Sådan fjerner du en hævende mave derhjemme

En smuk mandlig og kvindelig krop er altid forbundet med elastiske og stramme former. På vej mod at nå dette ideal er der mange forhindringer: mest stillesiddende livsstil og arbejde, ikke nok tid til træning, dårlig kost, når de spiser mest skadelige fødevarer, og fuld måltider erstatter snacks.

En figur er forkælet, ikke kun af en betydelig overvægt. Folk, selv uden alvorlige problemer med overvægt, kan have fejl, der ødelægger silhuetten dårligt. En af dem er løs hud, som oftest dannes på problemområder. Der er en lignende mangel af forskellige årsager, og det er meget svært at slippe af med det, så maven bliver stram og flad igen. Men hvis du gør en maksimal indsats, har du en klar ide om, hvilke metoder der skal bruges, er det muligt at fjerne en slank mave.

Hvorfor mager maven?

Saggy mave påvirker ikke kun fulde, men selv slanke mennesker. Saggy hud er dannet på grund af en ubalance af de tre grundlæggende faktorer, der sikrer, at underlivet passer. Disse nøglepunkter omfatter: tykkelsen af ​​fedtlaget, hudens tone og muskeltonen. Afvigelsen af ​​nogen af ​​disse faktorer kan føre til, at maven, silhuetten vil miste appel, og personen vil begynde at opleve visse vanskeligheder ved at vælge tøj og føle sig meget ubehageligt på stranden.

Følgende årsager fører til erhvervelse af en uattraktiv form af maven:

 1. For tykt lag af fedt akkumuleres under huden. Strukturen af ​​fedtvæv svarer til masken, hvis celler er i stand til at øge tres gange i størrelse. En sådan ændring sker på grund af den overvejende stillesiddende livsstil, hormonel ubalance, krænkelse af principperne om korrekt ernæring, konstante stressfulde situationer og andre faktorer. Stigende fedtceller strækker huden, som begynder at sænke. Især en lignende æstetisk defekt manifesterer sig hurtigt i sådanne problemområder som underlivet, lårene, skinkerne.
 2. Vægttab, når en stor mængde vægttab går tabt. I overvægtige mennesker er huden i problemområder altid strakt. Når subkutant fedt tabes som et resultat af vægttab, forbliver huden falder. Dette er en af ​​grundene til, at mange meget tynde mennesker ikke ser meget attraktive ud.
 3. Vægtøgning under graviditet. En kvinde, der bærer et barn, på grund af det foster, der udøver fostret, mister tonens hud og muskler. Efter fødslen er dermis ikke genoprettet, men forbliver saggy. Helt undgå eller minimere abdominal sagging, hvis du sikrer korrekt hudpleje i hele graviditeten, er det muligt at øve moderat motion.
 4. Dårligt udviklede abdominals. Overvejende inaktiv livsstil på baggrund af manglen på nødvendig fysisk aktivitet fører til et fald i muskeltonen.
 5. Tab af hudens elasticitet på grund af aldring. Kvinder, der aldrig har oplevet problemet med overvægt eller svigtende mave, kan i en vis alder finde ud af, at dermis mister sin elasticitet.

Saggy hud på underlivet, som det allerede er blevet klart, er ikke altid resultatet af fedme. Elasticitetstabet i problemområder kan forekomme af forskellige grunde, og derfor er måder at bekæmpe denne æstetiske defekt forskelligt, men er mest effektive i kombination.

Hvordan skal man håndtere en blødende mave?

Det er muligt at returnere den gamle elastik til huden ved hjælp af forskellige metoder, men dem der kan fjerne årsagen til problemet er effektive. Du skal omhyggeligt analysere din livsstil og finde ud af, hvad der gav fremdrift for udseendet af blødende mave. Hvis årsagerne er forankret i overskydende vægt, og fedme ikke er gået i det forsømte stadium, giver massager, sports træning, revision af kosten mulighed for at løse problemet.

En helt anden situation er, når overskydende masse når en katastrofal skala, for i en sådan tilstand er en person simpelthen ikke i stand til at begynde at træne aktivt, og massage- og næringsjusteringer bringer kun små forbedringer. Den eneste måde at slippe af med blød hud i en sådan sag bliver kirurgisk indgreb, når overskydende derma og fedt fjernes, og personen får mulighed for at engagere sig i korrektionen af ​​hans figur.

Hvis huden begyndte at hænge på maven efter en kejsersnit eller graviditet, vil øvelsen komme til undsætning. Særligt bemærkelsesværdige er de forskellige procedurer for at slippe af med fedtindskud, der tilbydes i skønhedssaloner:

 • Ultralyd Cavitation. Det er en teknik til bekæmpelse af fedtceller gennem ultralyd. Fremgangsmåden udføres med involvering af et specielt apparat, hvis virkning er ødelæggelsen af ​​fedtceller.
 • Massage med indpakning. Formålet med at stimulere blodcirkulationen, som følge heraf øger kvaliteten af ​​næring af væv og stofskifte, og huden strammes.
 • Elekrolipoliz. Metoder til at håndtere fedtindskud gennem virkningerne af elektriske impulser.

Det er ikke nødvendigt at være begrænset til salonprocedurer, kosmetiske produkter kan også give gode resultater, herunder skrubber, opvarmning af salver og andre produkter. De er specielt nyttige til hudens ydre tilstand, giver derma et velplejet udseende.

Hvordan at spise for at stramme blødende mave og hud

Eliminer overskydende fedt uden at justere strømmen er umulig. Kosten skal gennemgås helt og opbygge din egen menu, så den bliver sund og sund. Forbrugte produkter skal give kroppen alle de nødvendige mineraler og vitamin. Sørg for at følge drikkeordningen. Fødevarer skal let absorberes i kroppen. Disse kriterier er opfyldt af følgende produkter: kanin, kylling, mejeriprodukter og ikke-fermenterede mejeriprodukter, grøntsager, bær, frugt, boghvede og linser, æggehvide.

Granatæbler, ørred, tun, helleflynder, makrel, grapefrugt, olivenolie og grøn te er ikke bare let fordøjelige, men også fedtforbrændende fødevarer. Helt udelukke fra din menu, du har brug for salt, mel, stegt, krydret, fedtet. Det er nødvendigt at opgive alkoholholdige og kulsyreholdige drikkevarer. Den daglige ration skal opdeles i seks små portioner. Mellem måltiderne, hvis der er en sådan mulighed, er det bedst at opretholde lige tidsperioder. Det sidste måltid skal være senest to timer før sengetid. Hvis du overholder disse anbefalinger, bliver metabolismen normaliseret, fedtene begynder at brænde.

Effektive måder til hurtigt at fjerne blødende mave

Løs problemet i en måned er umuligt. Jo mere forsømt sagen, jo længere tid tager det. Den eneste effektive måde at fremskynde processen på er at bruge et sæt foranstaltninger, især da de er ganske forskellige.

Massage mod cellulite og mave

Det er en af ​​de mest effektive metoder, som anbefales at inkludere i komplekset af foranstaltninger til bekæmpelse af blødende mave. Massagebevægelser stimulerer blodstrømmen til vævene, som gør det muligt at normalisere udstrømningen af ​​forfaldsprodukter og væsker fra fedtceller. Selvfølgelig, hvis der er en sådan mulighed, er det bedre at henvende sig til en professionel massageterapeut, som bestemmer hvilken specifik teknik der skal anvendes i en given situation.

Du kan selv massere. Det vigtigste er, at sessioner afholdes regelmæssigt. For det første påføres en creme eller olie på den rensede hud, og derefter begynder de at gøre strøgbevægelser, bliver til gnidning, lette trækker og klemmer. Procedurens varighed skal være mindst 15 minutter. For ikke at forværre problemet bør bevægelsen kun udføres i overensstemmelse med minimale strækninger af huden.

Wrap hjemme

Fremgangsmåden tager sigte på at brænde fedt, kan være varmt eller koldt, ved hjælp af forskellige værktøjer og produkter. Sessionsindpakning hjælper med at slappe af og forbedre humør, hvilket spiller en vigtig rolle i forbindelse med at tabe sig. Proceduren, uanset de anvendte midler, kræver overholdelse af følgende regler:

 1. Før indpakning kan ikke spise, især en stor mængde mad.
 2. Du skal kun bruge frisk sammensætning, som er forberedt umiddelbart før sessionen.
 3. Procedurens varighed bør være højst en halv time.
 4. Hvis der opstår tegn på skrælning eller stramhed, vikler de sig ikke.
 5. Du kan ikke stramme huden hårdt. Dette vil medføre en overtrædelse af den naturlige cirkulation.

Det mest effektive middel til hjemindpakning er:

 • Kelp. Alger kan købes på apoteket. Fire spiseskefulde laminaria brygges i kogende vand, indtil de svulmer, og derefter påføres de på problemområdet og fastgøres med en film. Du skal indpakke dig selv i et varmt tæppe og tage en behagelig position for dig selv. Efter en halv time, tag et bad og smør flødehud.
 • Med honning. I et naturprodukt af bierlivet (et par spiseskefulde) tilsættes lidt kakaopulver. Du kan tilføje et par dråber af enhver citrus æterisk olie og kanel (pulver) i blandingen. En yderligere procedure ligner proceduren for anvendelse af alger.

Masker, cremer og skrubber

Positivt påvirker hudens tilstand. Midler kan købes færdiglavede på apotek eller butik. Effektive kosmetiske produkter opnås derhjemme. De mest populære er de følgende sammensætninger:

 1. I et forhold på 3: 1 blandes enhver vegetabilsk olie og rød peber (pulver), lad den blandes i 15 minutter. Masken påføres i 20 minutter, og vaskes derefter af med sæbe, og huden behandles med anti-cellulite creme.
 2. Forbered et godt hjem scrub kan være fra jorden kaffebønner og honning, taget i et forhold på 1: 2. Dette værktøj er bedst at bruge, når du tager et bad. Scrub anvendes med lette gnidningsbevægelser langs massage linjerne.
 3. Stor massage creme opnås fra honning. Produktet er ikke blandet med noget, men bruges i sin rene form. Det påføres efter et brusebad, og derefter klappede det behandlede område og vaskes de rester, der ikke absorberes.

Der er ingen grund til at bruge eksotiske produkter, hvilket forenkler opgaven meget.

Folk der har mistet et stort antal kilo bør ikke stoppe der. Med en stor indsats for at tabe sig, skal du tage et skridt videre - for at overvinde slående hud, og figuren vil få den ønskede form.

Hvordan laver maven flad og stram med en bøjle

Rotation af hula-hoop er en øvelse, der involverer musklerne i underlivet, hvilket øger peritoneumens tone, hjælper med at stramme huden og slippe af med fedtindskud i problemområdet. Begynd at spinde bøjlen skal være 10 minutter, og derefter øge belastningen, indtil den når 45 minutter om dagen. For nybegyndere er det bedre at gøre det først med en let plastik, og skift derefter til et metal med hula hoop massage dyser. Så dyserne ikke beskadiger den uforberedte hud, i de første klasser er det nødvendigt at blive pakket med et håndklæde eller et specielt bælte i gummi.

Øvelser for at stramme maven derhjemme

Motion og træning af mavesmusklerne er et vigtigt element i at slippe af med en svækkende mave:

 1. Læg din ryg på en fast og plan overflade, og hæv dine lige ben op og hold så meget som muligt i denne tilstand.
 2. Uden skiftende stilling skiftevis bøjes albue og knæ skiftevis mod hinanden.
 3. De udfører klassiske elevatorer, når benene ikke er retret, men er bøjet i knæ og fastgjort på gulvet.

Fremragende hjælper med at genoprette tone og elasticitet i abdominale muskler såsom vejrtrækninger som body flex, samt regelmæssig jogging og svømning i poolen.

Fysisk stress kan ikke overses. Korrektion af ernæring og kosmetiske procedurer er ikke nok til at bringe en slank mave til tone. Det er nødvendigt at vælge de mest effektive øvelser og regelmæssigt engagere sig, fordi kun en integreret tilgang giver dig mulighed for at få en flad og stram mave.

Sådan fjerner du maven - trin for trin instruktioner om, hvordan man effektivt taber maven + kost og motion

04/14/2016 Slanking 2 Kommentarer 103,681 Visninger

God eftermiddag, kære venner! I dag vil jeg gerne tale med dig om, hvordan du fjerner maven. Hidtil er internettet fyldt med forskellige metoder til at brænde fedt på underlivet. Og i denne artikel vil vi overveje med dig præcis de sikre måder at tabe sig i underlivet.

Du vil lære at maven kan fjernes ikke kun ved hjælp af kost og motion.

Jeg vil dele med dig de hemmelige chips, som jeg ofte bruger, hvilket motiverer mig. =) Måderne at brænde fedt på maven, som beskrevet i artiklen, er meget enkle og tilgængelige for alle. Du skal bare studere materialet og begynde at arbejde på dit udseende!

Nå, lad os komme ned til artiklen! =)

indhold

1. Sådan fjerner du maven hurtig hjemme i en uge?

Slank og tonet udseende er ikke så meget en fashionabel trend som en indikator på en persons succes, hans helbred. Derfor er de fleste mennesker så bekymrede over deres former, især ved starten af ​​foråret, når de skal komme ud af varme tøj, der forkæler alt så let. Så er mange forvirret, hvordan man fjerner maven og taber sig.

Der er forskellige forsøg på at tabe sig, men mange er også interesserede i, hvordan man gør det hjemme. Brændende fedt på maven kræver en stor indsats, og vigtigst af alt, en integreret tilgang. Principperne for denne tilgang vil hjælpe med at fjerne maven på kort tid.

Så for at slippe af med den hadede mavefedt i en uge, skal du:

 • drikke mere vand, det vil være optimalt til 1,5 - 2 liter om dagen almindeligt ikke-karboniseret vand;
 • Spis i små portioner, så din mave ikke strækker sig fra mad, men falder i størrelse;
 • gør din yndlings sport, såsom løb, fitness, mavedans eller pilates;
 • Sørg for at udelukke fra kosten stegte fødevarer, slik og mel;
 • nægte kulsyreholdige drikkevarer og alkohol.

Alle disse tips vil hjælpe dig med at slippe af med overskydende vægt i en uge. Men vi må forstå, at de sikreste måder at tabe sig på er beskrevet ovenfor, og selvfølgelig vil du selvfølgelig ikke helt slippe af med din mave selvfølgelig, men du vil lægge grunden til din smukke og perfekte figur.

2. Årsager til udseende af maven

For at slippe af med fedt på underlivet, skal du finde ud af, hvad der forårsager vægtforøgelse og får dig til at lede efter effektive måder at tabe sig på.

Lad os se nærmere på disse grunde:

Overspisning. Men det synes jo også af en grund, og helt sikkert uden en persons ønske, der senere skal finde måder at slippe af med overskydende fedt på maven. Det er vigtigt at tabe sig, men det er også vigtigt at gøre det rigtigt og tabe pund, så du ikke kan se dem længere.

Overeating skyldes konstant stress og overdreven nervøs spænding. En sådan psykologisk tilstand fører ikke kun til en stigning i portioner og hyppigheden af ​​måltider, men tvinger også dig til at vælge for ikke de mest nyttige produkter (for eksempel alkohol).

På denne måde kigger kroppen efter yderligere kilder til glædehormonet, i stedet for hvilket kortisol, et stresshormon, der produceres. Alt dette gør det egentlige valg af kost og grupper af øvelser til underlivet.

Det er vigtigt!

Alle metoder kan forblive mislykkede eller ineffektive, hvis du ikke finder harmoni i den psyko-emotionelle sfære.

Til dette tilføjes brugen af ​​substandard produkter. Og det er ligegyldigt, hvilke øvelser der udføres, og hvor ofte, hvis du ikke efterlader kun sund, sund og korrekt forberedt mad i kosten.

En anden grund er at strække mavevægge med konstant overspisning. Permanent fylder din mave til grænsen, gør lidt effektive øvelser for at tabe vægten af ​​maven. Hvad fører til stress, og han til det næste tilsatte kilo og øget mave.

En skarp restriktion i mad fremkalder også frigivelsen af ​​cortisol og resulterer i det samme resultat (for kroppen, overbelastning i maven betyder mætning i lang tid uden at det opstår sult). Der opstår en ond cirkel, der bryder, hvilke mere blide metoder i tilgangen til den hurtige bortskaffelse af maven vil hjælpe.

En anden ubehagelig årsag til stigningen i mængder i taljenområdet er intestinale parasitter. Mange har hørt, at nogen specifikt lancerer sådan en "levende væsen" i din krop, i håb om at tabe sig. Men ærligt, for at fjerne maven i et så radikalt, og man kan endda sige, en eksotisk metode er næppe muligt, og det er farligt for kroppen. Parasitter er bestemt ikke den anbefalede metode: Ud over at ikke løse problemet, vil det også tilføje nye, der forurener kroppen.

Men at hjælpe kroppen med at skrælle frugter og grøntsager rig på fiber vil bidrage til udseendet af den perfekte mave.

3. Steg-for-trin instruktioner til effektiv abdominal slankning

Som allerede nævnt er det nødvendigt med en integreret tilgang at slippe af med mavefedt. Der er ingen magisk diæt eller super effektive øvelser. Tænker på spørgsmålet: "Er det muligt at fjerne maven?", Du skal forstå: Kun det er umuligt at fjerne det, hvordan det er umuligt kun at tabe sig i benene, i ansigtet osv.

Øvelser for at slippe af med fedt på maven er effektive ved anvendelse med belastninger på andre muskelgrupper. Dette starter processen med at tabe sig, som foregår samtidigt i hele kroppen, kun et sted mere intens, og et sted lidt langsommere.

En komplet liste over slankende aktiviteter i taljen vil være som følger:

 1. Korrekt ernæring;
 2. Regelmæssig motion;
 3. Rensning af kroppen;
 4. Styrkelse af abdominale muskler (dette vil genoprette muskeltonen og skabe en massage effekt på tarmene og andre indre organer);
 5. Massage i områder med overskydende volumen.

De trinvise instruktioner, der er beskrevet ovenfor, giver dig mulighed for at finde den rigtige tilgang til effektivt og sikkert at miste vægten til maven.

4. Sådan fjerner du maven - 5 effektive måder

Dette kapitel giver mulighed for et nærmere kig på hver komponent af effektivt vægttab i bæltet og vil endelig afgøre, hvordan man fjerner maven.

Metode 1. Massage

Der er forskellige typer massage til slankende underlivet. Det er nødvendigt at omhyggeligt henvende sig til valg af en hvilken som helst type massage og tidligere at konsultere den behandlende læge.

De grundlæggende principper for at tabe sig ved hjælp af massage er:

 • regelmæssighed;
 • ydeevne efter 2 timer efter et måltid
 • undgå smerter af enhver art.

Husk!

Massage i sig selv bidrager ikke til vægttab, men er en ekstra metode til fysisk anstrengelse og en rationel tilgang til ernæring.

At gennemføre en sådan massage under graviditet er strengt ikke tilladt.

 • Pinch - strækker musklerne, strammer og forbedrer epidermis elasticitet, returnerer tonen og forhindrer udseendet af stregmærker.
 • Vandtoner og forfrisker kroppen, har en gavnlig effekt på fordøjelsen, epitelets elasticitet.
 • Manuel selvmassage (muligvis med et håndklæde eller en massageapparat) - før fysisk anstrengelse forbereder det musklerne og har også en stærk virkning på huden.
 • Kan - hjælper med at fjerne toksiner og toksiner, effektivt bekæmper fedtindskud.
 • Honning - renser huden af ​​toksiner, hvilket gør huden glattere og forhindrer dannelsen af ​​cellulite.
 • Anti-cellulite - der er rettet mod at slippe af med cellulite, forbedre de eksterne hudintegrer, deres trækker sig op.

Metode 2. Øvelser

Lad os se på de vigtige punkter og tips til at tabe maven:

 • Hvis du vælger øvelser til at køre fedt fra maven, skal du være opmærksom på, at arbejde med din kropsvægt eller håndvægte giver de bedste resultater.
 • Muskler efter klassen har brug for tid til at komme sig, så udøve en tilstrækkelig belastning hver anden dag.
 • Når du planlægger at fjerne kvinden hurtigt, er det ikke nødvendigt at give belastningen et punkt, men det er nødvendigt at jævnt fordele det gennem hele kroppen - sådan er fedtforbrændingen mere intens.

Metode 3. Kost

"Kost til at tabe maven" - hvis du tænker over det, så skal du sikkert vælge en diæt, der passer til din krop. Endnu en gang minder jeg om, at ud over effektive øvelser for at miste vægten i maven - kosten vil være meget nyttig og vil hjælpe dig med at tabe sig hurtigere.

For at erhverve et smukt udseende, skal du selvfølgelig revidere din kost for altid, hvilket gør det til en livsstil, ikke en engangssituation i nødsituationen over kroppen.

Hurtige dage kan hurtigt hjælpe, hvilket giver mulighed for en dag til at tabe et kilo - et andet, for at fjerne fra toksiner, og også bidrage til indsnævring af de allerede strakte mavevægge.

Mere detaljeret overvejer vi valget af kost til dig nedenfor i artiklen.

Metode 4. Korrekt ernæring

 1. For det første er det nødvendigt at rense kroppen og justere tarmene.
 2. Næste trin er at skifte til madindtag i hyppige men små portioner.
 3. Det er nødvendigt at slippe af med "farer" i kosten: transfedt, konditorkager, røget kød / saltholdighed, fede kød.
 4. Frugter, grøntsager og grønne bør sejre i menuen: deres fiber vil give en følelse af fylde, gøre tarmene virker, og fedtene smelter.
 5. Hovedreglen for vægttab: tro på dig selv, og du vil lykkes!

Metode 5. Rensning af kroppen

I kroppen, renset for toksiner, går metabolske processer meget hurtigere, og derfor brænder fedt hurtigere. Fremgangsmåder til at komme af mave fedt kan være et lavement (men de forstyrrer mikrofloraen), også giver gode resultater anvendelsen af ​​ricinusolie, som ikke fordøjes i kroppen og forårsager tarmen til at optage cilier og renses derved krop. Desuden hjælper denne metode med at rengøre selv tyndtarmen, som ofte ikke er involveret i rengøringsprocessen.

Er vigtigt. Når du beslutter dig for at rense kroppen, skal du kontakte din læge!

Et andet trick for at komme af mave - en citron-salt hidroxeur rør til Burevoy metoden, som er en række foranstaltninger (brugen af ​​citron-salt vandig opløsning og udførelsen af ​​nogle øvelser) med henblik på åbning af ventilen i maven, således at væsken linjen for at gå alle tarmene, idet slagger, toksiner.

Der er også følgende metoder til rensning af kroppen: rensning med rågrønsager, risrensning og skrælning med klid. Hver rensning er individuel, så inden du beslutter, skal du studere oplysningerne om denne metode og konsultere din læge.

5. Abdominal slankende øvelser

Korrekt ernæring er helt sikkert en vigtig faktor, men at vægttabet opstod netop på grund af afbrænding af fedt, ikke muskel tab, at huden bevarer elasticitet, ikke at halte fra tabt volumen, samt for den overordnede tone i kroppen, skal du vide hvad de skal gøre øvelserne slankende mave

De mest effektive øvelser til at miste maven:

 1. Absorberer maven i 10-15 sekunder, hvilket vil styrke det indre muskulære korset.
 2. Ved at holde vægten (15-20 cm fra gulvet) af de strakte ben giver den nederste presse mulighed for at arbejde.
 3. Liggende for at hæve bækkenet med benene rettet op, skal halebenet komme ud på grund af arbejdet i musklerne i den nederste presse.
 4. Planck er en af ​​de mest produktive og frugtbare måder at opretholde tonen på alle muskelgrupper.
 5. Lig på ryggen, benene sammen strakt op, arme til siden, liggende på gulvet. Sænk langsomt benene i en retning, drej det modsatte hoved. Gå også langsomt tilbage til startpositionen, løbe til den anden side. 10-12 gange for at gentage.

6. Diet slankende mave - vælg din kost

Der er et stort antal fødevaresystemer til mennesker, der ønsker at fjerne maven. De vil bære deres frugter, hvis alle deres instruktioner er nøje overholdt.

Kost for at tabe vægten i maven bør ikke kategorisk forårsage mindst en form for modvilje, det skal opfattes som et bestemt stadium i livet, en daglig rutine på et bestemt livsdel.

Stemningen til vægttab bør være uberørt, fordi effekten ikke umiddelbart ses, og slutresultatet kommer kun gennem et forsøg på vilje.

Nogle gange er det svært at bestemme en enkelt kost. Færre valgmuligheder som muligt, med fokus på kosten med den længste effekt, såsom et protein (den mest berømte Dukankuren og Kreml) og Middelhavsområdet (hvilket ikke er så meget en kost som spisevaner).

Det vigtigste er ikke at glemme princippet om fraktionskraft og ikke gøre dele for store.

7. Sådan renses maven + vigtige tips til en flad mave

Værdifulde noter om, hvordan man fjerner maven, vil gøre processen mere forbigående og mindre stressende i psyko-følelsesmæssige termer.

Lad os se på tips til erhvervelse af en flad mave:

 • Afvise saltning og sødning af fødevarer;
 • Helt forbudt alkohol;
 • Rengør kroppen regelmæssigt (hurtige dage er egnede til regelmæssig brug);
 • Lad maven komme tilbage til sin oprindelige størrelse og moderere for denne appetit.
 • Normaliser drikregimet (ca. en og en halv liter om dagen), drik før og ikke efter måltiderne;
 • Spis ikke tunge mad til middag (hytteost / portioner af grøntsager / undertiden fisk er nok);
 • Forøg forbruget af grøntsager, frugter, urter (ca. 3/5 daglig ration).

konklusion

Kære piger, jeg tror nu, du ved præcis, hvordan man fjerner maven, hvilke øvelser passer dig og hvordan man spiser ordentligt for at slippe af med fedt på underlivet.

Men om sådanne plager er værdige hurtigt, men flygtige, udfrielse fra ekstra pund og mængder, som derefter vender tilbage i endnu større antal, skal du tænke på. For sundhed, form og psyko-følelsesmæssig tilstand er det bedste, omend et langt, men stadig pålideligt og systematisk vægttab.

Og jeg forberedte dig en video "Top 5 øvelser, der hjælper med hurtigt at fjerne maven." Nyd din visning! =)

Sådan fjerner du mavefedt: 6 dokumenterede måder

Fold i maven ser ikke kun dårlig ud, men kan også føre til diabetes og hjertesygdomme. Derfor er du nødt til at slippe af med dem så hurtigt som muligt.

For at finde ud af, om du har problemer med overskydende fedt på maven, skal du måle taljenomkredsen med et centimeterbånd. Hvis du er en mand, må resultatet ikke overstige 102 cm, hvis en kvinde er 88 cm. De med et højere tal skal bruge en af ​​disse metoder.

1. Spis ikke sukker og undgå sødede drikkevarer.

Værre end sukker i denne henseende, kun flydende sukker. Søde drikkevarer registreres ikke af hjernen som en kage eller slik, så en person kan drikke dem i ubegrænsede mængder. Men de påvirker mærkbart, hvordan de påvirkes. på den samlede kaloriindtagelse. Sødede drikkevarer øger risikoen for fedme hos børn med op til 60% Forholdet mellem forbrug af sukker og sødede drikkevarer: En prospektiv observationsanalyse..

Derfor er det første skridt til en flad mave - en ændring i kost. Fjern sodavand fra det, juice fra poser, søde sportsdrikke. Men lad frugten være: Plusserne fra dem overlapper minus fructose. Og selvfølgelig skal du læse etiketterne, da sukker kan falde i produkter, hvorfra du slet ikke forventer det.

2. Spis mere protein

Undersøgelser viser Kvalitetsproteinindtag er omvendt relateret til abdominal fedt. De mennesker, der spiser mere protein, har meget mindre abdominal fedt. Forsøgene bekræfter også indtagelsen af ​​makronæringsstoffer som forudsigere for ændringer i taljenomkredsen. reducerer risikoen for abdominal vækst i løbet af de næste fem år.

For at opnå den ønskede virkning øges mængden af ​​protein i kosten til 25-30%. Dette kan ske gennem æg, fisk, skaldyr, bønner, nødder, kød, mejeriprodukter. Som en ekstra bonus, kok i kokosolie, hjælper det også med at komme til bunden af ​​siden. i kampen mod fedt på maven. Den anbefalede dosis er 2 spsk pr. Dag.

3. Reducer kulhydrater i kosten.

Lav-carb diæter har vist sig at være mere effektive: En lav-lav carbohydrat kost og en kaloriebegrænset lav ros faktor. sammenlignet med en fedtfattig kost. Og det gælder også i tilfælde, hvor deltagere i eksperimenter med lav-carb-diæt får lov til at spise så meget, som de vil have, og gruppen på en fedtfattig kost har været begrænset i kalorier.

En yderligere effekt af en lav-carb diæt er den hurtige eliminering af vand fra kroppen. Resultatet på skalaerne er derfor synligt i bogstaveligt to dage. Undersøgelser viser også effektiviteten af ​​at reducere kulhydrater i kosten specifikt for at eliminere kortvarigt vægttab og nedsat lever triglyceridreduktion. fra visceralt fedt.

For at mindske vægten er det nok at nægte raffinerede kulhydrater. Hvis du vil tabe hurtigt, reducer du den daglige kulhydratrate til 50 gram pr. Dag. Dette vil føre til en tilstand af ketose, når kroppen bruger præcist fedt som energi.

4. Spis mad med rigdom på fiber

Fiber hjælper i den vanskelige opgave at tabe sig, især for opløselige fiber fiber kosttilskud.. De absorberer vand og danner en tæt gel, som bevares i tarmen. Som følge heraf sænkes fødebevægelsen gennem fordøjelseskanalen, hvilket giver en længere følelse af mæthed og reducerer appetitten. Det hjælper med at reducere mængden af ​​mad, du har brug for...

En undersøgelse viste, at 14 gram fiber daglig nedsatte kalorieindtaget med 10% og medførte tab af kostfiber og vægtregulering. 2 kg i fire måneder. I et andet forsøg resulterede forbruget af 10 gram opløselige fibre om dagen på et 3,7% fald i abdominalt fedt i mindretalscohorten: IRAS-familieundersøgelsen..

Spis derfor flere grøntsager, frugter, bælgfrugter, nogle korn, såsom havre. Som supplement kan du bruge glucomannan - et stof fra konjakplantens rødder. Dette er en af ​​de mest viskose diætfibre, som er effektiv til slankende videnskabelig stråleformende enhed til langfilm angiografi. Det viste sig.

5. Tog

Motion er vigtigt ikke kun for vægtkontrol, men også for helbred. Hvis du vil slippe af med fedt på underlivet, bør du ikke være opmærksom på ab træning. Undersøgelser bekræfter mikroskopien af ​​en immunosuppressor fraktion fra Mycobacterium Bovis Bacillus Calmette-Guérin (BCG). at lokal fedtforbrænding ikke eksisterer, drejer det sig ikke om kvælens volumen.

Men at gå, jogge, svømme og andre aerobiske øvelser er effektive i systematisk gennemgang og meta-analyse. kæmper med fedt i taljen. De hjælper også med at forhindre 1 års træning. vægtforøgelse i fremtiden. Samtidig nedsætter træningen betændelse, sænker blodsukkerniveauet og minimerer: en systematisk gennemgang og meta-analyse. metaboliske lidelser.

6. Se hvad du spiser

Mange har ingen idé om, hvad og hvor meget de spiser, og har en tendens til at undervurdere eller overvurdere det samlede kalorieindtag og indholdet af makronæringsstoffer i det. For at ændre denne situation skal du veje alle produkterne. Lad ikke til livets ende, men i det mindste fra tid til anden.

Hvis du ikke måler dele og ikke registrerer antallet af kalorier, proteiner, fedtstoffer, kulhydrater, så kan du simpelthen ikke øge proteinindtaget til 25-30% af de samlede kalorier. Alt hvad du behøver for at kontrollere kost er en køkken skala, en ansøgning til fastsættelse af resultaterne og en simpel formel til beregning af kalorieindhold i komplekse retter.

Sådan fjerner du maven hurtigt og effektivt - hemmeligheder, som du ikke vidste

I dag er kulten af ​​en smuk, sund og atletisk krop meget udviklet. Gymnastikcentre og fitnesscentre er fyldt med folk, der arbejder for at forbedre deres figur. Mange mennesker af forskellige grunde har ikke mulighed for at deltage i sportsforeninger, men det er ikke en grund til fortvivlelse. At opnå den ideelle fysiske form kan være hjemme.

I denne artikel vil vi tale om, hvordan man fjerner maven, laver sport derhjemme, og hvordan man spiser rigtigt til effektivt vægttab i abdominalområdet. Også præsentere opskrifter kost morgenmad, frokost, middag og lavt kalorieindhold dessert.

Sådan rengør du maven hjemme

Efter at have bemærket en mave, der er begyndt at bøje, begynder de fleste at udtømme sig selv med kost eller øge fysisk belastning på abdominale muskler. Men på trods af alle anstrengelser har de aldrig formået at gøre maven helt flad. For at opnå en smuk mave er det nødvendigt med en integreret tilgang.

For at du ikke gentager andres fejl, taber dig korrekt og uden at skade dit helbred, vil vi fortælle dig, hvordan du effektivt fjerner maven hjemme.

Det vigtigste, du skal huske, er, at garantien for en slank figur er følgende betingelser:

 • korrekt afbalanceret ernæring
 • drikker nok vand
 • regelmæssig motion.

For at fjerne maven hjemme skal du handle efter en bestemt plan.

 1. Spis på brøkdel - i små portioner (250-300 g) 5-6 gange om dagen.
 2. Drik 1,5-2 liter vand om dagen (udover te og kaffe).
 3. Øv 3-5 gange om ugen (styrke og kardio træning).
 4. Følg søvn og hvile regime (minimum 8 timer til søvn).

Sådan fjerner du maven hurtigt hjemme

Den abdominale muskler tilhører gruppen af ​​hårdføre muskler, en funktion deraf, at de elsker et stort antal gentagelser. Nybegyndere, der skal udarbejde højkvalitets abdominale muskler, skal du udføre fra 20 gentagelser i hver øvelse. I fremtiden skal du gradvist øge belastningen og antallet af gentagelser op til 50 gange eller mere. Den korrekte fedtforbrændingsproces varer normalt i gennemsnit 2-3 måneder.

Men hvis du ikke har tid til et langsigtet vægttab, da der er planlagt en dato, hvor du vil se perfekt ud, så har du brug for en eksplicit vægttabsplan. På kort tid er det helt acceptabelt at slippe af med 3 cm i volumen, tone muskler og sætte retningen for yderligere handlinger.

Hvis du vil tabe dig og fjerne maven i en uge derhjemme, så skal du træne hver dag og sørg for at føje til træning arbejde på almindeligt vægttab. Dette arbejde omfatter aerob træning (løb, cykling, hoppetov) og justering af ernæring ved hjælp af en passende fitness kost.

Så for hurtigt at fjerne maven, uden at forlade dit hjem, skal din daglige træning se sådan ud:

 • 5-10 minutters opvarmning (løbe, hoppe, cykel);
 • 4-7 forskellige øvelser designet til at uddanne buksemusklerne;
 • 20-40 minutter aerobic motion.

Hvordan man hurtigt fjerner maven. Den mest effektive øvelse

Taber sig for at fremskynde processen med fedt tab i abdominalområdet, og for dem, der ikke ved, hvordan man fjerner en blødende mave hjemme, anbefaler eksperter at udføre et "vakuum i maven." Dette er en meget effektiv øvelse, som næsten umiddelbart giver synlige resultater.

Sådan fjerner du maven øvelser derhjemme

For at fjerne maven og pumpe op præget pressen, er det nødvendigt at træne abdominale muskler fra 3 til 5 gange om ugen, gradvist komplicere og øge antallet af gentagelser.

Ofte er det svagere køn interesseret i spørgsmålet om hvordan man fjerner underunderlivet (hjemme eller i gymnastiksalen). Dette område er trods alt et problem, og de fleste piger ved ikke, hvordan man skal håndtere det korrekt.

Vi præsenterer de tre mest effektive øvelser, der hjælper med at fjerne underlivet og gøre din mave perfekt smuk.

 • "Horisontale saks." Læg på måtten, læg dine hænder langs din krop eller under skinkerne. Hæv dine ben og gør opdræt og information, efterligner saks bevægelse. Lav 3 sæt med 30 gentagelser.
 • Træning "klatrer". Tag startpositionen, som for push-ups. Løft langsomt et ben fra gulvet og stræk knæet til brystet. Hold denne position i et par sekunder, og lav den samme bevægelse for det andet ben. Lav 3 sæt med 20 reps hvert ben.
 • Twisting double. Læg på tæppet og tryk let med din nedre ryg. Hold dine hænder bag hovedet, bøj ​​dine ben på knæene. På udåndningen løftes samtidig skinkerne og den øvre ryg fra gulvet. Lav 3 sæt med 30 gentagelser.

Husk, for at opnå en smuk mave, vil det ikke være nok til kun at udføre abdominal øvelser. Øv regelmæssigt, spis rigtigt og kun da vil du opnå figuren i dine drømme.

Sådan fjerner du fedt fra maven derhjemme ved hjælp af mad

Af forskellige årsager kan nogle mennesker ikke eller uvillige til at spille sport, men alle drømmer om en ideel figur. For de, der ønsker at miste de ekstra pund, er den gode nyhed, at det er helt muligt at tabe sig uden fysisk anstrengelse. For at gøre dette vil det kun være nødvendigt at justere strømmen - for at gøre det korrekt og afbalanceret.

Det vigtigste at huske er at tabe sig, når du bygger din kost:

 • morgenmad - komplekse kulhydrater;
 • anden morgenmad - frugt;
 • frokost - komplekse kulhydrater + protein + grøntsager;
 • frokost - protein + fiber;
 • til middag - protein + fiber.

Sådan fjerner du maven hjemme - en kost i en uge

 • morgenmad: æg æggekage, fuldkornet brød sandwich med ost, te eller kaffe uden sødemidler;
 • frokost: grønt æble
 • middag: 200 g kyllingefilet, stuvet i cremefløde med løg, grøntsagsmix, grønne, te eller kaffe uden sødemidler;
 • snack: 200 g cottage cheese 0-2%;
 • middag: 200 g aborrefilet stuvet i tomatsauce, grøntsagspot, grønt;
 • Sen middag: en kop yoghurt 1%.
 • morgenmad: 200 g ostekage fra fedtfattig hytteost med frugt, te eller kaffe uden sødemidler;
 • frokost: 2 kogte æg;
 • frokost: 200 g oksegroganoff fra kyllingefilet, grøntsagsmix, grøntsager, te eller kaffe uden sødemidler;
 • snack: 200 g cottage cheese 0-2%;
 • Middag: 200 g diæt gær abborre, grøntsagspot, grøntsager;
 • Sen middag: en kop yoghurt 1%.
 • morgenmad: æg æggekage, fuldkornet brød sandwich med ost, te eller kaffe uden sødemidler;
 • frokost: grønt æble
 • middag: 200 g kyllingfiletkoteletter, grøntsagspot, grøntsager, te eller kaffe uden sødemidler;
 • Eftermiddagste: 200 g cottage cheese soufflé;
 • Middag: 200 g aborre stuvet i tomat, grøntsager, grøntsager;
 • Sen middag: en kop yoghurt 1%.
 • morgenmad: ostegryde med rosiner, æble, te eller kaffe uden sødemidler;
 • frokost: 2 kogte æg;
 • Middag: 200 g kyllingefilet, stuvet i tomatsauce, grøntsagsblanding, grønne, te eller kaffe uden sødemidler;
 • snack: 200 g cottage cheese 0-2%;
 • Middag: 200 g laks, bagt med hvidløg og sennep, grøntsagspot, grøntsager;
 • Sen middag: en kop yoghurt 1%.
 • morgenmad: æg æggekage, fuldkornet brød sandwich med ost, te eller kaffe uden sødemidler;
 • frokost: grønt æble
 • middag: 200 g kyllingfilet stuvet i cremefløde med løg, grøntsagsblanding, grønne, te eller kaffe uden sødemidler;
 • snack: 200 g cottage cheese 0-2%;
 • middag: 200 g aborrefilet stuvet i tomatsauce, grøntsagspot, grønt;
 • Sen middag: en kop yoghurt 1%.
 • morgenmad: 200 g ostekage fra fedtfattig hytteost med frugt, te eller kaffe uden sødemidler;
 • frokost: 2 kogte æg;
 • frokost: 200 g oksegroganoff fra kyllingefilet, grøntsagsmix, grøntsager, te eller kaffe uden sødemidler;
 • snack: 200 g cottage cheese 0-2%;
 • Middag: 200 g diæt gær abborre, grøntsagspot, grøntsager;
 • Sen middag: en kop yoghurt 1%.
 • morgenmad: æg æggekage, fuldkornet brød sandwich med ost, te eller kaffe uden sødemidler;
 • frokost: grønt æble
 • middag: 200 g kyllingfiletkoteletter, grøntsagspot, grøntsager, te eller kaffe uden sødemidler;
 • Eftermiddagste: 200 g cottage cheese soufflé;
 • Middag: 200 g aborre stuvet i tomat, grøntsager, grøntsager;
 • Sen middag: en kop yoghurt 1%.

Sådan fjerner du maven efter fødslen derhjemme

Den ideelle flade mave er drømmen om enhver kvinde, men efter fødslen af ​​et barn står mange over for problemet med en sløv mave.

Eksperter hævder, at den næste dag efter fødslen kan du engagere sig i restaureringen af ​​hans figur. Men samtidig sætter de ud en af ​​de vigtigste og sikre øvelser - at trække i underlivet. Det er meget nemt og nemt at udføre det - det er nødvendigt at trække maven tilbage, fikse mavemuskelen og forblive i denne stilling i nogen tid. Funktionen af ​​øvelsen er, at den skal gøres så ofte som muligt.

I fremtiden må der fokuseres på deres eget velbefindende, kvinder, der har født naturligt, gradvis komplicere deres træning. I mangel af kontraindikationer efter en uge kan du begynde at pumpe pressens muskler og lave aerob træning med lav intensitet.

Genopretning efter en kejsersnit tager normalt meget længere. Denne kendsgerning skyldes det faktum, at den kvindelige krop efter en operation har brug for tid til den endelige helbredelse af de eksisterende sting. Læger siger, at det vil være muligt at slippe af med en blødende mave efter en kejsersnit ikke før end i to eller tre måneder.

Hvis du vil fjerne maven efter en cesarean derhjemme, så skal du konsultere din læge, inden du begynder at øve eller gå på en diæt.

Sådan rengør du en maves mave hjemme

I den moderne verden vil ikke kun piger have en perfekt slank krop. Mænd stræber også efter fysisk egnethed, da en tonet krop er kendetegnet ved en vellykket person.

For at bekæmpe en stor ølmave er det stærkere køn klar til at gå til de mest ekstreme foranstaltninger. Af hensyn til nødpressen giver de op dårlige vaner, retter deres kost og er aktivt involveret i sport.

Men som regel arbejder arbejdet for forretningsmænd 24 timer i døgnet, og der er ingen tid tilbage til gymnastiksalen. Derfor præsenterer vi en række øvelser, der hjælper med at fjerne en ølmave derhjemme.

 • Vride tilbage. Ligge på måtten, palmer presset til gulvet, lige ben lidt hæve (A). Derefter bøjer benene på knæene, hæv bækkenet (B). På samme tid stramme mavemusklerne og træk maven tilbage. Du skal udføre 4 sæt 20-30 gentagelser.
 • Bike. Læg på tæppet, hænderne bag hovedet (A). Hæv benet bøjet på knæet samtidig med den modsatte albue uden at løfte hånden fra hovedet og nå til knæet (B). Tegn i maven og spænd maven. Gå derefter tilbage til startpositionen (A) og gør de samme bevægelser med din anden arm og fod. Du skal udføre 4 sæt 15-20 reps.
 • V-formede vendinger. Læg på tæppet, strækker dine arme, løft dine ben (A). Hæv dine ben og torso sammen med dine arme samtidig (B). Gå derefter tilbage til startpositionen. Du skal udføre 4 sæt 15-20 reps.

Kost opskrifter

For at du kan diversificere din kost, tilbyder vi dig muligheder for diætmad.

Kyllingefilet i tomatsauce

For at lave to portioner skal du:

 • kyllingebryst - 1 stk.
 • Bulgarsk peber - 2 stk.
 • tomater - 400 g;
 • hvidløg - 4 fedter;
 • løg - 1 stk.
 • salt og peber efter smag.

Madlavning kost kyllingfilet i tomatsauce.

 1. Kyllingebryst opdelt i portioner.
 2. Knus løg, hvidløg, paprika og tomater.
 3. På en non-stick tør pande, steg kyllingefiletet.
 4. Til rødmet kød tilsættes alle tilberedte grøntsager, salt og peber.
 5. Dæk og lad dem simre på lav varme i ca. 20 minutter.

Diet soufflé fra zander

For at lave to portioner skal du:

 • gedde aborrefilet - 400 g;
 • smør - 40 g;
 • æg - 1 stk.
 • mælk - 100 ml;
 • salt og peber efter smag.

Madlavning kost fiskesuffel.

 1. Rens huden fra hud og knogler og hakket.
 2. Kombiner hakket fisk med mælk, æg og smør, til ensartet konsistens.
 3. Hæld massen i en varmebestandig form.
 4. Bages i ovnen ved 180 grader i 15-20 minutter.

Kyllingfiletbiff stroganoff

For at lave to portioner skal du:

 • kyllingefilet - 300 g;
 • løg - 1 stk.
 • gulerødder - 1 stk.
 • creme creme 15% - 200 g;
 • olivenolie - 20 g;
 • salt og peber efter smag.

Tilberedning af en kostholdig oksekødstroganoff fra kyllingefilet.

 1. Kyllingefilet skåret i mellemstykker.
 2. Løg skæres i halv ringe og gnide gulerødder på en fin rist.
 3. Smør gryde med olivenolie og steg løg med gulerødder.
 4. Til grøntsagerne hældes kyllingefilet og steges 7-10 minutter, indtil halvt kogt.
 5. Hæld i løbet af lidt røg, salt, peber, bland dem og lad dem simre under låget i ca. 10 minutter.

Kost osteekager

For at forberede en servering skal du:

 • fedtfattig cottage cheese - 200 g;
 • æggehvide - 2 stk.
 • semolina - 50 g;
 • Olivenolie - 1 spsk. l.;
 • sødemiddel - efter smag.

Madlavning kost cheesecakes uden mel.

 1. Kombiner alle ingredienserne i opskriften, bland til en glat ostemasse er dannet.
 2. Skab våde cheesecakes med våde hænder.
 3. Steg i en varm pande, smurt med olivenolie.

Dietary ost soufflé

For at lave to portioner skal du:

 • fedtfattig cottage cheese - 200 g;
 • æg - 1 stk.
 • sødemiddel - efter smag.
 • kanel.

Madlavning kost ost soufflé.

 1. Æg, hytteost, kanel og sødemiddelviske med blender.
 2. Hæld i varmebestandige støber.
 3. Kog i en mikrobølgeovn i 3-4 minutter ved fuld effekt (750 W) eller i en ovn ved 180 grader i 7-10 minutter.

Mands mave - en sætning eller du kan fjerne?

Ofte forekommer overvægt i søgemaskinerne som det største problem i det moderne samfund, hvor der er en overflod af mad. Derfor havde jeg et ønske om at lave materiale på emnet som "Sådan fjerner du maven." Ja, det lyder uhøfligt, men vi forstår alle, at diskussioner og endnu mere konkrete metoder til løsning af dette problem vil være nyttige for mange af os.

Der er to grunde til, at den såkaldte mave vises (ærligt, det er meget usædvanligt at udtale og skrive). De, og hvordan man håndterer dem, vil jeg beskrive i dagens materiale. Læs, pludselig vil mit råd og bedste praksis virkelig hjælpe dig.

Til at begynde med er eksistensen af ​​en sådan "arbejdskorn", som de stadig kalder det komisk, ikke en sætning, meget mindre kan noget gøres med det. At du læser disse linjer allerede taler for sig selv - du har truffet en beslutning eller i det mindste begyndt at bevæge sig mod at slippe af med den grimme form af underlivet. Du er allerede værd at rose, men slapp ikke af - det vigtigste arbejde i forvejen. Lad os først forstå årsagerne.

Hvorfor ikke seks terninger og en bold

Fra mit beskedne synspunkt er der kun to grunde til dette, som med behørig lyst og omhu kan let blive specifikt rettet eller fjernet i sin helhed.

Den første er følgende: kuberne er ikke synlige på grund af for lidt fysisk aktivitet og tilstedeværelsen af ​​en stor mængde af subkutant fedt: en person fører en stillesiddende livsstil (eller det er tilfældet for alle på forskellige måder) og spiser også godt. Overskydende kalorier går ikke på bekostning for at give kroppen energi og deponeres på maven.

Det er interessant, men kroppen vælger en mave til deponering af fedtreserver ikke tilfældigt. Der kan være hofter, røv, hofter - noget, det er ikke så vigtigt. Det vigtigste er, at dette er det mindste arbejdsområde i din krop. Husk det.

Den anden grund: uoptrente abdominale muskler, ude af stand til at holde de indre organer i normal position plus de fordøjelseskanaler, der stikker ud. Enkelt sagt, en person spiser meget (før dumpet, hvis du kan lide), og efter at have spist vandreture, sidder eller ligger med en afslappet mave. Naturligvis kan disse to årsager til puzu (hvilket ubehageligt ord!) Være komplementære. Som et resultat - et dobbelt problem.

Forresten er tilstedeværelsen af ​​overskydende vægt hos en mand et alvorligt slag mod hans libido, fordi jo mere fedt i kroppen, jo lavere er hanthormon testosteron. Efter min mening en grund til at tænke. Er det ikke?

Hvordan håndteres årsag nummer 1

Vi har allerede diskuteret, at overvægt og kronisk inaktivitet er de første årsager. Lad os bygge videre på det.

Først og fremmest skal du beslutte dig for hvilken slags sport eller hvilken aktivitet du vil være mere behagelig at gøre. For eksempel ligger sjælen i sports spil, hvis du er en mand. Eller til aerobic, hvis en kvinde. Forresten er normal jogging, morgen eller aften jogging i dit distrikt, park eller på en løbebånd i et motionsrum egnet. Måske yoga? Også intet.

Kort sagt, forestil dig hvad du gerne vil gøre. Men det er vigtigt at sørge for at du trækker vejret og sveder i mindst 30 minutter i løbet af klasserne. Selvfølgelig med nogle korte pauser i 30-40 sekunder for at få vejret.

Forresten, hvis jer vælger en "tredemølle" og en løft af "jern", så organiser dine træningsaktiviteter, så det får dig til at svede. Som et eksempel - et træningsprogram til tørring eller udholdenhed, og ikke for vægt og styrke.

Du har et spørgsmål, hvorfor skal du studere i mindst en halv time? Jeg svarer: Efter ca. 20-25 minutters aktivt arbejde begynder subkutane aflejringer at brænde (før det gik kulhydrater absorberet fra fødevaren ind i ovnen). Derfor er 30 minutter det minimum, du skal følge, hvis du vil se bedre ud.

Hvordan håndteres årsag nummer 2

Husk - en afslappet mave og organer, der presser på den indefra? Vi vil håndtere dette.
Interessant nok, men den udbulende mave kan være og uden overskydende vægt, men udelukkende på grund af ovenstående betingelser. Du har muligvis set bodybuilders (og med et verdensnavn), hvem har en nødhjælp, men er det rundt og udbulende? Dette påvirker trykket indefra.

Din opgave er i så fald at forsøge at holde magemusklerne i en vis spænding. Men lad os ikke være fanatiske: ingen grund til at spændes i fuld styrke, lige nok for at sikre, at maven ikke bukker ud. Jeg vil sige lettere, forsigtigt belastning din mave og gå med det overalt, selv når du hviler (jeg mener selvfølgelig ikke en drøm, selvfølgelig).

Før eller senere - du bliver vant til det, og det bliver normen for dig. Halvt færdig. Nu skal du lave nogle lige og skråte muskel træning: Du kan simpelthen pumpe din abs hjemme - du behøver ikke at gå i gymnastiksalen.
Integreret tilgang

Hvis du har et dobbelt problem, skal du blot kombinere de tidligere anbefalinger sammen, så de harmonisk supplerer hinanden. Nå, for eksempel, begyndte du at lave noget. Antag aerobic - deltage i gruppeklasser. Vidunderligt. Og resten af ​​tiden, når du arbejder, tag dig afsted fra træning, bare gå - hold din mave lige og ikke straks anstrengende på samme tid. Det er hele hemmeligheden.

Men nej, ikke alle. Selvom du bare kører, ikke gør noget overhovedet (selv uden at ryste pressen), vil alligevel den ekstra vægt gå væk, men fra maven sidst, men stadig - det er resultatet.

Åh ja. Bare rolig, hvis du begyndte at studere, der er gået noget tid, og mængden af ​​maven er ikke faldet. Vær tålmodig. Simpelthen brænder kroppen subkutant fedt, først fra flere mobile områder, og først da, når det tømmer dem, vil det tage op i maven. Vær tålmodig.

konklusion

Til sidst vil jeg sige, at aktiviteten alene ikke er nok, hvis du straks efter træningen har en stor mængde faste kulhydrater. Derfor, hvis der er problemer med korrekt ernæring, rette det. Var artiklen hjælpsom? Dernæst tilmelde dig opdateringer, ven og del artiklen med dine venner. Alle fysik, ligesom de græske guder.

25 lækre pasta typer, som enhver italiensk elsker burde vide om

Hvordan slippe af med ansigtshår for evigt