Hvordan laver armhulenes hud smukke

Tips om hvordan man får huden til armhulerne glattere og smukkere

Hudene på de aksillære områder kræver særlig pleje, fordi disse områder er forsynet med naturen med et stort antal talgkirtler og svedkirtler. Frakken bidrager aktivt til ophobningen af ​​deres sekret, hvilket betyder udseendet af mikrober og alt der er forbundet med det - en ubehagelig lugt, et sløret udseende og hudbetændelse. Fjernelse af hår fra armhulerne forbedrer deres tilstand betydeligt og giver huden et velplejet udseende. Valg af metode til dette er individuel og afhænger af egenskaberne af selve huden.

Den mest berømte måde at fjerne hår på er at barbere med en almindelig maskine. En barbermaskine fjerner håret overfladisk og efterlader synlige dele fremspringende fra hårsækkene. Blonde hår vil ikke være så mærkbare, og mørk maskering vil ikke lykkes.

Huden vil se ud som dækket af sorte prikker og slet ikke en glat overflade. Barbering irriterer huden, og gentager denne procedure ofte. Derfor ønsker du at få fejlfri underarm hud, kan du tænke på valget af andre, mere moderne metoder. Så hvordan man laver armhulenes hud glat?

 • Metoderne til hårfjerning af hardware omfatter laser, ultralyd, elektrisk, lys (fotoepilation). De holdes i saloner eller klinikker og giver et stabilt resultat, fordi de delvis ødelægger hårsækken. En erfaren mester er i stand til at vælge den rigtige type hudmetode og rådgive om yderligere hudpleje. Ulemperne ved hardware metoder omfatter deres betydelige omkostninger og mulige medicinske kontraindikationer, der skal overvejes nøje. Under huden på disse områder er et stort antal lymfeknuder involveret i metaboliske og immune processer i kroppen.
 • Mekanisk hårfjerning kaldes depilation. Det kommer ned til at trække hår ud af huden. Mange anser denne metode for smertefuld, men ubehaget falder, da proceduren gentages. Depilation kan gøres med voks eller sukker sirup. Producenter tilføjer blødgørende og omsorgsfulde komponenter til vokspræparatet. Shugaring, eller sukker depilation, betragtes som en mildere måde at hjælpe med at glatte huden. Det forårsager ikke indvækst af hår, hvilket sker ved påføring af voks, og efter et par procedurer bliver det smertefrit. Hår efter depilation vokser normalt langsommere og bliver mindre hyppige, fordi hver gang de trækker ud med roden.
 • Depilation ved hjælp af specielle maskiner er også ret egnet til mange mennesker til at gøre deres armhule hud glat. Moderne mærkevarer fjerner håret effektivt uden at skade huden.

Men bare at fjerne hår fra armhulerne vil ikke føre til det ønskede resultat. Emollient cremer og fugtgivende geler bør anvendes til disse hudområder. Deodoranter skal også indeholde omsorgsfulde ingredienser. Og så vil enhver pige eller dame føle sig trygge og sikre på en aftenklæde eller sommeremne, der åbner skuldrene og følsom hud i armhulerne.

Hvordan man laver lette armhuler

Glatte armhuler er ikke kun smukke, men også hygiejniske, da fraværet af hår i armhulen forhindrer overdreven multiplikation af mikroorganismer, hvilket forårsager en ubehagelig lugt af sved.

Gør armhulerne glatte på flere måder. Det nemmeste er at barbere. Påfør en lille barberkrem, brusegel eller almindelig sæbe på armhulen, skum og rulle på huden med maskinen. Proceduren tager et par minutter, og som følge heraf får du helt glatte armhuler. Den eneste ulempe ved denne metode er behovet for at udføre proceduren hver anden til tre dage, da de barberede hår begynder at vokse hurtigt nok.

En længere måde at slippe af med uønsket hår kan kaldes brugen af ​​en særlig creme til hårfjerning, designet specielt til armhulerne. Påfør huden på huden, hold den tid, der er angivet i instruktionerne, skyll derefter med rigeligt vand. Cremen fjerner uønskede hår, og huden vil se glat meget længere ud end efter påføring af en barberkniv.

Hvis du vil fjerne hår i to eller tre uger på en gang, så rådgiver eksperter ved hjælp af en elektrisk epilator. Ulempen ved denne procedure er smerte. Husk, at hvis du har en lav smerte tærskel eller følsom hud, er det bedre at vælge mere godartede metoder til at slippe af med uønsket vegetation i armhulerne.

En anden langsigtet, men temmelig smertefuld måde at fjerne hår på er voks. Ved hjælp af særlige voksstrimler fjernes hårene sammen med rødderne, hvilket gør det muligt at holde huden glat i tre til fire uger. Proceduren udføres bedst i en specialiseret salon.

Der er hardwaremetoder til hårfjerning, som giver dig mulighed for at slippe af med håret i endnu længere tid, og i nogle tilfælde for evigt. Sådanne metoder indbefatter elektroepilation, fotoepilation og laserepilation. Disse procedurer udføres i specialiserede saloner af certificerede specialister. Alle disse procedurer har bivirkninger, så før du beslutter dig for sådanne drastiske foranstaltninger, bør du konsultere din læge. Du skal også vide, at disse typer af hårfjerning koster mange penge.

Det skal huskes, at enhver hårfjerning er et stress for huden, så for hurtig at få det tilbage til normal, anbefaler eksperter at bruge specielle blødgøringsmidler efter hårfjerning samt deodoranter, der indeholder plejende ingredienser.

Artikler om "Sådan laver du glatte armhuler"

Hvordan man laver armpits smukke?

Mørke pletter på armhulenes hud, irritation, rødme er ubehagelige problemer og ser uæstetiske ud. I vores artikel vil vi dele med dig nyttige tips og opskrifter til naturlige produkter, der hurtigt og effektivt hjælper med at genoprette skønheden i armhulenes hud.

Mørke pletter og irritation på armhulenes hud forekommer oftest på grund af dårlig hygiejne og hudskade, når du barberer i dette område af kroppen. Andre årsager kan også være overdreven sved, brugen af ​​ukorrekte deodoranter, ophobning af døde hudceller...

Er det muligt at slippe af med mangler i armhulerne? Skynd dig ikke til at gå til apoteket, for der er heldigvis i vores tid mange naturlige alternativer til dyre stoffer og kosmetik. Før du anvender et af de produkter, som vi beskriver i vores artikel, bør du dog så godt som muligt rengøre din underarmshud: vask dine armhuler med sæbe og fjern deodorantrester.

Bemærk også, at du regelmæssigt skal overvåge underarms hygiejne, slippe af med deodoranter baseret på alkohol, skifte knivblader og spise rigtigt og lede en sund og aktiv livsstil.

Så er du klar til at finde ud af, hvilke naturlige midler der vil hjælpe med at slippe af med defekter på armhulenes hud?

Hydrogenperoxid

Hydrogenperoxid anses for at være et ideelt værktøj, fordi det visuelt lyser huden og returnerer det til en naturlig delikat farve. Brug blot hydrogenperoxid til armhulerne: Du vil se, mørke pletter begynder at forsvinde og med dem ubehagelige lugt og irritation!

citron

Den syre, der udgør citronen, vil effektivt hjælpe dig med at fjerne døde hudceller fra armhulerne og på grund af dette vil det mærkbart misfarve pletterne og returnere huden sin naturlige farve. Dette værktøj kan bruges på to måder: Smør direkte på armhulenes hud med citronskåret i halvdelen eller med sin lobule eller påfør citronsaft i armhulenes hud med en bomuldspindel.

I dette tilfælde skal du være opmærksom på: om sommeren er det kontraindiceret at udstille armhulenes hud til direkte sollys, fordi solen kan provokere udseendet af mørke pletter.

Yoghurt og Havregryn

Naturlig yoghurt er kendt som et desinfektionsmiddel og forfriskende middel, og hjælper også med at rense huden på akkumulerede døde celler. Havregryn er på sin side betragtes som et effektivt eksfolierende middel, så det er en del af mange naturlige skrubber for at rense og exfoliere huden. Og det betyder, at hvis du kombinerer yogurt- og havregrynets gode egenskaber, får du den perfekte skrubbe til at rense armhulen af ​​mørke pletter, blødgøre og lysere huden!

For at forberede et sådant middel er ret simpelt: du skal blande naturlig yoghurt med en skefuld havregryn i en lille beholder og derefter anvende den resulterende blanding i armhulenes hud med bløde massagebevægelser. Forlad et stykke tid, og efter et par minutter skal du vaske med varmt vand. Du vil se: snart bliver huden på dine armhuler rene og ømme!

Kokosolie

Kokosolie indeholder en stor mængde E-vitamin, som følge af hvilken kokosolie fungerer som en fremragende naturlig hudfarvning, samt blødgør og nærer det. For at få mærkbare resultater skal kokosolie påføres armhulenes hud hver dag inden du går ind i brusebadet og masserer armhulenes hud i 15 minutter. Husk at regelmæssighed er nøglen til effekten!

eddike

Eddike anvendes i vid udstrækning i traditionel medicin på grund af dens virkninger af desinficering, rensning og lysdannende midler. Derfor er eddike perfekt til fjernelse af mørke pletter og eksfolierende hud i armhulerne.

Forbered et værktøj baseret på eddike er meget simpelt. Bland en halv kop æblecidereddike med rismel og bland ingredienserne, indtil der dannes en glat pasta. Påfør dette værktøj på armhulenes hår under brusebadet og efter 15 minutter skylles med varmt vand.

Lightening agurk creme

Agurk indeholder store mængder af sådanne komponenter som vitamin E og naturligt vand og olier, som perfekt hjælper med at lette og opfriske huden og rense det af pletter. Takket være fugtighedsbevarende, rensende, eksfolierende og desinficerende effekter er agurk ideel til dem, der kæmper med mørke pletter på armhulenes hud og drømme om en let og naturlig hudfarve.

Vi råder dig til at bruge en speciel lysende agurkcreme - den er meget effektiv og naturlig, og det er ikke svært at forberede det hjemme.

Du skal bruge følgende ingredienser:

 • 1/2 agurk
 • 2 dråber citron
 • 1 knivsmed ginger

Skræl først agurken og bland den i en skål. Tilsæt resten af ​​ingredienserne i agurkens masse og bland godt, indtil der er dannet en glat pasta. All agurk creme er klar! Sæt det på armhulenes hud hver 3 dage, lad den stå i 15-20 minutter, skyll derefter med varmt vand.

mælk

Mælkesyre er en komponent, der vil være meget nyttig i kampen mod ufuldkommenheder i armhulerne. Det indeholder trods alt en kraftig eksfoliant (en komponent der forårsager hurtig eksfoliering af celler), hvilket effektivt hjælper med at fjerne ikke kun døde hudceller fra armhulerne, men også deodorante rester, som i mange tilfælde bliver hovedårsagen til mørke pletter. På grund af det høje indhold af mælkesyre vil mælken derfor effektivt fjerne pletterne fra armhulenes hud, lette den og returnere den til sin naturlige skygge.

Det er bedst at anvende mælk på armhulenes hud med en bomuldspindel eller en skive. Efter påføring af produktet, lad det stå i ca. 10 minutter, så du kan vaske af mælken med varmt vand. Hvis du vil have hurtige resultater, skal du ikke glemme regelmæssighed: Denne procedure skal gentages mindst 2 gange om dagen. For at opretholde armhulenes hygiejne bør man følge regelmæssigheden.

Hvordan forebygger man mangler på armhulenes hud? Nogle tips.

For at undgå problemer skal du følge de enkle tips til grundlæggende forebyggelse:

 • Hvis du vil solbade på stranden, skal du på huden på armhulene beskytte sunde creme, der passer til din hudtype. Desværre er armhulenes hud ikke givet den nødvendige opmærksomhed, da vi normalt bruger solbeskyttelse på skuldre, ryg, bryst og arme. I mellemtiden er udsættelse for direkte sollys meget skadeligt for armhulenes hud og kan forårsage mørke pletter.
 • Fra tid til anden, bruge scrubs fra naturlig oprindelse, som vi får at vide i vores artikel, der ophobes på huden og provokere fremkomsten af ​​mørke pletter og irritation af huden for at fjerne underarm deodorant rester og døde celler.
 • Tag kontrol over din kost og medtag produkter med indhold af vitaminer E og K.
 • Drik mindst 2 liter rent vand om dagen. Husk, at en menneskekrop er mere end 80% vand, hvilket betyder at du skal konstant fugtiggøre det, så vores krop fungerer korrekt.
 • Vær opmærksom på valget af deodorant. Ideelt set bør det være af naturlig oprindelse, uden aromatiske tilsætningsstoffer og alkohol.

Hvordan laver armhulenes hud smukke

Åben outfits og sexede kjoler giver upåklageligt udseende og perfekt hud til kvinder, også i armhulerne. Det handler ikke kun om manglende unødvendige hår, men også at dette område skal være rent, glat og lyst.

Men ganske ofte er det armhulerne, der forårsager chagrin hos kvinder - nogen har mørkere hud, nogen vil ikke være stolte af de grimme folder eller konstant irritation.

Hvordan påvirker man situationen, er der nogen effektive foranstaltninger til at gøre huden i armhulerne smuk, hvordan man skal passe på dette område af kroppen?

Regel en - hygiejne

Mørke, grimme armhuler er ofte resultatet af uhensigtsmæssige vaskemidler og antiperspiranter. Det er dem der aktivt påvirker huden og reflekterer over sin tilstand på den bedste måde.

Derfor, for at lette den mørke hud under armene, kan du forsøge at give op duftende sæbe eller gel og bruge naturlige produkter - sæbe nødder og vaskemidler baseret på dem. De tørrer ikke huden, må ikke forårsage allergier, tag ikke fugt. Du kan også prøve almindelig sæbe uden at tilføje nogen kemikalier.

I stedet for den sædvanlige deodorant er det bedre at skifte til saltkrystaller. De har en anden måde at påvirke kroppen på - de blokkerer ikke svedkirtlerne, de forlader ikke en film på huden, men de ødelægger lugt og bakterier.

Tag et brusebad hver otte timer. I løbet af denne tid begynder sveden frigivet i dette følsomme område at bryde ned og en ubehagelig lugt fremkommer.

Hvilken form for depilation at vælge

Da det er nødvendigt at fjerne uønsket hår under alle omstændigheder, skal du korrekt henvende sig til denne procedure. Det er kendt, at Hollywood-stjerner selv gør Botox-skud til at skinne i åbne kjoler uden frygt for at have grimme armhule.
Selvfølgelig kan en sådan procedure forårsage en tvetydig vurdering, så valget ville være bedre at stoppe med andre metoder til depilering:

 • Påvirkning af hårsække ved elektrisk impuls (elektrolyse). En effektiv, men dyr og tidstrækmetode - en procedure tager op til en og en halv time, og det kan tage op til et dusin af sådanne procedurer.
 • Laser hårfjerning - en af ​​de bedste lav-effekt og smertefri muligheder. Sandt nok, for at opnå en varig effekt skal du besøge salonen i en måned eller en halv.
 • Photoepilation (ved hjælp af intens retningsstråling af lys). Tvetydig metode, der ofte forårsager rødme i huden, ømhed og ikke påvirker det blonde hår.
 • Brug af maskinen. Den mest almindelige metode, der har både fordele (enkelhed) og minus (nedskæringer, skæring af huden, behovet for daglig adfærd).

Tænker på, hvordan man gør huden i armhulerne smuk, bør man fokusere på en af ​​ovennævnte metoder under hensyntagen til konsekvenserne af depilation og selvfølgelig dine materielle og midlertidige evner.

Hvis valget faldt på en barberskrab, bør du altid købe en højkvalitets gel, bruge kvindelige maskiner, der har flere knive og en glidebånd, og prøv at undgå nedskæringer.

Har armhulen ekstra pleje?

Axillær hud er meget følsom og følsom. Hvis der er et ønske om at sætte det i orden og fjerne irritation, tørhed eller grimme folder, kan du udføre en række kosmetiske procedurer:

 • Bland kefir, en ske med gurkemeje og citronsaft, hold huden på i en halv time.
 • Lav en blanding af neutral olie, agurk og appelsinjuice.
 • Forbered sammensætningen af ​​olien af ​​hvedekim, druefrø, tre dråber aroma olier og vand. Nyd hver dag.
 • En lette skrubbe og blegning af armhulerne vil give en blanding: knust på en kværn citrus skræl, appelsinjuice og en dråbe neutral baseolie.

Ved hjælp af disse små kvindelige tricks kan du gøre armen i armhulerne smuk, lys og glat og skinne i åbne, sexede tøj.

Regler for pleje af armhuler i hjemmet - upåklagelig i enhver gestus

Der kan ikke være nogen fejl i en kvinde, så det er vigtigt at være opmærksom på alle dele af kroppen. I dag vil vi afsløre hemmelighederne i den rette armhulepleje.

Uden hint af hår

Upåklagelig glathed - det første krav til armhulerne. Intet skal minde om, at naturen har givet her hårvækst.

Den mest overkommelige måde at slippe af med vegetationen er barbering. For at barbere armhulerne korrekt bør du:

 1. Rens forsigtigt huden af ​​deodorantrester, det er ønskeligt at bruge en skrubbe eller eksfolierende sæbe - dette vil ikke kun hjælpe med at fjerne kosmetik, men også forberede hår.
 2. Til stive børster skal du bruge barberende geler, almindelige rengøringsmidler og sæbe kan ikke klare opgaven.
 3. Efter påføring af gelen bør du vente på, at håret blødgør.
 4. Hårene i denne zone vokser i to retninger, så bevægelserne skal være fra bunden og fra toppen nedad. Det er ikke nødvendigt at trykke og behandle en sektion flere gange. Vælg kvalitetsklinger.
 5. Efter afslutning af barberingen skal huden skylles med køligt vand og behandles med et antiseptisk middel uden alkohol eller et specielt middel.
 6. Umiddelbart efter barbering kan du ikke bruge deodoranter.

Et alternativ til barbering er depilatory cremer og mousses, men kig efter hurtigtvirkende stoffer, ellers bliver du træt af at stå med dine hænder op.

Hvis huden ikke er meget følsom, kan du bruge voksstrimler eller en elektrisk epilator. En varig effekt kan kun opnås ved foto eller laser hårfjerning.

Ingen mørke pletter

Mørkearmhulerne ser ikke attraktivt ud, men skynd dig ikke for at opgive emnerne og moderigtige bluser. Der er flere grunde til browning:

 • ukorrekt pleje
 • gnide mod tøj;
 • allergi mod deodoranter
 • lav kvalitet barbering;
 • metaboliske lidelser;
 • hudsygdomme.

Hvis der ikke er nogen sundhedsmæssige problemer, skal du prøve at inkludere hvidt med agurk eller citronsaft i plejen af ​​armhulenes hud. Du kan tørre huden med friske saft, lave kompresser eller masker, ælte dem på hvidt ler. For følsomme og tørre hudmasker udføres bedst på basis af baby creme eller vegetabilsk olie. Hydrogenperoxidopløsning fortyndet med vand i lige store mængder hjælper meget. Hyppigheden af ​​procedurer - 2-3 gange om ugen.

Derudover kan du henvende sig på den anden side - for at gøre din hud lidt mørkere ved hjælp af sikre hjemmetoder for kunstig brunbrun.

Elasticitet - et tegn på ungdom

Alder, hyppige vægtgevinster og forsømmelse af kondition fører til flabhed og hæmmende hud, hvilket gør armhulen usammenhængende. Du skal kæmpe her ved hjælp af komplette foranstaltninger:

 1. Undgå pludselige stigninger i kropsvægt.
 2. Masser regelmæssigt med små massageapparater eller hænder.
 3. Gå svømning.
 4. Udfør specielle øvelser.

I voksenalderen, såvel som efter et dramatisk vægttab, kan det kræve foryngelse gennem kosmetiske procedurer eller kirurgi. Men skynd dig ikke under kniven. Prøv denne enkle øvelse først:

Lig på gulvet og bøj knæene. Pick up håndvægte eller vandflasker, langsomt rejse dine arme og sprede dem fra hinanden, røre gulvet, løft dem igen og gentag 20 gange.

For andre øvelser, se videoen:

Ingen antydning af sved

Det har længe været kendt, at sved er lugtfri, og ubehagelige toner forekommer på grund af nedbrydning af bakterier, så hygiejnen bør være i første omgang i pleje af armhuler derhjemme.

Det er vigtigt at vide, at deodoranter kun har en parfumeffekt, og antiperspiranter blokerer svedkirtler. Forresten, med overdreven sved anbefales det at bruge antiperspiranter ikke om morgenen, men før sengetid efter et brusebad. Om morgenen er svedkirtlerne for aktive til at forsøge at blokere deres arbejde. Virkningen af ​​et godt middel varer i 24 timer, så det vil ikke vaske af, men hvis du er bange, kan du gentage proceduren om morgenen ved at anvende et andet tyndt lag.

Det er vigtigt kun at anvende antiperspirant på tør hud, ellers vil midlet ikke trænge ind i porerne. Korrekt gør det fra bunden, derefter fra toppen ned og igen fra bunden opad. Det er forbudt at bruge antiperspiranter i badet og i sportsaktiviteter - dette kan skade helbredet.

Hvis du er tilbøjelig til at svede, ledsaget af lugtens udseende, skal du prøve at tørre underarmområdet med en chlorhexidinopløsning og derefter anvende antiperspirant til tør hud. Forresten kan denne løsning hjælpe på vejen, når der ikke er mulighed for at tage et brusebad, skal du bare tørre problemområder med det i stedet for vådservietter.

Husk at overdreven svedtendens kan være årsag til alvorlige sygdomme, herunder forstyrrelse af skjoldbruskkirtlen. Sørg for at bestå undersøgelsen, hvis dette symptom optrådte pludselig eller manifesterer sig i lang tid.

Nu, når armhulerne ser perfekt ud, passe på skønheden i hæle og find ud af hvorfor kvinder har hår falder ud. Vær smuk og sund!

Hvordan man laver lette armhuler

En længere måde at slippe af med uønsket hår kan kaldes brugen af ​​en særlig creme til hårfjerning, designet specielt til armhulerne. Påfør huden på huden, hold den tid, der er angivet i instruktionerne, skyll derefter med rigeligt vand. Cremen fjerner uønskede hår, og huden vil se glat meget længere ud end efter påføring af en barberkniv.

Hvis du vil fjerne hår i to eller tre uger på en gang, så rådgiver eksperter ved hjælp af en elektrisk epilator. Ulempen ved denne procedure er smerte. Husk, at hvis du har en lav smerte tærskel eller følsom hud, er det bedre at vælge mere godartede metoder til at slippe af med uønsket vegetation i armhulerne.

En anden langsigtet, men temmelig smertefuld måde at fjerne hår på er voks. Ved hjælp af særlige voksstrimler fjernes hårene sammen med rødderne, hvilket gør det muligt at holde huden glat i tre til fire uger. Proceduren udføres bedst i en specialiseret salon.

Der er hardwaremetoder til hårfjerning, som giver dig mulighed for at slippe af med håret i endnu længere tid, og i nogle tilfælde for evigt. Sådanne metoder indbefatter elektroepilation, fotoepilation og laserepilation. Disse procedurer udføres i specialiserede saloner af certificerede specialister. Alle disse procedurer har bivirkninger, så før du beslutter dig for sådanne drastiske foranstaltninger, bør du konsultere din læge. Du skal også vide, at disse typer af hårfjerning koster mange penge.

Det skal huskes, at enhver hårfjerning er et stress for huden, så for hurtig at få det tilbage til normal, anbefaler eksperter at bruge specielle blødgøringsmidler efter hårfjerning samt deodoranter, der indeholder plejende ingredienser.

Hvordan man laver armhulerne glat hjemme

Hvor og hvem kvinden er, vil hun altid se perfekt og behagelig til sig selv. Området af armhulerne på kroppen er et af problemerne, fordi den tætte vegetation der skaber en følelse af forsømmelse, og også medfører en stigning i svedens lugte. Problemet bliver særlig relevant med fremkomsten af ​​den varme sæson, men for folk der leger sport er det altid relevant. Så, hvordan går denne zone af kroppen fra en kilde til problemer til en zone med netophed og nøjagtighed?

barbering

Det barberede, perfekte underarmområde ser ud til at være attraktivt. Det er også hygiejnisk. Tværtimod forhindrer afskaffelsen af ​​vegetationen reproduktionen af ​​mikroorganismer, som forårsager irritation og svedens lugte. Den enkleste og mest populære mulighed for at opnå aksillær glathed er brugen af ​​en barbermaskine. Det er hurtigt, bekvemt, enkelt. For at gøre proceduren virkelig behagelig, skal du fordamme huden (tag et bad, brusebad), brug et blødgøringsskum eller barberingsgel. Hvis de ikke er til rådighed, så kan du anvende en brusegel, en mild sæbe.

At vide, at huden er følsom, bør en barbermaskine udføres på hårets vækst, hvilket gør korte bevægelser. Tryk maskine stærkt ikke, der er fare for skade. Fremgangsmåden skal udføres i godt lys, langsomt, ved hjælp af en kvalitetsmaskine med flydende hoved. Barber så forsigtigt som muligt. Efter afslutningen skal du sørge for at behandle huden med et antiseptisk præparat eller en regenererende creme. Babypulver er også egnet som en mulighed. Denne metode til at håndtere vegetation i underarmszonen giver dig mulighed for at nyde glat hud i kun 3-5 dage. Desværre. Desuden vil hårene begynde at vokse, og manipulationen skal gentages.

Epilation creme, enheder, strimler

Holdbar armpit område vil glæde dens nøjagtighed, hvis du anvender en creme til hårfjerning. Dette værktøj skal anvendes på våd hud, modstå en vis tid og fjerne hår med en speciel plastikspatel. Derefter vaskes alt af med rigelige mængder vand, der behandles med et antiseptisk middel.

I hjemmet kan du også fjerne vegetation i armhulerne og længere. Til dette benyttes en elektrisk epilator. Denne enhed kan ikke anbefales til alle. Hvis en kvinde har en lav smerte tærskel og følsom hud, bør du ikke bruge det.

Voksepilation er en smertefuld og ikke alle acceptable måde at bekæmpe hår i armhulene på. Særlige strimler af stof, imprægneret med voks, påføres huden i en kort periode, og derefter med en skarp rykke kommer ud af kroppen. Sammen med dem fjernes og armhulenes hår. Ved hjælp af denne metode kan du glemme vegetationen i 3 uger, og måske længere.

Også ikke alle damer vil nærme sig og hardware metoder til hårfjerning, fordi de er dyre. Men deres fordel er, at problemet med hårvækst i underarmszonen kan glemmes i lang tid. Disse metoder omfatter laser, elektrisk og foto hårfjerning. Og stadig sådanne rensende manipulationer har nogle bivirkninger. I denne henseende skal du først konsultere med en professionel, og derefter udføre manipulationen.

Irritation efter epilering: Hvad skal man gøre?

De fleste kvinder efter procedurerne for fjernelse af vegetation i ovennævnte område er der et nyt problem - betændelse i huden, rødmen. Mange klager over en brændende fornemmelse, kløe. Levomitsetinovaya salve, Panthenol, creme med hydrocortison giver dig mulighed for at slippe af med denne svøbe. Eliminér inflammation og røde pletter hjælp og afkog af urter. Du kan søge om denne serie, mynte, kamille, salvie, calendula. Disse urter har antiseptiske egenskaber. De vil berolige huden, fremskynde genoprettelsen af ​​beskadiget hud.

Glem ikke at hårfjerning af nogen art er stressende for huden. Derfor er det værd at prøve flere muligheder for at fjerne vegetation i problemområder og dvæle på den, der var den mest komfortable og smertefri. Så du skal eksperimentere og gøre dit valg.

F-md.ru

Fitness Fashion Beauty Health Nutrition

Hvordan man rydder op i armhulenes hud

 • vigtigste
af kysset - 01/29/2018 jan 30, 2017 0

Nogle gange, på grund af problemer med axillær hud er det umuligt at vise sig i en fashionabel ærmetøs skjorte eller et stilfuldt emne. Når alt kommer til alt, så bliver problemet hud mærkbart for alle, hvilket vil være yderst uønsket for hendes værtinde. De forsøger at skjule hovedsageligt den hud, der har erhvervet en brunfarve på grund af forkert pleje. Du kan klare det ved at korrigere de fejl, der forårsagede dannelsen af ​​et lignende fænomen. Overvej de vigtigste.

1. Valg af en hårfjerningsmetode. Hyppig barbering forårsager udseende af hærdet og irriteret hud og ledsages ofte af dannelsen af ​​indgroet hår. Denne metode er værd at finde en alternativ erstatning. For eksempel laser hårfjerning, hvis pris ikke er så høj i forhold til effekten du får.

2. Reaktionen mod sveden. Regelmæssig brug af deodoranter, der er baseret på alkohol, vil efterhånden mørkere underarmens hud.

3. Kemiske komponenter indeholdt i depilationskremer fører til en lignende hudreaktion.

4. For stramt tøj skaber forhold for dårlig ventilation af aksillærområdet og som følge heraf udseendet af mørke områder.

5. Akkumulerede døde celler forårsager misfarvning af huden. Løsningen på problemet ligger i brugen af ​​eksfolieringsmidler.

6. Denne tilstand af huden opstår i rygere og er mulig med nogle sundhedsmæssige problemer.

Efter at have behandlet årsagen til dette problem, skal du begynde at fjerne sådanne ubehagelige konsekvenser.

Først nærmer du proceduren for hårfjerning på disse steder mere gennemtænkt. I dette tilfælde vil laser hårfjerning, shugaring og voks hårfjerning have en mindre effekt på processen med at ændre hudfarve. Undersøg omhyggeligt sammensætningen af ​​deodoranter. Foretrækker dem, der indeholder naturlige ingredienser i dets sammensætning.

For det andet har armhulen brug for passende pleje. På en eller anden måde viser det sig, at huden i dette område er uden fuld opmærksomhed. Scrubs bruges til at fjerne døde celler. De skal være bløde nok til at forhindre skade på huden. Prøv at behandle armhulen med lidt fortyndet bagepulver.

For det tredje tage skridt til at lette de mørkede områder. Her er nogle effektive tips.

1. Tør armpitområdet flere gange om dagen med en cirkel rå kartofler. Lad din hud tørre naturligt. Kartofler kan erstattes med et stykke citron. Kun i dette tilfælde skal huden efter tørring tørres af med varmt vand og fugtes om nødvendigt. Til samme formål skal du bruge en agurk og dens saft.

2. For at opnå et hurtigt resultat, 3 gange om dagen, fugter huden i armhulen stærkt med kartoffelsaft. Vent 10 minutter og skyll med varmt vand.

3. Brug kokosolie. Det vil ikke kun hjælpe med at gøre huden blød, men også give den med E-vitamin og fungere som en naturlig deodorant.

4. Brug masker til at lette huden. Bland kyllingen (Art Sked), mælk (2 spsk), mel (Kunstsked). Opbevares på huden i 15 minutter.

Til den næste opskrift skal du have rismel og eddike. Få en tyk masse ingredienser og læg den på huden på armhulen efter et varmt brusebad. Efter 15 minutter skylles. En sådan sammensætning lyser kun huden godt, men er også et fremragende antibakterielt middel.

Begynd disse procedurer nu og da om sommeren vil du være glad for at bære dine yndlings toppe og T-shirts, og glem ikke laserarmhulen epilation.

Hvordan man laver lette armhuler

Glatte armhuler er ikke kun smukke, men også hygiejniske, da fraværet af hår i armhulen forhindrer overdreven multiplikation af mikroorganismer, hvilket forårsager en ubehagelig lugt af sved.

Gør armhulerne glatte på flere måder. Det nemmeste er at barbere. Påfør en lille barberkrem, brusegel eller almindelig sæbe på armhulen, skum og rulle på huden med maskinen. Proceduren tager et par minutter, og som følge heraf får du helt glatte armhuler. Den eneste ulempe ved denne metode er behovet for at udføre proceduren hver anden til tre dage, da de barberede hår begynder at vokse hurtigt nok.

En længere måde at slippe af med uønsket hår kan kaldes brugen af ​​en særlig creme til hårfjerning, designet specielt til armhulerne. Påfør huden på huden, hold den tid, der er angivet i instruktionerne, skyll derefter med rigeligt vand. Cremen fjerner uønskede hår, og huden vil se glat meget længere ud end efter påføring af en barberkniv.

Hvis du vil fjerne hår i to eller tre uger på en gang, så rådgiver eksperter ved hjælp af en elektrisk epilator. Ulempen ved denne procedure er smerte. Husk, at hvis du har en lav smerte tærskel eller følsom hud, er det bedre at vælge mere godartede metoder til at slippe af med uønsket vegetation i armhulerne.

En anden langsigtet, men temmelig smertefuld måde at fjerne hår på er voks. Ved hjælp af særlige voksstrimler fjernes hårene sammen med rødderne, hvilket gør det muligt at holde huden glat i tre til fire uger. Proceduren udføres bedst i en specialiseret salon.

Der er hardwaremetoder til hårfjerning, som giver dig mulighed for at slippe af med håret i endnu længere tid, og i nogle tilfælde for evigt. Sådanne metoder indbefatter elektroepilation, fotoepilation og laserepilation. Disse procedurer udføres i specialiserede saloner af certificerede specialister. Alle disse procedurer har bivirkninger, så før du beslutter dig for sådanne drastiske foranstaltninger, bør du konsultere din læge. Du skal også vide, at disse typer af hårfjerning koster mange penge.

Det skal huskes, at enhver hårfjerning er et stress for huden, så for hurtig at få det tilbage til normal, anbefaler eksperter at bruge specielle blødgøringsmidler efter hårfjerning samt deodoranter, der indeholder plejende ingredienser.

Hvordan man laver armhulerne smukke hjemme

Jo yngre kvinden, jo mere elastisk hendes hud. Uheldigvis, livsstil, dårlige vaner, graviditet og selvfølgelig alder gør deres egen "beskidte gerning" over tid - hudens elasticitet svækkes, glatheden og elasticiteten forsvinder. Omgå ikke alderssiden og armhulerne, der skal gemme sig med tøj, selv om sommeren.

Er der måder at genoprette elastik til armhule igen?

Artiklens indhold:

De bedste øvelser til elasticitet og en smuk linje i armhulerne - armhule løftzone

Kvinder, for hvem dumme armhuler er virkelig et problem, søger normalt straks radikale metoder til at løse det.

Selv om der er et sæt øvelser for at rette op på denne aldersrelaterede "defekt". Og det er absolut ikke nødvendigt at tilmelde sig fitness (især når der ikke er tid til det) - vi gør øvelserne lige hjemme, uden at blive distraheret fra arbejdet.

Hovedfokus er på triceps, biceps og deltoid muskler.

 • Varm op Først opvarm. Du kan bare danse til rytmisk musik eller (hvis plads tillader) hoppe på et reb. Herefter genkalder vi lektierne og drejer de rettede arme frem og tilbage.
 • Til deltoidmuskel. Fra den "stående" stilling og med benets skulderbredde fra hinanden, sænk armene med håndvægte ned, så bøj dem i albuerne og træk dem fra hinanden til skulderniveau. Udfør 10 gange 2. Hæv håndvægte til brystets niveau, og sænk dem uden at bøje armene. Udfør 10 gange. 3. Hænder med håndvægte ved sømmen. Så løfter vi lige arme til armhulenes niveau og sænker den. Udfør 10 gange.
 • Til biceps. 1. Fra stillingen "stående" med ben skulderbredde fra hinanden: arme med håndvægte sænket ned, albuer presset til taljen og fuldt bøjede arme i albuer. Udfør 10 gange. 2. Først bøjer vi en arm med håndvægte i albuen, så den anden (igen). Udfør 10 gange.
 • Til triceps. 1. Fra stående stilling med ben i skulderbredde: bøj ned, arme med håndvægte presset til kroppen, bøje og bøje dem i albuerne og presse til taljen. Udfør 10 gange. 2. I "liggende" stilling på underlivet: stræk armene med håndvægte langs kroppen og løft det derefter opad. Udfør 10 gange.
 • Uden håndvægte. Kvæmpe, fast hviler vores hænder på stolens stolen og vrider 5-8 gange.
 • I måleren til væggen støder vi ind i det med vores hænder (ca. på brystniveau) og skubber ud, forsøger at holde kroppen så lige som muligt og "stikker" med hæle til gulvet. Vi udfører i 5-6 receptioner.
 • Vi går sammen med palmerne foran jer som i bøn. Vi trykker på palmer på hinanden i 6-8 sekunder, hviler i 10 sekunder og gentager. Udfør 30 gange.
 • I den "liggende" stilling på bagsiden, bøj ​​knæene, løft dumbbells op, så spred vores arme til siderne og ned til gulvet langs kroppen. Udfør 20 gange.

I mangel af håndvægte kan du bruge almindelige plastflasker på 1,5-2 liter (med vand, selvfølgelig).

Øvelser og kvindelig hemmeligheder fra fedt i armhulsområdet - underarm slankning

Hvem ville ikke sige, at aflejringen af ​​fedt og sagging af huden i armhulerne er genetik, lyt ikke til nogen! Sport er 100% tilbageholdende denne "aksiom".

De mest populære øvelser - slippe af med fedt i armhulerne:

 • I sommersæsonen svømmer den vigtigste korrektionsmetode! Kør til bunden af ​​reservoiret eller havet! Som en sidste udvej - til poolen (få dig selv en god vane). Svømning skal være en gennemgang - dette er den mest effektive stil til underarmens elasticitet. Din sats: tre gange om ugen i 40 minutter. Resultatet kan vurderes om et par måneder.
 • Kan du ikke lide vand? Ingen smuk badedragt? Gå til simulatorerne! Du har brug for en elliptisk eller rodsimulator. Den første er mere effektiv takket være involvering af ikke kun de aksillære muskler, men også lårene, skinkerne og fodkalven. Din sats: tre gange om ugen i 45 minutter.
 • Trækker op på en vandret stang. Hvis du ikke kan trække dig selv mere end 0,5 gange og hænge pølser blandt unge smukke atleter med blå øjne, mens du er flov, så spørg din far (mand) at hænge en vandret stang derhjemme. Med det styrker du og huden på armhulen og rygmusklerne.
 • Skub op fra gulvet. Også arbejdskrævende og kompleks, men ekstremt effektiv metode. Løft samtidig brystmusklene. Vi placerer palmerne bredt, og brystet skal røre gulvet (jo mindre brystet er, jo vanskeligere, men jo hurtigere vil resultatet komme). Vi gør det så vidt muligt (så vidt styrken er nok, 12-15 gange bedre), men 5 nærmer sig hver dag.
 • Ryst den "gamle"! På den måde hjælper du med at forbedre blodcirkulationen på de rigtige steder. Vi står lige op, spred vores arme til siderne, og bevæger os fremad en skulder, så den anden ryster vi vores bryster. Husk dansen "sigøjner"! Hofter forlade stadig! Dette er vigtigt. Din sats: hver morgen i 3 minutter.
 • Cirkel for Pilates. Det er nyttigt ikke kun for armhulerne, men også for alle andre muskler. Derfor, hvis du endnu ikke har købt - det er tid! Et meget effektivt projektil, der giver dig mulighed for hurtigt at returnere dine muskler til deres tidligere elastik. 1. Så står vi lige op, hæver cirklen til brystniveau og styrker det kraftigt med begge hænder, så du først får en oval fra cirklen og derefter en ellipse. Klemme projektilet fryser vi i 5-6 sekunder. Din sats: 15-20 kompressioner dagligt. 2. Løft armene med projektilet op og gentag det samme, men over hovedet. Normen er den samme - 15-20 kompressioner.
 • Og håndvægte igen. Fantastisk træning, så du kan fjerne den "fede" fra armhulerne og løfte din uanset hvilken "størrelse" af brystet. Det er bedre at gøre det på simulatoren, men i hans fravær skal du bare ligge (på en hård sofa) på bænken, så den øverste del af kroppen "hænger" i luften fra toppen af ​​hovedet til ribbenene. Hvis du kan fange dine fødder på noget - fantastisk. Hvis du ikke kan - spørg barnet om at sidde på dine fødder. Derefter plantes hænder med håndvægte (ca. - med flasker) til siden. Derefter bøj dine albuer på et niveau lige under bænken og "klapp dine vinger", bøje og rette dine arme. Din sats: 2 sæt pr. Dag, 15-20 gange.

Øvrige midler til armhulenes skønhed - mod sag og flabhed

For at gøre øvelserne endnu mere effektive bruger vi hele værktøjet i et komplekst!

Kosmetiske metoder:

 • Kølig bruser hver dag - med obligatorisk massering af armhulerne med en stiv svamp (for at øge blodgennemstrømningen). Et kontrastbruser er meget nyttigt.
 • Vi bruger cremer og specielle lotioner med løftende effekt.
 • 2-3 gange om ugen - skrubbe for løs hud.

Strømforsyning:

 • Ingen hårde kostvaner! De svækker kun din huds tone.
 • Indtast fisken i kosten, eventuelle mejeriprodukter med lavt fedtindhold og kostkød.
 • De maksimale kalorier pr. Dag - 2000-2500, som strækker sig 5-6 gange.
 • Aftenmåltid er det nemmeste. For eksempel, kefir med æble eller appelsin.
 • Det mest kalorierige måltid - den næstsidste.
 • Hurtige kulhydrater (boller, boller, kartofler, bananer og smør, sukker osv.) Ændres til komplekse. Det er på bønner og broccoli på brun ris, surkål osv.

Radikal metode:

 • Hvis alder ikke indebærer væsentlige ændringer, forbliver operationen, selv med hele anvendelsesområdet for anvendte metoder. For eksempel lapektomi, når en specialist injicerer en speciel løsning i armhulerne for at hjælpe med at nedbryde overskydende fedt på cellulær / niveau. Ultralyd bruges samtidig til at forbedre effekten. Nå, lymfedrængningen.
 • En anden metode er brachioplasty, som undertiden kombineres med fedtsugning.

Dancing vil hjælpe dig med at finde ikke kun en god figur, men også optimisme, som af en eller anden grund altid mangler.

Alkohol og vodka til hår. Tinkturer og masker

Korrekt intim hygiejne