Børster i nyfødte: myte eller virkelighed, hvordan man fjerner?

Historier om stubbe hos nyfødte anses af mange forældre og de fleste læger at være en folkemyte, bedstemorens fortællinger. Men dette emne opstår ofte i forældrefora, hvor mødre af små børn deler med hinanden saghistorier samt opskrifter, der hjælper med at redde spædbarnet fra sygdommen.

Så hvad er stubbe hos nyfødte - myte eller virkelighed? Hvordan genkende stubbe hos nyfødte og hvad skal man gøre for at fjerne det? Og skal du gøre noget? Vi tilbyder at søge svar sammen.

Hvordan ser børsten ud og hvordan kan den detekteres?

Der er en opfattelse af, at det er svært at bemærke et fænomen, der kaldes stubbe hos nyfødte eller på en anden måde "poker", fordi den er placeret under et spædbarns hud, hvor der er vej udad, får et barn noget plage, der udtrykkes af angst og græd. Derfor har alle hørt om det, men ingen har nogensinde set det.

Og meget ofte, hvis en baby opfører sig irritabelt og græder, når de lægger sig ned eller ligger på ryggen, så mødre og bedstemødre, der begynder at søge årsagen, husker "poker". Ud fra ordene af "kyndige" mennesker ligner det et hårdt mørkt hår, der ligner hanstubbe og dermed navnet på dette fænomen.

Børsterne kan være placeret på forskellige steder, men de findes hovedsagelig på ryggen, benene og arme til en nyfødt. Oftest, hvis barnet viser angst sent på aftenen eller om natten ligger på ryggen, så søges brystet der. Hvis den ligger på sin side - så på benene, arme og hofter. Det menes at "poker" bringer en vis mængde angst: det forårsager smerte og irritation og stikkende. Børstenes manifestation er perioden fra en måned til tre.

Men hvordan finder man det, der er usynligt? Det viser sig, at sådanne metoder eksisterer. For at gøre dette anbefales det at anvende modermælk eller babycreme til babyens hud og gnide det lidt. Hvis et sådant fænomen eksisterer som en "poker", så vises børster på huden, som om det er på et fotografi under virkningen af ​​et reagens.

Årsager til stubbe hos nyfødte

Da den officielle medicin ikke genkender "poker", falder årsagen til udseendet også efter folk. De mest forskellige, undertiden endda eksotiske versioner fremsættes. Så der er en opfattelse af, at årsagerne til udseendet af dette fænomen er, at moderen til babyen ikke kan lide katte. Eller her er en anden ting: Under graviditeten spiste en kvinde for meget bestemte fødevarer: for eksempel saltet svinefedt eller snappet frø, så barnet har en børste på sin krop.

Nå, hvis du smider overtro, menes det, at børsterne er atavistiske. Ifølge teorien om menneskets oprindelse havde de første folk hår, som beskytter dem mod negative naturvirkninger. Derfor opstår håret stadig på hver persons legeme under fostrets udvikling.

Men som overflødig, forsvinder de i den 37. uge. Ifølge denne teori bliver bøjlerne det samme rudiment som tillægget og halebenet, som betragtes som rudimentet af halen.

Hvordan fjerner du stubben fra den nyfødte smertefrit?

Da brystene forårsager ubehag og ubehag for barnet, er det nødvendigt at slippe af med det, proklamerer folkets visdom. Til processen var smertefri, bør barnets hud før proceduren dampes.

For at gøre dette, er barnet i et stykke tid sat i bad med varmt vand eller indpakket i opvarmede bleer. Så børstet til at rulle ud. Forældre kan gøre det selv. Måder at rulle ud de mest forskellige. Ved hjælp af honning, dej, krummebrød. Faktisk ligner det epilering.

Her er nogle af de populære opskrifter for smerteligt at fjerne stubbe hos nyfødte:

 • Knæbeder (mel + gær) på modermælk, tilsæt et par dråber naturlig honning til blandingen (valgfrit);
 • Bland mel med honning og fortynd gyllen med en lille mængde vand;
 • Sug krummen med modermælk;
 • Varm koemælken og opløs gærbrusken i den.

Blandingen, opvarmet til kropstemperatur, rulles over stedet, hvor "poker" spirede. Små børster, der ikke har rødder, holder sig til det og trækkes let til overfladen. Ifølge samme populære visdom sker dette smertefrit for et barn, men de kvinder, der nogensinde har oplevet epilering på deres ben eller andre dele af kroppen, mener, at dette er langt fra at være tilfældet.

Ud over indrulningsproceduren tilbyder de komprimerer og wraps, hvilke forældre også kan gøre sig selv. For en komprimering har du brug for gasbind og baby creme. Om natten blev overfladen, hvor børsterne blev set, smurt med fløde og pakket ind i et løst lag gasbind. Om morgenen fjernes det, og babyens hud tørres af med en bomuldsstynde dyppet i vand.

Til indpakning i varm brystmælk gennemblødes en crumb og påføres huden. Derefter skal barnet pakkes i en ble og placeres i et bad i et par minutter. Efter badning fjernes bleen, og blandingen med krummen fjernes. Proceduren gentages flere gange, indtil "poker" endelig forsvinder.

Og den mest barbariske måde, som nogle mødre beslutter på, er at fjerne uønsket hår med pincet. Vi håber, at denne metode har været i den fjerne fortid, og moderne mødre elsker deres børn for meget for at underkaste dem en sådan udførelse.

Men som allerede nævnt spørger lægerne om forekomst af stubbe hos nyfødte, og beslutningen om at fjerne eller fjerne det, proklamerer urimeligt. Det antages, at "poker" er "bedstemorens fortællinger" og oplyste forældre bør ikke søge den mytiske stubbe og endnu mere for at plage det.

Gunhår hos babyer

Men hvilken officiel medicin tror på er, at mange forældre tager fluffhår til en børstehår. Længden og tykkelsen af ​​fluffhår for hver nyfødte er individuel. Mange bemærker ikke engang, at de har et barn.

Desuden kan fluffhår, især dem der optrådte på bagsiden, virkelig føre til ubehag hos børn. Men dette skyldes forkert hygiejne og fleecy linned, hvor barnet bliver dæmpet.

Det er selvfølgelig umuligt at fjerne sådant hår, især på de måder, der er angivet ovenfor. Hvis de får et barn at bekymre sig, skal du bare bade ham i urterne, og efter badning smøre baby creme.

Du skal også være særlig opmærksom på valget af baby tøj, da tøjets fleecy struktur vil vride det nyfødte hår og forårsage smerte for barnet. Og den imaginære "poker" - disse er kun rester af hårlinjen og døde hudceller, suppleret med sekret fra talgkirtlen.

Med dårlig omsorg for barnet ruller det hele ind i pellets, som de uvidende forældre kalder børster og søger måder at få det ud. Forebyggelse af dette fænomen er en daglig bading og smøring af huden med baby creme. Og selvfølgelig kan du ikke gnide spædbarnshudet som foreslået af ordsommelig visdom, da det er præcis, hvad der vil forårsage den samme mytiske "poker".

Og vi anbefaler dig at lytte først og fremmest til dit barns velfærd. Hvis intet irriterer ham, skal du ikke kigge efter enten "poker" eller kolik og ingen andre sygdomme. Elsk det, behandle og værne om, og lad alle populære børns rædselshistorier passere dig ved den tiende side.

Sådan fjerner du stubbe fra en nyfødt baby

Når et barn i en alder af 1-3 måneder pludselig begynder at sove dårligt dag og nat, spinder, ofte vågner op og græder, søger hver moderne omsorgsfuldmægtig en høring med en læge. Imidlertid finder lægerne ofte ikke, når de gennemfører adskillige undersøgelser og undersøger resultaterne af testene, årsagerne til denne adfærd hos spædbarnet. Faktisk kan årsagerne til sådan angst være meget mange faktorer, lige fra kolik til ubehageligt tøj eller uhensigtsmæssige temperaturforhold. Erfarne bedstemødre angiver i dette tilfælde altid, at den nyfødte børste børster forhindrer barnet i at sove. Hvad er dette fænomen? Stubbe hos nyfødte? Lad os prøve at finde ud af dette problem, og også finde ud af, hvordan du fjerner denne børste.

Hvad er stubbe i en nyfødt? ↑

Ældre kvinder hævder, at stub i nyfødte oftest er på ryg og skuldre. Det kan ikke ses med det blotte øje, men det giver barnet ubehag og forårsager sin rastløse opførsel. Et børstehår er et hårdt hår under et barns hud. I løbet af hans vækst begynder han at prikke barnets hud, mens han ligger på ryggen. I folkemusik (ukonventionel) medicin kaldes dette fænomen "poker", tilsyneladende på grund af hårets stivhed og dets mørke eller sorte farve.

Først og fremmest er det vigtigt at vide, at i moderne pædiatrik er der ikke sådan et fænomen eller en diagnose som stubbe hos en nyfødt. Pædagoger forklarer hendes udseende ved at rulle et barns kanon i en tæt bunke, hvilket kan forårsage barnet mærkbart ubehag, stikkende hans sarte hud. Dette fænomen forklares også ofte af hærde sebaceøse sekretioner på huden.

Overholde udsigten til traditionel eller traditionel medicin - valget er dit. Kvinder i den ældre generation hævder enstemmigt, at stubbe hos spædbørn ikke er ualmindeligt. Moderne mommier kender meget lidt om dette fænomen, og endnu mere mødte de sjældent ham i det virkelige liv. Men på fora på internettet kan du finde meddelelser fra kvinder, der står over for et sådant problem og endda fjernet stubben hos spædbørn.

At genkende et barns stubbe er ikke let, fordi det ikke er synligt for øjet. For at gøre dette anbefales det at smøre babyens ryg med varm babyolie eller modermælk og massage lidt. Hvis ryggen under dine arme bliver lidt groft til berøring betyder det, at en børste har dukket op. Efter en sådan procedure bliver den synlig og kan fjernes med pincet eller blot trækkes ud med negle. Men både læger og traditionelle healere rådes ikke til at fjerne det ved denne metode, fordi det kan være smertefuldt for et barn.

Sådan fjerner du stubbe hos nyfødte ↑

Moderne medicin anbefaler ikke at gøre noget i tilfælde af detektering af hårdt hår på kroppen i et spædbarn. Det menes at han ruller ud over tid. Denne erklæring er utvivlsomt sandt, men hvad hvis barnet er klart bekymret og ude af stand til at sove korrekt? Er det værd at torturere ham og dig selv med den lange forventning om, at det vil passere sig selv? For at lette barnets og forældrenes skæbne har traditionel medicin fået flere måder til effektivt at fjerne stubben fra barnet.

Folk healere siger, at ved at bruge en af ​​de enkle og sikre procedurer, der ikke kræver genanvendelse, kommer hårde hår ud af bagsiden af ​​barnet, som blot kan vaskes eller fjernes med et håndklæde. Vi beskriver detaljeret nogle af de mest effektive og fælles metoder til alternativ medicin (traditionel) medicin, hvordan man fjerner stub fra nyfødte.

 • Rullende brødsmuler. Ifølge vurderinger er dette den nemmeste og mest effektive metode til at fjerne stubben fra en nyfødt. For at starte børden skal være godt dampet i et bad eller varmt bad. Men man bør ikke glemme barnets sikkerhed, fordi dens varmeudveksling endnu ikke er dannet, og et langt ophold i et varmt bad kan blive et alvorligt termisk chok for barnet. Derfor er det bedre ikke at ty til sådanne drastiske foranstaltninger, men simpelthen smelte barnet i badeværelset godt, inden man får sin hud endda lyserød farve. Derefter tørres det af med et håndklæde og placeres på maven. Tag krummen af ​​friskbagt brød. Crumb skal være blød, let at rynke og være klæbrig. Fra den blinde rulle, som omhyggeligt ruller på bagsiden af ​​barnet. Ved udrulning skal børsten forblive på papirmassen. Efter afslutning af proceduren, tør forsigtigt ryggen af ​​krummerne med et varmt, fugtigt håndklæde, fjern krummer og anbring varm babyolie på den.
 • Rulning ud dejen. Dens princip er det samme som for crumb rolling, kun for dette skal du lave dejen selv. Ifølge en opskrift gøres dejen som dumplings. Det danner også en rulle, som omhyggeligt ruller ud ryggen og skuldrene af barnet. Ifølge en anden opskrift skal du dejte dejen fra honning og mel i omtrent samme forhold. Det skal gøre en tykk klæbrig dej. Denne test rulles forsigtigt på bagsiden af ​​barnet, håret skal forblive på det. Efter at have udført disse procedurer, anbefales det at skylle barnet med rent varmt vand og tørre tørret med et frottéhåndklæde. Glem ikke at anvende babyolie til din babys hud efter færdiggørelsen.
 • Hårfjerning honning. Umiddelbart advare dig om, at denne metode kan forårsage en allergisk reaktion i din baby, fordi honning er et meget allergifremkaldende produkt. Før du anvender denne metode, lav en test på barnets hud: læg en dråbe honning på barnets håndled og lad det gå i 10 minutter. Lad ikke din baby slikke honning! Hvis huden på dette sted efter 10 minutter ikke bliver rød, betyder det, at du kan anvende honning på babyens bagside uden risiko for allergisk reaktion.
  Efter grundigt opvarmning af huden i badet eller badet, gnid babyens bagside med varm honning og dækk det med gasbind. Lad gazeen stå på ryggen i 3-5 minutter, fjern den forsigtigt og skyll barnets hud med rigeligt varmt vand. Derefter tørre babyen og læg en tynd ble på. Efter 10 minutter skal du fjerne bleen - hårene skal forblive på den.

Videnskaben har ikke fastslået effektiviteten af ​​disse metoder, men nogle mommier hævder, at de virkelig fjernede den nyfødte stubb på denne måde, hvorefter en stærk sund søvn vendte tilbage til børnene. At ty til disse metoder eller ej - du bestemmer dig. Men det er vigtigt at vide, at hvis alle reglerne følges, vil disse procedurer ikke skade din babys helbred, derfor vil de ikke være overflødige. Det er muligt, at din baby vil efterfølgende sove godt og vågne op i et godt humør. Og så er alle anstrengelser og metoder i denne sag berettiget!

Fra forfatterens personlige oplevelse:

Begge mine børn havde ikke nyfødte børster. Også dette fænomen blev ikke set hos mine venners og slægtningers børn, før jeg aldrig havde hørt om det. For mig er dette mere som en myte, og barnets rastløse søvn er sandsynligvis forårsaget af andre grunde.

Hvad er en børste i en nyfødt og hvordan man får det ud

Hver mor ryster med sit barn, især i de første måneder af hans liv. Hun overvåger hans helbred og prøver at lægge mærke til enhver lille ting, der kan signalere et problem i tide. En af disse problemer er nogle gange en børste i nyfødte. Hvad er dette fænomen, udgør det nogen trussel mod krummens sundhed og hvordan man håndterer det?

symptomer

I starten er det svært at bemærke eventuelle afvigelser rent visuelt. Symptomer på hårskuddene kan variere i deres intensitet i hvert enkelt tilfælde. Generelt plejer mødre at være opmærksomme på dette under badebabyer.

Barnet har meget sart og glat hud. Den kan dækkes med en blød pistol, som næsten er umærkelig i udseende og ikke føltes at røre ved. Men nogle gange kan hårdt hår fremstå på ryg og skuldre af en nyfødt. Det ligner den sædvanlige stubbe og faktisk er det sådan.

Børsterne i nyfødte opstår normalt flere uger efter fødslen. Indtil da er det kun muligt at bestemme eksistensen af ​​et problem. Indtil håret har spiret, er de under babyens hud. Under deres aktivering begynder de at prikke og give barnet ubehag, især under søvn. Så bliver tegn til angst og græd af krummerne uden tilsyneladende grund, skæve på ryggen og rødmen.

grunde

Hvorfor er det, at nogle babyer har strammere hår? Præcise grunde, selv for et bestemt tilfælde, er ret vanskelige at identificere. Generelt menes det, at dette fænomen ikke gælder for patologier og på ingen måde truer barnets helbred.

Et børstehår i en baby kan virke som et tegn på atavisme. Med andre ord er det kun konsekvenserne af evolutionen. Det forekommer i alle børn stadig i livmoderen, men ved fødselstidspunktet forsvinder det og vender sig kun til et lille stykke ned. Sommetider forbliver hårene efter fødslen. Over tid vil hårdt hår komme ud af sig selv. Men dette fænomen kan forårsage ulejligheden for barnet, påvirke hans humør og appetit. Derefter skal du forsøge at fremskynde processen ved hjælp af blide metoder.

behandling

Hvad er de sikre behandlingsmetoder for at fjerne den fine stubbe fra barnets krop? Da dette fænomen ikke betragtes som en sygdom, er der heller ikke udviklet særlige tilgange. Ikke desto mindre er det muligt at fremskynde bortskaffelsen af ​​hårdt lur. Hertil kommer, at folk ofte bruger traditionelle metoder, selv om de fleste læger ikke anbefaler at eksperimentere med den nyfødte sundhed og rådes til at forlade tingene som de er indtil den naturlige løsning af problemet.

Folkemetoder

Hvis børsterne forårsager for meget ulejlighed og få barnet til at græde, vil hver forælder forsøge at lette sin lidelse på en eller anden måde. Her kommer forskellige metoder til traditionel medicin til undsætning. For at fremskynde udslippet af hårdt hår fra børns hud, brug sådanne metoder:

For at fjerne hår, skal du først bidrage til, at de snart kommer over hudens overflade. For at gøre dette er der den mest overkommelige og dokumenterede metode - smøring med modermælk. Børnenes hud skal behandles med modermælken, og over tid vil brystet fremstå, så det bliver meget lettere at klare det.

Når du har set årsagen til barnets angst, kan du fortsætte med dens eliminering. For at blødgøre det og reducere smerte, sørg for at dampe barnets hud. Det er bedre at gøre dette ved hjælp af et varmt og vådt håndklæde, da et længere ophold af den nyfødte i vand ikke anbefales.

Efter de forberedende procedurer kan du fortsætte direkte til sagen. En af de mest populære metoder er at udrulle hår. For at gøre dette, brug mashed breadcrumbs eller en stiv dej. Ved hjælp af et lille stykke er det nødvendigt at behandle problemområdet og således udrulle børsten. Efter damping forbliver hårene på prøve, uden at forårsage smerter for barnet.

En anden måde - brugen af ​​bryg eller honning. Massen påføres i et tyndt lag på børstehårene og dækkes derefter med en film og efterlades for at størkne. Fjern forsigtigt den resulterende komprimering. Det fjerner forsigtigt børsten. Det eneste problem er, at barnet kan opleve en allergisk reaktion eller irritation, især når man bruger bi-produkter.

Læge råd og generelle retningslinjer

Sådanne populære metoder, på trods af deres effektivitet, forårsager tvetydigt svar fra læger. De fleste børnelæger glæder sig ikke over en sådan grov indgriben i naturlige processer. En sådan udtalelse opstod af god grund og har gode grunde.

Først og fremmest bør det bemærkes, at sådanne procedurer ikke er for behagelige for barnet. Huden hos nyfødte er så øm og sårbar, at udtrængning af børsterne kan føre til endnu mere alvorlige konsekvenser. Først og fremmest er sådanne børns hårfjerning fyldt med udviklingen af ​​irritation, især hvis du bruger allergifremkaldende produkter som arbejdsmateriale. Hvis hygiejnebestemmelserne ikke følges, kan en infektion komme under babyens hud og forårsage alvorlige dermatologiske problemer. Særligt farligt er nederlaget for hårsækkene.

Da lægerne ikke anbefaler at trække håret ud af børstehårene, skal man finde alternative måder at lindre barnets lidelse på. Først og fremmest, hvis der er en aktiv vækst af stubbe på bagsiden, bør du regelmæssigt dreje babyen og lægge den på maven. Så det vil være meget lettere for ham at overføre ubehag. Derudover er det nyttigt for hans fysiske udvikling. Husk dog, at en sådan holdning er for usikker til for små børn, så du skal være konstant rundt og hjælpe krummerne.

Også en god måde at lindre kløe og revner under huden er at bade barnet i et afkog af urter. Varmt vand fjerner ubehagelige symptomer og blødgør hår. Kamille af kamille, salvie eller træ lugter huden og lindrer ubehag. Bemærk venligst at sådanne vandprocedurer ikke skal vare længe. Desuden kan ikke alle børn reagere godt på urter, de kan opleve allergisk irritation.

For at fremskynde affaldet af børstehår og dets blødgøring, bør du dagligt bruge børnepasnings cremer. Dette er især tilfældet ved drejning af hår og dannelse af såkaldte knapper. De skal fjernes manuelt, så de ikke forhindrer barnet i at lyve på ryggen. Vær særlig opmærksom på tøjkrummer, fordi det er det fleecy stof, der fremkalder dannelsen af ​​kegler. Hvis alt er gjort korrekt, vil problemet snart forsvinde af sig selv, og intet andet vil forhindre velfærd af dine afkom.

Sådan fjerner du stubben i nyfødte folkemyndigheder?

"Poker" eller stubbe hos nyfødte anses for at være et almindeligt problem, der er typisk for små børn i op til 3 måneder. Det består i tilstedeværelsen af ​​hårde hår under babyens hud, hvilket giver baby ubehag. Deres udseende skyldes, at de første folk havde hår, som forsvandt i løbet af den menneskelige udvikling og manifesteret som en atavisme. Eksternt er det næsten umuligt at mærke tilstedeværelsen af ​​et problem hos et barn, men det er umuligt at gå glip af indlysende afvigelser fra normal adfærd.

Uddannelsen er under babyens hud, og børsterne giver ham meget smerte. Det er vigtigt at forstå, hvordan det ser ud og hvordan man fjerner stubben.

Et sådant barn er anderledes:

 • rastløs adfærd
 • konstant græder uden nogen åbenbar grund
 • søvnforstyrrelse.

Børsterne kan placeres på forskellige steder, men ses oftest på ryggen, arme og ben. Hvis det ønskes, er det i nogle tilfælde muligt at se stubben hos nyfødte, når der smøres med modermælk og gnider huden, kan der ses små sorte prikker.

Det første tegn på udseende er barnets årsagssangst. Problemets placering er ret let at opdage baseret på babyens opførsel. Barnet reagerer ved at græde for smerter, når det kommer i kontakt med det sted, hvor børsten er placeret. Hvis den er placeret på bagsiden, så vil barnet græde. Et karakteristisk træk er en skarp ændring i humør hos nyfødte, så snart en sådan handling finder sted.

Hvad er fjernelsesmetoderne?

Traditionel medicin i dag genkender ikke forekomsten af ​​et børsteproblem, og producenterne producerer ikke specialiserede midler til at fjerne hårdt hår. Ledende børnelæger argumenterer for, at over tid vil problemet med barnets rastløse adfærd passere.

I praksis står forældrene over for det faktum, at de små ikke kan tolerere og med nogen ubehagelig indflydelse reagerer voldsomt med deres adfærd. Midler til traditionel medicin, der kan lindre barnets tilstand og lindre det af grunden til ubehag i form af stive børster, kommer til undsætning i en sådan situation. Den mest almindelige behandling er lavet af følgende folkemekanismer:

 • udrulning af brød;
 • honning fjernelse

Fordelen ved folkemæssige retsmidler er absolut sikkerhed for den nyfødte, effektivitet og hurtig indvirkning på effekten af ​​at lette barnets velfærd. Der er ingen videnskabelig bekræftelse på sådanne metoder, men den praktiske oplevelse af moms er en bekræftelse på effektiviteten. De kræver ikke køb af dyre ingredienser og for proceduren ret enkle værktøjer til rådighed i det daglige liv.

udrulle krumme

En af de nemmeste, mest overkommelige og effektive procedurer til fjernelse af børster. På denne måde fjernede vores forfædre stub i nyfødte. Det eneste krav til dets gennemførelse er tilstedeværelsen af ​​friskbagt rugbrød. For at forbedre præstationen af ​​barnet er det godt dampet i et varmt bad. Vandtemperaturen må ikke være for varm, ellers kan barnet overophedes og få et varmeslag. Øjeblikket med tilstrækkelig dampning anses for at være købet af rosa hud af barnet, hvilket betyder, at det er muligt at starte proceduren.

Fjern stubben som følger:

 • en crumb er dannet af brød, som skal rulles op for at opnå en klæbrig tilstand;
 • barn lagt på ryggen
 • en rulle brød rulles over alle de anslåede placeringer af børstehårene;
 • kontrol udføres ved visuel inspektion af rullen, hvorpå der skal være spor af hår.

Efter proceduren gnides barnets ryg med et varmt, fugtigt håndklæde og smøres med almindelig baby creme eller olie.

Udrulning af dej

Fremgangsmåden kan udføres med en ny test af elastisk konsistens. Dejen kan fremstilles i overensstemmelse med den traditionelle opskrift af dumplingsdej. Større resultater opnås ved tilsætning af honning til dejen. Denne metode er kun tilladt, hvis barnet ikke er allergisk over for bi-produkter. For at kontrollere babyens reaktion til honning påføres en dråbe honning på barnets håndled og holdes i mindst 10 minutter. Med tydelige tegn på rødme bør metoden til udrulning af honning kasseres. Allergenprodukter er farlige på grund af muligheden for irritation, brud på barnets hud. Deres brug er fyldt med infektion.

Til fremstilling af det rullende middel tages mel og flydende honning i lige store mængder. Dejen skal være tyk og klæbrig. Du er nødt til at forberede en lille elastisk kugle, som er praktisk at rulle håndfladen. Før proceduren bliver barnet dampet. For at gøre dette er det ikke nødvendigt at bruge badprocedurer, det er nok at sætte en varm fugtig ble på ryggen i et par minutter. Efter at have fået en tilstrækkelig grad af dampning af barnets hud, rulles de ud med honning.

For at øge elasticiteten af ​​dejen anbefales det at tilsæt 1 tsk til dejen. l. fortyndet alkoholopløsning.

Rolling ud med honning

Denne metode er værd at forsøge, hvis udrulningen af ​​dejen ikke medførte de ønskede resultater og mistanker om, at barnet har børstehår. For proceduren anvendes kun ren naturlig honning uden at tilføje yderligere ingredienser.

Det anbefales at opvarme det lidt før proceduren for investering og arbejde.

Bristle rolling udføres ved hjælp af følgende trin:

 • damp dit barns hud
 • Læg barnet nøgt på en plan overflade;
 • anvende honning på huden med et lille lag;
 • læg gasbind oven på honningbasis og vent 5 minutter;
 • vask af rester af honning med rigeligt vand ved en behagelig temperatur;
 • Efter 10 minutter skal du foretage en testkontrol og fjerne hårene.

Effektiviteten af ​​proceduren vil være synlig i form af forekomst af små mørke hår på bleen. Normalt for at fjerne børsten nok til at udføre en procedure udrulning. Gentag denne proces kun efter 24 timer, hvis det ønskes.

Det er vigtigt! Brug ikke pincet eller andre specialværktøjer til at fjerne uønskede hår.

Måder at slippe af med børster uden at rulle ud

Udrulning er ikke den eneste effektive måde at slippe af med stubbe. Der er metoder, der gør det lettere for barnet at være i god stand og bidrage til hurtig udgang af børstehårene udenfor. Følgende metoder anbefales:

 • bading barnet i afkogning af kamille urter, succession i fravær af allergier til sådanne komponenter;
 • hudblødgørende baby creme;
 • smøring af baby hud med modermælk.

Det er værd at være opmærksom på komforten af ​​barnets tøj. Ofte er årsagen til ubehag fleecy tøj, som bidrager til vridningen af ​​de mindste hår og forårsager øget angst hos barnet.

Sådan fjerner du stubbe i en nyfødt baby

Børnenes hud er meget øm og sårbar, dækket af en tynd fuzz. Men nogle gange står forældre over for et problem, der ikke er nævnt i traditionel medicin. Kun rådgivning fra erfarne mødre og metoderne til bedstemødre gemmer i denne situation. Børsterne i nyfødte forekommer 2-3 uger efter fødslen, hvilket forårsager stor angst. Dette er ikke en anomali eller en sygdom, men det er nødvendigt at slippe af med grove, tornede hår.

Hvad er - Stubbe i et spædbarn

Det ser ud til, at begreberne "brystet" og "baby" er uforenelige, men der er også sådanne tilfælde. Ikke alle mødre bemærker hende og det faktum, at barnet er uartigt og ikke sover godt, refererer til kolik, allergi eller fordøjelsesbesvær. Og når den sande grund er åbenbaret for den nyoprettede forælder, begynder hun at bekymre sig.

Ifølge gamle overbevisninger forekommer der stub i ulovne børn, eller hvis mor spiste meget fedt under graviditeten.

Ingen grund til at engagere dig selv og grave dig selv på grund af fordomme. Der er en helt normal og enkel forklaring på alt.

årsager til

Bristle hos nyfødte opstår som en atavisme. Som et resultat af evolutionen har folk ikke mistet alle de tegn, der lejlighedsvis får sig til at mærke. Alle babyer er født med en pistol, der gør lyserød følsom hud som en fersken. Selv i livmoderen beskytter hårene barnet fra fostervæsken og har ikke altid tid til at falde ud ved fødslen, især hos børn født for tidligt. Nogle gange er denne fluff meget mørkere og sværere, som en wire eller som en to-dages hankønster, der opstår på ryggen, hofterne og skuldrene på barnet. Efter et par uger går alt væk og smuldrer, men før det forårsager alvorlig ubehag.

Hvordan ser babyens stub ud? Foto.

Hård fluff er ikke umiddelbart tydelig, selvom det sker. Det virker som rygsøjler, bliver plettet, irriterende og smertefuldt, når den trækkes ud. Men ofte sidder fluffen sammen på grund af funktionsfejl i talgkirtlerne, som er meget tætte på den nyfødte. Udvælgelse af fedt fremmer limning af hår, der har form af børstehår. Sebum træder op mod svedkanalerne, og der er betændelse, irritation eller udslæt på barnets krop.

For at opdage den usynlige stubbe er det nødvendigt at fugte huden på ryg og skuldre af modermælk, fløde eller olie og med trykket for at holde hånden over huden. Hvis der er en børste, vil det straks dukke op.

Sådan fjerner du babyens stub

Fluff og børster har ikke rødder, så essensen af ​​behandlingen er den samme - for at gøre babyens hud klæbrig, for at rulle og fjerne hårene.

Børneråd

Læger overvejer stubbet dunede hår, hvor længden og tykkelsen er individuel for hvert barn. Hvis fluffen forårsager ubehag, gråt, benkramper og moderen ikke har fundet andre årsager end stubbe, skal der lægges vægt på hygiejne (daglig hygiejnisk pleje af barnet) og valg af undertøj til krummerne. Det er kategorisk umuligt at henvende sig til radikale folkemyndigheder, og endnu mere til helbredere.

For at fjerne forstyrrende hår er det nok at bade en nyfødt i urter, og smør derefter kroppen med en højkvalitetsblødgørende creme eller olie. Sengelinned, bleer, T-shirts og glidere bør ikke være rude for at undgå pistolvridning, ubehag og smerte forårsaget af at trække ud.

Folkelige måder

Folkedskaber til at slippe af med børster på spædbørn er ikke så meget, og for at fjerne det helt, skal du gentage nogle procedurer i flere dage i træk.

Du kan bringe en nyfødtes stub ud:

 1. Ved dampning. Ved dampning bliver babyen badet i varmt vand et par grader højere end normalt. I vandet skal der tilføjes en svag kamille afkogning eller afkogning af humle, calendula, succession. Derefter gnides fløden hurtigt i nyfødtens hud, før det er tid til at afkøle. Barnet er pakket ind i et stort badehåndklæde og smurt igen penner, ben, ryg eller lår. Næste morgen tørres overfladen af ​​hans hud med en klud fugtet med varmt vand eller urte bouillon.
  Du kan bruge en anden metode. Barnet er pakket i et håndklæde gennemvædet i varmt vand. Efter sådanne dampende krummer tørres med fløde. Så sidder fast sammen hårene splinter og forstyrrer ikke sin søvn. Om muligt udføres dampning i et bad.
 2. Rolling ud Bruges, når børstene gør barnet skadeligt. Grove stikkede hår kan fjernes af gærdej, brødkrumm dyppet i varmemælk (helst brystmælk). Manipulationen udføres efter badning og dampning af kroppen. Barnet er dækket af et varmt tæppe, og derefter med en pille, størrelsen af ​​en abrikos, båret over kalven, fjerner forsigtigt hårede hår. Gennem denne procedure modtager barnet en ekstra massage. Hele processen bør ikke tage mere end 10 minutter. I dette tilfælde kan barnet fodres, så han ikke bekymrer sig. Hvis ikke, kan alle hårene bringes ud på denne måde, det er ikke nødvendigt at være iver. De vil svække og falde senere.
 3. Blødgøring og indpakning. Det kan udføres efter aftenen badning. En opvarmet fedtfløde gnides ind i huden af ​​en nyfødt, og så bliver barnet pakket med gasbind eller ble. Om morgenen tørres de rester af fløden af ​​med en serviet fugtet med varm urteafkogning.
  Selv for blødgøring, bruger de brød gennemblødt i modermælk, kager lavet af vand, mel og æg. På steder, hvor der er tydelig børstehår, og der er en prikkende, sættes brikkerne og vikles med en tynd calico ble i 20 minutter. Derefter bades babyen i et varmt bad med en ble i ca. 5 minutter, hvorefter vandprocedurerne afvikles og fortsættes. Løs først hænderne, så torso og ben. I slutningen afslører babyens hoved. Det er tilrådeligt at vaske det med børns midler, og efter badning smøres huden grundigt med creme eller modermælk, hvilket vil lindre irritation og have en bedøvelsesvirkning.
  Nogle gange, i stedet for brød og dej, gnides bristede steder med honning efter dampning. Men denne sag skal overvåges for at undgå allergier.

Det er vigtigt! Undgå at plukke og især barbering hår. Dette medfører hudskade, udslæt og alvorlig irritation. Og med svækket immunitet kan der forekomme dyb infektion, hvilket fører til abscesser og cellulitis.

Det er nødvendigt at udføre manipulationer for ikke at forårsage negative følelser i barnet. Hvis han er fræk, bekymret og græd, skal du bære ham i dine arme, underholde, lege med ham, og fortsæt derefter proceduren. Smertefjernelse bør ikke forårsage. For at undgå at vende pistolen på bagsiden eller andre steder, bør du bade barnet dagligt, bruge børns fugtgivende kosmetik, salver og olier og undgå overophedning af kroppen. Ellers begynder hudkirtlerne at producere fedt og kan igen føre til, at håret klæber sammen.

Sådan rulle ud håret på babyens bagside

Hvad er en børste i en nyfødt og hvordan man får det ud

Hver mor ryster med sit barn, især i de første måneder af hans liv. Hun overvåger hans helbred og prøver at lægge mærke til enhver lille ting, der kan signalere et problem i tide. En af disse problemer er nogle gange en børste i nyfødte. Hvad er dette fænomen, udgør det nogen trussel mod krummens sundhed og hvordan man håndterer det?

I starten er det svært at bemærke eventuelle afvigelser rent visuelt. Symptomer på hårskuddene kan variere i deres intensitet i hvert enkelt tilfælde. Generelt plejer mødre at være opmærksomme på dette under badebabyer.

Barnet har meget sart og glat hud. Den kan dækkes med en blød pistol, som næsten er umærkelig i udseende og ikke føltes at røre ved. Men nogle gange kan hårdt hår fremstå på ryg og skuldre af en nyfødt. Det ligner den sædvanlige stubbe og faktisk er det sådan.

Børsterne i nyfødte opstår normalt flere uger efter fødslen. Indtil da er det kun muligt at bestemme eksistensen af ​​et problem. Indtil håret har spiret, er de under babyens hud. Under deres aktivering begynder de at prikke og give barnet ubehag, især under søvn. Så bliver tegn til angst og græd af krummerne uden tilsyneladende grund, skæve på ryggen og rødmen.

Hvorfor er det, at nogle babyer har strammere hår? Præcise grunde, selv for et bestemt tilfælde, er ret vanskelige at identificere. Generelt menes det, at dette fænomen ikke gælder for patologier og på ingen måde truer barnets helbred.

Et børstehår i en baby kan virke som et tegn på atavisme. Med andre ord er det kun konsekvenserne af evolutionen. Det forekommer i alle børn stadig i livmoderen, men ved fødselstidspunktet forsvinder det og vender sig kun til et lille stykke ned. Sommetider forbliver hårene efter fødslen. Over tid vil hårdt hår komme ud af sig selv. Men dette fænomen kan forårsage ulejligheden for barnet, påvirke hans humør og appetit. Derefter skal du forsøge at fremskynde processen ved hjælp af blide metoder.


Normalt forsvinder børsterhårene i babyer enten i fødslen, eller den lyse farveløse fluff omdannes.

Hvad er de sikre behandlingsmetoder for at fjerne den fine stubbe fra barnets krop? Da dette fænomen ikke betragtes som en sygdom, er der heller ikke udviklet særlige tilgange. Ikke desto mindre er det muligt at fremskynde bortskaffelsen af ​​hårdt lur. Hertil kommer, at folk ofte bruger traditionelle metoder, selv om de fleste læger ikke anbefaler at eksperimentere med den nyfødte sundhed og rådes til at forlade tingene som de er indtil den naturlige løsning af problemet.

Folkemetoder

Hvis børsterne forårsager for meget ulejlighed og få barnet til at græde, vil hver forælder forsøge at lette sin lidelse på en eller anden måde. Her kommer forskellige metoder til traditionel medicin til undsætning. For at fremskynde udslippet af hårdt hår fra børns hud, brug sådanne metoder:

For at fjerne hår, skal du først bidrage til, at de snart kommer over hudens overflade. For at gøre dette er der den mest overkommelige og dokumenterede metode - smøring med modermælk. Børnenes hud skal behandles med modermælken, og over tid vil brystet fremstå, så det bliver meget lettere at klare det.

Når du har set årsagen til barnets angst, kan du fortsætte med dens eliminering. For at blødgøre det og reducere smerte, sørg for at dampe barnets hud. Det er bedre at gøre dette ved hjælp af et varmt og vådt håndklæde, da et længere ophold af den nyfødte i vand ikke anbefales.

Efter de forberedende procedurer kan du fortsætte direkte til sagen. En af de mest populære metoder er at udrulle hår. For at gøre dette, brug mashed breadcrumbs eller en stiv dej. Ved hjælp af et lille stykke er det nødvendigt at behandle problemområdet og således udrulle børsten. Efter damping forbliver hårene på prøve, uden at forårsage smerter for barnet.


Det er praktisk at engagere sig i at udrulle børsterne fra ryggen, hvis du sætter babyen på maven. Børns tilstand bør dog overvåges: Hvis manipulation forårsager alvorligt ubehag, skal det stoppes straks.

En anden måde - brugen af ​​bryg eller honning. Massen påføres i et tyndt lag på børstehårene og dækkes derefter med en film og efterlades for at størkne. Fjern forsigtigt den resulterende komprimering. Det fjerner forsigtigt børsten. Det eneste problem er, at barnet kan opleve en allergisk reaktion eller irritation, især når man bruger bi-produkter.

Læge råd og generelle retningslinjer

Sådanne populære metoder, på trods af deres effektivitet, forårsager tvetydigt svar fra læger. De fleste børnelæger glæder sig ikke over en sådan grov indgriben i naturlige processer. En sådan udtalelse opstod af god grund og har gode grunde.

Først og fremmest bør det bemærkes, at sådanne procedurer ikke er for behagelige for barnet. Huden hos nyfødte er så øm og sårbar, at udtrængning af børsterne kan føre til endnu mere alvorlige konsekvenser. Først og fremmest er sådanne børns hårfjerning fyldt med udviklingen af ​​irritation, især hvis du bruger allergifremkaldende produkter som arbejdsmateriale. Hvis hygiejnebestemmelserne ikke følges, kan en infektion komme under babyens hud og forårsage alvorlige dermatologiske problemer. Særligt farligt er nederlaget for hårsækkene.


Tilstedeværelsen af ​​et børstehår hos spædbørn manifesteres undertiden af ​​kløe og generel angst. Urte bade hjælper med at fjerne negative symptomer

Da lægerne ikke anbefaler at trække håret ud af børstehårene, skal man finde alternative måder at lindre barnets lidelse på. Først og fremmest, hvis der er en aktiv vækst af stubbe på bagsiden, bør du regelmæssigt dreje babyen og lægge den på maven. Så det vil være meget lettere for ham at overføre ubehag. Derudover er det nyttigt for hans fysiske udvikling. Husk dog, at en sådan holdning er for usikker til for små børn, så du skal være konstant rundt og hjælpe krummerne.

Også en god måde at lindre kløe og revner under huden er at bade barnet i et afkog af urter. Varmt vand fjerner ubehagelige symptomer og blødgør hår. Kamille af kamille, salvie eller træ lugter huden og lindrer ubehag. Bemærk venligst at sådanne vandprocedurer ikke skal vare længe. Desuden kan ikke alle børn reagere godt på urter, de kan opleve allergisk irritation.

For at fremskynde affaldet af børstehår og dets blødgøring, bør du dagligt bruge børnepasnings cremer. Dette er især tilfældet ved drejning af hår og dannelse af såkaldte knapper. De skal fjernes manuelt, så de ikke forhindrer barnet i at lyve på ryggen. Vær særlig opmærksom på tøjkrummer, fordi det er det fleecy stof, der fremkalder dannelsen af ​​kegler. Hvis alt er gjort korrekt, vil problemet snart forsvinde af sig selv, og intet andet vil forhindre velfærd af dine afkom.

SHCHIKOTUN er en myte! Og de stive børster vises på huden på det sted, hvor modermælk har fået på barnets sarte hår. hår fra sødmælk grov. Jeg kontrollerede på mig selv - jeg droppede mælken på brystet og lad det tørre ud og gnide det med min finger i en halv time - "SHCHEKOTUN" UDFØRTE MIG BREAST, så undgå at få modermælk på babyens hud.

Lily - 27. marts, 2016 - 15:28.

Hvor kommer modermælk fra i livmoderen? Ofte fødes børn allerede med børstehår! Og du har dette snavs lige samlet fra kroppen.

Irina - 11. august 2016 - 16:14.

Det er rigtigt, det er en myte. Blide hår ruller ind i en klump og det viser sig en hård pille, skum. Almindelige bløde hårpiller. Og børnene sover bedre efter proceduren, for under rulle- og klemning sårer de, og de ødelægger sig selv, så de sover i 3 dage.

Sersha 39 - 15. september 2016 - 22:34.

Du tager linsen, kære, så du skriger sådan! Prøv at ride hvor som helst på huden, intet vil være der.

Bedstemor - 23. december 2016 - 8:08 p.m.

Adresseret til Zulfiya. Du er ikke tvunget til at tro. Mere skal være interesseret i medicin! Og bedst af alt at se!

Børster i nyfødte - Myte eller virkelighed?

Historier om stubbe hos nyfødte anses af mange forældre og de fleste læger at være en folkemyte, bedstemorens fortællinger. Men dette emne opstår ofte i forældrefora, hvor mødre af små børn deler med hinanden saghistorier samt opskrifter, der hjælper med at redde spædbarnet fra sygdommen.

Så hvad er stubbe hos nyfødte - myte eller virkelighed? Hvordan genkende stubbe hos nyfødte og hvad skal man gøre for at fjerne det? Og skal du gøre noget? Vi tilbyder at søge svar sammen.

Hvordan ser børsten ud og hvordan kan den detekteres?

Der er en opfattelse af, at det er svært at bemærke et fænomen, der kaldes stubbe hos nyfødte eller på en anden måde "poker", fordi den er placeret under et spædbarns hud, hvor der er vej udad, får et barn noget plage, der udtrykkes af angst og græd. Derfor har alle hørt om det, men ingen har nogensinde set det.

Og meget ofte, hvis en baby opfører sig irritabelt og græder, når de lægger sig ned eller ligger på ryggen, så mødre og bedstemødre, der begynder at søge årsagen, husker "poker". Ud fra ordene af "kyndige" mennesker ligner det et hårdt mørkt hår, der ligner hanstubbe og dermed navnet på dette fænomen.

Børsterne kan være placeret på forskellige steder, men de findes hovedsagelig på ryggen, benene og arme til en nyfødt. Oftest, hvis barnet viser angst sent på aftenen eller om natten ligger på ryggen, så søges brystet der. Hvis den ligger på sin side - så på benene, arme og hofter. Det menes at "poker" bringer en vis mængde angst: det forårsager smerte og irritation og stikkende. Børstenes manifestation er perioden fra en måned til tre.

Men hvordan finder man det, der er usynligt? Det viser sig, at sådanne metoder eksisterer. For at gøre dette anbefales det at anvende modermælk eller babycreme til babyens hud og gnide det lidt. Hvis et sådant fænomen eksisterer som en "poker", så vises børster på huden, som om det er på et fotografi under virkningen af ​​et reagens.

Årsager til stubbe hos nyfødte

Da den officielle medicin ikke genkender "poker", falder årsagen til udseendet også efter folk. De mest forskellige, undertiden endda eksotiske versioner fremsættes. Så der er en opfattelse af, at årsagerne til udseendet af dette fænomen er, at moderen til babyen ikke kan lide katte. Eller her er en anden ting: Under graviditeten spiste en kvinde for meget bestemte fødevarer: for eksempel saltet svinefedt eller snappet frø, så barnet har en børste på sin krop.

Nå, hvis du smider overtro, menes det, at børsterne er atavistiske. Ifølge teorien om menneskets oprindelse havde de første folk hår, som beskytter dem mod negative naturvirkninger. Derfor opstår håret stadig på hver persons legeme under fostrets udvikling.

Men som overflødig, forsvinder de i den 37. uge. Ifølge denne teori bliver bøjlerne det samme rudiment som tillægget og halebenet, som betragtes som rudimentet af halen.

Hvordan fjerner du stubben fra den nyfødte smertefrit?

Da brystene forårsager ubehag og ubehag for barnet, er det nødvendigt at slippe af med det, proklamerer folkets visdom. Til processen var smertefri, bør barnets hud før proceduren dampes.

For at gøre dette, er barnet i et stykke tid sat i bad med varmt vand eller indpakket i opvarmede bleer. Så børstet til at rulle ud. Forældre kan gøre det selv. Måder at rulle ud de mest forskellige. Ved hjælp af honning, dej, krummebrød. Faktisk ligner det epilering.

Her er nogle af de populære opskrifter for smerteligt at fjerne stubbe hos nyfødte:

 • Knæbeder (mel + gær) på modermælk, tilsæt et par dråber naturlig honning til blandingen (valgfrit);
 • Bland mel med honning og fortynd gyllen med en lille mængde vand;
 • Sug krummen med modermælk;
 • Varm koemælken og opløs gærbrusken i den.

Blandingen, opvarmet til kropstemperatur, rulles over stedet, hvor "poker" spirede. Små børster, der ikke har rødder, holder sig til det og trækkes let til overfladen. Ifølge samme populære visdom sker dette smertefrit for et barn, men de kvinder, der nogensinde har oplevet epilering på deres ben eller andre dele af kroppen, mener, at dette er langt fra at være tilfældet.

Ud over indrulningsproceduren tilbyder de komprimerer og wraps, hvilke forældre også kan gøre sig selv. For en komprimering har du brug for gasbind og baby creme. Om natten blev overfladen, hvor børsterne blev set, smurt med fløde og pakket ind i et løst lag gasbind. Om morgenen fjernes det, og babyens hud tørres af med en bomuldsstynde dyppet i vand.

Til indpakning i varm brystmælk gennemblødes en crumb og påføres huden. Derefter skal barnet pakkes i en ble og placeres i et bad i et par minutter. Efter badning fjernes bleen, og blandingen med krummen fjernes. Proceduren gentages flere gange, indtil "poker" endelig forsvinder.

Og den mest barbariske måde, som nogle mødre beslutter på, er at fjerne uønsket hår med pincet. Vi håber, at denne metode har været i den fjerne fortid, og moderne mødre elsker deres børn for meget for at underkaste dem en sådan udførelse.

Men som allerede nævnt spørger lægerne om forekomst af stubbe hos nyfødte, og beslutningen om at fjerne eller fjerne det, proklamerer urimeligt. Det antages, at "poker" er "bedstemorens fortællinger" og oplyste forældre bør ikke søge den mytiske stubbe og endnu mere for at plage det.

Gunhår hos babyer

Men hvilken officiel medicin tror på er, at mange forældre tager fluffhår til en børstehår. Længden og tykkelsen af ​​fluffhår for hver nyfødte er individuel. Mange bemærker ikke engang, at de har et barn.

Desuden kan fluffhår, især dem der optrådte på bagsiden, virkelig føre til ubehag hos børn. Men dette skyldes forkert hygiejne og fleecy linned, hvor barnet bliver dæmpet.

Det er selvfølgelig umuligt at fjerne sådant hår, især på de måder, der er angivet ovenfor. Hvis de får et barn at bekymre sig, skal du bare bade ham i urterne, og efter badning smøre baby creme.

Du skal også være særlig opmærksom på valget af baby tøj, da tøjets fleecy struktur vil vride det nyfødte hår og forårsage smerte for barnet. Og den imaginære "poker" - disse er kun rester af hårlinjen og døde hudceller, suppleret med sekret fra talgkirtlen.

Med dårlig omsorg for barnet ruller det hele ind i pellets, som de uvidende forældre kalder børster og søger måder at få det ud. Forebyggelse af dette fænomen er en daglig bading og smøring af huden med baby creme. Og selvfølgelig kan du ikke gnide spædbarnshudet som foreslået af ordsommelig visdom, da det er præcis, hvad der vil forårsage den samme mytiske "poker".

Og vi anbefaler dig at lytte først og fremmest til dit barns velfærd. Hvis intet irriterer ham, skal du ikke kigge efter enten "poker" eller kolik og ingen andre sygdomme. Elsk det, behandle og værne om, og lad alle populære børns rædselshistorier passere dig ved den tiende side.

Sådan fjernes børsten

Hvis din baby ikke sover godt, græder han ofte, når han forsøger at bøje ryggen og smide ryggen tilbage, kan børsten være til at forhindre det. For at fjerne den skal du tykte dumplingsdejen tyk, rulle barnets ryg i 10-15 dage hver dag. Gør dette meget omhyggeligt uden massering uden at trykke. Efter udrulning straks bade babyen, smør babycreme.

En anden måde at slippe af med børsterne er at bruge brødkrummer. Brødet skal være meget frisk, så det nemt kan knuses og rulles ind i en klump. Proceduren bør også udføres inden badning i 10-15 dage.

I stedet for brødcrumb og dumplingsdeig, brug mel, rullet ud med honning. Indholdet af ingredienserne skal være ens. Hvis honning er flydende. Juster proportionerne til øjet for at få en elastisk tæt kugle. Hvis barnet lider af allergiske reaktioner, er kinderne røde, det er usikkert at bruge bi-produkter selv til ekstern brug. Derfor rådføre dig med distriktet børnelæge.

Når du bader dit barn med en blød svamp eller klud, gnid ryggen forsigtigt. Efter proceduren fedtes ryggen med en fed baby creme. Seta forsvinder til sidst på egen hånd.

Traditionel medicin siger officielt, at tilstedeværelsen af ​​et seta i et spædbarn tilhører folkelige overbevisninger og ikke har noget at gøre med virkeligheden. Rester af vellus hår kan ikke forårsage nogen bekymring for barnet.

For at fjerne et børstehår eller ej, er det op til dig. Dem, der bruger traditionelle metoder til fjernelse af børstehårene, bemærker, at barnet bliver meget roligere, sover bedre, vågner mindre ofte, holder op med at bøje ryggen og vippe hovedet.

Skal mænd barbere deres ben

Rødhed på årsagen. Mænds nakkeirritation