Hvornår vokser håret efter shugaring?

Den gamle måde at fjerne uønsket hår på, er shugaring. Det indebærer fjernelse af hår med sukkerpasta. Proceduren kan udføres i kabinen eller hjemme. Det vigtigste problem, der generer piger før proceduren, er, hvor hurtigt hår vokser efter shugaring. Faktisk betragtes varigheden af ​​effekten som et af kriterierne for effektiviteten af ​​proceduren.

Effektvarighed

De fleste saloner og brochurer hævder, at håret ikke vil vokse tilbage 14-20 dage efter shugaring. Mange siger at hår vokser efter shugaring efter 14 dage, men deres struktur ændres. Håret bliver tyndere og lysere, hvilket visuelt gør effekten længere. For at forstå præstationen skal du forstå teknologien for shugaring.

Fremgangsmåden til hårfjerning er enkel. Pasta påføres huden, omslutter håret og klæber tæt på dem. Med en skarp rive af sukkermassen fjernes hårene sammen med folliklerne. Fremgangsmåden har fordele i sammenligning med andre metoder til hårfjerning.

Vandbasen blødgør huden, hvilket letter fjernelse af hår. Sukkermasse brydes ned i retning af hårvækst, så risikoen for indgroede hår er minimal, og håret trækkes sammen med pæren. Dette gør effekten længere.

Efter 3-4 behandlinger bliver hårene tyndere og lysere. Håret vokser ikke hurtigt igen, det bliver mindre mærkbart. Dette tilvejebringes af de lysende ingredienser, der udgør pastaen. Når sukkerblandingen selvstøbes, udføres klareringsfunktionen af ​​citronsyre.

Shugaring epilation er et godt alternativ til dem, der er allergiske over for vokspasta.

Tidsrummet over hvilket hår vokser afhænger ikke kun af pastaens komponenter og egenskaber. Den vigtige rolle spilles af epilationsstedet. Håret på forskellige steder vokser anderledes:

 • Axillary fossa. På dette område af håret vokser håret hurtigst. Kvinder opdager de første hår efter 7 dage, og i 1,5-2 uger giver hårets længde mulighed for at gentage proceduren. Shugaring med regelmæssig brug sænker hårets vækst, lyser. Visuelt er de svært at bemærke.
 • Bikini område. Håret vokser 14 dage efter proceduren. For det første har hårvækst tegn på heterogenitet. Adskilte hår vokser i et område, og i den anden kan du bemærke deres ophobning. Efter 7 dage vises de resterende hår. En undtagelse fra reglen er zonen af ​​dyb bikini, når håret måske ikke vises i 30 dage eller længere.
 • Nedre lemmer. Betragtes som det mest almindelige sted for depilation. Popularitet på grund af effektens varighed (mindst 21 dage). Efter at huden bliver blød og silkeagtig, er de karakteriseret ved en blid glans.

Det er vigtigt at bemærke, at de angivne tidsintervaller er betingede. Resultatet afviger afhængigt af individets egenskaber, forberedelse og teknologi i proceduren.

Måder at øge effektens varighed

Nøjagtigt bestemme den tid, hvor håret vokser, det er umuligt. Men med passende forberedelse til shugaring, når hudpleje efter fjernelse, kan du gøre effekten længere. Anbefalinger, der øger ydeevnen:

 • 2 eller 3 dage før shugaring, lav en overfladisk skrælning eller forsigtigt polere huden på det tilsigtede sted for epilering. Dette vil fjerne det cornified epithelium fra hudoverfladen og skjule den nederste del af hårakslen. Viskøs masse lettere at holde fast i håret, fjernelse sker med follikelet. Derfor har håret brug for mere tid til at vokse.
Nøjagtigt bestemme den tid, som håret vokser, du kan ikke
 • Huden før man begynder manipulationen skal dampes. Du kan anvende en varm komprimering fra medicinsk afkogning. Kamille apotek eller johannesurt. Dette er nødvendigt for at reducere smerte, udvide porer. Sukkermasse vil være lettere at trænge ind i folliklerne.
 • Hårlængden skal være fra 3 til 8 mm. Den optimale længde er 4-5 mm. Med en mindre hårlængde kan man simpelthen afbryde og ikke trækkes ud af folliklerne. Dette vil øge sandsynligheden for indgroet hår og hudirritation. Med længere hår bliver proceduren smertefuld.
 • På den anden dag efter shugaring mindst 2 gange om ugen skal du lave en skrubbe. Dette vil reducere sandsynligheden for indgroede hår, bevare glatheden af ​​huden.

Manglende overholdelse af anbefalingerne er ofte årsagen til at ineffektive shugaring. Kvinder er skuffede over metoden, og årsagen ligger kun i den forkerte teknologi til at holde og forlade efter shugaring. Det er vigtigt at observere regelmæssighed. Du kan bruge specielle agenter, der nedsætter hårvæksten. Dette vil øge varigheden af ​​resultatet.

Myter og spørgsmål om shugaring

Populære myter og spørgsmål om hårfjerning generelt, og om shugaring i særdeleshed.

Myte nummer 1: Shugaring øger blodcirkulationen og øger derfor hårvæksten.

Ansvarsfraskrivelse: Shugaring øger ikke blodcirkulationen, da sukkerpastaens temperatur svarer til temperaturen på klientens krop. Efter sukkerforplantning vokser håret langsomt end efter voks.

Fordi under voksning follikelskiftene og hårkanalen fodrer follikelen udsættes for mekanisk stress, som kroppen reagerer på, som om det er nødvendigt at fodre follikelen endnu mere.

Derfor begynder roden at danne hurtigere end normalt. Når sukkerepilation ikke opstår, fordi follikelen ikke skiftes, da vi fjerner håret ved dets vækst.

Myte nummer 2: Shugaring er ikke en hygiejnisk metode til hårfjerning, fordi en mester har mange forskellige kunder, men der bruges almindelige materialer.

Nægtelse: Epilering med sukkerpasta er HYGIENE HAIR REMOVAL METHOD:

 1. Sukker selv har bakteriedræbende egenskaber kendt siden oldtiden. I karamel, der frembringer hårfjerningen, på grund af den høje koncentration af sukker, er risikoen for multiplikation af bakterier udelukket både i beholderen og på klientens krop (i modsætning til voks).
 2. For hver klient anvendes en separat del af pastaen samt en engangsark, spatel, servietter.
 3. Handsker, hvor mesteren gør epilering med sukkerpasta, kasseres efter proceduren, lige sammen med den brugte karamel.

Myte nummer 3: Shugaring er ikke mere effektiv end voks. Det er trods alt det samme hår, der trækker, hvorfor skulle de vokse mindre?

Ansvarsfraskrivelse: Efter hårfjerningsmetoden til shugaring forbliver huden ren og SMOOTH meget længere og også blødere!

Dette er virkelig en kendsgerning! Hvorfor? Fordi proceduren shugaring ikke efterlader brudt hår, som når man fjerner dem med voks, og ingen hamp ødelægger ikke glatheden af ​​huden. Shugaring brænder ikke og beskadiger ikke huden, men fjerner kun døde hudceller, i glukose det foder huden med fugt. Herfra og så lang blødhed og elasticitet i huden!

Myte nummer 4: I sukkerpastaen er der kemikalier, der giver det "klæbrighed".

Ansvarsfraskrivelse: Sukkerpasta - det mest allergivenlige produkt af alle anvendte til depilation! Det forårsager ikke allergi og irritation selv på den mest følsomme hud. Sammensætningen af ​​sukkerpasta indeholder kun naturlige ingredienser:

 • sukker, der er opdelt i fructose og glucose;
 • citronsyre, som i løbet af inversionen fordamper næsten alle
 • vand.

Myte nummer 5: Voks kan påføres i alle retninger, og karamel anvendes kun mod hårets vækst, og det er ret smertefuldt, hvis hårene er lange.

Disclaimer: Ubehag og besvær for kunden til master kan forårsage hår i længde fra 1 cm Hvis dit hår er længere end 1 cm, er det bedre at trimme trimmeren.. Og hvis håret er mindre end 1 cm, kan de dygtige håndværkere godt holde shugaring smertefri for kunden at vælge den rigtige tæthed pasta og arbejder melenko sy.

Spørgsmål nr. 1: På grund af hvad sukkerpasta rent og hurtigt fjerner hår? Og hvorfor blev shugaring pludselig så populær?

Svar: Fordi, Alle geniale er enkle! Pastaen fjerner håret forsigtigt og naturligt - omhyggeligt omslutter håret, så du kan trække det ud i retning af naturlig vækst. Med adskillelsen af ​​håret bryder ikke ud i den modsatte retning, og selv de mest skrøbelige hår bryder ikke af. Pasta behøver ikke opvarmes eller afkøles - den køber kroppstemperatur så snart den begynder at fungere.

Spørgsmål nr. 2: Shugaring kaldes ofte SPA-hårfjerning. Er det bare et smukt navn? Hvordan er det berettiget?

Svar: Shugaring er virkelig mere end bare hårfjerning. Dette er en udsøgt SPA-kropspleje, der er ved at fjerne uønsket hår. Det omfatter:

 • Nem peeling - pasta fjerner døde hudceller, hvilket giver en blød og lang peeling effekt;
 • Gentag hudpleje - sukker nærer vævene med fugt, lymfedrængemassage udføres;
 • Hypoallergenic - pasta 100% naturlig, indeholder ikke kemiske tilsætningsstoffer, kun nyttige stoffer til huden.

Spørgsmål nr. 3: Hvad er det vigtigste ved valg af en hårfjerningsmetode?

Svar: Det vigtigste er det øjeblikkelige synlige resultat. Først efter epilering med sukkerpasta, ser huden straks helt glat ud uden irritation, inflammatoriske reaktioner og rødme.

Hvor lang håret vokser ikke efter shugaring (VIDEO + anmeldelser)

Vi har et stort antal forskellige typer hårfjerning. Så vi kan vælge imellem en regelmæssig barbering, en utrolig smertefuld voksepilation og den mest teknologisk avancerede laserepilation. Men ved siden af ​​disse typer af hårfjerning er der en af ​​de sikreste og overkommelige for enhver pige - shugaring (sukker hårfjerning).

Indholdsfortegnelse

Shugaring er en metode til epilering med sukkerpasta. Denne type af hårfjerning betragtes ikke kun den sikreste, men også så meget som muligt (så vidt muligt) smertefri. Derudover er det shugaring, der er meget gavnligt hvad angår omkostningerne ved proceduren og tilgængeligheden af ​​midler til epilering. Det antages også, at efter epilatoren vokser håret hurtigere end efter shugaring.

Også hårfjerning er let at udføre derhjemme. Du skal bare lære at forberede en særlig sukkerpasta og få stærk vilje til at skade dig selv.

Hvordan er shugaring-proceduren?

Essensen af ​​hårfjerningsproceduren med sukker er meget enkel. Fremgangsmåden udføres ved at påføre huden en særlig klæbende sukkerpasta (fabriksfremstillet eller selvfremstillet), der ligner karamel i udseende og konsistens.

Huden, der vil blive udsat for epilering, rengøres forsigtigt med en desinficerende lotion, så en lille pasta opvarmes og opvarmes (det hærder meget hurtigt i luften).

En blød pasta sættes på huden mod hårvækst og fjernes ved en skarp bevægelse i retning af hårvækst. Derefter omsluttes pastaen selv de korteste hår og fjerner dem. Og beskytter mod problemet med indfødning af hår.

Hvor lang tid varer virkningen af ​​hårfjerning sidste?

Det er ingen hemmelighed, at når det kommer til epilering, er det første, vi bryr os om, varigheden af ​​effekten. Vi ønsker, at håret ikke skal vokse så længe som muligt, og efter det er der ikke noget problem med hårintroduktion. Derudover menes det, at shugaring er den mest smertefri epileringsmetode.

Så reklamer og alle mestere i shugaring hævder at efter proceduren kan håret ikke vokse op til 2 uger. Og bliver også lettere, sjældne og ikke så forstyrrede. Det fremgår også, at efter 3-4 shugaringprocedurer bliver håret lettere, og kropsdele begynder at "vokse over" endnu mindre ofte - maksimalt i en måned.

For ikke at være ubegrundet, spurgte vi pigerne, der forsøgte shugaring-proceduren på sig selv. Lad os lære første hånd, hvor meget hår der ikke vokser efter shugaring, om håret vokser efter shugaring og om shugaring-proceduren er lige så effektiv som herrerne beskriver det. Så hvor meget hår vokser efter shugaring?

For mig er shugaring procedure ligner voksning. Hun er ikke anderledes i smerte og tid for genfødsel af nyt hår. Men hvis du sammenligner hårfjerningsprocessen med shugaring og voks - det er en billigere budgetprocedure. Den meget sammensatte pasta er billig (sukker og vand), voksning er ikke påkrævet, plader, strimler og olie til vask af voks. Virkningerne af shugaring er nemme at skylle med vand. Efter shugaring-proceduren voksede håret tilbage efter 2 uger. Og der var ingen udtynding eller blødning af håret - alle mine familiemedlemmer vendte tilbage til mig. Men hvis du vælger mellem voks eller sukker, er det bedre at vælge sidstnævnte. Det er mere budget og kortere i tide. Men det er bedre ikke selv at gøre denne procedure, men kontakt mesteren.

Jeg epilere med hjælp fra shugaring hele kroppen. Føreren anvender en særlig blanding, som hun brugte på dampbadet i et par minutter før proceduren. Forresten er det ikke varmt og lugter ret smukt. Men det var fint lige til det øjeblik de begynder at rive deres hår. Det gør ondt, men hurtigt. Det viser sig, at du sidder med en depilator længere end på en shugaring. På grund af det faktum, at herren der trækker en masse hår på en gang. Efter proceduren, den første dag med rødme på huden, men de gik hurtigt videre. Jeg brugte en body lotion, der virkelig reddede. Med hensyn til effekten voksede håret ikke i en halv måned (selvom mit hår vokser hurtigt nok). Efter shugaring bemærkede jeg en anden fordel - hårene vokser ikke ind som efter voks, depilator eller barbermaskine. Føreren overbeviste mig om, at hvis du går til en shugaring hver måned, så bliver dit hår endnu mindre. Det glæder sig.

Jeg rykker ofte nok, men ikke hele tiden. Det vil sige, jeg bruger barbermaskiner i pauser mellem procedurer. Effekten er imidlertid virkelig langvarig. Resultatet er det værd, på trods af at de første par procedurer er meget smertefulde. Men i modsætning til voks er det en meget hurtig proces og lider ikke længe. Af den måde, et interessant faktum. For mig var den mest smertefulde procedure med shugaring efter at have drukket et kursus af vitaminer for at styrke håret. Håret styrkes virkelig hele kroppen og skader virkelig skade. Det vigtigste, jeg kan lide om shugaring, er at det ikke tager meget tid og er meget billigt.

Fordelen ved shugaring?

Fordelen ved shugaring er, at du på denne måde kan fjerne hår fra alle dele af kroppen (ikke kun fra ben eller hænder). Størrelsen af ​​pastaen kan styres, og den maksimale mulige smerte og sikkerhed tillader endda intim epilering med sukker.

Efter proceduren skal huden behandles med en beroligende gel for at forhindre irritation og et middel, der nedsætter hårvæksten.

Hvordan laver man en pasta til shugaring selvstændigt?

Så vi har allerede sagt, at shugaring kan udføres hjemme og forberede en shugaringpasta alene. Men i shugaring efter, som ikke vokser hår er der nogle nuancer.

Shugaring pasta er opdelt efter grad af blødhed. Blød pasta bruges til at fjerne vellus hår (over læben, hænder), medium-blød pasta bruges til at fjerne hårdere hår (dette er epilering af benene), normalt ved at bruge en hård pasta til at epilere underarm og bikini områder, da håret på disse områder af huden er mere holdbart, og hårsækkene er meget stærke.

For at koge pasta til sukker epilering tage 10 spsk sukker uden lysbilleder, 4 spsk vand, en halv citron saft eller en halv teskefuld citronsyre uden lysbilleder. Bland alle ingredienserne i en gryde med en tyk bund og læg på lav varme. Sørg for at dække potten med et låg og rør lejlighedsvis, så sukkeret ikke brænder. I starten bliver blandingen gennemsigtig, så når den koger og små bobler vises på overfladen, er det nødvendigt at vente, indtil det bliver karamel. Det tager 5-7 minutter.

Det er meget vigtigt ikke at fordøje, blandingen skal være lidt mørkere end lysølen. Derefter skal du fjerne panden fra varmen og afkøle pastaen til en behagelig temperatur. Derefter kan du prøve at knæde hænderne med et lille stykke af blandingen. Hvis hun stikker til hænderne og ikke går til bolden, skal du lave lidt mere.

Og hvad efter shugaring? Hvordan slippe af med hurtig hårvækst

I mange århundreder påvirket manglen på hår indirekte menneskets stilling og selvværd. Kulten af ​​spejlglat hud genoplivede den gamle orientalske måde at fjerne krøller med sukkerpasta. Men alt er ikke så glat. Lad os se hvorfor hår vokser hurtigt efter shugaring.

Faktorer der påvirker resultatet af en sød procedure

Før man frivilligt indvilliger i en smertefuld operation, forsøger alle at finde ud af, hvad effekten er, hvor længe den varer. Selv selv den mest kvalificerede specialist inden for depilering er ikke i stand til at give præcise svar på de pågældende spørgsmål. Årsagerne til dette er som følger:

 1. Genetik. Dette er naturen af ​​naturen, at håret er direkte proportional med race. Mørkhåret pige med indiske rødder bør ikke håbe på langsigtet succes efter epilering. En hvidhåret ung kaukasisk kvinde, takket være sin sjældne og tynde kanon, vil bruge sådanne metoder dobbelt så sjældent.
 2. Forkert procedure. Et mislykket forsøg på egen hånd eller en uerfaret mester er i stand til at reducere den påståede effekt af shugaring.
 3. Ujævn vækst af hår i forskellige områder af menneskekroppen. Hvis hovedbunden langsomt dækker hænderne, vokser områderne i armhulerne hurtigere. Det antages, at den længste tid forbliver huden i bikiniområdet og på benene.

6 grunde til hurtig hårvækst efter sukker hårfjerning

Shugaring er ikke en af ​​lederne blandt procedurerne for hårfjerning, men der er stadig herre der indrømmer fejl i processen. Og hvis slutresultatet af indsatsen vokser om en uge, er det værd at overveje, og ikke at ændre salonen. Almindelige fejl:

 • Mange mennesker glemmer spændingen af ​​huden. Dette bør ske ikke kun under fjernelsen af ​​sukkerstrimlen, men også i minutter med at påføre massen på kroppen. Hvis mesteren arbejder uden spændinger, er det bedre at nægte sine ydelser for at undgå skader, microcracks.
 • Jo blødere pastaen er, desto mindre smertefuldt vil hårfjerningen være. En almindelig fejl er den falske følelse af strakt hår, når gnidningspasta. Smerten i disse øjeblikke betyder ikke en komplet fangst af "vegetation".
 • Med fokus på gennembrudets styrke glemmer nogle salongmastere den vigtige parallelregel. Hvis hånden peger op, vil forsøget være smertefuldt og ineffektivt. En unaturlig fjernelse position kan føre til uønskede indgroede hår, brudte ender, og dette kaldes "sticking" i professionel slang (når pasta under overdreven tryk adheres til klientens hud).
 • Ikke mange mennesker kan opnå et højt niveau af hårfjerning i det dybe bikiniområde. Den grundlæggende sandhed siger: "Det er nødvendigt at starte hårfjerning i området med labia med lårets indre del". Violerer metoden for shugaring, kunderne ser hårde hår på deres læber i det intime område efter en uge.
 • Uopmærksom tilgang til de individuelle egenskaber hos klientens hud fører til udseende af smertefulde fornemmelser. Inden proceduren startes, bliver overfladen af ​​epidermis omhyggeligt skrabet og behandlet med talkum eller pulver. Hvis området ikke er tørt nok, vil dette føre til en stærk klæbning af pastaen til huden.
 • Fjernelse af fluffhår med masser af uhensigtsmæssig konsistens. Den menneskelige krop opfatter disse hår som et ydre beskyttende lag af epidermis. I tilfælde af deres fjernelse sker histaminreaktion med kløe, rødme, hævelse. Pasta til arbejde er kun velegnet blødt, ellers er det muligt at rive hårene væk uden at fjerne dem helt.

Hvis der i løbet af shugaring er de nuancer, der er anført ovenfor, og som følge heraf vokser hår hurtigt, er det nødvendigt at bruge tjenester fra et andet kosmetisk center.

Nogle interessante fakta om hårvækst

 • Brunetter har tykkere hår. I indiske kvinder er de hårdeste.
 • Tætheden kan prale af naturlige blondiner.
 • Hårfrekvensen er ifølge undersøgelsen 1 cm pr. Måned.
 • Hår fremstår i barnet i livmoderen.
 • I løbet af livet af en enkelt follikel vokser op til 20 hår.
 • Hos kvinder er pærerne 2 mm dybere end hos mænd.

Grundlæggende om shugaring succes hjemme

Overholdelse af hygiejnereglerne, forsigtighed ved anvendelse af naturlige ingredienser, et tidligere undersøgt problem med sammensætningen og typen af ​​dit eget hår vil reducere antallet af fejl ved shugaring i en hyggelig atmosfære. Hovedårsagen til fiaskoen derhjemme er uerfarenhed. Der er flere tips til begyndere, for et længere ophold på de behandlede områder glat og silkeagtigt:

 1. Pastekonsistensen er valgt eller kogt forkert. For de fleste områder på kroppen anbefales det at bruge en blød masse. Forkert applikation kan ødelægge hele processen.
 2. Vinkelret fjernelse af håret vil ikke kun være smertefuldt, men også ubrugeligt. De resterende hårpartikler vil snart blive stubbe. Du bør praktisere på forhånd og tage en behagelig position, mens du holder øje med din hånds rykke parallelt med det område af huden, der skal behandles.
 3. I hjemmet forsømmer mange mennesker reglen om at anvende talkumpulver. Ved at fjerne denne genstand skal klæbrig sukkerpasta være svært at fjerne og rive af huden. Den bedste måde er at vaske sammensætningen og tørre huden igen.
 4. Den forkerte retning af rysten under depilationen vil medføre hårintroduktion og hurtig fornyelse.

Shugaring er en af ​​de sikreste procedurer på grund af dets sammensætning og anvendelsesmetode. Der er dog ofte negative anmeldelser, hvor hovedårsagen er den hurtige vækst i håret efter en kort periode. Ud over de naturbetingede faktorer er der dem, der kan blive påvirket: En ukorrekt udført master shugaring session med ringe erfaring, sine egne unøjagtigheder på forskellige stadier af sukker depilation derhjemme. Efter at have gennemgået de mulige årsager og muligheder for deres løsning, vil det sandsynligvis forbedre shugaring og frigive din krop fra uønsket hår i lang tid.

Hvor lang tid virker effekten af ​​shugaring sidste: hvordan håret vokser efter, hvordan man kan forbedre effekten, anmeldelser

Problemet med uønsket vegetation på den kvindelige hud har altid været relevant. Takket være et århundrede moderne teknologi er der i dag mange forskellige måder at håndtere hår på benene, armhulerne og i det intime område. En af de mest nye og populære måder er shugaring. Dette er fjernelsen af ​​uønskede hår med en særlig sukkerpasta. Mange piger, der foretrækker denne type hårfjerning, er interesserede i spørgsmålet: Hvor meget hår vokser ikke efter shugaring

Hvad er sukker depilation, fordelene ved metoden

Glatheden af ​​huden har altid været et ganske vigtigt kriterium for skønhed og det ideelle kvindelige udseende.

Denne procedure blev imidlertid hurtigt rent æstetisk. I dag kan alle moderne kvinder vælge den mest hensigtsmæssige metode til at håndtere overskydende hår. Blandt dem er den mest moderne og populære sukker depilation - shugaring.

Ved handlingsprincippet ligner shugaring meget på næsten alle kendte voksfjerning. I dette tilfælde anvendes i stedet for den opvarmede voks en speciel pasta fremstillet af sukker.

Under proceduren fjernes hårene sammen med roden, hvilket væsentligt forlænger det endelige resultat, nyt hår fremstår meget senere end under normal barbering.

De fleste kvinder, der har forsøgt shugaring, vender aldrig tilbage til andre måder at håndtere overskydende vegetation på. Denne metode har sine fordele, som omfatter:

 • brug kun naturlige ingredienser;
 • færre irritationer efter barbering, så proceduren er velegnet selv for intime områder;
 • hvis det gøres korrekt, er proceduren mindre smertefuld end voks eller hårfjerning med en depilator;
 • evnen til at fjerne selv meget små hår, hvis længde er mindre end 5 mm;
 • evnen til at lave pasta selv, uden at besøge dyre saloner;
 • længerevarende virkning
 • hudskader, forbrændinger, indbrud af hår er udelukket.

Faktisk har denne metode mange fordele, så hver kvinde skal prøve denne procedure mindst en gang.

Det er værd at bemærke, at denne metode ikke viste sig så længe siden, så mange piger er interesserede i sådanne spørgsmål: Hvor lang tid vokser håret efter shugaring, og hvordan man udfører proceduren korrekt for at forlænge effekten?

Video "Sammenligning af barbering og sukker hårfjerning"

En illustrativ video, der vil overbevise dig om, at sukkerhårfjerning er den bedste måde at håndtere uønskede hår på.

Hvor meget hår vokser ikke efter shugaring?

Faktisk påvirker mange faktorer den endelige effektivitet af proceduren. Hvordan hår vokser efter shugaring vil primært afhænge af genetisk modtagelighed for vegetationen. Nogle piger kan gøre depilation en gang om måneden, mens mængden af ​​hår på deres krop er minimal. Andre hver uge kæmper med dette problem, og håret bliver kun mere.

Hvor længe effekten af ​​shugaring varer afhænger også af sådanne faktorer:

 • sammensætningen af ​​den anvendte pasta
 • organismerens egenskaber, herunder genetisk prædisponering
 • hormonel baggrund (ofte med hormonforstyrrelser, ændringer, håret på kroppen af ​​en kvinde kan blive mere eller mindre);
 • Den del af kroppen, hvor uønskede hår fjernes.

Ud over genetisk og racemæssig forudsætning spiller procedurens rigtighed en stor rolle. Med den forkerte teknik til shugaring, fjernelse af håret i den forkerte retning, forbliver de fleste pærer i de dybe lag af huden. I dette tilfælde brydes hårene kun, hvilket fører til en kosmetisk effekt. Men i dette tilfælde vokser håret efter shugaring med meget hurtig hastighed. Hvis du ikke har denne færdigheds færdigheder, er det derfor bedre enten at søge hjælp fra en erfaren mester (i en skønhedssalon) eller at studere dette problem grundigt ved hjælp af forskellige videoer.

Separat skal det siges, at området for hårfjerning ikke er mindre vigtigt faktor. Som du ved, vises hårplantningen hurtigst i armhulerne og langsomt i armene. Derefter kan du vælge zone i benene og bikinizonen. Efter at have behandlet huden på hænderne, kan håret f.eks. Kun ses i 3-4 uger, og i armhulerne - i 1,5-2 uger.

I gennemsnit efter hvor meget hår begynder at vokse efter shugaring - det er 3-4 uger. Dette er underlagt procedurens korrekte karakter.

Med regelmæssig hårfjerning med sukkerpasta kan du se, at håret begyndte at forekomme sjældnere, deres antal faldt markant, og tykkelsen faldt, mens tykkelsen af ​​hårene også faldt.

Hvordan vælger du en pasta til shugaring?

Ud over korrektheden af ​​selve proceduren er det nødvendigt at vælge den rigtige shugaring pasta. Fra denne faktor vil afhænge af det endelige resultat af depilationen.

Generelt kan shugaringpasta opdeles i to kategorier - professionelle og hjemmelavede pastaer. I dag i professionelle butikker eller simpelthen på internettet er der et stort udvalg af pastaer fra russiske og udenlandske producenter.

Derudover kan du lave pasta selv hjemme. På internettet er der mange videoer, der viser i detaljer processen med at lave sukkerpasta. Faktisk er effekten af ​​en sådan hjemmelavet pasta lidt værre end den professionelle, men i betragtning af dens pris vil mange piger foretrække hjemmelavet pasta.

De mest kendte mærker omfatter produktet fra firmaet Gloria, som er produceret i Rusland. Denne pasta er foretrukket af mange kvinder, der gør hårfjerning hjemme. Den indeholder mange naturlige ekstrakter, olier, produktet har en ganske passende pris, og en bred vifte giver dig mulighed for at vælge den mest passende løsning. Som flertallet af piger noterer, er effekten ikke meget forskellig fra professionel salon shugaring.

Hvad angår eksperternes opfattelse, anbefaler de brugen af ​​cannapasta, som er produceret i Israel. Linjen er opdelt i flere typer, så hver kvinde vil kunne vælge den rigtige mulighed:

 • fast pasta - til tykkere og stivere hår;
 • Medium - universel indstilling, egnet til alle hud - og hårtyper;
 • blødt pasta til fine hår og følsom hud, fantastisk til bikiniområdet.

Hvis du vil opnå det bedst mulige resultat og en mere varig effekt, er det bedre ikke at spare på pasta og købe et færdigt produkt. Da nogle af det retfærdige køn, ved hjælp af pasta kogte hjemme, ofte klager over slutresultatet. Ifølge eksperter inden for skønhed skyldes det, at ikke hver pige formår at ordentligt forberede pastaen og bringe den til den ønskede konsistens.

Kontakt om muligt skønhedssalonen for at få hjælp, i det mindste de første få behandlinger. I fremtiden vil processen med at fjerne uønsket vegetation blive lettere, og du vil være i stand til at gøre hårfjerning hjemme.

Hvordan udvides resultatet?

Den endelige virkning afhænger af den korrekte forberedelse til proceduren:

 1. Håret skal vokse mindst 2-3 mm, men ikke mere end 4-5 mm. Disse tal er den optimale længde.
 2. To dage før proceduren anbefales det at udføre mekanisk afskalning ved hjælp af en skrubbe. Dette vil fjerne de keratiniserede celler på huden, med det resultat, at pastaen bedre vil trænge ind i de dybere lag og fange hårsækkene.
 3. Lige før epilering, tag et varmt bad, brusebad, det åbner porerne, og hårene bliver lettere at fjerne.
 4. Før du anvender pastaen direkte, skal du beskytte huden med en lotion eller hydrogenperoxid. Dernæst behandles dermis med talkumpulver.
 5. Efter afslutning af shugaring fugtes huden for at undgå irritation.
 6. Efter proceduren skal du bruge skrubbe to gange om ugen for at opretholde resultatet.

Når du udfører alle de ovennævnte handlinger, vil tiden, hvor meget effekten af ​​shugaring holder, stige betydeligt.

Shugaring - anmeldelser

På internettet er der mange forskellige anmeldelser om denne metode til depilation. Afhængigt af om proceduren udføres alene eller i en skønhedssalon, hvor en professionel gør det, adskiller det endelige resultat sig også.

"Jeg har fjernet hår med en shugring i omkring to år. Jeg kan sige, at håret på benene i løbet af denne tid er blevet meget tyndere, lettere og deres tæthed er faldet. For andre zoner har jeg ikke forsøgt proceduren endnu, fordi jeg ikke finder det meget behageligt. Sammenlignet med varmt voks er shugaring mindre smertefuldt, men selve proceduren tager længere tid. Jeg anbefaler at prøve det mindst en gang. "

"Jeg blev anbefalet at shugaring af en ven, der endda nægtede at voks voks til hans fordel. Første gang hun gjorde proceduren for mig, og jeg var ikke begejstret, fordi det forekom mig, at det var meget smertefuldt og ubehageligt. Men resultatet blev bedøvet mig! Jeg har glemt barbermaskinen efter shugaring i næsten en måned! Mens jeg var nødt til at barbere mine ben næsten hver 4-5 dage. Prøv det, det er det værd. "

"Jeg går til en skønhedssalon for en shugaring, omkostningerne ved proceduren er ikke den mindste, men effekten er pengene værd. Ved hjælp af sukkerpasta fjerner jeg hår i området af ben og bikini. Af fordelene kan jeg bemærke manglen på irritation, den ideelle glathed, som du ikke opnår med en barberkniv og en meget lang effekt. I gennemsnit besøger jeg salonen hver sjette uge med mindre hår! "

"Efter at have hørt om shugaring besluttede jeg at prøve. Jeg kogte pasta derhjemme ved hjælp af en video, det viste sig at være ret tyk, effekten tilfreds mig også. Selvfølgelig tog den første procedure mig omkring to timer plus tid til at forberede pastaen, men det skyldtes uerfarenhed. Nu tager min depilering ikke mere end en halv time, mens jeg gør det en gang om måneden. Jeg råder dig! "

Voks eller shugaring - hvilket er bedre?

Mange piger i lang tid kan ikke vælge, hvad der er bedre - voks eller shugaring. De fleste kvinder ved ikke engang, hvad forskellene mellem disse to typer af depilation er. Måske er de fra et teoretisk synspunkt virkelig ens. Men faktisk er disse to procedurer væsentligt forskellige fra hinanden.

Først under voksning med varm voks bør der anvendes specielle papirstrimler, som påføres huden på toppen af ​​den opvarmede voks. På grund af dette falder antallet af overdækkede hår, og deres fangst kan ikke garantere fuldstændig fjernelse sammen med pærerne. For det andet er voksning mere smertefuldt. På grund af det faktum, at sukkerpasta anvendes mod hårets vækst, giver processen med deres direkte fjernelse mindre ubehag. For det tredje er shugaring en billigere procedure. Der er ikke behov for at købe en meget dyr depilatory voks, strimler og klud til at fjerne voks hver gang. Derudover kan du lave en shugaring pasta med dine egne hænder, derhjemme.

Selvfølgelig er der i dag mindre smertefulde måder at håndtere uønsket vegetation på, blandt andet laser hårfjerning bliver stadig mere populært. Men det var shugaring, der selvfølgelig tog den ledende stilling i denne sag. I det mindste en gang, men du bør prøve denne nye metode, hvorefter du sandsynligvis ikke engang vil vende tilbage til en simpel barbermaskine, ophængsmiddel eller opvarmet voks.

Video "Shugaring - hvor lang tid vokser håret ikke?"

Vejledende video med en detaljeret beskrivelse af proceduren og svar på fælles spørgsmål.

Hvor meget hår vokser ikke efter shugaring

I mange århundreder har østlige kvinder fjernet uønsket kropshår med sukkerpasta. Desværre kom denne metode ganske nylig til os, men blev straks forelsket i mange kvinder, fordi effekten af ​​shugaring er virkelig positiv: efter proceduren vokser håret ikke fra 1,5 til 3 uger.

 • 1. Hvad bestemmer varigheden og hvor lang tid har effekten
 • 2. Hvilken pasta passer for en lang effekt?
 • 3. Hvor lang tid varer effekten efter shugaring?
 • 4. Hvordan øger effektens varighed?
 • 5. Ofte stillede spørgsmål
 • 5.1. Hvilket hår vokser efter shugaring?
 • 5.2. Stopper håret op med at vokse efter shugaring?

Hvad bestemmer varigheden og hvor længe effekten varer

Effekten af ​​sukker depilation afhænger af en række grunde.

 1. Genetisk og national disposition. Af stor betydning er forfædrenes race og deres bopæl. Historisk blev det fastslået, at mennesker, der bor i Middelhavsområdet (armenier, georgere, tyrker og andre nationer) har rigelig vegetation på deres kroppe, og folk i Europa og Rusland er gennemsnitlige, hvilket betyder, at effekten varer længere end kvinder med orientalske rødder.
 2. Forkert procedure. Når den fjernes på en kaotisk måde, i den forkerte retning - mod væksten forbliver pærerne, og håret knækker bare ved bunden, i hvilket tilfælde håret vokser efter shugaring meget hurtigt.
 3. Fjernelseszonen er af stor betydning: Håret vokser hurtigst i armhulen og den længste effekt på armene, benene og i bikiniområdet.

Hvilken pasta passer for en lang effekt?

Shugaring pastaer er opdelt i professionel og til brug i hjemmet, et stort udvalg af mærker, både russiske og udenlandske, er på markedet.

Mange kvinder, der gør hårfjerning hjemme alene, anbefaler at bruge russisk-lavet Gloria-pasta, som har en række ubestridelige fordele: pris, bred vifte, naturlige ekstrakter og olier, der udgør det, har en gavnlig virkning på huden, og resultatet er meget forskelligt fra den professionelle.

Eksperter anbefaler at bruge cannaanpasta lavet i Israel, som har bemærkelsesværdig plasticitet, fås i tre versioner (hårdt - for hårdt og tykt hår, medium - universal, blødt - for tyndt), let blødgjort og strømmer ikke.

Hvor længe varer effekten efter shugaring?

Hver kvinde har en anden effektvarighed afhængigt af genetik, mester- og vegetationsfjernelseszonen. Men skønhedssalongeksperter siger, at i gennemsnit begynder hår at vokse:

 • på ansigtet - om 2-2,5 uger
 • armhuler gennem 1-1.5;
 • i bikiniområdet - efter 3 uger;
 • på arme og ben i 3-4 uger.

Foruden effekten af ​​shugaring afhænger af pastaens kvalitet, for eksempel er en selvkogt sukkermasse meget forskellig fra den, der produceres på fabrikken ved hjælp af specialudstyr. Hjemmelavet pasta er svært at klare den nødvendige konsistens, så pigerne klager ofte over, at de som følge heraf kun modtog blå mærker, irritationer og efterfølgende indgroet hår.

Professionel pasta er elastisk og sikker til brug både i skønhedssaloner og hjemme. Desuden indeholder den stoffer, der passer til huden og forhindrer indvækst.

Hvordan øger effektens varighed?

Resultatet af shugaring afhænger af korrekt forberedelse af huden før proceduren. Før du begynder at fjerne unødvendig vegetation, er det nødvendigt at indlede indledende trin.

 1. Håret skal vokse mindst 2 mm, men ikke mere end 4 mm. Dette er den optimale længde, for hvis mindre end 2 mm, vil pastaen ikke kunne fange og trække pæren ud, og mere end 4 mm vil hårene bryde ved bunden.
 2. To dage før den foreskrevne procedure, skal du mekanisk afskalning med et slibemiddel (skrubbe) på stedet for den fremtidige fjernelse for at rydde huden på døde celler. Dette er gjort for bedre at trænge ind i pastaen under hårsækken og fjerne den fra roden.
 3. Lige før proceduren skal du tage et varmt brusebad eller bad, så porerne åbner og håret er lettere at fjerne.
 4. Før du anvender pastaen, skal du sørge for at beskytte huden med lotion eller hydrogenperoxid.
 5. Derefter behandles talkumpulver.
 6. Efter shugaring proceduren, glem ikke at bruge skrubbe 2 gange om ugen.

Hvis du udfører alle disse handlinger, vil effekten vare længere, og huden vil ikke blive såret.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket hår vokser efter shugaring?

Kvinder, der regelmæssigt bruger sukkerfjerning, begynder at bemærke, at efter den tredje eller fjerde procedure vokser håret langsomt og bliver tyndere og blødere som en fjer. Effektens varighed kan stige i tide. Efterhånden er hårpæren udtømt, og væksten sænker. Sandt nok sker dette kun med regelmæssig fjernelse af vegetation med sukker. Hvis du tager lange pauser om et par måneder - kommer tykkelsen og tykkelsen af ​​håret tilbage.

Stopper håret op med at vokse efter shugaring?

Nej, desværre kan de ikke svigte at vokse overhovedet, da hårpæren ikke er helt trukket ud og normalt genopretter efter 2-3 uger. Hvis dog håret fjernes regelmæssigt med en pasta, så er der tilstrækkelig shugaring i længere tid, og håret vil efterhånden blive tyndt og tyndt.

Hvor lang tid varer virkningen af ​​shugaring sidst og hvor lang tid varer resultatet af epilation?

At vælge en metode til at slippe af med uønsket "vegetation" på huden er ikke en nem opgave. Shugaring er praktisk, fordi sammensætningen af ​​blandingen er naturlig, og proceduren kan udføres hjemme. Det vigtigste er at finde ud af, hvor meget hår ikke vokser efter sukkerfjerning og hvordan man forlænger virkningen af ​​det.

Hvad er sukkeraffald og hvad er dens fordele?

Epilation med sukker sirup kaldes også shugaring. Dens essens er ret simpelt. Først en blanding der ligner karamel, påføres huden i en varm form. Derefter fjernet efter hærdning sammen med hårene i en skarp bevægelse i retning af deres vækst. I dette tilfælde fjernes hele "vegetationen" sammen med roden.

Afhængigt af hvilken zone der skal rengøres, fremstilles en blanding: en blød en bruges til ansigtet og en hårdere en - til ben og underarm. De vigtigste ingredienser i pastaen er sukker, vand, citronsaft.

Denne metode til hårfjerning har en række fordele:

 • proceduren kan udføres hjemme, købe færdiglavede værktøjer i butikken;
 • når du bruger en hjemmelavet pasta opskrift - sparende budget
 • nyt hår vokser langsomt tilbage;
 • helt sikker mulighed uden forbrændinger;
 • måde mindre smertefuld end voks;
 • fjerner hår i varierende grad af hårdhed;
 • kan bruges på alle dele af kroppen, selv i ansigtet;
 • fremkalder ikke indvækst af hår;
 • rester er let vaskbare.

Shugaring anbefales til følsom hud, som den mindst traumatiske mulighed for epilering. Desuden forårsager sukkeropløsningen ikke allergier.

Hvorfor er væksten langsommere?

Shugaring sammenlignet med andre metoder til hårfjerning har en længere effekt. Synlige hår fremstår i anden eller tredje uge afhængigt af zonen. Under påvirkning af sammensætningen af ​​sukkerpasta, især citronsyre, ændres hårets struktur. Den er udtømt, misfarvet, ikke så mærkbar, mindre hård og vokser langsomt. Dette kan ses tydeligt efter 3-4 sessioner.

Det særprægede ved sukkerhårfjerning er, at sammensætningen fjernes i retning af hårvækst og ikke imod det. På grund af dette er hårsækken ikke under stress, det fremkalder ikke en hurtig reaktion af kroppen for at genoprette beskyttelsesdækket.

Denne kosmetiske procedure aktiverer blodcirkulationen i dermis, fjerner døde hudpartikler, virker næsten som en skrubbe. Alt dette giver et glat og velplejet look til kroppen.

Hvad bestemmer varigheden og hvor længe varer effekten?

Resultatet af enhver kosmetisk procedure afhænger først og fremmest af overholdelse af alle gennemførelsesbestemmelser. Glat hud efter sukker hårfjerning varer i flere uger, men på forskellige dele af kroppen er tiden forskellig. Det afhænger af hvor tæt blodkarrene er. Hvor meget hår vokser ikke efter shugaring afhænger af personens individuelle egenskaber.

De gennemsnitlige tidsintervaller er:

 • armhuler - 10-14 dage;
 • øjenbryn - 14 dage;
 • bikini - ca. 3 uger;
 • ben og arme - op til 4 uger;
 • ansigt - 4 uger.

På grund af den ulige fornyelse af håret skal nogle områder behandles oftere med sukker sirup. Vilkårene for perfekt glat hud reduceres mærkbart, hvis pastaens struktur blev valgt forkert, hår af forskellig længde, og selve proceduren blev udført forkert.

Stopper håret op med at vokse efter shugaring?

Dette spørgsmål bekymrer dem, der har travlt med at vælge en metode til fjernelse af hår. Desværre er den søde klæbrige masse ikke i stand til at slippe af med "vegetationen" på kroppen for evigt. Huden vil være glat i kun få uger, hvorefter sessionen skal gentages. Men i modsætning til almindelig barbering, hvorefter endnu mere stive hår vokser, afløb shugaring dem.

Ved hver efterfølgende procedure sænkes væksten, og sessionerne er mindre smertefulde. Nye hår gør deres måde tyndere og lettere, de er ikke mange, så de vil blive følt om 2-3 uger, men visuelt synlige - på 3-4 uger.

Hvilket hår vokser efter shugaring?

Utilfredsheden hos dem, der har forsøgt denne procedure, skyldes ofte, at efter kun 3-4 dage vokser håret tilbage på kroppen.

Shugaring kan ikke fjerne den lille "fluff", den vokser først.

Også fra "hamp" - begynder sorte pletter at aktivere "vegetation" aktivt. Derfor er regelmæssigheden af ​​kosmetiske sessioner så vigtig. Derefter vil håret vokse mere jævnt, vil blive fjernet på samme tid, og intervallerne mellem epilering vil være længere.

Hvordan udvides resultatet af proceduren?

Korrekt hårgenvækst efter sukkerfjerning hjælper med at forberede det ordentligt. Overholdelse af disse enkle regler vil føre til, at intervallerne mellem sessionerne vil stige.

 1. Peeling huden i et par dage før shugaring eliminerer døde partikler af epidermis, så små hår er punkteret og fjernet. Hvis dette ikke er gjort, så bliver de mærkbare meget snart og nyder glatte ben ikke mere end en uge.
 2. Vedtagelsen af ​​et varmt bad damphud åbner porerne. Sukkerpasta vil være lettere at arbejde med, og epilering vil være mindre smertefuldt. Du kan lave en varm komprimering fra afkogning af lægeplanter.
 3. Vokset hår på mindst 5 mm. Proceduren bør ikke udføres på helt korte hår (mindre end 0,5 cm). Den søde blanding vil ikke være i stand til at gribe og holde dem for at sikre fjernelse.
 4. Skrubning. Det ville ikke være overflødigt at gå på en hud ryddet af hår med en blød skrubbe om et par dage. Denne teknik forhindrer dannelsen af ​​indgroet hår, kløe, ubehag og betændelse fra dem.
 5. Brugen af ​​cremer. En god effekt opnås ved yderligere brug af en creme, der nedsætter hårvæksten.

På grund af forkert forberedelse til hårfjerning og hudpleje efter det kritiserer mange kvinder denne metode. Forsøg ikke de enkle, men vigtige tips.

Hvad får håret til at vokse tilbage for hurtigt?

Årsagerne til for hurtig fornyelse af "vegetation" kan være forskellige. Det skal forstås, at repræsentanter for forskellige nationaliteter adskiller sig, herunder hårdvækstets stivhed og hastighed. Disse funktioner er arvet fra forældre, de kan ikke ændres.

En vigtig faktor er den hormonelle baggrund hos kvinder. Overvejelsen af ​​mandlige hormoner bidrager til udseendet af noget stiv hår på kort tid. Denne årsag kan rettes, men kun ved interne midler (medicin) efter samråd med en specialist.

anbefalinger

Et par tips før fjernelse af håret vil hjælpe med at undgå ubehagelige konsekvenser:

 1. Første gang er det bedre at overlade en sådan procedure til en professionel. Hvis du gør hjemme, så er det værd at prøve et lille område på det mindst følsomme område - benene.
 2. Den optimale hårlængde til fjernelse er 7 mm.
 3. På menstruationsdage bør du afholde sig fra sådanne kosmetiske sessioner.
 4. Umiddelbart inden hårfjerning må du ikke bruge creme, lotion, deodorant. Huden skal være ren.
 5. Hvis efter den første ansøgning og fjernelse af den søde pasta for at fjerne alt håret ikke fungerede, kan du gøre den anden tilgang.
 6. For at slippe af med vegetationen på kroppen med hjælp fra den søde masse skal være mindst en gang om måneden.

Det er vigtigt at passe godt på din hud efter epilering med sukkerpasta, især på den første dag:

 • tage et bad uden brug af vaskeklude;
 • Afstå fra at besøge stranden, solarium;
 • ikke spille sport
 • Sørg for at bruge fugtighedscreme og hæmmende midler, der nedsætter hårvæksten.
 • Brug ikke deodorant, hvis shugaring blev udført i armhulen.

I tilfælde af irritation er det nødvendigt at behandle huden med kamilleafkogning, en vandig opløsning af chlorhexidin eller præparater baseret på panthenol. Sukker hårfjerning under graviditet, tilstedeværelse af inflammatoriske processer og sår i huden er kontraindiceret.

For at slippe af med overskydende vegetation er det slet ikke nødvendigt at købe dyre værktøjer. Home shugaring er en effektiv og budget måde. En lille færdighed med tålmodighed og glat hud i et par uger gives.

Tryk på "Like" og få kun de bedste indlæg på Facebook ↓

Hvorfor vokser håret hurtigt efter shugaring?

Sukker depilation, eller shugaring, på trods af sin betydelige alder (proceduren er kendt fra tiderne i det gamle Egypten), er populær blandt moderne kvinder. I dag betragtes brugen af ​​sukkerpasta som en af ​​de sikreste og mest effektive metoder til bekæmpelse af uønsket vegetation på alle dele af kroppen. På listen over tjenesteydelser af moderne skønhedssaloner shugaring procedure tager førstepladsen, men for dem, der foretrækker at fjerne overskydende vegetation på egen hånd, gøre et mirakel hårfjerning kan og hjemme.

Typer af sukkerprocedurer

Hårfjerning med karamelpasta er repræsenteret af to typer:

 • Sugaring er en klassisk metode baseret på brugen af ​​sukkercaramel, som rulles ind i en lille kugle og derefter spredes over overfladen af ​​huden. Processen ligner arbejdet med voks, men smerten er meget mindre, og effekten er ikke ringere end voksning. Denne metode bruges oftest af kvinder til hjemmeprocedurer.
 • Sukker voksning - princippet om denne metode er at påføre væske karamel på kroppen, på hvilken en strimmel stof limes på toppen, og derefter kommer væk med hårene. Denne metode er meget mere smertefuld end den første og anses som en salonprocedure.
Grow hår begynder om to uger, men deres struktur ændres også

Hvor lang tid holder huden blød efter sessionen?

Først og fremmest er kvinder interesseret i spørgsmålet: Hvor lang tid vil håret ikke vokse efter proceduren, og huden vil forblive glat? Depilation masters sikrer, at perioden mellem sessioner varierer fra 2 til 3, og nogle gange 4 uger. I denne sag kan der ikke gives garantier, da håret vokser afhængigt af mange faktorer:

 • organismens individuelle egenskaber
 • genetisk disposition
 • national oprindelse;
 • hormonelle baggrund.

Derfor kan oftest hver kvinde kun empirisk bestemme for sig selv hvor længe huden kan forblive glat fra shugaring.

Det er også værd at overveje, at håret vil vokse langsommere kun efter nogle få sessioner. Derudover bliver de til sidst tyndere, lysere og dermed blevet usynlige. Denne effekt opnås gennem de ingredienser, der danner basis for sukkerpasta, som har lysende egenskaber. I hjemmelavet hjemmelavet blanding udføres lysets rolle som juice af frisk citron (citronsyre).

Den periode, hvor huden fra shugaring forbliver glat afhænger primært af den del af kroppen, hvor overskydende vegetation fjernes, for eksempel:

 • armhule - på dette område hurtigt vokse hår, og de første tegn på nye hår kan forekomme inden for en uge, men et par uger i længden for at nå den ønskede størrelse, og vil være muligt at afholde det næste møde;
 • ben - denne del af kroppen oftest udsættes for hårfjerning med sukker som effektiviteten af ​​en sådan procedure er utrolig høj - op til 3 uger, mens med tiden på regelmæssigt planlagte sessioner shugaring hår generelt ophører med at blive vist;
 • bikini område - her begynder de første hår først at forekomme i 2 uger, og først er der en heterogenitet af vækst, og først efter en uge vises resten på hudoverfladen. Hvad angår den dybe bikinizone, kan hudens glathed opretholdes i op til en måned, nogle gange længere.

Fordele ved proceduren

Fordelene ved shugaring bestemmer sin voksende popularitet:

 • proceduren passer til alle hudtyper, herunder følsomme;
 • Naturlige ingredienser i blandingen gør det hypoallergenisk, mens vokset ud over kemiske tilsætningsstoffer indeholder forskellige konserveringsmidler, der kan forårsage en allergisk reaktion;
 • proceduren er mindre smertefuld på grund af at vegetationen fjernes i små områder, og karamellen holder sig ikke så tæt på kroppen som voks;

Ulemper ved proceduren:

 • behovet for at dyrke hår til en vis længde (3-5 mm), ellers vil et positivt resultat ikke virke;
 • karamel til fjernelse af vegetation skal blødgøres med fingrene i lang tid;
 • Metoden er ikke egnet til dem, der har en individuel intolerance over for sukkerpastaens komponenter.

Hvordan øger varigheden af ​​effekten af ​​glat hud?

Det er aldrig muligt at sige helt sikkert, hvor mange dage huden forbliver glat, og hvornår skal man starte den næste shugaring session. Men der er nogle få enkle hemmeligheder, som du kan øge tiden betydeligt mellem procedurer:

 • et par dage før sessionen (2-3) for at udføre en blød overfladeskrælning, som vil eliminere de hornede partikler af dermis og lette adgangen til den nederste del af hårakslen. I dette tilfælde er blandingen bedre limet og fjern håret med pæren. Nu har han brug for meget mere tid til at vokse;
 • Før en shugaring session, tag et varmt bad eller brusebad for at dampe kroppen. Du kan også bruge en varm urteafkøling komprimere. Som følge af sådanne manipulationer åbner porerne, der tillader sukkerkaramel at trænge dybere så tæt som muligt på pærerne og fjerne vegetation med mindre smertefulde fornemmelser;
 • Foretag en session med længden af ​​hårene (3-5 mm). En kortere længde vil føre til afbrydelse, og derefter til hårets indvækst, og en længere vil føre til en forøgelse i smerte.

En dag efter sessionen anbefales det at begynde at skrubbe kroppen mindst to gange om ugen. Dette vil medvirke til at opretholde glatheden af ​​dermis meget længere, samt undgå indvækst.

Hvis elementære regler ikke følges under shugaring og efterfølgende hudpleje, får kvinderne ikke det ønskede resultat, hvilket fører til skuffelse. I mellemtiden øger regelmæssigheden af ​​sessioner og brugen af ​​særlige agenter, der nedsætter hårvæksten, effektiviteten af ​​proceduren og øger varigheden af ​​effekten af ​​glat hud.

Elos epilation: effektiv hårfjerning. Anmeldelser, billeder før og efter proceduren

Typer af kvindelige trimmere til det intime område og hvordan man bruger dem