Øjenbrynskorrigeringstråd: Funktioner i proceduren

Trindings er en almindelig øjenbryn depilation metode. Det udføres ved hjælp af en speciel snoet tråd. Dette er den ældste metode til hårfjerning - den blev brugt af smukke Ægypten og Østen, og ikke kun for øjenbrynsområdet. På nuværende tidspunkt er slibning kun for størstedelen kun for øjenbryn, da det giver den mest blide, smertefri og samtidig fjerner overskydende hår i dette område. Artiklen vil fortælle dig, hvordan du trækker øjenbryn med en tråd derhjemme: Vi lærer hvad det er, funktionerne i denne metode til fjernelse af hårfjerning, find ud af hvordan du kan gøre proceduren selv hjemme, hvad er dens fordele og kontraindikationer.

fordele

Der er betydelige fordele ved at fjerne uønskede hår i øjenbrynsområdet. Lad os fortælle om dem mere detaljeret.

 • Plukkende øjenbryn med en tråd fører ikke til forekomst af allergiske reaktioner: brænding, rødme, da der ikke anvendes kemiske præparater her.
 • Indgroede hår under korrektionen med tråd kan heller ikke være bange: proceduren eliminerer denne ubehagelige bivirkning ved epilering.
 • Selve proceduren er ikke så smertefuld som øjenbryn epilation med pincet eller især med varmt voks.
 • Denne procedure, mange mennesker svarer til skrubbeffekten. Tråd, trækker håret, trækker og huden, hvorfra den vokser. Som følge heraf er der en naturlig afskærmning af død hud.

Hvis vi ved hjælp af almindelige pincetter ofte ikke har mulighed for at fjerne tynde og lette hår, så er korrigeringsprocessen meget ren, når håret er helt fjernet. Dette er måske den vigtigste fordel ved øjenbrynskorrigeringstråd.

Efter øjenbrynskorrektion vokser håret ikke i lang tid. Nettoresultatet varer i fire uger. Denne fordel vil blive værdsat af travle kvinder af megacities, der har en evig mangel på tid.

Ved hjælp af en tråd kan du modellere øjenbrynene i enhver form. Tråden giver dig mulighed for at give øjenbrynene en klar og jævn form, som nogle gange er så svært at opnå ved konventionelle midler.

Som et resultat af at bruge øjenbrynskorrektion ved hjælp af en hårlinje, fortykker håret ikke og bliver ikke grovere.

Den største betydning af mange makeup kunstnere nu vedhæftes til øjenbrynens øvre linje - den såkaldte zaloy. Det menes at det er umuligt at røre og deformere den naturlige hal, da dette kan føre til en forandring af ansigtsudtrykket fuldstændigt (undertiden til en negativ). Fremgangsmåden ved trimningen giver dig mulighed for at gøre øjenbrynens hårfjerning uden at krænke en sådan vigtig hovedbøjning.

Mange damer foretrækker at give øjenbrynene et stærkt buet udseende - "hus". Denne form giver ansigtet en lidt overrasket søde udtryk, giver dig mulighed for at understrege kindbenene, trækker det ovale. Trådkorrektion er den mest effektive og effektive måde at give denne øjenbryn på denne fashionable form. Træet giver en naturlig vinkel til bøjningen - den der ser smukkeste ud.

Øjenbrynskorrektionstråd - metoden er meget enkel. Til implementeringen behøver du ikke købe dyrt udstyr: du behøver ikke købe lige elementære pincet. Du skal blot tage den sædvanlige sytråd, som findes i hvert hjem. En meget enkel plukningsteknik kan styres ved at praktisere et par timer.

Hvis du udfører proceduren regelmæssigt, kan du over tid ikke behøve øjenbrynskorrigering overhovedet. Efter hver procedure bliver hårsækkene svagere, producerer mere og tyndere hår, indtil deres styrke helt løber ud.

Metoden er den mest tilgængelige for alle. Der er ingen grund til at rejse overalt for at bekymre sig om tilstedeværelsen af ​​pincet: et stykke tråd kan findes overalt.

ulemper

Slibeproceduren har også sine svagheder. Lad os fortælle mere om dem.

At trække øjenbrynene ved hjælp af en tråd er ret svært for begyndere. Selv om der faktisk ikke er noget kompliceret i proceduren, for at korrekt og hurtigt udføre øjenbrynskorrektion med tråde, har du stadig brug for dygtighed og erfaring. Begyndere lider ofte af at give øjenbrynerne den ønskede form.

Ved udførelsen af ​​proceduren er det vigtigt at tage højde for flere vigtige nuancer, der kan være vanskelige i starten:

 • du skal følge grænsen angivet med en blyant
 • tage højde for tykkelsen af ​​selve tråden;
 • graden af ​​spænding.

Alle disse øjeblikke bliver selvfølgelig tydelige med tiden, men i første omgang kan de medføre alvorlige vanskeligheder i arbejdet.

Selvom korrektionsgarnet og mere sparsomt end pincet, men nogle gange forårsager håndgribelig smerte. Hvis huden er meget tynd og følsom, så kan der også komme blod på steder, hvor hårene trækkes ud.

Efter korrektion med en tråd kan du ikke straks farve dine øjenbryn, som du skal vente til hudens irritation aftager, og de mikroskopiske huller, der forbliver fra de trukket hår, er trukket.

Kontraindikationer

Som enhver anden kosmetisk procedure har øjenbrynshandelen også egne kontraindikationer. Så find ud af, hvem der ikke kan gøre denne procedure.

I tilfælde af krænkelse af hudens integritet i øjenbrynene er deres korrektion (herunder tråden) forbudt. Sådanne overtrædelser omfatter:

 • sår;
 • hudafskrabninger;
 • koger;
 • vabler;
 • bumser og åbenlyse irritationer.

Tilstedeværelsen af ​​mol og fremspringende papillomer nær øjenbrynene eller direkte på dem pålægger alvorlige begrænsninger af proceduren. Det anbefales ikke at forstyrre tumorer, selvom de er godartede, derfor er det bedre at ikke risikere.

Hudsygdomme såsom psoriasis, eksem og andre er også faktorer, der forbyder korrektion af tråden.

Det er alle kontraindikationer. Andre kategorier af borgere kan gøre øjenbrynens formgivning, herunder gravide kvinder.

Tips til at hjælpe dig med at trække øjenbrynens tråd hjemme:

Påkrævede inventar

Hvilke elementer og enheder vil være nødvendige for selvstændigt at udføre proceduren i huset derhjemme.

Den første ting du har brug for er selvfølgelig selve tråden. I sammensætningen skal der være økologisk bomuld eller silke. Tag en stærk tråd, så den ikke rives. Desværre har ofte sytråd ikke tilstrækkelig styrke, så tråden med en lille tilføjelse af silke eller nylon skal være mere nyttigt.

Tag og forstørre spejl. Under proceduren skal du se øjenbrynene i nærbillede for at se præcis hvilken side du skal klemme hårene på.

Forbered desinfektionsmiddel. Selvfølgelig er selve proceduren sikker, men de ekstra forholdsregler har ikke været skadelige for nogen. Derudover forbliver et mikroskopisk hul altid fra de udtrukne hår, som nogle specielt snigende mikrober kan komme ind i. Behandling af bakteriedræbende sammensætning garanterer manglen på betændelse og irritation efter proceduren.

For at reducere risikoen for bakterier skal du bære tynde gummihandsker før proceduren. De vil desuden give bedre greb med tråden, da de ikke glider og ikke sveder.

For at foreskrive den ønskede form for øjenbrynene, tag en kosmetisk blyant, som normalt opsummerer øjnene. For at sikre, at øjenbrynens form er glat og korrekt, skærpen blyanten godt inden mærkning. Og det er bedre, at blyanten er den kontrasterende farve på øjenbrynene, ellers kan nuancerne fusionere, og du vil ikke mærke den ønskede grænse.

procedure

Før du begynder at fjerne øjenbryn med tråd, skal du forberede alle de nødvendige ting og placere dem i adgangszonen. Fra tråden skal du klippe et stykke 50-55 cm lang og binde, så tråden har form som en cirkel. Så hvordan man trækker ud øjenbryn med en tråd uafhængigt i husforholdene: Vi starter.

etaper

 • Vask dine hænder grundigt med sæbe og vand for at minimere risikoen for infektion. Klare øjenbryn fra en blyant, fedt og forurening ved hjælp af kosmetisk lotion. Behandl dine øjenbryn og en zone på 3 cm omkring dem med en desinficerende forbindelse. Forresten vil banal hydrogenperoxid, som er i mange boliger, også være egnet til desinfektion.
 • Markér øjenbrynens form med en skarp blyant. Forsøg ikke at gøre øjenbryn tråd eller for bred. Overholde reglen om det gyldne middel, og afvig ikke for langt fra den naturlige form.
 • Plukningsteknikken er enkel: Tag tråden med begge hænder og læg den mellem tommelfingeren og pegefingeren i begge hænder. Vrid tråden 6-10 gange i midten: så du får et par løkker. Funktionsprincippet er som følger: Det er nødvendigt at stramme tråden, løsne den og flytte fingrene i forskellige retninger. Drejede løkker i midten trækker øjenbrynhår ud, som falder ind i dem.

Tip! Udfør proceduren omhyggeligt og omhyggeligt. Det er vigtigt, at hårene, der er inde i konturen, skitseret i blyant, ikke falder ind i løkken. Ellers vil det ikke fungere for at give en klar og jævn kontur. Og du kan helt ødelægge mønsteret af øjenbryn. Fjern hårene i retning af deres vækst, men ikke imod. Ellers kan du ikke få de mest behagelige fornemmelser, og selv smerter er mulige for personer med følsom hud. Hertil kommer, at trække hår ud i retning af deres vækst, forhindrer du deres efterfølgende indvækst.

 • Straks efter afslutningen af ​​proceduren behandles huden med en antiseptisk opløsning. Hvis du ser en lille rødme eller irritation, så ved, at dette er en reaktion af følsom hud, og det vil snart passere.

Som du kan se, involverer proceduren ikke noget kompliceret. Alle handlinger er elementære og enkle. Det vigtigste - at lære at hurtigt og dygtigt bruge en tråd, bare tilslutte de ønskede hår. Med den relevante erfaring udføres proceduren i minutter. Derudover kan den bruges til at fjerne antennerne over overlæben, som også ofte forgifter de smukke damers liv.

anbefalinger

For at beherske visdom af hårfjerning ved hjælp af en tråd, er det bedst at tilmelde en gang til mesteren, der ejer denne kunst. Efter en klar demonstration af slibningen kan du lære meget bedre, hvordan du selv udfører denne procedure.

Nyttige tips

Det vigtigste ved trinding er, hvor godt du drejer tråden og graden af ​​spænding. Hvis du aldrig har gjort denne procedure selv, anbefales det at du ikke starter browseren med det samme. Det er bedre at begynde at øve, trække håret over overlæben, og først da, når du har fingerfærdighed og forstå hvordan du holder og stram tråden, fortsæt til korrektion af øjenbryn.

Hvis proceduren forårsager alvorlig smerte, anbefales det at smøre det behandlede område med gel med lidokain, "Emla" eller andet tilgængeligt lokalbedøvende middel.

Et par dage efter behandling afstå fra skinnende øjenbryn, selv med en blyant. Denne begrænsning har til formål at minimere den mulige infektion i åbningen, indtil hullerne fra folliklerne trækkes ud. Du kan dog smøre hårene med ricinus eller burdockolie for at give dem skinne og mere tydeligt: ​​sådan behandling vil ikke forårsage skade.

Før proceduren anbefales det at anvende en lidt nærende creme på huden omkring øjenbrynene for at blødgøre det og gøre proceduren mere smertefri. Hvis hårene er meget hårde, anbefales det at dampe ud i ansigtet og være særlig opmærksom på øjenbrynene. Efter denne procedure kan hårene trækkes ud med meget mindre indsats. Tømmen af ​​timian, pebermynte eller kamille tilsat til dampkompositionen desinficerer desuden hudoverfladen og endog mætter den med næringsstoffer.

Så vi har overvejet trækets egenskaber - korrektion af øjenbrynens form ved hjælp af en almindelig tråd. Som du kan se, har proceduren ubestridelige fordele, derfor passer den til alle kvinder uden undtagelse. Med denne enkle og overkommelige metode kan du nemt bringe dine øjenbryn i rækkefølge, hvor og hvornår du vil.

Se også: Sådan trækkes du ud med øjenbryn med en tråd selv (video)

Hvordan trækker du ud øjenbrynens tråd

For at gøre formen af ​​øjenbrynene perfekt teknik vil hjælpe hårfjerning tråd. Denne metode bliver stadig mere populær på grund af dens effektivitet. Du kan trække ud øjenbryn med en tråd derhjemme, du skal bare kende til metoden og øve lidt.

Sådan trækker du ud øjenbryn: instruktion

Hårfjerning bør ske med en bomuld eller speciel kosmetisk gevind. Sidstnævnte er vævet af meget tynde nylonfibre, der er karakteriseret ved høj styrke. Syntetiske eller silketråder er ikke egnede, fordi de glider på hårets overflade, og arbejdet med deres hjælp lykkes ikke. For en procedure er 50-60 cm materiale tilstrækkeligt.

Forberedende fase

Hårfjerning med en tråd er en ret smertefuld proces. For at minimere ubehag er det vigtigt at ordentligt forberede proceduren. Der er flere almindelige teknikker, der anbefales før manipulationen:

Brug en creme - du skal anvende en fugtighedscreme på det område af huden, der tidligere er desinficeret med alkohol fra overfladen, hvor håret bliver fjernet. Derefter skal du vente, indtil den absorberes. Bare et par minutter. Rester rengøres med en bomuldsstynde dyppet i varmt vand.

Dampning - under påvirkning af høje temperaturer vil porerne åbne op til det maksimale, som følge af hvilken hårfjerningsprocessen næppe vil forårsage smertefulde fornemmelser. For at dampe huden omkring øjenbrynene, kan du sidde på dampen fra varmt vand i 10-15 minutter, eller påfør et varmt håndklæde i huden i 5 minutter. Derefter skal det behandlede område tørres med en alkoholholdig tonic eller opløsning.

Når du har gennemført de forberedende procedurer, kan du fortsætte direkte til korrektionen af ​​øjenbrynens form. For dem, der ønsker at lære at trække ud øjenbryn ved hjælp af en tråd derhjemme, vil trin for trin instruktioner hjælpe:

Enderne af den forberedte tråd er forbundet, hvilket resulterer i en ond cirkel. Derefter skal du holde den del af tråden, hvor knuden er placeret med venstre hånd og højre side - den modsatte side. Hvis en person er venstrehåndet, skal hans hænder ændres.

Ved at holde cirklen tæt sammen med tråden, skal du lave 5-6 omdrejninger med din højre hånd. Hvis manipulationen udføres korrekt, danner tætte knuder tættere på højre side, og cirklen omdannes til et otte eller uendeligt tegn, der ligner en timeglas i form.

Den dannede otte af tråden skal tages fra begge sider med en tommelfinger og også med pegefingeren i begge hænder og bringes til øjenbrynene, der presses til huden. Fingrene er orienteret i modsat retning fra ansigtet. Når en trådlind (snoet sin sektion) kommer tæt på håret, der skal fjernes, er det nødvendigt at gøre følgende manipulation: Luk fingrene på den ene hånd samtidig med at du sprer fingrene på den anden. Med korrekt og synkron udførelse af denne bevægelse trækker håret sig ind mellem gevindets gevind.

Med et skarpt rykke trækker det faste hår ud. Bevægelsen bør være for hårvækst.

Behandlede hudområder desinficeres med alkohol.

Første gang at arbejde med en tråd er ret svært. Men med erfaring bliver bevægelser mere præcise og behændige. Med lidt øvelse vil det være muligt at lære at jævne og smukt trække øjenbrynene ud og bruge 5-10 minutter til at korrigere hver.

Videoen mere og mere tydelig:

Sådan reduceres smerte:

Vælg det rigtige tidspunkt for proceduren - det er ikke nødvendigt at justere formen på øjenbrynene under PMS såvel som i de første dage af menstruationen, fordi kroppen i løbet af denne periode er for modtagelig for smerte.

Før du udfører manipulationen, kan du tørre huden med en isterning eller frosset urteafkok (kamille, kalendula). Derefter er det nødvendigt, at det behandlede område er helt tørt.

Generelle tips:

For at rette øjenbrynene korrekt kan du trække den ønskede form med en blyant før proceduren. Så i færd med at arbejde bliver det lettere og hurtigere at afgøre, hvilke hår der skal fjernes.

En trådetråde skal placeres, så alle hårene, der skal trækkes ud, er placeret inde i den. Flytter tråden mod hårvækst.

Anbefalet fjernelse af hårfjerning: først området mellem øjenbrynene, derefter området over dem, og ved afslutningen af ​​proceduren behandles området under øjenbrynene.

Fordele og ulemper ved gevindkorrektion

Fordelene ved forsøget

Effektivitet - ved hjælp af et garn vil det være muligt at fjerne alt hår, lige neddykket hår, hvilket er vanskeligt at gøre ved hjælp af andre metoder. Øjenbrynslinjen er perfekt og udtryksfuld. Håret trækkes ud med roden, bryde ikke af.

Hygiejne - risikoen for infektion med en tråd er udelukket.

Sikkerhed - proceduren beskadiger ikke epidermis og giver næsten ikke irritation, hvilket er vigtigt for følsom hud.

Tilgængelighed - for proceduren kræver ikke specielle materialer, værktøjer.

Rens hud - tråd fjerner hår og døde hudceller.

Ulemper ved proceduren:

Sårhed - flere hår kan bryde ud samtidigt, hvilket øger smerten i proceduren.

Risikoen for indfødning af håret, hvis proceduren er udført forkert.

Procesens relative kompleksitet - for at lære at udføre det, skal du bruge tid og praksis.

Kontraindikationer:

Tilstedeværelsen af ​​kroniske hudsygdomme, herpes.

Forværring af virale eller smitsomme sygdomme.

Tilstedeværelsen i øjenbrynernes hudformationer: vorter, mol, papillomer.

Hudforbrænding, betændelse i øjenbrynene.

På grund af det faktum, at ved hjælp af tråden, selv de korteste og umærkelige hår er fjernet, varer effekten af ​​prøveepilationen en måned.

Plukkende øjenbryn med en tråd er en praktisk og praktisk metode, der giver fremragende resultater. På grund af dets praktiske og effektivitet er denne teknik et godt alternativ til øjenbrynskorrigering med pincet eller voks.

Ilona Puzenas blog

Kvinde - skabelsen af ​​naturen,

Kilden til hendes styrke er kreativitet.

Steg-for-trin instruktioner om korrekt plukning af øjenbryn med tråd derhjemme

Hilsner til dig!
Vi fortsætter med at bekendtgøre metoderne for øjenbrynskorrektion. Vores emne i dag: hvordan man korrekt pluk øjenbrynene derhjemme.

Vidste du, at øjenbrynskorrektion ved hjælp af tråde har en af ​​de ældste historier, og at næsten alle moderne kosmetiske procedurer er afledt af det?

Indhold:

 • Hvornår syntes sådan hårfjerning?
 • Hvad er fordelene ved at bruge øjenbryn fjerner?
 • Hvad er der brug for denne procedure?
 • Hvordan laver man tråden?
 • Trinvise instruktioner til at arbejde med silketråd

Vi vil også komme i kontakt med kontraindikationer og uønskede faktorer, nyttige tips, overvej hvad der er nødvendigt for øjenbrynvoks, hvordan man bruger dette værktøj og meget mere.

Hvornår syntes sådan hårfjerning?

Den første omtale af brugen af ​​tråde til kosmetiske procedurer optrådte i det gamle Babylon. På den tid, i aristokratiets kredse, begyndte den sædvanlige silketråd at blive brugt som det bedste redskab i epilering af overskydende hår. Og tråden fik enorm popularitet, både blandt kvinder og mænd.

Næsten øjeblikkeligt spredte innovationen sig blandt de sædvanlige håndværkere og endda slaver, og efter flere generationer brød mode til brug af tråde ud med en ny kraft, men allerede i det gamle Egypten. Kunsten at fjerne overskydende hår nåede hidtil usete højder under reglen om den berygtede Queen Cleopatra.

Lidt senere blev tråden som et kosmetisk værktøj brugt i det antikke Grækenland og det romerske imperium, og med tiden blev den kultur af moderne makeup.

Hvad er fordelene ved at bruge øjenbryn fjerner?

Den sædvanlige silketråd anses stadig for at være et af de bedste øjenbrynplejeværktøjer. Det kombinerer følgende kvaliteter:

 1. Twelling øjenbryn pincet meget mere smertefuldt end at bruge en tråd.
 2. Kvalitativt forberedt tråd fjerner flere hår på samme tid.
 3. Efter korrigering af hårlinjen med en tråd vokser hårene langsommere, de bliver tyndere og lysere.
 4. Ved hjælp af tråden fjernes både synlige og ikke synlige hår på kroppen.
 5. Korrektion kræver ikke ekstra enheder, med undtagelse af antiseptika og smertestillende midler (valgfrit).
 6. Denne type hårfjerning har en minimal risiko for forskellige infektioner i blodet.

Men desværre er teknikken til at fjerne overskydende områder ved hjælp af en tråd krævet visse færdigheder og færdigheder - kun i dette tilfælde vil hårfjerning udføres korrekt og smukt.

Hvad er der brug for denne procedure?

I betragtning af hvordan man trækker øjenbrynene ud med en tråd, er det bedre at forberede følgende materialer:

 • Bomuldsgarn, hvis længde ikke er mere end 50 cm.
 • Sanitizer.
 • Spejlet
 • Børste for at kæbe øjenbryn.
 • Saks.
 • Og behovet for smertestillende midler.

Du finder alt hvad du behøver i Roskosmetika. Priser og kampagner vil glæde dig.

Når alle værktøjer er klare og står foran dig, kan du begynde at justere øjenbrynene.

Hvordan laver man tråden?

For at komme i gang, har vi brug for en særlig bomuldsgarn, som er fremstillet som følger:

 1. Vi binder dens to ender og omslutter den i en ring.
 2. Kast den resulterende sløjfe på tommelfingeren og pegefingeren.
 3. Vi laver et par vendinger til dannelsen af ​​otte eller uendeligt tegn.
 4. Glem ikke at fjerne knuden fra arbejdsfladen, da tråden kun virker med den rene side (knuden skal være mellem to fingre på den ene side).

For bedre kontrol med krybende tråde og godt hårgreb anbefales det, at erfarne håndværkere krydser dem to gange, og at have fundet ud af, hvordan man får tråden korrekt, kan du sikkert skifte til korrektion.

Trinvise instruktioner til at arbejde med silketråd

Samt i ethvert forberedelse til kosmetiske procedurer, før du lærer, hvordan du korrekt trækker ekstra hår, skal du vælge det mest oplyste sted.

Lyset i dette rum skal være naturligt, hvilket har en positiv effekt på synet. Også et behageligt bord og en ikke mindre behagelig stol er presserende i rummet for ikke at blive distraheret fra arbejdet i forvejen.

Steg-for-trin hårfjerningsinstruktioner er som følger:

 • Brug en alkoholopløsning eller en særlig desinfektionsvæske til at behandle hudens overflade og den forberedte tråd.
 • Kæmper øjenbrynene til toppen og afskærer den ekstra længde af hår.
 • Vi sætter tråden på tommelfingeren og indekserer fingrene i begge hænder, og så begynder processen med fjernelse.
 • Vi trykker kraftigt på trådens arbejdsside i den sektion, du har brug for, glider den over huden med vridningsbevægelser (unødvendige hår fanges af det og fjernes fra overfladen ved at fortynde fingrene på den ene hånd og informationen om fingrene på den anden).
 • Gentag proceduren fuldstændigt på de steder, hvor korrektion er nødvendig.

Hvis du ikke har de nødvendige færdigheder, er det tilrådeligt at afstå fra at rette op på øjenbryns øvre del (du kan nemt beskadige deres form), og hvis du ikke klarte at trimme formen som du oprindeligt ønskede, kan du udfylde de dårlige steder med en blyant.

Alle de nødvendige værktøjer til korrektion af øjenbryn og ikke kun, kan du købe Gracy. Brug kun bevist kosmetik.

Kontraindikationer under brug

Enhver kosmetisk procedure derhjemme, herunder plukning af øjenbryn med tråde, har sine egne kontraindikationer eller uønskede faktorer:

 1. Hvis der er muld eller andre bulende formationer på huden ved siden af ​​øjenbryn, er det ikke den bedste løsning at udføre denne procedure, da de kan blive beskadiget ved et uheld. I dette tilfælde er risikoen for infektion af infektionssygdomme højere end normalt.
 2. Åreknuder er også en alvorlig faktor i fjernelse af overskydende hår fra øjenbrynene med en tråd.
 3. Det anbefales ikke at rette øjenbrynene under virkningerne af kraftig solskoldning (sol- eller termiske forbrændinger).
 4. Hvis du har friske sår, hudsygdomme, herpes osv., Så er det i dette tilfælde heller ikke brug af tråden.
 5. For gravide kvinder eller personer med høj smerte tærskel, øjenbryn korrektion tråd virker ret smertefuldt.

Denne type kosmetiske procedure kan med fordel anvendes ikke kun for at fjerne overskydende ansigtshår, men også på hele kroppen (du kan se på korrektion af øjenbryn på billedet før og efter lige nedenfor).

Nyttige tips

Efter at have besluttet at udføre korrektionen ved hjælp af en tråd, brug erfaringerne fra fagfolk:

 • Brug kun bomuldsgarn, da en anden tråd gør processen meget kompliceret eller gør den umulig.
 • Før du starter arbejdet, kan du se nyttige videotutorials, hvor du tydeligt kan se alle nuancer af kosmetiske procedurer.
 • For nemheds skyld er det bedre at bruge et stort, men ikke forstørrende spejl.
 • Øjenbrynskorrektion ved hjælp af tråden udføres kun langs den nederste kontur.
 • Træk hårene ud, stram huden let - det reducerer smerten.
 • Lav korrektioner regelmæssigt (helst hver anden uge), da det er meget nemmere at fjerne et par ekstra hår end at tilpasse formen til dine øjenbryn.
 • Fremgangsmåden kan udføres ved hjælp af en stencil.
 • Efter at det er påført, anbefales det at anvende en nærende eller helbredende creme på irriteret hud.
 • Hvis du er meget smertefuld under fjernelse af håret, skal du ikke forsømme smertestillende midler som f.eks. Et stykke is, det korrekte præparat, som jeg beskrevet lidt tidligere.
 • Før du trækker ud, er det tilrådeligt at markere begyndelsen, slutningen og det højeste punkt på øjenbrynet (bøjning).
 • Voks er bedre at bruge, hvis du har frække hår, der lever i dit personlige liv, og voksning hjælper i dårlige vejrforhold og holder formen på dine øjenbryn uberørlige.
 • Til højkvalitets øjenbrynskorrektion anbefales det at anvende voks umiddelbart efter proceduren, da Det bidrager til justering af hår.

Og i slutningen af ​​vores artikel vil jeg gerne tilføje: Hvis du ikke vil holde med modetrends, vil du regelmæssigt bruge nyttige tips eller effektivt dykke ind i forskellige makeup teknikker - vær sikker på at abonnere på vores nyhedsbrev!

En gang om ugen, efter at have modtaget en meddelelse fra os om offentliggjorte artikler i denne periode, vil du altid være opdateret om Fashion, Beauty, Health and Creativity.

Kun hos os kan du og dine venner opnå gode resultater ud fra komforten i dit eget hjem.)))

Diskuter emnet med venner, del dine oplevelser. Og i dag siger jeg farvel til mine kære læsere. Alt det bedste for dig.

Vi ses snart!
Med dig var Ilona

Hvis denne artikel var nyttig for dig, bedøm det - lys et hjerte))).

Øjenbryn plukning: teknologi, tips og hemmeligheder

Øjenbryn plukning anses for eksotisk her, selvom metoden har været brugt aktivt af østlige kvinder i lang tid. Den klassiske teknologi for triding, nemlig den såkaldte øjenbrynpucking, har hundreder af år og kan med rette kaldes den mest effektive og hurtige måde at fjerne hår ikke kun på ansigtet, men også på kroppen.

Trækteknikken stammer fra de østlige traditioner for hudpleje, i mere end tusind år har metoden været brugt af kvinder i Thailand, Kina, Iran osv.

Tripping: grundlæggende teknologi

Hvis du er heldig nok til at være i øst, gå til skønhedssalonen, for sikker vil du se en mester holde en tråd i tænderne og en besøgende, der kaster over hans øjenbryn.

Det er det, dette "sakrament" kaldes den trillende. Selvfølgelig er moderne salonteknologi blevet mere sofistikeret og lidt anderledes end den klassiske.

Effektiviteten af ​​proceduren afhænger af den korrekte vridning af tråden.

Instruktioner til gennemførelse af triding:

 1. Eventuelle procedurer i ansigtet begynder med anvendelse af et desinfektionsmiddel. Som sidstnævnte kan du bruge en tonic, der indeholder mindst den mindste mængde alkohol.
 2. For at tråden frit skal trænge ind i hvert hår, skal du kæbe brynene opad.
 3. Forbered værktøjet, dets rolle vil blive udført af en almindelig bomuldsgarn med en længde på 55-60 cm. Spidsen af ​​gevindet er fast forbundet med hinanden, så der opnås en lukket ring.
 1. Hvis du har højre hånd, kast tråden på de fire fingre på din venstre hånd, mens tommelfingeren skal forblive fri.
 2. Vrid tråden så 8-10 væver form i midten.
 3. Tag tråden med tommelfingeren og pegefingeren af ​​begge hænder. Pres til øjenbryn (til stedet med hår, der kræver fjernelse), læg fingrene på højre hånd og spred det til venstre. På grund af denne bevægelse vil hårene blive trukket ind i den snoede del af tråden.

Anbefalinger og tips

Øjenbrynsplukningsproceduren beskrevet ovenfor er en klassisk, men efter at have lavet nogle justeringer kan du gøre det mere behageligt:

 1. Det første tip vedrører forberedelsen af ​​huden. Reglen om desinfektion forbliver ubrydelig, men ved hjælp af en nærende creme kan plukning gøres mindre smertefuldt. Cremen påføres på øjenbrynene og området omkring dem, lad være helt absorberet. Før du tager tråden op, våd håndklædet i varmt vand og fastgør det til øjenbrynene, dette vil fjerne rester af produktet og let opdele huden.

Hvis du har hårde hår, der er ret smertefuldt fjernet, brug en fugtighedscreme

 1. Hvis du har lidt tykke hår på øjenbryn, anbefaler vi at du udfører en fuld dampning på forhånd. Efter eget valg kan du sammenklæde øjenbrynene med tråd, du kan falde sammen med badebadet eller bruge den gamle gammeldags metode og sidde over et bassin, dækket af et håndklæde. Yderligere fordele ved proceduren kan udvindes, hvis en afkogning af urter (mynte, timian, kamille) anvendes som ekstraherende forbindelse.

Før du trækker øjenbrynene ud med en tråd, udfør proceduren for dampning af ansigtets hud.

Vær opmærksom!
Uanset hvilken forberedelsesmetode du vælger, forbliver øjenbrynens teknik med en tråd klassisk - hårene fjernes kun i retning af deres vækst.

Top triding spørgsmål

Nu ved du, hvordan du korrekt plukker øjenbrynene med en streng, og det er på tide at besvare de mest populære spørgsmål:

 1. Hvor lang tid tager proceduren? Hvis du først tog tråden, er det sandsynligt at bringe øjenbrynene i orden, vil tage dig mindst en time. Men ikke haste for at give op ideen og vende tilbage til dine yndlingspincetter med tiden, takket være træningen, kan du reducere tiden til en kvart time. Kun 15 minutter til skønhed!

En lille foto instruktion om, hvordan du trækker ud øjenbryn tråd

 1. Hvad skal man lave, hvis man løser løse hår? Du har sikkert en blyant i skønhedspersonalet, øjenskyggen eller pulveret (selvfølgelig mærket "for øjenbryn"), du kan altid visuelt skjule fejlen og huske at øjenbrynene vokser tilbage før eller senere. Før du plukker dine øjenbryn med en tråd, træner du på en mindre synlig del af huden.

For at forenkle processen kan du bruge en speciel enhed til triding (pris - fra 1500 rubler.)

 1. Er der brug for en særlig tråd til proceduren? Den tråd, du planlægger at bruge, skal være bomuld. Silke vil glide, og syntetisk tillader ikke at opnå den nødvendige spænding.

En naturlig bomuldstråd er nødvendig for at trække øjenbrynene ud.

Om fordele og ulemper

Så hvorfor er sådan en eksotisk metode til øjenbrynplukker at blive mere og mere populær?

 1. For det første kræver det ikke økonomiske omkostninger. Når du har mestret teknikken, kan du spare på professionelle pincet, voks og besøge salonen. Alt du behøver er 60 cm tråd.
 2. For det andet, forestillingen. Metoden vil blive værdsat af dem, der har lyse øjenbryn med en masse fine hår. Tråden fjerner alt uden at kræve omhyggelig "syn".
 3. For det tredje er proceduren bemærkelsesværdig, ikke kun fordi det med held fjerner hår, men også på grund af den lille virkning af peeling, da tråden forsigtigt fjerner det øvre keratiniserede epitel.
 4. For det fjerde varigheden af ​​at gemme resultatet. Hvis du følger alle anbefalingerne, får du den perfekte øjenbrynform i 3-4 uger.

Desværre har metoden for øjenbrynskorrektion en række ulemper, som du bør være bekendt med, før du trækker dine øjenbryn med en tråd derhjemme:

 1. Fremgangsmåden er ret smertefuld, især hvis du er vant til sådanne metoder som shugaring, voks eller depilatory cream.
 2. Umiddelbart efter depilation skal du mindst en halv time for at slippe af med rødme og svag hævelse.
 3. Hvis du ignorerer behovet for desinfektion, er der mulighed for infektion. Forresten er denne advarsel relevant for enhver metode til øjenbrynskorrektion.

Vær opmærksom!
Desværre giver brugen af ​​filamentmetoden dig ingen garanti for, at du ikke bliver bekendt med et så ubehageligt fænomen som indgroede hår.

Du kan hurtigt slippe af med rødme med dine egne hænder, for eksempel ved hjælp af en isterning

Kontraindikationer

Og endnu et punkt, der kræver din opmærksomhed og grundig bekendtgørelse, før du klemmer dine øjenbryn med tråd er kontraindikationer:

 1. Du bliver nødt til at opgive ideen, hvis der er tumorer (papillomer, mol og vorter) i det område, der skal behandles.
 2. En absolut kontraindikation er venøs dilatation og tilstedeværelsen af ​​herpesvirus.
 3. Du bliver nødt til at udskyde øjenbrynskorrektion, hvis du har lidt af solens overdreven kærlighed og modtaget solskoldning. Kategori af midlertidige kontraindikationer omfatter også virale og smitsomme sygdomme af forskellig art.

Nye vækst i ansigtet er en direkte kontraindikation for hårfjerning ved tråd

konklusion

Tripping er utvivlsomt en procedure, som fortjener din opmærksomhed. Gennemførelseshastigheden, lave omkostninger og muligheden for at gennemføre uanset betingelserne gør det muligt for en rask tråd at blive mere og mere populær. Hvis du beslutter dig for at denne metode er til dig, anbefaler vi at se videoen i denne artikel og ser frem til dine spørgsmål i kommentarerne.

Den subtilitet af øjenbryn tråd

deltage i diskussionen

Del med venner

For at opnå en smuk og symmetrisk form for øjenbrynene bruger piger forskellige metoder: plukning med pincet, trimning af fremspringende hår med saks, brug af gelatine osv. Men ingen af ​​de beskrevne metoder tilfredsstiller ikke kvinderne, da de alle ikke giver et langvarigt resultat.

Ved hjælp af tråden kan du lave utroligt smukke øjenbryn - alle vil tro at en specialist har forsøgt. Muligheden for at fjerne tråden er meget effektiv, fordi selv de mindste hår er godt fjernet på denne måde. Du behøver ikke at besøge en skønhedssalon eller lide med pincet - det er nok at beherske hårfjerningsteknikken med tråd og bruge den hjemme.

Hvad er det?

Til dato er pigerne meget omhyggeligt tilpasset udseendet af deres øjenbryn, da omsorg for dem nu er i mode. Scruffy, med øjenbryn stikker ud hår forkæle udseendet af en pige, der forårsager en følelse af hende ubeklædt. Samtidig beskadiger konstant plukning huden, og nye hår vokser ved lynhastighed og forårsager ubehag. Men handel (et andet navn til den pågældende procedure) hjælper med at se blændende ud.

Handel er en korrektion af øjenbryn, hvor de skal trækkes ud med en tråd.

Dette udtryk er fra en engelsk ordbog, ordet betyder "streng". For dem, der kun har besluttet at prøve denne orientalske teknik, vil sandsynligvis metoden virke svært, men efter at have mestret det, vil alle kunne udføre øjenbrynskorrektion såvel som fagfolk. Der er uddannelsesmæssige videoer af kosmetologer om denne teknik.

Om metoden til at pukke øjenbryn, der kom fra øst, skal du vide noget:

 • For at undgå allergiske reaktioner skal du vælge en tråd af bomuld eller hør (vegetabilsk oprindelse);
 • hvordan tråden er snoet, gemt af træningsvideoer eller billeder - fagfolkene får det meget cool, og når de har trænet, kan alle gøre det;
 • Ved hjælp af en tråd er ikke et hår fanget, men flere, og de trækkes ud af roden, hvilket er præcis det, der er nødvendigt.

Beskrivelsen af ​​proceduren fra kosmetologernes læber lyder meget attraktivt, men teknikken har ikke kun fordele i sig selv - den har også en række ulemper, som alle bør være bekendt med.

Fordele og ulemper

Fordelene ved denne metode er ret talrige, fordi proceduren tiltrækker mange potentielle kunder.

Værdsætter handel med følgende fordele.

 • Hastighed. Det tager kun et par minutter at øjenbrynene bliver smukke og pæne. Hårene fjernes sammen med roden, så du kan sikkert gå om din virksomhed uden at frygte, at i morgen skal du bekymre dig om nålene igen.
 • Enkelhed. For at fjerne hår, behøver du kun tråd, alkohol og blødgørende creme. Dette er meget praktisk, da den beskrevne teknik kan bruges selv under rejsen. Selv uden erfaring kan du have en god depilation fra første gang. Nogle gange er der et problem med trådens spænding, da det kan bryde, men det bør ikke stoppe nogen, fordi du altid kan starte igen.
 • Convenience. Med denne teknik bliver du ikke nødt til at tænke på hvert enkelt hår, som for eksempel i tilfælde af c pincet, fordi du kan trække en hel masse hår ad gangen, hvilket fremskynder aflejringsprocessen uden at tage for meget tid. Denne procedure er imidlertid også egnet til at fjerne enkelte hår.
 • Tilgængelighed af midler. Der kræves ingen komplicerede eller dyre værktøjer.

Alt hvad du behøver for handel, er sandsynligvis hos enhver person derhjemme, og du kan selv gøre det.

 • Effektivitet. Mange piger er bekendt med et sådant problem - du trækker et hår med pincet, men han ønsker ikke at klatre ud. Stikkende hår forårsager ubehag og ødelægger øjenbrynens udseende, tråden trækker selv det hårdeste hår ud og efterlader ingen nåle.
 • Øjenbryns arkitekturens tiltrækningskraft. At vælge handel som en måde at passe på på øjenbrynene, over tid kan du blive en sand mester på dette område. Ved hjælp af teknikken kan du sikre, at øjenbrynene altid vil forblive glatte og smukke.
 • Skrubning. Metoden eliminerer ikke kun irriterende hår, men også skrubber, eksfolierende døde celler i epidermis.

Men altid og i det hele taget er der visse ulemper, og handel vil ikke være en undtagelse fra denne regel.

Det er nødvendigt at forberede sig på mulige udseende af følgende problemer.

 • Rødme. Det kan ikke undgås efter manipulation af øjenbrynene. Efter pinceterne er der ingen rødme tilbage, da hårene fjernes individuelt, fjerner tråden dem også med bundter, der sårer huden. Men du bør ikke være bange - i løbet af få timer går rødheden væk. For at fremskynde genopretningen kan du salve området med at trække ud med en helbredende creme.
 • Skader på epidermis. Anmeldelser af handel er for det meste positive - piger glæder sig til at slippe af med håret hurtigt og bekvemt, men denne metode påvirker huden ikke mindre end trimmeren.
 • Behovet for periodisk gentagelse af proceduren. Ja, denne metode er bedre end andre, men med tiden vokser hårene tilbage. Huden har ikke tid til at slappe af, da den skal blive såret igen. Hvis denne metode ikke er egnet til nogen, har pigen f.eks. Meget sart hud, du bør nægte at trække den ud med en tråd.
 • Ømhed. Mekanisk hårfjerning er i princippet ikke en behagelig ting, men proceduren med pincet er mindre smertefuld end fjernelse af en tråd.
 • Fare. Hvis du ikke er sikker på at du har forstået korrekt hvordan du bruger en tråd, er det bedre ikke at risikere det.

Det er tilrådeligt at lære af en professionel i kabinen eller at få mere viden fra videoen, da den snoet tråd ikke er et legetøj, kan det skade huden.

At fjerne hår vil have en mere blid måde for alle dem, der ikke kan lide denne procedure til kontraindikationer:

 • øjenbryn bør ikke handles, hvis huden er beskadiget: der er sår, forbrændinger, slid, bumser eller andre irritationer;
 • hvis du for nylig har flyttet smitsomme eller virussygdomme, skal en sådan procedure også opgives
 • under graviditeten skal du opgive denne metode til at slippe af med håret, da det kan føre til epileptiske anfald eller hypertonus;
 • bør stoppe med at handle, hvis en pige diagnosticeres med epilepsi
 • neoplasmer (mol, tumorer, vorter og så videre) er også kontraindikationer for brugen af ​​teknikken.

Fordelene ved den beskrevne metode er, at det er svært at fjerne lette og tynde hår med pincet, men de fanges og fjernes med en tråd. Hår vokser efter denne metode langsommere end efter pincet eller anden form for depilation, så du kan føle dig godt tilpas i flere uger.

Kvindelige repræsentanter står ofte over for vanskeligheden ved at forme deres øjenbryn. Trading løser dette problem - du kan give dine øjenbryn nogen form, og dette er et andet plus fra den østlige metode. Øjenbrynene er glatte og har klare konturer.

I dette tilfælde bør proceduren ikke betragtes som en panacea - det er ikke altid den bedste vej ud, og du bør under alle omstændigheder omhyggeligt forberede sig på det.

Hudpræparation

Før proceduren er det tilrådeligt ikke at forsømme den forberedende fase, fordi huden på grund af overholdelse af alle regler vil være minimalskadet, og smertefulde fornemmelser vil ikke medføre nogen særlig ubehag.

Til at begynde med er det nødvendigt at desinficere dette område nær øjenbrynene, hvor hårfjerning er planlagt med alkohol eller lotion. Efter denne creme er påført, som blødgør og fugter huden. Hvis cremen ikke er helt absorberet, fjernes overskuddet simpelthen.

Hudens porer åbnes på grund af dampen. Hvis du straks begynder at fjerne hår efter det, kan du undgå alvorlig smerte. Det er tilrådeligt at sidde over kogt vand i 7-10 minutter, og derefter tørre det behandlede område med alkohol.

Da ingen planlægger at bringe infektionen, bør du ikke kun rense huden omkring øjenbrynene, men også vaske dine hænder med sæbe og vand.

Når disse trin er afsluttet, kan du fortsætte direkte til selve proceduren.

Procesfunktioner

At komme i gang er at forstå, hvordan man korrekt drejer tråden.

Ordningen er ganske enkel, og trin for trin instruktioner er som følger.

 • En 20 centimeter tråd er taget af naturstof. Hvis en sådan lang ikke passer, skal du bare gøre det kortere.
 • Trådens ender på begge sider er tæt bundet, så de ikke eksploderer. Efter bindingen tages løkken i hånd og snoet, således at et bundt danner i midten.
 • Det optimale antal vendinger - 7 gange. En bred sløjfe giver dig mulighed for hurtigt at fjerne hår, især tykt.
 • I processen med fjernelse af hårfjerning skal gentagne gange bevæge sløjfen, og forsøge, så vidt det er hensigtsmæssigt, at rådgive på det stadium, hvor man drejer tråden. Dette gøres som dette: loopen ruller fra den ene side til den anden gennem åbningen af ​​palmen.
 • Korrektion ved tråd kræver stærkt sollys. Det er bedst at sidde overfor vinduet eller lede lampen mod dig selv.
 • Det skal tage en løkke i hænderne, og selen skal være over det sted, hvor korrektionen er planlagt.
 • Når øjenet bevæger sig, fanger tårnene hårene, hvilket gør det muligt at gøre øjenbrynens linie lige.

Efter at du har plukket håret med en tråd, skal du sørge for din hud. For at gøre dette skylles det behandlede område med varmt vand, hvorefter tørt ansigt tørres. Tør hud kræver fugtgivende, en creme er egnet til dette formål.

Også pleje omfatter nogle få enkle regler, som er ønskelige at overholde i mindst et par dage:

 • om sommeren skal du smøre området omkring øjenbrynene med solcreme;
 • Besøg ikke solariumet;
 • Vær ikke over brugen af ​​speciel kosmetik, der nedsætter hårvæksten.

At lave symmetriske øjenbryn i hjemmet er ikke så svært, men hver teknik har sine egne hemmeligheder. Ved hjælp af nogle regler kan du lære en kosmetisk procedure, der ikke kan skelnes fra salonen.

For at gøre dette skal du overveje nuancerne, uden hvilken det ikke bliver så nemt at mestre teknikken for øjenbrynskorrektion:

 • mens handel kun styrkes, skal du bruge en blyant til at fremhæve den nødvendige zone, der skal behandles, mens det er meget vigtigt at forsøge ikke at gå ud over sin kontur - denne mærkning vil lære formularen at modstå;
 • For at undgå smertefulde eller ubehagelige fornemmelser fjernes hårene ikke mod, men i retning af hårvækst;
 • start proceduren med øjenbryn, gradvist at komme til templerne;
 • Hvis den creme, der blev brugt før handel, var fugtig på huden, skal den tørres af, da hårene skal plukkes tørt, ellers vil der blive stak.

For at øjenbrynene viste sig perfekt, er det vigtigt at vælge deres form.

Det er vigtigt at overveje din ansigtsform - dette er ikke det øjeblik du kan eksperimentere med. Hvis det er svært for nogen at selvstændigt bestemme formularen, vil familie og venner hjælpe med i dette. Generelt behøver du bare at arme dig selv med en linjal og en blyant og forsøge at tegne populære former for øjenbryn på dit ansigt for at forstå, hvilken der er bedre.

Opgaven kan dog forenkles af professionelle råd.

 • Et ovalt ansigt betragtes som en hvilken som helst øjenbrynform vil passe. Måske kan dets ejere stadig foretage eksperimenter, da denne type ansigt er perfekt. Den aflange oval virker lidt ru, så bøjningen skal glattes - det skal vise sig at blive blødgøring. Hvis du har brug for at gøre ovalen proportionel, er det nødvendigt at forlænge øjenbrynernes ender.
 • Firkantet ansigt ser ret groft ud, fordi formålet med dannelsen af ​​øjenbryn er at gøre ansigtet blødere for at give det femininitet. Øjenbrynslinjer skal være runde og glatte. Ejere af denne type person bør ikke male deres øjenbryn og gøre dem provokerende.
 • Et rundt ansigt har sædvanligvis runde eller klumpede kinder, meget ofte forsøger piger at skjule dem med rødme eller konturer. Men de ved ikke engang, hvor nemt det er at ændre udseendet, blot ved at ændre formen på øjenbrynene. Du behøver kun at vælge grafiske og krumningsformularer, da afrundede dem vil gøre det til at se latterligt ud.
 • Det diamantformede ansigt har en indsnævret hage og pande, mens kindbenene er ret brede. Du skal lave øjenbryn, der blødgør ansigtet - bløde bøjninger passer bedst, de vil indsnævre den centrale del af ansigtet. Det vigtigste - at afstå fra grafiske linjer og lyse farver.
 • Ansigten i en trekantet form er den sværeste ud fra kosmetologi- og makeupsynspunktet. Hovedopgaven er at lave den øverste del allerede. Du kan udføre opgaven ved at reducere længden af ​​øjenbrynene, det vil sige at fjerne overskydende - det er vigtigt at længden ikke strækker sig ud over templet. Krumme, runde figurer vil gøre.

Hvordan lære at trække ud øjenbryn tråd hjemme ??

Den mest komplette artikel om emnet: Hvordan lærer man at trække øjenbryn tråd hjemme? og lidt mere til rigtige skønheder.

3 dele: Forberedelse af det nødvendige tilbehør Forberedelse af øjenbryn til plukning Øjenbryn plukning

Træt af akavet plukning af øjenbryn med pincet eller voksning af huden omkring øjnene? Så er det måske på tide at prøve en tråd for at fjerne uønsket hår fra øjenbrynene. Du kan prøve denne teknik lige hjemme, du har kun brug for et par tilbehør. Forbered din øjenbryn korrekt, før du starter arbejdet, så det er hurtigt og nemt at plukke. Med den rigtige tilgang vil du i løbet af tiden få smukke øjenbryn af den ønskede form.

Del 1 Forberedelse af det nødvendige udstyr

 1. Tag sytråd.

For at plukke øjenbryn har du brug for kvalitets bomuldstråde til syning. Afvind en tråd omkring længden af ​​underarmen plus otte centimeter. I sidste ende skal det være et sted omkring 35 cm.

 • Brugen af ​​højkvalitets bomuldstråd sikrer, at øjenbrynens hår ikke brækker på tråden i midten af ​​længden. Bomuldstråd giver dig mulighed for sikkert at få fat i hår end syntetisk tråd.
 • Syning af tråd er bedst for at pukke øjenbrynene. Brug ikke tandtråd eller nogen streng til dette formål, da de ikke vil være så effektive.
 • Find lille øjenbryn saks.

  De vil være nødvendige for at forkorte øjenbrynens hår før du plukker. Du kan også bruge små hårklippere eller sysaks. Saxen skal være lille nok til at skære deres pande og skarpe nok til at skære håret effektivt.

 • Tag en øjenbryn børste.

  Du skal bruge en øjenbryn børste til at forberede dem til tweezing. Du kan tage en standard øjenbryn børste eller en almindelig flad hår børste med hyppige tænder. En børste eller en kam bør være ren, da det er yderst uønsket at lægge bakterier og andre forurenende stoffer på dine øjenbryn, før du plukker.

 • Find en pande blyant.

  Han skal trække den ønskede form for øjenbrynene. Tegne konturer hjælper dig med at navigere, når du plukker hår. Tag en blyant for øjenbryn, som vil være i tone med farven på dine øjenbryn eller lidt mørkere.

  • Det gør også ikke ondt for at sikre, at den anvendte øjenbryn blyant bliver vasket med vand eller makeup remover, så du kan slippe af med de trukket konturer, når du er færdig med at arbejde med tråden.
 • Forbered aloe vera gel eller ispakning.

  Aloe vera gel eller is vil være nødvendig for at berolige øjenbrynene efter plukning. De vil også fjerne rødme og irritation forårsaget af plukning af hår. Med samme succes kan du bruge en flaske aloe vera gel og is indpakket i et rent håndklæde.

  Del 2 Klargør dine øjenbryn til plukning

  1. Placer dig selv foran spejlet.

  For at forberede øjenbrynene til plukning skal du sidde foran spejlet og placere alle nødvendige materialer på bordet ved hånden. Det valgte sted skal have høj kvalitet belysning, så du tydeligt kan se dine øjenbryn i spejlet. Dette vil lette processen med at forberede øjenbryn til plukning.

  • Brug ikke et forstørrelsespejl, ellers er der en chance for at trække flere øjenbryn ud, end du har brug for. Det vil være nok at have et standard spejl med god belysning.
 • Comb og forkorte øjenbrynshår.

  Tag en øjenbryn børste og kam håret lige op. Derefter hente en flad kam hår af en del af øjenbryn. Brug små saks, afskær meget små hårspidser, der kommer ud af en kam. Kog derefter øjenbrynene ned og hæld hårene op med en flad kam. Forkort alle lange klæbende hår med en saks.

  • Sørg for ikke at forkorte for mange hår og ikke for meget. Din opgave er at forkorte meget lange hår, så det bliver lettere for dig at arbejde med tråden senere.
  • Gentag ovenstående trin med det andet øjenbryn, så begge er præ-cut. Efter proceduren skal du kaste dine øjenbryn tilbage til normal position. De vil se mere velplejede og klare.
 • Giv øjenbrynens blyantkonturer, som de har brug for.

  Når du trimmer dine øjenbryn, skal du tage en penneblyant for forsigtigt at give dem den ønskede form. Hvis dit mål er fuld og klare øjenbryn, kan du trække tykkere pandebuer, der bevæger sig ind i de hævede aftagende øjenbryn, så du senere kan trække det omgivende rum med en tråd. Start med at arbejde med en blyant fra indersiden af ​​øjenbryn og slag slagene mod sin yderste ende. Forsøg at give hver øjenbryn som glat og symmetrisk kontur.

  • Juster øjenbrynernes ønskede form efter deres naturlige form. Hvis du allerede har tynde pandebuer, kan du ikke gøre dem endnu tyndere. Hvis du har meget ekstra hår omkring øjenbrynene, kan du tegne et tyndere øjenbryn og fjerne alt unødigt hår, når du plukker.
 • Del 3 Øjenbryn plukning

  1. Tag en tråd og binde den med en løkke.

  Forbind først tråden til underarmen for at sikre, at den er lang nok til at virke. Derefter binde begge ender af garnet til dannelse af en løkke. Afskær de overskydende tip, der stikker ud af knuden, og derved opnå en jævn ring.

 • Drej løkken fire til fem gange.

  Tag fat i den ene kant af sløjfen med din tommel og pegefinger. Hold den anden kant af løkken ubevægelig mellem tommelfingeren og pegefingeren på din anden hånd. Drej sløjfen fire til fem gange, drej den ene kant af den med din tommel og pegefinger.

  • I sidste ende har du et snoet spændt område midt i hovedløkken mellem de to små sløjfer på tommelfingerne og indeksfingrene i begge hænder. Tråden vil nu ligne en timeglas eller sløjfe.
 • Øv omvendt for at øge sløjfens størrelse med dine hænder på den ene side og reducere dem på den anden side.

  Før du vælger øjenbryn, skal du øve de grundlæggende bevægelser, du skal udføre med dine hænder. Opløs tommelfingeren og indeksfingrene i løkken på den ene side. Derefter bringes tommelfingeren og pegefingeren med den anden hånd sammen. Den snoet del af tråden skifter til den ene eller den anden, afhængigt af afstanden mellem tommelfingerne og indeksfingrene på dine hænder. Det er denne vridning af tråden, der vil bruges til at plukke øjenbrynene.

  • Du må muligvis udøve tråden flere gange for at vænne sig til de bevægelser, den gør. Hvis tråden er vanskelig at styre, kan du prøve at lave en anden sløjfe af en lidt kortere tråd. Du kan finde det lettere at styre dine fingre med en kortere tråd.
  • Andre fingre kan også bruges til bedre at kontrollere løkken. For eksempel kan du i tillæg til tommelfingeren og indeksfingrene bruge midter- og ringfingrene i hovedhånden til at blive fortrolig med at styre trådens snoede center.

  Placer den snoede del af tråden over øjenbryn. Sørg for at lægge en snoet tråd på øjenbryn direkte over hårene, du vil fjerne. Samtidig skal tommelfingrene og indeksfingrene i begge hænder trygt sidde i deres hængsler.

 • Luk fingrene på den styrende hånd.

  Løs samtidigt fingrene på den anden side. Skub langsomt og trygt den snoet tråd langs huden. Hjørnerne i det snoet område vil fange hårene og trække dem ud som et resultat af arbejdet med skiftevis lukning og åbning af fingrene.

  • Sørg for at plukke øjenbrynene mod retningen af ​​hårvækst. Dette vil lette fjernelsen af ​​hår og forhindre dannelse af indgroede hår.
  • Træk ikke huden på unødigt vis, og tryk ikke den snoet tråd for tæt på den, da det kan føre til irritation og smerte. I stedet skal du blot køre den snoede del af tråden lige over huden for at trække hårene ud.
 • Fjern alt overskydende hår med tråd.

  Efter færdiggørelsen af ​​den første bevægelse og fjernelse af noget af det overskydende hår skal du sætte den snoet tråd tilbage til det oprindelige sted og gøre en anden bevægelse for at fjerne næste del af overskydende hår. Glem ikke at fjerne overskydende hår mellem øjenbrynene med en tråd, sørg for at arbejde mod retningen af ​​deres vækst.

  • Afhængig af hastigheden af ​​forskydningen af ​​trådens snoede center i en bevægelse er det muligt at fjerne både et par hår og deres større klynger. Måske i starten beslutter du dig for at arbejde langsomt for at blive lidt behagelig og derefter gå videre til hurtigere bevægelser.
 • Behandl dine øjenbryn med aloe vera gel eller læg en ispakning til dem.

  Når du er færdig med at plukke dine øjenbryn, kan den berørte hud blive svagt rød med irritation. Bør dine øjenbryn med aloe vera gel eller påfør isen indpakket is til dem for at berolige din hud. Rødhed i huden i øjenbrynene bør forsvinde om cirka en time.

  • Efter en time skal du kigge på dine øjenbryn og se om der er noget hår, du savnede. De kan også trækkes ud med en snor eller pincet.
  • Øjenbryn kan fyldes med øjenbryn blyant for at gøre øjenbrynene tykkere og mere ensartede.
 • Hvad du har brug for

  • Et stykke højkvalitets bomulds sytråd ca. 35 cm langt
  • Øjenbryn børste
  • Små saks
  • Øjenbryn blyant
  • Aloe vera gel eller ispakning

  Artikel Oplysninger

  Denne side blev vist 89,939 gange.

  Var denne artikel til hjælp?

  Skønheden i øjenbryn er en integreret del af billedet af en kvinde. Skønheder har altid været meget opmærksomme på deres form og farve. Sandt nok er der etniske grupper, der betragter en kvinde med ansigtshår grimt, men denne mode blomstrer i nogle stammer af sultrig Afrika.

  På moderne europæisk måde har øjenbryn altid haft stor betydning. Og det er ikke tilfældigt, da formen og bøjningen kan ændre ansigtet betydeligt, give det brutalitet eller tværtimod ømhed. De fleste af os foretrækker at passe på dem i deres hjem.

  Der er dog mange saloner, hvor de er barberet, skåret, farvet, kæmmet, udvidet osv. Der er endda en sådan specialist som pande specialist, der kender alle de subtiliteter, der er forbundet med pleje og de nyeste modetrends. Damen, der vender sig mod salonen, kan give hendes øjenbryn den nødvendige form og farve. Du kan også gøre det selv hjemme. For at rette det rigtigt, bliver uønskede hår normalt plukket ud, lejlighedsvis er de barbert. Du kan klemme med pincet eller tråd.

  Hovedtilstand

  Spørgsmålet "Sådan klæber du dine øjenbryn med tråd?" Bekymrer mange kvinder. Faktisk kræver plukning i hjemmet dygtighed og erfaring, fra første gang er resultatet måske ikke helt tilfredsstillende. Men med hver efterfølgende tid vil proceduren blive bedre.

  Pluck øjenbryn tråd - en gammel tradition, der kom til os fra øst, asiater gør det på instinktniveau. Og nu udfører mange skønheder rundt om i verden denne procedure hjemme.

  Enhver pige kan lære at knibe hendes øjenbryn med sin egen tråd:

  1. Til at begynde med er det nødvendigt at behandle huden med ethvert antiseptisk, ikke-irriterende middel; chlorhexidin eller Miramistin virker fint. Brug ikke alkohol- og alkoholtinkturer, da de kan forårsage irritation.
  2. Før du trækker ud, tænk over deres form og bøje. Se billeder af forskellige muligheder på internettet.
  3. Til orientering tegner du en kontur med en kosmetisk blyant. Brug anatomiske landemærker, når du vælger en bøjning. Begyndelsen er enden af ​​en lige linje tegnet parallelt med næsens vinge. Spidsen for en bøjning er enden af ​​en lige linje trukket fra næsens vinge, omtrent gennem pupillen. Enden er endepunktet af linjen trukket fra næsens vinge til ydersiden af ​​øjet. Du kan bruge specielle stencils.
  4. For korrekt oversigt af konturerne for et fremtidigt øjenbryn kan du se forskellige uddannelsesmæssige videoer samt billeder, der tydeligt viser landemærker.
  5. For at gøre dette skal du bruge ca. 45-50 cm bomuld eller silketråd. Den skal foldes i halvt ved at binde løse ender. I midten er gjort fra 5 til 10 vridning, viser det sig to løkker. Tråden holdes af to hænder på begge sider mellem tommelfingeren og pegefingeren. Det er meget vigtigt at holde tråden korrekt, og smerten i metoden afhænger af den.
  6. Den snoet del i midten skal bevæges frit langs hele længden, når du flytter fingrene. Læs billedet - instruktioner til forberedelse af tråden. Før du knuser dine øjenbryn, skal du øve afstanden mellem dine fingre på den ene side og reducere den på den anden side. I træningsvideoerne og i billederne - er forberedelsen af ​​tråden demonstreret i detaljer.
  7. Så vi trykker tråden på uønskede hår og bevæger tråden mod hårets vækst. Fang små områder, gentag ikke den monotone bevægelse, det kan føre til dannelsen af ​​"skaldede pletter".

  Plukning bruger tråd, tilsyneladende umulig opgave, men vær tålmodig, se nogle videoer - lektioner, læse de råd og du vil lykkes.

  Plusser af plukning

  Hvis du bare lærer at trække tråden, skal du først fjerne de uønskede hår, der er placeret uden for hovedkonturen. Det er bedre at udføre korrektionen af ​​selve formularen, efter at du har øvet at holde tråden og trække håret ud. For at lære om den rigtige teknik, se et par tutorials om dette emne. Må ikke modløses, at bloggere, denne procedure ser ud som magi, lidt træning, og du kan sende en video - en lektion!

  • Cheapness. Du behøver ikke at gå til en specialiseret skønhedssalon, du kan gøre alt derhjemme.
  • Enkelhed. Efter flere træninger vil hver pige mestre det selv og kunne trække sig hjemme uden at føle sig nødt til at besøge skønhedssaloner.
  • Tilgængelighed. Ud over at være i stand til at udføre proceduren derhjemme, klemme tråden kan være hvor som helst: på ferie på hotellet, og ikke bekymre dig, hvis du ikke har ved hånden en pincet.
  • Ikke traumatisk. Efter udførelse er der ingen rødme, irritation, allergiske reaktioner og indgroede hår. Dette er påvist på billedet før og efter.
  • Smertefri. Dette er mindre smertefuldt end at bruge pincet.

  På trods af det store antal korrektionsmetoder har pucking med hjælp af en tråd således bevaret sin popularitet i flere århundreder. Den lave omkostninger, enkelhed, effektivitet af metoden samt evnen til at udføre hjemme, tillader proceduren at forblive den ubestridte leder i forskellige muligheder for øjenbrynskorrektion.

  Vi har allerede skrevet flere artikler om øjenbryn. Men igen vendt tilbage til dette emne. Det er jo en meget vigtig del af ansigtet. Enig pige vil se perfekt ud, så hun tænker ud på sin stil til mindste detalje. Øjenbryn, samt læber, øjenvipper, kræver omhyggelig omhu. Må ikke undvige plukning. Men hvad skal man gøre, hvis der pludselig ikke var nogen pincett i hånden? Det er enkelt - brug en almindelig tråd.

  Dette er en meget hurtig, sikker og smertefri proces, og vær ikke bange for at du kan ødelægge formen. Desuden gentager du oftere proceduren, jo mindre hår vokser tilbage.

  Denne metode vil hjælpe med at slippe af med overskydende hår. Alt du behøver er en tråd, lidt tid og tålmodighed.

  1. Tag en 45 cm lang tråd.
  2. Lav en loop ved at binde en knude i enden.
  3. Drej det 6-10 gange i midten - du får en sådan løbeskib frem og tilbage.
  4. Øv pendlens bevægelse, og stræk derefter fingrene og derefter indsnævre dem.
  5. Når du allerede har lært at styre din shuttle, skal du trykke den mod uønskede hår og bevæge sig mod hårvæksten. Brug trekanten fra tråden til at vælge det ønskede sted.

  Nyttige tips

  • Flyt meget langsomt og gentag ikke bevægelsen ofte.
  • Fang små områder.
  • Nybegyndere udfører bedre bevægelsen af ​​rumfærgen, før de forsøger at forme deres øjenbryn.
  • Pulver dine øjenbryn, før du begynder at plukke, det vil hjælpe med ikke at udnytte overskuddet.

  Du er måske interesseret i en artikel om, hvordan du perfekterer dine øjenbryn.

  Nå i disse videoer vil du se hele processen i aktion, i praksis. Men tror ikke, at hvis skønhedsbloggere gør alt meget let og hurtigt, så vil du også lykkes. De har mange års praksis, og hvis du pludselig ikke kunne gøre det første gang (som det var tilfældet med mig), vær ikke ked af det og prøv igen. Dine hænder bliver vant til tråden, og snart vil du gøre det selv med dine lukkede øjne.

  Video: hårfjerning

  Video: Juster øjenbrynsform ved hjælp af tråd

  I øjeblikket er der en bred vifte af metoder til hårfjerning og depilation. Hver kvinde forsøger at finde sin ideelle metode. Hvis du aldrig har hørt om teknologien for ansigtshårfjerning, så skal du gøre dig bekendt med det. Det giver trods alt hurtigt, og vigtigst af alt, kvalitativt fjernelse af hår på ansigt og krop i hjemmet.

  Det er ikke kendt, hvem der først kom med brugen af ​​silketråder til at plukke uønsket hår på ansigt og krop, men det vides at denne metode dukkede op i øst, hvor de vidste præcis alle egenskaber ved at bruge silke tråd og sans i kvindelig skønhed.

  Hvordan virker det?

  Hvordan lærer man at trække ud øjenbryn tråd? Princippet om tridteknikken (øjenbrynskorrektion ved hjælp af en tråd) er, at en enkel tråd tages og snoet i flere omgange. Således bringes det tæt på huden, og de synkrone bevægelser af hårene er fanget og fjernet fra roden. Som følge heraf får vi langsomt glat og velplejet hud.

  Hvad er triding?

  Triding er det europæiske navn for en langvarig hårfjerningsmetode med en tråd udbredt i det gamle Egypten og Østasien. Derefter kæmpede piger fra en tidlig alder med for stort hår på ansigtet og ikke kun. I dag er fjernelse af håret ved hjælp af tråd stigende popularitet over hele verden. For en pige udgør den korrekte form for øjenbrynene klare træk, der gør den velplejet.

  Selvfølgelig skal du først lære og øve på andre dele af kroppen, fordi en uheldig bevægelse - og du kan forkæle alt arbejde og færdigheder - kan erhverves. Der er dog ikke behov for at gennemgå særlig træning - det er nok bare at observere selve arbejdet. Disse kan være master lektioner eller video lektioner, som giver anbefalinger og tips til gennemførelsen af ​​denne teknik.

  Når du ser mesterens arbejde og ser det endelige resultat, vil du gøre behagelige konklusioner for dig selv til fordel for denne teknik, fordi den virkelig har mange fordele.

  Positive sider

  Overvej de indlysende fordele ved triding:

  • Ideel til korrektion og design af øjenbrynene, det er netop du kan skabe en klar linje.
  • Gennemførelseshastigheden, for i løbet af denne procedure kan du fjerne flere hår eller en række hår.
  • Langsigtet resultat (op til en måned) på grund af arbejde af høj kvalitet.
  • Absolut sikker metode - klienten er forsikret mod infektioner, da tråden bruges en gang.
  • Fuldt udviklet håroverflade, fanger tråden usynlige bundter af hår.
  • Tripping er fantastisk for ejere af følsom hud og lindrer irritation og brænding.
  • Dette er den mest bekvemme måde, fordi det ikke kræver specielle værktøjer og værktøjer, du behøver bare en tråd.

  Ulemperne ved denne teknik

  Men med alle fordelene ved enhver procedure er det muligt at afsløre de negative sider, nemlig:

  • Begyndere kan opleve vanskeligheder, da denne teknik stadig kræver en vis erfaring og dygtighed.
  • Når du arbejder, skal du følge øjenbrynets kant, tage højde for trådens tykkelse og spændingsgraden.
  • Den første procedure kan forårsage meget mærkbar smerte.
  • Denne teknik er ikke egnet til personer med identificerede krænkelser af huden (sår, mol, papillomer).

  Sådan trækker du øjenbrynens tråd hjemme

  For det første vil vi forberede alle de nødvendige materialer til denne procedure:

  • Tråd (bomuld eller bomuld).
  • Desinfektionsmiddel eller alkohol.
  • Fugtighedscreme, lotion.
  • Isbiter eller is med afkog af urter.
  • Bomuldspuder.
  • Blødt håndklæde

  Forberedende fase

  Hvordan trækker du ud øjenbryn med dine egne tråde? Som allerede nævnt kan denne procedure først være smertefuld, så huden skal være forberedt på denne procedure.

  • For at begynde at rengøre og desinficere huden med alkohol eller alkohol lotion.
  • Påfør derefter en fugtighedscreme på det område, hvor fjernelsen finder sted, og vent lidt, indtil den absorberes. Derefter fjernes remanensen med bomuldspude dyppet i kogt varmt vand.
  • Dampning af huden vil også bidrage til smertefri fjernelse af håret, da under højtryksvirkningen åbner porerne bedre og hårene fjernes mere frit.

  Efter de forberedende procedurer kan du gå direkte til fjernelse af hår.

  Den trinvise instruktion vil fortælle, hvordan du trækker øjenbrynene ud med en tråd derhjemme:

  1. Vi tager tråden, måler 50-60 cm og binder dens ender til en knude.
  2. I den onde cirkel af denne tråd passerer vi 3 fingre på den ene hånd og 3 fingre i den anden.
  3. Hold fast trådens cirkel og foretag 5-6 omdrejninger på en sådan måde, at cirklen er dannet i figuren på otte.
  4. Vi bringer øjenbrynene og vi presser til huden.
  5. Ved konvergerende og unclamping fingre løber vores løkke (snoet sektion af tråden) langs længden til højre og venstre.
  6. Når sløjfen nærmer sig håret og greb det, er det nødvendigt at trække spiren ud med en skarp bevægelse fra ansigtet.
  7. Ved korrekt og synkron bevægelse af fingre og hænder bliver håret indvævet i trådens tråde og trukket ud af roden fra huden.
  8. I slutningen af ​​proceduren er det nødvendigt at behandle huden omkring øjenbrynene med et desinfektionsmiddel.

  Det er vigtigt

  Instruktioner om hvordan man trækker øjenbryn med tråd bør suppleres med nyttige oplysninger:

  • Du bør ikke bruge denne teknik til hårfjerning under PMS eller i de første dage af menstruationen, da hudens følsomhed i piger øges, og følsomheden for smerte øges.
  • Efter afslutningen af ​​proceduren kan du gnide huden med en isterning eller is med urtedekodering - dette vil desuden bidrage til at berolige huden og reducere følsomheden.
  • For hurtig og præcis korrektionsarbejde kan du tegne konturerne for den ønskede form af øjenbrynene med en blyant. Derefter vil det være muligt at præcisere hvilke hår der skal fjernes.
  • Før du begynder at fjerne ansigtshår, træner du for eksempel på benene, hvor huden med håret er mere og dit hår er tykkere. Dette vil medvirke til hurtigt at mestre teknikken.
  • Det er tilrådeligt ikke at bruge silketråder, da de kan klippe dine fingre. Det er bedst at vælge den mest enkle bomulds tråd.
  • For at undgå udskæringer på fingrene kan du købe specielle trådholdere til fjernelse af hår. De er meget praktiske i arbejde, og prisen er tilgængelig.
  • Det anbefales at følge trinvise instruktioner.

  efterskrift

  I den beskrevne tridteknik er der ingen vanskeligheder med at udføre proceduren, tværtimod er alt tilgængeligt og enkelt. Der er jo ikke noget særligt påkrævet, bortset fra den trådkugle der findes i hvert hjem og en vis færdighed. Også næsten ingen skade på huden under hårfjerningstråden. Pigen forhindrer ikke noget på at blive endnu smukkere og velplejede, du har bare brug for et ønske om at mestre denne epilationsteknik.

  Hvis du aldrig har forsøgt at udføre denne procedure, vil træningen i hjemmet ikke tage for lang tid med ovenstående instruktioner. Selv om der er frygt og usikkerhed inden du udfører hårfjerning med en tråd, kan du henvende dig til erfarne specialister i en skønhedssalon, de vil fortælle dig, hvordan du korrekt trækker øjenbryn med en tråd og viser det med et eksempel.

  Måske er denne metode til øjenbrynskorrektion og fjernelse af uønsket ansigtshår præcis det, du har ledt efter. Det kræver ikke særlige færdigheder og tager ikke meget tid, huden ser glat og velplejet, og resultatet er løst i lang tid. Så valget er dit!

  Huden mørkner på intime steder: årsager og hvordan man kan slippe af med pletter

  Hvor lang tid varer kejsersnittet?