Hvordan bliver voks gjort hjemme

Der er nogle procedurer, der kun kan foretages i en salon eller et medicinsk center, men hvad angår voks er det helt muligt at gøre det hjemme alene eller med en kæreste.

For at slippe af med uønsket vegetation er det nok at modtage instruktioner og øve lidt.

Og i stedet for at vokse i kabinen for de gemte penge, kan du nemt tilmelde dig en procedure, som du har drømt om i lang tid, men som syntes at være utilgængelig for dig af flere grunde, og som du ikke selv kan gøre hjemme.

Instruktioner til brug

For at fjerne håret selv skal du have det nødvendige udstyr og forbrugsstoffer. For at afgøre, hvad du har brug for proceduren, skal du først bestemme selv hvilke dele af kroppen du skal fjerne uønsket vegetation.

Afhængig af hårets dybde, hudens tykkelse, hudens følsomhed og smerte og tendens til irritation, er der to hovedtyper af hårfjerningsområder:

 • I særligt følsomme områder, hvor huden er tynd og tilbøjelig til at mærke, anvendes varmt voks: dette er ansigtet, underarmområdet, bikiniområdet;
 • resten af ​​huden er helt muligt at bruge varm voks.

Video: Hvordan man laver sukker depilation

For at fjerne hår med varm voks skal du:

 • Special lotion til at forberede huden til hårfjerning;
 • varm voks i rullepatroner;
 • særlig voks til varm voks i patroner;
 • særlige kludstrimler til voksning;
 • fløde eller olie efter epilering
 • middel til fjernelse af voks fra hud og arbejdsområder.

For at fjerne hår med varmt voks skal du have:

 • lotion for at forberede proceduren
 • talkum eller babypulver;
 • hård voks i plader, granulat eller krukker;
 • voks voks til varm voks med en termostat, med skiftbar skål, så den passer til både voks i pladerne og voks i dåser;
 • træ spatler;
 • fløde eller olie efter epilering
 • middel til fjernelse af voks fra hud og arbejdsområder.

Før du starter proceduren og endnu bedre inden du køber de nødvendige forsyninger, skal du konstatere manglende kontraindikationer til voksning:

 1. Åreknuder inden for den foreslåede procedure, rosacea, rosacea - disse steder er bedre at gå rundt, især hvis du skal bruge varm voks.
 2. Diabetes mellitus er på dekompensationsstadiet, da i disse patienter reduceres den regenerative evne af huden og immuniteten, som med den mindste skade kan føre til en alvorlig inflammatorisk inflammatorisk sygdom.
 3. Forværring af herpes, tilstedeværelse af vorter, condylomer og papillomer - proceduren er bedre at udskydes, da smitte (spredning) af infektionen er mulig, hvilket fremkalder disse formations udseende på huden.
 4. Du bør ikke fjerne hår, der vokser fra mol, derudover alvorligt beskadige muld og andre tumorer på huden.
 5. Bakterie- og svampesygdomme i huden.
 6. Ikke lang nok til voksning af hår.
 7. Allergi til voks og eventuelle komponenter tilsat til forbedring af egenskaber;
 8. Frisk intens garvning er ikke 100% kontraindiceret, men solbadning før depilering anbefales ikke, da huden kan reagere på dobbeltskader med udtalt irritation, som kan vare længere end normalt, skrælning, øget hårgenvækst.
 9. Du bør ikke fjerne ansigtshår, hvis du har mindre end en måned før epilering, har du udført traumatiske procedurer, såsom peeling, laser og andre hardwareprocedurer, hvorefter huden har brug for særlig pleje og en lang periode med genopretning.

I dag blandt laser hårfjerningsprocedurer er laser hårfjerning og fotoepilation de mest almindelige. Find ud af hvad der er bedst, foto-epilering eller laser hårfjerning.

Hvad er prisen på armhulen laser fjernelse? - Et spørgsmål, der opstår fra dem, der beslutter sig for permanent at slippe af med uønsket hår. Læs videre.

Forberedelse og anvendelse

Først og fremmest er det nødvendigt at forberede huden til proceduren:

 1. Det er bedre at vælge en rolig aften for proceduren i den første uge efter menstruationsperioden. For de fleste er biologiske rytmer arrangeret på en sådan måde, at overholdelse af disse to betingelser gør det meget nemt at overleve proceduren.
 2. Før proceduren skal huden dampes i et bad og tørres tørt: varmebrønden udvider porerne, og håret fjernes så meget lettere.
 3. Hvis du planlægger at fjerne hår i armhulerne eller i bikinizonen, så kan du anvende Emla creme i en time eller to og lukke den med en klæbende film på toppen, det er under dette bandage, at den mest komplette bedøvelse af hårfjerningsproceduren er opnået.
 4. Hvis selv Emla ikke hjælper i bikiniområdet, kan du subkutant injicere en 2% opløsning af lidocainhydrochlorid i et skakbrætmønster i en afstand på 2,5-3 cm mellem injektionsstederne. Det skal huskes, at lægemidlet kun injiceres med en insulinsprøjte i perineumets hud, og det er ikke nødvendigt at injicere lægemidlet ind i slimhinderne.

Hot voks fjernelse af hår

 • Forberedelse af en epilation lotion påføres huden, så huden er pulveriseret med talkum eller babypulver;
 • opvarmet voks påføres med en træspatel til små områder af huden med hår i retning af hårvækst og forsigtigt med tryk spredes over huden;
 • Når voksen hærder, fjernes den med en skarp bevægelse mod hårvæksten.
 • hvis straks efter fjernelse af voks, tryk ned depilation site, smerten vil ikke være så akut;
 • På huden kan bloddråber komme ud fra hårsækkernes mund, dette er en normal reaktion på hårfjerning;
 • Når al hud er renset fra håret, påføres huden en kølegel efter epilering.

Voks applikation i patroner

 • speciel præparat lotion påføres huden
 • Opvarmet voks påføres først på en stofstrimmel for at rense koldvalsens rulle, hvilket kan skade huden.
 • Når du sørger for, at rullen leverer den opvarmede voks, kan du begynde at påføre voks på huden;
 • voks anvendes på hårvækst;
 • På voksen, uden at vente på det at størkne, pålægger de en stofstrimmel, med en bred proglazhivayuschim bevægelse med vedhæftning stikker en strimmel til voks;
 • med en skarp bevægelsesstrimmel mod hårets vækst;
 • de resterende enkelthår fjernes med pincet;
 • en kølende lotion eller en helbredende spray påføres huden.

Kold voksaflejring

Kold voks anvendes normalt, hvor det ikke er muligt at udføre en komplet procedure til fjernelse af hår med opvarmet voks, f.eks. Når man rejser. Kold voks går normalt i et rør eller i en dåse.

Det skal opvarmes lidt direkte i pakken i varmt vand, hvorpå voksen påføres huden, dækket af et papir eller en vævet strimmel til udtørring på toppen. Båndet glatter til huden og kommer ud mod hårvækst. Behandling af huden før og efter proceduren som ved brug af varm eller varm voks.

Vigtige regler for voksaflejringsprocedurer derhjemme, der hjælper med at reducere hudirritation:

 1. Du må ikke gentage voks på huden gentagne gange, maksimalt to gange, tre kun hvis huden tolereres godt af sådanne procedurer, det er bedre at fjerne det resterende hår med pincet.
 2. Hvis det er nødvendigt at anvende voks på huden en anden eller tredje gang, er det bedre først at pudse huden med talkumpulver, hvilket vil forbedre hårets vedhæftning til voks og beskytte huden mod skade.
 3. Pas på at anvende voksen strengt i retning af hårvækst, og fjern det strengt: det sker ofte, at de tilstødende områder i huden kan ændre retningen af ​​vækst. I dette tilfælde er det bedre at bruge små strimler af varm voks eller små "kager" af varmt voks til hver tuft af hår blev fjernet i henhold til vækstretningen.
 4. Skift stofstrimler i tide: strimler, der bruges for meget, holder ikke godt i hver efterfølgende lag voks på huden, fordi håret bliver fjernet værre, huden forbliver klæbrig.
 5. Hver gang før håret fjernes, skal huden være meget godt og fastgjort med anden hånd, så vil der næsten ikke være nogen smertefulde fornemmelser og ingen hudskader.

Video: Voks hårfjerning

Hjem voksning på forskellige områder af kroppen

Ofte udføres voks på ansigtet hårfjerning over overlæben og hagen. Det er bedst at bruge varm voks. Før antennerne fjernes, er det nødvendigt at bestemme retningen for hårvækst: De vokser normalt fra midten af ​​læben til mundens hjørne.

Fordi varm voks, hvis temperatur er bedre at først kontrollere på hånden, påføres med en spatel i retning fra midten af ​​læben til hjørnet i begge retninger. Voks er fjernet fra hjørnet af munden mod næsen med en skarp bevægelse.

Retningen af ​​hårvækst på hænderne skal bestemmes for hver person individuelt. Oftest på volare overflade af underarmen hår vokser mod børsten, fordi den varme voks påføres fra albuen til håndleddet, og stoffet stribe af voks fjernes brat fra håndleddet mod albuen.

Håret på underarmens bagside vokser ofte i retningen fra tommelfingeren til lillefingeren. Derfor er det nødvendigt at anvende voks og hårfjerning under hensyntagen til en sådan retning af deres vækst.

Video: Anvendelse af voksafskalling derhjemme

Hudben

På skindene foran og på sidefladerne vokser håret oftest fra top til bund. Derfor påføres voks med en rulle i retning fra knæ til ankel og fjernes med en kludstrimmel i modsat retning. I området med gastrocnemius muskler vokser folkets hår fra ydersiden af ​​kalven til det indre, som skal følges op og bruges under hårfjerningsproceduren.

På hofterne skal hårvækstens retning bestemmes omhyggeligt, og huden skal forsigtigt fastgøres, når håret fjernes, ellers er det smertefuldt, og der er risiko for blå mærker.

armhulerne

Håret i armhulen kan vokse i en retning, og kan foldes i to retninger fra armhulenes midterste fold. Håret fjernes med varmt voks, idet der tages højde for retningen af ​​hårvækst i hver af armene i armhulen. Hvis der ikke er tilstrækkelig erfaring, er det bedre at ty til hjælp fra en assistent for at fjerne hår og ikke blære selv.

Video: Underarm epilation

Dyb bikini

Fjerne hår fra intime steder kræver visse færdigheder og hjælp fra en assistent, som gør deres egen hårfjerning bikini klassiker er meget muligt, men at gøre dybe eller bikini med en samlet beslaglæggelse mezhyagodichnoy fold opgave for de fleste uudholdelig.

Der er to grunde til dette:

 • hårenes vækst på forskellige dele af mellemkødet kan være meget individuelt, og derfor at anvende voks og fjerne det selv er i hvert fald svært, da ikke alle områder af en person kan gøre nok skarpe ryk;
 • Før du fjerner hår, skal du rette huden, hvilket også ikke altid er muligt at gøre selv.

Fjernet hår fra skridtet med varm voks.

Lær om moderne metoder til hårfjerning, at stifte bekendtskab med den nye teknologi - Elos epilering, og læse anmeldelser fra dem, der allerede har en uddannelse på at komme af med uønsket hår, kan du i artiklen af ​​Elos epilering.

Du ved, at voksning, shugaring, kemisk epilering, fotoepilation og elektroepilation betragtes som de mest populære typer bikiniepilation i vores tid. Læs videre.

Brazilian depilation er forfader til intime frisurer og bikini design. Alt om dette link.

Madlavning Opskrifter

Første mulighed: Du har brug for 100g bivoks, 200 gram rosin og 50 gram kosmetisk paraffin. Alle komponenter skal smeltes i et vandbad og blandes til en homogen masse. Før sammensætningen skal afkøles til 40 o C.

Den anden mulighed er mere kompliceret: Du skal tage Carnauba voks 360 g, bivoks 130 g, glycerin 7 ml og 2-3 dråber af enhver æterisk olie. Tea tree olie er bedst egnet til dets helbredende og anti-inflammatoriske egenskaber. Alle komponenter undtagen glycerol og æterisk olie smeltes i et vandbad og blandes.

Glycerin og æterisk olie tilsættes bedst til køleblandingen inden brug. Forberedt voks til fjernelse af håret kan opbevares i køleskabet, opvarmning af det krævede beløb inden hver procedure.

Video: Shugaring opskrift eller sukker til depilation

Sådan fjerner du betændelse efter hårfjerning?

Det enkleste og mest overkommelige værktøj er en spray eller creme "Panthenol." Hvis panthenol ikke er til stede, kommer en calendula, kamille eller aloe-creme ud.

Hvis dette ikke er tilfældet, kan du blande enhver creme eller vegetabilsk olie med et par dråber te eller aloesaft og anvende en sådan sammensætning på huden.

Enhver af de ovennævnte midler vil hjælpe dig med at slippe af med røde prikker på stedet for det fjernede hår meget hurtigere.

Hvordan voks voksning derhjemme

Voksning eller voksning er den ældste metode til fjernelse af hårfjerning, der anvendes i staterne i Det Gamle Øst. Siden dengang er procedurens princip praktisk taget ikke ændret, og i dag er den mest populære, overkommelige og effektive måde at slippe af med overskydende kropshår. Epilationsvoks derhjemme kræver ikke meget arbejde og tid, men det giver den mest varige effekt.

Typer af voks

Voksning kan være af flere typer:

 1. Den varme metode bruges ofte i skønhedssaloner og udføres af en specialist. Her har vi brug for særlig kontrol over eksponeringstid og temperatur. Selvom teknologien ikke er så kompliceret, men der er stadig brug for en del erfaring.
 2. Den varme mulighed er optimal til at anvende voks derhjemme. Består af honning eller bivoks blandet med pine harpiks og blødgørende tilsætningsstoffer.
 3. Kold epilering er let at gøre alene. Men denne art er den mindst effektive, da ikke alle hår er elimineret sammen med pæren. Det er uønsket at bruge til fjernelse af hår på intime steder.

Forberedelse af proceduren

Mange piger og kvinder er interesserede i spørgsmålet om, hvordan man laver voks i hjemmet. Udfør proceduren er ønskelig, når hårets længde nåede 5-8 mm, ellers vil smerten blive stærkere, og processen vil tage længere tid. Det er nødvendigt at forberede huden ved at behandle med en speciel lotion før proceduren, og derefter efter den. Disse tiltag vil lindre ubehag og rødme, reducere smerte. Du kan ikke bruge værktøjet med højt fedtindhold, det kan komplicere hårfjerningsprocessen.

Hvis behandlingsområdet er armhulen, skal du bruge en deodorant med en spray i en uge før epilering. I perioder med kritiske dage er det bedre at opgive mekanisk stress. Før den første brug af produktet er det nødvendigt at teste for allergier, hvilket påfører en forbindelse på albuebukken i nogle få minutter. Overfladen, der skal behandles, skal desinficeres inden hårfjerningen påbegyndes. For at forhindre infektion af skadet hud anvendes engangshandsker til proceduren.

Hvad du har brug for hårfjerning

For proceduren derhjemme kræver et fartøj til smeltning af voks. Du kan bruge en speciel enhed - voks voks, hvilket vil forenkle proceduren til forberedelse af sammensætningen. For at anvende det på huden, skal du have en træ- eller plastikspatel. For at rense huden på forhånd, opbevares på vegetabilsk olie og servietter. Du kan købe specielle kits solgt i kosmetiske butikker og designet til at fjerne overskydende hår med voks derhjemme.

Sådan gør du voksende hjemme trin for trin

Der er 2 typer fjernelse af overskydende kropshår - hårfjerning og udtørring. Under depileringsproceduren fjernes hårene kun ovenfra og under epilation sammen med roddelen, dvs. hårfollikelen. Hvis du allerede har lavet en depilation, skal voksning ske i hjemmet, efter at håret er vokset lidt. Du skal overveje, hvordan du gør proceduren hjemme.

Varm voks

En sådan procedure udføres af en specialist på en klinik eller en skønhedssalon, fordi hvis det udføres ukorrekt, er muligheden for at få en forbrænding stor. Konsistensen af ​​varm voks svarer til smeltet plast. På grund af den høje temperatur er huden godt dampet ud, og fjernelsen er så smertefri som muligt. Yderligere bedøvelse er ikke nødvendig, selv når epilering i bikini, axilla eller på ansigtet.

Hvis du beslutter dig for at bruge varm voks, tilbered en vegetabilsk olie eller fugtighedscreme, et rent håndklæde, pulver, som ikke indeholder talkum. Vassen skal opvarmes til en temperatur på ca. 40 ° C. Dette sker i et vandbad eller i et specielt apparat. Konsistensen skal være som honningens. Vask og tør den overflade, der skal behandles. Det er ønskeligt at affedt huden med forberedt pulver. Vassen påføres huden og spredes med en spatel, en strimmel specialpapir eller stof påføres ovenpå.

Derefter skal du vælge et øjeblik, så voksen frøs, men har ikke tid til at blive hårdt. Træk derefter strimlen af ​​med en skarp bevægelse mod hårets naturlige vækst. Huden skal holdes med frihånden. Efter afslutning af proceduren er det nødvendigt at fjerne irritation ved hjælp af en olie eller fugtighedscreme. Voksmassens sammensætning for den varme metode til hårfjerning er vigtig, og planteekstrakter, der fugtiger og nærer huden. Genpåfør sammensætningen og udfør yderligere hårfjerning ikke. De resterende hår skal fjernes med pincet.

Varm voks

Denne metode er billig og enkel. Sammensætningen er mere viskøs og blød og kan bruges til at fjerne hår på et stort område, for eksempel på ryggen, arme, ben. Varm voks fremstilles i form af patroner, som opvarmes i et vandbad eller i en vokssmelt. Vaskens temperatur skal konstant kontrolleres. Varigheden af ​​opvarmning afhænger af fabrikanten og densiteten af ​​stoffet. Det er nemmest at opvarme sammensætningen i en voksmølle, hvor smeltning finder sted inden for 20-30 minutter.

Før proceduren skal huden rengøres og affedtes. Hvis indholdet opvarmes med en vokssmelte, bør det ikke fjernes fra apparatet, da der er en speciel applikator til påføring. Ved opvarmning i et vandbad anvendes en spatel, hvormed voks påføres i retning af hårvækst og fjernes i modsat retning. For at niveauere et lag er det nødvendigt ved hjælp af en strimmel af stof.

For at fange den påførte sammensætning under dens fjernelse er det nødvendigt at skære voksen og efterlader en lille "hale". Efter afkøling skal du tage fat og gøre en skarp bevægelse mod hårvækst. Ekstra stykker af sammensætningen fjernes med en klud fugtet med olie. Et antiseptisk middel til desinfektion og en beroligende gel påføres huden. Dækningsområdet er bredt, det omfatter forskellige ernæringsmæssige, hypoallergeniske smagsstoffer og vitamintilskud.

kold

Koldvoksning er udbredt til hjemmebrug. For at gøre dette er det nok at tage den færdige strimmel, varme den lidt op i dine palmer - og du kan fortsætte med proceduren. Tid til sletning tager lidt, og resultatet varer ca. 2-3 uger. Koldfjernelse praktiseres som regel for foden og er populær blandt forbrugerne. Der er mindre strimler designet specielt til fjernelse af ansigtsbehandling eller delikat hår.

Før epilering skal overfladen være tør. 2 timer før proceduren kan du tage et varmt brusebad. Strimler til fjernelse er på papir eller stofbasis. Inkluderer klud til fjernelse af rester. Strimlen er opdelt i to halvdele, og begge er limet til huden, udjævner hårvækst med flere bevægelser og fjernes så pludseligt i modsat retning. Denne metode er den nemmeste og nemmeste at bruge.

patroner

Til hjemmevoksning er det praktisk at bruge voks i patroner - tanke, som indeholder et middel, der opvarmes, før det bruges i en dedikeret enhed. Efter opvarmning sættes en særlig dyse på patronen, hvorved indholdet påføres i et tyndt lag på det område, der skal behandles og fjernes, når de afkøles. Den eneste ulempe ved brug af patroner er vanskeligheden ved at fjerne hårdere hår.

Hudpleje efter epilering

Proceduren fremkalder ofte irritation af huden. Forskellige udslæt og acne ser uæstetiske ud. Irritation kan forekomme, når du bruger et lægemiddel af dårlig kvalitet eller en allergisk reaktion på det, samt når en forkert procedure udføres. Hvis du gør hårfjerning dig selv hjemme, så pas på måder at fugte huden og lindre irritation. Det er ikke dårligt at behandle huden med vegetabilsk olie efter epileringsproceduren.

For at minimere den negative virkning på huden, efter epilering, behandles den med et antiseptisk middel: hydrogenperoxid, alkohol, termisk vand. Irritation af huden er minimal under varm hårfjerning, når de behandlede områder er dampet ud, så fjernelsen finder sted med næsten ingen konsekvenser. Det er bedre at udføre proceduren om aftenen, da der om natten regenererer huden godt og tager et naturligt udseende.

Kosmetik til børn er egnet til fugtgivende og nærende hud. Det er allergivenligt og har en god blødgørende effekt. Umiddelbart efter epilering kan du tørre det behandlede område med isterninger. I deres forberedelse anvendes som et simpelt vand og afkog af kalendula eller kamille. I løbet af dagen skal du ikke gå i gymnastiksalen, solarium, sauna eller swimmingpool, være i solen, gøre en massage eller ombrydes.

Der er også specielle produkter til rådighed til næring og fugtning af huden efter epilering. Anvendelsen af ​​solcreme, dekorative kosmetik og deodoranter i løbet af dagen efter proceduren bør opgives. I tre dage er det ikke dårligt at behandle huden med chlorhexidin-opløsning ved at anvende det to gange om dagen. Efter behandling med dette lægemiddel påføres creme Bepanten. Gnid det i huden er ikke nødvendigt.

Efter epilering kan individuelle hår vokse ind i huden. For at eliminere denne effekt anvendes en skrubbe efter 3 dage. Skrælning skal være forsigtig, og hvis huden stadig har rødme og irritation, skal proceduren udskydes, indtil huden er helt helbredt. Det er nyttigt at anvende decoctions af kamille, calendula, serie, som vil have en beroligende og anti-inflammatorisk virkning.

For at bremse hårets vækst efter hårfjerning er forskellige værktøjer blevet udviklet, hvis valg afhænger af individuel modtagelighed, vækstevne og type hår. Dette valg udføres eksperimentelt.

Hvordan voks voksning derhjemme

Hårfjerning med varm voks er en ukompliceret og effektiv kosmetisk procedure. For at opnå et ideelt resultat behøver du ikke at forsømme de forberedende foranstaltninger og kende nogle grundlæggende regler for at arbejde med voks.

Sådan forbereder du på hårfjerning

 1. Hårlængden i epilationssteder skal være mindst 0,5 cm.
 2. Hvis du planlægger at fjerne ansigtshår med voks, skal du kaste kosmetiske midler indeholdende retinol 2-3 dage før proceduren. Under påvirkning af retinol bliver det øvre lag af huden meget følsomt, og under epilering er der risiko for at rive epidermis sammen med håret.
 3. Dagen før epilationen gnides huden med en hård vaskeklud eller skrubbe. Dette er nødvendigt for at fjerne døde hudpartikler og for at give bedre klæbning af hår til voks.
 4. Reducer smerten til et minimum: Tag ibuprofen en halv time før proceduren, eller læg en ispakning til depileringsstedet. Husk at smerter kan stige under menstruation, så prøv at fjerne håret på et andet tidspunkt.
 5. Gør hårfjerning i et varmt rum, for eksempel i badeværelset efter et brusebad: i varmen vil hårkanalerne udvides, og du bliver ikke så smertefuld.
 6. Tag et brusebad inden epilering og tør af. Voksen holder sig bedst til at rengøre, tør hud.
 7. Stænk med talkum et depileringsområde for helt at fjerne overskydende fugt fra huden.

Hvis du aldrig har gjort voks, er det fornuftigt at stole på mesteren.

For det første vil du være i stand til at forstå, om denne type hårfjerning passer til dig, og for det andet vil du have mulighed for at observere handlinger fra en professionel.

Hvordan man laver hårfjerning klar voksstrimmel

Den indlysende fordel ved færdige voksstrimler er, at du ikke behøver opvarme voks og vaske badeværelset fra dets dråber. Brug af strimler er dog lidt mere smertefuld end varm voks.

Vælg strimler designet specifikt til den del af kroppen, som du skal behandle.

Varm voksstrimlen mellem dine håndflader i nogle få sekunder, og fjern forsigtigt beskyttelseslaget.

Påfør en strimmel af voks ned til epilationsstedet og glat det hurtigt i retning af hårvækst. Tryk strimlen fast på kroppen og lad den stå på huden i nogle få sekunder.

Stram let og tryk huden under strimlen med håndfladen og derefter med en hurtig, skarp bevægelse, fjern voks mod hårvækst.

Prøv at holde båndet så tæt på huden som muligt, det vil sige, ikke træk det op, men træk hurtigt på kroppen.

Sådan laver hårfjerning varm voks

Varm voks, nøjagtigt efter instruktionerne på pakken. Dette kan gøres hurtigst i mikrobølgeovnen, men du skal sørge for, at der ikke er folie på krukken. Som regel er 15-20 sekunder nok til en hel krukke. Konsistensen af ​​den klar til brug voks skal ligne flydende honning.

Sørg for at kontrollere temperaturen på voksen og slippe dem på håndleddet. For varm voks kan brændes, men ikke varm nok til at udtværge dårligt.

Hvis voksen opvarmes til den ønskede temperatur, skal du dyppe applikatoren i den og anvende et tyndt lag i retning af hårvækst.

Jo tykkere håret vokser, jo tykkere vokslaget skal være, og desværre vil proceduren være mere smertefuld.

Placer hurtigt en kludstrimmel over voksen og glat den i retning af hårvækst, hvilket giver en fri bundkant, som du vil trække.

Efter et par sekunder, når voksen greber, strækker du let og presser huden under strimlen med din hånd, og trækker så kraftigt stoffet mod hårvæksten. Lad være med at friste det langsomt og forsigtigt - træk hurtigt og forsøge at trække langs kroppen.

Hvis varmt voksfjerning opfylder dine forventninger, og du planlægger regelmæssigt at udføre denne procedure, giver det mening at købe en varmelegeme til voks (voks voks).

Med det behøver du ikke løbende at løbe fra badeværelset til mikrobølgeovnen for at opvarme den afkølede voks.

Hvordan man laver voks til hårfjerning selv

Den enkleste voksopskrift til hjemmetabsorption omfatter kun tre ingredienser i et forhold på 1: 2: 4, nemlig:

 • 50 g paraffin;
 • 100 gram bivoks;
 • 200 g kolofonium.

Sæt alle ingredienser i en varmebestandig skål, smelter i et vandbad og blander. Så snart blandingen bliver flydende og homogen, fjern den fra varmen, lad voksen afkøle til en acceptabel temperatur og fortsætte til epilering.

Det anbefales dog at bruge den færdige voks, hvor proportionerne af ingredienserne er nøjagtigt observeret, og som skal have bestået kvalitetskontrollen i produktionen. En selvfremstillet blanding kan vise sig at være ikke værre, men det kan mislykkes, hvis du får dårligt rengjort eller værre forfalsket voks med blandinger af paraffin eller stearin.

Hvad skal man gøre efter epilering

Efter epilering, fjern eventuelt voksrester med babyolie eller olivenolie. Så tag et bad og anbring body lotion for at berolige huden.

Hvis der er meget hår tilbage på epilationsstedet, kan årsagerne være følgende:

 1. For korte hår.
 2. Voks er for varmt.
 3. Vassen blev påført hårvækst.
 4. Vokslaget er for tyndt.

forretning

medicin

sport

af teknologi

En hobby

 • Skønhed og sundhed
  • Skønhed og sundhed
  • nyheder
  • Kvindepsykologi
  • Verdenskønhed
  • Verdens sundhed
  • Mode og stil
  • Om skønhed med humor
  • mad
  • bøger
  • ordliste
  • referencer
  • Produktkatalog
  • Smykker og smykker
 • Verdenskønhed
  • Verdenskønhed
  • Kosmetiske procedurer
  • Kosmetiske produkter
  • Ansigtspleje tips
  • Body Care Tips
  • Skønhedspsykologi fra A til Z
  • Lidt historie
  • Skønhed ikoner
  • Stil ikoner
  • Makeup hemmeligheder
  • Parfume til mænd
  • Parfume til kvinder
  • Hårpleje tips
  • Personlig pleje apparater
  • Hårplejemidler
  • Frisør tilbehør
  • solbriller
  • Ur og vækkeure
 • Body Care Tips

kategorier

Problemet med uønsket hår er altid blevet forvirret af det retfærdige sex. Måske den mest effektive måde at gøre din hud glat og slippe af med hår i århundreder forbliver hårfjerning.

Gamle metoder til hårfjerning: opskrifter af antikke skønheder

Utroligt, i antikke tider i Egypten, Grækenland og Rom, brugte kvinder tæt forskellige metoder til fjernelse af hår.

Det gamle Ægypten. I den gamle egyptiske litteratur nævnes det, at faraoerne krævede, at konkubiner og slaver altid skal være velplejede og glatte. Ægypterne var de første, der kogte voksningsmidlet, dens konsistens var tykt, og sammensætningen bestod af bivoks og honning, juice af urter og frugter. Den viskøse blanding blev påført på kroppen og blev fjernet med et bomuldsstof i skarpe bevægelser. Denne voksmaskeudvinding blev udført af dronningerne Cleopatra og Nefertiti selv.

Det antikke Grækenland. Tilstedeværelsen af ​​hår hos kvinder på intime steder blev foragtet. Men gamle græske kvinder var mindre opfindsomme, de plukkede og blurted ud deres hår. Om dette emne gjorde Aristophanes en vittighed i komedien "Lysistrata", at kvinder bruger en tændt lampe til disse formål.

Det antikke Rom. Lokale skønheder var ikke dårligere i deres ønske om glat hud til græske kvinder, men opdagede stadig ikke mere gunstige måder end at trække uønskede hår ud. For at gøre dette gik kvinderne til badet og grundigt dampede huden, hvilket blev mindre følsomt for smerte. Hårfjerning blev udført ved at vikle håret på en tykk tråd og trække den ud.

Depilation voks hjemme: strimler eller flydende voks? Typer af voksafskalling derhjemme

Moden til glat hud i kroppen gør pigerne hele tiden på udkig efter effektive måder at slippe af med hårene på ben, hænder, ansigt, armhuler i bikiniområdet. Jeg ønsker at få et resultat hurtigt, budget og uden unødvendige problemer.

Hjem voksning er en bevist, populær og billig løsning.

Sådan forberedes huden til voksafhaling hjemme

For få år siden blev voksning (voksning) kun udført i salonerne. Nu kan du gøre det alene ved at vælge en af ​​de muligheder, som producenterne tilbyder:

1. varm voks;

2. varm voks

3. særlige voksstrimler

Hvorfor er voks så populær? Det giver glat hud (mindst i to uger), med regelmæssig brug sænker det hårvæksten. Ja, det er nødvendigt at lide, især hvis armhuler og et bikiniområde behandles. Men hvis du regelmæssigt udfører depilationen, bliver huden vant, og smerten bliver helt tolerabel.

Voksning sker kun på genvundne hår: voksen er i stand til at fange mindst fire millimeter af hårakslen. Kortere hår voks vil ikke holde. Derfor er det nødvendigt at vente på deres vækst for den næste procedure. Efter voksning derhjemme skal du omhyggeligt overvåge din hud for at undgå indgroet.

Det anbefales normalt at dampe huden før behandling. Faktisk bør du ikke gøre dette: På en våd, dampet hud vil voks simpelthen ikke holde fast. Ikke desto mindre er det nødvendigt at forberede sig på depilation: to dage før proceduren, skraber grundigt området med en speciel skrubbe med hårde partikler.

En time før voksning kan du tage et brusebad for at fjerne fedtindholdet (hudsekretionen) så meget som muligt. Tør huden tørt, drys det med et hvilket som helst affedtende babypulver. I ekstreme tilfælde kan du affedre overfladen af ​​huden med lotion og derefter bruge pulver.

Du bør ikke tage smertestillende piller før du vokser hjemme før depilation: det hjælper ikke. Selvom paracetamol eller ibuprofen ikke gør ondt i tvivlsomme unge damer: det vil ikke lindre bedøvelse, så det vil i det mindste være rolig.

Du kan ikke udføre proceduren under menstruation, to dage før og efter de kritiske dage. Smertefølsomhed i denne periode øges.

Ligegyldigt hvilken metode til depilation er valgt. Før du begynder proceduren, skal du omhyggeligt studere instruktionerne. Det er vigtigt, at benene kan behandles som du vil: varm, varm voks, færdige strimler. Til intime og meget følsomme områder er det bedre at vælge en varm eller varm voks.

Hot voks depilation

En god måde at behandle din hud på vokser hjemme med varm sprøjtning. Hun har mange fordele i forhold til relaterede muligheder:

• mindre lyse på grund af den høje temperatur vil være en smertefuld reaktion (nogle piger føler næsten ikke smerte);

• kan bruges på bikiniområdet (af samme grund);

• mindre irriterende for huden

• lettere at fjerne hår;

• kræver ikke brug af strimler

• Kan bruges gentagne gange (betydelige besparelser).

Ukorrekt anvendelse af produktet kan forårsage alvorlige forbrændinger. Hvis du overopheder voksen, har du lang tid at behandle den brændte hud.

Fremgangsmåden udføres som følger.

1. Varm voksen i en speciel enhed - en termostat. Hvis ikke, kan du gøre det i et vandbad (ti minutter) eller i en mikrobølgeovn (ikke mere end et minut). Temperaturen af ​​væskevoks bør ikke være højere end 48 og ikke mindre end 45 grader.

2. Påfør produktet til huden for hårvækst.

3. Vent, indtil voksen køler lidt ned og ligner plastik.

4. Hent vokslaget med fingrene og brug en skarp, hurtig bevægelse for at fjerne den mod hårvækst. Fjernet voks bør placeres så lavt som muligt på overfladen af ​​huden.

5. Proceduren gentages på et andet websted.

6. Voksrester skal fjernes med en klud gennemblødt i enhver olie: baby, grøntsag, kosmetik.

7. Hygiejne huden og tag en kølig bruser.

Du kan berolige huden efter varm voks og mikroskader ved afkogning af helbredende urter (kamille, celandine, calendula, salvie).

Varm voksvoksning

Sammenlignet med varm voks er sikrere, vil der helt sikkert være nogen brænde. Depilation voks derhjemme udføres ved hjælp af specielle patroner. De er komfortable, økonomiske, giver dig mulighed for at anvende et tyndt og ensartet lag af voks. En patron er nok til mindst to procedurer til behandling af hele overfladen af ​​ben og armhuler.

For at arbejde med patroner er der brug for en voksmølle: Enheden smelter vokset i 20 minutter og bringes til den korrekte temperatur. Massen opvarmes som regel i tyve minutter (alle funktioner ved arbejde med specifikke patroner er foreskrevet i vejledningen). I stedet for vokssmelt, som i det foregående tilfælde, kan du bruge et vandbad. Derudover skal du bruge strimler eller tape direkte til hårfjerning.

Fremgangsmåden er som følger.

1. På det hudbehandlede pulver anbring et tyndt lag voks på hårets vækst.

2. Stick et bånd (strimmel) på vokslinjen, efterlad et lille rent spids (det er bekvemt at trække på det).

3. Hænder for at glatte båndet flere gange for at holde det stramt.

4. Tag en strimmel af den resterende frie spids og dra kraftigt en stærk bevægelse parallelt med hudoverfladen mod hårets vækst.

5. Hvis der er voks eller hår på huden, lim den samme strimmel igen og træk igen.

6. Gentag proceduren ved hjælp af strimlen, indtil den bliver værre ud af huden.

7. Om nødvendigt kan voksen opvarmes igen. Det er svært for begyndere at gøre alt hurtigt, så produktet kan køle ned.

8. Efter afslutning af behandlingen af ​​huden, fjern den resterende voks med olie.

Efter rengøring desinficeres med et alkoholholdigt middel. For at lukke porerne efter skade skal du tørre huden med urtedekodering eller afkøle den med frosne isterninger (frysning afkogningen er en god idé til dem, der regelmæssigt aftager deres hud). Derefter forbliver en beroligende gel eller lyscreme.

Effekten efter en sådan procedure kan vare op til en og en halv måned. Det hele afhænger af intensiteten af ​​hårvæksten.

Voksning voksning

Den tredje mulighed for voksning derhjemme er at bruge butiksvoksstrimler. Billig, let, hurtig, men mindre effektiv. Derfor kan metoden ikke være egnet til piger med skinnende hud og stive hår. Derudover opstår irritation oftere. Vi skal behandle det samme område flere gange for at opnå perfekt glathed.

Det færdige produkt repræsenterer tykke papirstrimler eller bånd, der allerede har et tyndt lag vokspåføring. Selvfølgelig er det meget bekvemt, fordi du ikke behøver at opvarme voks i dåser eller patroner (det forsøger at spilde), applicere på huden, købe ekstra enheder eller konstruere vandbad.

Her er hvad du skal gøre.

• Klargør huden til proceduren på samme måde som ved arbejde med varm eller varm voks.

• Varm strimlen op i dine håndflader og gnid den, indtil du føler dig varm.

• Opdel den i to klæbrige dele.

• Hold fast på hårvækst, smidigt udglatte strimlen til overfladen af ​​huden.

• Med en hurtig, skarp bevægelse skal du rive væk væk fra hårets akselvækst og forsøge at lede bevægelsen ikke opad, men så tæt som muligt på huden.

• Overfør den anden strimmel til det næste behandlingsområde.

• Afslut proceduren, fjern sporene af klæbrig voks med specielle servietter, der sælges i sættet. Hvis der ikke er nok klud, kan du tørre voks af med vegetabilsk eller kosmetisk olie.

Hvis nogle særligt resistente hår forbliver på huden, kan du ikke lime en strimmel til det samme sted en gang til. Alvorlig irritation fremkommer, fordi det øverste lag af huden fjernes sammen med hårets aksel. I dette tilfælde er det bedre at fjerne overskydende med pincet, efter at have behandlet det med en alkoholopløsning.

Voks striber er meget smertefulde at arbejde i armhulen. I denne zone vokser hårene i forskellige retninger (mindst fire), så det er bedre at stole på den delikate zone til fagfolk og varm voks. Under alle omstændigheder skal du fjerne strimlerne i forskellige retninger.

Færdige strimler er bedst at fjerne hår fra deres fødder. Det er både nemt og sikkert.

Depilation voks hjemme: hvordan man plejer din hud efter proceduren

Depilation beskadiger huden, så du skal omhyggeligt og ordentligt pleje det, især i de første par dage. Umiddelbart efter proceduren skal du lukke porerne: rengør, desinficer, opfrisk med isterninger eller koldt vand (kølig bruser er også egnet), påfør et beroligende middel.

Til desinfektion kan du bruge alkoholtinkturer fra apoteket (calendula, kamille osv.), Hydrogenperoxid, myromistin, chlorhexidin, furatsilin.

Kosmetologer anbefaler: For at undgå indgroet skal huden skrubbe og fugtes. Du kan kun bruge skrubbe tre dage efter proceduren, så sårene kan blive forsinket, og irritationen kan være helt væk.

I de første dage kan du ikke bære stramme bukser, brug kosmetik med frugtsyrer, stærke dufte. Undgå at gnide huden, direkte sollys. Boblebad, bad er forbudt i løbet af dagen.

Umiddelbart efter depileringsproceduren er det bedre ikke at fugte huden overhovedet, for ikke at provokere irritation. Hvis det ser ud, skal du behandle hudoverfladen med salicylholdig alkohol og anvende sedativer:

• eliminerer godt betændelse af den æteriske olie af te eller eukalyptus: tre dråber pr. Spiseskefulde vegetabilsk olie;

• hjemmehjælpemidler du kan bruge aloe juice (eller købe en løsning i et apotek);

• perfekt beroliger enhver panthenol-baseret creme, actogen salve, solkoseryl.

På den fjerde dag efter depilation skal du skrælle i fremtiden for at skrubbe huden hver anden dag. Efter skrubbe skal du sørge for at bruge fugtgivende mælk eller fløde.

Hvordan voks voksning derhjemme

Voksning eller voksning er den ældste metode til fjernelse af hårfjerning, der anvendes i staterne i Det Gamle Øst. Siden dengang er procedurens princip praktisk taget ikke ændret, og i dag er den mest populære, overkommelige og effektive måde at slippe af med overskydende kropshår. Epilationsvoks derhjemme kræver ikke meget arbejde og tid, men det giver den mest varige effekt.

Typer af voks

Voksning kan være af flere typer:

 1. Den varme metode bruges ofte i skønhedssaloner og udføres af en specialist. Her har vi brug for særlig kontrol over eksponeringstid og temperatur. Selvom teknologien ikke er så kompliceret, men der er stadig brug for en del erfaring.
 2. Den varme mulighed er optimal til at anvende voks derhjemme. Består af honning eller bivoks blandet med pine harpiks og blødgørende tilsætningsstoffer.
 3. Kold epilering er let at gøre alene. Men denne art er den mindst effektive, da ikke alle hår er elimineret sammen med pæren. Det er uønsket at bruge til fjernelse af hår på intime steder.

Forberedelse af proceduren

Mange piger og kvinder er interesserede i spørgsmålet om, hvordan man laver voks i hjemmet. Udfør proceduren er ønskelig, når hårets længde nåede 5-8 mm, ellers vil smerten blive stærkere, og processen vil tage længere tid. Det er nødvendigt at forberede huden ved at behandle med en speciel lotion før proceduren, og derefter efter den. Disse tiltag vil lindre ubehag og rødme, reducere smerte. Du kan ikke bruge værktøjet med højt fedtindhold, det kan komplicere hårfjerningsprocessen.

Hvis behandlingsområdet er armhulen, skal du bruge en deodorant med en spray i en uge før epilering. I perioder med kritiske dage er det bedre at opgive mekanisk stress. Før den første brug af produktet er det nødvendigt at teste for allergier, hvilket påfører en forbindelse på albuebukken i nogle få minutter. Overfladen, der skal behandles, skal desinficeres inden hårfjerningen påbegyndes. For at forhindre infektion af skadet hud anvendes engangshandsker til proceduren.

Hvad du har brug for hårfjerning

For proceduren derhjemme kræver et fartøj til smeltning af voks. Du kan bruge en speciel enhed - voks voks, hvilket vil forenkle proceduren til forberedelse af sammensætningen. For at anvende det på huden, skal du have en træ- eller plastikspatel. For at rense huden på forhånd, opbevares på vegetabilsk olie og servietter. Du kan købe specielle kits solgt i kosmetiske butikker og designet til at fjerne overskydende hår med voks derhjemme.

Sådan gør du voksende hjemme trin for trin

Der er 2 typer fjernelse af overskydende kropshår - hårfjerning og udtørring. Under depileringsproceduren fjernes hårene kun ovenfra og under epilation sammen med roddelen, dvs. hårfollikelen. Hvis du allerede har lavet en depilation, skal voksning ske i hjemmet, efter at håret er vokset lidt. Du skal overveje, hvordan du gør proceduren hjemme.

Varm voks

En sådan procedure udføres af en specialist på en klinik eller en skønhedssalon, fordi hvis det udføres ukorrekt, er muligheden for at få en forbrænding stor. Konsistensen af ​​varm voks svarer til smeltet plast. På grund af den høje temperatur er huden godt dampet ud, og fjernelsen er så smertefri som muligt. Yderligere bedøvelse er ikke nødvendig, selv når epilering i bikini, axilla eller på ansigtet.

Hvis du beslutter dig for at bruge varm voks, tilbered en vegetabilsk olie eller fugtighedscreme, et rent håndklæde, pulver, som ikke indeholder talkum. Vassen skal opvarmes til en temperatur på ca. 40 ° C. Dette sker i et vandbad eller i et specielt apparat. Konsistensen skal være som honningens. Vask og tør den overflade, der skal behandles. Det er ønskeligt at affedt huden med forberedt pulver. Vassen påføres huden og spredes med en spatel, en strimmel specialpapir eller stof påføres ovenpå.

Derefter skal du vælge et øjeblik, så voksen frøs, men har ikke tid til at blive hårdt. Træk derefter strimlen af ​​med en skarp bevægelse mod hårets naturlige vækst. Huden skal holdes med frihånden. Efter afslutning af proceduren er det nødvendigt at fjerne irritation ved hjælp af en olie eller fugtighedscreme. Voksmassens sammensætning for den varme metode til hårfjerning er vigtig, og planteekstrakter, der fugtiger og nærer huden. Genpåfør sammensætningen og udfør yderligere hårfjerning ikke. De resterende hår skal fjernes med pincet.

Varm voks

Denne metode er billig og enkel. Sammensætningen er mere viskøs og blød og kan bruges til at fjerne hår på et stort område, for eksempel på ryggen, arme, ben. Varm voks fremstilles i form af patroner, som opvarmes i et vandbad eller i en vokssmelt. Vaskens temperatur skal konstant kontrolleres. Varigheden af ​​opvarmning afhænger af fabrikanten og densiteten af ​​stoffet. Det er nemmest at opvarme sammensætningen i en voksmølle, hvor smeltning finder sted inden for 20-30 minutter.

Før proceduren skal huden rengøres og affedtes. Hvis indholdet opvarmes med en vokssmelte, bør det ikke fjernes fra apparatet, da der er en speciel applikator til påføring. Ved opvarmning i et vandbad anvendes en spatel, hvormed voks påføres i retning af hårvækst og fjernes i modsat retning. For at niveauere et lag er det nødvendigt ved hjælp af en strimmel af stof.

For at fange den påførte sammensætning under dens fjernelse er det nødvendigt at skære voksen og efterlader en lille "hale". Efter afkøling skal du tage fat og gøre en skarp bevægelse mod hårvækst. Ekstra stykker af sammensætningen fjernes med en klud fugtet med olie. Et antiseptisk middel til desinfektion og en beroligende gel påføres huden. Dækningsområdet er bredt, det omfatter forskellige ernæringsmæssige, hypoallergeniske smagsstoffer og vitamintilskud.

kold

Koldvoksning er udbredt til hjemmebrug. For at gøre dette er det nok at tage den færdige strimmel, varme den lidt op i dine palmer - og du kan fortsætte med proceduren. Tid til sletning tager lidt, og resultatet varer ca. 2-3 uger. Koldfjernelse praktiseres som regel for foden og er populær blandt forbrugerne. Der er mindre strimler designet specielt til fjernelse af ansigtsbehandling eller delikat hår.

Før epilering skal overfladen være tør. 2 timer før proceduren kan du tage et varmt brusebad. Strimler til fjernelse er på papir eller stofbasis. Inkluderer klud til fjernelse af rester. Strimlen er opdelt i to halvdele, og begge er limet til huden, udjævner hårvækst med flere bevægelser og fjernes så pludseligt i modsat retning. Denne metode er den nemmeste og nemmeste at bruge.

patroner

Til hjemmevoksning er det praktisk at bruge voks i patroner - tanke, som indeholder et middel, der opvarmes, før det bruges i en dedikeret enhed. Efter opvarmning sættes en særlig dyse på patronen, hvorved indholdet påføres i et tyndt lag på det område, der skal behandles og fjernes, når de afkøles. Den eneste ulempe ved brug af patroner er vanskeligheden ved at fjerne hårdere hår.

Hudpleje efter epilering

Proceduren fremkalder ofte irritation af huden. Forskellige udslæt og acne ser uæstetiske ud. Irritation kan forekomme, når du bruger et lægemiddel af dårlig kvalitet eller en allergisk reaktion på det, samt når en forkert procedure udføres. Hvis du gør hårfjerning dig selv hjemme, så pas på måder at fugte huden og lindre irritation. Det er ikke dårligt at behandle huden med vegetabilsk olie efter epileringsproceduren.

For at minimere den negative virkning på huden, efter epilering, behandles den med et antiseptisk middel: hydrogenperoxid, alkohol, termisk vand. Irritation af huden er minimal under varm hårfjerning, når de behandlede områder er dampet ud, så fjernelsen finder sted med næsten ingen konsekvenser. Det er bedre at udføre proceduren om aftenen, da der om natten regenererer huden godt og tager et naturligt udseende.

Kosmetik til børn er egnet til fugtgivende og nærende hud. Det er allergivenligt og har en god blødgørende effekt. Umiddelbart efter epilering kan du tørre det behandlede område med isterninger. I deres forberedelse anvendes som et simpelt vand og afkog af kalendula eller kamille. I løbet af dagen skal du ikke gå i gymnastiksalen, solarium, sauna eller swimmingpool, være i solen, gøre en massage eller ombrydes.

Der er også specielle produkter til rådighed til næring og fugtning af huden efter epilering. Anvendelsen af ​​solcreme, dekorative kosmetik og deodoranter i løbet af dagen efter proceduren bør opgives. I tre dage er det ikke dårligt at behandle huden med chlorhexidin-opløsning ved at anvende det to gange om dagen. Efter behandling med dette lægemiddel påføres creme Bepanten. Gnid det i huden er ikke nødvendigt.

Efter epilering kan individuelle hår vokse ind i huden. For at eliminere denne effekt anvendes en skrubbe efter 3 dage. Skrælning skal være forsigtig, og hvis huden stadig har rødme og irritation, skal proceduren udskydes, indtil huden er helt helbredt. Det er nyttigt at anvende decoctions af kamille, calendula, serie, som vil have en beroligende og anti-inflammatorisk virkning.

For at bremse hårets vækst efter hårfjerning er forskellige værktøjer blevet udviklet, hvis valg afhænger af individuel modtagelighed, vækstevne og type hår. Dette valg udføres eksperimentelt.

Shugaring ansigt derhjemme

Sådan fjerner du hår i lysken hos mænd. Mandlige hårfjerning intime områder: hårfjerning i bikini og lyskeområdet