Razor slibning

Ved aktiv brug bliver barbermaskinen sløv. For at forny skarpheden af ​​enheden er redigering på bæltet tilstrækkeligt, men i nogle tilfælde vil det være nødvendigt at skærpe det om en sten. Denne proces er meget forskellig fra at skarpe andre ting, såsom en kniv, en saks. Skarphed skal gøres meget omhyggeligt, fordi kvaliteten af ​​barberingen afhænger af det.

Sådan vælges et bælte til en lige barbermaskine

Det er nødvendigt at skelne processen med slibning og dressing, fordi i det første tilfælde er en del af metalbanen fjernet, og i den anden er der slibning fra græsserne, uregelmæssigheder af spidsoverfladen. For at opretholde bladet i passende tilstand skal der bruges et lille sæt værktøjer. Lige razorrem er et must-have tilbehør til alle ejere af dette værktøj. Der er flere muligheder for dette produkt:

 • suspenderet;
 • med træhåndtag.

Den første er populær, fordi en person selvstændigt kan justere spændingen. Det bedste er modeller med bredde over hele bladet for at passe hele bladet, og det er bedre at endda have en lille margen, så overfladen behandles jævnt. Varianter på et solidt grundlag er gode, fordi spændingen altid vil være den samme. Dette er især nyttigt for begyndere i denne forretning.

Som regel er der efter klippning på en sten foretaget redigering på et bælte ved brug af en speciel pasta. Du skal være opmærksom på mulighederne for produkter, der allerede er klistret lige på fabrikken. Der er sætninger, der er smurt med pasta på den ene side og ren hud på den anden. Masters foretrækker at anvende det selv, du kan købe muligheder fra forskellige producenter.

Hvordan man vælger en sten til skarphed en barbermaskine

Som regel udføres skarphedere på fabrikken. Hvis det ønskes, kan køberen redigere på bæltet for at bringe bladet til den ønskede skarphed. Brug hjulet kun, hvis bladet virkelig forringes, beskadiget. Sten til skarphed er forskellige, mange producenter tilbyder forskellige versioner af det materiale, der bedst klare sin opgave.

I øjeblikket er syntetiske versioner af sten mere populære. De er velegnede til slibning, har en relativt lav pris i forhold til den opnåede kvalitet. Når du køber, skal du være opmærksom på sådanne øjeblikke:

 • varerne skal fortroligt opretholde formen
 • der bør ikke være meget suspension;
 • overfladen skal være finkornet og ensartet;
 • Stenen må ikke have agglomerater (tætte klumper);
 • bar størrelse 50x150 betragtes som optimal, men du kan finde 70x200, 60x180.

Sådan skærper du en lige barberkniv

At skarpe en barbermaskine kræver en vis færdighed fra en person, det er muligt, at det for første gang ikke fungerer som det skal. Værktøjets kniv er meget følsomt: Med den forkerte bevægelsesretning kan vinklen, shcherbinki, uregelmæssigheder osv. Vises. Det vil tage tid at stikke i hånden og lære at skarpe med en sten, men det bliver bedre med hver efterfølgende tid.

sten

En barberknivbjælke anvendes i sjældne tilfælde, hvor der er opstået alvorlige knivskader. Det er ofte umuligt at gennemføre det, og om nødvendigt skal du følge følgende algoritme:

 1. Damp stenen med vand.
 2. Hold instrumentet med pegefingeren og tommelfingeren.
 3. Tryk kammen ("rygsøjlen") og spidsen af ​​bladet på samme tid.
 4. Hold en barberkniv langs stenen.
 5. I slutningen af ​​stenen skal du dreje barbermaskinen og trykke den på samme måde, men på den anden side. Vend altid ryggen (stump side) for ikke at beskadige bladet.
 6. I samme bevægelse bevæger vi instrumentet i den anden retning.

Processen ser ikke ud til at være meget vanskelig, men det er vigtigt at holde vinklen og holde bladet presset mod stangen for ikke at beskadige overfladen. Vigtige punkter at være opmærksomme på:

 • Trykkraften skal være lille, men du skal konstant holde kontakten med hele razorens plan med overfladen af ​​stenen.
 • Når du bevæger dig fremad og bagud, skal pressekraften være den samme, så bladet kan skærpe jævnt;
 • Rids ikke kammen med tape.

Brug af bælte

Det er ikke helt rigtigt at sige, at et bælte bruges til at skærpe en farlig barberkniv eller snarere at regere. På den ene side er der på den ene side ofte en ren hud, og på den anden side et stof, der har minimal grit. For hver 50 udskrifter på huden skal du gøre 15 på stoffet. For at redigere bæltet skal du følge spændingen, vinklen på arbejdsfladen. Processen er som følger:

 1. Placer bladet fladt på overfladen.
 2. Træk langs ryggen del fremad.
 3. Der bør være et lille pres for at forhindre bøjning af kanten.
 4. Når du når det ekstreme punkt, gentag bevægelsen i modsat retning.
 5. Udfør ikke bevægelser for hurtigt, da dette kan være en direkte årsag til beskadigelse af bæltet og fingrene.

Hvilken omhu kræver et farligt blad mellem skarphed

Et sådant sofistikeret instrument kræver særlig pleje, som dens levetid afhænger af. Efter hver brug skal du sørge for at skylle barbermaskinen med vand og tørre godt, indtil den er helt tør. Opbevar enheden på et tørt, ventileret sted, så genopretningen finder sted (metalstøtte). Hvis du ikke bruger værktøjet meget ofte, anbefales det at behandle bladet med paraffinolie.

Frekvensen af ​​brugen påvirker barbermaskinens tilstand, derfor vil værktøjet med daglig brug hurtigt svigte. Det anbefales i sådanne tilfælde at have flere reservedele til at bruge dem skiftevis. Dette vil hjælpe med at udvide deres liv. I intet tilfælde kan du ikke slippe barbermaskinen, fordi selv små chips på et tyndt blad vil ødelægge kvaliteten af ​​barberingen, vil enheden ridse huden og trække håret.

Sådan sørger du for en barbermaskine forsigtigt: skarphed en farlig barbermaskine

Under drift bliver barbermassen stump, nogle gange bøjet og skal redigeres eller skærpes. Før hver brug skal et sådant værktøj rettes på et bælte. Redigering skærper ikke skærens kant, men justerer kun metalkanterne og mindre defekter på den, derfor er det i nogle tilfælde ikke nok. For eksempel, efter at du har ramt, slipper eller rører et blad med en hård overflade, skal du rette et sådant værktøj ved hjælp af slibesten.

For at kontrollere, om barbermaskinen er skarp nok, skal du installere værktøjet med bladet opad og bringe håret ovenpå (vinkelret på forkant). Hvis det falder fra hinanden i to, knap rører bladet, er værktøjet skarpt nok og klar til at gå.

Hvis for at forny skarpheden af ​​frygten for at redigere bæltet ikke er nok, skal hun skærpe om stenen. Den er lavet anderledes end at skære en kniv eller en saks. Denne proces er ret kompleks og specifik, og dens ydeevne afhænger af effektiviteten, kvaliteten af ​​barberingen og enhedens levetid. Derfor bør mesteren være i stand til at skærpe en barbermaskine, da han har passende viden, færdigheder og erfaring.

Hvad du har brug for til slibning og redigering af en farlig barberkniv

Blade razor er skærpet på fabrikken og i fremtiden behøver kun regelmæssig dressing - slibning fra grøder og kant uregelmæssigheder. Men hvis bladet er beskadiget, skal det skæres ved hjælp af sten. Denne fremgangsmåde indebærer fjernelse af en del af metalstrukturen.

De vigtigste krav til slibesten af ​​frygt:

 • homogen finkornet overflade - 4000/8000 gryn;
 • vedvarende formretention
 • mangel på stramme klumper
 • minimal frigivelse af suspensionen.

For at redigere knivskarberen har du brug for et specielt bæltehængende eller med træhåndtag. Dens bredde er valgt ikke mindre end bladets længde. Dette giver dig mulighed for jævnt at behandle hele overfladen af ​​værktøjet. Redigering udføres på et læder- og / eller stofrem, uden at der påføres et slibemiddel.

Behandling af værktøjet på et bælte med pasta er allerede finjustering eller skarphed, og det anbefales kun at udføre det, når det er nødvendigt, når almindelig redigering ikke giver de nødvendige resultater. Pastaen kan påføres selv, og nogle bælter har en overflade, der er blevet indsat på fabrikken.

Sådan redigeres en lige barberkniv på et bælte

Handlingsalgoritmen er som følger:

 1. Pas på "skinne" på den ene side og hold den med 2-3 fingre på den modsatte side.
 2. Tag et rent og glat bælte med rene hudoverflader (ingen pasta) og stoffer med minimal grus. Det er nødvendigt at rengøre pletterne på det og at rengøre defekterne. Før brugen gnides bæltet med din hånd - indtil da, når du føler varmen og glatheden. Fastgør det sikkert og hold det under spænding, helst i en position parallelt med gulvet.
 3. Placer bladet fladt på bæltet og stræk "kammen" langs det, forsigtigt at røre uden stærkt tryk. Sørg for kontakt over hele overfladen, fra "højderyg" til forkant. Uden indsats og pres! Det medfører kun, at kniven bøjer og forhindrer bæltet i at komme i kontakt med enden af ​​hylstret.
 4. Når du har nået slutpunktet, skal du dreje barbermaskinen i en bevægelse, som ligner at rulle en blyant langsomt og forsigtigt, så instrumentet styres helt. Vend den over rumpen og ikke gennem spidsen, ellers er der risiko for at skære bæltet, bøje forkant og ødelægge barbermaskinen. Lad ikke værktøjet standse ved kanterne: Før du drejer bladet, skal du rive af kanten, og når du har drejet bladet, skal du trykke på bladets overflade med det under bevægelse.
 5. Hvis instrumentet er i orden, er 15-40 passager i begge retninger tilstrækkelige. For hver 50 udskrifter på huden er der 15 passerer gennem stoffet. Efterfølgende redigering er meningsløs, da kvaliteten af ​​skæringen vil forblive på omtrent det samme niveau.
 6. Hvis den opnåede knivskarphed ikke imponerer på dig, skær du enheden på et bælte med pasta - det er nok til at holde det 1-2 gange. Hvis skærekvaliteten ikke er forbedret, går 6-8 gennem bæltet med pasta, det er ubrugeligt at fortsætte forsøgene - i sådanne tilfælde er det nødvendigt at skærpe produktet på stenene.

Bælte opbevaring regler

Rene og indsatte bælter skal opbevares separat. Slå ikke på et rent slibebånd og bland pastaer med forskellige kornstørrelser. Ved transport og opbevaring er det vigtigt at beskytte sådanne produkter mod deformation - deres vridning eller foldning fører uundgåeligt til folder og rynker, som praktisk talt ikke kan fjernes. Disse enheder skal opbevares i dæksler eller lukkede skabe for at minimere sandsynligheden for støv. Opbevaring af sådanne produkter på våde områder er uacceptabelt.

Forberedelse til slibning på sten

For at forstå, hvordan en barbermaskine skal skærpes, og hvilken sten der bedst kan bruges i et bestemt tilfælde, er det nødvendigt at analysere enhedens geometriske parametre. For at gøre dette skal du placere det på en plan overflade og placere pluk og indløb på den. Overvej siden af ​​hæmmen og stumpen. Kontroller, om der er huller i dette område mellem enheden og bunden, den ligger på. Hvis pasformen er løs, skal du bruge et stort slibemiddel.

Undersøg enheden fra to sider. Kontrollér desuden kanten på det "rigtige smil". Hvis der er problemer med det, skal du korrigere det omvendte smil, inden du skærer forkantet, ved hjælp af et groft slibemiddel, der er placeret på flyet, med strækbevægelser.

Sådan skærpe du en lige barbermaskine derhjemme

Når du begynder at skarpe en knivskarber på sten, skal du huske at kniven på denne enhed er meget følsom, og med forkerte bevægelser kan det medføre forskellige fejl. At beherske færdighederne ved at skærpe faren på sten, tid, tålmodighed og streng overholdelse af teknologi er nødvendige. At skærpe et sådant værktøj på en bar er nødvendigt i ekstreme tilfælde - hvis bladet er alvorligt beskadiget, og redigering på bæltet ikke giver de ønskede resultater.

For at returnere barbermaskinen til en skarp tilstand har du brug for:

 1. Fugt baren med vand.
 2. Mens du holder barbermaden med pegefingeren og tommelfingeren, skal du samtidigt klemme kammen og kanten af ​​bladet. Forkam, det er ønskeligt at klæbe tape for at beskytte det mod ridser. Trykket skal være ubetydeligt. Det er vigtigt at sikre konstant kontakt mellem apparatets plan med barens overflade.
 3. Hold værktøjet langs stenen med samme trykstyrke - til ensartet slibning. Det er vigtigt at holde bladet i kontakt med baren og holde vinklen.
 4. I det yderste punkt skal du dreje enheden over ryggen, trykke den med den anden side og ligeledes holde den i modsat retning.
 5. Gentag proceduren indtil den ønskede effekt.

Skarphed på sten er en effektiv, men vanskelig og dyr teknologi. For fuldstændig at skærpe en dum barberkniv, skal du bruge ikke en universel bar, men flere sten. Det er bedst at udføre denne procedure i værkstedet.

Hvordan man plejer en lige barbermaskine

For at være frygtsom og langvarig service til dig, skal den omhyggeligt anvendes og omhyggeligt holdes. Hovedkravet er mindst kontakt med vand og et fugtigt miljø for at undgå korrosion eller oxidation af metalet. Før du bruger for første gang, er det nok at vaske vasken med en sæbeopløsning, og at tørre det brugte instrument med en ekstra blød klud fugtet med alkohol. Brug ikke syre eller kogende vand til desinfektion, og udsæt ikke instrumentet for pludselige temperaturspring. Brug knivskarberen strengt til det tilsigtede formål, vær forsigtig og forsigtig.

Det er vigtigt at beskytte sådanne enheder mod at falde, beskadige og endda røre ved forkant til hårde genstande. De skal opbevares i tørre, velventilerede områder uden for børns rækkevidde. Før længerevarende opbevaring skal instrumentet behandles med paraffin eller anden let olie. Efter hver brug skal skiven renses grundigt med varmt vand og tørres helt med et håndklæde eller serviet (selvfølgelig fra den sikre side).

Husk, at effektivitet, brugervenlighed og levetid for en lige barberhøvel direkte afhænger af, hvordan det håndteres. Giv dine værktøjer med korrekt opbevaring og pleje, og barber med glæde!

Og for at købe højkvalitetsfarer er stropper til deres redigering og andre nyttige tilbehør til barbering gavnlige og bekvemme i onlinebutikken BeardBoard.

Måder at håndtere en barbermaskine korrekt og effektivt

Under hyppig barbering begynder barberskåret at blive kedeligt. At barbere en dum barbermaskine bliver ganske problematisk, og at købe en ny maskine hver gang er for dyr. At skærpe en barbermaskine er den bedste løsning til dette problem.

Måder at gøre jobbet

At skarpe en barbermaskine kan gøres med et bælte, men i nogle situationer må man ty til at bruge et specielt værktøj.

Brug bælte

Til at begynde med anbefales det at få det rigtige bælte. Følgende muligheder er bedst: hængende, med træhåndtag. Det er nødvendigt at vælge på en sådan måde, at hele bladet passer på det, i hvilket tilfælde forarbejdningen vil være ensartet.

Efter valg kan du gå videre til arbejde.

Sådan gør du jobbet korrekt:

 • Placer det flade blad på læderdelen.
 • Begynd nu langsomt at trække kamdelen fremad. Samtidig er det nødvendigt at trykke lidt på metaloverfladen, dette vil undgå at bøje kanten.
 • Så snart du når kanten af ​​bæltet, i samme bevægelse, begynder du at styre barbermaskinen, vender tilbage i modsat retning.
 • Efter at have gennemført dette trin 50 gange, drejes bæltet og gør 15 gentagelser på bælgens stofdel.

Udfør denne proces, indtil bladet er skarpt igen.

Denne proces kaldes ikke skarphed, men redigerer den lige barberkniv på et bælte med egne hænder, da barbermaskinen kun skærer på en speciel sten, og bæltet hjælper kun med at forbedre razorens tilstand.

Sten skærpning

Denne skæringsmetode anvendes kun i sjældne situationer, da bladet hurtigt kan forringes og bliver ubrugeligt.

Før du begynder at skærpe, lad os finde ud af, hvilken enhed der er bedst at vælge. I dag er der mange sorter af slibesten, men syntetiske muligheder anses for at være de bedste, da de passer godt til slibning og også har lavere omkostninger.

Når du vælger, skal du kontrollere følgende punkter:

 • En kvalitetsslibesten bør holde sin form godt.
 • Razor slibning på en sten bør ikke efterlade en stor suspension.
 • Vær særlig opmærksom på overfladen af ​​stenen, den skal være homogen.
 • Du kan også vælge en bestemt størrelse af sten. Den mest bekvemme størrelse er 50X150, men du kan tage større prøver.

Slibeprocessen er som følger:

 • Før du bruger en sten, er det ønskeligt at vaske det med vand. Sæt det derefter på en hård overflade og tag bladet.
 • Begynd langsomt at holde bladet langs stenen. At nå kanten, drej bladet og føre i modsat retning.

For at skærpe barberhøjen, følg denne proces, indtil kniven er skarp nok.

Nyttige tips om korrekt slibning

 • Stropper til glatning af razors skal strammes fast, ellers vil det tage en bølgete form, hvilket igen vil medføre bøjning af kanten.
 • Farlig barbermaskine, skærpning, der er risikabelt, følg derfor sikkerhedsreglerne under arbejdet.
 • Før du begynder at skærpe, skal du vælge den rigtige skarphedsvinkel. Placer derfor enheden for skarphed på en flad overflade af bladet. Se nu på hvor mange huller der er i slutningen af ​​bladet. Hvis bladet er uden skader, så kan du begynde at skærpe stenen.
 • Når du barberer en barbermaskine, skal det ikke være stærkt at trykke på bladet, da det med stærkt tryk kan beskadiges. Men sørg for, at bladet gennem hele skærmen passer godt til overfladen af ​​stenen, mens du ser den rigtige retning af vinklen på barbermaskinen.
 • Under bevægelser i begge retninger skal trykket på bladet være det samme - ellers vil skæringen ikke forekomme jævnt.
 • Før arbejdet forsegles kammen med tape eller tape, så du kan forhindre ridser på den.
 • Hvordan man skærper en barberkniv til knivskarphed? For at opnå bladets største skarphed skal du skærpe, indtil bladtykkelsen bliver minimal. Men en sådan barbermaskine vil have en stor ulempe, fordi den er for tynd, bliver den også for skrøbelig.

Tips til opbevaring og brug

For at bladet skal forringes så sjældent som muligt, er det nødvendigt at følge nogle regler om indholdet:

 • Forlad en barbermaskine, helst på et tørt sted, som også er godt ventileret. Et sådant arrangement vil give metalet mulighed for at genvinde fra barbering.
 • Når barbermaskinen er blevet skærpet, skylles bladet grundigt med vand og tørres forsigtigt af.
 • Efter hver brug anbefales det at anvende paraffinolie på bladet, hvilket gør det muligt at bevare skarpheden i længere tid.
 • Hvis du ofte barberer, ville den bedste løsning være at få et par blade, i så fald bliver du nødt til at redigere barbermaskine meget sjældnere.

Hvis du observerer disse tip, kan du bruge barbermaskinen til at være meget længere, og knivbladet vil forekomme meget sjældnere end med opbevaring af dårlig kvalitet.

konklusion

Nu ved du hvordan man skal skærpe en barbermaskine hjemme. Men måske, når du først forsøger at skærpe en barbermaskine, får du måske ikke det resultat, du forventede. Men vær ikke foruroliget, da processen med at skarpe en farlig barberkniv ikke er helt simpel og tager tid, så du kan vænne dig til værktøjet. Med hver efterfølgende skarphed begynder du at vænne dig og lære nye regler om, hvordan du skærer bladet på den mest effektive måde og gør det skarpere. Efter ca. tre forsøg vil du begynde at skærpe barbermaskinen korrekt.

Regler for pleje af skæg

Tips om, hvordan man plejer skæg for mænd, der beslutter at indgå et brutalt billede. Beskrivelse af specialiserede midler og apparater til pleje.

Redigering, skarphed og vedligeholdelse af en lige barberkniv: instruktioner til brugeren

Farlig barbermaskine - det eneste for mænd at barbere, som blev brugt i starten til i dag. Hvis maskiner, barbermaskiner og andre afstivningsmetoder fremkalder stærk irritation af huden, så er risikoen ved sådanne konsekvenser praktisk taget nul efter påføring af en farlig barbermaskine. Derfor er dette værktøj populært blandt erfarne frisører og frisører, såvel som blandt mændene selv.

Farlige barbermaskiner kræver visse normer og regler for vedligeholdelse samt regelmæssig slibning, da barberbladene skal være så skarpe som muligt. Få mænd ved, hvordan man skærper en barbermaskine og med hvilke redskaber der skal gøres. Derfor, inden du begynder at bruge et sådant værktøj til barbering, er det tilrådeligt at gøre dig bekendt med reglerne for skarphed, redigering og pleje af en lige barbermaskine.

Hvad skal man bruge til at skærpe barbermaskiner og hvordan man bruger det?

Redigering og skarphed af en farlig barbermaskine er to forskellige processer, som i tilfælde af skærpning fjernes et lag af metal på knivene, og ved redigering bliver zonen poleret ud fra tilstedeværelsen af ​​uregelmæssigheder på metalet og spidsen af ​​spidsen. Farlig barberkniv indeholder under de nødvendige forhold, forudsat brugen af ​​slibebånd, sten, sandpapir eller specialskind. På hvordan man kan skærpe en barbermaskine, kan en mand lære teoretisk eller visuelt på videoanmeldelser.

Bæltet

Til slibning af en barberhøvel bruger jeg to typer bælter - ophængsbånd eller med træhåndtag. Men den første mulighed er mere efterspørgsel, da det giver dig mulighed for uafhængigt at justere spændingen. Det er nødvendigt at samle et bælte således, at dets bredde helt dækker bladet, og at efterlade lidt mere reserve. Med træhåndtag er bælter populære blandt begyndere, da de allerede er faste og har et niveau af spænding.

Ved hjælp af et bælte kan en mand lære at redigere en lige barberkniv. Sådanne bælter har som regel hud på den ene side og fint kornet stof på den anden side. Redigering med et bælte udføres under nøjagtig styring af en spænding og et hjørne af en funktionel overflade.

Brug ridsen til rakapparatet som følger:

 1. Først skal du sætte knivbladet bred side til overfladen;
 2. Ved siden af ​​ryggen skal bladet være placeret fremad;
 3. Det er forbudt at trykke på bladet, da dette kan føre til bøjning af kanten;
 4. Når redigering når det ekstreme punkt, er det nødvendigt at gøre de samme manipulationer som i andet afsnit af instruktionen, men i modsat retning.
 5. Alle bevægelser bør være magt, så bladet ikke gør sig til skade og ikke beskadiger læderremmens integritet.

sten

Kun eksperter ved med sikkerhed, hvordan man skærper knivblader med en sten. Derudover skærpes de fleste farlige ansigtsrensemidler under produktionen. Hvis bladene bliver kedelige, er brugen af ​​et bælte normalt underforstået. Men hvis barberbladet blev beskadiget og beskadiget under brug, kan en skarphed stadig være nyttig.

Mange virksomheder sælger sten, de er forskellige i form af fremstillingsmateriale og driftsprincip. De mest populære i dag er syntetiske sten med en acceptabel pris og fremragende arbejdskvalitet. Ved brug af sten er det vigtigt at huske på, at barberbladene er meget følsomme overfor ujævne mekaniske effekter, den forkerte bevægelsesvektor og skæringsvinklen med en sten kan forårsage dannelse af ridser, ridser og uregelmæssigheder.

Restaureringen af ​​skarphed og niveau overflade af bladene ved hjælp af en sten udføres som følger:

 • Først skal du fugtige sten med vand.
 • Du skal holde barbermaden med din tommelfinger og pegefinger.
 • Fingre skal samtidig klemme kammen og enden af ​​bladet.
 • Til skarphed er det nødvendigt at bruge en barbermaskine langs selve sten.
 • I slutningen af ​​stenen skal barberkniven vendes om, presses i henhold til andet afsnit i instruktionen af ​​den anden side og gentage bevægelserne i henhold til fjerde afsnit.

At dreje barberbladet under stenskæring er kun nødvendigt gennem kammen for ikke at beskadige det.

Skæringsvinklen under arbejdet skal være stabil og konstant for ikke at skade metalets integritet. Hvis der anvendes vandsten, foreslår instruktionen til slibning af en barbermaskine følgende regler:

 • Trykkraften skal være lille;
 • hele barberpladen skal være i kontakt med stenens overflade;
 • flytte barberbladet langs stenen, graden af ​​depression bør være stabil;
 • kæm bladet er viklet med tape for ikke at beskadige det med en sten.

Der er lidt at lykkes med at anvende den til at barbere en barbermaskine med en sten første gang, det tager tid at bringe anstrengelsen til perfektion. En god sten til slibning bør holde sin form, ikke tildele et stort volumen suspension, har en homogen struktur med fint korn og uden klumper. Størrelsen af ​​stenen før selvskæring bør ideelt set være 50x150.

Andre materialer

Bladene kan redigeres og skærpes ved hjælp af andre værktøjer, såsom sandpapir eller sandpapir. Disse er de mest populære materialer, der anvendes af begyndere i sådanne spørgsmål. Metoden til brug af papir til slibning svarer til princippet om at bruge et bælte, da det er ret problematisk at finde det rigtige papirpapir. Arsenal til brug for sådanne anordninger er simpel - vand, sandpapir eller sandpapir, glat overflade.

Overdragelse til skarphed eller skarphed selv: alle fordele og ulemper

Kun en erfaren specialist ved sikkert, hvordan man skal skærpe en farlig barberkniv og hvordan man gør det korrekt, så knivene er skarpe og bevarer deres oprindelige udseende. Hvis en mand ikke har færdigheder til at arbejde med slibemidler, er det bedre at søge hjælp fra en specialist. Oftest anvendes en sådan løsning i tilfælde af, at bøjningen ikke giver sine resultater.

Ikke alle mennesker kan skærpe og redigere barberbladet med en sten. Derfor er det bedre at kontakte en specialist, hvis der mangler færdigheder og viden om, hvordan man kan genoprette bladets gamle udseende og skarphed med en sten. Uafhængige indsatser er meget nemmere at rette barberknivens skarphed med et bælte samt andre materialer, såsom sandpapir. Sådan arbejde er mindre risikabelt i graden af ​​traumer for en barbermaskine.

Sådan opbevares en lige barbermaskine?

Kun med ordentlig pleje kan en mand være i stand til at beskytte sin farlige barberkniv mod rust, knivslidhed og et fald i funktionaliteten. En lige barbermaskine er et meget sofistikeret emne, der kræver særlig pleje. Efter håndtering af barbermaskine skal du skylle det under rindende vand, blut det med en klud eller et håndklæde for at fjerne resterende fugt.

Hold barbermaskinen i et ventileret og tørt rum, så metallet kan hvile. Hvis en barberkniv bliver brugt ekstremt sjældent, skal paraffinolie påføres sin kniv for at beskytte den mod rust. Til daglig barbering med et sådant værktøj anbefaler eksperter at have flere sæt, så man ikke bærer en barberkniv med konstant manipulation.

Hvorfor er barberpleje vigtigt?

Som nævnt tidligere er en barberkniv en sårbar og følsom enhed, der kan lide af enhver mekanisk påvirkning. Rakemaskinen har derfor brug for særlig pleje og omhyggelig anvendelse, så bladene forbliver skarpe og effektive så længe som muligt. En god lige barberkniv vil vare en mand et dusin år, hvorunder barbermassen skal smøres, slibes og styres.

Eksperter bemærker, at metal barbermaskine har brug for hvile. Derfor anbefales det ikke at bruge en barbermaskine dagligt. Du skal opbevare metallet på et sted med en lav luftfugtighed, badeværelset er absolut ikke egnet til dette. Fugtig luft og hyppig kontakt med vand fører til metaloxidation og rust. Det anbefales ikke at slippe barbermaskinen, da den bryder knivets integritet.

konklusion

Ikke alle mennesker vil være i stand til at skarpe en farlig barberkniv med egne hænder, derfor er et værdifuldt værktøj til barbering ofte udlejet til mestere til slibning og dressing. De ved sikkert hvad slags bælte og sten for at genoprette knivets skarphed, hvilken side af bæltet der skal køre barbermaskinen, og hvordan man justerer og justerer barbermaskinens udseende. Den gennemsnitlige mand kan også vænne sig til sådanne opgaver, hvis han nøje følger instruktionerne.

Skarpe en barbermaskine hjemme

Barbermaskinen er et berømt barberingsværktøj. Men med intensiv brug bliver den stump. For at forny sin tidligere uopsættelighed kan den styres på et bælte. I fremskredne tilfælde er skarphed af en farlig barberkniv på en sten nødvendig.

Skarphed sker forsigtigt og omhyggeligt, fordi det vil påvirke barberingsniveauet.

Udvælgelsesbælte

Skarphed og redigering er forskellige. Ved skarphed viser det sig at fjerne et lag metalduge. Når der redigeres zonen fra græs, korrigeres de ujævne pletter på overfladen af ​​spidsen.

For at holde bladet i den nødvendige stand, har vi brug for nogle værktøjer.

Skæringsbælte til redigering her skal være påkrævet. Der er sådanne variationer af et sådant bælte:

 1. Suspenderet.
 2. Træhåndtag versioner.

Suspenderede muligheder er meget populære, fordi de har lov til selvstændigt at justere stretchingen. Effektivere er bælterne, hvis bredde fanger hele bladet. Så det passer helt. Selv bæltet kan holde noget lager. Så overfladen er ensartet.

De andre versioner tiltrækker af det faktum, at den resulterende spænding altid er ingen forskel. Denne mulighed er yderst nyttig for begyndere i dette håndværk.

Normalt, når en barberkniv skærpes på en sten, er det nødvendigt at redigere det på et bælte ved hjælp af en speciel pasta. Der skal lægges stor vægt på produkter, der allerede er udstyret med pasta i virksomheden. Der er muligheder, hvor den ene side er dækket med pasta, og den anden er ren hud.

Specialister sætter pasta selv. Og du kan købe forskellige versioner af det uden problemer. De produceres af forskellige virksomheder.

Et udvalg af sten

Normalt skærpes farlige barberingsprodukter i planten. Hvis køberen ønsker det, kan han lave redigeringen på bæltet derhjemme. Så får bladet den nødvendige skarphed.

Brugen af ​​hjulet er berettiget, når bladet er forringet meget dårligt eller der er beskadigelse på det.

Der er forskellige sten til slibning, lavet af forskellige virksomheder. Og i mange fabrikanters forslag vises forskellige versioner af materialet, som mere effektivt end andre udfører deres opgaver.

I dag har syntetiske sten vundet stor berømmelse. Dette er en god mulighed for slibning. Deres omkostninger er acceptable, og kvaliteten kan skærpes perfekt. At få dem, er det nødvendigt at være opmærksom på sådanne nuancer:

 1. Stenen til slibning bør perfekt holde sin form.
 2. En stor suspension bør ikke være.
 3. Overfladen er nødvendigvis homogen, med fine korn.
 4. Stenen må ikke have tykke klumper.
 5. Den optimale parameter: 50 x 150. Der er versioner 70 x 200 og 60 x 180.

Hvad er skærpningsproceduren

Succesens succes er påvirket af personens erfaring i sagen. I mange tilfælde er åbningstiderne mislykkedes. Kniven på en sådan barbermaskine er meget følsom. Og hvis du følger den forkerte bevægelsesvektor, kan du danne vinklen, uregelmæssige områder, shcherbinki osv. Ved at variere vinklen.

Det tager tid at erhverve den nødvendige erfaring, og efterhånden vil disse operationer blive overført til overlegenhed.

Detaljerne om skærpning på sten

Stangen til den tilsigtede operation anvendes sjældent, kun med betydelige skader på bladet. Hyppig slibning er ikke nødvendig. Men i undtagelsestilfælde er det vigtigt at skærpe barbermaden i henhold til denne plan:

 1. Stenen er fugtet med vand.
 2. Razor pinde med fingre, tommelfinger og pegefinger er involveret.
 3. Tryk samtidigt på knivets ende og kammen.
 4. Rakemaskinen løber langs stenen.
 5. Ved sin ende ruller barbermaskinen over, presset som i punkt 2, men ved den anden side. Drejning udføres kun gennem højderyggen. Dette forhindrer skader på kniven.
 6. En lignende bevægelses razor findes i den anden retning.

Eksternt giver proceduren ikke problemer. Men her behøver du ikke at krænke skarphedsvinklen og sørg for, at bladet presses konstant mod baren. Så det er ikke tilladt at beskadige overfladen.

På vandstenen er det vigtigt at følge disse regler:

 1. Påfør en lille trykkraft. Hele flyet af barbermassen skal konstant være i kontakt med overfladen af ​​arbejdsstenen.
 2. Flyt barbermaskinen frem og tilbage, brug den samme pressekraft, så du opnår en ensartet skærpning af bladet.
 3. For at beskytte kammen mod ridser, pakk den med tape.

Brug bælte

Som allerede bemærket benyttes bæltet til at redigere barbermaskinen, ikke dets skarphed. Ofte er den ene side af bæltet læder, og det andet er fint kornet stof. For hver 50 læder får vi 15 stofindgange. For korrekt redigering skal du konstant overvåge spændingen og vinklen på den funktionelle overflade.

Fremgangsmåden for at lave dine egne hænder er som følger:

 1. Bladet hviler på overfladen med en bred side.
 2. Det strækker sig langs ryggen fremad.
 3. For ikke at bøje kanten, skal du trykke let på bladet.
 4. Når du når det yderste punkt, skal du bladre på samme måde som i trin 2, men i modsat retning.
 5. Bevægelsen er ikke lavet meget hurtigt. Så du kan beskadige bæltet og skade dine fingre.

Brug nazhdachki eller skind

Dette er den nemmeste måde. Det krævede arsenal er simpelt:

 • sandpapir med grit mere end 2000;
 • vand;
 • flad overflade

Ak, men i dag vil du ikke skarpe sandpapiret med det samme, fordi det er meget svært at finde det rigtige korn. Derfor er denne metode logisk at kombinere med arbejde på bæltet.

Korrekt knivpleje

Da denne barbermaskine anses for et meget sofistikeret værktøj, har det brug for særlig pleje. Efter hver brug skylles barbermaskinen med vand og tørres til helt tørt.

Et tørt område med ventilation er egnet til opbevaring af barbermaskinen. I det skal metallet hvile.

Hvis barberkniven anvendes sjældent, skal kniven være belagt med paraffinolie.

Tilstanden for en barbermaskine bestemmes i vid udstrækning af intensiteten af ​​dens anvendelse. Selvfølgelig, hvis du bruger værktøjet hver dag, vil det hurtigt miste arbejdsforhold.

Hvis du har identificeret behovet for daglig brug af en barbermaskine, så er det bedre at have flere sådanne enheder i reserve. De kan bruges skiftevis.

Kast aldrig en barberkniv: det kan blive beskadiget, og barbering kan være smertefuldt.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Slibning og barbering din barbermaskine: rediger

Efter honing er afsluttet, kommer tiden til redigering. Hovedprocessen i processen er ikke at skærpe bladet, men at skære den skarpe kant.

Udgivet 19. marts 2009
i afsnit: Razors

 • ny
 • Populære

Redigering skærper ikke barbermaskinen, men justerer bare kanterne af metallet på spidsens spids. Dornen består normalt af to dele - læder (bælte) og stof eller hør. Krit er påført hør som et fint slibemiddel, og GOI pasta sættes på huden.

Det er vigtigt at vælge et bælte af den rigtige bredde - det er ønskeligt, at det er lidt bredere eller lig med længden af ​​barberbladet. I dette tilfælde kan du lige jævnt rette spidsen, da hele bladet passer på bæltet. Ellers er det nødvendigt at lave en lille forskydning, når den bevæger sig, fordi bladet skal være jævnt skarpt.

Ofte ignoreres tekstilområdet, og kun hud er styret. Generelt er der en regel 15 i 50 - 15 gange for at holde stoffet og 50 gange på huden. Processen her er vendt om til honing: Hold barberkniven med "shin" på den ene side og hold den med to eller tre fingre, på den anden side er bladet placeret fladt på bæltet og strækker sig langs "kammen" fremad. Igen er det vigtigt at trykke let på barbermaskinen og sikre kontakt over hele overfladen - fra "højderyggen" til kanten af ​​bladet, ellers kan du bøje kanten og ødelægge barbermaskinen.

Bæltet skal spændes, ellers vil det tage en bølgeform, hvilket vil medføre bøjning af kanten. En skarp barberkniv vil gøre en tydelig lyd, når den rettes.

Bladretning

Ved afslutningen af ​​bevægelsen, når barbermaskinen når det yderste punkt, skal det vendes om for at fortsætte med at bevæge sig - det gøres af en bevægelse som at rulle en blyant. Du bør ikke gøre en stor indsats eller gøre det hurtigt som en barberer i en film - det fører ofte til mindre kontrol over barbermaden og unødvendig risiko for fingrene og bæltet.

Redigerer en lige barbermaskine

Mellem skærpning behøver du bare at rette kniven på bæltet efter flere sessioner af barbering. Pasta er at afhente på barbermanden og bæltet - diamantpasta, pasta på kromoxid, hæmatit.

På dette tidspunkt er slibeprocessen afsluttet. Måske er det ikke sådan en dårlig ide at starte med en barbermaskine, der allerede er skærpet, for hvis du bliver væk med honing og redigering, kan du ikke komme til den mest spændende aktivitet - barbering.

Ud over skarphed, i pleje af en barbermaskine, skal du håndtere korrosion. Hvis man forlader barbermaden i lang tid, er det værd at smøre den med lette olier. Og hver gang efter barbering - vaskes med varmt vand og tørres tørt, opbevares på et tørt sted, der er utilgængeligt for børn.

Skarphed Razor: Walkthrough

Jeg har en barbermaskine i min hånd. Hvad skal man gøre først?
1. Vurdering af tilstanden af ​​forkant (RK) til efterfølgende eliminering af defekter.
To parametre er vigtige her: manglen på chips og flatheden i republikken Kasakhstan. Det skal ikke have indad (det såkaldte "omvendt smil") og bladets forside, der opstår ved brug af en barbermaskine til andre formål (for eksempel som følge af skæring af linoleum).
2. Evaluering af geometri (mere præcist, stereometri) barbermaskiner.
a) Forholdet mellem bredden af ​​banen og stødtykkelsen bør ikke afvige meget fra 4: 1. Sortimentet kan være fra 4,5: 1 til 3,5: 1. Hvis forholdet viser sig at være 3: 1, så vil barbermaden på grund af den store vinkel og den efterfølgende blokering af kanten højst sandsynligt ikke barbere på den rigtige måde.
b) Buttlinjen og RK-linjen skulle tilhøre det samme plan: en barbermaskine på spejlet med en lige RK bør ikke "spille" diagonalt. (En barberkniv med et konvekt blad - med et normalt "smil" på spejlet ruller lidt langs længden, men danser ikke diagonalt. Slibningen af ​​sådanne barbermaskiner er specifik og betragtes ikke her.)

Til slibning skal du i tillæg til en barbermaskine i det mindste have: Slibesten fra 1000 til 6000 gryn (og i tilfælde af straightening geometrien, også på 200-400 gryn);
Skoband med slibende pasta; rent spændingsbælte; Forstørrelsesglas af god kvalitet ved 20.

PRINCIPPER FOR SHARPENING
Før du lægger en barberkniv på en sten, skal du være klar over dig selv:
a) hvad du behøver for at komme til sidst
b) hvad der ikke kan gøres
1. Den ideelle RK af en barbermaskine ligner en strakt streng, det vil sige, at RK skal have en slags mikroskopisk radius, men ikke have tænder som en sav eller en burr.
2. For at sikre, at RK er lige som en streng, skal slipslenen først og fremmest være helt flad. For at gøre dette, læg sandpapir på spejlet og niveau sten på den. Hvis RC ikke har en lige linje, vil der forekomme burr i nogle områder, som vil bryde af under barberingen.
3. Slibestenene skal udjævnes og imprægneres med vand inden slibning, og "olie" stenene skal olies.
4. Ved skarphed placeres barbermaskinen på en fugtig sten med hele flyet, og kun fremadrettet RK ("for korn") udføres - først frem og tilbage (et par af sådanne bevægelser kaldes en "passage"). Da barberingsvinklen er meget lille og svarer til ≈16 grader, så kan barbermaskinen ikke presses stærkt, ellers vil RC'en bøje opad og en burr vil blive dannet i stedet for "strengen".
Ved skarphed skal barberkniven holdes med den ene hånd på håndtaget, og den anden presses mod stenen og styrer ensartetheden af ​​dens pasform; jo finere kornet af stenen, jo svagere skal trykket være.
5. For at undgå skader på barbermaskinen på stenen og bæltet på barbermaskinen, bør den kun vendes gennem stumpen.
6. Skærens skæreform er først dannet på en forholdsvis grov sten, hvor geometrien korrigeres om nødvendigt, det vil sige barbermaskene, indtil det stopper "danser" på spejlet, og RC'en strækkes i en helt lige linje. I dette tilfælde er overfyldning uundgåelig, det vil sige dannelsen af ​​en burr; det elimineres ved at udføre en forsigtig blænding af barbermaden: den er placeret med spidsens "hæl" på kanten af ​​stenen og strækkes langs den hele næsens længde.
7. Barbermaskinen skærpes i trin:
RK er dannet på en sten på 1000 gryder, indtil den tages fra begge sider langs hele vognplanet. (Det er uønsket at bringe det fuldt ud - det er den opgave at afslutte, det vil sige det sidste, sidste skarphed.)
På den næste sten med korn mindre 2-3 gange (2000-3000 gryn) udglattes risiciene fra den forrige sten, som styres med et forstørrelsesglas.
På den næste sten med korn glattes risikoen igen med en faktor på 2-3 og op til 6000-10000 gry igen.
8. På efterbehandlingsstenen for at reducere tænderne på mikrofilamentet og øge komforten ved barbering, kan der dannes et mikroføde. skærpning, og de sidste passager ikke direkte ------------- og zigzag / / / / /, det vil sige barbermaskinen bevæger sig fremad til venstre med 1-2 centimeter, til højre, så hver næste bevægelse er vinkelret på den forrige.
9. Næste er en check på forsyningssikkerheden:
hele barberpladen sættes på skoremmen med pasta;
uden et stærkt pres på det, 5-10 passer er lavet med en skub fremad med at vende sig gennem skuden;
et forsøg på at skære håret på vægt 10 mm fra fingrene.
Hvis håret ikke skæres selv i 2-3 mm, gentager hele cyklen fra 10 pass på en 1000 grit sten;
hvis den er skåret, fortsætter straighten på et tæt strakt rent bælte uden meget pres, op til 60 frem og tilbage.
citat: N. P. Butchik "Frisør". Minsk, "Higher School", 1977.
http://www.detskiysad.ru/906090/parikmaher12.html
Blad eller farlig barberkniv består af et kniv og et håndtag der er fastgjort til det. For at lette driften er håndtaget og bladet bevægeligt ved krydset.
Bladet består af en biconcave tip (den mest ærede del) og en rump (fortykket del). Håndtaget på samme tid tjener som et tilfælde for bladet, når det opbevares inoperativt. Razors er lavet af høj kvalitet legeret stål. Blade razors adskiller sig i tværsnitsformen af ​​bladet - bladets bredde og hovedets konfiguration. Bladet har form af en trekant. Oftest er siderne af det ovale (biconcave). Skarpheden af ​​fordybningerne (ovaler) karakteriserer bladets tykkelse. Mere komfortable barbermaskiner med en stejl rille, dvs. med et tyndere blad. Jo mindre sting, jo mindre er du nødt til at skærpe det og jo lettere er det at styre på bæltet. Bredden af ​​lærredet kan variere fra 10 til 22 mm.
Føreren skal have flere typer barbermaskiner (afhængigt af hvilken type arbejde). Det er bedre at bruge en barberkniv med et bredt og tyndt kniv til barbering af hovedet, en barberkniv med et smalere kniv til barbering af skæg. Sidstnævnte irriterer huden mindre og barberer håret bedre på områder af ansigtet, der er ubehagelige til barbering. Det skal huskes, at en smal barberkniv kræver hyppig skarphed og er mindre modtagelig for redigering.
Sikkerheds barbermaskiner er mindre almindeligt anvendt til barbering, og oftere til haircuts og udtynding. De adskiller sig fra hinanden i form af pladens sider. Til arkivering anvendes foring med tænder, der har en hak, der beskytter skæringen af ​​hele lag af hår og gør udtyndingen jævn. Blader af sikkerhedsskrabere er udskiftelige og kræver ikke punkter og straightening. De er bekvemme på arbejde og udelukker nedskæringer, men kræver forsigtighed ved skift. Pas på at holde hænderne tørre. Barberets krop er lavet af plastik. Det er aftageligt og består af to halvdele. I en af ​​dem trykkes styrestifterne (låse) ind og fastgør barbermaskinen i arbejdsstilling. Forkanten er på begge sider.
SHARKS FOR GRINDERS GRINDING.
De er designet til slibning af razorer med udskiftelige blade. Slibning udsat for barbermaskiner, skærpet i specielle værksteder. Masters udfører slibning på specielle stykker.
Apparatets korn er godt skelneligt i sammenligning med alle tre typer af lort. Uerfarne barber bør bestemme graden af ​​gris ved at glide neglen over hjulets overflade. Der er ikke noget spor tilbage på den finkornede sandsten, og neglen glider let uden at mærke forlovelsen. Et spor af neglen forbliver på overfladen af ​​den middelkornede sten, der er let jordet af. På samme tid er der et greb om sømmen med hjulet. Den grovkornede lille hvalp har den hårdeste overflade, og når den glider, er neglen meget slidt og efterlader et mærkbart mærke på hvælpen.
Mere dumme barbermaskiner behandles først på et groft korn og overføres derefter til mellemkornet og finkornet. Mindre kedelige barbermaskiner kan behandles direkte på en mediumkornet eller finkornet frø. Det skal huskes, at kvaliteten af ​​slibningen afhænger af redigeringerne på den finkornede sandsten, men det kræver længere tid, så det er tilrådeligt at anvende et sæt sandfald i sættet.
Mestere bruger som regel kun finkornede sandstener. Med en lille arbejdserfaring på grovkornet oselki kan ødelægge en razors kant.
Ved slibning fugtes den finkornede sandstens arbejdsflade med sæbevand eller flydende sæbe. Dette er nødvendigt for bedre bladhåndtering. Slibning på samme tid passerer mere forsigtigt og knivstykket behandles glattere (mindre udslæt). Ved arbejde med små kerner er det nødvendigt at bruge en mere viskøs væske (motorolie) til at befugt arbejdsfladen. For at forhindre, at hvedeflet glider over bordoverfladen under arbejdet, er det nødvendigt at stoppe eller lægge et ark blødt papir godt fugtet med vand mellem bordets overflade og slæbesten.
Slibeprocessen kræver erfaring, så først er det bedre at øve med en barberkniv, der er uegnet til arbejde, og kun at beherske slibeprocessen og have arbejdet gennem bevægelserne, kan du fortsætte med at slibe arbejdsbærerne. Bladet er anbragt fladt på kanten af ​​hjulet - skærekant fra sig selv i en vinkel på 45. til hjulets længdeakse - og begynder at flytte barbermaskinen fremad. Samtidig er det nødvendigt at sørge for, at arbejdstøjet ligger tæt på hjulets overflade og rører ved med skærekant og side af rumpen. Når du har bragt barbermaskinen til den modsatte kant af hjulet, skal du forsigtigt dreje den over siden til den anden side og begynde at bevæge sig i modsat retning (mod dig selv) med forkantskanten fremad. Ved slibning af en barbermaskine skal du sørge for, at hjulets overflade er våd hele tiden.
Jo større hjulets korn, jo mindre tryk skal placeres på bladet. Bladets bevægelse begynder med det maksimale tilladte tryk, som gradvist svækkes mod bevægelsens afslutning.
Afhængig af bladets stivhed, metalets hårdhed og spidsens tykkelse bestemmes også antallet af bevægelser under slibning. Deres sortiment er ret stort - fra 20 til 100 bevægelser i begge retninger. Den optimale sliphastighed bestemmes af øjet.
"WAVE". Klippe kanten af ​​bladet hold på neglen på tommelfingeren på venstre hånd. Blade vendte kanten af ​​a. Ved at trykke let på bladet med samme kraft på alle bevægelsespunkter, følger vi skærekantens afbøjning ved kontakt med overflade af neglen. Afbøjningen skal være ensartet over hele kanten, og afbøjningen ved forkant vil blive fremhævet i en enkelt tone.
Efter slibning er barbermaskinen endnu ikke klar til arbejde, da skærekanten har en ret hård overflade på grund af hjulets korn. Denne såkaldte "udslæt" udjævnes ved at rette barbermaskinen på et bælte. Til dette formål anvendte lærred og læderbælter.
Sortimentet af bælter er varieret, og herren kan vælge dem efter eget valg. For at få klarhed analyserer vi barbermaskinen på et kombineret dobbeltsidet bælte (på den ene side er presenningen på den anden side - læder).
For at forbedre kvaliteten af ​​redigering med den mindste mængde tid er overfladen af ​​det nye bælte dækket af et tyndt lag af mastik til redningsskrabere. Den påføres med et tyndt og ensartet lag for at skabe den mest jævne overflade. Derefter tritureres den med en rund glasflaske fyldt med varmt vand og tørres i 30 minutter. I fremtiden anvendes pastaen kun efter behov. For det første styres barbermanden på et lærredsbælte, og så er den endelige trimning gjort på læder. Rakemaskinen bevæger kanten fremad, alt andet gøres på samme måde som ved slibning.
Med hyppige ændringer i spidsen er der en skinnende kegleformet strimmel (dressing), på grund af hvilken banen ikke passer godt til akslen, når den rettes. Som et resultat er disse razors dårligt styret og hurtigt stump. Derfor skal de ofte skærpes for at gøre bladet tyndere. Samtidig skal man huske på, at en alt for tynd spids let overføres, med det resultat at stykkerne af spidsen smuldrer. Denne mangel korrigeres af mekanisk slagning af barbermaskinen på blødt træ, hvorefter det regeres igen.
Der er flere måder at kontrollere kvaliteten af ​​skarphedere. Vi beskriver kun to, de mest almindelige.
Den første vej. Skarpt honed barberkniv strækker spidsen af ​​den våde negle af tommelfingeren på venstre hånd. Bladet skal glide jævnt og jævnt. Hvis neglen føles lette hold-ons, betyder det, at punktet har en defekt (shcherbinki, udslæt, burrs).
Den anden vej. Ved at tage håret med en længde på 5-7 cm med fingrene i venstre hånd, udefra bringer vi knivbladet til det. Ved at bringe bladet tæt på håret, er det let at blæse på det. Hvis håret skæres på samme tid, betyder det, at barbermaskinen er skarp.
Det skal huskes, at dets næse skal være let afrundet, fordi den skarpe ende (næse) kan forårsage ridser og nedskæringer.

Citat: Oprindeligt indsendt af Christophorovich:

samlet oprette instruktioner til håndtering af en lige barbermaskine

Her er et anstændigt eksempel på, hvordan dette skal gøres.
(på engelsk er der samlet information om næsten alle problemer i forbindelse med barberskrabere):
http://straightrazorplace.com/. azor_Place_Wiki

og hvad der ellers er godt gjort på SRP, bruges der
for hver opgave er egne værktøjer:
Wiki til at organisere information
og et forum for kommunikation.

Citat: Oprindeligt indsendt af Nikolay_K:

på engelsk indsamlede omfattende information om næsten alle problemer relateret til skarphed razors

Nå så, på engelsk. Og så på den store og mægtige. Derudover kan alle tilføje deres egne tanker.

Måder og midler til at slippe af med indgroet hår

Sikkerhedsskraber vest