Barbering børste

Våd barbering ved hjælp af maskinen hos mænd er den mest almindelige, det er meget mere populært end at bruge en elektrisk barbermaskine. Samtidig er barberingsbørsten en nødvendig egenskab for dette, som skal vælges korrekt. Han har visse regler for brug.

Hvad er det?

En barbering børste er en tyk børste med en blød og elastisk børste på et lille håndtag. Det tjener til at piske et tykt skum, der samtidig beskytter ansigtets hud og gør hårene let at skære. Skum er også nødvendigt for bladet at glide bedre på overfladen.

Denne barberingsattest blev opfundet i Frankrig i midten af ​​det 18. århundrede og var kun tilgængelig for velhavende borgere. Villi på den tid var lavet af vildsvin eller badgeruld, håndtaget blev fremstillet af porcelæn, elfenben og endda ædle metaller. I dag er materialerne i de fleste blobs meget enklere: syntetiske fibre kan bruges til lint, og basen er oftest lavet af plast. Derfor er denne attribut, der produceres i store partier, i vores tid tilgængelig for enhver mand.

Egenskaber og fordele

Barberingsbørsten er faktisk en meget enkel genstand, der består af kun to dele: en pen og en børste. Men kvaliteten af ​​håndværk, håndtagets form, materialerne og tætheden af ​​bunken kan variere betydeligt. Nogle gange komplet med det solgte specielle skåle til at slå skum, samt sager eller kasser til opbevaring.

Fordelene ved at bruge en barber børste ved barbering er som følger:

 • det skaber virkelig effektivt et tykt skum fra cremen eller barberingslotionen, som du ikke kan slå op med dine hænder;
 • når skummet på ansigtet på villus ansættes, hæves hårene, så de er lettere at skære ved bladet;
 • børsten fordeler skummet effektivt og jævnt over hele overfladen;
 • bløde villi barbering børster giver en massage effekt.

Smuk og høj kvalitet barbering er også i stand til at understrege status for en mand. Nogle er villige til at give en masse penge til et branded produkt, omkostningerne ved individuelle kopier kan nå flere hundrede dollars. Men til en lille pris kan du købe et pålideligt og holdbart barberingstilbehør.

Først og fremmest varierer børster i det materiale, som penselen er lavet af. Der er flere fælles typer af bunke:

 • Kunstige fibre børster er den mest overkommelige. De er ret holdbare, og tætte hår masserer perfekt ansigtet. På et tidspunkt var nylon den mest almindelige, men nu bliver det en ting fra fortiden, da mere pålidelige og bløde syntetiske materialer har dukket op.
 • Svinebørsterne er ens i egenskaber og omkostninger til den tidligere version. Det er ret hårdt, men i brugsprocessen under påvirkning af varmt vand blødgør lidt.
 • Badgeruld er også en ret almindelig mulighed, men dyrere. Det er værdsat i produktionen af ​​børster for sin høj elasticitet og blødhed. Dette materiale er blevet brugt i mere end to århundreder og er forbundet med produkter af høj kvalitet. Anvendelse af skum med en badger børste er en fornøjelse.
 • Hestehårshår i form af stivhed indtager en mellemposition mellem svin og svinebørste. Barberingsbørster baseret på det er ikke så almindelige som tidligere versioner.
 • Ekorn pels er næsten lige så blød som badger. Bruges ganske sjældent.
 • En speciel lur, som kun er taget fra bagsiden af ​​et badger, bruges til sorter af Super Badger børster. Udover den specielle blødhed har den også holdbarhed, med korrekt brug kan levetiden nå op på 10 år eller mere.
 • Det dyreste naturlige materiale til barberbørster er Silvertip. Den har tofarvede villi - mørke ved bunden og sølvtipset på spidserne. Har en særlig lethed, holdbarhed og de øgede absorberende egenskaber. Disse Silvertip bunke børster er lavet helt i hånden.

Ifølge sin konfiguration kan penslerne laves både i en enkelt version og i et sæt med en skumpiskekop. Der er specielle veje muligheder, der passer ind i et specielt tilfælde. Denne type giver maksimal hygiejne.

Håndtag kan variere i materiale, form, overflade. De vigtigste materialer i moderne kuglepenne er plastik, keramik, træ, flere eksklusive muligheder er lavet af glas, krystal, elfenben, skildpaddeskal eller dyre metaller. Overfladen er oftest glat, men nogle fabrikanter gør det rillet, så det ikke glider i hånden.

Hvordan vælger man?

Uanset hvilken type bunke og prisklasse du vælger, skal du vælge en sådan lille børste, så dens "hætte" holder en stor mængde vand, når det bliver vådt - det er sådan, at der bliver dannet mere skum, og det bliver lettere at barbere. Ved køb er det værd at sørge for, at villiene er ensartede og af samme længde. Tjek let børsten for at røre ved, sørg for dens blødhed og elasticitet.

Til hjemmebrug bør du vælge en almindelig barberingsbørste uden ekstra tilbehør. Og til rejser er det bedst at købe en børste komplet med en taske eller en rejsetaske. Nogle fans af barberingstilbehør foretrækker hele sæt med en børste, en porcelænskål med en kasket til sæbe, en kasket og andre genstande. Forresten er sådanne sæt velegnede som en mands gave.

For en behagelig barbering og lang brug skal du vælge kvalitetsprodukter fra kendte mærker. Det er værd at overveje de mest populære.

Den tyske bekymring Muehle er kendt siden 40'erne af det sidste århundrede. I dag er det en af ​​de mest populære globale producenter af barberingstilbehør. Producenten producerer børster af høj kvalitet badgeruld, blød og slidstærkt. En særlig funktion er det originale design og sortiment af kuglepenne fra en række forskellige materialer. Nogle tilbehør fra Muehle er sande kunstværker.

Hvordan man laver barberskum gør det selv: opskrifter på forskellige grunde

For mange mænd er skum et almindeligt barberingshjælp, men hvad skal man gøre, hvis afhjælpe er forbi på det rigtige tidspunkt, og du skal fjerne børster på en sikker måde? Kun på grund af barberskum kan en mand nemt og nemt fjerne overskydende ansigtshår og ikke beskadige hudens integritet. Eksperter anbefaler at bruge de populære opskrifter og lave skummet selv.

Få mænd ved, hvordan man laver barberskum, og at sådan noget er muligt. Faktisk viser erfaringen fra tidligere generationer, at selv et par improviserede værktøjer kan bruges til hjemlavning af sådanne barberingsprodukter. Det kan være almindelig sæbe, olier med fast konsistens og en sæbebase, hvortil forskellige nyttige komponenter tilsættes.

Kan jeg lave barberskum i hjemmet?

Faktisk er barberskum med egne hænder ret ægte, og enhver kan klare en sådan opgave. Desuden er alternative midler ikke værre end kvalitativt skum, hvis de er korrekt tilberedt efter opskriften og anvendes straks til det tilsigtede formål.

Til fremstilling af hjemmelavet skum til sikker, glidende og delikat børstefjernelse kan du bruge:

 • toilet eller simpel vaskesæbe;
 • vegetabilske olier af fast konsistens
 • sæbebase og yderligere komponenter til den.

Den første version af sæbebaseret skum er ideel til mænd med normale og olieagtige hudtyper, da alkalier i sæbsammensætningen fjerner fedt og desinficerer epidermis. Soapbasen kan suppleres med planteekstrakter, fugtighedsgivende ingredienser og æteriske olier, hvilket gør den ideel til følsom hud. Og på basis af olie viser det sig lidt barberkrem, som fugt og blødgør tør hudtype.

Opskrifter til hjem madlavning

Om hvordan man kan slå barberskummet fra sæbe, har mange mænd længe vidst, da kosmetik til barbering ikke blev opfundet. Da der ikke var noget alternativ, skumrede alle mænd simpel sæbe og anbragte dette værktøj på deres hud med en børste, hvorefter de fjernede børsterne med en farlig barberkniv.

Fra sæbe

I dag, for at forberede et alternativt skum fra sæbe, skal du bruge følgende tilgængelige værktøjer:

 • toilet sæbe eller husstand;
 • barbering børste;
 • vandtemperatur på ca. 50 grader;
 • keramisk skål.

Til piskesæbe til skumtilstanden anbefaler eksperter at hente en lille børste fra en skovlbunke. Til at begynde med skal barberingsbørsten dyppes i varmt vand og efterlades der et par minutter for at dampe ud i villi. Derefter børstes for at ryste resten af ​​vandet og gnid så på overfladen af ​​sæbet, indtil der kommer skum op. Det resulterende skum skal hurtigt flyttes til skålen, indtil det når den ønskede mængde.

Ved hjælp af varmt vand kan du justere skumets tæthed og tilføje et par dråber efter behov. Derefter påføres skummet straks på huden med en lille børste, om nødvendigt kan skummet konstant slås med en lille børste. Barbering er et must med et skarpt blad, da det kan beskadige hud og børster. Efter proceduren vil det være nok at vaske med køligt vand og påføre en fugtighedscreme efter barbering.

Fra sæbebaser

Soapbasen sælges i enhver gren af ​​apoteket eller specialbutikkerne, det bruges af mennesker, som selvstændigt forbereder naturlige produkter til hygiejneprocedurer. Når du opretter barberskum fra et sådant fundament, kan du også tænde fantasi og tilføje forskellige værdifulde komponenter. For eksempel:

 • glycerol;
 • olier (fersken, mandel, kokosnødder, druesaft, citrus, shea, jojoba, hvedekorn);
 • afkog på urter
 • æteriske olier.

Derudover skal du bruge redskaber til madlavningsværktøjer på dampbadristen og kapacitet til det færdige værktøj. Gitter skal du gnide et stykke sæbe eller skære sæbebassen i stykker, varme den på dampbadet og hæld ca. 100 ml urter bouillon. Værktøjet er forstyrret, indtil sæbet er smeltet, du kan tilføje et lille havsalt for at fremskynde resorptionen af ​​sæbe og forynge ansigtshuden med mineraler af salt.

Til agenten tilsættes en halv teskefuld vegetabilsk olie, glycerin, du kan tilføje vitamin E og et par dråber æterisk olie til aroma (men ether tilsættes til det afkølede middel). Ved brug af en mixer eller en simpelt visp bør der laves færdig sæbe inden skumdannelse. Derefter hældes værktøjet i den færdige beholder og kan bruges til det tilsigtede formål.

Fra faste olier

Du skal hente olie til barbering med egne hænder, idet du tager højde for personlige præferencer og egenskaber ved hudreaktion. Eksperter anbefaler dig at vælge mellem følgende muligheder for faste olier:

 • shea smør;
 • kokos;
 • pistacie;
 • kakaosmør;
 • mandelolie;
 • mango smør.

Derudover skal du bruge en beholder, et par dråber af enhver æterisk olie og vand. Du kan blande i samme proportioner et par olier skåret, i et vandbad smelter de til en flydende tilstand, tilsættes lidt olivenolie eller E-vitamin og blandes godt. Til det afkølede værktøj skal du tilføje ethere og slå med en visp eller en mixer. Efter denne fløde kan selvkogeskum anvendes til barbering.

Vigtige nuancer ved madlavning

Før du bruger det forberedte værktøj, skal du teste det for en allergisk reaktion. For at gøre dette skal en lille mængde selvfremstillet skum påføres på håndledets hud eller på albuens skæl og derefter kontrollere om rødmen kommer på huden. Hvis huden ikke reagerer, kan dette alternative skum bruges til at fjerne overskydende ansigtshår.

Valget af recept til hudtype er som følger:

 • tør hud - skum fra faste vegetabilske olier;
 • normal og olieagtig hud - skum fra husholdnings- eller toiletsæbe;
 • følsom hud - skum fra naturlig sæbevand.

Børster til påføring af skum på ansigtet anvendes bedst af naturlige materialer. Til følsom og tør hud bør flydende glycerin og E-vitamin tilsættes sammensætningen af ​​det selvfremstillede produkt for at sikre, at maskinen glider, nærer og fugter huden efter en sådan procedure. Et hvilket som helst barberskum tilberedt skal anvendes en gang, og der fremstilles frisk skum til næste procedure.

konklusion

Selvfremstillet barberskum er ideel til mænd, der har en allergisk reaktion på de fleste kosmetik. Du kan lave skum fra faste vegetabilske olier (du får creme skum), fra en sæbebase (et alternativ til barberingsgel), og også fra simpel toilet sæbe eller husholdnings sæbe. Ved skabelsen af ​​skum derhjemme kan du give kreative impulser og fantasier frihed til at give op til opskrifterne til madlavning af andre værdifulde stoffer og komponenter.

Sådan laver du en barberingsbørste blød - hemmelighederne til en god barbering

For nylig var en barberbørste et uundværligt redskab til barberingsprocedurer, uden hvilket det var umuligt at bringe et ansigt i rækkefølge.

Hvorfor har jeg brug for en barbering børste

Dette værktøj bruges til at slå skum, samt anvende det på ansigtet. Men moderne mænd kan nemt gøre uden barbering, fordi producenterne tilbyder en række færdige produkter - geler, skum, cremer, der ikke skal piskes. Og i stedet for et specielt værktøj bruger mange mennesker deres håndflade til at sætte dem på deres ansigt.
Der er dog en særskilt kategori af mænd, for hvem barbering er et rigtigt ritual. De foretrækker den traditionelle våd metode, der på mange måder overgår den tørre metode. Forkromede værktøjer, omhyggelig forberedelse, omhyggelige bevægelser - alt dette skaber en følelse af at tilhøre en særlig klasse af rigtige mænd, der bryr sig om deres udseende og ser altid upåklagelig ud.
Fordelene ved at bruge en barberings børste er som følger:
• blødgør og løfter børsterne, hvilket letter barberingsprocessen;
• masserer ansigtet og åbner hudens porer
• giver optimale betingelser for barberhøvlning - dækker børsterne jævnt;
• skrælner døde partikler;
• Fugtiger huden.
Barberingsbørsten er en virkelig maskulin egenskab, der hjælper med at sikre glat barbering uden nedskæringer og skader.

Sådan plejer du barbering

Det mest populære materiale til fremstilling af børster er badgerhår - de er bløde, har høj styrke, absorberer fugt og skummer godt. Men uanset hvor god en børste er, vil det ikke vare længe, ​​hvis du ikke følger reglerne om pleje. Ikke alle mænd ved, hvordan man skal passe på en barberbørste, så selv en kvalitetsmodel fra en velrenommeret producent kan vare i kort tid.
Efter at have købt en ny barberbørste, skal den først vaskes grundigt med varmt vand og sæbe. Derefter skal produktet tørre ordentligt - for dette værktøj er placeret i holderen. Det er vigtigt, at både første og efterfølgende tider er helt tørt, ellers kan du beskadige håret. For at sikre tørhed skal hårene holdes for hånd.
Når du bruger en børste, bør du passe på det som følger:
• fugt barberingsborsten ved at løsne dens spids i en creme eller sæbe - såning sker med bløde cirkulære bevægelser;
• Efter afslutningen af ​​proceduren vaskes instrumentet i varmt sæbevand;
• Skud overskydende vand, læg børsten i holderen eller sæt den vandret (det er vigtigt, at luft kan trænge ind i alle børster);
• Det er vigtigt at sikre, at det bliver helt tørt - ikke at holde det i en lukket kasse eller boks uden fuldstændig tørring.
Hvis et nyt værktøj begynder at falde nogle hår, er det ikke noget som giver anledning til bekymring. Sandsynligvis er nogle af dem ikke fast i basen. Udfaldsprocessen skal stoppe ved udgangen af ​​den første brugs måned. Ellers taler vi om et produkt af dårlig kvalitet, som skal ændres. Hvis barberingsbørsten er stærkt forurenet - der er sæberest eller skimmel har dukket op, kan du sætte det i orden med en boropløsning.

Sådan laver du en barberingsbørste blød

Et fælles problem, som de fleste mænd står overfor, er deres stive børstehår, hvilket gør barberingsprocessen ubehagelig. De, der ønsker at købe produkter med bløde børster, skal være opmærksomme på dette, når de køber. Produkter fra en badger blødere, fra en vildsvin - mere stiv. Blandt de badger kvaster skelne de mest blide typer - sølv og premium. Den første art er taget fra dyrets bagside, den anden - om vinteren fra nakken. Premium badgerbunkeprodukter fremstilles af Muehle-mærket. Muehle Classic's barberingsbørster fortjener opmærksomhed, badgerlappen af ​​den højeste kategori Silvertip-størrelse fra S til XL. Også produkter af høj kvalitet er produceret af DR Harris mærket, der bruger Super category nap.
Hvis værktøjet var normalt, men efter at det blev hårdt, er ejerne interesseret i at gøre barberingsbørsten blød. Årsagen til dette er, at hårene limes sammen efter brug. I det naturlige miljø sker det ikke, fordi dyrene på huden danner et særligt fedt, der ikke gør håret blødt, og i børster er bunken fuldstændigt affedtet.
Svaret på spørgsmålet om, hvordan man laver barberingsbørsten blødere, er ret simpel: du skal holde den i varmt vand, så de limede hår vender tilbage til deres oprindelige position. Det er vigtigt, at vandet er varmt, ikke varmt. Hvis du overdriver det med temperatur, kan du få den modsatte effekt - børsterne bliver stivere. Derudover kan limen, som hårene holdes på, blødgøre, hvilket vil medføre deres øgede tab.
I butikkerne kan du vælge et specielt værktøj designet til at passe på børsten. Det kan opløses i vand i henhold til producentens anvisninger - dette er det bedste valg til barberingsværktøj. Dette værktøj er egnet til daglig pleje, og intensiv rengøring skal ske hver 6-8 uger.

Sådan tilberedes en ny barberingsbørste

Efter at have købt en ny børste, skal ejeren korrekt forberede den til brug. De nye børster med naturlig uld er forskellige i en bestemt lugt. For at slippe af med det, skal du vaske produktet under en varm vandstrøm. Børster skal skumme og vaskes grundigt. Fremgangsmåden skal gentages, indtil i stedet for lugten af ​​dyret begynder at lugte duften af ​​sæbe. Derefter rystes produktet med vand og hænges børsterne ned for at tørre. Spørgsmålet om, hvordan man skal blødgøre barbørsten for første gang, kræver ingen specielle forklaringer - nogen vil klare en sådan opgave.
Det er strengt forbudt at trykke med en lille børste på kanten af ​​badet eller sinken - det kan gøre det ubrugeligt. Det anbefales heller ikke at presse børsterne med et håndklæde eller improviseret middel. Må ikke anvendes til aftørring af kosmetiske eller hygiejnebind - tørring skal være naturlig. Et vigtigt punkt som svar på spørgsmålet om, hvordan man forbereder en ny barberbørste er valget af vaskemidler. Naturligt badgerhår tolererer ikke kemiske virkninger. Den eneste undtagelse er baby shampooer, som kan bruges i lave koncentrationer. Resterende vaskemidler bør ikke bruges til at rengøre børsten.
Mænd, der foretrækker en klassisk våde barbermaskine, under anvendelse af en børste, vil give sig selv komfort under denne procedure, samt at kunne prale af glat barberet hud uden nedskæringer og skader. Den lille børste bliver en pålidelig hjælper i dette, det vigtigste er at få en god model med naturlige børster og ordentligt pleje det.

Den komplette guide til penselstrøg: hvordan man vælger, gemmer og bruger

Tror du, at der ikke er noget særligt med penslerne? Tror du, at enhver barberingsbørste klarer skumforberedelsen og anvender den på ansigtet? Faktisk er kvaliteten af ​​barberingen direkte afhængig af barberingsborstets egenskaber og kvalitet. Fra denne vejledning vil du lære alt, hvad du behøver at vide om dugge og grise: fra valg til brug og opbevaring.

 • vigtigste
 • artikler
 • Barbering børste
 • Den komplette guide til penselstrøg: hvordan man vælger, gemmer og bruger

Tror du, at der ikke er noget særligt med penslerne? Tror du, at enhver barberingsbørste klarer skumforberedelsen og anvender den på ansigtet? Faktisk er kvaliteten af ​​barberingen direkte afhængig af barberingsborstets egenskaber og kvalitet. Fra denne vejledning vil du lære alt, hvad du behøver at vide om dugge og grise: fra valg til brug og opbevaring.

Ikke bare en børste: barberingskvaliteten afhænger af børsten

Indholdsfortegnelse

Hvorfor har jeg brug for en barbering børste

En barberingsbørste håndterer to opgaver: At få skum fra en creme eller barbersæbe og forberede børster og ansigtshud til kontakt med bladet.

Skumfremstilling

Et godt barberskum består af tre ingredienser: en sæbebase, vand og luft. En kvalitetsskæring hjælper med at kombinere disse ingredienser i ét stof. Når du pisker i skum på ansigtet, i håndfladen eller i skålen, kombineres sæbebassen af ​​creme eller sæbe til barbering med vand. På grund af dette fugtiger skummet effektivt epidermis og stubbe. Vådt skum trænger let ind i håret. Takket være alkali, som er i en sæbebase, gør det børsterne bløde.

Luft gør skummet til en mekanisk barriere eller en slags pude. Dette beskyttende lag forhindrer den såkaldte razorbrænding, hvilket fremgår af en stærk rødme og betændelse i huden efter barbering.

Ved hjælp af kvalitetsbørster kan du styre skumets egenskaber: balancen mellem vand og luft. For eksempel fjerner en sæbe eller fløde med en god børste fra en badger uld i 2 minutter fjernet overskydende luft fra skummet og giver en solid blanding af vand og sæbe. Resultatet er et fugtigt, tæt og resistent skum.

Forberedelse af hud og børster til barbering

Nogle nybegyndere væver bruger en barbering udelukkende til at overføre skum til deres ansigt. De slog et glimrende skum i skålen og spredte det lige så jævnt over ansigtet. Denne fejl reducerer effektiviteten af ​​barberingen dramatisk.

Skum er ikke nok til bare at spredes over ansigtet. Før barbering skal du massere barberingsområdet med en lille børste i et par minutter. Dette løser følgende opgaver:

 • Hæver stubben. Normalt ligger håret på ansigtet, så det er svært at barbere dem uden at trykke barbermaskinen.
 • Hjælper skummet igennem stubbe og epidermis. Dette gør håret blødere, og det øvre lag af huden er mere elastisk. Som følge heraf falder traume og barberingseffektiviteten øges.
 • Fjerner døde hudceller. Dette kaldes peeling. I dette tilfælde erstatter en barberskrub barberingsbørsten.
 • Styrker blodcirkulationen i ansigtet. Dette stimulerer helbredelsen af ​​mikrotraumas, som epidermis uundgåeligt modtager, når den kommer i kontakt med bladet.

Ved hjælp af en barberingsbørste hjælper man med at få et skum af høj kvalitet og forberede huden og børsterne til et møde med bladet. Dette virker under to forhold: Brug en barberingsbørste, der passer til dig, som udstedes af en pålidelig og dokumenteret leverandør. På valg af en passende barberings børste vil blive diskuteret yderligere.

Barberbørsteanatomi: Hvad skal man se efter, når man vælger

Barberingsbørster består af naturlige eller kunstige børster (børster) og håndtag. Børsterne består af en knude, der er skjult i håndtaget, en base og en kuppel.

Knuden (1), bunden (2) og kuplen (3) på bunken børsten

Kuppelen er zonen fra den bredeste del af bunken til spidsen af ​​børsterne. Det kan have forskellige længder afhængigt af pælens type og densitet. For at kuplen skal kunne åbnes helt, skal en ny barberingsbørste anvendes inden for to til tre uger.

De følgende kendetegn ved kuplen og basen påvirker barberskruens forbrugeregenskaber.

Graden af ​​blødhed eller plys Pensler med en blød kuppel holder perfekt fugt. De hårde kuppelbørster masserer barberingsområdet godt, løfter børsterne og fjerner det døde lag af epidermis. Dome kapacitet Denne egenskab beskriver en kuppels evne til at holde et skum. Børster fra badgerbunke har den største kapacitet. Kupolens evne til at give skumforbindelser med traditionel barbering ved, at nogle børster "spiser" meget fløde eller sæbe. Faktisk har børsten en lav evne til at give skum. Karakteristikken afhænger af typen af ​​bunke og bjælkens størrelse. Det er bedst at give skum små børster og børster lavet af syntetisk bunke.

Når du vælger en barberbørste, er det vigtigt at være opmærksom på nodens tæthed. Det bestemmes af mængden af ​​lint, der bruges til at gøre penslen. Jo strammere knuden er, jo højere er evnen til at holde skummet. Børster med tætte knuder masserer ansigtet bedre og afskrækker de døde epidermis celler mere effektivt.

I bunden af ​​knuden bør håret være på samme niveau. Ellers vil børsten miste stubben.

Fabrikanterne specificerer følgende specifikationer i specifikationen af ​​barberbørsterne:

 • Den samlede længde af børsten. Dette er afstanden fra kanten af ​​håndtaget til skovlens spidser.
 • Loft barbering børste. Afstanden fra toppen af ​​håndtaget eller udgangspunktet af bunken fra håndtaget til enderne af børstehårene.
 • Diameter knude barbering pensel. Målt ved punktets udgang fra håndtaget.

Når man vælger en barberbørste, er det også vigtigt at overveje formen på kuplens kuppel. De mest populære former er pensler i form af en pære (pære) og ventilator (fan). Lyspære børster har en bred base, som understøttes af kortere hår. Takket være denne barberingsbørste er det lettere at samle fast sæbe. Han pisker også mere effektivt skummet i skålen.

Ventilbørster har en bunke af samme længde. Det er mere i kontakt med overfladen. Denne type barbering børste bruges bedst til at piske skum på ansigtet.

Pære og blæser: de to mest populære former for en barberingsbørste

En variation af ventilatoren er en flad kupolbørste eller flad top. De er især efterspørgsel blandt fans at slå skummet på ansigtet.

Flad kuppelbørste

Vildsvin, badger eller syntetisk: hvilket er bedre

Badger- og vildsvinbørster er i største efterspørgsel blandt kendte klassiske barbering. Ofte er der børster fra syntetisk bunke. De mest eksotiske er hestebørster. Hvilken version af stubbe er bedre? Lad os finde ud af det.

Bør børstebørster

Dette er en relativt billig udgave af penslen til elskere af naturlig bunke. Bør børster hård. Derfor er børster af denne type godt rekrutteret fast sæbe, perfekt massage barberingsområdet og effektivt exfoliere døde hudceller.

Børster med en bunke af uld "spis" meget fløde eller sæbe. Dette skyldes det faktum, at de modvilligt giver dannet skum.

Fordelene ved svin uld er:

 • Relativt lave omkostninger. "Vildsvin" er billigere end højkvalitetsbudgettet.
 • Fremragende massage og eksfolierende egenskaber. På grund af stivheden af ​​børstehårene erstatter en barberingsbørste af denne type skrubben.
 • Evne til at hæve hår. Intensivt arbejde med en vildsvin bristle forbereder perfekt ansigtshår til barbering.

Blandt manglerne påpeger nogle windbreakere inkompatibiliteten af ​​barberbørsten med bunken med bølgen med følsom eller problematisk hud. Påståeligt for hårde hår på børsten beskadiger huden og forårsager ubehag.

Dette er ikke et aksiom. Indehavere af følsom hud kan bruge "pølse" med et passende barberingshjælpemiddel. Desuden er børster af denne type uundværlige i kampen mod indgroet hår. Takket være evnen til at exfoliere døde hudceller i epidermis og frigøre hår, forhindrer vildsvin betændelse.

En anden ulempe ved svin uldpinde er lugten. Det er virkelig til stede i de første dage med at bruge pensler fra nogle producenter. Men simpel vask med sæbe eller barberkrem eliminerer fuldstændig ubehagelig lugt.

Omega 48 Pro - en af ​​de mest populære barberbørster fra vildsvin

Badger nap pensler

Badgers betragtes som benchmark for en kvalitet børste. Børster af denne type hurtigere end "vildsvin" slå skum. Skummet selv er mere tæt og vådt på samme tid. Dette er muligt på grund af badger ulds gode evne til at bevare fugt.

Badger børster giver godt skum. På grund af blødhedens blødhed forårsager "badger" ikke ubehag ved påføring af skum, selv blandt ejere af følsom hud.

Afhængig af kvaliteten af ​​bunken klassificeres badges badges i kategorier.

Ren Badger Dette er den mest overkommelige type barberingsbørste fra badgerlappen. Til fremstilling af de mest stive børster. Ifølge egenskaberne ligner Pure Badger-barberbørsterne pensler fremstillet af vildtens lur. De er gode til at arbejde med fast sæbe, og også massere ansigtet godt og fjerne døde hudceller. Bedste badger

Til fremstilling af disse børster anvendte blødere badger uld. Det er taget fra maven af ​​dyret.

Bedste Badger børster overlevere Pure Badger og grise i deres evne til at bevare fugt og frigøre skum. Samtidig opretholder de gode massageegenskaber og evnen til at løfte hår på ansigtet.

Super Badger Pile til fremstilling af børster af denne type taget fra bagsiden af ​​en badger. Disse er bløde barberbørster, der slår op tæt og tæt skum. Super Badger bruges bedst til at arbejde med mild sæbe eller fløde. Skum er mere behagelig at slå i en skål. Silvertip badger

Dette er den højeste kategori af badges lavet af badgerlappe. For deres produktion anvendes uld fra dyrets hals. Silvertip - de blødeste barberingsbørster. De holder bedst fugt og danner skum af højeste kvalitet. Silvertip har ingen konkurrenter i sin evne til at bevare fugt.

Nogle producenter tildele en ekstra kategori: Extra Silvertip. Børsterne i denne klasse kan afvige fra Silvertip i udseendet og materialet ved fremstilling af håndtaget. Men børstens egenskaber forbliver de samme, da alle Silvertip er lavet af uld, som er taget fra halsen af ​​en badger.

Badger Uldbørste

Vær opmærksom! Du bør ikke forsøge at bestemme børstens klasse ved udseende. Nogle producenter maler specielt tipene af en Bedste Badger eller Super Badger for at overføre dem som en Silvertip. For at købe en rigtig barbering børste fra en premium badger bunke, skal du vælge en pålidelig producent og studere børstens specifikation.

Hestehårpensler

Dette er en sjælden type naturlig barbering børste. I henhold til niveauet af stivhed og evnen til at opretholde fugt og skum af en hestehår børste, optager de en mellemstilling mellem dugge og svin.

Et vigtigt træk: Hestehår er tyndere end svinhår, og dens tip er skarpere. Derfor kan piskeskum på ansigtet med en børste af hestlint forårsage mere udtalt ubehag end hårdere børster af svinhår. Derfor er "heste" ikke altid velegnede til personer med følsom og problemhud.

Et vigtigt punkt: For at lave hestebørster bliver heste skåret snarere end dræbt. Derfor er denne type børste - den foretrukne mulighed for zoodefenders.

Horsehair Brush Vie-Long Peleón

Blandede bunke pensler

Nogle producenter tilbyder blandet bunke barbering børster. For eksempel er Progress Vulfix No 10 Bristle og Badger barberingsbørsten lavet af vildsvin og badgeruld. Fabrikanten forsøgte at kombinere i et tilbehør de bedste kvaliteter af to typer: Stivhed og fremragende massageegenskaber hos bølgerne og evnen til at opretholde fugt og slå det tætte skum "badgers".

Hybrid "Svin" og "Badger" fra Vulfix

Syntetisk hår børster

For nogle få årtier blev der blandt kunstnere af klassisk barbering betragtes kunstig penselbørster som et skridt. De var ringere end andre naturlige uld i alle henseender, bortset fra prisen. Dette er ikke overraskende: en kunstig bunke blev lavet af almindelig plastik.

Moderne børster med syntetisk nap lavet af fiber. Virksomheden Muhle har for eksempel udviklet en fiber af den højeste kategori Silvertip Fiber, som i forbrugeregenskaber er så tæt som muligt på Silvertip's badgeruld.

Højkvalitets fiberbørster giver et tæt og fugtigt skum. De er bløde og komfortable, ligesom ægte "badgers". Separat er det værd at bemærke holdbarheden af ​​fiberbørster. Syntetisk materiale forringes ikke fra fugt. Derudover tørrer den øjeblikkeligt.

Det særlige ved fiber barbering børster er behovet for at tilføje mere vand til skummet. Sammenlignet med naturlige børster holder kunstige barberbørster fugt lidt bedre.

Fiber barbering børste

Fiber børster passende allergikere, rejsende, zoodefenders.

Hvad du behøver at vide om størrelsen på barberingsbørsten og penmaterialet

Når du vælger en barber børste, skal du overveje størrelsen. Til vejbørstning spiller bygningen også en rolle. Du skal også tage højde for materialet til fremstilling af penslen. Detaljer nedenfor.

Størrelsen betyder noget

Den samlede længde af børsten fra spidsen af ​​bunken til håndtagets ende, samt håndtagets længde og tykkelse påvirker brugen af ​​børsten. Dette er især vigtigt for mænd med store palmer, ældre kønnere af klassisk barbering og mænd med nedsat håndmotilitet.

For at holde en lille børste med et kort og smalt håndtag i hænder og også at slå skum til det, skal en person bruge fine motoriske færdigheder. Det forårsager ikke nogen problemer hos unge og sunde ældre mennesker.

I nogle mænd er fine motoriske færdigheder svækket på grund af aldersrelaterede ændringer eller sygdomme, for eksempel som følge af virkningerne af et slagtilfælde. I dette tilfælde er det mere hensigtsmæssigt for en person at bruge en mellem eller stor barberbørste.

Store børster foretrækkes også af professionelle barbermaskiner. Nogle producenter fremstiller specielle professionelle modeller af små børster med et udvidet håndtag.

Langbørste

En af de vigtige egenskaber ved børsten er knudeens diameter. Her skal vi forstå mønsteret: Jo større knudepunktet er, desto hurtigere og lettere slår skummet. Bagsiden af ​​mønten - stor barbering "spiser" en masse sæbe og fløde.

En anden advarsel: På ansigtet er det ikke særlig bekvemt at piske skummet for stor børste. Men store børster fungerer godt i skålen. Når du vælger børstens størrelse, skal du følge de følgende retningslinjer:

 • Hvis du slår skummet både i skålen og på ansigtet, skal du vælge en lille børste med en knude diameter på 21 mm.
 • Til arbejde udelukkende med en skål er børster med en knude diameter på 23 mm og derover egnede.
 • Børster med en diameter på 19 mm og derunder bør betragtes som en vejindstilling.

Overvej ikke anbefalinger som aksiomer. Hvis du har det godt at arbejde på ansigtet med en stor børste med en diameter på 24 mm knude, skal du vælge en stor børste. Når du vælger en størrelse, er de personlige præferencer af en vetshavera vigtige.

Håndter materiale og form

Dette handler om individuelle smag og præferencer. Nogen er nem at bruge en pensel med en stor pen, man foretrækker kompakte børster. Nogle kendere af traditionel barbering foretrækker billige børster med plastikhåndtag. Sidstnævnte elsker solide børster med håndtag lavet af dyre træ eller stål.

Formen på håndtaget barbering børste er begrænset kun af designerens fantasi.

Separat opmærksomhed fortjener vejbørsten. Disse kan indeholde følgende krav:

 • Kompakthed.
 • Lav vægt.
 • Tilstedeværelsen af ​​en hætte eller et tilfælde, der beskytter bunken under transport.

Hvis du rejser ofte, skal du købe en separat rejse barbering børste med syntetisk lur. Det tørrer hurtigt. Børster lavet af naturlig børstehår til at rejse ubehageligt at bruge. De har ofte ikke tid til at tørre, derfor forringes de.

Barbering børste med etui

Sådan bruger du en barberingsbørste

Ved at bruge en barbering børste kan du slå skummet på dit ansigt eller i en skål. Nogle vindskakere, i stedet for en skål, slår skum i håndfladen. Læs mere om de grundlæggende metoder til fremstilling af skum under.

Sådan slår du skummet i skålen

Sug det i varmt vand i et par minutter, før du bruger det. Hold vandet under barberingsenheden. Dette er især vigtigt for børster med limet knude. Undgå for varmt vand, da det forringer bunkenes fysiske egenskaber.

Barberingsbørsten kan forblive i vandet, mens du vasker, bruser, damp ud huden med et håndklæde. Opblødning er især vigtigt for vildsvin børster. Og det er ikke nødvendigt at suge barberbørster lavet af syntetisk lint.

Hæld vand fra skålen, ryst barberingsbørsten for at fjerne overskydende fugt. Drej ikke hånden. Hvis du bruger en creme, skal du tilføje en stribe på ca. 2 cm i størrelse til skålen. Hvis du bruger sæbe, læg den i en lille børste i cirkulære bevægelser.

Slå skummet i skålen med kraftige cirkulære bevægelser. Tilsæt lidt vand, hvis skummet er for tykt og tæt. Tilsæt lidt creme eller sæbe, hvis skummet viser sig at være luftigt eller vandigt.

Madlavning skum i skålen

Skumets egenskaber afhænger af sæbe eller barberkrem, typen af ​​børste, varigheden af ​​præparatet. Øv dig, se efter en passende mulighed. Eksperimenter med mængden af ​​vand- og barberingsprodukter.

Når skummet er klar, skal du anvende det på dit ansigt. Spred det over barberingsområdet i mindst et minut. Som nævnt ovenfor, som du forbereder huden og børster til et møde med bladet.

Hvis du bruger vildbørster, kan du slå skummet i din håndflade. Denne type barberingsbørste giver ikke umiddelbart skum, så det forbliver inden i bunken. Efter 30-60 sekunders slag i dine palmer skal du overføre barberingsbørsten til dit ansigt og fortsætte med at slå skummet i en cirkelbevægelse.

Sådan slår du skummet på ansigtet

Til fremstilling af skum på ansigtet er bedst egnede børster af børstehår. At børste ikke beskadiger huden, skal du sørge for at suge den i et par minutter i varmt vand. Vær opmærksom på at forberede din hud til barbering.

Så at de hårde børster ikke beskadiger epidermierne og forårsager ubehagelige fornemmelser, blæser dit ansigt korrekt. Du kan bruge et varmt håndklæde eller sende en strøm af varmt vand i bruseren til barberingsområdet. Dampet hud bliver elastisk, og det beskytter det mod skader, når det kommer i kontakt med børsten og bladet.

Påfør 1-2 cm fløde på børsten eller skriv sæbe i cirkulære bevægelser på vaskemaskinen. Sæt derefter skummet på dit ansigt i en cirkelbevægelse. Arbejd i mindst 2-3 minutter. I løbet af denne tid fjerner barberbørsten overskydende luft fra skummet, og håret og huden bliver fugtet.

Beat skum på ansigtet

Layfkhak: Under barberingen skal du bruge en barberingsbørste til at vaske hele ansigtet. Børsten fjerner døde hudceller og renser porerne på panden. Brug bare skum fra cremen eller sæbe til barbering til hele ansigtet. Disse værktøjer er for aggressive. Det er bedre at sæbe børsten med den sædvanlige babysæbe eller rengøringsmiddel, som du normalt bruger. Gentag proceduren 1-2 gange om ugen afhængigt af hudens egenskaber.

Sådan holder du barberingsbørsten og passe på den

Efter brug skal du sørge for at skylle børsten under rindende vand. Ryst børsten flere gange for at fjerne vand. Hold barberingsbluset nede. Det er bedre, hvis dette tilbehør vil stå i et tørt rum.

For at opbevare børsten skal du købe en speciel stativ. Det vil forlænge penselens liv i mange år.

En simpel stativ udvider børstens levetid

Syntetiske hårbørster må holdes "på hovedet".

Hvis det er nødvendigt, vask barberbørsten med toiletsæbe. Også til dette formål kan du bruge shampoo. Men med korrekt opbevaring og pleje skal du vaske børsten opstår normalt ikke.

For at fjerne sæbe blomst, vask barberbørsten i en vandopløsning af bordeddike. Bland en del eddike og fire dele vand. Hold barberingsbørsten i denne opløsning i flere minutter, og skyll grundigt under rindende vand.

Brug aldrig en andens barberingsbørste, der ikke er desinficeret. Under barberingen kommer der en lille smule blod på børsten. Hvis omstændighederne fejler, kan det føre til infektion med viral hepatitis. Til desinfektion, brug medicin, såsom barbicid. Overhold den eksponeringstid, der er angivet i vejledningen.

Bemærk, at vask med sæbe eller shampoo ikke garanterer desinfektion af børsten. Kog penslen er uønsket, da det under indflydelse af høj temperatur kan beskadiges.

I stedet for en konklusion: en enkelt børste er nok, men en god en

En høj kvalitet naturlige uld barbering børste vil tjene dig i mange år eller endda årtier. En barberingsbørste af kunstig lint vil glæde dig til livets ende. For at gøre dette er det nok at bruge det omhyggeligt og korrekt opbevare. Så gem ikke på barberingsbørster. Skumets kvalitet og effektiviteten af ​​barberingen afhænger af dens egenskaber.

Ring 8 (800) 555-51-24 hvis du har spørgsmål om valget af børstning.

Hvordan laver man barberskum med egne hænder?

Faktisk er barberskum et moderne værktøj, og før det blev det behandlet med almindelig sæbe.

Chips blev lavet af sæbe (du kan gnide den på et groft rist), brygges med kogende vand i en bestemt beholder med dybe kanter, og derefter blev barberingsbørsten kommet i spil. En barbering børste er sådan en barbering børste. Med den blev pinden pisket i et tykt skum og påført ansigtet. Og alting var det sikkert at barbere.

Det samme skum kan laves nu, efter at have hentet sæbe på en behagelig lugt og den tilsvarende hudtype.

Stor samling af seje videoer og samlinger af tegnefilm fra YouTube

Stor samling af seje videoer og samlinger af tegnefilm fra YouTube

Sådan laver du barberingsbørster

DETALJER VIDEO

Video uploadet af Razorsharp
Søg Razorsharp 3 år siden

RELATEREDE VIDEOER

Barbering. Typer af blots. Hvad skal du være opmærksom på en nybegynder, når du køber en barberingsbørste. Barbering børster.

Video dedikeret til børsten. Sådan vælger du barberbørsten og hvad du bør være opmærksom på, når du køber en barberingsbørste. Som nybegynder til at vælge den rigtige børste, hvad skal man overveje, når man vælger en børste. Sådan opbevares en barberingsborste korrekt. Nøjagtigheder af pleje af barberbørsten og udvælgelse af tilhørende tilbehør.

Barbersæbe gør det selv

Video om en enkel måde at gøre barbersæbe hjemme.

Sådan bestiller du produktionen af ​​barbermaskiner og eget mærke i Kina. Udpakning af prøver.

Kinesisk OEM produktion. Jeg forhandlede om Alibaba med forskellige producenter af barbermaskiner, som følge heraf katalog og priser kom mest af alt fra YAQI, selv om jeg stadig ikke helt er sikker på, at de også producerer barbermaskiner, og ikke bestille dem andre steder. Jeg bestilte forskellige prøver af barbermaskiner og en barberingsbørste. Jeg vil teste forskellige hoveder og beslutte, om jeg skal bestilte mit eget mærke. Tre forskellige lukkede hoveder og en åben og en barbering kom.

Hvordan man skærper en barberhalsvest eller en anden maskine?

Hvordan man skærper en barberhalsvest eller en anden maskine? http://ya-zdorovyi.com/

Barbering børster Omega skål Luna og Mars porcelæn håndlavet

Ved omtale af kanalrabatten 10% Store-http: //www.razormen.ru Porcelæn Barbering Cup Mars- http://www.razormen.ru/collection/frontpage/product/chasha-dlya-britya-mars Salve http: //www.razormen.ru/collection/pomazki En støtte til to ting- http://www.razormen.ru/collection/podstavki/product/podstavka-na-dva-predmeta Sæbe og barberkage Spanien La Toja, Lea Fremragende budget løsning - frihed. Klassisk barbering-udvalgte barbering. Badger, fiber eller vildsvin? Hvad skal man give til 23. februar?

1. Sådan barberes. Barber klassisk maskine

Nyttige links: ========================================= profil fora om emnet barbering - http://myshave.ru/ Aluminium kalium alum: https://goo.gl/UHoXsi eller dette: https://goo.gl/I0r7a6 Min favorit maskine er Merkur Progress: http://www.shaving.ie/products/ merkur-progress-long-handle-510001.html Min favorit børste er Vulfix 404 Badger :: http://www.nannyssillysoap.com/ps/index.php?id_product=16controller=productid_lang=1 Og den anden Semogue 1305 Barberbørste: http : //www.shaving.ie/products/semogue-1305-shaving-brush.html Dette er kongeriget Semogue, ikke en stor familievirksomhed i Portugal, der dundrer over for hele verden for sine kvalitetsprodukter: http://www.shaving.ie/brands /Semogue.html Meget god butik i Rusland, hvor den er fuld af nyttige Rite: http://glavbritva.ru/ Forums hvor du kan få viden om emnet: http://forum.onliner.by/viewtopic.php?t=8350553 http://britvasolingen.ru/forum/index.php? sid = 8c882defdd1371e8611b0c861d5df798 http://vk.com/classic_shaving Der kan omhyggeligt, ved viden, de pålægge, hvad de handler på forummet, bare filtrere oplysningerne og ikke se: http://www.britva.ru/forum/viewforum.php ? f = 8 Meget god spansk butik med en helt ortodokse prislapp. Jeg kan anbefale, fordi Jeg købte en masse der: http://yourshaving.com/en/ drøm...))) selv har konfiguratoren, du kan samle din barberkost, den anden sådan at der vil være nogen hvor og ingen. Men det vil koste...)): http://www.shavemac.com/Shaving-Brushes?XTCsid=mmh82n3kmo1fc4kknggo2a4a97 Resten er et godt valg, men prisen er undertiden ikke human: http://connaughtshaving.com http: // www.giftsandcare.com / da / http://www.shaving-shack.com/ http://www.traditionalshaving.co.uk/ https://www.executive-shaving.co.uk/ OM UDVIKLINGEN AF KANAL / DONAT QIWI: 962 034 2777 ==================================== Mine Kontakter / Mine Kontakter vKontakte - http: / /vk.com/homelikevaping ============================= For at gennemse dit produkt kontakt os med følgende email venligst: [email protected]

Vi åbner ballonen fra barberskum "NIVEA"

Vi åbner ballonen fra barberskum "NIVEA"

Den komplette guide til penselstrøg: hvordan man vælger, gemmer og bruger

Tror du, at der ikke er noget særligt med penslerne? Tror du, at enhver barberingsbørste klarer skumforberedelsen og anvender den på ansigtet? Faktisk er kvaliteten af ​​barberingen direkte afhængig af barberingsborstets egenskaber og kvalitet. Fra denne vejledning vil du lære alt, hvad du behøver at vide om dugge og grise: fra valg til brug og opbevaring.

 • vigtigste
 • artikler
 • Barbering børste
 • Den komplette guide til penselstrøg: hvordan man vælger, gemmer og bruger

Tror du, at der ikke er noget særligt med penslerne? Tror du, at enhver barberingsbørste klarer skumforberedelsen og anvender den på ansigtet? Faktisk er kvaliteten af ​​barberingen direkte afhængig af barberingsborstets egenskaber og kvalitet. Fra denne vejledning vil du lære alt, hvad du behøver at vide om dugge og grise: fra valg til brug og opbevaring.

Ikke bare en børste: barberingskvaliteten afhænger af børsten

Indholdsfortegnelse

Hvorfor har jeg brug for en barbering børste

En barberingsbørste håndterer to opgaver: At få skum fra en creme eller barbersæbe og forberede børster og ansigtshud til kontakt med bladet.

Skumfremstilling

Et godt barberskum består af tre ingredienser: en sæbebase, vand og luft. En kvalitetsskæring hjælper med at kombinere disse ingredienser i ét stof. Når du pisker i skum på ansigtet, i håndfladen eller i skålen, kombineres sæbebassen af ​​creme eller sæbe til barbering med vand. På grund af dette fugtiger skummet effektivt epidermis og stubbe. Vådt skum trænger let ind i håret. Takket være alkali, som er i en sæbebase, gør det børsterne bløde.

Luft gør skummet til en mekanisk barriere eller en slags pude. Dette beskyttende lag forhindrer den såkaldte razorbrænding, hvilket fremgår af en stærk rødme og betændelse i huden efter barbering.

Ved hjælp af kvalitetsbørster kan du styre skumets egenskaber: balancen mellem vand og luft. For eksempel fjerner en sæbe eller fløde med en god børste fra en badger uld i 2 minutter fjernet overskydende luft fra skummet og giver en solid blanding af vand og sæbe. Resultatet er et fugtigt, tæt og resistent skum.

Forberedelse af hud og børster til barbering

Nogle nybegyndere væver bruger en barbering udelukkende til at overføre skum til deres ansigt. De slog et glimrende skum i skålen og spredte det lige så jævnt over ansigtet. Denne fejl reducerer effektiviteten af ​​barberingen dramatisk.

Skum er ikke nok til bare at spredes over ansigtet. Før barbering skal du massere barberingsområdet med en lille børste i et par minutter. Dette løser følgende opgaver:

 • Hæver stubben. Normalt ligger håret på ansigtet, så det er svært at barbere dem uden at trykke barbermaskinen.
 • Hjælper skummet igennem stubbe og epidermis. Dette gør håret blødere, og det øvre lag af huden er mere elastisk. Som følge heraf falder traume og barberingseffektiviteten øges.
 • Fjerner døde hudceller. Dette kaldes peeling. I dette tilfælde erstatter en barberskrub barberingsbørsten.
 • Styrker blodcirkulationen i ansigtet. Dette stimulerer helbredelsen af ​​mikrotraumas, som epidermis uundgåeligt modtager, når den kommer i kontakt med bladet.

Ved hjælp af en barberingsbørste hjælper man med at få et skum af høj kvalitet og forberede huden og børsterne til et møde med bladet. Dette virker under to forhold: Brug en barberingsbørste, der passer til dig, som udstedes af en pålidelig og dokumenteret leverandør. På valg af en passende barberings børste vil blive diskuteret yderligere.

Barberbørsteanatomi: Hvad skal man se efter, når man vælger

Barberingsbørster består af naturlige eller kunstige børster (børster) og håndtag. Børsterne består af en knude, der er skjult i håndtaget, en base og en kuppel.

Knuden (1), bunden (2) og kuplen (3) på bunken børsten

Kuppelen er zonen fra den bredeste del af bunken til spidsen af ​​børsterne. Det kan have forskellige længder afhængigt af pælens type og densitet. For at kuplen skal kunne åbnes helt, skal en ny barberingsbørste anvendes inden for to til tre uger.

De følgende kendetegn ved kuplen og basen påvirker barberskruens forbrugeregenskaber.

Graden af ​​blødhed eller plys Pensler med en blød kuppel holder perfekt fugt. De hårde kuppelbørster masserer barberingsområdet godt, løfter børsterne og fjerner det døde lag af epidermis. Dome kapacitet Denne egenskab beskriver en kuppels evne til at holde et skum. Børster fra badgerbunke har den største kapacitet. Kupolens evne til at give skumforbindelser med traditionel barbering ved, at nogle børster "spiser" meget fløde eller sæbe. Faktisk har børsten en lav evne til at give skum. Karakteristikken afhænger af typen af ​​bunke og bjælkens størrelse. Det er bedst at give skum små børster og børster lavet af syntetisk bunke.

Når du vælger en barberbørste, er det vigtigt at være opmærksom på nodens tæthed. Det bestemmes af mængden af ​​lint, der bruges til at gøre penslen. Jo strammere knuden er, jo højere er evnen til at holde skummet. Børster med tætte knuder masserer ansigtet bedre og afskrækker de døde epidermis celler mere effektivt.

I bunden af ​​knuden bør håret være på samme niveau. Ellers vil børsten miste stubben.

Fabrikanterne specificerer følgende specifikationer i specifikationen af ​​barberbørsterne:

 • Den samlede længde af børsten. Dette er afstanden fra kanten af ​​håndtaget til skovlens spidser.
 • Loft barbering børste. Afstanden fra toppen af ​​håndtaget eller udgangspunktet af bunken fra håndtaget til enderne af børstehårene.
 • Diameter knude barbering pensel. Målt ved punktets udgang fra håndtaget.

Når man vælger en barberbørste, er det også vigtigt at overveje formen på kuplens kuppel. De mest populære former er pensler i form af en pære (pære) og ventilator (fan). Lyspære børster har en bred base, som understøttes af kortere hår. Takket være denne barberingsbørste er det lettere at samle fast sæbe. Han pisker også mere effektivt skummet i skålen.

Ventilbørster har en bunke af samme længde. Det er mere i kontakt med overfladen. Denne type barbering børste bruges bedst til at piske skum på ansigtet.

Pære og blæser: de to mest populære former for en barberingsbørste

En variation af ventilatoren er en flad kupolbørste eller flad top. De er især efterspørgsel blandt fans at slå skummet på ansigtet.

Flad kuppelbørste

Vildsvin, badger eller syntetisk: hvilket er bedre

Badger- og vildsvinbørster er i største efterspørgsel blandt kendte klassiske barbering. Ofte er der børster fra syntetisk bunke. De mest eksotiske er hestebørster. Hvilken version af stubbe er bedre? Lad os finde ud af det.

Bør børstebørster

Dette er en relativt billig udgave af penslen til elskere af naturlig bunke. Bør børster hård. Derfor er børster af denne type godt rekrutteret fast sæbe, perfekt massage barberingsområdet og effektivt exfoliere døde hudceller.

Børster med en bunke af uld "spis" meget fløde eller sæbe. Dette skyldes det faktum, at de modvilligt giver dannet skum.

Fordelene ved svin uld er:

 • Relativt lave omkostninger. "Vildsvin" er billigere end højkvalitetsbudgettet.
 • Fremragende massage og eksfolierende egenskaber. På grund af stivheden af ​​børstehårene erstatter en barberingsbørste af denne type skrubben.
 • Evne til at hæve hår. Intensivt arbejde med en vildsvin bristle forbereder perfekt ansigtshår til barbering.

Blandt manglerne påpeger nogle windbreakere inkompatibiliteten af ​​barberbørsten med bunken med bølgen med følsom eller problematisk hud. Påståeligt for hårde hår på børsten beskadiger huden og forårsager ubehag.

Dette er ikke et aksiom. Indehavere af følsom hud kan bruge "pølse" med et passende barberingshjælpemiddel. Desuden er børster af denne type uundværlige i kampen mod indgroet hår. Takket være evnen til at exfoliere døde hudceller i epidermis og frigøre hår, forhindrer vildsvin betændelse.

En anden ulempe ved svin uldpinde er lugten. Det er virkelig til stede i de første dage med at bruge pensler fra nogle producenter. Men simpel vask med sæbe eller barberkrem eliminerer fuldstændig ubehagelig lugt.

Omega 48 Pro - en af ​​de mest populære barberbørster fra vildsvin

Badger nap pensler

Badgers betragtes som benchmark for en kvalitet børste. Børster af denne type hurtigere end "vildsvin" slå skum. Skummet selv er mere tæt og vådt på samme tid. Dette er muligt på grund af badger ulds gode evne til at bevare fugt.

Badger børster giver godt skum. På grund af blødhedens blødhed forårsager "badger" ikke ubehag ved påføring af skum, selv blandt ejere af følsom hud.

Afhængig af kvaliteten af ​​bunken klassificeres badges badges i kategorier.

Ren Badger Dette er den mest overkommelige type barberingsbørste fra badgerlappen. Til fremstilling af de mest stive børster. Ifølge egenskaberne ligner Pure Badger-barberbørsterne pensler fremstillet af vildtens lur. De er gode til at arbejde med fast sæbe, og også massere ansigtet godt og fjerne døde hudceller. Bedste badger

Til fremstilling af disse børster anvendte blødere badger uld. Det er taget fra maven af ​​dyret.

Bedste Badger børster overlevere Pure Badger og grise i deres evne til at bevare fugt og frigøre skum. Samtidig opretholder de gode massageegenskaber og evnen til at løfte hår på ansigtet.

Super Badger Pile til fremstilling af børster af denne type taget fra bagsiden af ​​en badger. Disse er bløde barberbørster, der slår op tæt og tæt skum. Super Badger bruges bedst til at arbejde med mild sæbe eller fløde. Skum er mere behagelig at slå i en skål. Silvertip badger

Dette er den højeste kategori af badges lavet af badgerlappe. For deres produktion anvendes uld fra dyrets hals. Silvertip - de blødeste barberingsbørster. De holder bedst fugt og danner skum af højeste kvalitet. Silvertip har ingen konkurrenter i sin evne til at bevare fugt.

Nogle producenter tildele en ekstra kategori: Extra Silvertip. Børsterne i denne klasse kan afvige fra Silvertip i udseendet og materialet ved fremstilling af håndtaget. Men børstens egenskaber forbliver de samme, da alle Silvertip er lavet af uld, som er taget fra halsen af ​​en badger.

Badger Uldbørste

Vær opmærksom! Du bør ikke forsøge at bestemme børstens klasse ved udseende. Nogle producenter maler specielt tipene af en Bedste Badger eller Super Badger for at overføre dem som en Silvertip. For at købe en rigtig barbering børste fra en premium badger bunke, skal du vælge en pålidelig producent og studere børstens specifikation.

Hestehårpensler

Dette er en sjælden type naturlig barbering børste. I henhold til niveauet af stivhed og evnen til at opretholde fugt og skum af en hestehår børste, optager de en mellemstilling mellem dugge og svin.

Et vigtigt træk: Hestehår er tyndere end svinhår, og dens tip er skarpere. Derfor kan piskeskum på ansigtet med en børste af hestlint forårsage mere udtalt ubehag end hårdere børster af svinhår. Derfor er "heste" ikke altid velegnede til personer med følsom og problemhud.

Et vigtigt punkt: For at lave hestebørster bliver heste skåret snarere end dræbt. Derfor er denne type børste - den foretrukne mulighed for zoodefenders.

Horsehair Brush Vie-Long Peleón

Blandede bunke pensler

Nogle producenter tilbyder blandet bunke barbering børster. For eksempel er Progress Vulfix No 10 Bristle og Badger barberingsbørsten lavet af vildsvin og badgeruld. Fabrikanten forsøgte at kombinere i et tilbehør de bedste kvaliteter af to typer: Stivhed og fremragende massageegenskaber hos bølgerne og evnen til at opretholde fugt og slå det tætte skum "badgers".

Hybrid "Svin" og "Badger" fra Vulfix

Syntetisk hår børster

For nogle få årtier blev der blandt kunstnere af klassisk barbering betragtes kunstig penselbørster som et skridt. De var ringere end andre naturlige uld i alle henseender, bortset fra prisen. Dette er ikke overraskende: en kunstig bunke blev lavet af almindelig plastik.

Moderne børster med syntetisk nap lavet af fiber. Virksomheden Muhle har for eksempel udviklet en fiber af den højeste kategori Silvertip Fiber, som i forbrugeregenskaber er så tæt som muligt på Silvertip's badgeruld.

Højkvalitets fiberbørster giver et tæt og fugtigt skum. De er bløde og komfortable, ligesom ægte "badgers". Separat er det værd at bemærke holdbarheden af ​​fiberbørster. Syntetisk materiale forringes ikke fra fugt. Derudover tørrer den øjeblikkeligt.

Det særlige ved fiber barbering børster er behovet for at tilføje mere vand til skummet. Sammenlignet med naturlige børster holder kunstige barberbørster fugt lidt bedre.

Fiber barbering børste

Fiber børster passende allergikere, rejsende, zoodefenders.

Hvad du behøver at vide om størrelsen på barberingsbørsten og penmaterialet

Når du vælger en barber børste, skal du overveje størrelsen. Til vejbørstning spiller bygningen også en rolle. Du skal også tage højde for materialet til fremstilling af penslen. Detaljer nedenfor.

Størrelsen betyder noget

Den samlede længde af børsten fra spidsen af ​​bunken til håndtagets ende, samt håndtagets længde og tykkelse påvirker brugen af ​​børsten. Dette er især vigtigt for mænd med store palmer, ældre kønnere af klassisk barbering og mænd med nedsat håndmotilitet.

For at holde en lille børste med et kort og smalt håndtag i hænder og også at slå skum til det, skal en person bruge fine motoriske færdigheder. Det forårsager ikke nogen problemer hos unge og sunde ældre mennesker.

I nogle mænd er fine motoriske færdigheder svækket på grund af aldersrelaterede ændringer eller sygdomme, for eksempel som følge af virkningerne af et slagtilfælde. I dette tilfælde er det mere hensigtsmæssigt for en person at bruge en mellem eller stor barberbørste.

Store børster foretrækkes også af professionelle barbermaskiner. Nogle producenter fremstiller specielle professionelle modeller af små børster med et udvidet håndtag.

Langbørste

En af de vigtige egenskaber ved børsten er knudeens diameter. Her skal vi forstå mønsteret: Jo større knudepunktet er, desto hurtigere og lettere slår skummet. Bagsiden af ​​mønten - stor barbering "spiser" en masse sæbe og fløde.

En anden advarsel: På ansigtet er det ikke særlig bekvemt at piske skummet for stor børste. Men store børster fungerer godt i skålen. Når du vælger børstens størrelse, skal du følge de følgende retningslinjer:

 • Hvis du slår skummet både i skålen og på ansigtet, skal du vælge en lille børste med en knude diameter på 21 mm.
 • Til arbejde udelukkende med en skål er børster med en knude diameter på 23 mm og derover egnede.
 • Børster med en diameter på 19 mm og derunder bør betragtes som en vejindstilling.

Overvej ikke anbefalinger som aksiomer. Hvis du har det godt at arbejde på ansigtet med en stor børste med en diameter på 24 mm knude, skal du vælge en stor børste. Når du vælger en størrelse, er de personlige præferencer af en vetshavera vigtige.

Håndter materiale og form

Dette handler om individuelle smag og præferencer. Nogen er nem at bruge en pensel med en stor pen, man foretrækker kompakte børster. Nogle kendere af traditionel barbering foretrækker billige børster med plastikhåndtag. Sidstnævnte elsker solide børster med håndtag lavet af dyre træ eller stål.

Formen på håndtaget barbering børste er begrænset kun af designerens fantasi.

Separat opmærksomhed fortjener vejbørsten. Disse kan indeholde følgende krav:

 • Kompakthed.
 • Lav vægt.
 • Tilstedeværelsen af ​​en hætte eller et tilfælde, der beskytter bunken under transport.

Hvis du rejser ofte, skal du købe en separat rejse barbering børste med syntetisk lur. Det tørrer hurtigt. Børster lavet af naturlig børstehår til at rejse ubehageligt at bruge. De har ofte ikke tid til at tørre, derfor forringes de.

Barbering børste med etui

Sådan bruger du en barberingsbørste

Ved at bruge en barbering børste kan du slå skummet på dit ansigt eller i en skål. Nogle vindskakere, i stedet for en skål, slår skum i håndfladen. Læs mere om de grundlæggende metoder til fremstilling af skum under.

Sådan slår du skummet i skålen

Sug det i varmt vand i et par minutter, før du bruger det. Hold vandet under barberingsenheden. Dette er især vigtigt for børster med limet knude. Undgå for varmt vand, da det forringer bunkenes fysiske egenskaber.

Barberingsbørsten kan forblive i vandet, mens du vasker, bruser, damp ud huden med et håndklæde. Opblødning er især vigtigt for vildsvin børster. Og det er ikke nødvendigt at suge barberbørster lavet af syntetisk lint.

Hæld vand fra skålen, ryst barberingsbørsten for at fjerne overskydende fugt. Drej ikke hånden. Hvis du bruger en creme, skal du tilføje en stribe på ca. 2 cm i størrelse til skålen. Hvis du bruger sæbe, læg den i en lille børste i cirkulære bevægelser.

Slå skummet i skålen med kraftige cirkulære bevægelser. Tilsæt lidt vand, hvis skummet er for tykt og tæt. Tilsæt lidt creme eller sæbe, hvis skummet viser sig at være luftigt eller vandigt.

Madlavning skum i skålen

Skumets egenskaber afhænger af sæbe eller barberkrem, typen af ​​børste, varigheden af ​​præparatet. Øv dig, se efter en passende mulighed. Eksperimenter med mængden af ​​vand- og barberingsprodukter.

Når skummet er klar, skal du anvende det på dit ansigt. Spred det over barberingsområdet i mindst et minut. Som nævnt ovenfor, som du forbereder huden og børster til et møde med bladet.

Hvis du bruger vildbørster, kan du slå skummet i din håndflade. Denne type barberingsbørste giver ikke umiddelbart skum, så det forbliver inden i bunken. Efter 30-60 sekunders slag i dine palmer skal du overføre barberingsbørsten til dit ansigt og fortsætte med at slå skummet i en cirkelbevægelse.

Sådan slår du skummet på ansigtet

Til fremstilling af skum på ansigtet er bedst egnede børster af børstehår. At børste ikke beskadiger huden, skal du sørge for at suge den i et par minutter i varmt vand. Vær opmærksom på at forberede din hud til barbering.

Så at de hårde børster ikke beskadiger epidermierne og forårsager ubehagelige fornemmelser, blæser dit ansigt korrekt. Du kan bruge et varmt håndklæde eller sende en strøm af varmt vand i bruseren til barberingsområdet. Dampet hud bliver elastisk, og det beskytter det mod skader, når det kommer i kontakt med børsten og bladet.

Påfør 1-2 cm fløde på børsten eller skriv sæbe i cirkulære bevægelser på vaskemaskinen. Sæt derefter skummet på dit ansigt i en cirkelbevægelse. Arbejd i mindst 2-3 minutter. I løbet af denne tid fjerner barberbørsten overskydende luft fra skummet, og håret og huden bliver fugtet.

Beat skum på ansigtet

Layfkhak: Under barberingen skal du bruge en barberingsbørste til at vaske hele ansigtet. Børsten fjerner døde hudceller og renser porerne på panden. Brug bare skum fra cremen eller sæbe til barbering til hele ansigtet. Disse værktøjer er for aggressive. Det er bedre at sæbe børsten med den sædvanlige babysæbe eller rengøringsmiddel, som du normalt bruger. Gentag proceduren 1-2 gange om ugen afhængigt af hudens egenskaber.

Sådan holder du barberingsbørsten og passe på den

Efter brug skal du sørge for at skylle børsten under rindende vand. Ryst børsten flere gange for at fjerne vand. Hold barberingsbluset nede. Det er bedre, hvis dette tilbehør vil stå i et tørt rum.

For at opbevare børsten skal du købe en speciel stativ. Det vil forlænge penselens liv i mange år.

En simpel stativ udvider børstens levetid

Syntetiske hårbørster må holdes "på hovedet".

Hvis det er nødvendigt, vask barberbørsten med toiletsæbe. Også til dette formål kan du bruge shampoo. Men med korrekt opbevaring og pleje skal du vaske børsten opstår normalt ikke.

For at fjerne sæbe blomst, vask barberbørsten i en vandopløsning af bordeddike. Bland en del eddike og fire dele vand. Hold barberingsbørsten i denne opløsning i flere minutter, og skyll grundigt under rindende vand.

Brug aldrig en andens barberingsbørste, der ikke er desinficeret. Under barberingen kommer der en lille smule blod på børsten. Hvis omstændighederne fejler, kan det føre til infektion med viral hepatitis. Til desinfektion, brug medicin, såsom barbicid. Overhold den eksponeringstid, der er angivet i vejledningen.

Bemærk, at vask med sæbe eller shampoo ikke garanterer desinfektion af børsten. Kog penslen er uønsket, da det under indflydelse af høj temperatur kan beskadiges.

I stedet for en konklusion: en enkelt børste er nok, men en god en

En høj kvalitet naturlige uld barbering børste vil tjene dig i mange år eller endda årtier. En barberingsbørste af kunstig lint vil glæde dig til livets ende. For at gøre dette er det nok at bruge det omhyggeligt og korrekt opbevare. Så gem ikke på barberingsbørster. Skumets kvalitet og effektiviteten af ​​barberingen afhænger af dens egenskaber.

Ring 8 (800) 555-51-24 hvis du har spørgsmål om valget af børstning.

Hydrogenperoxid 6%

Hvorfor smøre øjenbryn efter tatovering, og hvad betyder det for dette at vælge