De bedste måder at fjerne hår over overlæben for evigt

Mange damer drømmer om at finde ud af, hvordan man fjerner hår over deres øvre læber for evigt. Tross alt giver vegetationen på dette sted anledning til mange komplekser. En kvinde kan være bange for at kommunikere med mennesker, fordi hun vil tro, at hendes mangel vil blive latterliggjort og give anledning til et stort antal vittigheder. Der er mange metoder til at løse problemet, du skal bare vælge den rigtige.

Identificer årsagen

Whiskers på overlæben synes af en grund, det er oftest forårsaget af hormonforstyrrelser i kroppen. Meget sjældent er dette problem en fysiologisk funktion. For at identificere problemet bør du kontakte din gynækolog eller endokrinolog og bestå prøver. Hvis de viser et højt niveau af testosteron, så for at fjerne hår over overlæben for evigt, skal du drikke et kursus af hormonelle stoffer. Behandling tager ofte mindst seks måneder, så du skal være tålmodig og følge alle anbefalinger fra lægen, ellers vil problemet ikke gå væk. Selvfølgelig kan du bekæmpe det ved at fjerne hår med pincet eller en laser, men det vil hele tiden komme tilbage, hvilket betyder at penge til dyre procedurer vil blive spildt, de bliver nødt til at gentages. Af denne grund er det bedre at straks konsultere en specialist og undergå behandling.

Salon behandlinger

Når man tænker på, hvordan man fjerner antennerne over overlæben, bør man overveje salonprocedurerne. Der er flere af dem, men de er meget effektive og hjælper med at dele med problemet for evigt. Skal mødes med en kosmetolog og lære mere om dem. De fleste kvinder foretrækker elektropiling. Under denne procedure får hårsækkene en ladning af strøm. På grund af dette er hårene ødelagt, og deres vækst kan kun genoptages efter 5 år. For nogen har denne metode hjulpet til at glemme problemet for evigt. Men med alle dens fordele er proceduren smertefuld og tager meget tid, fordi du skal arbejde på hvert hår i 2 minutter. For at fjerne antennerne helt vil det tage flere gange at besøge en kosmetologs kontor. Det skal bemærkes, at omkostningerne ved elektrolyse er ret høje, så ikke alle damer er tilgængelige.

Hvis du ikke vil udholde smerten, så kan du forsøge at slippe af med antennerne ved at ty til laserfjerning. Under det virker laserstrålen på hårsækkenet, ødelægger den og samtidig hårstangen. Denne procedure kan ikke kaldes smertefuldt, men dens omkostninger er endnu højere end elektrolyse. Lasermetoden garanterer ikke, at problemet ikke kommer tilbage. Hun vil ikke forstyrre damen i flere år, men hun bliver nødt til at gå igennem 5-8 procedurer.

Photoepilation vil også hjælpe pigen til permanent at slippe af med overskæget. Fremgangsmåden indebærer brug af lysstrømme, der fuldstændig ødelægger hårsækken. Denne metode giver dig mulighed for at klare selv med hvide hår hos kvinder, men det vil ikke fjerne rødt og gråt hår, så det er bedre at bruge elektroepilation. Photoepilation har mange kontraindikationer, så det er bedst at konsultere en kosmetolog.

Elos hårfjerning - en måde at hjælpe med at slippe af med overskæg hos kvinder. Denne nyeste metode indebærer brug af strøm og lys.

De virker på follikelet, der ødelægger hårsækkene. For fuldstændigt at slippe af med overskæget, skal du lave ca. 5 procedurer med en pause på 1 måned.

Hjemmet metoder

 1. Hvis hårene ikke er meget mærkbare, kan du forsøge at lette dem. For dette er det bedre at bruge hydrogenperoxid. Det anbefales at tørre dem regelmæssigt med dette værktøj, efter 2 uger bliver de mindre synlige. Du kan bruge citronsaft til lynnedslag, men det er vigtigt at huske at disse produkter også lyser huden. Du kan fjerne whiskers ved hjælp af øjenbryn pincet. Denne metode er meget almindelig hos kvinder, men i sidste ende løser den ikke problemer, så snart kommer den tilbage igen, men omkostningerne i dette tilfælde er minimal.
 2. Det er meget lettere at fjerne hår over overlæben ved hjælp af depilatory cream. Mange kosmetiske virksomheder producerer et lignende produkt. Du bør prøve det på dit håndled, for at forhindre forekomsten af ​​en allergisk reaktion på ansigtet. Depilatory cream løser håret, hvilket gør huden glat. De skal bruges hver anden uge. Du kan fjerne hår på overlæben ved hjælp af voksstrimler. Denne procedure er lidt smertefuld, men du skal kun bruge denne metode en gang om 20 dage.
 3. Nogle af det retfærdige køn løser problemet ved hjælp af shugaring eller sukkerudslipning. For at forberede sammensætningen skal blandes 100 g sukker, 10 ml vand og saft af en halv citron. Massen skal sættes på ilden og koge, når den bliver brun, er ilden slukket. Når massen er afkølet lidt, skal den påføres på overlæben og efterlades til afkøling helt, hvorefter sukkerstrimlen bryder sammen med en skarp bevægelse.

Folkelige retsmidler

Hvordan fjerner du fluffen endnu? For at løse problemet kan du bruge de populære opskrifter.

 1. Stor effekt giver dope. Det skal male sine frø og hælde vodka for at få en masse, konsistensen af ​​en tyk creme creme. Lægemidlet bør infunderes i 21 dage. De skal smøre problemområder 1-2 gange om dagen. Snart vil hårene tynde ud og derefter forsvinde helt.
 2. Hvis du ikke kunne få frø af dope, for at slippe af med pistolen, kan du bruge bladene af denne plante. Det skal være 150 g råvarer hæld 1 liter vand og kog i en kvart time. Når værktøjet er køligt, skal det filtreres og tørre problemområder med det en gang om dagen.
 3. Valnød hjælper også med at slippe af med antennerne over overlæben. Det er nødvendigt at tage den umodne frugt, klemme ud saften og tørre problemområderne med den hver dag. Men efter dette forbliver gule pletter på huden, som ikke forsvinder i lang tid.
 4. Du kan også bruge valnødeskaller. Det skal knuses, tage 20 g, hæld 400 ml vand og kog over lav varme i 20 minutter. Den resulterende afkogning skal håndtere problemområder. Det er bedst at suge en tampon i det og anvende det på overlæben i 10 minutter, så effekten vil være meget højere.

konklusion

Hvad betyder at vælge at slippe af med pistolen afhænger af en række faktorer. Der bør dog gives fortrinsret til en metode, der ikke forårsager ubehag og vil give mulighed for at løse problemet på kort tid, og det vil ikke komme tilbage i lang tid. Det er bedst at konsultere en specialist og derefter træffe en beslutning. I dette tilfælde vil det være muligt at beskytte dig selv og opnå høje resultater.

Hvordan fjerner du antennerne over din overlæbe en gang for alle hjemme?

Antenne på kvinders læber er et almindeligt kosmetisk problem, der giver en masse psykologisk ubehag for deres ejere. Der er mange tilgængelige måder at fjerne hår på, men de kræver alle tålmodighed og systematisk brug. Du kan fjerne antennerne over læben derhjemme, men det er bedre at først gøre dig bekendt med alle muligheder for at løse dette problem.

Årsagerne til antennerne på overlæben i piger

Mørke fluffantenner over læben hos kvinder kan både være et træk ved udviklingen af ​​hår og et tegn på udviklingen af ​​endokrine sygdomme. Den vigtigste initiator for mørkningen af ​​ansigtshår er hormonet testosteron, selvom andre faktorer påvirker denne proces.

Vi kan udklare følgende hovedårsager til dannelsen af ​​mørke antenner i piger:

 1. Forøgede testosteronniveauer på grund af organismens individuelle egenskaber. Under hans indflydelse vokser ansigtshår hårdere.
 2. Arvelige faktorer. Mørk fluff over læben er genetisk bestemt i mange piger i de østlige nationaliteter, selvom det normalt kan forekomme hos næsten enhver kvinde.
 3. Graviditet. Hormonale storme i udviklingen af ​​fosteret kan forårsage en midlertidig mørkning af håret på overlæben.
 4. Brug af p-piller. Langvarigt ukontrolleret indtagelse af hormonelle lægemidler kan provokere deres ubalance og øget hårvækst hos mænd.
 5. Sygdomme forbundet med nedsat produktion eller regulering af syntesen af ​​kønshormoner.
 6. Systematisk stress.

Ud over forekomsten af ​​antenner kan sygdomsforstyrrelser af kønshormoner hos kvinder opleve følgende karakteristiske symptomer: fald i stemmeklang, øget vækst af mørkt hår gennem kroppen og menstruationsforstyrrelser. Ved udseendet af disse symptomer bør undersøges af en endokrinolog.

Skal jeg fjerne antennerne på overlæben

Når pigen begynder at komplekse på grund af de mørke antenner, er det tid til at gøre deres fjernelse eller afklaring. Dette kosmetiske problem er ikke subjektivt, fordi mænd virkelig holder øje med kvinders læber. Valget af en måde at løse dette problem på afhænger af de enkelte karakteristika ved vellus hårets vækst, deres farve, længde og hårdhed.

Langsomt voksende antenner er nemmere at blanke, ikke generer de smertefulde procedurer for deres fjernelse.

Men langt hår vil skabe problemer, selv når de lyser, så det er bedre at epilere eller barbere dem regelmæssigt. Under alle omstændigheder kræver den kosmetiske defekt eliminering, så kvinden fortsætter med at føle sig smuk.

Kan en pige skære sin overskæg?

Der er en myte, at efter hårklipp eller barbering er kvindes hår hårdere og mørkere. Og grundlaget for denne overbevisning er. Spidsen af ​​et naturligt voksende hår er blødt og fleksibelt. Og efter at den er skåret i rod, vises en tykk og stiv stang på overfladen. Derfor efter 2-3 dage på huden fremstår som en børstehår, selv om den i sidste ende også blødgør naturligt.

Således ændres hårets indre struktur ikke, selv efter en lang klippe eller barbering. Deres vækst er ikke accelereret, og antallet af aktive follikler på huden øges ikke. Den eneste ulempe ved mekanisk skæring af hår på læben er deres midlertidige stivhed, hvilket kan forårsage ubehag og irritation ved kysse.

Det er nødvendigt at barbere antennerne en gang hver 2-3 dage, hvilket også fjerner mange kvinder. Selv om du hurtigt skal fjerne fluffhår, er deres skæring den bedste metode.

Hvordan kan en kvinde permanent fjerne ansigtshår?

Det er usandsynligt, at det vil være muligt at fjerne antennerne over læben en gang for alle, men det er helt muligt at fjerne dem i flere måneder eller år. Alle metoder til at håndtere en mørk pistol kan opdeles i kosmetologi og hjemme. Separation er betinget, fordi en kvinde med tiden kan lære at udføre salonprocedurer hjemme.

Til mekanisk rodhårfjernelse anvendes følgende metoder:

 1. Shugaring - epilering af hårakslen med sukkerpasta.
 2. Tripping - hårfjerning med en snoet silketråd. Med god dygtighed tager denne proces nogle minutter. Det irriterer ikke huden og kræver ikke økonomiske omkostninger.
 3. Komprimerer til natten ud af vandet med sodavand.
 4. Voksning er en analog shugaring, hvor voksstrimler anvendes i stedet for sukkerpasta. Når materialet størkner, fjernes voksen fra huden sammen med håret.
 5. Elektrisk eller mekanisk epilator. Ved hver epilation bliver håret lidt tyndere og blødere.
 6. Mekanisk hår trækker med pincet. Den mest smertefulde og lange måde at bruge, som ikke anbefales.
 7. Hardware typer af hårfjerning: laser, elektrolytisk, photoepilation. Disse metoder er mest effektive, men smertefulde og dyre. Imidlertid kan flere sådanne sessioner give hårfjerning i 1-5 år.

I alle disse tilfælde udføres hårfjerning uden at skade pæren, bortset fra hårfjerning. I dette tilfælde vises antennerne på læben inden for 15-20 dage. Hvis du ikke ønsker at trække dit hår ud, kan kvinder bruge mere velegnede metoder, der involverer at fjerne kun den del af stammen, der rager ud over huden:

 1. Barbering.
 2. Skæring antennerne med saks.
 3. Brug depilatory creme, der gør det muligt at trække hår ud af huden.

Effekten af ​​haircuts og barbering varer 1-3 dage, hvorefter en gentagelsesprocedure er påkrævet.

Specielle depilationskremer opløser overfladisk placeret dele af hårakslen. Derfor sker dens efterfølgende fjernelse med en skraber på et dybere niveau, og effekten bevarer i flere dage længere end med en normal barbering. Når du først bruger cremen, skal du lægge den på dit håndled for at kontrollere en allergisk reaktion.

Med små størrelser af hår kan du skjule dem ved misfarvning, hvilket kan gøres både hjemme og i en skønhedssalon.

Fjernelse af uønskede hår over læben ved hjælp af shugaring

Brugen af ​​sukkerpasta til epilering af antennerne bliver stadig mere populær blandt kvinderne. Der er flere grunde til dette:

 1. Allergivenlig.
 2. Hudsikkerhed.
 3. Yderligere rensning af huden fra død epithelium.
 4. Effektivitet.
 5. Den lette procedure.
 6. Cheapness.

Til korrekt fremstilling af pasta anvendte sukker og citronsaft i forholdet 2: 1. Blandingen opvarmes på komfuret for at blive flydende og afkøles derefter til 37-38 ° C. Derefter påføres sukkerpastaen på huden mod hårvækst, og efter den endelige afkøling brydes den af ​​en skarp bevægelse i modsat retning. For nemheds skyld er det muligt at påføre en bomuldsstribe ovenpå.

Shugaring giver dig mulighed for at slippe af med uønsket vegetation på læberne i 3-4 uger. Den systematiske anvendelse af denne metode medfører permanent skade på folliklerne, hvorfor håret bliver tyndere og blødere over tid. Dette giver en yderligere positiv effekt i kampen med antennerne.

Hvordan laver vi usynlige antenner hjemme?

Hvis en kvinde kun er bekymret for hårets mørke farve på sin overlæbe, så kan en simpel misfarvning være nok til at fjerne dette problem. Denne procedure kan gøres hjemme uden forudgående træning. Som blekemidler anvendes:

 1. Hydrogenperoxid.
 2. Salver og formuleringer med ammoniak og hydrogenperoxid.
 3. En blanding baseret på hydroperit. Hendes klargjorte sammensætning sælges i kosmetikbutikker.
 4. En blanding af honning og citronsaft. Virkningen af ​​denne sammensætning fremkommer efter den anden ansøgning, men den giver den sikreste afklaringsproces.
 5. Sammensætningen af ​​mælk og gurkemeje blandet i forholdet 1: 2. Nogle gange kan en ekstra ingrediens være kikært mel.
 6. Citronsaft Citron presses ind i en lille mængde sukker, som efterfølgende søges i 10 minutter til problemområdet. Derefter vaskes sammensætningen med varmt vand.

Der er mange andre folkemæssige retsmidler, men deres effektivitet er i tvivl. Og forbindelser med ammoniak skal påføres meget omhyggeligt, fordi hvis der er skader på huden, kan det forårsage alvorlig irritation.

Den bedste mulighed for at maskere antennerne er færdige kosmetiske blandinger af kendte mærker. Deres effektivitet er garanteret, og antallet af bivirkninger fra ansøgningen minimeres.

Antenneafklaring med hydrogenperoxid

Brugen af ​​hydrogenperoxid til at lette håret er meget populært. Dette skyldes sikkerheden ved dette værktøj, dets billighed og høj effektivitet. Peroxid anvendes både i ren form og i blandinger. Følgende muligheder er ret almindelige:

 1. Ren 3% hydrogenperoxid. Påfør liberalt på overlæben i 5 minutter med en bomuldspindel. Proceduren gentages dagligt indtil fuldstændig afklaring.
 2. Én æggehvide til 1 tsk. 35% hydrogenperoxid. Ansøg om i 10 minutter, skyll derefter med vand.
 3. 1 tsk lanolin, 0,5 tsk. Vaseline, 4 dråber 35% peroxid, 2 dråber ammoniak, 0,5 tsk. shampoo. Ansøg i 15 minutter, skyll derefter med citronsaft.
 4. 1 spsk. barberskum, 5 ml 3% peroxid. Ansøg om i 10 minutter, skyll derefter med vand. Opskriften er designet til tør og følsom hud.
 5. 1 tablet hydroperiton, 3 ml peroxid, 2 dråber ammoniak. Påfør blandingen i 10 minutter og skyll med varmt vand.

Der er andre opskrifter til lynblandinger baseret på hydrogenperoxid. Det er tilrådeligt at prøve nogle få af dem og vælge både effektiv og ikke-irriterende hud. Det vil ikke være muligt at lyse håret helt med det samme. Procedurer skal udføres i flere dage i træk.

Ofte ønsker ønsket om at se smukke ud kvinder at udslette handlinger, der kan skade sundheden. Derfor skal løsningen på problemet med mørke antenner på ansigtet benyttes særligt delikat. Den valgte metode skal være tilgængelig, effektiv og så sikker som mulig for læbernes følsomme hud.

Hvordan slippe af med håret over overlæben

Hvordan man permanent fjerner hår fra overlæben - spørgsmålet er ikke så enkelt, men løseligt. Kvindelige antenner ligner oftere lygter og næsten umærkelig. At fjerne dem eller ej er et smagsspørgsmål. Men hvis håret er mørkt og hårdt, skal du slippe af med dem. Heldigvis er der nu mange værktøjer, der kan klare problemet.

Artiklens indhold:

Antennens udseende kan skyldes forstyrrelser i kroppen, og derfor skal du kontrollere dit helbred før du går til skønhedseksperten. Hvis lægen finder en sygdom, skal du først helbredes og derefter anvende kosmetik.

Ansigtshår fremgår af følgende grunde:

 • Hormonal ubalance. Det sker på grund af stress, ukontrolleret hormonal medicin og præventionsbrug under overgangsalder, under pubertet eller graviditet.
 • Problemer med gynækologi. Forstyrrelser i æggestokkene eller andre dysfunktioner i kvindens genitale område fører nogle gange til øget hårvækst over læben.
 • Endokrine patologi. Forkert funktion af skjoldbruskkirtlen, diabetes mellitus og inflammation i bugspytkirtlen kan også udløse problemet.

For at finde ud af, hvorfor vegetationen optrådte, vil lægen henvise til undersøgelsen af ​​hormonstatusen. Nogle kvinder har tendrils over læben som et resultat af det høje indhold af mandlige kønshormoner i blodet.

Kvindelige antenner fjernes i skønhedssaloner. Hjemmebehandlinger vil hjælpe, hvis håret er tyndt og let. Alle manipulationer udføres på tør, ren hud. De vigtigste måder at håndtere hår på:

 • Plukning. Vejen er smertefuld og ikke altid effektiv: Håret vokser hurtigt tilbage og kan blive mere stift og mørkt.
 • Misfarvning. Velegnet til sjældne antenner. Det er nødvendigt 2-3 gange om ugen at anvende hydrogenperoxid. Over tid bliver håret tyndere og umærkeligt.
 • Depilation. Denne metode vil lindre håret i flere uger. Særlig creme eller lotion anvendes i overensstemmelse med instruktionerne. Før procedurens start testes produktet på et lille område af håndens hud for at eliminere allergiske reaktioner.
 • Voks. Voksstrimler påføres huden, og derefter stærkt brudt mod hårvækst. Efter manipulation skal du bruge en blødgørende creme for at eliminere irritation og rødme.
 • Elektrolyse. Det udføres kun i kabinen og er dyrt. Med hjælp fra nuværende ødelægges hårsækkene, og vegetationen fjernes for evigt.
 • Laser hårfjerning. Effekten varer fra 6 til 12 måneder. Fremgangsmåden udføres i specialiserede skabe af medicinsk kosmetologi.

Godt sugaring hjælper - sukker depilation, det kan gøres hjemme. Til dette formål anbringes en varm pasta af sukker, vand og citronsaft på antennerne. En strimmel af stof lægges på toppen og revnes ned af hårvækst efter at pastaen hærder.

Vær ikke foruroliget, hvis du har overskæg over din læbe. Undersøg din krop, besøg regelmæssigt skønhedseksperten eller gør depilationen selv. Med lidt tålmodighed vil du i lang tid slippe af med uønsket hår over din læbe.

Sådan fjerner du antennerne over læben - effektive metoder

I denne artikel vil webstedet For-Your-Beauty.ru tale om, hvordan man skal klare en sådan svøbe som udseendet af mærkbare antenner i piger. Vi tror, ​​at alle er enige om, at det er grimt, og derfor vil vi fortælle hvorfor de ser ud, overveje forskellige metoder til fjernelse, og du vil vide, hvordan du fjerner antennene over læben.

Hvorfor vokser overskæg i kvinder?

For væksten af ​​kropshår møder hormonet testosteron. Dette mandlige hormon og en stigning i dets niveau i kroppen fører til "øget hårdhed", en lavere stemme, ændringer i feminine kropsfunktioner. Denne faktor kan være genetisk og arvet fra slægtninge. Men det sker, at hormonsystemet mislykkes, og det fører til udseende af hår (især mørkt) på steder, der er unødvendige for piger.

Hvis du har en overskæg over din læbe pludselig, og du ikke har nogen til at arve "travlhed" fra dig, skal du gå til en endokrinolog for en konsultation. Udseendet af antenner kan i sig selv ikke blot skjule et æstetisk gener, men også være årsagen til hormonel ubalance og forringelse af helbredet, som snart kan vise sig mere formidable symptomer end udseende af overskæg.

Slet eller ej?

Mange er bange for at begynde at fjerne uønsket hår, især på ansigtet, og forklarer at håret vil begynde at vokse endnu tykkere, tykkere og sværere. Og gør ikke noget ved det, eller lys hårene. Lysere hår vil også være mærkbar, lysfluff vil blinke i lyset, især i solen. Billedet af en pige med overskæg, selvom med blont hår, er ikke den bedste løsning, til hvem hans udseende er vigtigt.

Derfor er svaret et - håret skal fjernes. Selvfølgelig, hvis antennerne næppe er mærkbare, kan det være en mulighed at afklare som en måde at fjerne antennerne over læben. Men det er værd at huske at lysere ham. stoffer kan irritere huden.

Barberer eller ikke barberer?

Uønsket ansigtshår er bedre at ikke barbere, fordi de hurtigt vokser tilbage. På grund af at blive skåret af med barbermaskine bliver hårets kant stiv, tykt og stikkende. Derfor er svaret ikke at barbere.

Sådan fjerner du antennerne over læben?

Den bedste løsning er epilering, dvs. fuldføre hårfjerning med pære. Vær ikke bange for smerte, det er ret tolerant, som regel er efterfølgende procedurer mindre og mindre smertefulde. Og området med fjernelse af antenner over læben er meget lille, så det er hurtigt og praktisk taget uden ubehagelige fornemmelser. Hvad er fordelene ved epilering over overlæben:

 • Huden forbliver glat og rent uden ekstra hår i meget lang tid (op til 2-3 uger)
 • Ved konstant at trække ud af antennene bliver hårene mindre og mindre, tyndere og lysere, og i sidste ende kan de helt stoppe med at vokse på huden, hvor de epilerer konstant
 • Hårene vil ikke være stikkende, fordi håret begynder at danne sig igen i hårhullet og vokser med en tynd spids.

Vi vil kun overveje det mest effektive og bedste, efter vores mening, måder at slippe af med antenner:

Fjern sukkerpasta (shugaring). Denne hårfjerning er en særlig sukkerpasta. Du kan købe en færdiglavet pasta sammensætning, du kan kontakte salonen til en mester shugaring. Du kan også gøre det selv hjemme, fordi det ikke er noget stort. Pastaens sammensætning er sukker, vand og citronsaft (citronsyre).

Plast sukker sirup rulles langsomt over huden på huden, og en skarp bevægelse af hånden fjerner pastaen på hårvæksten. Med sin overskæg fjernet. Metoden er mindre traumatisk for huden end voksning. Huden forbliver meget glat og blød og vigtigst uden antenner!

 • Sukker - 5 spsk
 • Citronsyre - halv 1 tsk
 • Vand - 1 spsk

Alle ingredienser koges over lav varme, indtil massen er gulende, omrøres konstant. Da massen bliver gulbrun, sluk den, lad den køle af og kan bruges. For mere information om hvordan man gør sukker hårfjerning hjemme, se her.


Antenne over læben kan fjernes med en tråd. Denne type hårfjerning hedder handel. Essensen af ​​metoden er, at du på en bestemt måde har brug for at lægge en almindelig stærk tråd og med enkle bevægelser for at lede en tråd over huden. Den snoet tråd vil gribe hår som en epilator og trække dem ud af huden.

Handel er en meget populær måde at fjerne hår på. De har brugt østlige piger i årtier. En tråd fjerner mange hår på en gang, i modsætning til pincet, og meget hurtigt. Denne metode til hårfjerning anvendes hovedsageligt på ansigtet, selv dårlige hår fjernes.

Fordele ved fjernelse af antenne ved hjælp af en tråd:

 • Huden er absolut ikke beskadiget, fordi under hårfjerning er det hårene, der er fanget af tråden. Der er ikke behov for at holde fast i huden og rive den af ​​skarpt, som det er tilfældet med voks eller sukkerepilation.
 • Der er ingen irritation, som det kan være efter brugen af ​​cremen til depilering eller misfarvning.
 • Meget økonomisk og hurtigt - kun en tråd og et par træninger er nødvendige. Selvfølgelig kan du finde en mester, der ejer en sådan hårfjerningsteknik.

Fjern antennerne for evigt. Hvis du vil fjerne hårene en gang for alle, skal du gå til en skønhedssalon, hvor du kan fjerne antennerne over læben på forskellige måder:

 • Laser hårfjerning - hårfjerning ved hjælp af lys, som har et bestemt spektrum.
 • Elektrolyse - hårfjerning med elektrisk elektrisk udladning.
 • Photoepilation - hårfjerning med pulserende lys
 • ELOS epilation (kombineret metode) - en kombination af laser og strøm i en enhed.

Antenne over piger øverste læbe: hvordan slippe af med?

Ansigtshår på ansigtet af det retfærdige køn er et meget delikat og desværre udbredt problem. I de fleste tilfælde forårsager antenne på overlæben i piger betydeligt ubehag og reducerer selv selvværd, fordi folk, der bekymrer sig om udseende, ser ud til at slippe af med dem.

I dag kan denne fejl behandles på snesevis af forskellige måder. Det vigtigste - at finde ud af årsagerne til permanent at forhindre uønsket hårvækst på ansigtet.

Hvorfor har kvinder et overskæg?

Menneskekroppen er næsten fuldstændig dækket af lysfluff. Dens tilstedeværelse er helt normal og kræver ingen indgriben, da sådan vegetation er usynlig. Men udseendet af fortykket sort hår på en piges ansigt er en undskyldning for at lyde alarmen.

Antenne over læben kan signalere alvorlige forstyrrelser i kroppen.

Normalt sker deres vækst af en given grund:

 • Hormonale svigt. Udseendet af overskydende vegetation på kroppen er værdien af ​​testosteron. Dette er et mandligt hormon, hvor en lille mængde er nødvendig i den kvindelige krop. Dens stigning fører til en ændring i kroppens udvikling og udseendet af antenner over læben, og nogle gange vegetation på hagen. Hvis du ikke holder opmærksom på dette problem i tide, så bliver det ikke så nemt at slippe af med konsekvenserne derhjemme.
 • Arvelighed. Nogle gange er årsagen til hårvækst på pigernes ansigt genetik. Hvis hendes slægtninge har lignende problemer, kan du dømme eksistensen af ​​en disponering. Men det hormonelle system i dette tilfælde gør ikke ondt at kontrollere.
 • Nationalitet. For repræsentanter for nogle nationer i verden betragtes tilstedeværelsen af ​​antenner over overlæben ikke som en afvigelse. Tværtimod er dette en grund til stolthed, da vegetationen taler om sundhed og højt seksuelt temperament.
 • Graviditet. På grund af ændringer i hormonel baggrund fremstår mørke hår i piger, som selv hurtigt forsvinder efter fødslen. Om ønsket kan de trække ud, hvis mængden tillader det.
 • Age. Hos kvinder, der er ældre end 30 år, falder østrogenproduktionen nogle gange, hvorfor overskægsvækst begynder. Dette indikerer tilstedeværelsen af ​​fejl i leveren og kræver en undersøgelse.
 • Sygdomme i organer med ansvar for produktion af hormoner (en sjælden procentdel af tilfælde).
 • Tager noget medicin eller drikker for meget I dette tilfælde for at slippe af med vegetationen er det nok at opgive den dårlige vane eller stof. Men hvis sundhedstilstanden ikke tillader dig at ændre medicinen eller stoppe med at bruge den, skal du trække antennene med pincet hjemme eller søge hjælp fra fagfolk.

Hvordan slippe af med kvæg overskæg?

Før du begynder proceduren for fjernelse af overskydende hår, er det tilrådeligt at finde ud af årsagen til deres udseende. Nogle gange er det vigtigere at eliminere kilden til besværet end konsekvenserne, og vegetationen vil desuden ikke længere forstyrre det retfærdige køn.

Der er mange måder at fjerne overskæget over læben: Du kan trække ud, blegge, barbere sig hjemme eller bruge tjenester fra professionelle kosmetologer. At vælge den mest effektive metode er det værd at overveje dem mere detaljeret.

Ansigtshår lynnedslag

Vores bedstemødre gjorde det samme. Selvfølgelig lindrer dette ikke antennerne, men det hjælper med at skjule dem, hvilket i høj grad forbedrer situationen. Derudover er blegning helt smertefri. For det bruger både kosmetik og sædvanlige hydrogenperoxid.

Ulempen ved metoden er, at den ikke er egnet til ejere af følsom hud. Selv de blødeste cremer forårsager ofte irritation og udslæt.

Mand metode

Mange spørger spørgsmålet "er det muligt at barbere antennerne til piger." Svaret er generelt positivt, men det ville være bedst at finde ud af om det er nødvendigt? Denne metode er den mest elementære og bekvemme, den er vant til at slippe af med overskæg og skæg fyre, men begynder at bruge det, pigerne bliver nødt til at gøre det dagligt.

Hvis du barberer dit hår, begynder de at vokse hurtigere og gradvist fortykkes på grund af skærmens vinkel. Derfor vil den ulempe, der skulle skjules, kun blive mere mærkbar. Derudover vil det ikke gøre uden brug af specielle skum mod hudirritation - ellers kan det ikke undgås.

I en enkelt ordre kan du slippe af med whiskers ved hjælp af et blad, men de fleste eksperter er tilbøjelige til at tro, at det er bedre for piger at barbere deres ben eller bikiniområdet, men ikke ansigtet.

Ideel hjemme

I den seneste tid var det meget populært at trække hår ud med pincet. Lad effektiviteten af ​​denne metode kun mærkes efter nogle få procedurer, det er ret egnet, hvis ansigtsplantage er sjælden.

Men ømhed, indgroede hår og irritation afviser mange piger. Derfor er denne metode til storskalig fjernelse kun egnet til de mest desperate og modige damer.

Brug af depilatory cremer derhjemme

Dette værktøj er under alle omstændigheder lidt bedre end plukning, fordi det ikke bringer smerte. Men det er muligt at brænde og lugte under proceduren.

Anvendelsen af ​​sådanne cremer letter i høj grad mekanisk fjernelse. Dette er muligt på grund af sammensætningen, som omfatter kemikalier, som opløse hårsækkene. Dog kan for hård og mørk vegetation ikke fjernes på sådanne måder, især for evigt. De kan kun løsne håret.

Før brug er det tilrådeligt at teste for irritation.

Professionel overskæg fjernelse

Den følgende diskussion fokuserer på salonprocedurer. De har også deres egne ulemper som hudirritation eller manglende erfaring med mesteren. Men en sand indgriben giver dig mulighed for at glemme ansigtshår for evigt.

I øjeblikket er der tre typer af hårfjerning for at fjerne et overskæg:

Hver af dem har sine egne egenskaber:

 • Laser hårfjerning. Denne metode er meget hurtig og mindre smertefuld i forhold til følgende. Strålen ødelægger hårets rødder og letter deres tab. Denne type af fjernelse af antenner er for tiden den dyreste.
 • Elektrolyse. Proceduren er i stand til at klare selv med grå og røde hår, fordi det anerkendes som yderst effektivt. Det består i behandling af pærer med svage udledninger, hvilket fører til deres ødelæggelse og forhindrer re-vækst. Denne metode tager meget tid og er den mest smertefulde, men den har en høj ydeevne.
 • Epilering. Denne procedure fjerner også ansigtshår permanent. Det udføres ved hjælp af en flashlampe, hvis lysflusser virker på follikler på samme måde. Photoepilation er kun egnet til lyse antenner, hun vil ikke tage gråt hår. Derudover har proceduren kontraindikationer, derfor er forudgående høring påkrævet.

Folkemetoder

Dette afsnit er beregnet til dem, der ikke ønsker at bruge kemi, fordi nogle gange hjemme er det meget lettere at løse problemet med improviserede og billige midler. Desuden er disse metoder bedre egnet til unge, fordi overskydende kemiske virkninger muligvis ikke har en positiv effekt på en stadigvoksende krop.

For at slippe af med uønsket vegetation, brug frugter, der indeholder syre. Sukker hårfjerning er også velegnet, men det er værd at huske på, at denne metode er smertefuld og traumatisk for huden. Måske trækker et hår ud, måske mindre ubehageligt.

For at bevare sundhed og skønhed er det bedre at først kontakte en specialist, der kan hjælpe med at normalisere kroppens tilstand. Først efter det kan du påtage dig hårfjerning.

Antenne over overlæben: hvordan man kan slippe af med dem hurtigt og permanent hjemme

Det første, vi lægger mærke til, når vi beskæftiger os med en person, er hans ansigt. Og for kvinder bør det være godt vedligeholdt. Men ofte udsmykker udseendet sådan en tilsyneladende ubetydelig detalje som antennerne over overlæben. De kan være tynde og sjældne, men denne kendsgerning ændrer ikke situationen til det bedre. Ud over det faktum, at hår skaber en æstetisk defekt, påvirker de også brugen af ​​kosmetik. Læbestift, uanset hvilken farve det måtte være, understreger kun de eksisterende mangler, såvel som fundamentet eller pulveret i overlæben. Nå, hvis du undgår dette område, når du anvender kosmetik, vil det skille sig ud. De fleste kvinder er meget bekymrede over uønsket kropshår, og når det kommer til ansigtet, forårsager det en reel panik. Men det viser sig, at ikke alt er lige så slemt, som det kan synes ved første øjekast. Der er forskellige måder at fjerne hår over overlæben, takket være hvilken huden bliver glat og ansigtet vil blive velplejet.

Måder at fjerne antenner over overlæben derhjemme

Problemet med udseende af hår i zonen placeret over overlæben, står over for mange kvinder og endda meget unge piger. De fleste af dem løser ganske sikkert dette problem uden at forlade hjemmet. Selvfølgelig kan du besøge en skønhedsekspert, men det er slet ikke nødvendigt, fordi proceduren for fjernelse af overlæbe i hjemmet er ekstremt enkel og tager kun et par minutter.

Hår over overlæben kan være en ubehagelig overraskelse for enhver kvinde, uanset alder og sundhed

Der er forskellige måder at fjerne hår på.

Plukkende pincet

Måske den nemmeste måde. Det er nok at få fat i et hår og trække det ud, som det vokser. Fremgangsmåden ved metoden afhænger udelukkende af, hvor meget vegetationen er over overlæben, og om den er lang eller kort. Hvis der er flere hår, hvor længden giver dig mulighed for at fange dem med pincet, så må der ikke opstå problemer. Men det sker, at der i problemområdet vokser en fin ned tykt. I dette tilfælde vil det være svært at tåre hvert hår. I det mindste tager det meget tid. Pincet er ikke altid egnet til blondt hår, fordi deres grænser er mindre mærkbare, og derfor er det sværere at fange dem.

Plukningsmetoden betragtes som smertefuld.

Efter epilering vil huden forblive glat i omkring en uge, og derefter begynder hårene at virke igen. Dette gælder for enhver metode, der involverer plukning af hår: fjernelse af antenner med pincet, epilator, voks, tråd, sukkerpasta.

epilator

For mange kvinder synes denne metode at være den mest bekvemme, da i et øjeblik kan du slippe af med alt håret. Dette er en ubestridelig fordel ved epilatoren over pincet. Derudover er der ikke behov for særlige forberedende foranstaltninger, som det er tilfældet med voksaflejring.

Det er meget vigtigt at desinficere huden før og efter fjernelsen af ​​antennerne, f.eks. Ved hjælp af chlorhexidin

Det vigtigste - at huske at epilatoren kan "tygge" huden. Derfor bør du ikke trykke hårdt på ham under proceduren. Det er bedre at gå enheden i en afstand på 2-3 mm fra den. Området med hårfjerning bør forstrækes, idet man trykker på overlæben, men kun for at undgå, at der dannes folder på huden, ellers risikerer den helt sikkert at falde mellem epilatorens tænder. Det antages, at denne metode til fjernelse af håret forårsager meget ubehag, men det er, som i tilfælde af pincet, et spørgsmål om vane. Efter nogle få procedurer bliver smerten sløv.

Barbering

Måske det mest uheldige valg. De barberede hår, uanset hvilken del af kroppen eller ansigtet vi taler om, begynder at dukke op den næste dag, og derfor skal proceduren udføres regelmæssigt. En permanent virkning på huden kan forårsage irritation. Derudover bliver hårene gradvist tyndere ved plukning, og barbering giver ikke en sådan positiv effekt. I hvert fald, hvis valget faldt på ham, er det altafgørende, før du bruger en barbermaskine til at skumme huden med skum eller barbergel eller i det mindste med almindelig sæbe / shampoo. Efter proceduren skal du bruge en fugtighedscreme, ellers lækker huden hurtigt. Den eneste plus barbering - det er helt smertefrit.

Fjernelse efter tråd

Faktisk er hårfjerning ved hjælp af en tråd det samme som plukning, kun ved en ret eksotisk gammel metode. Metoden hedder triding. Du har kun brug for en stærk silketråd, men du skal helt sikkert træne det på forhånd, fordi du ikke kan klare dig her.

Tråd Algoritme:

 • knude dens ender;
 • stræk tråden i form af en cirkel, og hold tommelfingeren og pegefingeren i begge hænder;
 • drej det omkring 6 gange for at danne en "otte" med en loop i midten;
 • Tag fat i hver løkke med denne løkke, samtidig med at fingrene sættes på den ene side og spredes på den anden.

En anden løsning på problemerne med antennerne (dog kun i et par dage) er en speciel depilatory creme designet specielt til ansigtet.

Peroxidbelysning

Ikke alle piger har et behov for at fjerne antennerne helt, for hvis det kun er en fluff, så påvirker det muligvis ikke det. Og så var det ikke mærkbart, det er nødvendigt at ty til blegeproceduren. Herved anvendes hydrogenperoxid. Det ødelægger det mørke pigment i hårstrukturen. Du skal blande en halv teskefulde peroxid (6%) med en dråbe ammoniak (ikke længere nødvendig, ellers bliver lugten for hård). Smør området over overlæben med denne blanding. Skyl efter 15 minutter med vand ved stuetemperatur. Det er nødvendigt at udføre proceduren dagligt, og derefter hårene vil lyse efter en uge, og efter nogle få dage begynder de at tynde og tynde (selvfølgelig, hvis de ikke er for hårde i naturen). Vejen er helt smertefri.

Hydrogenperoxid kan forårsage irritation på huden, så før du bruger det, skal du teste for allergier: læg lidt penge på indersiden af ​​albuen og vent en halv time. Hvis der ikke er reageret, kan du sikkert bruge stoffet på ansigtet.

Voks og sukkerpasta

En anden måde at plukke uønskede hår på er voks og sukker depilation. I dette tilfælde anbringes værktøjet i et tæt lag på overfladen af ​​problemområdet, størkner og fjernes i en skarp bevægelse.

Det er meget bekvemt at påføre voks med en speciel træpind, som findes i de fleste vokssæt.

Til voksning er den nemmeste måde at købe et specielt sæt på, hård voks, en pind til påføring af det, hårfjerningsstrimler og hudplejemidler før og efter proceduren. Nogle gange er voks også til stede i sættet, men hvis ikke, kan du bruge en mikrobølgeovn eller smelte voksen i et vandbad.

Fremgangsmåden er som følger:

 • huden desinficeres og affedtes
 • I løbet af hårvækst påføres en forsmeltet voks på problemområdet;
 • en strimmel er fastgjort ovenpå;
 • når hele strukturen hærder, kommer den ud i en skarp rystelse mod hårets vækst;
 • huden er desinficeret igen.

Det menes at metoden er smertefuld, men moderat.

Shugaring pasta anvendes på nøjagtig samme måde med forskellen, at den ikke skal smeltes. Selv om der er en anden signifikant forskel på voks: det fjernes i løbet af hårvækst, men anvendes mod deres vækst.

Det er nødvendigt at være opmærksom på, at voks og sukkerpasta påføres huden og fjernes fra den i forskellige retninger.

Hardware metoder: laser, elektrolyse og fotoepilation

Hardware kosmetologi på nuværende stadium har nået et niveau, hvor procedurer kan udføres selv hjemme. Der er specielle bærbare enheder, sikre og nemme at bruge, og desuden relativt billigt. Det lyder meget fristende, men faktisk er ikke alt så simpelt. Faktum er, at strømmen af ​​elektriske epilatorer til husholdninger, fotoepilatorer og laserapparater er meget mindre end de enheder, der bruger klinikker og skønhedssaloner, og derfor vil virkningen af ​​dem heller ikke være meget imponerende. I nogle tilfælde, især når hårene er stive, overhovedet ses der ikke noget resultat. Derfor giver det ingen mening om vedvarende at rådgive hjemme hardware metoder, da dette er et rent individuelt spørgsmål, især med hensyn til varigheden af ​​effekten. Det er også nødvendigt at tage højde for det faktum, at før brug af apparaterne skal du være godt forberedt: vokse hår med flere millimeter. Derefter kan de heller ikke fjernes, fordi de skal falde ud på egen hånd. Det betyder, at i løbet af hardwareprocedurerne, som kan tage mere end en måned, bliver du nødt til at gå med overskæg. Det menes, at enhederne virker helt smertefrit, men i sjældne tilfælde, når de er i brug, kan der være en let brændende eller prikkende fornemmelse.

Video: Gennemgang af hårfjerningsteknikker over overlæben.

Mulige virkninger af hårfjerning

På trods af den tilsyneladende sikkerhed i overlæbe hårfjerningsproceduren (uanset hvilken metode der vælges), fører det nogle gange til nogle negative konsekvenser:

 1. Midlertidig eller vedvarende hyperemi i huden. Området over overlæben er meget følsomt. Huden der er tynd og reagerer straks på enhver påvirkning. Derfor vil enhver procedure forårsage rødme, hvilket i nogle tilfælde tager mindre end en time. Men hvis håret er blevet fjernet ved laser eller fotoepilation, kan huden på overlæben let ændre skyggen i flere dage eller endda måneder. Det er forbundet med at få en forbrænding.
 2. Ødem. Som regel går det meget hurtigt.
 3. Røde prikker. De er også en almindelig midlertidig reaktion. Men i sjældne tilfælde kan de igen være forårsaget af en forbrænding, og så vil det tage lang tid at slippe af med dette symptom.
 4. Vokser op. Denne effekt observeres ved plukning. Det er nødvendigt at overholde procedurens teknologi, selv om det desværre ikke helt kan beskytte mod indgroede hår.

Indgroede hår kan forekomme lige over overlæben, men da huden er tynd der, sker det sjældent.

Er det muligt at slippe af med hår på overlæben for evigt

Der er mange myter om fjernelse af antennerne over overlæben, eller rettere om resultaterne af denne procedure. De siger, at håret begynder at vokse hurtigere fra den mekaniske påvirkning, og metoderne til hardware kosmetologi, for eksempel elektrolyse, kan slippe af med problemet for evigt. Med hensyn til den første antagelse er det 100% ikke sandt. Tværtimod, som tendrilsne plukkes, kan hårene blive tyndere og mindre ofte. Selvfølgelig, hvis du tager til barbering, kan du mærke stubben, når håret begynder at skære igennem igen. Hertil kommer, at deres razor-cut-ender ikke tynder ud sammenlignet med det naturlige hele hår og derfor ser mere grove ud.

Hvis vi taler om muligheden for en endelig og uigenkaldelig fjernelse af håret, skal det huskes, at enhver hardware-metode, på trods af reklame og godkendelse fra nogle kosmetologer, ikke er i stand til et sådant resultat. Efter en vis tid, selv om det er langt, vil håret stadig begynde at vokse igen, især i betragtning af at det er forbundet med arbejdet i kroppens hormonelle system. En anden ting er, at de ikke bliver så mange som før. Måske er den mest effektive metode elektrolyse. Takket være hende kan halv eller endnu flere hår virkelig forsvinde for evigt. Men den anden halvdel er sandsynligvis igen i løbet af få år. Men her er det nødvendigt at tage højde for, at enheder, der er beregnet til hjemmebrug, på grund af deres lille kraft ikke giver en sådan effekt som professionelt udstyr. Derfor bør man ikke forvente alvorlige resultater fra dem.

Video: Årsagerne til udseendet af antenner i piger

Anmeldelser af antenner fjernelse metoder

Vælg den metode til hårfjerning, der passer til dig. Min mening: Jeg anbefaler ikke at blive udført på stereotyper og prøve epilatoren, jeg er sikker på at du vil føle forskellen. For den udbredte indignation "Hvis du starter, så skal du hele tiden fjerne antennerne." Jeg svarer som følger: fjerner du håret fra benene og armhulerne? Gøre en pedicure? Hvad er der så et problem i et par minutter hver anden til to uger for at gå smukt? Derfor, hvis du tror at du har brug for hårfjerning på dit ansigt, skal du ikke afskrække dig selv og ikke se efter undskyldninger bare på grund af vanskeligheder, du skal bare starte - og alt vil vise sig. Særlige mini-epilatorer sælges til ansigtet, der ligner pinde, både feminine og funktionelle. Men hvis du allerede har en flot epilator, så synes jeg det ikke giver mening at foretage et sådant køb.

edelweiss

http://irecommend.ru/content/u-menya-est-boroda-i-ty-skazhesh-mne-da-borody-i-usov-net-epilirui-moi-otvet-chto-vybrat-vos

Om 13-14 år gammel så jeg først et overskæg. Mærkeligt nok forårsagede denne kendsgerning mig ikke panik (eksempler på mor og bedstemor er foran mine øjne - vi har alle vegetation på overlæben gennem kvindelinjen). På den fjerne tid blegede jeg sort overskæg med en opløsning af hydroperit og var glad. Men vegetationen forsvandt ikke overalt, det blev bare mindre synligt. Omkring år 2000 besluttede min mor, at jeg ville stoppe med at male min overskæg. Og hun sendte mig til at udforske om photoepilation (eller laser, jeg kan ikke huske). Det var sommer. Og jeg var heldig, for i salonen, hvor jeg kom til at "slippe af med overskæget for evigt", arbejdede en vidunderlig mester, som afskød mig fra denne tvivlsomme procedure, lokket mig til siden af ​​voksepilation. Lige siden jeg og voksen er ikke adskilt. Jeg fjerner hår med voks. Denne metode er den bedste for mig (jeg prøvede det med tråd og ild og med specielle strimler og plukket det - alt nonsens!) Kun voks, kun hardcore! Jeg vil nødvendigvis bemærke det øjeblik, da jeg lige begyndte at gøre voksepilation, så havde jeg en forfærdelig irritation - hvid smerter acne. Jeg forstår, at huden blev vant til virkningerne. I øjeblikket er der ingen acne, irritation eller noget andet negativt. Hele proceduren tager mig ikke mere end fem minutter. Voksning Jeg kan virkelig godt lide på grund af økonomien af ​​tid og penge. Det eneste negative er smerte, men jeg er allerede kommet til det. Jeg kan ikke anbefale proceduren til fjernelse af overlæbe!

På grund af voks bliver huden på overlæben på blot et par minutter helt glat.

YurTanka

http://irecommend.ru/content/udalenie-volos-na-verkhnei-gube-otzyv-na-osnove-17-let-epilyatsiya-doma-samostoyatelno-foto

En ven har en lille overskæg over sin overlæbe, Nå, nu tænkte hun på at fjerne, hun blev rådgivet til laser hårfjerning, ja jeg gik med hende, jeg blev også overbevist, de siger meget godt, vi vil fjerne det med et par tricks for evigt. Vi kom for første gang, proceduren var smertefuld, jeg kom ud med en rød læbe, mere præcist med det faktum, at der blev fjernet meget lidt hår, næsten ingenting er ændret. Vi gik 3 flere gange. Og vi havde nok. Efter denne epilering er der røde pletter, og jeg tager afsted, forestil mig, at jeg gik i mere end seks måneder, meget grim, som lille acne. Og min ven gik med dem endnu mere, jeg vil ikke gøre noget andet, alle kom op og spurgte "hvad har du med din læbe". Og så ved du ikke, hvad du skal svare. Generelt, hvis det ikke er så synligt, er det bedre ikke at gøre det overhovedet. Jeg kunne ikke lide det, jeg er glad for, at selv nu er alting forbi.

bloodycookie

http://otzovik.com/review_381694.html

Hej :) Som du ved, er næsten alle typer mekaniske epilationer kun udført efter 18-20 år, og nu har mange mennesker i min alder (jeg er 15) komplekser på grund af antennerne på ansigtet. Den nemmeste måde at slippe af med overskæg er at smøre dem med ammoniak og hydrogenperoxid. Bare overdriv det ikke med ammoniak, du kan brænde huden. Efter påføring kan der forekomme røde pletter i ansigtet, men de forsvinder hurtigt (om 15 minutter). Den mest ubehagelige ting er, at øjnene begynder at vandre på grund af ammoniak. Men håret forsvinder ret hurtigt (jeg er forsvundet om en uge). Held og lykke alle sammen :)

http://www.woman.ru/beauty/face/thread/4274303/

Mange kvinder er bange for at ty til enhver form for hårfjerning, der ligger over overlæben, styret af det faktum, at formodentlig enhver effekt kun øger deres vækst. Faktisk er dette kun spekulation, og hårfjerning tværtimod gør antennerne tyndere og mere sjældne. Særlige træk ved huden er ikke grunden til at nægte at fjerne hår, da dette kan gøres ved hjælp af helt forskellige metoder. De er nok til at kunne afhente mindst en passende. Behandling af området over overlæben tager ikke meget tid, og effekten varer langsomt. Derfor er der ingen grund til at opgive de procedurer, hvormed huden bliver glat.

Du tror ikke, at hårfjerning er mulig uden smerte?

Sådan retter du øjenbrynene hjemme