Shugaring hjemme: hvordan man laver mad

Smuk silkeagtig hud uden hår er en drøm om kvinder og et mysterium for mænd. Mange repræsentanter for det stærkere køn forstår ikke, at der er en hårfjerningsteknik kaldet shugaring.

Det er muligt at slippe af med overskydende vegetation på kroppen i salonen eller hjemme ved at lave sukkerpasta til shugaring alene. Dens opskrift er ikke unik, og du skal bare vælge den der passer dig og mestre teknikken i denne procedure.

De vigtigste fordele ved sukkerepilation hjemme er evnen til at spare penge på at besøge salonen og få en smuk krop uden unødvendigt hår til en krone.

Grundlæggende komponenter

For at huset shugaring skal finde sted hurtigt, smertefrit og effektivt, skal du købe eller lave en særlig pasta. Dens hovedkomponenter er sukker og vand. Nogle shugaring opskrifter indeholder honning, citronsaft eller citronsyre. Proportionerne af produkterne er forskellige, men resultatet er en-stingende karamel, beregnet til armhulefjerning i bikiniområdet på arme, ben og ansigt. Nogle kvinder bruger endda pastaen til at forbedre formen på deres øjenbryn.

Det sker, at shugaring ikke kun indeholder naturlige stoffer, men også syntetiserede farvestoffer og smagsstoffer. Vi anbefaler ikke at købe et sådant produkt, fordi det på forhånd er umuligt at forudsige, hvilke slags negative reaktioner kroppen reagerer på.

At gennemføre shugaring derhjemme, vil du desuden have brug for:

 1. Body Scrub Det vil exfoliere døde hudpartikler af epidermis og sikre tæt påhæftning af karamel til den hårede overflade. Brug af skrubbe efter shugaring forhindrer indfødning af hår.
 2. Antiseptisk. Væsentlig for desinfektion af hud og eliminering af bakterier. Solgt i form af en speciel lotion til shugaring. Du kan også bruge cologne eller medicinsk alkohol.
 3. Talc eller body tonic. Sådanne værktøjer giver en affedtningsvirkning.
 4. Fugtighedscreme. Den nærende creme nærer stressende hud, fugter det og lindrer hævelse. Irriterede steder behandles med panthenol.
 5. Midler til at bremse hårvæksten. Valgfrit, men ønskeligt medlem af depilationen. Den gennemsnitlige glathed effekt af shugaring er noteret af kvinder ved 2 uger. Det hjælper med at forlænge det betyder at hæmme follikelens aktivitet.

Madlavning opskrift

Overvej hvordan man laver madlavning hjemme for en enkelt session.

Det kræver tre standard ingredienser:

 • Sukker - 6 tsk.
 • Vand - 2 tsk.
 • Citronsyre - 2 tsk.

Sukker hældes i en metalbeholder og hældes med vand. Skålene lægges på en lav ild, og indholdet omrøres kontinuerligt med en ske, ellers vil det brænde. Så snart blandingens farve begyndte at spille med gullige nuancer, og selve produktet begyndte at udstråle lugten af ​​karamel, blev citrongræss hældt i skålen, og pastaen blev fjernet fra ilden.

Dit sukker skal smelte fuldstændigt og blive en homogen viskøs masse. Hæld det derefter under et låg på en næppe synlig brand i ca. 10 minutter. Sæt derefter pastaen i en plastikkop og lad den køle af.

Det er muligt at høste blandingen i store mængder. Derefter opbevares det på et tørt mørkt sted og før brug - for at opvarme det rigtige beløb i et vandbad. Under alle omstændigheder skal massen være smeltbar og bøjelig, men ikke strømme gennem fingrene. Denne shugaring opskrift er designet til overfølsomme væv.

Sådan tilberedes sukker til shugaring

Hvis du ønsker at lave sukkerfri sukkercaramel med citronsaft, vil indholdet af ingredienserne være anderledes:

 • Sukker - 300 g
 • Citronsaft - 40 ml.
 • Koldt vand - 40 ml.

Sådan tilberedes en blanding til hjemmelavet shugaring:

 1. Komponenterne placeres i en skål med en tyk bund (væske først, derefter sand). Alt er blandet og sæt kasserollen på en moderat opvarmet komfur.
 2. Massen er kogt, ilden sænkes og produktet koges i 5-7 minutter. Fra processen med madlavningspasta til shugaring, der ikke distraheres, omrøres indholdet af tanken konstant med en træspatel.
 3. Når svampen køber en gylden nuance, fjernes tallerkenen fra ovnen og kvaliteten af ​​karamellen vurderes. Hendes tekstur og farve skal ligne honning. Hvis det fremstillede produkt viste sig at være for let, skal du tilføje det. Hvis pastaen fordøjes, skal den bortskaffes. Det er umuligt at hælde karamel i vasken, fordi det hærder i rørene og hæmmer passagen af ​​de nedadgående væsker.

Sådan gør du proceduren hjemme

At vide, hvordan man korrekt forbereder en blanding til shugaring derhjemme, er det nødvendigt at lære subtiliteterne af sukkerepilationen selv. Hvis du lagde op med alle de midler, vi skrev om i første afsnit, er alt, hvad der er tilbage, at finde tid til en skønhedssession. Så lad os starte...

 1. Mash pastaen med din hånd som modellering ler. Hun vil blødgøre og kaste nacre.
 2. Påfør produktet mod hårvækst, og fjern den klæbende masse strengt efter hårvækst. Vegetationen i dette tilfælde vil bryde ud sammen med pærerne, hvilket er vigtigt for effektens varighed.
 3. Forsøger at fjerne shugaring, forsinkes området af den behandlede hud lidt. Bevægelsen skal være sikker og skarp.
 4. Skyl det afsatte område med varmt vand, tør det grundigt og smør alternativt med antiseptisk og fugtgivende / nærende creme.

Det er nødvendigt at arbejde med sukkerpasta med tørre hænder, da produktet ikke tåler fugt. Brug handsker eller drys dine hænder med talkumpulver for at forhindre fugt eller sved i at forkæle karamellen. I ekstreme tilfælde skal du tørre dine håndflader med papirhåndklæder.

Hvis længden af ​​uønsket hår overstiger 2 - 3 mm, skal de skæres med saks. At gennemføre shugaring på kort hår er behageligt og smertefrit. Hvis du ikke har erfaring, skal du ikke skynde dig, fylde din hånd så meget som du har brug for. For at holde karamellen smidig, hold den på dampbadet. Ved afslutning af sukker hårfjerning skal du tørre af med dig selv fra din håndflader med våde klud eller vask dine hænder med varmt vand.

Manuel shugaring teknik

Når man udfører manuel fjernelse af håret, skal man anvende en tyk blanding til shugaring (se opskrift med citronsyre, hvor pastaen også tilberedes i 10 minutter). Eksperter anbefaler manuel shugaring teknik til fjernelse af antenner over overlæben og hår i bikini og underarms område.

Reglerne for den manuelle shugaring teknik er:

 1. Tag et stykke karamel og knæ, så produktet bliver klæbrigt.
 2. Roligt kugle bolden mod hårets vækst, smøre den hårige overflade af kroppen.
 3. Rip off sukkerstrimmel på hårvækst.

Banding teknologi

For at udføre shugaring i bandage teknikken, vil det være nødvendigt at tilberede flydende karamel (kogetid fra kogningstidspunktet er 10 minutter). Denne metode er fokuseret på depilation af store områder af kroppen - arme, ben, lår.

Hårfjerning i henhold til reglerne for bandage teknologi:

 1. Fordel den varme masse på kroppen mod hårvækst ved hjælp af en spatel. Laget skal være tyndt og ensartet.
 2. Anbring en papirstribe af samme størrelse på den klæbende overflade. Glat strimlen, så den stikker til karamel. I stedet for papir kan du tage en tynd klud.
 3. Skarpe forstyrre strimlen på hårets vækst.
 4. Desinficere huden med en antiseptisk og berolige fugtgivende mælk.

Face shugaring

Fluff over læben eller mærkbare antenner hos kvinder ødelægge udseendet af selv det mest smukke ansigt og generere komplekser. Men shugaring løser dette problem. Tag en hel del karamel og tyndt på ansigtet mod hårets vækst. Skær et fladpapir i 20 sekunder, og flytte en hånd i den modsatte retning.

Deep shugaring bikini område

Sammenlignet med fjernelse af hår på hænder og fødder, holder en bikini shugaring derhjemme en mere raffineret procedure. Teknikken til at udføre sukkerfjerning er den samme, men ømheden og utilgængeligheden af ​​det følsomme område er besværligt. For at undgå alvorlig smerte, når der slibes et lag karamel, skal hårene forkortes på forhånd med manicure-enheder.

Overvej at udføre en shugaring bikini område i form af instruktioner:

 1. Et ben sættes på døren.
 2. En lille sukkerkugle rullede palmer og strække forsigtigt håret på stedet.
 3. Meget hud ad gangen tager ikke. Den optimale størrelse af hvert nyt område er 2 x 2 cm.
 4. Velcro trækker mod hårets vækst og venter på, at pastaen hærder (ca. 30 - 60 sekunder).
 5. Huden trækkes og skærer skarpt det søde lag i retning af hårvækst.
 6. Hvis der stadig er hår i bikinizonen, bliver de omhyggeligt barbert med en maskine i retning af vækst.
 7. Proceduren er afsluttet ved at vaske kønsorganerne med varmt vand og forarbejdning med en nærende creme.
 8. Gentag manipulationen efter 10 dage, ikke tidligere.

Uanset hvor du lavede en sukkerepilation, må du ikke solbade eller gå i solbadet i de første dage efter proceduren. Ellers vises pigmenterede læsioner eller forbrændinger på huden.

Madlavning sukkerpasta til shugaring derhjemme: 5 opskrifter

Hvis du kender den rigtige opskrift på shugaring pasta, er det ret nemt at lave mad derhjemme. Dette vil hjælpe med at spare penge i forhold til at købe færdige produkter i butikken. En af fordelene ved selvforberedelse er, at du altid kender komponenterne i pastaens sammensætning til epilering.

Egenskaber ved fremstilling af blandingen

Højkvalitets hårfjerning indebærer en forståelse for, hvordan shugaringmassen skal se ud, hvilken sammensætning den skal have, hvad der skal gøres i en eller anden uforudsete situation relateret til depileringsproceduren.

I sig selv er produktets konsistens meget lig med sukkercaramel, hvortil vand eller citronsyre tilsættes, afhængigt af hvilken blanding du vil oprette. Ud over de grundlæggende komponenter kan det indeholde andre stoffer, der kan øge effektiviteten af ​​brugen af ​​produktet, have en beroligende eller anti-allergisk virkning på huden.

En række forskellige typer pasta til shugaring (dets opskrifter og metoder til anvendelse) giver dig mulighed for at eksperimentere med målet om at vælge den mest passende mulighed.

For at forstå, hvilken shugaringopskrift der skal vælges hjemme, skal du lave pastaen i flere densitetsvarianter (fra første gang ikke mange mennesker får massen af ​​den ønskede konsistens). Pastaen skal ikke være for flydende eller viskøs (jo mørkere er den - tættere og omvendt). Denne tilstand påvirkes af den proportionelle blanding af de krævede ingredienser.

Eksperter identificerer tre typer viskositet:

 1. Blød og flygtig, der minder om tekstur af honning. Den bedste mulighed for manuel fjernelse af overskydende vegetation på kroppen manuelt.
 2. Mellemdensitet. Best for hårfjerning på hænder og fødder, fjernelse udføres ganske omhyggeligt, stoffet er effektivt til anvendelse mod hårdt hår.
 3. En tæt konsistens anvendes til særligt ømme områder af kroppen (hovedsagelig til armhuler og bikiniområder), hvor vegetationen er kendt for dens ruhed og hårdhed.

For hver pige eller kvinde er valg af tæthed individuel. Men i de fleste tilfælde skal du bruge den anden mulighed, da den er mere praktisk og nem at bruge. En anden funktion - den gennemsnitlige tæthed anvendes på næsten alle dele af kroppen.

Klassisk opskrift

Det er nødvendigt at konstant overvåge kogestoffets tilstand, det er vigtigt ikke at blive distraheret fra madlavning, ellers vil du ikke kunne opnå det ønskede resultat. En blanding til shugaring derhjemme er ikke så vanskelig at forberede som det forekommer ved første øjekast. Perederzhat ingredienser i brand, selv om nogle få sekunder, ødelæg derefter produktet.

Videoen nedenfor viser, hvordan man klargør en pasta til shugaring med den maksimale bevarelse af de anvendte komponenters gavnlige egenskaber:

Det er nødvendigt at lave mad meget hurtigt, det er det vigtigste øjeblik i processen. Massen skal påføres hurtigt på kroppen.

Forbered pasta til shugaring derhjemme kan kvalitativt underkastes følgende regler:

 • Sukkeret, der anvendes i forbindelse med fremstillingen af ​​stoffet, bør udvælges stort, da karamelisering er meget hurtigere og lettere, vil fint sukker i form af sand ikke være i stand til at bringe den fremtidige pasta til den krævede tilstand;
 • hvis sukker ikke var nok, bør du reducere antallet af andre komponenter, der bruges til at afbalancere forholdet mellem ingredienser i produktet
 • hvis du skal bruge citronsaft, er det bedst at vælge frosne eller friske, i det ekstreme tilfælde er det muligt at erstatte det tørre koncentrat;
 • i begyndelsen af ​​tilberedningsprocessen skal du vælge den rigtige gryde, helst rustfrit stål, det anbefales at afholde sig fra teflon og emalje;
 • så snart blandingen er tilberedt, er det nødvendigt at hælde det straks ud af gryden, da det vil være svært at gøre dette: Vent et par sekunder, indtil konsistensen afkøles en smule, og bevæg den forsigtigt til en anden beholder.

Pasta skal anvendes umiddelbart efter forberedelsen. Det er vigtigt, at det ikke begynder at hærde, for i en sådan tilstand vil dets anvendelse være svært.

Sukkerpasta Opskrifter

Med citronsaft

Lav en pasta hjemme kan være en klassisk opskrift. De grundlæggende ingredienser i dette tilfælde er vand, citron og sukker.

Forberedelsen skal udføres i overensstemmelse med følgende princip:

 • klemme saft fra citron
 • ifølge opskriften (til 8 spiseskefulde sukker tilsættes 2 spiseskefulde citronsaft og vand) bland alle ingredienserne;
 • Bland grundigt massen og lad den være ved lav varme;
 • indtil stoffet begynder at koge, er det nødvendigt at smelte alt sukker;
 • Til kogt pasta skal man på forhånd udarbejde beholderen;
 • hvis der er usmeltede saccharinblade, og væsken allerede koger, kan du slukke for ilden i et stykke tid og vente på, at alle granulaterne smelter;
 • efter kogning er det nødvendigt at skubbe lidt af den resulterende masse og slippe den ind i et kar med koldt vand, stoffet skal tykke, det føles som ler;
 • stoffet af den tilberedte form til brug i bandage-teknologi er blødt, ligner tyggegummi, så hvis du får dette resultat, kan madlavning udfyldes;
 • så snart stoffet bliver tykt, er det nødvendigt at fjerne gryden fra varmen og hæld i en anden beholder.

Madlavningspasta er færdig. Nu kan du fortsætte direkte til brug.

Med citronsyre

Hvis der ikke er nogen frisk citronsaft til rådighed, kan den erstattes med citronsyre. I dette tilfælde er sekvensen som følger:

 • Alle nødvendige ingredienser (4 spsk liter vand, 6 spiseskefulde granulatsukker og 2 tsk liter citronsyre) kombineres i en gryde og blandes forsigtigt;
 • varme massen i flere minutter ved at placere den på ovnen over en lille ild;
 • efter det er det nødvendigt at slukke komfuret og lade fremtiden klistre i 10 minutter;
 • det er vigtigt at røre regelmæssigt, således at sukkerkornene smelter jævnt i en gryde;
 • Den resulterende karamel skal sættes i brand igen og koges i flere minutter, det er bedre ikke at afvige fra produktet, før det er klar, ellers kan du gå glip af slutningen af ​​madlavningen;
 • du kan kontrollere tilstanden af ​​et stof ved at droppe en dråbe i vandet, og hvis det tykkes, skal du færdiggøre præparatet;
 • Korrekt shugaring udføres, når konsistensen bringes i overensstemmelse med karamelens tykkelse, så fjern produktet og lad det afkøle i et stykke tid.

Ved tilberedning af pastaen anbefales det at bære beskyttelseshandsker, da stoffet kan brænde huden i tilfælde af utilsigtet kontakt. Men en god, velkogt konsistens er svær at spildes, da den allerede har taget den ønskede tæthed.

Med honning i mikrobølgeovnen

Den bedste shugaring pasta opskrift er en nem måde at bruge en mikrobølgeovn på. Det er velegnet til dem, der har meget lidt tid til at smelte sukker på komfuret.

 • Der er ikke brug for vand, kun honning (2 spsk), citronsaft (2 spsk) og sukker (4 spsk) anvendes;
 • først skal du blande i de angivne mængder citronsaft og honning;
 • Tilsæt derefter den specificerede mængde sukker til blandingen;
 • massen skal blandes grundigt, så det er nødvendigt at sætte det i en mikrobølgeovn i 7-10 minutter;
 • Derefter røres indtil alle bobler forsvinder;
 • gentag proceduren - lad pastaen stå i yderligere 10 minutter i ovnen;
 • til den efterfølgende madlavningspasta skal du bruge en træpind, bring blandingen til det ønskede niveau af tæthed;
 • For at kontrollere niveauet af beredskab, skal du droppe noget stof i koldt vand, så tag en dråbe tandstikker for at kontrollere dens viskositet.

For at afslutte forberedelsen af ​​sukkermassen er det nødvendigt at bringe det til farven af ​​flydende honning, så snart stoffet begynder at afkøles, bliver det mere tæt. Madlavning shugaring derhjemme er let nok, hvis proportionerne er korrekt observeret.

Med eddike

Dette er en usædvanlig måde at forberede en pasta til depilation. Det er nødvendigt at overholde forsigtighedsreglerne: eddike er ikke så sikkert som citronsaft. Opskriften er simpel nok:

 • bland vand og eddike i lige store mængder i en kasserolle og tilsæt 2 gange mere granulat og sæt den mindste ild;
 • til madlavning pasta ønskede konsistens du nødt til konstant at røre massen;
 • Kontroller regelmæssigt beredskab med en dråbe anbragt i koldt vand;
 • Efter afslutning skal du fjerne fra varme og lade afkøle.

Det er nødvendigt at bruge pastaen meget omhyggeligt, først efter at du har sørget for, at alle normer og korrelationer er blevet overholdt, kan du begynde at anvende. Epilering skal gøres sådan:

Sådan opbevares den kogte masse

Når du har lavet pastaen, skal du passe på den rette opbevaring. Hvis det er korrekt opbevaret, så hvordan man forbereder blandingen igen, er det ikke nødvendigt at tænke i lang tid. Karamel er perfekt bevaret i køleskabet. Hun er kræsen og kan stille på hylden ved siden af ​​kosmetikken, men du skal bruge stramme dæksler.

Det er vigtigt ikke blot at vide, hvordan man laver sukkerpasta, men også hvordan man forlænger holdbarheden. Det vigtigste - for at forhindre luftens indtrængning i bankerne, vil en kemisk reaktion med ilt svække pastaens egenskaber. Opbevaring kræver ikke særlige forhold. Men hvis karamel hærdet over tid, kan den opvarmes i mikrobølgeovn, blandes og bringes tilbage til den ønskede konsistens.

Men du bør ikke varme meget, fordi hvis et stof udsættes for for høje temperaturer, bliver det ubrugeligt og epilering vil være umuligt. Hvordan bruger du pastaen, hvis den er overophedet? Det er værd at afkøle lidt og straks bruge til det tilsigtede formål.

Som du kan se, er det meget nemt at gøre depilation hjemme. blanding Opskrift sukker kan ændres afhængigt af de individuelle karakteristika og personlige anmodninger, så spørgsmålet om, hvordan man kan gøre shugaring skal være styret af, hvad strukturen af ​​nuancerne i din hud er, og hvilken form for hårfjerning er det rigtige for dig.

Sådan tilberedes shugaring pasta hjemme. Hvor lang tid tager det

Introduktion til hjemmelavet shugaring

Fjernelse af uønsket hår med en sød sukker sammensætning har været brugt i mange år, erfarne piger har lært at arbejde effektivt med pasta og fjerne hår på forskellige steder. For at resultatet skal lykkes, er det vigtigt at tage sig af den korrekte tilgængelighed af sukkerpasta, som kan købes i butikken eller skabes af dig selv.

Sukkercaramel har unikke egenskaber, fordi det er et helt naturligt produkt, der ikke skader menneskers hud. Den er fremstillet af almindeligt sukker, vand og citronsyre, der erhverver de nødvendige egenskaber. Husmødre tænker: Hvor meget skal man lave shugaring og hvilke tips til madlavning? Lad os adskille.

Korrekt kogt pasta bør kun have positive egenskaber, der vil have gavnlige egenskaber på huden. Men pastaens hovedopgave er at have nok klæbeevne til sikkert at tage fat på hårene og trække dem ud. Cooking shugaring indebærer obligatorisk overholdelse af alle regler og proportioner, for de fleste kvinder vil pastaen vise sig efter flere forsøg. Men efter du vil føle hele princippet om yderligere forberedelse. Eksperter anbefaler i de første faser at bruge færdiglavet butikspasta, så du vil forstå dens egenskaber og vil effektivt kunne slippe af med vegetationen på kroppen.

Det er vigtigt at huske, at en anden sukker sammensætning er valgt afhængigt af det område, der bliver depileret, hudens egenskaber og temperaturen i rummet. Distinguish det ved tæthed - blød, medium og tykk karamel.

Shugaring pastaer af forskellig densitet

Før du lærer at tilberede shugaring pasta, gøre dig fortrolig med dens tæthed og brug:

 • Soft - bruges ofte i bandage teknologi, det kan sprede sig eller holde sig i hånden. I opskriften skal der tilsættes mere vand, hvilket forårsager tætheden falder. Anvendes på følsomme områder af kroppen.
 • Mellemdensitet - den mest alsidige, velegnet til ethvert område af kroppen og pålideligt trækker hår. Gennemsnitlig tæthed opnås ved standardproportioner. Anvendes på arme, ben, underarms, bikini område mv.
 • Tæt - gælder for hårdt stærkt hår og kropsdele som ben, arme. For at navigere, hvordan man laver shugaring med en tæt tekstur, brug mere sukker i sammensætningen.

Først skal du gøre dig bekendt med kontraindikationer og tips fra eksperter, og først da kan du sugere og lave pasta.

Sørg for, at der ikke er sår, skader, udskæringer, paliller, åreknuder på kroppen, ellers bliver resultatet mere kompliceret.

For at skabe nok masse, har du brug for et par ingredienser, til 1 ansøgning nok et stykke på størrelse med en valnød.

Hvordan tilberedes shugaring pasta hjemme?

Så lad os komme i gang. For at starte, sørg for at de vigtigste ingredienser er tilgængelige:

 1. Sukker - 1 kop, ca. 250-300 gram;
 2. Vand - ¼ kop eller 50 gram;
 3. Citronsaft - ¼ kop eller 40 gram.

Sukker, brug almindelig hvid, det anbefales ikke at tage brun. I mangel af citronsaft, tag simpel citronsyre. Citronsyre fortyndet i vand vil blive en analog af citronsaft. Nok teskefuld uden en bakke, som er fortyndet i vandkapacitet. Det viser sig en god udskiftning med fremragende egenskaber. Til fuldt arbejde er det nok at tage en almindelig mediumkapacitet potte, til tider er en skål egnet.

Følg derefter vejledningen for at hjælpe med at lave en shugaringpasta derhjemme:

 • Bland tre ingredienser til opløsning af sukkeret, og hæld derefter blandingen i gryden;
 • Det er nødvendigt at koge først på medium varme, når sammensætningen koger, omrøring langsomt reducere varmen til det mindste;
 • På dette tidspunkt skal du se farven, efter at kogningen er sammensat, skal mørkere og som følge heraf få en lys gylden farve;
 • Rør pastaen hele tiden, indtil den når gul;
 • Ved påvisning af pastaens gule nuance, sluk for varmen og se resultatet. Honning nuance angiver parathed, for lys farve indikerer underkogt karamel. Vi bliver nødt til at sætte gryden på ilden igen og koge lidt. Foto: Sådan laver du shugaring hjemme

Nu ved du hvordan man laver sukker til shugaring og hvilken farve skal være karamel. Mange piger begår en fejl, når de fordøjer karamel, og det bliver for tæt. Det er svært at påføre huden, det er meget fast og uegnet. En tæt sammensætning er bedre at købe i butikken.

Hvor meget at lave mad?

At navigere i fremstillingen af ​​pasta bør baseres på dens farve og brandniveau.

I gennemsnit er det muligt at tilberede en fuldstrenget shugaringpasta i 1-15 minutter, hvorefter det vil tage 30 minutter for den søde masse at afkøle.

Under afkøling kan sammensætningen mørkere lidt, vær ikke foruroliget over dette.

For tyk pasta

Hvis du lærte at gøre shugaring hjemme, men pastaen ikke fungerede lidt, bliver tyk, vil praktiske råd fra husmødre hjælpe med at løse problemet.

Følg disse tips:

 • Sæt tyk karamel i en skål;
 • Tilsæt lidt vand og sæt karamel i mikrobølgeovnen i ca. 15 sekunder;
 • Fjern den varme masse og begynde at blande den og derved fortyndes med vand;
 • Massen bliver mere plastisk, hvilket betyder, at du får en god gennemsnitskonsistens, der er egnet til at fjerne mest hår.

Videomateriale fortæller i detaljer, hvordan og hvor meget der skal tilberedes shugaring pasta hjemme:

konklusion

Nu ved hver kvinde, hvor meget og hvordan man laver en shugaringpasta hjemme og hvilken opskrift at bruge. Fra første gang kan det ikke virke, men det er normalt, en god karamel kan ikke koges straks. Men så vil du sugaring med din egen pasta og spare mange penge.

Hvordan laver man shugaring derhjemme. Trin for trin procedure

En sådan procedure som hårfjerning på mange piger og kvinder er skræmmende og frygtelig, og alt fordi de fleste af dens typer er ret smertefulde og ubehagelige. Et godt alternativ til epilator, voks og cremer er shugaring. Hvordan laver man shugaring hjemme, lad os finde ud af det sammen.

Hvad er sukker shugaring

Shugaring er en af ​​metoderne til at slippe af med uønsket kropshår. Denne metode har været kendt i meget lang tid, det siges, at dronning Cleopatra selv anvendte sukker shugaring til epilering.

Det særlige ved denne metode er, at håret er fjernet med en specielt kogt pasta af sukker, der blidt indhyller huden og praktisk talt ikke forårsager fremkomsten af ​​irritation, selv på meget følsom hud.

Sådan shugaring derhjemme

Shugaring kan nemt gøres hjemme, uafhængigt og uden hjælp af kosmetologer. At spørge hvordan man laver shugaring hjemme, bør du vide, at shugaring derhjemme udføres trin for trin, og dets gennemførelse kræver ikke specielle færdigheder og specielle forberedelser.

Den første ting at gøre er at forberede huden til proceduren. Det er nok at skrubbe kroppen (eller kun de steder, hvor hårene bliver fjernet), så tørt huden godt og under ingen omstændigheder anvende olier, lotioner og cremer i kroppen før udførelse af proceduren.

Det andet trin skal være forberedelsen af ​​shugaring derhjemme (en særlig blanding til selve proceduren).

Sådan tilberedes shugaring pasta hjemme alene

 • 10 fulde spiseskefulde sukker;
 • 4 fulde spiseskefulde vand
 • citronsaft (klem ud en halv citron eller tilsæt en halv teskefuld citronsyre).

Nogle kosmetologer anbefaler at tilsætte honning til pastaen for aroma og større viskositet, men honning er ikke inkluderet i den klassiske opskrift.

Efter blanding blandes alle ingredienserne til næste forberedelsesfase.

Sådan tilberedes shugaring pasta, så det er blødt og ikke falder fra hinanden:

Efter at alle pastaens komponenter er gået i panden med en tykk bund (dette øjeblik er meget vigtigt, skal bunden være så tyk som muligt, så pastaen ikke brænder), læg panden på en lille ild, dæksel med låg og start med at lave pastaen. Det skal blandes regelmæssigt og overvåge samtidig konsistensen.

For at sukkeret ikke brænder, skal blandingen hele tiden omrøres, det er bedre at gøre det med en træsked. Det første tegn på, at pastaen begynder at blive det nødvendige værktøj til fjernelse af håret, er boblernes udseende på overfladen. Meget snart vil pastaen få en karamelskygge, og den kan fjernes fra ilden. Den omtrentlige tidsreference er 5-7 minutter efter udseendet af bobler.

Blandingen anses for klar, når en dråbepasta hærder i vand og nemt ruller ind i en elastisk kugle, der ikke brister i dine hænder. Hvis du efter at slukke for ilden slider massen og ser mere ud som en elusiv gelé, skal du tilføje mere vand til det. På dette tidspunkt er det vigtigste ikke at overdrive det, ellers er det meget nemt at ødelægge produktet.

Andre Shugaring Pasta Opskrifter

Hvordan laver man en shugaring hjemme, ved hjælp af en shugaringopskrift, et alternativ til klassikeren? Ud over den traditionelle opskrift, som oftest bruges til at lave pasta derhjemme, er der andre.

1. Shugaring pasta uden citronsaft og syre med eddike.

Det antages, at tilsætningen af ​​citronsaft har en negativ virkning på huden, hvilket gør den følsom for sollys og tilbøjelig til udseendet af alderspletter.

 • 8 fulde spiseskefulde sukker;
 • 1 fuld spiseskefuld vand
 • 1 fuld spisesked med 6% æblecidereddike.

Du skal koge denne pasta i 10-12 minutter, den eneste minus, der ødelægger betydeligt indtryk af shugaring er den ubehagelige lugt af eddike under madlavning. 2. Indsæt i mikrobølgeovnen uden vand, men med tilsætning af honning Det er meget nemt at forberede og ikke behøver vand overhovedet! Vi skal bruge:

 • 1 fuld glas sukker;
 • 25% kop honning;
 • 25% glas citronsaft eller citronsyre.

Det er nødvendigt at blande alle ingredienserne i den endelige skål, læg i en mikrobølgeovn i 30 sekunder. I gennemsnit begynder blandingen i løbet af det 15. sekund at boble, du skal spore dette øjeblik og få det ud af mikrobølgeovnen til at blande godt. Derefter sendes blandingen igen til mikrobølgeovnen og hvert 15. sekund omrøres indtil det er ømt. Du kan tjekke beredskabet ved at droppe det i vandet. Til fuld beredskab pasta i gennemsnit skal 5 omrøring.

Shugaring hjemme trin for trin

Efter at have lavet pastaen, kan du fortsætte med proceduren selv shugaring.

Sådan shugaring derhjemme:

1. Du skal tage lidt pasta, rull ind i en bold (for bikini og underarm er lille, til andre områder som en valnød) og begynder at strække den.

2. Påfør huden på hårets vækst, glat og fjern derefter skarpt (jo skarpere bevægelsen er jo mindre smertefuld fornemmelsen), men i retning af hårvækst parallelt med huden.

3. Sæt derefter det samme stykke på huden igen og brug det, indtil håret har akkumuleret på det.

4. Mens du ripper af pastaen, skal du bruge den anden hånd til at stramme huden for at gøre processen mindre smertefuld.

Det er meget vigtigt at huske, at hvis det er forkert at rive af pastaen, kan indgroede hår og irritation forekomme. Derfor er det bedst at shugaring i små områder og overvåge nøje den retning, hvor hårene vokser i et bestemt område.

Hvis du tvivler på, om den korrekte pasta har vist sig, eksisterer svaret på spørgsmålet om hvordan man laver shugaring hjemme i netværket i formater af korte visuelle noter eller endog hele processen fra det øjeblik, hvor huden renses til demonstration af glat hud efter proceduren.

Sådan shuffaring hjemme (video)

Hvad skal jeg gøre efter proceduren?

Hud efter shugaring bør have et perfekt glat udseende, men på betingelse af at proceduren blev udført korrekt. Hvis der opstår irritation efter shugaring, skal du under ingen omstændigheder skrabe, smøre panthenol eller fede salver, du kan drysse områderne med talkumpulver og også drysses med termisk vand, det vil berolige huden og rødmen forsvinder.

Hudpleje efter shugaring

Gode ​​nyheder for alle pigerne, der er bekymrede for, hvordan man suger hjemme uden dårlige konsekvenser. Efter shugaring er procentdelen af ​​hudskader minimal, der bør ikke være irritation, når proceduren udføres korrekt, og huden selv bliver blød og fløjlsagtig. Svaret på spørgsmålet, hvis irritation er opstået efter shugaring, hvad der skal gøres, er utvetydigt - du skal lindre huden og fugte, men med fedtfattige olier og cremer og med antiseptiske salver eller termisk vand.

Sådan plejer du din hud efter shugaring

Den første regel er ikke at udsætte huden for sollys i 12 timer efter proceduren. Du kan også lave en beroligende komprimering fra en afkogning af kamille og egetræsbark. I løbet af de første tre dage efter shugaring er det ønskeligt at fugtige huden og ikke beskadige det med skrubemidler.

Kontraindikationer til proceduren

Det er værd at være opmærksom på kontraindikationerne af shugaring og bivirkninger, der opstår efter proceduren.

Bivirkninger er:

 • rødme og kløe i huden
 • øget svedtendens (især for dem, der lider af overdreven svedtendens)
 • fremkomsten af ​​små bumser i procedurens område.
Der er kontraindikationer:
 • dermatitis og tilstedeværelsen af ​​en inflammatorisk proces på huden;
 • diabetes mellitus
 • månedligt;
 • allergi over for sukker pasta ingredienser;
 • epilepsi;
 • åreknuder
 • maligne tumorer.

Og endelig gør skaderne ondt? Styrken af ​​smerte i alle forskellige, det afhænger af den enkelte følsomhed og hudtype.

Home Shugaring Anmeldelser

Home shugaring fortjener positiv feedback på grund af at proceduren er meget mere økonomisk i penge og tid brugt end i en skønhedssalon. Her er nogle anmeldelser af dem, der allerede har forsøgt shugaring derhjemme:

Shugaring hjemme: Tips og opskrifter til fremstilling af sukkerpasta

Før eller senere, før hver pige er der et spørgsmål: Hvad er den bedste måde at slippe af med overskydende vegetation på kroppen? Og her har hver sin egen opskrift for succes. En vigtig ting er, at denne proces går hurtigt, den anden - så det ikke er for smertefuldt, og nogen sætter sig i forkant med den langsigtede effekt af proceduren.

Og hvad bare ikke opfundet for at lette damerne! Razors og depilatories, voksstrimler og specielle cremer, et hav af salonprocedurer... Og en af ​​de mest populære metoder til at slippe af med unødigt hår er epilering med sukkerpasta eller shugaring. Det handler om hende og vil blive diskuteret nedenfor. Fordele og ulemper ved en sådan procedure, kontraindikationer, forberedelse til hårfjerning med sukker og shugaringopskrift derhjemme - alt dette vil blive diskuteret i denne artikel.

Lidt teori

Navnet "shugaring" selv, som mange ved, kommer fra det engelske "sukker", det vil sige sukker. Opskriften på denne kosmetiske procedure blev imidlertid ikke opfundet i England - den er af persisk oprindelse. For nogle århundreder siden i øst brugte kvinder guldbrun sukkerblanding til at fjerne overskydende hår på kroppen. Og i Europa kom en sådan mode kun i firserne af det sidste århundrede. Derfor kaldes lejlighedsvis shugaring også persisk hårfjerning.

I det væsentlige ligner proceduren for shugaring voksning, men der er stadig betydelige forskelle mellem dem. Så at slippe af med unødig vegetation med sukkerpasta anses mindre smertefuldt. Desuden gør en sådan karamel huden mere delikat og silkeagtig end voksblandingen. Plus, prisen på shugaring kogte hjemme er lav, så det er ret overkommeligt for hver kvinde.

Derudover består enhver opskrift på shugaring af naturlige ingredienser, og derfor er proceduren også egnet til følsom hud.

Effekten af ​​shugaring varer cirka tre uger. Hår efter det vokser ikke. Det er muligt at anvende blandinger til shugaring for ben, armhuler og bikini.

Vigtige nuancer

Før du tager op på opskriften til en sukkerblanding, skal du vente på håret i de områder, der er beregnet til hårfjerning, for at vokse lidt igen. Ca. 2-5 mm. Et par dage før "time X" er det ønskeligt at lave en peeling.

Det er nødvendigt at starte shugaringproceduren med ren og tør hud. Og hvis der er skader, sår, ridser eller udskæringer på det, er det bedre at udskyde epilering af dette område ved hjælp af sukkerpasta, indtil de er helt helede. Du bør ikke gøre shugaring umiddelbart efter at komme fra solarium eller fra stranden.

Derudover vil en kontraindikation for shugaring være diabetes mellitus og åreknuder.

Før du anvender blandingen, anbefales det at tørre området for hårfjerning, tonic. Derefter skal du drysses med talkum eller almindeligt mel - så sukkeret virker strengt efter det tilsigtede formål, trækker kun hårene ud og ikke rører ved huden.

Og efter brugen af ​​shugaring pasta er efterladt, er det nødvendigt at vaske grundigt af restene af blandingen og brug en beroligende creme eller naturlig olie.

Nu ved at kende alt dette, kan du sikkert vælge opskriften til hjemmelavet sukkerpasta.

Perfekt opskrift

Så hvad er den bedste shugaring pasta opskrift? Hver pige skal vælge den ved forsøg og fejl. Nogen foretrækker en opskrift med sukker, nogen - med honning. Nogen opfanger en opskrift på en gaskomfur, og nogen leder efter den til en mikrobølgeovn. Alligevel gør blandingen for første gang, det er bedre at lave mad i 1 gang. Og så, hvis alt passer, kan du fylde på det for fremtiden.

Her er en af ​​de velprøvede opskrifter til at gøre shugaring hjemme, trin for trin.

For det bliver nødvendigt:

 1. 6 spiseskefulde sukker;
 2. 2 spsk varmt vand
 3. lidt mere end en halv spiseskefuld citronsyre;
 4. En lille skål eller gryde til madlavning, helst med en tyk bund.

Og det er værd at sørge for, at citronsyre har en normal holdbarhed - ellers vil det ødelægge opskriften.

Sukker hældes i beholderen og hæld vand. Tænd brænderen til den mindste ild, og efter at have blandet vandet og sukkeret, vente indtil shugaring-blandingen begynder at skifte farve. Dette vil ske gradvis - fra det gennemsigtige skal det blive lys gyldent. På dette tidspunkt er det tid til at tilsætte citronsyre til gryden. Glem ikke at røre massen. Om et par minutter bliver beholderens indhold en rig mørk honning farve - voila, pastaen er klar!

I stedet for syre er det helt muligt at bruge frisk juice fra en halv citron - opskriften tillader det.

Derefter skal blandingen fjernes fra varmen og hældes i en tallerken. Lad afkøle lidt for ikke at brænde huden. Hvis der er for stiv, lidt varme i mikrobølgeovnen.

Korrekt shugaring ligner en plastpasta, der nemt klæber til huden. Dette er netop hans opskrift, der modtog den mest positive tilbagemelding fra piger, som gentagne gange har prøvet det. Hvis pastaen ikke ruller ind i en klump - det betyder, at den er undercooked, du kan returnere den til ilden i et stykke tid. Men det er vigtigt ikke at overdrive det! Når alt kommer til alt, hvis massen til shugaring øjeblikkeligt bliver fast og sprød - er den allerede overcooked.

Dernæst skal du tage pastaen i dine hænder og ælte godt til lejestandarden og opkøbe en lys, let perlefarve. Hvis forkrøbet hårdt - tilsæt et par vanddråber. Rull bolde på en valnøds størrelse og distribuere dem til det ønskede område af kroppen. Så vent til frysning og rive af.

Advarsel! Det skal huskes, at sukkerblandingen påføres hårets vækst og kommer væk - på deres vækst!

Og her er en anden shugaring opskrift. For at forberede skal du tage:

 • 20 spiseskefulde sukker;
 • 6 spiseskefulde citronsaft;
 • 8-9 spiseskefulde varmt vand;
 • 1 spiseskefuld naturlig honning.

Varm sukker med vand over lav varme, indtil sukker opløses, omrør konstant. Tilsæt honning, rør og hæld citronsaft. Lidt mere at koge indtil en ensartet forbindelse af alle ingredienserne - massen skal være blød ølfarve. Sluk derefter forbrænderen og lad pastaen stå alene i et par timer. Derefter knæ det og start proceduren.

Vi håber du finder en hjemmelavet opskrift til din smag, og shugaring vil træne for ære!

Sådan tilberedes shugaring pasta hjemme

Sukkerpasta epilering er ikke for smertefuld og holder synlige resultater i lang tid. Denne fremgangsmådes bekvemmelighed er, at den kan bruges hjemme. At vide, hvordan man laver madlavningspasta, kan du opnå et resultat, der ikke er værre end i en skønhedssalon. Her er nogle opskrifter, du kan bruge hjemme.

For at finde ud af, hvordan man laver madlavningspasta, skal du have en minimal ide om dens sammensætning. Der er flere madlavningsopskrifter, men hver af dem er baseret på sukker, vand og citron.

Til madlavning skal du have retter med tykke vægge, hvidt sukker og citronsyre eller juice. Tætheden af ​​pastaen afhænger af de enkelte kendetegn ved hårets struktur. Jo tykkere og hårdere håret og pærerne, desto rigere skal teksturet være, og derfor bør der tilsættes mere sukker.

Denne opskrift omfatter sukker 900-1000 g., Rent vand 9-10 grader. l. og 8-9 art. l. citronsaft. Alle ingredienser blandes i retter og påbrænder ovnen. Når den resulterende masse begynder at koge, skal ilden reduceres. Ved konstant omrøring bringes pastaen til en ensartet, tykk konsistens af en behagelig honningfarve med duften af ​​karamel.

Det er vigtigt ikke at overdrive det og ikke at give sukker til at brænde. Hvis du fjerner pastaen inden madlavning, så kan du altid Dovar, vender tilbage til kogepladen. Når karamel sirup er klar, skal du vente på, at den køler helt ned ved stuetemperatur. Det tager mindst 1,5-2 timer.

Til denne mulighed i 3 spsk. l. vand skal opløses 6 ss. l. sukker og læg på komfuret. Så snart sirupen er næsten klar, tilsættes 1,5 tsk. syrer og bragt til en gylden farve med en behagelig karamel lugt. Endelig er den fortykkede og afkølet ved stuetemperaturpasta klar til brug.

Denne opskrift kan bruges til at fjerne uønsket hår fra små områder af kroppen. Til denne 5 spsk. l. sukker skal hælde 1 el. l. vand og juice 1/4 citron. Anbring blandingen i en Teflon eller keramikpande og kog den. Du kan ikke stoppe med at afbryde sirupen, den bør ikke brænde.

Efter at boblerne begynder at danne sig på overfladen, har du brug for ca. 2 minutter. Hold panden på lav varme, omrør konstant. Vent, indtil pastaen stopper boblende og erhverver en smuk honning nuance. Efter fjernelse fra varmen, fortsæt med at blande produktet i nogen tid, og lad derefter afkøle.

Det er muligt at tilføje ingredienser som aromatiske olier, urteafkalkninger, friske frugtsaft eller mentholholdige produkter til pastaen. De vil give en ekstra behagelig aroma, vil have en køling, smertestillende og anti-inflammatorisk virkning på huden.

Det er nemt at lave pasta selv til depilation derhjemme. Det er kun nødvendigt at nøje overholde proportionerne og ikke forlade blandingen på ilden uden opsyn.

Hvordan laver man shugaring derhjemme

For nylig forsøger flere og flere kvinder at fjerne uønskede hår på kroppen ved hjælp af shugaring. Men i netværket kan du finde en masse anmeldelser, der ikke korrekt kan forberede blandingen.

Som følge heraf giver proceduren ikke den ønskede effekt - hårene fjernes ikke. Hvis du vil effektivt, sikkert og billigt udføre hårfjerning hjemme, skal du finde ud af, hvordan du laver shugaring korrekt.

Den korrekte sammensætning af pasta til shugaring

Efter at have fået nogle erfaringer, kan du selvstændigt beregne, hvor mange ingredienser du har brug for til en vis mængde arbejde. Følgende antal produkter skal være nok til hårfjerning af begge ben.

ingredienser:

 • 300 g sukker (det er bedre at tage hvid, det er lettere at bestemme ved det, når blandingen når den ønskede farve og bliver klar);
 • 40 ml. citronsaft;
 • 40 ml. rent vand.

På hvordan man forbereder blandingen, kan du læse lidt nedenfor. Lad os nu finde ud af, hvorfor mange kvinder undlader at lave mad shugaring ordentligt?

Hvad du ikke bør gøre, når du laver mad

Når du forbereder blandingen, skal du huske den grundlæggende regel om succesfuld shugaring - "det er bedre ikke at koge blandingen end at fordøje det". Hvis blandingen ikke er helt klar, kan den stadig være brugen, da det fordøjede sukker med vand kun kan sendes til skraldespanden.

Hvis du bliver irriteret efter proceduren, betyder det at du lavede en meget almindelig fejl for begyndere. Anvend aldrig en varm blanding på din hud! Hav tålmodighed - det skal køle ned godt. Det tager ca. 1-1,5 timer.

Hvordan laver man shugaring?

Nå, her kommer vi til hovedpunktet, hvor vi vil fortælle dig, hvordan man laver madlavning. Faktisk er denne proces ret simpel, men du skal stadig have lidt tålmodighed og opmærksomhed. Du skal også strengt følge reglerne for forberedelse af blandingen.

Klem saften fra citronen og spænd den gennem en sigte eller gaze - den skal være ren, uden blanding af frø eller pulp. Så tag en gryde med en tyk bund eller andre ildfaste retter og bland det sukker, vand og citronsaft.

Bland alle ingredienserne godt, og sæt beholderen på lav varme. Ændr ikke opvarmningstemperaturen under hele tilberedningsprocessen og bliv konstant omrørt den fremtidige pasta! Når sukkeret er opløst, vil blandingen straks blive gennemsigtig, og så begynder det at mørke lidt.

Når den køber en let gylden nuance, vent endnu 10 minutter fra dette øjeblik og tag kasserpanelet ud af varmen. Efter at blandingen har afkølet en smule, og det vil være muligt at hente det op uden brænding, så prøv at rulle en lille smule shugaring i en bold.

Hvis pastaen ikke spredes på fingrene og ikke holder fast, så gjorde du alt rigtigt! Din blanding til shugaring fuldt forberedt.

Til anvendelse af sukkerpasta til visse dele af kroppen kan du bruge specielle træspatler. Men hvis du ikke har dem, skal du ikke bekymre dig - proceduren kan udføres med hånden.

Blandingen påføres på huden med et ensartet lag ca. 1-2 mm tykt mod hårvækst og fjernes i retningen. Udfør proceduren hurtigt uden at dvæle på den ene del af kroppen, som pastaen kan holde fast.

Det er alt - nu ved du, hvor nemt det er at gøre shugaring. Stop ikke der. Øv, og snart vil proceduren med epilering med sukkerpasta tage dig et par minutter. Vi ønsker dig en vellykket epilering og nem shugaring.

Hvordan laver man shugaring hjemme?

Fremgangsmåden til hårfjerning var i stor efterspørgsel i oldtiden, kun med det formål at reducere sveden i varmt vejr. I dag anvendes denne procedure ud fra et æstetisk synspunkt. En af de fælles metoder til hårfjerning er sukkerfjerning, med andre ord "shugaring".

Artiklens indhold:

Dette ord kom fra det engelske ord af alle kendte "sukker". Sammensætningen af ​​denne pasta kan omfatte forskellige bestanddele, såsom voks, honning eller saften af ​​medicinske planter. Imidlertid er sukkerbaseret shugaring, som i vid udstrækning anvendes både i saloner og hjemme, mere kendt for os.

Hvad er så unikt shugaring:

 • Allergivenlig. Denne metode er unik, fordi den ikke forårsager allergiske reaktioner. Derudover omfatter pastaens sammensætning ikke farvestoffer eller andre kemikalier. Denne hårfjerningsmetode er også hygiejnisk, hvilket eliminerer risikoen for infektion.
 • Denne metode er meget økonomisk, da en lille bold kan behandle en anstændig del af kroppen.
 • Ud over effektiv hårfjerning har shugaring også skrælning. Derfor vil din hud ikke kun være glat, men også silkeagtig efter proceduren.
 • En af de vigtige fordele ved denne metode til at slippe af med hår er, at det ikke efterlader indgroede hår. Faktum er, at sirupen trænger dybt ind i folliklerne og fjerner dermed hele håret.
 • Da sukkerpastaen ikke behøver at blive opvarmet meget, må den bruges til åreknuder.
 • Resterne af en shugaring vaskes let af varmt vand.

Opskriften til sukkerpasta til shugaring - proportioner til madlavning

For at forberede sukkerblandingen skal du:

- 300 gram sukker (det er bedst at tage hvidt sukker, da det er nemmere at bestemme, hvornår det er klar til din blanding)
- 40 gram citronsaft (1/4 kop)
- 40 gram vand (mængden af ​​disse ingredienser vil være tilstrækkelig til epilering af benene).

 1. Vi tager en pande, hæld vand i det, tilsættes citronsaft og sukker. Alle ingredienser er godt blandede og placer puljen på en lille brand.
 2. Umiddelbart efter kogning af væsken reduceres varmen og omrøres hele tiden i ca. 5-7 minutter.
 3. I intet tilfælde skal du afvige fra din sukkerpasta, da det med det samme kan ændre farve. Så snart pastaens farve bliver gul, fjern panden fra varmen og lad skummet afregne for at kunne se nærmere på sukkersirupen. Den ideelle farve af blandingen skal være honning, maksimum skal være farven på en knapt brygget sort te.
 4. Dette øjeblik er meget vigtigt. Hvis sirupen er meget lys, så kan du rette den ved at sætte den på en langsom brand igen. Pas på, da den underkogte blanding kan være dovarit og kun fordøjes overkogt.
 5. Et andet meget vigtigt punkt er, at blandingen kan "nå", selv om den allerede er fjernet fra varmen.
 6. Det skal tage ca. 15 minutter at forberede sukkervæsken, men ikke mere.

Hvad er værd at overveje:

- Når du laver mad, skal du huske, at det er bedre at underkog end at fordøje. I den første version kan du rette alt, men i den anden er væk.
- For at undgå irritation på huden er det værd at vente, indtil blandingen er afkølet og ikke straks påføre huden på huden.

Sådan gør du proceduren hjemme?

Til proceduren har vi brug for papirstrimler og specielle træpinde. Hvis du ikke er en skam, så kan du anvende karamel med hånden. Når blandingen er afkølet, kan du fortsætte til proceduren (shugaring skal afkøle 1-1,5 timer). Efter afkøling bør shugaring ligne konsistensen af ​​honning.

Den bedste procedure at gøre i badeværelset. Og så sætter vi blandingen på de rigtige steder ved hjælp af en træpind eller en stump smørkniv, som du vil, så dække den med en strimmel og vent i 20 sekunder. Og her kommer det længe ventede øjeblik, vi tager for kanten af ​​strimlen og fjerner den ved hårvækst. Nu er din hud glat, som en baby. Og hvordan man fjerner hår fra bikiniområdet, vil du lære i vores næste artikel.

Tip om valg af video

Hvor meget går denne procedure i kabinen?

Proceduren i salonen varer maksimalt 20 minutter, alt afhænger af hårfjerningsområdet. Hårfjerning på benene til knæene vil koste 950 rubler, armhuler - 450 rubler, ansigt - fra 200 rubler, bikiniområde - 1400 rubler (dyb) og 700 rubler (klassisk).

For eksempel prisen på sukker hårfjerning af en af ​​salonerne i Moskva.

5 bedste barbermaskiner

Krasnoyarsk medicinsk portal Krasgmu.net