Hvordan man laver smukke øjenbryn selv

Hvis øjnene er et spejl af sjælen, så er det rigtige design af øjenbrynene en måde at "åbne" udseende på, give det udtryk, og også aflede opmærksomheden fra fejlene i ansigtet, blødgøre sin form. Nu tilbyder hver skønhedssalon tjenester fra en browser designer - dette er navnet på den mester, der korrigerede øjenbrynene. Men ikke alle har råd til en fornøjelse. Hvis du vil lære at lave smukke øjenbryn hjemme - trin for trin vil billeder og videoer hjælpe dig.

Formvalg

For at øjenbrynerne virkelig ser smukke ud, skal deres form være i harmoni med typen af ​​ansigt. Professionelle har følgende muligheder:

 • Klassiske buede øjenbryn er universelle og passer til næsten alle. En smuk bøjning løfter visuelt øjnene, ser unge ud;
 • Afrundet. De blev betragtet som standarden i 60'erne i det sidste århundrede, og nu er de populære hos piger med skarpe, hårde træk, da de visuelt blødgør det ovale;
 • Vandret. Udvid det lange ansigt, skjul skærmens skarphed;
 • Øjenbryn lodge eller trekantet. En meget eksotisk mulighed - der bruges af ejere af et overblæst centrum af pandebuer, hvor et ansigt ser for evigt overrasket over at fjerne dette udtryk;
 • Den ødelagte linje er også universel, og det ser ud til at være den mest naturlige af alle. Det vil give udseende dybde, billedet som helhed - velplejede.
 • Rising. De ser smukke ud, når de er ovale eller afrundede ansigt, men kategorisk passer ikke til den type kvadrat, rhombus, trekant.

Efter at have besluttet at justere øjenbrynene hjemme, skal du først bestemme den ønskede form - for klarhed skal du bruge følgende billede.

Hvis du ikke har tilstrækkelig erfaring, bange for at begå en fejl, henvis til den universelle metode, elskede af alle herrer. Trin for trin proces ser sådan ud:

 1. Arm dig med to kosmetiske blyanter - til øjne, læber, øjenbryn. Vedhæft en af ​​dem til næsens vinge, så den antager positionen af ​​linje A på billedet nedenfor. Dette bestemmer niveauet af øjenbrynens indre del;
 2. Punkter B og C angiver placeringen af ​​bruddet, den højeste del af buen;
 3. Linje D får du ved at lægge en blyant direkte fra det yderste hjørne af øjet til næsen. Under denne linje må øjenbryn ikke falde.

Modellen på fotoens øjenbryn er allerede justeret ved hjælp af denne metode - som du kan se, ser ansigtet på samme tid smukke og naturlige ud. Trin for trin gentagelse af de beskrevne manipulationer i hjemmet, glem ikke at markere den resulterende retningslinje korrekt med en blyant.

plukning

Den nemmeste måde at lave smukke øjenbryn på er at trække dem ud med pincet. Hold din søm saks praktisk som et tilbehør værktøj. Den bedste tid til plukning er sen aften, da huden i dette område er følsom, og det tager tid at genoprette roligt. Vask dit ansigt og hud, anbring en aseptisk creme omkring dine øjenbryn, og efter blødgøring fortsæt trin for trin:

 1. Markér øjenbrynens ønskede form med en lys blyant;
 2. Fjernelse af hår først fra næsebroen og derefter under panden. Pincetter fortyndes med alkohol;
 3. I hjemmet er det ikke anbefalet at trække hår ud fra øjenbrynens top, det er bedre at trimme dem med en saks, efter at de har kæmmet dem (se billede). Gør det samme med hår slået ud af den generelle masse;
 4. Overgange bliver så smidige som muligt. Pluck hår kun i retning af deres vækst;
 5. Overvåg konstant øjenbrynens symmetri, deres linjers naturlighed;
 6. Efter at have færdiggjort manipulationen, fjern de faldne hår med en bomuldskive. Smør det berørte område med antiinflammatorisk creme.

Om morgenen sætter du på dit ansigts makeup, værdsætter endnu en gang kvaliteten af ​​plukning. Om nødvendigt skal du rette resultatet med en blyant.

Nogle damer, der justerer øjenbrynene hjemme, gør en forfærdelig fejl - hent dem op. En sådan teknik kan ødelægge den smukke form for naturen en gang for alle, og derfor uacceptabel.

Makeup korrektion

Smukke øjenbryn kan hurtigt og nemt laves ved hjælp af dekorative kosmetik, især øjenskygger og en blyant. Denne metode bruges i tilfælde, hvor formularen passer, men jeg vil lidt skelne området over øjnene.

blyant

I hjemmet kan du lave smukke øjenbryn med en blyant på to måder:
Den første. Hvis alt, hvad der kræves, er bare for at gøre øjenbrynene mørkere, blæk dem lige gennem hårene;
Den anden. Når øjenbryn er sparsomme eller korte, er det nødvendigt at trække hår - gør det kort med tynde slag.

En blyant skal være speciel - den er hårdere end dem med hvilke øjnene er nedslået. Farveskemaet for sådanne produkter er mere naturligt, og øjenbrynene ser ikke ud til at lyse. Vælg en skygge så tæt som muligt på den indfødte tone.

skygge

Metoden bruges kun på lyse hår. Skygger skal være matte for at undgå unødvendig glans. En smal skrå børsteskygge påføres strengt langs øjenbrynens vækstlinje uden at forstyrre det. Således er hullerne i de sparsomme hår malet over, bøjningen bliver klarere.

Nogle gange er pulver brugt til at gøre øjenbrynene hjemme - det fremhæver området langs hårene. Sådan gøres det korrekt og smukt, trin for trin vist på billedet.

farve

Til langsigtede resultater kan øjenbrynene males med speciel maling eller henna. Henna farvning derhjemme for begyndere kan ikke mestrer - blækmassen har tendens til at sprede sig. En mere bekvem og hurtigere mulighed er maling. Køb det i en specialbutik, hvor en erfaren konsulent vil hjælpe med at bestemme skyggen. En dag før farvning skal du teste for allergier i henhold til vejledningen. Hvis der ikke er nogen irritation på sammensætningen, fortsæt med at male:

 1. Tag dit hår væk fra dit ansigt - binde det i en hestehale, læg på hovedbåndet;
 2. Helt fjerne makeup;
 3. Korrektion af formularen foregår før påføring af malingen! Hvis noget ikke passer dig, er det tid til at rette det
 4. Uden at berøre hårene, smør området omkring øjenbrynene med en fedtet creme;
 5. I en keramik- eller glasbeholder fremstilles malingen til brug i henhold til vejledningen;
 6. Påfør sammensætningen på øjenbrynene med en tynd børste. Først skal du male den ydre side og derefter den indre.
 7. For at opnå en rig skygge, farve sammensætningen efter den tid, der er angivet i instruktionerne. Reducer maling eksponering tid for et blødere resultat;
 8. Fjern malingen med en bomuldsstynge, og vask derefter med skum eller sæbe.

Efter proceduren anbefales det at smøre området med en creme med beroligende virkning. Efter at have konstateret, at resultatet er for lyst, tørre de farvede hår med en vatpind dyppet i citronsaft og vask igen.

Øjenbryn stencils og linjaler

For nylig er hjælpeprogrammerne blevet mere og mere populære for at give klarhed og symmetri til øjenbrynslinjer - linjaler, stenciler.

Stencil - en skabelon af plastik eller silikone med en slids i form af en buet linje, indeni som er farvet med blyant eller maling. Den mest økonomiske mulighed, der kun har en ulempe: sådan en stencil du skal holde fingrene konstant. Men du kan bruge det mange gange.

Problemet med fortrængning af skabelonen blev løst af stencils på et klæbrig grundlag: Brug dem, du kan ikke bekymre sig om symmetrien af ​​makeup. En minus lignende enheder - engangsbrug.
Universal valgmulighed - en stencil af tynd silikone, som vil holde godt på huden, hvis fugtet med vand. Sådanne modeller er dyre, men de tjener i lang tid og er meget praktiske.

Lejlighedsvis kan stencils med fiksering i form af en elastik findes på salg - de sætter det simpelthen på hovedet som et bandage og placerer slidser oven på øjenbrynene. Ved hjælp af et sådant værktøj skal du være opmærksom på, om afstanden mellem stencil-slots svarer til en lignende zone på dit ansigt.

Linjalen bruges til indledende tegning af den korrigerede linie, den er gennemsigtig og meget praktisk, fordi nulmærket på skalaen er i midten. Når du har fastgjort linjalen på næsebroen, kan du nemt og hurtigt tegne helt ens kanter.

Hvis du altid vil gøre øjenbrynene selvstændige hjemme, vil sådanne assistenter være meget hjælpsomme, især først.

Disse var grundlæggende tips om hvordan man laver smukke øjenbryn derhjemme. I slutningen af ​​artiklen tilbyder vi at se en interessant video med trinvise anbefalinger fra erfarne browserdesignere.

Hvordan man laver smukke øjenbryn i hjemmet: trin for trin med fotos

Øjenbrynene tiltrækker altid opmærksomhed på ansigtet, så hver pige søger at gøre dem rene og glatte. Kompetente korrigerede øjenbryn er i stand til at udjævne fejlene i ansigtet og med fordel lægger vægt på dens fordele. Nogle gange er det nok at ændre formen på øjenbrynene, og billedet er komplet.

For at gøre dette er det ikke nødvendigt at kontakte eksperterne, du kan korrekt justere øjenbrynene derhjemme. Desuden behøver du ikke erhverve nogen specielle enheder, du behøver kun højkvalitets pincet, en behagelig børste og eventuelt en blyant, hvis det bliver nødvendigt at ændre hårets farve. Hvis øjenbrynene er frække, skal du have saks ved hånden, en gelfiksering, samt en antiseptisk (i tilfælde af sår). Brow behandling foregår i tre trin: først er en bøjning af linjen planlagt, så ekstra hår er plukket ud, og øjenbryn er let tonet med sluttrinnet. Men overvej det mere detaljerede.

Hvad er variationerne af øjenbrynformer?

For korrekt korrektion af øjenbryn skal der tages hensyn til nogle vigtige faktorer: Ansigtsegenskaber, øjenbrynens form, retning af ydre hjørner mv. Vi bør ikke glemme de enkelte funktioner. Hvis du har en ru ansigtstræk, øjenbrynene er ikke for dig, og omvendt - tykke øjenbryn kan ødelægge billedet af raffinement. Vi foreslår at overveje flere muligheder for øjenbrynformer og bestemme hvilken der passer til dig.

 • Klassiske øjenbryn. Universal form, egnet til enhver form for person. Sådanne øjenbryn åbner øjenlågene, det er gavnligt at hæve dem og dermed lidt foryngende ansigtet.
 • Runde øjenbryn. Sådanne øjenbryn var i mod i sovjetiske tider, men selv nu har de ikke mistet deres relevans. Denne formular vil hjælpe visuelt blødgøre ru funktioner.
 • Lige smalle øjenbryn. Denne mulighed er designet til tynde kvinder, ved hjælp af smalle lige øjenbryn kan du visuelt "forøge" ansigtet og blødgøre den skarpe hage.
 • Trekantform. Eller øjenbryn "hus". Denne mulighed er for piger med et overvurderet center for brow-buer. Det bruges til at fjerne et overrasket udtryk fra ansigtet.
 • Broken form. En meget fashionabel mulighed for moderne kvinder. Øjenbryn "med en pause" giver ansigtet en naturlig, korrigerende fejl, og ser - ekspressivitet.

Hvordan pluk øjenbryn og smukt?

 1. Enhver øjenbrynskorrigering begynder med fjernelse af hår placeret på næsen. Dette skal gøres ikke kun for æstetik, men også for at fjerne udseendet af udtryk for dysterhed i ansigtet.
 2. Derefter skal du gå til bunden af ​​øjenbrynene, trække hårene ud, så linjen viste sig naturlig og pæn. Den første ting du skal fokusere på er glatheden af ​​browbukser, uden vinkler og overdreven rundhed.
 3. En vigtig nuance: Det er nødvendigt at arbejde med pincet i retning af hårvækst, så du vil reducere de smertefulde fornemmelser til det maksimale og i høj grad lette processen selv.
 4. Efter dette trin, kan det være, at et par hår ud fra den generelle baggrund, og fjerne dem meget ønskeligt, for ikke at ødelægge den glatte sving. I dette tilfælde vil saks til manicure hjælpe dig. Brug kun dem til at trimme de klæbende hår - og øjenbrynene vil straks se bedre ud.
 5. Nu skal du bare gå over de færdige buer med en børste (for at give den en ideel form) og smøre den med enhver antiseptisk (dette forhindrer mulig inflammation og fjern rødhed).
 6. For at rette effekten kan du rette formularen med en speciel øjenbryngel.

Hvordan rette øjenbryn med kosmetik?

Før du køber øjenbryn kosmetik, skal du beslutte, hvad du har brug for fra al den overflod af produkter, der tilbydes i dag. Dybest set er der tre muligheder: blyant, skygge og maling. Det afhænger selvfølgelig af øjenbrynens farve: en blyant er nok til nogen, nogen skal bruge skygger eller maling. En vigtig advarsel: Du bør begynde at male først efter omhyggelig øjenbrynskorrektion.

 • Blyant. Først og fremmest skal du huske på, at øjenbrynene kræver en speciel blyant, den er mere solid og har naturlige farver, fra en tyk sort skygge til et lysebrunt gamma. Blød eyeliner er bedre at bruge. Tonen skal vælges så tæt som muligt på øjenbrynens naturlige farve. Det er nødvendigt at tynde lige gennem hårene, uden stærkt tryk, efter lidt fugtning af skifer.
 • Shadow. Denne kosmetik bruges, hvis øjenbrynene er lyse. Skygger skal være kedelige, i hvert fald ikke pearlescent, ellers vil øjenbrynene se vulgært ud. Denne makeup børste påføres med en børste, hvorefter den er let pulveriseret for holdbarhed og eliminering af fedtindhold. At holde skyggerne på øjenbrynene bør være strengt langs linjen, således at pulverpartiklerne ikke falder på ansigtet.
 • Paint. En meget bekvem løsning er at male øjenbryn med kemisk maling, især når tiden er kort. Men i intet tilfælde er det et hårfarve, nemlig øjenbryn, for ikke at skade din hud. Køb maling i en specialbutik, læg forsigtigt på med en børste, og ti minutter senere fjern overskydende med en bomuldspinne dyppet i makeup remover. Farven varer op til tre uger.

Tips til øjenbrynskorrektion

For at give dine øjenbryn en pæn og naturlig form, tilbyder vi nogle vigtige anbefalinger. Med deres hjælp opnår du ikke kun den bedst mulige visuelle effekt, men du selv vil føle sig velplejede og komfortable.

 • Det er bedst at rette øjenbrynene inden sengetid, fordi huden på dette sted er meget øm, følsom og tynd, og der kan forekomme irritation efter plukning.
 • Træk hår er nødvendigt, efter at rydde huden, for ikke at bringe infektion. Brug en vatpind til enhver sminke.
 • Brug aldrig en barberkniv! Denne mulighed er også kortvarig - så du kan ødelægge formen på øjenbrynene permanent og gøre dem asymmetriske.
 • Rør ikke øjenbrynens øvre linje, i de fleste tilfælde behøver hårene på dette sted ikke fjernes. Det er bedre at først rådføre sig med en makeup artist.
 • Et værktøj til at fjerne overskydende hår skal først tørres af med en alkoholopløsning - desinfektion hjælper med at eliminere sandsynligheden for betændelse.
 • Hvis huden er olieagtig, bliver hårene fedtede, og pincet vil ikke trække dem ud, men bryde. For at undgå dette vil almindeligt pulver hjælpe, det vil dæmpe overskydende fedtindhold.
 • Når korrektionen er gennemført, skal du vaske med varmt vand og tørre dine øjenbryn med et beroligende middel. Ideel til en almindelig aloe.
 • Forsøg at regelmæssigt, mindst et par gange om ugen, smøre dine øjenbryn med ricinus eller burdockolie - dette vil styrke dem, lindre fra sløvhed og give naturlighed.

Hvordan man laver smukke øjenbryn hjemme

Har du besluttet at forsøge dig selv at give dine øjenbryn en pæn form? Derefter skal du bruge de nødvendige værktøjer. Standard sæt indeholder pincet, gel til formgivning, skygger med pensel, konturpenne, blød børste, lille saks og antiseptisk. Du kan også holde pulver og mascara ved hånden.

Hvis du vil behandle dine øjenbryn regelmæssigt uden hjælp fra en salon makeup artist, så er den bedste mulighed at købe et komplet sæt, som også omfatter manicure værktøjer. I korrigeringsprocessen beslutter du selv, hvilke pincetter der egner sig bedst til dig, eller hvilken børste bedst "interagerer" med dine øjenbryn.

 • Nu kan du gå videre til justering af øjenbrynene. Den første ting at begynde med er at børste dine øjenbryn op med en børste for at bestemme den ekstra længde.
 • Tag nu søm saks og skær forsigtigt de hår, der gik ud over øjenbrynens øje. Så du justerer formen og gør den mest naturlige.
 • Hvis du vil fjerne små hår, men du ikke kan afhente dem med almindelige pincet - brug vinklede tang, det hjælper med at fjerne problemhår.
 • Nu kan du gå tilbage til standard skarpe pincet, og med sin hjælp slippe af med større og ekstra hår, hvilket giver pandebuerne den form, du har brug for.
 • Derefter skal du bestemme det område, hvor væksten af ​​øjenbryns hår begynder. For at gøre dette skal du bruge en stav (du kan bruge en omvendt børste), den skal være fastgjort langs den ene side af næse og hjørne af øjet. Det sted, hvor tipet angiver, er starten på øjenbrynens vækst.
 • Ved brug af den samme børste skal du definere buen. Vi anvender staven, så den er placeret fra næsen til øjenbrynene, der strækker sig tæt på øjets pupil.
 • Det er kun at "beregne" øjenbrynens kant. Det bør være på det sted, hvor penselpidsen peger, hvis den påføres fra næsekanten og langs øjets yderste hjørne.
 • Alt, du har identificeret alle nødvendige nuancer for korrekt korrektion. Til sidst skal du bruge en blyant eller skygger til at give dine øjenbryn den ønskede nuance.

Knække hår, ujævn pande linje, for tykk form - det hele ser ud til at være sjusket og æstetisk grimt. Hvis du ikke lægger vægt på, hvordan øjenbrynene vokser, kan dette nemt ødelægge ethvert billede, selvom der anvendes en meget forsigtig sminke på ansigtet. Denne video viser tydeligt, hvordan man kan lave smukke øjenbryn på egen hånd.

Hvordan man laver øjenbryn derhjemme

Smukt ansigt - alle piger drømmer om det. En vigtig rolle i gennemførelsen af ​​dette ønske om at spille øjenbryn. Hvis du vælger den rigtige form for dem, vil de perfekt fremhæve ansigternes naturlige skønhed og udseendeets udtrykkelighed.

Om hvordan du kan lave øjenbryn hjemme, lærer du ved at læse artiklen.

Artiklens indhold:

Den rigtige form for øjenbrynene - hvordan man gør formen på øjenbrynene hjemme?

For at skabe den rigtige form for øjenbrynene, bør du overveje mange faktorer: ansigternes egenskaber og form, retningen af ​​øjenbrynens hjørner og meget mere. Ved at overholde vores følgende anbefalinger, kan du nemt lave øjenbrynskorrektion derhjemme.

Den rigtige form:

 • Klassiske afrundede glatte øjenbryn passer perfekt til enhver form for ansigt. De vil ikke kun åbne øjnene, men forynge også dit ansigt lidt;
 • Øjenbryn "hus" (trekantet form) er velegnet til piger, som i naturen har et lidt overvurderet centrum af øjenbryn. Ellers risikerer du at blive overrasket hver dag;
 • Afrundede bueformede øjenbryn var populære ikke kun i Sovjetunionens tid, men også blandt moderne kvinder. Denne formular er ideel til kvinder med grove ansigtsegenskaber, fordi de blødgør dem visuelt lidt.
 • Øjenbryn med en "pause" er en af ​​de mest fashionable former blandt moderne kvinder. Det vil give dit udseende udtryksfuldhed og dit ansigt - naturlighed. Med det kan du skjule nogle ubalancer i ansigtet;
 • Smalle lige øjenbryn - ideel til tynde kvinder, fordi de visuelt udvider ansigtet og glatter ud en skarp hage.

Øjenbrynens ydre hjørner

Særlig opmærksomhed under udformning af øjenbryn bør gives til yderste hjørner, for med deres hjælp kan du helt ændre ansigtsudtrykket:

 • Corners kigger op - denne retning er typisk kun for kvinder. Det giver personen nogle naivitet, ømhed og overraskelse;
 • Corners ser ned - denne retning giver ansigtet af sorg og træthed. Heldigvis er denne fysiologiske funktion meget sjælden;
 • Øjenbrynens bund og det ydre hjørne er placeret på samme linje - den mest succesfulde retning. Kvinder med sådanne øjenbryn kan vælge enhver form for dem, deres ansigt vil stadig have et intelligent tankevækkende udseende.

Glem ikke at tage hensyn til dine individuelle egenskaber:

 • Kvinder med grove ansigtsegenskaber vil ikke passe tynde øjenbryn;
 • Massive øjenbryn kan ødelægge et sødt, ømt ansigt;
 • Blondiner går ikke mørke øjenbryn og brunetter - lys.

Sådan klæber du dine øjenbryn korrekt - video, detaljerede instruktioner

Først skal du bestemme den rigtige placering af øjenbrynene, og for dette skal du lave en simpel test.

Øjenbryn form test

 • Du skal bruge: en linjal, farvede blyanter, dit billede i fuld ansigt.
 • For korrekt at bestemme begyndelsespunkterne, øjenbrynens ende og midten (højeste punkt) skal du tegne tre linjer. De starter alle på næsens vinge og passerer gennem øjets indre og ydre hjørner og gennem eleven. Krydsningspunktet mellem disse linjer med dit øjenbryn vil være begyndelsen, slutningen og midten.
 • Når du har besluttet placeringen af ​​øjenbryn, kan du starte korrektionen direkte.

Video: Øjenbrynskorrektion derhjemme

Nogle anbefalinger til tweaking øjenbryn:

  • Det er bedre at trække øjenbryn om aftenen, før du går i seng, for efter proceduren kan der forekomme en lille irritation på øjenlågens følsomme hud;
  • Korrektion bør udføres på ren hud, så før proceduren skal du fjerne makeup; Læs: Bedste makeup remover.
  • Håret skal fjernes i retning af vækst. Ellers kan de begynde at vokse forkert og skabe en shaggy effekt;
 • Det er ikke nødvendigt at bruge en barberkniv eller en saks under øjenbrynskorrektion. Du risikerer ikke kun at ødelægge formen ved at løsne den, men resultatet af denne korrektion er ikke meget holdbart;
 • I løbet af proceduren må du ikke glemme at sikre, at øjenbrynene er symmetriske;
 • Mange kosmetologer anbefaler ikke uafhængigt at plukke øjenbrynens øvre linje, hvor du risikerer at ødelægge dens form. Se også: Hvordan vælger du en kosmetolog korrekt?

Hvordan man laver smukke øjenbryn derhjemme, trin for trin foto instruktion

Ingen kommentarer endnu. Vær den første! 6.972 Visninger

Du kan finde en masse tips og trinvise fotos om, hvordan du smager smukke øjenbryn hjemme, men nogle punkter rejser alligevel spørgsmål. Øjenbrynskorrigeringens rolle bør ikke undervurderes. Øjenbryn - en ekstremt vigtig komponent i ansigtet, og når de er ordentligt dekoreret, bliver udseendet dybere, et smil - mere attraktive ansigtsegenskaber bliver tydelige.

Hvordan vælger du den rigtige form for øjenbryn?

Først og fremmest er du nødt til at bestå en lille test for at bestemme placeringen af ​​øjenbrynene på ansigtet. Til testen har du brug for en blyant eller pen:

 1. Først skal du fastgøre håndtaget til næsens vinge lodret på en sådan måde, at den passerer gennem øjets indre hjørne.
 2. Slutpunktet i dette segment betyder begyndelsen af ​​øjenbryn.
 3. Derefter påføres penen fra næsens vinge mod pupillen, og enden af ​​linjen falder sammen med øjenbryns højeste punkt.
 4. Det tredje imaginære segment trækkes fra næsens vinge til yderste hjørne af øjet og viser hvor endepunktet af kanten er.

Formen på øjenbrynene kan endda påvirke ansigtsudtrykket: det kan gøre det ondt, overrasket, venligt. For at korrekt korrigere øjenbryn bør du følge nogle regler og lære enkle færdigheder.

Nuance! Hvis øjnene er tæt plantet, kan de visuelt "flyttes fra hinanden" ved at flytte begyndelsen af ​​øjenbrynene væk fra næsen og derved øge afstanden mellem dem. Og når øjnene er brede, vil indsnævring af afstanden mellem dem hjælpe, idet man noterer de punkter, hvor øjenbrynene begynder, lidt tættere på næsebroen.

Det resulterende skema er den første ting, der skal følges, når du korrigerer. Det andet og ikke mindre betydningsfulde øjeblik er ansigtets form. Baseret på forholdet mellem dele af ansigtet og deres egenskaber er der 5 hovedformer af ansigtet:

Ansigtsformen påvirker, hvilke bryn passer harmonisk ind i ansigtets form, og som vil se unaturligt ud.

Runde ansigt

For det anbefales at lave en standardformular med en lille kink ("house"). Hun vil korrigere den overdrevne "rundhed" i ansigtet, hvilket gør det forholdsmæssigt. Men det er vigtigt at undgå skarpe hjørner og skarpe bøjninger.

Firkantet ansigt

Store kindben og massiv hage. En sådan person har brug for yderligere rundhed. Den buede form passer perfekt til denne opgave, helst med høj stigning og lang hale. Velegnet og bueformet.

Triangulært ansigt

Ansigt med smal hage, bred pande. Dette ansigt kaldes også ansigtets hjerte. En passende form til den er afrundet, der kan glatte ud skarpe funktioner. Bøjning skal gøres glat og ikke meget udtalt. Rette linjer bør undgås, de vil skærpe ansigtet endnu mere.

Ovalt ansigt

Det anses for ideelt, hvis det er let afrundet og lidt indsnævret omkring kindbenene. Velegnede muligheder med en blød bøjning.

Fakta! Hvis ansigtet er ovalt eller firkantet, og samtidig med at panden er høj, skal øjenbrynene ikke fremstilles for bred eller for tynd. Du bør også undgå stærk bøjning.

Rektangulært ansigt

Høj pande, brede kindben, smal hage. Det er også kendetegnet ved en lige afstand mellem templerne og kindbenene. Her kommer de direkte muligheder. Dette vil tillade noget blødgøring af ansigtet, hvilket vil give det femininitet.

Hvis der opstår vanskeligheder ved formfastsættelse, kan stencils bruges i sæt til at hjælpe med at vælge den bedste løsning.

Øjenbryn hjem korrektion procedure

Når den ønskede form er bestemt, kan du fortsætte til korrektionen. Den består af flere faser: forberedelse, korrekt korrektion og omsorgsprocedurer.

uddannelse

Før du begynder at skabe den ideelle form for øjenbrynene, de nødvendige forberedende tiltag:

 1. Pincet skal forrenses (fx med alkohol eller chlorhexidin). Pincet med afrundede tip giver det bedste resultat.
 2. Vask alle sminke fra ansigtet, tør hud med lotion for at desinficere det, og kog derefter øjenbrynene med en børste.
 3. Blyant nogen farve for at tegne den ønskede form. Umiddelbart ses det i hvilke områder plukning er påkrævet.
 4. Korrektion kan udføres direkte på de trukket linjer.

Det anbefales at udføre korrektion før sengetid, da huden i disse områder er ret følsom, og rødme kan forekomme efter proceduren.

Tip! Belysning skal være så lyst som muligt.

procedure

Når huden er forberedt og de nødvendige øjenbryn er tegnet med en blyant, bliver der taget pincet, og forsigtigt begynder et og et hår at plukke.

Træning af hår skal være hurtige og skarpe bevægelser nødvendigvis i retning af vækst og fange hårene i selve roten, så de ikke går i stykker. Hvis hårene trækkes ud mod vækst, så er for det første risikoen for indgroede hår stor, og for det andet vil hele processen blive meget mere smertefuld.

Nuance! Glatte grænser og smuk form opnås, hvis håret glattes med en pensel under korrektion fra tid til anden.

Gennem hele processen er det vigtigt at konstant sørge for, at øjenbrynene ser symmetrisk ud. Hovedkorrektionen er lavet på øjenbrynets nederste kant, i de indre og ydre dele. Med den øverste linje skal du være yderst forsigtig, da selv de mindste ændringer i det kan ændre formen meget.

færdiggørelse

Ved afslutningen af ​​proceduren skal huden desinficeres igen (hydrogenperoxid eller chlorhexidin vil gøre). Du kan også tørre de behandlede områder med isbiter. Dette vil indsnævre porerne og forhindre infektionen i at komme ind. Påfør derefter en fugtighedscreme på huden.

Det er vigtigt! Det anbefales ikke at bruge en barbermaskine til barbering af overskydende hår under korrektion. Så du kan fjerne hår, der ikke er beregnet til fjernelse, og desuden vil barberede hår vokse hurtigere og blive meget hårdere.

Hvis der efter plukning på huden forekommer mindre læsioner, betyder det:

 • tea tree olie;
 • aloe juice;
 • kamille afkogning.

Det er nødvendigt at smøre de behandlede områder med væske, lad de fugtighedsgivende stoffer blække.

Øjenbrynskorrektion med makeup

Der er forskellige kosmetiske enheder, der kan hjælpe med at gøre øjenbrynene smukkere, nemlig:

 • for at give den ønskede form
 • visuelt tilføje tykkelse
 • give en klar oversigt
 • gøre dem bredere;
 • skift farve.

Først skal du vælge en farve. Det skal være korrekt kombineret med et strejf af hår. Der er nogle tips til at hjælpe dig med at vælge en farve:

 1. Til blondiner passer lysebrune toner lidt mørkere end farven på deres hår.
 2. Ejere af rødt hår anbefales kastanje og terracotta farver.
 3. Brunhårede og dem, der har mørkt blondt hår, passende farve, der matcher hårets farve eller lidt mørkere.
 4. Brunetter bør vælge en farve, der matcher hårskyggen.

De grundlæggende værktøjer i øjenbryn makeup er skygger og blyant. Før du bruger dem, skal du forberede dine øjenbryn: affedt dem og huden rundt med lotion, og børst dem med en speciel børste og læg dem i retning af hårvækst med en lille nedadgående hældning. Derefter kan du fortsætte med make-up.

Hvordan tegne øjenbryn i blyant?

Det er bedre at tage en blyant fast og godt jordet. Det skal tages i betragtning, at der for øjenlåg og øjenbryn anvendes forskellige blyanter: den første er meget blødere.

 1. Blyant tegner de nederste og øverste linjer. De skal gå parallelt og ikke tæt.
 2. Fyld forsigtigt mellemrummet, børstet med en børste. Du behøver ikke at tegne en solid linje med en blyant, det er bedre at anvende korte små streger.
 3. Tegn en subtil afslutning.

Hvis der er urolige klæbende hår, skal du glatte dem med en penselkamme og derefter anvende gelen til fiksering.

Tip! Hvis du lægger lidt beige skygger under øjenbryn, bliver konturerne klarere.

Hvordan male øjenbryn med skygger?

Skygger er velegnede til ejere af tykke og brede øjenbryn. Justering af skyggernes form er lidt lettere end med en blyant, fordi:

 • de er hurtige og nemme at anvende;
 • godt skygget;
 • har en bred vifte af farver;
 • Du kan blande flere farver for at få den ønskede nuance.

Skygger skal vaskes matte og i hvert fald ikke skinnende. Det er også vigtigt, at de er hårde og ikke smuldrer, når de påføres.

Selve processen med makeup ved hjælp af skyggerne ligner at bruge en blyant:

 1. Før skyggerne påføres, kam hårene med en penselkamme.
 2. En børste angiver de øvre og nedre grænser. For at holde skyggerne længere, kan du let fugte børsten lidt.
 3. Så er hele øjenbrynet malet over, skyggerne er skyggefulde.

I første omgang kan en sådan make-up være tidskrævende. Det er vigtigt ikke at skynde og omhyggeligt tegne formularen. Snart vil hånden "syltetøj", og proceduren bliver meget hurtigere.

Har du brug for øjenbrynspleje?

Justering af øjenbrynens form er utvivlsomt et meget vigtigt aspekt ved at passe på dem, men ikke den eneste. Som enhver del af kroppen har øjenbryn brug for regelmæssig pleje. Grundlæggende principper:

 1. Om morgenen og inden du går i seng, skal du kæme dem med en speciel børste. Det forbedrer blodgennemstrømningen til hårsækkene, styrker øjenbrynene, gør dem tykkere.
 2. Hver 3-4 dage er det ønskeligt at kombinere kammen med en lysmassage.
 3. To gange om måneden øjenbryn masker vil være nyttigt. Til dette er decoktioner af urter eller vitaminer i ampuller egnede. Du kan også bruge vegetabilske olier. Det ønskede stof påføres en bomuldsstynge og gnides ind i øjenbryn. Takket være denne procedure modtager hårene yderligere ernæring.
 4. Sørg for at følge farven. Hvis håret på hovedet er blevet farvet og dets farve er ændret, er det nødvendigt at finde en ny farve til øjenbrynene, så nuancerne kombineres. Farvning gør blyant, skygger eller speciel maling.

Videoen viser detaljeret, hvordan skygger gør den perfekte øjenbryn form. Alle disse tips hjælper med at gøre dine øjenbryn smukkere, tykkere og lysere til minimale omkostninger.

Hvordan man laver den korrekte form for øjenbryn derhjemme (trin for trin instruktioner)

Enhver kvinde ved, at øjenmakeup tager mest tid. Det er han der gør os individuelle, hjælper med at skabe vores eget unikke billede. Øjenbryn til makeup bør gives særlig opmærksomhed, og derfor giver det mening at lære at lave perfekte øjenbryn derhjemme.

En interessant kendsgerning! Øjnene selv vokser ikke og ændrer sig ikke på nogen måde i hele livet. Med hvilke øjne blev født, med sådan og dø.

Formen af ​​ansigtet og alt der er på det kan ændre sig, men ikke øjnene. Makeup hjælper med at give udtryk og karakter til vores udseende.

Og vær opmærksom på, øjenbryn spiller hovedrollen. Ofte bliver de uretfærdigt glemt eller endda tænker ikke på, hvordan de gør dem perfekte, uanset om de er hjemme eller med hjælp fra en professionel.

Den perfekte form af øjenbrynene på typen af ​​person

Før du finder ud af, hvordan du laver perfekte øjenbryn derhjemme, skal du bestemme din type ansigt.

Det kan være:

Det er vigtigt at huske at krumningen af ​​dine øjenbryn afhænge af formen på dit ansigt.

For sin korrekte bestemmelse er det nødvendigt:

 1. Bliv foran spejlet. Hvis du har langt hår, skal du binde det eller flette dit hår. Bangs fra panden skal også fjernes.
 2. Tag en læbestift, bedre lysere og den der ikke er ked af det. Cirkle dit ansigt i spejlet.
 3. Stå tilbage og se hvilken slags figur du har. Hvis der er tvivl, er dette for eksempel en cirkel eller en oval, en linjal vil hjælpe dig. Højden og bredden er næsten ens - cirklen, har en betydelig forskel i størrelse - en oval.

Lad os nu finde ud af, hvordan du laver perfekte øjenbryn derhjemme. Vi starter fra formen af ​​ansigtet, som vi lige har identificeret.

Runde ansigt

Det er kendetegnet ved næsten samme størrelse af linjerne i panden og hagen. Bredden og højden af ​​det runde ansigt vil også være næsten ens.

Hovedtræk ved en kvinde med et sådant ansigt vil være ønsket om at gøre det ovalt eller i det mindste lidt stræk. En sådan visuel effekt vil skabe hævede øjenbryn med en pause.

Øjenbryn med en pause skal ikke være lange, spidsen går lidt ned

Det er vigtigt for dig at understrege den vertikale linje i ansigtet. Glem ikke kinken. Runde øjenbryn tværtimod vil udvide ansigtet endnu mere.

Ovalt ansigt

Nu, hvad ville være det ideelle øjenbryn til ejere af et ovalt ansigt, og hvad der kan gøres hjemme. I dette tilfælde, uanset hvad. Et ovalt ansigt anses for perfekt. Du kan vælge enhver form for øjenbryn. Du - den heldige pige, som alle står overfor.

Skub væk fra din karakter.

 • Den afrundede øjenbryn linje gør dig blød og blød.
 • En dristig bøjning vil tilføre modvilje og oprør.
Øjenbrynsform på ovalt ansigt
 • Et lige øjenbryn - vil understrege fasthed og effektivitet.
 • Raised vil gøre ansigtet lysere og mere åbent.

Øjenbrynsform kan ændre din karakter og dermed dit liv. Eksperiment, men moderat.

Firkantede og diamantformede ansigter

I modsætning til ovalen er disse de to mest problematiske former. Makeup-kunstnere kalder nogle gange dem forkert. Det firkantede ansigt har et massivt udseende.

I dette tilfælde er det vigtigt at huske, at det ikke bør belastes yderligere:

 • absolut nødt til at opgive lige øjenbryn;
 • for afrundede øjenbryn kan give et firkantet ansigt et dumt udseende af overdreven godhed;
 • Overdrive det ikke med pincet.

Tynde øjenbryn på et bredt firkantet ansigt vil skabe en følelse af ubalance. Dette er tilfældet, når du kigger på en person, og du forstår at noget er forkert, du vil ændre noget for at rette op på det.

Diamant ansigt vi kalder stadig kindbenet. Det er kendetegnet ved en smal pande og hage. Hvis det på det ovale ansigt er den bredeste linje på øjenhøjde, så vil den på den diamantformede ene skifte til kindbenene.

Diamantformet facon

Det er muligt, at for nogen bliver problemet en dyd. Mange mennesker kan lide udtryksfulde kindben, men øjenbryn bør ikke være mindre lyse. Det er bedre at gøre dem lange og om muligt brede.

Ellers kan du eksperimentere med formularen. Velegnet som et lige øjenbryn, og med en udtalt kink. Igen skal du ikke glemme karakteren og det billede, du gerne vil oprette.

Langt ansigt

Ved første øjekast synes det at være ovalt, men panden er højere, hagen er lang.

Det er bedst at holde sig på et lige øjenbryn. Det er tilrådeligt at gøre dem så længe som muligt. Halen skal i det mindste nå øjets yderste hjørne.

Øjenbrynens ende skal ikke se ned

Ideelt set fokusere på øvre skals øverste hjørne. Ingen sådanne øjenbryn - en blyant til at hjælpe dig.

Men med en bredde bedre ikke at overdrive det. Hun burde være moderat.
Det er overflødigt at sige, at bøjninger og kinks vil være overflødige.

Formlen for et perfekt øjenbryn: reglen om den "gyldne sektion"

Der er en formel til, hvordan man laver perfekte øjenbryn hjemme. Mens du surfer på internettet, kan du se flere af sine muligheder. Ofte tilbyder de tre.

Formel 1.

Tag en kosmetisk blyant og tegne tre punkter. De vil ligge på forskellige lige linjer.

Vi husker geometrien: en enkelt lige linje kan passere gennem to punkter. Denne lige linje vil være vores blyant.

Direkte retninger:

 • direkte nummer et passerer gennem den tilsvarende fløj af næsen og det indre hjørne af øjet;
 • den anden er gennem næsens vinge og eleven;
 • for den tredje lige linje er det andet punkt det yderste hjørne af øjet.
Reglen om "Golden Section"

Ved krydset af lige linjer med øjenbryn får vi tre punkter: dets begyndelse, top og ende.

Formel 2.

I det væsentlige er det samme, at kun den anden lige linje ledes gennem næsens vinge og øjenets iris tangentielt til dens ydre kant. I nogle tilfælde foreslås det at tegne en linje direkte gennem iris, lige midt mellem pupillen og kanten.

Formel Tre

Hun har stadig et andet navn - "Hollywood". For dem, der har lavet perfekte øjenbryn hjemme, som om de vil blive en stjerne.

I denne udførelsesform er toppen af ​​øjenbryn maksimalt forskudt på det yderste hjørne af øjet.

Nøglepunkterne for at skabe øjenbryn er opnået ved krydset mellem de samme tre lige linjer, men de er forskellige:

 • den første er gennem midten af ​​hagen og den tilsvarende vinge af næsen;
 • den anden er gennem midten af ​​hagen og tangentiel til iris gennem dens ydre kant;
 • den tredje er forbi næsens vinge og gennem det yderste hjørne af øjet.

Hvis du bygger perfekte øjenbryn linjer ved hjælp af disse formler, vil de afvige lidt fra hinanden. Intuitivt føler du pludselig, at nogle af dem nærmede dig mere end alle de andre.

Den perfekte øjenbryn form er let at skabe med dine egne hænder.

En interessant kendsgerning! Alle disse regler er forenklede variationer af den "gyldne sektion" formel. Den er baseret på det ideelle forhold afledt af Pythagoras. Det er præcis, hvordan to forskellige dele af en hel er helt relaterede.

Hvis vi tager et segment og opdeler det i to forskellige dele, og forholdet mellem den største del og den mindre er lig med forholdet mellem hele segmentet og den større del, så er segmentet opdelt smukt. Vi er underbevidst afstødt af alt, der går ud over formlen for den "gyldne sektion" og tiltrækker hvad der svarer til det.

Dette forhold bruges af kunstnere og arkitekter, og beregner proportioner og forhold mellem objekter indbyrdes. Det er 1: 1.618.

Advarsel! Hævelse af øjenbryn i forhold til dets ender bør være i overensstemmelse med formlen for den "gyldne sektion".

På dette sted bør der allerede være et ønske om at lukke fanen.

Det overvældende flertal af kvinder er ikke kunstnere eller arkitekter. Siden deres skoleår har mange af dem aldrig været venner med matematik. De finder det svært at beregne den nødvendige formel baseret på den "gyldne sektion".

Øjenbrynslinjen kan påføres med en pensel med farvesammensætning.

For dem, der er underlegen i deres kendskab til Marie Curie og Sophia Kovalevskaya, opfandt de færdige formuleringer.

Tegn en linje, der læner sig på en af ​​dem, så på den anden side, og du vil føle alt selv.

De med øjne tæt plantede, vil stoppe ved valgmuligheden, sprede hans øjenbryn. Ejere af brede øjne tværtimod beslutter at flytte deres øjenbryn og derved nærme sig de ideelle proportioner.

Regler for tweaking: anbefalinger og fejl

Hovedværktøjet til øjenbrynskorrektion er et stærkt lys. Ved dårlig belysning er det svært at opnå den ønskede effekt. Øjenbrynskorrektion er næsten et juvelerarbejde.

Det er ønskeligt, at spejlet var stort. Pincet har brug for tynde afskårne ender. Kun i dette tilfælde vil du kunne simulere de perfekte øjenbryn derhjemme.

Pincetproceduren kræver også visse steriliteter. Rens dine hænder og pincet. Makeup på ansigtet også - for meget. Vask, tør ansigt og pincet med lotion og kun derefter fortsæt.

Du kan tegne den ønskede form på øjenbryn og markere det overskydende hår med en hvid blyant.

Nå, til det punkt.

 • Comb øjenbryn. Ellers er risikovalg ikke det, du har brug for. Tag din tid, fjern hvert hår individuelt og kun langs bundkanten;
 • En af de mest almindelige fejl er at plukke de øvre hår. Herfra bliver øjenbryn kedelige og skaldede;
Øjenbryn form korrektion med pincet
 • For at gøre det ikke så smertefuldt, stræk din hud lidt med din anden hånd;
 • I stedet for pincet kan du bruge en tråd.

Korrektions kosmetik: blyant, gel, øjenskygge

Overskydende hår, vi har fjernet, og hvor skal vi få den manglende?

Kosmetikkens omgang nærmer sig.

 • Den øvre spids af panden er for langt ned. Vi trækker ud og tegner i blyant, som vi har brug for.

Øjenbryn blyant er normalt sværere end øjenbryn.

Overdrive det ikke med farve. Det bør ikke afvige skarpt fra hårets farve;

 • For at tynde øjenbryn kan du bruge specielle skygger. De vil give en mere naturlig farve end en blyant. Det er bedre at bruge det kun til tegning;
 • For at opnå en rig farve kan øjenbrynene også dækkes med en speciel gel af den ønskede skygge. Nogle af dem kan gøre øjenbrynerne mere volumen og tekstur (hvis det er nødvendigt);
 • Dem, der ikke behøver at male øjenbryn, men du skal glatte og trimme dem, kan du bruge en farveløs gel.

Bred eller tynd: hvordan man holder op med mode

Moderne mode, på trods af den store brug af silikone og kunstiggørelse, foretrækker en naturlig øjenbryn. Rådene fra heltinden Lia Akhedzhakova fra filmen "Office Romance" var ikke længere i går, men i det mindste i forgårs: "Øjenbrynet skal være tyndt og tyndt som en tråd, der er overrasket over."

Mellemstore og brede øjenbryn - ansigt ser anderledes ut

Den ideelle tykkelse er den, som naturen har givet dig. Det kan korrigeres med pincet eller en blyant, afhængigt af hvilket billede du vil have.

Overvej også ansigtets form. I dag er der ingen enkelt standard. Vær individuel.

Nyttige tips fra stylisten

Nogle nyttige anbefalinger fra en specialist:

 • Hvis du er en brunette, gør dine øjenbryn en skygge eller to lettere end håret på dit hoved. Blondiner anbefales at gøre øjenbrynene mørkere, men også ikke mere end to toner.
 • Kombination og farvning af øjenbryn bør være på vækstlinjen.
 • Det er praktisk at bruge en palette med to nuancer. Basen af ​​panden er trukket lettere, og bøjningen og halen er i mørkere tone.
 • For større udtryksevne - under panden og over bøjningen kan du anvende lyse skygger.

Hvordan pleje øjenbryn efter korrektion

Smuk kan kun være velplejede øjenbryn. Det er ligegyldigt hvor du skabte deres ideelle form - med en specialist eller selvstændigt hjemme.

Gør det en regel at kamme og knibe dine øjenbryn dagligt. Især hvis du er en varm brunette.

Blondiner har råd til øjenbrynskorrektion hver tiende dag.
Til kamning kan du tage som en speciel børste og en almindelig tandbørste eller en ren børste fra mascaraen. Fremgangsmåden er god til at tilføje tilsætningen af ​​olie.

Sørg for at fjerne makeup inden du går i seng.

Som du kan se, er det slet ikke svært at lave perfekte øjenbryn derhjemme. Korrektionen vil ikke tage dig meget tid. Det kræver ikke særlige færdigheder eller dyrt udstyr. Som regel er alt hvad du behøver allerede i din kosmetiske taske.

Vis noget kreativitet, og du vil lykkes. Du skal bare elske dig selv lidt mere.

Vi lærer at vælge formen på øjenbrynene i form af ansigtet. Ekspert video konsultation:

Korrekt øjenbryn form korrekt. Tips fra video fagfolk:

Fejl i udformningen af ​​øjenbrynene og de rigtige beslutninger. Se videoen:

Gør smukke øjenbryn former med dine egne hænder

Korrekt pleje

To enkle trin: Rensning plus ernæring sikrer naturlig skønhed og tæthed.

 • et spejl;
 • ricinusolie;
 • bomuldsplader;
 • en lille børste fra brugt mascara eller en speciel kam.

Efter at have fjernet makeup skal du påføre en dråbe olie på dine øjenbryn, massage med en børste. Dette vil forbedre blodcirkulationen, og ricinusolie vil nærme, styrke hårsækkene og genoprette tykkelsen af ​​tynde øjenbryn.

form

Lager på fashionable makeup med et lille sæt børster. For at gøre øjenbrynene smukke hjemme skal du studere ansigtets egenskaber, vælge den optimale form, fremhæve fordelene og skjule fejlene.

 • Forhøjede buer vil passe med rundede piger, med en lille kink, en raffineret ende, en bred begyndelse, de øvre punkter trækker lidt mod templerne.
 • Oval vil dekorere lige, vandret, let afrundet i slutningen af ​​linjen.
 • Triangulært ansigt vil hæves, glat buede linjer, mellemstørrelse. Undgå skarpe kinks - ansigtet vil være vinklet.
 • På et firkantet ansigt ser høje, lange, brede pandebuer godt ud - de balancerer proportioner. For tynde forkortede linjer vil ødelægge indtrykket, udadvendt forstørre ansigtet.

Før du følger modetrends på tynde eller alt for brede øjenbryn, skal du vurdere, hvordan de passer dig personligt.

korrektion

Har smukke øjenbryn, kan du uden at plukke. Til korrektion derhjemme skal du:

 • diagonale pincet;
 • antiseptiske bomuldsstoffer;
 • pensel;
 • søm saks;
 • et spejl

Bekvemt beliggende i et godt oplyst sted, for eksempel modsat vinduet. Behandle forsigtigt med øjenbryn antiseptisk. Børste børsten langs vækstlinjen, lav to - tre opadgående bevægelser. Hår, ikke vendt tilbage til dets oprindelige sted, og de resterende hænger ud, skæres med små saks. Skær forsigtigt hårets spidser ud med fokus på buens overkant.

Brug pincet til at fjerne uønsket vegetation under den ønskede form. Korrektion at være bundlinjen.

Andre teknikker, der hjælper med at give øjenbrynene en smuk form.

 • Trådkorrektion. Den hurtigste, billigste vej - du skal bruge en almindelig sytråd. Klip et stykke af en længde på 15-20 cm. Slip enderne - det viste sig en ring. Drej, drej cirklen til en figur otte. Stræk den resulterende enhed med indeks og tommel af begge hænder. Brug børsten til at give retning. Desinficer hudoverfladen med et antiseptisk middel. Klem unødvendige hår, rullende den snoet del af huden fra venstre mod højre, styring af dine fingre. Skynd dig ikke, skynd dig kan skade, bryde hår. I stedet for glat hud forbliver stikkende "hamp".
 • Fjernelse med voks, sukker. Denne metode bruges, når der er meget ekstra hår. Den varme blanding påføres huden og fjernes efter afkøling. Det er vigtigt at overveje, hvor følsomt ansigtets hud er på sådanne procedurer, om der er en allergi over for de komponenter, der udgør epilatoren.

Make-up-kunstner vil bidrage til at gøre en smuk øjenbryn form. Du bliver nødt til at vedligeholde linjen, rettidigt fjerne overskydende.

registrering

Hvis du er tilfreds med bøjningen, er tykkelsen af ​​pande linjen, den naturlige farve og derefter efter korrektion det nok at bruge en særlig gennemsigtig gel til at fixe hårene. Utilstrækkelig tykkelse, korrekt øjenbryn makeup.
Det er nødvendigt:

 • blyant for kontur;
 • skygger af en lignende tone;
 • hård børste;
 • blød børste til fyldning med farve.

Naturlighed er i mode, så make-up kunstnere anbefaler at justere farven lidt med en blyant, understreger den naturlige form givet af naturen. Men hvis øjenbrynene er tynde, utænkende, vil du udvide, for at give lysstyrke. Den klassiske form består af et hoved (den bredeste del, der ligger ved næsen), krop, hale (placeret ved templet). Bestem kontrolpunkter ved at følge trin-for-trin instruktionerne.

 1. Start af buen. Vedhæft en blyant, der forbinder det indre hjørne af øjet med næsens vinge, som vist på billedet. Sæt et næppe mærkbart mærke.
 2. Elevation. Tegn en linje gennem næsens side og midtpunktet af eleven. Marker toppunktet.
 3. Edge. Spidsen af ​​halen er placeret ved at forbinde næsens kant og øjenlågets yderste hjørne. Lav en notat.

Start tegning øjenbryn form med en blyant.

 • Påfør en let lige linje fra det første mærke og lav bunden.
 • Efter at have nået stigningspunktet, spore halen med klare afrundningsbevægelser med fokus på kanten af ​​buen.
 • Begynd at fylde lysslag, der efterligner naturligt hår, hvilket skaber en smuk form.
 • For at gøre blyanterne mere naturlige, brug en hård flad børste, følg skyggeledningen af ​​linjerne.
  Stagefyldningsskygger. Brug en blød børste til at udfylde hullerne, tilføj lydstyrke og dybde. Træk ikke en klart lodret linie i begyndelsen af ​​næsen - tonen skal styrkes gradvist.
 • Det endelige tryk giver arbejdet en kontrast og udtrykkelighed. Med en blød børste skal du skrive skyggerne af en lys farve, flytte nedre og øvre kant af øjenbrynens spids. Du kan bruge en lys blyant. Bland forsigtigt.
 • Fix frække hår med en gennemsigtig styling gel. Pensel anvende sammensætningen, lad tørre.

Valg farve af dekorative kosmetik, overveje en skygge af en hud, en naturlig hårfarve. Husk, kolsort farve er østbrændende brunetter med mørk hud. Sort brun brud klassiske brunetter, mørkebrunt hår. Brun - brun, rød. Folk med lyse øjne, blondt hår, det er bedre at vælge gråbrune farver.

farve

Vil give pandebuer en varig, mættet farve i to til tre uger uden brug af tatovering og daglig farvning. Langsigtet effekt kan opnås permanent maling, henna.
Det vil tage:

Farvepaletten spænder fra lysebrun til sort. Sammenlignet med kemiske farvestoffer vinder henna takket være dets naturlige sammensætning. Anvendelsesmetoden er den samme. Cotton pad, alkohol affedt hår, hud. Lav en blanding i henhold til vedlagte anvisninger, anvend. Slet den maling, der er gået i udlandet, hvilket giver en smuk form. Sørg for, at arbejdet ser pænt ud, symmetrisk, bemærk tiden. Lysfarvning kræver 5 min. - Hår vil få farve, intensiv 15-20 minutter. - få effekten af ​​tatovering ved farvning af hud og hår.

konklusion

For at gøre øjenbrynene smukke, og udseendet åbent, ekspressivt, brug tre enkle trin: korrektion af linjer, tankevækkende form, naturlig farve. Husk at tage sig af din daglige pleje. Spar penge ved at købe mange kosmetik.

Få en til to kvalitetsprodukter, der passer til farveskemaet og et par professionelle børster. Eksperiment med nuancer, vælg det bedste. Med praksis bliver færdigheden slået, og tiden vil gå mindre.

Korrekt video korrektion

Har mænd brug for at barbere deres ben: resultaterne af undersøgelsen

Korrektion af øjenbryn efter tatovering: funktioner og omkostninger ved proceduren