Øjenbrynskorrektion - hvordan man pluk øjenbryn

Det er unødvendigt for piger og kvinder at bevise, at det ikke er en enkelt make-up, ikke et enkelt skabt billede bliver harmonisk og komplet, hvis du glemmer designet af dine øjenbryn.

Ikke kun øjnene og læberne er involveret i transmissionen af ​​følelser og information om en person, men udtrykket af øjenbryn opfattes af samtaleren i mindre grad. Naturen disponerer frit om genetisk materiale og sommetider er resultatet af hendes arbejde, for at sige det mildt, ikke til en kvinde. Ved hjælp af kosmetiske og overkommelige kosmetiske metoder kan du ændre de naturlige data samtidig med at ansigtsudtrykket bliver mere sødt og behageligt.

Hvilke øjenbryn har du brug for?

I skønhedssaloner er mestere i stand til at vælge formen af ​​øjenbryn, der forvandler ansigtet. Hvilke hemmeligheder bruger de professionelle og hvordan korrigerer øjenbrynene? For at skabe en smuk form for øjenbryn skal du tage højde for de grundlæggende proportioner af ansigtet, samt figurer, konturer, størrelsen af ​​læber og øjne.

Øjenbryn er traditionelt opdelt i tre sektioner: den indre del - hovedet, midterdelen - kroppen, den ydre del - halen.

Ideelt set skal de ekstreme punkter i begyndelsen, midten og slutningen svare til punkterne 1, 2 og 3.

Hurtigt afgøre den ideelle position af punkterne på ansigtsburken, for eksempel med en blyant. På billedet skal du tegne lige linjer, der forbinder næsens vinge med punkter: 1 - øjets indre hjørne, 2 - øjets centrum, 3 - det yderste hjørne af øjet. Det antages, at halen og hovedet på øjenbrynene skal være placeret på samme niveau. I de seneste tendenser fik placeringen af ​​halen både under og over øjenbrynets hoved.

Lad os nu håndtere den slags ansigt - så det bliver tydeligere, hvordan man vælger det øjenbrynsmønster, der passer til dit ansigt.

Lad os dvæle på fem grundlæggende typer:

 1. Andelen af ​​ansigtet tæt på formet af det ovale betragtes som ideelt.
 2. Rund form kræver visuel forlængelse og sammentrækning.
 3. Den rektangulære form er en høj pande og en lige afstand mellem templerne og kindbenene.
 4. Firkantet ansigt med en bred pande og samme brede underkæbe.
 5. Trekantet ansigt med smal hage og brede kindben.

Vigtigt råd fra udgiveren!

En nylig undersøgelse af hårplejeprodukter afslørede en forfærdelig figur - 98% af de populære shampoo ødelægger vores hår. Kontroller sammensætningen af ​​din shampoo for tilstedeværelsen af ​​sulfater: natriumlauryl / laurethsulfat, cocosulfat, PEG, DEA, MEA. Disse aggressive komponenter ødelægger hårstrukturen, frarøver krøllerne i farve og elastik, hvilket gør dem livløse. Men dette er ikke det værste!

Disse kemikalier trænger gennem blodet gennem porerne og spredes gennem de indre organer, hvilket kan forårsage allergier eller endda kræft. Vi anbefaler kraftigt at kassere sådanne shampooer. Brug kun naturlige kosmetik. Vores redaktører gennemførte en række shampoo tests, blandt hvilke de identificerede lederen, Mulsan Cosmetic.

Produkterne opfylder alle standarder og standarder for sikker kosmetik. Mulsan er den eneste producent af naturlige kosmetik. Vi anbefaler at besøge den officielle hjemmeside mulsan.ru. Vi minder dig om, at naturlige kosmetik ikke har en holdbarhed på mere end et års opbevaring.

Kombinationen af ​​typen af ​​ansigt og øjenbryn

Formen på øjenbrynene skal vælges ud fra ansigtsformen:

 1. Arched øjenbryn er kombineret med enhver form for ansigt. Hvis dit mål er et åbent udseende, så prøv dem.
 2. Bøjede øjenbryn er egnede til et rundt, rektangulært, ovalt ansigt.
 3. Brækkede øjenbryn kompensere for en bred nedre kæbe. De anbefales til kvadratiske og rektangulære former.
 4. Horisontale øjenbryn ser godt ud på et trekantet ansigt.
 5. I stigende øjenbryn er yderkanten lidt højere end den indre. Sådanne øjenbryn vil give legetøj til den ovale og rektangulære type.
 6. Øjenbryns hus er sjældent valgt, fordi de giver tristhed i billedet.

Øjenbryn fra billedet henviser til den korrekte form for øjenbryn. Og hvordan overveje øjenbrynskorrektion, som giver dem den form, de kan lide, overveje nedenfor.

Hvordan giver øjenbrynerne den ønskede form?

Ændre eller korrigere øjenbrynens form ved hjælp af en eller en kombination af flere teknikker. Øjenbryn hårfjerning er traditionel for at give den ønskede bøjning, tykkelse og form.

Populær fjernelse på følgende måder:

 1. Razor - metoden udøves ikke i professionelle saloner på grund af lav produktivitet og høj grad af skade på sart hud;
 2. Epilering med laser eller elektriske impulser - populære teknikker, der påvirker folliklerne og forhindrer hårvækst i fremtiden;
 3. Depilation med tråd (triding) eller pincet (trimning) - fjernelse af den synlige del af håret, oftere end andre teknikker bruges til at danne smukke øjenbryn;
 4. Sukkeraflejring eller voksning - udført varm eller kold ifølge instruktionerne.

Elektrisk hårfjerning og laser hårfjerning giver ikke øjeblikkelige resultater på grund af virkningen kun på synligt hår. Procedurerne er dyre og kræver gentagelse. Barbering og skæring af håret er effektivt som en nødsituation, en gangs manipulation - håret fortsætter med at vokse ganske hurtigt.

Forsøg er mindre almindeligt i vores land end i asiatiske lande, på grund af manglen på håndværkere, der er flydende i denne teknik. Det består i fjernelse af hår med bomuldsgarn. Nye hår opstår i 3-7 uger.

Trimming kaldes plukning pincet. Det er ikke mindre effektivt end triding. Plucking er ikke svært, den eneste advarsel er at følge reglerne for hudhygiejne og desinfektion af instrumenter.

Voksning er smertefuld og traumatisk. Sukker depilation påvirker kun øjenbrynene uden at beskadige huden. Effekten af ​​korrektionen varer ganske lang i begge tilfælde, men disse procedurer udføres bedst af mesteren i kabinen.

Lær mere om trimning - hvordan man laver øjenbrynskorrigering med pincet

Fremgangsmåden med øjenbrynskorrigering med pincet vil være smertefri, hvis du damper huden (for eksempel ved at påføre et varmt håndklæde) eller gnid det med isterninger. En sort blyant kan fremhæve et hårområde, der skal tilbage, og med en hvid blyant markerer håret, der skal fjernes.

Hvis der er en stencil, så er den påført og skitseret i hvid blyant.

 1. Pre-eyebrows kam pensel for bedre at se det ekstra hår at blive plukket.
 2. Begynd at trække øjenbrynene fra bunden og trække hvert hår i retning af vækst.
 3. De øvre øjenbryn berører i usædvanlige tilfælde, når de er klart uoverensstemmende med den påtænkte form.
 4. Efter afslutning af manipulationen behandles huden med et antiseptisk middel og smøres med en blødgøringscreme.

Øjenbrynskorrektion med kosmetik

Biotatuazh og permanent tatovering bruges til øjenbryn, når de foretrækkes regelmæssig farvetone. Når biotatuazhe i løbet er resistent maling eller henna, med permanent tatoverede pigmenter indføres i de øverste lag af huden. Disse teknikker opnår den ønskede dybde af hårfarve og korrektion af sjældne øjenbryn.

Det er nemt at lave perfekte øjenbryn linjer ved hjælp af en sort eller brun blyant, øjenskygge, mascara eller pulver. Farven på blyanten er valgt afhængigt af hårets farve på hovedet og øjenvipperens farve.

Det skal være en halv tone mørkere end hovedhåret og lidt lysere end øjenvipper. Pencil godt skærpe og justere deres vækst linje af øjenbryn. Så giv en klar disposition og ændre deres bredde, skjul hullerne mellem hårene.

Øjenskygge eller mascara gør det nemt at rette lyse tykke øjenbryn. Brug en børste til at anvende sminke til øjenbrynens spidser. Specielt pulver hjælper med at rette tynde, sjældne eller grå øjenbryn.

Hvordan man laver øjenbrynskorrektion

Smukt buede øjenbryn giver en unik charme til en kvindes ansigt. Desværre kan ikke alle prale af de naturligt perfekte øjenbryn. Men heldigvis kan deres form let korrigeres. Og for dette er det ikke nødvendigt at søge hjælp i skønhedssaloner.

Hvordan bestemmer du din type person?

Der er et meget stort antal variationer af øjenbrynformer, men kun fem vigtigste:

 1. Runde - denne formular blødgør ansigtsudtrykket visuelt, hjælper med at "skjule" de udprægede egenskaber;
 2. Buet - ret spektakulær form Det giver ansigtet en følelse af tillid;
 3. Lige - visuelt gør ansigtet mere ovalt og kort;
 4. Øjenbryn med en pause - give deres ejere større beslutsomhed. Også en skarp pause forynger lidt ansigtet;
 5. Øjenbryn med en blød pause - giver ansigtet større femininitet.

For korrekt at bestemme hvilken form for øjenbryn der er bedst for dig, er det nødvendigt at fastslå præcis, hvilken form dit ansigt er. Til dette skal du lave en lille test:

 • Mål dit ansigt med en linjal fra hårlinjen til hagen;
 • Opdel det resulterende tal med 3;
 • Mål fra bunden af ​​hagen til næsens bund.

svar:

 • Hvis nummeret du modtog i andet afsnit er mere end nummeret i det tredje, er formen på dit ansigt sandsynligvis firkantet og langt;
 • Hvis nummeret du modtog i andet afsnit er mindre end nummeret i tredje, er formen på dit ansigt runde eller rhombic;
 • Hvis disse to tal er omtrent ens, er dit ansigt ovalt eller hjerteformet.

Vi vælger formen på øjenbrynene på typen af ​​person

Du har allerede bestemt typen af ​​dit ansigt, så vil vi give dig nogle anbefalinger om valg af formen på øjenbryn:

  1. Til en rund ansigtstype er brudte øjenbryn bedst med korte tips og en høj lift. Denne formular vil visuelt forlænge dit ansigt og gøre det slankere. Men gør ikke bruddet meget skarpt, eller brynene vil være urentable for at fremhæve ansigtsrundheden. Det er ikke nødvendigt at lave et rundt øjenbryn, det vil yderligere understrege rundheden af ​​ansigtet.
 1. For et langstrakt ansigt er de vandrette og lige øjenbryn bedst egnet. Så dit ansigt vil blive mere afrundet. Øjenbryn med en pause vil ikke være egnet til denne type ansigt, de vil stærkt understrege dens længde.
 2. Til en firkantet ansigtstype er høje buede øjenbryn eller kinks bedst. De glatter visuelt ud af kæbens massivitet. For denne type person passer øjenbryn af en tynd rund form ikke overhovedet.
 3. For et hjerteformet ansigt ville den ideelle mulighed være afrundede øjenbryn, som aflede opmærksomheden fra den skarpe hage. Denne type ansigt er helt uhensigtsmæssigt vandrette lige øjenbryn, hvilket vil forstyrre den generelle balance af ansigtsegenskaber.
 4. Til en rhomboid type ansigt er bøjede øjenbryn med en top eller brudt øjenbryn bedst. Denne form for visuel sd
 5. elaet
  Dine kindben og whisky er allerede. Rette øjenbryn er helt upassende for et sådant ansigt, de vil visuelt gøre det endnu bredere.
 6. Til en oval-type ansigt vil enhver øjenbryn form gøre. Bare behøver ikke at gøre en meget høj løft ved øjenbryn, det vil give dig et vredt eller overrasket udseende.

Sådan nærmer du processen og hvad er der brug for?

Når du har bestemt typen af ​​dit ansigt og formen på det øjenbryn, der passer dig bedst, fortsætter vi direkte til korrektionen. I moderne kosmetologi er der flere måder at udføre denne procedure på:

 1. Den asiatiske måde - udføres med en tråd. Fordelen ved denne metode er dens delikatesse, det forårsager næsten ikke irritation på huden. Men denne metode kræver god dygtighed og færdigheder. Korrektion på denne måde kan gøres uafhængigt, men i første omgang er det bedre at afslutte et lille kursus med en professionel kosmetolog. Eller læs litteraturen og se træningsvideoen for at forstå essensen af ​​denne metode. Foto- og videoinstruktioner kan nemt findes på internettet.
 2. Vaxkorrektion bruges oftest kun i saloner; hjemme er denne procedure ret vanskelig at udføre. Gør det selv, risikerer du at forblive uden øjenbryn overhovedet.
 3. Tweezing med pincet er en traditionel metode til øjenbrynskorrektion. Det bruges ofte både i saloner og hjemme. Denne metode har trods alt to betydelige fordele: tilgængelighed og enkelhed. Den største ulempe er, at de fjernede hår vokser ganske hurtigt.

Da metoden til "plukning med pincet" oftest bruges hjemme til øjenbrynskorrektion, vil vi fokusere mere på det.

Så hvad har du brug for denne procedure:

 • Øjenbryn pincet;
 • Et spejl, lidt bedre, bedre;
 • Bomuld pads;
 • Desinfektionsmiddel;
 • Børster til børstning af hår og styling øjenbryn.

Trin for trin instruktioner til korrektion af øjenbryn derhjemme:

  1. Bestem længden af ​​øjenbrynene - for dette skal du vedhæfte en linjal eller blyant til næsens vinge i retning af det indre hjørne af øjet. Krydsets krydsningspunkt med øjenbryn er begyndelsen. Og sætte blyanten på fløjen af ​​næsen til den ydre øjenkrog, vil du definere slutningen af ​​øjenbrynene;
 1. Øjenbryns højeste punkt bør være bøjningsstedet;
 2. Inden du fortsætter med korrektionen, desinficere alle instrumenter godt. Træk derefter øjenbrynshuden med den ene hånd til siden, og den anden, tag pincetten. Den mest hensigtsmæssige måde er at holde pincet i en spids vinkel til øjenbryn med tre fingre - indeks, stort og medium. Hvert hår bør greb på selve basen og trækkes ud i retning af sin vækst med en hurtig og skarp bevægelse.
 3. Træk ud hår er kun nødvendigt fra undersiden af ​​øjenbryn, uden at røre den øverste del. Pluck øjenbryn har brug for et hår, selvom de er ret sjældne.
 4. Efter afslutningen af ​​proceduren behandler øjenbryn og hud omkring den med en alkoholopløsning. Og så påfør en beroligende creme med kamille eller glycerin.

Tips og praksis

Vi vil give dig nogle tip om, hvordan du bedre og mindre traumatisk udfører øjenbrynskorrektion:

 • Rør ikke øjenbrynene, hvis du har betændelse i huden nær øjnene for at undgå infektion.
 • Plug ikke øjenbrynene inden menstruationscyklusens start, i løbet af denne periode er huden meget følsom;
 • Øjenbryn plukning kræver god belysning, så brug denne procedure om dagen ved vinduet eller ved at tænde en kraftig lampe;
 • Hvis du overdimenterer det en lille stund, plukker du, prøv at maskere det mislykkede område med en kosmetisk blyant, det skal kun være i overensstemmelse med dit øjenbryn;
 • På ydersiden af ​​øjenbryn kan hårene misfarves med hydrogenperoxid. For at gøre dette skal du tilføje et par dråber ammoniak i peroxid, og derefter anvende en bomuldspindel forsigtigt på opløsningen på hårene. Vent et par minutter, indtil du føler en lille prikkende fornemmelse, og skyll derefter med vand;
 • Lovet om smukke øjenbryn er regelmæssig pleje. Derfor oftere vil du udføre korrektionen, jo lettere bliver det at gennemgå denne procedure.

Interessant video om emnet:

Almindelige øjenbrynskorrigeringsfejl

Hvis du kunne lide vores artikel, og du har nogle tanker om dette, kan du dele med os! Det er meget vigtigt for os at kende din mening!

Sådan gør du øjenbrynskorrektion selv hjemme

Øjenbryn - en kvindes kort. Ikke alle fra fødslen kan prale af deres perfekte form og farve. Derfor er øjenbrynskorrektion simpelthen nødvendigt for at give et godt indtryk af dig selv.

1 Procedurefunktioner

Alt hvad angår øjenbrynene: Formen, bredden og tykkelsen - påvirker pigens ansigt. De repræsenterer personen, sætte sin karakter. Dette er hvad du skal bekymre dig om hver dag, ligesom om hår styling og pæne, ordentlig makeup. Fordi selv den smukkeste og professionelle makeup kan ødelægge sløvede linjer.

Disse hårkonturer over øjnene giver ansigtet æstetik, hvilket gør det mere spektakulært og lyst. Men du skal passe på dem: justering, dekoration med rhinestones, piercing eller tatovering.

Derudover udfører bueformede linjer en beskyttende funktion, der beskytter øjnene mod sollys og fugt. Regn eller sved falder ikke på de slimede øjne, og strømmer ned i øjenbrynene, hold deres vej i retning af templet eller næsebroen, hvilket hjælper med at undgå øjenirritation.

Øjenbryn er en fantastisk måde at udtrykke dine følelser på og "læse" andres følelser. Kommunikerende bevæger vi ubevægeligt dem, skaber et sprog af ansigtsudtryk, hvormed man kan bedømme den interne tilstand.

Korrekt øjenbrynskorrektion begynder med et udvalg af deres korrekte form for en bestemt person.

2 Formularvalg

Ved at vælge formen af ​​ideelle øjenbryn skal vi først overveje og analysere funktionerne i vores ansigt, form, og ikke glemme øjenbrynens linjer. Baseret på hovedtyperne af ansigter identificerede make-up artister de tilsvarende øjenbrynformer:

 1. Dem, der har et rundt ansigt, har brug for en linje med en bøjning, med en bred begyndelse, en højt forhøjet midter og en moderat tynd ende. Ingen grund til at give en rund form, baseret på ansigtets kontur. Hvis de modelleres korrekt, med en pause, vil de være i stand til at understrege og genoplive pigens ansigt.
 2. Ejere af det ovale ansigt skal fokusere på de vandrette øjenbryn. De kan være lidt afrundede, men ikke for høje. Modelleringsfunktioner på denne måde skal du gøre dem lidt tyndere end naturlige. Husk at brede, vandrette linjer kan gøre en person streng og ru.
 3. Den firkantede form af ansigtet vil blive gjort mere attraktivt ved buede buer oprejst. Denne form af ansigtet er absolut ikke i harmoni med de tynde linjer i øjenbrynene. De buede linjer er universelle øjenbryn, der ser mest naturlige ud på ansigtet. Desuden kan hver give en lignende form, selv om der ikke er nogen specielle færdigheder i dette.
 4. Den bedste variation af øjenbrynene til trekantede - lidt hævede øjenbryn med en glat glat bøjning. arbejder på denne kontur, skal du trække linjen meget omhyggeligt: ​​det skal ikke være for at falde, for så vil ansigtet se meget trist ud. Eksperter kategoriserer kategorisk vandrette øjenbryn med en lignende ansigtsform.
 5. Dem, der har et langt ansigt, kan trygt eksperimentere med lige linjer med øjenbryn. Denne formular vil visuelt runde ansigtsegenskaberne.

3 Byg en perfekt lysbue

Øjenbrynskorrigering derhjemme består af 3 faser: forberedende, direkte korrektion og endelig.

Den forberedende fase begynder med at bestemme længden. Først skal du kaste dine øjenbryn og sætte en børste. Dette vil hjælpe med at bestemme begyndelsen, pause og slutningen så præcist som muligt. For at gøre dette skal du tage en blyant, stick eller tråd.

Øjenbryns startpunkt er kontaktpunktet mellem tråden og øjenbryn, tråden trækkes fra næsens vinge gennem øjenets indvendige hjørne.

Enden er en tråd fra siden af ​​næsen gennem øjets yderste hjørne.

Bøjningspunktet er hvor linjen passerer gennem midten af ​​eleven fra næsens laterale område.

Det er vigtigt at huske, at når man bygger en ideel kontur, skal dens tip være på samme niveau som udgangspunktet eller lidt højere. Ellers vil udseendet virke trist.

Det næste trin er øjenbrynskorrektion. Det starter med, at i 15 minutter smøres hårene med en fedtet creme for at lette smerten. Derefter fjernes cremen med en serviet, og der påføres noget koldt på det nødvendige område i 2-3 minutter.

4 læringsmetoder

Hvordan man laver øjenbrynskorrektion? Øjenbryn korrigeres på flere måder: med pincet (klassisk), orientalsk, ved hjælp af voks eller med en permanent sminkeprocedure.

Hver kvinde beslutter selv, hvilken vej man skal vælge.

Det skal dog huskes, at hvis der ikke er voksfortyndingsevner, er det bedre ikke at foretage vokskorrektion derhjemme, da der er en chance for at miste dine øjenbryn. Når man bliver spurgt hvordan man gør det korrekt, er det bedre at stole på dem, der er herrer i denne sag.

Det er meget bekvemt at fjerne hår med en tråd. Denne metode kom til os fra Asien, så kaldes den østlige. På grund af dens fordele bliver den gradvist populær. Med tråden kan du meget hurtigt fjerne hår, mens du ikke irriterer huden. Fjernelse af hårfjerning fjerner også døde hudceller.

Men for den østlige metode til hårfjerning, har du brug for evnen til hurtigt og klogt at klare arbejdet og oplevelsen. Betaler master et par lektioner og ser demo videoen, du kan lære denne metode. Når der ikke er nogen færdigheder og praksis i brugen af ​​tråd, bruger de den metode, der er bevist i årevis - de gør øjenbrynskorrigering med pincet.

Teknikken er meget enkel. Efter forberedelsesfasen, da vi besluttede os på formularen, begynder vi at trække hårene ud. Det anbefales at gøre dette i godt stærkt lys. Med den ene hånd trækker vi ud, og med den anden - strækker huden let. Håret skal trækkes ud med skarpe bevægelser en efter en ved deres base. Plukningen foregår på hårets vækst, men ikke imod det. For at justere og lave en perfekt kontur kan du først gå langs de øverste og nederste kanter af buen. Det er nødvendigt at stoppe med jævne mellemrum at kontrollere og evaluere arbejdet.

Hvis du pludselig trak noget ekstra ud og et sted var der en lumen, så efter depilation kan du gemme disse steder med en blyant eller blæk før genkorrektion, indtil nye hår vokser.

På det afsluttende stadium desinficeres huden. Epileringsstedet desinficeres med et alkoholholdigt middel, så påføres en creme med kamille på huden med en beroligende virkning.

Korrektionsprocessen omfatter ikke kun hårfjerning, men også farvning. Kosmetisk blyant kan give øjenbryn den ønskede nuance. Tekniske skitser - ikke solide linjer og streger. For sjældne øjenbryn bruge mascara. Og hvis der ikke er behov for at male dem, så kan du blot anvende en gennemsigtig gel, der vil konsolidere formen og give glans.

5 Øjenbryn tatovering

Kosmetologer anbefaler at gøre øjenbrynskorrektion derhjemme ved hjælp af permanent øjenbrynsminning. Tatoveringen ændrer ikke kun øjenbrynernes form og udseende, men også hele udseendet af en kvinde.

Først skal du rydde det nødvendige område af dekorative kosmetik og fedt. Når du har justeret de perfekte øjenbryn, skal du anvende en nærende creme omkring det behandlede område. Og så begynder du direkte at male.

Sådan laver du en tatoveringskorrektion:

 1. Sammenlign skyggen af ​​øjenbrynfarve og hårfarve. For at gøre dette kan malingen påføres bagsiden af ​​hånden.
 2. Malingen omhyggeligt justerer øjenbrynernes øvre og nedre konturer. Sørg for, at deres form, længden er den samme og den ønskede skygge opnået.
 3. Dyp nålen ind i apparatet for permanent og få den ønskede mængde af den valgte maling.
 4. Farve øjenbryn, der starter med den bredeste del. Nåle til at arbejde meget omhyggeligt uden at gå ud over den trukket kontur.
 5. Hvis du flytter nålen til slutpunktet, skal du behandle huden, der straks går gennem hele bredden af ​​det ønskede område.
 6. Øjenbrynens ender skal male over den tyndeste nål for at opnå en perfekt smuk form.

Denne permanente øjenbryn makeup udføres ved hjælp af fjerning, som kan udføres uafhængigt hjemme. Juster, hvis efter tatovering vil skyggen af ​​øjenbrynene se ud som om de er tegnet med blyant eller skygger.

Hårkorrigeringsmetoden er mere kompleks, hvilket kræver særlige færdigheder og tager længere tid.

Fordelene ved en tatovering er, at den er modstandsdygtig overfor slid og fugt, du glemmer hverdagens makeup med det, du spilder ikke noget ikke-kosmetisk tilbehør, og du får smukke, naturlige øjenbryn.

6 Bemærk

Vedligeholdelse og korrektion af øjenbrynene, glem ikke disse grundlæggende regler:

 • Læg ikke øjenbrynene for meget, da dette tilføjer alder;
 • med tykke, sammenfaldende øjenbryn er der risiko for at have et evigt truende og ugjædeligt ansigt;
 • øjenbryn fra et for højt "hus" vil give ansigtet et unødigt overrasket udseende;
 • daglig kæmning af hår - stimulering af deres vækst og lydighed
 • justere øjenbryn med pincet bør være på deres vækst;
 • Ved hjælp af en farveløs gel kan du rette øjenbrynene og fylde en blyant eller en skygge. Vælg farven efter farven på dit hår: Skyggen kan kun være et par nuancer lysere eller mørkere.

Lad ideelt set velplejede øjenbryn være dit højdepunkt og smukke ansigt design!

Sådan gør du øjenbrynskorrektion derhjemme: Alle detaljer i proceduren

Velkommen! Artiklen vil forklare, hvordan man får øjenbrynskorrektion derhjemme. Hver pige har en individuel form for øjenbryn, da vi alle har en anden form for ansigt. Derfor beskriver vi detaljeret, hvordan alt skal være. Desuden overveje metoden for forskellige metoder til korrektion.

Hvilken form for øjenbryn at vælge for din type ansigt?

Hvis du allerede har besluttet at lave smukke øjenbryn på egen hånd, skal du først og fremmest bestemme, hvad de skal være. Dette afhænger af ansigtsparametrene.

 • Det ovale ansigt skal gives mere feminine afrundede funktioner. Glatte lige øjenbryn er velegnede til dette. Opfinde ikke buer, afrunding i slutningen. Det er bedst at forlade dem bredt eller gøre lidt tyndere.
 • Kvadratiske piger bør forsøge at modellere formen med en kink. For at få det hele til at se lige perfekt, vær særlig opmærksom på øjenbrynene fra midten. Fra dette punkt til halen skal du hæve linjen. Bare overdriv det ikke, gør ikke en meget stor vinkel.
 • Til en trekantet ansigt egnet lige form. Dette hjælper med at visuelt fjerne den skarpe hage. Du kan gøre dem lidt afrundede. Hvis du overdriver det, og de viser sig for buede eller afrundede, vil alle proportioner blive brudt. Du opnår ikke den ønskede effekt. Fjern derfor hårene kun i en lige linje, og korrigér kanterne som du vil.
 • Et rundt ansigt bør være lidt trukket ud. Her er det nødvendigt at lave en pause. Det er klart, at den ydre del skal være tyndere og skarpere end den ydre, som kommer fra næsen. Så det viste sig smukt, på det rigtige sted begynde at allokere en brud. Vær orienteret, så det er på det punkt, hvor øjenbrynets afstand er fra yderkanten.

Forberedelse til korrektion

På dette stadium skal du "tegne" de korrekte og passende dimensioner af kanten, hvor du rundt gør en bøjning. At sige det, at model en passende formular. Her kan du handle på to måder:

 1. Klargør blyanter med tre farver, et personligt billede af personens nærbillede i fuld-ansigtet og en linjal. Du skal tegne tre linjer, hvorefter du yderligere kan justere øjenbrynene. Det første punkt i hver lige linje er næsens vinge. For at bestemme længden af ​​øjenbrynet tegner du en ret linje gennem øjets indre hjørne. Så gør denne manipulation gennem det ydre hjørne. Så vil du finde ud af længden af ​​øjenbryn. For at finde et sted at bryde, tegne en anden linje gennem eleven.
 2. Brug enhver lang tynd genstand (børste), og du kan tage en hvid kosmetisk blyant for at markere de nødvendige punkter. Handler på samme måde som i det første tilfælde, skal du ikke tegne lige linjer, men markér kun endepunkterne.

Behandl nu omhyggeligt hudområdet med et antiseptisk middel. Hvis meget følsom - brug is. Hold det i et par minutter.

Øjenbrynskorrektion derhjemme: trin for trin instruktioner

Den traditionelle metode er pincet.

 1. Øjenbryn før proceduren kam. Brug den rene børste fra den gamle mascara.
 2. Tag pincetten og træk huden med den anden hånd. Således vil du fjerne lidt smertefulde fornemmelser, det vil være meget mere praktisk at arbejde med værktøjet.
 3. Grib alt unødvendigt hår i bunden og rykk kraftigt. Gør alt langsomt for ikke at trække for meget ud.
 4. Fej håret fjernet.

Her har vi brug for voks

 1. For at fortsætte skal du forberede en varm voks. Brug ikke færdige voksstrimler til sådanne formål. De kan forårsage smertefulde irritationer, fjern ikke fuldstændigt uønskede hår og fjerne vegetationsområder, der skal overlades.
 2. Behandl arbejdsfladen med talkumpulver. Dette vil hjælpe med at beskrive epitelet.
 3. Bland forsigtigt, tryk forsigtigt på, anbring en tynd oransje stiftskive. Tag ikke meget stof, for ikke at danne overskud. Det er nemt at håndtere og distribuere voks tæt på øjenbrynens kontur.
 4. Vedhæft et papir stribet og skarpt yank.
 5. Irritation vil hjælpe med at fjerne cremen fra kamille.

Tråden hjælper altid

Denne metode anses for mere godartet, og der er næsten ingen irritation efter den.

 1. Skær 50 centimeter fra bomuldstråd. Slip enderne sammen.
 2. Fire fingre i begge hænder, indsæt i den lukkede tråd og træk den og skub i dem i modsatte retninger. Det vil sige, du skal have en rektangulær form.
 3. Start med den ene hånd for at gøre cirkulære bevægelser ikke mere end 10 gange. På grund af dette bliver tråden i midten.
 4. For nemheds skyld sættes dette design på dine tommelfingre og indeksfingre. Du kan også bruge specielle enheder, der holder vores arbejdsredskab med kroge og, når du trykker på, reducerer og øger dele af de ønskede dele.
 5. Under de uønskede hår i retning mod vækst, indsæt den del af tråden, der er før bunden. På dette tidspunkt reducere afstanden mellem de øvre og nedre tråde (forbinde dine fingre), drastisk stigning. På denne måde finder plukning sted, håret trækkes ud.
 6. Arbejd med venstre side hovedsagelig med vægt på venstre hånd, med højre - på samme måde.

konklusion

 • Korrektion udføres bedst om aftenen før sengetid. Til en lille irritation på øjenlågene tiltrak ikke udenforstående opmærksomhed.
 • Udfør alle handlinger på et rent ansigt uden makeup. Fjern kun hår i indersiden.
 • Efter proceduren desinficerer huden, så betændelsen ikke udvikler sig.
 • Brug pincet, tråd eller voks, men brug aldrig en barbermaskine og sakse til korrektionen. Risiko ødelægge uigenkaldeligt alt.
 • Hvis du ikke er tilfreds med udseendet af øjenbrynene efter depilation, skal du arbejde med kosmetik for at give dem fortykkelse og rette de "fejl", der blev lavet under aflejringsprocessen.

Øjenbryn form korrektion (35 billeder) - alt om proceduren

Udseendet af øjenbrynene skal passe til ansigtets form, gøre udseendet mere ekspressivt og se harmonisk ud. I dag er det nemt at lære at justere formen på øjenbrynene, hemmeligheder og tips fra professionelle håndværkere er også tilgængelige til hjemmebrug. Du kan give håret et optimalt udseende både i salonen og hjemme, og derefter opretholder du resultatet.

Pæne hår er en vigtig tilføjelse til ethvert billede.

Funktioner korrektion og form valg

Øjenbrynformning og øjenbrynskorrektion er et vigtigt skridt i dannelsen af ​​det kvindelige billede, fordi øjnene er udtrykkelige og den generelle opfattelse af ansigtet og endda følelser afhænger af dem. Uklædte og uklædt hår farve ikke nogen, så selv for tykke og brede øjenbryn kræver passende pleje.

Rene øjenbryn kræver regelmæssig pleje.

 • Valg af den rigtige form.
 • Forberedelsesværktøjer og hud.
 • Hårfjerning på en bekvem måde med dine egne hænder eller i salonen.
 • Efterfølgende kontrol og fjernelse af overskydende hår.

Det er vigtigt!
Hvis den form du vælger er forskellig fra den naturlige, skal den efterfølgende pleje af de voksende hår være regelmæssig og grundig.
For at fjerne overskydende vegetation i dette tilfælde kan du ty til mere holdbare metoder til depilering - voks eller hårfjerningstråd.

Foto af depilation med en tråd, der giver dig mulighed for at gemme resultatet længere

Hvilken formular skal du vælge?

Det er ikke let at vælge den rigtige form, der passer til ansigtet, ikke skaber effekten af ​​overraskelse eller overdreven sværhedsgrad, samt fremhæver udseendet. For at gøre dette er det nødvendigt at tage ikke kun ansigtets opbygning i betragtning, men også forsøge at genskabe den ønskede effekt med makeup for at være sikker på et vellykket resultat.

Du kan vælge den passende øjenbryn form på forhånd.

Den første ting at overveje er den type person:

Gode ​​råd!
I verden er der få mennesker, der kan identificere en klar ansigtsform, og blandede typer er almindelige.
I dette tilfælde bør hårets konturer vælges individuelt.

Når du vælger øjenbrynens form og bøjning, skal du tage hensyn til ansigtets individuelle karakteristika.

Hvordan bestemmer du den ønskede form?

For at skabe et passende resultat er det ikke nødvendigt at bruge stenciler, linjaler og andre professionelle værktøjer. Opret en universel bueform vil hjælpe dig med almindelige eyeliner.

Til udvælgelsen kan du bruge både stenciler og tilgængelige værktøjer.

Instruktioner Optimale form øjenbryn:

 1. For at bestemme, hvor begyndelsen af ​​øjenbryn skal være, skal du lægge en blyant på næsens vinge, og hovedet skal rettes øverst parallelt med næsen.
 2. Bøjelinien kan bestemmes ved at fastgøre en blyant på næsens vinge og efter at have rettet den gennem elevens midte til hårlinjen.
 3. Bestem, hvor halen skal være ved at pege en blyant langs linjen "næsefløj - øjets yderste kant."

Blyanten skal placeres på linjerne 1, 2 og 3

Vær opmærksom!
"Hale" bør ikke være under "head", ellers vil udseendet være for kedeligt.
Det er bedre at gøre det på samme niveau med begyndelsen af ​​hårets vækst eller over det.

Hvis du ønsker at ændre stilen drastisk eller ikke har fjernet ekstra hår i lang tid, er det fornuftigt at kontakte mesteren i salonen straks. Prisen for proceduren er ikke særlig høj, mens du kan få det ønskede resultat, som i fremtiden kun kræver vedligeholdelse.

Kun en specialist ved præcis, hvordan man retter øjnene, så hvis man vil undgå fejl, er det bedre at straks stole på en bevist mester.

Hvis du ikke har tilstrækkelig erfaring, kan du straks kontakte salonen

Hvilke tricks vil være nyttige til korrektionen?

For at rette øjenbrynene korrekt kan du bruge nyttige tips og tricks, som ofte bruges af herrer i salonerne:

 • Pincet anvendes mest til korrektion. For at reducere smerte, kan du holde huden med isterninger eller godt damp det

Is vil reducere smerte

 • Det er almindeligt antaget, at hårene i øvre del af øjenbryn ikke kan plukkes. Denne begrænsning skyldes kun, at du nemt kan ødelægge den naturlige form, samt det faktum, at der vokser de tykeste hår, der er smertefulde at trække ud. Men hvis du på toppen af ​​vækstlinjen ser fine hår, der kun ødelægger det æstetiske udseende, kan du sikkert fjerne dem;

Om nødvendigt kan hårene i den øvre del også plukkes.

 • hvis enkelt, men mærkbare hår er også dannet på næsen, er det bedre at trække dem ud, ellers selv med en perfekt korrektion vil øjenbrynene ikke se rigtig godt ud. Og hvis hårene i denne zone er lette og upåklagelige, er det bedre at ikke røre dem;
 • Korrekt korrektion betyder ikke, at øjenbryn ikke har brug for makeup. Farvning med blyant eller skygge af den rigtige skygge samt brug af modelleringsvoks vil fylde den form, hvor øjenbrynene ikke er meget tykke af naturen og også gør håret mere pænt.

Makeup vil understrege formen af ​​hår

 • Masters anbefaler at kaste øjenbryn hver dag. Dette giver dig mulighed for at give dem den ønskede form, og stimulerer også hårene til en hurtigere vækst.

Du kan kamme hårene med en børstet mascara børste.

konklusion

Korrektion og udformning af øjenbryn giver dig mulighed for at give hårene et optimalt udseende baseret på personens præferencer såvel som funktionerne i hans ansigt. I dag, takket være vejledningen og professionelle værktøjer, kan denne procedure udføres hjemme.

Hvis du har spørgsmål om emnet, spørg dem i kommentarerne. Flere informative oplysninger, du finder i videoen i denne artikel.

Sådan trækkes øjenbrynene korrekt og smukt ud - trin for trin instruktioner

Korrekt valgt øjenbryn form er en budget måde at omdanne en kvindes udseende. Desuden er det muligt at udføre denne procedure selv hjemme, uden at ty til en mesters ydelser. Smukke øjenbryn gør ansigtet mere proportionelt og ser udtryksfuldt ud. De understreger let alle dydene i dit udseende og skjuler nogle fejl. Kunsten at pleje øjenbrynene kan lære enhver pige, det er værd at vide visse regler.

Funktioner af øjenbrynskorrektion derhjemme

Som i skønhedssalonen, for at pluk øjenbrynene smukt og korrekt, skal du:

 1. Vælg formen og længden af ​​øjenbryn.
 2. At trække hår ud ved hjælp af en af ​​de eksisterende teknikker.
 3. At udføre behandling af kosmetik.

Hvordan pluk øjenbryn korrekt? Til betegnelsen af ​​konturen anvendes ethvert praktisk objekt, såsom en tynd stav, for eksempel en nål eller en blyant. Sæt staven så den ene ende berører næsens vinge, og den anden med øjenets indvendige hjørne - dette bestemmer begyndelsen af ​​øjenbrynbue. Dens afslutning bestemmes, hvis linjen lægges fra næsens vinge til ydersiden af ​​øjet. For at bøje øjenbrynet smukt bør du fastgøre staven fra næsekanten gennem øjenpulverets centrum - dette er stedet for brydning.

Hvordan vælger man den rigtige form for typen person

Ved at justere øjenbrynslinierne er det muligt at ændre ansigtet radikalt, ikke kun for det bedre, men også for værre. Derfor, for at trække hårene ud nødvendigvis være i betragtning af ansigtets form. Baseret på dette er tykkelsen af ​​brow brows valgt. Så til ansigt med små, fine funktioner passer ikke for store øjenbryn, fordi de ser ud som grove, grimme. Tykke øjenbryn går kun til piger med store træk.

 • Ovalt ansigt. Kvinder af denne type udseende bør trække øjenbrynene ud og skærpe dem til ydersiden. Hvis du forsøger at blødgøre ansigtsgenstande, hvilket gør det mere aflangt, skal du danne en glat kurve på øjenbryn. Et smalt ansigt er velegnet lige, ikke for tynde øjenbryn, hvilket gør det lidt rounder. Hvis pigens kæbe og kindben er symmetriske, og hagen er massiv, er det bedre at øge øjenbrynslinjen ved hjælp af en mørk blyant.
 • Runde. Den ideelle mulighed er en lille kink i en afstand af 1/3 af længden fra ydersiden af ​​øjnene og den klassiske buede form på øjenbrynene. Det afrundede ansigt vil omdanne de høje øjenbryn, som formindsker tykkelsen tættere på halen. Men det er ikke værd at hæve armene for højt, hvis du ikke vil have et konstant overrasket ansigt. Varianterne af runde former er udelukket - de runder ansigtskonturerne endnu mere.
 • Square. I dette tilfælde er det vigtigt at skabe en yndefuld form for øjenbryn for at blødgøre de skarpe funktioner på ydersiden. For kvadratiske piger er aflange øjenbryn med en hævet del efter bøjningen egnede. Og ved enden af ​​øjenbrynens bue skal dens bredde falde.
 • Trekantet. Den skal danne en glat bøjning, en let afrundet form og en kort øjenbrynlængde. De aflange arme bryder visuelt proportionaliteten af ​​ansigten til "trekanten" form.

Forberedelse af proceduren

For at give øjenbrynerne den ønskede form, skal du have et spejl, eyeliner, pincet (pincet), en antiseptisk og bomuldsstynder. En meget vigtig rolle er spillet ved korrekt belysning. Ideelt, juster øjenbrynens kontur i dagslys, sidder ved vinduet. Før du trækker øjenbrynene hjemme, bør du kende de grundlæggende procedurer:

 • Forbered de nødvendige værktøjer, behandl tang med et antiseptisk middel.
 • Vask dine hænder med sæbe og vand.
 • Rens ansigtets hud, vasket med en blød kosmetik.
 • Fukt ansigtet med en nærende fløde og undgå området omkring øjnene.
 • Behandl øjenbrynens hud med et let, ikke fedtet lotion. Blot resten med en bomuldsstykke.
 • Hvis det ønskes, maler du øjenbrynene med speciel maling - det sparer tid på daglig makeup og gør billedet mere levende. Mørkehårede piger kan bruge sort maling, lysebrun til ansigtsbrune farve på øjenbrynene.

Øjenbrynskorrigeringsskema

 1. Markér med eyeliner hvor begyndelsen og toppen af ​​øjenbrynet vil være, bevæg let konturen.
 2. Kram hårene med en speciel børste eller en ren børste af mascara i retning af deres vækst.
 3. Fortsæt til øjenbrynskorrektion ved hjælp af pincet. Start i bunden og tag et hår med pincet. Træk øjenlågshuden til siden og træk hårene ud med en skarp rykke.
 4. Den første er at trække hårene væk, der vokser langt fra øjenbryn, og juster derefter øjenbrynens kontur direkte.
 5. Træk ikke for mange hår, ellers bliver øjenbrynene meget tynde. Fjern dem gradvist, så de selv får mulighed for at arbejde på armenes symmetri.
 6. Den afsluttende fase af proceduren bør være en antiseptisk hudbehandling.

Sådan laver du det perfekte øjenbryn: trinvise instruktioner

Sjældne heldige piger kan prale med en perfekt udtrykt øjenbryn form, som regel blandede typer er mere almindelige. Hvordan trækkes hår ud for at skabe en ideel form, der visuelt balancerer ansigtsegenskaber og skaber et harmonisk billede for en kvinde? I hjemmet er der kun to metoder til rådighed for at rette browserne - ved hjælp af pincet og tråd. Fjernelse af overskydende hår ved hjælp af voks eller ved hjælp af en kniv kan udelukkende udføres af mestere på skønhedssaloner.

Gør øjenbryn "hus"

Mange piger foretrækker den fashionable form for "house", men de tror, ​​at det er urealistisk at lave det selv. Det er en fejl, at denne stil udelukkende er underlagt en erfaren mester. Enhver pige vil være i stand til at klare denne opgave, det er kun nødvendigt at kende faseplanet for at skabe den valgte formular. Hvordan trækker du ud øjenbrynens "hus"?

 1. Markér, hvor øjenbrynens indvendige punkt ligger. For at gøre dette skal du lægge en lang blyant på indersiden af ​​øjenlåget, så det berører næsens vinge. Yderpunktet bestemmes ved at påføre en blyant fra næsens vinge til det yderste hjørne af øjet. At få den rigtige bøjning er mulig ved at tegne en linje fra det samme udgangspunkt gennem elevens midtpunkt.
 2. Markér de opnåede punkter let med en blyant, farv på den ønskede form, og fortsæt med at plukke overskydende hår.
 3. Stylister anbefaler at trække kun den nederste del af hårene ud uden at påvirke øvre, for ikke at stimulere deres vækst. Øjenbryns hår (i næsebroen) skal fjernes - du vil gøre dit ansigt åbent og venligt.
 4. Efter korrektion skal området omkring øjenbrynene behandles med et antiseptisk middel og smøres med en fugtighedscreme. Hvis øjenlågene efter proceduren ser bløde ud, skal du sætte en isterning på dem.

Fjernelse af hår uden pincet med tråd

Hvordan trækker du ud øjenbryn uden pincet? Hvis der ikke er nogen pincet på hånden, er det muligt at fjerne overskydende hår på ansigtet med en enkel tråd. Denne metode til depilation er længe blevet brugt af skønheder fra Indien. Fordelene ved denne metode for øjenbrynskorrektion er procedurens hurtighed og smertefrihed. Og selv om det vil tage lidt tid at udvikle evnen til at plukke hår med en tråd, vil du efterfølgende være glad for at have oplevelsen.

 1. Klip tråden omkring 60 cm i længden, knæk en knude, forbinder dens ender (du får en cirkel). Sæt tråden om fingrene i begge hænder, så et rektangel dannes, når det placeres.
 2. Vrid midten af ​​tråden 8 gange, så hænderne danner bogstavet "X" og står modsat hinanden. Midt på tråden bliver snoet.
 3. Smæk fingrene i højre hånd, og til venstre, tværtimod, spred det. Sørg for at den snoet del af tråden bevæger sig mod højre hånd. Smæk derefter fingrene i din venstre hånd og spred dem til højre. Den snoet tråd bevæger sig til venstre. Gentag denne handling, indtil tråden begynder at bevæge sig let.
 4. Trådens snoet længde bevæger sig til den del af ansigtet, hvor hårene trækkes ud. For et fast greb af hårene glider det snoede afsnit langsomt langs panden. Når håret kommer i trådens knude, skal du rykke det med en skarp bevægelse. For større klarhed kan du finde online hvordan du trækker øjenbrynene ud med en streng video.

Hvordan trækker du ud øjenbrynene smertefrit

 • Øjenbryn alternation. For at reducere smerten under proceduren, fjern hårene først på den ene side og derefter på den anden. Pluk et par hår på et øjenbryn, et par på den anden - dette vil give din hud en hvile.
 • Flyt i retning af vækst. Træk øjenlågshuden til siden, og tag hårene tættere på bunden.
 • Anæstesi med is. Fastgør isbiter til dem, før du starter øjenbrynskorrektionen. Dette "fryser" huden, hvilket reducerer smerten i proceduren betydeligt.
 • Brug af baby gel når du tænder. Anbring et bedøvelsesmiddel på hudområdet nær øjenbryn, hold i et par sekunder og tør det af. Huden er lidt følelsesløs, som giver dig mulighed for at trække hårene helt smertefrit ud.

Video tutorials: hvordan man plukker øjenbryn smukt

Skønheden hos en moderne kvinde består af mange små ting - en smuk makeup, sund hud, en velvalgt frisyre. Alle midler og metoder til pleje af udseende udgør en særlig mosaik af det kvindelige billede. En af de vigtigste dele af dette puslespil er den smukke form for øjenbrynene. Hvordan bestemmer man den optimale type pandebuer i overensstemmelse med deres udseende? Efter at have set den foreslåede video, vil du lære alle nuancer af den korrekte plukning af øjenbryn derhjemme.

Alt om øjenbryn trimmer

Depilation Cream Veet