Hvordan man laver voks til depilation derhjemme

Epilation betragtes som en effektiv måde at fjerne hår på. Tjenesten leveres af mange skønhedssaloner, men ikke alle kvinder har råd til et månedligt besøg hos en kosmetolog. Du kan gøre voks til hårfjerning derhjemme. Men det er nødvendigt at tage hensyn til alle finesser og funktioner i proceduren, da ikke hver opskrift vil fungere.

Princippet om drift

Princippet om voksning er baseret på at trække hår ud fra roden ved hjælp af en klæbemiddelblanding, som omfatter olier og harpikser. De sidste komponenter giver fangst af hår og den første pleje og fugtgivende. Produktet påføres huden, så påføres en strimmel og brækker brækket af området.

Der findes flere typer af disse produkter på markedet, men ikke alle er velegnede til hjemmebrug. For nogle har du brug for en særlig enhed til opvarmning - voks voks.

Valget af midler afhænger af, hvilken del af kroppen der skal behandles. Brug varm, varm og kold voks. Jo højere værktøjets temperatur er, jo mindre ubehag. Dette skyldes varmens evne til at reducere smerte.

Voksningssætet indeholder følgende elementer:

 1. Patroner eller banker med værktøjet - bruges i forskellige tætheder afhængigt af depileringszonen.
 2. Voskoplav - Apparatet opvarmer den nødvendige mængde midler til en bestemt temperatur.
 3. Spatel - nødvendig, når du arbejder med et værktøj, der sælges i banker.
 4. Strimler - Stof og papirstrimler bruges til voksning. De påføres efter påføring af blandingen på hårets vækst og nedbrydes med den. Strimler op til 20 cm passer til bikiniområdet og benene.
 5. Kosmetiske klud - fjern rester af produktet og sørg for huden, nærende, fugtgivende og fjerne irritation. De indeholder forskellige ekstrakter, vitaminer og æteriske olier.

Hvordan er proceduren

Teknik hjemme depilation er ikke blandt komplekset. Fremgangsmåden ved fjernelse af hår ved hjælp af voks finder sted i flere successive faser:

 • Trin 1 - Forberedelse af huden til hårfjerning. Området, der skal behandles, affedtes og desinficeres med et præ-depileringsmiddel;
 • Trin 2 - Påføring af blandingen med en spatel i retning af hårvækst
 • Trin 3 - fjernelse mod hårvækst
 • Trin 4 - Fjernelse af rester ved anvendelse af en særlig olie
 • Trin 5 - Restaurering af huden ved hjælp af en emulsion eller fløde.

OBS! Efter selve aflejringsprocessen kan du anvende olie for at bremse hårets vækst.

Voks opskrift derhjemme

Hvordan man laver voks til depilation derhjemme ved hjælp af improviserede midler:

Opskrift nummer 1 - kompleks

Du skal bruge to typer vokscarnauba (360 gr.) Og bi (130 gr.), Glycerin (7 ml.). Forberedelsen udføres som følger:

 • For en klarere proceskontrol skal ingredienserne smeltes i et vandbad, indtil der dannes en homogen masse;
 • den resulterende blanding afkøles en smule til 40 grader og tilsættes glycerin;
 • For at give et behageligt dufttilskud værktøjet med æterisk olie (2-3 dråber).

Opskrift nummer 2 - honning og citron

Opskriften baseret på honning og citron er ret effektiv og passer til bikini zone. Det nødvendige sæt produkter til voks voks: en halv citron, honning (300 gr.). Forberedelsen foregår i følgende rækkefølge:

 • klem citron, bland med honning;
 • Tilsæt vand (100 ml) og bland grundigt
 • sæt blandingen på ilden, efter et par minutter, tilsæt vand igen (100 ml);
 • kog indtil fortykket sirup. Afkølet lidt og brug som angivet.

Opskrift nummer 3 - sukker

Nødvendige ingredienser: sukker (500 gr.), Paraffin - 50 gram, citron (2 stk.), Glycerin (1,5 tsk.).

Hvordan man laver voks til depilation derhjemme:

 • presse saft fra citroner, tilsæt sukker og paraffin;
 • sluk og vent indtil sukker og paraffin er helt opløst
 • tilsæt glycerin
 • bringe til en tilstand af tyk sirup og fjern fra varme;
 • Anbring på kroppen i en varm tilstand, vent til det hærder, så rive ved hjælp af strimler.

Opskrift nummer 4 - effektiv

Væsentlige produkter til voksning til husets udsmykning: honning (100 gr.), Paraffin (50 gr.), Rosin (150-200 gr.).

Alle ingredienser er anbragt i en skål og sat i brand indtil smeltet. Det er muligt at anvende vokssmel til madlavning. Derefter fjernes blandingen fra varme og afkøles til 40-45 grader.

Velegnet til hårde hudområder - på fødder og hænder.

Særlige instruktioner

Hvor får man voks? Den sælges i frosset form (som sæbe) i kosmetiske butikker. Du kan gemme den i lang tid. Hvis den tilberedte blanding ikke er helt forbrugt, placeres den i køleskabet indtil næste procedure. Før hver depileringsprocedure i fremtiden er det bedre at varme det op i et vandbad i ca. 10 minutter. Også en mikrobølgeovn er egnet til disse formål, men det kan opvarme produktet ujævnt.

Særlige instruktioner før udsmidning:

 • Før du bruger et hjemmelavet produkt, skal du kontrollere temperaturen
 • Det anbefales at bruge en varm blanding (45 grader) for at depilere bikiniområdet for at være mindre smertefuldt;
 • depilating benene er en varm blanding (38-40 grader).

Hudpleje efter voksning derhjemme

Efter hjemrening kræver huden særlig pleje. En kvinde skal overholde de regler, der gør det muligt for epidermis at komme sig hurtigere. Disse omfatter følgende:

 • at desinficere huden ved hjælp af et antiseptisk middel - furacilin eller chlorhexedin;
 • om et par minutter for at massere huden
 • For at lindre irritation, kan du afkøle området med isbiter fra urteafkogning;
 • smør det behandlede område med en beroligende creme - som regel går irritationen væk den næste dag;
 • Våd ikke propelirovanny-zonen i 5 timer - dette vil undgå infektion og irritation;
 • I løbet af dagen må du ikke tage et brusebad, gå ikke til solarium og sauna, ikke solbade i solen;
 • Brug ikke produkter med duftstoffer og alkoholer - dette vil lindre længere fra indgroet hår;
 • hvis irritation opstår, skal du bruge salicylsyre eller Locoid gel, en panthenol creme;
 • godt fjerner betændelse af tea tree olie, samt aloe sap; en bomuld pad er fugtet i produktet og tørre irritationszonen;
 • ikke iført stramme bukser og jeans i de første par dage;
 • brug peeling 2 gange om ugen for at forhindre indvækst af hår - proceduren udføres kun den fjerde dag efter voksning.

Hvordan man fjerner blandingen efter depilation

Selv med den rette teknik til hårfjerning på huden kan forblive partikler af voks. Den første ting at gøre er at fjerne det fra overfladen så hurtigt som muligt. Uerfarne brugere forsøger at fjerne med vand, mens de laver en fejl. Når fugt kommer ind i produktet, strammes og komprimeres, og det bliver svært at fjerne det.

Det mest effektive middel til fjernelse af voksrester er: oliven, sesam, linfrø, almindelig vegetabilsk olie eller fedtholdige kosmetiske olier. Passer også tæt creme. Med det kan du løse to problemer - for at fjerne frosne partikler og forhindre irritation. Cremen påføres i to lag og rengøres med en serviet.

Olien opvarmes til 40 grader, fugtes med en bomuldsskive og tørrer det område, der er blevet depileret. Hvis en betydelig mængde klæbrig blanding forbliver på huden, fjernes den med en vask. For at gøre dette samles vegetabilsk olie i en flaske med en spray og sprøjtes på stedet. Dernæst fjernede et serviet rester.

OBS! For ikke at forlade klæbende spor, udføres proceduren i badeværelset.

konklusion

Ovenstående blev præsenteret opskrifter, som beskriver i detaljer hvordan man laver voks til hårfjerning. Med deres hjælp kan du effektivt udføre voksning hjemme. For at proceduren skal lykkes, er det nødvendigt at overholde alle regler og instruktioner.

Hvordan man laver voks til hårfjerning derhjemme

Blandt de mange fordele ved sukker er det faktum at være et helt naturligt produkt, forårsager det ingen allergiske reaktioner, det irriterer ikke huden, men gør det overraskende glat og silkeagtig.

Til dato er der mange måder at fjerne hår på, som giver dig mulighed for at slippe af med irriterende kanon, som vokser i nogle områder af din krop og ødelægger dit udseende. Depilatory cremer, voks til hårfjerning, barbermaskiner, laser hårfjerning og mange andre alternativer er blevet meget populære i det seneste. Disse procedurer er dog normalt meget dyre og kan nogle gange forårsage irritation og rødme i huden, så mange foretrækker andre metoder til fjernelse af hår. Vil du lære at gøre voks til at fjerne hår derhjemme?

Naturlig voks til fjernelse af hår med sukker

Hårfjerning med sukker er en meget kendt procedure, der er blevet meget populær i de seneste år. Denne teknik er blevet brugt siden oldtiden i Mellemøsten og gennem årene er den blevet kendt over hele verden på grund af dens effektivitet.

En af hovedårsagerne til, at sukker voks er blevet så populær, er, at den består af helt naturlige ingredienser uden tilsætningsstoffer, og det hjælper dig også med at slippe af med håret uden at skade din hud og uden at forårsage smerte. Enhver, der har prøvet denne metode mindst en gang, kan med sikkerhed sige, at dette er den mindst smertefulde og mest effektive metode til depilation sammenlignet med andre metoder til fjernelse af håret, og det er desuden meget overkommeligt.

Hvordan kan jeg lave sukker voks til at fjerne hår derhjemme?

At gøre hjemlig voks hjemme er en ret simpel proces, og det bedste ved det er, at det ikke tager dig meget tid. Den resulterende voks kan bruges til at fjerne hår fra ben, underarms, øjenbryn og endog i det mest delikate område af bikini, hvilket kræver særlig pleje, givet dens følsomhed.

 1. 2 kopper sukker.
 2. 3 spiseskefulde citronsaft.
 3. 3 spiseskefulde vand.

At lave sukker voks til hårfjerning svarer meget til at lave en sirup til desserter; Den eneste forskel er, at den ikke skal være for tyk. Bland alle tre ingredienser i en gryde og opvarm dem over medium varme, indtil blandingen koger, omrør hele tiden. Så snart det begynder at koge, reducer varmen og lad blandingen stå i et par minutter, indtil den når en pastaagtig konsistens.

For at finde ud af om din voks er klar, vær særlig opmærksom på voksets farve; det skal være en lille gylden farve og i hvert fald ikke en mørk farve. Hvis du koger det for længe, ​​kan sukkeret brænde. Efter at være sikker på, at pastaen er klar, lad den være på et køligt sted i et stykke tid, men ikke for længe, ​​da det kan hærde.

Pastaen skal være klæbrig, hvilket betyder at den er klar til brug.

Hvordan man ansøger sukker voks?

Før du påfører voks for at fjerne hår, er det meget vigtigt at rengøre og affedt det område, hvor du vil fjerne hår. Når du er klar, skal du anvende voks i et jævnt og tyndt lag i retning af hårvækst og fjerne med en strimmel i en hurtig bevægelse i modsat retning for at fjerne håret.

Som følge heraf får du en glat, behagelig at berøre huden uden forskellige irritationer og rødme. Jo oftere du gør dette, desto bedre bliver resultaterne.

Hvad er fordelene ved madlavning til at fjerne hår derhjemme?

Selvom bivoks hårfjerning er en temmelig kendt og effektiv teknik, kan sukkerbaseret voks tilbyde dig en række fordele, du får, når du bruger bivoks til at fjerne hår.

 • I betragtning af at sukker voks anvendes ved stuetemperatur risikerer du ikke at blive brændt.
 • Det forårsager ikke allergiske reaktioner og irritationer.
 • Sukker voks reducerer risikoen for indfødning af håret, hvilket er en af ​​årsagerne til betændelse på huden efter depilering.
 • Sukker voks anbefales især til kvinder med tør hud, fordi det gør huden meget glat og øm.
 • Det holder næsten ikke fast i huden og fjernes let med vand.
 • De ingredienser, der er nødvendige til fremstilling af voks, findes let i enhver butik, og i øvrigt er de meget økonomiske.
 • Det indeholder ikke kemikalier og forbindelser, der irriterer huden og forårsager ubehagelige reaktioner.

Epilation med varm voks derhjemme er et af de mest smertefulde problemer for mange kvinder. Nogle foretrækker at gøre denne procedure i kabinen. Men vi vil tale om, hvordan husvoksning udføres.

I denne procedure er det nødvendigt at opvarme voks til fjernelse af håret hjemme til en temperatur på 60ºC. Denne temperatur giver dig mulighed for at gøre voksvæsken og ikke-brændende. Det påføres jævnt på overfladen af ​​huden med en træspatel i retning af hårvækst, og efter det lægges en speciel strimmel på toppen. Efter en kort periode stiver den på overfladen af ​​huden, og båndet limet til det trækkes væk fra hårvæksten med en skarp bevægelse af hånden.

Varm eller hård voks anbefales til områder med følsom hud, for eksempel: armhuler, bikini område.

Fordele og ulemper

De positive aspekter ved vokshår er, at håret med regelmæssig brug gradvist bliver tyndere. Det er nødvendigt at gøre det om en gang om måneden, da håret er fjernet fra hårsækken selv og i løbet af måneden er det næsten fraværende på hudoverfladen.

Det negative aspekt ved voksning er, at det vil være effektivt med en hårlængde på mindst 5 mm. Det er også kontraindiceret for mennesker, der lider af åreknuder. Eventuelle termiske procedurer påvirker tilstanden af ​​venøse vægge negativt, og det er derfor ikke anbefalet at gøre det til dem, der har åreknuder.

Hjemmepilation og hudpleje

Epilation med varm voks derhjemme bruges til at fjerne hår fra store hudområder, såsom hænder og fødder. Den varme form af epilering gælder også for epilering med kassettevoks. Hvad betyder dette? Dette betyder, at varmetemperaturen for dette produkt ikke overstiger 40ºC. Denne type hårfjerning anbefales ikke til følsomme hudområder. Epilation er udbredt bivoks, som en af ​​de typer af varm hårfjerning.

Til denne procedure skal du:

 1. særlige strimler til fjernelse af hår
 2. voksen selv i kassetten;
 3. talkum eller babypulver;
 4. kosmetisk olie;
 5. salicylsyre;
 6. krat;
 7. gel efter epilering
 8. Voskoplav;
 9. desinfektionsmiddel (chlorhexidin, miramistin eller enhver alkoholbaseret lotion).

Først skal du opvarme voksen i et specielt apparat - vokssmeltning. Hvis der ikke er nogen, kan du gøre med et vandbad. Men du skal altid styre temperaturen, så den ikke overophedes. Derfor er det bedre at købe en særlig voks voks til kassette voks.

Mens voksen opvarmer, skal du først behandle huden med en skrubbe. Derefter anbringes antiseptisk for at rense og skrubbe huden.

Lad huden tørre helt og anvende talkum. Talc er nødvendig, så voksen ikke holder sig til huden, henholdsvis, vil du få mindre skader.

Næste på hårets vækst skal du anvende det opvarmede produkt i et jævnt og tyndt lag. Lim strimlen, stryg det et par gange med din hånd i retning af hårvækst for bedre klæbning af voksen, og riv den derefter af med en skarp bevægelse i modsat retning.

Selv hjemme behandlinger kræver hudpleje efter voksning. Når du har gennemført proceduren, skal du fjerne voksrester fra huden. For at gøre dette skal du bare passe på kosmetisk olie. Hvis der ikke er nogen, så vil enhver grøntsag gøre. Det anbefales at fugte et lille stykke klud med olie og behandle overfladen af ​​huden, hvor voksen forblev.

Hvordan plejer du din hud efter voksning derhjemme? Efter proceduren anbringes en beroligende post-depilatory gel på huden. Det vil give den nødvendige hydrering af huden. Du kan også bruge en børns fugtighedscreme, men under ingen omstændigheder må du ikke anvende en creme på fedtbasis, da de kan tilstoppe de åbne follikler. Det anbefales ikke at vådte huden i 12 timer, samt udsætte for direkte sollys. Dette kan udløse folliculitis.

Som efter enhver anden hårfjerning, efter indgroede hår, forbliver indgroede hår også. Sommetider vokser håret langs epidermis og kan ses, og nogle gange vokser det indad, hvilket fører til forskellige betændelser. For at undgå dette er det nødvendigt at jævnligt udføre eksfolieringsprocedurer på de områder af huden, hvor epilationen blev udført. Til disse formål, perfekt slibende skrubbe.

Også tør hud er meget tilbøjelig til indgroede hår, så regelmæssigt overvåge dens fugt.

Hvis du stadig har indgroede hår, har du brug for salicylsyre. Ved regelmæssig pletbehandling på vækststedet opløses overfladen af ​​huden, hvilket bidrager til fri udgang af hår til ydersiden.

Med regelmæssig brug af hårvæksthæmmende midler. Du kan forlænge effekten efter epilering i lang tid.

Opskrifter til selvkogning

Nedenfor er nogle opskrifter til at gøre voks til hårfjerning derhjemme. Generelt er alle hjemmelavede voks baseret på honning, sukker og citron.

Opskrift voks til hårfjerning nummer 1. Den er baseret på naturlige voksarter:

 1. bivoks 130 g;
 2. carnauba voks 360 g;
 3. glycerin 7 ml;
 4. æterisk olie (lavendel eller nerol) - et par dråber.

Naturlige voks skal smeltes i et vandbad, bringes til en homogen masse. Tilsæt æterisk olie og glycerin til en svagt afkølet masse. Denne enkle blanding er klar til brug, og den kan opbevares i køleskabet indtil næste procedure.

Voks til hårfjerning forberedelse hjemme, opskrift nummer 2, for dette har du brug for følgende ingredienser:

Bland først honning og citronsaft, og tilsæt derefter en lille mængde vand. Det er nødvendigt at lave mad på lav varme, mens blandingen konstant omrøres. Når honningen er fuldstændig smeltet, og alle ingredienserne blandes jævnt, hældes det resterende vand ind i blandingen. Kog en sådan blanding er nødvendig for at opnå en tyk masse.

Sådan tilberedes voks til hårfjerning, opskrift nr. 3 eller orientalsk opskrift:

 1. et halvt kilo sukker;
 2. spiseskefulde vand
 3. 3 ml honning;
 4. 1 citron (juice).

Hvordan tilbereder voks til hårfjerning? Bland først sukkeret og vandet for at lave en tyk sirup. Kog i 10 minutter, tilsæt derefter honning og citronsaft. Den resulterende blanding skal koges, så den får en gyldenbrun nuance. Fjern derefter beholderen fra ilden. Den resulterende pasta kan opbevares i køleskabet.

Så vi har overvejet nogle muligheder for at forberede voks til fjernelse af hår.

De resulterende produkter ifølge opskrifter kan bruges gentagne gange, simpelthen ved at opbevare dem i køleskabet.

Hvad angår spørgsmålet om, hvorvidt voks anbefales til gravide, kan du svare ja. Graviditet er kontraindiceret kun elektrolyse. Hvis en gravid kvinde har åreknuder, så er voksepilation kontraindiceret for hende.

At slippe af med uønsket hår for de fleste kvinder er en uundværlig "rite" af skønhed. Nogle foretrækker regelmæssig barbering, andre bruger specielle cremer, der fjerner hår. Alle disse metoder fører ofte til, at huden er dækket af udslæt, blå mærker eller små udskæringer.

På den anden side, hvis du bruger specielle kosmetiske cremer, kan du ende med en mørkere hudfarve som en bivirkning. Dette skyldes, at de indeholder kemikalier, der bevares på hudoverfladen og kan beskadige epidermis. Alle disse modsætninger fører til, at kvinder i stigende grad foretrækker denne metode til at håndtere uønsket hår som voks.

Madlavning værktøjer med egne hænder

Voks til depilation kan købes off-the-shelf i butikken, men hvis du vil spare penge, kan du også gøre materialet hjemme. Denne mulighed er også god for dem, der foretrækker at kontrollere indholdet af forskellige "kemikalier" i deres kosmetiske produkter fuldt ud.

Hjemmelavet voks vil spare og være sikker på dit arbejdsmateriale. Det skal bemærkes, at derhjemme er let at lave voks til depilation. Proceduren skal gentages månedligt for at opnå den bedste effekt.

For den første version af materialet i hjemmet er tre produkter nok: Bivoks i mængden 100 gram, 200 gram kolofonium, 50 gram paraffin. Alle tre komponenter blandes i en beholder, som er anbragt i et vandbad til tænding. Så snart ingredienserne når en flydende tilstand, er det nødvendigt at blande dem grundigt og afkøle dem til 40-42 grader. Blandingen, som viste sig under fremstillingen, er umiddelbart klar til brug.

Den anden voksopskrift derhjemme er velegnet selv for ømme steder. Det kræver 360 gram carnauba voks, 130 hvide bivoks, 7 ml glycerin, to dråber af din æteriske æteriske olie. Til denne mulighed skal du i et vandbad først smelte voks og efter lidt nedkøling tilføje glycerin og æterisk olie. Den voksende voks er klar til brug efter afkøling til driftstemperatur.

Det er værd at bemærke, at hjemmelavede sammensætninger, de opskrifter, som foreslås, kan opbevares i køleskabet, indtil de er nødvendige næste gang.

Før brug opvarmes voks blot til driftstemperaturen. Husk at for at opnå optimal udfoldning af voksaflejring er hårlængder på mindst 5 mm nødvendige. Derfor anbefaler kosmetologer at barbere den zone, som du planlægger at epilere i tre til fem dage.

Materialet påføres tør hud i retning af hårvækst. På toppen af ​​den tilberedte serviet påføres, som glattes over hele overfladen. Efter et par sekunder kan båndet fjernes mod hårvækst og samler alle uønskede hår på den.

Før og efter

Før du begynder proceduren, skal du ikke glemme forberedelsen. Den hud, hvorfra det er planlagt at fjerne uønskede hår, skal du skylle godt og tørre til tørhed. Det er forbudt at anvende kosmetiske midler inden epilering, da det gør det vanskeligt at udføre proceduren.

Hjemmelavet voks anvendes bedst med en spatel af træ. Få også tætte servietter af papir eller stof af denne størrelse, hvilket vil være bedst at arbejde på det behandlede område. Hvis der efter proceduren forbliver en lille smule voks på huden, for at fjerne den, er det nok at bruge nogen olie påført på en bomuldsstynge.

Efter proceduren er det nødvendigt at beskytte huden mod irritation såvel som berolige. En fugtgivende lotion eller spray er egnet til dette, du kan bruge produkter, der sænker hårvækst, de forhindrer også indtrængen i håret. I løbet af dagen efter epilering anbefales det ikke at besøge saunaen eller badet, samt anvende forskellige parfume eller kosmetik til huden. Inden for to dage er det bedre at beskytte huden mod solskoldning.

Husholdnings sukker

En anden mulighed for depilation derhjemme er shugaring eller sukker depilation. Det adskiller sig væsentligt fra voksmetoden, men der er alvorlige fordele, den første er hårets længde, der passer til proceduren. Hvis det er for voks, er det nødvendigt at vente på en længde på fem millimeter, så vil der være nok hår 3 mm langt til en shugaring. Den anden fordel er en mindre smerte i forhold til voks.

Sukkerpasta kræver ikke så høj temperatur at arbejde med det, men smerten vil være mindre. Den tredje fordel er, at du kan vaske rester af produktet med rent vand og ikke bruge specielle olier til dette.

Desuden udfører sukker hårfjerning rollen som skrælning for huden. Og hyppigheden af ​​dens besiddelse er mindre end voks. Shugaring tillader ikke hårene at vokse i, da fjernelsen udføres i retning af deres vækst. Hårene efter en sådan terapi bliver tyndere og blødere, som du f.eks. Ikke opnår med en barbermaskine.

Hjemmelavede sukkerpastaopskrifter præsenteres i store mængder, men i alt kan du se tre hovedkomponenter: sukker, vand og citronsaft. Ofte varierer mængden.

Hvis du laver pasta for første gang, er det bedre at starte med en lille mængde produkter, så i tilfælde af fejl ikke overfører dem forgæves. Hvis alting viste sig korrekt, er det bedre at starte arbejde fra fødderne, fordi de har mindre følsom hud på dem i forhold til alle andre overflader.

Så hvordan laver man pasta:

 • Der kræves to beholdere til madlavning. I en, der er lavet af metal, blandes blandingen af ​​sukker. Den anden bliver nødt til at sætte den færdige sammensætning. For at gøre dette er det bedre at vælge en beholder lavet af plast eller glas. Du vil også have brug for en spatel, som blander sirupen;
 • Sukker er nok 10 spiseskefulde, der blandes med en spiseskefuld vand og fire skeer citronsaft. Alt blandes sammen til en homogen masse i en metalbeholder;
 • Når alle ingredienserne er blandet, placeres beholderen på ilden, glem ikke at konstant omrøre blandingen og bringe den til kog. Det burde ikke være rigeligt nok hvid små bobler. Vand under virkningen af ​​varme vil fordampe, sirupen begynder at blive gylden nuance. Det er ikke værd at bruge mere end ti minutter på kogning. Husk, at sirupens farve ikke skal gå brun.
 • Når blandingen er kogt, skal den hældes i en anden beholder, der skal anvendes til afkøling. Dette vil tage mindst tre timer, så tilberedningen af ​​sukkerpasta er god at flytte til aftenen og lade natten afkøles;
 • Efter afkøling er massen klar til brug. Det skal være varmt (efter en nat kan det opvarmes i en mikrobølgeovn) og smidig. Du bør ikke have problemer med modelleringen af ​​bolden.

Når der udføres sukkeraflejring, er det nødvendigt at anvende sukkerpasta på det ønskede hudområde med et tilstrækkeligt tæt lag mod hårets vækst og fjern hårvækst.

Før arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at affedt huden overfladen med en forberedende lotion og derefter påfør en lille mængde talcum pulver for at tørre huden helt. Dette skyldes, at massen er lavet på vandbasis, og derfor vil overskydende vand på huden begynde at opløse det, for hvilket det taber dets arbejdskvaliteter.

Hvordan man laver voks til depilation derhjemme

En vigtig rolle i skønhedens ritual for hver kvinde er fjernelsen af ​​overskydende vegetation på kroppen. For at nå dette mål er der mange måder, men hver af dem har sine egne fordele og ulemper. Ved at afveje alle fordele og ulemper kan vi konkludere, at alligevel i første omgang kvinder er en sådan hårfjerningsmetode som voksaflejring. Hvordan man laver voks til hårhud i hjemmet, samt hvad er den rigtige hudpleje, find ud af mere.

Voks madlavning opskrift

For at udføre depilationen ordentligt skal du i første omgang forberede en blanding til hårfjerning. Voks blandinger kan købes i færdig form, hvilket vil spare tid. Men det er bedre at spare økonomi end tid, og lære at forberede materialet til hårfjerning selv. Udover det faktum, at du kan spare på den hjemmelavede blanding, så også for at undgå de negative virkninger af kemi på huden.

Voks, der er tilberedt hjemme, giver dig mulighed for at spare økonomi, samt at være sikker på, at materialet virkelig består af naturlige ingredienser. Det er vigtigt at bemærke en funktion, at opskriften på voks er slet ikke svært, så enhver pige kan klare denne opgave.

Der er forskellige opskrifter til voksning til depilation. Hvordan man laver voks til depilation hjemme, vil opskrifterne se nærmere.

1) For at forberede voks i hjemmet, skal du sørge for tilstedeværelsen af ​​sådanne produkter:

Komponenter skal anvendes i de angivne mængder. For at forberede blandingen er det nødvendigt at blande alle tre komponenter ved at placere beholderen i et vandbad. Vandbad er nødvendigt for, at stofferne smeltes og blandes. Hvis håret bliver depileret ofte, kan du købe en særlig enhed kaldet voks voks.

Denne enhed gør det muligt at smelte ikke kun voks, men også sukker. Når komponenterne smelter og bliver flydende, skal du blande dem. Efter grundig blanding af sammensætningen kan du fjerne blandingen og afkøle til 40-42 grader. Den afkølede blanding til den angivne temperatur kan straks anvendes til hårfjerning. Denne blanding anbefales at udføre hårfjerning på hårde hudområder - ben, hænder.

2) For at fjerne hår på følsomme områder anbefales det at bruge en blanding, der har følgende opskrift. Til at begynde med skal du bruge carnaubavoks i en mængde på 360 gram, bivoks (130 gram), såvel som glycerin og æterisk olie. Forberedelse af blandingen består i at smelte voksen på vandkogen. Når voks bliver flydende, skal du tilføje 7 ml glycerin og æteriske olier. Du kan bruge voks til at fjerne kropshår, når det afkøles til en temperatur på 35-42 grader.

Hvis blandingen til depilation fremstilles hjemme, kan den opbevares i lang tid indtil næste brug. Købte blandinger skal opbevares så længe som angivet i instruktionerne.

3) For at forberede den næste blanding skal du bruge følgende ingredienser:

Princippet om madlavning er at blande honning med citronsaft, sæt derefter opvasken på ilden og kog den til smeltet. Når honning bliver flydende, er det nødvendigt at tilsætte vand til blandingen. Fjern beholderen fra ilden er kun mulig, når blandingen bliver homogen og har formen af ​​en tyk sirup. Når sirupet er afkølet til en temperatur på 35 grader, kan det bruges til at fjerne hår.

Der er mange flere forskellige muligheder for at forberede blandinger til depilation, som ikke kun omfatter bi-produkter, men også andre komponenter. Når blandingen er tilberedt, er det nødvendigt at begynde at påføre det på huden. Hvordan overvejer teknologien til hårfjerning på kroppen ved hjælp af en voksblanding, vi overvejer nedenfor.

Princippet om hjemmelavet hårfjerning

Når blandingen er klar til brug (afkølet til en temperatur på 35-45 grader), kan den påføres hudområder og fjerne hår. Hvis blandingen blev opbevaret i køleskab, skal der før brug opvarmes til en passende temperatur.

Det anbefales at slippe af med hår ved voksaflejring, hvis længden ikke overstiger 7-10 mm. Hvis hårene er længere, skal de først skæres med saks. Hvis du udfører hårfjerning for første gang, er det bedre at først se videoen. Ofte for første gang tager processen meget tid, men når du lærer, kan du bruge denne procedure til ikke mere end en time.

Hjemmet hårfjerning teknik ser sådan ud:

 1. Påfør den tilberedte blanding på problemområdet i retning af hårvækst.
 2. Når laget er påført huden, skal du lægge en klud eller et stærkt papir, men ikke pap.
 3. Væv eller papir skal forsigtigt presses på huden, hvor voksblandingen påføres. Efter tryk skal du fjerne stoffet med en voks, der klæber til den med en skarp bevægelse. Det er vigtigt at vide, at fjernelse af strimlen er nødvendig i retning mod hårets vækst.

Epilering af håret på ben og arme på denne måde er mindre smertefuldt end fjernelse af hår på følsomme områder som bikiniområdet, armpits eller ansigt. Den første epilering er altid meget mere smertefuld end alle efterfølgende, da huden tilpasser sig processen. Nogle anbefalinger om brugen af ​​voks til at fjerne hår på forskellige dele af kroppen:

 • For at hårfjerningsproceduren på følsomme områder skal være mindre smertefuld, skal den udføres ved hjælp af varm voks, men ikke over 45 grader;
 • Afskærmende legemsdele som ben og arme anbefales med varmt voks;
 • Det er bedre at fjerne hår på ansigtet ved hjælp af færdige strimler til kold epilering.

Hudpleje efter depilering

Hvis kropshår fjernes med voks, bør nogle anbefalinger overvejes:

 1. Ved afslutningen af ​​proceduren er det forbudt at besøge solariumet eller bruge tid i solen, hvilket kan føre til hudpigmentering.
 2. De næste 2-3 dage skal du afstå fra badningsprocedurer ved hjælp af shampoo, geler og sæber. Dette kan medføre skadelige virkninger på huden og forårsage betændelse og infektion.
 3. Det er også forbudt at anvende kosmetik med undtagelse af dem, der har et direkte formål til behandling af huden efter depilering.
 4. I slutningen af ​​depilationen er det nødvendigt at behandle huden med et antiseptisk middel, samt fugt det med specielle cremer eller lotioner. Disse lægemidler vil hjælpe med at lindre irritation, lindre huden, fugte det og nedsætte væksten af ​​nyt hår.

Reglen for kvinder efter fjernelse af hår med voks er vigtigt: i 2-3 dage må kun gamle tøj anvendes for at undgå de ubehagelige virkninger af stak voks. Tøj bør også være fri og bestå af materialer, der giver huden mulighed for at trække vejret.

Aflejringsproceduren udføres bedst inden søvn, så om natten kan huden tilpasse sig den erfarne stress. Hvis vokspartikler forbliver på kroppen efter depilering, hvilket ofte sker nok, er det vigtigt at fjerne dem straks. Dette kriterium er meget vigtigt, da voksrester på kroppen kan føre til uønskede virkninger, såsom indvækst eller udvikling af en inflammatorisk proces.

Fjern voksrester kan bruge forskellige muligheder, men bruges ofte til denne vegetabilske olie og bomuldsstynder. Drivene skal fugtes med olie, så hold huden fast og fjern de resterende lag af voks.

anmeldelser

Catherine, 22 år: Altid troede, at barbering er den mest effektive måde at slippe af med. Selvom brugen af ​​en barbermaskine ikke forårsager ubehagelig smerte, men det er nødvendigt at ty til hårfjerningsproceduren hver anden uge. Jeg forsøgte en metode som fjernelse af hår med voks.

Første gang var frygtelig smertefuldt, tog jeg selv en smertepille. Anden gang jeg ikke kunne beslutte mig om proceduren, men voksen var tilbage, så måtte jeg gentage efter 1,5 måneder.

Anden gang var det ikke så smertefuldt som det oprindeligt var. Nu skal jeg udføre hårpyntning for femte gang om 7 måneder. Jeg skulle fjerne håret med barbermaskine mindst 14 gange. Ikke at sige, at jeg er glad for voksteknikker, men det er helt sikkert bedre end en simpel barbering.

Elvira, 26 år gammel: Jeg besluttede at prøve at fjerne hår med voks. Hun studerede opskriften til madlavning, og hvordan man gjorde det, forstyrrede ikke engang. Ikke alene er proceduren meget smertefuld, og indgroede hår begyndte også at dukke op.

Jeg vendte mig til en hudlæge, der fortalte mig, at det er vigtigt at udføre hårfjerningsprocessen korrekt. Jeg gjorde det i retning af vækst, men det er tværtimod nødvendigt mod hårets vækst. Derfor råder jeg dig til at gøre dig fortrolig med ikke kun opskrifterne, men også med teknologien til at udføre det, så det ikke fungerer som du gjorde med mig.

Galina, 35 år gammel: Jeg kan godt lide proceduren for voksning af hår, da det har mange fordele. Jeg kan ikke bestemme hårfjerning, fordi det er dyrt, men det tager 5-6 sessioner. Resultatet opnås i et par år, så jeg betragter proceduren ineffektiv.

Jeg har brugt hjemmelavet hårfjerning med voks i 10 år nu. Jeg gentager proceduren hver måned. Resultatet er tilfreds, da de nye hår, der vokser, er meget tynde og næsten umærkelige. Fjernelse af dem gjorde næsten ikke ondt.

Kan jeg lave voks derhjemme?

Voks - en simpel sammensætning, der anvendes til fremstilling af stearinlys, honningkager, kosmetiske produkter. Du kan tilberede det selv og bruge det på et passende tidspunkt for dig selv, fordi det ikke altid er den nødvendige sammensætning i huset. Forskellige håndværk og figurer er lavet af voks - det er kun vigtigt at vise fantasi og lære at lave voks selv.

Selvfremstillet voks er egnet til kosmetiske formål. Det er lavet af sukker og citronsaft i forhold - en citron per pund af bulkprodukt.

Så, hvordan man laver voks hjemme, kun ved hjælp af ovenstående to produkter? Her er følgende trin:

 1. Sukker hældes i en kasserolle og sætter på en lille ild.
 2. Mens forsigtigt omrøres sammensætningen, er det nødvendigt at hælde saften af ​​en citron ind i den.
 3. Juice kan kræve mindre, du skal overvåge sukkerstilstanden.
 4. Så snart massen af ​​tyk konsistens erhverver en karakteristisk brunfarve, skal du fjerne panden fra varmen.

Den resulterende blanding anvendes varmt til hårfjerning eller nyindføring af introduktion - shugaring. Sammensætningen bør også anvendes til fremstilling af forskellige stearinlys og andre figurer, men kun efterhånden som det hærder. Hvis der er specielle former i det indgivne spørgsmål, vil der ikke være nogen problemer - væsken hældes simpelthen i den forberedte form.

Som en simpel metode til voksfremstilling skal der laves færdige voksobjekter - stearinlys, honningkager, vokskridt og andre produkter. Det enkleste i et spørgsmål om, hvor hurtigt man laver voks, anses produktion af struktur fra stearinlys.

 • Her skal du bruge de sædvanlige stearinlys (du kan bruge kirken).
 • At bryde dem ind i flere dele og fjerne vægen er ret vanskeligt at finde i væskesammensætningen.
 • De opnåede voksstykker anbringes i en gryde og opvarmes på en lav ild til en flydende konsistens.
 • I fremtiden anvendes dette materiale kun til fremstilling af figurer og forme.
 • Du bør ikke ty til hårfjerning eller andre kosmetiske procedurer, da paraffin eller andre hjælpekemikalier ofte er til stede i sådanne sammensætninger.
 • Deres virkninger på huden kan være farlige.

Kig ikke efter hårde veje - hvis du har voksobjekter, brug dem straks. I tilfælde af en planlagt kosmetisk procedure, brug sukker og citronsaft.

forretning

medicin

sport

af teknologi

En hobby

 • Skønhed og sundhed
  • Skønhed og sundhed
  • nyheder
  • Kvindepsykologi
  • Verdenskønhed
  • Verdens sundhed
  • Mode og stil
  • Om skønhed med humor
  • mad
  • bøger
  • ordliste
  • referencer
  • Produktkatalog
  • Smykker og smykker
 • Verdenskønhed
  • Verdenskønhed
  • Kosmetiske procedurer
  • Kosmetiske produkter
  • Ansigtspleje tips
  • Body Care Tips
  • Skønhedspsykologi fra A til Z
  • Lidt historie
  • Skønhed ikoner
  • Stil ikoner
  • Makeup hemmeligheder
  • Parfume til mænd
  • Parfume til kvinder
  • Hårpleje tips
  • Personlig pleje apparater
  • Hårplejemidler
  • Frisør tilbehør
  • solbriller
  • Ur og vækkeure
 • Body Care Tips

kategorier

Problemet med uønsket hår er altid blevet forvirret af det retfærdige sex. Måske den mest effektive måde at gøre din hud glat og slippe af med hår i århundreder forbliver hårfjerning.

Gamle metoder til hårfjerning: opskrifter af antikke skønheder

Utroligt, i antikke tider i Egypten, Grækenland og Rom, brugte kvinder tæt forskellige metoder til fjernelse af hår.

Det gamle Ægypten. I den gamle egyptiske litteratur nævnes det, at faraoerne krævede, at konkubiner og slaver altid skal være velplejede og glatte. Ægypterne var de første, der kogte voksningsmidlet, dens konsistens var tykt, og sammensætningen bestod af bivoks og honning, juice af urter og frugter. Den viskøse blanding blev påført på kroppen og blev fjernet med et bomuldsstof i skarpe bevægelser. Denne voksmaskeudvinding blev udført af dronningerne Cleopatra og Nefertiti selv.

Det antikke Grækenland. Tilstedeværelsen af ​​hår hos kvinder på intime steder blev foragtet. Men gamle græske kvinder var mindre opfindsomme, de plukkede og blurted ud deres hår. Om dette emne gjorde Aristophanes en vittighed i komedien "Lysistrata", at kvinder bruger en tændt lampe til disse formål.

Det antikke Rom. Lokale skønheder var ikke dårligere i deres ønske om glat hud til græske kvinder, men opdagede stadig ikke mere gunstige måder end at trække uønskede hår ud. For at gøre dette gik kvinderne til badet og grundigt dampede huden, hvilket blev mindre følsomt for smerte. Hårfjerning blev udført ved at vikle håret på en tykk tråd og trække den ud.

Hjemmelavede opskrifter: Forbered sukkervoks til depilation selv!

I dag er der mange måder og midler til at sige farvel til uønskede hår: cremer og voks til depilation, laser hårfjerning, barbermaskiner...

Nogle af dem er ret dyre, andre kan forårsage hudirritationer, så mange af os vil gerne vide, om der er praktiske og sikre alternativer til disse retsmidler.

I dag vil vi fortælle dig, hvordan du skal forberede din egen voks til depilation.

Naturlig Depilation med sukker

Sukker depilation har fået enorm popularitet i de seneste år. Og med god grund, fordi dette er en af ​​de bedste måder at slippe af med uønskede hår. Denne teknik begyndte at blive brugt i Mellemøsten i oldtiden og gradvist spredt over hele verden og blev meget almindelig.

En af årsagerne til populariteten af ​​sukkeraflejring er, at alle bestanddele af sukkervoks er naturlige, og der findes ingen fremmede kemiske tilsætningsstoffer. Derfor tillader anvendelsen af ​​sådan voks på huden ikke kun dig at slippe af med håret, men gør det også mere smukt og sundt.

En anden grund til populariteten af ​​denne metode til depilation ligger i dens effektivitet. Det er også vigtigt, at ifølge folk der er bekendt med forskellige metoder til depilation, at slippe af med uønsket vegetation med sukker bringer mindre smerte.

Hvordan laver sukker voks hjemme?

At forberede sukkervoks i sig selv er ret simpelt. Det tager ikke lang tid. Ved hjælp af voksen vil du være i stand til at slippe af med hårene på benene, i armhulerne, justere øjenbrynene og endda rydde op i bikiniområdet, hvilket kræver særlig opmærksomhed på grund af dens følsomhed.

ingredienser:

  • 2 kopper sukker
  • 3 spiseskefulde citronsaft
  • 3 spiseskefulde vand

fremstilling:

Forberedelse af voks til depilation ligner sirup til dessert. Forskellen er, at den ikke skal være for tyk.

Rør alle ingredienserne i en gryde og opvarm blandingen på medium (tættere på høj) varme, indtil den koger. Stil omgående sirupen. Når det koger, reducer varmen og vent nogle få minutter, indtil blandingen har taget den ønskede konsistens.

Hvordan man kan bestemme om sirup er klar eller ej? For at gøre dette skal du nøje se på dens farve. Blandingen kan betragtes som færdig, når den får en lys gylden nuance. Det bør ikke være en mørk farve.

Det kan ske, at hvis du perederzh sirup på ilden, vil sukker brænde. Når blandingen er klar, læg den på et køligt sted. Temperaturen bør ikke være for lav, da sirupen måske bliver for hård. Når du ser, at sirupen har fået en viskøs og klæbrig konsistens, kan du komme ned til forretningen.

Hvordan man ansøger sukker voks?

Før du anvender sukkervoks, skal du rense huden godt. I dette tilfælde forbedrer vokskontakt med huden. Før depilering anbefaler vi, at du anvender mandel æterisk olie på dine hænder, i hvilket tilfælde voksen ikke holder fast i dine fingre.

Begynd at anvende voks mod hårvækst. Derefter fjernes sukkermassen med en skarp bevægelse af hånden i retning af hårvækst.

Som følge heraf vil din hud ikke kun miste hår, men det bliver også glat og følsomt. Jo længere du bruger denne metode, jo bedre får du.

Hvad er fordelene ved hjemmelavet sukker voks?

På trods af at depilation med bivoks er et populært og effektivt middel til hårfjerning, har sukkeraflejring flere fordele:

  • Sukkermasse påføres ved stuetemperatur, så der er ingen risiko for forbrændinger.
  • Det forårsager hverken irritation eller allergiske reaktioner.
  • Reducerer risikoen for indgroet hår (hovedårsagen til betændelse på huden).
  • Sukkermasse perfekt blødgør huden, så denne type afhærdning anbefales til ejere af tør hud.
  • Sukkermassen klæber ikke helt til huden, og derfor er den let at fjerne med simpelt vand.
  • Ingredienserne til fremstilling af sukker voks er overkommelige og kan nemt købes overalt.
  • I sammensætningen af ​​sukkermassen er der ingen ikke-naturlige tilsætningsstoffer, der kan forårsage allergier eller føre til andre ubehagelige konsekvenser.

Hvordan man laver voks til depilation derhjemme: Beviste opskrifter og smeltemetoder

Voks til hjemmet depilation session kan udarbejdes uafhængigt ved at købe de nødvendige ingredienser i skønhed butik. Klassiske opskrifter indebærer brugen af ​​bivoks med tilsætning af yderligere komponenter. Alle de værktøjer, du har brug for til at smelte materialet, kan nemt findes i hvert hjem. Derefter vil du kun forberede sammensætningen og udføre proceduren.

Hvilke ingredienser anvendes

Det er nemmest at købe de nødvendige ingredienser til voksaflejring i en kosmetikbutik. Baseret på opskriftens egenskaber, hvorefter materialet er lavet til hjemmeproceduren, skal du have følgende hovedkomponenter:

 • bivoks,
 • carnauba voks
 • harpiks,
 • paraffin voks.

Æteriske olier af lavendel og andre behageligt ildelugtende urter tilsættes også i mange formuleringer for at gøre materialet mere duftende. For større voksplasticitet anvendes paraffin eller glycerin. Uden disse komponenter vil materialet være vanskeligt at fordele over overfladen på grund af utilstrækkelig elasticitet.

Ved køb af produkter i kosmetiske butikker forsøger man at vælge naturlige materialer uden urenheder og farvestoffer.

Depilatory voks let at forberede derhjemme

bivoks

Til selvproduktion af sammensætningen, der anvendes til voksning, har du først og fremmest brug for hovedbestanddelen - bivoks. Det kan købes i form af briketter af tæt struktur.

Materialets farve kan variere fra hvide til brune nuancer, men det mest populære produkt er gul eller brun. Farvetone afhænger af den type plante, hvorved bierne hentede pollen. Denne voks har en lys aroma med honning noter. Produktet smelter let under indflydelse af temperatur i området fra 60 til 70 o C. Det består af:

 • estere
 • fedtsyrer
 • vitaminer,
 • mineralske stoffer.

Når opvarmet voks, som indeholder propolis, bliver voksens oprindelige farve grønlig.

Under anvendelse af voks til det depilerede område forekommer der en termisk effekt på huden og håret. Dette gør det muligt for overfladen at dampe ud og åbne porerne sammen med folliklerne for nem vegetationekstraktion. Da materialet ikke kun er i kontakt med overfladen af ​​stedet, men også trænger ind i den åbne pære, er det nødvendigt, at dets sammensætning er helt naturlig, fri for urenheder og konserveringsmidler.

Kosmetisk bivoks har form af ingots af forskellige størrelser

Ved køb af bivoks skal du være opmærksom på følgende egenskaber, der er karakteristiske for et kvalitetsprodukt:

 1. Voksens ingot bør have en tæt og solid struktur.
 2. Formen af ​​materialet uden tilsætningsstoffer har en lille depression. For meget konkavitet i gødningen indikerer tilstedeværelsen af ​​ikke-naturlige tilsætningsstoffer.
 3. Et rigtigt produkt vil gå i stykker, hvis det rammes skarpt med en hammer, og i dette tilfælde vil en falsk bare løbe rundt på slagpunktet.
 4. Ved skæring skal inders overflade have en mat finish.
 5. Kanten af ​​det naturlige produkt adskilles i form af en spiral, hvis du holder den med en kniv, mens det forfalskede materiale simpelthen smelter.
 6. Ved knådende fingre bliver kvalitet voks plastisk og efterlader ikke fedtede mærker.
 7. Under opvarmning ændrer produktet ikke den oprindelige farve.

Bivoksens indre overflade, når den skæres, skal være mat

Palm voks

Ofte, når der fremstilles materialet til voksning, anvendes carnauba eller palmvoks, som tilsættes til bivoks. Dette stof er fremstillet af bladene af palmen Copernicia cerifera. Træet vokser hovedsageligt i Brasilien. Vassen ligner en gullig, lugtfri flage. Det meste af sammensætningen er:

Dens smeltepunkt er ca. 80 o C.

Palmvoks betragtes som allergivenlig, derfor kan den anvendes i tilfælde af allergi over for biprodukter og har en blødgørende effekt på huden.

Palm voks er hypoallergen sammensætning

rosin

En anden ingrediens tilsat til voksblandingen er kolofonium (kolofonharpiks). Dette stof blev først fremstillet af fyrretræ i Kolofon, en græsk by. Det er et glasagtigt materiale af skrøbelig struktur, der er karakteriseret ved en glasagtig skinne af en rødlig eller gul nuance.

Sammensætningen af ​​kolofonium indeholder en betydelig procentdel af harpiksyre, såvel som fedtsyrer. Til fremstilling af materiale til depilering er det bedre at bruge gul gule fyrresolon, hvis blødgøringstemperatur er fra 68 ° C. Den er lavet af træ af nåletræ. Når det anvendes til kosmetologiske formål, giver rosin dig mulighed for at forbedre vedhæftningen mellem voks og overfladen af ​​stedet.

Kun fyrresolon er et helt økologisk og naturligt materiale, så det er bedst egnet til fremstilling af voks.

Pineharpin, der er kendetegnet ved dets miljøvenlige sammensætning, er nødvendig til voksfremstilling.

Parafinvoks

I nogle opskrifter til fremstilling af depilatorisk voks anvendes paraffin. Det er en solid blanding af hvid farve, som er opnået fra olieprodukter. Materialet er næsten lugtfri og usmageligt, fedtet i sensationer, opløseligt i mineralolier. Smeltepunktet er ca. 50 o C.

Forberedelse, vælg kun hvid paraffin - brune eller gule nuancer angiver dårligt rengøringsmateriale. Det har fugtigheds- og blødgørende egenskaber, en gavnlig effekt på den behandlede overflade. Og også denne kosmetiske hjælp hjælper med at forøge plasticiteten af ​​den resulterende voktsammensætning.

Kosmetisk paraffin tilsættes til voksen for at gøre materialet plastik

Madlavning opskrifter

Der er flere voksopskrifter til selvforsynende depilering. I den klassiske version skal de ikke indeholde honning eller sukker i deres sammensætning, da vi i dette tilfælde allerede taler om shugaring. Den mest populære opskrift indeholder følgende ingredienser:

 • 360 g carnaubavoks,
 • bivoks - 130 g,
 • 7 ml glycerin,
 • lavendel æterisk olie - et par dråber.

Glycerin bruges til at give plastegenskaber til voks.

To typer voks i den passende mængde blandes i en beholder og smeltes i et vandbad eller ved anvendelse af en mikrobølgeovn. Når blandingen når en homogen tilstand, skal den svagt afkøles og suppleres med den nødvendige mængde glycerin. Hvis det ønskes, tilsættes æteriske olier til blandingen for at give en behagelig aroma. Med henblik på opbevaring placeres materialet i køleskab, opvarmes inden brug. Før du anvender voksen, skal du sørge for at foretage en test for at bestemme komforten af ​​dens temperatur, for hvilken placeres en lille mængde af blandingen på håndleddet.

Voksens beredskab er angivet ved homogeniteten af ​​sammensætningen uden fine partikler.

Til fremstilling af materiale ved anvendelse af kolofonium har du brug for ingredienser i følgende proportioner:

 • kolofonium i mængden af ​​200 gram,
 • bivoks - 100 gram,
 • paraffin - 50 gram.

Smelt alle ingredienserne ved hjælp af hjemmelavede metoder i form af et vandbad eller en mikrobølgeovn. Du kan også tilføje aromatiske olier til blandingen. Når materialet får en tyk konsistens uden fine partikler, er den klar til brug. Sørg for at afkøle det før brug til en behagelig temperatur på 40 o C. Til brug i hjemmet, brug en sammensætning ikke højere end 45 o C for at undgå at blive brændt, især på følsomme steder.

Tilføjelse af lavendel til olien vil give voksen en behagelig aroma.

Materiale til depilation, herunder palme voks som ingrediens, fremstilles ifølge følgende opskrift:

 • Palm voks i mængden af ​​360 gram,
 • bivoks - 130 gram,
 • glycerin - 7 ml.

Bivoks og palmvoks opvarmes, indtil der opnås en homogen konsistens, indtil de er fuldstændigt smeltede. Derefter tilsættes den passende mængde glycerin, såvel som aromatisk æterisk olie i mængden af ​​2-3 dråber. Afkøl blandingen, fortsæt til proceduren.

Ved fremstilling af voks er det meget vigtigt at opnå en blanding af den krævede konsistens, som vil fange håret langs hele længden. Hvis sammensætningen er for blød, vil håret ikke blive fjernet. Når du oplever det hjemmelavede produkt, bliver kvaliteten bedre. Så fraråd ikke, hvis den første gang ikke lykkedes at gøre blandingen perfekt.

Vassen skal have en tykk plastikkoncentration, der gør det let at påføre huden.

Video: hvordan man smelter voks til depilation

Voks smeltningsteknikker

Da voksen skal smeltes til madlavning, ikke koges, bruger de traditionelle metoder hjemme eller erhverver et specielt apparat. Uanset hvilken mulighed du vælger, skal du forsøge at tage forholdsregler, når du arbejder med dette materiale.

Selvsmeltning af produktet udføres på følgende måder:

 • i vandbadet
 • i mikrobølgeovnen,
 • i voksning.

Brug vandbad

At smelte voks er bedre at bruge standardindstillingen - et vandbad. Dette er en nem måde at varme og styre smeltepunktet på.

Når du bruger denne metode, skal du bruge følgende værktøjer:

 • kapacitet,
 • pan
 • kosmetisk spatel,
 • specielt termometer.

Det er bedre at vælge en pot så stort som muligt for at forhindre voksgasser i at komme ind i ilden og risikoen for brand.

For et vandbad skal du have en gryde eller en anden stor beholder samt en mindre skål med voks.

Efter at have fremstillet materialerne, fortsæt til processen med smeltende voks ved at følge de følgende trin:

 1. Hård voks i form af briketter, forskåret i små stykker.
 2. Rist det skårne materiale ved hjælp af et almindeligt rist, læg det i skålen.
 3. Tag en stor gryde, fyld den med vand og læg den i en beholder med revet produkt. Det er nødvendigt, at vandstanden ligger under niveauet af den indre skål.
 4. Varm vandet med maksimal varme. Sørg for, at fugt ikke trænger ind i smelteforbindelsen, ellers vil det føre til en forringelse i kvaliteten af ​​efterfølgende depilering.
 5. Efter kogende vand skal du skrue ned varmen og gøre minimumstilstanden. Vent endnu 10 minutter.
 6. Sluk for ilden, når massen køber en ensartet konsistens.

Før smeltning skal bivoks gnides på et rivejern

Under kogning skal du omhyggeligt overholde voksens tilstand og lade den ikke koge. Før du bruger blandingen, afkøles den til en behagelig temperatur og kontrollerer graden af ​​afkøling med et specielt termometer. Til varm depilering anvendes materialet normalt ved ca. 55 o C til varm - ca. 45 o C. Selvfølgelig, hvis du selv bruger sammensætningen, er det bedre at ikke risikere og anvende varm temperatur voks, da du tidligere har kontrolleret det på albuen eller håndleddet.

For at massen skal varme ensartet, er det nødvendigt at blande sammensætningen, idet spatelens bevægelse udføres fra den centrale del af tanken til kanterne. Dette kan gøres både under smeltning og efter opvarmning af materialet.

Ved fremstilling af voks er det bedre at bruge en elkomfur, især hvis sammensætningen indebærer tilsætning af paraffin, som i opvarmningsprocessen bliver til en gasformig tilstand.

Til smeltning af voks i et vandbad er det bedre at bruge en stor krukke

Video: Princippet om et vandbad ved hjælp af en kasserolle

Brug af mikrobølgeovn

Hvis du bruger en mikrobølgeovn til at smelte voks, så har du brug for færre værktøjer end ved brug af et vandbad, nemlig:

 • kapacitet modstandsdygtig over for forhøjede temperaturer
 • kosmetisk spatel;
 • Termometer.

Specielt termometer giver dig mulighed for at kontrollere komforten ved opvarmning af den resulterende sammensætning

Den procedure, der skal følges for at forberede materialet i en mikrobølgeovn, er som følger:

 1. For hurtig og ensartet smeltning af voks af fast type skal du skære den i små stykker, som derefter skal gnides på et rivejern.
 2. Efter tilberedning skal du placere materialet i en beholder og læg det i en mikrobølgeovn.
 3. Indstil smeltetid afhængigt af mikrobølgeovnens volumen og parametre. Så på et niveau på 650 W smeltes sammensætningen i ca. 60 sekunder, og i tilfælde af en ovnkraft på 850 W - ca. 45 sekunder. Hvis strømværdien når 1 000 W, tager det kun 30 sekunder at opvarme blandingen.
 4. Kontroller temperaturen på blandingen med et termometer. Lad om nødvendigt voksen i mikrobølgeovnen i yderligere 15 sekunder.

Husk at samtidig med opvarmning af voksen øges temperaturen på skålen, som den ligger i, derfor bør beholderen fjernes meget omhyggeligt.

Efter opvarmning af sammensætningen i ovnen blandes indholdet til glat ved hjælp af en speciel spatel. Efter afkøling af blandingen til den ønskede temperatur og måling med et termometer, skal du sørge for, at voks ikke er for varmt ved at lægge et lille stykke materiale på håndleddet.

Smeltetiden for voks i en mikrobølgeovn afhænger af dens effekt.

Brug af voks voks

Hvis du planlægger at regelmæssigt udføre proceduren for hjemme voks smeltning med henblik på depilation, så kan du købe voks voks. Dette er et specielt apparat, der giver dig mulighed for at smelte materialet og bringe det til den ønskede temperatur. Fordelen ved enheden er, at den er udstyret med temperatursensorer, der afspejler graden af ​​opvarmning af materialet.

Til denne metode til smeltemateriale har du brug for følgende værktøjer:

 • Voskoplav,
 • kosmetisk spatel.

Voks er lettest at røre med en speciel kosmetisk spatel.

Det er meget nemt at lave mad på denne måde, du behøver kun at købe enheden. Når du bruger det, skal du observere følgende række handlinger:

 1. Pre-revet fast materiale placeres i beholder dåse voks smelte.
 2. Indstil opvarmningstilstanden og smel wassen i ca. 30 minutter ved ca. 60 o C.
 3. Når voks får en tyk konsistens uden fine partikler, skal du slukke for enheden.
 4. Ved opvarmning blandes blandingen konstant med en spatel.
 5. Afkøles materialet til en behagelig temperatur og gælder for området.

Til selvforberedelse af sammensætningen kan køb nøjagtigt voks voks, som har en særlig kapacitet til at smelte materialet.

Kan voksning er egnet til at gøre voks derhjemme.

Efter tilberedning af blandingen og afkøling af den til en behagelig temperatur, som kan bestemmes under anvendelse af indikatoren på vokssmelten, fortsæt til anvendelse af materialet. Brugervenlighed af enheden er, at du konstant kan opretholde den nødvendige temperatur i sammensætningen, mens du anvender produktet på huden. I tilfælde af et vandbad eller en mikrobølgeovn skal voksen genopvarmes igen til behandling af nærliggende områder, da den afkølede sammensætning ikke er egnet til aflejring.

Sikkerhedsforanstaltninger

Da voks bliver til en gasformig tilstand, når den opvarmes, er det under smelteprocessen nødvendigt at overholde ekstrem forsigtighed, især ved brug af en komfur eller mikrobølgeovn. Vær opmærksom på følgende sikkerhedsforanstaltninger:

 • se temperaturen på opvarmning og lad ikke voksen koge;
 • For at opvarme materialet i et vandbad skal du bruge en elkomfur;
 • følg sikkerhedsinstruktionerne, når du bruger voks voks;
 • Før du anvender voksen, udfør en temperaturprøve på et lille område, såsom en albue.

Af sikkerhedsmæssige grunde er anvendelsen af ​​en særlig vokssmelte mere berettiget, da kogning af materialet eller dets indtrængning i åben ild udelukkes i dette tilfælde. Tilstedeværelsen af ​​temperaturindikatorer giver dig mulighed for fuldt ud at styre processen og undgå sandsynligheden for en forbrænding.

Før du bruger forberedt voks, skal du kontrollere dens temperatur på et lille område af huden.

Anmeldelser om forberedelse af voks til depilation derhjemme

Hjem voksaflejring: den ældgamle voks fra den gamle egyptiske civilisation:

 • 360 g carnaubavoks,
 • 7 ml glycerin,
 • 130 g hvid bivoks,
 • et par dråber lavendel æterisk olie eller neroli.

Carnauba og bivoks i en vandbad smelte til en homogen blanding. Derefter afkøles lidt og tilsættes æterisk olie og glycerin. Voksblandingen er klar til brug. Det kan også opbevares i køleskabet, opvarmes lidt i et vandbad (eller i mikrobølgeovnen) før brug. Hvis de depilatoriske vokser er ordentligt forberedt, skal proceduren selv i overensstemmelse med alle reglerne for depilering (anvendelse af hårvækstretningen, fjernelse af sammensætningen mod hårvækst, anvendelse af væv eller papirstrimler for nemheds skyld osv.) Give et godt resultat. Derudover kan du ved hjælp af metoderne til hjemmetablering betydeligt spare penge og tid.

Eleanor

https://otvet.mail.ru/question/46019585

Jeg råder dig til at købe voks i butikken end at lave hjemme. Og at gøre hjemme, selvfølgelig.

Aurora Macpherson

https://otvet.mail.ru/question/46019940

Vi blander simpelthen den gennemsigtige PVA lim med smeltet almindelig voks og tilføjer honning, der er gennemsigtig og tyk, rør alt dette i et hjemmelavet dampbad, og voks er klar, lad det komme i 2-4 minutter efter denne madlavning.

Liza rumianseva

https://otvet.mail.ru/question/46019940

For at forberede voks til fjernelse af håret hjemme, smelter 100 g bivoks, 200 g kolofonium, 50 g paraffin i et vandbad. Derefter afkøles blandingen og påføres med en bred spatel på huden. Til hårfjerning hjemme ifølge denne opskrift, blandes blandingen i flere lag: det første lag mod hårvækst, den anden langs. Når blandingen er frosset, skal den i en skarp bevægelse rive den fra bunden opad. Efter sådan fjernelse hjemme, skal du desinficere din hud og pulver den.

Anastasia Tydelekova

https://otvet.mail.ru/question/75942844

Varm voksen i 40 sekunder i mikrobølgeovnen i en skål, der ikke er synd, men den, som ikke smelter sig selv (uden skinnende kanter, ellers vil den eksplodere), hvis voksen har smeltet og kan påføres, så er alt fint, varme ikke længere, eller du kan blive brændt. Så snart voksen begynder at afkøle og miste den nødvendige ejendom, skal den genopvarmes igen. På dampbadet er muligt. Men selvfølgelig lettere i mikrobølgeovnen. Og så hvis alt går godt og tilpas dig selv for at gøre voks voks, så køb voks voks.

salvie

https://otvet.mail.ru/question/90863421

Køb voks voks. Gryden er ubehagelig. Mikrobølgeovnen kan også varme op ujævnt.

I badet

http://www.woman.ru/beauty/body/thread/4044736/

Når du forbereder din egen sammensætning til voksning, skal du vælge naturlige materialer. Som en ekstra komponent tilsættes palme voks, kolofonium, paraffin til bivoks. Tilføjelse til blandingen af ​​glycerin og olier giver dig mulighed for at gøre plast voks. Du kan smelte sammensætningen ved hjælp af et vandbad, mikrobølgeovn eller vokssmeltning. Ved overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger og instruktioner om brug af apparater er procedurens sikkerhed og kvaliteten af ​​den forberedte opbygningsstruktur tilvejebragt.

Hvor mange øjenbryn vil vokse, hvis du barberer dem?

Hvordan fjerne hår permanent hjemme?