Hvordan man laver øjenbryn form hjemme

Sådan bestemmes formen på øjenbryn derhjemme

Øjenbrynskorrektion består af flere trin. Først skal du forberede øjenbrynene, og derefter udføre korrektionen. I hjemmet er det bedre at bruge pincet eller tråd. Du kan kun fjerne uønskede hår med voks, hvis du allerede har knacket. Ellers kan du ødelægge øjenbrynene betydeligt.

For at rette formen på øjenbrynene i hjemmet skal du have følgende elementer:

 • Pincet eller tråd.
 • Enhver lige lang genstand. Dette kan være enhver pind eller almindelig blyant.
 • Sanitizer. Perfekt alkohol eller hydrogenperoxid.
 • Ansigtscreme.
 • Bomuldspuder.
 • Øjenbryn børste.

Før du arbejder, skal du desinficere pincet. En almindelig pincet er helt egnet til hjemmekorrektion. Men det ville være ideelt, hvis der er to typer pincet ved hånden: med skarpe og med skråt spidser.

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme, hvor øjenbrynene skal begynde og slutte. For at gøre dette, tag en stav og fastgør den lodret til næseborens vinge. Hvor staven skal skæres med øjenbryn, skal øjenbryn begynde. Alle hår, der er placeret på den anden side af pinden, skal fjernes. Øjenbrynens ende er defineret som følger: Den ene kant af staven forbliver ved næsens vinge, men selve staven eller blyanten skal nu drejes, så den passerer gennem ydersiden af ​​øjet. Hvor staven skal skæres med øjenbryn, skal der være en ende. Alt overskud, der går ud over linjen, skal fjernes med pincet eller en tråd.

Stedet på øjenbrynene, hvor bøjningen skal placeres, kan også bestemmes ved hjælp af en lang lige genstand. Staven skal placeres, så den passerer fra næsens vinge til øjenbryn gennem øjets pupil.

Nu er det nødvendigt at behandle huden med en blødgørende ansigtscreme. Dette vil medvirke til at reducere smerte ved depileringstidspunktet.

Sådan justeres øjenbrynpincetter

Før du fjerner hårene med pincet, skal du bøje dine øjenbryn med en børste. Hvis nogle hår er for lange, kan de skæres.

Nu kan du begynde hårfjerning. Markeringen, hvor øjenbrynene skal starte og afslutte, skal allerede anvendes. Før du fjerner håret, skal du strække huden. Derefter vil proceduren være mindre smertefuld. Pincet skal tage det overskydende hår så tæt som muligt på bunden. Det er kun for stærkt at trække det op. Således er det nødvendigt at fjerne alt overskydende hår.

Det er vigtigt at afbryde og evaluere mellemresultatet med jævne mellemrum. Hvis for meget hår fjernes, eller hvis øjenbrynerne ikke er af den form, der var nødvendigt, kan situationen let korrigeres ved at farve huden med en blyant eller øjenbrynskygger. Du kan også rette øjenbrynene og lave en tatovering. Som et resultat vil formen på øjenbrynene se godt ud i lang tid. Derudover kan du få den ønskede farve på øjenbrynene. Og det er ikke nødvendigt at tynde dem dagligt. Dette gælder især for kvinder med en lys uklare kant. Derhjemme kan du også gøre farvelægning øjenbryn speciel maling eller henna.

Efter aflejningen er det nødvendigt at desinficere og behandle huden. For at gøre dette skal du behandle øjenbrynens hud med hydrogenperoxid. Alkoholbaseret kosmetik kan også bruges. For eksempel tonic eller lotion. Den endelige procedure er hudbehandling med en beroligende creme.

Hvordan man laver smukke øjenbryn derhjemme? Apparater gør øjenbrynens smukke form derhjemme

Smukke, glatte, tykke øjenbryn tiltrækker ansigtet, gør billedet komplet.

Selv en almindelig kvinde bliver de let til en smuk kvinde.

Øjenbryn kan ikke kun ændre ansigtsudtrykket, men retter også sine mangler.

Scruffy brow linje kan ødelægge den perfekte makeup.

Men med velplejede, velindrettede øjenbryn, har du råd til at gøre uden tone, mascara og rødme. Samtidig er det slet ikke nødvendigt at bruge en salon makeup artist: smukke øjenbryn kan nemt laves hjemme.

Du skal handle i tre faser:

• Identificer den korrekte kurve på browlinjen

• Juster øjenbryn, trækker overskydende hår ud;

• maling over panden linjen giver det større klarhed.

Selvfremkaldende øjenbryn er ikke så vanskelige som det kan synes. På hvert trin i undersøgelsen af ​​brow-linjen har sine egne finesser og hemmeligheder, som du behøver at vide.

Hvordan man laver smukke øjenbryn i hjemmet: bestem bøjningslinjen

Smukke øjenbryn er først og fremmest den rigtige form. Før du begynder at fjerne overskydende hår, skal du finde punktet for begyndelse, ende og bøjning af øjenbrynene. Den klassiske ordning er meget enkel. For det første definerer vi det rigtige øjenbryn.

1. Begyndelsen af ​​brynslinjen (nær næsen): Et tip af en tynd kosmetisk blyant skal fastgøres til højre næse, og den anden spids skal rettes mod det indre hjørne af højre øje. Få en lige linje, der angiver startpunktet for højre øjenbryn. Alle hårene, som vil være bag blyanten, skal tages hensynsløst.

2. Øjenbrynens ende (ved templet): Lad den nederste spids af blyanten ligge på samme sted, og flyt den øverste til det yderste hjørne af højre øje. Krydset med øjenbryn vil vise, hvor panden skulle ende. Hvis øjenbrynet ender før det fundne sted, skal det trækkes.

3. Bøjning af panden: Send en blyant, så den passerer fra højre næsebor gennem elevens midte. Krydsning af en blyant med et øjenbryn er det rette sted at bøje.

Det samme skal ske med venstre øjenbryn. Denne teknik med "tre dele" - en klassisk version, der passer til alle.

Men der er også hemmelige bøjnings tricks, der kan hjælpe med ansigtskorrektion:

• For at visuelt strække et lille ansigt, kan de klumpede damer gøre øjenbrynene bøjede højere og skarpere;

• Hvis personen har en firkantet form, kan du udføre et klassisk design (bruddet er placeret over eleven) eller blande bøjningspunktet lidt til templet.

• Et stærkt udvidet ansigt vil blive reddet af strengt vandrette, lige øjenbryn;

• en halvcirkelformet pande linje er ideel til et ansigt-hjerte;

• Hvis ansigtet er ovalt, kan du skærpe spidsen for at give billedet mere krydderi.

"Mode til øjenbryn", såvel som til tøj, farve på læbestift eller hælets form ændrer sig konstant. For nogle år siden havde piger lige brede browsere "a la Vodyanova", i dag er naturen i mode. Derfor bør browlinien være harmonisk med en klassisk brudlinje med medium bredde, med en glat taper til spidsen.

For nybegyndere i makeupkonstruktionen er det nogle gange svært at fastslå, hvilken type ansigt og den passende form for øjenbryn. For at forenkle opgaven kan du arrangere øjenbrynene på salongmesteren: han vil helt sikkert ikke forveksle. Det er kun for at følge øjenbrynene, rette dem i tide og opretholde en smuk form.

Sådan laver du smukke øjenbryn i hjemmet: foretag en korrektion

Har besluttet på øjenbrynernes form og størrelse, kan du fortsætte med korrektionen, det vil sige fjernelse af overskydende hår. Fjernelse teknik kan være anderledes, men den nemmeste måde at arbejde hjemme er at arbejde med almindelige pincet. Du kan selvfølgelig prøve noget eksotisk, som en silketråd eller en barbering. Men den orientalske metode er ret kompliceret i uafhængig applikation, og med en barbermaskine er det nemt ikke at beregne og fjerne de nødvendige hår.

Hvad kan hjælpe med korrektionen? Det er vigtigt at overveje tre punkter:

• give tilstrækkelig belysning

• Træk hårene ordentligt.

Hvis smertetærsklen er lav, skal du sørge for at forberede hud- og øjenlågsområderne for at mindske ubehag. Der er to metoder til smertelindring: køling eller varm dampning. I det første tilfælde skal et kølepræparat lavet af isterninger påføres på øjenlågsområdet. Du kan bruge en afkogning af farmaceutiske urter: kamille, salvie, celandine. En sådan is, hvis de gnider øjenlågens hud, hjælper med at lindre irritation.

Til dampning skal du bare holde dit ansigt på dampen eller lave en varm vådkomprimering (du kan også gøre urteafkogning). Hvilken vej er bedre, du skal afgøre empirisk. På den afkølede hud føles smerten mindre, men den varme dampning letter træk af hårene.

Det er meget vigtigt at give tilstrækkeligt lys til proceduren. Det er bedst at arbejde i stærkt sollys eller stærkt kunstigt. Hvis du fjerner de ekstra hår, så løser du situationen øjeblikkeligt, bliver det umuligt. Vi bliver nødt til at vente i en måned, når det uheldige plukkede hår vokser tilbage. Ja, og sår fra pincet, som kan gøres med mangel på lys, er usandsynligt at behage.

Træk hår har brug for en skarp, rettet langs væksten i hårbevægelsen. I intet tilfælde skal pincett være rettet mod hårets vækst: På den måde vil de ikke blive trukket sammen med løget, men blot brudt. Der vil være en grim sorte prik.

For længe, ​​for kort, meget bred eller tværtimod ser et tyndt øjenbryn latterligt og latterligt ud. Derfor er nøjagtighed, uhørt tempo og moderering ekstremt vigtigt for arbejdskvaliteten.

Endelig nogle vigtige anbefalinger:

• Før du går i gang med at trække alt overskydende ud, skal øjenbryn kæmes i løbet af hårvæksten. Dette vil medvirke til at undgå at fjerne de ønskede hår;

• Du kan kun knibe bundlinjen. Øvre hår kan ikke røres;

• Pincet skal først behandles med en alkoholopløsning. Et rent desinficeret instrument er et løfte om, at pimples og betændelser efter proceduren ikke vises på huden;

• Efter proceduren er det bedre at tilbringe dagen hjemme, uden sol, vind og støv, dekorative kosmetik. Huden vil komme sig hurtigere;

• Med fedtet hud kan hårene dækkes af en fedtet hemmelighed. Pincetten i dette tilfælde vil glide, og hårene bliver ikke trukket ud, men knækket. For at løse problemet kan du simpelthen pulver øjenbryn;

• ingen forstørrelsesspejle! Med en stærk stigning kan du blive båret væk og ødelægge alt ved at trække de ønskede hår.

Efter korrektion skylles ansigtet med varmt vand, og der påføres huden et afkølende beroligende middel. Du kan blot tørre det med et stykke hjemmelavet aloe.

Øjenbryn kan ikke kun plukke, men også skære. Dette sker hvis hårfjerning ikke er mulig. Øjenbryn er nødt til at kæmpe op, og derefter alle "out of order" hår trimme ved hjælp af en lige negle saks.

Sådan laver du smukke øjenbryn i hjemmet: Vælg værktøj og tone

Når pande linjen er fuldt indrammet, kan du fortsætte til sin makeup. Selvom farve- og tæthedsdragt, skal hårene rette en transparent gel. Hvis farven på hår og øjenbryn er anderledes, og tætheden er dårlig, bør du bruge øjenbrynens kosmetik.

Der er flere kosmetik til at anvende tone:

• øjenbryn blyant

• øjenbrynskygger

Hvert produkt har mange positive, så hvordan man vælger er et smagsspørgsmål. Der er imidlertid nogle generelle anbefalinger.

Den nemmeste mulighed - toning gel. Hvis du med succes vælger tonen, er der ingen problemer med designet overhovedet. Du skal bare bøje dit hår med et pigment, og panden linjen ser perfekt ud. Denne mulighed passer dog kun til ejere af typen af ​​tykke, glatte øjenbryn.

Den mest almindelige måde er en blyant. Det bruges af det store flertal af kvinder, og ikke tilfældigt. Pencil teknik er meget enkel, giver dig mulighed for at opnå den perfekte pande linje, maske de "skaldede pletter", giver en smuk harmonisk farve til hårene. Hvis noget er gjort forkert, er pigmentet let at slette og genanvende.

Blyant er meget bekvemt at tegne kontur af øjenbryn. Du skal dog tage højde for ledelsens egenskaber:

• meget blød kan "flyde" i varmen og hårdt - for at ridse huden;

• Blød blyant påføres så let, at du ikke kan beregne mængden af ​​tone og gøre øjenbrynene for lyse.

• Bløde midler er velegnede til at påføre maling over hår ved hjælp af klækningen. Men hvis du vil fylde rummet mellem de sparsomme hår, er det bedre at bruge en solid stylus.

Hvis blyanten er normal, ikke automatisk, skal den konstant skærpes. Du skal fryse den bløde stylus, inden skærpen knækker og knuser kernen.

Det er svært nok at vælge den rigtige farve til øjenbrynens blyant. Standardreglen: For brunetter og brunehårede kvinder vil lægemidlet være lidt lettere end hårets tone og for blondiner - lidt mørkere. "Lille" betyder to toner, ikke mere. Rødhårede piger, lyse af natur, passer til enhver mulighed.

Hvad du behøver at frygte, er det absolut skygge af skifer. Han ødelægger billedet, giver det en vulgaritet og absurditet. Præference bør gives ashy nuancer af varierende intensitet. Forsigtighed bør ske med rødlige nuancer af blyanter. De er kun egnet til piger med en varm hudtone og en let rødlig hårfarve.

Hvordan man laver smukke øjenbryn hjemme: Træk øjenbryn

Teknikken til at anvende pigment til øjenbrynene er ganske simpelt, hvis du mestrer det. Med lidt øvelse kan du gøre øjenbryn makeup hurtigt og præcist. Først skal du bestemme det endelige resultat: Vi justerer enten øjenbrynene, eller blot mørk dem.

Der er mange teknikker til at korrigere og fylde øjenbrynene med farve.

Her er en af ​​de mulige muligheder:

• trække øjenbryns kontur ved hjælp af en hvid kaj;

• hvis øjenbryn er sjælden, er det nødvendigt at lægge streger på det langs hårets naturlige vækst med blyant eller skygger;

• Kog panden med en børste for jævnt at fordele tonen;

• Skygg en hvid tone omkring panden for at give den større klarhed og lysstyrke.

Professionelle makeup artister til at give øjenbrynene mere naturlig brug af forskellige nuancer, og sætter øjenbrynens spids en lysere skygge.

Hvis øjenbryn ikke kræver korrektion, kan du blot anvende øjenbrynskygger med en særlig kort, tæt børste. Skygger skal være kedelige, uden skimmer. De vil blive fyldt meget smukt, delikat, naturligt.

Det endelige tryk på øjenbryn makeup er fiksering med gennemsigtig gel. Dette stadium er ikke nødvendigt, hvis hårene ligger fladt. Men for de ulydige øjenbryn er et fixativ meget ønskeligt, især hvis du er offentligt i hele arbejdsdagen.

Vær ikke bange for at eksperimentere med farve, form, teknik til at anvende tone. Det er nemt at lave smukke øjenbryn i hjemmet. Alt, hvad der er brug for, er lidt øvelse og begær.

Hvordan man laver smukke øjenbryn selv

Hvis øjnene er et spejl af sjælen, så er det rigtige design af øjenbrynene en måde at "åbne" udseende på, give det udtryk, og også aflede opmærksomheden fra fejlene i ansigtet, blødgøre sin form. Nu tilbyder hver skønhedssalon tjenester fra en browser designer - dette er navnet på den mester, der korrigerede øjenbrynene. Men ikke alle har råd til en fornøjelse. Hvis du vil lære at lave smukke øjenbryn hjemme - trin for trin vil billeder og videoer hjælpe dig.

Formvalg

For at øjenbrynerne virkelig ser smukke ud, skal deres form være i harmoni med typen af ​​ansigt. Professionelle har følgende muligheder:

 • Klassiske buede øjenbryn er universelle og passer til næsten alle. En smuk bøjning løfter visuelt øjnene, ser unge ud;
 • Afrundet. De blev betragtet som standarden i 60'erne i det sidste århundrede, og nu er de populære hos piger med skarpe, hårde træk, da de visuelt blødgør det ovale;
 • Vandret. Udvid det lange ansigt, skjul skærmens skarphed;
 • Øjenbryn lodge eller trekantet. En meget eksotisk mulighed - der bruges af ejere af et overblæst centrum af pandebuer, hvor et ansigt ser for evigt overrasket over at fjerne dette udtryk;
 • Den ødelagte linje er også universel, og det ser ud til at være den mest naturlige af alle. Det vil give udseende dybde, billedet som helhed - velplejede.
 • Rising. De ser smukke ud, når de er ovale eller afrundede ansigt, men kategorisk passer ikke til den type kvadrat, rhombus, trekant.

Efter at have besluttet at justere øjenbrynene hjemme, skal du først bestemme den ønskede form - for klarhed skal du bruge følgende billede.

Hvis du ikke har tilstrækkelig erfaring, bange for at begå en fejl, henvis til den universelle metode, elskede af alle herrer. Trin for trin proces ser sådan ud:

 1. Arm dig med to kosmetiske blyanter - til øjne, læber, øjenbryn. Vedhæft en af ​​dem til næsens vinge, så den antager positionen af ​​linje A på billedet nedenfor. Dette bestemmer niveauet af øjenbrynens indre del;
 2. Punkter B og C angiver placeringen af ​​bruddet, den højeste del af buen;
 3. Linje D får du ved at lægge en blyant direkte fra det yderste hjørne af øjet til næsen. Under denne linje må øjenbryn ikke falde.

Modellen på fotoens øjenbryn er allerede justeret ved hjælp af denne metode - som du kan se, ser ansigtet på samme tid smukke og naturlige ud. Trin for trin gentagelse af de beskrevne manipulationer i hjemmet, glem ikke at markere den resulterende retningslinje korrekt med en blyant.

plukning

Den nemmeste måde at lave smukke øjenbryn på er at trække dem ud med pincet. Hold din søm saks praktisk som et tilbehør værktøj. Den bedste tid til plukning er sen aften, da huden i dette område er følsom, og det tager tid at genoprette roligt. Vask dit ansigt og hud, anbring en aseptisk creme omkring dine øjenbryn, og efter blødgøring fortsæt trin for trin:

 1. Markér øjenbrynens ønskede form med en lys blyant;
 2. Fjernelse af hår først fra næsebroen og derefter under panden. Pincetter fortyndes med alkohol;
 3. I hjemmet er det ikke anbefalet at trække hår ud fra øjenbrynens top, det er bedre at trimme dem med en saks, efter at de har kæmmet dem (se billede). Gør det samme med hår slået ud af den generelle masse;
 4. Overgange bliver så smidige som muligt. Pluck hår kun i retning af deres vækst;
 5. Overvåg konstant øjenbrynens symmetri, deres linjers naturlighed;
 6. Efter at have færdiggjort manipulationen, fjern de faldne hår med en bomuldskive. Smør det berørte område med antiinflammatorisk creme.

Om morgenen sætter du på dit ansigts makeup, værdsætter endnu en gang kvaliteten af ​​plukning. Om nødvendigt skal du rette resultatet med en blyant.

Nogle damer, der justerer øjenbrynene hjemme, gør en forfærdelig fejl - hent dem op. En sådan teknik kan ødelægge den smukke form for naturen en gang for alle, og derfor uacceptabel.

Makeup korrektion

Smukke øjenbryn kan hurtigt og nemt laves ved hjælp af dekorative kosmetik, især øjenskygger og en blyant. Denne metode bruges i tilfælde, hvor formularen passer, men jeg vil lidt skelne området over øjnene.

blyant

I hjemmet kan du lave smukke øjenbryn med en blyant på to måder:
Den første. Hvis alt, hvad der kræves, er bare for at gøre øjenbrynene mørkere, blæk dem lige gennem hårene;
Den anden. Når øjenbryn er sparsomme eller korte, er det nødvendigt at trække hår - gør det kort med tynde slag.

En blyant skal være speciel - den er hårdere end dem med hvilke øjnene er nedslået. Farveskemaet for sådanne produkter er mere naturligt, og øjenbrynene ser ikke ud til at lyse. Vælg en skygge så tæt som muligt på den indfødte tone.

skygge

Metoden bruges kun på lyse hår. Skygger skal være matte for at undgå unødvendig glans. En smal skrå børsteskygge påføres strengt langs øjenbrynens vækstlinje uden at forstyrre det. Således er hullerne i de sparsomme hår malet over, bøjningen bliver klarere.

Nogle gange er pulver brugt til at gøre øjenbrynene hjemme - det fremhæver området langs hårene. Sådan gøres det korrekt og smukt, trin for trin vist på billedet.

farve

Til langsigtede resultater kan øjenbrynene males med speciel maling eller henna. Henna farvning derhjemme for begyndere kan ikke mestrer - blækmassen har tendens til at sprede sig. En mere bekvem og hurtigere mulighed er maling. Køb det i en specialbutik, hvor en erfaren konsulent vil hjælpe med at bestemme skyggen. En dag før farvning skal du teste for allergier i henhold til vejledningen. Hvis der ikke er nogen irritation på sammensætningen, fortsæt med at male:

 1. Tag dit hår væk fra dit ansigt - binde det i en hestehale, læg på hovedbåndet;
 2. Helt fjerne makeup;
 3. Korrektion af formularen foregår før påføring af malingen! Hvis noget ikke passer dig, er det tid til at rette det
 4. Uden at berøre hårene, smør området omkring øjenbrynene med en fedtet creme;
 5. I en keramik- eller glasbeholder fremstilles malingen til brug i henhold til vejledningen;
 6. Påfør sammensætningen på øjenbrynene med en tynd børste. Først skal du male den ydre side og derefter den indre.
 7. For at opnå en rig skygge, farve sammensætningen efter den tid, der er angivet i instruktionerne. Reducer maling eksponering tid for et blødere resultat;
 8. Fjern malingen med en bomuldsstynge, og vask derefter med skum eller sæbe.

Efter proceduren anbefales det at smøre området med en creme med beroligende virkning. Efter at have konstateret, at resultatet er for lyst, tørre de farvede hår med en vatpind dyppet i citronsaft og vask igen.

Øjenbryn stencils og linjaler

For nylig er hjælpeprogrammerne blevet mere og mere populære for at give klarhed og symmetri til øjenbrynslinjer - linjaler, stenciler.

Stencil - en skabelon af plastik eller silikone med en slids i form af en buet linje, indeni som er farvet med blyant eller maling. Den mest økonomiske mulighed, der kun har en ulempe: sådan en stencil du skal holde fingrene konstant. Men du kan bruge det mange gange.

Problemet med fortrængning af skabelonen blev løst af stencils på et klæbrig grundlag: Brug dem, du kan ikke bekymre sig om symmetrien af ​​makeup. En minus lignende enheder - engangsbrug.
Universal valgmulighed - en stencil af tynd silikone, som vil holde godt på huden, hvis fugtet med vand. Sådanne modeller er dyre, men de tjener i lang tid og er meget praktiske.

Lejlighedsvis kan stencils med fiksering i form af en elastik findes på salg - de sætter det simpelthen på hovedet som et bandage og placerer slidser oven på øjenbrynene. Ved hjælp af et sådant værktøj skal du være opmærksom på, om afstanden mellem stencil-slots svarer til en lignende zone på dit ansigt.

Linjalen bruges til indledende tegning af den korrigerede linie, den er gennemsigtig og meget praktisk, fordi nulmærket på skalaen er i midten. Når du har fastgjort linjalen på næsebroen, kan du nemt og hurtigt tegne helt ens kanter.

Hvis du altid vil gøre øjenbrynene selvstændige hjemme, vil sådanne assistenter være meget hjælpsomme, især først.

Disse var grundlæggende tips om hvordan man laver smukke øjenbryn derhjemme. I slutningen af ​​artiklen tilbyder vi at se en interessant video med trinvise anbefalinger fra erfarne browserdesignere.

Hvordan man laver den korrekte form for øjenbryn derhjemme (trin for trin instruktioner)

Enhver kvinde ved, at øjenmakeup tager mest tid. Det er han der gør os individuelle, hjælper med at skabe vores eget unikke billede. Øjenbryn til makeup bør gives særlig opmærksomhed, og derfor giver det mening at lære at lave perfekte øjenbryn derhjemme.

En interessant kendsgerning! Øjnene selv vokser ikke og ændrer sig ikke på nogen måde i hele livet. Med hvilke øjne blev født, med sådan og dø.

Formen af ​​ansigtet og alt der er på det kan ændre sig, men ikke øjnene. Makeup hjælper med at give udtryk og karakter til vores udseende.

Og vær opmærksom på, øjenbryn spiller hovedrollen. Ofte bliver de uretfærdigt glemt eller endda tænker ikke på, hvordan de gør dem perfekte, uanset om de er hjemme eller med hjælp fra en professionel.

Den perfekte form af øjenbrynene på typen af ​​person

Før du finder ud af, hvordan du laver perfekte øjenbryn derhjemme, skal du bestemme din type ansigt.

Det kan være:

Det er vigtigt at huske at krumningen af ​​dine øjenbryn afhænge af formen på dit ansigt.

For sin korrekte bestemmelse er det nødvendigt:

 1. Bliv foran spejlet. Hvis du har langt hår, skal du binde det eller flette dit hår. Bangs fra panden skal også fjernes.
 2. Tag en læbestift, bedre lysere og den der ikke er ked af det. Cirkle dit ansigt i spejlet.
 3. Stå tilbage og se hvilken slags figur du har. Hvis der er tvivl, er dette for eksempel en cirkel eller en oval, en linjal vil hjælpe dig. Højden og bredden er næsten ens - cirklen, har en betydelig forskel i størrelse - en oval.

Lad os nu finde ud af, hvordan du laver perfekte øjenbryn derhjemme. Vi starter fra formen af ​​ansigtet, som vi lige har identificeret.

Runde ansigt

Det er kendetegnet ved næsten samme størrelse af linjerne i panden og hagen. Bredden og højden af ​​det runde ansigt vil også være næsten ens.

Hovedtræk ved en kvinde med et sådant ansigt vil være ønsket om at gøre det ovalt eller i det mindste lidt stræk. En sådan visuel effekt vil skabe hævede øjenbryn med en pause.

Øjenbryn med en pause skal ikke være lange, spidsen går lidt ned

Det er vigtigt for dig at understrege den vertikale linje i ansigtet. Glem ikke kinken. Runde øjenbryn tværtimod vil udvide ansigtet endnu mere.

Ovalt ansigt

Nu, hvad ville være det ideelle øjenbryn til ejere af et ovalt ansigt, og hvad der kan gøres hjemme. I dette tilfælde, uanset hvad. Et ovalt ansigt anses for perfekt. Du kan vælge enhver form for øjenbryn. Du - den heldige pige, som alle står overfor.

Skub væk fra din karakter.

 • Den afrundede øjenbryn linje gør dig blød og blød.
 • En dristig bøjning vil tilføre modvilje og oprør.
Øjenbrynsform på ovalt ansigt
 • Et lige øjenbryn - vil understrege fasthed og effektivitet.
 • Raised vil gøre ansigtet lysere og mere åbent.

Øjenbrynsform kan ændre din karakter og dermed dit liv. Eksperiment, men moderat.

Firkantede og diamantformede ansigter

I modsætning til ovalen er disse de to mest problematiske former. Makeup-kunstnere kalder nogle gange dem forkert. Det firkantede ansigt har et massivt udseende.

I dette tilfælde er det vigtigt at huske, at det ikke bør belastes yderligere:

 • absolut nødt til at opgive lige øjenbryn;
 • for afrundede øjenbryn kan give et firkantet ansigt et dumt udseende af overdreven godhed;
 • Overdrive det ikke med pincet.

Tynde øjenbryn på et bredt firkantet ansigt vil skabe en følelse af ubalance. Dette er tilfældet, når du kigger på en person, og du forstår at noget er forkert, du vil ændre noget for at rette op på det.

Diamant ansigt vi kalder stadig kindbenet. Det er kendetegnet ved en smal pande og hage. Hvis det på det ovale ansigt er den bredeste linje på øjenhøjde, så vil den på den diamantformede ene skifte til kindbenene.

Diamantformet facon

Det er muligt, at for nogen bliver problemet en dyd. Mange mennesker kan lide udtryksfulde kindben, men øjenbryn bør ikke være mindre lyse. Det er bedre at gøre dem lange og om muligt brede.

Ellers kan du eksperimentere med formularen. Velegnet som et lige øjenbryn, og med en udtalt kink. Igen skal du ikke glemme karakteren og det billede, du gerne vil oprette.

Langt ansigt

Ved første øjekast synes det at være ovalt, men panden er højere, hagen er lang.

Det er bedst at holde sig på et lige øjenbryn. Det er tilrådeligt at gøre dem så længe som muligt. Halen skal i det mindste nå øjets yderste hjørne.

Øjenbrynens ende skal ikke se ned

Ideelt set fokusere på øvre skals øverste hjørne. Ingen sådanne øjenbryn - en blyant til at hjælpe dig.

Men med en bredde bedre ikke at overdrive det. Hun burde være moderat.
Det er overflødigt at sige, at bøjninger og kinks vil være overflødige.

Formlen for et perfekt øjenbryn: reglen om den "gyldne sektion"

Der er en formel til, hvordan man laver perfekte øjenbryn hjemme. Mens du surfer på internettet, kan du se flere af sine muligheder. Ofte tilbyder de tre.

Formel 1.

Tag en kosmetisk blyant og tegne tre punkter. De vil ligge på forskellige lige linjer.

Vi husker geometrien: en enkelt lige linje kan passere gennem to punkter. Denne lige linje vil være vores blyant.

Direkte retninger:

 • direkte nummer et passerer gennem den tilsvarende fløj af næsen og det indre hjørne af øjet;
 • den anden er gennem næsens vinge og eleven;
 • for den tredje lige linje er det andet punkt det yderste hjørne af øjet.
Reglen om "Golden Section"

Ved krydset af lige linjer med øjenbryn får vi tre punkter: dets begyndelse, top og ende.

Formel 2.

I det væsentlige er det samme, at kun den anden lige linje ledes gennem næsens vinge og øjenets iris tangentielt til dens ydre kant. I nogle tilfælde foreslås det at tegne en linje direkte gennem iris, lige midt mellem pupillen og kanten.

Formel Tre

Hun har stadig et andet navn - "Hollywood". For dem, der har lavet perfekte øjenbryn hjemme, som om de vil blive en stjerne.

I denne udførelsesform er toppen af ​​øjenbryn maksimalt forskudt på det yderste hjørne af øjet.

Nøglepunkterne for at skabe øjenbryn er opnået ved krydset mellem de samme tre lige linjer, men de er forskellige:

 • den første er gennem midten af ​​hagen og den tilsvarende vinge af næsen;
 • den anden er gennem midten af ​​hagen og tangentiel til iris gennem dens ydre kant;
 • den tredje er forbi næsens vinge og gennem det yderste hjørne af øjet.

Hvis du bygger perfekte øjenbryn linjer ved hjælp af disse formler, vil de afvige lidt fra hinanden. Intuitivt føler du pludselig, at nogle af dem nærmede dig mere end alle de andre.

Den perfekte øjenbryn form er let at skabe med dine egne hænder.

En interessant kendsgerning! Alle disse regler er forenklede variationer af den "gyldne sektion" formel. Den er baseret på det ideelle forhold afledt af Pythagoras. Det er præcis, hvordan to forskellige dele af en hel er helt relaterede.

Hvis vi tager et segment og opdeler det i to forskellige dele, og forholdet mellem den største del og den mindre er lig med forholdet mellem hele segmentet og den større del, så er segmentet opdelt smukt. Vi er underbevidst afstødt af alt, der går ud over formlen for den "gyldne sektion" og tiltrækker hvad der svarer til det.

Dette forhold bruges af kunstnere og arkitekter, og beregner proportioner og forhold mellem objekter indbyrdes. Det er 1: 1.618.

Advarsel! Hævelse af øjenbryn i forhold til dets ender bør være i overensstemmelse med formlen for den "gyldne sektion".

På dette sted bør der allerede være et ønske om at lukke fanen.

Det overvældende flertal af kvinder er ikke kunstnere eller arkitekter. Siden deres skoleår har mange af dem aldrig været venner med matematik. De finder det svært at beregne den nødvendige formel baseret på den "gyldne sektion".

Øjenbrynslinjen kan påføres med en pensel med farvesammensætning.

For dem, der er underlegen i deres kendskab til Marie Curie og Sophia Kovalevskaya, opfandt de færdige formuleringer.

Tegn en linje, der læner sig på en af ​​dem, så på den anden side, og du vil føle alt selv.

De med øjne tæt plantede, vil stoppe ved valgmuligheden, sprede hans øjenbryn. Ejere af brede øjne tværtimod beslutter at flytte deres øjenbryn og derved nærme sig de ideelle proportioner.

Regler for tweaking: anbefalinger og fejl

Hovedværktøjet til øjenbrynskorrektion er et stærkt lys. Ved dårlig belysning er det svært at opnå den ønskede effekt. Øjenbrynskorrektion er næsten et juvelerarbejde.

Det er ønskeligt, at spejlet var stort. Pincet har brug for tynde afskårne ender. Kun i dette tilfælde vil du kunne simulere de perfekte øjenbryn derhjemme.

Pincetproceduren kræver også visse steriliteter. Rens dine hænder og pincet. Makeup på ansigtet også - for meget. Vask, tør ansigt og pincet med lotion og kun derefter fortsæt.

Du kan tegne den ønskede form på øjenbryn og markere det overskydende hår med en hvid blyant.

Nå, til det punkt.

 • Comb øjenbryn. Ellers er risikovalg ikke det, du har brug for. Tag din tid, fjern hvert hår individuelt og kun langs bundkanten;
 • En af de mest almindelige fejl er at plukke de øvre hår. Herfra bliver øjenbryn kedelige og skaldede;
Øjenbryn form korrektion med pincet
 • For at gøre det ikke så smertefuldt, stræk din hud lidt med din anden hånd;
 • I stedet for pincet kan du bruge en tråd.

Korrektions kosmetik: blyant, gel, øjenskygge

Overskydende hår, vi har fjernet, og hvor skal vi få den manglende?

Kosmetikkens omgang nærmer sig.

 • Den øvre spids af panden er for langt ned. Vi trækker ud og tegner i blyant, som vi har brug for.

Øjenbryn blyant er normalt sværere end øjenbryn.

Overdrive det ikke med farve. Det bør ikke afvige skarpt fra hårets farve;

 • For at tynde øjenbryn kan du bruge specielle skygger. De vil give en mere naturlig farve end en blyant. Det er bedre at bruge det kun til tegning;
 • For at opnå en rig farve kan øjenbrynene også dækkes med en speciel gel af den ønskede skygge. Nogle af dem kan gøre øjenbrynerne mere volumen og tekstur (hvis det er nødvendigt);
 • Dem, der ikke behøver at male øjenbryn, men du skal glatte og trimme dem, kan du bruge en farveløs gel.

Bred eller tynd: hvordan man holder op med mode

Moderne mode, på trods af den store brug af silikone og kunstiggørelse, foretrækker en naturlig øjenbryn. Rådene fra heltinden Lia Akhedzhakova fra filmen "Office Romance" var ikke længere i går, men i det mindste i forgårs: "Øjenbrynet skal være tyndt og tyndt som en tråd, der er overrasket over."

Mellemstore og brede øjenbryn - ansigt ser anderledes ut

Den ideelle tykkelse er den, som naturen har givet dig. Det kan korrigeres med pincet eller en blyant, afhængigt af hvilket billede du vil have.

Overvej også ansigtets form. I dag er der ingen enkelt standard. Vær individuel.

Nyttige tips fra stylisten

Nogle nyttige anbefalinger fra en specialist:

 • Hvis du er en brunette, gør dine øjenbryn en skygge eller to lettere end håret på dit hoved. Blondiner anbefales at gøre øjenbrynene mørkere, men også ikke mere end to toner.
 • Kombination og farvning af øjenbryn bør være på vækstlinjen.
 • Det er praktisk at bruge en palette med to nuancer. Basen af ​​panden er trukket lettere, og bøjningen og halen er i mørkere tone.
 • For større udtryksevne - under panden og over bøjningen kan du anvende lyse skygger.

Hvordan pleje øjenbryn efter korrektion

Smuk kan kun være velplejede øjenbryn. Det er ligegyldigt hvor du skabte deres ideelle form - med en specialist eller selvstændigt hjemme.

Gør det en regel at kamme og knibe dine øjenbryn dagligt. Især hvis du er en varm brunette.

Blondiner har råd til øjenbrynskorrektion hver tiende dag.
Til kamning kan du tage som en speciel børste og en almindelig tandbørste eller en ren børste fra mascaraen. Fremgangsmåden er god til at tilføje tilsætningen af ​​olie.

Sørg for at fjerne makeup inden du går i seng.

Som du kan se, er det slet ikke svært at lave perfekte øjenbryn derhjemme. Korrektionen vil ikke tage dig meget tid. Det kræver ikke særlige færdigheder eller dyrt udstyr. Som regel er alt hvad du behøver allerede i din kosmetiske taske.

Vis noget kreativitet, og du vil lykkes. Du skal bare elske dig selv lidt mere.

Vi lærer at vælge formen på øjenbrynene i form af ansigtet. Ekspert video konsultation:

Korrekt øjenbryn form korrekt. Tips fra video fagfolk:

Fejl i udformningen af ​​øjenbrynene og de rigtige beslutninger. Se videoen:

7 tips til at lave perfekte øjenbryn derhjemme - til dig selv

Hver kvinde vil have perfekte øjenbryn. Fordi en korrekt udvalgt øjenbrynsform for en kvinde er en mulighed for at skygge øjnernes skønhed, for at rette udseendet af udseendet og endda ansigtet for at distribuere accenter i udseende. Så lad os lave perfekte øjenbryn i hjemmet selv!

Hvilke hemmeligheder du behøver at vide til smukke øjenbryn bliver et andet højdepunkt i dit billede?

Tip 1. Bestem banen for øjenbryn form korrektion.

Mange stylister rådes til at starte med en kosmetisk blyant til at tegne den smukke øjenbrynform, som du vil lave dig selv, og kun derefter fortsætte med at fjerne overskydende hår.

Pluck øjenbryn behøver ikke kun på bundkanten, men også på toppen.

Men på den øverste linje - pas på: forsigtigt fjern kun de hår, der overtræder konturens slimhed med pincet.

Tip 2. Lys billedet

Træk du hårene ud på næsen? Du kan ikke trække ud, hvis de er lette og næsten usynlige.

Men mørke hår skal fjernes - kvindens øjne skal være åbne. Lysbro uden vegetation vil hjælpe med at se mere velplejede og attraktive.

Tip 3. Sans for foranstaltning påkrævet

Som regel ser øjenbrynens naturlige form mere økologisk og behagelig ud. Men det betyder ikke, at øjenbrynerne ikke behøver at trække ud overhovedet.

Selvom du ikke vil ændre formen på øjenbrynene, er det absolut nødvendigt at følge nøjagtigheden af ​​din "indfødte" form og styre dens "bushiness".

Tip 4. Dorisovki uden fanatisme

Hvis din øjenbryn af en eller anden grund er langt fra ideel: De ser for sjældne eller lyse ud og skaber ikke den nødvendige kontrast på dit ansigt. Når du bruger sminke, skal du male dine øjenbryn med en speciel blyant (til øjenbryn eller øjnene).

Brug hårteknikken. Det vil sige lave korte streger i retning af dine "indfødte" hår. Se på billedet nedenfor.

Men vær ikke for ivrig, ellers i sidste ende bliver "øjenbryn" af øjenbrynene genstand for stolthed til et motiv for latterliggørelse.

Tip 5. Respekter proportionerne i forfølgelsen af ​​standarden

Der er ideelle proportioner, som bør overvejes, når du korrigerer formen på øjenbrynene.

For eksempel bør begyndelsen af ​​banebroen tage samme linje med næsekanten og det indre hjørne af øjet.

Den højeste del skal være placeret diagonalt med næsens vinge og øjenlæren, og øjenbryn skal ende diagonalt fra næsens vinge til øjets kant.

Tip 6. Vi udelukker os fra reglerne og eksperimentet: Hvordan vælger du øjenbrynens form

Stylister påpeger, at kun en øjenbrynform er ideel til hver ansigtsform.

Selvfølgelig kan du eksperimentere, fordi hver regel har sine egne undtagelser.

Og kvinder med en oval ansigtsform er undtagelsen, da enhver form for øjenbryn passer til dem:

Men klumpede damer bør give fortrøstning til høje øjenbryn med en kort skarp spids.

På et rektangulært ansigt ser lige øjenbryn harmonisk ud uden udtalt stigninger.

Et trekantet ansigt vil dekorere det afrundede og lange øjenbryn.

Øjenbryn på et firkantet ansigt skal formes med en høj løft, men deres længde skal være endnu mindre end for kvinder med en oval ansigtsform.

Eksperimentelle tip: Hvilken form for øjenbryn er det rigtige for dig

For at gøre dine øjenbryn til den rigtige form hjemme og uafhængigt, udfør flere eksperimenter for hver valgt øjenbrynform. Medmindre du selvfølgelig er interesseret.

Metode "5 trin":

 1. Efter at have lagt fundamentet på ansigtet, så prøv at "skjule" dine øjenbryn så meget som muligt. Bare dække dem med et tykkere lag af tone (rolig, du lærer bare, hvilke former for øjenbryn der passer til dig).
 2. Så pulver hele ansigtet.
 3. Gør dine øjenvipper ud.
 4. Du kan lave en lille eyeliner, hvis du bruger den i din make-up.
 5. Og nu begynder du at "designe" dine nye øjenbryn, som du selv vil prøve:
  • Tegn en pandeform
  • fyld det med "hår" ved hjælp af en øjenbryn eller øjen blyant,
  • Lav en baggrund med en børste eller applikator.
  • og værdsætter dit øjenbryn design!

Hvad siger du? Passer denne øjenbryn form dig til? Er dit udseende mere udtryksfuldt?

Hvis NEJ - skyll din "kunst" og gentag 5 trin.

Hvis JA - fantastisk! Ønsker du at vælge en anden øjenbryn form i din samling?

Tip 7. Den lille hemmelighed af den perfekte form af øjenbrynene

Hvis du bruger pile i din øjenmakeup, klare eller fjer, skal linjen på din øjenbryn ende med niveauet for pilens ende.

Ellers vises dine øjenbryn kort, og billedet er ufærdigt. Og din samtalepartner vil have følelsen af ​​at "noget mangler" i dit ansigt...

For at bringe dine øjenbryn i perfekt stand, er det fornuftigt at tilmelde dig en specialist i korrektion. Han vil kunne vurdere, hvor godt din nuværende øjenbryn form ser ud, og hvad der kan gøres for at forbedre det.

Også en ekspert vil give råd om øjenbryn makeup, som vil bidrage til at se endnu lysere og mere spektakulære end før.

Sådan bruger du disse tips og hvad du skal tilføje fra dig selv, selvfølgelig bestemmer du...

Af den måde, kære læser, hvordan kan du lide disse pigers øjenbryn på billedet nedenfor? Hvad tror du: Hvor korrekte er hver øjenbryn?

Skriv i kommentarerne din mening: under hvilket nummer er virkelig perfekte øjenbryn:

Jeg ønsker dig skønhed og ømhed i enhver alder!

Tak for din opmærksomhed!

 1. Skriv dine spørgsmål, meninger, forslag og forslag - i kommentarerne!
 2. Og klik på knapperne på sociale netværk! Måske søger nogle af jeres kvinders venner dette emne, så hjælp dem!

En gave til dig

Download to værktøjer til din makeup:

1) CHECK SHEET på foryngende makeup.

Han vil hjælpe dig i processen med din makeup, gå ikke glip af vigtige hemmeligheder og chips.

2) Bogen "Sådan vælger du mascaraen, hvis du er til fordel for..."

Og du vil lære at nemt vælge forskellige typer mascara, der passer til dine øjenvipper.

Resultatet er smukke, bløde og naturlige øjenvipper!

Hvordan man laver smukke øjenbryn derhjemme, trin for trin foto instruktion

Ingen kommentarer endnu. Vær den første! 6.979 visninger

Du kan finde en masse tips og trinvise fotos om, hvordan du smager smukke øjenbryn hjemme, men nogle punkter rejser alligevel spørgsmål. Øjenbrynskorrigeringens rolle bør ikke undervurderes. Øjenbryn - en ekstremt vigtig komponent i ansigtet, og når de er ordentligt dekoreret, bliver udseendet dybere, et smil - mere attraktive ansigtsegenskaber bliver tydelige.

Hvordan vælger du den rigtige form for øjenbryn?

Først og fremmest er du nødt til at bestå en lille test for at bestemme placeringen af ​​øjenbrynene på ansigtet. Til testen har du brug for en blyant eller pen:

 1. Først skal du fastgøre håndtaget til næsens vinge lodret på en sådan måde, at den passerer gennem øjets indre hjørne.
 2. Slutpunktet i dette segment betyder begyndelsen af ​​øjenbryn.
 3. Derefter påføres penen fra næsens vinge mod pupillen, og enden af ​​linjen falder sammen med øjenbryns højeste punkt.
 4. Det tredje imaginære segment trækkes fra næsens vinge til yderste hjørne af øjet og viser hvor endepunktet af kanten er.

Formen på øjenbrynene kan endda påvirke ansigtsudtrykket: det kan gøre det ondt, overrasket, venligt. For at korrekt korrigere øjenbryn bør du følge nogle regler og lære enkle færdigheder.

Nuance! Hvis øjnene er tæt plantet, kan de visuelt "flyttes fra hinanden" ved at flytte begyndelsen af ​​øjenbrynene væk fra næsen og derved øge afstanden mellem dem. Og når øjnene er brede, vil indsnævring af afstanden mellem dem hjælpe, idet man noterer de punkter, hvor øjenbrynene begynder, lidt tættere på næsebroen.

Det resulterende skema er den første ting, der skal følges, når du korrigerer. Det andet og ikke mindre betydningsfulde øjeblik er ansigtets form. Baseret på forholdet mellem dele af ansigtet og deres egenskaber er der 5 hovedformer af ansigtet:

Ansigtsformen påvirker, hvilke bryn passer harmonisk ind i ansigtets form, og som vil se unaturligt ud.

Runde ansigt

For det anbefales at lave en standardformular med en lille kink ("house"). Hun vil korrigere den overdrevne "rundhed" i ansigtet, hvilket gør det forholdsmæssigt. Men det er vigtigt at undgå skarpe hjørner og skarpe bøjninger.

Firkantet ansigt

Store kindben og massiv hage. En sådan person har brug for yderligere rundhed. Den buede form passer perfekt til denne opgave, helst med høj stigning og lang hale. Velegnet og bueformet.

Triangulært ansigt

Ansigt med smal hage, bred pande. Dette ansigt kaldes også ansigtets hjerte. En passende form til den er afrundet, der kan glatte ud skarpe funktioner. Bøjning skal gøres glat og ikke meget udtalt. Rette linjer bør undgås, de vil skærpe ansigtet endnu mere.

Ovalt ansigt

Det anses for ideelt, hvis det er let afrundet og lidt indsnævret omkring kindbenene. Velegnede muligheder med en blød bøjning.

Fakta! Hvis ansigtet er ovalt eller firkantet, og samtidig med at panden er høj, skal øjenbrynene ikke fremstilles for bred eller for tynd. Du bør også undgå stærk bøjning.

Rektangulært ansigt

Høj pande, brede kindben, smal hage. Det er også kendetegnet ved en lige afstand mellem templerne og kindbenene. Her kommer de direkte muligheder. Dette vil tillade noget blødgøring af ansigtet, hvilket vil give det femininitet.

Hvis der opstår vanskeligheder ved formfastsættelse, kan stencils bruges i sæt til at hjælpe med at vælge den bedste løsning.

Øjenbryn hjem korrektion procedure

Når den ønskede form er bestemt, kan du fortsætte til korrektionen. Den består af flere faser: forberedelse, korrekt korrektion og omsorgsprocedurer.

uddannelse

Før du begynder at skabe den ideelle form for øjenbrynene, de nødvendige forberedende tiltag:

 1. Pincet skal forrenses (fx med alkohol eller chlorhexidin). Pincet med afrundede tip giver det bedste resultat.
 2. Vask alle sminke fra ansigtet, tør hud med lotion for at desinficere det, og kog derefter øjenbrynene med en børste.
 3. Blyant nogen farve for at tegne den ønskede form. Umiddelbart ses det i hvilke områder plukning er påkrævet.
 4. Korrektion kan udføres direkte på de trukket linjer.

Det anbefales at udføre korrektion før sengetid, da huden i disse områder er ret følsom, og rødme kan forekomme efter proceduren.

Tip! Belysning skal være så lyst som muligt.

procedure

Når huden er forberedt og de nødvendige øjenbryn er tegnet med en blyant, bliver der taget pincet, og forsigtigt begynder et og et hår at plukke.

Træning af hår skal være hurtige og skarpe bevægelser nødvendigvis i retning af vækst og fange hårene i selve roten, så de ikke går i stykker. Hvis hårene trækkes ud mod vækst, så er for det første risikoen for indgroede hår stor, og for det andet vil hele processen blive meget mere smertefuld.

Nuance! Glatte grænser og smuk form opnås, hvis håret glattes med en pensel under korrektion fra tid til anden.

Gennem hele processen er det vigtigt at konstant sørge for, at øjenbrynene ser symmetrisk ud. Hovedkorrektionen er lavet på øjenbrynets nederste kant, i de indre og ydre dele. Med den øverste linje skal du være yderst forsigtig, da selv de mindste ændringer i det kan ændre formen meget.

færdiggørelse

Ved afslutningen af ​​proceduren skal huden desinficeres igen (hydrogenperoxid eller chlorhexidin vil gøre). Du kan også tørre de behandlede områder med isbiter. Dette vil indsnævre porerne og forhindre infektionen i at komme ind. Påfør derefter en fugtighedscreme på huden.

Det er vigtigt! Det anbefales ikke at bruge en barbermaskine til barbering af overskydende hår under korrektion. Så du kan fjerne hår, der ikke er beregnet til fjernelse, og desuden vil barberede hår vokse hurtigere og blive meget hårdere.

Hvis der efter plukning på huden forekommer mindre læsioner, betyder det:

 • tea tree olie;
 • aloe juice;
 • kamille afkogning.

Det er nødvendigt at smøre de behandlede områder med væske, lad de fugtighedsgivende stoffer blække.

Øjenbrynskorrektion med makeup

Der er forskellige kosmetiske enheder, der kan hjælpe med at gøre øjenbrynene smukkere, nemlig:

 • for at give den ønskede form
 • visuelt tilføje tykkelse
 • give en klar oversigt
 • gøre dem bredere;
 • skift farve.

Først skal du vælge en farve. Det skal være korrekt kombineret med et strejf af hår. Der er nogle tips til at hjælpe dig med at vælge en farve:

 1. Til blondiner passer lysebrune toner lidt mørkere end farven på deres hår.
 2. Ejere af rødt hår anbefales kastanje og terracotta farver.
 3. Brunhårede og dem, der har mørkt blondt hår, passende farve, der matcher hårets farve eller lidt mørkere.
 4. Brunetter bør vælge en farve, der matcher hårskyggen.

De grundlæggende værktøjer i øjenbryn makeup er skygger og blyant. Før du bruger dem, skal du forberede dine øjenbryn: affedt dem og huden rundt med lotion, og børst dem med en speciel børste og læg dem i retning af hårvækst med en lille nedadgående hældning. Derefter kan du fortsætte med make-up.

Hvordan tegne øjenbryn i blyant?

Det er bedre at tage en blyant fast og godt jordet. Det skal tages i betragtning, at der for øjenlåg og øjenbryn anvendes forskellige blyanter: den første er meget blødere.

 1. Blyant tegner de nederste og øverste linjer. De skal gå parallelt og ikke tæt.
 2. Fyld forsigtigt mellemrummet, børstet med en børste. Du behøver ikke at tegne en solid linje med en blyant, det er bedre at anvende korte små streger.
 3. Tegn en subtil afslutning.

Hvis der er urolige klæbende hår, skal du glatte dem med en penselkamme og derefter anvende gelen til fiksering.

Tip! Hvis du lægger lidt beige skygger under øjenbryn, bliver konturerne klarere.

Hvordan male øjenbryn med skygger?

Skygger er velegnede til ejere af tykke og brede øjenbryn. Justering af skyggernes form er lidt lettere end med en blyant, fordi:

 • de er hurtige og nemme at anvende;
 • godt skygget;
 • har en bred vifte af farver;
 • Du kan blande flere farver for at få den ønskede nuance.

Skygger skal vaskes matte og i hvert fald ikke skinnende. Det er også vigtigt, at de er hårde og ikke smuldrer, når de påføres.

Selve processen med makeup ved hjælp af skyggerne ligner at bruge en blyant:

 1. Før skyggerne påføres, kam hårene med en penselkamme.
 2. En børste angiver de øvre og nedre grænser. For at holde skyggerne længere, kan du let fugte børsten lidt.
 3. Så er hele øjenbrynet malet over, skyggerne er skyggefulde.

I første omgang kan en sådan make-up være tidskrævende. Det er vigtigt ikke at skynde og omhyggeligt tegne formularen. Snart vil hånden "syltetøj", og proceduren bliver meget hurtigere.

Har du brug for øjenbrynspleje?

Justering af øjenbrynens form er utvivlsomt et meget vigtigt aspekt ved at passe på dem, men ikke den eneste. Som enhver del af kroppen har øjenbryn brug for regelmæssig pleje. Grundlæggende principper:

 1. Om morgenen og inden du går i seng, skal du kæme dem med en speciel børste. Det forbedrer blodgennemstrømningen til hårsækkene, styrker øjenbrynene, gør dem tykkere.
 2. Hver 3-4 dage er det ønskeligt at kombinere kammen med en lysmassage.
 3. To gange om måneden øjenbryn masker vil være nyttigt. Til dette er decoktioner af urter eller vitaminer i ampuller egnede. Du kan også bruge vegetabilske olier. Det ønskede stof påføres en bomuldsstynge og gnides ind i øjenbryn. Takket være denne procedure modtager hårene yderligere ernæring.
 4. Sørg for at følge farven. Hvis håret på hovedet er blevet farvet og dets farve er ændret, er det nødvendigt at finde en ny farve til øjenbrynene, så nuancerne kombineres. Farvning gør blyant, skygger eller speciel maling.

Videoen viser detaljeret, hvordan skygger gør den perfekte øjenbryn form. Alle disse tips hjælper med at gøre dine øjenbryn smukkere, tykkere og lysere til minimale omkostninger.

Vokse øjenbryn: en uge - "sable pelse"

Hvordan man bruger salicylsyre mod indgroet hår