Sådan klæber du dine øjenbryn

Unødvendige hår, der ødelægger det overordnede udseende, vokser hurtigt, hvor det ikke burde. Men selvom en kvinde regelmæssigt besøger en skønhedsekspert og plukker hendes øjenbryn i salonen, så er det også værd at lære at lave den smukkeste bue derhjemme. Dette er obligatorisk af to grunde. Beautician kan ikke altid være til stede. Og det andet, at trække sig ud, vil koste meget mindre end salonproceduren. Du behøver kun at forberede værktøjerne på forhånd og lære teknikken til plukning.

Et vigtigt stadium - forberedelse til plukning

Du skal forberede sig til at undvære betændelsen i huden under og efter proceduren, især hjemme. Træningen vil også give dig mulighed for at lære hemmelighederne ved at trække dine øjenbryn ud uden smerte. Kvinder med brede og tykke øjenbryn kender som ingen, at plukkende øjenbryn uden smerte er en speciel kunst. De skal jo hele tiden arbejde på at skabe den perfekte form for øjenbryn.

Varianter af hvordan man trækker ud uden smerte:

 • Huden skal først dampes og lægge kompresser fra bomuldsstykker på buerne og huden omkring;
 • Påfør is eller læg skålen i fryseren, og fastgør derefter til plukstedet.
 • Hold pincettene i en meget lille vinkel, mindre end 45 grader, og stram huden let.
 • Hvis huden er ekstremt følsom, er det bedre at behandle stedet med bedøvende cremer i 8-10 minutter, før du begynder at trække ud. Glem ikke at fjerne rester af cremen med en serviet!
Selvom du plukker dine øjenbryn derhjemme, skal du ikke glemme at behandle din hud med en opløsning, der indeholder alkohol. Det kan være en lotion, tonic eller miramistin.

Hvordan laver man en smuk form af buer?

Enhver kvinde kan mestre kunsten til smukt at plukke hendes øjenbryn, men for dette skal du lære at tegne en skitse af buen korrekt, og at mestre teknikken til at fjerne overskydende hår.

Så lav en individuel ideel form, til en begyndelse skal du bruge en børste. Børsten kan tages fra et rør af mascara, bare forvask. Hvis hårene vokser tykt, vil en sådan børste hjælpe dig mere end en gang, let kamme det og anvende gelen.

På det stigende segment, kæmp op, nedad. Således vil du se retningen af ​​hårvækst og dem, der er meget lange. De kan finjusteres med saks.

Vi skitserer de vigtigste steder i den fremtidige bue med grundlæggende tre-fem point.

 • 1,2 - øvre og nedre hovedkarakterer;
 • 3,4, - øvre og nedre bøjningspunkt;
 • 5 - Spidsen.

Mærkerne hjælper med at plukke dine øjenbryn korrekt, justere det samme niveau fra næsen, bredden og længden af ​​buen, såvel som højden af ​​buen. I det væsentlige vil vi tegne vores fremtidige øjenbryn form. Vær sikker på at i sidste ende skal du få glatte smukke linjer på skissen, ikke lav et komma eller en tynd tråd. Husk at brede lige eller øjenbryn - tråde visuelt tilføjer til kvinder i alderen på mindst +5 år.

Vær opmærksom på løbet af hårvæksten! Træk kun dine øjenbryn ud i den retning, hvor de vokser, og ikke omvendt og ikke i forskellige retninger. Hvorfor? Fordi så vil du undgå den ubehagelige effekt, nemlig hårets indvækst.

Så lad os komme i gang. Vi tager en tynd kosmetisk blyant, helst hvid, du kan holde fast - stram og anbring lodret på næsen, eller rettere til venstre næsebor. Blyanten skal passere langs næsens bagside, og på stedet på næsen skal du angive øjenbryns nederste og øvre punkter. Sæt blyanten på punktet. Derefter skal du ændre blyantens position, lade dens nederste kant læne sig mod næseboret, og fastgør topkanten til iris ved øjets pupil. Blyanten vil indikere buens mest ekstreme toppunkt og derefter flytte blyanten til det yderste hjørne af øjet og se hvor bue skal ende. Punkter kan forbindes lige, og du får en klar skitse af buen, alle de ekstra hår udenfor det skal fjernes.

Hvilken formular skal du vælge?

Alle ved, at formularen skal vælges under hensyntagen til typen af ​​ansigt, for eksempel er det rundt eller ovalt og om muligt ikke i høj grad tilpasse den form, der er givet af naturen. Men nogle gange vil piger gerne have noget nyt, for eksempel at forsøge at trække deres øjenbryn ud med et hus. Denne formular giver et billede af beslutsomhed, glamour og sofistikation.

For forsigtigt at trække øjenbrynene ud med et hus derhjemme, skal du jævnt reducere bredden af ​​den stigende linje af buen til midten, det vil sige at uddybe bøjningen nedenunder.

Husets bue ser raffineret ud, men hvis dine øjenbryn af natur har en lille bøjning, så er det bedre at ikke involvere sig i dybden af ​​bruddet, for ikke at få et alt for overrasket eller skræmt udseende. Forresten kan pluk øjenbryn derhjemme i vinget form nemt gøres ved hjælp af en stencil.

Hvad er nogle måder at bruge?

Du kan vælge den klassiske måde, det vil sige med to pincet eller trække øjenbryn med en streng. Ved enhver metode skal du først behandle huden omkring øjenbryn med lotion eller enhver opløsning med alkohol. Glem ikke at tørre pincet og hænder. I slutningen smør huden med creme og anbring kantgelen.

Pincetter skal du kontrollere, at de er tætte, der er ingen huller i kanterne. I dette tilfælde vil de godt hente og holde hårene ved roden. Og hårene slår ikke af i midten.

Master en anden 1 vejs - træk tråd ud. Til dette:

 • Klargør et stykke tråd, ca. 30-40 cm;
 • Slut trådens ender og læg på dine fingre og tommelfinger;
 • Den resulterende loop ruller 5-6 gange med den ene hånd for at danne en slags "sele" i midten.

Begynd at flytte tommelfingeren og pegefingeren, lukning og åbning, bring den tæt på øjenbryn og tag hårene. På højre side skal du arbejde med højre hånd og omvendt. Tråden skal være nok og små usynlige hår.

Du bør helt sikkert lære at smukt og korrekt pluk øjenbrynene. Vælg en bekvem måde og find "din" individuelle ideelle form af buen og højden af ​​buen. Hvis det er smukt at trække ud øjenbrynene, så bliver øjnene mere åbne, og billedet er udtryksfuldt.

Sådan klæber du dine øjenbryn

Pluck øjenbrynene hjemme

For piger, der nøje ser på sig selv, er plukning af øjenbryn en naturlig, rutinemæssig proces, som at vaske dit hår eller lave et manicure. Men selv her er der små ting og detaljer, der er værd at vide. Alt foregår for første gang, lad os se nærmere på, hvordan man korrekt plukker øjenbrynene hjemme. Hvad skal man gøre, så det ikke er meget smertefuldt, at formularen er korrekt og smuk, og nye hår ikke vises meget næste dag.

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du klæber dine øjenbryn, skal du starte med en simpel - vælg de nødvendige værktøjer:

 • stort spejl;
 • en lys lampe, selv om det er meget mere bekvemt at justere formen i god dagslys;
 • pincet;
 • alkoholbaseret lotion eller ansigtsdesinfektionsmiddel.

Ved at gøre dette for første gang, forberede du også en lang blyant. Hvis du ikke ved, hvor smukt du vælger øjenbrynene og giver dem den perfekte form, vil en sådan lang genstand hjælpe med at markere begyndelsen af ​​øjenbryn: Selv et lille skifte til siden kan danne en asymmetri, der ikke er let at rette sig selv. Men efter nogen tid med erfaring kan du lære at markere grænserne ved synet.

Ved plukning af øjenbryn er den vigtigste ting formularen. Du behøver ikke bare at trække hårene, der ligger dårligt - resultatet kan være uforudsigeligt. Tænk over linjen og bøj på forhånd. Her er en simpel instruktion:

 1. Pencil tegne den første lige linje fra næsens vinge til det indre hjørne af øjet, udvide det til øjenbryn.
 2. Tegn en lignende linje mellem næsens vinge og det yderste hjørne af øjet.
 3. Du har begyndelsen og enden for kanten.
 4. Mentalt tegne en linje fra næsens vinge til ydersiden af ​​øjets bue. Ved krydset med øjenbryn, lav en serif med en blyant.
 5. Tegn visuelt en buet linje fra startpunktet til enden, så bøjningen er maksimalt i hakket.

Denne metode til modellering betragtes som skønhedsstandarden, som overholder mange fashionable kvinder i enhver alder. Men for hver form af ansigtet er der en individuel måde at trække øjnene smukt ud - der er en detaljeret instruktion for hver type øjne, pandenes størrelse og bøjningen af ​​håret.

For eksempel vil en pige med et rundt og firkantet ansigt passe øjenbrynene med en stærk kink - dette vil visuelt forøge ansigtet. For piger med trekantet ansigtsform er det bedst at gøre dig til en lige kant med en lille krumning. Det ovale ansigt er ideelt til at lave en buet linje. Du kan spørge hvorfor at forstå sådanne finesser. Men kanten har trods alt en stærk indflydelse på ansigtets udseende og udtryk. Hvad vil du gøre, hvis du efter en korrektion bliver pludselig for overrasket eller dyster?

Først og fremmest vask dine hænder og ansigt, tør dine øjenbryn med lotion. Brug ikke fedt eller oliehjælp: hårene bliver glatte, de bliver vanskelige at gribe og trække, det kan være smertefuldt, især for første gang. Process pincet med alkohol.

Husk den første regel, hvordan du trækker øjenbrynene smertefrit ud: Hent kun hår fra bunden, selvom øjenbrynene er meget brede, er ingenting lettere. Forsøger at gøre det bedre, kan du ødelægge formen og bøje. For at gøre det lettere skal du trække dem i retning af vækst. Selv om nogle eksperter argumenterer for, om det er muligt at trække øjenbryn ovenfra, er det bedre at ikke eksperimentere: hvis du ikke er sikker på, at du kan korrigere tilfældige fejl. Den naturlige form er buet opad. Derfor trækker håret fra toppen, du gør bøjningen mere fladt. Vil det passe dig?

Den anden regel om, hvordan man trækker øjenbrynene ud uden smerte: Tag kun et hår ad gangen. Du kan ikke skynde dig og fange hele gruppen: at gøre det så frygteligt smertefuldt og ubrugeligt. Det er nødvendigt at klemme hårene en efter en, i betragtning af resultatet efter hver forandring - et lille hår kan drastisk ødelægge resultatet. Hvis du vil accelerere og få en smuk kant hurtigt, trækker du let ned huden i dette område - det bliver lettere at få et hår. Du kan også lave en massage med is - dette vil reducere smerten eller anvende en varm komprimering - så du vil udvide porerne og løse problemet med, hvordan du vælger dine øjenbryn uden smerte.

Hvis du er tilbageholdende med at tinker med pincet, kan du lære at trække øjenbryn uden pincet. En af dem er brugen af ​​voks. For første gang alene er det bedre ikke at ty til det: det er meget nemt at lave en fejl og gøre noget forkert. Hvis du har brede nok øjenbryn, vil voksstrimler gøre: Bare vedhæft dem tættere på kanten, hvor du vil slippe af med overskydende hår. Da koblingen ikke er meget stram, skal du vente lidt tid og derefter forsigtigt trække. Det vil være smertefuldt, men der er ingen måder at gøre processen mere behagelig på.

Varm voks er også velegnet, men de skal være meget forsigtige med at justere deres form: Først skal du kontrollere, at den passer til følsom hud. Det er klart, hvorfor du ikke kan trække øjenbrynene ud med almindelig voks - det er for stærkt og kan skade et sådant sarte område. Efter processen skal du smøre området med en mild creme som et beroligende foder. Forsøg ikke at gøre vokskorrektion for ofte - dette er en stor belastning for huden.

Også, hvis du leder efter en måde at trække ud øjenbrynene uden pincet, vil den gamle indiske metode med almindelig tråd gøre. Selvom denne proces er forfærdeligt smertefuld, er der ingen bedre måde at slippe af med håret i lang tid: efter proceduren bliver håret langsommere, lettere og tyndere. Tidligere var det vant til at fjerne hår over hele kroppen, men i sig selv er det meget komplekst og kræver teknologi og dygtighed. Det er svært og smertefuldt at justere trådens form selv, men denne metode bruges ofte i kabinen.

Der er mange pædagogiske videoer på internettet, der vil hjælpe dig med at beherske tråden til øjenbrynskorrektion, hvis du vil lære at plukke dine øjenbryn derhjemme. Men det er bedre at eksperimentere med hårene på benene, før du går videre til ansigtet - du skal gøre det igen og igen for at gøre fremskridt. Men mange skønheder er klar til at bruge tid på træning, de ved, hvorfor de skal gøre sådanne offer: metoden virker hurtigt og effektivt.

Generelle tips

Mange moms er interesserede i hvor mange år du kan trække ud øjenbryn. På 13-15 år vil piger være smukke og efterligne skuespillerinder på tv, ældre søstre og mødre. Men kan de knibe deres hår i en sådan ung alder? Faktisk er der ingen særlig grund til, at piger ikke bør plukkes. Ja det gør ondt, men ikke mere. Hovedproblemet er, at barberkniven ikke bliver brugt i løbet af processen - en lille børste vil dukke op på et barberet sted om et par timer, og det ser forfærdeligt ud.

Juster kanten gradvist, hver dag lidt. Efter at have foretaget en ændring til venstre, korrekt og til højre, opnår symmetri. Pas på, øjenbrynskorrektion er en meget detaljeret proces, hvor hver lille ting er vigtig.

Sådan knækker du øjenbryn: tips og tricks

En af de mest ekspressive dele af ansigtet er øjnene. Men øjenbryn spiller også en stor rolle. Når alt kommer til alt, hvis du har dem ubeklædt og overgroet, så vil dit udseende ikke være attraktivt. Derfor skal du overvåge øjenbrynens form og tilstand meget nøje. At foretage deres korrektion er slet ikke svært. Først skal du tage stilling til nogle få spørgsmål:

1. Hvilke værktøjer er der brug for?
2. Hvilken form for øjenbryn vil du se smukke ud?
3. På hvilket sted og hvordan man trækker hår ud?
4. Hvordan foretages korrektionen ikke meget smertefuldt?

Sådan klæber du dine øjenbryn: markeringsværktøjet

Først skal du forberede arbejdspladsen og værktøjerne. Du skal bruge pincet: linien i deres forbindelse skal være glat og uden slidser. Det er meget bekvemt og nemt at holde pincet med ringe som saks. Pincet med brede læber giver dig mulighed for hurtigt at foretage en korrektion.

Et meget vigtigt værktøj er et spejl. Det er bedst at klemme øjenbrynene på bordet og et stort vægspejl. Brug ikke lomme, i dem kan du ikke styre formularens symmetri korrekt.

Bomuldspuder og lotion er også nødvendige for denne procedure. Hvis du beslutter dig for at ændre formen på øjenbrynene for første gang, så køb en hvid eyeliner. På den måde kan du tegne den ønskede form på toppen af ​​øjenbrynene. Og så bliver det straks klart for dig: hvilke hår skal fjernes, og hvad der skal tilbage.

Hvordan knækker du dine øjenbryn? Hvilken form er bedre at vælge?

For hver type ansigt er formen på øjenbryn anderledes, vil den ikke være perfekt. Har du et rundt ansigt? Så skal øjenbryn gøre det visuelt mere langstrakt. Til dette er en let spids øjenbrynbrud egnet.

Hvis du er ejer af et ovalt ansigt, så vil den bedste mulighed være øjenbryn med spidse tips og en blød bøjning.

Har du et trekantet ansigt? Prøv derefter ikke at overdrive det, gør ikke dine øjenbryn meget runde.

For et langstrakt ansigt skal øjenbryn ske i en lige linje.

Ejere af et firkantet ansigt bør vælge en spids form.

Hvis du ikke er sikker på, at du selv kan gøre det, er korrektionen af ​​øjenbryn i salonen ideel til dig. Du vil afhente formularen, og i fremtiden vil du blot støtte den.

Hvordan knækker du dine øjenbryn?

Øjenbryn plukning er meget smertefuldt. For at reducere følsomheden af ​​huden omkring øjenbrynene, brug frysning. Før proceduren tilbringer et stykke is på øjenbrynene, bør dette forårsage følelsesløshed i huden. Du kan også bruge en varm komprimering. Porerne vil ekspandere under påvirkning af varme, og hårene på grund af dette lettere at trække ud.

Sådan klæber du dine øjenbryn: tips

For at gøre formen på øjenbryn rigtigt, skal du vide et par finesser. Korrektion bør udføres i dagslys, så du ikke går glip af tynde hår. Før proceduren skal:
• rens ansigtet og øjenbrynene med lotion;
• vaske hænder
• Tør pincettene med alkohol.
Vi kan lindre smerten på følgende måde: trækker huden med den ene hånd, den anden skal du tage håret med pincet tættere på roten og trække det skarpt ud. Det anbefales ikke at trække flere hår på en gang, fordi du kan lave "skaldede pletter". For symmetri trækker du to øjenbryn parallelt. Efter korrektion skal du tørre dem med lotion. Rødhed fjernes med en vatpind dyppet i koldt vand.

Vil du oprette en smuk og regelmæssig øjenbryn form? Overholde reglen af ​​tre linjer. De angiver hvor øjenbryn begynder og slutter og hvor bruddet skal være. Fra næsens vinge gennem det indre hjørne går den første linje, og hvor den skærer med øjenbryn - dette er stedet at starte. Fra dette punkt til næsen skal alle hårene trækkes ud. Bøjepunktet bestemmes som følger: en blyant bør fastgøres til næsens vinge og dernæst ledes gennem øjets pupil til øjenbryn. Bøjepunktet er skæringspunktet, men med dette skal du rette dine øjne lige fremad. Fra næsens vinge til det yderste hjørne af øjet definerer øjenbrynens ende. Krydset med øjenbryn angiver det sted, hvor det skal ende. Hvis dit øjenbryn ikke når dette punkt, kan du rette formen ved hjælp af skygger eller en blyant.

1. Brug ikke fløde til at blødgøre huden. I dette tilfælde glider hårene, og proceduren vil være meget smertefuld.
2. Brug forstørrelsesspejl til præcis korrektion.
3. Plukk øjenbrynene i weekenden eller om aftenen, fordi rødmen og hævelsen forsvinder efter et stykke tid.
4. OBS! Dine øjne virker mere udtryksfulde, når øjenbryn er placeret så højt som muligt.

Nu ved du alt om at klemme dine øjenbryn. Bare glem ikke at rense de regrownes hår. Enig, at det er lettere at holde sig i form end at genoprette korrektionen.

Uforgivelige fejl i film, som du sandsynligvis aldrig har lagt mærke til. Sandsynligvis er der meget få mennesker, der ikke gerne vil se film. Men selv i den bedste film er der fejl, som seeren kan bemærke.

Hvordan man ser yngre ud: de bedste hårklipp til dem over 30, 40, 50, 60 Piger i 20 år er ikke bekymrede for formen og længden af ​​håret. Det ser ud til at ungdom er skabt til forsøg på udseende og dristige krøller. Men den sidste

Hvorfor er nogle babyer født med et "kys af en engel"? Engle, som vi alle ved, er venlige overfor mennesker og deres helbred. Hvis dit barn har et såkaldt engel kyss, så er du ikke.

Hvad siger næsens form om din personlighed? Mange eksperter mener, at man ved at se på næsen kan sige meget om en persons personlighed. Derfor skal du på det første møde være opmærksom på en fremmeds næse.

Disse 10 små ting, som en mand altid bemærker i en kvinde. Tror du, at din mand ikke ved noget om kvindelig psykologi? Det er det ikke. Ikke en enkelt bagatel vil skjule sig for en kærlig partneres udseende. Og her er 10 ting.

Gør det aldrig i kirken! Hvis du ikke er sikker på, om du opfører sig korrekt i en kirke eller ej, så gør du nok ikke den rigtige ting. Her er en forfærdelig liste.

Sådan klæber du dine øjenbryn

22. juli, 2015 Visninger: 1326 Kommentarer: 2

Hvad manifesterer og forstærker udtrykket af vores følelser i ansigtet? Det er rigtigt - øjenbryn! Og hvis man formulerer mere præcist, kan øjenbrynens korrekte form og harmoniske bøjning forvandle ansigtet på den mest utrolige måde.

Alas, sådan en transformation er mulig i begge retninger - som i bedste og omvendt. Hvis du laver en fejl, så korrigerer det det uendelige "tegning" ikke-eksisterende hår og øjenbryn omrids i mange måneder.

I denne artikel vil vi snakke om, hvordan man knuser øjenbrynene og om der er hemmeligheder, der sikrer et godt resultat.

indhold

Hverken farven eller væksten i øjenbryns håret spiller en så vigtig rolle som den overordnede form! Det er på rigtigheden af ​​en given form, at det overordnede udtryk af ansigtet vil afhænge.

At vide, hvad ansvar og risiko er, har mange piger ikke travlt med at afhente pincet, men gå til salonen til professionel modellering. Sandt, ikke i hvert tilfælde skaber mesterens hånd en mirakel - nogle gange er slutresultatet det modsatte.

Giv form, efter ordningen

 1. Tag enhver lys kosmetisk blyant og gå til spejlet, helst i godt lys;
 2. Læg en blyant lodret op til næsens vinge og læg mærket på skæringsstedet med øjenbryn. Du har lige fået udgangspunktet for panden.
 3. Næste punkt: En blyant krydser elevens midtpunkt i en vinkel (når man ser lige ud) - hvor dens retningslinje skærer med øjenbryn, er det også nødvendigt at sætte et mærke. Dette er toppen øjenbrynens højdepunkt. lige op til dette punkt stiger øjenbryn med sin form op og øger bredden, til dette punkt - på nedstigningen falder det til templet og bliver tyndere;
 4. Sidste punkt: En blyant passerer fra næsens vinge gennem øjets yderste hjørne - sæt et mærke på det punkt, hvor øjenbrynens ende slutter;
 5. Udført! Nu er den kunstneriske opgave i sig selv at forbinde alle prikker i en enkelt form (vær ikke bange for at gøre det med den samme blyant, du kan redigere omridset mange gange, og du kan forudse resultatet i forvejen) og trække alt, hvad der er uden for denne figur.

Derfor bliver det ikke umiddelbart synligt, hvor og hvad der skal "trækkes" med øjenbryn blyant, skygger eller mere modstandsdygtige varianter - øjenbryn maling eller henna.

Instrumenter og procedure forberedelse

Hvis det blev skematisk klart hvordan og hvor at plukke øjenbryn, så er det tid til at tale om en af ​​de vigtige betingelser for en vellykket hjemmekorrektion - værktøjerne og det rigtige sted for proceduren.

 • Lys dagslys er en garanti for, at hvert hår, selv den tyndeste og misfarvede, vil være synligt, derfor vil resultatet af proceduren være så "ren" som muligt. Placer dig selv direkte foran vinduet med spejlet foran dig;
 • For at udvælge øjenbrynene af høj kvalitet skal du begynde at desinficere hudoverfladen. Rengør huden grundigt fra sminke og desuden gå i ansigtet med en bomuldsstynge med en antibakteriel lotion;
 • De pincetter, der skal anvendes til korrektionen, skal også desinficeres grundigt med alkohol eller chlorhexidin umiddelbart før proceduren;
 • Hvis du planlægger at trække øjenbryn med en tråd, skal reglerne om sterilitet af hænder og instrumenter følges nøje.

Øjenbryn plukning pincet

Hvis du allerede har besluttet på formularen, skal du ikke glemme følgende punkter:

Pincet - dette er et emne med skarpe metalkanter, sektioner, du bør arbejde med ham omhyggeligt, fordi der er øjne i nærheden, og selv med skødesløs presning kan du alvorligt skade den sarte hud i denne zone.

Håret klæber kun med pincet i retning af deres vækst - dette vil undgå at bryde hårene, og hvad der er vigtigere - sådan et ubehageligt fænomen, som håret vokser under huden.

Prøv at fange kun et hår. selvom der er tillid til, at meget hår skal trækkes ud i zonen.

Hvordan man klæber øjenbryn tråd?

Hvis kanterne kræver en solid korrektion, kan du ty til korrektion ved hjælp af en tråd. En sådan metode i vores tid er blevet kaldt "triding". Sandheden er, at det ikke er sandsynligt at foretage en sådan korrektion for dig selv, for det ligner en scene fra operaen "The Barber Himself", og denne metode kræver selv visse færdigheder, en rigtigt fast hånd.

I en nøddeskal, princippet om øjenbryn korrektion tråd:

 • En stærk tråd (tynd kotonovaya eller akryl) lægges ud mellem begge hendes fingre på en sådan måde, at den udgør en otte med 5-7 vendinger i midten - det er hos dem at hårene bliver fjernet;
 • I midten af ​​de "otte" fanger hårene i det ønskede område (for eksempel fra spidsen til panden, hvor mange uæstetiske hår ofte vokser) og trækkes ud af roden;
 • vigtig bemærkning: tråden sættes under hårene mod deres vækstlinje.

Fordelene ved denne metode er indlysende:

 • enkelhed og tilgængelighed
 • hastighed - 3-10 hår fjernes i en bevægelse afhængigt af vækstzonen, tykkelsen mv.
 • relativ smertefrihed i sammenligning med andre metoder til modellering af øjenbrynens form.

Men ulempen er, som du allerede har forstået, at det er meget ubelejligt at knibe dine øjenbryn på denne måde, hvorfor du kan "rydde op".

Væv øjenbryn voks

En anden måde at rette øjenbryn på er med voks. Metoden er velegnet til dem, der allerede har værdsat voksepilation på andre dele af kroppen og kræver overvejelse af en række nuancer:

 • Kun voks, der er opvarmet til en halvflydende tilstand, bør anvendes;
 • Påfør voksstofet skal være meget forsigtigt med ikke at fange et enkelt hår, "deltage" i den rigtige form;
 • Du kan ikke vente, indtil voksen fryser i ansigtet - forsvindingen af ​​klæbrighed er en indikator for sluttrinet;
 • I en bevægelse brydes voksmassen helt i retning mod hårets vækst;

Det er ikke svært at gætte, det er en temmelig ikke en god metode. desuden gør det ondt nok.

Stencil brug

Det menes, at denne metode er ideel til begyndere, der endnu ikke har "lavet en hånd" på at opbygge deres egen form. Og hvad kunne det være enklere end at vælge en stencil i den ønskede form og genskabe formen på den?

 1. Vedhæft en stencil til skummet hud, nøje kontrollere overensstemmelsen af ​​dets position med de vigtigste punkter i øjenbryn;
 2. Maler stencil slot med en kontrast blyant, med særlig vægt på øjenbrynets konturer;
 3. For at lave en lignende skitse fra anden side, nøje at se symmetrien for at anvende stencilen og positionen af ​​øjenbrynene;
 4. Træk alle hårene bag skyggefeltet og fjern rester af blyanten med sminkefjerner.

Anæstesi og behandling efter korrektion

Nogle tips til at hjælpe med at reducere smerte og ubehag under plukning, såvel som efter selve proceduren:

 • Dampning af huden før korrektion
 • Anvendelse af et tykt lag med rig creme, når du plukker med pincet eller tråd;
 • Sætte stykker is på øjenbrynene 10-15 minutter før korrektionen;
 • Stræk huden lidt i plukningsområdet - dette vil svække nervens bindinger af vævene;

Den perfekte øjenbryn form skabt derhjemme? Tillykke! Glem ikke at anvende en delikat antiseptisk oliebaseret i 4-6 timer (den absorberer hurtigt og vil ikke efterlade et mærke), og nyd resultatet, indtil nye hår vokser tilbage!

Kan jeg klippe mine øjenbryn?
 • Elena Master "Natalia, der er en god løsning - langsigtet øjenbryn styling med laminering. Øjenbryn er perfekte.
 • Victoria "For det første er det ikke nødvendigt at skære øjenbryn langs hele længden, du kan kun trimme et par for længe.
Sådan vokser øjenbrynene hjemme
 • Eugene "vokser op. Lavet biotatuazh. Jeg trækkede ikke ud for ham, slet ingenting før jeg dannede en kontur. Olien.
Mink øjenvipper - sand eller myte?
 • Alexandra "er Valentina, men hun har ikke en minkjakke. -) Vi taler om irritation af slimhinden.

Oplysninger om dette websted er kun til orienteringsformål.
Enhver praktisk anvendelse er kun mulig efter samråd med en kvalificeret tekniker.

© Broviresnicy.ru - Smukke øjenbryn, lange øjenvipper, 2017

Drives af MaxSite CMS | Tid: 0,1345 | SQL: 25 | Hukommelse: 1,06 MB | Log ind

Hvor smukt og korrekt pluk øjenbrynene. Trinvise instruktioner med fotos

Før du lærer at plukke øjenbryn til sig selv, er det nødvendigt at bestemme den mest passende form korrekt afhængigt af persontype. Vælg derefter en teknik og pluk øjenbryn, ifølge instruktionerne.

Sådan finder du den rigtige andel af øjenbryn

Fra øjenbrynens form afhænger en persons udtryk. Hvis øjenbrynens form vælges forkert, kan den give et ansigt et sultet, overrasket og endda dumt udseende. For at finde dit ideelle udseende, skal du sidde foran spejlet.

Ved hjælp af en kosmetisk blyant er det nødvendigt at bemærke tre hovedpunkter på øjenbryn, som i kombination danner den perfekte øjenbryn linje for hver kvinde.

Dette er punkterne:

 • Det første punkt er øjenbrynets hoved, for at markere starten, skal du vedhæfte en blyant for at forbinde næsens vinge og det indre hjørne af øjet (hele hårets hår, der strækker sig ud over blyanten tættere på næsebroen, skal trækkes ud);
 • Det andet punkt falder på den øverste del af øjenbryn (for korrekt at bestemme toppen, skal du forbinde næsens vinge og eleven med en blyant);
 • for at finde ud af, hvor den pande skal ende, er det nødvendigt at holde blyanten på fløjen af ​​næsen til den ydre øjenkrog op til skæringspunktet med øjenbrynet (hår uden blyanten udefra - trække sig ud).

Hvis en eller anden grund, drage fordel af denne algoritme er ingen mulighed for eller ønske, du kan lave øjenbryn i en "måge-wing", en bøjning, i henhold til den verdensklasse make-up, egnet til alle personer. Imiterer fuglens vinge, øjenbryn fra næsen stiger jævnt til templet med en lille bøjning. I øjeblikket er dette billede den mest populære og fashionable.

Skal jeg trække øjenbryn ovenfra

De fleste af de uønskede hår skal fjernes fra bunden, men det kan gøres øverst på øjenbryn. Dette behov opstår, hvis øjenbrynene er asymmetriske, for tykke, eller hvis fluffhåret over øjenbrynene er for mørkt og mærkbart. For at bestemme, om du skal trække hår ud langs øjenbrynens øvre ende, bør du børste dem med en børste. Herefter vil de ekstra hår være tydeligt synlige.

Forberedende forberedelse

Hvordan man trækker øjenbryn til sig selv, få kender.

Denne procedure kræver ikke særlig forberedelse, men for at opnå et godt resultat er det nødvendigt at observere en række betingelser:

 • Afhængigt af den valgte øjenbryn plukningsteknik, skal du forberede de nødvendige tilbehør - pincet, pincet, tråd eller voks.
 • Du bør forberede en behagelig "arbejdsplads" med god belysning og et stort nok spejl (så det afspejler hele ansigtet helt).
 • Det er nødvendigt at fjerne make-up fra ansigtet og i 5-10 minutter lægge på øjenlågene bomuldsstynder fugtet med varmt vand eller kamille afkogning. Denne procedure hjælper med at fugte huden og reducere smerten.
 • For at holde hårene godt adskilt fra hinanden bør du børste dem med en pande pensel langs linjen med naturlig vækst.

Sådan trækkes du ud med øjenbrynens tråd: instruktioner med fotos trin for trin

Øjenbryn kan formes ved hjælp af en almindelig bomuldstråd, der anvendes til syning. Denne metode er effektiv og næsten smertefri. Sådan korrekt pluk øjenbryn tråd sig selv - som vist på billedet nedenfor.

Kendskab til teknikken til at fjerne hår med en tråd hjælper dig med at forstå, hvordan du korrekt plukker dine øjenbryn til dig selv.

Efter at have studeret de enkle instruktioner og har trænet lidt, kan du komme ned til erhvervslivet:

 • Det er nødvendigt at forberede en tråd med en længde på 40-45 cm og binde dens ender i en knude, så ringen opnås.
 • Derefter skal du dreje tråden i midten 7-10 gange, den resulterende "otte" placeres på indekset og tommelfingeren.
 • Når fingrene udvider og kontraherer, vil den snoede del af tråden bevæge sig, tage fat og trække unødvendige hår.
 • Det er nødvendigt at fjerne håret langsomt, mod vækst, tildele et lille område med en trekant fra en tråd.

Teknik plukning pincet og pincet

Oftest er pincett eller specielle pincet brugt til at plukke øjenbryn i hjemmet og salonforholdene. Før proceduren, skal instrumentet prodezenfitsirovat en alkohol lotion, en serviet yderbeklædning antiseptisk (fx hydrogenperoxid eller chlorhexidin).

Hår bør fjernes i retning af vækst med skarpe, selvbevægende bevægelser. Hvert hår er taget i bunden, mens huden skal holdes og lidt strammes med anden hånd. Eksperter anbefaler at plukke begge øjenbryn på samme tid - 2-3 hår på den ene, så det samme på den anden side, således er det lettere at opnå symmetri.

Hvordan man laver smukke øjenbryn med voks

For at gøre en høj kvalitetskorrektion af formen på øjenbrynene med voks derhjemme, skal du have visse færdigheder til at arbejde med dette materiale.

Eksperter anbefaler brugen af ​​varm voks, det fjerner hår mest kvalitativt.

Inden proceduren startes, skal huden affedtes med lotion og pulveriseres med et lille talkum. Opvarmet til en temperatur på 37 grader, bør voksen påføres med en tynd træpind på en lille del af hårvækst og trykke den med en finger for bedre at rette hårene.

Efter nogle få sekunder, når voks ikke længere være klæbrig (men ikke hærder indtil udgangen), skal den påføres på papirstrimlen og holde huden med den anden hånd, for at fjerne massen mod hårvækst. Efter proceduren behandles huden med talkumpulver for at forhindre irritation.

Glatte øjenbryn gennem stencilen

En anden mulighed, hvormed du kan give dine øjenbryn den ønskede form er en færdiglavet stencil. Oftere sælges de i sæt bestående af stencils af forskellige former.

Blanket skal påføres på øjenbryn og skære rundt i konturen med blyanten i sættet. Hår uden for den trækede linje skal trækkes ud. Når du bruger denne metode, er øjenbrynene symmetriske og smukke uden ekstra indsats.

Smerte lindring procedure

Ofte forårsager proceduren for øjenbryn plukning smerte.

Smerten er tolerabel, men det anbefales til personer med en lav smerte tærskel for at mindske ubehaget at bruge følgende tips:

 • tørre huden med en isterning indpakket i cellofan eller lav kolde lotioner;
 • smøre huden rigeligt omkring øjenbrynene med en rig creme med kamille eller kalendula
 • 30 minutter før proceduren, det behandlede område med uønsket hår creme med lidocain (fx "Emla"), dog bør det ske i mangel af allergi over for lægemidlet;
 • foretage en korrektion efter at have taget et bad eller besøge et bad, når porerne i huden er åbne.

Øjenbrynskorrektion

Selv de mest ideelle øjenbryn kræver korrektion fra tid til anden. Hyppigheden af ​​denne procedure afhænger af hårets væksthastighed, det er normalt tilstrækkeligt til at korrigere formen på øjenbrynene 1 hver 2-3 uger. Men hvis hårene vokser hurtigt og stærkt synligt, skal proceduren gøres oftere.

Øvelsen har vist, at jo oftere du trækker øjenbryn, jo svagere bliver hårene, og jo mindre synlige er de. Over tid vil korrektion blive mulig meget mindre hyppigt.

Hvis hårene er for lange, kan du klippe dem med neglesaks, hjælpe dig med en lille kam med hyppige tænder. Eksperter anbefaler ikke at klippe mere end 2-3 mm hår, ellers vil øjenbrynene se unaturligt ud.

Professionelle tips

Sådan trækker du ud øjenbrynene for at behage ikke alene dig selv, men også til andre, vil professionelle makeup kunstnere undervise.

Den korrekte tilgang indebærer overholdelse af flere regler:

 • Du kan ikke plukke sine øjenbryn lige før de forlader huset - rødme og hævelse kan ikke skjule noget derudover, kan mikroskopiske sår få patogener og forårsage betændelse.
 • For at reducere irritation efter plukning af øjenbryn, gnides huden med en isterning eller en serviet gennemblødt i kamille bouillon.
 • Øjenbryn bør ikke være for tynd, som en tråd, i dag er det et tegn på dårlig smag. Men for tykke, "shaggy" øjenbryn også ikke dekorere den moderne pige.
 • Nu er øjenbrynens naturlige form på mode, men det betyder ikke, at de ikke har brug for mindst en minimal korrektion.
 • Fra begyndelsen til midten skal øjenbryn være noget bredere end i slutningen og have en lille bøjning i midten. Det er ikke nødvendigt at danne øjenbryn i form af et komma eller et spørgsmålstegn, det vil give ansigtet et latterligt udtryk.
 • Nære øjenbryn eller akryl på næsebroen giver en person et strengt udseende, men afstanden mellem dem må ikke overstige to fingers bredde.
 • Øjenbryn bør ikke være meget forskellig fra hovedfarven.
 • Indledningsvis har de fleste asymmetriske øjenbryn, så de skal plukkes forsigtigt for at opnå fuldstændig symmetri.
 • Til øjenbryn styling bør bruge specielle geler og mousses, som påføres i en lille mængde med en pensel.
 • For at opnå den perfekte form af øjenbrynene er det nyttigt at bruge råd fra en ven eller tage en selvhjælp. Når man ser fra siden, ses alle manglerne straks.
 • Plucking øjenbryn på egen hånd, er det vigtigt ikke at overdrive det.

Øjenbryn i form af ansigtet

For hver type ansigt anbefaler eksperter en bestemt form for øjenbryn. Korrekt valgt øjenbryn linje kan distrahere øjet fra manglerne af udseende og understrege fordelene.

For at bestemme ansigtets form skal du cirkulere markøren på spejlet med ansigtets refleksion uden hensyn til hår og ører. Efter at have undersøgt tegningen fra det fjerne, er det let at bestemme, hvilken form den ligner.

Hvad skal der være øjenbryn efter type person:

 • Hvis den ovale flade (panden lidt bredere end bunden, bløde egenskaber, udtrykt kindben), den vigtigste opgave er ikke at ødelægge hvad der er givet af natur. Øjenbryn skal ligne en vandret, let afrundet linje. Du bør ikke lave en stærk bøjning - dette vil visuelt gøre ansigtet strakt ud, og for meget brede øjenbryn vil gøre udseendet for stramt.
 • Runde ansigt er omtrent det samme i længde og bredde, kendetegnet ved en lav pande og en lille underkæbe. Piger med denne type person vil nærme øjenbrynene med en distinkt kinkning, moderat forhøjet, med lederen af ​​øjenbrynene bør være lidt bredere end spidsen. Denne form for øjenbryn "forlænger" ansigtet og giver udtryk for udseendet.
 • Lang flade (med en høj pande og en aflang hage) visuelt erhverve afrundede form takket være en absolut lige øjenbryn, og høj bue yderligere indsnævrer ansigtet.
 • Piger med brede kindben og hake bør undgå tynde øjenbryn med en skarp pause. Glatte linjer af et firkantet ansigt vil hjælpe pæne, afrundede øjenbryn af mellemtykkelse.
 • Ansigt, hjerteformet (med skarpe hjørner kindben og hage og et bredt pande), kan man visuelt linie med en lidt løftede øjenbryn med en blød kurve ( "vrazlet"), bør undgås lige linjer.
 • Klassiske, let afrundede øjenbryn af tilstrækkelig bredde - hvad der er nødvendigt for et diamantformet ansigt. Hovedopgaven i dette tilfælde er at gøre ansigtet mindre bredt i kindbenet. Derfor bør man undgå korrekte øjenbryn, skarpe hjørner og lige linjer.

Korrekt plukkede øjenbryn kan ikke kun give et blødhed og proportionalitet, men også visuelt forstørre øjnene, hvilket gør udseendet mere ekspressivt.

Det vigtigste er at ærligt indrømme selv hvilke mangler der findes og rette dem korrekt.

Velplejet, velformede øjenbryn er det vigtigste "udsmykning" af ansigtet, så selv med en minimal mængde af makeup (eller mangel på samme) hun ville se pænt og ryddeligt.

Video, hvordan man kan plukke øjenbryn selv

Sådan vælger du øjenbrynens form, se videoklippet:

Sådan pluk øjenbryn, find ud af videoklippet:

Sådan pluk øjenbrynene smukt hjemme. Lav perfekte øjenbryn

At skabe en attraktiv øjenbryn form er ret svært, valget skal ske baseret på ansigtets form. Det er bedst at kontakte en specialist for at få hjælp.

Men hvis der ikke er en sådan mulighed, kan du studere de grundlæggende oplysninger om dette problem - det vil fortælle dig, hvor smuk det er at trække dine øjenbryn hjemme.

Øjenbryn og ansigtsform: Hvilken er den rigtige for dig

Øjenbryn bøjning er valgt baseret på typen af ​​person. For at foretage en visuel analyse af facialkonturerne er det nødvendigt at samle alt håret og tegne en mental udformning.

Runde ansigt

Ejere af denne type anbefales at strække deres ansigt. Øjenbrynens form med en brudt linje, der skråner opad og gradvist falder ned, er den bedste løsning.

Forsigtig! Tillad ikke husets virkning. Ellers kan ansigtsudtryk blive overrasket eller trist, hvilket vil give det noget unaturligt.

Øjenbrynens runde form er heller ikke ønskelig, den kan endda mere rundt om ansigtet.

Ovalt ansigt

Rette og buede linjer er en glimrende mulighed for denne type ansigt.

Rette og buede linjer er en glimrende mulighed for denne type ansigt.

Det er vigtigt at huske! Linjen bør ikke holdes for lav til øjet, ellers vil udseendet blive dyster. Øjenbryn skal have en gennemsnitlig tykkelse, bøjningen er ikke særlig langstrakt.

Firkantet ansigt

For denne type person regnes regnbuen som den korrekte form for øjenbrynene. Linjerne skal gøres glatte, uden skarpe hjørner.

Rektangulært ansigt

I dette tilfælde skal øjenbrynene præsenteres i en lige linje med udtynding mod enden. Det er nødvendigt at overvåge længden af ​​øjenbryn, den bør ikke strammes.

Triangulært ansigt

For denne type ansigt er formen på øjenbryn i form af lige linjer ikke egnet. Formen i form af en buen vil se smuk ud, men dens bøjning skal være gennemsnitlig.

Diamant ansigt

Denne type ansigt er sjældent, for det er uacceptable linjer uden bøjning. Øjenbrynets spids skal sigte mod templet og være lys nok.

Nødvendige værktøjer til at skabe perfekte øjenbryn

En attraktiv øjenbryn form kan skabes af både en professionel mester og dig selv hjemme.

En attraktiv øjenbryn form kan skabes af både en professionel mester og dig selv hjemme.

For smukt at trække ud øjenbrynene er det ønskeligt at vælge et kvalitetsværktøj. I dette tilfælde vil processen og resultatet være i stand til at bringe glæde.

pincet

Det mest almindelige værktøj til proceduren.

Det har dog flere sorter:

 • metal pincet;
 • plast pincet;
 • baggrundsbelyst pincet.

Pincet - det mest almindelige værktøj til proceduren. Det har dog flere sorter.

Det er nødvendigt at vælge den rigtige indstilling baseret på dine egne følelser, mens du tager højde for hårets struktur.

Hver af de præsenterede pincet har en række fordele og ulemper, du kan identificere dem i processen med at bruge værktøjet.

Øjenbryn epilator

Ofte bruges hjemme. Den største ulempe ved epilatoren er imidlertid procedurens varighed og ubehagelig smerte.

Øjenbryn epilator bruges ofte hjemme. Den største ulempe ved epilatoren er imidlertid procedurens varighed og ubehagelig smerte.

Øjenbryn Trimmer

Det har mange funktioner, og har en række dyser. Takket være trimmeren kan hårene fjernes, reduceres, skæres, giver den ønskede form.

Proceduren er helt smertefri, egnet til ejere af følsom hud. Enheden viser tydeligt, hvor smukt det er at trække øjenbrynene hjemme.

Øjenbryn tråd

Til arbejdet skal du lave en bomuldstråd. Denne metode til hår ødelæggelse er ganske populær og har været kendt i lang tid.

Til arbejdet skal du lave en bomuldstråd. Denne metode til hår ødelæggelse er ganske populær og har været kendt i lang tid.

Forberedende procedurer

Øjenbryn plukning betragtes som en simpel procedure. Men for at gøre det smertefrit, bør du forberede dig på forhånd.

Øjenbryn plukning vil kræve følgende tilbehør:

Spejlet skal vælges i stor størrelse, og det skal ligge på benet.

Øjenbryn plukning vil kræve et spejl, pincet, tonic.

Du bør vælge et sted til gennemførelse af øjenbrynskorrektion. Det anbefales at udføre proceduren i dagslys. Hvis dette ikke er muligt, skal der bruges en ekstra lyskilde.

Før du begynder at arbejde med øjenbryn, skal du vaske dit ansigt og behandle øjenbryn med lotion.

Det er vigtigt at huske, at pincet også skal behandles med et desinfektionsmiddel. Hele instrumentet til jobbet skal være sterilt.

Det er vigtigt at huske, at pincet også skal behandles med et desinfektionsmiddel. Hele instrumentet til jobbet skal være sterilt.

Trin-for-trin øjenbryn korrektion instruktioner med pincet

I hjemmet er pincet et uundværligt værktøj til at skabe attraktive øjenbrynformer. Takket være ham kan du begge smukt plukke øjenbrynene og nemt skabe et fantastisk billede.

Når pandeformen er valgt, er værktøjet blevet udarbejdet til arbejdet. Justeringsprocessen kan startes.

I hjemmet er pincet et uundværligt værktøj til at skabe attraktive øjenbrynformer. Takket være ham kan du begge smukt plukke øjenbrynene og nemt skabe et fantastisk billede.

For at gennemføre denne proces bør du følge vigtige regler:

 1. Øjenbryn plukning skal gøres igen. På trods af at processen er lang, skal du behandle den med særlig tålmodighed.
 2. Når du trækker flere hår på en gang, kan du oprette skaldede pletter, der bliver vanskelige at forkæle i fremtiden.
 3. Det anbefales at trække kun den nederste del af hårene ud, som påvirker øvre kan forårsage vækst af øjenbryn.
 4. Øjenbrynshår skal destrueres uden fejl.
 5. Håret skal fjernes med 3 point: den indledende, endelige, bøjningspunktet.
 6. Proceduren for plukning starter fra næsen. I retning fra næsens fløj til øjenbryn skal der holdes en linje. Alle hår tilbage efter linjen skal fjernes.
 7. Derefter skal du vælge punktet for færdiggørelsen af ​​panden. For at gøre dette skal du trække en linje fra næsens vinge til øjenbrynet gennem øjets hjørne udefra. Overdreven hår skal ødelægges.
 8. Herefter skal du bestemme bøjningspunktet. Hertil kommer en linje fra næse til øjenbryn gennem øjets hjørne.
 9. Efter gennemførelsen af ​​korrektionen skal huden nær øjenbrynene behandles med et antiseptisk middel og anvende en creme.

Trin for trin øjenbryn korrektion instruktioner med voks strimler

Øjenbrynskorrigering ved hjælp af voksstrimler anvendes oftest i skønhedssaloner. Men efter at have studeret den grundlæggende arbejdsmetode, er det muligt at finde ud af, hvor smuk det er at trække øjenbrynene hjemme.

Øjenbrynskorrigering ved hjælp af voksstrimler anvendes oftest i skønhedssaloner.

Først skal du forberede de nødvendige værktøjer:

 • depilation kit;
 • et spejl;
 • hårnål;
 • voks remover;
 • pincet;
 • øjenbryn kam;
 • saks;
 • hudrensning;
 • pulver;
 • ansigt lotion.

Når alle materialer er forberedt, er det muligt at starte arbejdet.

Når alle materialer er forberedt, er det muligt at starte arbejdet.

Så instruktionen:

 1. Først skal du samle hår, fjerne dem med en hårnål eller bandage.
 2. Comb øjenbryn. Hvis deres længde overstiger 6 mm, bør hårene være trimmet lidt.
 3. Derefter skal du skitsere øjenbrynens kontur, for at behandle huden og håret med et affedtningsmiddel.
 4. Talc skal anvendes på hudområdet omkring øjenbrynene.
 5. Du kan anvende voks. Det er nødvendigt at udføre proceduren med ekstrem forsigtighed, uden at det påvirker hårene, der ikke skal fjernes.
 6. Når voks er påført, skal du vedhæfte en strimmel.
 7. Strimlen er nødvendig for at bryde en skarp rykke, det gøres mod hårets vækst.
 8. De resterende hår fjernes med pincet.
 9. Det er kun for at fjerne resten af ​​voks. Dette gøres ved specielle midler.
 10. Efter proceduren påføres lotion på huden.

Trin for trin korrektion øjenbryn tråd

Det er muligt at plukke øjenbrynene hjemme ved hjælp af en tråd. Denne metode er smertefri og hurtig nok.

Det er muligt at plukke øjenbrynene hjemme ved hjælp af en tråd. Denne metode er smertefri og hurtig nok.

Fra første gang kan øjenbrynskorrektion muligvis ikke virke, men med tiden vil tråden blive et uundværligt redskab til at skabe det perfekte billede.

Til arbejde skal du have en tråd, der måler 60 cm. Ved at forbinde sine ender skal du knytte en knude. Så skal du pakke tråden rundt om fingrene, så du får et rektangel.

Midt i tråden skal du vride 8 gange. Så skal du indsnævre fingrene i højre hånd og udvide fingrene til venstre. Efter det, tværtimod, så er den snoet tråd let at bevæge sig.

Til arbejde skal du have en tråd, der måler 60 cm. Ved at forbinde sine ender skal du knytte en knude. Så skal du pakke tråden rundt om fingrene, så du får et rektangel.

Den snoet del af tråden kommer i hårene. Når håret kommer ind i tråden, er en skarp bevægelse nødvendig for at trække den. Så du skal gøre med alle unødvendige hår.

Sådan trækker du ud øjenbrynene uden smerte

Plukkerende øjenbryn bringer ofte ubehag ledsaget af smerte.

At kende nogle funktioner i denne proces kan det gøres uden alvorlige konsekvenser.

Der er følgende måder at bidrage til at opnå denne effekt:

 • ved hjælp af anæstetika
 • ved hjælp af dampning
 • ved hjælp af is
 • med brug af fløde.

Plukkerende øjenbryn bringer ofte ubehag ledsaget af smerte.

Øjenbryn plukning ved hjælp af anæstetika

Hvor smukt at trække øjenbrynene hjemme og helt bedøve processen, foreslå særlige præparater, der indeholder lidokain.

De kan købes på et apotek eller en kosmetisk butik, de handler meget hurtigt og effektivt.

Øjenbryn plukning ved hjælp af dampning

En af de nemmeste måder at slippe af med smerte under øjenbrynskorrektion er at præ-dampe.

For at gøre dette, våd håndklæde med kogende vand og fastgør til øjenbrynene. Proceduren tager ikke mere end 5 minutter, og porerne åbnes godt.

En af de nemmeste måder at slippe af med smerte under øjenbrynskorrektion er at præ-dampe.

Øjenbryn plukning ved hjælp af is

Før du starter proceduren, anbefales det at smøre hudområdet nær øjenbrynene med is. Ejere af følsom hud, er det ønskeligt at pakke isen i gasbind.

Med denne procedure indsnævres porerne, og følsomheden reduceres.

Øjenbryn plukker med fløde

Takket være cremen bliver huden blød og hårene glider let ud.

Cremen påføres på øjenbrynene, og i alderen i 10 minutter for fuld absorption. Derefter skal cremen fjernes med en serviet, hvorefter du kan begynde at arbejde.

Cremen påføres på øjenbrynene, og i alderen i 10 minutter for fuld absorption. Derefter skal cremen fjernes med en serviet, hvorefter du kan begynde at arbejde.

Øjenbrynskorrektion regler hjemme

For at give dine øjenbryn et attraktivt udseende hjemme skal du tage et par skridt:

 • plukning;
 • farvning;
 • understrege kontur med en blyant.

plukning

Smukke pluk øjenbryn kan bruge et par pincet. Før du udfører proceduren, skal hårene kædes og laves en kontur. For nemheds skyld kan du bruge stencils.

Smukke pluk øjenbryn kan bruge et par pincet. Før du udfører proceduren, skal hårene kædes og laves en kontur.

Konturen kan tegnes med en blyant. For hvad det er nødvendigt at definere de grænser, hvormed konturen bliver trukket senere.

Brug pincet til at slippe af med alle unødvendige hår. Efter afslutning af proceduren skal huden behandles med lotion.

farve

Øjenbryn farvning på egen hånd kræver særlig opmærksomhed. Vælg først malingen og den passende skygge.

Øjenbryn farvning på egen hånd kræver særlig opmærksomhed. Vælg først malingen og den passende skygge.

Så skal du forberede øjenbrynene. De skal smøre burdockolie, hvilket er ønskeligt at modstå 30 minutter. Derefter skal olien fjernes med en sminkefjerner.

På øjenbrynene skal der påføres et affedtningsmiddel. Så kan du begynde farvningsprocessen. Efter 15 minutter kan malingen vaskes af.

Efter farve øjenbryn vil få en smuk farve. Malingen vaskes dog meget hurtigt, proceduren skal gentages en gang om måneden.

Understreger kontur

Understreger kontur med en blyant - det endelige tryk, når du opretter et attraktivt billede.

Farven på blyanten skal være den samme som øjenbrynens farve.

Understreger kontur med en blyant - det endelige tryk, når du opretter et attraktivt billede.

Før brug skal blyanten afkøles. For at gøre dette anbefales det at sætte det i fryseren i et par minutter.

Det første skridt er at tegne øjenbrynene. Linjer bør placeres så tæt som muligt på hårvæksten. Herefter skal du anvende streger, som om du opretter nye hår.

Derefter skal øjenbrynene kamme og farvetone med skygger. Ved hjælp af en kam anbefales øjenbryn at give en attraktiv form. Det er kun at beundre øjenbrynene, som nemt kan trækkes hjemme.

Øjenbryn pleje efter korrektion

De procedurer, der er forbundet med korrektion af øjenbrynene, gør hårene svækket. For at få dem til at se smukke ud, skal du sikre den efterfølgende pleje af øjenbrynene. Fremragende hjælpere i denne sag er forskellige olier, såsom ricinus og burdock.

De procedurer, der er forbundet med korrektion af øjenbrynene, gør hårene svækket. For at få dem til at se smukke ud, skal du sikre den efterfølgende pleje af øjenbrynene.

Så fordelene ved olier er som følger:

 1. Castorolie styrker hårene, hvilket gør huden blød. Det er nok at gnide et par dråber olie ved sengetid i retning af hårvækst.
 2. Burdock olie giver håret skinne. Det bør anvendes i opvarmet tilstand i 10 minutter.

Velplejede øjenbryn er altid i mode. Det vigtigste er at overvåge deres tilstand og foretage rettelige rettelser. Så det vil vise sig at skabe et attraktivt og naturligt udseende.

I denne video vil du lære at fjerne uønsket øjenbrynhår med en tråd.

I denne video deler pigen sine tips om plukning og korrigering af øjenbryn.

Denne video vil gøre dig bekendt med den korrekte øjenbrynplukningsteknik.

Bedøvelse salver: omfang, sammensætning, lokale midler

Hårfjerning voks