Barberet øjenbrynstrimmel: hvordan man udfører proceduren

I mange år i træk kan man se hvordan unge mennesker barberer en lille strimmel af hår på deres øjenbryn for at tilføje lidt excentricitet til deres billede. Således forsøger drenge og piger at understrege individualiteten af ​​deres image og skiller sig ud fra andres baggrund. Hvis du vil eksperimentere med dit udseende, vil materialet om hvordan man laver en strimmel på øjenbrynene være hjertelig velkommen.

Vi lærer at barbere en pæn strimmel på øjenbrynene korrekt

Lav en strimmel på øjenbrynene

For at gøre dine forsøg på at tilføje lysstyrke og usædvanlige forhold til dit billede, men ikke med et beskadiget øjenbryn, så prøv kun at bruge værktøjer og materialer af høj kvalitet. Vores instruktioner vil nedskrive alle de nødvendige trin i barbering af hår.

En barberet øjenbryn fra en fyr kan tilføje brutalitet til ham

Forberedende fase

Så du besluttede at barbere en pæn strimmel på øjenbryn med dine egne hænder.

Sørg for at du har følgende værktøjer til rådighed:

 • engangs barbermaskine (bedre at tage en ny);
 • elektrisk barbermaskin, komplet med en lille dyse trimmer;
 • barbermaskine med åben kniv (lige barberkniv);
 • gel- eller barberskum;
 • is- eller kølekompressor;
 • hydrogenperoxid;
 • alkoholholdige lotion;
 • voks eller hårgel.
 • pincet;
 • stort spejl

proces

Før du barberer, skal du klart forstå, hvilket resultat du vil opnå i sidste ende. For eksempel ser en tyk barberet strimmel i piger ud for brutal, men for fyre passer den lige så godt.

Selvom alt afhænger af dine præferencer og ansigtsform.

David Beckham (billedet) - en velkendt elsker af eksperimenter med hans udseende

 1. Før du barberer en strimmel på øjenbrynene, er den første ting at gøre, for at forberede alt, hvad der er nødvendigt for proceduren.

Vigtigt at vide!
Brug kun en ny barbermaskine, kedelige blade kan ødelægge strimlens udseende og forårsage irritation af huden.

 1. Fjern al makeup i ansigtet (hvis det er tilfældet), tør huden med alkoholholdig lotion til rensning og affedtning. Hvis din hud er tilbøjelig til betændelse eller hævelse, er det bedst at forbehandling det med isbiter eller en kølepresse.
 2. Før du begynder barbering, med en kosmetisk blyant markere hjørnet og grænsen på strimlen. Tag din tid og tænk den så forsigtigt som muligt.
  Hvis du laver en fejl under barberingen, vil det være meget svært at rette op på det, fordi hårene ikke vil vokse tilbage snart. Derudover kan de se anderledes ut.

Tænk grundigt på størrelsen og formen på din øjenbrynstrimmel.

 1. Når du har en blyant markere stedet og typen af ​​den fremtidige strimmel, skal du rette formen på øjenbrynbue sig selv, trække det ekstra hår ud med pincet. Du kan gøre dette med en barbermaskine, men pincetter vil give længere resultater.
 2. Hvis du bruger en barbermaskine, skal du holde den vinklet under barberingsprocessen. Udfør forsigtige korte bevægelser for at barbere hårene i det påtænkte område. Hvis du stadig ikke kunne undgå udskæringer, skal du straks behandle huden med peroxid eller alkoholholdigt middel.

Brug af barberskum eliminerer ubehag under barberingen

 1. Dem, der har tillid til deres evner, kan udføre proceduren med en barbermaskine. Glem ikke at pre-sharpen det godt, stump instrument kun ridser huden.

Anbefaling!
Efter proceduren skal du omhyggeligt undersøge dig selv i spejlet.
Hvis barbermaskinen ikke fjerner alle hårene, kan de resterende trækkes ud med pincet.

Hvis du helt vil opgive brugen af ​​skæreobjekter, kan du bruge en af ​​to alternative metoder. Den første indebærer brugen af ​​en elektrisk barbermaskin med et trimmerhoved. På kort tid vil det medvirke til omhyggeligt at skære det ønskede område væk, hvilket eliminerer risikoen for at skære dig selv på det skarpe blad.

Eller du kan købe i kosmetikbutikkerne voksstrimler til øjenbryn. Mange piger er bekendt med dette vidunderlige værktøj til fjernelse af hår.

Voksstrimler til fjernelse af øjenbryn fjerner procedurens tid og øger dens effektivitet.

Ved hjælp af voksstrimler kan du hurtigt fjerne uønskede hår og nyde resultatet i flere uger. Prisen på dem er højere end en engangs maskine, men på den måde risikerer du ikke at skære dig selv.

Efter barbering, glem ikke at lægge kompress på øjenbryn

Når du har barberet den rigtige stribe, skal du ikke glemme at berolige huden. Til dette formål komprimeres perfekt fra infusion af kamille eller isterning. Når huden endelig beroliger sig ved hjælp af stylingsværktøjer, kan du smukt lægge øjenbryn og give dem det ønskede udseende.

konklusion

Faktisk er der ingen særlig hellig betydning i hvad den barberede strimmel på øjenbrynene betyder. Dette er ikke en indikator for en bestemt religion, ikke et tegn på særlig status mv. På den måde forsøger de unge at skille sig ud blandt deres jævnaldrende og på enhver mulig måde for at understrege deres individuelle stil.

En barberet øjenbryn kan se spektakulært på både kvinder og mænd.

At gøre eller ikke at lave en strimmel på øjenbrynene - du bestemmer dig. Vi fortalte kun, hvordan vi skulle udføre proceduren, så vi senere ikke ville fortryde den trufne beslutning. Yderligere oplysninger om emnet findes i videoen i denne artikel, du kan stille dine spørgsmål i kommentarerne, vi besvarer dem.

Sådan barberes en pande i hjørnet

Som du ved, har mode tendens til at gentage sig selv, fordi alt nyt er godt glemt gammelt. Så dagens mode trends i det sidste århundrede - 90'erne og 80'erne - bliver stadig populære igen. Ud over tøjstilstanden og stilen af ​​sko fra de forløbne år, går piercing, kunstneriske tatoveringer, asymmetriske hårklipp, ekstrem farvning, barbering af bagsiden af ​​hovedet, templer og øjenbrynstrimler tilbage til livet. Sidstnævnte forresten for mange mistede ikke sin relevans.

Sådanne berømte skønheder som Beckham, Ronaldo og Jason Momoa går næsten konstant med en eller endda to strimler af klar hud. Hvad betyder denne trend, og hvordan kan du bruge de enkle værktøjer til at deltage i modeflowet?

Hvorfor barbere en strimmel på øjenbrynene

Mange subkulturer barberet stripe på øjenbryn af en fyr eller pige, betragtes som kendetegnende. En fyr med et hul i hans øjenbryn i begyndelsen af ​​2000'erne kan vise sig at være enten en rapper eller et medlem af et populært drengeband.

Øjenbrynstrimmel

De, der ikke havde noget at gøre med show business, var også i kølvandet på de nuværende tendenser. Til nogle gav det brutalitet og maskulinitet. Nogen, ærligt set, så latterligt og latterligt ud. Ofte angiver en strimmel på øjenbrynene intet mere end et ar eller, som ofte ofte står over for piger, den negative konsekvens af den uhensigtsmæssige håndtering af pincet.

I dag er sociale netværk og applikationer til kommunikation, at dele billeder og videoer, der arbejder over internettet, udbredt i verden. Specielt stærkt fra alle tilgængelige, "Instagram" er tildelt. Dette er den første populære tjeneste, hvorigennem alle former for kampagner og flash mobs bliver lanceret. Det var "Instagram", der endnu engang begyndte at popularisere barberingen af ​​en strimmel på øjenbryn, ikke kun blandt mandlige atleter og skuespillere, men også blandt almindelige mennesker. Nu betyder stripen på pigernes øjenbryn, at de identificerer sig med en bestemt gruppe eller et fællesskab.

Der kan være flere spændinger, der bruger både højre og venstre øjenbryn, nogle gange har placeringen en vis værdi. For at understrege deres individualitet endnu stærkere, tilføjer nogle unge en eller to øreringe fra piercing til intervallerne, selv om det for nogle forårsager fjendtlighed og misforståelse. Uformelle personligheder anser det for deres pligt at bevise for andre, at de ikke er som alle andre, og eksperimenter på eget udseende betragtes som den nemmeste måde at udtrykke sig på.

Handledning til handling

Lav en strimmel på øjenbrynene kan være i kabinen eller uafhængigt. Dem, der vælger den anden mulighed, skal du forberede værktøjer og attributter. Det vil tage:

 • en skarp barbering (engangs), en elektrisk trimmer, et kniv eller en "farer";
 • barbering gel, alkohol lotion, peroxid;
 • is, kosmetisk eyeliner;
 • pincet, ethvert middel til styling.

Hvad skal der gøres:

 1. Vask og fjern sminke- og sebumrester med en bomuldsstynde fugtet med lotion;
 2. Påfør is i et par minutter for at undgå irritation og lindre lidt af processen;
 3. Et tidligt valg af form og vinkel betyder, at proceduren allerede er halvt afsluttet;
 4. Ret den eksisterende form, korrigér antallet og længden af ​​hår med en trimmer eller pincet. Det andet er at foretrække at bruge, da fjernelsen vil ske sammen med rødderne.
 5. At komme direkte til barbering kan bruges:
 6. Engangsmaskine, der bærer, som du behøver for at holde huden godt for at undgå udskæringer og ridser. Bevægelsen skal være pæn og kort. Hvis hånden stadig bevæger sig til hjælp, vil hydrogenperoxid komme
 7. Processen går med en razor meget hurtigere, men chancerne for at blive skadet øges betydeligt. Du kan barbere sig tørt ved at glatte hårene med et stylingmiddel før proceduren;
 8. For begyndere er en elektrisk trimmer, som ikke kan skade huden, perfekt.
 9. Hvis den barberede øjenbrynstrimmel er ujævn, kan du ordne den med pincet. Det er også nødvendigt at lave en ispress.

Lav en strimmel på øjenbrynene

Generelle anbefalinger

For at processen skal lykkes, og den delvist barberede øjenbryn skal være en fremhævning frem for at udstede et billede af humor, er det nødvendigt at tage hensyn til sådanne anbefalinger:

 1. Skæringsprocessen skal udføres med fuldt ansvar, hvilket godt repræsenterer slutresultatet.
 2. Det er nødvendigt at bære barbermaskiner og knive nær ansigtet i godt lys, så ingen distraherer eller skubber under albuen.
 3. Ikke-elektriske instrumenter skal grundigt steriliseres.
 4. At være involveret i modellering af den generelle form for øjenbryn, skal du huske at:
  • for tynde strenge er ikke egnede til et rundt ansigt;
  • For et langstrakt ansigt er det nødvendigt at lave en lige form med udvidede "hoveder";
  • På ansigtet af "hjerte" ser flotte brede og korte øjenbryn.

Et glimrende liv hack fra piger var brugen af ​​voksstrimler til at modellere formen på øjenbrynene. De giver et fremragende resultat, og strimlerne forbliver i deres oprindelige form meget længere end efter at have brugt en barbermaskine.

Barberet øjenbrynstrimmel: hvordan man udfører proceduren

I mange år nu kan du se hvordan unge mennesker, for at tilføje en lille ekscentricitet til deres egne øjne, barberer en lille strimmel af hår på deres øjenbryn. Så forsøger Makar mænd og piger at fremhæve deres egen arts egenart og skiller sig ud fra dem omkring dem. Hvis du vil eksperimentere med dit eget udseende, vil materialet om, hvordan du laver en strimmel på øjenbrynene, være meget velkommen.

Vi lærer at barbere en pæn strimmel på øjenbrynene højre

Lav en strimmel på øjenbrynene

For at dine prøver kan tilføje deres egen lysstyrke og usædvanlighed, der er kronet med succes og ikke et beskadiget øjenbryn, så prøv at bruge kun højkvalitets værktøjer og materialer. Vores annotation vil nedskrive trin for trin alle de nødvendige trin i barberingshår.

En barberet øjenbryn fra en fyr kan tilføje brutalitet til ham

Foreløbigt skridt

Så du vovede at barbere en pæn strimmel på øjenbrynene med dine egne hænder.

Sørg for at du har følgende værktøjer til rådighed:

 • enkelt barbermaskine (bedre at tage en ny);
 • elektrisk barbermaskine, komplet med lille trimmer hoved;
 • barbermaskine med åben kniv (skræmmende barbermaskine);
 • gel- eller barberskum;
 • is- eller kølekompressor;
 • hydrogenperoxid;
 • alkoholholdige lotion;
 • voks eller hår styling gel.
 • pincet;
 • stort spejl

proces

Før du barberer, skal du korrekt præsentere, hvad resultatet du vil have i sidste ende. For eksempel ser et tykt, barbert band i kvinder meget brutalt ud, men for unge mænd passer det lige så godt.

Selvom alt afhænger af dine præferencer og ansigtsform.

David Beckham (billedet) - en genkendelig elsker af tests med eget udseende

 1. Før du barberer båndet på øjenbrynene, skal du først forberede alt, hvad du behøver for proceduren.

Grundlæggende kender!
Brug kun den nyeste barbermaskine, kedelige blade kan ødelægge strimlens udseende og forårsage irritation af huden.

 1. Fjern hele make-up i ansigtet (hvis det er tilfældet), tør huden med en alkoholholdig lotion til rensning og affedtning. Hvis din hud er tilbøjelig til betændelse eller hævelse, er det bedst at behandle det med isterninger eller en kølekomprimering tidligere.
 2. Før du begynder at barbere, skal du bruge en kosmetisk blyant til at markere hjørnet og grænsen på strimlen. Tag din tid og ryt gennem dit hoved så forsigtigt som muligt.
  Hvis du laver en fejl under barberingen, vil det være meget og meget svært at rette op på det, fordi hårene ikke vil vokse tilbage snart. Derudover kan de se anderledes ud.

Rul forsigtigt i størrelse og form på din egen strimmel på øjenbryn

 1. Når du med en blyant skitserer stedet og fremtiden for den fremtidige strimmel, korrigerer du formen af ​​øjenbrynbuen ved at trække de overskydende hår ud med pincet. Det kan du også gøre med en barbermaskine, men pincet giver et længere resultat.
 2. Hvis du bruger en barbermaskine, skal du holde den vinklet under barberingsprocessen. Udfør forsigtige korte bevægelser, gradvist barbere hårene i det påtænkte område. Hvis du stadig ikke kunne undgå udskæringer, skal du behandle huden med peroxid eller et alkoholholdigt middel.

Indførelsen af ​​barberskum eliminerer ubehagelige følelser under barberingen

 1. Dem, der har tillid til deres egne evner, kan udføre en funktion med en usikker barbermaskine. Glem ikke at skærpe det godt tidligere, et blunt instrument vil kun ridse huden.

Anbefaling!
Efter proceduren skal du omhyggeligt undersøge dig selv i spejlet.
Hvis barbermaskinen ikke fjerner alle hårene, kan de resterende trækkes ud med pincet.

Hvis du helt vil opgive indførelsen af ​​skæreobjekter, kan du bruge en af ​​to andre måder. Den første involverer indførelsen af ​​elektrisk barbermaskin med en dyse trimmer. Det hjælper med omhyggeligt at skære et passende område i kort tid, hvilket eliminerer risikoen for at skære dig selv på et skarpt blad.

Eller du kan købe voksstrimler i en kosmetikbutik. Mange piger kender førstehånds dette vidunderlige udstyr til epilering.

Voksstrimler til fjernelse af øjenbryn fjerner procedurens tid og øger dens effektivitet.

Ved hjælp af voksstrimler kan du hurtigt fjerne unødvendige hår og nyde resultatet opnået om nogle få uger. Omkostningerne på dem er højere end på en engangs maskine, men på den måde risikerer du ikke at skære dig selv.

Efter barbering, glem ikke at lægge kompress på øjenbryn

Når du har barberet en strimmel af passende størrelse, skal du ikke glemme at berolige huden. Til dette formål en perfekt komprimere fra infusion af kamille eller isterning. Når huden fuldstændig beroliger sig ved hjælp af stylingsværktøjer, kan du perfekt lægge øjenbrynene og give dem et passende udseende.

konklusion

I det væsentlige er der ingen særlig hellig betydning i hvad det barberede bånd på øjenbrynene betyder. Dette er ikke et tegn på et bestemt erhverv, ikke et tegn på særlig status mv. På den måde søger unge mennesker at skille sig ud blandt deres egne jævnaldrende og på alle måder at fremhæve deres egen personlige stil.

En barberet øjenbryn kan se smuk ud på både kvinder og mænd.

At gøre eller ikke at lave en strimmel på øjenbrynene - du bestemmer dig. Vi fortalte kun, hvordan man udfører funktionen på en sådan måde, at man ikke fortryder den senere beslutning. Yderligere oplysninger om emnet findes i videoen i denne artikel, du kan stille dine spørgsmål i kommentarerne, vi vil helt sikkert svare på dem.

Sådan barberes en strimmel på øjenbrynene

Strimlerne barberet på øjenbrynene føjer sig til chokerende og tiltrækker ansigtet. Mønstre og striber er lavet af både drenge og piger. For at en sådan dekoration skal se stilfuldt ud, skal du vælge stabile værktøjer og udføre proceduren omhyggeligt.

 • - engangs maskine
 • - elektrisk barbermaskin med trimmer fastgørelse
 • - Farlig barbermaskine;
 • - barbering gel;
 • - kølepresse eller is
 • - hydrogenperoxid;
 • - lotion;
 • - pincet;
 • - gel eller voks til styling

instruktion

1. Forbered alt hvad du behøver. Du vil få engangs barbermaskinen eller maskinen med udskiftelige kanter. For barberede tynde strimler og mønstre vil der kræves en elektrisk barbermaskine og indsats-trimmer. Skim ikke på værktøjer - en kedelig barbermaskine kan forårsage hudirritation, og strimlen vil være ujævn.

Tip 2: Sådan barberes et øjenbryn

Forskellige øjenbryn var på mode på forskellige tidspunkter, og kvinder fulgte normalt mode. For ikke at plage med pincet begyndte damer at bruge barbering, som skal behandles med forsigtighed. Med ikke mindre forsigtighed bør du vælge formen på øjenbrynene, så du ikke ser sjov ud.

instruktion

1. Hvis du er træt af at knuse rundt med pincet, skal du gå til øjenbryn barbering. For at gøre dette skal du først udføre det forberedende arbejde, hvor du lager på en pæn barberkniv. Forbered også dine øjenbryn på forhånd, for ikke at beskæftige sig med udragende hår og konsekvenserne af dårlig barbering.

Hvordan laver man en ar effekt på øjenbrynene? Vi tilbyder 4 løsninger

Ønsket om at skille sig ud fra den generelle masse er karakteristisk for en særlig ung generation, selvom ældre ikke er nogen undtagelse. I de sidste årtier er ønsket om at tiltrække opmærksomhed omdannet til forskellige former. Daredevils, der beslutter sig for drastiske foranstaltninger, går ud på piercing eller tatovering. Personer, der ikke er tilbøjelige til at opleve, stopper på mindre skandaløse måder.

Barberet øjenbrynstrimmel i en mand og hvad det betyder

En mulighed for at vise individualitet er en barberet strimmel på øjenbrynene. Når du har erklæret din originalitet efter en kort periode, kan du nemt vende tilbage til det billede, der er kendt for alle, og du behøver derfor ikke at søge hjælp fra fagfolk. Uanset køn betyder barberet strimmel på øjenbryn naturens oprørske natur, ønsket om at understrege deres uafhængighed og gøre andre opmærksom på sin egen person. Tendensen til at chokere publikum observeres oftest i ungdomsårene, dette er et naturligt fænomen. Mere modne personer anvender en lignende metode til selvudfoldelse i tilfælde af utilfredshed i deres personlige liv eller karrierevækst, ønsket om at ændre deres udseende i håb om yderligere skæbnesvangre sving.

Værktøjer, der er nødvendige

Efter at have sat ud for at barbere en strimmel på øjenbrynene, bør du først og fremmest sørge for at erhverve kvalitetsværktøjer. Kontroller også tilgængeligheden af ​​hudplejeprodukter under og efter barberingen. Vores liste hjælper med at danne et komplet sæt af de nødvendige enheder og materialer:

Barberet øjenbrynstrimmel: hvordan man udfører proceduren

Den mest komplette artikel om emnet: barberet strimmel på øjenbrynene: hvordan man udfører proceduren og lidt mere for rigtige skønheder.

I mange år i træk kan man se hvordan unge mennesker barberer en lille strimmel af hår på deres øjenbryn for at tilføje lidt excentricitet til deres billede. Således forsøger drenge og piger at understrege individualiteten af ​​deres image og skiller sig ud fra andres baggrund. Hvis du vil eksperimentere med dit udseende, vil materialet om hvordan man laver en strimmel på øjenbrynene være hjertelig velkommen.

Vi lærer at barbere en pæn strimmel på øjenbrynene korrekt

Lav en strimmel på øjenbrynene

For at gøre dine forsøg på at tilføje lysstyrke og usædvanlige forhold til dit billede, men ikke med et beskadiget øjenbryn, så prøv kun at bruge værktøjer og materialer af høj kvalitet. Vores instruktioner vil nedskrive alle de nødvendige trin i barbering af hår.

En barberet øjenbryn fra en fyr kan tilføje brutalitet til ham

Forberedende fase

Så du besluttede at barbere en pæn strimmel på øjenbryn med dine egne hænder.

Sørg for at du har følgende værktøjer til rådighed:

 • engangs barbermaskine (bedre at tage en ny);
 • elektrisk barbermaskin, komplet med en lille dyse trimmer;
 • barbermaskine med åben kniv (lige barberkniv);
 • gel- eller barberskum;
 • is- eller kølekompressor;
 • hydrogenperoxid;
 • alkoholholdige lotion;
 • voks eller hårgel.
 • pincet;
 • stort spejl

proces

Før du barberer, skal du klart forstå, hvilket resultat du vil opnå i sidste ende. For eksempel ser en tyk barberet strimmel i piger ud for brutal, men for fyre passer den lige så godt.

Selvom alt afhænger af dine præferencer og ansigtsform.

David Beckham (billedet) - en velkendt elsker af eksperimenter med hans udseende

 1. Før du barberer en strimmel på øjenbrynene, er den første ting at gøre, for at forberede alt, hvad der er nødvendigt for proceduren.

Vigtigt at vide!
Brug kun en ny barbermaskine, kedelige blade kan ødelægge strimlens udseende og forårsage irritation af huden.

 1. Fjern al makeup i ansigtet (hvis det er tilfældet), tør huden med alkoholholdig lotion til rensning og affedtning. Hvis din hud er tilbøjelig til betændelse eller hævelse, er det bedst at forbehandling det med isbiter eller en kølepresse.
 2. Før du begynder barbering, med en kosmetisk blyant markere hjørnet og grænsen på strimlen. Tag din tid og tænk den så forsigtigt som muligt.
  Hvis du laver en fejl under barberingen, vil det være meget svært at rette op på det, fordi hårene ikke vil vokse tilbage snart. Derudover kan de se anderledes ut.

Tænk grundigt på størrelsen og formen på din øjenbrynstrimmel.

 1. Når du har en blyant markere stedet og typen af ​​den fremtidige strimmel, skal du rette formen på øjenbrynbue sig selv, trække det ekstra hår ud med pincet. Du kan gøre dette med en barbermaskine, men pincetter vil give længere resultater.
 2. Hvis du bruger en barbermaskine, skal du holde den vinklet under barberingsprocessen. Udfør forsigtige korte bevægelser for at barbere hårene i det påtænkte område. Hvis du stadig ikke kunne undgå udskæringer, skal du straks behandle huden med peroxid eller alkoholholdigt middel.

Brug af barberskum eliminerer ubehag under barberingen

 1. Dem, der har tillid til deres evner, kan udføre proceduren med en barbermaskine. Glem ikke at pre-sharpen det godt, stump instrument kun ridser huden.

Anbefaling!
Efter proceduren skal du omhyggeligt undersøge dig selv i spejlet.
Hvis barbermaskinen ikke fjerner alle hårene, kan de resterende trækkes ud med pincet.

Hvis du helt vil opgive brugen af ​​skæreobjekter, kan du bruge en af ​​to alternative metoder. Den første indebærer brugen af ​​en elektrisk barbermaskin med et trimmerhoved. På kort tid vil det medvirke til omhyggeligt at skære det ønskede område væk, hvilket eliminerer risikoen for at skære dig selv på det skarpe blad.

Eller du kan købe i kosmetikbutikkerne voksstrimler til øjenbryn. Mange piger er bekendt med dette vidunderlige værktøj til fjernelse af hår.

Voksstrimler til fjernelse af øjenbryn fjerner procedurens tid og øger dens effektivitet.

Ved hjælp af voksstrimler kan du hurtigt fjerne uønskede hår og nyde resultatet i flere uger. Prisen på dem er højere end en engangs maskine, men på den måde risikerer du ikke at skære dig selv.

Efter barbering, glem ikke at lægge kompress på øjenbryn

Når du har barberet den rigtige stribe, skal du ikke glemme at berolige huden. Til dette formål komprimeres perfekt fra infusion af kamille eller isterning. Når huden endelig beroliger sig ved hjælp af stylingsværktøjer, kan du smukt lægge øjenbryn og give dem det ønskede udseende.

konklusion

Faktisk er der ingen særlig hellig betydning i hvad den barberede strimmel på øjenbrynene betyder. Dette er ikke en indikator for en bestemt religion, ikke et tegn på særlig status mv. På den måde forsøger de unge at skille sig ud blandt deres jævnaldrende og på enhver mulig måde for at understrege deres individuelle stil.

En barberet øjenbryn kan se spektakulært på både kvinder og mænd.

At gøre eller ikke at lave en strimmel på øjenbrynene - du bestemmer dig. Vi fortalte kun, hvordan vi skulle udføre proceduren, så vi senere ikke ville fortryde den trufne beslutning. Yderligere oplysninger om emnet findes i videoen i denne artikel, du kan stille dine spørgsmål i kommentarerne, vi besvarer dem.

Strimlerne barberet på øjenbrynene føjer sig til chokerende og tiltrækker ansigtet. Mønstre og striber er lavet af både drenge og piger. For at gøre en sådan udsmykning ser elegant ud, skal du vælge kvalitetsværktøjer og udføre proceduren omhyggeligt.

- engangs maskine
- elektrisk barbermaskin med trimmer fastgørelse
- Farlig barbermaskine;
- barbering gel;
- kølepresse eller is
- hydrogenperoxid;
- lotion;
- pincet;
- gel eller voks til styling

Kog alt hvad du behøver. Køb en engangsbæremaskine eller maskine med udskiftelige knive. For at barbere tynde strimler og mønstre, skal du bruge en elektrisk barbermaskine og indsats-trimmer. Skim ikke på værktøjer - en kedelig barbermaskine kan forårsage hudirritation, og strimlen vil være ujævn.

Før du barberer, skal du fjerne makeup fra ansigtet. Tør huden med alkohol lotion for at rense og affedt den. Hvis din hud er tilbøjelig til rødme og hævelse, gør en kold komprimering på øjenbryn - denne procedure vil gøre barberingsprocessen smertefri.

Bestem på forhånd, hvad dit øjenbryn skal se ud, hvilken bredde og form striben vil have. Bemærk at i tilfælde af en fejl vil det ikke være nemt at rette en miss. Selv når hårene vokser tilbage, kan barberingsstedet se anderledes ut.

Stedet for barbering og bøjningsvinklen på strimlen kan angives med en kosmetisk blyant. Korrigér øjenbrynets form, fjern overskydende hår ovenfra og under. For at gøre dette skal du bruge en barbermaskine eller pincet. Den første metode er hurtigere, men pincet fjerner hår fra roden og giver et mere langsigtet resultat.

Hvis du barberer en strimmel med en mekanisk maskine, skal du holde den i den ønskede vinkel og lave korte, blide bevægelser, barbere ekstra hår. Prøv ikke at skære huden. I tilfælde af en fejl, stop blodet ved hjælp af en speciel blyant eller swab dyppet i hydrogenperoxid.

Meget hurtigere kan du barbere en strimmel med en vintage barberkniv. Det kræver en vis færdighed. Forhåndsskær bladet og før det forsigtigt til det ønskede sted, skrab hårene af. Du kan barbere tør hud eller anvende lidt gennemsigtig gel på hårfjerningsstedet.

Dem, der ikke ønsker at manipulere skæregenstande, bør bruge en elektrisk barberkniv med en speciel dyse-trimmer. Det giver dig mulighed for at holde en flad strimmel på øjenbrynene uden at skade huden. Barber tør hud, og efter proceduren behandle den med en blød lotion.

Hvis linjen ikke er for klar, skal du rette den med pincet. Fjern forsigtigt klæbende hår. Blødgør din hud med en kamille eller isterning komprimere. Læg øjenbryn farveløs eller tonet med voks eller gel, og hvis det er nødvendigt, male dem i den valgte farve.

Forskellige øjenbryn var på mode på forskellige tidspunkter, og kvinder fulgte traditionelt mode. For ikke at plage med pincet begyndte damer at anvende barbering, som skal behandles med forsigtighed. Med mindre pleje bør du vælge formen på øjenbrynene, for ikke at se latterligt ud.

Hvis du er træt af at snyde med pincet, gå til øjenbryn barbering. For at gøre dette skal du først gøre det forberedende arbejde, hvor du lagerfører dig pænt

. Forbered også øjenbrynene, så ikke at håndtere udragende hår og virkningerne af barbering af dårlig kvalitet.

Påfør en affedtningsmask eller et produkt inden barberingen for at opnå det perfekte resultat. Vælg derefter formen på øjenbryn, der passer til dit ansigtstype. For et tyndt ansigt skal du gøre lidt udvidede øjenbryn, som nødvendigvis skal være kort. når

, Undgå øjenbryn i form af tynde tråde, da dette vil gøre hele udvalget latterligt. Hvis du er ung og energisk, gør dig selv bred og

øjenbryn der vil understrege dit indre varme temperament.

Når du gør det

browsere, fokus ikke kun på mode. Match formen på øjenbrynene med fokus på din

og relevans. Gør øjenbryn så naturlige som muligt.

, ikke at se latterligt ud. Efter at have givet den ønskede form, fjern de klæbende øjenbryn med pincet, og glat resten. Brug specialværktøjer til dette formål.

og styling øjenbryn, der giver dig mulighed for at opnå det perfekte udseende.

Når du beslutter dig for, at du ikke har brug for øjenbryn helt, skal du barbere dem meget omhyggeligt. Pre-model dit fremtidige udseende, og kun derefter tage springet. Når du har barberet øjenbrynene, skal du anvende en lille kølemask på deres plads eller komprimere for at lindre irritation.

Hvis du kan lide ekstremsport, barberer du et tyndt mønster eller en strimmel på et øjenbryn,

tiltrække din opmærksomhed. Udfør barberingen forsigtigt, fordi

dette sted vil være anderledes end resten. Optag resultatet ved hjælp af specialværktøjer.

Sådan barberes et øjenbryn

3 metoder: Sådan klippes hår med saks Hvordan man vælger øjenbryn Sådan skæres hår med øjenbryn trimmer

Pas på øjenbrynene er ikke kun at bevare deres form. At se øjenbrynene betyder at fjerne de unødvendige hår, der vokser uden for hovedbrynslinjen. Hvis nogle hår er mærkbart længere end resten, skal de trimmes. Derefter skal du trække de ekstra hår ud, der strækker sig ud over øjenbryns for- og bagenden, samt hår, som er under og over øjenbrynens hovedlinje. For at gøre dette kan du bruge en elektrisk trimmer, som du kan tynde for tykke øjenbryn og forkorte hår.

Metode 1 Sådan skæres hår med saks

 1. Tag et varmt brusebad eller vask dit ansigt med varmt vand.

Varmt vand åbner porerne og blødgør hårene, der er ved at falde ud. Som sædvanlig skal du tage et brusebad eller blot tørre dine øjenbryn med en fugtig klud fugtet med varmt vand, tryk det på dine øjenbryn i 2-3 minutter.

 • Hvis gaze eller klud hurtigt afkøles, blødgør den igen med varmt vand.
 • Hvis du har lidt tid, kan du springe over dette trin. Men hvis der er tid, er det bedre at gøre det, som det allerede er beskrevet ovenfor, vil dette forenkle proceduren.
 • Kram hårene på øjenbrynene med en speciel børste eller en kam med små hyppige tænder.

  Du kan tage en speciel børstekamme til øjenbryn (eller bare en ren tandbørste) og kamme hårene og sende dem op. Start fra kanten der er tættere på næsen, flyt til yderkanten af ​​øjenbryn. Desuden skal børsten holde hårene i den ønskede position, når du begynder at klippe dem.

  • I ekstreme tilfælde kan du holde hårene med din finger for at give dem den ønskede position og bøje opad. Men øjenbrynbørsten falder mellem hårene, så det er mere effektivt.
 • Skær hårene med en øjenbryn trimmer eller negle saks.

  Kig på øjenbrynene og tænk hvilke hår der er længere end resten. Start ved øjenbrynens yderste ende, trim hårene langs øjenbrynens øvre kant.

  • Det anbefales at bruge en speciel øjenbryn trimmer eller søm saks, fordi de har en mere spids og tynd blad tip end almindelig saks. Skær aldrig dine øjenbryn med køkken eller papirvarer saks!

  Nu kam hårene, styre dem ned og trim igen. Som en endelig kontrol af hårets samlede længde kan du børste håret ned. Tjek for at se om der er lange hår der skiller sig ud. Hvis disse forbliver, skal du forsigtigt trimme dem, så de falder sammen med øjenbrynens nederste kant.

  Metode 2 Hvordan pluk øjenbrynene

  At trække hår ud har brug for roden. Plucking er en smertefuld proces, så du bør huske det, før du starter proceduren. Hvis du tager et hår i midten med pincet, og ikke ved roden, så med en skarp bevægelse vil du kun bryde og rive den og ikke fjerne den. Pas på ikke at begynde at plukke øjenbrynene fra de hår, der danner øjenbrynens kanter. Hvis du starter med dem, er det helt muligt, ved et uheld fjerner flere hår end planlagt - det vil ødelægge formen på øjenbrynene.

 • Tag pincet og fjern overskydende hår fra ydersiden af ​​øjenbryn.

  Ved hjælp af en kam eller øjenbryn børste løftene op lidt og mod templerne, som de normalt vokser. Fjern hår, der starter over øjenbrynens basislinje. Tweak kun enkelthår, der vokser separat fra hovedbrynslinjen.

 • Fjern hår, der vokser mellem øjenbrynene.

  Hvis du har meget hår mellem øjenbrynene, kan du trække dem ud. Start plukning fra centrum, gradvist at flytte først til kanten af ​​det ene øjenbryn og derefter til kanten af ​​det andet øjenbryn. Antallet af hår, der trækkes ud, afhænger kun af dine præferencer. Men normalt er mindre bedre end mere.

  • Brug din finger til at bestemme, hvor langt væk øjenbrynene skal være. Placer tommelfingeren direkte mellem øjenbrynene og fjern de hår, der er placeret under tommelfingeren.
  • Hvis du fjerner for mange hår - det vil ødelægge øjenbrynens form, det bliver tyndere. Normalt holder fyre ikke tynde øjenbryn.
 • Fjern overskydende hår, der vokser over og under øjenbrynens hovedlinje.

  Brug pincet, find hår, der starter godt over toppen af ​​panden. Fjern disse enkelt hår. Find hår, der vokser godt under undersiden af ​​panden (tættere på øjenlåg). Fjern dem.

  Metode 3 Sådan skæres hår med øjenbryn Trimmer

  1. Tag et skæg eller en øjenbryn trimmer.

  Hvis du skal købe en sådan enhed, er det bedre at købe en elektrisk trimmer, der er specielt designet til korrektion af øjenbryn. Men hvis du har et skæg trimmer, kan du bruge det. Det anbefales ikke at bruge en hårklipper, fordi bladet er for bredt, og det bliver ikke for præcist, når du skærer øjenbrynene.

  • Det er kun værd at bruge en elektrisk trimmer, hvis du har meget tykke øjenbryn, der skal tyndes og trimmes.
  • Den elektriske trimmer skal bruges meget omhyggeligt, fordi bladet ikke er meget præcist - du vil ikke overdrive det og fjerne for mange hår.
  • En næse trimmer er også stor, fordi den har et smalere blad.
 • Kram hårene med en speciel kam med fine tænder.

  Essensen ved at bruge en elektrisk trimmer er at du kan tynde øjenbryn og reducere hårets længde - så du først skal kamme og jævnt lægge hårene. Kør kammen gennem hårene, så snart du når den ønskede hårlængde, fastgør kammen (eller penslen) på ét sted.

  • Du kan gøre den valgte længde af hår en millimeter længere - du kan gentage proceduren senere.
  • Det er bedre at skære mindre end den ønskede længde og derefter gentage proceduren end at skære for meget på én gang.
 • Start den elektriske trimmer med fokus på hårets længde og kammen.

  Tænd trimmeren og tryk kammen til kanten af ​​panden. Træk forsigtigt trimmeren langs kammen og trim hårene.

  • Det er vigtigt at feste begge hænder godt for ikke at afskære flere hår end nødvendigt.
 • Foto af de valgte striber på en mands øjenbryn

  Korrektion af øjenbryn hos mænd: "for" og kun "for"

  I dag vil jeg gerne snakke om en så delikat procedure som den mandlige øjenbrynskorrektion. Det er nemt at forstå, hvorfor mænd undgår hende (og se derefter meget værre ud end de kunne): Det er ømhed og stereotyper (besøge skønhedssalonen i vores land betragtes stadig som det retfærdige køns retfærdighed?) Og frygten for at se for feminin.
  Hovedideen, som jeg gerne vil dele (og som jeg håber mange vil være enige om) - mænd har brug for en korrekt øjenbrynskorrektion. Hvorfor? Lad os forstå sammen :)
  Jeg vil henvende sig til ordene fra Anastasia Soare, grundlægger af de helt Anastasia Beverly Hills og den vigtigste amerikanske specialist for øjenbryn pleje: den siger, at efter 40 års hår på mandens ansigt begynder at vokse særligt aktive og, endnu vigtigere, kaotisk - husk på hvilken alder de oftere Har du brug for hjælp til at fjerne overskydende vegetation fra ørerne og næse? Efter 40.
  Du behøver ikke at gå langt til illustrationer - Leonid Ilyich i sin ungdom og i hans avancerede år er det bedste eksempel. Det kan ikke siges, at hans brandbrede brede øjenbryn ikke gik til ham, men deres indflydelse på det overordnede ansigtsudtryk kan spores.

  Jeg vendte mig om til Soares mening ved en tilfældighed: Jeg elsker hendes dybt DipBrow - sådanne stjerner som David Beckham og Donald Sutherland vender sig til hende. Deres eksempel, tror jeg, vil være mere end vejledende:

  Som du kan se, er der ikke alvorlig manipulation af denne del af ansigtet ikke er blevet gjort: David Anastasia, tilsyneladende udklækket små huller, finde den rigtige nuance og korrigeret bøje, Sutherland Sr. - løftede dem, hvilket giver ansigtet et mere raffineret udseende. Ironisk nok var det efter korrektionen, at de begyndte at tilbyde ham roller i "Hunger Games", "Pride and Prejudice" og "Best Offer" - og ikke alle aktører i aldersledere betaler jo så meget opmærksomhed, er det ikke?
  Men disse var gode eksempler på korrektion. Der er også mindre succesfulde, selv om deres forfattere er ukendte for mig:

  Den vigtigste fejl, når mandlige kunstnere korrektion kan betragtes som hjernedød kopiering typisk kvindelige teknikker - oprettelse af overdrevent bøje, en spids (disse oplysninger gøre det ansigt feminin, let arrogante) og give den grafiske kvalitet, der ikke har prydet en enkelt mand. Og ved den måde, behøver ikke altid at være bevæbnet med en pincet - ofte mangler et par slag med særlige saks der af en surly ansigt med tunge bryn til at gøre modige og temmelig godt vedligeholdt.
  Jeg vil ikke anbefale at foretage en korrektion derhjemme af en række årsager:
  A) ikke alle kvinder forstår princippet om at arbejde med mandlige øjenbryn (træk et par hår på næsebroen - det tæller ikke)
  B) ikke alle mennesker er villige til at udholde ubehag for at se velplejede (og gode herrer har særlige beroligende midler, der reducerer smerten i fornemmelser)
  B) ikke alle hjem har nok lyse lys og redskaber til at gøre alt hurtigt og korrekt.
  Exit - kontakt den velkendte salon eller brow-bar, som giver en sådan service. Forresten er der ikke længere skrå syn på sådanne steder, og manden i receptionen hos mesteren ser ganske almindelig ud. Det er jo ikke en forfærdelig permanent sminke, men en måde at se lidt bedre ud end de fleste mandlige landsmænd.

  Og hvordan har du det med den mandlige korrektion? Måske har nogen allerede oplevet det? Hvor fornemmelser. )

  Jeg købte dette øjenbrynblad til det eneste formål - endelig at slippe af med ondsindet hamp under øjenbrynene, som ikke kan revet ud med en enkelt pincet!

  Forresten, om øjenbrynene - så du forstår, vokser de fra mig efter at du har plukket to (.) Dage, så arbejdet er ikke en åben kant.

  Bladet er præsenteret i form af en flamingo (som fabrikanten mener). I den lukkede form - som i hovedbilledet. En grøn stang med en kniv uden problemer bevæger sig væk fra skoven, rette helt lodret. Kan fastgøres i enhver position. Kroppen er lavet af plastik. Det er behageligt at holde i din hånd. Smuk lyserød dekoration piget farve.

  Selve barberingsdelen (bladet) gøres meget interessant - det ser ikke ud som en lige barberkniv, rillet, og jeg tror, ​​at de næppe kan klippes. Men dette påvirker ikke kvaliteten af ​​hans barbering!

  Jeg vil gerne vise det til dig på øjenbrynene, men så løb jeg ind i et problem - og bladet er størrelsen af ​​mit øje (det er ikke overraskende - bladet er tre centimeter langt!)! Det er meget stort, så de kan barbere deres øjenbryn og også tage billeder, mens man bruger den brugte hånd. Selvfølgelig kan du kontroversere og barbere på samme måde den side af øjenbryn, som er tættere på øjet. Kun forsigtigt - fordi du kan barbere og øjenvipper. Til dette og tog et punkt.

  Ligesom mit øje og næsten som mit hele øjenbryn!

  Nu skal du ikke mindst skamme sig for at vise)))

  Som du kan se - barberer alt under nettet. Jeg bruger normalt voksstrimler, men det gør for det første ondt. Og for det andet forbliver alle de samme små hår. Med dette barberhøvler sker det ikke! Fjerner alt! Og vigtigst af alt - smertefri!

  Prisen på problemet er omkring 20 UAH (100 rubler på hjemmesider, direkte gennem joint venture er billigere).

  Sagen er fantastisk og anbefalet af mig!

  men vent, det er det samme som at bruge en normal oo-maskine, dvs. Vil nye hår blive mørkere og mere synlige over tid? eller ej.

  Nej, de vil ikke: 0 Dette er en af ​​myterne, at hvis du barberer, bliver håret mørkere og tykkere. Jeg har allerede barberet i 16 år, og mit hår er ikke længere eller tykkere. På samme måde plejede jeg at smitte ud af smerte, da jeg fjernede mine antenner med strimler af voks og i lang tid rensede dem med en lignende barbermaskine.

  Alt andet. Jeg har også hørt sådanne tilfælde, at der tilsyneladende var en hårlinie over benene, besluttede tanten at barbere dem af iiii. o guder overgroet hele benet)))
  Jeg tror, ​​det afhænger af hårets struktur. I to år regnede jeg armhulen og benene med epilatoren og af en eller anden grund blev håret ikke mindre (selv om alle lover at hårene bliver tyndere fra tid til anden og ophører med at vokse).
  Jeg viste effekten af ​​barbermaskine, fordi det var umuligt at vise det på øjenbryn. Jeg kunne bare klippe mig med et øjenbryn og øjenvipper))) Men hvis du bruger to hænder (en til at holde, den anden til at arbejde), så kan du lykkes.

  Perfekt mandlige øjenbryn

  Hvem sagde, at kun kvinder bør passe på deres udseende? For længe siden har repræsentanter for det stærkere sex ikke foragtet at bruge "kvinders ting" til at se mere attraktivt ud. Sammen med venner brugte brutale mænd makeup, tog øjenbryn, der var tykke og smeltede sammen på næsebroen, krøllede og pulveriserede deres hår, gjorde et manicure. I dag kaldes sådanne mænd metrosexuals og findes som regel i et bohemisk miljø. Men både almindelige mennesker og "rigtige mænd" bør ikke være slemme om en sådan procedure som plukning. Mænds øjenbryn taler ikke mindst kvindernes øjenbryn om ansigtet.

  Den korrekte form for mandlige øjenbryn

  Moden til øjenbryn ændrer som regel kun hos kvinder: de har tendens til at trække en tråd, de vil vokse tykt hår, eller de kan lide form af et komma eller ironisk opadvendte buer eller lige linjer. Manden er imponeret over den klassiske - en bred flad strimmel. Og alligevel, uanset hvad formen på øjenbrynene kræver de konstant pleje. Både mænd og kvinder har ikke lov til at have sprungede hår sammensmeltet på næsen. Selv hvis du kan lide tykt hår, har de brug for mindst en smule forkortet og kæmmet. Derfor er øjenbrynskorrektion ret en mandlig procedure, der ikke rejser tvivl om din maskulinitet og styrke.

  Hvis den unge mand vil gå endnu længere og ikke er bange for forsøg, kan du trække hårene ud og give dem en lille bøjning.

  For mænd med et rundt ansigt passer formen på øjenbrynene med en pause. Det bør udpeges tydeligere, hvis den unge mand har fuld kinder. En sådan pincet vil give udtryk for dine øjne, åbne dine øjne visuelt og gøre din lave pande mere voluminøs.

  Klassiske mænds øjenbryn, som allerede nævnt, har en ret form. De er ideelle til et ovalt ansigt. Denne form for øjenbryn vil tilføje særlige funktioner til små funktioner. En lignende korrektion udføres for at fjerne akkret linjer mellem øjnene. Under ingen omstændigheder skal formen afrundes i enderne - "halen" skal være jævnt, så den smidigt falder væk.

  Runde øjenbryn hos mænd ser passende på et tyndt ansigt med en høj, fremtrædende pande og store øjne. Deres form bør klart gentage tegningen af ​​øjenbrynene. Forsøg ikke at opnå glathed, ellers vil dine tykke hår se ud som kvinder. Det er kun nødvendigt at skabe et antydning af en halvcirkel, hvilket giver dem en hård mandlig linje.

  Udvælgelse af værktøjer til korrektion af mandlige øjenbryn

  Ikke alle mennesker vil beslutte at trække hår ud. Og ikke alt dette er påkrævet. Men som regel har unge mennesker tykke hår og smeltet sammen på næsebroen, hvilket får dem til at se ud til at være sjusket. Det er nok at fjerne denne mangel, og ansigtet vil straks se anderledes ud. Så foreslår manlig øjenbrynskorrektion:

  • Trimning for langt hår for at undgå Brezhnev bushiness. Dette kan gøres med manicure natlys, en speciel elektrisk trimmer eller ved hjælp af en speciel dyse på en clipper.
  • Akkrete øjenbryn hos mænd kræver nådesløs plukning eller barbering. Den anden metode skal bruges ofte, da de skårne hår har en vane at hurtigt vokse tilbage.
  • For et pænt udseende udføres en fixeringskorrektion. For at hårene ikke sticker ud og bliver disheveled i løbet af dagen, glat de hårde hår med fingrene smurt med gel eller voks til hår. Det er fantastisk, hvordan en mands ansigt kan ændre sig på én gang.
  • Hvis du som en "ægte mand" bliver syget af alle disse "kvinders ting", skal du i det mindste kaste dine hår i retning af vækst. Men nogle gange hjælper det ikke, hvis håret bliver forkert.

  Nå, for de mest modige og avancerede unge, vil vi fortælle dig mere om, hvad øjenbrynskorrektion er.

  Master klasse på at give den rigtige form til mandlige øjenbryn

  Naturligvis popper mænd ikke deres øjenbryn hver dag. og nogle har aldrig engang set, hvordan en lignende procedure ser ud. Derfor er det nødvendigt at præcisere listen over værktøjer, du har brug for.

  • Pincet (eller bomuldstråd) - for første gang er det bedre ikke at bruge voks.
  • Stencil.
  • Hvid kosmetisk blyant.

  Nu kan du begynde at trække ud.

  1. Marker begyndelsen af ​​buerne med den lodrette linje af blyanten (over det indre hjørne af øjet) og rengør området på næsebroen med pincet.
  2. Tag en stencil og fastgør den til dine øjenbryn. Kombinere hår, male den ønskede form på skabelonen. Dette vil gøre det lettere for dig at fjerne uønskede hår.
  3. Fjern stencilen og træk børsterne ud af den hvide linje.
  4. Tør forsigtigt rester af en blyant og fjern det plukkede hår.
  5. Vedhæft skabelonen igen, kam hårene og dække dem med fastgørelsesgel (voks).

  Dette er den professionelle øjenbrynskorrektion for mænd.

  Pincet er ikke den eneste måde at slippe af med uønskede hår på øjenbrynene. Men korrektion med bomuldsgarn kræver en vis færdighed, og voksning kan være for smertefuldt for mænd, der ikke er vant til sådanne følelser. Så pincet er den bedste måde at fjerne ansigtshår på.

  Sådan barberes en strimmel på øjenbrynene

  Strimlerne barberet på øjenbrynene føjer sig til chokerende og tiltrækker ansigtet. Mønstre og striber er lavet af både drenge og piger. For at gøre en sådan udsmykning ser elegant ud, skal du vælge kvalitetsværktøjer og udføre proceduren omhyggeligt.

  Barber øjenbryn striber

  For at forsigtigt barbere strimlen på øjenbrynene skal du:

  • engangsmaskine;
  • elektrisk barbermaskin med en dyse-trimmer;
  • lige barbermaskine;
  • barbering gel;
  • kølepakke eller is;
  • hydrogenperoxid;
  • lotion;
  • pincet;
  • gel eller styling voks.

  Kog alt hvad du behøver. Køb en engangsbæremaskine eller maskine med udskiftelige knive. For at barbere tynde strimler og mønstre, skal du bruge en elektrisk barbermaskine og indsats-trimmer. Skim ikke på værktøjer - en kedelig barbermaskine kan forårsage hudirritation, og strimlen vil være ujævn.

  Før du barberer, skal du fjerne makeup fra ansigtet. Tør huden med alkohol lotion for at rense og affedt den. Hvis din hud er tilbøjelig til rødme og hævelse, gør en kold komprimering på øjenbryn - denne procedure vil gøre barberingsprocessen smertefri.

  Bestem på forhånd, hvad dit øjenbryn skal se ud, hvilken bredde og form striben vil have. Bemærk at i tilfælde af en fejl vil det ikke være nemt at rette en miss. Selv når hårene vokser tilbage, kan barberingsstedet se anderledes ut.

  Stedet for barbering og bøjningsvinklen på strimlen kan angives med en kosmetisk blyant. Korrigér øjenbrynets form, fjern overskydende hår ovenfra og under. For at gøre dette skal du bruge en barbermaskine eller pincet. Den første metode er hurtigere, men pincet fjerner hår fra roden og giver et mere langsigtet resultat.

  Hvis du barberer en strimmel med en mekanisk maskine, skal du holde den i den ønskede vinkel og lave korte, blide bevægelser, barbere ekstra hår. Prøv ikke at skære huden. I tilfælde af en fejl, stop blodet ved hjælp af en speciel blyant eller swab dyppet i hydrogenperoxid.

  Meget hurtigere kan du barbere en strimmel med en vintage barberkniv. Det kræver en vis færdighed. Forhåndsskær bladet og før det forsigtigt til det ønskede sted, skrab hårene af. Du kan barbere tør hud eller anvende lidt gennemsigtig gel på hårfjerningsstedet.

  Dem, der ikke ønsker at manipulere skæregenstande, bør bruge en elektrisk barberkniv med en speciel dyse-trimmer. Det giver dig mulighed for at holde en flad strimmel på øjenbrynene uden at skade huden. Barber tør hud, og efter proceduren behandle den med en blød lotion.

  Hvis linjen ikke er for klar, skal du rette den med pincet. Fjern forsigtigt klæbende hår. Blødgør din hud med en kamille eller isterning komprimere. Læg øjenbryn farveløs eller tonet med voks eller gel, og hvis det er nødvendigt, male dem i den valgte farve.

  Hårfjerning mellem skinkerne

  Teknikker til shugarning: manuel, bandage, spatal og lægeblad