Skal jeg barbere håret i næsen og hvordan er det farligt?

Næsehår kan være skåret rent, hvis de ser grimme ud over næseborene. Og helt fjerne farlige. De beskytter os mod direkte infektion (bakterier, vira og andre) samt hæmmer kold luft (som om opvarmning) og overskud af støv og snavs. Lad dig ikke fratage dig yderligere naturlig beskyttelse.

Jeg tror, ​​at det "ekstra" hår er så meget smukkere udseende! Naturen har givet os kropshår og vi fjerner dem, fordi en kvinde med hår på benene ikke ser meget æstetisk glædeligt ud! Dette gælder også for mænd! Du kan ikke barbere et skæg, du kan ikke barbere dit hår med armhulerne, men håret i næsen er som en TABOO - de burde ikke være der! Nu er der mange enheder til fjernelse af unødvendigt fremspringende hår, herunder hårfjerning i næsen! Det er ikke smertefuldt og ikke engang ubehageligt! Hår er smukt selvfølgelig, men når det vokser, hvor det skal være!

Sikker næsehår fjernelse uden tårer

Næsehår er den fysiologiske norm. Og fra æstetikens synspunkt er hår, der stikker ud af næsen, en ubehagelig, afstødende detaljer. At dømme efter hvor mange metoder til fjernelse af hår fra næsen er blevet opfundet, dette er et massivt problem. Hun er bekymret for både mænd og kvinder. Hos mænd bliver håret hurtigere og tykkere, og kvinder er mere omhyggelige i forhold til udseende.

Uanset hvor hårdt lægerne hævder, at næsehår er normale, vil de ikke stoppe med at slippe af med dem. Hvis de er synlige fra næseborene og forstyrrer et stille liv, lad os finde ud af, hvordan man lettere, mere pålideligt og uden tårer.

Den første ting, som hånden strækker sig til, når et hår stikker ud af sted, findes - pincet eller saks. Tag din tid Hvis saks er en eller anden måde berettiget til at fjerne et eller to hår, så er pincet et meget kontroversielt værktøj.

pincet

"Ånde gennem næsen", hvorfor hører vi dette råd? Næsen fjerner indåndingsluften fra støv og mikrober, alt dette akkumuleres på de indre vægge og er bundet af udskilt slim. Et stort antal ikke altid venlige mikroorganismer er koncentreret inde i næseborene. Når håret er trukket ud, er hudens integritet brudt, infektionen åbner vejen direkte ind i blodbanen. Blodforurening er den forventede ende af sådanne "bedstemors" metoder.

I slimhinderne i næsen er der mange nerveender. Hvis du trækker hårene ud med pincet, får vi så smertefuldt slag på dem, at tårerne selv ruller ud af øjnene, næsen bliver fyldt med sputum, slimhinden vil blive betændt. Disse fænomener er langvarige, ledsaget af nysen. Og så - efter hvert hår! Overhovedet ikke det resultat, jeg ønskede at se.

Hvis du fjerner et hår, vokser ofte på samme sted to og endda en flok. Ved at traumatisere roden af ​​en, kan du starte processen med spiring af nærliggende, ekstra follikler.

saks

Sakse kan være en hurtig løsning, underlagt enkle regler:

 1. Saksens ender bør være stump, bedre afrundet. Dette vil fjerne udskæringer og ridser, der truer udseendet af betændelse.
 2. Forsøg ikke at afskære alt hår, de skaber en beskyttende barriere for infektioner. Stærkt vystrizhte næse indefra - øge sandsynligheden for at fange influenza og koldt.
 3. Hvis de mindste blodkar er beskadiget, skal blødningen standses, men det kan være rigeligt.

Voks er en ret traditionel måde at fjerne kropshår på. Næsehår skal kun fjernes med særlig voks. Proceduren er smertefuld, men plus er, at den mindste mængde hår er fjernet, og kun dem, der går ud over næseborens kant.

Vassen påføres på en stribe papir, der dækker det tæt med næseboret. Efter afkøling indfanger voksen kun de "ekstra" hår, der ser ud af næsen. Med en skarp bevægelsesstrimmel. Det er nemt, men stadig bedre at kontakte skønhedssalonen. Lad en hård, erfaren hånd rive af en strimmel.

Geler, cremer til hårfjerning kan ikke anvendes. Specielt dristige eksperimenter skal advares: De har en helt glat overflade inde i næse, de risikerer at forblive uden lugt. Sensoriske receptorer tolererer ikke sådanne indgreb.

Moderne metode - trimmer

En mere progressiv metode til fjernelse af næsehår blev opfundet ikke så længe siden. Trimmeren er en modificeret klipper med en dyse specielt til næsebor. Det er yderst bekvemt og sikkert at bruge. Mange moderne modeller er udstyret med belysning, nem at betjene.

Dysen til trimmeren vælges i henhold til næseborens størrelse. Der er universelle modeller til salg, og der er især for kvinder med en mindre diameter. Indsæt dysen på den medfølgende enhed i næseboret og let drej den i forskellige retninger. Selve trimmeren vil skære uønsket vegetation.

Her er dine regler:

 1. Skyl dysen grundigt efter brug. Ellers vil de resterende mikrober på den næste applikation af trimmeren forøges, der vil være fare for infektion.
 2. Det er uacceptabelt at bruge med forkølelse. En trimmer er et elektrisk apparat, det er ikke sikkert.
 3. Batterier i enheden skal fungere godt. Når batterierne er utilstrækkeligt opladede, bevæger knive langsomt og begynder at trække hårene ud.
 4. Gennemfør proceduren skal være med tilstrækkelig belysning og gennemgang. Køb eventuelt en baggrundsbelyst enhed, hvis det er muligt.

Enheden er designet til sikkert at klippe håret, men med en vis nidkærhed kan de selv skade sig selv. Du bør ikke bruge det som barbermaskine, køre langs den indre overflade af næsen for intensivt. Prøv generelt ikke at udføre det aktive element på slimhinden. Indsæt dysen i næsen kun få millimeter, det er nok, at hårene ikke ser ud af næseborene.

Trimmer er tilladt at bruge til at skære hår i ørerne. Dette er især praktisk, fordi der er begrænset anmeldelse.

At slippe af med evigt

Med enhver metode til at skære håret vokse tilbage, skal proceduren gentages fra tid til anden. Naturligvis ønske om at slippe af med vegetation i næsen for evigt. Nogle moderne metoder lover et sådant resultat. Og hvis de ikke fuldt ud opfylder forventningerne, reducerer de betydeligt hårets tykkelse, deres genvækstshastighed. Hårene tynder og kan næsten forsvinde.

Laser hårfjerning. Denne metode til at fjerne krops hår i dag vil overraske ingen. Laseren opvarmer hårsækken og dræber den. Selvom håret vokser, er det blødt og svagt, det er næsten en lille "fluff", og forårsager ikke ulejlighed.

Sandt nok er en procedure ikke nok. Afhængigt af hårets tykkelse kan det tage fra tre til fem epilationer. Det er værd at anmode om en sådan service på en pålidelig klinik, fordi en fagmands færdigheder spiller en vigtig rolle i procedurens succes.

Fordelen ved denne metode kan betragtes som muligheden for kun at fjerne de mest ulydige hår uden at påvirke resten.

Kriozamorozka. En anden moderne metode er baseret på den modsatte virkning: hårsækken er frosset. Metoden kaldes også kølig hårfjerning. Det er smertefrit, beskadiger ikke næseslimhinden, overopheder ikke huden. Udført af en god specialist, kan slippe af med hår for evigt, og intet bliver nødt til at trække ud.

Læger anbefaler ikke at fjerne for meget hår i næsen, fjern kun dem, der virkelig ødelægger dit udseende, og lad resten udføre deres naturlige funktioner. Efter omhyggeligt at veje alle argumenterne ved at vælge den rigtige metode, vil du være tilfreds og sund.

Sådan fjerner du næsehår derhjemme

Hår stikker ud af næsen, ødelægge udseendet, så mange mennesker forsøger at håndtere problemet på mange måder. Det enkleste, du kan gøre, er at kontakte salonen. Du kan dog slippe af med hårene i næsen eller gøre dem mindre mærkbare hjemme.

Er det nødvendigt at fjerne næsehår til mænd og kvinder

Næsens vegetation er ikke ønskeligt at fjerne både mænd og kvinder, fordi hårene har en beskyttende funktion. Takket være dem trænger støv og bakterier ikke dybere ind i bihulerne og luftveje. Det er derfor, at læger er imod sådanne procedurer. Ikke så farligt hårklipp i næsen som deres fjernelse fra roden. For det første er det ekstremt ubehageligt og fører til betændelse i slimhinden, og for det andet mister kroppen sin beskyttende barriere.

Især er det ikke nødvendigt at fjerne håret i næsen til dem, der tidligere havde tonsillektomi. I mangel af mandler øges sandsynligheden for, at bakterier indtrænger gennem næsehulen i luftvejene flere gange.

Næsehår udfører en beskyttende funktion.

Sådan fjerner du næsehår derhjemme

Den mest smertefri og sikre måde at fjerne næsehår derhjemme er hårklipp med saks eller trimmer. I dette tilfælde bevares roten, og follikelen er ikke beskadiget. Dette fjerner kun den synlige del af håret. Den beskyttende barriere er ikke ødelagt, hvilket forhindrer indtrængen af ​​infektion.

Moderne trimmere med forskellige vedhæftede filer giver dig mulighed for at styre processen med at skære hår i næsen, hvilket gør proceduren sikker og smertefri.

Fjernelse med en epilator

Ved brug af epilatoren fjernes håret sammen med roden. Proceduren er ret ubehagelig. En særlig dyse skal nedsænkes i hver næsebor og trække ud. Det anbefales at gøre dette selektivt, og fjern kun de hår, der er synlige.

Epilatoren greb håret tættere på roten og trækker det ud.

Betjeningen af ​​epilatoren er ret vanskelig at kontrollere, når den nedsænkes i næshulen. Derfor er det tilrådeligt at indstille enheden til den laveste hastighed.

Træk med pincet

En anden måde at fjerne næsehår på er at trække det ud med almindelige tang. Proceduren, som den forrige, er ret smertefuld. Imidlertid er det en fordel, at en person er i stand til at kontrollere processen uden at fjerne overskydende hår. Træk ud er bedst udført for kvinder efter menstruation, og ikke under eller om dagen, ellers kan der være meget intens smerte. Nye hår vil kun blive vist om en måned.

Efter trækkeproceduren kan slimhinden blive betændt. For at eliminere denne konsekvens anbefales det at anvende salve på basis af calendula eller kamille, børstning af næsehulen.

Pincet anvendes bedst med afrundede ender.

Laser fjernelse

Laser hårfjerning i næsen - den mest holdbare måde at slippe af med problemet. Fremgangsmåden udføres af en specialist ved hjælp af en tynd dyse, som føder en laserstråle ind i hulrummet. En procedure varer mere end en måned. Hvis du hele tiden tyder på laserfjernelse, så vil håret ophøre helt med tiden.

Ved anvendelse af denne metode påvirkes follikelen, som gradvist ophører med at fungere.

Laser hårfjerning vælges med en vis strålingsdybde

Sådan skæres hår i næse

Trim håret i næsen kan være en saks eller bruge en speciel enhed - en trimmer.

Saksafskæring

At trimme håret i næsen og ikke beskadige slimhinden, er det nødvendigt at bruge små saks med afrundede ender. Inden proceduren udføres, skal behandles med chlorhexidin eller alkohol. Du skal kun klippe den synlige del af håret, ikke sænke saksen for dybt.

Proceduren giver dig mulighed for at slippe af med problemet hurtigt og sikkert, men det skal gentages hver uge.

Saks med afrundede ender beskytter slimhinden mod utilsigtet skade

Trimmer haircut

Du kan også afskære håret i næsen med en trimmer - en miniature clipper. Enheden drives af batterier og er udstyret med en speciel beskyttelsesdyse, som ikke beskadiger slimhinden under drift.

For at trimme håret med en trimmer, skal du tænde det, forsigtigt indsætte det i næseboret og gøre flere cirkulære bevægelser, jævnt og langsomt. Gentag derefter på det andet næsebor. Efter proceduren er det vigtigt at rengøre enheden fra skåret hår.

Bemærk: Apparatet må ikke bruges under forkølelse.

Fotogalleri: forskellige modeller af trimmere til næsehår

Mulige konsekvenser

De mest almindelige virkninger af næsehårfjerning er:

 • smerte sensationer;
 • beskadigelse af slimhinden
 • nasal udledning
 • vanding;
 • blødning;
 • tør næse.

I sjældne tilfælde kan hårfjerning fra roden fremkalde atrofi af slimhinden.

Er det muligt at fjerne næsehår for evigt

Den eneste måde at slippe af med næsehår for evigt er at bruge en laser, hvis du udfører en sådan procedure regelmæssigt. Det anbefales ikke at ty til fjernelse af vegetation ved hjælp af voks eller shugaring. Dette kan være farligt. Du bør heller ikke helt fjerne dit hår selv med en sikker procedure som en laser.

Det anbefales ikke at fjerne, hvis der er forkølelse eller feber, eller hvis mucosal betændelse eller herpes infektion er til stede.

Næse hårfjerning derhjemme - video

Hårfjerning hjemme bør kun udføres i tilfælde af kontraindikationer til proceduren. Det er bedst at give præference for sikre og enkle metoder, hvoraf den ene er brugen af ​​en trimmer. Før man beslutter at fjerne håret helt fra næsen eller ej, anbefales det at veje fordele og ulemper.

Næsehårskæringsteknikker

Haircut i næsen bliver relevant, hvis de stikker ud af næseborene, hvilket giver hele mennesket et forsømmet look. Disse hår (nasale cilia) filtrerer luften ind i lungerne, holder snavs og bakterier. Forskere fra det medicinske universitet i Tyrkiet er ifølge definition 3 gange mindre tilbøjelige til at lide af astma end folk med sparsomme hår i deres næsebor. Baseret på dette bør du ikke fjerne håret fra næsen drastisk. Men for at skære dem, der går ud over næseborene, har du brug for det. Til dette er der forskellige metoder. Det vigtigste - gør ingen skade.

Bortskaffelsesmetoder

For at give næsen et mere æstetisk udseende, vil specielle små saks med afrundede ender, der vil skære hele vegetationen ud af næseborene, hjælpe. Sax skal være skarp, ellers ikke skære, men arkivering vil forekomme. Pas på, når du anvender søm saks med tynde og skarpe ender for ikke at beskadige slimhinden eller membranen - dette kan medføre lugtreduktion.

Nogle gange er pinspind bruges til at fjerne hår og trække hår ud i bunker. Denne procedure er ikke kun smertefuld, men også skadelig, da den kan forårsage vaskulær skade. Pincetter anbefales at blive brugt, når kun et par tydeligt krybende hår fjernes.

Hvis du vælger en depilationskrem for at fjerne overskydende vegetation, er det nødvendigt at dvæle på det, der er beregnet til ansigtet (der er ikke noget stof til fjernelse af næsehår overhovedet). For proceduren smøres næsehulen ikke mere end 5-7 mm dyb, lad i 4-5 minutter. I løbet af denne tid opløses kremens komponenter i hårene til en flydende konsistens. For at forhindre, at cremen eller dens fordampning falder ind i næsepassagerne, skal du trække vejret gennem munden. Affaldsmaterialet fjernes med en fugtig klud, hvorefter næseborene vaskes med vand. I en uge vil næsilierne ses igen. For at undgå en allergisk reaktion eller forbrænding, før påføring af effekten af ​​cremen skal testes på et lille område af den delikate hud på indersiden af ​​hånden. Hvis irritation opstår, bør dette lægemiddel kasseres.

Efter en metode til at slippe af med unødvendig overvævning af næsebor, er det nødvendigt at vaske og smøre de behandlede områder med baby creme. Der er ingen grund til at slippe af med hårene i dybden af ​​næsen, især da de ikke har nogen indflydelse på dit udseende.

Hvordan vælger man en trimmer?

Trimmeren er en moderne og eftertragtet barbermaskin til næse og ørerhår. Butikker tilbyder udstyr med forskellige modifikationer, med dyser til fjernelse af hår i næsen, ører, til øjenbrynskorrektion, skæg og sideburning. Trimmeren passer komfortabelt i hånden, gummidækslet på sagen tillader ikke enheden at glide ud. Trimning af næse er umuligt. En miniaturemaskine på en stativ vil tage meget lidt plads på hylden på badeværelset. Ved brug af en trimmer er det ikke nødvendigt at fordybe det i næsen dybere end 6 mm, da der ikke er behov for at skære nyttige cilia. Det skal smidigt indsættes og fjernes fra næseborene uden at røre næsens vægge med enheden for ikke at ridse dem. Trimning af næsehår er nødvendigt, så det ikke stikker ud. Bemærk, at efter ny klippe vil de nyvoksne hår være hårde. Praktisk, hvis enheden er udstyret med et batteri, der er opladet gennem bunden.

Inden den første brug af dysen skal desinficeres med alkohol. Skyl straks efter hver brug. Brug ikke enheden til forkølelse. Så at processen med skønhedsvejledning er godt oplyst, køb en trimmer med LED'er. Holdbare armaturer af rustfrit stål. Meget bekvem enhed, udstyret med et batteri, der oplades gennem basen, samt med en indbygget støvsuger, samtidig med at der sakses og fjernes hår.

Professionelle tilbud

Skønhedssaloner tilbyder laser hårfjerning i næsen - en hurtig, smertefri og langvarig procedure. 1 session varer 7-10 minutter, resultatet er synligt efter den første session, men for at slippe af med uønsket hår permanent, er det nødvendigt at udføre 3-5 procedurer med pauser mellem dem 4-5 uger. Essensen af ​​laser hårfjerning er, at en stråle af lys trænger ind i overfladen af ​​epidermis til 4 mm, når hårsækkene, i den nederste del er papillen ansvarlig for hårets vækst og tilstand. Hvis laserstrålen ødelægger papillen, dør håret og vokser ikke længere på dette sted. Hvis papillen forbliver, vokser håret tilbage. Derfor udføres hårfjerning ved kurser.

Før du fortsætter med proceduren, skal du sørge for, at dyserne i laseren er aftagelige og behandles i en desinfektionsmiddel.

Den populære elektrolyse metode, hvor hårpærer er ødelagt af elektrisk strøm, bruges ikke til at fjerne vegetation inde i næse.

Vedligeholdelse af dit udseende er den naturlige lyst og pligt for hver person. Med deres velplejede udseende viser folk respekt for alle, der er tæt på dem.

Sådan fjerner du næsehår derhjemme

Næsten alle mennesker dyrker næsehår. De leveres af naturen for at beskytte mod støv og bakterier. Men nogle gange ser hårene ud af næseborene og tvinger dig til at tænke på, hvordan man kan slippe af med dem hurtigere.

Hvorfor vokser håret i næsen

Tror ikke, at dette er et simpelt spørgsmål. Alvorlige forskere studerede det og fandt ud af, at hårene i næsen fanger små partikler af snavs, bakterier og endda vira, der er i luften. Når en person nyser, flyver det hele ud. Således har naturen taget sig af beskyttelsen af ​​vores luftveje.

Nu bliver det klart, at hårene ikke kan fjernes fuldstændigt fra næseborene. Ellers risikerer du at fange en infektion og bliver syg meget hurtigt.

Og alligevel, når håret ser ud af næseborene, forårsager det for nogle mennesker irritation. Og moderne skikke, mode for en glat krop er også tvunget til at slippe af med overdreven hår.

Hvordan man finder vej ud af denne situation, hvordan man fjerner hår i næsen? Heldigvis er der flere enheder, der giver dig mulighed for at gøre dette smertefrit og hurtigt. Hvilken metode at vælge er op til dig. Under alle omstændigheder behandle næsens område med stor forsigtighed.

Saks & Trimmer

Den første måde er, at du tager små neglesaks og forsigtigt afskærer alt overskud, der stikker ud. Du kan afskære håret på næsen for ikke at trække dem ud på andre måder. Dette er en absolut smertefri og hurtig måde, der er nem at anvende hjemme.

Saks skal saniteres med alkohol for ikke at inficere næsepassagerne. Det er også tilrådeligt at bruge en saks med afrundede ender. Dette vil gøre skæreprocessen sikrere.

Du kan slippe af med håret med en trimmer. Det fjerner uønsket vegetation i næse og ører, arbejder primært på batterier. Særlige dyser tillader ikke knive at beskadige huden, så enheden betragtes som sikker. Brug af en trimmer er ret simpelt, der er nogle regler til brug:

 • fjern hår i et rum med god belysning foran et spejl, løft dit hoved lidt opad;
 • udsætte proceduren, hvis du har en løbende næse, kold eller allergi
 • efter brug skal enheden vaskes, hvis den er tilladt i instruktionerne eller rengøres
 • Få en trimmer med et behageligt håndtag for at gøre det lettere at holde.

Nogle kvinder tror, ​​at kun mænd bruger elektriske apparater, der skærer hår. Faktisk er det ikke. Enhver pige, hvis det ønskes, kan købe en trimmer, slippe af håret med det og føle uimodståelig. For piger kan du vælge en enhed med 1-2 dyser uden yderligere komplekse funktioner.

Hår, der er dybt i næsen og ikke er synlige, er det ikke nødvendigt at afskære, så sæt ikke dysen dybt ind i næsen. Giv ikke enheden andre personer, fordi den kun er beregnet til personlig brug.

Moderne hårfjerning

Af de moderne måder at hjælpe med at slippe af med hårene i næsen, bør man skelne fra kølig (qool) hårfjerning. Denne procedure udføres ved hjælp af en laser. Enheden er designet således, at den kun påvirker håret uden at beskadige huden. Som følge heraf oplever du ikke smerter og beskadiger ikke slimhinden.

Fjern håret i næsen på denne måde koster omkring 300-400 rubler pr. Procedure. Normalt er der flere procedurer tildelt for at løse problemet permanent. Fordelen ved laser effekten er, at håret holder op med at vokse i lang tid, og efter at have fuldført kurset stopper det med at vokse overhovedet.

En anden metode er at bruge voks. Det er rigtigt, at folk med lavt smerte tærskel ikke bruger det. I hjemmet er voksen bedre ikke at bruge. Lad proceduren gøre en specialiseret kosmetolog.

Hvad man ikke skal gøre

Brug aldrig pincet til at fjerne næsehår. Træk hår med pincet, du beskadiger huden. Inde i næsen forbliver et mikroskopisk sår, hvor bakterier kan komme ind i luften, hvilket forårsager en inflammatorisk proces. I bedste fald vil betændelsen passere om et par dage. Men under ugunstige behandlingsbetingelser skal man konsultere en læge.

Alt du kan gøre med pincet er at snappe håret på din næse. Før proceduren og efter det skal huden desinficeres.

I nogle tilfælde forårsager udtrækning af hår blødninger. Fordi næse er godt forsynet med blodkar, kan blødning være svært at stoppe.

Der er tips til at fjerne hår i næsen med en depilatory cream. Selvom denne metode er smertefri, men kremenes bestanddele kan forårsage alvorlig irritation. Desuden kan ikke alle mennesker modstå den lugt, som denne creme udsender.

Som følge heraf kan vi konkludere, at den bedste måde at fjerne hår i næsen er at barbere med en trimmer. Det er ikke meget dyrt, sikkert og smertefrit.

Tips kosmetologer hvordan man fjerner næsehår derhjemme

Sådan fjerner du næsehår derhjemme, undrer mange af os. Hår fungerer som en slags filter, der fælder affaldsmateriale i luften, for eksempel støv.

De tykkelser, der kryber ud af næseborene (trichologer kalder dem cilia) ser dog ikke æstetisk glædeligt ud. De tilføjer ikke tiltrækningskraft til både kvinder og mænd. Her er nogle måder at slippe af med uønsket vegetation i næsen.

Brug saks

Denne metode passer bedst til pigen. Den bedste mulighed er at bruge små sømklippere til at fjerne. De bør have afrundede tip, der ikke gør ondt i slimhinden og næsepassagen.

Sådanne saks er i manicure sæt. De sælges også i børneafdelinger af apoteker og bruges til at skære babyens negle.

Fremgangsmåden skal udføres i godt lys og foran et spejl:

 • løft næsespidsen med din venstre hånd for at udvide dine næsebor;
 • tag saks med din højre hånd, åbner dem lidt og indsætter forsigtigt i næseboret;
 • omhyggeligt trimme hårene i en cirkel;
 • Gentag handlingen fra det andet næsebor;
 • Efter at have afsluttet arbejdet, desinficere din næse med cologne eller hydrogenperoxid.
 • det er enkelt og overkommeligt;
 • relativt sikkert;
 • forårsager ikke smerte
 • saks fjern tykke hår.
 • der er risiko for skade på slimhinden og membranen, hvis du skærer håret ved roden, vil resultatet være betændelse;
 • Proceduren skal gentages hver 7-10 dage.

Kemisk, voksaflejring og enzymepilation

Kosmetologer tilbyder at slippe af med vegetation i næsen ved hjælp af depilation.

Brug af creme

Depilatory cream kan købes på skønhedssalonen eller i butikken. Før du fjerner hår fra næsen hjemme med denne metode, skal du anvende lidt creme på håndleddet. Dette vil fortælle dig, om du vil have en allergisk reaktion på det.

Ved udtørring skal du trække vejret gennem munden. Fremgangsmåden er som følger:

 • spred cremen over håret i næseborene;
 • vent 5-7 minutter;
 • fjern overskydende fløde med en serviet;
 • vaske indersiden af ​​næsebrønden;
 • anbring et blødgøringsmiddel på næseborens slimhinde.

Fabrikanten hævder, at de stoffer, der udgør cremen, gør det muligt at ødelægge alle håraksler. Men det er det ikke. Tykke cilia kan forblive. Hvis dette sker, skal du gentage proceduren.

Voks til depilation

Ofte kosmetisk voks bruges til at depilere næsen. Denne metode er velegnet til både kvinder og mænd. Kittet, som sælges i kosmetiske butikker, omfatter strimler til udrivning, applikatoren og voks selv. Fremgangsmåden er som følger:

 • smelt voks først;
 • distribuere det med en applikator på en stribe papir;
 • tryk den på bunden af ​​næseborens ydre overflade;
 • vent to minutter for voks at afkøle og hærde;
 • Skarpe rive papiret fra huden.

Fordelen ved metoden er høj effektivitet. Det giver dig mulighed for at fjerne hår, der kommer ud af næseborene. Voksning beskadiger ikke næseslimhinden.

Manglen på voks er smerten.

Permanent fjernelse af cilia

Creme og voks til depilation gør det muligt at fjerne tykkelser i næsen i 3-4 uger. Hvis du vil slippe af med dem for evigt, brug enzymepilation. Det udføres ved hjælp af særlige serum.

Sammensætningen påføres efter afslutning af depilationen. Enzymmaterialerne trypsin og chymotrypsin indtræder det, besætter tomme hårpærer, ødelægger dem.

For det første vil cilia vokse tilbage. Derfor skal proceduren gentages en gang hver 30 dage. Når du bruger det 4-5 gange, vil vækstaktiviteten falde. For helt at slippe af med cilia har du brug for omkring seks måneder.

Elektrisk trimmer applikation

Effektiv fjernelse af cilia kan gøres med en trimmer. For at gøre dette skal den være forsynet med en rund og glat dyse. Det vil forhindre skade på næseslimhinden.

Husholdningsapparatet fungerer fra fingertypebatterier. Den er udstyret med baggrundsbelysning for at lette proceduren. Brug af enheden er enkel:

 • tænd trimmeren;
 • Indtast det i næseboret,
 • barbering cilia med glatte rotationsbevægelser;
 • Gentag operationen med det andet næsebor.

Nogle regler om hvordan man kan slippe af med næsehår hjemme med en trimmer:

 1. Inden maskinen anvendes, skal dysen desinficeres med alkohol, cologne eller hydrogenperoxid.
 2. Næse før hårfjerning skal vaskes og tørres med en serviet.
 3. På maskinen kan man få patogener. Vask og desinficér, når du bruger den.
 4. Efter klipning skal du tørre næseskaviteten med et peroxid og behandle med en blødgørende creme.
 5. Skift batterierne i tide. Med en faldende kraft vil maskinen trække cilia ud.
 6. Brug ikke enheden til forkølelse og nasal patologi.

Træk pincett

Ofte trækker mænd og kvinder hår fra næsen med pincet. Denne metode er effektiv. Så du kan slippe af med cilia i 3-4 uger.

Sådan fjerner du hår fra næsen med pincet:

 • stå ved spejlet
 • løft næsespidsen med din venstre hånd for at åbne næseborene;
 • klemme pincet i din højre hånd og trække øjenvipper ud med en skarp bevægelse;

Beauticians anbefaler ikke at bruge denne metode:

 1. Han er yderst smertefuld.
 2. Kan provokere inflammatoriske processer. Når du plukker øjenvippen, efterlader den et åbent hul. Patogene mikrober kan komme ind i såret.
 3. Ved at rive hår ud med en rod, kan du skade blodkar.

konklusion

At slippe af med vegetation i næsen på flere måder. Den nemmeste af dem er at bruge søm saks. Den mest effektive metode er at udføre enzymepilation.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Stop straks! Træk hår fra næsen er dødelig!

Fra denne døde komponisten Scriabin. Og du er ikke forsikret!

Du har en vigtig dato snart, og du har besluttet, at tykkelser, der stikker ud af din næse, ikke øger dine chancer for at besøge den unge dame til kaffe? Det lader til, at den førstnævnte et eller andet sted her har glemt pincet til at plukke øjenbryn, han vil tjene dig. Pas på: Du er døds hår!

Det første der sker med dig er helt sikkert, tag det i hovedet for at trække håret ud i din næse - du vil sobre fra smerten og helvete med pensel (desværre testet af din egen erfaring). Derefter begynder du ikke garanteret, men meget sandsynlige bonusser. Hårpæren af ​​nogle af det trækne hår kan ikke forstå, hvor det nu vil vokse, og håret begynder at vokse under huden overalt. Og der er allerede tæt på dannelsen af ​​en abscess.

Nogle heldige mennesker på internettet fortæller, hvordan de i sådanne tilfælde først oppustede polnosa, og da kogen briste, lå langt hår ud af det uden for næsen. Men de er stadig heldige. Du skal have hørt, at håret i næsen fungerer som et filter - de tillader ikke nogen unødvendig form for støv og vira længere ind i kroppen. Så det er logisk, at filteret selv er en meget beskidt ting. Især ved hårets rødder er der en masse af mikroskopiske skadelige levende væsener. Træk håret ud af roden, du forlader en mikrorank, det vil sige, du åbner vejen for alle disse brødre direkte ind i dit kredsløbssystem. Hvis du tænker på det, fjerner mange kvinder jævnligt på samme barbariske måde en hel masse hår fra deres kroppe - og ingenting. Men de gør det på helt forskellige steder. Og nu er du i trigonum mortis - "dødens triangel"!

Læger kalder den nasolabiale trekant (terrænet på ansigtet afgrænset af munden, næse og nasolabiale folder). Uafhængige invasive handlinger på dette område kan føre til de alvorligste konsekvenser, herunder død. Faktum er, at der findes mange skibe i det arterielle og venøse netværk her. Og af en eller anden grund er disse åre, i modsætning til årer i andre dele af kroppen, ikke udstyret med ventiler her. Som et resultat, er noget affald, der kommer fra denne zone ind i blodbanen, let leveret direkte til din smukke hjerne.

Selvfølgelig kan du komme ind i infektionen, ikke kun ved at trække ud (eller skære med neglesaks, hvilket ikke er mindre traumatisk) håret i næsen, men også for eksempel ved at klemme ud en snigende acne, som faktisk vil vise sig at være en begyndelseskog. Her er det ikke engang nødvendigt at plukke den med beskidte hænder: Når man presser, trænger pus og så i det meste ikke udad, men indad, det vil sige ind i blodet. Læger anbefaler stærkt at håndtere alvorlig betændelse i dette område ved hjælp af en kirurg. I nogle tilfælde kan du endda blive indlagt på hospitalet. Og hvis for eksempel sorte prikker på næsen er irriterende, så vil en kosmetolog og udvalgte kemiske peeling hjælpe dig. Hvis du ikke er ligeglad med sikkerheden, så vil måske alt koste, og måske shlobobesh nogen interessante komplikationer som hjerneabces eller purulent meningitis.

Men der er gode nyheder. Hvis du dør som et resultat af at klemme en kog i "triangle of death", vil du være i godt selskab: herfra gik den store komponist Scriabin og Queen Württemberg Ekaterina Pavlovna til forfædrene. Og i tiden med antibiotika deler nogle mindre fremtrædende medborgere deres skæbne.

Hvad skal man gøre med hår, spørger du? Godt, enten gå med dem stolt, fordi levende, eller køb en speciel trimmer, der vil forkorte dem pænt og uden traume. Voila.

Sådan bruges Veet voksstrimler

Madlavning shugaring pasta i mikrobølgeovn