Sådan ændres bladet i en barberkniv: brugsanvisning

Enhver, der bruger genanvendelige maskiner og barbermaskiner, bør helt sikkert vide, hvordan man kan ændre bladet i en barbermaskine hjemme uden hjælp fra en specialist. Barbering er en procedure, som mange mænd bruger hver dag, så enhver maskine vil før eller senere kræve udskiftning af gamle knive med nye skarpe. Det er skærmens grad af skarphed, der bestemmer barbermaskinens funktionalitet.

Knivbladet kan være standard eller smal profil til en bestemt maskinmodel. Vi taler om et fladt metallag med ultra-tynd og ultra skarpt slibning. Ofte taler vi om dobbeltsidede knive, der har specielle huller indvendigt til fastgørelse i barberhovedets hoved. Før du udskifter bladene, er det vigtigt at lære alle trin i, hvordan du indsætter bladet i barbermaskinen.

Hvor ofte skifter kniven på en barberkniv?

Det første pressespørgsmål fra mænd vedrører, hvor ofte bladene skal ændres for at barberingsprocessen skal være så produktiv som muligt og minimalt traumatisk for ansigtets hud. Hvis du barberer med knuste knive, vil det føre til at trække hår ud og skrabe det øverste lag af huden, og for at en mand skal barbere hårene, skal du gøre en indsats.

Hyppigheden af ​​udskiftning af blade afhænger af flere faktorer:

 • tykke børster
 • hårstivhed;
 • hyppigheden af ​​barbering hos mænd
 • grundighed af hver barberingsprocedure
 • knivskarv og knivkvalitet;
 • korrekthed af proceduren og meget mere.

Det skal forstås, at knivene fra forskellige fabrikanter adskiller sig i kvalitet, produktionsmaterialer og grad af skarphed, belægning og andre egenskaber. Men i gennemsnit bemærker eksperter, at en standard barberblad klæber omkring 3-8 procedurer til barbering af børstehårene. Hvis vi taler om blader af høj kvalitet og fra dokumenterede producenter, er deres levetid 6-8 procedurer.

Karakteristiske tegn på, at det er på tide at ændre knivene, er situationer, hvor kniven holder op med at glide over huden, trækker ud og endda river skæggets hår ud under barberingen. Et skævt blad vil i stedet for at skære håret skrabe og skade huden og efterlade stubhampen. Meget afhænger af fabrikanten, som i absentia etablerer levetiden for en sådan maskindel.

Phased udskiftning

Eksperter på dette område og mændene selv deler tips om hvordan man får et kniv fra en barbermaskine og hvordan man indsætter et nyt blad i maskinen. Teknologien kan afvige lidt i detaljerne, afhængigt af hvilken type værktøj til barbering, der vil blive udskiftet blade. Det kan være genanvendelige maskiner, T-formede barbermaskiner, samt forskellige elektriske apparater til depilering.

Instruktioner til udskiftning af knive involverer flere trin:

 1. Skru maskinen af ​​og tag dækslet af hovedet.
 2. Fra hovedet skal du trække det gamle stumme blad ud.
 3. Alle dele af enheden skal skylles i en desinfektionsopløsning og tørres naturligt eller med et håndklæde.
 4. Derefter tages et nyt blad ud af pakken og placeres efter samme princip som den gamle version. Skal matche alle hullerne i knivhovedet og hullerne.
 5. I slutningen skal du klæbe bladet, for det er det strammet mellem hovedet og monteringen.

Vigtigt om udskiftning af kniv

Hyppig ændring af knivene i en barbermaskin beskytter en mand fra flere problemer på én gang - irritation og skade på huden, håret trækker ind eller deres indvækst. Ved køb af knive er det vigtigt at omhyggeligt studere alle instruktioner fra producenten for at kunne bruge barberingsprodukter korrekt og ikke forstyrre deres levetid. Bladene kan bestå af to muligheder materialer - rustfrit stål eller kulstofstål.

Kulstål er let at skærpe med egne hænder derhjemme, hvilket øger dets funktionalitet. Samtidig er et sådant stål udsat for korrosion og rust hurtigere, mens rustfrit stål i lang tid bevarer sin fejlfri udseende. Derfor anvendes kulstofstålklinger 1-2 gange, mens den anden mulighed er egnet til 3-8 gentagelser af proceduren.

Hvor skal man sætte brugt kniv?

Efter at manden besluttede at fjerne det brugte kniv fra barbermaskinen, opstår der et rimeligt spørgsmål om hvor man skal sætte det, da tråden handler om at skære en farlig genstand. Ofte sælges blader fra populære producenter i plastkasser, som har et særligt snit på bagsiden. Det er her, hvor du skal placere uønskede knive for korrekt bortskaffelse af delen.

Eksperter anbefaler også et andet trick - brug en almindelig sparegris, hvor du kan sætte et stort antal af sådanne dele. Også mange mænd bruger matchboxes, som er bekvemt placeret i samme størrelse af bladet. Da de er tynde og vægtløse, passer de i en kasse med mange stykker knive på en gang. Medicinske beholdere til opbevaring af brugte sharps kan findes i salg.

konklusion

Mænds barberknive hedder "fjer". Afhængigt af producentens fremstillingsmateriale, kvalitet og skarphed skal knivene udskiftes en gang hver 3-4 gange eller en gang hver 4-8 barberingsprocedurer. Ved valg af knive er det vigtigt at tage højde for, hvilken slags maskine en mand bruger, hvilken type hud og hvordan han reagerer på barbering, samt anbefalinger fra specialister og mænd selv.

Mange producenter af barbermaskiner og værktøjsmaskiner producerer parallelle knive parallelt, hvilket gør det lettere for mænd at vælge. Specificiteten af ​​udskiftning af blade afhænger af maskinens type og funktionerne i dens konfiguration.

Sådan trækkes bladet ud af barbermaskinen

Jeg ledte efter noget i Mayshop og snuble over mange fantastiske enheder, og de ville ikke tænke på noget andet. )))) Ved ikke hvordan man bryder æg. Det betyder ikke noget, du kan bruge shell breaker))))) Breaker shell æg "Nibbler"

Forfatter: Nikonov Alexander Petrovich

Til alle, der elsker bøgerne Charlene Harris og hendes infusionsblod, spørger jeg og favoriserer den 11. bog !! Oversættelsen er hentet fra http://notabenoid.com/book/18166 - alle der oversatte mange tak. P. S. Der kan være fejl, ikke dømme oversættelsen er ikke min, jeg har lige foldet og lagt ud !! Da jeg virkelig ønskede at vide om eventyret Sookie Stekhauz !!

MK Min nye gamle ven Kilde http://julchik-spb.blogspot.com/2009/08/blog-post.html Teddy bears everyone loves! Men ikke alle har råd til at købe denne antikke bjørn. Ak, de er ekstremt dyre og ærligt, ikke meget tilgængelige. Men alt er i vores hænder! Hvis du ønsker det, kan vi selvstændigt skabe næsten en rigtig "gammel" bamse! Lad os først se, hvad der er en "gammel" bjørn? Vi ved alle, at bamser i forskellige år så forskellige. I deres produktion blev der brugt flere forskellige proportioner. Der blev anvendt forskellige farvekombinationer og materialer. Det er simpelt, men helt.

Vores fødsel) Jeg skriver hovedsagelig for mig selv og min datter, men hvis nogen beslutter at læse denne lange historie, håber jeg at du vil være interesseret))) Det vil også være interessant for dem, der bare har en planlagt COP eller dem, der har overlevet) Så:

Vores fødsel) Jeg skriver hovedsagelig for mig selv og min datter, men hvis nogen beslutter at læse denne lange historie, håber jeg at du vil være interesseret))) Det vil også være interessant for dem, der bare har en planlagt COP eller dem, der har overlevet) Så:

Reparation af elektriske barbermaskiner

Selv tilhængere af en barbermaskine kan bruge en elektrisk barbermaskine på forretningsrejse eller ferie. Evnen til øjeblikkelig barbering i næsten ethvert miljø gør elektriske barbermaskiner virkelig behagelige og meget praktiske. Moderne elektriske barbermaskiner arbejder ekstremt pålideligt, hvis de regelmæssigt rengøres og udskiftes med knive ved første tegn på behovet for en sådan udskiftning.

Hvordan virker det

Elektriske barbermaskiner er tilsluttet fra elnettet (i dette tilfælde er de forsynet med en snoet ledning med en to-bens stik) eller drevet af tørre batterier eller genopladelige batterier.

Elektriske barbermaskiner, der opererer på netværket, er inkluderet i specielle stik til barbermaskiner, der er tilladt til installation i badeværelserne, da de indeholder en transformer, som isolerer forbrugerens del af netspændingen og reducerer risikoen for elektrisk stød. Denne type elektriske barbermaskine har normalt en spændingsafbryder: 210-230 volt for Europa og 110-130 volt for USA. Nogle modeller er lavet med automatisk tuning til netspænding.

Grid-type elektrisk barbermaskin

Elektriske barbermaskiner med et ridset barbersystem (den mest almindelige type) har et standard knivhoved, der består af et fleksibelt metalnet, der dækker bladet eller kniven, blokerer på holderen eller bare en kniv, hvilket giver en hurtig frem og tilbage bevægelse. En sådan oscillatorisk bevægelse skabes ved anvendelse af en elektrisk vibrator bestående af to magnetrørspoler, der sammen med de to fjedre bevæger sig fra side til side i oket med knivblokken.

Fig. 1 Elektrisk shaver type.

I nogle elektriske gitterskærere tilvejebringes oscillatorisk bevægelse af en konventionel roterende elektrisk motor forbundet til bladaggregatet ved hjælp af en vevmekanisme.

Fig. 2 Enhed elektrisk barbermaskin type.

Rotary Shavers

Den roterende elektriske barbermaskine har flere knivhoveder, der hver består af en hurtigt roterende roterende kniv, der er placeret under maskeringen. Da knive ikke kan udbrydes, skal de ændres, når de duleres. Sådanne barbermaskiner drives normalt af roterende elektriske motorer, der er forbundet med knivene ved hjælp af en gearkasse og drivaksler.

Fig. 3 Elektrisk shaver roterende type.

Fig. 4 Apparat til elektrisk barberkniv af rotortype.

Barberer dårligt

Knivhovedet er tilstoppet

Hvis knivhovederne ikke rengøres regelmæssigt, falder deres effektivitet hurtigt. Nogle elektriske barbermaskiner kan vaskes under rindende vand, men da de fleste modeller ikke kan fugtes, er det nødvendigt at kontrollere vejledningen.

 1. Efter hver barbering skal du slukke for barbermaskinen og tage stikket ud af stikkontakten og derefter fjerne knivhovedet ved at trykke på de tilsvarende knapper.
 2. Knock ryggen af ​​hovedet på en flad overflade for at fjerne de skårne hår. Nettet er så tyndt, at det kan beskadiges med en børste - se i vejledningen.
 3. Brug den bløde børste, der følger med shaveren, til at rengøre knivblokken.

Fig. 5 Tryk på knapperne for at fjerne knivhovedet.

Fig. 6 Tryk på knivhovedet på bordets overflade.

Fig. 7 Skyl knivblokken

 1. Nogle producenter afslutter barbermaskinen med en aerosol rengøringsmiddel, som påføres en gang om måneden til knivhovedet inden børstning.
 2. Hvis du har meget tør hud, skal du anvende en særlig barberolie på din hud. Alternativt, for en blødere barbering smør garnet med en dråbe af samme værktøj.

For at rense barbermaskinen skal du tage stikket ud og puste knivhovedene let med en børste for at fjerne hårpartikler. Fjern derefter hele knivhovedet og rengør det indefra.

Hver uge åbner man presserpladen, fjern maskeskiverne og rotorknive og renser dem separat. For at opnå det bedste resultat må du ikke dumpe maskeskiver og knive sammen.

Fig. 8 Bør forsigtigt knivhovedene.

Fig. 9 Fjern knivhovedmonteringen og børst

Fig. 10 Fjern netskiverne og knivene

Fig. 11 Rengør dem individuelt.

Kedelige knive

Alle barbermaskiner bør barberes godt i omkring et år, og så skal knivene ændres - men hvis du tidligere har mærket, at knivene er stumpe, skal du ændre dem.

Klingeenheden ved el-barbermaskinen fjernes fuldstændigt. I nogle modeller stiger den simpelthen, i andre skal den først drejes 90 °. Se i instruktionerne. Pas på - selv i blunt tilstand kan knive skære.

Fig. 12 Udskift stumpenhed.

Blunt rotor knivhoveder ændre alt på samme tid.

Beskadiget net

Visuelt kan du se knækkede eller revnede områder på barbernettet. Skaden kunne kaste knivblokens knive, så du må muligvis ændre det på samme tid. Ved udskiftning skal du fortsætte forsigtigt for ikke at beskadige masken.

Støjende arbejde

Tæppet hoved

Fjern knivhovedet og rengør det med en børste, og flyt det over knivblokken for at fjerne hullerne mellem dem. Udskift hovedet og smør masken med proprietær barberolie.

Beskadiget net

Flytning af knivene på en beskadiget maske eller mesh disk er uacceptabel, udskift begge dele.

Fig. 13 Kontroller, at der er beskadigelse af masken.

Arbejder langsomt

Hvis barbermaskinen barberer hårdt efter udskiftning af knivblok eller knivhoved, skal du kontrollere, at dele er installeret korrekt.

RAZOR varmer

Ledningskontakter

Hvis stifterne inden i ledningspidsen viser tegn på forbrænding, køb og udskift ledningen, indtil shaveren er helt ude af drift.

Fig. 14 Kontroller ledningskontakter

Fejlmotor eller batteri

Tjek shaveren på et servicecenter.

Fungerer slet ikke

Forkert spænding

Kontrollér, at barbermaskinen har den rigtige spændingsindstilling.

Jammed knive

Fjern knivhovedet og kontroller om elmotoren virker normalt. Hvis det er tilfældet, kan det have fastgjort et knivhoved. Kontroller tilstanden på den indre overflade af masken eller masken og i tilfælde af skader udskift hele hovedet.

Defekt ledning eller stik

Kontroller tilstanden af ​​ledningen med en tester (fig. 15), berør et stik på stikkets kontaktstift og den anden - kontakterne i den anden ende af ledningen. Berøring skiftevis bestemmer du tilstedeværelsen af ​​en klippe.

Fig. 15 Kontrollerer ledningstestens tilstand

For at sikre, at der ikke er nogen intermitterende skade, skal du holde testkablerne på ledningskontakterne, bede nogen forsigtigt bøje og binde ledningen på forskellige steder langs dens længde. Hvis du har mistanke om en pause, skal du udskifte ledningen.

Fejlkontakt

Kontroller kontakten i serviceforretningen.

Opladeren virker ikke

Hvis du kan tage samme oplader et sted, kan du tjekke, om din barbermaskine holder en afgift. Eller tjek det i servicecenteret.

Motorfejl

Begge typer barbermaskiner kan kun repareres af en elektrisk motor af en kvalificeret tekniker.

Den vigtigste ting er sikkerhed

 1. Sluk altid barbermaskinen i stikkontakten inden rengøring eller udskiftning af knivhoveder.
 2. Våd ikke barbermaskinen, hvis den ikke er beregnet til at blive skyllet under rindende vand, se vejledningen.
 3. Åben ikke en vandtæt elektrisk barbermaskin.
 4. Bortskaf ikke genopladelige batterier med almindeligt affald, og kast dem under ingen omstændigheder i ilden. Hvis batterierne fejler, skal du tage dem til elektriske barberings servicecenter eller kassere dem på et bestemt sted (kommunerne skal fortælle dig, hvor den nærmeste er).

Held og lykke med reparationen!

Med venlig hilsen, skriv til Elremont © 2009

Smid ikke det gamle barberblad 3 ud

Barbering er en af ​​procedurerne for en persons rutinemæssige pleje. Du skal gøre dette mindst en gang et par dage eller få et kig, der kan være lidt uklart. For kvinder kan armhulen og synlig hår til benene også være uinteressant.


Derfor vokser barbermandsvirksomheder hurtigt. Deres produkter er nødvendige for både mænd og kvinder, så det er blevet en multi-billion dollar industri. Disposable barbermaskiner kan være billige, men hvis du smider ud barbermaskiner hver gang, er det millioner af rubler, der smides væk.

Disposable barbermaskiner har små tynde knive, og de er designet således, at forbrugerne ikke kan skærpe og genbruge dem. Men disse virksomheder kan være forkerte. Her er en video, der viser dig hvordan man skærper en gammel barberkniv - med bevis på, at teknikken virkelig virker. Så kast ikke din gamle engangs barberkniv endnu ud og se denne video først!

Denne metode er blevet nævnt så mange gange. Du skal bare holde barbermassen over groft stof, såsom denim, fra bunden til toppen. Jeans fungerer som en whetstone, der renser og skærer bladet. Forfatteren af ​​videoen brugte endda et mikroskop til at vise, at det virkelig virker! Mange tak til skaberen af ​​videoen.

Kan du skarpe dit gamle barberblad, gnide det på en klud, virkelig arbejde? Det samme blad, forskellig vinkel.

Efterlad en kommentar Annuller svar

3 tanker om "Smid ikke det gamle barberblad"

Det virker helt sikkert, men jeg forsøger at tørre med et tørt håndklæde, der hænger ved vasken til denne metode, for kun at tørre og skærpe knivene, og det vil helt sikkert udvide barbermaskinen. Opbevar heller ikke barbermaskinen i et badeværelse fyldt med damp, i løbet af tiden bryder fugt ned knivene.

For mange år siden kom en mand ind i barberbutikken, og på et tidspunkt fortalte barberen ham, at der kun var en mand, der klagede over skarpheden af ​​en knivskarve, bad om at se og skærpet ham med et ærme med det samme! Frisøren sagde, at han var tydelig skarpere. Kunden lo og sagde, at han kendte denne fyr. Manden der skærpet kniven var min bedstefar. Mange år senere bad jeg ham om at demonstrere det for mig med en almindelig kniv. Han gjorde - knivbladet blev overraskende skarpt, og han viste uden tvivl forskellen før og efter skarpheden med en klud. Det kan virkelig fungere!

Du er ikke et geni at vide. Fordi hver gang jeg barberer, gnider jeg det på min hud, og mine knive lever i over et år...

Sådan opdateres et barberblad

Sådan opdateres et barberblad

Nogle gange er der sådanne situationer, at der ikke er nogen mulighed for at købe reservepatroner til en barbermaskine, og de gamle, de vil ikke klare uønskede hår på kroppen. Jeg vil gerne fortælle dig, kære læsere, som mig, som et resultat af et simpelt eksperiment, fandt jeg en måde at klare dette problem op og opdatere barberbladet hjemme.

Sandsynligvis for ti år siden læste jeg i pressemeddelelsen, at nogle forskere-kemikere havde opfundet et middel til at opdatere barberbladet. Dette produkt skulle frigives i form af en væske, i hvilken gamle patroner skulle synke om natten, og om morgenen blev de som følge af grundig rengøring - opløst små partikler af hud, fedt og sæbe, som nye. Som du forstår, ville behovet for at købe nye reservedele til barbermaskiner blive abrupt elimineret, når du lancerede denne magiske kugle i et massesalg, hvilket ville skade producenterne af barbermaskiner. Ifølge forfatteren af ​​artiklen var dette værktøj usandsynligt at blive vist på hylderne i den nærmeste fremtid, men hidtil har jeg ikke stødt på et sådant produkt.

Sådan opdateres et barberblad

Men som de siger, "behovet er opfindelsens kunst". På internettet mødte jeg mange opskrifter om, hvordan man forbereder husholdnings rengøringsmidler til rengøring, til vask og gaskomfurer fra simple ingredienser som sæbe, eddike, hydrogenperoxid og ammoniak. Og mange af de foreslåede opskrifter hjælper virkelig med at rense huset uden brug af dyre værktøjer.

I et af flere sådanne værktøjer, der er indsamlet af mig, for at grundigt vaske knapene i en gaskomfur, foreslås det at lave følgende løsning: bland hydrogenperoxid og ammoniak i et lige forhold. Sug gasskomderne væk i nogle timer i denne løsning, hvorefter alle fedt og andre forureninger nemt kan vaskes af.

Razor Blade Cleaning Solution

Jeg forsøgte at anvende denne løsning til at rense barberkassetterne. Gjorde en løsning. Lad mig minde dig endnu en gang: hydrogenperoxid og ammoniak i et forhold på 1 til 1. Jeg lagde gamle, ikke-barberbare udskiftelige patroner der og efterlod dem der i 3-5 timer. Du kan forlænge reservens opholdstid i løsningen i længere tid, f.eks. Natten over.

Efter "rengøringsbadet" skyllede jeg patronerne under rindende vand, og de kunne siges at komme til live igen. Jeg vil ikke hævde, at bladet er blevet ligesom nyt, men jeg har brugt det efter en sådan rengøring i den tredje måned til det tilsigtede formål - det barberer vidunderligt.

Det er hele hemmeligheden om, hvordan du opdaterer barberbladet, hvis du ikke kan købe nye patroner. Måske vil en sådan måde at opdatere den gamle barberingsreserve tjene til en god service.

Mest populære artikler:

Hvis publikationen viste sig at være nyttig for dig, eller du bare kunne lide det, skal du ikke glemme at dele det med dine venner på sociale netværk. Jeg ville være meget taknemmelig for dig:

Ønsker du at modtage nye artikler via mail? Til højre, i sidefeltet, udfyld abonnementsskemaet: Indtast din e-mail og klik på knappen "Abonner".

Hvis du har noget at tilføje til denne publikation, vær venlig at kommentere i kommentarerne.

Til den første kommentar får du en gave!

COSMOPOLITAN

Har du skiftet knivbladet? 5 konsekvenser af glemsomhed

Du kan ikke følge alt i verden. Hvornår var sidste gang du skiftede barbermaskinen (eller knivene til maskinen)? Hvornår stoppede hun med barbering overhovedet? Eller hvornår så du, hvor meget snavs der akkumulerede der? Det er hvad der sker, hvis du glemmer det.

Til at begynde med, lidt - indlysende - teori. Jo mindre knivene på din barberkniv, jo oftere er det nødvendigt at blive ændret. Hvis du barberer store områder (f.eks. Ben) også. Hvis barbermaskinen glider normalt, men fjerner hår håret hårdt - det er også tid for hende at gå i skraldespanden. Alt er klart - gode knive er ikke billige, du kan glemme at købe nye og ting sådan, men kedelige barbermaskiner er ikke nyttige til barbering eller for dit helbred.

1. Smøremiddel spiser i barbermaden

Jo længere du bruger de gamle blade, desto flere bakterier vil akkumulere på dem, døde hudceller, stykker af sæbe eller barbergel og selvfølgelig dit hår. Og alt dette bliver dobbelt så meget, hvis du dårligt renser barbermaden i processen.

2. Hun barberer værre og værre.

Du bruger mere tid på denne proces, og resultatet bliver mere og mere trist. Desuden går du gennem knivene mere end én gang på samme sted og slår simpelthen på følsom hud.

3. Flere pletter i barberingssteder.

Kedelige blade med mange bevægelser irriterer huden omkring hårsækkene og gør dem til bulende røde pletter. I det mindste ser det ud til at være smertefuldt og ubehageligt, og nogle gange gør det ondt meget, og ar kan endda forblive i stedet for alvorlige irritationer. Derudover ser resultatet godt ud, meget uæstetisk, især når det kommer til bikiniområdet, og du går til stranden eller i poolen.

4. Du kan skære dig selv

Jo flere bevægelser du gør, jo højere er risikoen for at skære dig selv og hælde dit blod rundt omkring. Sådanne ridser helbreder også en del gæld. Du må endda udskifte den følgende procedure.

5. Øget risiko for infektion

Gamle blade og hudirritationer er en farlig kombination. Der kan være mikro stiklinger, som du ikke engang ser. Og gennem dem er det let at afhente en ubehagelig infektion som en smitsom bløddyr. Derudover viser nyere undersøgelser, at hvis du hele tiden barberer skindhår, kan du endda få herpes gennem mikro-nedskæringer!

Gør det selv

Populære publikationer

Seneste kommentarer

Takket være dette trick kan du gøre kniven 10 gange skarpere!

Hvis du bruger engangs barbermaskiner, som jeg undertiden gør, er mit hjerte fuld af sympati. Blades i dem dumme natten over! Hvad kan jeg sige, at selv højkvalitets dyre barbermaskiner med flere knive hurtigt fejler...

Frisør med det brede blad, min bedstefar har brugt, er standarden! Bedstefarens barbermaskine var altid skarp, jeg husker, hvordan han skarpt den med et stykke læder. Det er svært at udtrykke min glæde, efter at jeg har lært, at knivene på en almindelig maskine også kan give skarphed... Nu gør jeg det hele tiden!

Sådan skærper du en barberkniv

DU VIL VÆRE

 • barberblad
 • gamle jeans

Arbejdsordre

  1. For at skærpe barbermaskinen, tørre bladet. Tag gamle jeans, læg dem på en solid flad overflade og glid bladet langs benet 15-20 gange. For et sådant trick kan du bruge et stykke denim.
  1. Skift retningen af ​​barberhovedet og skub bladet over jeanset yderligere 15-20 gange. Tryk ikke meget hårdt, tryk bare let på maskinen. Rakemaskinen skal let glide over jeans!
  1. Udført! I et par minutter er barbermaskinen blevet som en ny - et skarpt blad vil ikke traumatisere huden og forårsage ubehag ved barbering! Hvis jeg havde kendt før, er det så let at skære et barberblad
Jeg håber du vil sætte pris på denne teknik og teste den i praksis! Det vil spare dine penge, og din hud vil være blød og glatbarmet... Vis dine venner hvordan man forlænger barberknivets livstid: Rådens praktiske karakter er uden tvivl!

Ligesom vores hjemmeside? Tilmeld dig eller abonner (meddelelser om nye emner vil blive sendt til mailen) på vores kanal i MirTesen!

Sådan barberes t-formet maskine

Den traditionelle barberkniv sikrer ren barbering med minimal hudtrauma. Dette gælder kun hvis du har en veludviklet teknik. I denne artikel lærer du, hvordan du barberer en T-formet maskine korrekt.

For at barberer rent med en barberkniv, skal du udarbejde teknikken.

Sikkerheds barberings kit

 • T-formet maskine.
 • Blad af høj kvalitet.
 • Creme eller sæbe til barbering.
 • Barbering børste
 • Varmt vand
 • Spejlet
 • Aftershave.

Det kan også være nyttigt at have et rent håndklæde til huddampning, en beholder til opskumning og et hærdemiddel, for eksempel en alunsten. Nogle mænd kan lide at bruge produkter inden barbering: olie, fløde, lotion eller særlig sæbe. Derudover er barbering bedre, hvis du har fritid og godt humør.

Minimum sæt til barbering: maskine, kniv, barbering børste, fløde og balsam

Fik alt hvad du behøver? Start proceduren. Det består af følgende trin: Klargøring af hud og børster, slår skummet og påføring af det på ansigtet, faktisk barbering, efterbehandling af huden og rengøring af værktøjerne. Bemærk at i praksis udføres nogle faser samtidigt eller overlapper hinanden. Men af ​​hensyn til opfattelsen og bevarelsen af ​​præsentationslogikken beskrives de sekventielt.

Sådan tilberedes huden og børsterne

På dette tidspunkt skal du forberede huden og børsterne til kontakt med bladet. For huden skal mødet med en barbermaskine gennemgå med minimal skade. Under forberedelsen er det nødvendigt at fugte epidermis så meget som muligt. Det gør det elastisk. Det er hudens elasticitet eller duktilitet, som beskytter den mod skader i kontakt med et skarpt blad.

Men håret skal være uelastisk. Hårets styrke er tilvejebragt af yderlaget eller kutiklen. I normal tilstand er kutiklet en lagdelt og tæt tilstødende celler. Fra oven er de dækket af hudfedt. På grund af dette er håret beskyttet mod mekanisk beskadigelse og indtrængning af overskydende fugt.

Forresten har du sikkert hørt en sammenligning af styrken af ​​et menneskehår med styrken af ​​en kobbertråd. Hår er stærkere end tråd med samme diameter.

Når vand trænger ind i håret, bliver det tungere og mindre elastisk. Cuticlecellerne er ikke så tæt fastgjort til hinanden, hvilket gør det ydre lag mindre modstandsdygtigt over for mekanisk belastning, såsom skæring med et blad.

Hvordan tilberedes huden til barbering i praksis? Gør sådan:

 • Vask dit ansigt med sæbe. Så du beskytter huden. Det fremmer vandets indtrængning i epidermis og hår. Vandet skal være meget varmt eller lidt varmt. Men undgå alt for varmt vand. Det dehydrerer og forbrænder endda huden.
 • Tag et varmt brusebad. Under vasken kan du lede vandstrålen til dit ansigt i nogle få sekunder. Det vil befugt huden og håret. Også varmt vand udvider porerne.
 • Efter et brusebad må du ikke tørre dit ansigt. Forbered et skum fra en creme eller sæbe til barbering, påfør det på huden og start barberingen.

Vær opmærksom på, at skum på ansigtet også gælder for forberedelse til barbering. Desuden er det en meget vigtig del af forberedelsen. Hvorfor? For det første har skummet altid en alkalisk reaktion. Alkali reducerer styrken og reducerer elasticiteten af ​​hårseksen. Takket være dette skærer bladet lettere håret.

For det andet indeholder næsten enhver barberkrem og sæbe fugtighedsgivende ingredienser, såsom glycerin eller olier. Ved påføring af skum fugtes huden og håret, hvilket bidrager til en behagelig barbering.

For det tredje letter skummet glidning af barbermøllen og virker som en buffer eller pude mellem ansigtet og bladet. På grund af dette skader skraberen epidermis mindre.

Til sidst, når du anvender skummet, løber en barbering børster, hjælper med at fjerne døde epidermis celler og masserer huden.

Hvis du ikke har tid nok til at tage et bad, skal du bruge et håndklæde dyppet i varmt vand for at forberede. Vask med sæbe og vand, fugt et rent håndklæde med varmt vand, klem det og læg det på ansigtet. Hold håndklædet i et og et halvt eller to minutter. Derefter anbringes skummet og barberingen. Bemærk at det er bedre at lægge et håndklæde på hele ansigtet og ikke kun på barberingsområdet. Dette stimulerer refleksreaktionerne, gennem hvilke porerne ekspanderer, og også slapper af ansigtsmusklerne.

Og hvad med de såkaldte presevs: olier, cremer, lotioner? Hvis du vil, skal du anvende dem på dampet ansigt, før du fremstiller skummet. Tag et par dråber olie eller en lille smule creme, gnid det mellem dine palmer og spred det over dine kinder, hage og nakke.

Er det nødvendigt at bruge det bedste? Nej. Creme eller olie fugter huden hurtigt og gør den smidig. På grund af dette beskadiger bladet epidermis mindre. Men det samme problem løses let ved hjælp af varmt vand og flødeskum eller sæbe skum. Desuden forhindrer en overskydende mængde presched olie indtrængningen af ​​vand i håret.

Fortsæt med barbering, når huden bliver affedtet, dampet og dækket af skum. Af den måde vil den sidste vil blive diskuteret yderligere.

Sådan skylles skum fra sæbe eller barberkrem

Du skal bruge en barbering børste, varmt vand, en creme eller en særlig sæbe. Skum kan piskes direkte på ansigtet, i håndfladen eller i en speciel beholder. Det kan være en skattle, en barberskål eller endda en almindelig kop, skål eller salatskål.

For at slå skummet, fortsæt som følger:

1. Før du går i brusebad, blødgør en barberingsbørste i varmt vand. Bristle børste skal suge og absorbere fugt.

Barberingsbørsten skal stå i varmt vand i mindst 10 minutter.

2. Hæld vand fra skålen, ryst barberingsbørsten et par gange, og klem barberkremmen i skålen. Vær opmærksom på to punkter. Først, hvis du bruger cremen, er det nok at ryste barberingsborsten let to eller tre gange. Før du slår skummet, skal vandet dråbe fra det. Og hvis du bruger sæbe til barbering, skal du ryste barberingen flere gange. Når der laves skum fra sæbe, er det bedre at gradvist tilføje vand til skålen.

Det andet punkt: at barbere, er det nok at klemme ud en stribe creme længden af ​​tumlen falsk. Dette er ca. 3 cm. Hvor meget sæbe har jeg brug for? Din barbering bør være tung, og håret skal holde sammen.

Nyttig rådgivning: Hvis du sparer for dig, er det ikke i første omgang at klemme lidt mere creme ud end du har brug for. En strimmel på 4 cm eller en og en halv fingeralanx giver dig mulighed for samtidig at lave tykt og fugtigt skum. Bemærk venligst, at den krævede mængde kan variere afhængigt af mærke af barberkrem.

Dette beløb er nok til at gøre en meget tyk og samtidig fugtig skum.

3. Pisk skummet med en børste i skålen. Lav cirkulære bevægelser som om du rørte sukker i te eller slå æg til en omelet. Hvis du bruger creme, er det nok at arbejde i omkring et minut. Med sæbe bliver nødt til at tinker længere. Eksperiment med vand: Tilsæt et par dråber under piskning og vurder skumets densitet og fugtighed.

Hvordan forstår man, at skummet er klar? Forsøg at sætte en barberbørste uden at stole på skålens vægge. Hvis det ikke falder, skal du anvende skummet på ansigtet. Vær opmærksom på dens konsistens. Det skal være tykt. Hvis der er mange store bobler i skummet, skal du tilføje lidt creme og arbejde med en pensel. Hvis det virker for viskøst og tørt, tilsæt et par dråber vand og brug en børste igen.

Hvis barberingsbørsten er værd, er alt fint. Forresten er dette en universel livsregel: det handler ikke kun om børsten

4. Påfør skummet på ansigtet med en børste. Børstens børsterbørster masserer huden, fjerner overskydende epidermier og hjælper med at befugt epidermis og hår. Fortsæt nu med barbering.

Sådan bruger du en t-formet maskine

Tag maskinen med bladet indsat. Vær opmærksom på, at det er bedre at holde barbermaden i slutningen af ​​det såkaldte ben eller håndtag. På grund af dette vil du ikke skubbe kniven for hårdt på huden under barberingen. For at forhindre, at maskinen glider under brugen, skal du forsøge ikke at røre skummet med hænderne. Skal sæbe eller fløde på barberhåndtaget, skylles det straks under rindende vand.

Hold maskinen bedre i slutningen af ​​håndtaget. I dette tilfælde skal du ikke trykke på bladet på huden

Vælg den korrekte kontaktvinkel for bladet med huden. Det skal være ca. 30 °. For at sikre en sådan kontaktvinkel skal du holde maskinen nede. Dens stilling afhænger af designet. For f.eks. Muhle R89 og R41 barbermaskiner opnås en vinkel på 30 °, når håndtaget er næsten parallelt med gulvet. På hovedet af maskinen Merkur 37c kompleks geometri. Men en passende kontaktvinkel opnås også, når håndtaget ser på gulvet, ikke lige ned, men som diagonalt.

Omkring skal du holde maskinen Merkur for at få en passende kontaktvinkel på bladet med huden

Hvis du bruger en klassisk sikkerheds barbermaskine for første gang, skal du eksperimentere med angrebsvinklen. Gør sådan:

 • Rør forsigtigt maskinbeskyttelsen mod ansigtet. I denne stilling vil håndtaget se lige ud på gulvet.
 • Træk langsomt håndtaget op og til siden, indtil du føler kontakten med bladet og huden.
 • Tag et par korte streger med en barbermaskine.
Vi leder efter en passende vinkel fra vagten. R41 hoved bruges som et eksempel

Mest sandsynligt, under forsøget rørte bladet i en stump vinkel. I dette tilfælde barberer kniven ikke og skraber hår. Du kan barberer med en sådan kontaktvinkel, men du skal bruge flere pas for at opnå en acceptabel ren barbering. Og ekstra passager kan forårsage hudirritation. Fortsæt derfor eksperimentet:

 • Berør ansigtet på maskindækslet. I denne stilling ser håndtaget ud til siden strengt parallelt med gulvet.
 • Sænk håndtaget langsomt ned, indtil du føler kontakten med bladet med huden.
 • Forsigtigt og uden pres, lav et par meget korte streger med en barberkniv.
Vi leder efter den korrekte angrebsvinkel fra dækslet

I denne del af eksperimentet brugte du en aggressiv akut vinkel. Det var sandsynligvis mindre end 30 °. I denne stilling beskadiger barberhuden huden og forårsager irritation og indgroet hår.

Nu skal du finde en mellemplads. Bemærk venligst, at dette ikke er 45 °. Denne vinkel er for tydelig. Tag din maskine med en kniv og prøv at bestemme ved øjet, hvilken position der er nået kontakt i en vinkel på 30 °. Prøv at opretholde denne position under barberingen.

Ca. i denne stilling opnås den ønskede kontaktvinkel, når du bruger R41-hovedet

Hvis du bare lærer en traditionel T-formet maskine, barberer du dit hår. For de fleste mænd er dette top-down retning. Når du er klar, eksperimentere. Prøv at strejke med en lige barber vinkelret på retningen af ​​hårvæksten. Barber ikke mod uld. I dette tilfælde er huden alvorligt skadet, og du betaler for renholdelse af barbering med irritation og indgroet hår.

Vær opmærksom på, at det er bedre at starte barberingsforsøg et par uger eller måneder efter, at du begynder at bruge en klassisk maskine.

Her er nogle anbefalinger i et spørgsmål og svarformat:

 • Hvor mange passerer gør barbermaskinen? Fokus på to passerer. I starten kan en ren barbering ikke passe dig. Men i nogle måneder fra starten af ​​at bruge en traditionel barbermaskine, vil du barbere i to passager.
 • Skal jeg genbruge skummet før hvert pass? Påkrævet.
 • Hvad med et barberingsværktøj? Hvis det er en creme eller olie, er det nok at anvende dem en gang før første pass.
 • Hvilken del af ansigtet til at begynde barbering? Dette er et spørgsmål om personlig præference. Det kan være hensigtsmæssigt, at du først barberer kinderne og kindbenene, så huden over overlæben, så hagen og halsen.
 • Med hvilken kraft skal man trykke på maskinen? Hvis du har en metal barberkniv, skal du ikke trykke på den overhovedet. Maskinen med bladet skal bevæge sig over huden under egen vægt.

Efter fjernelse af børstehårene, fortsæt til de afsluttende procedurer.

Hvad skal man gøre efter barbering

Først skal du passe på din hud. Vær opmærksom på barberingstilbehør.

Hud er skadet under barberingen. På grund af fjernelsen af ​​det øvre lag af epidermis, mister det fugt. Tilsæt stresset på grund af de aggressive virkninger af alkalisk skum fra sæbe eller barberkrem. Det er klart, hvorfor huden skal hjælpes? Gør sådan:

 • Vask resten af ​​barberskum med varmt vand.
 • Hvis du ser blødninger, skal du bruge et hæmostatisk og desinfektionsmiddel. Det kan være alunit eller alum sten. Fugt det med koldt vand og skub skæret. Hold pause i et par minutter. For eksempel, mens alun arbejder på huden, kan du vaske barberingsbørsten.
 • Efter tre eller fire minutter, vask alunen fra huden. Brug køligt eller koldt vand. Kold bidrager til lukning af porer og indsnævring af kapillærerne
 • Pat dit ansigt med et rent håndklæde. Vær opmærksom på, at huden skal blive våd, men ikke at gnide. Det er bedre at bruge et håndklæde, der ikke har lint.
 • Ansøg efter barbering til ansigt. Brug en balsam, creme eller gel uden alkohol. Klem ud en lille mængde af produktet, gnid det mellem dine palmer og læg det på dit ansigt.

Nu er din hud genoprettende og ser frem til den næste barbering. Det er på tide at tage sig af barberingstilbehørene. Først skal du slappe af maskinen, vask dens detaljer. Mellem procedurer skal bladet holdes adskilt fra barbermaskinen. Kast derfor ikke papirkuvertet, som det er leveret i. Alle metaldele skal være tørre før montering.

For det andet skylles børsten grundigt under rindende vand. Ryst børsten flere gange for at fjerne vand. Hold barberbørsten på et specielt stativ med børstehårene nede. Tredje, vask og tør barberingsskålen. Glem ikke at lukke og lægge på hyldeprodukterne før og efter barberingen.

At shave en traditionel maskine er enkel.

For at gøre barbering sjov og effektiv, skal du opfylde flere betingelser. Vær opmærksom på forberedelsen af ​​hud og hår. Lær at holde maskinen nede og vælge vinklen på kniven. Barber korte slag uden pres. Efter barbering, vask om nødvendigt brug alunit og anvend efter barbering. Hvis alt er gjort korrekt, er et godt humør garanteret.

Lær hvordan du renser barbermaskinen fra håret uden at bryde reglerne.

Rensning er en sundhedsgaranti og gælder ikke kun for personlig hygiejne, men også for barberingstilbehør. Hver enkelt genstand kræver en individuel tilgang: hvordan man renser barbermaskinen fra håret - de grundlæggende regler for pleje og rengøringsudstyr.

Lær hvordan du renser barbermaskinen fra håret uden at bryde reglerne.

Den moderne industri har introduceret markedet et bredt udvalg af udstyr til fjernelse af uønsket hår. Barbering er altid den mest populære metode til depilering derhjemme. Perfekt udvalg af barbermaskiner - dette er et meget vigtigt punkt, fordi hele barberingsprocessen afhænger af enheden. En vigtig faktor er kendskabet: Hvordan skal du rense barbermaden fra håret?

Basic Razor Care

Af alle barberingstilbehør, som giver en behagelig og ren barbering, kan du vælge de vigtigste grupper af barbermaskiner. Disse omfatter farlige, sikre og elektriske barbermaskiner. De kræver korrekt og rettidig pleje, hvilket forlænger værktøjernes levetid.

 • Farligt. For at instrumentet altid skal have en "skarp" arbejdstilstand, er det nødvendigt at overholde enhedens plejebehov. Under påvirkning af fugtig luft og vand kan bladet rust og oxideres. En barbermaskine kræver regelmæssig dressing, som kaldes honing. Skarphed udføres med specielle slibemidler.

Indstillinger for skærpning af frygt:

 1. Kunstig eller naturlig vandsten, der først skal fugtes med vand. Stenen skal være stor, så bladet er helt på det. Tommelfingeren og pegefingeren af ​​hånden begrænser forsigtighed og kører langs stenen skiftevis til bladets side. Først, fra dig selv, så vend dig om og føre til dig selv - reglerne for et etape af skærpning. Du bør ikke anvende en stor pressekraft, det er nok at klæbe til værktøjets kontakt med en sten.
 2. Lille sten (keramisk hon). Bladet kan skærpes på en våd eller tør seng. De er ikke store, men resultatet er fremragende.
 3. Fin sandpapir. Dette er en billig metode til skærpning, det kræver hyppig udskiftning af slibende materiale. Du kan også bruge en fin sten, som skærer knive.

Til dine oplysninger! Sørg for at sikre, at kraften på bladet på begge sider af bladets passage var det samme. Kun i dette tilfælde bliver det skarpt og jævnt. Og for bedre at bevare kammen anbefaler eksperter det at klæbe tape.

Efter honing skal du sørge for at udføre redigeringen, som udføres ved hjælp af et læderbælte eller hør. Læderremmen gnides med GOI-pasta, og kridt anvendes som et slibemiddel til hør. Bladet skal ligge fladt på det spændte bælte. Ellers vil en krumning af kanten af ​​kanten forekomme. Efter korrekt redigering gør barbermaskinen en ejendommelig lyd.

 • Sikker. Værktøjet kræver ikke kompleks pleje. For at han kan tjene så længe som muligt, skal han stadig overholdes. Hver gang efter barbering skal barberbladet vaskes grundigt af hår. Dette skal udføres under stærkt vandtryk, så alt snavs fjernes fra alle utilgængelige områder af værktøjet.

Bladene skal overvåges nøje og må ikke forblive i deres våde tilstand i lang tid. Vand kan tilskrives en razors fjender, men du kan ikke undvære det. For at forhindre korrosion på bladet skal det efter hver skylning tørres godt. For at gøre dette skal du bruge en hårtørrer, håndklæde eller alkohol lotion, som fungerer som et desinfektionsmiddel.

Rakemaskinen kan ikke lide fugtig luft, så de anbefaler ikke at opbevare det på badeværelset. For at holde bladet skarpt og uden microrack anbefales det at smøre barnet eller æterisk olie.

 • Electric. Designet til personlig brug og kræver regelmæssig pleje. Kun ukorrekt pleje kan medføre, at barbermaden bryder.

Grundlæggende regler for pleje af en elektrisk barbermaskine:

 1. Læs vejledningen;
 2. Efter hver barbering skal du fjerne det resterende hår fra utilgængelige steder med en børste.
 3. Afmonter barberingsenheden to gange om året for at fjerne snavs;
 4. Efter rengøring må du ikke blande bevægelsessteder og faste knive;
 5. Til vask af barbermaskiner skal du bruge vaskemiddel, når du tørrer barberens hoveder under rindende vand;
 6. Tør alle dele;
 7. Udskift dele til barbering hvert år.

Med den tørre metode til at bruge et barberingsværktøj skal du afbryde forbindelsen fra netværket og fjerne skærenheden. En særlig børste bruges til at rengøre de interne mekanismer. Derefter sættes alle detaljer på enheden på plads.

Overholdelse af alle regler for omsorg for barbermaskiner, de giver dig mulighed for at føle trøst på huden i lang tid under barberingen.

Sådan renser du barbermaskinen fra håret

Barbering opstår under barberingen. Dette medfører vanskeligheder med barbering, hudirritation og dårlig udførelse af barberingstilbehør. Spørgsmålet opstår: hvordan man fjerner skåret hår?

Børstning af razors fra hår kan opdeles i måder. Det afhænger af typen af ​​barberingsenhed.

 1. Professional. Et klik på knappen vil gøre shaveren til et nyt værktøj. Nogle barberingstilbehør i designet har renseblokke. Det er kun nødvendigt at trykke på knappen, og det vil rydde enheden af ​​hår, tørre de indre mekanismer og oplad også barbermaskinen.
 2. Manual. Dette er en rensning under rindende vand. For bedste effekt anbefaler eksperter at bruge en lille mængde vaskemiddel. Og barbermaden vil nemt slippe af med den unødvendige tilstedeværelse af hår. Denne metode er velegnet til barbermaskiner, der understøtter våde barbering.
 3. Brush. Nogle barbermaskiner leveres med en blød børste, som er et rengøringsmiddel til en elektrisk barberingsenhed. Den bruges til tør barbering. For at rense enheden fra håret, fjernes knivhovedet med skæredele, som presses fra den tilsvarende fastgørelse. Hårfjerning sker ved forsigtigt at trykke på bagsiden af ​​enheden eller ved at bruge en blød børste. Så er alle elementerne installeret på deres oprindelige steder.

Du kan også bemærke: Som med et farligt barberhår fjernet? Metoden er meget enkel. Mens du barberer, skal du hænge en ævle eller et håndklæde ved siden af ​​det og tørre snavset forsigtigt ud.

Ved at overholde alle regler for pleje og rengøring af barberingskonstruktioner er det derfor muligt at opnå en effektiv funktion i en længere periode.

Lær hvordan du slippe af med uønsket hår med en mandlig elektrisk barbermaskin til intime områder.

Skærpe et barberblad: beviser og effektive metoder

Tilgængeligheden og bekvemmeligheden ved barberskrabere har resulteret i, at de er ekstremt populære hos både mænd og kvinder. Men det er ikke nok at vælge en god barberkniv, du skal stadig bruge og opbevare den, så den varer længere og udfører sine funktioner med høj kvalitet. Fordi ejerne og der er spørgsmål om hvordan man skærper barbermaskinen, så proceduren gav det bedst mulige resultat.

De fleste brugere forsøger ikke at skærpe knive hjemme, fordi de tror, ​​at dette er svært og usandsynligt. Men nogle beslutter stadig at finde sådanne metoder og forlænge barbermaskinens levetid.

Sådanne metoder eksisterer og er ganske effektive derhjemme. Selvom barberbladet ikke er en kniv, kan den ikke opdateres på den sædvanlige måde.

Hvorfor skær du selv

Spørgsmålet om muligheden for skarphed knivblader er relevant, og der er flere svar på det. For det første giver det dig mulighed for at forlænge maskinens levetid. Det er, i stedet for at kaste en barberkniv, kan du opdatere det og bruge det i samme tid.

For det andet sparer det penge. Efter alt kræver køb af udskiftningskassetter regelmæssigt betydelige finansielle investeringer. Og deres opdatering og opdatering vil medvirke til at udskyde gå til butikken i mindst flere måneder.

For det tredje er det ikke altid muligt at købe udskiftelige kassetter, og det er et presserende behov for barbering sikkert og simpelt. For ikke at forsinke barberingsproceduren til køb af et nyt blad, kan du skærpe det og nyde resultatet.

Razor sharpening er en nyttig og praktisk færdighed, der giver dig mulighed for at spare penge. Efter at have prøvet en gang for at anvende en af ​​metoderne til skærpning af bladet, vil hver bruger kunne lære og udføre proceduren hurtigt og effektivt.

Brug af et specielt værktøj til slibning

Efterspørgsel skaber altid forsyning, så ikke så længe siden var der specielle anordninger til slibning af knive hjemme på markedet. Enheden er en pen, der er forsynet med en lille stribe plastik, på overfladen hvor der anvendes et specielt slibemiddel. Det giver dig mulighed for at male engangs- og genanvendelige barbermaskiner med samme effektivitet, der forlænger deres liv flere gange.

En fremtrædende repræsentant for sådanne enheder er enheden af ​​det danske firma RazorPit, selvom den har en billigere analog af den ukrainske Zattoch. Indretningerne er nemme at bruge og giver et godt resultat. Sekvensen af ​​handlinger omfatter følgende trin:

 1. På overfladen af ​​enheden skal du lægge lidt kosmetik - gel eller skum.
 2. Hold den skære del af barbermaskinen over sliben i modsat retning til, hvordan barbermassen bevæger sig under barberingen.
 3. Afhængigt af maskinens varighed er 25-30 bevægelser nok til at gøre knivene skarpe igen.

Fremgangsmåden er enkel og produktiv, men du skal forstå, at selve apparatet til at skarpe en barbermaskine også koster penge. Måske er udskiftningen af ​​aftagelige kassetter på maskinen billigere.

Blade slibning med denim

I stedet for en enhed til slibning af knive kan du bruge denimmateriale eller et ribbet stof. Virkningen af ​​en sådan procedure er praktisk taget ikke forskellig fra brugen af ​​specielle enheder, men det er billigere og enklere. Fremgangsmåden er som følger:

 1. Jeans skal vende ind ude.
 2. Under et lille stykke stof skal du lægge lidt tyk ting - en papcylinder, en træbjælke eller en linjal.
 3. Jeans bliver sædvanligvis syet af et diagonalt stof, så en tæt foring skal placeres nøjagtigt. Hvis jeansne sys nøjagtigt, skal bunden fastgøres diagonalt.
 4. En barberkniv holdes langs stoffet i modsat retning til normal barbering. Det skærer knivene og holder stoffet helt.

Du kan gentage skærpningsprocedurerne for knivene flere gange, indtil stålet bliver så tyndt, at det ikke længere kan genoprettes. Men før det kommer, kan du bruge maskinen i meget længere tid uden at bruge mange penge.

Hvis du skal skærpe knivene på en elektrisk barberkniv, er det bedre at kontakte en specialist. Det er særegent, at skraberen skal deles adskilt for enhver handling, hvilket betyder at det bliver nødvendigt at samle det. For en nybegynder er det ikke altid en enkel og nem procedure. Men skarpheden af ​​en konventionel maskine er en meget ægte proces, der er værd at prøve mindst en gang.

Linline, Moskva - Anmeldelse

Madlavning sukkerpasta til shugaring derhjemme: 5 opskrifter