Ingroet hår efter epilation: årsager, afgivelse, forebyggelse

Desværre er der ikke en eneste "hjemme" metode til hårfjerning, der ville sikre manglen på indvækst. Men hvis du følger disse 10 regler, vil du reducere risikoen til et minimum!

Hvorfor vokser de ind i? I tilfælde af epilatoren skyldes dette, at håret gradvist tynder og ikke kan trænge igennem de øvre lag af huden. I tilfælde af en barbermaskine er selve huden skadet, selv om der ikke er nogen udskæringer, bliver epidermis tættere, og håret er igen ikke let at komme ud i luften udenfor, og det fortsætter med at vokse under huden. Der er rødme af huden, kløe, inflammatoriske processer, som nogle gange endda efterlader alder pletter.
Selvfølgelig er det ideelle valg at skifte til laser eller Elos epilation. Men dette, for at sige det mildt, er ikke budgetmæssigt og ikke hurtigt: før hårets fuldstændige forsvinder vil det tage mindst seks måneder. Men at leve med røde prikker på huden er uudholdeligt! Roligt er der en løsning.

1. Skift vejen

Hvis du barberer dine ben, skal du gå til epilatoren, hvis du har en epilation, køb en barbermaskine. Overraskende virker forandringen i fjernelse af hårfjerning: Tyndere hår barberer, når de opnår styrke og gør vej gennem tynd hud, og epilering gør det muligt for huden at blive blødere og "springe over" lige tynde hår.

2. Skræl

Uanset om du valgte en barberkniv eller en epilator, 10-12 timer før epilering, skal du skrælle med en skrubbe eller kemisk sammensætning. I intet tilfælde må du ikke fjerne hårfjerning umiddelbart efter peeling: lad huden roen ned.

3. Brug en vaskeklud.

Sørg for at gnide grundigt med en vaskeklud zone for fremtidig epilering i ugen før den.

4. Flyt på hårvækst

Vi har allerede skrevet om dette, men det er ikke en synd at gentage: Følg altid retningen af ​​hårvækst og aldrig "mod ulden".

5. Damphud

Hvis du foretrækker at barbere, lige før proceduren, vil huden bryde.

6. Brug specialudstyr

Der er en stor mængde "After Depilation" produkter til enhver smag og budget. Forsøg ikke dem: de blødgør det øverste lag af huden og forhindrer indfødning af håret. I ekstreme tilfælde, 2-3 dage efter epilering, påfør huden en super-nærende creme.

7. Køb et antiseptisk middel

Inflammatoriske processer er næsten en garanti for indfødning af hår. For at undgå dette skal du straks efter at have fjernet håret anvende et farmaceutisk antiseptisk middel (Miramistin, chlorhexidin eller noget andet) til de behandlede områder.

8. Ned med syntetiske stoffer

I løbet af dagen (eller bedre to) efter epilering, må ikke huden komme i kontakt med syntetiske stoffer, især til stramme bukser eller strømpebukser. Irriteret hud fra syntetisk tryk kan være betændt.

9. Gør hårfjerning før sengetid.

Om natten vil huden roen ned og genoprette sin beskyttende barriere, hvilket yderligere reducerer risikoen for komplikationer.

10. Brug is

Umiddelbart efter færdiggørelsen skal du tørre huden med en isterning - dette vil indsnævre porerne, reducere rødmen og forhindre betændelse.

Ingroet hår efter epilering

Epilation er en procedure, der gør det muligt for dig ikke kun at slippe af med kropshår i lang tid (ved at ødelægge deres rødder), men for at bremse deres yderligere vækst. De mennesker, der engang har forsøgt denne procedure på sig selv, bemærker sine åbenbare fordele - sammenlignet med depilation. Imidlertid kan nogle gange indgroede hår efter epilering forårsage betydeligt ubehag.

Hvorfor vokse op?

En af de vigtigste ulemper ved fjernelse af hår er den øgede indfødning af håret - noget tid efter det er blevet gjort. Der er mange grunde, der bidrager til deres udseende.

Genetiske årsager medfører et for tæt lag af epidermis, hvorigennem et hår, der er svækket efter proceduren, ikke kan trænge ind. På grund af dette begynder det at vokse under det øvre lag af epidermis og ikke over det. En anden grund i denne kategori er en skarp ændring i hormonniveauet. Dette sker normalt ved behandling af hormonelle lægemidler såvel som i første halvdel af menstruationscyklussen.

Den anden kategori af årsager er mekanisk. Blandt dem er:

 1. Alvorlig skade på hårkanalerne. Dette skyldes forkert fjernelse af hår - mod deres vækst. Epilation skal udføres i retning af vegetationsvækst.
 2. Overdreven entusiasme for scrubs fører til en naturlig fortykkelse af det øverste lag af huden, hvorigennem fremover vil hårene være meget vanskelige at bryde igennem. Dette gælder især for dem, der regelmæssigt fjerner ansigtshår.
 3. Skader på overfladen af ​​epidermis forårsager ardannelse af hårrøret, hvilket fører til indfødning af hår.
 4. Voksende hår fremstår efter barbering, når der blev brugt en stumpmaskine (eller barbering blev gjort i den forkerte retning).
 5. Stærke indflydelse på udseendet af dette problem (især i bikini zone) valg af tøj. For smalle undertøj og leggings bryder blodstrømmen, overtager hårkanalerne, og resultatet er indgroede hår.

Den indgroede vegetation på benene og i bikiniområdet forårsager stor ulejlighed.

Disse hår ødelægger udseendet, forårsager kløe, og nogle gange brænder. Det skal forstås, at dette problem kan forekomme selv i dit tilfælde, når du udfører den dyreste laserfjerning i en elite salon. Det samme gælder for fjernelse af vegetation fra epilatoren hjemme.

Nogle kvinder ignorerer ofte udseendet af dette problem, fordi de ikke forstår, hvordan det er farligt.

Hvad er farligt indgroet hår?

Vegetation på kroppen, som ikke kan bryde gennem det øvre lag af epidermis på ydersiden, er farligt, fordi:

 • Der er fokus på inflammation, hvor pus vises.
 • Flere indgroede hår i nærheden kan kombineres til et fælles fokus på inflammation.
 • I svære tilfælde, ikke kun smerter, kløe, men også temperaturen stiger.
 • I tilfælde af sen behandling kan ar og ar opstilles på stedet for pustlerne, som kun kan fjernes ved kirurgi.

Sådanne ved første øjekast kan absolut uskadelige indgroede hår forårsage alvorlige og farlige sundhedsmæssige konsekvenser - i tilfælde af at behandlingen udføres uden for tiden eller slet ikke gives.

I avancerede tilfælde vil kun en erfaren hudlæge kunne klare dette problem. En specialist vil ikke kun eliminere denne betændelse, men også fjerne dens konsekvenser.

Glem ikke om sådanne konsekvenser som forøgelse af kløe, brænding og forværring hver dag udseendet af huden. Derfor er det i de allerførste faser af indgroede hår derfor meget vigtigt ikke blot at fjerne dem, men for at forsøge at forhindre deres genopståelse.

Hvordan slippe af?

Det skal straks siges, at der ikke er nogen universel måde at slippe af med indgroet vegetation, der ville være egnet for alle og under alle omstændigheder. Du kan klare dette problem, men det vil tage en masse tid og tålmodighed. Kampen er ikke kun at fjerne allerede indgroede hår, men også for at forhindre deres genopståelse. Og alle muligheder er opdelt i to typer:

 1. Selvstændig bortskaffelse af indgroede hår derhjemme.
 2. Et besøg hos en specialist.

Hvis du beslutter dig for at bruge den første mulighed, skal du først oplagre alt, hvad du har brug for.

Du skal bruge varmt vand, og endnu bedre - en afkogning af calendula eller kamille. Du skal forberede et antiseptisk, et håndklæde, en steril nål og pincet, alkohol, antibakterielle klud og tålmodighed. På et problemområde af huden er det nødvendigt at sætte et håndklæde fugtet med varm væske i 2-4 minutter. Derefter gnides huden med et antiseptisk middel, og hårene er forsigtigt tilsluttet med en nål og trukket ud med pincet. Efter proceduren gnides epidermis med alkohol.

Hvis der ikke er nogen pustulær betændelse på indvækststedet, kan du grundigt skrabe kroppen før du starter proceduren. I nogle tilfælde forsvinder indgroede hår på egen hånd. For at gøre dette, skal du opgive hårfjerning og depilation i et par dage, og en dag senere bruge en blød peeling.

Du kan håndtere dette problem med apotekværktøjer. Hvilke som er mere effektive vil blive forklaret nedenfor. Det specifikke værktøj skal under alle omstændigheder vælges af en specialist.

Når du besøger en specialist, kan problemet løses på to måder: Manuel fjernelse af indgroede hår eller kemisk peeling. Det specifikke valg af midler vil direkte afhænge af hudens tilstand og hvor lang tid håret har formået at vokse.

Hvad skal man gøre for ikke at vokse?

Som i andre tilfælde er det meget lettere at forhindre problemet end at håndtere det senere. Der er nogle enkle generelle regler, som vil hjælpe med at undgå indgroede hår:

 1. Før du udfører procedurer for at fjerne overskydende vegetation fra kroppen, anbefales det at tage et varmt bad eller brusebad, og brug også en skrubbe eller hård skrælning. Dette vil hjælpe med at blødgøre epidermis og frigøre hårene på overfladen.
 2. Selvom der vil blive rødme på huden (især i bikiniområdet) anbefales det ikke at besøge solsenge, svømme i åbne vandlegemer og undgå seksuel kontakt i de første tre dage efter proceduren.
 3. Epidermis i de mest følsomme områder anbefales at blive behandlet en gang om dagen med chlorhexidin. Dette vil tillade let og smertefri eksfoliering af døde celler og delvis erstatte kemiske peeling.
 4. Eksperter anbefaler ikke at bære syntetiske, for stramme tøj (især undertøj) i de første tre dage efter fjernelse af overskydende vegetation.

Disse er generelle anbefalinger, hvis overholdelse vil tillade at undgå sådanne problemer som udseendet af indgroet hår.

Men for hver type hårfjerning er der også deres egne tips. Forebyggelse af indgroede hår med deres hjælp vil være enkelt og nemt.

Hvordan epilere?

Før hårfjerningsproceduren anbefales at tage et varmt bad og lave en let peeling. At udføre hårfjerning er kun nødvendig for hårvækst. Ellers vil yderligere hårindvækst være meget vanskeligt at undgå. Efter fjernelse af vegetationen anbefales det at udføre en let peeling. Dette er nødvendigt for at fjerne resterende voks eller andre produkter fra overfladen af ​​huden.

Efter proceduren er det nødvendigt at blødgøre og fugte huden med en nærende eller fugtgivende gel eller fløde.

Det er bedst at bruge kosmetik, som ikke indeholder naturlige baser eller æteriske olier. I fremtiden, brug skrubbe er ikke mere end to gange om 10 dage. Ejere af følsom hud bør udføre denne procedure så lidt som muligt - så huden har tid til at komme sig.

Hvis disse enkle tips ikke hjælper med at klare problemet, vises voksende hår regelmæssigt, så skal du konsultere en specialist (om at ændre typen af ​​fjernelse af hår).

Hvordan barberes?

Hvis du foretrækker depilation (f.eks. Ved hjælp af en barberkniv eller en speciel creme), skal du huske følgende nuancer:

 1. Det er nødvendigt at vælge tiden for depilation under hensyntagen til din hudtype, samt tage hensyn til producentens anbefalinger.
 2. Det er nødvendigt at nøje overvåge produktets eksponeringstid på huden. Selvom resultatet efter denne periode ikke tilfredsstiller dig med 100%, bør du ikke selv øge eksponeringstiden.
 3. Skyl af rester af huden bør kun være rent og køligt vand uden rengøringsmidler.
 4. Du bør altid bruge en særlig creme efter depilation. Det vil hjælpe med at blødgøre og fugtgøre epidermis. Det er tilrådeligt at købe dette produkt fra samme serie som den selvhæmmende creme.

Dem, der foretrækker at bruge en barbermaskin, kan anbefale følgende:

 1. Prøv kun at bruge nye barberpatroner hver gang. Hvis de allerede var i brug, anbefales det at desinficere dem før depilering.
 2. Sørg for at bruge barberende geler eller skum. Dette vil blødgøre huden og gøre lettere lettere.
 3. Bevægelse - i retning af hårvækst.
 4. Træk ikke for hårdt på huden og tryk på maskinen selv. Kvaliteten på barberingen forbedres ikke, men risikoen for skade i denne sag øges alvorligt.
 5. Lige før barberingen anbefales det at tage et køligt brusebad med en skrubbe. Varmt vand i dette tilfælde er ikke særlig velegnet. Det kan dampe ud for huden, og yderligere hårfjerning ved maskinen vil være ujævn.
 6. Efter aflejringsproceduren er det nødvendigt at skylle huden grundigt med varmt vand, tørre det tørt og smøre med ethvert middel beregnet til efterfølgende barbering.
 7. I løbet af de første dage bør du ikke bære for meget syntetisk tøj.
 8. Det er bedre at bruge en skrubbe efter en sådan depilation hver tredje dag.

For at forbedre ydeevnen betydeligt kan du bruge specialværktøjer, der er designet til at bekæmpe indgroede hår.

Bedste værktøjer

Ikke kun slippe af med allerede eksisterende indgroede hår, men også nogle specielle medicin kan hjælpe med at forhindre deres udseende. På hylderne på apoteker og butikker kan du se produkter specielt designet til at bekæmpe indgroede hår: salver, scrubs, peels og geler (for eksempel Ingrow Go).

Dette er en speciel lotion, som ikke kun hjælper med at kæmpe med indgroet hår, men lindrer også aktivt irritation efter epilering eller depilation. Dette værktøj anvendes til de nødvendige områder to gange om dagen, i små mængder og ved hjælp af en bomuldsstynge. Som praksis viser, er to eller tre dage normalt helt nok til fuldstændigt at eliminere irritation og indgroet vegetation.

lllokony

om skønhed og sundhed af hår

  Hjem »Pleje» Sådan undgår du indgroet hår efter epilator

Hvordan man undgår indgroet hår efter epilator

Sådan undgår du hårvækst efter en epilator

Elektrisk epilator er en fantastisk måde at glemme vegetationen på benene og i bikiniområdet. Men glæden ved glat hud kan mørke en bivirkning - indgroet hår. For ikke at stå over for et lignende problem, som undertiden kræver kirurgisk indgreb, er det nødvendigt at vide, hvordan man forhindrer hårets indvækst.

Du skal bruge

 1. - sukkerskrubbe med salicylsyre;
 2. - "Batsillol";
 3. - anti-indtrængende lotion;
 4. - børste med syntetiske børster
 5. - klorhexidin;
 6. - furatsilin;
 7. - fin nål;
 8. - pincet.

instruktion

 • Før hårfjerning er at tage nogle foranstaltninger. For det første skal du sanere hånden og knivene på enheden med Bacillol væske. Regelmæssig alkohol fjerner ikke alle mikrober og kan forårsage metalkorrosion.
 • For det andet, for at forhindre indvækst af hår før påføring af epilatoren, skal du lave en afskalende hud på benene. Dette vil kræve en skrubbe med hårde partikler. Fremgangsmåden udføres på dampet hud efter et bad.
 • For at forbedre effekten af ​​skrubbe er at bruge en syntetisk kropsborste. Det er nødvendigt at påføre en skrubbe på kroppen og gnide den med opadgående bevægelser. Denne procedure vil lette træk af håret og forhindre dem i at rive ved roden.
 • Forhindre indgroet hår under epilation kan, hvis korrekt udføre proceduren. For det første er det nødvendigt at behandle benet med en isterning - huden vil rynke og hårene vil stige. Stram derefter huden på dig selv og hold epilatoren opad.
 • For at minimere risikoen og forhindre indgroet hår under epilering, er det ikke nødvendigt at udføre proceduren i de kritiske dage, beruset (nogle piger bruger alkohol som anæstesi), og også hvis det viste sig at være en dårlig dag (stemningen faldt, faldt alt ud af hænderne etc.). Overholdelse af disse enkle regler vil gøre epilationssessionen mindre smertefuld.
 • Nogle gange lærer kvinder om problemet med indvækst efter proceduren, af en eller anden grund ignorerer forsigtighedsforanstaltningerne. I dette tilfælde er det nødvendigt at fjerne det indgroede hår efter epilatoren eller forhindre dets forekomst.
 • For et par dage, undgå at besøge saunaen og stranden, tag ikke et varmt bad. Hold din hud i ro - ikke gnide, kniv eller traumatisere det.
 • Brug specielle lotioner, der bekæmper hårets indvækst. Gnid dem dagligt i huden i en uge.
 • På den tredje dag eksfolierer du med en sukkerskrubbe med salicylsyre. Dette produkt fjerner forsigtigt døde hudceller og åbner hårets udgang. En sådan skrubbe kan også anvendes, hvis indgroet hår stadig optræder.
 • Det er muligt at fjerne indgroet hår efter en epilator i salonen ved hjælp af aloe ionophoreseproceduren. Og hjemme skal du være tålmodig.
 • Forsøg først huden med en opløsning af chlorhexidin eller furatsilina. Så tag en tynd nål, der tidligere har desinficeret det med Bacillol. Pick up dit indgroede hår og træk det ud med pincet.

Hvad skal man gøre, hvis hår vokser efter hårfjerning?

Næsten altid de små hår, der vokser på den kvindelige krop, forkæler stemningen. I øjeblikket er der flere måder at fjerne uønsket vegetation på. En af de mest effektive og eftertragtede metoder er epilering. Til dette formål anvendes forskellige enheder, stoffer og metoder. Disse omfatter epilatorer, voksagtig hårfjerning, elektrolyse, laserfjernelse, fotofjernelse og "shugaring". Håret vokser dog stadig efter epilering, og mange ved ikke, hvordan man skal håndtere det.

I processen med hårfjerning beskadigede hårsækkene. Enhver hårfjerningsproces forårsager ikke kun smerte, men også alvorlig irritation. Selv den berømte "shugaring" er slet ikke så sikker for din hud som annonceret. Over tid efter epilering forstyrres normal hårvækst, og håret begynder at vokse under huden. Driven inde i huden, forårsager de ikke kun rødme, men også en slags sæler, visuelt ligner akne (en lille klump af fedt). Hvis hår vokser efter epilering, og sådan acne dukker op, bør du ikke skynde dig for at presse den ud og udføre "udgravninger" for at udvinde indgroede hår. Det vil ikke føre til noget godt. Du beskader kun din hud og bidrager til den største hårindvækst. Desuden er der stor sandsynlighed for at bringe infektionen, så skal du besøge en hudlæge og glemme, hvilken epilering er. Indgroet hår er et stort problem for hele kvindens befolkning. Du skal vide, hvad du skal undgå, for at undgå katastrofale konsekvenser.

Hvad skal man gøre, hvis hår vokser efter hårfjerning?

Du kan bruge mindre sikre former for epilering, som omfatter laser- og fotoepilation. Det er selvfølgelig umuligt at sige med sikkerhed, at efter denne procedure vil du glemme problemet. Tross alt er menneskekroppen individuel: man kan vokse hår efter fjernelse af vegetation med en barbermaskine, den anden har ingen problemer selv efter epilering.

Æt hår begynder at vokse under huden, der er små regler, der vil hjælpe med at undgå dette problem. Efter epilering er det nødvendigt at behandle huden med vand ved hjælp af en særlig antibakteriel sæbe eller gel. Det er bedst ikke at skynde og skylle med en opløsning af kamille, plantain, St. John's wort eller almindeligt uden tilsætningsstoffer, grøn te. Derefter skal huden have tid til at slappe af og "trække vejret". På dette tidspunkt kan du hvile på hele kroppen, fordi epilering er lidt stress.

Efter en hvile skal du anvende en lille mængde antiinflammatoriske lægemidler, som kan købes på ethvert apotek. Efter en halv time skal du anvende en creme, der nedsætter hårvæksten. Denne procedure slutter.

For forebyggelse kan du næste dag sprede en lille mængde antiinflammatorisk middel og creme, der nedsætter hårvæksten. For de bedste resultater kan denne procedure foregå om morgenen og aftenen.

Efter to dage, når du bader, kan du bruge en hård skrubbe. Scrub vil hjælpe dit hår med at finde vej til befrielse og vokse i den rigtige retning. Det behøver ikke at gøre hver dag, nok hver anden dag. Til bedste resultater kan skrubben bruges med en vaskeklud. Efter krat, skal du sørge for at anvende cremen.

Ved at udføre følgende enkle handlinger, vil du stoppe med at tro at dit hår vokser efter epilering og forårsager ubehag.

Hvad skal man gøre, så håret ikke vokser under epilation epilator?

svar:

Sveta

Når du bruger epilatoren, vises indgroede hår. Dette må ikke undgås, men producenterne af "tricks" til damerne har udviklet specielle dyser, som i øjeblikket sælges i specialbutikker. Du kan også købe en epilator sammen med en dyse, der kæmper indgroede hår. Og bedst af alt, før du epilererer med en meget hård vaskeklud, gnider benene og efter epilering behandler de områder af kroppen, der har været underkastet denne procedure med lotion, der minimerer hårets vækst. Så er der ingen problemer. Godt lykkeligt!

vask oftere med skrubbe eller rukovichka

Olga Fedorova

Det er nødvendigt hver dag at bruge en skrubbe eller andre eksfolierende midler, men det mest effektive er en hård vaskeklud. Hun og fra indgroet hår vil hjælpe og klare cellulite. Held og lykke!

Personligt kabinet fjernet

For det første er epilering umuligt med nogen epilator! Der er kun depilatorier til depilation. Og epilering er fjernelse af hår for evigt sammen med pærerne (for eksempel fotoepilation eller epilering ved hjælp af elektrisk strøm), mens håret ikke vokser i henholdsvis, da det ikke vokser. Hvis du bruger en depilator, så for at håret ikke skal vokse, skal du skrælle benets hud hver uge, sig med en skrubbe. Derefter skal du anvende en fugtighedscreme.

Hårfjerning. Hvorfor vises indgroede hår? Hvordan man undgår indgroet hår efter epilering?

svar:

Solen

Hvorfor vokse hår - det sker to gange - håret kommer ud første gang.
under epilation (når håret trækkes ud af hårposen.).
Når dette sker, betændelse op til udseende af pus, hvorefter det allerede er let at trække ud.
Hvad sker der? Det kan antages, at der på grund af nogle af hårpærens træk ikke er muligt at presse ud hemmeligheden, når den først vokser op, men der er en retning (posen strækket). Stratum corneumens tæthed er meget større end den af ​​dermis (med hudens struktur), så vandring begynder, men naturen har skabt en vis inflammatorisk reaktion på en sådan begivenhed.

Hej hej

de siger skrubber hjælper, men de skal bruges allerede på dag 2 efter epilering

Snezana

rådes til at bruge skrubber.. men vokser stadig i en pandekage)

Vadim Tyurin

Jeg er bestemt ikke en pige, men indgroede hår ses for det meste, når de epilerer med enheder. Som regel tager de et hår og prøver at trække det ud, og det sker, at håret kommer ud og et lille stykke med en pære forbliver - når det begynder at vokse, er håret allerede placeret forkert og det vokser under det øverste lag af huden. Brug voks - det bliver bedre. Kun maskinen gør det hurtigt og ikke fra hårets meget rødder, og voksen retter håret hårdt og trækker hele det ud.

kun skrubber hjælper

Anna Ch

I betragtning af min personlige erfaring kan jeg fortælle dig, at epilering på en laser med et alexandritark er bedre [link vises efter moderering]
Siden egentlig Alexandrit, er 755 nm (Alexandrite laser) den eneste type laser til dato, som giver en øjeblikkelig effekt af "ren epilering". Jeg er lige blevet af med uønsket hår i 2 gange.
og nu er handlingen i midten forbi, priserne er meget overkommelige [link vises efter at være blevet kontrolleret af moderatoren]
så jeg anbefaler dig at prøve denne slags laser

Sådan fjernes indgroet hår efter epilering hurtigt og smertefrit

Uafhængig hårfjerning er fyldt med ubehagelige problemer. En af dem er indgroede hår. Hvordan man skal håndtere indgroet hår efter hårfjerning, hvordan man undgår denne misforståelse i fremtiden - lad os tale om det i dag.

Forbereder til solbadning på forhånd

Hvorfor er der et sådant problem

Processen er smertefuld og ubehagelig

Professionelt udført fjernelse forårsager ikke ubehagelige konsekvenser. Hvis du kan, er det bedre at bruge moderne metoder til smertefri fjernelse af håret uden negative bivirkninger.

Siden stranden sæsonen kommer snart, er mange mennesker bekymrede over den overdrevne "hårdhed" af bikini og ben, der skal snarest tages stilling til noget.

Med hensyn til popularitet kan flere af de mest smertefrie og effektive fjernelsesmetoder identificeres:

 • Laser hårfjerning - den mest moderne, upåvirket moderne måde at fjerne uønsket hår. Ingen kontraindikationer. Garanti - tre måneder
 • Elektriske impulser er en smertefuld metode, men ret effektiv.

På billedet - virkningen af ​​forskellige metoder på pæren

Er vigtigt. Med følsom hud anbefales denne type fjernelse ikke af hudlæger.

 • Photoepilation - effekten på håret peger lyspulser. Bevist og effektiv metode. Men med øget tryk og tæt på overfladen af ​​huden er blodkar ikke også ønskeligt;
 • Voks og fløde - de mest demokratiske muligheder, hvis pris er lav.

Er vigtigt. Det er efter fjernelse ved hjælp af voks eller barbering, at der kan opstå et problem med indgroet hår.

Fjernelse med konsekvenser, vi udfører hårfjerning korrekt.

Væksten kan variere afhængigt af hudtype og hårstruktur.

Når du fjerner hår med en epilator, barbermaskine, fløde eller mousse, samt efter shugaring, står mange mennesker over for det samme problem. Ved mekanisk fjernelse bliver hårpæren ikke altid ødelagt, og den forsøger at vokse igen.

Men efter fjernelse er håret tyndt, og huden er ret grov efter mekanisk handling, og det nye hår kan ikke vokse gennem huden. Derfor vokser den ind i overfladen af ​​huden - epidermis. På indvækststedet, med følsom tynd hud, kan der opstå en inflammatorisk proces.

Sommetider kan hårene vokse på grund af at bære stramt tøj og undertøj, samt hudrødhed med stærk solbrændthed og udtørring (hyppige besøg i garvningen).

De vigtigste metoder til hjemmet hårfjerning

Instruktioner til fjernelse hjemme:

 • Plader med kosmetisk voks skal slides af hårvækst. Dette vil hjælpe med at trække hårsækken og forhindre re-vækst;
 • Før epilering er det vigtigt at blødgøre huden og fjerne det kåt hårde lag. Derfor skal vi bruge en kropscrub eller en tykkere fra kaffe. Ved behandling af huden giver en god kropsborste fra naturlig børste en god effekt, det er garanteret at fjerne døde celler og blødgøre huden;
 • Til epilatoren og barberingen anbefaler lægerne brugen af ​​specielle blødgørende geler og mousses.

Er vigtigt. Kosmetik til hårfjerning findes i to typer "før" og "efter". Det er ikke værd at spare, midlerne er designet på en sådan måde at harmonisk komplementere virkningerne på huden.

 • Til barbering er det vigtigt at bruge en skarp maskine designet til kvinder. Fabrikanter i annotationen angiver, hvilken type hud maskinen er beregnet til.

Retning om sletning betyder noget

Er vigtigt. Enhver mekanisk fjernelse udføres på vækst af hår, men ikke mod "uld". Hvis dette krav ikke er opfyldt, begynder kampen med indgroet hår meget snart efter epilering.

 • Blødgør huden vil tillade et varmt bad med afkog af urter (søde flag, mynte, kamille, calendula), tillæg af afkogning tjener som en yderligere antiseptisk og blødgøringsprocedure;
 • For at hårene ikke vokser ind i huden efter fjernelse, er det nødvendigt at gøre peeling med en blød skrubbe til kroppen med en frekvens på to dage. Hvis hårsækken ikke fjernes, kan selv et svagt hår vokse gennem ren, blød hud og ikke forårsage yderligere problemer.

Rådet. At spare på at besøge salonen kan forårsage ubehagelige konsekvenser. Og hvis du beregner, hvor mange penge der bruges på kosmetik til fjernelse med egne hænder, er sådanne besparelser generelt tvivlsomme.

Hvis indgroede hår ikke kunne undgås - måder at eliminere problemer

Den bedste måde at blødgøre huden på

Problemet kan løses uafhængigt, hvis der ikke er nogen omfattende irritation og betændelse i huden. For at åbne abscessen skal du først bløde epidermis.

For at gøre dette pålægger vi på stedet at fjerne en fugtig varm kompressor. Det er godt at brygge en afkogning af antiseptiske og beroligende medicinske urter (kamille, pebermynte, sødt flag, calendula) og blødgas for at komprimere i en stærk infusion.

Efter blødgøring skal du fjerne håret med rene, kogte pincet og behandle med et antiseptisk middel.

Er vigtigt. Hvis du klemmer på brystet, så kan du kun forværre problemet og sprede infektionen langs huden.

Hård vaskeklud - den bedste hjælper, gælder dagligt

Udover mekanisk fjernelse er der en hel række kosmetik, der er specielt designet til at eliminere dette problem. Retsmidler til indgroet hår efter epilering kan købes hos ethvert apotek.

Overvej de mest populære og effektive:

 • Cream Beauty Image "Foli-End" - designet til følsom, tilbøjelig til hudirritation;
 • Anvend Skin Doctors lotion kun punkteret, strengt på problemområdet, indeholder ANA-syrer;
 • Gel med bodody - ofte ikke værd, da bodyaga øger blodcirkulationen og fremkalder forbedret hårvækst. Dette middel er godt til engangsbrug i inflammatoriske processer;
 • "Ambulance" salve - helbreder sår, lindrer betændelse;
 • Gode ​​anbefalinger i sprayen "Green Mom" ​​- en masse planteekstrakter og æteriske olier.

Rådet. Alle cremer og lotioner påføres dagen efter epilering på blød, dampet efter badets hud, fortrinsvis natten over.

Folk bevist betyder at fjerne indgroede hår

Saltskrubbe med tilsætning af kaffegrunde

Efter depilering er det muligt at forberede et middel til indgroede hår selv.

De mest beviste og sikre opskrifter fra kosmetologer og hudlæger.

 • Saltbaseret skrubbe. Per kilo salt (ikke iodiseret) tager to kopper vegetabilsk olie, bedre end olivenolie, det fugter huden og to pakker med jordet gurkemeje. Behandle problemområder dagen efter badet. Skyl grundigt efter behandling med rindende vand for at undgå irritation;
 • Bodyaga og chlorhexidin i lige dele (en teskefuld hver). Chlorhexidin til følsom hud kan erstattes med hydrogenperoxid (2 teskefulde). Rør og ansøg om fem minutter på problemområdet. Ansøg med jævne mellemrum, men ikke ofte fremkalder bodyaga væksten af ​​nyt hår;
 • I inflammatoriske processer hjælper billige antiinflammatoriske salver godt - salicylic, Vishnevsky, Levosin, hydrocortison, Skinoren creme. Miramistin eller furatsilina opløsning fjerner også inflammatoriske og pustulære processer.

Påfør forsigtigt på tør og følsom hud.

Rådet. Salicylsalve eller opløsning anvendes først efter en følsomhedstest. Kan forårsage alvorlig hudirritation.

 • Hjemskrem til indgroet hår efter epilering baseret på fede vegetabilske olier. Basen kan være druesaftolie, oliven, jojoba eller havtornbærbær - ti gram eller en spiseskefuld. Tilsæt en olieopløsning af vitaminerne "A" og "E" (en teskefuld) og bland med seks dråber essentiel antiseptisk olie af lavendel, fed eller tømmer. Smør problemområder to gange om dagen. Blødgør huden perfekt;
 • Jord kaffe scrub. På to kopper jorden tilsættes en halv kop sukker og tre teskefulde olivenolie. Påfør skrubbe to dage efter epilering.

Meget vigtigt. Ved skrælning af hud og inflammatoriske processer kan scrubs ikke påføres.

Opskrift med Ichthyol salve, ifølge vurderinger, fungerer det godt:

 • Vi tager et varmt bad og anvender salve på problemområder;
 • Dæk med rent gasbind og folie (det viser sig en komprimering) og lad det stå over natten;
 • I morgen skal du vaske salven og anvende den sædvanlige børns creme med kamille eller kalendula;
 • Hvis der ikke er synlige toppe af indgroet hår til en applikation, gentages proceduren igen.

Efter en sådan blødgøring af huden er hårene nemme at fjerne med pincet.

konklusion

En af de bedste kosmetiske linjer

Det er bedre at forhindre forekomst af et problem end at bruge tid og energi på at eliminere konsekvenserne. Derfor er hårfjerning i salonen i henhold til nye progressive metoder meget sikrere end selvhår fjernelse.

Videoen i denne artikel vil introducere moderne, smertefri og effektiv metoder til fjernelse af uønsket hår.

Photoepilator Philips Lumea Prestige SC2007 anmeldelse om personlig erfaring med

Fjernelse af HAIR folkemetoder. Tips og opskrifter.