Hvordan kan jeg fjerne ansigtshår hjemme

Nogle kvinder er bekymrede over problemet med udseendet og væksten af ​​overskydende hår, der opstår i ansigtet. At fjerne hår på ansigtet i hjemmet er i de fleste tilfælde meget mere praktisk end i salonen. Faktisk er det i dette tilfælde ikke nødvendigt at bruge penge og tid til at besøge professionelle kosmetologiske procedurer.

Ofte vil kvinder gerne vide, hvordan man kan slippe af med overskæg, fordi det er disse hår, som forårsager den største ubehag og begrænsning. Desuden kan unødige hår opstå på hagen og kinderne.

Moderne kosmetologi tilbyder et stort antal salonprocedurer for at slippe af med ansigtshår: laserfjernelse, fotoepilation, elektroepilation, hårblegning. Men der er hjemme metoder, der vil hjælpe i kampen mod denne ubehagelige mangel hos kvinder.

Hjemmet metoder

For at fjerne ansigtshår hjemme kan du bruge følgende metoder:

 1. Epilering med harpiks eller voks. Disse ingredienser til proceduren kan købes på et apotek eller en kosmetisk butik. Princippet om deres brug er det samme: Du skal opvarme harpiksen eller voks og derefter påføre dem med en spatel på hårene, der skal fjernes, og luk med tyndt papir på toppen. Når alt er køligt (efter 10 minutter), skal papir med en skarp bevægelse fjernes med harpiks eller voks og unødvendige hår. Denne metode er ikke svært at bruge, men det gør ondt nok. Efter proceduren kan der være let irritation og rødme i ansigtets hud, som skal smøres med en fugtighedscreme.
 2. Plukning. Ansigtshår fjernelse ved hjælp af denne metode vil hjælpe med at slippe af med håret i et stykke tid, men denne metode er ret lang og smertefuld. Og det består i gradvis plukning af unødvendige hår med pincet.
 3. Hydrogenperoxidblegning. Denne procedure er baseret på lette effekten af ​​3% eller 6% hydrogenperoxid, som skal påføres hårene på ansigtet. Dette skal gøres hver anden dag og forsøger ikke at påvirke huden.
 4. Brug af alkoholopløsning. Sammensætningen til denne fremgangsmåde fremstilles som følger: 35 ml alkohol, 1,5 g iod og 5 ml flydende ammoniak og ricinusolie blandes. Den resulterende opløsning påføres håret 1 eller 2 gange om dagen.
 5. Soda lotion. 1 tsk Bagepulver skal opløstes i 200 ml kogende vand og derefter fugte en vatpind i en opløsning og påføres et sted med uønskede hår. Forlad et par timer, sikring med gips (det kan du gøre hele natten). Denne enkle opskrift hjælper med at bremse hårets vækst.
 6. Smøre druesaft. Til denne opskrift behøver du vilde umodne druer, hvis saft skal smøres af hårene i ansigtet hver dag.
 7. Brug af nøddeskal. Skal af valnød eller fyrmøtrik skal knuses så lille som muligt, tilsæt lidt vand til konsistensen af ​​tyk vand og smøre 3 gange om dagen med unødvendige hår på ansigtet.
 8. Smøring saft grøn valnød. Efter at have opnået en sådan sjælden ingrediens og smør hårene med sin friske saft i 1-2 måneder, er det muligt at opnå, at håret på ansigtet ophører med at vokse.
 9. Opskrift med nældefrø. 1 spsk. l. Denne komponent koges i 10 minutter i 1 spsk. vand. Efter afkøling tilsættes 25 ml vegetabilsk olie. Påfør 1-2 gange dagligt, gælder for områder med overskydende hår.
 10. Anvendelse af formisk olie. Med denne komponent kan du slippe af med overdreven hår på ansigtet i en periode på 2 til 6 måneder. Det er nok at smøre problemområder med dem 2 gange om dagen.

Nyttige anbefalinger

Desværre vil hjemmeprocedurer hurtigt og permanent slippe af med uønsket ansigtshår, som professionelle salonteknikker kunne gøre. Men så vil de hjælpe med at spare penge og spare tid, som kunne bruges på rejser til saloner. Hjemmeffekter vil have den største effekt med bløde og retfærdige hår på ansigtet, der ligner fluff.

At slippe af med hår derhjemme er en midlertidig foranstaltning, som bliver nødt til at komme tilbage igen og igen. En sådan metode som lynhår kan dog efterhånden føre til skade på deres struktur og tab permanent. Andre opskrifter vil bidrage til langsom hårvækst, men nogle gange kan det tage lang tid.

Som det ofte sker i behandlingen af ​​visse problemer, kan nogle kvinder slippe af med vegetationen på en måde og andre kvinder - helt anderledes. Plucking, epilatorer, barbering og depilatory cremer kan spare dig for overskydende hår og kan gøre dit overskæg og andet hår tykere og strammere.

Især ofte sker dette, når kvinder forsøger at slippe af med en blød og lys kanon på deres ansigt. Derfor, hvis en opskrift ikke reducerede mængden af ​​hår eller forårsaget irritation, så skal du prøve lykken ved at prøve noget andet. Uanset hvilken metode der vælges, er det nødvendigt at anvende det konstant for at opnå det ønskede resultat.

De fleste af de foreslåede metoder er ikke egnede til kvinder, der har nogen hudsygdomme på deres ansigt. Ellers kan du kun forværre hudprocesserne.

Før kvinden og håret fjernes på kinderne, halsen eller overlæben, anbefales kvinder at konsultere en endokrinolog inden de anvender disse eller andre metoder. En sådan mangel på ansigtet kan trods alt være en indikator for forekomsten af ​​sådanne alvorlige problemer som hormonal svigt, forstyrrelse af skjoldbruskkirtlen eller binyrerne, forekomsten og udviklingen af ​​tumorprocesser i kroppen.

Hvis selv med brug af forskellige opskrifter til fjernelse af antenner og andet ansigtshår ikke virker, er det et besøg hos lægen et besøg værd. Han vil være i stand til at bestemme årsagen til sådan vegetation på ansigtet af en kvinde og finde den mest hensigtsmæssige måde at fjerne den på. I nogle tilfælde kræves behandling af sygdomme eller anvendelse af professionelle kosmetiske hårfjerningsmetoder.

Ansigtsbehov fjernelse derhjemme

Et lille, ubemærket hår ned er til stede på hele vores krop, som naturen tilsigtede. Men når hårene på ansigtet af en kvinde vokser for rigeligt, har en tæt struktur og mørk farve - det bliver et problem. Heldigvis kan du slippe af med ansigtshår og endda dig selv hjemme. Der er forskellige værktøjer, hårfjerningsteknikker, der giver dig mulighed for at fjerne lyse, mørke, hårde og bløde hår fra ansigtet.

 • 1. Hvorfor vises ansigtshår hos kvinder?
 • 2. Metoder til hårfjerning ansigt
 • 2.1. Laser hårfjerning
 • 2.2. photoepilation
 • 2.3. elektrolyse
 • 2.4. Elos - epilering
 • 3. Afhaling af ansigtet derhjemme
 • 3.1. Trimmer, pincet
 • 3.2. Barbermanden
 • 3.3. tråd
 • 3.4. Mekanisk epilator maskine
 • 3.5. Depilatory cream
 • 3.6. Voks (voksning)
 • 3.7. Shugaring
 • 4. Folkemetoder til ansigtsbehandling
 • 4.1. Hydrogenperoxid og flydende sæbe
 • 4.2. Alkoholopløsning
 • 4.3. Soda opløsning
 • 4.4. valnød
 • 4.5. Kaliumpermanganat
 • 5. Hvad er de bedste måder at ikke udvej på?
 • 6. Generelle kontraindikationer
 • 7. Sådan plejer du dit ansigt efter depilation og epilation
 • 8. Afslutningsvis

Hvorfor vises hår på kvinder?

Hovedårsagen til udseendet af uønskede hår i rigelige mængder hos piger, hvor de ikke bør være - et overskud af hanhormonet testosteron.

De mest almindelige årsager til hormonelle lidelser kan være:

 • langvarig stress, kronisk søvnmangel
 • ukorrekt ernæring, brugen af ​​mange skadelige produkter;
 • kroniske og akutte inflammatoriske processer i kroppen;
 • onkologiske sygdomme;
 • graviditet;
 • overgangsalderen;
 • hormonmedicinering;
 • genetisk prædisponering.

Hår kan begynde at vokse på kvindernes ansigt, pludselig i enhver alder og fra begyndelsen af ​​puberteten. Det er umuligt at skjule et problem i et sådant område, og mange foretrækker at fjerne det.

Ansigtshår fjernelse metoder

Gør hårfjerning i ansigtet for evigt muligt kun under salons betingelser, specielle hardware metoder.

Laser hårfjerning

Laserstrålen virker på hårets rod, fuldstændig ødelægger den. Teknikken er næsten smertefri. For at slippe af med vegetationen for evigt, skal du gennemgå 5-8 procedurer med et interval på 2 måneder. Laseren virker kun på de follikler, der er i den aktive fase. Sovepærer forbliver intakte. For ødelæggelsen af ​​alle follikler skal du overholde den angivne tilstand.

Men ikke alle kan fjerne uønsket ansigtshår med en laser epilator - det har næsten ingen virkning på meget tynde og lette hår. Mørke overskæg kvinder fjernes godt.

photoepilation

Sammenlignet med en laser er det et mere effektivt værktøj, og giver dig også mulighed for at fjerne ansigtshår for evigt. Xenon lampeblinker virker ikke kun på mørke hår, men også på lysere. Ved hjælp af fotoepilation kan du fjerne antennene, hårene på hagen, i ørernes område. Du skal gå op til 8 sessioner med intervaller på 1,5-2 måneder for at slippe af med overskydende hår for evigt.

elektrolyse

Hårroten ødelægges af en elektrisk puls, som føres gennem en nåleelektrode, der påføres hvert enkelt hår. Elektrisk ansigtshår fjernelse er en lang, smertefuld og dyr teknik. Det vil ikke være muligt at slippe af med alt håret fra en session for evigt, du bliver nødt til at vente på opvågningen af ​​sovepærer. Det tager 5-8 procedurer for at opnå det perfekte resultat.

Elos - epilering

Enheden kombinerer genereringen af ​​elektriske impulser og lygter. Elos fjernelse af uønsket ansigtshår foregår også i flere sessioner med intervaller på 5-7 uger. Huden forbliver glat i mange år.

Kun disse teknikker giver dig mulighed for permanent at slippe af med uønsket vegetation på kroppen. De bør udføres af specialister, der har de relevante certifikater.

Afhaling af ansigtet derhjemme

Ikke hver pige for at fjerne antennerne over læben er klar til at deltage i de dyre procedurer, der er beskrevet ovenfor i løbet af året.

Du kan slippe af med uønsket ansigtshår alene, valget af depilationsteknikker er ret bredt.

Trimmer, pincet

Ved brug af pincett eller en elektrisk trimmer er det praktisk at fjerne fjernelsen af ​​antennerne over overlæben og hårene på hagen. Værktøjet er let at bruge, selv om det er lidt ubehageligt - hårene trækkes ud af roden. Dette er en god, nem og overkommelig måde at permanent glemme problemet med overskydende hår. Efter plukning vokser håret ikke i 2-3 uger.

Barbermanden

Fjernelse af et ansigt med en barbermaskine hjemme er den nemmeste metode, men også den mest uønskede. Enhver pige kan selvstændigt barbere hårene på kinderne eller over læberne hjemme, kun resultatet kan forværre alt. Blød fluff risikerer at blive til en stikkende børstehår. Desuden er resultatet kun nok i 2-3 dage. At ty til barbering er kun tilladt i ekstreme tilfælde.

tråd

I mange østlige lande er kvindens overskægsepilation og øjenbrynformning lavet af tråd. Det tager lidt tid og tålmodighed at lære at holde tråden ordentligt og få den til at bevæge sig. Håret trækkes ud med roden, så resultatet holdes i lang tid - 2-3 uger. Dette er ikke en kostbar og effektiv fjernelse af håret, men ikke hver pige kan gøre det til sig selv.

Mekanisk epilator maskine

Mekanisk epilator trækker håret fra roden og hakker dem med roterende pincet. Mange modeller af maskiner til depilation har specielle tip. Du kan undvære dem. Epilering af overlæben med et sådant apparat er ofte smertefuldt, men kun i de første 2-3 sessioner. Derefter tynder hårene tyndere og smerten falder. Maskinen klæber med pistolen og med stive hår. Fjern hår i ansigtet med en epilator en gang hver 2-3 uger.

Depilatory cream

Slap af uønsket hår med en kemisk creme kan enhver kvinde. Det er meget nemt at bruge det - produktet påføres håret og holdes i et stykke tid (fra 3 til 15 minutter). Derefter vaskes det af med varmt vand, der efterlader huden glat. Metoden er helt smertefri.

Cremen kan fjernes hår på enhver del af ansigtet. Men det virker kun på overfladen af ​​håret, brænder det, roden forbliver intakt. Fjern håret på ansigtet, med fløde vil vise sig hurtigt, men effekten varer kun i 3-5 dage. Gør proceduren ofte.

Voks (voksning)

Voks - et praktisk og effektivt værktøj til selvdæmpning i ansigtet. Du kan købe produktet i en kosmetisk butik. Der er en voks af medium blødhed, hård og meget blød. Hårfjerning over overlæben eller i hagen området anbefales at lave en blød eller medium voks. Klæbemiddel appliceres på huden, limes på toppen af ​​en strimmel (kan skæres af bomuldsstof eller købes færdigfremstillet) og trækkes mod hårets vækst. Vegetationen fjernes sammen med rødderne, så processen er palpabel, smertefuld. Dette er en langsigtet metode til at slippe af med overskydende ansigtshår, hvis virkning varer op til 4 uger. Ingroede hår opstår ofte efter voksning. Huden skal konstant skrabes for at undgå problemer.

Shugaring

Metoden til hårfjerning ligner voksning. I stedet for voks anvendes sukkerbaseret pasta, der udelukkende består af naturlige ingredienser. Kun hår med en rod fjernes ved vækst. Shugaring epilering af overlæben er mindre smertefuld, da pastaen næsten ikke klæber til huden og ikke trækker den, men kun hår. Midler bedre renser små våben, eliminerer udseendet af allergier. Glat hud varer 3-4 uger.

Folk ansigts depilation metoder

Mange kvindelige skønhedshemmeligheder, vi fik fra vores forfædre. Da der ikke var moderne teknologi og teknikker, fjernede pigerne antennerne i ansigtet og uønsket vegetation på andre dele af kroppen ved hjælp af tilgængelige værktøjer og naturlige komponenter.

Hydrogenperoxid og flydende sæbe

I Sovjetunionen blev ansigtshårfjerning nr. 1 betragtet som peroxid. Lægemidlet, som helt sikkert eksisterer i hvert hjem, blegner hårene, gør dem svage, tynde, umærkelige.

En kunst. l. 3% peroxid blandes med samme mængde flydende sæbe og tilsættes 0,5 tsk. sodavand. Massen påføres på bandagen, påføres ansigtet og holdes i 20-25 minutter og vaskes derefter af med vand. Således kan hårfjerning gøres over læben i ørernes område på hagen. Ved regelmæssig brug af metoden bliver hårene tyndere. Huden forbliver ren i op til 2 uger.

Alkoholopløsning

Lægemiddel 70% alkohol i mængden af ​​2 spsk. skeer bland 1 tsk. ammoniak og samme mængde ricinusolie. Til blandingen tilsættes et par dråber jod. Ved anvendelse af en bomuldspindel påføres væsken på det epilerede område; Efter tørring gentages proceduren, hvorefter huden vaskes. Metoden er velegnet til blondt hår i ansigtet, mørke kan ikke tages. Hårene brændes og huden forbliver ren i 7-10 dage. Pas på, at denne løsning let kan brænde følsom hud. Hvis du føler en brændende fornemmelse og ubehag, bør proceduren stoppes.

Soda opløsning

Det bliver påkrævet: bagepulver - 1 tsk., Varmt vand, kogt - 50 ml. Soda er godt opløst i vand. Cotton swab fugtede i blandingen og læg på fluffen over overlæben. Fremgangsmåden udføres 2-3 gange om måneden, over tid bliver håret tyndere og vokser langsomt.

valnød

Overraskende er det muligt at slippe af med antennerne i ansigtet i lang tid ved hjælp af almindelig valnød, mere præcist dens hud (den indeholder et stof, der ødelægger hårrotten). Dette er den mest effektive gratis teknik. Det vil tage 3 grønne frugtmøtter. Afskal møtrikkerne, tør godt og sæt i brand. Den resulterende aske fortyndes med 1 spsk. l. flydende sæbe og påført ansigtet.

På denne måde er fjernelsen af ​​whiskers på pigernes læber gjort hårene på hagen. Ulempen er, at efter gulvopløsningen kan gule pletter forekomme på huden, som forsvinder kun efter 2-3 dage. Hvis proceduren udføres en gang om måneden i løbet af året, så falder alle folliklerne sammen og håret vokser ikke længere.

Kaliumpermanganat

Du kan permanent fjerne ansigtshår med kaliumpermanganat. Men det vil tage tålmodighed.

For 50 ml varmt vand tages der en knibspulver i selve knivens spids. Krystallerne er godt opløst i vand, en tampon er fugtet i det og påført huden i 20 minutter. Fremgangsmåden er ønskelig at gentage 2-3 gange om måneden. Efter ca. 20-25 dage begynder hårene at dø og falde ud. For at fjerne alle løgene skal du lave sådanne lotioner regelmæssigt i 6-8 måneder. Om det er værd at tage en lang proces er en subjektiv beslutning.

Efter kaliumpermanganat vises brune pletter på huden, som ikke vaskes straks væk, hvilket skal tages i betragtning. Denne metode gøres ved at fjerne håret på hagen, afhugning af antennene, håret i øret.

Hvad er de bedste måder at ikke udvej på?

 1. Fra salonteknikeren er det bedre ikke at fjerne antennerne ved elektrisk udstødning. Høj risiko for mikrobrændinger. På huden kan der forblive små mørke pletter, der ikke går væk.
 2. Fjernelse af overlæben ved enhver populær metode bør udføres med forsigtighed ved allergi.
 3. Du må ikke slippe af med ansigtshår hjemme med en barbermaskine.
 4. Med stor omhu bør du fjerne håret på overlæben med en alkoholopløsning - det tørrer huden meget.

Generelle kontraindikationer

Uanset metoden kan du ikke depilere en person, når:

 • diabetes;
 • onkologiske sygdomme;
 • eventuelle hudsygdomme
 • skader, ridser, slid, sår i det depilerede område;
 • infektiøse og inflammatoriske processer i kroppen.

Hardware teknikker er kontraindiceret under graviditet. Papillomer, fødselsmærker, vorter kan være en kontraindikation til næsten alle teknikker undtagen pincet.

Hvordan man plejer ansigt efter depilation og epilation

Uanset teknikken skal huden efter berøring ikke berøres af beskidte hænder, udsætte sin første dag for rigelig solstråling, svæve. Kosmetik (lotioner, tonics, cremer) indeholdende alkohol er også udelukket.

Epilering over overlæben med en skrivemaskine, voks eller shugaring kan forårsage hudirritation. Efter sessionen skal huden behandles med antiseptisk og efter en time eller to for at smøre med kosmetisk olie eller babycreme 2 gange om dagen.

Hvis der opstår betændelse, vil antibiotiske salver hjælpe (Miramistin, Levomekol, Sintamicin).

For at undgå indgroede hår 5 dage efter proceduren rengøres huden med en skrubbe. Processen gentages 2 gange om ugen.

Fjernelse af antennerne hjemme med en kemisk fløde tørrer huden. Det bør fugtes regelmæssigt.

Den bedste måde at undgå allergi på er at lave en test af produktet på en lille del af armen, før den påføres ansigtet.

Afslutningsvis

En person, i modsætning til ben eller endda hænder, kan ikke skjules. Det er bedre ikke at risikere og slippe af med ansigtshår med de sikreste og mest velprøvede metoder med den mindste sandsynlighed for negative konsekvenser.

Tip 1: Fjern uønsket ansigtshår

 • Fjernelse af uønsket hår for altid jod

Eventuelt uønsket hår på det kvindelige ansigt betragtes ikke som en skønhed og ømhed. Derfor kan hår over overlæben eller overgroede øjenbryn reducere selvværd. Fjernelsen af ​​sådant hår i mange århundreder var et problem. Men skønhedsindustrien har udviklet flere metoder og produkter, der kan slippe af med dem på en hvilken som helst acceptabel måde. Her er blot nogle få måder, du finder interessante.

plukning

Plukning af uønsket hår på øjenbrynene, i næsen, på hagen og over overlæben kan være en acceptabel metode. Især hvis du har tyndt, blont hår. Det er lidt smertefuldt, men effektivt.

Lotion og creme til fjernelse af hår

Disse værktøjer er nemme at bruge. De produceres under forskellige mærker, der ofte er universelle. De kan bruges til forskellige dele af kroppen. Anvendelse af creme eller lotion er smertefri, og hårfjerning vil kun tage et par minutter. Der er også ulemper: Håret forsvinder i kort tid, og sådanne midler kan ikke bruges i området omkring øjnene. Ved valg af produkter er det værd at overveje typen af ​​din hud for at undgå skade og tørhed.

Blegning maling

En af mulighederne for at gøre ansigtshår usynlig er at bruge maling, der vil misfarve dem. Forsigtighed bør udøves ved første brug af et sådant produkt. Malingen indeholder hårde kemikalier, der kan forårsage allergisk reaktion.

voks

Du kan fjerne hår med varm voks på skønhedssalonen eller bruge specielle strimler derhjemme. Denne metode er smertefuld, men har en meget god effekt.

Permanent hårfjerning

Denne metode kræver hjælp fra en specialist. I moderne skønhedssaloner vil du blive tilbudt at slippe af med hår ved hjælp af en laser eller elektricitet. Du vil glemme uønsket hår, men det vil koste dig mange penge. Det er trods alt, at det vil tage flere procedurer for at forhindre håret i at vokse igen.

Ansigtshår fjernelse hjemme for evigt

Der er endda ingen tvivl om at bogstaveligt talt hver kvinde har hår på hendes ansigt. Men i de fleste tilfælde er de usynlige, lyse og tynde. Ofte kan mørke og hårde hår findes på hagen, kinderne eller overlæben, hvilket giver meget ubehag og kan endda mindske selvværd.

Altid det faktiske spørgsmål om, hvordan man fjerner overskydende ansigtshår for altid hjemme, spørger hver kvinde, der har dette problem. Selv vores bedstemødre og bedsteforældre forsøgte at gøre deres ansigtskind perfekt takket være de mange skønhedsrecept, der blev arvet i form af populære råd og anbefalinger. Bogstaveligt talt er alle opskrifter simple, nemme at bruge og er virkelig effektive metoder til at håndtere uønsket hår.

Årsager til ansigtshår

Aktiv hårvækst hos kvinder begynder som teenager og fortsætter selv under overgangsalderen. Uønsket hår kan forekomme selv i ørerne, kindbenene, øjenbrynene og nasolabiale folder. Sygdomme i kroppen er den vigtigste udløser for udseendet af mørkt og hårdt hår på en kvindes ansigt.

Hovedårsagen til hårets udseende på det kvindelige ansigt er hypertrichosis.

 • skjoldbruskkirtsygdomme (hormonforstyrrelser);
 • binyrerne problemer;
 • hypertrikose.

Det store udseende af hår hos kvinder betragtes som en sygdom - hypertrichose, som kræver en seriøs og kvalificeret tilgang til behandling. Ud over forskellige sygdomme i kroppen kan udseendet af hår på ansigtet af en kvinde forekomme af andre årsager.

Andre grunde

 1. genetisk disposition
 2. konstant overophedning af ansigtets hud på grund af begejstring for sådanne procedurer som: paraffinbehandling, solarium, varme kompresser;
 3. brugen af ​​hormonelle stoffer samt brugen af ​​kosmetiske produkter, der indeholder en stor mængde kviksølv og tjære.

Måder at fjerne ansigtshår hjemme

Børsterne på ansigtet er et privilegium for mænd, men ikke smukke, sarte og moderne kvinder. Den mest tilgængelige og virkelig effektive måde at slippe af med overskydende hårdhed er brugen af ​​traditionelle medicinopskrifter, der overføres fra generation til generation, samtidig med at de forbedres og samtidig forenkles.

Ansigtsvoksning

Du kan fjerne hår på dit ansigt hjemme i lang tid på grund af sådanne komponenter som tjære eller tjære, som nemt kan købes på apoteket selv uden en læge recept. Men det er bedre at bruge specialiseret voks, som kan købes i butikker med et sortiment til skønhedssaloner. Det anbefales at opvarme en af ​​komponenterne og anvende på huden, mens du dækker det klæbende lag med specielt tyndt papir. Når blandingen er afkølet lidt, skal du fjerne papir med klæbrige harpiks eller tjære ved en skarp bevægelse.

Frihed fra ansigtshår voksende derhjemme.

En sådan "bedstemors" metode anses for at være den mest almindelige og bruges ofte selv i skønhedssaloner. Fremgangsmåden bør gentages som spiring af hår (2-3 mm). Ved hver efterfølgende epilation bliver håret mindre og mindre tyndere og lettere. Denne metode vil fjerne hår fra ansigtet, hvis ikke for evigt, så i lang tid. Få mere at vide om ansigtsvoksning i en separat artikel fra videoen.

Nilefrø

Denne metode til fjernelse af hårfjerning indebærer anvendelse af frø af dioecious nældebrune. De skal knuse og tilsæt lidt vegetabilsk olie. Blandingen er alderen på et mørkt og tørt sted i en glasbeholder i op til to uger, hvorefter det anbefales at smøre ansigtsområderne, indtil hårene forsvinder fuldstændigt.

Hjemmelavet ler

Epilering af overdrevet spire hår udføres ved hjælp af ler, der kan fremstilles hjemme fra sådanne komponenter som: sukker, grøn, eddike, vand. Alle komponenter blandes i en gryde over lav varme, indtil blandingen bliver til en tyk sirup. Massen skal hældes i en anden beholder (ikke plastisk) og afkøles. Hjemmelavet ler strækker sine hænder og ruller over huden, som følge af, at der er en bortskaffelse af hår.

Plukende hår

Ofte bruger piger og kvinder den mekaniske metode til at slippe af med hår ved hjælp af plukning. Før du udfører proceduren for udtagning af hår, anbefales det at koge pincet eller tørre det med alkohol. Ansigtet skal også være rent og tørt. Efter denne procedure vil håret ikke forsvinde for evigt, men vises ikke snart.

Pluk hår på ansigtet med pincet.

Epilering derhjemme udføres også ved brug af sodavand, der hældes med kogende vand, afkøles og påføres som komprimering til de hårede områder i ansigtet. Det anbefales at holde en vatpind eller gasbind med sodavand natten over. Denne metode er kontraindiceret til dem, der har stærk skrælning af huden.

Druesaft

Det er muligt at permanent fjerne overskydende hår ved hjælp af daglig smøring af problemhuden med saften af ​​umodne druer. Denne hårfjerning derhjemme passer til de piger og kvinder, der har øget følsomhed af dermis.

Møtrikaske

Permanent fjern overskydende hårdhed vil hjælpe en sådan bedstemor en måde, som et nøddeskal, som skal brændes. Den resterende aske fortyndes med en dråbe vand og får lov til at infuse i ca. 12 timer. Det anbefales at anvende tyk pasta tre gange om dagen på huden. Hvis hovedmålet er at slippe af med håret for evigt, så er det værd at komprimere fra pastaen i ca. 30 minutter.

Ask og sæbe

Epilation derhjemme udføres med aske, der er fyldt med vand. I den resulterende blanding tilsættes der revet på en stor rivesæbe. En tykk pasta anbringes på huden i et stykke tid i form af en maske og vaskes derefter af med varmt vand.

Face shugaring

Moderne og fælles metode er shugaring derhjemme. For at forberede blandingen skal du blande ingredienserne:

 1. citronsyre;
 2. sukker;
 3. vand.
Sekvensen med madlavning i hjemmet.

Alle komponenter blandes og koges over lav varme til konsistensen af ​​tyk creme. Efter shugaring-blandingen er en lille stila, påføres den på huden og er dækket af en speciel strimmel, der afbrydes med en skarp bevægelse mod hårets vækst. Efter proceduren er der en lille rødme af huden, som passerer om 30-45 minutter. Anvend ikke på huden en varm blanding til hjemmelavet shugaring, ellers kan du få en forbrænding.

Masker, komprimerer eller pastaer, der indeholder valnødder, kan ændre hudtonen.

Hydrogenperoxid

Lysende mørke hår ved hjælp af hydrogenperoxid vil også være en glimrende løsning. Dermatologer anbefaler at købe en løsning på 3% eller en opløsning på 6%. Huden skal omhyggeligt behandles med peroxid med en bomuldsskive, indtil håret er helt oplyst. Denne metode bruges oftest til at blegne antennerne.

Konklusion og video

Video: Sådan fjerner du ansigtshår hurtigt og permanent.

I den moderne verden er hårfjerningsprocessen blevet en velkendt kosmetisk procedure, som bruges af et stort antal kvinder. Mange af dem deltager i dyre skønhedssaloner, mens andre forsøger at slippe af med problemet derhjemme. For sidstnævnte er det nødvendigt at forstå, hvordan man fjerner hår og vælger den passende metode. Begge tilgange er gode og effektive, selvom de har deres fordele og ulemper.

Slippe af med overskydende ansigtshår hjemme for en kvinde er helt muligt og realistisk. Epilering udføres ved at bruge mange komponenter, der kan findes ved hånden hos enhver husmor eller købes kommercielt i et apotek.

Effektive opskrifter til ansigtshår fjernelse for altid hjemme

Hver kvinde søger at se det perfekte ansigt i spejlet uden fejl.

Og tilstedeværelsen af ​​overskydende hår på ansigtet kan være et alvorligt problem - de kan ikke gemmes med fundament eller pulver, så du skal finde måder at slippe af med det.

Der er masser af hjemmet og salon teknikker til at håndtere ansigtshår. Mange hjemme metoder er meget effektive og er populære hos kvinder.

Artiklens indhold:

Populære metoder

De mest populære teknikker med mekanisk handling - plukning, ved hjælp af en barbermaskine, creme og voks til hårfjerning.

Og i de senere år er sukkerabsorption og brugen af ​​Rivanol, som effektivt hjælper med at bekæmpe overskydende ansigtshårhed, også blevet mere og mere populært.

Traditionel metode


Barbering indebærer at anvende en speciel creme eller gel på et område med overskydende vegetation (over læben eller hagen) og omhyggeligt skærer håret med en barberkniv.

Barbering uønsket vegetation er den mest almindelige, men ikke den mest effektive metode.

Bortset fra det faktum, at ved at bruge en barberkniv, fjernes kun den synlige del af håret, når de rager gentagne gange, begynder de at vokse hurtigere og tykkere og bliver mere synlige på ansigtet.

Piger sprækker ikke kun øjenbryn, pincett bruges ofte til at kæmpe med antenner, men kun hvis hårene vokser nogle steder. Denne handling fjerner også hårsækken.

Begge metoder kræver konstant gentagelse med forskellige intervaller, afhængigt af hvor hurtigt nyt vegetation forekommer.

Depilatory cream

Brug af specielle cremer tillader depilation hjemme hos enhver passende tid.

Sådanne værktøjer er nemme at bruge - de skal anvendes på problemområdet, vent nogle minutter, som angivet i instruktionerne til en bestemt creme. Fjern derefter cremen med en særlig skraber eller skyl med vand.

Afhængigt af de individuelle egenskaber skal en sådan procedure derfor gentages en gang hver 3-7 dage.

Læs her anmeldelser om korrektionen af ​​næsefyldstoffer.

På denne adresse https://cosmetolog-expert.ru/plastika-litsa/nos/septo vil vi detaljeret beskrive septoplastiet af næseseptumet.

Sukkerepilation

Epilationssukker kaldes ellers shugaring. Det er ret effektivt og er særligt populært, fordi det fjerner hår i op til tre uger.

For at holde, kan du bruge færdiglavet pasta, som købes i kosmetiske butikker, eller kog det selv.

Til madlavning skal du:

 • frisk juice af en halv citron
 • 1 spiseskefuld renset vand
 • 10 spiseskefulde granulatsukker.

Alle ingredienser blandes i en metalbeholder, læg på lav varme og konstant omrøring, bringe til en gylden farve. Blandingen skal være viskøs. Efter boblenes forsvinden afkøles massen.

Klæbemiddel appliceres mod hårets vækst og afbryder en skarp bevægelse i modsat retning.

Ulemperne ved denne hårfjerningsmetode er dens smerte (især under de første procedurer) samt behovet for at vokse hår op til en længde på 5 mm.

Brug af harpiks eller voks

Du kan købe voks i enhver butik med kosmetik. Det smeltes i et vandbad og påføres derefter antennerne på hårets vækst med en pind, som sædvanligvis kommer sammen med voks eller harpiks.

Derefter er sammensætningen dækket af papir eller en stofstrimmel, og efter hærdet af massen revnes voksen af ​​med en bevægelse mod hårvæksten.

Også solgt specielle voksstrimler, hvis anvendelse er meget bekvemt. Du behøver ikke at smelte voksen, bare gnide strimlerne grundigt.

Denne epilering er meget effektiv, da den fjerner uønsket vegetation i flere uger, men bringer smertefulde fornemmelser under proceduren. Derfor bruger nogle kvinder en bedøvelsescreme før brug.

Rivanol opløsning

Rivanol er et desinfektionsmiddel og helbredende middel, men dets særlige træk er fjernelse af vegetation på huden. Mange kvinder bruger dette produkt til at fjerne hår, da det er sikkert og meget effektivt.

Rivanol er særligt effektiv til fine hår, da de falder helt ud, i andre tilfælde må du muligvis bruge andre metoder til fjernelse af hår.

Rivanol virker på pærerne, så håret svækker og falder ud, med tiden vokser de tilbage, men bliver tyndere og svagere.

For at forberede opløsningen skal du bruge 10 g Rivanolpulver og 1 liter renset vand. Det resulterende værktøj er nødvendigt for at håndtere antennene eller hagen en gang dagligt, effekten bliver mærkbar efter 1-1,5 uger. Det anbefales ikke at bruge Rivanol i mere end to uger.

Til dette gøres opløsningen på den delikate hud ved albuebøjningen og overvåger reaktionen om dagen - hvis der ikke er rødhed, og der ikke er irritation og kløe, kan Rivanol anvendes på ansigtet.

Se i videoen, hvordan du korrekt forbereder en pasta til shugaring derhjemme.

Mormors teknikker

Ud over populære metoder er der måder, der har været brugt i mere end et årti. De involverer brugen af ​​forskellige folkelige opskrifter og improviserede midler.

Tinktur af valnødder og pinjekerner

Til fremstilling af effektive midler er det nødvendigt at samle skaller og skillevægge af nødder (som er mellem kernerne) i en mørk glasbeholder, og derefter fylde dem med 70% alkohol, 150 ml er nok.

Blandingen opnået i den samme beholder anbringes på et mørkt sted i 7 dage.

Når tinkturen er klar, anbringes den på problemområdet med en bomuldspude, inden du går i seng. Resultatet bliver mærkbart efter to ugers brug.

Nilefrø

Nettle er berømt for sine afskallende egenskaber. For at forberede infusionen har du brug for 40 g knuste frø frø, hæld 200 ml vegetabilsk olie i en mørkret glasskål og lad blandingen være i 2 uger.

Det anbefales at bruge friske frø. Klar infusion tørre områder med uønsket vegetation rigeligt (to uger dagligt). Nile tørrer pærerne, hvilket fører til gradvis fjernelse af hår.

Druesaft

Den umodne drue er en fremragende naturlig depilator. Påfør saft af druer, præ-klem det gennem gasbind, og tør derefter problemområderne.

For at bruge saften har du brug for hver dag 2-3 gange. Denne metode fjerner ikke hårsækkenet, men sænker sit arbejde, hvilket fører til udtynding og misfarvning af hår.

gurkemeje

Den populære krydderurtgurk har egenskaben om at hæmme hårvæksten, især hvis den virker direkte på pærerne.

Derfor bruges det ofte til at bekæmpe uønsket vegetation ved at blande gurkemeje med vand eller en fugtighedscreme i et forhold på 2: 1.

Blandingen påføres på problemområder i 20 minutter og vaskes derefter af med vand.

Hydrogenperoxid

Hydrogenperoxid giver dig mulighed for hurtigt at klare mærkbart ansigtshår, da det har en affarvende egenskab.

Tørre problemområderne med hydrogenperoxid (3%) hver dag, du kan se resultatet i en uge. Produktet påvirker pærerne, så håret bliver tyndere og vokser langsommere.

Alkoholopløsning

Du kan slippe af med problemet med en effektiv alkoholopløsning, der indeholder ammoniak (1 tsk.), Vodka (2 tsk.), Jod (5 dråber) og Druefrøolie (1 tsk.).

Med denne løsning skal du tørre området med uønskede hår hver dag i 2 uger. Om nødvendigt kan kurset gentages efter et par dage.

Denne sammensætning har negativ indflydelse på hårsækkenes funktion, svækker det, så håret falder ud.

Sæbe og aske

Sigt grundigt igennem en fin sig af træaske. Kogende vand og enhver flydende sæbe tilsættes til den, blandes til en pasta.

Blandingen skaber et alkalisk miljø, som ødelægger pæren og fjerner det. Anvend denne folkemedicin i 15 minutter.

Det anbefales, at indehavere af følsom hud vaskes lidt tidligere. Anvend dette værktøj skal være inden for to uger.

Med kaliumpermanganat

Advarsel! Det er nødvendigt at bruge denne metode med ekstrem forsigtighed, da det er muligt at blive brændt, hvis manganet er for koncentreret.

Forbered en svag opløsning af kaliumpermanganat, fuldstændig opløsning af krystallerne. Løsningen skal have en lyserød farve.

Det fugtede med en bomuldspinne og blev anvendt på problemområdet i løbet af ugen. Hår bliver snart tyndere og nedbrydes ved roden.

Med jod

Den langvarige effekt af depilation giver anvendelsen af ​​jod. For at opnå en arbejdstankning:

 • medicinsk alkohol 35 ml;
 • Flydende ammoniak ml;
 • Jod 1,5-2 ml;
 • Castorolie 5 ml.

Alle ingredienser blandes i en glasbeholder, lades stå i 3-4 timer. I løbet af denne tid bliver tinkturen lysere og ikke længere pletter huden, når den påføres.

Brug sammensætningen med jod bør være om morgenen og aftenen i to uger, og gentag derefter kurset efter en uge.

Rødder og frø af dope

For at forberede bouillon med 150 gram rodfrugter eller frø af en plante og en liter vand koges de over medium varme indtil en lidt fortykket masse.

Frø kan anvendes i en alkoholisk tinktur - i en lurvet form hældes de med 40% alkohol indtil en viskøs masse opnås og efterlades i en glasbeholder på et mørkt sted i 14-21 dage.

Både afkogning og tinktur anvendes på samme måde - de påføres dagligt på hårede områder, indtil det ønskede resultat opnås. Datura gør hårsækkene svage og hårt tynde.

Soda opløsning

En teskefuld almindelig bagepulver omrøres i et glas kogende vand, og lad opløsningen afkøles til kropstemperatur.

I den færdige blanding fugte en bomuldsstynge eller et lille stykke klud og komprimere på problemområdet - dække med en film på toppen og fastgjort med tape.

Kompressen skal holdes længe nok, så den kan efterlades natten over. Afhængig af hårets tykkelse og pærens styrke skal proceduren udføres fra 3 til 14 dage i træk.

Umodne valnød

Umodne valnødjuice er meget effektiv. For at bruge det er det nok at skære den grønne frugt og tørre problemområderne, så sørg for at saften kommer på alle hårene.

Det er normalt nok at tørre ansigtet med det et par gange, da saften har et højt indhold af jod, som har en ødelæggende virkning på hårrødderne.

Advarsel! Grøn valnød efterlader synlige mørke pletter på huden. Brug ikke denne metode før du forlader huset.

Ask fra nødder

En valnødskal kan også slippe af med uønsket ansigtshår. Det er grundigt rengjort, knust og brændt, og den resulterende aske opløses i vand i forholdet 2: 1.

Cedar harpiks

Proceduren ligner voksepilation, men i stedet for voks anvendes en harpiks af sibirisk fyr (ceder), som kan købes på apotek.

Harpiksen i opvarmet tilstand påføres med et tyndt lag til problemområdet, derefter dækket af en klud eller gasbind, hvorefter den afrives med en skarp bevægelse og fjerner ikke kun stammen, men også hårsækken.

Ud over hurtig og effektiv fjernelse af affald vegetation hjælper harpiksen langsom vækst.

Fjernelse efter tråd

Denne metode løser problemet mekanisk. Fjernelse foretages i henhold til ordningen:

 • holdbar tynd bomuldsgarn ca. 50 cm lang er skåret;
 • enderne er bundet;
 • pegefinger og tommelfinger af begge hænder indsættes i den modtagne ring;
 • ringen skal snoet 8-10 gange, så hver hånd har trekanter (hele strukturen ligner uendelig tegn);
 • tråden bringes tæt på huden;
 • skiftevis udvide og klemme fingrene på den ene side og derefter på den anden, således at den snoede del af de otte bevæger sig fra side til side;
 • hår falder ind i den snoede del af tråden og trækkes ud.

Denne metode har høj effektivitet, men smertefuld. Det er muligt at øge præstationen ved at fordamme huden på det behandlede område. Efter proceduren anbefales at behandle huden med et antiseptisk middel.

kalk

Anvendelsen af ​​quicklime i kombination med calciumsulfit i proportioner på 2: 1 kan betydeligt svække hårsækkene og forhindre hårvækst over tid.

Komponenterne blandes i en tyk opslæmning og anbringes på problemområdet i en halv time og vaskes derefter af med vand.

Hjemmelavet ler

Derhjemme kan du lave en speciel ler, som hjælper med at fjerne uønsket ansigtshår. Ingredienser krævet:

 • 100 g eddike 9%;
 • 1 kg granuleret sukker;
 • 100 ml vand
 • et halvt hætteglas med greens.

Alle komponenter blandes i en gryde og putter på medium varme. Blandingen bør koges for at opnå en tæt konsistens.

Når leret køler ned, skal det påføres problemområdet og derefter med en skarp bevægelse for at bryde mod hårets vækst.

Nogle mere effektive opskrifter til fjernelse af hår på ansigtet er præsenteret i videoen.

anmeldelser

Talrige metoder til bekæmpelse af uønsket hår tillader hver kvinde at finde den måde, der er egnet til hjemmebrug for hende.

Du kan dele din mening om nogen af ​​disse metoder eller fortælle om din unikke måde at løse problemet på i kommentarerne i artiklen.

Hvordan slippe af med ansigtshår derhjemme

Ingen kommentarer endnu. Vær den første! 3.716 Visninger

Kvinder opdager ofte overskydende hår på deres ansigt, som er synligt for andre, så de stadig tænker på, hvordan man fjerner ansigtshår hjemme for evigt. Hvad skal man gøre, hvilke tips giver kosmetologer at fjerne ansigtshår?

Hvordan håndteres årsagen til problemet

Mange piger skal lide, trækker hår ud hver dag med pincet. Det er trods alt ret smertefuldt, og ansigtets hud efter en sådan procedure i nogen tid forbliver røddet og lidt opsvulmet. For effektivt at håndtere problemet skal du fjerne årsagen til dens forekomst.

Årsager til atypisk hårvækst:

 1. Forstyrrelser i skjoldbruskkirtlen eller binyrerne.
 2. Hypertrichosis sygdom, som er præget af overdreven hårvækst. Enten hirsutisme er en sygdom, der skyldes, at for mange mandlige hormoner (androgener) produceres i en kvindes krop. Som følge heraf vises mørkt hårdt hår på kroppen, hvilket er karakteristisk for mænd.
 3. Genetisk prædisponering.
 4. Hyppige besøg på solarium eller brug af paraffinbehandling og alt, som ofte opvarmer ansigtet ret stærkt.
 5. Hormonale hæmninger, såsom under graviditet, overgangsalderen, kan også forårsage.
 6. Kosmetiske produkter indeholdende partikler af kviksølv, tjære, hormoner.

At kende disse grunde kan du bestemme, hvad der er forbundet med væksten af ​​uønsket hår i en bestemt kvinde. Og måske for at fjerne dette problem, bør du ikke ty til nogen procedurer, såsom hårfjerning eller depilation, men du skal bare give op nogle kosmetik og procedurer.

Du kan også justere udseendet af uønskede vegetationsmedier:

 1. Orale præventionsmidler. Selvfølgelig bør du ikke gå glip af den første til rådighed. Du skal købe nøjagtigt dem, der påvirker hårvæksten, og som vælges af en gynækolog.
 2. Spironolacton. Det bruges til behandling af hirsutisme.
 3. Rivanola. Dette værktøj er ikke udelukkende beregnet til at fjerne overskydende vegetation, men det indeholder borsyre og ethacridin, som ødelægger løgene.

Måske skal man opleve for sig selv og denne måde at slippe af med ansigtshår hjemme. Men ethvert lægemiddel er kun foreskrevet af en læge - en endokrinolog, en gynækolog eller en terapeut.

Hvordan slippe af med uønsket ansigtshår

I skønhedssaloner ved de meget godt, hvordan og hvordan man fjerner uønsket ansigtshår. De tilbyder et stort udvalg af behandlinger. Desværre kan de fleste af dem ikke gøres alene, for eksempel laser hårfjerning, elektroepilation, fotoepilation, Qool eller kold epilation.

Så hvordan fjerner du hår fra dit ansigt for altid hjemme? De mest populære metoder er som følger:

 1. Barbering eller træk med pincet. Begge disse metoder gør håret mørkere, tykkere og mærkbart.
 2. Brug voks. Det er det samme, der trækker ud, kun denne gang ikke med pincet, men ved limning af den opvarmede voksstrimmel til det ønskede område. Når voksen hærder, og hårene fast holder fast ved det, med en skarp bevægelse af hånden, fjernes en voksstrimmel fra huden.
 3. Depilatory cream. Han er ikke i stand til at påvirke hårsækken på nogen måde, men virker simpelthen ved at brænde den del af håret der er på overfladen. Derfor vil virkningen af ​​det være omtrent det samme som barbering.
 4. Lynhår med hydrogenperoxid.
 5. Depilation ved hjælp af folkemæssige retsmidler.
 6. Brug en tråd snoet på en særlig måde.

En af de mest almindelige måder, der vurderes af anmeldelserne, er shugaring eller sukker hårfjerning.

Sukker at hjælpe

Shugaring i øjeblikket - en meget fashionabel og effektiv procedure. Det kræver ikke særlig viden, og færdigheder erhverves over tid.

For at forberede den nødvendige blanding placeres to spiseskefulde vand, 0,5 kg granuleret sukker, 1 citron saft i en emalje skål. Kog blandingen over lav varme, indtil den bliver en bronzefarve. Påfør blandingen med det nødvendige lag, ca. tre millimeter tykt. Efter tørring trækkes kraftigt.

Urea-peroxidafklaring - hydroperit

Urea peroxid - denne sammensætning ligner hydrogenperoxid. Kun peroxid fortyndes med vand for at opnå en 3% opløsning og er flydende, og urinstofperoxid fortyndes med urinstof og er et pulver, der er tilgængeligt i form af tabletter indeholdende 750 eller 1500 mg af det aktive stof.
Dette værktøj såvel som hydrogenperoxid, er i stand til at lette håret. Hvordan man bruger opskriften:

 1. Du skal opløse 3 tabletter hydroperit i 50 g vand, tilsættes et par dråber ammoniak.
 2. Problemområder smører hver anden dag.
 3. Efter 5 minutter skylles med vand.

Efter lidt tid bliver hårene tyndere og lettere. Mange af dem er så tynde, at de forsvinder for evigt. Dette skyldes oxidation af folliklerne, som mister deres funktionelle evne, når de udsættes for et stof.

Brug sodavand eller hydrogenperoxid

Med peroxid er alt ret simpelt. Det er kun nødvendigt for en måned hver dag at smøre overskydende hår med dette værktøj. Hvad angår sodavand, skal den opløses i vand med eddike. Proportionerne er som følger: 30 g sodavand, 200 mm kogende vand, lidt eddike. Fugt et stykke bomuldsuld i blandingen i et par timer for at sætte på problemområdet.

Cedar harpiks anvendelse

Sibirisk cederharpiks hjælper med at bremse hårvæksten. Og anvendelsesmåden er den samme som ved udførelsen af ​​sukkerfjerning. På samme måde appliceres det på problemområdet, tørres og fjernes ved hjælp af specielle depileringsstrimler. Det er ikke en behagelig følelse, men effekten er ret høj.

Mintblade påvirker nedgangen i produktionen af ​​mandlige hormoner hos kvinder, som påvirker væksten af ​​grove hår, der ikke er karakteristiske for den kvindelige krop. Derfor er det muligt at reducere væksten af ​​unødvendige fortykkede hår betydeligt ved at drikke et krus infusionsmint daglig. Kurset varer tre måneder. Derudover er mynte en stor beroligende.

Det er vigtigt! Denne te er absolut kontraindiceret hypotonisk.

olier

Ved hjælp af olier med hurtig effekt er der selvfølgelig ikke noget at vente på, men med tiden vil alt vise sig. To typer olier anvendes:

Før du bruger den formelle olie, skal håret trækkes ud på forhånd, men kun ikke barbert. Derefter smøres den behandlede overflade to gange om dagen med denne olie. Processen med at slippe af med alt sker forskelligt og tager fra to måneder til seks måneder.

Hvad angår datura-urter, så kan olien købes på apoteket og bare dagligt for natten at smøre deres ansigt, eller selv lave en cocktail. For at gøre dette skal du tage 100-200 mg græs sammen med rødderne. Hæld dem med en liter vand. Kog over lav varme i 30 minutter. Cool og opbevar i køleskabet.

Hårfjerning med gevindskæring

Før du begynder at trække håret, skal huden være forberedt. Hele proceduren er enkel, men lidt smertefuld.

 1. Ved hjælp af specielle midler fra overfladen af ​​huden fjernes snavs og fedt.
 2. Det er også ønskeligt at dampe huden, det vil lette proceduren og gøre det mindre smertefuldt. Derefter tørres ansigtet på en hvilken som helst bekvem måde.
 3. Tag en halv meter silke eller bomuldstråd. Enderne er forbundet med hinanden ved hjælp af en regelmæssig knude. Tråden ruller flere gange i midten i form af et tal otte. Der opnås to ringlets, som sættes på tommelfingeren og indeksfingrene i begge hænder.
 4. Den snoet midte skal bevæge sig sidelæns uden nogen anstrengelse. Glid det tættere på den ene kant, så ringene har forskellige størrelser, fastgør tråden til ansigtets hud.
 5. I dette tilfælde skal unødige hår fremstå i en stor ring nær det snoet sted. Fingre, som den lille ring er sat på, skubbes skarpt fra hinanden. De snoet midter bevæger sig, tager fat og trækker hårene ud.

På denne måde fjernes håret kun i retning af vækst. Du kan forbehandling stedet med et stykke is for at gøre din hud nummen. Dette vil hjælpe med at lindre lidt smerte.

Det er værd at bemærke de positive aspekter ved anvendelsen af ​​tråden:

 • Absolut enhver person vil være i stand til at klare sådan en procedure, du behøver kun at øve lidt;
 • praktisk taget ikke kræver finansielle omkostninger
 • proceduren tager ikke meget tid på grund af at hårene straks trækkes ud af flere stykker;
 • Det opnåede første resultat holdes i ca. en måned.
 • praktisk taget har ingen kontraindikationer.

Med hver yderligere procedure sænker hårvæksten. Som følge heraf kan du opnå en fuldstændig ophør af deres vækst.

Det er vigtigt! Du kan ikke bruge denne procedure til de personer, der har vorter, mol, herpes på de steder, hvor du skal fjerne overskydende hår.

Der er kun tre negative sider:

 • ret smertefuld procedure
 • Hårlængden må ikke være mindre end fem millimeter;
 • Hvis huden ikke forbehandles ordentligt, kan effekten af ​​indgroet hår opnås.

Tips om, hvordan du fjerner ansigtshår for altid hjemme, meget. Og hver kvinde vil være i stand til at vælge opskriften, som hun synes mest effektiv. Og du bør ikke være bange for noget nyt, fordi du for eksempel har lært, at alle vil være i stand til permanent at slippe af med uønsket hår.

Kan jeg rense mit ansigt med hydrogenperoxid: detaljerede instruktioner

Hvordan man laver hårfjerningssukker hjemme: reglerne og anbefalingerne. Ulemper og fordele ved shugaring