Skal jeg barbere lysken

Var det værd at barbere lysken til en mand? Meningerne i denne sag varierer meget. Nogle mener, at det, der er givet af naturen, bør forblive uberørt. Andre, det, barberede lyskeområde af manden taler om hans hygiejniske.

Fordele og ulemper

Fordele ved barbering:

 • Barbering lysken hjælper med at slippe af med den ubehagelige lugt i varmt vejr.
 • Sex organer vil se større ud.
 • Med oralsex vil barberede kønsorganer ikke forårsage ubehag for din partner.
 • Der er mindre chance for at få urinvejsinfektioner, da bakterierne kan gemme sig, bare på hårene.

Ulemper ved barbering:

 • Du skal vide præcis, hvordan du korrekt udfører denne procedure og ikke skære dig selv.
 • Håret vokser hurtigt tilbage og begynder at prikke, hvilket forårsager irritation og kløe i lyskeområdet, hvilket forårsager meget ubehag. I varmt vejr kan dette bidrage til udviklingen af ​​pustler inden for irritation.
 • De små regrownes hår kan vokse ind i huden, som et resultat af hvilken en subkutan abscess kan udvikle sig, som kun kan helbredes under operationen. En abscess er meget smertefuld og kan påvirke gangen. Det har udseende af en oppustet bold, som er smertefuld at røre ved, og der er mærkbar rødme og hævelse på skadestedet.

Skal jeg barbere lysken

Hår i lyskeområdet leveres af naturen som beskyttelse mod infektion i urinrøret. Men frodig genital vegetation kræver ærbødig pleje. Det er nødvendigt at observere hyppige hygiejneprocedurer. Hvis dette ikke sker i håret, starter bakterierne, som vil flytte glat fra håret til urinrøret, og infektionen vil begynde at udvikle sig. Faktisk for svampe og bakterier vil et sådant miljø være meget velegnet til levesteder og reproduktion.

Manden selv skal beslutte, hvad man skal gøre med håret i bikinizonen. Selvom ofte i denne sag spiller en vigtig rolleudtalelse for kvinden. Kvinden betragter barbering fra sit synspunkt. Nogle mennesker tror, ​​at det er bedre at barbere, fordi når du har sex, vil håret ikke forstyrre og forårsage ubehag. Andre, tværtimod, tror at håret farvestoffer manden, giver ham maskulinitet.

Hvis en mand alligevel besluttede at barbere bikiniområdet, så skulle han kende et par punkter:

 1. Barbering bør ikke vælges meget skarpt, da dette kan medføre kønsgødning af kønsorganerne.
 2. Hvis håret er meget langt, skal du først klippe det med en saks. Sax skal bruges, ikke meget lille, for ikke at røre ved noget med dem. Også til dette formål, perfekt maskine.
 3. Barbermaskinen skal vaskes efter hver bevægelse.
 4. Til barbering kan du bruge både specielle geler, cremer og skum samt regelmæssig hygiejnisk sæbe.
 5. For at fjerne hår, kan du bruge specielle depilatory cremer. De kan købes hos enhver husstands kemikaliebutik. Disse cremer blødgør håret i en vis periode, så håret nemt kan fjernes med en spatel.
 6. Hvis du ikke kan barbere dig godt, er der specielle saloner til dette, hvor de leverer denne service.
 7. Hvis du er irriteret med hyppig barbering, kan du bruge laser depilation, som vil hjælpe med at slippe af med hårvækst i mindst en måned.

Ud fra et medicinsk synspunkt er måske den bedste mulighed ufuldstændig barbering af håret, men kun en delvis trimning. Dette vil hjælpe med at give kønsorganerne et pænt udseende. Det eliminerer også risikoen for indfødning af håret under huden, med mulig udvikling af en abscess, irritation og kløe. Reducer antallet af avlssvampe og bakterier. Rid af ubehagelig lugt i varmt vejr. Trimming er ikke nødvendig for at udføre så ofte som en tæt barbering.

Under alle omstændigheder, hvordan man skal håndtere håret i lyskeområdet for at bestemme manden selv.

Skal drengen shave intimt. Intime hygiejne mænd.

Hvis du skærer dit pubic hår, skal du bruge en separat sakse. Det betyder, at den saks, som du hugger på, og dem, som du åbner en mælkekasse på i køkkenet, ikke skal gøre arbejdet under bæltet. "Lysken visse levende bakterier og svampe, som ikke er nødvendige for at sprede sig til andre dele af kroppen," - siger Anthony Rossi, en hudlæge på Weill Cornell Medical College (USA). Før du begynder proceduren, tørre saksene med alkohol og vask dine hænder og lyske grundigt. Så mindre tilbøjelige til at afhente infektionen i processen.

Læg fundamentet

Resultaterne af en undersøgelse foretaget sidste år i USA siger, at omkring halvdelen af ​​kvinder foretrækker et fuldstændigt eller delvist manglende hår i en partners lyskne. Hvis du vil slippe af med vegetationen, skal du først forberede alt. Slip ikke straks deres buske - så du kan forårsage hudirritation og kløe. Langstædige hår sættes fast i en barbermaskine og kan føre til smertefulde nedskæringer. "Hvis du har en tyk vækst, skal du først klippe den med saks," rådgiver Rossi. "Fordi pubic hår er mere groft og krøllet, vokser det ofte." Trim dem kort, men ikke til huden, men til ca. 2 mm. Så de kan ikke krølle og vokse.

Tag et varmt brusebad

Barberingstørt skindhår er en dårlig ide. Bedre at gøre det efter et varmt brusebad. Varmt vand blødgør huden, vasker væk snavs og fedt. Vand væsker også den behandlede overflade og forhindrer håret i at blive trukket ud med en barberkniv. Du bør ikke bruge din almindelige sæbe: det er bedre at tage en barbergel, det fugter bedre. "Køb en alkoholfri gel, der indeholder aloeekstrakt," råder Rossi. Dette forhindrer irritation.

Bray i den rigtige retning

"Hvis du vil opnå perfekt glathed, skal du barbere i retning af hårvækst og ikke imod det," siger Rossi. Kig på den retning, hvor håret stikker ud, og brae i lige bevægelser i samme retning. Dette vil undgå stub og greb på indgroede hår. Derudover er der mindre sandsynlighed for irritation efter barbering, fordi barbermaskinen ikke trækker håret i en usædvanlig retning.

Pas på med dine testikler

Huden på pungen og i bunden af ​​penis er rynket, hvilket betyder, at det er let at skære med en barberkniv. "Der er mange bakterier i disse områder, og den mindste snit kan føre til infektion," advarer direktøren for Institute of Men's Health i Atlantic City (USA), Brian Steakesner. Panniculitis, abscesser, Fourniers gangren - tror, ​​du vil ikke se på det, så søg ikke engang billeder på internettet. Så, forsigtighed og forsigtighed igen. "Stret din hud med din brugte hånd, før du barbere eller skære det," rådgiver Rossi. Og for at se alle hjørnerne godt stå over et spejl i et godt oplyst badeværelse.

Skyl skære

Selvom du er super forsigtig, kan du stadig skære dig selv. Dette er den mest almindelige skade ved barbering af kønsorganerne. Ikke panik. "Det vigtigste er at vaske klippeområdet med varmt vand og sæbe og gnid det med alkohol," råder Rossi. Hvis klippet er lavt, skal du blot trykke et stykke toiletpapir på plads for at stoppe blødningen. Hold 10-15 minutter. Hvis blodet ikke stopper eller hvis det slår i pulserende trickles, skal du ringe til en ambulance. Dybder kan kræve søm.

Afslut proceduren med fugtning

Irritation og kløe er almindelig efter barbering. "Dette skyldes den øgede følsomhed af kønsorganernes hud samt den buede struktur af folliklerne," forklarer Rossi. Fugtgivende aftershave hjælper med at forhindre disse fornemmelser. "Vælg aloe eller kamfer lotion", rådgiver Rossi. Men hvis problemet fortsætter efter et par dage, kan du have startet en infektion eller en betændelse i follikelet. Gå til en hudlæge for at ordinere behandling.

I stigende grad tænker mænd om, hvorvidt de bør barbere håret i bikiniområdet. Bikini-zonen, herunder ryddet op, er oftest barberet af den kvindelige halvdel af planeten, for en mand er dette mindre naturligt. I dette tilfælde adskiller udtalelsen om tilstedeværelsen af ​​hår i lænden hos en mand og kvinder sig. Nogen mener, at en ren, velplejet bikinizone er mere behageligt, og nogen mener, at hår er et tegn på maskulinitet, og du bør ikke miste det. Må jeg kun beslutte ham.

Selvfølgelig er spørgsmålet om, hvorvidt man skal barbere håret i lysken, og hvorfor det er værd at lave, bestemt af en bestemt mand. Men hvis du ikke havde nogen sådan erfaring før, og der ikke er noget at sammenligne med, så kan du prøve nye fornemmelser. Det vigtigste er at gøre alt rigtigt, så resultatet er godt.

Taler om alle fordele og ulemper, er det værd at bemærke, at mange piger understreger, at en partner kan få mere opmærksomhed på deres intime zone, hvis vegetationen er pænt trimmet eller fjernet overhovedet. Mest understreger, at penis uden en cirkel i form af tæt vegetation ser mere ud, hvilket utvivlsomt giver den stærke halvdel af menneskets tillid til sig selv og deres seksuelle evner.

Selvfølgelig er det blandt pigers meninger det værd at fremhæve og strengt negativt. Nogle af repræsentanterne for det retfærdige køn en mand opfattes som en brutal mand, som skal have en naturlig hårlinie, der er fremragende i ham. Glem ikke at tilstedeværelsen af ​​hår i ljummen hjælper din feromoner til at sprede mere aktivt.

En yderligere ulempe, hvormed de, der ikke er oprettet til en velplejede zone, hviler, er barberingseffektens skrøbelighed. Den voksende mangelfulde vegetation vil medføre problemer for begge parter. Samtidig er ikke alle mennesker klar til at overvåge sit bikiniområde løbende. Derfor sker der oftest barbering fra sag til sag.

Glem ikke, at holdningen til lysken uden hår kan variere afhængigt af en bestemt persons kulturelle værdier. For nogle nationaliteter er vedtagelsen af ​​et sådant emne til diskussion fuldstændig uacceptabelt. Den bedste løsning ville være at tale om dette emne med din partner og træffe en fælles beslutning.

Barber til højre

Hvis du beslutter at barbere bikiniområdet, skal du gøre det rigtigt. Så du vil undgå ubehagelige konsekvenser som irritation og indgroede hår. Vær ikke bange for, at der er en række regler, det betyder ikke, at du har brug for kvalifikationen af ​​mesterens intime hårklipp til at klare maskinen og hårene på din egen krop.

Hovedregelen, især hvis du gør det for første gang, er manglen på hast. Det er tilrådeligt, at du har mindst en times fritid. Efter flere gange kan du allerede udfylde din hånd, og lyskalberingen udføres meget hurtigere.

Det første skridt er at skære håret i lysken til optimal længde - ikke mere end en halv centimeter. Det er muligt at udføre en frisure eller trimmeren eller manicure saks. Med den anden mulighed skal du være forsigtig, fordi sandsynligheden for skade er højere. Men dette trin er nødvendigt, fordi ellers kniven på barbermaskinen bliver stump meget hurtigt, plus det bliver konstant tilstoppet med hår.

Hvis du har tid nok, anbefales det først at tage et brusebad for at dampe ud i huden. Dette vil opnå den bedste effekt. Før du barberer, brug en speciel gel til dette. Det er bedre at vælge muligheder for følsom hud. Komponenterne i disse produkter hjælper med at blødgøre håret, hvilket påvirker enkelheden ved dens fjernelse.

For at barbere lysken skal du kun bruge nye skarpe razorer. Når du bruger gamle knive, er du garanteret at tjene irritation. Efter hver bevægelse glem ikke at skylle barbermaskinen. Hårfjerning mellem knivene giver dig mulighed for hurtigt og præcist at udføre proceduren.

Før du barberer, skal du ikke glemme at lave et "kort" af din hudaflastning. Brug lette bevægelser for at fjerne lyskehår. Huden med behovet for at stramme. Dette gør barbering nemmere og sparer dig for nedskæringer.

Efter afslutningen af ​​barberingen er det nødvendigt at vaske lysken grundigt for at fjerne resterende skum og hår. Efter proceduren tørres huden forsigtigt tørt med et frottéhåndklæde, og på toppen af ​​det er dækket med en særlig efterskæringsgel. Dette beskytter dig mod irritation og giver din hud mulighed for at komme sig hurtigere.

Professionel sag

Glem ikke, at bikini-zonen ikke behøver behandles uafhængigt. Moderne skønhedssaloner tilbyder lignende procedurer ikke kun for kvinden, men også for den mandlige del af befolkningen. For en vis mængde er mesteren i stand til at lave forskellige intime hårklipp. Til dette har du brug for:

Glem ikke, at der foruden barbering er masser af andre muligheder for at udstede et bikiniområde. Mange saloner tilbyder for mænd voksning. Med denne depilation kan du i lang tid få glat hud. Derudover har hver metode sine ulemper. Voksning er en ganske smertefuld procedure.

Hvorfor så gør det, kan du spørge. Faktum er, at efter det kan du ikke tvivle på din "renhed" i flere uger. Efter sådanne hårfjerning bliver vegetationen ofte blødere, og det bliver lettere at fjerne.

Glem ikke at mænd kan dikteres ikke kun af hans ønske eller partner. En række medicinske interventioner, herunder operationer, kræver noget træning, især ljummen skal være berøvet hår. Hvis en sådan procedure ikke er obligatorisk, skal du bygge på dine følelser og overbevisninger ved at vælge den rigtige løsning.

Moderne mænd er tvetydige om intimt hårklipp. Det ene er bedre ikke at hint på den barberede lyske, for ikke at forårsage negative følelser. Andre repræsenterer simpelthen ikke, hvordan du ikke kan gøre et intimt hårklipp. Nogle gange barberer man ikke deres lyske, da de er bange for at blive irriteret.

Har intimt hårklipp

Faktisk er intim frisyre ganske simpelt. Du skal følge disse regler:

 • Tildel ca. en time fritid til manipulationen. Efter manden prilovchitsya, vil denne procedure blive hurtigere. Til at begynde med kræves ensomhed og praksis.
 • Ved hjælp af en trimmer eller sakse, skal du klippe håret i lysken til 0,5 cm.
 • Anvend derefter gel til pungen og pubis.
 • Der skal bruges en ny ren barbermaskine.
 • Åbn varmt vand. Barbermaskinen skal skylles med jævne mellemrum. Dette vil undgå ubehag med et intimt hårklipp.
 • Undersøg hudtekstur. Start hårfjerning nem bevægelse. Huden i området, hvor barberingsprocessen skal holde sig tæt - det bliver lettere at barbere. Derudover vil det undgå nedskæringer.
 • Ved afslutningen af ​​barberingen vaskes skummet sammen med det resterende hår. Tør huden tør, læg den på en speciel gel mod irritation.
 • I fremtiden forsøge at forhindre vækst i tæt vegetation. Dette giver dig mulighed for at gøre et intimt hårklipp uden at bruge trimmer eller sakse.

På det barberede område mærkes kløen først. Men disse steder kan ikke ridses for at undgå irritation. Det er nødvendigt enten at barbere det intime område igen, eller at smøre kønsområdet med en speciel creme. Efter flere procedurer forsvinder kløen og huden tilpasser sig denne procedure.

I dag er det også almindeligt at fjerne vegetation med voks eller særlige cremer. Hver metode har sine egne egenskaber. Fjern hår voks kan være smertefri. Men efter kremerne har ofte allergiske reaktioner.

Nogle mænd foretrækker skønhedssaloner. I sådanne institutioner kan du finde en erfaren mester, som kan gøre det perfekte, intime hårklipp. Før du besøger skønhedssalonen, anbefales det at have samleje og vask grundigt.

Fordelene ved intime hårklipp

Nogle mænd undrer sig om at barbere lysken? Faktisk er der ikke et presserende behov for en sådan procedure. Dette er et personligt valg af hver person. Men den intime hårklipp har stadig en række væsentlige fordele. Disse omfatter æstetiske og hygiejniske faktorer.

På baggrund af et glat barberet lyskeområde ser det som regel ud som seksuelt organ større. I gennemsnit tager vegetationen i den intime zone omkring to til tre centimeter penislængde. Men det intime område behøver ikke nødvendigvis at barbere "ved nul". Det er nok at forkorte hårets længde. Dette vil give et klart plus i den mandlige opfattelse af deres eget seksuelle organ. Som regel er repræsentanter for det stærkere køn meget følsomme over for dette spørgsmål. Penis størrelse giver ofte en mand tillid. Dette er lagt på det genetiske niveau, fordi der er en opfattelse af, at det er det seksuelle organ, der indirekte symboliserer den sande mandlige magt.

Intim haircut giver en række positive punkter med hensyn til hygiejne. Det vides at mange talgkirtler er placeret i lyskeområdet. Derfor, uanset hvordan en mand smadrer en penis, forbliver dråber urin. Til dette tilføjes og det naturlige udvalg, hvorfra bare ingen steder at gå. Sådanne komponenter deponeres på håret i det intime område. Som følge heraf begynder bakterierne at udvikle sig aktivt under påvirkning af varme og fugt. Dette medvirker til en ubehagelig lugt.

Nogle mennesker har negative reaktioner ved omtale af barbering af lyskeområdet. Men bør tage hensyn til en række statistikker. De siger, at mere end halvfjerds procent af de moderne mænd er opmærksomme på at fjerne overskydende hår omkring penis. De enten barberer deres hår helt eller barberer denne intime zone ekstremt kort.

Selvfølgelig er mænd interesseret i, hvad kvinder tænker på dette. Ifølge statistikker mener mere end halvfems procent af det retfærdige køn, at enhver moderne mand skal overvåge deres intime område. Mindre end ti procent indrømmer tykt voksende hår i lyskeområdet.

Til intim hårklipp er mænd tvetydige. En bedre ikke at antyde på en renskåret lyske, du kan forårsage en storm af negative følelser, de forstår bare ikke, hvorfor det skal gøres. Men andre repræsenterer ikke deres liv uden barbering i lyskeområdet. Mange mænd nægter at barbere deres lyske på grund af frygten efter proceduren for at få irriteret og en masse negative følelser i forbindelse med det. For at undgå omfanget af negativitet, bør du vide, hvordan man barberer lysken hos en mand.

Det er hensigtsmæssigt at barbere hver eneste person selv.

For at barbere lysken korrekt behøver du ikke særlige færdigheder eller har uddannelse af mesterens intime hårklipp. Bare se på videoen, kendskab til en række regler - og alt vil vise sig. Barbering lysken hos en mand kan hjælpe anden halvdel. Altså:

 1. Først og fremmest sæt dig selv en times fritid. Snart, når du har fyldt din hånd, vil du hurtigere klare dig med din lyskes barbering, men for ensomhed er det nødvendigt.
 2. Arm dig selv med en trimmer, i ekstreme tilfælde med saks og trim håret i lysken i en længde på cirka en halv centimeter eller mindre. Du kan selvfølgelig ikke bruge trimmeren og saksen, men i dette tilfælde vil barbermaskinen hurtigt blive tilstoppet med hår.
 3. Påfør en speciel barbergel på pubis og pungen.
 4. Tag en ren barbermaskine. Det er ikke nødvendigt at barbere håret i lysken med en gammel barberkniv, da der opstår irritation. Det vil være korrekt, hvis en ny barberkniv anvendes.
 5. Da proceduren med barbering du sandsynligvis bruger i badeværelset, skal du åbne varmt vand. Skylning af barbermaskine i varmt vand giver dig mulighed for at barbere godt og med minimal ubehag.
 6. Nu kan du barbere dig. Undersøg hudtekstur. Begynd at fjerne hår med lette bevægelser. Huden i det område, hvor barberingsprocessen er, er det værd at holde i spændt tilstand, så det bliver lettere at barbere og undgå nedskæringer. Detaljerede oplysninger, du har allerede set videoen.
 7. Skyl maskinen fra tid til anden med rindende varmt vand.
 8. Når barberingen er færdig, skal du grundigt vaske af skum og hårrester. Tør det tørre, og påfør en speciel irriterende gel på huden.
  I fremtiden er det ikke nødvendigt at tillade vækst af tæt vegetation, og gentage barberingen, og sakse med trimmer vil ikke være nødvendig.

Denne procedure kræver ikke specifikke færdigheder.

Barberingsproceduren er ikke kompliceret, og detaljerede oplysninger er offentliggjort på videoen:

Stol i en professionel

Hvis det for en eller anden grund er lysken i sig selv umuligt at barbere, så er der i sådanne tilfælde adgang til forskellige skønhedssalers ydelser. Master for en vis mængde vælger ikke bare lyske, men også i stand til at lave et intimt hårklipp. Hvad kræves af en mand:

 • Vælg en salon og master. I dette tilfælde kan du, og du er nødt til at stole på udtalelsen fra anden halvdel.
 • Tilmeld dig et intimt hårklipp.
 • Det anbefales at have sex før de går på salonen, hvis du selvfølgelig ikke vil demonstrere dit oprindelige medlem til mesteren.
 • Før du går til salonen, skal du tage et bad.
 • Stol på mesteren og slapp af.

Voksende depilation bidrager effektivt til hårfjerning i lyskeområdet.

I salonen kan du udover almindelig barbering tilbyde fjernelse af vegetation med voks eller specielle cremer. Valget af hvordan man barberer lysken, forbliver for manden. Hver metode har sine egne egenskaber. Voks hårfjerning er smertefuldt, og efter brug af cremer er der allergiske reaktioner.

En mand kan ikke genkende barberhule, men nogle gange i livet er der situationer, hvor lysken lysken er påkrævet uanset ønsket af repræsentant for det stærkere køn. I grund og grund er denne procedure udført før kirurgisk indgreb eller i behandlingen af ​​forskellige sygdomme. Det er selvfølgelig muligt at overdrage lysken til medicinsk institutioners personale, især hvis man ikke har kendskab til, hvordan man barberer en lyske eller hvordan man selv gør det. Men under alle omstændigheder vil viden og video ikke være overflødig.

Dette spørgsmål interesserer mange mennesker. Hvordan nærmer man dette emne og hvordan man behandler det? Er det en hyldest til mode eller nødvendighed, som er forårsaget af ønsket om at passe på dig selv?

Hvorfor har vi brug for hår i lysken

Hårlinjen på dette sted tjener som kønsidentifikator. Det er værd at huske på, at vi alle kom fra dyrenes verden. Genitaler udsender en stor mængde feromoner, og takket være håret på lysken kan de spredes over lange afstande og tiltrække medlemmer af det modsatte køn. Spørgsmålet om, om man skal barbere lysken, har ikke et bestemt svar. Mange landes kultur tolererer ikke engang dette emne til drøftelse, da det ikke skal berøres omslaget på denne del af kroppen. Især mænd. Faktisk understreges det, at der er en ejendommelig etnisk brutalitet og et ønske om at dominere.

Med ændringer i verden var der også en omskrivning af dette fænomen. Mændens indinale område er halvtreds procent beskyttet mod utilsigtet infektion. Denne tro er befordrende for den opfattelse, at håret på et intimt sted ikke er værd at barbere. Men i moderne lande er der enkle regler for anstændighed, som tvinger os til at forberede os til samleje og "rense" de interessante steder på din krop.

Muslimske lande er strengt forbudt at slippe af med hår i "bikini" zonen. Kvinder er i fare for at blive skilsmisse, hvis de beslutter at gøre dette.

Skal jeg barbere lysken hos en kvinde

Fra de ældste tider kæmpede pigerne med håret på steder, som de troede var uønskede. Hvorfor kan ikke en pige undgå denne besættelse? Ja, fordi hun vil være smuk, attraktiv og som mænd.

Hvis du fokuserer på æstetisk synspunkt, er tilstedeværelsen af ​​hår i bikiniområdet ikke velkommen. Der er nogle generelle regler, der skal tages i betragtning ved barberingen. Hvad skal man gøre for at gøre barbering sikker? Først og fremmest skal du bruge en barberkniv, så der ikke er forskellige nedskæringer og skader. Brug specielle geler til at blødgøre huden under barberingen.

Eksperter siger at på grund af barbering er der ingen mulighed for udseende af ble udslæt, udover mikrober er mindre tilbøjelige til at reproducere.

Har jeg brug for at barbere lykken hos en mand

Der er meget snak om, om mænd bør barbere den intime zone. Skal jeg barbere min lyske, skære mit hår eller efterlade hår? Alle skal beslutte sig selv. Mange betragter denne besættelse unmanly, så de lægger ikke vægt på hårfjerning på dette sted.

Det er værd at være opmærksom på at barbere lysken om sommeren. Høje temperaturer, overdreven svedtendring - det er de faktorer, der påvirker det positive svar på spørgsmålet om, hvorvidt man skal barbere dette område. Men det er værd at huske på, at huden forbliver øm, kun den første dag. Allerede bogstaveligt talt begynder den næste at vokse stubbe, som prickles og leverer mange ubehagelige fornemmelser. Det kan udløses af en kløe i mænds lyske eller endda smerter i lysken. Men også glem ikke, at håret lysken ikke er meget attraktiv for kvinder.

Irritation efter barbering lysken

Efter barbering i de intime områder kan det forblive irritation. Hvordan barberes for ikke at skade huden? Når alt kommer til alt ser et uhåret lyst ud meget værre end en glat og velplejret.

Først og fremmest er det værd at huske, at det er værd at bruge kun barbermaskiner. Upålidelige barberingsværktøjer kan forårsage ikke kun irritation, men også risikoen for håropbygning. Under og efter barbering skal du bruge specialværktøjer, der fugter huden.

Olivenolie er en af ​​de dyreste vegetabilske olier: For 250 ml bitter olivenolie ("ekstra jomfru olivenolie") skal du betale fra 200 til 600 rubler. Med disse penge kan du købe fra 3 til.
Olivenolie: fordele, ansøgning, tips om valg

Typer af kvindelige intime hårklipp: Bikini design derhjemme

Selv i den antikke verden lavede kvinder et intimt hårklipp for at sammenligne sig positivt med deres rivaler. Ved hjælp af et velvalgt bikini-design kan du ikke kun holde lyskeområdet rent, men også skjule figurfejlene.

I det 21. århundrede er kvindelig intim frisyre et normalt element i kropspleje. Det er smukt, hygiejnisk og vigtigere som et stærkt gulv. Mange skønhedssaloner tilbyder bikini design service, men enkle mønstre kan laves hjemme.

Hvorfor har du intimt hårklipp?

Proceduren udføres for simpelthen at indføre den inguine zone eller for at overraske den seksuelle partner. Og permanent hårklipp af komplekst originalt design kan være en måde at selv bekræfte.

Historien om intime hårklipp

Denne delikate kunst har været kendt siden oldtiden. Egyptiske kvinder, for at sammenligne positivt med deres rivaler, lavede "kærlighed" frisurer, brugte romerske kvinder farvestoffer og endog krøllede deres pubic hår.

Intim hygiejne

Udtalelser gynækologer i spørgsmålet om hårfjerning i lyskeområdet afviger. Nogle hævder, at naturlig vegetation beskytter mod patogener, andre - det tværtimod skaber et gunstigt miljø for deres reproduktion.

 • regelmæssighed
  Tag et brusebad om morgenen og aftenen, såvel som før og efter samleje.
 • Korrekt udvalgte værktøjer
  Til vaskemidler anvendes varmt vand og gel til intim hygiejne. Regelmæssig sæbe er en direkte vej til tør slimhinde og vaginal dysbiose.
 • Personligt håndklæde
  Den skal være lavet af naturligt stof, samt være tørt, rent og blødt.
 • Den korrekte teknik i proceduren
  Skyl kun i retning fra pubis til anus med et svagt vandtryk. Dette er nødvendigt for at udelukke muligheden for bakterier i skeden. Du kan heller ikke spyle kønsorganerne med en stærk strøm af vand: Denne metode vasker væk deres beskyttelse og åbner porten til mikrober.
 • Intime hårklipp i varmt vejr
  Naturlig vegetation i lyskeområdet i kombination med syntetiske undertøj skaber en drivhuseffekt og fremkalder spredning af bakterier. Derfor er spørgsmålet om depilering af intime områder i den kolde sæson snarere æstetisk, så i varmen er denne procedure angivet til forebyggelse af kvindelige sygdomme.

Epilering kan udføres på en skønhedssalon eller alene, spørg en partner til dette eller ring til mesterhjemmet. Under alle omstændigheder skal hænderne være rene og instrumenterne sterile.

I hvilke tilfælde kan du ikke gøre intimt hårklipp?

Nogle metoder til fjernelse af hår er kontraindiceret. Voksning og shugaring er ikke færdig, hvis du har:

 • Hudsygdomme
 • Diabetes mellitus.
 • Hypertension.
 • Deformation af huden.
 • Individuel intolerance.

I disse tilfælde anbefales det at bruge en trimmer.

 • Den ideelle metode til hårfjerning på alle dele af kroppen - shugaring. Anvendelse og finesser af teknologi for hvert område.
 • Er det muligt at udføre intim shugaring derhjemme? Ja, men kun hvis du kender detaljerne i proceduren. Lad os tale om det her.

Typer af intime hårklipp

Bikini design er populært og har flere hovedretninger:

 • Hårfarve
 • Kunst epilation.
 • Trimming hår.
 • Dekorere med strass og andre elementer.

Ofte i et hår blande flere af dem på én gang.


Alle originale modeller af kvindelige intime frisurer er lavet på baggrund af deres fire hovedtyper:

 • brasiliansk
  total mangel på hår
 • krøllet
  hjerter, stjerner og andre former;
 • brasilianske trekant
  der er kun en trekant på puben;
 • landingsbane
  der forbliver en smal strimmel i pubic zone.

Hvordan skjuler en intim frisyre figurfejl?

Bikini-design korrigerer visuelt formen.

Nærmere anbefalinger:

 • En kegle med en konkav base, der peger nedad, udvider visuelt lidt hofterne.
 • Den klassiske inverterede kegle reducerer abdomen og hofterne visuelt.
 • En lang smal lodret strimmel trækker figuren.
 • En bredere strimmel, pibet op, reducerer visionen visuelt.
 • Det vandrette bredbånd giver indtryk af glatte hofter.

Stencil brug

Moderne bikini design er nemt at udføre hjemme med en speciel stencil. Det er elastisk, så det passer godt til kroppen og gør det muligt at skabe et smukt mønster.

Stencilen kan laves selvstændigt. For at gøre dette skal du anvende det billede du kan lide på den selvklæbende film og skære den langs konturen.

Klassisk brasiliansk haircut

Denne model forudsætter en glat hud i bikiniområdet med en tynd lodret strimmel af skindhår. Navnet kommer fra dets udbredte brug blandt brasilianske dansere, som havde for korte nederdele og derfor barberet helt lysken.

Nemme intime haircuts (måned, sommerfugl, landingsbanen)

Mange frisurer er lette at gøre selv:

 • "Måned"
  Enkel i form og ydeevne.
 • "Butterfly"
  De øverste og nederste vinger har forskellig størrelse. Glem også antennerne, ellers får du en bue i stedet for en sommerfugl.
 • "Runway"
  Den øverste kant af strimlen skal være under undertøjets elastik, bredden afhænger af dit ønske. Alle linjer er klare.

Andre typer af intime hårklipp

 • "Sonata"
  billede der ligner yin-yang. Dette mønster tilføjer mysterium, men det er ikke nemt at gennemføre. Til at begynde med tegner du en jævn cirkel, og vælg derefter et inverteret dråbe og en lille cirkel på den.
 • "Lotus"
  yndefuldt blomstermønster. Dette design gør figuren mere feminin.
 • "Heart"
  Faktisk frisyre til Valentinsdag eller en anden romantisk ferie. Hvis mønsteret viser lynet, fjerner de tilsvarende hår, får du et "knust hjerte".
 • "Brevet"
  hovedbogstav af navnet eller noget andet.

Frisurer i lyskeområdet er ofte dekoreret med rhinestones, gnistre eller farvede i forskellige farver.

Hvad er der brug for til et intimt hårklipp?

For et vellykket resultat af proceduren kræves nogle armaturer.

Hvad er inkluderet i sæt til en intim haircut?

Dette kit indeholder:

 • Stabilt spejl.
 • Sæde, så du kan få et fuldt overblik over det behandlede område.
 • Kammusling.
 • Manicure saks.
 • Afskærmningsanordning: barbermaskine, voksstrimmel eller trimmer.
 • Pincet.
 • Ark papir.
 • Kosmetisk blyant.
 • Alkohol.
 • Stencil (efter behov).

Brug af barbermaskiner

En trimmer er en speciel enhed, der gør det muligt for en pige eller kvinde at holde smukke hårklipp af intime områder i rækkefølge eller at skabe nye smarte modeller med gnistre og strass.

 • Enhver kvinde frygter ubehagelige konsekvenser efter shugaring. I dag vil vi tale om, hvor ofte de ser ud og hvordan de skal håndtere dem.
 • Find ud af hvad der er bedst: voksning eller shugaring med vores udvalg her. Efter læsning kan du selv vælge det rigtige valg.

Hvordan laver man et intimt hårklipp hjemme?

For dem, der ikke har lyst eller evne til at udføre proceduren i skønhedssalonen, men det er interessant at prøve det oprindelige bikini-design, tilbyder vi de rette instruktioner.

Forberedelse til et intimt hårklipp

Før du begynder at modellere hår, skal du beslutte, om du skal ændre hårfarven. Farver håret først, hvis det er nødvendigt. Brug ikke ammoniak maling eller henna.

Trin-for-trin instruktion intime hårklipp

Hvis du følger instruktionerne trin for trin, vil du være i stand til at lave en høj kvalitet kvindelig intim frisyre selv hjemme:

 • Tag et varmt bad eller en brusebad.
 • Fjern hår uden for klipningsområdet.
 • Comb resten.
 • Vedhæft en stencil til den og cirkuler den med en blyant.
 • Fjern håret tilbage efter linjemønsteret.
 • Brug en trimmer eller anden enhed til at forkorte mønsterets hår til en længde på 3-5 mm.
 • Vask blyanten væk.
 • Undersøg mønsteret for fejl og fjern overskydende hår, hvis de forbliver.
 • Desinficer det behandlede område.

Hudpleje efter intim hårklippning

Selv med forsigtig depilation vil huden blive beskadiget, så efter proceduren kræver det hvile og følsom pleje. Derudover er det nødvendigt at forhindre hårets indvækst.

 • Skrub et par dage.
 • I brusebadet skal du gnide huden med en vaskeklud.
 • Før og efter proceduren desinficeres området, der skal behandles og hænderne.
 • Brug ikke syntetiske undertøj.
 • I de kommende dage, nægte at besøge solarium eller solbadning.

Hvordan man undgår rødme og irritation på huden efter forskydning?

For hurtigt at genoprette huden efter depilering og forblive blød, brug fugtgivende og blødgørende cremer.

Midler til at bremse hårvæksten

Der er særlige midler til at hæmme hårvækst. Deres handling er rettet mod at reducere hårfolliklernes aktivitet. Som et resultat bliver hårene lyse og tynde, og effekten af ​​depilering på de behandlede områder er mere holdbar.

Disse midler gnides i huden to gange om dagen. Resultatet vises efter en eller to måneders regelmæssig brug.

Bikini design er et element i personlig hygiejne, samt muligheden for at prøve nye ting og overraske din elskede. Fremgangsmåden kan udføres i skønhedssalonen eller hjemme. Ved hjælp af stencil, depileringsværktøj eller trimmer kan du oprette originale tegninger, male dem eller berige dem med elegante gnistre og rhinestones.

Video: Hvad er bikini design og hvordan er det gjort?

Bikini design er en overkommelig måde at glæde dig selv og din elskede på. I den første video kan du finde ud af, hvad det er, og i det andet kan du se, hvordan forskellige former for kvindelige intime hårklipp udføres.

Mænds intime hårklipp: de særegenheder ved at lave derhjemme

Mange mennesker tror, ​​at intime frisurer hovedsagelig er kvindelige attributter. Faktisk er denne udtalelse fejlagtig. Haircutter i bikiniområdet ser godt ud på mænd og er nu meget almindelige. Det betragtes som smukt, forårsager godkendelse hos mange kvinder og som følge heraf hæver mænds selvværd. Intim haircut har en rig historie. Selv i oldtiden var det obligatorisk lavet af krigs nomader, dog ikke for æstetiske formål, men til hygiejniske formål. Dette skyldtes manglende evne til at vaske ordentligt. Selvfølgelig var der ikke tale om noget design på det tidspunkt, håret blev simpelthen fjernet så meget som muligt. Og nu er der forskellige typer af hårklipp i bikiniområdet, for enhver smag og ens farve (når alt kommer til alt, er skabelsen af ​​en frisure ofte kombineret med farvning). Mange mænd, der har besluttet sig for en intim frisyre, er bange for at overdrage en sådan ansvarlig ting til alle, og foretrækker at gøre alt på egen hånd. Dette er ikke noget stort, skal bare kende nogle regler og hemmeligheder.

Mænds intime haircut design

I sig selv er processen med at skabe en intim frisyre enkel, men på scenen for at vælge et billede står en mand over for alvorlige problemer. Meget ofte ved han et abstrakt ønske om at skabe noget kreativt på puben, ved slet ikke, hvad der skal skildres der. I dette spørgsmål skal du tænke grundigt, for med et billede, der vil være på et af de vigtigste steder, skal du gå mere end en dag.

Faktisk kan tegningen være absolut nogen. Det vigtigste er, at han ikke har for mange krøller og andre komplekse elementer. Du bør også undgå tynde linjer og små detaljer, da de ikke bliver synlige. Billedet vil fusionere i ét sted, og alle bestræbelser vil blive forgæves. Derfor er det bedre at vælge noget enklere, især hvis dette er den første oplevelse af et intimt hårklipp.

Her er en liste over de mest almindelige tegninger:

 1. Logoer af biler. De ser godt ud, men som regel kræver farvning, da tynde linjer stadig er til stede. I de fleste tilfælde er billedet placeret i en cirkel, som du skal tegne ideelt nøjagtigt. Resultatet af arbejdet afhænger af det.

Oprettelse af en intim frisyre med billedet af bilens logo kræver særlig pleje

Der er mange enkle billeder, der ser ganske imponerende ud.

Hvis det er svært at bestemme valg af design, så kan du arrangere et frisør i form af et brev, en krone eller endog en simpel strimmel

Video: Typer af mandlige intime haircuts til selvopfyldelse

Hårfarve

Meget ofte efter at have skabt et intimt hårklipp sætter man sig i farvning. Og grunden her er ikke kun i ønsket om at gøre billedet farve og lyst. Bare ikke alt håret er sort og tykt. Hvis de er mørkeblonde, jo mere lys og mønsteret er komplekst, så bliver det simpelthen ikke synligt. Resultatet af hårklippet er mere som en vag asymmetrisk plet. Dette er hovedårsagen til mænds skuffelse i intime frisurer. De tror, ​​at der ikke er sket noget, og i virkeligheden behøver bare lidt tynde hår. Til dette formål kan du købe en specielt designet maling. Det påføres hår og hud strengt efter mønsteret, og efter den tid, der er angivet i instruktionerne, vaskes den af. Dens største ulempe er skrøbelighed. Hvis du tager et bad hver dag, så på 7-10 dage skal farvningsproceduren gentages.

Særlig maling til intime områder kan ikke findes i alle butikker. Det er nemmere at købe det via internettet. Men hvis der ikke er noget ønske om at vente på ordren, og en naturlig skygge (sort, grafit, brun) er valgt til fremtidens frisure, så kan du bruge værktøjet til at farve øjenbryn og øjenvipper. Den har lignende instruktioner til brug og varer også 7-10 dage.

Video: Kvindernes mening om håret i det intime område af mænd

Teknologi mandlige intime hårklipp

Først og fremmest bør du tænke på, hvad tegningen skal udføres i det intime område, og hvordan man anvender det: for hånd eller med stencil. Før du opretter en frisure, skal du tage et bad, forberede alle nødvendige værktøjer og materialer og tage den rigtige position. Som regel er det praktisk for mænd på dette afgørende tidspunkt at være i en siddende stilling, lidt lænende sig tilbage og læner sig mod bagsiden af ​​en stol.

Når den optimale holdning og mønster er valgt, kan du fortsætte direkte til frisyret:

 1. Håret fjernes meget bedre, hvis de er forsmedt. For at gøre dette kan du bruge den sædvanlige talkum: behandle dem intime zone, og resterne ryster bare.
 2. Derefter skabes et mønster på huden. Det er ikke nødvendigt at gøre det for hånd, det er meget lettere at arbejde med en stencil. Det kan købes hos en specialbutik eller bestilles online. Tegningen anvendes til det påtænkte sted (oftest er det pubic-regionen) og er omgivet af en kosmetisk blyant. Det anbefales ikke at bruge markører og andre papirvarer, da nogle af dem ikke er synlige på huden, mens andre er ekstremt vanskelige at vaske af. Det sker, at håret i det intime område er så langt og tykt, at det simpelthen ikke er muligt at male noget på huden. I dette tilfælde er de forskåret med saks til en acceptabel længde. I princippet er 2 cm nok til de mest intime hårklipp.

For at reducere hårets længde i det intime område anvendes almindelig sakse.

Hvis du ikke bruger maling, kan mønsteret for ejere af lysebrunt, gråt eller særligt blondt hår være synligt

Nødvendige værktøjer og materialer

For at skabe en smuk, intim frisyre skal du have forsyninger og redskaber, som du kan fjerne overskydende hår til:

 1. Saks. Har brug for at forkorte for lange hår. Hvis dette ikke er gjort, kan hårklippet være sjusket, og alt overskud vil være svært at fjerne.
 2. Trimmer. Dette er en enhed, der skærer håret ved roden. Mest egnet til hårklipp i bikiniområdet. Til salg er der forskellige modeller, der adskiller sig, herunder bladets område. Det er nødvendigt at vælge en variant med flere dyser. Bredere kan bruges til at fjerne overskydende hår fra pubis og perineum, og den smaleste (runde) kan bruges til at behandle området ved siden af ​​mønsteret.
 3. Barbermanden. I mangel af en trimmer kan den nemt erstatte den. Sandt nok er det kun egnet til almindelige tegninger, da det er mere komplekst, vil det være ekstremt svært at håndtere rundt om kanterne.
 4. Pincet. Det er nødvendigt at fjerne hårene direkte fra selve mønsteret, især hvis det har mange bøjninger.
 5. Talkum. Bruges til at affedt håret før proceduren.
 6. Mørk kosmetisk blyant. Ved hjælp af hans billede påføres huden.
 7. Stencils. Påkrævet, hvis tegningen ikke kan håndfældes.
 8. Chlorhexidin. Det bruges til behandling af huden i slutningen af ​​hårklippet.
 9. Ved vilje er det muligt at bruge midlerne til en epilering. For eksempel, hvis det blev besluttet at fjerne overskydende hår med varmt voks, så udover det, vil du også have brug for en spatel til applikationen og en særlig vokssmelte.
 10. Midler til at farve intime hårklipp.

Fotogalleri: Hvad du behøver for at skabe et intimt hårklipp

Intim hårpleje

Først og fremmest, umiddelbart efter proceduren skal du passe på huden. Trimmeren og barbermaden beskadiger ikke hende, men hvis de ekstra hår blev fjernet med voks, anbefales det ikke at bøje bikiniområdet i de næste par timer. Det er også bedre at afholde sig fra bad, sauna, solarium og bade i 2-3 dage.

Hvad angår selve hårklippet, vil det efter et stykke tid være nødvendigt at foretage en korrektion. Når nøjagtigt ekstra hår vokser rundt, afhænger designet af, hvordan de blev fjernet. Hvis voksning eller shugaring blev gjort, så behøver du ikke bekymre dig om noget i 2-3 uger, og nogle gange mere. Hvis håret er blevet barbert eller trimmet med en trimmer, kan mønsteret efter 5 dage miste sin tiltrækningskraft, da børster vises rundt om det. Indtil hun havde tid til at vokse og fusionere med billedet, der danner grundlaget for hårklippet, skal du fjerne det på en hvilken som helst acceptabel måde. For eksempel igen med en trimmer eller en barbermaskine. Hvis designet omfatter farve eller involverer brug af glitter, skal billedets farve mindst en gang om ugen opdateres, da det hurtigt taber lysstyrke.

Mandlig intimt hårklipp, forudsat at hun visuelt kan lide en mand og hans partner, har mange positive aspekter. Det er praktisk, hygiejnisk og generelt er det behageligt, når intet forstyrrer overalt. Det er sandt, at du skal vænne dig til det, for hvis en mand aldrig har fjernet sit hår i bikinizonen før, efter første gang, kan der opstå meget mærkelige fornemmelser. Ved at skabe en intim frisyre er intet kompliceret, men det kræver nøjagtighed. En fuzzy linje eller den mindste fejl i mønsterets symmetri kan ødelægge hele udseendet. Derfor bør implementeringen af ​​et haircut tages ekstremt alvorligt, ikke haste og selvfølgelig bruge kvalitetsværktøjer.

Skær dine mænd skamhår?

muligheder:

Spar penge med LetyShops cashback!

Tilmeld dig nu og få en Premium-konto.

 • Tak 2
 • vis ikke mit navn (anonymt svar)
 • følg svarene på dette spørgsmål)

Populære spørgsmål!

 • i dag
 • i går
 • 7 dage
 • 30 dage
 • Læs nu!

  Velgørenhed!

  © KidStaff - let at købe, praktisk at sælge!

  Giv råd, del, fortæl

  Brug af dette websted indebærer accept af dets brugsbetingelser.

  Maskine til mandlige intime hårklipp

  Hårfjerning fra pubic zone kan forårsage irritation ikke kun hos kvinder, men også hos mænd. Flere og flere repræsentanter for en stærk halv får maskiner til en intim frisyre, som hjælper dem til at se attraktivt ud for et modsat køn.

  Særlige egenskaber

  Naturen har lagt ned, at mænd har meget mere vegetation på deres kroppe end kvinder. På trods af flertallets ønske om at se brutalt ud, mener mange ikke, at fjernelse af vegetation fra lyskenområdet er forkasteligt.

  Der er flere faktorer, der tyder på, at du skal overvåge det intime område. Rigelig vegetation i dette område bør behandles af følgende grunde:

  • til hygiejneformål
  • for at gøre lysken attraktiv. Mange kvinder kan lide velplejede fyre;
  • hvis en mand bærer badebukser, vil denne procedure være nødvendig for ham
  • eliminering af vegetation på intime steder letter processen med at opretholde renhed. Det bliver lettere at tage vandbehandlinger;
  • Ved hjælp af en intim haircut får du et mere sexet udseende. Genitalorganet bliver visuelt større i forhold til baggrunden i form af tykt hår.

  Det er værd at bemærke, at mænds intime hårklipp har eksisteret i lang tid. Repræsentanter for en stærk halvdel fra Det gamle Ægypten og Indien foretrak at fjerne vegetation fra hele kroppen for at overholde hygiejnestandarder og ikke at sprede forskellige infektioner.

  Følgende typer af hårklipp er meget populære:

  Haircut "baby" er den fuldstændige fjernelse af al vegetation fra lyskeområdet. Muslimske krigere brugte ofte det til at opretholde hygiejne. Brasiliansk haircut er ikke anderledes end den tidligere version, bortset fra tilstedeværelsen af ​​lige og korte hår over bunden af ​​penis. Denne stil er kun egnet til mænd, der har en lang penis og tyk vegetation.

  Ved hjælp af "accent" kan du visuelt øge reproduktionsorganets længde. Haircut er dannelsen af ​​en firkant med kort beskåret hår. Men på grund af "kile" kan du visuelt tykke et medlem. For at skabe et sådant hårklipp skal shave håret over bunden og danne et billede af en kegle.

  Haircut "Napoleon" -eksperter anbefaler brugen af ​​mænd, der har et reproduktiv organ med medium størrelse. Det er at fjerne vegetationen på pungen og penis selv.

  Mænd forlader også ofte en tredemølle på puben, skærer ud en krone, hjerter, forskellige symboler og geometriske figurer. Sådanne haircuts kan som regel foretages i en professionel salon, men nogle mænd klare sig selv ved hjælp af trimmer og elektrisk barbermaskin.

  I butikken kan du købe forskellige typer værktøjer til mandlige intime hårklipp. Barberskrabere har længe gået i baggrunden. De blev med succes erstattet af en elektrisk barbermaskin og trimmer for at eliminere vegetation i lyskeområdet. Alle kan lave et intimt hårklipp med egne hænder ved hjælp af en skrivemaskine og stencil.

  Vælg en trimmer for kroppen er ikke svært. Mange producenter tilbyder modeller til arbejde på intime steder. Hvis du sammenligner en sådan enhed med en barbermaskine, skal du forstå driftsprincippet. Denne enhed kan ikke have samme virkning som et blad. Dens formål er at skabe den perfekte frisure, hvor hvert hår har samme længde.

  Ingen saks kan give samme effekt som trimmeren garanterer. Der er universelle trimmere, der giver dig mulighed for at skabe en model-intim haircut sammen med tegningerne. Du skal kun udføre revision ved hjælp af en maskine eller pincet.

  På trods af at denne teknik ikke skaber en glat barbering, bruger mænd det ofte til at skabe intime frisurer, fordi det eliminerer muligheden for nedskæringer og irritationer. Brug af trimmeren fremkalder ikke hårets indvækst i huden, hvilket forårsager en masse problemer for dem, der bruger en simpel barbermaskine.

  Elektrisk barbermaskine til et intimt hårklipp vil fjerne håret ved roden. Producenter tilbyder modeller, der understøtter tør og våd barbering, hvilket reducerer sandsynligheden for betændelse. Modeller med teleskophåndtag, som er nemme at bruge selv på de mest utilgængelige steder, er udbredt. Elektriske barbermaskiner, der er designet til at arbejde på kroppen, kaldes ofte brudgommen.

  Producent Rating

  For at lave en højkvalitets frisure skal du korrekt vælge en speciel maskine. Mange producenter producerer udstyr af denne art, men kun få kunne klare kundernes tillid.

  • Braun tilbyder sine højkvalitets enheder til dets publikum. Fabrikanten producerer elektriske barbermaskiner til kroppen, hvorved det er muligt at lægge orden ikke kun den intime zone, men også armhulenes, skuldre og rygsækken. Nogle modeller er udstyret med "automatisk trimmer" mulighed, hvor der er flere tilstande til hver længde. Den våde barbering funktion tillader brugen af ​​knive. Vandtæt bolig og muligheden for udnyttelse i brusebadet gør dette mærke til en favorit blandt producenter af maskiner til intime hårklipp.
  • Philips har udviklet en række enheder, som enhver kan opretholde sin attraktivitet. Mærket har kropstrimere, der arbejder offline. Enheden har et højt sikkerhedsniveau, forårsager ikke allergi og irritation.

Hvordan virker depilation creme: en aktiv effekt på hårstrukturen

Permanent ansigtshår fjerner