægge kan laves selvstændigt. For at gøre dette skal du tage 0,5 kopper af det aktive stof og 2 kopper alkohol, som fungerer som en god konserverings- og affedtningsbestanddel. Anvendelsesmetode, fjernelse af hår med alkohol er meget simpelt. Efter epilering tørres det behandlede område af huden to gange dagligt med tinktur. Dette skal gøres regelmæssigt, indtil håret sænker væksten og svækker. Et månedligt forløb af systematisk aftørring betragtes som sikker, så er en pause også lavet i en måned. Kurset kan gentages.

Silkeagtig hud og hårfjerning

Silkeagtig hud - "silke hud". Det handler om hendes drøm om mange kvinder på jagt efter den perfekte måde at fjerne hår på. Der findes flere varianter af Silky hudprodukter på det moderne marked for epileringsprodukter:

 • Cream depilator Silkeagtig hud.
 • Slibeklodser Silkeagtig hud.
 • Silkeagtig hud lotion, der sænker hårvæksten.
 • Roller deodorant Silkeagtig hud, ødelæggelse af mikrobakterier, lugt og døende vækst af nyt hår.

Johnson Silky Skin Shaving Gel

Generelt er alle disse produkter, på trods af at de tilhører forskellige producenter, forenet af et fælles navn og formål - fjernelse og forebyggelse af hårvækst. Som en metode til direkte rocking procedure for hårfjerning, kan vi nævne følgende produkter:

 1. Depilatory cream Silkeagtig Hud til fjernelse af hår. Designet til hårfjerning zone bikini, ben og underarms. Cremen indeholder thioglycolsyre, som ødelægger hårsaksens struktur.
 2. Silkebløde hudpuder. Dette er et sæt behagelige slibeklodser fremstillet af plast og slibende dele. Handlingsprincippet er en delikat skrælning, som gradvist svækker hårakslen. Ud over virkningen på hårpuderne scrubs huden perfekt, den bliver glat og silkeagtig. Der er to bekvemme holdere og 10 diske i sættet, som kan ændres, da de slettes. Store skiver arbejder med benene, armene, bikiniområdet, små - med armhulerne eller ansigtet. Et sæt, ifølge tilhængere af denne metode, er nok for et helt år.

Ipl hårfjerning

Intensive Pulse Light er oversat som intenst pulserende lys, dette er hvad Ipl hårfjerningsprocessen kaldes. Hvad betyder dette, og hvordan virker det?

IPL-metoden er i det væsentlige en fotoepilation, hvis historie startede i 1990 i Sverige. Ingeniør Gustavsson, der specialiserer sig i medicinsk teknologi, anbefalede hudlæger og kosmetologer at bruge sin egen opfindelse ikke kun til hårfjerning, men også for at genoprette hudens struktur. Så mange som 10 år er gået, og kun i begyndelsen af ​​XXI århundrede, som IPL, modtog IPL retten til udbredt distribution og brug. Virksomheden, som ejer patentet, har frigivet mange enheder, der arbejder ud fra eksponering for pulserende lys. I princippet kombinerer begrebet IPL mange typer pulsbehov, det være sig fotoepilering eller hårfjerning med en laser. Handlingsprincippet er baseret på skader på hårsækkenet, som ødelægges af lysimpulser. På samme tid er huddækkene ikke kun sikre og sunde, men er også helbredt og forynget.

Kan jeg bruge IPL-metoden derhjemme? Det viser sig måske, at selv for nylig blev fotoepilering kun udført i skønhedssaloner. Da metoden er helt sikker og arbejder med alle hudtyper og hårtyper, har producenten frigivet en epipribor til brug derhjemme. Ved hjælp af en højteknologisk IPL-enhed kan du fjerne mellem 150 og 180 hår på få sekunder.

Hvilken uddannelse er påkrævet?

 • Huden skal være ren og tør.
 • Før proceduren kan du ikke bruge solbrænding, og det er bedre at ikke solbade overhovedet, IPL-teknologien fungerer mere effektivt med fair skin.
 • For at opnå et hurtigere resultat er det bedre at forberbere håret for at "åbne" banen til follikelen for impuls.
 • Hvilke zoner kan og kan ikke fungere? Den mest effektive enhed i arbejde med bikiniområdet, med armhuler, bryst, ryg og ben. Enheden bruges ikke til at fjerne ansigtshår.
 • Kan der være irritation, rødme i huden? Lidt irritation er mulig hos kvinder med følsom lyshud, men ubehag og rødme passerer inden for 1-2 timer.
 • Meget sjældent er der komplikationer i form af hævelse, hævelse inden for enhedens drift. Disse fænomener er gyldige og passerer om dagen.
 • Efter fotoepilation kan du ikke solbade i 2-3 dage, og det er bedst ikke at gå i den åbne sol overhovedet. Før du går ud, skal du beskytte din hud med UV-resistent slidkrem.
 • Efter hårfjerning bør ikke besøge poolen for at undgå irritation af huden med chloreret vand.
 • Du kan gentage proceduren hver anden uge for at opnå det ønskede resultat. Hvis den første epilering er gået uden komplikationer, kan du behandle hår efter 2 dage, men det er bedre at tage en pause, i det mindste i en uge.
 • Efter proceduren skal huden behandles med en fugtighedscreme uden alkohol og aromatiske dufte.
 • Voksning, shugaring og andre epileringsprocedurer bør ikke ske mellem fotoepilaterende sessioner, bortset fra brug af depilatory cream eller en barbermaskine.

Myresyre hår remover

Myresyre eller metansyre er formalinbasen, derfor er dens virkning på hårvæksten ens. Myresyre anvendes ikke så meget til hårfjerning som for at forsinke deres vækst og som en kraftig antiseptisk efter en epileringsprocedure. Ren syre kan ikke anvendes, den er for aggressiv, endog giftig, den tilsættes til oliebasis og der opnås såkaldt myrolie. Den højeste koncentration af syre er i æggene, som primært samles i asiatiske lande, hvor de producerer det ønskede lægemiddel. Det er usandsynligt, at nogen fra det retfærdige køn vil ønske at søge efter en anthill alene, agitere den med en speciel enhed, så adskilles forsigtigt æggene, klemme dem og generelt engagere sig i en så besværlig og usikker proces. Derfor er det bedst at købe et færdigt værktøj, en flaske er nok i 1,5-2 måneder.

Regelmæssig påføring af olie med myresyre i første fase fører til en forøgelse af tiden mellem epilationer, det vil sige forlænger effektiviteten, og så bliver follikelaktiviteten blokeret, og hårstængerne vises simpelthen ikke, håret vokser ikke. Dem, der allerede har prøvet syre, hævder at det ikke appellerer til hudirritation og gør det endda glattere og silkeagtig. Værktøjet påføres huden, hvor håret er fjernet, du skal holde det i mere end 15 minutter, og skyll derefter. Hvis huden ikke overholdes, en allergisk reaktion eller andet ubehag, skal myrolie påføres igen i 3-4 timer. Nogle damer bliver mere praktiske, de tilføjer 8-10 dråber olie til basenutral creme (den sædvanlige børns en fungerer godt), hvorved der opnås en dobbelt eller endog tredobbelt del af helbredelsesmidlet. Denne creme har en mere delikat effekt og kan anvendes dagligt.

Citronsyre hårfjerning

Citron og citronsaft har længe været brugt i hårfjerningsprocedurer. Primært på grund af misfarvning af hårakslen og syre, der ødelægger dens struktur. Hårfjerning med citronsyre i vores tid er praktisk taget ikke brugt på grund af den store risiko for hudskader. Oftere er citronsyre en del af cremeinhibitorer, det vil sige dem, der nedsætter udseendet af nyt hår efter epilering. Der er dog stadig opskrifter og anbefalinger om brugen af ​​citron på kvinders fora og hjemmesider. Vi vil heller ikke ligge bagud, men med det samme forbeholder vi os, at nedenstående metoder ikke er helt sikre, men syren er et aggressivt element, som kan forårsage irritation og allergisk reaktion.

 • Den måde, som mange mennesker kalder "fransk". Der er en myte, at yndefulde franske kvinder i det sidste århundrede brugte citronskiver efter at de barberede kropshår. Citronsaft reducerede ikke kun væksten af ​​nye hårstænger, men også undertrykt follikelaktivitet. De siger, at efter 2 måneder af sådan aftørring bliver håret tyndere, og efter seks måneder holder de op med at vokse helt.
 • Hårfjerning med citronsyre og honning. Det er nødvendigt at forberede en blanding af 2 spiseskefulde honning og 2 teskefulde citronsaft. Tampon at anvende værktøjet på huden i retning af det voksende hår. Lad i 10-15 minutter skylles med rindende vand. Sådanne procedurer bør gentages højst 2 gange om ugen i 14 dage (kun 4 gange). Hvis der ikke er noget resultat, er det værd at fortsætte med at anvende honning-citronblandingen i yderligere 2 uger. Produktet kan forårsage allergier, da både citron og honning er komponenter, der fremkalder en reaktion.
 • En blanding af mel og citronsaft. I 100 ml renset vand tilsættes 2 teskefulde citronsaft og 1-1, 5 spiseskefulde mel. Den blandede sammensætning påføres i form af applikationer på den vaskede hud, efter 15 minutter fjernes den. Sammensætningen er egnet til at fjerne hår over overlæben, på benene, men ikke i bikiniområdet (der kan være irritation)

Desuden er citronsaft et konstant element i sukkerblandingen, og næsten alle former for shugaring antyder inklusion af citron i dets sammensætning. Bemærk venligst, at alle opskrifter bruger citronsyre ekstraheret fra frisk citron, det vil sige juice og ikke en tør koncentreret blanding.

Pimpsten hårfjerning

Måske er der ingen bedre kendt metode til neutralisering af vegetation på kroppen end pimpsten. Det har i lang tid været brugt som en skrubber, slibemetode, og ikke kun hår blev fjernet, men også keratineret hud, for eksempel på hæle.

Pimpsten hårfjerning er stadig meget populær i dag, selvom denne metode betragtes som aggressiv og er ikke egnet til delikat hud og følsomme områder. Funktionsprincippet er simpelt - huden og håret gnides, hårsædet bliver svagt, tyndt, falder gradvist ned. Hvis follikelen også er svag, så er det muligt at afslutte hårvækst. Metoden til hårfjerning ved hjælp af pimpsten påføres på benene, mens huden skal fugtes. Det er bedst at gnide fødder under badprocedurer, når porerne er åbne, er huden tilstrækkeligt mættet med fugt. Udøvere af en så langvarig metode til kvinder siger, at regelmæssige procedurer i 2-3 måneder får hårsækkene til at "fryse". Pimpsten hårfjerning bør ikke gøres dagligt for at undgå irritation og hudskader. Effektivitet opnås ikke ved frekvens, men ved systematisering.

Hårfjerning harpiks

Hårfjerning harpiks er et ret gammelt middel og metode, som har bevaret sin popularitet indtil vores tidspunkter. Hårfjerning med harpiks blev brugt af den legendariske Cleopatra, som var kendt for sin bløde og glatte hud. I princippet er fjernelse af hårfjerning den samme voksning, det samme driftsprincip og næsten samme niveau af ubehag i form af smerte. Selvom hårfjerning med harpiks betragtes som mindre smertefuldt, da sammensætningen forud åbner porerne og fanger hårfjerningen mere omhyggeligt.

Hvordan tilberedes sammensætningen, gør harpiksen?

 • Vi har brug for honning, som forbereder huden, fjerner slagge og toksiner fra den og er basen til harpiksen.
 • Leder efter valnødder, bedst knust til en meget lille stat (knust). Mølleslibning forhindrer indvækst af hår, skrubber huden forsigtigt, og dens olier trænger ind og blokerer follikelens arbejde.
 • Vi har brug for sap af fyrretræer, som binder alle komponenter og "klæber" unødvendigt hår.
 • Alle ingredienser er taget i lige mængder blandet.
 • Blandingen påføres den tilberedte, rene tørre hud og efterlader i 2-3 minutter, mindre ofte skal du modstå det i 5 minutter. Det hele afhænger af hårets struktur.
 • Efter en fast tid vaskes blandingen med varmt vand.

Hvad er fordelene ved hårfjerning harpiks?

 • Relativ smertefrihed, især i sammenligning med voksaflejring.
 • Effektivitet. Hår vokser ikke i 3-4 uger.
 • Sikkerhed på grund af naturlige ingredienser.
 • Tilgængelighed og evnen til at bruge derhjemme.

Hårfjerning honning

Honning i epilationen blev brugt selv af vores forfædre. Hvis der tidligere blev skyllet huden med honning og venter på at håret holder sammen og kan trækkes ud, foreslår moderne opskrifter mere gunstige metoder til indflydelse på menneskekroppen.

Hårfjerning honning:

 • 250 g honning (ikke flydende konsistens).
 • Halvt glas citronsaft (ikke syre).
 • 250 g sukker sand.
 • Alt er blandet, citronsaft tilsættes og opvarmes på dampbadet.
 • Sammensætningen skal omrøres konstant indtil fuldstændig opløsning af sukker og honning.
 • Afkøles til en tolerabel temperatur.
 • Påfør den opnåede blanding i form af små strimler på ren, tør hud.
 • Top med en stribe klud, glat og lad i 5-10 minutter.
 • Efter et stykke tid rive vævsstrimler væk fra hårvæksten.

Fordelene ved at fjerne uønsket hår med honning:

 • Naturlige ingredienser.
 • Effektivitet - håret fjernes sammen med follikler med 70-80%.
 • Varig virkning - op til 3 uger.
 • Tilgængelighed. Sammensætningen kan fremstilles uafhængigt.
 • Fremgangsmåden er ret smertefuldt.
 • Allergiske reaktioner på honning eller citron er mulige.
 • Håret er ikke fjernet alt, de resterende skal fjernes med andre tilgængelige midler.

Citron hårfjerning

Citron indeholder syre, derfor egnet som et middel til at ødelægge hårets struktur. Det bør erkendes, at den sure effekt på hovedbunden betragtes som en ret ekstrem metode, da det kan forårsage hudirritation og en allergisk reaktion. Derfor involverer oftest hårfjerning med citron at bruge det som en komponent, snarere end som et enkelt værktøj.

Opskrift på epilering med citronsaft:

 • 200 gram sukker.
 • 100 ml citronsaft.
 • 50 ml ricinusolie.
 • 50 ml vand.
 • 5 dråber lavendel æterisk olie.
 • I sukker hæld citronsaft, vand, sæt en langsom brand, helst i et dampbad.
 • Når sukkeret er opløst og erhverver en gylden farve, hæld gradvis ricinusolien.
 • Opvarm blandingen i yderligere 5 minutter og kølig.
 • Til sidst tilsættes æterisk olie.
 • Blandingen påføres på rene hudområder, efter 5-10 minutter fjernes det ved hjælp af bomuldsstof.
 • Sammensætningen er beregnet til brug inden for en måned, to gange om ugen.

Citron hårfjerning kaldes også den "franske" metode, selv om der ikke er pålidelige tegn på, at franskerne brugte det. Legenden har det, at enhver parisisk kvinde hver gang efter epilering gned hendes hud med frisk, skåret citron. Som om dette bidrog til forlængelsen af ​​resultatet af hårfjerning og forhindrede indfødning af håret.

Ammoniak til hårfjerning

Ammoniak eller ammoniak anvendes som en komponent i en blanding til hårfjerning. Ammoniak virker aggressivt på hårstrukturen, især i kombination med hydrogenperoxid eller iod.

Opskriften til ammoniak nummer 1:

 • 1 flaske hydrogenperoxid.
 • 2 ampuller ammoniak.
 • 5 ml alkohol.
 • Alle blandes og anbringes med en prikket bomuldspindel på små patches af hud, hvor uønsket hår vokser.
 • Skyl blandingen med vand efter 5-10 minutter, du kan tidligere, det hele afhænger af den enkelte reaktion.

Denne sammensætning er meget aggressiv og kan forårsage irritation, så det er bedre at bruge det først på benene, i et lille område.

Ammoniak til hårfjerning, opskrift nummer 2:

 • 1, 5-2 g jod.
 • 30 ml medicinsk alkohol.
 • 2 g ammoniak (ammoniak).
 • 5 ml ricinusolie.
 • Bland alt indtil joden affarves.
 • Påfør blandingen med en vatpind en gang om dagen på ren, tør hud.
 • Proceduren gentages dagligt i 2 uger indtil fuldstændig forsvinden af ​​håret.

Papain til hårfjerning

Carica Papaya eller Papain er et aktivt enzym, hydrolase, der er lavet af papaya træ. Papain har længe været anvendt i kosmetologi som et middel til at eliminere hyperpigmentering som en delikat exfoliant. Som alle enzymer er papain aggressiv, når den er i kontakt med mineraler og calcium, så før du bruger papain til at fjerne hår, skal du teste for en mulig allergisk reaktion.

Det antages, at alle stoffer, der indeholder enzymer, eller som sådanne, godt blokerer hårvækst. Papain er virkelig en fremragende hæmmer, som bruges som en post-epilation middel. Enzymet er i stand til at trænge dybt ind i huden, reducere hårsækkets aktivitet og forstyrre stangens ernæring. Regelmæssig behandling af de epilerede områder fører til en fuldstændig ophør af ny hårvækst, især hvis papain bruges efter badprocedurer, koderne er alle åbne. Udover den hæmmende virkning er papain godt med sådanne egenskaber:

 • Soft scrub effekt.
 • Justering af hudstrukturen.
 • Anti-cellulite effekt.
 • Reduceret pigmentering.
 • Antivaricose-virkning.
 • Anti-inflammatorisk effekt.

Hvordan tilberedes sammensætningen?

 • 45-50 ml vand.
 • Xanthan - 1 gram.
 • Papain - 1 gram (opløst i en dråbe vand).
 • Ascorbic - 1 ml (opløsning).
 • Nikotinsyre - 1 ml opløsning.
 • Calendula eller kamille ekstrakt - 5-6 dråber.
 • Uddrag, aloeekstrakt - 5 g

Du skal tilføje vand til xanthan (guar), du vil få et gelignende stof og derefter fortynd alle syrer og papain i vand. Indtast i gelopløsningen af ​​syrer og papain, bland. Påfør blandingen umiddelbart efter depilation, men ikke oftere 2 gange om ugen. En let brændende eller prikkende fornemmelse er tilladt, ligesom en midlertidig rødme af huden. Regelmæssig brug af enzymblandingen sikrer forlængelse af hårfjerningsresultatet i mindst 1 uge.

Lime hårfjerning

Blandt de temmelig ikke-standardiserede og provokerende i enhver form for opskrifterne er der sådan - fjernelse af hår med kalk. Selvfølgelig vil vi for at blive bekendt give en opskrift på epilering ved hjælp af quicklime, men vi anbefaler dig stærkt at begrænse det, læse det og forsøge at analysere faren for en så avanceret metode til fjernelse af hår.

Kalk nr. 1 Hårfjerning Opskrift:

 • 100 milliliter mælkeblødsjuice (giftig plante).
 • 50 gram hydratiseret kalk.
 • 50 gram knust aloe blade eller aloe juice.
 • Alle blander og insisterer om 6 timer.
 • Påfør applikationen på de rigtige steder (undtagen ansigtet) og vask af efter 15-20 minutter.
 • Efter proceduren skal huden fugtes med en neutral creme (til børn).

Opskrift til fjernelse af uønsket vegetation nummer 2:

 • 10 gram hurtig jorden CaO (kalk).
 • 10 gram af calciumsaltet af svovlsyre eller mere simpelt calciumsulfit.
 • 10 gram kartoffelstivelse.
 • Alt blandes, tilsæt vand for at opnå en pastaagtig konsistens.
 • Blandingen påføres hårets områder.
 • Efter 20-30 minutter fjernes blandingen med varmt vand.

Pas øjeblikkeligt på euphorbia og calciumsulfit. Euphorbia er bestemt en giftig plante, for at gøre juice fra det, skal du arbejde med handsker, og det er generelt godt at tænke på, om det er nødvendigt at gøre det. Calciumsulfat er et kosttilskud fra den berygtede liste over skadelige stoffer E, sulfit passerer under navnet E 226. Der er en anvendelseshastighed for E 226 til fremstilling af visse typer produkter, hvor calciumsulfit fungerer som konserveringsmiddel. Naturligvis bidrager det i ovennævnte opskrift også til "bevaring" af vækstakslen, mens kalk aggressivt ødelægger hårets struktur. Ulemper ved brugen af ​​lime epilering masse - tør hud, irritation, allergiske reaktioner og endda dermatitis. Derfor er det bedre at bruge mere godartede måder, der findes i overflod i dag.

Hårfjerning sæbe

Tidligere i middelalderen brugte kvinder virkelig sæbe til hårfjerning. Og de gjorde det i ordets bogstavelige betydning, ikke sparer deres liv, eller rettere deres hud. De nødvendige steder på kroppen blev rigeligt soaped og udsat under den brændende sol. Det er ikke kendt, hvor effektiv denne ekstreme metode var i forhold til hovedbunden, men du kan gætte hvad der skete med huden.

I dag kan du på kvindelige former også finde gamle opskrifter, der involverer brug af sæbe, som omfatter en øget koncentration af alkalier. Som du ved, føles hud og hår normalt i et bestemt sure miljø, og den aggressive virkning af alkali hjælper med at reducere hårpærens arbejde og nedsætter hårvæksten.

Fremstilling betyder - myzol:

 • Grate sæbe - 1 spiseskefuld chips.
 • Ask fra brændte skaller af nødder (bedre cedertræ) - 2 spsk.
 • Bland alle og tilsæt 1 spiseskefulde varmt vand, bland igen.
 • I den resulterende pasta er det alkaliske miljø ifølge ophavsmanden af ​​opskriften meget høj - op til 10-12 PH.
 • Blandingen påføres områder, der skal depileres.
 • Efter 10-15 minutter vaskes kompositionen af.
 • Proceduren udføres dagligt, en gang om dagen indtil den synlige svækkelse af håret.
 • Derefter fjernes løse hår forsigtigt med enten tang eller en depilator.

Ud over en så sofistikeret metode er der en enklere, for nylig Remolan sæbe, hvis sammensætning ikke er blevet beskrevet, er ved at blive populær, men tilstedeværelsen af ​​glycosider, alkaloider og flavonoider er indikeret. Mest sandsynligt, så kraftig beroligende union "lulls" hårsække og reducerer hastigheden af ​​hårvækst.

Acrinol til hårfjerning

Acrinol eller rivanol er ethacridin lactat, et middel til desinfektion, helbredende såroverflader. Ethacridin, udover dets andre egenskaber, er i stand til at koagulere proteinkonstruktioner, som anvendes inden for epilering som et antiseptisk og hæmmende middel.

Acrinol til hårfjerning bør anvendes i form af en 1% opløsning, andre former for dette lægemiddel bør ikke anvendes. Anvendelsesmetoden er meget enkel - en bomuldspindel er fugtet med acrinol og smurt på de ønskede hudområder dagligt indtil håret holder op med at vokse. Proceduren skal kun udføres en gang dagligt, det er sikkert, fordi værktøjet simpelthen ikke er i stand til at irritere eller beskadige huden. Allergiske reaktioner er ekstremt sjældne, så testning af acrinol på et hudområde, der er usynligt for øjet, er muligt. Løsningen er meget effektiv til at fjerne uønsket vegetation på overlæben på hagen. Den relative minus af acrinol kan betragtes som en gradvis handling, det vil ikke fjerne håret i en session, som når man bruger en creme eller depilator. Imidlertid opvejer smertefri, antiseptisk og desinfektionsegenskaber ubehaget ved at vente på et resultat.

I nogle kilder er der advarsler om den eksterne anvendelse af opløsningen af ​​acrinol. Det anbefales ikke til brug i nærvær af nyresygdom, inflammatoriske processer, i alle andre tilfælde er det helt sikkert.

Hårfjerning eddike

At kun ressourcefulde kvinder ikke bruger, løser problemer, herunder fjernelse af hår. Eddike bruges virkelig i epilation, men ikke at neutralisere hårakslen, men efter det som et middel til at forhindre indvækst af voksende rødder. Æblecidereddike er særlig effektiv i denne forstand. Dens egenskaber var kendt for de antikke romere og egyptere. Det blev brugt som et sårhelingmiddel, tilsat til medicinske drikkevarer og afkogninger. Eddike til hårfjerning, mere præcist efter epilering, bløder det øverste lag af huden, hjælper med at exfoliere døde celler, reducerer hårfollikelens aktivitet, og sænker derfor hårvæksten. Derudover har agenten indeholdende eddike en antibakteriel egenskab, mens den nærer huden på grund af indholdet af aminosyrer, mineraler og antioxidanter. Ideelt set bør fænomenet hårinkrop være fraværende, men når det kommer til hjemmeprocedurer, er teknologiske fejl uundgåelige. Desuden har hver kvinde individuelle, specifikke træk ved hårets eller hudens struktur, så omhu efter epilering er meget vigtig. Sammensætningen med eddike kan fremstilles uafhængigt, og du kan også købe færdigt produkt fra en række professionelle pleje i specialbutikker eller saloner.

Fremstilling af anti-indgroede hårprodukter:

 • 1 spsk æblecider eddike.
 • 1 spsk drueolie.

Bland komponenter med hurtige rotationsbevægelser, det skal bemærkes, at dette vil være svært at gøre, blandingen vil være uensartet. Påfør straks efter hårfjerningsproceduren ved hjælp af en applikationsmetode, helst med en bomuldspindel eller bomuldsstynge. Gnid og gnid værktøjet kan ikke være for at undgå overdreven irritation af huden. Hvis du ikke er allergisk over for honning, kan du lave en anden opskrift:

 • 1 spsk æblecider eddike.
 • 1 tsk honning.
 • 0, 5 glas renset vand ved stuetemperatur.

Alle blandes og påføres på huden med lette bevægelser. Fremgangsmåden gentages dagligt i en uge, sammensætningen påføres kun for rent, fortrinsvis fugtet hud.

I nogle kilder kan du finde tips om hårfjerning, også på ansigtet, ved hjælp af en blanding af sukker, eddike og strålende grønt. Forfatteren af ​​denne artikel betragter sådanne anbefalinger ikke kun ubrugelig eller eksotisk, men også ekstremt farlig ud fra alle synspunkter. Især i vores tid, givet alle de progressive innovationer i det XXI-århundrede og den grundlæggende sans for læsere. Enig at der ikke er behov for at udsætte dig selv for sådanne dumme eksperimenter, når der er mange andre, sikrere og smertefri måder at fjerne hår på.

Vin eddike hårfjerning

Vineddike hører til kategorien naturlig eddike og indeholder flavonoider, aldehyder, vinsyre. På grund af sammensætningen og det er muligt at fjerne hår med eddike, mere præcist, deres svækkelse, arresterer udviklingen af ​​hårsaksen.

Virkelig vineddike kan være rød eller hvid afhængig af druesorten. I betragtning af at det naturlige produkt opnås efter 10-12 års aldring, for at finde det yderst vanskeligt. Den eddike, der sælges, vil sandsynligvis være en fermenteret vin og indeholder mange uønskede komponenter.

Vineddike bruges som et element, der er en del af midlerne til hårfjerning:

 • 1 kilo sukker.
 • Zelenka (standardboble).
 • Et halvt glas vand.
 • 125 milliliter vineddike.
 • Eddike tilsættes til vand og væske hældes i sukker.
 • Kog blandingen over meget lav varme, konstant omrøring til sirupens tilstand.
 • Tilføj gradvist grønbrun (1/3 flaske).
 • Den afkølede sirup hældes i en glasbeholder dækket af polyethylen.
 • Den afkølet "ler" -knad og dele påføres huden.
 • Et øjeblik senere slettes leret mod hårets vækst.
 • Så handle på alle dele af kroppen, hvorpå du fjerner hår.

Et alternativ til vineddike kan ikke være mindre nyttigt - æble, som også kan indgå som en komponent i sammensætningen af ​​det hårvæksthæmmende middel.

Hårfjerning besøg

Besøg eller mere præcist Wizzit er en enhed til hjemmet fjernelse af håret, slippe af med uønsket hår. Ved hjælp af denne lille enhed kan du hurtigt og effektivt fjerne hår fra bikiniområdet, benene, underarmene, du kan også bruge enheden til epilering af ansigtet og endda korrigere formen på øjenbrynene, hvilket er vigtigt. Effektivitet giver en smertefri fjernelse ikke kun af håret, dets skaft, men også hårpæren.

Den bærbare enhed virker ved hjælp af batterier, den er meget kompakt og passer i enhver håndtaske, så Wizzit er uundværlig, når du rejser. Anmeldelserne om denne epilator er helt forskellige, alt afhænger af de mål og mål, som en kvinde skal løse ved hjælp af Wizzit-enheden. Hvis graden af ​​hårfordeling er stor, er håret tykt, hårdt og mørkt, du behøver ikke en, men en hel række procedurer. Hvis hårets struktur er normal, er de ret tynde, så processen vil være smertefri, og resultatet vil vare op til to uger. Wizzit-funktionen er ligner den for alle pincet, og derfor er der ubehag under fjernelse muligt.

Fordelene ved epilatoren "Besøg" til fjernelse af hår:

 • Kompaktitet, lille vægt af enheden.
 • Indvirkning på svære at nå områder af kroppen.
 • Mulighed for brug til epilering af ansigtszonen, bikini zone.
 • Relativ smerteløshed.
 • Demokratisk pris.
 • En god bonus er, at kittet indeholder et rejsemanikyrsæt.

Der er funktioner, kontraindikationer, når du bruger enheden Wizzit:

 • Epilatoren bruges ikke til at fjerne hår i næsehulen.
 • Huden før epilering skal være ren og helt tør.
 • Wizzit skal bruges med forsigtighed, når du korrigerer øjenbryn.
 • Enheden anbefales ikke at bruge på de dele af kroppen, hvor der er muld, papillomer, vorter.
 • Epilation bør ikke udføres på irriteret hud, såvel som på betændelse, ridser eller sår.
 • Produktivt anbefaler at bruge Wizzit til diabetes, immunsygdomme, hæmofili.

Hårfjerning hjemme er ikke kun omkostningsbesparelser på salonprocedurer, men også ret store omkostninger, for det meste midlertidige. Hvis en kvinde har en ubegrænset mængde fritid og et stort ønske om selvstændigt at udtrykke sig over fremstillingen af ​​"magiske" kompositioner, vil hjemmet hårfjerning blive vellykket. Det skal dog huskes, at der ikke er universelle opskrifter, hver dames hud og hårstruktur er individuelle. Hvis de første epilationsforsøg fejler, er det bedst at ikke tage risici og vende sig til kosmetologer.

Laser hårfjerning: hvordan man gør proceduren derhjemme

Skal jeg trække håret ud på kindbenet