Hvordan man påfører voks på øjenbrynene

Smukke tykke og veldefinerede øjenbryn er tilbage i mode. Kvinder søger konstant efter et middel, og efter at have fundet det, undrer de sig over brugernes rigtighed. På nuværende tidspunkt af de foreslåede kosmetiske produkter er skygger med voks mest populære til modellering øjenbryn. De indtager en ledende position i salget og modtager et stort antal positive tilbagemeldinger. Men for at makeupresultatet skal kunne tilfredsstille dig, skal du male dine øjenbryn korrekt med skygger og voks.

Smuk tyk øjenbryn

Hvad skal man overveje

Anvendelse sminke er enkel, især hvis du kender nuancer og visse regler.

Før du kommer til virksomhed, skal du huske nogle punkter.

 1. Det er vigtigt at vælge den rigtige farve og farvefarve i henhold til typen.
 2. Øjenbryn farve efter påføring af et tonal fundament og pulver på ansigtet.
 3. Vælg den mest passende øjenbryn form.
 4. Skygger skal være lette at anvende og ikke skrælle.
 5. Det er bedre at bruge et sæt skygger med voks.

Et sæt skygger med voks.

Mange producenter tilbyder forskellige muligheder for værktøjer. Brugen af ​​kits har visse fordele. Alt er allerede udvalgt i dem for en behagelig og harmonisk sminke, se de viste billeder. Sådanne mærker som Loreal, Avon, Pupa, Letual, Luxe Visage og andre har gode eksempler på skyggesæt med voks.

Voks øjenskygge sæt

Fordele ved brug af kits

Når du køber en separat øjenbryn makeup produkter, kan det være svært at vælge nuancer. Og også du vil bruge ekstra tid på at søge efter den rigtige børste og andet tilbehør.

Anvendelse af øjenskyggebrowsere

Et godt sæt øjenbryn og voks øjenskygger vil omfatte følgende tilbehør:

 • skrå børste, som er praktisk at anvende ved påføring af et farvepigment;
 • pincet eller pincet for at fjerne overskydende hår;
 • børste til kamning;
 • to nuancer af skygger;
 • voks til modellering og fastgørelse af formularen;
 • Der kan være et spejl i sagen omslag.

Boksens form og materiale kan være anderledes. Fordelen ved at bruge sætene er, at alt hvad du behøver er i ét tilfælde og er kompakt foldet. Og det er også vigtigt, at de to farvetone nuancer passer perfekt sammen.

Sådan appliceres øjenbrynskygger med voks i faser

Så hvis du er sikker på, at tonen i de skygger du vælger er perfekt til dit ansigt, kan du begynde at skabe smuk makeup.

 1. Påfør pulver til den forberedte ansigtshud.
 2. Comb øjenbrynene med en særlig stiv børste.
 3. Vi samler voks fra et sæt på en børste og model det ved hjælp af den ønskede form. Vi arbejder godt på områder med urolige hår og rum.
 4. En mørkere skygge af pulver male overfladen af ​​øjenbryn. Vi lægger særlig vægt på halen, hullerne og den øverste del af buen.
 5. Lysfarve maling over begyndelsen af ​​buen og dens øverste del.
 6. Skygge farve pigment jævnt.
 7. Pensel fixer den endelige form som på billedet.

To nuancer af skygger kan blandes for at opnå den nødvendige subton. Voks bør ikke indtastes for meget for at undgå dannelse af klumper. Det er vigtigt at male skyggerne jævnt. Kundeanmeldelser siger, at skygger med voks har en blød og let tekstur med et overkommeligt prisklasse: L'Oreal, Avon, Letual. Korrekt brug af kvalitetsværktøjer er let. For mere information om oprettelse af øjenbrynsminning, se video 1.

Nuancer af smuk makeup

Brug af øjenbryn skygger med voks er meget mere bekvemt end uden det. Og der er flere grunde til dette:

 • Tilstedeværelsen af ​​voks giver dig mulighed for jævnt at fordele skyggerne;
 • hårene er sikkert fastgjort i den ønskede position;
 • voks giver håret en naturlig sund glans og tørrer ikke huden ud;
 • farve pigment, øjenskygge eller pulver, varer længere.

Vær opmærksom! Start altid øjenbrynens farvning fra bunden, og bevæg dig gradvist mod buen. Det er nødvendigt at bruge en stiv eller halvstiv børste, som hjælper dig med at sætte hårene korrekt ind og fordeler pulveret jævnt. For piger, der har fremragende øjenbryn, er det bedre at bruge delvis påfyldning.

Det er nemt at male øjenbryn med skygger og voks, det vigtigste er at vælge den rigtige bueform. Hvis du stadig ikke kan tegne en smuk form, skal du bruge skabelonerne.

Hvordan man bruger øjenbrynskygger med voks?

Øjenbrynskygger er et godt alternativ til blyant. Makeup-kunstnere foretrækker ofte dem. Ved hjælp af skygger kan du opnå den mest naturlige makeup. Mange piger i dag er meget bekymrede over spørgsmålet om, hvordan man bruger øjenbrynskygger med voks, fordi kosmetiske virksomheder producerer sådanne produkter oftere.

Hovedkomponent

Denne voks er ikke den samme som den, der anvendes til depilering. Dette er et modelleringsværktøj, der gør det muligt for kanterne at holde formen og holde den farve, de blev tonet på.

Stoffet på et naturligt grundlag kan være af forskellige typer:

 • Hvid / gennemsigtig vokslås, komplet med tørre skygger.
 • Særlige skygger, hvor voksen allerede er med i sammensætningen (sådanne midler kaldes undertiden "fudge").
 • Healing voks for at forbedre hårvæksten.

Ejere af tykke, brede og ret mørke øjenbryn kan ikke bekymre sig om farve. Det vil være tilstrækkeligt at anvende hvidt (når det bliver påført, bliver det gennemsigtigt) voks til styling og forbedring af formen. I dette tilfælde fjernes overskydende hår med pincet, og derefter påføres stoffet direkte på hårene ved hjælp af en speciel børste. De bliver elastiske og bøjelige. Dernæst en børste til at give øjenbryn den ønskede form, juster bøjningen.

Nogle gange sker det, at pigerne bliver tørre og hårde hår, der er slået ud af den generelle form, men du kan ikke trække dem ud - du vil miste mønster og tæthed. Sådan "fidget" kan også "pacificeres" med en lille smule gennemsigtig voks.

Hvis øjenbrynerne har brug for maling, skal du først foretage en korrektion med pincet og derefter male dem med skyggernes lyse slag. Først derefter bruges voksfikseren. Øjenbryn med et sådant design bedre bevarer deres form, og farven forbliver lys i 6-8 timer.

Som terapeutisk middel påføres voksen natten over og masserer øjenbrynene med en børste.

Værktøjet kan præsenteres i en kompakt pakning (påført med pensel), i form af en blyant (gennemsigtig eller tonet) og i halvflydende form (noget som en mascara).

Særlige egenskaber

Det ser ud til, at toppen af ​​populariteten af ​​tatovering, mikroblading og øjenbrynfarver er gået - sminkeartisterne er i store mængder til fordel for et naturligt udseende. Og da tendensen til naturlige brede øjenbryn ikke er blevet annulleret, betyder det at du bliver nødt til at tynde, hvad naturen har givet!

Øjenbryn skygger "arbejde" bedre end blyanter. De er blødere, giver dig mulighed for at skabe en mere subtil og naturlig linje og fylde rummet mellem hårene, så ingen vil gætte, at det er farvestof. Selvfølgelig er en blyant også nyttig for at tegne et perfekt øjenbryn. Men hans opgave vil kun være at fokusere på de vigtigste områder - spidsen, bøjningen og begyndelsen.

Anvend på øjenbryn sædvanlig øjenskygge af brune nuancer, selvfølgelig er det muligt. Men de vil sandsynligvis flyve hurtigt. Særlige skygger indeholder tilsætningsstoffer (herunder voks), der forbedrer deres holdbarhed. De er tættere og lysere, fordi Huden under øjenbrynene er meget hårdere end på øjenlågene. Nuancerne i "til øjenbrynskyggen" er også til gavn - det er meget nemmere at vælge dem selv.

Ofte er øjenbryn nuancer ikke frigivet solo, men i sæt: pigment plus fikseringsvoks. Pakket farver er normalt to, mørke og lyse. Nogle mener, at lyset skygger for blondiner, og mørke - til brunetter. Faktisk er der to nuancer givet for at blande dem sammen. Dette giver dig mulighed for præcist at vælge din farve.

Hvis du spiller nuancer, kan du visuelt rette fejlene i udseende. For eksempel kan tætte øjne "arrangeres", der markerer begyndelsen af ​​øjenbryn (ved næsen) med en lysere skygge og spidsen - med en mørkere. Hvis du gør det modsatte, kan du "flytte" vidtrækkende øjne.

Voksen i sætet bruges som fixer - den påføres oven på skyggerne, som om forsegling af designet.

Hvis voks ikke er inkluderet i sættet, kan det købes separat, for eksempel i blyant - det er meget praktisk at bruge.

Hvordan vælger man?

I dag producerer næsten alle selvrespektive kosmetiske mærker sit eget produkt til øjenbryn. Det kan være en skygge i en blyant, flydende tonet voks, øjenbrynspulver osv. Optimal, især for begyndere, at købe et sæt. Dette er en praktisk boks, ofte med et spejl, der rummer alt: miniaturebørster, voks, pigmenter og nogle gange endda pincett.

Behov for at fokusere på din tegnebog og farvetype. Det grundlæggende princip om farvevalg - øjenbryn bør være en tone mørkere end håret. Det er dette, der vil skabe den nødvendige kontrast, klarhed og gøre ansigtet ekspressivt. Som en mulighed - at matche. Men i hvert fald ikke lettere!

Her er et par sæt skygger, der har den bedste feedback fra købere:

Shiseido Øjenbryn styling kompakt

Premium sæt til den rigtige pris. Pakken indeholder to nuancer, et spejl og en dobbeltsidet børste - afskåret på den ene side og en spids skumgummi applikator på den anden. Interessant producerer producenten tre paller i forskellige farver: Du kan vælge den perfekte tone.

Pupa øjenbryn design sæt

Et sæt af gennemsnitspriskategori. Kassen indeholder tørt pigment, voksfiksering, penselbørste og en lille pintsetik. Dette gør sættet til en ideel mulighed for rejser - alt hvad du behøver er allerede inde.

Pupa udgiver også sættet i tre nuancer.

NYX Øjenbryn kage pulver

I sætet er der to nuancer af skygger, voks, børste og børste. Fås i 6 nuancer, som vælges ud fra hårfarve.

Skygger modstandsdygtige og lyse, lyver godt. Voks, ifølge mange kunder, er meget skinnende og for mærkbar - ikke alle bruger det.

L'oreal Brow Artist

Sæt med voks, børste, børste og pincet. Ifølge anmeldelser, meget velholdt, uden for meget skinne og rullende. Interessant nok har voksen også en skygge i henhold til hvilken farve skyggerne i pakken. Fabrikanten anbefaler, at du først anvender voks, justerer formen og derefter farver øjenbrynene med pigment.

Oriflame Eyebrow Kit

Et værktøj fra den gennemsnitlige priskategori, som i løbet af rabatperioden kan købes meget billigt. Pakken indeholder to pigmenter (lys og mørk) og voks. Inden i boksen er der et separat indtrækeligt rum til børster - den ene er designet til farvning, den anden - til påføring af voks. Men ifølge anmeldelser er børsterne meget små og tykke, ikke egnede til at trække tynde linjer. På låget - foldespejl.

Farvepaletten er en.

Hvordan male?

Gør øjenbryn skygger med voks skal fases. Det vigtigste er at sætte dem i orden, ellers vil ingen kosmetik kunne korrigere dem. Det er nødvendigt at trække overskydende hår med pincet (det er ønskeligt at gøre dette om natten eller mindst en halv time før påføring af makeup, ellers vil der være rødme omkring øjenbrynene!). Det menes at du kun skal trække hårene ud i bunden, fordi toplinjen antyder formen og bøjningen.

Dernæst skal du kaste dit øjenbryn med en børste og lægge hårene omhyggeligt.

Spidsen af ​​blyanten skal pege på det sted, hvor øjenbrynet skal begynde. Derefter - vippe blyanten, så den passer præcist gennem din elev. Blyanten angiver det højeste punkt af kanten. Vipp så blyanten så den berører det yderste hjørne af øjet. Dette bliver toppen af ​​din pande.

Nu kan du tegne. Vælg eller bland den passende farve på skyggerne. Indtast lidt på en tynd skæv børste og træk først de øverste og nederste linjer under hensyntagen til de punkter, der var markeret med en blyant. Derefter udfyldes mellemrummet mellem linjerne med lette rykkede bevægelser på børsten. Vær særlig opmærksom på punkterne - øjenbryn skal være særligt tydelig. Du kan tegne disse steder i blyant, men med tynde og lyse streger.

Derefter skal du skygge pigmentet for at gøre det så naturligt som muligt. Brug en børste til forsigtigt at "smøre" tegningen og forsøge at skjule de steder, hvor blyantlinjer og skygger kombineres. Figuren skal være ensartet.

Derefter fastlægges skyggerne. På den anden børste (eller den anden side af børsten) skal du skrive en lille smule voks og let anbringe den over håret. Det hjælper yderligere med at skygge farven. Det vigtigste er at sikre, at voksen ikke lægger klumper og ikke for at skinne.

Overskyggende skygger, der kunne smuldre væk, børste af. I nogle sæt er der en speciel højttaler, der skal anvendes under øjenbryn - det skinner ansigtet og gør sminken mere ekspressiv. Et par dråber (hvis det er flydende) eller punktbørstning (hvis det er kompakt) vil være nok. Værktøjet køres forsigtigt ind i huden under bøjlen af ​​øjenbryn og spids.

I den næste video - anvender øjenskygge øjenbryn teknik med NYX øjenbryn kage pulver.

Øjenbryn voks: Hvorfor er det nødvendigt og hvordan man bruger det?

Ikke så længe siden blev en samling stylister og makeup kunstnere genopfyldt med et andet stylingværktøj, som allerede har formået at vinde bred popularitet. Denne øjenbryn vokser op på en helt ny måde. Mange tror stadig, at det er nødvendigt for epilering, det vil sige fjernelse af overskydende hår i denne del af ansigtet. I virkeligheden er det et kosmetisk udfører en helt anden funktion: det hjælper at give den ønskede form øjenbryn, dvs. indfanger hår i den rigtige retning, ligesom en lak... Undervejs kan han stadig male dem i en lys skygge. Og dette mirakelmiddel er tilgængelig fra nu af for absolut alle.

Hvorfor har jeg brug for øjenbryn voks?

Sig straks: det drejer sig ikke om voksstrimler, som virkelig er nødvendige for hårfjerning af ekstra hår på ansigtet. Emnet for vores samtale er øjenbrynskorrektion med voks, som sædvanligvis sælges i form af blyant eller pulver, alene eller i et sæt med skygger. Ved at beslutte at bruge denne usædvanlige kosmetik, kan du:

 • form øjenbryn;
 • glat og lydig selv de mest stædige hår, som nogle gange vokser i en helt anden retning end resten;
 • Læg øjenbrynens form i lang tid (op til 8-9 timer);
 • tint øjenbryn i den rigtige skygge.

Som praksis viser, modellering øjenbryn voks er nyttigt for kvinder, der altid har haft vanskeligheder med at forme og bøje øjenbrynene med styrken af ​​nogle individuelle træk. For eksempel:

 • individuelle hår i øjenbrynene lever deres eget liv, dvs. de er slået ud af den fælles strøm og en given linje: Nu behøver du ikke skære dem: under påvirkning af kosmetisk voks vil de ligge som du har brug for;
 • stive hår i øjenbrynene, vanskeligt at klare og kæmme;
 • nogle hår i øjenbrynene vokser hurtigere end andre og dermed krænker den perfekte linje;
 • enhver indsats for at forme øjenbrynene i løbet af dagen kan gå tabt på grund af regn, et stærkt vindstød, olieagtig hud eller skødesløs bevægelse: nu vil alt dette ikke være skræmmende, da voksen permanent fastgør den linje, du gav til dine kanter ;
 • tørre hår kan ikke kæmes: tørre skygger og pulvere falder ikke på dem, og fedtede teksturer spredes og strømmer: ved hjælp af voks bliver det ikke svært at lægge dem.

Hvis du finder ud af dine problemer og lidelser, er voksning af dine øjenbryn din rigtige frelse. Bare et par slag hver morgen - og du kan glemme denne del af ansigtet for hele dagen, være sikker på at alt er fint med hende. Det er værd at prøve kun én gang - og dette fantastiske værktøj vil leve for evigt i din kosmetiske taske. Er du bange for, at den foreslåede kosmetik vil indeholde for mange parabener og sulfater? Lad os huske lektierne fra kemi og forsøge at finde ud af, hvad moderne producenter gør denne meget øjenbryn voks.

Uddannelsesprogram for skønheder

Brugt til at vokse (voks) af øjenbryn? Makeup kunstnere og skønhedseksperter insisterer på, at de ekstra hår i denne del af ansigtet er endnu bedre at trække ud. Så væn dig for at forkæle dine pande med voks udelukkende for at rette deres form.

Øjenvipper kræver vedligeholdelse, lytte til vores anbefalinger og dine øjenvipper vil altid være perfekte.

Den kemiske sammensætning af øjenbryns voks

På dagens marked er øjenbrynfiksationsvoks repræsenteret ved to former for frigivelse: en blyant eller et pulver (skygger). Men sammensætningen af ​​dem er omtrent det samme. Du skal forstå, at forskellige producenter gør deres egen "smag" i den, men de kan stadig ikke undvære de vigtigste ingredienser. Her er hvad der kan gemmes i dette værktøj:

 1. Bivoks er grundlaget for dette kosmetiske produkt, som i en frosset form retter hårene i den rigtige retning og holder dem så i lang tid.
 2. Talc er et nyttigt mineral, da det absorberer ubehagelige lugte, har vandafvisende egenskaber og giver voks mulighed for at blive bedre på øjenbrynene.
 3. Nylon-12 - på trods af at det er syntetisk og ikke et naturligt stof, absorberer disse granuler aktivt talg, hvilket gør det muligt for resten af ​​kosmetik (skygger og pulver) at holde øjenbrynene i lang tid.
 4. Dimethicone - silikone stof olieagtig konsistens, skaber en beskyttende film på hårene, en slags barriere.
 5. Propylenglycol ceteth-3-acetat er et forholdsvis aggressivt stof, der anvendes af producenterne til at give fugtigheds- og blødgørende egenskaber til voks.
 6. Zink Stearate - voks fyldstof, der giver en kosmetisk produkt slip egenskaber.
 7. C12-15 Alkylbenzoat - fortykningsmiddel, antimikrobielt middel.
 8. Silkepulver - pulver af silke kokoner, der har antibakterielle, fugtighedsgivende og beskyttende egenskaber.
 9. Silica - silicium, der giver den nødvendige tæthed og viskositet til øjenbryns voks.
 10. Lauroyl lysin - takket være dette stof har voksen en blød ensartet tekstur.
 11. Tocopherol, retinol, C-vitamin - producenterne inkluderer i voksens øjenbryn forskellige vitaminer, der udfører mange funktioner her: de er konserveringsmidler, antioxidanter og beskyttelsesmidler mod skadelige eksterne påvirkninger og fødevarekilder.
 12. Octyldodecyl stearoyl stearat - balsam for at øge viskositeten af ​​voks.
 13. Ceresin - bruges af producenterne til at give den nødvendige konsistens af voks.
 14. Dimethiconol - denne siliconepolymer giver øjenbrynets voksmodstand over for vand.
 15. BHT er et almindeligt konserveringsmiddel, selvom det har lette antioxidantegenskaber.
 16. Citronsyre - Citrusekstrakt til stabilisering af pH-balancen på huden.
 17. Methylparaben og Propylparaben er velkendte konserveringsmidler med antimikrobielle egenskaber.
 18. Urteekstrakter nærer hårene indefra.
 19. Æteriske olier giver øjenbrynens voks en behagelig aroma.

Denne omtrentlige sammensætning har voks til øjenbryn styling, selv om hver enkelt producent beslutter på sin egen måde hvad der skal medtages i denne kosmetiske og hvad man skal nægte. Undersøg omhyggeligt listen over ingredienser på pakken, for ikke at blive gissel af parabener, farvestoffer og dufte. Husk: Jo mere i sammensætningen af ​​voksen vil være naturlige ingredienser, jo mere behageligt vil dine øjenbryn være. Sammensætning er ikke det eneste kriterium for valg af det ideelle produkt.

Gode ​​råd

Undersøg sammensætningen, vær ikke bange for konserveringsmidler. Tross alt takket være dem kan holdbarheden af ​​øjenbryn voks vare op til seks måneder.

Udvælgelseskriterier

Har du besluttet at inkludere fastsættelse øjenbryn voks i din hjem makeup taske, så de ser perfekt ud i enhver dårlig vejr? Prisværdig beslutning. Men hvordan vælger man et værktøj, der vil glæde sig med sin effekt fra første gang? Der er flere kriterier, som du skal navigere for at få det bedste voks til dine øjenbryn.

 1. Undersøg ratingsne. Hvilket land og brand gør du stoler på? Beslut om prisklasse. Du kan bruge en voks øjenbryn blyant fra premium klasse, hvis omkostninger vil ende i tre nuller. Og du kan gemme og købe en budgetmulighed.
 2. Efter bedømmelserne skal du have en liste over 3-4 midler. Gå nu over anmeldelser om hver af dem. Udelad de muligheder, der har flere ulemper end fordele.
 3. Nu er det tid til at shoppe. Online butikker, supermarkeder og markeder er ikke de bedste steder at købe et sådant produkt. Du skal føle og se det med dine egne øjne. Brand butikker og saloner - det er her du vil gå.
 4. Læs alle de oplysninger, der vises på pakken. Se først på udløbsdatoen.
 5. Kontroller, om der er for mange parabener og konserveringsmidler i øjenbrynens voks, som du har valgt at købe.
 6. Hvis det er en tonet voks til øjenbryn, skal du tænke igen, om det passer til din farvetype? En win-win mulighed her vil være et farveløst produkt. Til brunetter vil den sorte farve være ideel til brunehårede kvinder og blondiner - brun og nuancer. Prøv farve på bagsiden af ​​hånden.
 7. Hvis du er i tvivl eller spørgsmål, tøv ikke med at spørge deres salgsassistent.

Nu ved du, hvad øjenbryn voks er til og hvordan man vælger det korrekt. For at lette din sidste opgave, bringer vi os opmærksom på TOP-10 bedste kosmetik. Det vil hjælpe dig med at navigere i mangfoldigheden af ​​det foreslåede produkt.

Til dine oplysninger

Hvis du aldrig har brugt øjenbryn voks før, skal du for første gang købe et mellemstor produkt. Budgetindstillingen kan skuffe dig og permanent fremmedgøre brugen af ​​dette værktøj. Premium klasse er for dyrt: hvis voks af en eller anden grund ikke passer dig, bliver pengene kastet til vinden.

Øjenbrynsvoks: Topbedømt

Siden modelleringen af ​​øjenbryn med voks har vundet fart for nylig, tilbyder mange førende mærkefirmaer dette produkt til deres brugere. Konkurrencen er til stede, hvilket betyder - rækken er rig, for enhver smag og præference. I den præsenterede rangordning af de bedste fikserings voks til øjenbryn, går varer fra premium klasse til budgetmuligheder.

 1. Brow Fix (øjenbryn fixering) fra Anastasia Beverly Hills (USA). 2 100 rubler.
 2. Brow Finisher (øjenbrynholder) fra MAC (US). 1 500 rubler.
 3. Brow Shaping Pencil (Pencil for øjenbryn formgivning) fra Inglot (Polen). 920 rubler.
 4. Øjenbryn Shaping Wax (øjenbryn shaping voks) fra Lumene (Finland). 580 rubler. Fremragende kvalitet øjenbryn voks Lumene er meget populær.
 5. Eye Brow Shaper (øjenbryn voks blyant) fra Nyx (USA). 550 rubler. Makeup kunstnere kalder Nyx øjenbryn voks ideel til styling.
 6. Brow Tame Definer voks (øjenbryn forme voks) fra Eylure (UK). 500 rubler.
 7. Id øjenbryn voks fra L'Etoile (Frankrig). 314 rubler. Som producenter siger, giver den ideelle øjenbryn voks Letual dig mulighed for at forme selv de mest frække hår.
 8. Fastgørelse pandevoks (øjenbrynfixeringsvoks) fra Сatrice (Tyskland). 250 rubler. Mange mennesker kan godt lide voks til øjenbryn Сatrice, da det adskiller sig fra lav pris og fremragende kvalitet.
 9. Brow Wax (øjenbryn voks) fra Just (Schweiz). 150 rubler. Prøv den schweiziske kvalitet af kosmetik Bare: øjenbryn voks fra dette firma vil helt sikkert passe til din smag.
 10. Skygger og øjenbryn voks fra Avon (USA). 120 rubler. Sætet af skygger og Avon øjenbryn voks er praktisk på grund af dens kompakte og alsidighed.

Vælg, studere, se anmeldelser. Da dette produkt er relativt nyt, ved ikke alle, hvordan man bruger øjenbrynvoks for at få størst gavn og glæde af det. En lille instruktion vil hjælpe dig med at klare alle vanskelighederne ved at bruge denne kosmetik til daglig styling af frække øjenbryn.

Fra dossieret

Ordet "flyvning" er oversat fra fransk som "stjerne".

Vilkår for brug

Vores tip om, hvordan du korrekt bruger øjenbryn voks vil hjælpe selv begyndere at føle skønheden og fordelene ved dette kosmetiske produkt. Følg nedenstående anbefalinger for at undgå skuffende tid.

 1. Kog forsigtigt dine øjenbryn med en speciel børste langs linjen i deres vækst: Dette skal gøres for at jævnt fordele voksen og have et pænt og velplejet udseende.
 2. Påfør voks til øjenbrynene, hvilket giver dem den ønskede form og ønsket retning. Bevægelsen skal være ikke-intensiv, uden pres. Enhver voks går godt. Om nødvendigt kan skyggen altid uddybes, men for at reducere dens mætning vil det være mere problematisk.
 3. Du skal ikke bekymre dig om fejl eller asymmetri: uden de nødvendige færdigheder er de næsten uundgåelige. Derfor, umiddelbart efter påføring af voks på øjenbrynene, inden det er tørret, er det nødvendigt at fjerne overskydende med en bomuldspinne.
 4. Let kam de voksede pander. Dette fjerner overskydende afhjælpning, gør skyggen ensartet og giver udseendet af et naturligt og naturligt udseende.

Sådan appliceres voks på dine øjenbryn, uanset om det er en blyant eller et pulver. Følg disse tips - og du har ikke flere gange om dagen for at rette de løse hår fra hovedlinjen. Nå, for dem, der foretrækker kun naturlig kosmetik, tilbyder vi en hjemmelavet øjenbryn voksopskrift.

På en note

Hvis du ikke er sikker på dine evner, kan du altid bruge en sådan service som øjenbrynskorrektion i salonen: Sørg for at bruge den.

Øjenbryn voks

Du kan gøre øjenbryn voks hjemme ifølge følgende opskrift.

Bland bivoks (5 g), knust aktivt kul (2 tabletter), kakaosmør smeltet i et vandbad (5 ml), kosmetiske olier af jojoba og fersken (1 ml hver), tocopherol (indhold af 1 kapsel), ricinusolie (3 ml ). Sæt i et vandbad, rør til en homogen konsistens. Påfør på øjenbrynene i varm form, indtil blandingen er frosset.

Så voks for øjenbrynene med dine egne hænder og køb et allerede færdigt produkt, der har fået så bred popularitet i verden af ​​moderne kosmetologi. Og faktisk, og ellers vil du være tilfreds med resultatet. Når man laver et billede af en ideel, velplejede pige, må man ikke gå glip af en enkelt nuance. Det drejer sig især om den korrekte, præcise og smukke øjenbryn, hvorfra ikke et enkelt hår er slået ud.

Øjenbryn skygger med voks: Vælg og brug

Smukke øjenbryn - en integreret del af en god make-up, kun det er ikke så nemt at rette dem. I dag tilbyder virksomheder, der fremstiller kosmetik, forskellige midler til at give hårfarve og -form. Et af de mest praktiske og praktiske produkter er øjenbryn nuancer indeholdende voks. De er nemme at bruge, tillader hårene at give den ønskede nuance uden at overbelaste dem, og voksen retter form. Det er bare sådan, at øjnene ser smukke og ekspressive ud, du skal vide, hvordan du bruger øjenskygger med voks.

Om produktet

Øjenbrynsskygger med voks viste sig for nylig for nylig, allerede efter at øjenskyggen har besat sin niche i skønhedsindustrien. De blev hurtigt populære blandt både almindelige piger og professionelle makeup artister. Og alt takket være deres fordele:

 1. Nem at lægge sig ned og naturligt male over hullerne.
 2. En god mulighed for korte hår, blyanten i dette tilfælde ser for træt ud.
 3. Et stort antal nuancer, du kan vælge en naturlig palette, festlige nuancer med perlemor eller lyse ekstravagante farver til publikationen.
 4. Border, der spores af skygger, er bløde, harmoniske, de ser naturlige ud som blyantlinjer.
 5. Tilstedeværelsen af ​​voks i sammensætningen af ​​produktet vil fastsætte formularen, hvilket er ekstremt praktisk, du behøver ikke bruge penge på ekstra klemmer.

Trods alle de fordele, denne øjenbryn farvning metode har stadig en minus - udholdenhed. I disse figurer er skyggerne mindre end blyanten, de skal korrigeres, men resultatet er det værd. Nu, når du ved om alle fordele og ulemper ved værktøjet, skal du tale om hans valg.

Valg af kosmetik

Gør øjnene ikke helt op, først og fremmest skal du vælge en god makeup af den rigtige skygge. Skygger kan variere i form af frigivelse: flydende, geler, tørt, pulver. Hver mulighed har sine fans, men i dag taler vi om nuancer med voks, så det er fortsat at vælge farve og mærke.

At vælge den rigtige tone er meget vigtig, fordi farven kan fremhæve øjenbrynene eller gøre dem svage, tilføje udtryk for udseendet eller give ansigtet et usundt udseende. Alle makeupfarver er valgt ud fra individuelle egenskaber, hudfarve, hår. I vores tilfælde er der nogle grundlæggende regler, der skal følges:

 1. Farven på skyggerne skal være så tæt som muligt med hårfarven, da dette er den mest markante accent af billedet.
 2. Overvej den overordnede farvetype af dit ansigt, baseret på det er en mulig gamma valgt. Blondiner vil ikke passe til røde øjenbryn, ligesom på brunetter vil blondt hår se ud af sted.
 3. Den bedste mulighed - brugen af ​​2 nuancer, vil modtagelsen give det mest naturlige udseende. Mørk farve bruges til halen og kinken, og basen er lavet af lys og hovedparten af ​​hår er tonet. De fleste producenter producerer skygger færdige sæt.

Tip! Hvis skyggerne i tonen ikke findes, og sminke er nødvendig, kan du bruge farven til 1 -2 nuancer lettere. Men brynene bør ikke gøres mørkere, med undtagelse af blondiner, kan de give dig mulighed for at mørke øjenbrynene med 1 -2 toner.

Gennemse populære mærker

Et andet spørgsmål, når man vælger kosmetik, hvilket mærke man skal vælge. Nu på hylderne i butikkerne er der mange kosmetikvarer i den indenlandske, østlige og europæiske produktion, blandt dem mange analoger, der ligner pris og kvalitet. Så lav et valg for at hjælpe kundernes anmeldelser.

 • "Øjenbrynkagepulver", "NYX" er et helt sæt, der giver dig mulighed for at lave en god makeup. Pakken indeholder to nuancer, voks og en børste til kamning, så du kan give farve, fremhæve konturerne, forme håret og rette det. Den gennemsnitlige pris på et sæt er 350 rubler.
 • Loreal Brow artist er et professionelt øjenbryn makeup kit. Pigmenteret voks, naturlig skygge, pincet og dobbeltsidet børste med pensel - alt det, der er nødvendigt. Omkostningerne ved et sæt 670 rubler.
 • Avon Perfection sæt. Pakken indeholder en voks til formgivning, en skygge, en dobbeltsidet børste til påføring, et spejl. Kunder bemærker, at kosmetik passer godt og har en behagelig tekstur. Prisen er også ret human - 250 rubler.

Der er stadig mange stående mærker, der allerede har vundet kundernes tillid. "Maybelline", "Oriflame", "Pupa", næsten alle større kosmetikproducenter har en øjenskygge med voks. Vælg hvad der passer til dig.

Det er vigtigt! Selv et godt mærke garanterer ikke kvaliteten af ​​produktet. Kontroller udløbsdatoen, den originale emballages integritet samt etiketten, pleje vil hjælpe med at undgå forfalskninger og slippe af med uønskede effekter.

Tips til at hjælpe dig med at forme dine øjenbryn med voksskygger:

Sådan bruger du skygger med voks

Det vigtigste spørgsmål, der er åbent, er, hvordan man bruger øjenbrynsskygger med voks, fordi du skal anvende kosmetik korrekt, og så vil resultatet blive bedst. Vask dit ansigt før farvning, det skal gøres hver morgen. Påfør cremen efter din hudtype og tonalfundament. Endvidere kan hele processen opdeles i flere faser:

 1. Tag en skrå børste, læg skygger på den og start farvning, bevæger sig fra næsen til spidsen.
 2. Lav slagtilfælde ved at male mellemrummet mellem hårene.
 3. Lav en klar oversigt, du kan altid rette den med en vatpind.
 4. Børste læg hår.
 5. Brug voks, fiks farve og form, læg voks på børsten og kør den over øjenbrynene.

Tip! Før du bruger skygger for første gang, se det trinvise fotografi med instruktioner, klarhed hjælper dig med at skabe et billede.

Som du kan se, er det nemt at bruge skygger korrekt, men der er et par mere professionelle tips, som vil hjælpe dig med at bedre beherske principperne om makeup.

Nyttige tips

Afhængigt af hvad dine øjenbryn kræver, vælges en teknik, der er bedst at bruge.

 • Til lysebrune øjenbryn er enfarvesmaling egnet.
 • Anvendelsen af ​​den grundlæggende lysskygge og den mørke tone til grænserne er velegnet, hvis øjenbrynene er dårligt definerede, har ikke en klar kontur.
 • Ombre teknik er velegnet til alle typer hår, denne effekt gør sminke så naturlig som muligt.
 • Hvis hårene har en fremragende farve, men sjældent vokser, vil delvis fyldning ved hjælp af ruge passe perfekt.

Når du allerede har besluttet på hvilken teknik du vil bruge, er det ønskeligt at vælge den rigtige børste, det vil forenkle opgaven.

 1. Hvis du har tykt hårdt hår og kræver delvis maleri eller skaber en klar kontur, kan du bruge en skrå syntetisk børste med grove børster. Af den måde er dette en af ​​de mest holdbare modeller.
 2. Til tynde øjenbryn og piger med følsom hud er bløde flade børster med en afrundet spids passende. Det er også den bedste mulighed for ombre-teknikken.
 3. For begyndere i et sminkeproblem, vil bløde afskårne pensler med en kort lur være behagelige, de er nemme at bruge, de giver dig mulighed for nemt at anvende skygger eller pulver.

Nu ved du, hvordan du maler øjenbryn med voks nuancer. Denne metode til farvning øjenbryn er meget bekvem og enkel. Du har altid mulighed for at justere formen lidt eller ændre tonen. I spørgsmålet om at anvende nu er du klar over, er det kun at øve. Tag derfor en børste og til arbejde, skab skønhed!

Se også: Hvordan man laver øjenbryn korrekt og smukt ved hjælp af øjenskygger og gel for øjenbryn (video)

Ayuna "Argentina" sukkerpasta - anmeldelse

Fjern irritation efter voksning