Barbering børste

Våd barbering ved hjælp af maskinen hos mænd er den mest almindelige, det er meget mere populært end at bruge en elektrisk barbermaskine. Samtidig er barberingsbørsten en nødvendig egenskab for dette, som skal vælges korrekt. Han har visse regler for brug.

Hvad er det?

En barbering børste er en tyk børste med en blød og elastisk børste på et lille håndtag. Det tjener til at piske et tykt skum, der samtidig beskytter ansigtets hud og gør hårene let at skære. Skum er også nødvendigt for bladet at glide bedre på overfladen.

Denne barberingsattest blev opfundet i Frankrig i midten af ​​det 18. århundrede og var kun tilgængelig for velhavende borgere. Villi på den tid var lavet af vildsvin eller badgeruld, håndtaget blev fremstillet af porcelæn, elfenben og endda ædle metaller. I dag er materialerne i de fleste blobs meget enklere: syntetiske fibre kan bruges til lint, og basen er oftest lavet af plast. Derfor er denne attribut, der produceres i store partier, i vores tid tilgængelig for enhver mand.

Egenskaber og fordele

Barberingsbørsten er faktisk en meget enkel genstand, der består af kun to dele: en pen og en børste. Men kvaliteten af ​​håndværk, håndtagets form, materialerne og tætheden af ​​bunken kan variere betydeligt. Nogle gange komplet med det solgte specielle skåle til at slå skum, samt sager eller kasser til opbevaring.

Fordelene ved at bruge en barber børste ved barbering er som følger:

 • det skaber virkelig effektivt et tykt skum fra cremen eller barberingslotionen, som du ikke kan slå op med dine hænder;
 • når skummet på ansigtet på villus ansættes, hæves hårene, så de er lettere at skære ved bladet;
 • børsten fordeler skummet effektivt og jævnt over hele overfladen;
 • bløde villi barbering børster giver en massage effekt.

Smuk og høj kvalitet barbering er også i stand til at understrege status for en mand. Nogle er villige til at give en masse penge til et branded produkt, omkostningerne ved individuelle kopier kan nå flere hundrede dollars. Men til en lille pris kan du købe et pålideligt og holdbart barberingstilbehør.

Først og fremmest varierer børster i det materiale, som penselen er lavet af. Der er flere fælles typer af bunke:

 • Kunstige fibre børster er den mest overkommelige. De er ret holdbare, og tætte hår masserer perfekt ansigtet. På et tidspunkt var nylon den mest almindelige, men nu bliver det en ting fra fortiden, da mere pålidelige og bløde syntetiske materialer har dukket op.
 • Svinebørsterne er ens i egenskaber og omkostninger til den tidligere version. Det er ret hårdt, men i brugsprocessen under påvirkning af varmt vand blødgør lidt.
 • Badgeruld er også en ret almindelig mulighed, men dyrere. Det er værdsat i produktionen af ​​børster for sin høj elasticitet og blødhed. Dette materiale er blevet brugt i mere end to århundreder og er forbundet med produkter af høj kvalitet. Anvendelse af skum med en badger børste er en fornøjelse.
 • Hestehårshår i form af stivhed indtager en mellemposition mellem svin og svinebørste. Barberingsbørster baseret på det er ikke så almindelige som tidligere versioner.
 • Ekorn pels er næsten lige så blød som badger. Bruges ganske sjældent.
 • En speciel lur, som kun er taget fra bagsiden af ​​et badger, bruges til sorter af Super Badger børster. Udover den specielle blødhed har den også holdbarhed, med korrekt brug kan levetiden nå op på 10 år eller mere.
 • Det dyreste naturlige materiale til barberbørster er Silvertip. Den har tofarvede villi - mørke ved bunden og sølvtipset på spidserne. Har en særlig lethed, holdbarhed og de øgede absorberende egenskaber. Disse Silvertip bunke børster er lavet helt i hånden.

Ifølge sin konfiguration kan penslerne laves både i en enkelt version og i et sæt med en skumpiskekop. Der er specielle veje muligheder, der passer ind i et specielt tilfælde. Denne type giver maksimal hygiejne.

Håndtag kan variere i materiale, form, overflade. De vigtigste materialer i moderne kuglepenne er plastik, keramik, træ, flere eksklusive muligheder er lavet af glas, krystal, elfenben, skildpaddeskal eller dyre metaller. Overfladen er oftest glat, men nogle fabrikanter gør det rillet, så det ikke glider i hånden.

Hvordan vælger man?

Uanset hvilken type bunke og prisklasse du vælger, skal du vælge en sådan lille børste, så dens "hætte" holder en stor mængde vand, når det bliver vådt - det er sådan, at der bliver dannet mere skum, og det bliver lettere at barbere. Ved køb er det værd at sørge for, at villiene er ensartede og af samme længde. Tjek let børsten for at røre ved, sørg for dens blødhed og elasticitet.

Til hjemmebrug bør du vælge en almindelig barberingsbørste uden ekstra tilbehør. Og til rejser er det bedst at købe en børste komplet med en taske eller en rejsetaske. Nogle fans af barberingstilbehør foretrækker hele sæt med en børste, en porcelænskål med en kasket til sæbe, en kasket og andre genstande. Forresten er sådanne sæt velegnede som en mands gave.

For en behagelig barbering og lang brug skal du vælge kvalitetsprodukter fra kendte mærker. Det er værd at overveje de mest populære.

Den tyske bekymring Muehle er kendt siden 40'erne af det sidste århundrede. I dag er det en af ​​de mest populære globale producenter af barberingstilbehør. Producenten producerer børster af høj kvalitet badgeruld, blød og slidstærkt. En særlig funktion er det originale design og sortiment af kuglepenne fra en række forskellige materialer. Nogle tilbehør fra Muehle er sande kunstværker.

Berøringsbørste bedømmelse

De fleste mænd foretrækker i dag en hurtig barbering, og brug derfor enten en elektrisk barbermaskin eller en maskine med færdige barberingsprodukter. Imidlertid er konsekvenserne af en sådan hastig hårfjerning ofte ret skuffende. De resterende hår her og der, rødme, irritation, nedskæringer - ikke det resultat, jeg gerne vil have.

Perfect Shave Attribut

Derfor forbliver nogle repræsentanter for det stærkere køn adhærere til barbering ved brug af en skål, skum, barberingsbørste og en skarp barberkniv eller en T-formet maskine med ansigtsdampning. Selvfølgelig er denne metode til at slippe af med stubbe langvarig, men resultatet er det værd.

Her spiller ud over barbermaskinen eller selve maskinen en stor rolle. Det er en pen med en tyk børste. Håndtaget kan være lavet af akryl, træ, rustfrit metal. Der er også sjældne eller elitebørster med et håndtag lavet af fint træ, ben eller horn af dyr.

En børste kan være lavet af kunstige fibre eller naturlige dyrehår:

 • hestehår - har mellemhårdhed, meget afhænger af den specifikke barberbørste;
 • Børstehår er den mest populære mulighed, som egenskaberne (hårdt, godt slå skummet, massage) og prisen svarer til kunstige modstykker, men kvaliteten er utvivlsomt bedre;
 • badger uld - blødere, men dyrere mulighed;
 • egernhår er også en blød børste, men produceres sjældent, da de dyr, hvor håret er lavet, er praktisk beskyttet i alle lande.

På trods af at en naturlig barberingsborste inspirerer tillid til sin naturlige oprindelse, betyder det ikke, at kunstige fibre er værre. De har også deres fordele.

Udvælgelse af et vigtigt emne

For at vælge en barber børste, skal du ikke bare vide om sammensætningen af ​​penslen, men også om nogle producenter. Derfor er det nyttigt at se på enhver anmeldelse af mærker, hvor egenskaberne for hver af dem vil blive beskrevet. Ofte er valget hjulpet af anmeldelser af andre mænd. Det er dog værd at huske på, at hver person er individuel, og den, der er ideel til en person, kan en anden slet ikke lide.

For at forstå, hvordan man vælger en barbering børste, der vil opfylde alle ønsker hos en bestemt mand, skal du fokusere på typen af ​​hud og børster. Jo mere følsomt huden, jo blødere børsten skal være. Men for tyk og hård vegetation skal man have en hård børste. Derfor er hvilken barbering børste bedre - alle beslutter individuelt, baseret på deres hud og hårs egenskaber.

En anden vigtig nuance: det er godt, hvis penselen har en sag. Det er ikke kun smukt, men også praktisk. Sagen hjælper med at beskytte børsten mod forurening, især når du rejser, fordi børsten er et hygiejnefelt, og dets renhed skal overvåges nøje. Dette er et andet kriterium, der påvirker rangordningen blandt disse attributter til barbering:

 • i første omgang en børste af badger hår. På grund af det faktum, at dyrets uld har forskellig stivhed, kan producenterne desuden producere flere varianter af barberbørster;
 • i andenpladsen er en fiberbørste. Selvom det er et kunstigt materiale, betragtes det som den blødeste og mest holdbare;
 • Det tredje sted er besat af svinebørster og kunstige analoger. De er gode til fans af hårde børster, men slid hurtigt ud.

En mere detaljeret vurdering af barberingsbørster omfatter egenskaberne ved det materiale, som håndtaget er fremstillet af, og tilstedeværelsen af ​​sagen. Nogle mennesker kan lide lette træhåndtag og andre som heavy metal ones. Men de har en ulempe - de kan ikke lide fugt, og skimmelsvampen kan fremstå i stedet for fastgørelsen af ​​børsten. Selvfølgelig udelukker intet udseende på plastik eller akryl. Men selve pennen er bedre bevaret.

Derfor bestemmer hver mand for sig selv, hvad han skal give præference. Absolut ikke værd at købe den dyreste barberingsbørste. Hvis dette er den første kopi købt, lad det være billigt eller fra den midterste kategori. Der er mange butikker, hvor du kan købe en god barber børste til en overkommelig pris. Desuden er det bedre, hvis der er mulighed for at høre sælgeren, at røre børsten for at holde objektet. Dette vil bidrage til at gøre valget mere objektivt.

Barbering med en børste

Hvordan man bruger en barbering børste er ikke svært at forstå, fordi det er nødvendigt at oprette et skum. Skålen er fyldt med kogende vand eller varmt vand, barberkrem eller sæbe sættes derind. Børsten er også fugtet med vand. Yderligere med kraftige bevægelser, som når man bruger en visp, piskes skum. Du behøver ikke at presse hårdt på børsten for ikke at deformere det.

Brug nu en børste til at sætte skummet på ansigtet: ifølge hårvæksten og imod det. Takket være børsten hæves hvert hår af børstehårene og dækkes af skum, så barberingen er glattere.

Nogle gange står mændene over for, at penslen er hård. Så skal du vide, hvordan man skal blødgøre barberingen. Dette kan gøres på flere måder:

 • hvis børsten ikke er for hård - hold den bare i et par sekunder over sparsom damp;
 • hvis børsten er af medium hårdhed, nedsænk den i varmt vand i nogle få sekunder også;
 • Hårde børster skal holde i varmt vand i flere minutter.

Et lignende problem opstår oftest, når du bruger en ny barberbørste. Med hver efterfølgende barbering bliver bunken blødere, hvis den er god. En anden grund - den forkerte omhu for denne egenskab. Efter brug af børsten skal du skylle godt og lade den tørre op. Nogle gange skal du skylle det godt med shampoo for at slippe af med skumrester.

Hvis du ignorerer disse tips, vil overhovedet hærde, og du bliver nødt til at se efter måder at gøre barberingsbørsten blød.

Nogle gange opretholder børsten i lang tid sin stivhed på grund af dårlig kvalitet uld. Så skal du købe en ny barberbørste.

Barberingsbørste: brugsanvisning

Brug af barberingsbørste til opskumning og sæbe kan øge barberingstiden, men det gør processen virkelig behagelig. For at fjerne hår i henhold til alle regler, ud over barbermaden, skal du bruge flere ting:
• Korrekt børste børste;
• Skumskumskål;
• sæbe eller barberkrem;
• Et håndklæde (hvis ansigtshår er hårdt, kan de komprimeres).
Sørg også for at have adgang til varmt vand (ideelt - til kogende vand).

Forberedende fase

Første fase er forberedende. I begyndelsen af ​​skålen til at slå skum opvarmes, hælder kogende vand og lægger i sin sæbe eller presser den krævede mængde creme ud. Ved barbering bør skålens temperatur opretholdes, så sæbeopløsningen forbliver moderat varm (men ikke brændende for huden) og afkøler ikke. Kun i dette tilfælde vil det bløde børsterne og huden - blødt hår er lettere at barbere af, og irritation er mindre almindelig ved dampet, varm hud. Og forresten er det netop i opvarmet tilstand, at skummet bevarer sit volumen og ikke synker.

Før du slår børsten skal fugtes - det vil blødgøre og absorbere vand. Producenter af naturlige børster behandles med specielle formuleringer, så en ny barberingsbørste til dyr kan have en svag kemisk lugt. Hvis dette er tilfældet, skyll det med varmt vand før brug - duften vil forsvinde.

Fjern overskydende vand fra instrumentet og læg det i en forberedt opvarmet skål med sæbe eller fløde. Hold skålen i hånden eller, for at opretholde temperaturen, sæt f.eks. På et glas kogende vand.

Skumdæmpning

Nu kan du gå videre til anden fase - slå løsningen. Der er ingen forskel på at få skum fra sæbe og fløde - der er et princip og en børste er velegnet til alt.

Skum dannes, hvis du kraftigt drejer børsten i skålen og periodisk trykker den ned til bunden, hvor der er sæbe eller creme. Piskeprocessen fortsætter, indtil opløsningen er tilstrækkelig til at skumle ansigtet.

Separat skal sige om konsistensen. Opløsningen skal være volumetrisk og moderat sprød, densitetsmediet. For flydende eller tværtimod er "stramt" skum uegnet til barbering: væsken afløb, og tykkelsen tørrer hurtigt og forhindrer barbermassen i at glide let over ansigtet, som følge heraf skal man anvende en indsats, der er fyldt med irritation og endda nedskæringer.

Face lathering

Det tredje trin er anvendelsen af ​​skum. Huden vaskes med en børste, som slår løsningen i cirkulær bevægelse. Det er nødvendigt at arbejde med et værktøj trygt og kraftigt, fordi du ikke skal holde sæbe i dit ansigt i lang tid: alkali tørrer og irriterer huden. Men der er ikke behov for at skynde sig, processen skal være behagelig.

Børste begynder at arbejde med hagen og før det først til en kind og vend tilbage til hagen og gå til den anden kind. Spidsen af ​​bunken påføres overskægets område. For at barbere glat, vask huden skal være omhyggeligt, så razor let glide, klippe hår så tæt som muligt på roden.

For dem, der har hårdt ansigtshår, anbefaler vi at komprimere direkte på skummet efter sæbe. Håndklædet får lov til at blive vådt i kogende vand, afkølet lidt (for at undgå forbrændinger) og presset til ansigtet, så behandles huden igen med en barberingsbørste. Dette letter i høj grad processen med hårfjerning.

Hvis der i sæbe er steder, der ikke er beregnet til barbering, er de gennemblødt med et serviet eller et håndklæde. På de tørrede steder placeres opløsningen igen.

Pleje og opbevaring af børsten

Efter alle manipulationer skylles børstebørsten med varmt vand, skylles derefter med koldt og hænges ned med børstehår (der bruges specielle understøtninger til dette), så hele vandet er glas. Naturligt vand kan miste absorberende egenskaber på grund af hårdt vand over tid, så hvis du føler at noget er forkert, vask det med regelmæssig shampoo og balsam.

En våd børste må ikke efterlades for at tørre op med en lur eller lægge i en lukket pakke. Det anbefales heller ikke at vaske det med stærke vaskemidler og produkter med sodavand - alt dette har negativ indflydelse på værktøjets levetid. En ny barber børste er nem at købe, men hvis du følger disse enkle regler, vil den gamle vare i lang tid.

Barberingsbørste (børste): værktøjsrevision

I dag er klassisk barbering stadig relevant, på trods af overflod af moderne måder at fjerne ansigtshår på. En ægte gentleman kan finde et standard sæt med en såpeskål, en skål, en barbermaskine. Hvad har du glemt? Der er et øjeblik. Hvad hedder en barbering børste, alle kender "alvorlige" mænd. Med det skummer han sæbe og sætter det på omslaget.

Korrekt udvalgte barberingsbørste varer lang tid, hvis du udforsker alle dens funktioner. Nu producerer mange firmaer barberingstilbehør med kosmetikelskere af den klassiske procedure. Hver mand køber et passende produkt efter behov og kvalitet. Overvej spørgsmålet mere detaljeret.

Hvad er en barberingsbørste?

Barberingsbørsten er nødvendig til våd barbering, danner en voluminøs sæbe eller fløde skum, piske det. Desuden er dens funktion at massere og varme ansigtshuden.

Hvis væsken er slået godt, er det bedre at smøre ansigtet, der er tilstrækkeligt fugtgivende for huden med yderligere eksponering. Samtidig opretholder udseendet sin varme i lang tid, da den piskede sæbe, mens den opretholder varmen, fordamper dækslet. Dette medfører en aktiverende løft af hårene, og bladet gør det lettere at barbere ved roten. Risikoen for at blive irriteret er minimal. Samtidig renser smøret de epidermis døde celler ud af mosen ved at massere.

Hvad er det lavet af?

At lave barberbørster hjælper dig med at bestemme hvilken type der passer til dig. Materialerne er som følger:

 1. Bør børster.
 2. Hest hår.
 3. Badger Pile.
 4. Blandet fluff.
 5. Syntetisk fluff.

De første og tredje valgmuligheder er mere almindelige, og en hestehår børste anses for at være den mest eksotiske af grunde, som du vil lære nedenfor.

"Vildsvin"

En forholdsvis budgetmæssig, men krævet mulighed, fordi naturlig lur tiltrækker elskere af "klassikerne". Svinebørsten har den stivhed, som perfekt samler fast sæbe, masserer massivt barberingsområdet og renser ansigtet fra dækkets døde celler. Fordelene ved denne type:

 1. Rimelige omkostninger.
 2. God massage, slippe af med død hud.
 3. Evne til at løfte krøller gennem intensivt arbejde med en børste inden barberingen.

"Badgers"

Standarden for kvalitet. "Badger" er mere tilbøjelig til at slå skummet op, hvilket er mere tæt og fugtigt end det "svin". Det skyldes, at badger uld holder fugt godt. Dette smøre giver bedre væske. På grund af det bløde materiale forårsager "badgers" ikke ulejligheden, selv når det påføres ansigtet af ejeren af ​​et følsomt cover.

hestehår

Inkluderer naturlig lur, men bruges hyppigere. Stivhed, evnen til at bevare fugt gør "hesthår" mellemt "badger" og "svin".

Et særligt træk ved denne type er hestehår, som er skarpere end spidsen end en svin. Derfor, ved at banke væsken med sådanne slagtilfælde op, vises mere tydeligt ubehag i ansigtet end fra den hårde "svin".

syntetiske

I flere årtier blev kønnere af klassisk barbering betragtet som en kunstig bunke i dårlig tone. De var værre i alt, men billigere, fordi de var lavet af almindelig plastik. Nu er de lavet af fiber. Sådanne børster gør skummet tæt, fugtigt og besidder blødhed og trøst, som "badgers". Imponerer med deres holdbarhed, modstandsdygtighed mod fugt, øjeblikkelig tørring.

Funktion af applikationen - mere påfyldning af skummet med vand. Sammenligning af syntetiske modeller med naturlige mærker, det første hold vand lidt værre.

Udvælgelseskriterier

Først skal du vide, hvor følsomt din hud er, hvor meget det irriterer. Når du vælger et værktøj, husk: de er forskellige i størrelse, knude diameter, i form. Sådan vælges "dit" produkt korrekt, læs nedenfor.

håndtere

Vær opmærksom på materialet til fremstilling. Håndtaget er ofte lavet af plast eller træ. Plast er enklere, tjener i lang tid, forringes ikke. Træhåndtaget er mere elegant, men for at holde længere, smør det med olivenolie hver 14. dag. Det er forbudt at placere sådanne håndtag i vand for at blødgøre. Originale håndtag er produkter fremstillet af elfenben, metal, bøffelhorn.

Dimensioner

I gennemsnit en børste med en længde på 5 cm. Og hvis du tæller aflængelsen fra håndbassen til spidserne, går den omkring 10 cm. Størrelsen af ​​modellerne er større. Med sådanne modeller, banke, smuds skum hurtigt - en hurtig aftale. Men det er sværere at bruge på grund af den store størrelse, mens det tager mere. Derudover er det sværere at påføre en lille del af ansigtet. De mest bekvemme cystediametre er små med medium.

Vigtige punkter

Det er værd at overveje, hvor behageligt det er at bruge en bestemt type, kombinere det med cremer, sæber. Den nye enhed producerer i starten en ubehagelig lugt, men vask med shampoo fjerner det. I nogen tid bør du give penslen sin egen "form", når spidsens spidser splittes, bliver den tykkere. Derefter løsnes skummet.

Den nuværende pris varierer fra et par dollars til et hundrede. Husk på, at en ting dyrere ikke altid er mere effektiv end en analogi billigere. Bestem straks mængden. Vi anbefaler at købe et gennemsnitssæt. Hvis dette ikke er muligt, skal du først tillade dig selv en budgetmodel. Ved at anvende det, vil du forstå, hvilke kvaliteter i et smear er vigtigere for dig, og derefter købe den bedste funktionalitet til en god pris.

For at opsummere hvad man skal overveje, når man vælger:

 1. Værdi for udseende. Den samme "badger" har flere typer.
 2. Parametre (børstehøjde, nodal diameter med total, pakningskoncentration).
 3. Håndtag type, børsteform.

Hvordan man bruger?

Følgende tip vil fortælle dig, hvordan du bruger børsten korrekt, så barberingen går glat:

 1. Fyld beholderen inden brug med vand. Blødgøring, forbedring af pistolens fleksibilitet, sæt penslen i en varm væske. Efter et par minutter skal du fjerne instrumentet ved at ryste det lidt af. Dette vil fjerne vandoverskuddet.
 2. Efter kogning af skumet skal du vaske børsterne til at blødgøre.
 3. Rør skummet i en cirkel, så mere af det forbliver på cysten.
 4. På samme måde gnider du væsken i en cirkel og dækker et stort område. Det er okay, hvis væsken kommer til, hvor du ikke behøver at barbere.
 5. Når du laver et tykt lag for at reducere risikoen for skæring, skal du anvende skum for første gang, gør det igen. Efter at have gnid det bredt og bredt, forestiller du, at dit udseende er et slags hegn, og skummet er som maling. Fortsæt med et velkendt scenario.

Sådan blødgøres en hård børste?

Det sker, at selv højkvalitetsenheder barberer hårdere næste gang. Af denne grund tænker på, hvordan man blødgør børsten. Generelle anvisninger: Hold børsten i varmt vand før påføring. Så villi blødgøre, og de, der har fast sammen sammen tidligere, vil komme ud af de tilstødende hår. Som du kan se, kræver metoden et minimum af tid. Du kan gøre inden barberingen.

Årsagen til limning er skummet, som stadig forbliver lige efter grundig vask. På grund af hende, såvel som på grund af naturen af ​​blusecystene, holder hårene sammen. Badger pels sitter sjældent sammen, bliver stiv, takket være et særligt fedt. Det udskilles af talgkirtlerne, der produceres af integumentet, hvilket forhindrer fluffen i at blive våd. I barbermaskiner er det helt forarbejdet, affedtet.

En forudsætning for afbødning er netop varmt vand. Der er flere grunde: For det første gør den varme væske værktøjet hårdere; For det andet beskadiger det limen, der holder fluffen. Ved brug af varmt vand kan fluffen falde endnu oftere, når man arbejder. Takket være denne regel er værktøjet altid blødt, behageligt og langt betjent.

Hvordan laver man en barberbørste med egne hænder?

Er det fornuftigt i dag, når du køber et produkt er nemmere end nogensinde, har du gået til et supermarked eller en kosmetisk butik, gør du penslen selv? Men der er håndværkere, der ønsker at skabe en unik ting, der understreger deres personlighed.

Hvordan laver man en barberingsbørste blød, så det er nyttigt at anvende, stolt glædeligt dit udseende? Først lager op på de nødvendige komponenter, som nogle gange er vanskelige at finde. Tag: bunke, sakse, håndtag, tyndt reb, lim. Håndtaget er lavet med hånd fra massivt træ, plast eller ben. Når du har tilsluttet fantasi, er det muligt at udføre tryktryk på 3D-printeren.

Under fluffen passer håret på en hest eller en svinebørste. Køb et reb i enhver forretningsafdeling. Lim er påkrævet pålideligt, det er bedre at tage høringen efter eget valg fra bygherrenes bygningsmaskine. Juster rillerne, før de gøres ved at placere det i lakket på trådene. Derefter lås låget på bordet hårdt.

Dernæst binder vi børstens tråde med et reb og skærer kanterne af sidstnævnte. Trådene på kanterne af den ikke-arbejdende side til fedt med lim, undtagen deres udslæt under brug. Fyld limen inde i håndtaget, placere børsten der. Når limen tørrer, skal du smøre den ønskede form før brug. Kendskab til fremstilling vil også være nødvendig i reparationen, hvis du beslutter dig for at gøre det selv med dine egne hænder.

Vurdering af populære mærker

Hvilken barberingsbørste er bedre, vil hjælpe med at kende sammenligningen af ​​en række moderne modeller, den mest populære blandt de fleste mænd. Barberingstilbehør udgør en vurdering, der omfatter positionerne for de mest populære muligheder:

 1. Spokar. Produktspokaren er lavet af et tjekkisk firma, der fører produktionen af ​​barberingstilbehør. Varebudget på et naturligt grundlag, håndtaget er fortrinsvis plastik. Enheden er effektiv, vil vare lang tid, det er praktisk at bruge, bare for at passe på. Der er et hjem og vejudstyr.
 2. Balea mænd Professional Rasierpinsel. Den bløde tilpasning følsom over for dæk. En god mulighed for begyndere klassisk barbering. Børstemateriale - syntetisk fiber. Fabrikanten taler om en lang levetid.
 3. Proraso. Proraso-produktet er præsenteret af et italiensk mærke, der har etableret traditioner i skønhedens verden i flere generationer. Virksomheden repræsenterer en bred vifte af produkter, der beskæftiger sig med kosmetik, barberingsværktøjer, der producerer kosmetik til skæg og overskægkrøller. Denne art vejer 74 gram, der måler 65x130 mm. Håndtaget er lavet af termoplast. Diameteren på håndledsknuden - 26 mm. Bristle børstehud (børstehår).
 4. Dittmar. Dyrt, men tysk mærke af høj kvalitet. Børsten er lavet af badgeruld, der har styrke og elasticitet, når pisketæbe. Men når det påføres huden, virker det forsigtigt, irritation, ridser dækket er udelukket. Luksus tilbehør til mænd, der værdsætter ægte kvalitet, klar til at betale for det fuldt ud.
 5. Omega. Produktion af det italienske mærke - 100% syntetisk fiber, fiber (Bristle-stil) med mellemhårede børster. Plasthåndtag, fremstillet af materialer, der udelukker animalsk oprindelse. Ved brug skal du gemme armaturet på det påtænkte stativ, nedad. Omega er det førende selskab inden for produktion af barbermaskiner, fordi det allerede er blevet det ottende årti. Børsterets nodediameter - 22 mm, dimensioner - 48x101 mm. Det vejer 50 gram.

Pålidelig livspartner

Når du lærer barbering ved hjælp af artikler, vil du føle, at vores titel er rigtig. Hver mand opretholder sit udseende. Det giver ham glæde. Nogen kan argumentere, siger de, fra hvad får den med en simpel barbering? Vælge et passende firma, bedre sørg for dig selv! Held og lykke!

artiklen

Valg af barberingsbørste

Historien er tavs om hvor og hvornår barberingsbørsten optrådte. Men de franske, som kendte trendsætere, tilskriver dette tilbehør til sig selv. Det antages, at det var i Frankrig, at de først begyndte at bruge en særlig barberingsbørste i det 18. århundrede. I dag bruger mænd over hele verden børster og valg af barberbørster er en af ​​hovedkomponenterne til praktisk og højkvalitets personlig pleje.

Hvorfor er en god barbering så vigtig?

De fleste mænd siger, at behovet for at slippe af med overskydende hår plager dem til en tilstand af stress. Desuden er kilden til nervøsitet slet ikke shavetki (barbermaskiner med udskiftelige blade), men minder om irritationer og ridser modtaget under de tidligere procedurer.

Årsagen til ubehag, ifølge eksperter, bør søges der, som de fleste mænd er opmærksomme på i det mindste.

Barberingsbørsten er ofte det første værktøj, der kommer i kontakt med huden inden barberingen. Dens formål er at forberede huden til proceduren for at fjerne uønsket hår, og samtidig - at skifte et barberingsmiddel til et skummende stof. Jo tykkere skummet er, jo lettere er det at glide barbermassen langs det, hvilket betyder at epidermis er mindre skadet.

En god børste udfører blandt andet en massagers funktion. Under påføring og opskumning af barberingsproduktet løftes hårene, og huden er lidt opvarmet, hvilket letter barberingsprocessen. Resultatet er, at en barbermaskine ikke traumatiserer overfladen af ​​huden, og ansigtet ser rent og glat ud.

Hvordan ikke at forveksle med valget af en pensel?

Den største fordel ved et godt værktøj er kvalitetsmateriale. Og bunken behøver ikke at være naturlig. Moderne producenter tilbyder tilhængere af mekanisk barbering syntetiske materialer på ingen måde dårligere end naturlige. Connoisseurs af naturlige materialer, før du går på jagt efter en acceptabel for en pensel, skal du vide noget om typer af bunke.

Badgeruld

Dette materiale betragtes som den bedste mulighed for barbering. Badgerlappen er ikke bange for temperaturændringer. Det er moderat blødt, slidstærk og behageligt at røre ved.

Der er flere kategorier af badgeruld til penslen:

 • Silvertip. Den dyreste løsning. Disse villi hurtigt slå op en tæt og samtidig fugtigt skum, der giver huden en fremragende massage. Deres "visitkort" blev bicolor hår: sølvfarvet på spidserne og sort i bunden.
 • Super badger. For at gøre pensler med denne type bunke bruger de et hårdere lag, der vokser på en dræber på ryggen. En sådan børste er ikke ringere end silvertip i kvaliteten af ​​læderbearbejdning, men vil koste den nye ejer meget billigere.
 • Bedste badger. Yielding i pris til de to tidligere kategorier, bevarer også fugtbrønd. Den største forskel på dette barberingstilbehør er den grovere bunke.
 • Ren badger. En ren badger børste er en såkaldt lav budget mulighed. På baggrund af dyrere modparter kan det virke for hårdt, selv om kvaliteten af ​​arbejdet ikke er ringere end sine rivaler. Men den rene badger barbering har vist sig at være en "ansigtsmassager".

Bært hår

Børsten, der er lavet af svinebørster, finder de fleste kendetegnere af naturlig bunke hårde. På trods af at materialet selv ikke kan kaldes billigt, er det til fordel for de konservative, der foretrækker at barbere på den gamle måde - skummende fast sæbe. Derudover exfolierer TBBR-barberingsbørsten fra naturlige børstehår perfekt epidermis døde hudceller.

Dermatologer anbefaler ikke ejere af problematisk eller følsom hud at bruge en barberingsbørste af sådant lint. Folk i disse kategorier bør være opmærksomme på hestehårpenslen.

hestehår

Omkostningerne ved børstning af hestehår afhænger af graden af ​​blødhed i bunken. Han er mere delikat, jo dyrere barberingen. Til gengæld foretrækker modstandere af grusom behandling med dyr at anvende sådanne produkter. Dette er måske det eneste tilfælde, når en levende væsen valgt som "donor" ikke fratager livet, men kun saks. Blødhed er også karakteristisk for egernbørster. Dette materiale - en af ​​højeste kvalitet og sjældne.

Blandede kost pensler

Nogle producenter af barberingstilbehør, der søgte muligheder for at behage forbrugeren, begyndte at lave barberbørster fra den såkaldte blandede bunke.

Disse eksempler omfatter for eksempel Progress Vulfix No10 Bristle og Badger - en lille børste lavet af badger og børstehår. Ønsket om at kombinere alle de bedste egenskaber ved to populære typer uld førte til gode resultater. Barberingsbørsten holder ikke blot fugt perfekt, men skummes også perfekt til barberingshjælpen og kan bruges som massager.

Kunstig bunke

Syntetisk barbering, i nogen tid betragtet som et tegn på dårlig smag, tiltrak i dag igen opmærksomheden hos dyrets forsvarere. Men på baggrund af gamle modeller lavet af tynde plastplader er en opdateret version af fiber og visuelt, og når den anvendes, ikke meget forskellig fra dyre analoger. For eksempel kan en Silvertip Fiber barbering børst fremstillet af højkvalitets kunstigt materiale let forveksles med Silvertip. Kosmetik til barbering pisket af Silvertip Fiber pensel, viser sig ganske tæt og våd. Desuden er slidstyrken af ​​en kunstig børste meget højere end den naturlige tilbehør.

Børsten fremstillet af fiber har en kendetegnende karakter: Skummet der produceres med det, skal fortyndes med vand (det holder ikke fugt godt).

Formen og størrelsen af ​​børsten har også betydning

En soft dome børste bevarer skummet godt og bevarer fugt i lang tid. Det er traditionelt brugt til at anvende produktet på barberingsområdet. Den hårde kuber børste perfekt massage huden, fjerne døde celler og løfte stubben.

Imidlertid afhænger kvaliteten af ​​barbering ikke kun på børsten. Ikke mindre vigtigt er barberhåndtagets længde og tykkelse. Ved hjælp af et produkt med et kort og smalt greb bruger en person uden at indse det, at den bruger gode motorkompetencer. Derfor anbefales små og tynde børster til unge og gamle, der ikke klager over deres helbred.

For personer med nedsat bevægelighed er det bedre at bruge tilbehør med håndtag af mellem eller stor størrelse.

Men uanset børsten skal du sørge for, at han passer godt. Først da vil det vare lang tid og bringe kun behagelige fornemmelser.

Sådan laver du en barberingsbørste blød - hemmelighederne til en god barbering

For nylig var en barberbørste et uundværligt redskab til barberingsprocedurer, uden hvilket det var umuligt at bringe et ansigt i rækkefølge.

Hvorfor har jeg brug for en barbering børste

Dette værktøj bruges til at slå skum, samt anvende det på ansigtet. Men moderne mænd kan nemt gøre uden barbering, fordi producenterne tilbyder en række færdige produkter - geler, skum, cremer, der ikke skal piskes. Og i stedet for et specielt værktøj bruger mange mennesker deres håndflade til at sætte dem på deres ansigt.
Der er dog en særskilt kategori af mænd, for hvem barbering er et rigtigt ritual. De foretrækker den traditionelle våd metode, der på mange måder overgår den tørre metode. Forkromede værktøjer, omhyggelig forberedelse, omhyggelige bevægelser - alt dette skaber en følelse af at tilhøre en særlig klasse af rigtige mænd, der bryr sig om deres udseende og ser altid upåklagelig ud.
Fordelene ved at bruge en barberings børste er som følger:
• blødgør og løfter børsterne, hvilket letter barberingsprocessen;
• masserer ansigtet og åbner hudens porer
• giver optimale betingelser for barberhøvlning - dækker børsterne jævnt;
• skrælner døde partikler;
• Fugtiger huden.
Barberingsbørsten er en virkelig maskulin egenskab, der hjælper med at sikre glat barbering uden nedskæringer og skader.

Sådan plejer du barbering

Det mest populære materiale til fremstilling af børster er badgerhår - de er bløde, har høj styrke, absorberer fugt og skummer godt. Men uanset hvor god en børste er, vil det ikke vare længe, ​​hvis du ikke følger reglerne om pleje. Ikke alle mænd ved, hvordan man skal passe på en barberbørste, så selv en kvalitetsmodel fra en velrenommeret producent kan vare i kort tid.
Efter at have købt en ny barberbørste, skal den først vaskes grundigt med varmt vand og sæbe. Derefter skal produktet tørre ordentligt - for dette værktøj er placeret i holderen. Det er vigtigt, at både første og efterfølgende tider er helt tørt, ellers kan du beskadige håret. For at sikre tørhed skal hårene holdes for hånd.
Når du bruger en børste, bør du passe på det som følger:
• fugt barberingsborsten ved at løsne dens spids i en creme eller sæbe - såning sker med bløde cirkulære bevægelser;
• Efter afslutningen af ​​proceduren vaskes instrumentet i varmt sæbevand;
• Skud overskydende vand, læg børsten i holderen eller sæt den vandret (det er vigtigt, at luft kan trænge ind i alle børster);
• Det er vigtigt at sikre, at det bliver helt tørt - ikke at holde det i en lukket kasse eller boks uden fuldstændig tørring.
Hvis et nyt værktøj begynder at falde nogle hår, er det ikke noget som giver anledning til bekymring. Sandsynligvis er nogle af dem ikke fast i basen. Udfaldsprocessen skal stoppe ved udgangen af ​​den første brugs måned. Ellers taler vi om et produkt af dårlig kvalitet, som skal ændres. Hvis barberingsbørsten er stærkt forurenet - der er sæberest eller skimmel har dukket op, kan du sætte det i orden med en boropløsning.

Sådan laver du en barberingsbørste blød

Et fælles problem, som de fleste mænd står overfor, er deres stive børstehår, hvilket gør barberingsprocessen ubehagelig. De, der ønsker at købe produkter med bløde børster, skal være opmærksomme på dette, når de køber. Produkter fra en badger blødere, fra en vildsvin - mere stiv. Blandt de badger kvaster skelne de mest blide typer - sølv og premium. Den første art er taget fra dyrets bagside, den anden - om vinteren fra nakken. Premium badgerbunkeprodukter fremstilles af Muehle-mærket. Muehle Classic's barberingsbørster fortjener opmærksomhed, badgerlappen af ​​den højeste kategori Silvertip-størrelse fra S til XL. Også produkter af høj kvalitet er produceret af DR Harris mærket, der bruger Super category nap.
Hvis værktøjet var normalt, men efter at det blev hårdt, er ejerne interesseret i at gøre barberingsbørsten blød. Årsagen til dette er, at hårene limes sammen efter brug. I det naturlige miljø sker det ikke, fordi dyrene på huden danner et særligt fedt, der ikke gør håret blødt, og i børster er bunken fuldstændigt affedtet.
Svaret på spørgsmålet om, hvordan man laver barberingsbørsten blødere, er ret simpel: du skal holde den i varmt vand, så de limede hår vender tilbage til deres oprindelige position. Det er vigtigt, at vandet er varmt, ikke varmt. Hvis du overdriver det med temperatur, kan du få den modsatte effekt - børsterne bliver stivere. Derudover kan limen, som hårene holdes på, blødgøre, hvilket vil medføre deres øgede tab.
I butikkerne kan du vælge et specielt værktøj designet til at passe på børsten. Det kan opløses i vand i henhold til producentens anvisninger - dette er det bedste valg til barberingsværktøj. Dette værktøj er egnet til daglig pleje, og intensiv rengøring skal ske hver 6-8 uger.

Sådan tilberedes en ny barberingsbørste

Efter at have købt en ny børste, skal ejeren korrekt forberede den til brug. De nye børster med naturlig uld er forskellige i en bestemt lugt. For at slippe af med det, skal du vaske produktet under en varm vandstrøm. Børster skal skumme og vaskes grundigt. Fremgangsmåden skal gentages, indtil i stedet for lugten af ​​dyret begynder at lugte duften af ​​sæbe. Derefter rystes produktet med vand og hænges børsterne ned for at tørre. Spørgsmålet om, hvordan man skal blødgøre barbørsten for første gang, kræver ingen specielle forklaringer - nogen vil klare en sådan opgave.
Det er strengt forbudt at trykke med en lille børste på kanten af ​​badet eller sinken - det kan gøre det ubrugeligt. Det anbefales heller ikke at presse børsterne med et håndklæde eller improviseret middel. Må ikke anvendes til aftørring af kosmetiske eller hygiejnebind - tørring skal være naturlig. Et vigtigt punkt som svar på spørgsmålet om, hvordan man forbereder en ny barberbørste er valget af vaskemidler. Naturligt badgerhår tolererer ikke kemiske virkninger. Den eneste undtagelse er baby shampooer, som kan bruges i lave koncentrationer. Resterende vaskemidler bør ikke bruges til at rengøre børsten.
Mænd, der foretrækker en klassisk våde barbermaskine, under anvendelse af en børste, vil give sig selv komfort under denne procedure, samt at kunne prale af glat barberet hud uden nedskæringer og skader. Den lille børste bliver en pålidelig hjælper i dette, det vigtigste er at få en god model med naturlige børster og ordentligt pleje det.

Barbering børste: Sådan blødgøres en badger pels pensel i en skål

Indsendt af: admin i Fashion 09.06.2018 Comments Off på barberbørste: Sådan blødgøres badgerpenselbørsten i skålen er deaktiveret 57 Visninger

Barbering børste

Våd barbering ved hjælp af maskinen hos mænd er den mest almindelige, det er meget mere populært end at bruge en elektrisk barbermaskine. Samtidig er barberingsbørsten en nødvendig egenskab for dette, som skal vælges korrekt. Han har visse regler for brug.

Hvad er det?

En barbering børste er en tyk børste med en blød og elastisk børste på et lille håndtag. Det tjener til at piske et tykt skum, der samtidig beskytter ansigtets hud og gør hårene let at skære. Skum er også nødvendigt for bladet at glide bedre på overfladen.

Denne barberingsattest blev opfundet i Frankrig i midten af ​​det 18. århundrede og var kun tilgængelig for velhavende borgere. Villi på den tid var lavet af vildsvin eller badgeruld, håndtaget blev fremstillet af porcelæn, elfenben og endda ædle metaller. I dag er materialerne i de fleste blobs meget enklere: syntetiske fibre kan bruges til lint, og basen er oftest lavet af plast. Derfor er denne attribut, der produceres i store partier, i vores tid tilgængelig for enhver mand.

Egenskaber og fordele

Barberingsbørsten er faktisk en meget enkel genstand, der består af kun to dele: en pen og en børste. Men kvaliteten af ​​håndværk, håndtagets form, materialerne og tætheden af ​​bunken kan variere betydeligt. Nogle gange komplet med det solgte specielle skåle til at slå skum, samt sager eller kasser til opbevaring.

Fordelene ved at bruge en barber børste ved barbering er som følger:

 • det skaber virkelig effektivt et tykt skum fra cremen eller barberingslotionen, som du ikke kan slå op med dine hænder;
 • når skummet på ansigtet på villus ansættes, hæves hårene, så de er lettere at skære ved bladet;
 • børsten fordeler skummet effektivt og jævnt over hele overfladen;
 • bløde villi barbering børster giver en massage effekt.

Smuk og høj kvalitet barbering er også i stand til at understrege status for en mand. Nogle er villige til at give en masse penge til et branded produkt, omkostningerne ved individuelle kopier kan nå flere hundrede dollars. Men til en lille pris kan du købe et pålideligt og holdbart barberingstilbehør.

Først og fremmest varierer børster i det materiale, som penselen er lavet af. Der er flere fælles typer af bunke:

 • Kunstige fibre børster er den mest overkommelige. De er ret holdbare, og tætte hår masserer perfekt ansigtet. På et tidspunkt var nylon den mest almindelige, men nu bliver det en ting fra fortiden, da mere pålidelige og bløde syntetiske materialer har dukket op.
 • Svinebørsterne er ens i egenskaber og omkostninger til den tidligere version. Det er ret hårdt, men i brugsprocessen under påvirkning af varmt vand blødgør lidt.
 • Badgeruld er også en ret almindelig mulighed, men dyrere. Det er værdsat i produktionen af ​​børster for sin høj elasticitet og blødhed. Dette materiale er blevet brugt i mere end to århundreder og er forbundet med produkter af høj kvalitet. Anvendelse af skum med en badger børste er en fornøjelse.
 • Hestehårshår i form af stivhed indtager en mellemposition mellem svin og svinebørste. Barberingsbørster baseret på det er ikke så almindelige som tidligere versioner.
 • Ekorn pels er næsten lige så blød som badger. Bruges ganske sjældent.
 • En speciel lur, som kun er taget fra bagsiden af ​​et badger, bruges til sorter af Super Badger børster. Udover den specielle blødhed har den også holdbarhed, med korrekt brug kan levetiden nå op på 10 år eller mere.
 • Det dyreste naturlige materiale til barberbørster er Silvertip. Den har tofarvede villi - mørke ved bunden og sølvtipset på spidserne. Har en særlig lethed, holdbarhed og de øgede absorberende egenskaber. Disse Silvertip bunke børster er lavet helt i hånden.

Ifølge sin konfiguration kan penslerne laves både i en enkelt version og i et sæt med en skumpiskekop. Der er specielle veje muligheder, der passer ind i et specielt tilfælde. Denne type giver maksimal hygiejne.

Håndtag kan variere i materiale, form, overflade. De vigtigste materialer i moderne kuglepenne er plastik, keramik, træ, flere eksklusive muligheder er lavet af glas, krystal, elfenben, skildpaddeskal eller dyre metaller. Overfladen er oftest glat, men nogle fabrikanter gør det rillet, så det ikke glider i hånden.

Hvordan vælger man?

Uanset hvilken type bunke og prisklasse du vælger, skal du vælge en sådan lille børste, så dens "hætte" holder en stor mængde vand, når det bliver vådt - det er sådan, at der bliver dannet mere skum, og det bliver lettere at barbere. Ved køb er det værd at sørge for, at villiene er ensartede og af samme længde. Tjek let børsten for at røre ved, sørg for dens blødhed og elasticitet.

Til hjemmebrug bør du vælge en almindelig barberingsbørste uden ekstra tilbehør. Og til rejser er det bedst at købe en børste komplet med en taske eller en rejsetaske. Nogle fans af barberingstilbehør foretrækker hele sæt med en børste, en porcelænskål med en kasket til sæbe, en kasket og andre genstande. Forresten er sådanne sæt velegnede som en mands gave.

For en behagelig barbering og lang brug skal du vælge kvalitetsprodukter fra kendte mærker. Det er værd at overveje de mest populære.

Den tyske bekymring Muehle er kendt siden 40'erne af det sidste århundrede. I dag er det en af ​​de mest populære globale producenter af barberingstilbehør. Producenten producerer børster af høj kvalitet badgeruld, blød og slidstærkt. En særlig funktion er det originale design og sortiment af kuglepenne fra en række forskellige materialer. Nogle tilbehør fra Muehle er sande kunstværker.

Hvordan man bruger penslen? Detaljeret vejledning

Den korrekte og behagelige proces med barbering giver en sådan væsentlig egenskab af hans barberingsbørste. Hvordan det bruges og opbevares afhænger af, hvor rent og behageligt børsterne er.

Ved at bruge en barberingsbørste er det svært at forestille sig uden tilbehør som en barbermaskine, skumbjælke skål, sæbeopløsning eller barberkrem, og hvis du har hårdt hår, komprimere håndklæder. Det vil tage varmt vand.

Før du starter proceduren, er det bedst at opvarme skålen ved at erstatte kogende vand, hvorefter en lille sæbe eller fløde klemmes ind i den. Under hele brugen skal beholderen forblive varm for at opretholde en høj opløsningstemperatur. Samtidig skal det ikke skoldes til huden. Et varmt, fugtigt miljø blødgør stubben og giver en let barbering uden irritation. Hertil kommer, at den høje temperatur holder skummet frodigt og voluminøst.

Før du bruger barberingsbørsten, er det nødvendigt at vådte det, så det bliver blødere og fjern overskydende væske fra det. Omhyggelig skylning under varmt vand vil hjælpe og slippe af med lugten af ​​de midler, som producenterne børster med. I barberingsprocessen er det bedst at holde skålen i hånden eller installere den på en varmtvandsbeholder for at opretholde en høj temperatur.

Den anden fase af forberedelsen piske en sæbeopløsning med en børste. For at gøre dette producerer børsten energiske cirkulære bevægelser rundt om skålen med tryk på bunden. Slå op, indtil skummet er tilstrækkeligt til påføring. Med hensyn til dens konsistens skal den være af medium densitet. For flydende skum vil afløb, og tykt skum vil tørre øjeblikkeligt og forhindre, at knivene glider, hvilket kan føre til udskæringer og hudirritation.

Det endelige trin i forberedelsen er anvendelsen af ​​skum på ansigtet med energiske cirkulære bevægelser. Det udføres af den samme børste, der blev brugt til at slå. Det anbefales ikke at holde skum på ansigtet i lang tid: sæbe tørrer huden og kan forårsage irritation. Skynd dig dog ikke for meget.

Anvendelse af skum er bedst at starte med hagen og hold barberingsbørsten først på en kind og derefter tilbage til hagen - på den anden. Overskægsområdet er praktisk at håndtere med børstespids. Jo mere grundigt dit ansigt er soaped, jo lettere vil det være at glide barbermassen over det og fjerne børsterne så tæt som muligt på huden. Indehavere af hårdt hår kan komprimeres med et fugtigt varmt håndklæde direkte over skummet, og derefter påfør såpeopløsningen på ansigtet igen. Denne procedure letter i høj grad fjernelsen af ​​børster. Utilsigtet på områder uden hår, fjernes skum med et håndklæde eller et håndklæde. Og tørret hud skal igen dækkes med sæbeopløsning.

For at kunne barbere så lang tid som muligt, er det vigtigt at pleje dette tilbehør korrekt. Opbevaring er også vigtigt. Efter hver procedure skal børsten vaskes med varmt vand og skylles under koldt vand. For at tørre børsten er afhængig af en speciel stativ, der gør det muligt at hænge det nap ned. Bristle er ikke presset ud: blødt forsigtigt det med et håndklæde og lad det resterende vand drænes alene. Hvis du bemærker at penslen er blevet værre for at absorbere væsken, skal du skylle den grundigt med shampoo og balsam - det kan ske på grund af hårdvandets påvirkning. For at forværre tilstanden på barberingsbørsten er i stand til at opbevare den i en lukket beholder eller ved at bruge stærke rengøringsprodukter, herunder sodavandige.

Selvom det er nemt at få en ny børste, vil instruktionerne beskrevet ovenfor hjælpe med at forlænge en eksisterende og holde den i god stand i lang tid.

Hvad er bedre: laser hårfjerning eller elektrolyse

Hydrogenperoxid til hår på hovedet anmeldelser