Sådan laver du en lige barberkniv

Jeg er ikke mand, men jeg er nysgerrig - men hvad er den samme fordel ved en lige barbermaskin over maskiner? Nå, med undtagelse af det brutale udseende :)

Fordelen er, at barbermaskinen barberer meget renere og mere effektivt end værktøjsmaskiner, det er bare nogle af dem, der siger, at efter en højkvalitets barberkniv ikke vokser børster i så meget som 3 dage)) Jeg ved ikke, hvor sandt det er)). Det er værd at bemærke, at barbering med en lige barbermaskine er en hel rituel, fordi man barberer med en lige barberkniv og ikke skærer dig selv. Du skal grundigt dampe huden i dit ansigt, og hvordan du kan jævnt anvende barbersæbe eller fløde og først efter det begynder barbering. På tidspunktet for barbering med en lige barberkniv tager det meget længere tid end en normal barbering med en maskine.

For det første perfekt renlighed af barbering. Jeg opnåede dette kun på dyre maskiner. Hver gang barbermaskinen er voldsomt skarp, bliver maskinen gradvist stump, efterlader irritation og trækker hår ud, og jeg holder stille om det sidste tape i pakken))

Jeg har en barbermaskine F. Labor Vach 68goda! Jeg gav min bror, han skærpede hendes blyanter))))). I dag besluttede jeg at rette det for interessens skyld! Han tilbragte en halv dag på stenene, så pasta og hud. Og skål! Selvfølgelig er barbering forskelligt fra engangsmaskiner som himmel og jord. Med ubrugte skræmmende og fremmede tanker klatre ikke. Som følge heraf er kun et lille snit, for første gang, resultatet ikke dårligt. Og den mest forfriskende er endelig "SHIPP"))), ti år yngre!

Velkommen til klubben))

Et sted jeg har et trofæ "Solingen", min bedstefar fra krigen bragte, må vi prøve

Hvad er nedskæringerne behandlet?

med færdigheden ikke længere skåret. Tidligere behandlet med alkohol eftershave

Det ideelle middel er alun.

Mange tak til forfatteren for et interessant indlæg) Jeg var altid interesseret i disse skarpe ting, men jeg fik ikke hænderne på det. Faktisk er spørgsmålet, hvilken barbermaskine der er bedre at købe; den gamle og reparere det selv eller købe en ny moderne? Spørgsmålet er, at det er rygter om, at den nuværende frygt for omkostningerne på 2000-3000 træ er en slags ting, der var før, det vil sige, kvalitet er ingen steder at gå. Har nogen hørt om dette?)

Det er bedre at købe den gamle, restaurerede mester.

Min bedstefar skærer håndteret alun (han havde en lille gennemsigtig sten).

det er nu "crystal deodorant", en god langspilende dual-use ting
ps
billigere end med ebay ikke fundet

Jeg bruger denne deodorant. Jeg køber i indiske varer. På ansigtet efter barbering kan man ikke lide følelsen af ​​det. Bundet op

Men blodet stoppes perfekt.

Hej! Sig mig, er et moderne bælte egnet til redigering? Eller har du egne egenskaber?

i sin oprindelige form - nr.

Jeg kan også købe den sovjetiske en som den næste mulighed, og for $ 5 købte jeg den meget Gold Dollar fra Kia, med fabriksskarphed (ja, fortæl mig hvad slags affald det er), skarpt 2500 og 3000 på sandpapiret, rettet på mit bælte (fjernet fra bukserne) Jeg har allerede brugt det i et halvt år. Barbering perfekt, måske heldig med fabriksskarpheden af ​​nogle hårdtarbejdende kinesere. Til skum gned den mest almindelige lilje af dalsæbeen (konen hader økonomisk) på et rivejern og købte en barberingsbørste til $ 1. Samlet set 6-7 $ (ca. 500 rubler.)
Resultatet - jeg har glemt gelen efter barbering (først i starten gned jeg med alkohol), jeg bekymrer mig ikke om maskinerne, og jeg bruger ikke penge på denne ting. Jeg barberer i vilje til tider kun i retningen fordi kone kan lide børstehår.

Bæltet er nødvendigt hærlæder. Officeren passer ikke, hvor den gamle soldat er bedre syet med tråde. Jeg købte en schweizisk soldat i en borokholka, jeg vaskede husholdningen og vasket den. I første omgang var det eg. En uge senere, super. Barberingen er nødvendig for at kulstof tysk jo ældre jo bedre

søgning

lige barbermaskine

Historien om den japanske Camisor Razor

Stå ud i verden af ​​farlige barbermaskiner er den såkaldte kamisori - japanske frygt. I modsætning til europæere foldes de ikke. Den mest berømte moderne producent af camisoris er Iwasaki. I modsætning til de europæiske er de ikke foldbare og har en kort kniv.

På japansk hedder ordet "Kami Sori" 剃刀 [か み そ り] en barberkniv (dvs. enhver barbermaskine).

"Copy" 剃 る [そ る] betyder 'barbering'. "Kami Sori Toga" 剃刀 研 ぎ [か み そ り と ぎ] er den, der gør barbering af barbermaskiner.

"Camisori" eller "va-kamirori" barbermanden kom til Japan fra Kina med indførelsen af ​​buddhismen i Asuka-perioden (552-645). Først blev det brugt i ceremonier til at barbere hovedet og ansigtet på buddhistiske munke.

I middelalderen i Japan var razors vant til at barbere hovedet (og ansigterne) af samurai. "Camisori" barbermaskine blev betragtet som en hellig genstand og havde derfor en høj pris.

I visse perioder med japansk historie (Heian Period (794-1185) - Edo Period (1603-1868) praktiserede mænd og kvinder i overklassen okimayu (置 眉 eller お き ま ゆ) - barberer deres øjenbryn med en barbermaskine og erstattede dem med falske, der var malet over den gamle på panden.

Da i 1876 forbød Meiji-regeringen offentligt at bære våben (sværd), drejede sværdsmedere deres færdigheder og viden om fremstilling af højkvalitets razors og knive.

Med involvering af europæiske militærspecialister kom mode til overskæg og hagespring til den japanske hær.

Efter Anden Verdenskrig steg efterspørgslen efter Camisoris som tusindvis af soldater brugte denne lige barbermaskine under kampene.

Som sværd fremstilles "wa-kamirori" ved smedning af to typer stål: Hagane og Djigane. Hagane er hårdt stål, der danner forkant, og Jigane er et tykkere lag af mildt stål, der understøtter Hagane. Det er derfor, at samurai-sverd og "kamisori" kun peges på den ene side.

Tipo razor nøgle

Tipo razor fra anden halvdel af nøglen.
Stål 40hFA hårdhed ca. 50-51 HRc; Håndter bagt fyr.

Tak for at se, held og lykke)

Sikkerheds barbermaskine

Bare en barberkniv # 3

Jeg fik engang en vidunderlig tysk. Wilhelm Mandt, Solingen.

Formentlig midten af ​​det sidste århundrede.

Vælg en barbermaskine. Opbevaring og pleje.

585 proffer! Tak for din interesse!

Til en lille smule skønhed. Engelskkvinde fra Bengall, Sheffield.

Nu, uden lange adjektiver, fortæller jeg, hvordan du ikke dræber en barbermaskine og gem den til dine børnebørn. Opbevaring.

1. Jo længere fra badeværelset - jo bedre!

Lad aldrig barbermaskinen ligge tæt på fugtighedskilder. Opbevar det, helst i et skab eller et sted på hylden. Noget sådan her.

Eller i den indfødte boks. Jeg anbefaler ikke at opbevare nye barbermaskiner i plastikbokse.

Razor pleje.

1. Rør ikke ved forkant. Aldrig. Generelt.

Forkanten er vores barbers øje. RK kommer i kontakt med huden under barberingen og på det tidspunkt, hvor vi leder barbermaskinen på bæltet.

2. Rediger barbermaskinen inden barberingen.

Næsten som at tygge cud efter at have spist, bare køre en barbermaskine. Seriøst. En retningsbærer sikrer en behagelig barbering.

3. Efter barberingen skal du tørre barbermaden med toiletpapir eller væv. Tør bladet langs bladet, fjern alle barberingsderivater. Tør mellem pladerne. Jeg anbefaler at blæse, så alt var meget tørt.

Dette er det minimale, der giver dig mulighed for at holde din knivskarpe i lang tid, og dit ansigt hele.

Vælg en barbermaskine. Barbering minimum

Først tak! 400 plusser er stærke! Tak til alle ikke ligeglade!

Nu skal jeg fortælle dig så kort og informativt, hvad du behøver for at begynde barbering med en bladehøvler og hvilke oplysninger du vil have.

1. Selvfølgelig barbermaskinen.

Nye barbermaskiner fra Dovo, Thier-Issard, Hartsteel - du kan ikke skærpe. Fabriksskarphed er ganske god (Thiers har det bedste blandt disse tre). Alle andre barbermaskiner strækker strengt gennem mesterens hænder, for ikke at blive skuffet.

2. Rem for straightening.

Du kan købe på samme sted, hvor barbermaskiner sælges. Personligt tager jeg fra håndværkere, der gør dem for hånden. Det er ret budget, plus, til tider mere praktisk.

Et kort uddannelsesprogram eller hvorfor uden et bælte "ingenting overhovedet."

Når vi barberer, skærer skærets skærekant sig fra at skære håret. For at genoprette skærekanten efter en sådan belastning, lanceres den på båndets hud, hvorved skærekantet bliver rent af resten af ​​huden og børster og klar til yderligere barbering.

Hele resten - mens vi afviser. For at barbere det skum eller gel, du brugte før, er det helt passende. Det vigtigste er at holde huden fugtig. Køb børster, cremer og andet tilbehør, når du tydeligvis fortæller dig selv, at du er klar til at fortsætte med barbering med en bladblade, ellers får du frustration igen.

Et par svar på spørgsmål fra kommentarerne.

1. Farlig - ikke farlig. Frisøren fra den engelske "lige barberkniv" eller bogstaveligt talt - manuel bladhøvler. Barbermanden er jargon.

2. Razor nok selv dine børnebørn. Det vigtigste er at gemme og skærpe ordentligt.

3. Indledningsvis tager processen lang tid, så jeg råder dig til at shave med en kniv, når pengene til at købe en barberkniv ikke er den sidste, og du har altid en gratis time til barbering.

Det næste indlæg handler om at oplagre barbermaden, samt hvordan man bruger den, for ikke at løbe rundt hver uge.

Bare en barberkniv # 1

Et par billeder af den smukke franske barbermaskine fra det berømte mærke Kabrand. Skraberen gik gennem mine hænder, blev repareret og skærpet.

Razor op. og efter.

Erhvervet bare sådan en Jap i en træt tilstand. Gendannet, skærpet. Han barberer meyayayagko, ligesom alle tilbageskridt, han barberede. Gav til nabo, forgæves - ligger inaktiv. Det er en skam.

Skærpe en barberkniv med Aliexpress

Af hensyn til interesse for 350 r med Aliexpress købte jeg et GoldDollar blad.

Umiddelbart foretager jeg en reservation, at min erfaring med skærpning er begrænset til køkkenknive, så jeg vil være tilfreds med de råd og kommentarer, som vil hjælpe med at forbedre mit arbejde.

Billeder på et kinesisk mikroskop fra samme sted.

Jeg lå i nogen tid uden arbejde, men jeg ville forstå, hvad der kan gøres med det.

Bladets tilstand før slibning. Barberer slet ikke.

Efter behandling med vandsten 3000 grit (jeg har en sten 1000 + 3000, skærer jeg køkkenknive med det). Nu kan du skrubbe håret fra din hånd.

Næste er pasta GOI. Jeg lægger dem på krydsfiner og fortynder det med et opløsningsmiddel.

Desuden forarbejdede han pasta 2, 1. Subjektivt gav enhedens skarphedsgevinst ikke meget, selvom han måske bare lavede lidt arbejde.

Vi forsøger at børste håret - det viser sig

Som følge heraf føles det som om det barberer som en almindelig Dzhiletovsky-lejr. Selvom vi i første omgang hurtigt og hurtigt ikke arbejder, har vi brug for dygtighed. Hvor meget stål vil holde slibning er ikke klart.

Som følge heraf blev superskarpheden ikke opnået. Men budgetmuligheden er ca. 1000 r (barbermaskine + pasta). Så måske et godt alternativ til værktøjsmaskiner, især hvis skærpet skarpere.

Jeg rystede og forestillede mig, at nogen kunne barbere lysken med samme barbermaskine)

Reparation farlig barbermaskine.

Min bedstefars sovjetiske razor brækkede ned. Jeg besluttede at dette ikke ville fungere, og det nye håndtag blev foldet, samtidig blev bladet også trimmet. Den første sådan oplevelse, fredag ​​er min.

SHAVING TECHNIQUE HAZARDOUS SHAVING

Begynd med langsomme, glatte bevægelser og barbering i retning af hårvækst. Barbering mod hårvækst kan føre til indvækst af hår eller udslæt. Hold kniven i en vinkel på ca. 30 grader. Ved en skarpere hældningsvinkel risikerer du at skære dig selv. Når mere kedeligt - du barberer ikke af stubben. Bevægelsen skal være lys, uden pres. Lad barbermaskinen selv gøre sit arbejde. At klikke på barbermaskinen fører kun til nedskæringer.

Barberer højre side af ansigtet

Start på højre side af ansigtet. Kaste din venstre hånd over hovedet og træk din hud op med fingrene, hvilket giver en glat barberingsoverflade. Barber fra top til bund, indtil du barberer halvdelen af ​​din højre kind. Sænk din venstre hånd endnu lavere, indtil dine fingre er midt i din kind. Træk huden op igen. Hold barberingen fra top til bund, indtil hele højre side af ansigtet er barberet.

Barberer højre side af ansigtet under kinden

Barber den højre kind nedenunder. Bøj hovedet tilbage og til venstre med fingrene i din venstre hånd, træk huden under kæben. Barber fra top til bund, hvis børsterne vokser i denne retning.

Barber den venstre side af ansigtet

Mange højrehåndtere ændrer deres hånd, når de barberer venstre side af deres ansigt. Hvis du ikke er sikker på din venstre hånd, skal du fortsætte med at barbere din højre hånd.

Placer fingrene på din venstre hånd på ansigtet lige over øret. Træk huden op tæt. Den højre hånd med en barbermaskine (tåben af ​​barbermassen ser op) bør ikke begrænse synligheden. Barber fra toppen ned. Sænk fingrene i din venstre hånd ned, når du flytter barbermaden til bunden af ​​din kind og hage. Fortsæt med at stramme huden.

Barberer venstre side af ansigtet under kinden

Bøj dit hoved tilbage og til højre med din venstre hånd, træk huden ned og barber som du vokser hår.

Barber over overlæben

Træk overlæben ned så langt som muligt for at stramme huden. Barber fra toppen ned.

Træk bundlægen op så langt som muligt. Huden under læben og på hagen vil strække sig, og det bliver lettere at barbere.

Barber under hagen

Tilt hovedet tilbage og løft din hage. Brug fingrene til at trække huden ned. Vær særlig forsigtig, når du barberer dette sted. Huden nær halsen er meget mere følsom og mere tilbøjelig til at skære ned.

Hvis du vil have din hud til at være glat, som et barn, skal du lave flere gange med en barberkniv over og mod hårvækst. For nybegyndere i denne virksomhed anbefaler vi, at du blot går ad ansigtet igen fra top til bund. Barbering på tværs af og mod hårvækst øger sandsynligheden for nedskæringer.

Når du har fået nogle erfaringer med en barbermaskine, så prøv at tilføje passerer over og mod hårvækst. Bevægelse på tværs af hårvækst er, når du barberer i en retning vinkelret på den, hvor brystene vokser. Hvis din stubbe på din kind vokser fra top til bund, vil du barbere på dette sted fra højre til venstre eller venstre til højre. Barbering mod hårvækst (du tror ikke) betyder barbering mod den retning, hvor dine børstehår vokser. Dette er i det væsentlige modsat af top-down barbering.

Hvis du beslutter at gøre flere passerer, er sekvensen som følger:

- Barbering i retning af hårvækst.

- Barbering over hårvækst.

- Barber mod hårvækst.

- Skyl ansigtet før hver pas og genpåfør skummet.

Skyl dit ansigt med koldt vand. Brug mænds aftershave lotion. Lotionen hjælper med at reducere irritation af huden, mens den bliver mere sund. Du kan anvende en lille mængde talkum på ansigtet.

Handling på ridser og klip

Nedskæringer og ridser forekommer af flere grunde, såsom:

- brug stump razors

- barberingens forkerte greb

- barberskære for konkav

- barberer i stor fart

- barbering mod hårvækst

Når du først barberer en lige barberkniv, vil du sikkert skære dig selv. Men dette bør ikke afholde dig. Nedskæringer forekommer selv i den bedste barber. Bare fortsæt, og snart får du alt rigtigt.

Hvis klippet er mindre, kan du blot trykke det med fingeren. Hvis det ikke hjælper, skal du anvende en lille antiseptisk creme. Hvis du skærer jugularvenen, så... det er meget dårligt. Bedre ikke gøre det

Sådan laver du en lige barberkniv

Nå, hvis sagen.
Ingen gør virkelig barbermaskiner - kun entusiastiske med varierende succes.
Men tiden er brugt på dem, bare havet. Kvalitet er ikke garanteret. Og priserne er ublu.
Så virkelig prisen på $ 100 er ikke tilstrækkelig. Den billigste serie er dyrere.

Og mere end det - selv du bruger $ 100 på en barberkniv, skal du bruge endnu et hundrede på tilbehør, i hvert fald et bælte med pasta, og endda en barberingsbørste.Jeg tror også, at for denne pris vil ingen gøre det, men hvem vil pludselig svare. middelmådig seriel at det er muligt for mere citat: Oprindeligt indsendt af DokVV:

Jeg vil ikke gøre det med det samme, og jeg vil ikke give denne væk. Men barbermaskinens projekt har langsomt rørt mit sind. Men selvfølgelig ikke klassisk, men en slags usædvanlig.
Sådan er den lange konstruktion, jeg har.


nippe
Citat: Oprindeligt Indsendt af Paladium:

Vi skal blandt andet lære at barbere sig selv!Jeg ved, hvordan man barberer lærte bedstefar. Så da har jeg en barbermaskineproduktion af STIZ i 1957, men det er smerteligt smertefuldt, selv om du kan barbere
Er det muligt at finde en gammel barbermaskine fra 40'erne til 50'erne Sovjet i ubesmittet tilstand

Va-78, et interessant og dybt filosofisk spørgsmål. Hvis du erstatter ordet razor med ordet kniv, vil ironien af ​​spørgsmålet ikke forsvinde. HVAD er en sådan god kniv?
En barbermaskine er først og fremmest en forståelse af alle nuancer.
Det er ligesom en Kondrat kniv for mig - jeg ser ikke en enkelt nuance der, men det viser sig, at der er mange af dem (jeg spenderer ikke engang humørikoner). Også med barbermaskiner. Allerede for mere end hundrede år siden (endog 150) indså folk, at en barbermaskine først og fremmest er kvalitetsstål, og underligt nok er det nu næsten ikke tilgængeligt for nogen.
For 150 år siden var bladhærdningen på kulden før slukning den absolutte norm. Selv da vidste de, at kul er tarm og manglen deraf ikke er gud. og allerede da. De blev opvarmet til slukning i smelten (på den tid af bly) for ikke at forbrænde kulstof. Af den måde bliver produktionen nu også opvarmet, men i smelte af bariumsalte.
Geometri er også afgørende. Hoppe af tykkelsen af ​​Republikken Kasakhstan giver anden stivhed i den samme Republikken Kasakhstan, og det er ikke tarm, og det er ofte SINNING.
Generelt er der som altid nogen i detaljerne.
Og det er indlysende, at ikke alle er i stand til at varme op i smelter nonche (dette handler om private erhvervsdrivende).
Tykkelsen af ​​bladet i Republikken Kasakhstan er sådan, at hvis det er en lille overophedet, så et øjeblik forlader og en barbermaskine til udstødning. Så budgettet er sødt nok til at skarpe i en vandstrøm, og arbejdet ruller 5 cm i diameter og med vand vil også være med sjældenhed.

Så videre produktioner. ALLE barbermaskiner udstedes under understemplet og smeltes i denne form under de mest moderne forhold. Og så med noget vand poleret og poleret.

Og om stål.
Den nederste linje er, at der er en skæringsvinkel på 14-16 grader og zazalka 61-63 enheder. Enhver plet og barbermaskine enten smuldrer eller ler.
Generelt, faste problemer Derfor private grossister ikke formere sig, og prisen er ikke lille.

Men dette er alt i emnet oftop.

citat: Men jeg læste meget
Selv om dette er så forstod de næppe. du har et amatørniveau.
Forlad denne forretning til professionelle, hvis du er forbruger, køb en færdig barbermaskine fra en velkendt og velrenommeret producent, og lad dig ikke genere. Dette er ikke din.

Gentag! Blysmeltepunkt -327 g. på C, til stål (enhver!) er opvarmning til hærdning ikke nok! Du læser meget ubevidst!


Jeg undskylder for at være involveret i din diskussion, men hvad forhindrer dig i at opvarme føre til 800-840і? Et andet spørgsmål er, at bladet skal fastgøres, så det ikke flyder på overfladen af ​​væskeledningen.

Farlig barbermaskine - gå til den mørke side

Hvordan barberes uden barberkniv? Der er meget få sådanne metoder, og de er alle barbariske: en skarp kniv, en lighter eller et håndklæde. Moderne mænd vælger sikrere metoder. Nogen foretrækker maskinen, fordi det er let at bruge, er det næsten umuligt for dem at få ondt. Nogen mere som elektriske maskiner, der kun rører børsterne og ikke fanger det øverste lag af huden. Men den klassiske løsning betragtes stadig som en farlig barberkniv.

Hvad skal stoppe udvælgelsen af ​​en nybegynder? Lige barbermaskiner eller alternative værktøjer, hvilket er bedre? Overvej nuancerne i dagens publikation.

For dem, der ikke ønsker at bruge meget tid på at læse og vælge en metode til dyrkning af et ensartet skæg, giver jeg straks et link til en blog med en rapport. Jeg brugte Minoxidil selv, jeg lavede beskrivelsen selv :) Det er urealistisk effektivt - det viser sig, at mange af mine læsere også brugte denne metode!

Værktøjet fældede først i hænderne

Hvad er årsagen til at ændre den sædvanlige måde at barbere barber på?

Der kan være to:

 1. Følsom hud;
 2. Renere barbering;
 3. Stil og minder fra tidligere gange.

I mit tilfælde var årsagen følsomhed. Hver berøring af maskinen forårsagede vilde ubehag, og processen selv tog meget tid. Heldigvis lykkedes to gamle sovjetiske razorer rundt om huset, som havde længe i årtier uden handling. Det kan siges antikviteter, ufortjente glemte enheder. Og det første jeg måtte gøre var at finde ud af, hvordan man skulle skærpe en barbermaskine. Efter det - find ud af, hvordan du barberer med en lige barberkniv. På grund af uerfarenheden og det faktum, at frygten var gammel, var der naturligvis nedskæringer, men effekten var uovertruffen.

Fordele og ulemper ved anvendelse af


Fordele og ulemper ved værktøjet er indlysende. Positive funktioner omfatter:

 • Glattere hud;
 • Evne til at skærpe dig selv;
 • Før processen kan du bruge en sæbeopløsning; gel, skum og jævn olie;
 • Spare penge;
 • Alsidighed.

Navnet afspejler klart en fejl - en høj sandsynlighed for skade fra uerfarenhed eller misbrug.

Kunne finde den rigtige - gulvet i sagen er færdig

For nybegyndere er der i første omgang spørgsmål om hvordan man vælger en farlig barberkniv. For det første bør du ikke chase prisen og købe den dyreste med det samme, fordi prisen ikke er lille, men det kan ske, at en bestemt metode simpelthen ikke virker. For det andet skal skarphedere være af høj kvalitet. En nybegynder bør vælge en barberkniv med et rundt hoved. Korrekt jordet og ret blad kan beskytte huden mod nedskæringer og sår. Derudover vil en farlig barbering være tilgængelig på de mest fjerntliggende og ubehagelige steder. Den mest usikre form anses for at være firkantet.

Glem ikke at webstedets artikler om dyrkning af skæg. Jeg anbefaler stærkt min trin for trin guide.

Mandskæringer, der efterlader frygt, men hurtigt helbrede, men den bedste mulighed ville være at skærpe en lige barberkniv og runde kanterne, hvilket gør dem glatte. Denne proces kan udføres uafhængigt (mellemstore og grove sten er egnede til at skarpe en farlig barberkniv), eller du kan bruge en specialistes service. At vælge et kniv til barbering, det er bedre at være opmærksom på en bredere, med et smalt problem kan opstå, især blandt uerfarne mennesker. Det er ude af uvidenhed, at nogle mænd klager: hvordan man barberer med en lige barberkniv, hvis det efterlader sår på nakke og kinder?

Når du vælger dit valg, skal du huske, at barberkniven i lavkvalitetsstål hurtigt bliver formalet. Spørg sælgeren om indholdet af legeringen. En af hovedindikatorerne er kulstofindholdet, jo højere er det, desto længere forbliver apparatet skarpt.

Hvordan man lærer at holde sig korrekt i hænderne, så er succes garanteret

Hvordan barberes en lige barberkniv? Baseret på min erfaring vil barbering med en lige barberkniv ikke give glæde og kvalitetsresultater, hvis du ikke forstår, hvordan du holder en lige barbermaskine. Faktisk er teknikken til barbering med en lige barberkniv ikke så svært. Jeg fortæller dig nogle hemmeligheder om, hvordan man barberer en lige barberkniv korrekt:

 • Først skal du grundigt sæbe dit ansigt med en børste. Jo mere skum der er, desto lettere bliver processen.
 • På dette tidspunkt er det værd at sætte en barbermaskine i et glas varmt vand. Efter det er det nødvendigt at læne den brede del mod ansigtet og løfte den lige barberkniv i en vinkel på 40 grader.
 • Det skarpe blad forbliver for at røre huden. Hvis du lærer at holde fast, og følg retningen for "hårvækst", så er ren og glat hud garanteret. Derudover er det generelt umuligt at trykke på huden, bevægelsen skal være glat og let. Derefter kan du undgå ubehagelige nedskæringer.

Teknikken til barbering med en lige barberkniv er ikke svært, men kræver regelmæssig praksis. Detaljer nedenfor.

Brug af farer på huden

Spørgsmålet om korrekt barbering med en barbermaskine bekymrer alle, der nogensinde har været i hendes hånd. Som praksis har vist, bør der være en stærk hudspænding. Det er med den forreste hånd at holde enheden, og med den anden strækker vi huden ovenfra i modsat retning. Det er nødvendigt at holde konstant, så den farlige barbering er let. Processen foregår i to faser: For det første går bladet i retning af vækst af børstehårene og derefter mod. En barbermaskine vil enten gøre din hud perfekt glat eller efterlade mange nedskæringer: Det afhænger alt af teknik og erfaring.

Ved behandling "på vækst" fjernes det længste hår. På samme tid forbliver kun små sorte prikker eller korte, dårligt skårne børster. I anden fase skal du skure skæget og rense det resterende hår på et dybere niveau. Efter afslutningen af ​​processen skal ansigtet fugtes med koldt vand, og brug derefter afhjælpe for følsom hud, hvis der opstår irritation på den. Det handler om at lære at barbere en lige barberkniv.

Værktøjspleje

For at gøre apparatet altid til at ligne en ny, skal du vide, hvordan du bruger en lige barbermaskine, når du er færdig med barberingen. Vi må ikke glemme, at denne ting er let at skære, når den betjenes, men samtidig bør den ikke være våd. Værktøjet er lavet af stål, som har tendens til at ruste, hvis du er ligeglad med det. For at undgå dette skal du tørre barbermaskinen tør med en serviet.

Vi skal ikke glemme sikkerhedsforanstaltninger og forsømme dem. Giv en sag til en farlig knivskarv lavet af tykt materiale, et kvalitetsstålværktøj er farligt og kan nemt klippe dine fingre. Som en forebyggende foranstaltning anbefales det at smøre forsigtighed med motorolie mindst en gang om måneden. Dette er den sikreste mulighed for at forhindre, at rust fremkommer. Så selv den gamle frygt vil se ud som ny.

Hvis alle disse procedurer er dovne, vil en barberkniv med udskiftelige knive gøre. Så snart bladet ryster af, er det simpelthen ændret.

Skarphed på en bar, sten, sandpapir


På egen hånd holder barbermaskinen ikke den skarphed, der var i starten, medmindre du også plejer det. Og skærper razor nødvendigvis. Hvis dette øjeblik er gået glip af, kan ridser og ar ikke undgås. Hvordan skærpe og hvad er funktionen? Denne proces kaldes honing, og har flere måder. Til den første pasform bruges den sædvanlige bar til redigering af den samme sten til knive. Knivskarberen bliver skarp, hvis du blæser skærmen med vand, og mens du holder bladet, bevæger du forsigtigt langs stenen. Effekten bliver bedre, hvis stenen er den samme i bredden som tilbehøret selv eller endnu mere. Det er afgørende, at både legemet og instrumentets spids ligger på baren, og du skal først køre og skærpe barberkniven helt på den ene side og derefter på den anden. Hvis stenen er mindre end bladet, skal du tage højde for vinklen på skærpning selv, hvilket en nybegynder kan mislykkes. Slibeskærme derhjemme udføres med sandpapir. Slibemiddelet, men hurtigt slettet, men det er ikke dyrt. Hvis barbermaskinen er lavet af hærdet stål, er det bedre ikke at bruge sandpapir.

Skarphed på jeans

Hvad er nogle måder at skærpe en barbermaskine på? Det viser sig at i hjemmet kan du skærpe jeans. Til dette har du brug for:

 • Skru bukserne af;
 • Spredes ud på en flad overflade;
 • Placer en blok eller en anden glat genstand under stoffet;
 • Begynd at male på jeans først i den ene og den anden side.

Dette er en enkel måde at skærpe en barberkniv med jeans på.

Hvad redigerer og hvorfor er det nødvendigt?

Redigering af en lige barbermaskine er processen med udjævning af kanterne i enden af ​​et tilbehør. For at gøre dette skal du bruge bæltet til retting og linnedstof. Det vil være nemmere at skærpe en farlig ting, hvis rakeren er bredere end værktøjets længde. I dette tilfælde er det nemt at passe uret på bæltet helt. Hvis størrelsen er mindre, er det nødvendigt at skifte bladet hver gang, så det bevæger sig jævnt og lige så skarpt overalt.

Sådan redigeres en lige barberkniv? For at undgå problemer følg vejledningen. Processen er anderledes end hvordan man skærper en barbermaskine. Her arbejder vi ikke så meget med bladet som med selve bladet - dvs. alt værktøjet. Bæltet til at rette faren er i en sådan stilling, at det er bekvemt at lede spidsen til den. Skæringsvinklen er ikke for vigtig. Remmen til skæring af barberkniven skal opbevares så tæt som muligt. Det vigtigste er at forsøge at læne bladet mod overfladen. Hvis bæltet svækkes, kommer der ingenting af det. Ved afslutningen af ​​processen vil instrumentet producere en tydelig lyd. Det er alle nyanser, hvordan man redigerer en lige barberkniv.

Og vigtigst af alt har vi den rigtige vinkel:

Modeller produceret i forskellige lande

Vi afmonterede hvordan man barberer forsigtigt, så jeg vil sige et par ord om fremtrædende producenter. Tysk frygt betragtes som en kvalitetsmodel over hele verden. Razor Solingen fra byen med samme navn blev betragtet som den bedste. Der blev kun lavet kvalitetsklinger der. Hookels blev betragtet som de mest populære. Frisør fra England er shavett. Det er meget forskelligt fra det foregående. Det vigtigste er, at denne barbermaskine med udskiftelige blade. Shavett og Zoligen og til denne dag betragtes som eksemplariske værktøjer. Japan er det land, hvor den japanske frygt for Titan-selskabet er i første omgang. Madagaskar mahogni bruges til at lave håndtagene på disse blade. Og det er ikke så meget en hyldest til mode eller stil som en nødvendighed. Madagaskar mahogni svulmer ikke fra vand og forhindrer dannelsen af ​​bakterier, som efterfølgende medfører skade på instrumentet og hudirritation.

Gamle russisk fremstillet barbermaskiner plejede at være lavet af damast stål. Ofte var det håndlavet. Sagen for faren var lavet af ægte læder. Men tilbage i Sovjetunionen var der en velkendt fabrik, hvor VAC'ens arbejde blev produceret, som nu sælges på auktion. Af den måde, hvis du beslutter dig for at købe et værktøj på internettet, skal du være opmærksom på de modeller, der indeholder et tilfælde til dit tilbehør i sættet. Endelig skal det siges, at for nybegyndere er det bedst at bruge en barbermaskine lavet af damast stål. Dette er en medicinsk fusion, så udskæringer vil helbrede hurtigere end fra andre blade.

Og husk, hvis du tvivler på dine evner, så kan du altid gå til en kongelig barberingssession.

Jeg anbefaler også stærkt at se videoen nedenfor. Varigheden af ​​det er kun 10 minutter, men du vil lære mere end på barberkurserne.

For dem, der ikke ønsker at bruge meget tid på at læse og vælge en metode til dyrkning af et ensartet skæg, giver jeg straks et link til en blog med en rapport. Jeg brugte Minoxidil selv, jeg lavede beskrivelsen selv :) Det er urealistisk effektivt - det viser sig, at mange af mine læsere også brugte denne metode!

hjælp til at lave en lige barbermaskine

Goddag kære herrer. Jeg vil gerne lave en fødselsdagsgave og ifølge denne, der kunne lave en lige barberkniv inden 12.08.2012 (min fødselsdag).
håndtere materiale fortrinsvis g-10 sort og metalbladet til at gøre, jeg ved det ikke allerede efter skibsførerens skøn (det er ønskeligt med et aggressivt snit og at det ikke behøver at være stærkt)
hvis man pludselig vælger at udføre dit mål, tak
og stadig interesse lope vil helst koste selvfølgelig ikke mere end 2000-2500rub

Jeg ved ikke, om der er på Hanse, men jeg så det på Tunayfe: http://www.2knife.com/users/valerii

Til denne pris solgte middelmådige serier. Jeg tvivler på, at nogen vil tage arbejde for pengene. En barberkniv er meget vanskeligere at lave end et almindeligt knivblad.

Jeg vil ikke gøre det med det samme, og jeg vil ikke give denne væk. Men barbermaskinens projekt har langsomt rørt mit sind. Men selvfølgelig ikke klassisk, men en slags usædvanlig.
Sådan er den lange konstruktion, jeg har.

Her allerede gjort og solgt
http://guns.allzip.org/topic/94/974714.html bare G10 er sort.

Nå, hvis sagen.
Ingen gør virkelig barbermaskiner - kun entusiastiske med varierende succes.
Men tiden er brugt på dem, bare havet. Kvalitet er ikke garanteret. Og priserne er ublu.
Så virkelig prisen på $ 100 er ikke tilstrækkelig. Den billigste serie er dyrere.

Og mere end det - selv du bruger $ 100 på en barberkniv, skal du bruge endnu et hundrede på tilbehør, i hvert fald et bælte med pasta, og endda en barberingsbørste.

Ivan, lad mig sige et retorisk spørgsmål - efter din mening, hvad er "en hemmelighed" for en god barbermaskine? Kun hårdhed + blanding?

citat: Og mere end det - du kan endda bruge $ 100 på en barbermaskine, du skal bruge endnu et hundrede på tilbehør, i hvert fald et bælte med pasta, og endda en barberingsbørste.
Vi skal blandt andet lære at barbere sig selv!

Linket er korrekt sendt - Valera er vores mand, i sidste øjeblik næsten helt skiftet til barbermaskiner. og han nyder sådan en ting, der er betydelig, for eksempel kan jeg for eksempel ikke gøre sådan en barbering komfortabelt.

Jeg forventer ikke, at emnet skal udvikle sig så hurtigt til alle. Tak Citat: Oprindeligt indsendt af dlesnik59:

Jeg ved ikke, om der er på Hanse, men jeg så det på Tunayfe: http://www.2knife.com/users/valerii


tak, jeg vil helt sikkert se det: surgutianin:

Til denne pris solgte middelmådige serier. Jeg tvivler på, at nogen vil tage arbejde for pengene. En barberkniv er meget vanskeligere at lave end et almindeligt knivblad.Jeg tror også, at for denne pris vil ingen gøre det, men hvem vil pludselig svare. middelmådig seriel at det er muligt for mere citat: Oprindeligt indsendt af DokVV:

Jeg vil ikke gøre det med det samme, og jeg vil ikke give denne væk. Men barbermaskinens projekt har langsomt rørt mit sind. Men selvfølgelig ikke klassisk, men en slags usædvanlig.
Sådan er den lange konstruktion, jeg har.


nippe
Citat: Oprindeligt Indsendt af Paladium:

Vi skal blandt andet lære at barbere sig selv!Jeg ved, hvordan man barberer lærte bedstefar. Så da har jeg en barbermaskineproduktion af STIZ i 1957, men det er smerteligt smertefuldt, selv om du kan barbere
Er det muligt at finde en gammel barbermaskine fra 40'erne til 50'erne Sovjet i ubesmittet tilstand

Der er mange razorer til salg i perfekt bevarelse af 50'erne. Selv på en ganze nogen baryzhit (i ammunition til salg under opbevaringsstedets kælenavn). Det koster omkring 1,5 tusind.
Sandheden er ofte på salg 60 år.
Og på hammeren med deres aksel http://molotok.ru/listing.php/. % 82% D0% B2% D0% B0

Va-78, et interessant og dybt filosofisk spørgsmål. Hvis du erstatter ordet razor med ordet kniv, vil ironien af ​​spørgsmålet ikke forsvinde. HVAD er en sådan god kniv?
En barbermaskine er først og fremmest en forståelse af alle nuancer.
Det er ligesom en Kondrat kniv for mig - jeg ser ikke en enkelt nuance der, men det viser sig, at der er mange af dem (jeg spenderer ikke engang humørikoner). Også med barbermaskiner. Allerede for mere end hundrede år siden (endog 150) indså folk, at en barbermaskine først og fremmest er kvalitetsstål, og underligt nok er det nu næsten ikke tilgængeligt for nogen.
For 150 år siden var bladhærdningen på kulden før slukning den absolutte norm. Selv da vidste de, at kul er tarm og manglen deraf ikke er gud. og allerede da. De blev opvarmet til slukning i smelten (på den tid af bly) for ikke at forbrænde kulstof. Af den måde bliver produktionen nu også opvarmet, men i smelte af bariumsalte.
Geometri er også afgørende. Hoppe af tykkelsen af ​​Republikken Kasakhstan giver anden stivhed i den samme Republikken Kasakhstan, og det er ikke tarm, og det er ofte SINNING.
Generelt er der som altid nogen i detaljerne.
Og det er indlysende, at ikke alle er i stand til at varme op i smelter nonche (dette handler om private erhvervsdrivende).
Tykkelsen af ​​bladet i Republikken Kasakhstan er sådan, at hvis det er en lille overophedet, så et øjeblik forlader og en barbermaskine til udstødning. Så budgettet er sødt nok til at skarpe i en vandstrøm, og arbejdet ruller 5 cm i diameter og med vand vil også være med sjældenhed.

Så videre produktioner. ALLE barbermaskiner udstedes under understemplet og smeltes i denne form under de mest moderne forhold. Og så med noget vand poleret og poleret.

Og om stål.
Den nederste linje er, at der er en skæringsvinkel på 14-16 grader og zazalka 61-63 enheder. Enhver plet og barbermaskine enten smuldrer eller ler.
Generelt, faste problemer Derfor private grossister ikke formere sig, og prisen er ikke lille.

Citat: Allerede meget mere end hundrede år siden (endog 150) indså folk, at en barbermaskine først og fremmest er kvalitetsstål, og underligt nok er det nu næsten ikke tilgængeligt for nogen.
Meget mere! Ægypterne barberede stadig med bronze. Ja, og på bekostning af din utilgængelighed.
citat: For 150 år siden var bladhærdningen på kulden før slukning en absolut norm. Selv da vidste de, at kul er tarm og manglen deraf ikke er gud. og allerede da. De blev opvarmet til slukning i smelten (på den tid af bly) for ikke at forbrænde kulstof. Af den måde bliver produktionen nu også opvarmet, men i smelte af bariumsalte.
Stål blev frigivet i bly, og koldt arbejde i moderne stål, på den kolde fører til ødelæggelsen af ​​det.
Du tilgive, Ivan-3, men at dømme efter dine kommentarer, behøver du ikke praksis, og brugeren, efter at have læst diverse stateek, og ikke helt velbevandret i teme.Ochen en masse misinformation. Ingen her hemmeligheder vil ikke åbne. ingen masse producenter eller "shtuchniki" - den første er dyrt, i sidstnævnte dyrere razy.Pri dette, du netop har kopieret, kræver særligt udstyr og navyk.Ya her, ved ikke, hvordan man kan skabe de (rigtige!) hestesko og sko hestene, men Den bedste kul kan ikke gentage, hvad jeg gør med stål.

Jeg sagde ikke, at jeg praktiserer. Og virkelig læse meget. Jeg har læst originalerne fra 1870 om rakhyppernes teknologi.
150 år betød som en milepæl, der var sporet i litteraturen, og hvor den engelske blev beskrevet, begyndte kun at opvarme til hærdning i bly (næppe nogensinde?)
Om utilgængeligheden gik han selvfølgelig for langt. Og moderne stål har intet at gøre med det, men det ville være meget nyttigt for almindeligt brugte stål at arbejde.
Og han skrev ikke for at skræmme, men kort sagt på en galop i hele Europa, for som jeg skrev ovenfor, er spørgsmålet for omfattende, m. og udtalelsen blev oprettet, at jeg læste lidt, men jeg læste meget.
Af eksemplerne på moderne produktion er der kun åbnet ONE i de stater, der har den rette teknologi. ALLE resten tager blanke fra et sted fra under et frimærke i Zolining.

Men dette er alt i emnet oftop.

Citat: Jeg har læst 1870 originaler ved hjælp af barberknivsteknologi.
Kan du give et link til den elektroniske version eller vise scanninger?
citat: beskriver briterne lige begyndt at opvarme til hærdning i bly (næppe nogensinde?)
Gentag! Blysmeltepunkt -327 g. på C, til stål (enhver!) er opvarmning til hærdning ikke nok! Du læser meget ubevidst!
citat: MEN for almindeligt brugt stål ville arbejdet hærdning være meget nyttigt.
Det påkrævede hårdhed efter bratkøling og anløbning kan opnås med et indhold på 0,6-0,7% kulstof minimum, - en fjeder med fjedre stali.Holodny-hærdning kan være nyttige for stål med en carbon-indhold på 0,3-0, 5%, og at hvis stålet ikke er doteret! Men knivskarpt ikke spytte! Hvis du bruger høj temperatur hærdning, stålkugle-hjælp af kulstof er ikke mindre end 1%.

citat: Men jeg læste meget
Selv om dette er så forstod de næppe. du har et amatørniveau.
Forlad denne forretning til professionelle, hvis du er forbruger, køb en færdig barbermaskine fra en velkendt og velrenommeret producent, og lad dig ikke genere. Dette er ikke din.

Citat: Oprindeligt Indsendt af Paladium:

beskrevet briterne lige begyndt at varme op for slukning i bly (næppe nogensinde?)

Gentag! Blysmeltepunkt -327 g. på C, til stål (enhver!) er opvarmning til hærdning ikke nok! Du læser meget ubevidst!Jeg undskylder for at være involveret i din diskussion, men hvad forhindrer dig i at opvarme føre til 800-840і? Et andet spørgsmål er, at bladet skal fastgøres, så det ikke flyder på overfladen af ​​væskeledningen.

citat: Hvad forhindrer føre til varme op til 800-840і?
Intet! Kan opvarmes over T kipenmya føre gradusov.I til 1700 stål opvarmes hurtigere end andre sredah.No i dette tilfælde er bly Wang bruges til at forhindre afkulning på nagreve.Uzh meget tyndt blad sektion. og så bringer de meget metal i rillen.
citat: Et andet spørgsmål er, at bladet skal fastgøres, så det ikke flyder på overfladen af ​​væskeledningen.
Dette er bare ikke et spørgsmål!
Et dusin eller flere knive klemmes ind i en blokholder og dyppes successivt ind i forskellige bade.
AT barberbladene ikke er genstand for dette emne.

Kære herrer, der kan bruge noget som det, giver feedback, vær venlig at "Arbejde" med et stålhåndtag.
Bredden af ​​et blad er 18 mm., Rygstøttens tykkelse er 4,0 mm. op til 4,9 mm..
Udgivelsesår: 1962, 1964, 1965, 1968.

Heavy stsobaka! Barbering ubelejligt kategorisk.
Som jeg forstår, er dette en kirurgisk barberkniv, et barberingsoperationsfelt. Metal håndtag til at desinficere autoklaven var praktisk.
Og dette. Jeg blev skævt, jeg var nødt til at shuffle i lang tid.

Jeg er enig med Paladium 100%. Her er historien om min zhizni..Let 20nazad,, jeg rodet op "varsomt" Bati moego.Rasstroil det meget, hun selv barberet sin bedstefar (trofæet) var forsigtigt Solingen, med et håndtag skildpadde (shell) Nå, her, besluttede jeg at lave en ny !! Hvad er der jeg tænkte da, gør knive, og ængstelse til tider gøre det! hidtil jeg gør. Geometri, Radius sidebar, alt dette er løst !! Men! Har de ikke mindre end 15 og kastede den deloDa smuk. men ikke barberet, med den samme succes og åbneren virker! jeg gør spektralanalyse af den ene-carbon sikkert Solingen 1,2%. Jeg prøvede og I-10A at få de ønskede resultater, men se, hvad, jeg helt klart ikke kender !! I sidste ende, købte en ny skraber yaBate ikke værre end, det samme trofæ (ikke bedstefar) Her er en istoriya.Seychas, mange år senere,, havde jeg uverennostchto nu kan sdelat.No generende det, og jeg eynavryad der, bygge prisen! Med uv.Musa

Udover ovenstående skønhed)))

Hej alle sammen!
Fuss med razors virkelig meget. Du kan holde op med denne pris, du skal kun forfine med G-10, indtil du arbejder med den. Fra min ydmyge oplevelse er en af ​​de bedste stål til barbermaskiner fra en rigtigt opvarmet gammel sovjetisk fil og fra 9XC fra vlad27k. Jeg fandt den japanske type barbermaskine meget komfortabel.
Så som ikke rustet, bliver du nødt til at tørre tør og ikke bløde i vand, helst længere end flyvepladsen (stedet med stemplet på håndtaget).
En barbermaskine har mindst en ren læderrem til redigering mv.
I denne prisgrænse kan du købe meget anstændige vintage barbermaskiner http://britva.ru/forum/. Meget nyttig ressource, mange gode oplysninger. Jeg anbefaler.
I de antikke saloner findes også, men dræbes for det meste til ublu priser.
citat:
Af eksemplerne på moderne produktion er der kun åbnet ONE i de stater, der har den rette teknologi. ALLE resten tager blanke fra et sted fra under et frimærke i Zolining.


Der er få barbermaskiner i Europa, Amerika og Asien, men ikke så meget som beskrevet af ivan-3. Pakistan og så anbefalet at undgå, er kvaliteten ikke den samme.


Citat: Oprindeligt indsendt af DokVV:

Sådan er den lange opbygning af min identitet..

Det er nødvendigt at observere den historiske vinkel på 14 grader. Det virker - det er med en knivbredde på 20 mm, stødtykkelse - 5 mm, dvs. 4: 1 forhold. Billedet forstår ikke rigtigt størrelsen af ​​emnet, men det ser ud til, at der er en bestand. [Quote] Oprindelig indsendt af ivan-3:

citat: Det er nødvendigt at observere en historisk etableret vinkel på 14 grader.
Shaver geometri er meget mere kompliceret. Og 14 grader (vinkel) er for stor. Igen må vi ikke glemme valget af skæringsvinklen på basis af stålkvaliteten! Og alligevel vil jeg blive styret med en vinkel på ikke mere end 10 grader.

Citat: Oprindeligt Indsendt af Paladium:

Shaver geometri er meget mere kompliceret. Og 14 grader (vinkel) er for stor. Igen må vi ikke glemme valget af skæringsvinklen på basis af stålkvaliteten! Og alligevel vil jeg blive styret med en vinkel på ikke mere end 10 grader.

Hvad havde du under barbermometrien? nødt til at præcisere.
Hver fabrikant spurgte den ønskede vinkel barberbredde og tykkelsen af ​​stumpen. Og i slibningsprocessen slibede kontaktlinjen med sliben (RK og sidevæggen rundt om bagsiden) næsten det samme, og skarphedsvinklen ændrede sig ikke under hele brugen af ​​barbermaskinen.
Jeg har selv en barbermaskine med en vinkel på RK omkring 12 grader. Meget vedholdende infektion. Ved redigering på et bælte over tid er kanten afrundet og barberingen begynder at blive blødere. Hvis du skærper skarpere - tror jeg ikke, det vil være behageligt at barbere.

citat: Hvad havde du under barber geometrien? nødt til at præcisere.
Hver fabrikant spurgte den ønskede vinkel barberbredde og tykkelsen af ​​stumpen.
Plus spor, envejs, to-vejs.
Kromstål blev skør, og vinklen var 12-14, den eneste ting, men lavlegeret og lavt kulstof 10 grader.
Butt tykkelse og bredde er manipuleret, og disse værdier er ikke altid konstante. For eksempel har jeg 9 razors og 2 blade separat og er alle forskellige, både tykkelse og bredde, er russisk, tysk, polsk.
Og så! Blade er ikke skarpere, og foreslår. De skærper, hvis de bruger det til andre formål, og så forsøger de at barbere med det "dræbte" blad! Men på bekostning af uendeligheden af ​​profilen af ​​kanten selv, afhængigt af hvad de hersker, er det. på en sten eller på et bælte.
Det er bedre (mere professionelt) at skrive om det på webstedet http://britva.ru/forum/

Jeg ville vove at reklamere for mit emne http://www.britva.ru/forum/vie. = 3284start = 120
Jeg reparerer og sælger barbermaskiner. Sharpened og helt klar til barbering.
På stemmene 2000-2500 kan du hente en antik engelsk eller tysk barbermaskine i god stand.
Gjort brugerdefineret - fantastisk, men til den første barbermaskine - du kan ikke sætte pris på. Den første barbermaskine er bedre at tage en dokumenteret producent, en temmelig typisk form. Det vil trods alt være nødvendigt at barbere for at lære - det er ikke så nemt som med Gillette
Generelt, hvis der er et ønske - kontakt venligst

Citat: Oprindeligt indsendt af olegpan:

Jeg ville vove at reklamere for mit emne http://www.britva.ru/forum/vie. = 3284start = 120


Tak for at tænke:

Den første barbermaskine er bedre at tage en dokumenteret producent


for eksempel fortæl mig det

De fleste af de razorer jeg sælger, prøver jeg på mig selv, dvs. barbere dem. Ofte på samme tid barberer du 2-3 forskellige barbermaskiner. Jeg sammenligner kvaliteten af ​​barbering og komforten af ​​fornemmelser, det bliver meget klart.
Til dato har jeg restaureret og skærpet omkring 40 barbermaskiner. Hvis vi taler om England og Tyskland, har jeg endnu ikke mødt barbermaskiner, der ville have barberet dårligt eller ikke ville være blevet skærpet (jeg forstår ved en vis skarphed den selvsikker klippe i den ene ende af et hår).
Og så begynder subjektive opstemninger - en person kan lide smalle, nogen brede. Også en razors geometri og stål betyder noget. Men for at forstå forskellen - du har brug for oplevelsen af ​​din egen barbering, i de første par måneder vil enhver velskåret razor kun glæde.
Som en generel anbefaling kan jeg rådgive en barbermaskine med en bredde på 18-20 mm, geometri - hul jord. Standard form med afrundet hoved. Pen og dekorationer som påskrifter og emblemer - til smag.
En sådan barbermaskine vil være den nemmeste at mestre med et fremragende resultat.
Tænk, hvis du beslutter - kontakt PM. Konstant er der nogle barbermaskiner klar, der er i færd med genopretning. Den gennemsnitlige pris på en barbermaskine i forhold til parametre er lidt højere end 50-55 euro.

Citat: Oprindeligt Indsendt af Paladium:

Kromstål blev skør, og vinklen var 12-14, den eneste ting, men lavlegeret og lavt kulstof 10 grader.
Butt tykkelse og bredde er manipuleret, og disse værdier er ikke altid konstante. For eksempel har jeg 9 razors og 2 blade separat og er alle forskellige, både tykkelse og bredde, er russisk, tysk, polsk.
Og så! Blade er ikke skarpere, og foreslår. De skærper, hvis de bruger det til andre formål, og så forsøger de at barbere med det "dræbte" blad! Men på bekostning af uendeligheden af ​​profilen af ​​kanten selv, afhængigt af hvad de hersker, er det. på en sten eller på et bælte.
Det er bedre (mere professionelt) at skrive om det på webstedet http://britva.ru/forum/

Nå, jeg vil gå ind i kontroverser, for det vil føre ingen steder. På det websted du har angivet vil du ikke finde entydige svar, tro mig.
Jeg foreslår at vende samtalen i en anden retning. Kan du sætte størrelsen af ​​dine barbermaskiner på producenterne og sammensætningen af ​​metaller (jeg forstår, at det er næsten eller helt umuligt) eller i det mindste på fornemmelserne, når du barberer (men for dette skal de alle igen skærpes og korrigeres af en person, samme slibemidler og bælter)?

Citat: Oprindeligt indsendt af olegpan:

De fleste af de razorer jeg sælger, prøver jeg på mig selv, dvs. barbere dem. Ofte på samme tid barberer du 2-3 forskellige barbermaskiner. Jeg sammenligner kvaliteten af ​​barbering og komforten af ​​fornemmelser, det bliver meget klart.
Til dato har jeg restaureret og skærpet omkring 40 barbermaskiner. Hvis vi taler om England og Tyskland, har jeg endnu ikke mødt barbermaskiner, der ville have barberet dårligt eller ikke ville være blevet skærpet (jeg forstår ved en vis skarphed den selvsikker klippe i den ene ende af et hår).
Og så begynder subjektive opstemninger - en person kan lide smalle, nogen brede. Også en razors geometri og stål betyder noget. Men for at forstå forskellen - du har brug for oplevelsen af ​​din egen barbering, i de første par måneder vil enhver velskåret razor kun glæde.
Som en generel anbefaling kan jeg rådgive en barbermaskine med en bredde på 18-20 mm, geometri - hul jord. Standard form med afrundet hoved. Pen og dekorationer som påskrifter og emblemer - til smag.
En sådan barbermaskine vil være den nemmeste at mestre med et fremragende resultat.
Tænk, hvis du beslutter - kontakt PM. Konstant er der nogle barbermaskiner klar, der er i færd med genopretning. Den gennemsnitlige pris på en barbermaskine i forhold til parametre er lidt højere end 50-55 euro.


Jeg ser, du har en stor oplevelse i håndtering og genopretning af barbermaskiner
hvad kunne du sige om arbejdskraftproduktionens kirurgiske barbermaskine i 60'ernes år, det gjorde mig virkelig som den første barbermaskine, jeg mener dette http://i2.guns.ru/forums/icons. 379 / 2379025.jpg

Citat: Oprindeligt indsendt af puzat:

Jeg ser, du har en stor oplevelse i håndtering og genopretning af barbermaskiner
hvad kunne du sige om arbejdskraftproduktionens kirurgiske barbermaskine i 60'ernes år, det gjorde mig virkelig som den første barbermaskine, jeg mener dette http://i2.guns.ru/forums/icons. 379 / 2379025.jpg

Erfaringen er ikke så stor, der er mennesker, der barberede hundredvis af forskellige barbermaskiner.
Kirurgisk anbefales ikke. Der, krom stål, som "klæber" til huden lidt, hvorfor rakning ikke er så behagelig. Derudover er et heavy metal håndtag grimt og ubehageligt. Formålet med denne barbermaskine er at barbere folks legemer før operationerne, og derfor bør den bruges. Til barbering af dit ansigt er der meget mere interessante muligheder.
Generelt anbefales barbermaskiner til sovjetiske barbermaskiner til slutningen af ​​50'erne. Men at finde en sovjetisk barbermaskine i 50'erne i god stand til en rimelig pris er meget vanskelig. Jeg forsøgte - mens der ikke er nogen egentlige forslag.

PS Derudover skal du løse problemet med skærpning, når du køber en kirurgisk. Fabriksskæring er kun egnet til skæring af fedt, men ikke barbering. Faktisk handler det om køb af en barbermaskine (ny eller brugt) - hvis du ikke køber direkte fra skærmen.

fundet barbermaskinen arbejdskraft vaca 63 år gammel med et rødt håndtag i god stand for kun 400 rubler meget tilfredse

Det begyndte med brugerdefineret med G10 og sluttede som noget langt fra det.

Hårfjerning i bikiniområdet strimler Vit. Feedback og meninger

Forberedelser til smerte under epilering