Skal jeg barbere lysken hos en mand hvorfor

Hovedargumentet for at barbere en lyske til en mand er æstetik. Et glat barberet lyskeområde fokuserer opmærksomheden på penis og gør det visuelt større. Men det stærkere køn er meget sværere at klare denne opgave. For ikke at beskadige den delikate hud i dette område bør man være opmærksom ikke kun på udførelsesmetoden, men også på de anvendte instrumenter. Fælles shugaring, kemisk hårfjerning og laser hårfjerning anbefales ikke til mænd. Disse procedurer, udført i salonen og populær hos kvinder, på grund af de særlige forhold i strukturen af ​​den mandlige krop kan skade ham. Det er derfor, at den mest populære metode til at slippe af med overskydende vegetation forbliver barbering, som med forbehold af en række anbefalinger kan udføres hjemme.

Det anbefales kun at barbere lyst på en mand med en barbermaskine. Elektriske barbermaskiner er meget aggressive i aktion og kan let beskadige huden. Derfor bør barberingen kun udføres på ansigtet. Brugen af ​​en barbermaskine er acceptabel, men den professionelle skal udføre proceduren. Ellers kan skader forårsaget af værktøjet være livstruende.

For sikkert at fjerne hår fra lysken er det vigtigt at vedtage den korrekte kropsholdning. Den mest komfortable stilling - liggende. Proceduren kan udføres i bad eller brusebad. Men det er mest sikkert og behageligt at barbere kønsorganerne kun ved at ligge på en sofa eller seng. Hvis barberingen udføres for første gang, anbefales det at vælge din kropsstilling i badet.

Før du går videre til proceduren, skal du forberede huden. Det er nødvendigt at dampe yderligere ved hjælp af et varmt bad eller en bruser. For dette nok 10-15 minutter. Dette sikrer komfortabel hårfjerning uden risiko for efterfølgende indvækst: Udvidede hårkanaler bliver lettere at manipulere. I dette tilfælde er sandsynligheden for irritation signifikant reduceret.

Barbering af håret er mest bekvemt efter forbehandlingen. De skal skæres i en længde på mindre end 0,5 cm. For at gøre dette skal du bruge en trimmer, hårmaskine eller sakse. Ved brug af maskinen skal du først kontrollere rigtigheden af ​​de valgte dyser. For at gøre proceduren så let som muligt anbefales det at bruge tip "0" eller "1".

I testiklernes område skæres håret kun med sakse. Skader på dette område er meget smertefulde og farlige.

Ved brug af depilatory cremer skal man tage sig af. Før du anvender værktøjet til det intime område, er det nødvendigt at anvende lægemidlet til albuebøjningen. Efter fjernelse fra huden er det nødvendigt at analysere dets tilstand inden for en time. Selvom der ikke er nogen irritation eller pletter på hånden, der angiver en allergisk reaktion, skal du lægge stoffet på kønsorganerne, så du starter med en meget lille del og ser huden i de næste par minutter.

Hvis du vælger et barberingsprodukt, bør du foretrække lægemidler beregnet til følsom hud.

Kvaliteten af ​​proceduren afhænger af den korrekte arbejdsstilling. Der er flere muligheder, men den mest komfortable ligger på sofaen.

Barbering udgør:

 • Liggende i badeværelset - fordelene ved kropsholdning er, at du kan udføre proceduren, idet du er i en lille mængde varmt vand, hvilket giver yderligere dampning. Razor i denne position er meget bekvemt at skylle, og du kan rydde det op med et brusebad.
 • Siddende på gulvet - denne position er også meget behagelig på grund af stabiliteten. I dette tilfælde anbefales det at placere et bassin fyldt med vand ved siden af ​​det for nemheds skyld at skylle barbermaskinen.
 • Siddende på toilets skål er også en bekvem, men mindre stabil måde. Til denne position anbefales det at erstatte en spand under kønsorganerne: dette undgår unødvendige rester.
 • Stående under brusebadet - metoden er god, fordi når der opstår nedskæringer, vaskes blod hurtigt af med en vandstrøm, ikke tilsmudsende tøj. Under proceduren anbefales det at stå ved siden af ​​en vandstrøm, og ikke under den, for ikke at vaske barberskummet.

Pubisk hår skal fjernes hver 5-6 dage. Til dette formål anbefales det at bruge razor tips med 2-3 blade. Hvis der anvendes engangsmaskiner, skal antallet af blades forblive ens. Dette vil give en højkvalitets barbering uden at savne hår.

For helt at slippe af med håret og ikke skære, skal du med din fri hånd strække det behandlede område af huden for at undgå dannelsen af ​​dets folder. Ellers skal du sørge for at skære ned.

Derudover skal du nøje følge håndens retning. Korrekt er korte stroke-lignende bevægelser udført uden at trykke hårdt.

 1. 1. Langt hår er forkortet med saks eller trimmer.
 2. 2. Påfør barberkrem til området omkring penis og testikler.
 3. 3. De barberede områder strækkes forsigtigt under proceduren. Der skal lægges særlig vægt på pungen, da den næsten udelukkende består af hudfold.
 4. 4. For at undgå rødme og ubehag smøres overfladen, der allerede er behandlet med en barbermaskine, med creme eller gel efter barbering.
 5. 5. For at mindske irritationen skal det være noget tid (30-60 minutter), skal du ikke bære undertøj: de resterende dele af hårene klæber sig til stoffet.

Hvis en mand allerede har barberet den intime zone, men han fulgte ikke instruktionerne i alt, kan rødme blive vist senere. For at undgå kløe anbefales det at omhyggeligt pleje huden efter proceduren. For dette bør du bruge fugtighedscreme naturligt.

Hvis en mand barberer sine puber og kønsorganer for første gang, lidt senere kan han støde på en piercing sensation i lyskeområdet. Voksende hår forårsager denne følelse, så proceduren skal gentages regelmæssigt. Regelmæssig barbering med brug af specialiserede produkter gør hårene blødere, så problemet vil bekymre sig mindre og mindre hver gang.

En ung fyr eller teenager til pleje af det intime barberingsområde skal bruge naturlige fedtstoffer: grøntsager eller dyr.

Når håret vokser, kan det forårsage ubehag. Dette er en midlertidig begivenhed. Hvis skrotområdet er kløende efter proceduren, og plejeprodukterne ikke fjerner ubehag, bør du begrænse barberingsområdet. Det anbefales at forlade en lille vegetation i området af skindens del af ljummen og skrotummet og efterfølgende justere den intime frisure i dette område med en trimmer.

Sådan barber du en lyske til en mand - værktøjer, tips og tricks

Barbering af den male indinale zone har mange fordele:

 1. Med barbert hår i lysken bliver medlemmet visuelt større.
 2. En partner vil gøre mere villigt et slag på en barberet pubis på grund af manglen på hår, der ikke kan komme i munden.
 3. Manden, der barberede pubis, undgår ophopning af forskellige bakterier i det indinale hår.
 4. Der er ingen ubehagelig lugt, og testiklerne virker ved optimale temperaturforhold på grund af manglende hår.

Der er flere ulemper ved lyskalbering:

 1. Den største ulempe er irritation af lyskeområdet. Især om sommeren.
 2. Barbering tager meget tid og kræver regelmæssig vedligeholdelse.

Som det fremgår af sammenligningen, er fordelene noget større. Men mange mænd, der har oplevet en engangs barbering, nægter at fortsætte det på grund af irritation, fordi de ikke vil opleve det igen.

Hvilke værktøjer bruges til barbering

Hårfjerning i det intime område kan udføres med forskellige værktøjer:

 • Depilator - lover den mest langsigtede mangel på hår. Men læger advarer om, at depilatoren, når den er fjernet, skaber et lille sår i stedet for hvert hår, som senere kan blive til forskellige infektioner. En anden ulempe ved depilering er følsomheden af ​​lyskeområdet, som ikke behøver at hyppige procedurer;
 • creme depilatory - ganske let at bruge. Men mange mænd, der er bekymrede for deres fødedygtige funktioner, foretrækker betyder, at de vil beskytte deres testikler og penis mod anvendelse af aggressive kemiske forbindelser. Hvis cremen kommer ind i det åbne kød, kan du blive brændt. Derudover er metoden ikke særlig behagelig og kan forårsage en allergisk reaktion;
 • trimmer - dens anvendelse er berettiget ved den første hårfjerning, når der er langt hår, der skal forkortes. Sørg for at bruge skægspidser. Med regelmæssig barberhule er brugen ikke retfærdiggjort, da den delikate hud i pungen let kan blive skadet;
 • engangs eller genanvendelig barberskrabbe. Det kan bruges uafhængigt uden hjælp fra ekstern bistand. Det anbefales at bruge selv af fagfolk;
 • Du kan også bruge en lige barberkniv - men for at bruge den skal du have en særlig færdighed, ellers er det nemt at skære dig selv.

Af disse værktøjer er den bedste mulighed en barbermaskin. Det er den mindst farlige, og dets brug kræver ikke nogen specielle færdigheder eller bruger ekstra penge til at købe dyre værktøjer.

Sådan forbereder du dig

Gruberberøring kræver særlig behandling, da denne zone er mest følsom over for en mand og derfor kræver omhyggelig forberedelse:

 • Før du begynder barbering af hår, skal du tage et varmt brusebad, takket være, huden bliver renset og fordampet;
 • hvis proceduren foregår for første gang eller ikke er blevet udført for længe siden, skal du tæve hårene med en trimmer eller en saks. Dette vil tillade færre hår at sidde fast i en barbermaskine;
 • Anvend derefter barberingshjælpen. Det anbefales at bruge præparater til sart hud;
 • Fortsæt til barberingsprocessen. Det er bedst at barbere sig langs hårets vækst. Maskinen skal være skarp. For første gang skal du planlægge, hvad der bliver brugt mindst en halv time.
 • bedst hvis fjernelsen udføres før sengetid. Dette vil gøre det muligt for huden at roe ned, reducere den efterfølgende irritation på grund af, at personen om natten flytter mindre, sveder ikke, og derfor er barberingsområdet mindre i kontakt med tøj.

Sådan barberes et intimt område for første gang.

Barbering i lysken er værd at overveje proceduren trin for trin:

 1. Først skal du afskære langt hår med saks eller trimmer. Jo kortere det viser sig at skære håret, jo lettere vil det være at barbere dem med en barberkniv. Følgelig vil irritationen af ​​linsens delikate hud være mindre.
 2. Hvis det blev besluttet at bruge hårfjerningskrem til hårfjerning, skal du først prøve det et eller andet sted i armens skur. Således kontrollerer kroppen for en allergisk reaktion. Og først efter det kan du bruge det i lyskeområdet. Den første applikation på lårens hud skal ske så forsigtigt som muligt. Først påfør lidt creme og følg kroppens reaktion. I intet tilfælde skal fløden falde på hovedet.
 3. Det er nødvendigt at tage den mest komfortable stilling i badeværelset eller brusebadet - dette er den bedste løsning. Du kan også sidde sidder på kanten af ​​toilettet. Det vigtigste, at det var praktisk og tid til barbering var nok.
 4. Påfør skum eller barberkrem. Du skal vælge et middel til følsom hud. Nå, hvis et sådant værktøj har antibakterielle egenskaber. I processen, som du barberer, kan du tilføje barberingsmiddel for at blødgøre proceduren. Det er således muligt at opnå mindre hudirritation i slutningen.
 5. Du kan begynde barbering. Det bedste valg af maskinen vil være en ny dyse med det maksimale antal tilgængelige knive. Det er bedre at lave korte slag og skyl derefter maskinen. Dette vil give et minimum af pas på den delikate hud i lysken, og sørg for en ren barbering første gang. Efter barbering, for at opnå glathed, kan du smøre huden igen med et barberingsmiddel og gentage proceduren mod hårvækst. Under ingen omstændigheder kan man ikke trykke på maskinen, bevægelsen skal være luft.
 6. Det er meget vigtigt ikke at gå glip af området under penis og fra dets sider. Nogle hår kan vokse bogstaveligt ved roden og er lette at savne. Når du barberer - med den ene hånd skal du vippe det seksuelle organ i forskellige retninger, og den anden med maskinen for at sikre renheden af ​​barberingen ved bunden af ​​penis. Det er også vigtigt at barbere området fra siderne af pungen. Det er svært at se, om du barberer mens du står. Det er ikke svært at barbere pungen, det vigtigste er at overholde reglen om, at alle bevægelser skal være lette, og ikke at spare midler til barbering, hvilket sikrer en perfekt glidning af barbermaden og vil spare dig for at blive trukket op og springet af barbermaden.
 7. Efter proceduren skal du vaske grundigt, vask det brusebad eller bad, hvor barberingen fandt sted. Barberet lyske kan behandles med lotion, aftershave eller babyolie. Dette vil reducere efterfølgende irritation ved regrowing barberet hår.

I princippet er hele proceduren ikke særlig kompleks og er let at gøre alene. Det vigtigste er at forstå, at uanset hvor forsigtigt den første hårfjerning blev udført, er følelsen af ​​ubehag under hårgenvækst usandsynligt at blive undgået.

Nogle nyttige tips

Hver mand har sine egne hemmeligheder, som han har udviklet til en ren og smertefri barbering. Tilsvarende, når barbering hår lyske område. Over tid vil sådanne færdigheder opstå. Nå, for første gang skal du overholde følgende tips:

 • Hvis du skal bruge et gammelt blad, når du barberer igen, er det bedst at tørre det godt efter den første barbering. Således vil det ikke blive udsat for rust og vil forblive skarp;
 • under ingen omstændigheder barbere uden brug af blødgøringsmidler
 • Ved de første prøver kan barbering af lysken resultere i udskæringer. Ingen grund til at være ked af det. Der er intet galt med det. Det er nok at behandle udskæringerne med et antiseptisk middel. I fremtiden vil den akkumulerede erfaring tillade at undgå sådanne situationer;
 • under ingen omstændigheder kan du ikke flytte barbermaskinen til siden. Ellers kan du ikke undgå nedskæringer;
 • første prøver kan begrænses til ufuldstændig barbering af håret. Dette vil reducere irritation og samtidig begynde at pleje huden til barbering.

Hvad skal du være opmærksom på

Hvem advarede, han er bevæbnet. Der er nogle uventede konsekvenser, som du skal være forberedt på:

 • Det er bedst at begrænse sex efter barbering;
 • sved, der falder på den barberede overflade af lysken, forårsager brænding og kløe. Du skal være forberedt på dette;
 • også for at undgå irritation er det bedst at begrænse sportsaktiviteter umiddelbart efter barbering. Ikke kun sved, men også overdreven friktion af tøj kan forårsage irritation;
 • efter flere gange vil huden blive brugt, og proceduren vil ikke forårsage en sådan kløe;
 • Hvis der i løbet af proceduren er nedskæringer eller sår, er det nødvendigt at begrænse seksuel kontakt indtil fuldstændig heling.
 • Efter barbering skal du omhyggeligt overvåge lårens hud og være opmærksom på eventuelle støder. Der er intet galt med det, men ingen er immun fra indgroede hår.

Sammenfattende kan vi sige at barbering af en manns lyske ikke kræver nogen præstationer fra ham, men giver ham mulighed for at føle sig mere velplejede, smukke og sexede. Og så rejser han ham i øjnene og i øjnene af en kvinde til et andet niveau.

Sådan barberes en lyske til en mand - om piger som barberet lyske

Skader hos mænd, der opstår under barbering af hår i det intime område, er sjældne, men forekommer. Derfor er spørgsmålet om korrekt fjernelse af det hårede dæk i lysken akut. Hvordan barberer man et intimt område uden at skade huden eller forårsage irritation? Du skal afhente sikre værktøjer og udføre proceduren i det mest behagelige miljø.

Skal du virkelig barbere din lyske?

Det er faktisk ret svært for mænd at komme til en enkelt løsning i denne sag. Kvinden ved med sikkerhed, at hun har brug for at barbere håret på kønslæberne og i folderne og efterlade det på skindhår. Det handler kun om hygiejne, afhængigt af kritiske dage. Og hvordan man være en mand?

Hvis du barberer håret i din lyske, ser penis længere ud, mere massiv end at "gemme sig i brystet." Dette giver selvfølgelig en mands tillid, hjælper med at indstille sig til succesfuldt sex. Du kan også notere følgende fordele:

 • I mangel af hår er sveden reduceret.
 • I puljen stikker håret ikke ud under bunden, æstetikken bevares.
 • Håret er ikke klæbet i tyggegummiet tøj, ikke forstyrre dressing.

En mand kan bemærke ulemperne ved barbering. For det første er dette en fortsat kompleks og tidskrævende procedure, der kræver koncentration. For det andet, uanset hvor hårdt du prøver, første gang du stadig ridser din hud, kan der være mindre ubehagelige nedskæringer. Og for det tredje vokser stubben meget hurtigt, hvilket er fuldstændig uromantisk stikkende under samleje, og manden selv er irriterende. Du skal barbere meget ofte for at opretholde normal hudtilstand.

Og vi bør ikke glemme ikke-standardiserede situationer, når en mand lærer at barbere sin lyske for at helbrede en svampesygdom eller lus. Der er ikke behov for en barbermaskine.

Hjem hårfjerning

Beregn tiden, så den tid du bruger på et intimt hårklipp, ingen generede dig. Ideelt set, bo hjemme alene. For proceduren skal du:

 • Elektrisk barbermaskin
 • Trimmer (til skæring i vanskeligt tilgængelige steder).
 • Lille saks.
 • Maskinværktøj med skarp barbermaskine.
 • Spejlet

Kun nogle værktøjer kan bruges, afhængigt af hvordan du foretrækker at klippe. Alt, hvad du bruger til et hårklipp i det intime område, bør kun bruges til disse formål i fremtiden eller som en sidste udvej, bør desinficeres grundigt. Det er uacceptabelt at trimme håret i lysken med en trimmer og derefter i næsen.

Trin 1 - Haircut

Haircut er gjort på en tør, du kan ikke engang i badeværelset. Håret i lysken er meget hårdt, hvis det ikke bliver forkortet, vil de hamre maskinens knive, hurtigt stumpe dem. Hair trimning fjerner skamhår, i indinale folder er den resterende hårlængde ikke mere end en centimeter.

Advarsel! Brug ikke en elektrisk barberkniv til at skære pungen og et stykke hud under penis! Her er meget tynd og delikat hud, du kan beskadige det om tre sekunder, hvis el-barberhårene bider håret og trækker det, vil det være meget, meget smertefuldt.

Trimmeren er mindre end en elektrisk barberkniv, de er lettere at styre, men du bør heller ikke bringe maskinen til testiklerne, skære deres hår tæt på penisens rod. En mand, før barbering af hans æg, behøver ikke at trimme deres hår. Her er meget tynde hår, de er lettere at fjerne barbermaskinen.

En anden mulighed er at bruge små saks. På fora er det nogle gange anbefalet at tage manicure og bruge dem. Risikerer ikke !! Skarpe spidser gennemsyrer huden, ridser, stikkende. Køb baby neglesaks til babyer med tykke knive og afrundede spidser. De er helt sikre, men på trods af dette skar de perfekt og gør et godt stykke arbejde med skindhår.

Trin 2 - Hudpræparation

Tag et varmt bad, og bedre - et varmt bad. Før barberingen skal huden dampe ud så meget som muligt. På håret i lysken kan du anvende barberskum, som du bruger til ansigtet, hvis det ikke indeholder "forfriskende" komponenter - menthol, eukalyptus.

Husk alt, der køler ansigtet, i ljummen - forbrændinger!

Den bedste mulighed er at smøre pubis, folder, området omkring penis med en speciel barbergel på intime steder.

Trin tre - barbering

Gør dig komfortabel. Hvis du skal barberes i skålen på badeværelset, sæt et spejl på bunden, hvor du kan se på ljummen, skrotummet. Mænd, der ofte barberer deres lyske hævder, at det er mest bekvemt at barbere, mens de ligger på en seng eller etage.

Forbered servietter til at tørre spejlet, hænderne. Maskinen skal tages helt ny, så knivene er så skarpe som muligt. Udfør barbering:

 • Først og fremmest er området over penis barbert. Hvordan barberer man en pubis mand? Kun i løbet af hårvækst, vil det hjælpe med at undgå indvækst, reducere sandsynligheden for irritation. Håret fjernes let, bløde streger. Skub ikke, lad være med at blive såret.
 • Derefter fjernede håret på siderne. Penis kan skubbes til siden med hånden, benene - lidt adskilt til siderne for nemheds skyld, idet man tager en pose i halvsædet.
 • For at barbere området mellem roten af ​​penis og pungen, skal du hæve penis. Hånd her med yderste omhu.
 • Når du barberer under pungen, er det bedre at samle testiklerne i din hånd og løfte og se korrekt i proceduren i spejlet.
 • Hvis det er ekstremt nødvendigt at fjerne håret på pungen, tag en isterning og træk i dette område. Testiklerne vil afhente og huden bliver straks mindre, den bliver fastere, så barbering er lettere.

Ved barbering styres alle streger fra midten til siden. Efter hver bevægelse er det nødvendigt at vaske det barberede hår ud af maskinens knive. Brug varmt rindende vand, skal du bare slukke for vandhanen. Med en "barbering" åbner hårsækkene sig bedre, håret er barberet bogstaveligt "under roden".

En mand, inden han barberer sin lyske, skal overveje en række handlinger, der i høj grad afhænger af anatomiske egenskaber.

Huden på puben, i lårfalsene, bør være lidt spændt med den brugte hånd, hvilket giver en glat overflade og øger barbermassens glide. Ideelt set barberer du med en oprejst penis, så huden strækker sig jævnt fra alle sider, og drejning af penis vil være den nemmeste.

Efter barbering skal du tage et bad og rengøre huden af ​​det fjernede hår grundigt. Resterne af håret kan dobryvat under et brusebad ved hjælp af små portioner af barbergel.

Det bør tørres af med et gammelt håndklæde, som allerede har opnået tilstrækkelig blødhed og ikke ridder huden. Desuden må du ikke gnide huden i lysken, men forsigtigt promakivat, fjerne overskydende fugt. Efter barberingskrem påføres på tør hud. Det behøver ikke at gnide, det er bedre at vente 15 minutter at blive absorberet. Ved afslutningen af ​​proceduren bør du bære rummelige undertøj (helst bomuld), som ikke vil gnide huden i lysken.

Korte instruktioner til barberhøns mænd

Sådan forebygger du irritation?

Du har meget følsom hud på ansigtet, tilbøjelig til udslæt og irritationer. Det er muligt, at rødmen også vises på skindet og lysken folder efter barbering. Sådan barber du lyske uden irritation? Overhold følgende regler:

 • Kun skarpe friske knive.
 • Barbergel - med aloe (har antiinflammatorisk, beroligende effekt).
 • Forsøg ikke at opnå super-glathed, barbering mod hårets vækst, det vil helt sikkert føre til, at hår vokser ind i huden.
 • Efter barbering kan du anvende en antibakteriel creme eller en helbredende salve til huden, såsom Bepanten.

Du kan ikke bære syntetiske undertøj, tæt efter badestammer.

Vi anbefaler at læse:

Hvordan man forlænger samleje - effektive metoder

Skønhedssaloner

Hvis en mand virkelig ønsker at slippe af med vegetationen i lysken, men er bange for at barbere sit hår hjemme alene, kan han kontakte skønhedssalonen. Nu er fjernelsen af ​​håret omslag i skønhedssaloner udført ikke kun for kvinder, men også for mænd.

Du kan ikke bare barbere håret i lysken, og bede om at lave et interessant, intimt hårklipp. For at opnå maksimal glathed gør nogle mænd billeddannelse af det intime område. Mænd er sjældent enige om at vokse. Selvom denne procedure giver fuldstændig hårfjerning, er det meget smertefuldt.

I skønhedssaloner fjerner man ikke hår i lysken hos mænd med depilationskremer. De indeholder stoffer, der kan forårsage forbrændinger til den tynde og delikate hud i pungen. Hvis selv en dråbe af stoffet kommer på hovedet af penis, vil slimhinden blive beskadiget, selv vandladning vil være meget smertefuldt.

Hvis du i hjemmet besluttede at "fjerne" pubic håret med en depilatory cream, beskyt penisens hoved - læg kondom på. Og først udfør en følsomhedstest, der anvender en lille fløde på albuens bøjning i 15 minutter.

Hvordan relaterer piger til manglen på vegetation i en manns lyske?

Hvordan finder man ud af, om en pige kan lide det, når barberet på fyrens lyske? Du skal bare spørge. Selvfølgelig ikke hver forbigående pige, men en seksuel partner.

Nogen anser hårfjerning obligatorisk til hygiejneformål. Elskere af oralsex vil bare ikke have mandens hår i gang med at "kile i næsen". Men der er piger, der ikke kan stå tinte mandlige intime "stubbe" i bikiniområdet, labia. Kvinder kan have ridser på den delikate hud af "stubber" af for nylig barberede hår, udslæt, irritation efter samleje.

Frakke i det intime område er undertiden simpelthen nødvendigt, og ikke kun for isolering. Hår i ljummen hjælper med at sprede mandlige feromoner ansvarlig for seksualitet. Mange kvinder tager mænds naturlige hår, for givet. Desuden er det barberede lyskeområde lidt alarmerende: "Er personen en traditionel orientering? Har han skindlus? "

Derfor, hvis din kvinde er af den opfattelse, at en mand skal være sulten, kraftig, ildelugtende og håret, og du er helt tilfreds med tilstanden i den intime zone, bør du ikke torturere dig selv. Lad dit hår være alene, men det sker så, at han besluttede at overraske sin elskede, barberet lysken i overensstemmelse med alle reglerne, men irritationen spredte sig og smed det med en sårhelende salve i en måned.

Sådan barber du en lyske til en mand - praktiske råd

Mangel på hår i det intime område er en populær løsning i dag, hvilket har sine fordele og ulemper. Hvis for kvinder intimt hårklipp er mere normen, så for mænd - en ny udfordring. Sådan barber du en lyske til en mand for at opnå det bedste resultat, og samtidig forhindre skader, der i betragtning af områdets specificitet kan være ret farlige.

Hvorfor barbere et lyske til en mand - hvorfor er det rentabelt?

I starten skal du overveje fordelene ved denne begivenhed. Og der er mange af dem. Dette er ikke overraskende, fordi ingen ville have taget til barberingsprocessen af ​​et sådant bud og vigtig zone for hver mand.

Hvorfor er det nødvendigt at slippe af med hår i lysken?

Som regel er der ikke et presserende behov for denne procedure. Det forekommer kun, hvis det er nødvendigt at fjerne alt hår i lysken hos mænd, inden der træffes medicinske eller kirurgiske foranstaltninger. I dette tilfælde bliver det en vigtig proces, da håret kan komplicere adgangen til det ønskede organ, samt forværre effektiviteten af ​​behandlingen.

I alle andre tilfælde indebærer denne procedure indlysende æstetiske og hygiejniske fordele.

Barberhvirvel hos mænd bidrager til, at pubicområdet bliver rent. Den secernerede sekretion vaskes let af, bakterierne har simpelthen ikke tid til at begynde at formere sig. Det er naturligvis kun muligt under forudsætning af, at manden nøje overholder reglerne og kravene til personlig hygiejne.

Og nu om manglerne

Før du tænker på, hvordan man barberer håret i lysken på en mand, skal du finde ud af, hvad ulemperne kan være fra denne begivenhed. I retfærdighed skal det bemærkes, at de er få:

 • hudirritation er et ret almindeligt problem, hvilket er særligt relevant for de fyre, der barberer pubis for første gang. Irritation af delikat hud i dette område kan forekomme på baggrund af ukorrekt håndtering af en barbermaskine eller brugen af ​​uegnede midler - en creme, en blanding til depilation mv. Bange for irritation er ikke værd, selv om det er ubehageligt. Det er vigtigt at gøre det så hurtigt som muligt for at fjerne det. For at gøre dette skal du bruge specielle reduktionsmidler og sedativer. Prøv at tage et brusebad så ofte som muligt, fordi patogene mikroorganismer kan trænge ind i mindre hudlæsioner;
 • nedskæringer er et andet problem, der står over for så mange af dem, der overvejer spørgsmålet om, hvordan man barberer en lyske til en mand. Nedskæringer skyldes hovedsageligt den uforsigtige håndtering af en barbermaskine, en saks, en trimmer, en klipper og andre værktøjer, som du kan fjerne overskydende hår. Hvis klippet er ubetydeligt, skal du lægge et stykke toiletpapir eller et serviet til det (avisen er ikke nødvendig, da trykfarve er et potentielt toksin til kroppen). Efter et stykke tid vil blodet stoppe med at gå, smerten vil stoppe. Hvis udskæringen er dyb og blodet går hårdt, skal du kontakte lægen. I de mest alvorlige tilfælde vil du endda nødt til at sy. Så vær yderst forsigtig;
 • kløe - denne mangel kan ikke undgås. Dette skyldes det faktum, at håret vokser meget hurtigt her, og inden for et par dage vil der blive buste. Og hun, som vi ved, kan blive prikket. På denne baggrund, og kløe, og ganske stærk. Men dette er et helt ufarligt fænomen, som vil passere sig selv. Det vigtigste er ikke at kæme et kløende sted for hårdt, så et sår ikke dannes.

Denne procedure, som vi ser, har fordele og ulemper. Derfor, om man skal barbere lysken hos en mand og hvorfor, bør repræsentanten for det stærkere køn selv bestemme sig og vejer alle fordele og ulemper.

Sådan barber du en lyske til en mand for første gang

Der er flere grundlæggende måder, hvorpå dette problem kan løses. Du kan helt barbere hele håret eller forkorte det. I det andet tilfælde handler det ikke om barbering, men om det mest almindelige hårklipp, hvor der ikke er noget svært. For eksempel kan du bruge saks. Processens kerne er meget enkel - tag et bund hår i den ene hånd, og den anden, hvor der er en saks, skal du omhyggeligt afskære den.

Du kan også lave en slags kort hårklipp. Til dette har du brug for den rigtige maskine. Dette er forresten et glimrende svar på spørgsmålet om, hvordan man barberer en lyske til en mand uden irritation. I stedet for standard skrivemaskinen kan du bruge en trimmer. Det er strengt forbudt at barbere lysken med en elektrisk barbermaskin, især testiklerne. Huden her er meget tynd og delikat, og knivene tæt på masken i en sådan barbermaskine kan alvorligt skade den, hvilket ville medføre meget alvorlig smerte.

Lad os nu se nærmere på hvordan man barberer håret i lysken ved hjælp af det enkleste og mest pålidelige værktøj - en barbermaskine. For at gøre dette skal du udarbejde et passende sæt værktøjer:

 • direkte maskine Det skal være skarpt. Det anbefales stærkt at bruge en ny barbermaskine. Vælg konventionelle maskiner, i stedet for en række avancerede designs - med flere blade, et flydende hoved osv. I tilfælde af lysken er der ikke brug for noget, og du vil ødelægge vedhæftet fil;
 • gel, skum eller barberkrem. Her er der også nogle anbefalinger. Det er tilrådeligt at bruge produkter, der er hygiejniske produkter til følsom og følsom hud. På samme tid undgår stoffer med stærke smag i sammensætningen, især mentol. Dette kan forårsage irritation af huden. Sammensætningen skal være gennemsigtig - på grund af dette kan du se, hvor og hvad du lige barberer. Dette er en meget vigtig fordel, især når man arbejder med et sådant følsomt område;
 • håndklæde - efter afslutningen af ​​proceduren skal du slippe af med overskydende fugt i pungen og penis for at minimere risikoen for at udvikle en bakteriel infektion. Det er vigtigt at huske, at gnidning med et håndklæde ikke behøver noget - en stærk mekanisk handling kan øge irritationen. Det vil være nok bare at vedhæfte et håndklæde til det barberede område, og tryk det lidt. Håndklædet skal være personligt og nyt. Efter proceduren er det ønskeligt at vaske det.

Vælg en behagelig pose til barbering

Det er også vigtigt at vælge den rigtige og komfortable position til barbering. Hvis du er i en ubehagelig stilling, kan det forårsage overarbejde af arme eller ben. Som følge heraf rykker de på det mest ubelejlige øjeblik, som et resultat af hvilket du får et snit i det intime område.

Du kan bruge badet - sidde i det, åbent varmt vand (indflydelsen af ​​høj temperatur hjælper med at blødgøre barberingsområdet, gøre processen hurtigere) og begynde at lave din egen virksomhed. Du kan også sidde på kanten af ​​toilettet. Klippet hår falder straks ind i det og sparer dig for behovet for yderligere rengøring. Du kan bare stå i brusebadet - der er mange muligheder. Det vigtigste er, at der på et så afgørende tidspunkt ingen burde forstyrre dig.

Barberingsproces

Hver mand ved, at der er mange folder i lyskeområdet. Huden her kan ikke prale af smarthed. Derfor er den vigtigste hemmelighed for succes konstant strakt hud. Du bliver nødt til at trække huden på en sådan måde, at du kan barbere håret til stede her. Ellers garanteres udskæringerne, da huden med folderne bevæger sig sammen med barberbladet, hvilket skaber en ujævn overflade.

Mange tror (ikke kun mænd, men også kvinder), at det er bedre at barbere dit hår mod deres højde. På den ene side er denne erklæring sand, da denne metode giver dig mulighed for at få den nærmeste barbering muligt. På den anden side skaber den en overdreven belastning på hovedbunden, fremkalder udbruddet af indgroet hår og kløber razeren meget hurtigere.

Skærer en mand lyske på den måde? Ikke ønskeligt. I starten skal du altid barbere i retning af hårvækst. Når du slipper af hår, kan du prøve at barbere så glat som muligt. Men hvad er meningen? Dette er ikke en stubbe i ansigtet, så der er ingen særlige krav til glathed af barbering, og det kan ikke være.

I starten skal du barbere bunden af ​​penis - på toppen, siderne og bunden. Næste barberer den øvre del af pungen, og dette er det sværeste, da der er mange folder. Derefter bevæger de sig til undersiden af ​​testiklerne og påvirker også en del af perineum. Sluttrinnet er grundig vask af barberet hår og udfører nødvendige hygiejneprocedurer.

Skal jeg barbere lykken hos en mand, og hvorfor skal du selv bestemme

Valg af epilator: Hvad skal du vide om det for ikke at blive skuffet?

LiveInternetLiveInternet