Hvordan man laver barberskum gør det selv: opskrifter på forskellige grunde

For mange mænd er skum et almindeligt barberingshjælp, men hvad skal man gøre, hvis afhjælpe er forbi på det rigtige tidspunkt, og du skal fjerne børster på en sikker måde? Kun på grund af barberskum kan en mand nemt og nemt fjerne overskydende ansigtshår og ikke beskadige hudens integritet. Eksperter anbefaler at bruge de populære opskrifter og lave skummet selv.

Få mænd ved, hvordan man laver barberskum, og at sådan noget er muligt. Faktisk viser erfaringen fra tidligere generationer, at selv et par improviserede værktøjer kan bruges til hjemlavning af sådanne barberingsprodukter. Det kan være almindelig sæbe, olier med fast konsistens og en sæbebase, hvortil forskellige nyttige komponenter tilsættes.

Kan jeg lave barberskum i hjemmet?

Faktisk er barberskum med egne hænder ret ægte, og enhver kan klare en sådan opgave. Desuden er alternative midler ikke værre end kvalitativt skum, hvis de er korrekt tilberedt efter opskriften og anvendes straks til det tilsigtede formål.

Til fremstilling af hjemmelavet skum til sikker, glidende og delikat børstefjernelse kan du bruge:

 • toilet eller simpel vaskesæbe;
 • vegetabilske olier af fast konsistens
 • sæbebase og yderligere komponenter til den.

Den første version af sæbebaseret skum er ideel til mænd med normale og olieagtige hudtyper, da alkalier i sæbsammensætningen fjerner fedt og desinficerer epidermis. Soapbasen kan suppleres med planteekstrakter, fugtighedsgivende ingredienser og æteriske olier, hvilket gør den ideel til følsom hud. Og på basis af olie viser det sig lidt barberkrem, som fugt og blødgør tør hudtype.

Opskrifter til hjem madlavning

Om hvordan man kan slå barberskummet fra sæbe, har mange mænd længe vidst, da kosmetik til barbering ikke blev opfundet. Da der ikke var noget alternativ, skumrede alle mænd simpel sæbe og anbragte dette værktøj på deres hud med en børste, hvorefter de fjernede børsterne med en farlig barberkniv.

Fra sæbe

I dag, for at forberede et alternativt skum fra sæbe, skal du bruge følgende tilgængelige værktøjer:

 • toilet sæbe eller husstand;
 • barbering børste;
 • vandtemperatur på ca. 50 grader;
 • keramisk skål.

Til piskesæbe til skumtilstanden anbefaler eksperter at hente en lille børste fra en skovlbunke. Til at begynde med skal barberingsbørsten dyppes i varmt vand og efterlades der et par minutter for at dampe ud i villi. Derefter børstes for at ryste resten af ​​vandet og gnid så på overfladen af ​​sæbet, indtil der kommer skum op. Det resulterende skum skal hurtigt flyttes til skålen, indtil det når den ønskede mængde.

Ved hjælp af varmt vand kan du justere skumets tæthed og tilføje et par dråber efter behov. Derefter påføres skummet straks på huden med en lille børste, om nødvendigt kan skummet konstant slås med en lille børste. Barbering er et must med et skarpt blad, da det kan beskadige hud og børster. Efter proceduren vil det være nok at vaske med køligt vand og påføre en fugtighedscreme efter barbering.

Fra sæbebaser

Soapbasen sælges i enhver gren af ​​apoteket eller specialbutikkerne, det bruges af mennesker, som selvstændigt forbereder naturlige produkter til hygiejneprocedurer. Når du opretter barberskum fra et sådant fundament, kan du også tænde fantasi og tilføje forskellige værdifulde komponenter. For eksempel:

 • glycerol;
 • olier (fersken, mandel, kokosnødder, druesaft, citrus, shea, jojoba, hvedekorn);
 • afkog på urter
 • æteriske olier.

Derudover skal du bruge redskaber til madlavningsværktøjer på dampbadristen og kapacitet til det færdige værktøj. Gitter skal du gnide et stykke sæbe eller skære sæbebassen i stykker, varme den på dampbadet og hæld ca. 100 ml urter bouillon. Værktøjet er forstyrret, indtil sæbet er smeltet, du kan tilføje et lille havsalt for at fremskynde resorptionen af ​​sæbe og forynge ansigtshuden med mineraler af salt.

Til agenten tilsættes en halv teskefuld vegetabilsk olie, glycerin, du kan tilføje vitamin E og et par dråber æterisk olie til aroma (men ether tilsættes til det afkølede middel). Ved brug af en mixer eller en simpelt visp bør der laves færdig sæbe inden skumdannelse. Derefter hældes værktøjet i den færdige beholder og kan bruges til det tilsigtede formål.

Fra faste olier

Du skal hente olie til barbering med egne hænder, idet du tager højde for personlige præferencer og egenskaber ved hudreaktion. Eksperter anbefaler dig at vælge mellem følgende muligheder for faste olier:

 • shea smør;
 • kokos;
 • pistacie;
 • kakaosmør;
 • mandelolie;
 • mango smør.

Derudover skal du bruge en beholder, et par dråber af enhver æterisk olie og vand. Du kan blande i samme proportioner et par olier skåret, i et vandbad smelter de til en flydende tilstand, tilsættes lidt olivenolie eller E-vitamin og blandes godt. Til det afkølede værktøj skal du tilføje ethere og slå med en visp eller en mixer. Efter denne fløde kan selvkogeskum anvendes til barbering.

Vigtige nuancer ved madlavning

Før du bruger det forberedte værktøj, skal du teste det for en allergisk reaktion. For at gøre dette skal en lille mængde selvfremstillet skum påføres på håndledets hud eller på albuens skæl og derefter kontrollere om rødmen kommer på huden. Hvis huden ikke reagerer, kan dette alternative skum bruges til at fjerne overskydende ansigtshår.

Valget af recept til hudtype er som følger:

 • tør hud - skum fra faste vegetabilske olier;
 • normal og olieagtig hud - skum fra husholdnings- eller toiletsæbe;
 • følsom hud - skum fra naturlig sæbevand.

Børster til påføring af skum på ansigtet anvendes bedst af naturlige materialer. Til følsom og tør hud bør flydende glycerin og E-vitamin tilsættes sammensætningen af ​​det selvfremstillede produkt for at sikre, at maskinen glider, nærer og fugter huden efter en sådan procedure. Et hvilket som helst barberskum tilberedt skal anvendes en gang, og der fremstilles frisk skum til næste procedure.

konklusion

Selvfremstillet barberskum er ideel til mænd, der har en allergisk reaktion på de fleste kosmetik. Du kan lave skum fra faste vegetabilske olier (du får creme skum), fra en sæbebase (et alternativ til barberingsgel), og også fra simpel toilet sæbe eller husholdnings sæbe. Ved skabelsen af ​​skum derhjemme kan du give kreative impulser og fantasier frihed til at give op til opskrifterne til madlavning af andre værdifulde stoffer og komponenter.

Do-it-yourself barberskum!

Selvklæbende skum af høj kvalitet er en god gave til både en elsket mand og en bedste ven. Korrekt kogt, det letter ikke blot selve processen, men også bekymrer sig for huden, gør det glat, blødt, reducerer irritation.

Der er flere måder at lave barberskum på:

 • fra almindelig sæbe (husstand eller toilet);
 • fra sæbebasen med tilsætning af yderligere ingredienser;
 • fra faste olier (for eksempel sheasmør).

I sidstnævnte tilfælde får du mere barberkrem.

Shaving Foam Soap

For at forberede skummet skal du bruge:

 1. En bar af sæbe.
 2. Barberingsbørste (barberingsbørste).
 3. Keramisk skål.
 4. Varmt vand (ca. 50 ° C).

Det er bedst at bruge en badger nap pensel. Dip det i vandet, giv tid til at suge - 2-3 minutter. Hæld derefter vandet, ryst børsten og saml sæbet og læg en lille børste på overfladen. Det resulterende cremede skum overføres til en skål. Gentag trinene for at få den rigtige mængde penge. På samme tid skal du justere skumtykkelsen ved at tilsætte vand (nogle få dråber). Skumskrabbe sæbe klar!

Du må dog indrømme, at det ikke er meget velegnet til en gave til en elsket. Til dette formål er det bedre at bruge følgende metoder.

Shaving Foam Soap Base

Her kan du drømme op, udtrykke følelser, følelser og pleje ved hjælp af aroma, farve og forskellige egenskaber ved ekstra komponenter. Til dette har du brug for:

 1. Sæbe (sæbebase).
 2. Glycerin.
 3. Urteafkogning (eller rent vand).
 4. Kosmetiske olier (ricinusolie, druemostolie, hvedekorn osv.).
 5. Yderligere ingredienser (ifølge individuelle præferencer).
 6. Ware til et dampbad.
 7. Rivejern.
 8. Kapacitet til opbevaring af klare midler.

Gnid et stykke sæbe på en fin rist. Det er bedre at tage babyen uden duft - det vil ikke forårsage allergier og har praktisk taget ingen lugt. Hvis du bruger en sæbebase, skal du bare klippe den i små terninger. Vi sætter alt i et dampbad og opvarmer det. Tilsæt ca. 100 gram afkogning af urter (for eksempel kamilleafkogning) eller destilleret vand og rør indtil chipsene er helt opløst. Hvis sæbet ikke vil smelte, hæld i et lille havsalt. Det vil forbedre skumdannelse og forynge huden.

Hæld ½ tsk af enhver kosmetisk olie (mandel, fersken, selv solsikke), om en teskefuld glycerin, et par dråber vitamin E. Du kan også tilføje dine yndlingssmag og madfarver. Det er vigtigt at huske, at æteriske olier fordampes fra høje temperaturer, og de skal blandes, når sammensætningen er afkølet lidt. Pisk det resulterende værktøj med en visp eller en blander og hæld i en smuk krukke. Gaven er klar!

Fordelene ved dette skum er ubestridelige:

 • det koster billigt;
 • opfylder hudens behov
 • omsorg for;
 • eliminerer irritation - ideel til allergi;
 • kræver ikke brug af aftershave
 • giver plads til kreativitet og selvrealisering.

Creme-barbering gel baseret på faste olier

Derhjemme er det også nemt at lave barberkremgel fra omsorgsfulde faste olier. Det vil kræve:

 1. Faste olier (kokos, pistacien, mandel, sheasmør, kakao, mango osv.).
 2. Vandbad.
 3. Æteriske olier (valgfrit).

Vi tager i lige store proportioner de olier vi kan lide, smelter dem i et vandbad til en flydende konsistens, tilsæt olivenolie (det kan være fersken, abrikos) og bland. Lad sammensætningen køle lidt ned. Så slå med en mixer eller visp og brug.

Overvejede barberskum opskrifter er gode, fordi de kan ændres i henhold til dine præferencer og behov i din hud.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Hvordan laver man barberskum med egne hænder?

Faktisk er barberskum et moderne værktøj, og før det blev det behandlet med almindelig sæbe.

Chips blev lavet af sæbe (du kan gnide den på et groft rist), brygges med kogende vand i en bestemt beholder med dybe kanter, og derefter blev barberingsbørsten kommet i spil. En barbering børste er sådan en barbering børste. Med den blev pinden pisket i et tykt skum og påført ansigtet. Og alting var det sikkert at barbere.

Det samme skum kan laves nu, efter at have hentet sæbe på en behagelig lugt og den tilsvarende hudtype.

Sådan slår du skummet fra cremen og sæbe til barbering

Fremragende skum kan opnås fra både cremen og barbersæben. Men teknikken til at arbejde med disse værktøjer er anderledes. Med de fleste cremer kan skum opnås hurtigt og ubesværet. Og med fast sæbe skal nogle producenter tinker for at bestemme den rigtige mængde vand og selve produktet, metoden og varigheden af ​​piskning. Læs mere om at arbejde med barberingsprodukter.

 • vigtigste
 • artikler
 • Barbering kosmetik
 • Sådan slår du skummet fra cremen og sæbe til barbering

Fremragende skum kan opnås fra både cremen og barbersæben. Men teknikken til at arbejde med disse værktøjer er anderledes. Med de fleste cremer kan skum opnås hurtigt og ubesværet. Og med fast sæbe skal nogle producenter tinker for at bestemme den rigtige mængde vand og selve produktet, metoden og varigheden af ​​piskning. Læs mere om at arbejde med barberingsprodukter.

Sådan får du barberskumskum

Creme - det mest undemandende middel til at få skummet. Producenter tilføjer meget vand til cremen, så det udgør den vigtigste del af kosmetik. Sæbebase, overfladeaktive stoffer, opblæsningsmidler, fugtighedscreme og andre additiver opløses oprindeligt i vand. På grund af dette kræver kremer ikke meget arbejde og eksperimentering med vand og penselstrøg.

For at slå barberskummet ud af fløden, fortsæt som følger.

Sug en naturlig børstebørste i varmt vand 5-10 minutter før barberingen. Det er muligt ikke at suge kunstig fiber aftørring. Husk at børsten ikke kan gennemblødes i meget varmt vand, så det ikke bliver beskadiget. Det er også uønsket at knude fuldstændigt nedsænket i vand.

Hæld vandet ud af skålen og fjern overskydende fugt fra børsten. For en barbering børste børster og kunstige fibre vil være et par ikke meget intense omrystning. Badger uld børster er normalt rystet mere intensivt, og nogle vetshareyery selv forsigtigt klemme dem.

Hvis du forbereder skummet på ansigtet, skal du trykke en lille smule creme direkte på barberingsbørsten. I de fleste tilfælde er en slange omkring 2 cm lang nok. Bemærk at dette gælder for en creme med en bred dispenser eller et hul i røret, for eksempel til Proraso. Hvis cremen har en smal dispenser eller et hul i røret, vil længden af ​​slangen være længere. For eksempel skal creme D.R.Harris presse ud omkring 4 cm.

Sæt skummet i 1,5-2 minutter. Dette er normalt nok til at få en god skum og forberede huden til barbering.

Hvis du forbereder skummet i skålen, skal du huske et vigtigt punkt. Efter at have lavet skummet, er det ikke nok at anvende det på ansigtet. Sørg for at massere barberingsområdet med en barberbørste i mindst et minut, selvom skummet i skålen passer dig helt. Det er nødvendigt for barberingsbørsten at løfte stubben og forberede huden til mødet med bladet.

Sådan får du skum fra sæbe til barbering

Sæbe barbering er foretrukket af erfarne forruder og barbermaskiner. Det er sværere at få skum fra sæbe, fordi der er mindre vand i denne kosmetiske sammenlignet med fløde. På grund af dette tager det længere tid at arbejde med en lille børste samt at vælge mængden af ​​vand, der er nødvendigt for at få skummet.

NB! Afhængigt af producenten kan du have brug for en anden mængde vand for at få skummet fra sæbe.

Sæbe er af to typer: blød og hård. De har brug for en anden tilgang, så vi betragter dem særskilt.

Hvordan man får et mildt sæbe skum

Det mest kendte eksempel på mild sæbe er Proraso. Dette er den såkaldte croap eller creme sæbe. Det adskiller sig fra fast sæbe konsistens.

I blød sæbe rangerer vand først i ingredienslisten.

Hvis du trykker på din finger på den bløde sæbe, er det nemt at få en buk. Lad en bule på fast sæbe uden alvorlig indsats virker ikke.

En mild sæbe indeholder mere vand end en solid. Derfor er det lettere at komme ud af det. Også, en mild sæbe næsten aldrig behøver at blive gennemblødt. At piske skummet af blød sæbe, fungere som dette.

Sug barberingsbørsten i varmt vand i nogle få minutter. Forbered din hud og stubbe til barbering. Ryst barberbørsten for at fjerne overskydende vand fra det. Fugt det øverste lag af sæbe i en cirkulær bevægelse.

Derefter henter sæbe i børsten med rakbevægelser. For at gøre dette skal du holde barberingsbørsten over krukken og bruge en cirkulær bevægelse med kanten af ​​barberingsbørsten på sæbe.

Når børstens børstehår stikker sammen, og penslen bliver mærkbar, overføres den til skålen. Du kan også slå skummet direkte på ansigtet. Arbejd med en lille børste for at opnå et tæt og vådt skum. Hvis du bruger en skål, skal du om nødvendigt tilføje vand direkte ind i den. Hvis du slår skummet på ansigtet, skal du om nødvendigt også fugte børstens spids.

Sådan skylles skum fra fast sæbe

At få skummet ud af fast sæbe er det sværeste. Dette skyldes to grunde.

For det første er de fleste typer af fast sæbe meget tørre. Du kan bekræfte dette ved at læse listen over ingredienser. Vand kommer normalt ikke først. På grund af dette anbefales det at blødgøre det, før du sætter sæbe på en barberingsbørste.

HJM sæbe sammensætning

For det andet kræver hver producents sæbe en anden mængde vand. På grund af dette eksperimenterer vådvægte med en ny sæbe for at bestemme den bedste tilgang til arbejde. Når man arbejder med creme, er det også muligt at eksperimentere med vand. Men de påvirker ikke skumets karakteristika kritisk, men hjælper kun med at gøre skummet til en foretrukken konsistens. Men når man arbejder med fast sæbe uden at eksperimentere med vand, er det ikke altid muligt at piske mindst skum af medium kvalitet.

For at piske skummet af fast sæbe, blødgør du barberbørsten. Sæbe nogle producenter kræver også blødning.

Bemærk at det ikke er nødvendigt at helt neddykke hele stykket. Det er nok at tilføje noget vand til overfladen af ​​sæbet, så toplaget bliver blødere. Dette gør det lettere at samle sæbe med en børste, og hele stykket vil ikke forringes på grund af overskydende fugt.

Efter et par minutter skal du fjerne overskydende fugt fra barberingsbørsten og sætte sæbe i den med rakbevægelser. Det er nødvendigt at skrive fast sæbe længere end blød. For eksempel at indsamle HJM sæbe til to passerer ind i barberbørstens børsterbørste, skal du arbejde i omkring et minut.

Overfør barberbørsten til skålen og slå skummet. I processen tilsætes et par dråber vand for at opnå den ønskede konsistens. Slå skummet op for at opnå en cremet konsistens og fjern store luftbobler.

Hvad skal man gøre hvis man overdriver det med vand, og skummet viste sig for at være for flydende? Sæt lidt mere sæbe på penslen og slå skummet til den ønskede konsistens.

Sådan arbejder du med en pind til barbering

Stick er en vejudgave af fast sæbe. Du kan arbejde med ham på to måder.

Sug barberingsbørsten i vandet, vask ansigtet. Fjern stokken og skub den over den våde hud i barberingsområdet flere gange. På samme tid vil ansigtet være en lille sæbe.

Stick til vejbarbering

Fjern overskydende fugt fra børsten og slå skummet på ansigtet. Dette er en vej måde at arbejde med en pind.

Den anden metode adskiller sig ikke fra arbejde med sædvanlig fast sæbe. Smelt staven i mikrobølgeovnen og overfør til en lille beholder. Derudover kan sæbe ringes lige fra stokken.

Klistermærker er stadig designet til hurtig barbering på vejen, så skummet af dem opnås hurtigt og ubesværet.

Hvilket er bedre: fløde eller sæbe til barbering

Dette er et spørgsmål om personlig præference, så hver forrude skal vælge alene. Men nogle generaliseringer kan stadig gøres.

Creamskummet er det nemmeste og hurtigste at få. Derfor kan barberkrem anbefales til rejser, såvel som til daglig brug til mænd, der barberer om morgenen før arbejde. Beat cremen med cremen kan hurtigt og uden overraskelser, så vetcheyveren er ikke i fare for at være forsinket til mødet.

Barbersæbe kan anbefales til mænd, der finder tid til hyggelige ritualer. At arbejde med sæbe tager tid og ro, så denne mulighed er egnet til barbering i weekender eller om aftenen. Dette er helt sikkert sandt for hårde sæber. En mild sæbe er mellemliggende mellem creme og fast sæbe.

Oprettelse af et luksuriøst barberskum fra sæbe

I dag, kære læsere, vil vi tale om at skabe et luksuriøst barberskum. Der er allerede en hel del materiale om russisk-talende og vestlige ressourcer om dette emne, men i denne artikel vil jeg forsøge at systematisere kendskabet til "verdenshensynet", tilføje noget fra personlig erfaring og måske vil du lære noget nyt for dig selv.

Det er ingen hemmelighed for nogen, at creme eller sæbe til barbering bruges til at skabe skum i en traditionel våd barbering. Og hvis alt er mere eller mindre klart med den krævede mængde creme (ca. 1 cm rørfløde er nok), så er der nogle nuancer med sæbe. En barber børste er kun klar til at arbejde, når den er "gennemblødt" med sæbe (for mere detaljer om dette senere i teksten).

Egenskaber af fast sæbe

Der er specielt hårde barbersæber (triple shredded under produktion) som "Mitchel Wool Fat", "DR Harris", "Geo F Trumper", som er meget vanskelige at sløre med en lille børste og hårde sorter som "Arko", "Derby", "LaToya" og andre mærker.

Hvordan laver man barberskum fra sådan sæbe? Det er nødvendigt at placere en lignende sæbe i en slags skål eller bruge en speciel beholder (foto 2, den hedder "Apothecary mug" i vest), hæld varmt vand i 2-3 minutter (i løbet af denne tid bliver det øverste lag af sæbe slukket) vand og begynd at læse barberingsbørsten.

Forresten er det meget vigtigt at tampe sæbe i forvejen for ikke at forlade huller til vand, hvilket uden mulighed for fordampning meget hurtigt vil gøre sæbe til et rod. At slå barberskum, der er to typer - lige på ansigtet og i en skål. Jeg foretrækker personligt den anden mulighed, da jeg tror, ​​at denne proces er mere kontrolleret.

Beat skummet

Så lad os gå. Vi suger barberingsbørsten i varmt vand (fra en dræber - 2-3 minutter fra svampebørste - 4-5 minutter, behøver slet ikke syntetisk lur - bare dypp det i varmt vand), det er også ønskeligt at opvarme skålen til skummende slag (foto 3) eller brug en speciel skatl - varmekapacitet hjælper med bedre skumslag. Vi fortsætter - vi tager en barbering børste, der allerede er mættet med vand, vi fjerner overskydende vand (lidt klem det med fingrene omkring bunken), så fløser vi det med vores fingre og begynder at læbe sæbe. Vi sænker barberbørsten i en beholder med sæbe og starter i cirkulære bevægelser (med uret og derefter mod) med en lille børste. Indlæsningstiden og mængden af ​​såpe "taget" af barberingsbørsten afhænger af mange faktorer (herunder den anvendte barberingstype, trykket på barberingen selv og intensiteten med antallet af cirkulære bevægelser). Det tager mig omkring 35-40 sekunder. Alt - en barbering "spiste" (foto 4).

Nu begynder vi faktisk at slå skum i en skål. I cirkulære bevægelser (med uret og mod) uden intensivt tryk på bunken, børsteres vi intensivt i skålen og om nødvendigt tilføjer vand under blandingsprocessen (jeg anbefaler dig at tilføje 3-4 dråber vand fra fingrene på din frihånd), fortsæt med at slå skummet til homogen tilstand (i udseende bør det være "saftigt", "fedtet" uden næsten usynlige luftbobler). Følgende skal noteres her:

 • barbørsten af ​​svinbørster begynder at "arbejde" bedre efter 12-15 barberingssessioner - spidsen af ​​fibrene begynder at splitte;
 • Når du bruger en syntetisk fiberbørste, skal du bruge mere vand til at piske skummet, end når du bruger "naturlige fæller" - bunken af ​​syntetik absorberes ikke af fugt.

Træk barberbørsten fra skålen, skummet skal, hvis jeg måske siger det, "række ud" og holde formen (foto 5.6). Dette er et luksuriøst barberskum. Du, kære læsere, skal huske én ting - det rigtige skum, det er den perfekte balance mellem vand og det anvendte materiale (fløde eller sæbe til barbering).

(billeder kan klikes)

Vandhårdhed er vigtig

Og i konklusion to små og, håber jeg, nyttige råd. Hvis dit skum er stærkt pisket, så er problemet mest sandsynligt i vand (i hårdhedsgraden). Hvor jeg bor, er vandet meget svært - det er ikke muligt at opnå gode resultater med det, så jeg bruger varmtkogt vand fra kedlen til at suge barberingen og skumbehandlingen - det løser helt problemet. For det andet, hvis du bruger klar sæbe (dens "fedt", "succulence" og tæthed) fra den sæbe eller creme du bruger, anbefaler jeg dig at gøre dette: I midten af ​​processen med at whisking skummet i en skål, tilsættes 3 dråber glycerin (solgt i ethvert apotek). Det vigtigste - overdrive det ikke, ellers kan effekten vendes.

Hvordan laver man barberskum med egne hænder?

Hvordan laver man barberskum med egne hænder?

Hvis det er nødvendigt at barbere, men der ikke er skum, kan du bruge almindelig sæbe. Og hvis du er interesseret i at lave barberkrem selv, er her opskriften.

Først skal du smelte glycerinsæbe i en dobbeltkedel. Tilsæt 1/2 tsk. solsikkeolie. Så snart sæbet er smeltet, hæld blandingen i et krus. Før brug, tilsæt vand og visp med en børste.

Faktisk er barberskum et moderne værktøj, og før det blev det behandlet med almindelig sæbe.

Chips blev lavet af sæbe (du kan gnide den på et groft rist), brygges med kogende vand i en bestemt beholder med dybe kanter, og derefter blev barberingsbørsten kommet i spil. En barbering børste er sådan en barbering børste. Med den blev pinden pisket i et tykt skum og påført ansigtet. Og alting var det sikkert at barbere.

Det samme skum kan laves nu, efter at have hentet sæbe på en behagelig lugt og den tilsvarende hudtype.

Du kan bruge almindelig sæbe i stedet. Jeg huskede nu, hvordan min bedstefar plejede at barbere i haven (der var ingen elektricitet der): Han tog et krus vand, en sækkebade, en mormor som denne moderne børste:

Han dabede en pensel i vand, vaskede den med et stykke sæbe og satte det på hans ansigt, hvorefter han barberede maskinen. Du kan uden en børste bare skumme dit ansigt med et tykt lag.

Den nemmeste måde at få barberskum på er at bruge almindelig sæbe. Mange mænd tåler ikke barberskum og bruger sæbe. For at gøre dette skal du bare skumme dine hænder og salve dit ansigt. Du kan stadig opløse en lille sæbe i vand og smøre dit ansigt med en børste.

At lave et barberskum med egne hænder er at tage almindelig sæbe og anvende den i stedet for skum. Du kan suge denne sæbe grundigt og tage en speciel børste og skum, og læg den så på dit ansigt. Og du kan bare skumme dine hænder godt og smøre dit ansigt med det skum, du får.

Prøv at tage sæbe, og økonomisk og åndeligt vil passe og gnide det på et rivejern, på den mindste rist, tilsæt de resulterende chips i en skål og hæld varmt vand ind i det, rør og anbring det på dit ansigt.

Sådan laver du en naturlig barberkrem

Barberkrem, lavet efter en ret simpel opskrift, er ikke ringere end industrielle analoger fra bredt annoncerede mærker og er meget billigere end at købe et færdigt produkt.

Derudover hjælper hjemmelavet barberkrem med at lindre irritation og øget følsomhed i huden, har regenererende egenskaber, eliminerer behovet for at bruge yderligere hudplejeprodukter: aftershave, tonics og cremer.

Til fremstilling af hjemmelavet fløde skal du have følgende ingredienser:

 • 2 spsk. sæbe spåner (husholdnings sæbe, baby sæbe, rester af enhver neutral sæbe);
 • blomstervand (hydrolat) eller destilleret vand - 120 ml;
 • borax - 5 g;
 • jojobaolie eller hvedekim - 15 ml;
 • stearinsyre - 30 g;
 • æterisk olie af mynte, te træ, ylang-ylang - 3-4 dråber.

Blomstervand bruges som base - det kan være kamille, lavendel, mynte eller andet vand.

Basen opvarmes lidt i et vandbad, sæbechips opløses i det og blandes grundigt.

Mens sæbet opløses, opvarmes hvedekimolie med tilsætning af stearinsyre på en vandbase. Syren skal være godt opløst, så der ikke er flager og smuler i det færdige produkt.

Efter at syren er fuldstændigt opløst, hældes olieblandingen i sæbebasen, borax tilsættes, og den resulterende masse piskes med en kosmetisk visp eller blander.

Når blandingen fortykkes og opnår en ensartet struktur, tilsættes den æteriske olie til den, piskes igen, og det færdige produkt overføres til en på forhånd forberedt beholder og desinficeres med en alkoholopløsning.

Den færdige barbercreme opbevares under afdækning ved stuetemperatur. Takket være blødgørende og omsorgsfulde ingredienser kan produktet bruges til både mænds og kvinders hud.

Hvordan laver man barberskum med egne hænder?

Faktisk er barberskum et moderne værktøj, og før det blev det behandlet med almindelig sæbe. Chips blev lavet af sæbe (du kan gnide den på et groft rist), brygges med kogende vand i en bestemt beholder med dybe kanter, og derefter blev barberingsbørsten kommet i spil. En barbering børste er sådan en barbering børste. Med den blev pinden pisket i et tykt skum og påført ansigtet. Og alting var det sikkert at barbere. Det samme skum kan laves nu, efter at have hentet sæbe på en behagelig lugt og den tilsvarende hudtype.

Du kan bruge almindelig sæbe i stedet. Remembered nu, så snart bedstefar i haven barberet (el var der ikke): han tog en kop vand, et stykke sæbe, den oldemor her er sådan en moderne børste: fugte penslen i vand og derefter sæbede med et stykke sæbe, og anvendes til ansigt, og derefter barbering maskine. Du kan uden en børste bare skumme dit ansigt med et tykt lag.

Skum gør-det-selv, tre måder at slå skummet fra Miguel Gutierrez

Hvis du også er ophørt med at arrangere skummet fra "ballonen" - kog det selv! Fra den første applikation vil du elske det selvfremstillede skum en gang for alle.

Ideen om at skrive denne artikel var en video, hvor Miguel deler sine tips om skummende barbersæbe. Og her kan du have mindst to spørgsmål: "Hvem er Miguel Gutierrez" og "Hvorfor skal du slå skummet selv, når det sælges i næsten enhver butik?".

Først vil jeg fortælle dig, hvorfor mænd gør barberskum selv. Jeg vil ikke kopiere materialer fra andre ressourcer, hvis du ønsker det, kan du finde en masse oplysninger om dette emne på nettet, og jeg vil dele min erfaring med dig.

Barberskum

For mig personligt, som en person, der barberet i mere end 10 år udelukkende med skum fra en "ballon", var det en behagelig opdagelse af et kvalitativt forskelligt niveau af skum pisket alene. Disse er uforlignelige ting! Den naturlige sammensætning af piskesæbe har en gavnlig virkning på min følsomme hud. Den tørhed og irritation, der fulgte mig i mange år, er forbi! Tykt og tæt skum blødgør børsterne, giver fremragende glidning og bekymrer sig for huden. Fornøjelser og et stort udvalg af dufte fra sæbe og barberkrem. Tidligere har jeg ikke lagt meget vægt på dette, men nu er kvaliteten af ​​det skum, jeg bruger, vigtigt for mig.

Selvfølgelig bør alle selv komme til dette. Hvis du efter at have læst denne artikel ønskede at lave mad til skummet selv, var tiden ikke spildt. Efter at have forsøgt igen, er det usandsynligt at vende tilbage til sin sædvanlige "ballon".

Miguel Gutierrez

Så er det tid til at fortælle, hvem der er Miguel Gutierrez? Kort sagt, dette er en professionel frisør fra England. En fin dag tog han operatøren med ham og kørte rundt om i verden for at forbedre sine færdigheder, gøre hårklipp og rydde alle og alt af stubben på hans ansigt.

Efter "Touren" besøgte Miguel 21 lande og var i stand til at gøre sig bekendt med sine kollegaers arbejde i Singapore, Cambodja, Thailand, Vietnam, Nepal og Dubai.

Jeg foreslår at se et videoklip, hvor Miguel deler med os sin akkumulerede erfaring og taler om tre måder at slå barberskum på. For at lette visning, påpegede vores onlinebutik "Male Choice" russiske undertekster. Alle produkter af mærket Muehle, der bruges i videoen, kan du altid købe hos os.

For at gøre det samme som Miguel, har du brug for: en barberingsbørste, en barberskål, sæbe eller barberskum. Gratis levering i Samara og Rusland, når du bestiller fra 3000 rub., Flere detaljer i afsnittet betaling og levering. God visning og glat barbering!

Barberskum: hvad og hvordan man gør

Sådan får du det perfekte barberskum: teknikker og metoder til at slå.

Ingen barbering er færdig uden skum. Men metoden til at opnå den kan være anderledes: fra brugen af ​​færdigskum, til selvkørende det fra fløde eller sæbe.

Fagfolk rådes til at holde sig væk fra den færdige skum og geler, fordi de ofte indeholder en skræddersyet duftstoffer og syntetiske forbindelser, som har en negativ effekt på huden og forårsage irritation.

Traditionel barbering indebærer brug af creme eller sæbe til barbering, hvoraf du selv pisker luksuriøst skum. Det er på dem, som vi vil fokusere i dag. Hvordan man korrekt og effektivt bruger det fulde potentiale af disse værktøjer, om teknikken og metoderne til skumslag, læs videre.

GOD BINDING ER PLEDGE AF EN GOD FOAM!

Så for at få et godt skum skal du have en god barbering børste. Selvfølgelig ville den ideelle mulighed være en badger børste. Sådanne barberbørster er favoritten hos våde barberende fagfolk. Men badger godt barbering børster er ikke begrænset. Vi har fremragende stykker bier uld, samt et stykke lur til veganer. Hvis du ikke har en anstændig barberbørste, skal du vælge i vores butik.

Hvor mange gel og sæbe har brug for på en skive?

Dyre barberingsprodukter er faktisk meget økonomiske. De har brug for meget lidt for at få en tilstrækkelig mængde færdig skum.

 • Cremen har højst 1,5 cm strimmel, størrelsen af ​​mandler - "mandel-størrelse";
 • Sæber har det samme beløb, det vil sige opkald på barberingsbørsten, det er kun nødvendigt på spidserne.

Dernæst placerer vi vores midler på overfladen, hvor vi vil slå skummet. Der er tre måder du kan gøre dette på: Brug en speciel kop, din håndflade eller umiddelbart på ansigtet.

METODER TIL SCREAMING FOAM:

 • i en særlig skål;
 • i din håndflade;
 • på ansigtet;

Blandt dem er der ingen rigtig. Bare prøv alle tre igen og vælg den der virker bedst for dig. Før vi går specifikt til disse tre skummetoder, lad os tale om de vigtigste manipulationer med en lille børste. Hvad præcis bevægelser bedre slår skummet:

 • Cirkulær bevægelse. Efter indsamling af produktet på barberingsbørsten skal du overføre det til skumstedet og fortsætte med at køre i cirkulære bevægelser på overfladen og trykke på svejsningen nedad. Faktisk er skummet dannet i centrum af barberingsbørsten mellem børstehårene. Så vær ikke bange for at anvende lidt pres. Bare kører spidsen af ​​penslen på skålens overflade eller på huden, du får ikke et godt skum.
 • Pompirovanie (trykke ned). Igen skal du skrive en lille sæbe eller fløde på barberingsbørsten, læg den vinkelret på overfladen, og tryk og slip den omgående. Bevægelserne minder om pumpens arbejde, det er her, hvor metoden stammer fra.
 • Cirkulær bevægelse med en tur. Ligner den første teknik, bare med ændringen af ​​bevægelsesbanen. Det er først i retning med uret og derefter mod. Vi ændrer retninger flere gange.
 • Bevægelsesmaler. Bevægelser med en lille børste ligner børstebevægelser, når man maler noget. Forestil dig, hvordan du ville flytte en børste, mens du maler et hus. Lignende bevægelser godt pisket skum med sæbe eller fløde. Denne teknik anvendes mest effektivt til whipping skum på ansigtet, såvel som for dens anvendelse på det.

Når du føler, at skummet allerede har dannet, skal du blot trykke det ud af børsten med din tommel og pegefinger og holde børsten mellem dem. Det resulterende skum kan fjernes eller fortyndes ved tilsætning af et par dråber vand.

Den type vand, du bruger, afhænger af, at det er let at skumme. Jo blødere vandet er, jo lettere er det at skabe skum.

Bemærk også, at børster af naturlig uld anbefales at vådt før brug. Pæle blødgøre og være mere effektiv til at udføre sin funktion.

SHOCKING FOAM I BOWL

Den nemmeste og mest præcise måde at få skum på. Type barberingshjælp - creme eller sæbe - på en barberingsbørste. Den krævede mængde "mandelstørrelse", det vil sige størrelsen af ​​mandel: 1-1,5 cm strimler af fløde, eller ca. mængden af ​​sæbe. Det vil sige fra begyndelsen betyder det ikke nødvendigt meget. Hvis du bruger sæbe, våd barberingsbørsten og overfladen af ​​sæbe, og skriv så meget som nødvendigt for at dække kun tipsene på barberingsbørsten.

Vi tager skålen til skumdannelse og starter processen. Vi bruger de bevægelser, som vi talte om først: cirkulære, pompende og cirkulære med en tur. Du vil have skum på hele skålens overflade, og det er normalt. Om nødvendigt tilføj vand til processen.

Vand tilsættes dråbe pr. Dråbe, da for meget vand vil reducere skumets nødvendige tæthed.

Det meste af det færdige skum koncentreres ikke i skålen, men inde i barberingsbørsten. Saml alt skum på benet og tør det på håndfladen eller i skålen. Derfra, allerede anvendt på ansigtet.

SHOCKING FOAM IN PALM

Denne metode er mindre pæn, fordi dråber af creme, sæbe og skum vil falde på ting rundt. Men ved at slå skummet i din håndflade, føler du dig bedst. Indtast lidt creme eller sæbe på en våde barberingsbørste, og påfør derefter produktet på en fugtig palme. Begynd at ælte skummet i en cirkelbevægelse. Endvidere ligner alt den tidligere metode. Vi tager skummet ud af barberbørsten, overfører det til palmen, bland det lidt for at sikre, at det er homogent. Ansøg direkte på ansigtet. Rester af skum kan igen "drives" i barberingsbørsten eller i skålen.

Scoring skummet på ansigtet

I denne metode anbefales det at give præference for naturlige børster. De vil arbejde mere effektivt. Så lægger vi en lille smule creme eller sæbe i ansigtet. Creme - et tyndt lag over hele overfladen, som vi vil barbere. Sæbe - tre striber: på kinderne og på hagen. Vi minder dig om, at ansigtet skal være vådt og huden skal dampes, det vil sige, vi skal vaske vores ansigt med varmt vand før barberingen.

Vi begynder at slå skummet først i en cirkulær bevægelse, og derefter til gengæld bruge alle de bevægelser, som vi talte om. Dette ser allerede på dine egne følelser - som vil være mere passende, disse manipulationer og brug. Bland skummet, indtil hele ansigtet er jævnt dækket med skum og er godt hydreret.

Hvis du har altid tid til overs, og du hvert minut, så kom til ved hjælp af et unikt værktøj - en fugtgivende barberskum, hvilket udelukker den obligatoriske brug af skålen til at piske skum og barberkost - det skal bare være anvendes til ansigt!

Skyl barberingsbørsten godt efter hver barbering, blæk den med et håndklæde og lad den stå i en godt ventileret stilling, så den tørrer.

Her er en video af en britisk blogger og en wet shave-guiden, der tydeligt viser, hvordan man sætter alle ovenstående anbefalinger i praksis.

Axis vіdeo britanskogo blogger som Maistre іz vologogo golіnnya buyout klart pokazuє, yak usі vischeopisanі rekomendatsії zastosovuvati på praktitsі.

Typer af lasere: hvilken laser til fjernelse af hår er bedre

Øjenbryn Pincet: art overblik og fabrikanter, brug og pleje regler