Hvornår skal man begynde at bruge anti-aging creme

Siden 22 år er det tid til at tænke på ansigtspleje. Kræves for at overvåge kroppen både indefra og udenfor. Alle mulige situationer forstyrrer huden, hvilket fører til svaghed i musklerne. Anti-aging creme hjælper ikke med at løse hele problemet, men lidt fix og fugt det. Kroppen har brug for pleje og vitaminer C, E, F.

Har du brug for anti-aging midler i op til 25 år

Når man når 30, begynder dybere rynker at fremstå, især med huden omkring øjnene. Ved 35 opstår dermapause, når kollagenproduktionen stopper. Anti-aging cremer bidrager til omdannelsen af ​​sirtuins. De til gengæld regenerere DNA. Hvis deres aktivering er forkert, kan det føre til celledød.

Hvornår er det tid

Det er nødvendigt at bruge anti-aging midler siden 25 år for at forberede huden på forhånd. Sådanne faktorer som rygning, søvnmangel, kærlighed til garvning fører til for tidlig aldring. Hvis huden ikke har nogen synlige rynker, er det nok at anvende en fugtighedscreme. Anti-aging retsmidler er for dem over 30 og over 40. Hver af perioderne skal opretholdes sundt eller forynget.

Creme selektion

Der skal tages hensyn til:

• alder; Udtalt aldring efter 30, er det nødvendigt at vælge værktøjet strengt i årevis;

• hudtype; for tør mad er nødvendig, for fedt, tværtimod;

• brugstid opdelt i nat og dag, der gælder for formålet

• SPF; rynkedannelse opstår på grund af udsættelse for ultraviolette stråler;

• se; et kompleks af anti-aging midler med et obligatorisk mærke af anti-age;

Hvordan man bruger cremer

En tidligere brug af dem fører til, at huden langsomt forbereder sig på aldring og fading. Over tid vil ansigtet selv fortælle dig, når du skal anvende toning serum. Under opholdet bliver efterligning rynker dybere, så du bør tænke på cremer med solcreme.

På 35 år bliver huden mindre elastisk, hvilket giver fremdrift til brugen af ​​cremer. Efter 45 kommer en stor mængde fugt ud, så du skal genopfylde den. Ved hjælp af alderskorrigering er det muligt at skitse rynker om morgenen.

struktur

Køb anti-aging retsmidler, du har brug for at håndtere deres sammensætning. Den vigtigste ingrediens bør være kinetin, hvilket giver hudfarve og reducerer rynker. Coenzym Q10 hjælper med ernæring og mætning med mikroelementer. Hydroxysyrer tager del i skrælning og exfolierer det øverste lag af huden. Kobberpeptider stimulerer kollagenproduktion. Retinol indeholder vitamin A, der bidrager til produktionen af ​​sporstoffer i huden. Ekstrakter og olier af grøn te, røde druer bruges til foryngelse. Disse ekstrakter af planter strammer og tone op i huden.

Kremvalgsregler

1. Kosmetik bør indeholde SPF fra 15 til 30. Det hjælper også med at beskytte mod ultraviolet stråling og udseendet af de første rynker.

2. For moden hud kræver fugt, så du skal overveje dens type.

3. Prøv at købe kun bevist mærke, for ikke at skade huden.

4. Undersøg grundigt sammensætningen.

Hvis det er moderigtigt betyder det ikke, at du skal købe. Man må altid gå ud fra hudens egenskaber. Reklame er ikke altid ønsketænkning. Det vigtigste er at vælge en creme eller kosmetik, der passer til dig i alle henseender. Glem ikke dag- og natkrem. Den første beskytter huden, og den anden bekæmper sine problemer. Glem ikke masken for at holde huden i god form.

Du kan bruge skrubber, men ikke mere end 2 gange om ugen. Og hvis der ikke er nogen penge til at købe det, er den sædvanlige brygede kaffe ideel. Efter at have drukket drikken, lad ingredienserne tørre, og brug den som en skrubbe senere. Huden bliver blød og behagelig at røre ved. Kaffe kan føjes til skummet til vask eller i din egen skrubbe. For at give huden et sundt udseende, tilføj lidt aloe juice, som vil mætte den med vitaminer. Det er vigtigt at vaske med kontrasterende vand, så huden ikke mister sin elasticitet og giver friskhed med en let rødme.

Hvordan man bruger en fugtighedscreme? 8 regler fra hudlæger

Fugtighedsbevarende er af afgørende betydning, men du kan bruge plejekrøven forkert - så bliver huden olieagtig, betændt eller endda blevet værre. Dermatologer tilbyder deres anbefalinger for at hjælpe dig med at undgå sådanne problemer og sikre din huds sundhed og attraktive udstråling.

Fugt hver dag

Vedligeholdelse af sund hud kræver konsistens. Lav en plejeplan for dig selv og hold dig til det - hydration bør være din prioritet. Fugt din hud om aftenen, daglig, gør det lige efter vask. I de koldere måneder bør mere intensive midler bruges til at klare tørheden forårsaget af den kolde vind og tørringsluften i rummet. I de varmere måneder skal du bruge et lettere værktøj eller endda skifte til serum. Hvis du tager højde for disse nuancer, er din pleje garanteret optimal for din hud.

Fugt straks efter rensning.

Vent ikke for længe før du anvender en fugtighedscreme. Du skal bevare fugt i cellerne, så huden forbliver blød. Når du vasker eller bare kommer ud af brusebadet, skal du straks anvende cremen, mens huden stadig er våd. Hvis du også bruger serum, skal du anvende dem før fløden. Husk at efter en fugtighedscreme skal bruge solcreme. Dette gælder også om vinteren, når vejret synes overskyet. Følg alle disse regler for at sikre et perfekt resultat.

Fugt to gange dagligt med tør hud.

Hvis du lider af tør hud, kan du opleve skrælning og hærdeflader, nogle gange revner huden selv og det medfører blødning. Den bedste måde at klare overdreven tørhed på er at bruge ingredienser, der hjælper med at beskytte hudens naturlige fugtbarriere, der beskytter dig mod bakterier. Vælg komponenter som urea, glycerin eller dimethicon, samt petroleum gelé og squalan, som vil styrke hudbarrieren. De vil hjælpe dig med at håndtere følsomhedsproblemer med dermatitis og eksem. Hvis du har en vanskelig situation, skal du kontakte din læge - du kan få brug for et dermatologisk middel. Hvis du har tør hud på din krop, skal du prøve at bruge fugtgivende lotioner regelmæssigt. Dette vil hjælpe dig med at stabilisere din hudtilstand.

Fedtet hud har også brug for fugtgivende.

Selv om det ikke ser ud til at være logisk, behøver fedtet hud også fugtgivende. Når huden er hydreret, producerer talgkirtlen mindre fedt. Vælg let fedtfri remedier, der ikke blokerer dine porer og indeholder lette eksfolierende midler, såsom salicylsyre eller glycolsyre. Dette vil hjælpe dig med at fjerne døde hudceller, der kan forårsage en forøgelse af oiliness og acne, såvel som rene og smalle porer. Som et resultat vil ansigtet blive fugtet, men uden olieagtig glans - det er hvad sund hud skal være.

Skader ikke ansigtet

Prøv ikke at bruge for aggressive ingredienser, især hvis du har følsom eller tør hud. Læs omhyggeligt etiketterne på plejeprodukterne - de bør ikke være alkohol og duftstoffer, der kan tørre ud i huden og forårsage irritation. Du har brug for en forsigtig, lugtfri fugtighedscreme, så pas på, når du vælger en pleje, så du ikke støder på problemer.

Hold styr på effektive ingredienser.

Ikke alle fugtighedscreme er lige så gode. Når du køber en ny fugtighedscreme, skal du forsigtigt læse, hvad der er angivet på pakken. Hvis fugtighedscreme indeholder ingredienser som sheasmør, hyaluron eller ceramider, vil det være særligt effektivt. Intense fugtighedscreme med et godt indhold af naturlige fedtstoffer hjælper med at genoprette den vigtigste hudbarriere og opretholde dets beskyttende egenskaber. Husk at huske det, når du vælger et plejeprodukt til din hud.

Pick up agent til hudtype

Hver hudtype har sine egne unikke behov. Det er ligegyldigt, om du har fedtet hud eller tørt, og måske følsomt for intensive ingredienser, vil du helt sikkert finde en fugtighedscreme, ideel til dig. Læs omhyggeligt sammensætningen på etiketten, inden du vælger en fugtighedscreme, pas på de komponenter, der skal undgås. Overvej for hvem plejeproduktet er beregnet. De fleste kosmetiske midler angiver, hvilken type hud de er beregnet til. Hvis du er i tvivl, skal du vælge et basisprodukt, der er lavet til normal hud, og se dit ansigt reagere på om det bliver fedt eller tørre. Hvis huden bliver mere olieagtig, har du brug for et mindre intenst middel, men hvis tørheden ikke forsvinder, skal du vælge en tættere tekstur med en udpræget beskyttende virkning.

Undgå at ignorere symptomerne på problemet.

Omhyggelig hudpleje er afgørende for hendes helbred, men han kan ikke erstatte hjælp fra en professionel, hvis du lider af et bestemt problem. Hvis du har områder af ru hud, det revner og bløder, du jævnligt ser acne du lider af rosacea eller eksem, behøver du ikke give mening at bruge en standard kosmetik butik - lave en aftale med en hudlæge for at hjælpe dig med at finde de perfekte produkter til din hud. For alvorlige problemer bør du kun bruge kosmetik designet specielt til dine symptomer. Hvis du bruger ukorrekte midler, kan du alvorligt skade dig selv. Gør ikke denne alvorlige fejl og ignorér ikke hudproblemet.

Hvordan man bruger ansigtscreme?

Hver kvinde ønsker så længe som muligt at have en sund, tonet og smuk hud. Alle former for plejeprodukter kommer til hjælp, herunder creme, maske og serum. Men når du bruger disse værktøjer, er det nødvendigt at tage ikke kun hensyn til hudens alder og specificitet, men også reglerne for anvendelse af et bestemt stof. Inkompetent anvendelse af cremer vil ikke kun gøre din hud smuk og velplejet, men derimod kan det føre til udseende af rynker. Lad os forstå reglerne for anvendelse af ansigtscremer!

Regel nummer et: Rens altid din hud, før du påfører cremen!

Generelle regler for brug af cremer

Til fløde arbejdet med hundrede procent skal huden omhyggeligt forberedes til dens anvendelse. Det vigtigste er at huske at enhver creme kun anvendes på renset hud, ellers absorberer epidermis simpelthen ikke de nyttige komponenter. Så du skal først fjerne sminke fra huden, og derefter - vaske og våd dit ansigt med et serviet eller blødt håndklæde. Ifølge de klassiske regler om pleje, efter rensning, er det nødvendigt at opfriske dit ansigt med en blød tonic, der passer til din hudtype.

Der er også generelle anbefalinger om brugen af ​​cremer:

 • cremen påføres forsigtigt på huden med bløde klappende bevægelser af fingrene i retning af massage linjerne;
 • For det første påføres ansigtscreme på kinderne mod næsen og spredes derefter fra næse til kindbenene. På næsen påføres cremen fra toppen til kinderne.
 • Øjencreme påføres efter dens følsomhed. Det er bedst at bruge ringfingeren til dette - det er svært for dem at skubbe hårdt, så du absolut ikke skader den sarte hud;
 • På hagen fløde påføres i retning fra centrum til kindbenene, der fordeler værktøjet fra bunden opad;
 • på panden fløde smurt i retning fra næsebroen til templerne og opad;
 • På halsområdet påføres cremen mod hagen.

Vi bemærker også, at enhver, selv den mest effektive creme, bør ændres periodisk, da huden har tendens til at vænne sig til de aktive komponenter, som negerer deres virkning. Vanen med en bestemt creme kommer efter seks måneder med konstant brug, så det er bedst at skifte cremen fire måneder efter du begyndte at anvende den.

Derudover bør du aldrig smøre cremen, baseret på princippet om "jo mere jo bedre." Bustcreme har også en dårlig virkning på huden, såvel som dens utilstrækkelige mængde. En normal enkeltdosis creme er en del af størrelsen af ​​en bønne. Hvis cremen ikke er fuldstændigt absorberet, er det nødvendigt at plette det med en serviet.

Overdrive det ikke med mængden af ​​creme og fjern overskydende af det fra ansigtet!

Ideelt set bør du bruge dag og nat creme, som er produceret af et firma, og endnu bedre - tilhører samme linje. En blanding af aktive stoffer, som er en del af cremerne fra forskellige mærker, kan forårsage irritation og allergi. Men når du bruger komplementære cremer vil du øge deres effektivitet.

Dag ansigt creme

Hovedformålet med cremer af denne type er at beskytte huden mod aggressive miljøpåvirkninger og forurening, for at bremse processerne for aldring og fading. Umiddelbart ved påføring af en sådan creme begynder huden at opsuge fugtigheden; Desuden giver cremen usynlig beskyttelse på overfladen, hvilket forhindrer tab af fugt fra epidermis celler, mens du er udendørs eller indendørs med tør luft.

Dagscremer, der er designet til vinterperioden, giver også beskyttelse mod den kølige vind, hvilket forhindrer rødme og skrælning af huden. Højkvalitets cremer udfører denne funktion hele dagen. Ligesom ethvert cremeagtigt middel påføres det tørt, forrenset hud. Påfør cremen skal være ikke mindre end en halv time før du gør makeup - så vil han være i stand til at absorbere tilstrækkeligt, og makeup vil ikke "flyde".

Night face cream

Night cremer er normalt federe end dag cremer. Hovedformålet med denne gruppe af kosmetik er at sikre regenerering af hudceller, fjerne giftige stoffer og reducere forekomsten af ​​rynker (eller forhindre dem i at forekomme). Natkrem skal vælges efter hudtype. Så for fedtlignende hud bør lette cremer indeholdende vitaminerne A, C og E anvendes med en lille mængde zink for at forhindre forekomsten af ​​betændelse og sikre en ensartet hudfugtighed.

Korrekt valgt natkrem giver huden næring og regenerering.

For ejere af tør hudtype vil rigere cremer være passende, herunder vitaminerne A, E, D og F, med et højt indhold af lecithin og lipider. Når de første mimic rynker optræder, brug ceramide, peptid, retinol og aminosyre cremer. Hvis huden begyndte at tabe elasticitet, bør natkremet indeholde kollagen, og efter 45 år er det værd at se på natplejeprodukter indeholdende phytohormoner.

Korrekt udvalgt natkrem giver huden mulighed for at komme sig og hvile i søvn, da det er i denne periode, at alle forudsætninger for det normale forløb af genopretningsprocesser er tilvejebragt: ingen ultraviolet eksponering, bevægelsesløse ansigtsudtryk, accelereret blodcirkulation og cellulær metabolisme, ingen temperatur falder.

Natkrem karakteriseres som regel af en tæt konsistens, så den skal påføres to timer før sengetid. Uabsorberede rester skal fjernes ved at væde ansigtet med et væv. Hvis du anvender cremen i 20 minutter før sengetid, så mange kvinder gør det, vil det meste forblive på puden, og tilstoppede porer om morgenen vil reagere på dig med udseende af betændelse og hævelse. Forresten anbefales det ikke at tilnærme natkrem til områder, hvor der er øget hårvækst (f.eks. "Tendrils" under næsen), da dette kan forværre problemet.

sera

Serum er designet til hurtigt at løse problemerne med hyperpigmentering, fugtfattigt, skrælning, udseendet af de første og dybe rynker. Denne type kosmetik kendetegnes ved et højt indhold af aktive ingredienser, det vil sige valle er en slags koncentrat, som hjælper:

 • opnå en hurtig hudforyngelse effekt;
 • aktiver blodcirkulationen i overfladen af ​​epidermis og styr blodkarrene
 • hurtigt fod huden med fugtighed;
 • whiten dit ansigt og eliminere overdreven pigmentering;
 • mæt huden med næringsstoffer
 • reducere rynker på kort tid;
 • returnere hudtonen.

Værktøjet har en retningsvirkning, derfor er den baseret på en aktiv ingrediens eller en kombination af flere, som giver en løftende virkning, fugtgivende, nærende, beroligende eller antiinflammatorisk virkning. Denne koncentration af aktive stoffer gør det muligt at se resultatet næsten umiddelbart efter den første ansøgning.

Serum bruges til hurtigt at løse et bestemt problem.

Ovennævnte bestemmer seraens anden karakteristiske egenskab: de vælges ikke til hudtype, men til løsning af et specifikt problem. Serum har et højt indhold af stoffer, der bidrager til større permeabilitet i huden, derfor er denne type kosmetik præget af en dyb effekt. Serum påføres efter at huden er blevet renset og tonet. Den bedste effekt opnås, hvis huden tidligere blev dampet over et dampbad eller efter en dyb skrælning.

At anvende serum på hele ansigtet, tilstrækkelig mængde midler, størrelsen af ​​en ærter. Ligesom cremen køres serumet forsigtigt ind i huden med fingerspidserne langs hovedmasselinjerne. Nogle sermer indikerer at de skal bruges i kombination med en creme fra samme serie. I dette tilfælde anvendes koncentrat først, og efter 10 minutter fløde. Så du vil sørge for beskyttelse mod fordampning af de aktive komponenter i serumet og forøge effekten af ​​dets anvendelse.

Serum anvendes afhængigt af deres formål. Så fugtgivende serum påføres under dagen cremen, og nærende og regenerere - om natten. Dette værktøj skal ikke bruges for lang tid - det er normalt nok at anvende serum en gang om dagen i to uger.

Forresten, hvis du er ejer af mørk hud, skal du omhyggeligt studere seraens sammensætning - de har ofte komponenter, der giver hvidtning, så der kan være en skarp kontrast til ansigtets og halsens hud. Dette værktøj kan heller ikke bruges til problemet med papillomer og "stjerner" af kapillærerne i ansigtet for ikke at provokere deres aktivitet og vækst.

Creamy masker

God hudpleje kan ikke forestilles uden den periodiske anvendelse af masker, der giver det med værdifulde mineraler. For at korrekt anvende en maske, skal du fjerne håret tilbage, og rengør derefter grundigt huden med ikke kun rensemidler, men også en skrubber. Dermatologer anbefaler at anvende masker med en speciel børste - sådan fordeles et cremet stof med et lag af den ønskede tykkelse.

For yderligere hud ernæring, brug ansigtsmasker.

I intet tilfælde skal masken gnides - den skal kun anvendes ved at klappe bevægelser i retning fra hakeområdet til panden og fra næse til kindbenene. Når du anvender masker, undgå det sarte område omkring øjnene. Strengt modstå maskerens virkninger, det skal vaskes af med varmt vand eller forsigtigt blotte overskuddet med en serviet.

Anti-aging cremer

På den alder, når produktionsprocessen af ​​hyaluronsyre og vigtige proteiner (kollagen og elastin) falder, bør du se nærmere på midlerne til bekæmpelse af de første tegn på visning. Når du vælger en anti-aging creme, skal du styres af tilstedeværelsen af ​​aktive ingredienser (hyaluronsyre, lecithin, planteekstrakter) samt antioxidanter og stoffer for at styrke de øverste lag af huden (squalane, vegetabilske olier). Højkvalitets anti-age creme har også altid en høj UV-beskyttelse (15-30).

Denne type creme er opdelt i dag og nat type handling. Dagscreme er karakteriseret ved en lysere konsistens og absorberes hurtigt - den kan påføres en halv time før du bruger sminke. Natkremer har en mere tæt tekstur, så det anbefales ikke at anvende dem i løbet af dagen. Det er bedst at tage sig af aftenplejen i et par timer før sengetid og nyd de overskydende penge før sengetid med en serviet.

Anti-age cremer er ofte udstyret med en speciel applikator til applikation - dette værktøj gør det muligt at måle dosis fløde nødvendig til engangsbrug, og det giver også beskyttelse mod indtræk af bakterier og støv. Anti-aging creme, som andre typer cremer, påføres til renset og tørret hud i retning af massage linjer.

Øjencreme

Umiddelbart er det værd at nævne, at denne type creme har sine egne specifikationer. Det skyldes, at huden omkring øjnene er den mest ømme, med en minimal mængde talgkirtler. Det er kendetegnet ved en øget tendens til tab af fugt. Det er her, at de første mimiske rynker fremstår, og manglende søvn, luftforurening og aggressivt eksternt miljø kan forårsage hævelse og mørke cirkler.

Tender hud i øjet område har brug for særlig pleje.

Plejeprodukter til dette område vælges med særlig pleje. Det er nødvendigt at give præference for de letteste konsistenscremer eller endog gelprodukter med et højt indhold af solcreme ingredienser. Ideelt set vælg en creme, der ikke indeholder parfume. For at bruge cremen rundt om øjnene for at sikre maksimal effekt, skal du følge nedenstående anbefalinger:

 • Det første du skal rengøre huden fra kosmetik og fra midlerne til at fjerne det, hvis de er oliebaserede;
 • fløde påføres denne zone langs omkredsbenet, men ikke højere;
 • Glem ikke, at fløden ikke bør falde ind i det mobile århundredes zone;
 • Værktøjet påføres fra det indre hjørne af øjet mod templet (for den øvre region) og fra templet til næsen (til den nedre region);
 • i processen med at påføre huden kan ikke trække, men du kan kun klappe på det;
 • For at forhindre udstødning af hævelse, skal cremen påføres i 1,5-2 timer før du går i seng.

Hvordan man bruger ansigtscreme

Cream - det vigtigste grundlæggende element i pleje. Det virker - hvad er det svært? Smurt og gik. Men ikke alt er så simpelt. Cremen har sine egne nuancer af brug.

I dette indlæg vil vi fortælle dig, hvordan og hvornår du skal anvende cremen på dit ansigt, hvad der skelner dag- og natkrem, når du har brug for fugtgivende, og når du har brug for ernæring, hvornår du vælger et lysvæske, og når du har en rig tekstur.

Hvordan ansøge cremen på ansigtet

Der er flere vigtige punkter at vide.

Påfør kun cremen til forrenset hud. Fjern altid din makeup først (hvis det er tilfældet) og vask.

Efter rengøring skal du sørge for at anvende tonic. Det udligner hudens pH efter vandhanen og tjener som en vejledning til de aktive komponenter i cremen. Efter toning skal huden være lidt fugtig, så cremen "låses" vand i huden så meget som muligt, men ikke våd.

Med lette bevægelser langs massage linjerne, forsigtigt at trykke med fingerspidserne, hammer cremen ind i huden. Gnid ikke.

Bundler af elastin og kollagenfibre i dermis skærer i form af rhombusser, de lange diagonaler af disse rhombusser kaldes massage linjer (linjer af mindst stræk, Langer linjer). Det udføres på dem massage, og også sætte kosmetik. Takket være denne teknik er huden mindre strakt og skadet.

 • Ingen grund til at hælde fløde. 1 ml er nok til hele ansigtet, det er ca. 1-2 ærter. Overskydende creme absorberes ikke og vil gøre dig til en "fedtet pandekage", selv med normal og tør hud. Hvis du ved et uheld overdriver det, efter 10-15 minutter, blæk dit ansigt med en serviet.
 • Påfør cremen til 2 gange om dagen - om morgenen og om aftenen.

  Om morgenen - 30-60 minutter før du går udenfor og 15-30 minutter før du laver sminken. I løbet af denne tid har han helt tid til at suge.

  Om aftenen - 2 timer før sengetid (ideelt set i virkeligheden - mindst 30 minutter). Så at cremen absorberes i huden, ikke i puden, og har formået at arbejde.

  Det antages, at huden om natten skal hvile fra cremerne og arbejde selv. Denne filosofi, for eksempel mærke Dr. Hauschka. På trods af at denne mulighed ikke er for alle, har ingen forbudt os til at eksperimentere. Prøv det, måske vil denne særlige ordning passe dig bedst.

  • Hvis du anvender en separat SPF, er stedet helt øverst, efter en fugtighedscreme, før sminke.

  Dag og nat creme

  I grund og grund er den grundlæggende forskel mellem dag og nat ansigt creme kun den dag, creme bør ideelt set indeholde SPF. I natten fløde SPF til os til noget.

  Alt andet - fugtgivende, ernæring, lyshed, fedt, densitet, mætning af de aktive komponenter - varierer. Afhængig af sæson og hudtype kan både dag og nat creme være både lys fugtgivende og rigeligt nærende.

  Derfor gider ikke. Vælg en creme afhængig af hudens behov og ikke på etiketten "dag / nat" på etiketten.

  Fugtgivende og ernæring

  Det mest, måske brændende spørgsmål om cremer, spændende kosmetiske brugeres sind - når man skal anvende fugtighedscreme og når en nærende creme? Eller måske er det generelt nok for nogen? Vi fortæller. ☺

  Uanset hvilken type hud der er en gylden regel.

  • Ved en temperatur på over 7 grader om morgenen, påfør en fugtighedscreme, om aftenen - nærende.
  • Når temperaturen er under + 7, tværtimod - mad om morgenen, befugtning om aftenen.

  Til olieagtig og problematisk hud, vælg lettere teksturer - geler, creme-geler, emulsioner, væsker og serum. Silikonbaserede formler, uden tætte olier (smøremidler) og voks - din mulighed.

  For tør hud, se efter rigere teksturer - med olier, voks og silikoner.

  Uanset hvilken type hud i sommeren går til lysere cremer, og om vinteren - til mere mættet og tæt.

  Ansigtscreme skal påføres tidligere rengjort, protoniseret fugtig hud 2 gange om dagen med lette bevægelser langs massage linjerne. Det er nok at anvende 1 ml over hele ansigtet i gennemsnit en time før du sover eller går ud.

  I dag adskiller dagcremen kun fra nattcreme i nærværelse af SPF.

  Ved temperaturer over + 7 - om morgenen fugtiger vi huden, nærer om aftenen. Ved temperaturer under + 7 - tværtimod.

  Eventuelle spørgsmål? Spørg i kommentarerne.

  Opgrader dit kosmetiske læsefærdighed, bliv hos os og vær smuk.

  Hovedmenu

  Hver kvinde ønsker så længe som muligt at have en sund, tonet og smuk hud. Alle former for plejeprodukter kommer til hjælp, herunder creme, maske og serum. Men når du bruger disse værktøjer, er det nødvendigt at tage ikke kun hensyn til hudens alder og specificitet, men også reglerne for anvendelse af et bestemt stof. Inkompetent anvendelse af cremer vil ikke kun gøre din hud smuk og velplejet, men derimod kan det føre til udseende af rynker. Lad os forstå reglerne for anvendelse af ansigtscremer!

  Regel nummer et: Rens altid din hud, før du påfører cremen!

  Generelle regler for brug af cremer

  Til fløde arbejdet med hundrede procent skal huden omhyggeligt forberedes til dens anvendelse. Det vigtigste er at huske at enhver creme kun anvendes på renset hud, ellers absorberer epidermis simpelthen ikke de nyttige komponenter. Så du skal først fjerne sminke fra huden, og derefter - vaske og våd dit ansigt med et serviet eller blødt håndklæde. Ifølge de klassiske regler om pleje, efter rensning, er det nødvendigt at opfriske dit ansigt med en blød tonic, der passer til din hudtype.

  Der er også generelle anbefalinger om brugen af ​​cremer:

  • cremen påføres forsigtigt på huden med bløde klappende bevægelser af fingrene i retning af massage linjerne;
  • For det første påføres ansigtscreme på kinderne mod næsen og spredes derefter fra næse til kindbenene. På næsen påføres cremen fra toppen til kinderne.
  • Øjencreme påføres efter dens følsomhed. Det er bedst at bruge ringfingeren til dette - det er svært for dem at skubbe hårdt, så du absolut ikke skader den sarte hud;
  • På hagen fløde påføres i retning fra centrum til kindbenene, der fordeler værktøjet fra bunden opad;
  • på panden fløde smurt i retning fra næsebroen til templerne og opad;
  • På halsområdet påføres cremen mod hagen.

  Vi bemærker også, at enhver, selv den mest effektive creme, bør ændres periodisk, da huden har tendens til at vænne sig til de aktive komponenter, som negerer deres virkning. Vanen med en bestemt creme kommer efter seks måneder med konstant brug, så det er bedst at skifte cremen fire måneder efter du begyndte at anvende den.

  Derudover bør du aldrig smøre cremen, baseret på princippet om "jo mere jo bedre." Bustcreme har også en dårlig virkning på huden, såvel som dens utilstrækkelige mængde. En normal enkeltdosis creme er en del af størrelsen af ​​en bønne. Hvis cremen ikke er fuldstændigt absorberet, er det nødvendigt at plette det med en serviet.

  Overdrive det ikke med mængden af ​​creme og fjern overskydende af det fra ansigtet!

  Ideelt set bør du bruge dag og nat creme, som er produceret af et firma, og endnu bedre - tilhører samme linje. En blanding af aktive stoffer, som er en del af cremerne fra forskellige mærker, kan forårsage irritation og allergi. Men når du bruger komplementære cremer vil du øge deres effektivitet.

  Dag ansigt creme

  Hovedformålet med cremer af denne type er at beskytte huden mod aggressive miljøpåvirkninger og forurening, for at bremse processerne for aldring og fading. Umiddelbart ved påføring af en sådan creme begynder huden at opsuge fugtigheden; Desuden giver cremen usynlig beskyttelse på overfladen, hvilket forhindrer tab af fugt fra epidermis celler, mens du er udendørs eller indendørs med tør luft.

  Dagscremer, der er designet til vinterperioden, giver også beskyttelse mod den kølige vind, hvilket forhindrer rødme og skrælning af huden. Højkvalitets cremer udfører denne funktion hele dagen. Ligesom ethvert cremeagtigt middel påføres det tørt, forrenset hud. Påfør cremen skal være ikke mindre end en halv time før du gør makeup - så vil han være i stand til at absorbere tilstrækkeligt, og makeup vil ikke "flyde".

  Night face cream

  Night cremer er normalt federe end dag cremer. Hovedformålet med denne gruppe af kosmetik er at sikre regenerering af hudceller, fjerne giftige stoffer og reducere forekomsten af ​​rynker (eller forhindre dem i at forekomme). Natkrem skal vælges efter hudtype. Så for fedtlignende hud bør lette cremer indeholdende vitaminerne A, C og E anvendes med en lille mængde zink for at forhindre forekomsten af ​​betændelse og sikre en ensartet hudfugtighed.

  Korrekt valgt natkrem giver huden næring og regenerering.

  For ejere af tør hudtype vil rigere cremer være passende, herunder vitaminerne A, E, D og F, med et højt indhold af lecithin og lipider. Når de første mimic rynker optræder, brug ceramide, peptid, retinol og aminosyre cremer. Hvis huden begyndte at tabe elasticitet, bør natkremet indeholde kollagen, og efter 45 år er det værd at se på natplejeprodukter indeholdende phytohormoner.

  Korrekt udvalgt natkrem giver huden mulighed for at komme sig og hvile i søvn, da det er i denne periode, at alle forudsætninger for det normale forløb af genopretningsprocesser er tilvejebragt: ingen ultraviolet eksponering, bevægelsesløse ansigtsudtryk, accelereret blodcirkulation og cellulær metabolisme, ingen temperatur falder.

  Natkrem karakteriseres som regel af en tæt konsistens, så den skal påføres to timer før sengetid. Uabsorberede rester skal fjernes ved at væde ansigtet med et væv. Hvis du anvender cremen i 20 minutter før sengetid, så mange kvinder gør det, vil det meste forblive på puden, og tilstoppede porer om morgenen vil reagere på dig med udseende af betændelse og hævelse. Forresten anbefales det ikke at tilnærme natkrem til områder, hvor der er øget hårvækst (f.eks. "Tendrils" under næsen), da dette kan forværre problemet.

  sera

  Serum er designet til hurtigt at løse problemerne med hyperpigmentering, fugtfattigt, skrælning, udseendet af de første og dybe rynker. Denne type kosmetik kendetegnes ved et højt indhold af aktive ingredienser, det vil sige valle er en slags koncentrat, som hjælper:

  • opnå en hurtig hudforyngelse effekt;
  • aktiver blodcirkulationen i overfladen af ​​epidermis og styr blodkarrene
  • hurtigt fod huden med fugtighed;
  • whiten dit ansigt og eliminere overdreven pigmentering;
  • mæt huden med næringsstoffer
  • reducere rynker på kort tid;
  • returnere hudtonen.

  Værktøjet har en retningsvirkning, derfor er den baseret på en aktiv ingrediens eller en kombination af flere, som giver en løftende virkning, fugtgivende, nærende, beroligende eller antiinflammatorisk virkning. Denne koncentration af aktive stoffer gør det muligt at se resultatet næsten umiddelbart efter den første ansøgning.

  Serum bruges til hurtigt at løse et bestemt problem.

  Ovennævnte bestemmer seraens anden karakteristiske egenskab: de vælges ikke til hudtype, men til løsning af et specifikt problem. Serum har et højt indhold af stoffer, der bidrager til større permeabilitet i huden, derfor er denne type kosmetik præget af en dyb effekt. Serum påføres efter at huden er blevet renset og tonet. Den bedste effekt opnås, hvis huden tidligere blev dampet over et dampbad eller efter en dyb skrælning.

  At anvende serum på hele ansigtet, tilstrækkelig mængde midler, størrelsen af ​​en ærter. Ligesom cremen køres serumet forsigtigt ind i huden med fingerspidserne langs hovedmasselinjerne. Nogle sermer indikerer at de skal bruges i kombination med en creme fra samme serie. I dette tilfælde anvendes koncentrat først, og efter 10 minutter fløde. Så du vil sørge for beskyttelse mod fordampning af de aktive komponenter i serumet og forøge effekten af ​​dets anvendelse.

  Serum anvendes afhængigt af deres formål. Så fugtgivende serum påføres under dagen cremen, og nærende og regenerere - om natten. Dette værktøj skal ikke bruges for lang tid - det er normalt nok at anvende serum en gang om dagen i to uger.

  Forresten, hvis du er ejer af mørk hud, skal du omhyggeligt studere seraens sammensætning - de har ofte komponenter, der giver hvidtning, så der kan være en skarp kontrast til ansigtets og halsens hud. Dette værktøj kan heller ikke bruges til problemet med papillomer og "stjerner" af kapillærerne i ansigtet for ikke at provokere deres aktivitet og vækst.

  Creamy masker

  God hudpleje kan ikke forestilles uden den periodiske anvendelse af masker, der giver det med værdifulde mineraler. For at korrekt anvende en maske, skal du fjerne håret tilbage, og rengør derefter grundigt huden med ikke kun rensemidler, men også en skrubber. Dermatologer anbefaler at anvende masker med en speciel børste - sådan fordeles et cremet stof med et lag af den ønskede tykkelse.

  For yderligere hud ernæring, brug ansigtsmasker.

  I intet tilfælde skal masken gnides - den skal kun anvendes ved at klappe bevægelser i retning fra hakeområdet til panden og fra næse til kindbenene. Når du anvender masker, undgå det sarte område omkring øjnene. Strengt modstå maskerens virkninger, det skal vaskes af med varmt vand eller forsigtigt blotte overskuddet med en serviet.

  Anti-aging cremer

  På den alder, når produktionsprocessen af ​​hyaluronsyre og vigtige proteiner (kollagen og elastin) falder, bør du se nærmere på midlerne til bekæmpelse af de første tegn på visning. Når du vælger en anti-aging creme, skal du styres af tilstedeværelsen af ​​aktive ingredienser (hyaluronsyre, lecithin, planteekstrakter) samt antioxidanter og stoffer for at styrke de øverste lag af huden (squalane, vegetabilske olier). Højkvalitets anti-age creme har også altid en høj UV-beskyttelse (15-30).

  Denne type creme er opdelt i dag og nat type handling. Dagscreme er karakteriseret ved en lysere konsistens og absorberes hurtigt - den kan påføres en halv time før du bruger sminke. Natkremer har en mere tæt tekstur, så det anbefales ikke at anvende dem i løbet af dagen. Det er bedst at tage sig af aftenplejen i et par timer før sengetid og nyd de overskydende penge før sengetid med en serviet.

  Anti-age cremer er ofte udstyret med en speciel applikator til applikation - dette værktøj gør det muligt at måle dosis fløde nødvendig til engangsbrug, og det giver også beskyttelse mod indtræk af bakterier og støv. Anti-aging creme, som andre typer cremer, påføres til renset og tørret hud i retning af massage linjer.

  Øjencreme

  Umiddelbart er det værd at nævne, at denne type creme har sine egne specifikationer. Det skyldes, at huden omkring øjnene er den mest ømme, med en minimal mængde talgkirtler. Det er kendetegnet ved en øget tendens til tab af fugt. Det er her, at de første mimiske rynker fremstår, og manglende søvn, luftforurening og aggressivt eksternt miljø kan forårsage hævelse og mørke cirkler.

  Tender hud i øjet område har brug for særlig pleje.

  Plejeprodukter til dette område vælges med særlig pleje. Det er nødvendigt at give præference for de letteste konsistenscremer eller endog gelprodukter med et højt indhold af solcreme ingredienser. Ideelt set vælg en creme, der ikke indeholder parfume. For at bruge cremen rundt om øjnene for at sikre maksimal effekt, skal du følge nedenstående anbefalinger:

  • Det første du skal rengøre huden fra kosmetik og fra midlerne til at fjerne det, hvis de er oliebaserede;
  • fløde påføres denne zone langs omkredsbenet, men ikke højere;
  • Glem ikke, at fløden ikke bør falde ind i det mobile århundredes zone;
  • Værktøjet påføres fra det indre hjørne af øjet mod templet (for den øvre region) og fra templet til næsen (til den nedre region);
  • i processen med at påføre huden kan ikke trække, men du kan kun klappe på det;
  • For at forhindre udstødning af hævelse, skal cremen påføres i 1,5-2 timer før du går i seng.

  Dag eller nat? Hvordan man bruger ansigtscremer

  Den menneskelige krop lever på et biologisk ur. Alle organer og væv reagerer på skift af dag og nat, og huden er ingen undtagelse. Og det betyder at i begyndelsen og slutningen af ​​dagen er det nødvendigt at tage sig af det på forskellige måder.

  Elena Eliseeva
  Ekspert af VICHY Laboratory, Moskva

  De fleste ansigtscremer er opdelt i dag og nat. Forskellen skyldes de udfordringer, der står over for indholdet af krukker. Dagcreme bør redde fra vind, kulde, sollys og smog på gaden, fra batteriernes varme og spænding - indendørs, aften - for at hjælpe med at komme sig fra en kollision med adskillige aggressive faktorer.

  Hvorfor har vi brug for forskellige ansigtscremer?

  Om dagen går de metaboliske processer i huden i slowmotion. Dermis er "ikke indstillet" til aktivt arbejde og så forsvarsløst som muligt. Vi er tværtimod fyldt med energi og kommer ned til erhvervslivet, og dristigt udsætter vores ansigt for farer. Hvis du bruger den rigtige creme, er risikoen minimal. Morgenmidlet bør beskytte huden mod udtørring og danne grundlaget for makeup.

  Og det, og en anden rolle bliver mulig på grund af fondens specifikke sammensætning og kvalitet. En god dag ansigtscreme indeholder op til 80% vand, UV-filtre, hyaluronsyre, antioxidanter, har en let tekstur, absorberer hurtigt og tilstopper ikke porer.

  Ved solnedgang

  Om aftenen justerer kroppen sig for at hvile og opdatere. Og huden går i aktiv tilstand, tager en aktiv rolle i restaureringen af ​​væv og organer, herunder selv. Om natten skal hun kompensere for de daglige tab af vitaminer, næringsstoffer, patchmikro revner, glatte ud rynker dannet på grund af det aktive arbejde med at efterligne muskler, kassere et lag af allerede døde celler og forberede friske til mødet med den hårde virkelighed. For at udføre alle disse opgaver uden en assistent - natkrem til ansigtet - er det usandsynligt, at det lykkes. Derfor er aftenprodukter rigere i sammensætning: de indeholder mange værdifulde ingredienser, herunder nyttige aminosyrer, mineralsalte og olier, blødgørings- og eksfolierende ingredienser.

  • Rensning af huden inden du bruger dagpleje er et must! Peak sebum udskillelse finder sted kl 3-5 til om morgenen, hvilket kan føre til blokering af talgkirtler og udseendet af inflammatoriske elementer. ] Valg af rengøringsmiddel afhænger af hudtype og præferencer. Nogen repræsenterer ikke rensning uden vand og bruger derfor skind og geler, en person (især mennesker med tør og følsom hud) foretrækker en mælk eller micellær lotion.
  • Natkrem anvendes bedst kl. 8-9, når huden er mest klar til opfattelsen af ​​aktive ingredienser. Men i rytmen i storbyen er det mere bekvemt at navigere i sengetidspunktet. Natkrem bør bruges mindst 1,5 time før du går i seng.
  • Mange tror at om natten er cremen bedre ikke at anvende, fordi huden skal trække vejret. Moderne kosmetik interfererer ikke med vejrtrækning på nogen måde, natlige produkter er en del af obligatorisk pleje, så de skal anvendes hver dag.

  Foto kilde: Shutterstock

  Søvnløse nætter, overarbejde, stress påvirker hurtigt hudens tilstand. Den første ændrer øjenlågene - svulm, mørk, bliver blabby. Gør nogle enkle øjen- og hudpleje for øjenlåg og alle uger.

  På hylderne i butikker med ansigts- og kropsplejeprodukter kan du ofte finde fugtgivende serum. Er de anderledes end cremen og om de skal købe dem?.

  Kosmetiske masker tolererer ikke ståhej og hast, kræver tid og privatliv. Dette er en hel ritual: Vælg den rigtige, ryd ansigtet, læg kompositionen på det, få det godt, luk øjnene og. lad hele verden vente..

  Hvordan man bruger cremer? Nærende ansigt creme - hvordan man ansøger cremen på ansigtet.

  Når hjemmepleje til hud af enhver kvinde har brug for at lære at korrekt bruge en nærende creme. Hvis det er unskillful at udføre denne procedure, forekommer der konstant strækning af huden, og for tidlige rynker vises senere.

  En nærende fløde påføres ansigtets hud om morgenen eller om aftenen (2 timer før sengetid).

  Om aftenen skal du først fjerne dagens makeup. For at rense din hud bruger vi produkter, der passer til din hudtype. Efter vask, tørt ansigt og nakke. Nyttig artikel: Regler for anvendelse og fjernelse af makeup.

  Hvordan man bruger cremer?

  NUTRITIONAL FACE CREAM. HVORDAN ANSØGES KREAMET PÅ FACE:

  Mens huden stadig er våd, smør ansigtet med en nærende creme langs massage linjerne, og tryk forsigtigt på ansigtet med puderne af tre lige fingre som følger:

  * Fra midten af ​​hagen til ørepinden.
  * Fra hjørnerne af munden til midten af ​​øret.
  * Fra næsens vinger til midten af ​​øret.
  * Fra midten af ​​panden til templerne.
  * Fra det indre hjørne af øjet til ydersiden på det øvre øjenlåg, så på det nederste øjenlåg til det indre hjørne af øjet..
  * Hals fra bunden op til hagen.

  * Huden på øjenlågene er meget delikat, den skal behandles omhyggeligt. Øjenes ydre hjørner kan tappes hårdere, fordi der er "crow's feet".

  * Ved afslutningen af ​​proceduren skal du bruge fingrene til at trykke på øjenlågene og pludselig tage dem væk fra ansigtet og også i en cirkel.

  * Hvis du har en anden hage, anbefaler vi hurtig handling. Du skal klappe din hage flere gange om dagen med bagsiden af ​​din hånd.

  Det anbefales ikke at bruge cremer dagligt. Fra tid til anden har huden behov for hvile.

  Cremer skal ændres, da langvarig brug af samme nærende creme ikke giver den ønskede effekt.

  Kvinder fra 45 år, når tegn på hudvild er anbefalede cremer, der indeholder biogene stimulanser. Men hvis en kvinde har hår på sin overlæbe eller på hagen, så er sådanne cremer (især hormonelle) kontraindiceret.

  Du skal også huske, at kvinder i voksenalderen især skal overholde regimet, nok til at hvile. Hudpleje hjælper ikke, hvis du ikke får nok søvn, tag ikke vitaminer. Et blomstrende, sundt udseende, som nævnt, sker med de kvinder, der bruger meget tid udendørs, er venner med sport, fører en sund livsstil.

  Hvordan man bruger ansigtscreme

  VIGTIGT! For at gemme en artikel til dine bogmærker, tryk på: CTRL + D

  Spørg DOCTOR et spørgsmål og modtag et GRATIS SVAR, du kan udfylde en speciel formular på vores hjemmeside, via dette link >>>

  Hovedmenu

  Hver kvinde ønsker så længe som muligt at have en sund, tonet og smuk hud. Alle former for plejeprodukter kommer til hjælp, herunder creme, maske og serum. Men når du bruger disse værktøjer, er det nødvendigt at tage ikke kun hensyn til hudens alder og specificitet, men også reglerne for anvendelse af et bestemt stof. Inkompetent anvendelse af cremer vil ikke kun gøre din hud smuk og velplejet, men derimod kan det føre til udseende af rynker. Lad os forstå reglerne for anvendelse af ansigtscremer!

  Regel nummer et: Rens altid din hud, før du påfører cremen!

  Generelle regler for brug af cremer

  Til fløde arbejdet med hundrede procent skal huden omhyggeligt forberedes til dens anvendelse. Det vigtigste er at huske at enhver creme kun anvendes på renset hud, ellers absorberer epidermis simpelthen ikke de nyttige komponenter. Så du skal først fjerne sminke fra huden, og derefter - vaske og våd dit ansigt med et serviet eller blødt håndklæde. Ifølge de klassiske regler om pleje, efter rensning, er det nødvendigt at opfriske dit ansigt med en blød tonic, der passer til din hudtype.

  Der er også generelle anbefalinger om brugen af ​​cremer:

  • cremen påføres forsigtigt på huden med bløde klappende bevægelser af fingrene i retning af massage linjerne;
  • For det første påføres ansigtscreme på kinderne mod næsen og spredes derefter fra næse til kindbenene. På næsen påføres cremen fra toppen til kinderne.
  • Øjencreme påføres efter dens følsomhed. Det er bedst at bruge ringfingeren til dette - det er svært for dem at skubbe hårdt, så du absolut ikke skader den sarte hud;
  • På hagen fløde påføres i retning fra centrum til kindbenene, der fordeler værktøjet fra bunden opad;
  • på panden fløde smurt i retning fra næsebroen til templerne og opad;
  • På halsområdet påføres cremen mod hagen.

  Vi bemærker også, at enhver, selv den mest effektive creme, bør ændres periodisk, da huden har tendens til at vænne sig til de aktive komponenter, som negerer deres virkning. Vanen med en bestemt creme kommer efter seks måneder med konstant brug, så det er bedst at skifte cremen fire måneder efter du begyndte at anvende den.

  Derudover bør du aldrig smøre cremen, baseret på princippet om "jo mere jo bedre." Bustcreme har også en dårlig virkning på huden, såvel som dens utilstrækkelige mængde. En normal enkeltdosis creme er en del af størrelsen af ​​en bønne. Hvis cremen ikke er fuldstændigt absorberet, er det nødvendigt at plette det med en serviet.

  Overdrive det ikke med mængden af ​​creme og fjern overskydende af det fra ansigtet!

  Ideelt set bør du bruge dag og nat creme, som er produceret af et firma, og endnu bedre - tilhører samme linje. En blanding af aktive stoffer, som er en del af cremerne fra forskellige mærker, kan forårsage irritation og allergi. Men når du bruger komplementære cremer vil du øge deres effektivitet.

  Dag ansigt creme

  Hovedformålet med cremer af denne type er at beskytte huden mod aggressive miljøpåvirkninger og forurening, for at bremse processerne for aldring og fading. Umiddelbart ved påføring af en sådan creme begynder huden at opsuge fugtigheden; Desuden giver cremen usynlig beskyttelse på overfladen, hvilket forhindrer tab af fugt fra epidermis celler, mens du er udendørs eller indendørs med tør luft.

  Dagscremer, der er designet til vinterperioden, giver også beskyttelse mod den kølige vind, hvilket forhindrer rødme og skrælning af huden. Højkvalitets cremer udfører denne funktion hele dagen. Ligesom ethvert cremeagtigt middel påføres det tørt, forrenset hud. Påfør cremen skal være ikke mindre end en halv time før du gør makeup - så vil han være i stand til at absorbere tilstrækkeligt, og makeup vil ikke "flyde".

  Night face cream

  Night cremer er normalt federe end dag cremer. Hovedformålet med denne gruppe af kosmetik er at sikre regenerering af hudceller, fjerne giftige stoffer og reducere forekomsten af ​​rynker (eller forhindre dem i at forekomme). Natkrem skal vælges efter hudtype. Så for fedtlignende hud bør lette cremer indeholdende vitaminerne A, C og E anvendes med en lille mængde zink for at forhindre forekomsten af ​​betændelse og sikre en ensartet hudfugtighed.

  Korrekt valgt natkrem giver huden næring og regenerering.

  For ejere af tør hudtype vil rigere cremer være passende, herunder vitaminerne A, E, D og F, med et højt indhold af lecithin og lipider. Når de første mimic rynker optræder, brug ceramide, peptid, retinol og aminosyre cremer. Hvis huden begyndte at tabe elasticitet, bør natkremet indeholde kollagen, og efter 45 år er det værd at se på natplejeprodukter indeholdende phytohormoner.

  Korrekt udvalgt natkrem giver huden mulighed for at komme sig og hvile i søvn, da det er i denne periode, at alle forudsætninger for det normale forløb af genopretningsprocesser er tilvejebragt: ingen ultraviolet eksponering, bevægelsesløse ansigtsudtryk, accelereret blodcirkulation og cellulær metabolisme, ingen temperatur falder.

  Natkrem karakteriseres som regel af en tæt konsistens, så den skal påføres to timer før sengetid. Uabsorberede rester skal fjernes ved at væde ansigtet med et væv. Hvis du anvender cremen i 20 minutter før sengetid, så mange kvinder gør det, vil det meste forblive på puden, og tilstoppede porer om morgenen vil reagere på dig med udseende af betændelse og hævelse. Forresten anbefales det ikke at tilnærme natkrem til områder, hvor der er øget hårvækst (f.eks. "Tendrils" under næsen), da dette kan forværre problemet.

  Serum er designet til hurtigt at løse problemerne med hyperpigmentering, fugtfattigt, skrælning, udseendet af de første og dybe rynker. Denne type kosmetik kendetegnes ved et højt indhold af aktive ingredienser, det vil sige valle er en slags koncentrat, som hjælper:

  • opnå en hurtig hudforyngelse effekt;
  • aktiver blodcirkulationen i overfladen af ​​epidermis og styr blodkarrene
  • hurtigt fod huden med fugtighed;
  • whiten dit ansigt og eliminere overdreven pigmentering;
  • mæt huden med næringsstoffer
  • reducere rynker på kort tid;
  • returnere hudtonen.

  Værktøjet har en retningsvirkning, derfor er den baseret på en aktiv ingrediens eller en kombination af flere, som giver en løftende virkning, fugtgivende, nærende, beroligende eller antiinflammatorisk virkning. Denne koncentration af aktive stoffer gør det muligt at se resultatet næsten umiddelbart efter den første ansøgning.

  Serum bruges til hurtigt at løse et bestemt problem.

  Ovennævnte bestemmer seraens anden karakteristiske egenskab: de vælges ikke til hudtype, men til løsning af et specifikt problem. Serum har et højt indhold af stoffer, der bidrager til større permeabilitet i huden, derfor er denne type kosmetik præget af en dyb effekt. Serum påføres efter at huden er blevet renset og tonet. Den bedste effekt opnås, hvis huden tidligere blev dampet over et dampbad eller efter en dyb skrælning.

  At anvende serum på hele ansigtet, tilstrækkelig mængde midler, størrelsen af ​​en ærter. Ligesom cremen køres serumet forsigtigt ind i huden med fingerspidserne langs hovedmasselinjerne. Nogle sermer indikerer at de skal bruges i kombination med en creme fra samme serie. I dette tilfælde anvendes koncentrat først, og efter 10 minutter fløde. Så du vil sørge for beskyttelse mod fordampning af de aktive komponenter i serumet og forøge effekten af ​​dets anvendelse.

  Serum anvendes afhængigt af deres formål. Så fugtgivende serum påføres under dagen cremen, og nærende og regenerere - om natten. Dette værktøj skal ikke bruges for lang tid - det er normalt nok at anvende serum en gang om dagen i to uger.

  Forresten, hvis du er ejer af mørk hud, skal du omhyggeligt studere seraens sammensætning - de har ofte komponenter, der giver hvidtning, så der kan være en skarp kontrast til ansigtets og halsens hud. Dette værktøj kan heller ikke bruges til problemet med papillomer og "stjerner" af kapillærerne i ansigtet for ikke at provokere deres aktivitet og vækst.

  Creamy masker

  God hudpleje kan ikke forestilles uden den periodiske anvendelse af masker, der giver det med værdifulde mineraler. For at korrekt anvende en maske, skal du fjerne håret tilbage, og rengør derefter grundigt huden med ikke kun rensemidler, men også en skrubber. Dermatologer anbefaler at anvende masker med en speciel børste - sådan fordeles et cremet stof med et lag af den ønskede tykkelse.

  For yderligere hud ernæring, brug ansigtsmasker.

  I intet tilfælde skal masken gnides - den skal kun anvendes ved at klappe bevægelser i retning fra hakeområdet til panden og fra næse til kindbenene. Når du anvender masker, undgå det sarte område omkring øjnene. Strengt modstå maskerens virkninger, det skal vaskes af med varmt vand eller forsigtigt blotte overskuddet med en serviet.

  Anti-aging cremer

  På den alder, når produktionsprocessen af ​​hyaluronsyre og vigtige proteiner (kollagen og elastin) falder, bør du se nærmere på midlerne til bekæmpelse af de første tegn på visning. Når du vælger en anti-aging creme, skal du styres af tilstedeværelsen af ​​aktive ingredienser (hyaluronsyre, lecithin, planteekstrakter) samt antioxidanter og stoffer for at styrke de øverste lag af huden (squalane, vegetabilske olier). Højkvalitets anti-age creme har også altid en høj UV-beskyttelse (15-30).

  Denne type creme er opdelt i dag og nat type handling. Dagscreme er karakteriseret ved en lysere konsistens og absorberes hurtigt - den kan påføres en halv time før du bruger sminke. Natkremer har en mere tæt tekstur, så det anbefales ikke at anvende dem i løbet af dagen. Det er bedst at tage sig af aftenplejen i et par timer før sengetid og nyd de overskydende penge før sengetid med en serviet.

  Anti-age cremer er ofte udstyret med en speciel applikator til applikation - dette værktøj gør det muligt at måle dosis fløde nødvendig til engangsbrug, og det giver også beskyttelse mod indtræk af bakterier og støv. Anti-aging creme, som andre typer cremer, påføres til renset og tørret hud i retning af massage linjer.

  Øjencreme

  Umiddelbart er det værd at nævne, at denne type creme har sine egne specifikationer. Det skyldes, at huden omkring øjnene er den mest ømme, med en minimal mængde talgkirtler. Det er kendetegnet ved en øget tendens til tab af fugt. Det er her, at de første mimiske rynker fremstår, og manglende søvn, luftforurening og aggressivt eksternt miljø kan forårsage hævelse og mørke cirkler.

  Tender hud i øjet område har brug for særlig pleje.

  Plejeprodukter til dette område vælges med særlig pleje. Det er nødvendigt at give præference for de letteste konsistenscremer eller endog gelprodukter med et højt indhold af solcreme ingredienser. Ideelt set vælg en creme, der ikke indeholder parfume. For at bruge cremen rundt om øjnene for at sikre maksimal effekt, skal du følge nedenstående anbefalinger:

  • Det første du skal rengøre huden fra kosmetik og fra midlerne til at fjerne det, hvis de er oliebaserede;
  • fløde påføres denne zone langs omkredsbenet, men ikke højere;
  • Glem ikke, at fløden ikke bør falde ind i det mobile århundredes zone;
  • Værktøjet påføres fra det indre hjørne af øjet mod templet (for den øvre region) og fra templet til næsen (til den nedre region);
  • i processen med at påføre huden kan ikke trække, men du kan kun klappe på det;
  • For at forhindre udstødning af hævelse, skal cremen påføres i 1,5-2 timer før du går i seng.

  Del i sociale. netværk

  Læs også

  Post navigation

  Tilføj en kommentar Annuller svar

  Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

  Hvordan man bruger ansigtscreme?

  Der er mange versioner og teorier om, hvordan man korrekt anvender cremen til ansigtet. Pantry skønhed vil fortælle dig de grundlæggende regler for brug af cremer, samt nogle tabuer om brugen af ​​dette værktøj.

  Til at begynde med skal ethvert cremet værktøj anvendes på renset hud. Ellers vil det simpelthen ikke være i stand til at tage (absorbere i sig selv) de nødvendige stoffer indeholdt i fløden.

  Brug som regel den creme, der passer til din hudtype (som anbefalet af producenten).

  Hvis du i øjeblikket ikke er sikker på, hvilken type hud du er, kan du bestemme det med et enkelt forsøg.

  Hvordan man bestemmer typen af ​​hud?

  For at gøre dette skal du vaske dit ansigt med sæbe og vand, skiftevis med varmt og koldt vand. Begynd og færdig med at vaske med koldt vand. Nyd let huden med et håndklæde. Efter en time eller to påføres cigaretpapir på huden. Hvis papiret har pletter i kinderne og panden, er huden olieagtig, hvis der ikke er pletter, og huden føles behagelig, er huden normal. Hvis der ikke er spor tilbage, men du har en følelse af tæthed, tør hud - ansigtshuden er tør.

  Før første brug af en ukendt ansigtscreme anbefales det at teste for allergi og hudfølsomhed. Påfør cremen bag øret - hvis der efter nogle timer ikke er lyse tegn på irritation og allergi - kan du bruge produktet til det tilsigtede formål.

  Hvordan man ansøger cremen på ansigtet?

  Så er ansigtet ryddet, og den rigtige hudcreme er valgt. Påfør cremen på ansigtet, hvis der er bløde bevægelser med fingerspidserne. Ansøgningen skal udføres i et tyndt lag og kun langs massage linjerne, ellers vil huden blive udsat for stregmærker og udseendet af for tidlige rynker.

  Påfør nogle få dråber fløde på kinderne, i hjørnerne til næsens vinger. Flyt fløden gradvist fra næsens vinger til kindbenene. Smør næsen selv fra top til bund, fra næse til næsespids.

  Forsigtighed bør følges ved påføring af cremen på området omkring øjnene. Dette er et af de mest følsomme områder i ansigtet, og akavet, skarpe bevægelser (primært med negle) kan skade hudceller. Derfor er en creme påført området omkring øjnene med en ringfinger, da den er den svageste og mest uudviklede.

  Med hensyn til hagen - skal cremen på begge sider af hagespidsen til kindbenene anvendes i retning fra bunden opad.

  Panden, såvel som hagen, er mentalt opdelt i to dele (normalt ved næsebroen). Påfør cremen fra midten af ​​panden til templerne. Begynd i bunden (over øjenbrynsniveau). Gradvist bevæges fingrene "lineært" opad.

  Det skal bemærkes, at selv din yndlingscreme bør ændres med jævne mellemrum. Huden, som et levende element, har tendens til at tilpasse sig og blive brugt. Fuld afhængighed af cremen, som regel, sker efter 4-6 måneder med at bruge det samme produkt.

  Derfor er den bedste mulighed alternativ skifte af fløde i to eller tre måneder.

  Og endelig - et par tabuer på den forkerte brug af fløden.

  1. Det er en fejl at anvende enhver creme i henhold til princippet "jo mere - jo bedre". Her virker det ikke. Huden er designet på en sådan måde, at den kun kan absorbere den del, den har brug for, så resten vil forblive på overfladen af ​​huden.

  2. Overskydende creme, der ikke kunne absorberes og forblev på overfladen af ​​huden, vil ikke medføre fordele. Det bør fjernes med en bomuldspinne. Ellers vil overskydende creme tilstoppe porerne, og huden vil ikke kunne trække vejret, hvilket kan føre til hævelse og udvidelse af porerne. Derfor kan du ikke forlade cremen på ansigtet "om natten". Effekten vil være det modsatte - øjenlågene kan svulme, poser vises under øjnene.

  3. Påfør ikke cremen på ansigtet med bogstaveligt "voldelige" bevægelser. Om hudens følsomhed er skrevet ovenfor, og selvfølgelig - det har brug for i din henseende.

  4. Hvis du efter påføring af cremen havde følt ubehag, reagerede din hud med rødme, irritation eller udslæt - kassér det valgte middel. På trods af alle mulige løfter fra producenterne af den mirakuløse effekt af fløden, husk - ingen har aflyst individuel intolerance. Pas på og sørg for dig selv.

  Hvordan man bruger cremer? Nærende ansigt creme - hvordan man ansøger cremen på ansigtet.

  Når hjemmepleje til hud af enhver kvinde har brug for at lære at korrekt bruge en nærende creme. Hvis det er unskillful at udføre denne procedure, forekommer der konstant strækning af huden, og for tidlige rynker vises senere.

  En nærende fløde påføres ansigtets hud om morgenen eller om aftenen (2 timer før sengetid).

  Om aftenen skal du først fjerne dagens makeup. For at rense din hud bruger vi produkter, der passer til din hudtype. Efter vask, tørt ansigt og nakke. Nyttig artikel: Regler for anvendelse og fjernelse af makeup.

  Hvordan man bruger cremer?

  NUTRITIONAL FACE CREAM. HVORDAN ANSØGES KREAMET PÅ FACE:

  Mens huden stadig er våd, smør ansigtet med en nærende creme langs massage linjerne, og tryk forsigtigt på ansigtet med puderne af tre lige fingre som følger:

  * Fra midten af ​​hagen til ørepinden.

  * Fra hjørnerne af munden til midten af ​​øret.

  * Fra næsens vinger til midten af ​​øret.

  * Fra midten af ​​panden til templerne.

  * Fra det indre hjørne af øjet til ydersiden på det øvre øjenlåg, så på det nederste øjenlåg til det indre hjørne af øjet..

  * Hals fra bunden op til hagen.

  * Huden på øjenlågene er meget delikat, den skal behandles omhyggeligt. Øjenes ydre hjørner kan tappes hårdere, fordi der er "crow's feet".

  * Ved afslutningen af ​​proceduren skal du bruge fingrene til at trykke på øjenlågene og pludselig tage dem væk fra ansigtet og også i en cirkel.

  * Hvis du har en anden hage, anbefaler vi hurtig handling. Du skal klappe din hage flere gange om dagen med bagsiden af ​​din hånd.

  Det anbefales ikke at bruge cremer dagligt. Fra tid til anden har huden behov for hvile.

  Cremer skal ændres, da langvarig brug af samme nærende creme ikke giver den ønskede effekt.

  Kvinder fra 45 år, når tegn på hudvild er anbefalede cremer, der indeholder biogene stimulanser. Men hvis en kvinde har hår på sin overlæbe eller på hagen, så er sådanne cremer (især hormonelle) kontraindiceret.

  Du skal også huske, at kvinder i voksenalderen især skal overholde regimet, nok til at hvile. Hudpleje hjælper ikke, hvis du ikke får nok søvn, tag ikke vitaminer. Et blomstrende, sundt udseende, som nævnt, sker med de kvinder, der bruger meget tid udendørs, er venner med sport, fører en sund livsstil.

Antalkohol mod uønsket hår

Hvor meget laser hårfjerning er nok: anmeldelser af dem, der har prøvet det på dens faktiske varighed